Project: Inspectie en rioolreiniging Soest en Baarn Overeenkomstnr. REA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Project: Inspectie en rioolreiniging Soest en Baarn Overeenkomstnr. REA"

Transcriptie

1 Bladnr. 1 van 54 Gemeenten Soest en Baarn. RAW raamovereenkomstnr. REA Een raamovereenkomst inspectie en rioolreiniging in de beheergebieden van de gemeenten Soest en Baarn voor de periode 2016 tot en met Amersfoort, 4 januari 2016 Datum vrijgave : 4 januari 2016 Beschrijving revisie 1 : definitief Goedkeuring : R.C.J. Hagens Vrijgave : F. Roskamp

2 Bladnr. 2 van A l g e m e e n

3 Bladnr. 3 van 54 PAR 01 Opdrachtgever De gemeente Soest voor werkzaamheden in de gemeente Soest. Postadres : Postbus CA Soest Bezoekadres : Raadhuisplein AV Soest Telefoon : De gemeente Baarn voor werkzaamheden in de gemeente Baarn. Postadres : Postbus BA Baarn Bezoekadres : Stationsweg EN Baarn Telefoon : De gemeente Soest zal tijdens de aanbestedingsfase optreden als centraal aanspreekpunt voor de gezamenlijke gemeenten Soest en Baarn. 02 Directie Gemeente Soest, Afdeling Realisatie Wordt namens de opdrachtgever door het hoofd van de afdeling Realisatie nader aangewezen. In de opdrachtbrief worden de personen genoemd die gerechtigd zijn om als directie op te treden. In de uitvoering is er voor de werkzaamheden in de gemeente Baarn een apart aanspreekpunt en aparte toezichthouder. 03 Locatie Het uit te voeren werk is gelegen binnen het beheergebied van de gemeenten Soest en Baarn en het betreft het reinigen en inspecteren van diversen riolen. 04 Algemene beschrijving Het werk bestaat in hoofdzaak uit: a. Het reinigen, frezen en inspecteren van riolen en inspectieputten; b. Het uitvoeren van bijbehorende en bijkomende werkzaamheden; c. De correspondentie naar bewoners en bedrijven; d. Het treffen van verkeersmaatregelen en omleidingen; e. Het inmeten van b.o.k. hoogtes en inspectieputdekselhoogtes.

4 Bladnr. 4 van 54 PAR 05 Tijdsbepaling De looptijd van deze raamovereenkomst bedraagt vier (4) jaren, met een jaarlijkse optie tot verlenging met een periode van telkens één jaar tot een maximum van drie (3) jaren verlenging. Deze optie kan uitsluitend eenzijdig door de opdrachtgevers de gemeenten Soest en Baarn worden gelicht. Dit kan per perceel onafhankelijk van elkaar geschieden. De opdrachtgevers geven uiterlijk één maand vóór het einde van het desbetreffende jaar de inschrijver te kennen of zij van deze optie gebruik maken. Bij een dergelijke verlenging is het volgende van belang: - De verlenging zal geschieden onder dezelfde voorwaarden als die waaronder de overeenkomst oorspronkelijk is aangegaan; - Er zijn alleen aanpassingen aan de lijst met verrekenprijzen mogelijk in de vorm van het op last van de opdrachtgever toevoegen van nieuwe besteksposten. Het werk uitvoeren voor 2016 in de weken 17 t/m 48, overige jaren weken 14 t/m 44, met uitzondering van de schoolvakanties vastgelegd door het ministerie van OCW voor de regio midden basisonderwijs. Dit geldt voor de volgende schoolvakanties: Voorjaarsvakantie; Zomervakantie; Herfstvakantie. Werkzaamheden op de wegen van de hoofd-infrastructuur (HIS-wegen) uitvoeren vanaf 09:30 uur tot uiterlijk 15:30 uur: uitvoering i.o.m. directie i.v.m. mogelijke verkeersomleiding(en). Hoofdverkeerswegen (HIS-wegen) worden op elke stadsplattegrond of wegenkaart als hoofdweg en N-weg apart aangegeven (stadsplattegrond van Falk of gelijkwaardig). Er wordt verder geen nadere indeling van de wegen verstrekt. Daarnaast geldt voor de gemeenten Soest en Baarn dat er behoudens werken aan calamiteiten niet op zondagen gewerkt mag worden. De aannemer zal in overleg met de directies een tijdschema opstellen; in principe zullen de werkzaamheden in een aanééngesloten tijdvak uitgevoerd moeten worden. De volgorde van de de uit te voeren werken van te voren bepalen in overleg met de directie. De laatste rapportage uiterlijk op de vrijdag van week 48 van het betreffende kalenderjaar aanleveren. Voor het jaar 2016 geldt de vrijdag van week 2 in het jaar De korting, als bedoeld in paragraaf 42 van de UAV 2012 bedraagt per deelopdracht (Baarn en Soest) 1,0% per kalenderdag van de aannemingssom van de deelopdracht per actueel jaar voor het totaal van beide gemeenten. In verband met het bepaalde in paragraaf 42 lid 04 van de UAV 2012 wordt bepaald dat opleveringstermijnen van deelopdrachten niet met elkaar in verband staan. 06 Onderhoudstermijn Geen. 07 Kwaliteitsborging Van de aannemer wordt een kwaliteitsplan voor het uit te voeren werk verlangd overeenkomstig het bepaalde in artikel van de Standaard. Van de aannemer wordt verwacht dat de werkzaamheden op basis van de beoordelingsrichtlijnen BRL en BRL worden uitgevoerd. Van de aannemer wordt verwacht dat de werkzaamheden op basis van haar, bij de inschrijving ingediende plan van aanpak uitgevoerd worden.

5 Bladnr. 5 van B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens

6 Bladnr. 6 van Tekeningen Tot de in paragraaf 6, lid 2, van de U.A.V bedoelde tekeningen behoren: - Overzichtstekening van Soest met nr OZ-01, schaal 1 : , laatstelijk gewijzigd ; - Overzichtstekening van Baarn met nr OZ-02, schaal 1 : , laatstelijk gewijzigd ; De situatietekeningen worden per actueel jaar uitgegeven. Voor het jaar 2016 geldt: - Soest tekeningnrs. REA t/m REA laatstelijk gewijzigd ; - Baarn tekeningnrs R-01 t/m 15007R-11 laatstelijk gewijzigd Peilen en hoofdafmetingen De hoofdafmetingen van het uit te voeren werk zijn op de bij deze overeenkomst behorende tekening(en) aangegeven. De hoogten zijn en worden aangegeven in meters ten opzichte van N.A.P. 03 Bijlagen Voor de bijlagen zie de Aanbestedingsleidraad. De volgende bijlagen zullen, na verlening van de opdracht, door de directie worden verstrekt: - Het strengenbestand per bemalingsgebied voor het jaar 2016 en volgend voor de jaren 2017 t/m 2022, deze volgende bestanden worden bij een mogelijke verlenging van de opdracht voor week 6 van het betreffende jaar geleverd aan de aannemer; - Situatietekeningen volgend voor de jaren 2017 t/m 2022, deze volgende tekeningen worden bij een mogelijke verlenging van de opdracht voor week 6 van het betreffende jaar geleverd aan de aannemer; - Lijst met te hanteren putnummers per bemalingsgebied bij extra (blinde) putten voor het jaar 2016 en volgend voor de jaren 2017 t/m 2022 bij de gemeente Baarn en stroomgebiedenoverzicht bij de gemeente Soest. Deze volgende bestanden worden bij een mogelijke verlenging van de opdracht voor week 6 van het betreffende jaar geleverd aan de aannemer. 05 ADRESSEN 1. Beheerder gemalen Soest (o.a. aan-/uitzetten) Contactpersoon: de heer B. Hagen Telefoon: b.hagen@soest.nl 2. Beheerder gemalen Baarn Contactpersoon: de heer P. Benschop Telefoon: Arbeidsinspectie Regio Midden Oude Noord ER Utrecht telefoon: Fax: Bereikbaarheid contactpersonen Soest en Baarn Contactpersoon Soest: de heer B. Hagen Telefoon: b.hagen@soest.nl Contactpersoon Baarn: de heer A. van Wanroy Telefoon:

7 Bladnr. 7 van Nadere beschrijving

8 Bladnr. 8 van 54 PAR 01 Verklaring van de hierna volgende staat In de hierna volgende staat is een nadere beschrijving van het uit te voeren werk opgenomen. 02 Kenmerk resultaatsverplichting In de hierna volgende staat van het bestek van de RAW-raamovereenkomst is in de kolom Hoeveelheid resultaatsverplichting alleen gebruik gemaakt van F, waarmee is aangegeven dat de vermelde hoeveelheid resultaatsverplichting een fictieve hoeveelheid resultaatsverplichting is. Het uit te voeren werk wordt door de opdrachtgever in deelopdrachten of op afroep opgedragen. Het bepaalde in paragraaf van de Standaard is daarop van toepassing. Een daadwerkelijke hoeveelheid resultaatsverplichting wordt bepaald bij het opstellen van een deelopdracht of wordt bepaald tijdens de uitvoering van het werk of direct daarna. 03 Hoeveelheid ter inlichting De in de kolom 'Hoeveelheid ter inlichting' vermelde hoeveelheden worden uitsluitend ter inlichting verstrekt. Als deze hoeveelheden afwijken van die, af te leiden uit de resultaatsverplichting, zijn deze laatste bindend. Door een 'L', respectievelijk 'T' is aangegeven of de daarop betrekking hebbende hoeveelheid een hoeveelheid bouwstof betreft die door de aannemer moet worden geleverd respectievelijk door de opdrachtgever ter beschikking wordt gesteld. Door een 'I' is aangegeven dat de daarop betrekking hebbende hoeveelheid een hoeveelheid ter inlichting betreft, niet zijnde een bouwstof die door de aannemer moet worden geleverd dan wel door de opdrachtgever ter beschikking wordt gesteld. Tot een resultaatsverplichting behoort tevens, voor zover niet anders vermeld, het verwerken van de onder de desbetreffende bestekspost vermelde hoeveelheid ter inlichting. 04 Grenzen van de situering De in de hierna volgende staat aangegeven grenzen van de situering zijn globaal. De directie is bevoegd de voorgeschreven werkzaamheden op andere plaatsen te laten uitvoeren dan in de posten omschreven, doch wel binnen de grenzen van het werk, zonder dat hiervoor bijbetaling plaatsvindt. De verrekening geschiedt op de daarvoor in aanmerking komende posten, onverminderd het bepaalde in paragraaf 34 van de UAV 2012.

9 Bladnr. 9 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 1 RIOOLREINIGING EN - INSPECTIE SOEST Voor een totaaloverzicht situering bemalingsgebieden jaren 2016 t/m 2022 Soest zie tekeningnr OZ-01. Voor de totale indicatieve hoeveelheden en locaties voor de perioden 2016 t/m 2022 zie bijlage 13: Riolerings- en inspectieplan Soest. Alle locaties zijn te benaderen met regulier materiaal m.u.v. de volgende locaties: - De leiding (750 m; Ø 1250 mm) in het weiland aan de F. Huycklaan is alleen bereikbaar vanaf het trapveld aan de F. Huycklaan en vanaf de achtertuin van de woning aan V. Lenneplaan. De V. Lenneplaan zijde is ook bereikbaar via de weilanden achter boerderij het Gagelgat; - De leiding(120 m; Ø 200 mm) bij winkelcentrum Soest-Zuid in het binnengebied aan de Soesterbergsestraat is alleen bereikbaar met een aanhanger; - De regenwaterleiding (600 m; Ø 160 mm) tussen de flats aan de Veenbesstraat en de vijvers is alleen bereikbaar met een aanhanger; - De leiding (160 m; Ø600 mm) in het weiland aan de Jachthuislaan is alleen bereikbaar vanaf de Jachthuislaan. De volgende leiding moet met speciaal materieel gereinigd worden: - De IT-leiding (750 m; Ø 500 mm) Middelwijkstraat reinigen met roterende spuitkop om in de gaatjes van de Dyka IT-leiding het achterliggende doek te reinigen. Nachtwerk is nodig op de volgende locatie: - De riolering in de rijbaan van de Koningsweg moet s nachts gereinigd worden. De gemiddelde putafstanden per bemalingsgebied zijn: - Stroomgebied 1 = 38 m - Stroomgebied 2 = 43 m - Stroomgebied 3 = 33 m - Stroomgebied 4 = 37 m - Stroomgebied 5 = 40 m - Stroomgebied 6 = 39 m - Stroomgebied 7 = 42 m - Stroomgebieden 15 en 16 = 38 m - Stroomgebied 13 = 41 m - Stroomgebied 14 = 34 m - Stroomgebieden 17 t/m 19 = 33 m - Stroomgebieden 20 en 21 = 38 m - Stroomgebied 8 = 39 m - Stroomgebied 9 = 42 m - Stroomgebied 10 = 44 m - Stroomgebied 11 = 55 m - Stroomgebied 12 = 34 m - Stroomgebied 9 t/m 12 = 31 m - Stroomgebied 30 = 36 m - Stroomgebied 31 = 36 m - Stroomgebied 32 = 63 m - Stroomgebied 33 = 43 m 11 REINIGEN + INSPECTIE SOEST 111 REINIGING SOEST 1111 Reinigen DWA- & gemengd riool vervuil. kl 3 Soest TER INLICHTING

10 Bladnr. 10 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m ,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 160 tot 300 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m ,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 300 tot 500 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m ,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 500 tot 700 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 7.309,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 700 tot 1000 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting TER INLICHTING

11 Bladnr. 11 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 6.333,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): >=1000 mm: 2512 m ø1000 mm, 2261 m ø1250 mm en 1560 m ø1500 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 3.247,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 2 Aard te reinigen oppervlak: beton en gerelined beton Profielafmeting(en): 250/375 tot 400/600 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 3.611,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 2 Aard te reinigen oppervlak: beton en gerelined beton Profielafmeting(en): 400/600 tot 600/900 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 852,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 2 Aard te reinigen oppervlak: beton en gerelined beton Profielafmeting(en): 600/900 tot en met 800/1200 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting 1112 Reinigen gemengd riool, vervuiling kl. 4 Soest Betreft de volgende locaties: - Maatweg; - Stadhouderlaan; - Korte Brinkweg; - Lange Brinkweg; - Noorderweg; - Vredehofstraat; - Regentesselaan; - Koninginnelaan; - Nieuwstraat. TER INLICHTING

12 Bladnr. 12 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 798,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 160 tot 300 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 711,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 300 tot 500 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 658,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 500 tot 700 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 522,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 700 tot 1000 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 4.561,00 F Betreft: reiniging gemengd t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): >= 1000 mm (1073 m Ø 1000 mm, 1451 m, Ø 1250 mm en 2037 m Ø 1500 mm) aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting TER INLICHTING

13 Bladnr. 13 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 109,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 113 m 9 Aard te reinigen oppervlak: beton Rechthoekig profiel 2000 x 1250 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 113,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 2 Aard te reinigen oppervlak: beton en gerelined beton Profielafmeting(en): 250/375 tot 400/600 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 100,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 2 Aard te reinigen oppervlak: beton en gerelined beton Profielafmeting(en): 400/600 tot 600/900 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 1.875,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 2 Aard te reinigen oppervlak: beton en gerelined beton Profielafmeting(en): 600/900 tot en met 800/1200 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting 1113 Reinigen RWA- riool, vervuiling kl. 4 Soest Betreft de volgende locatie: - Koningsweg (bergbezinkriool). TER INLICHTING

14 Bladnr. 14 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 67,00 F Betreft: reiniging RWA-riool t.b.v. inspectie (bergbezink) t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 67 m 1 Aard te reinigen oppervlak: beton Profielafmeting(en): 700 tot 1000 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 776,00 F Betreft: reiniging RWA-riool (bergbezink) t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 1 Aard te reinigen oppervlak: beton Profielafmeting(en): >= 1000 mm: 266 m ø1000 mm en 510 m ø1250 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 4 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting 1114 Reinigen RWA-riool regulier, vervuiling kl 3 Soest Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m ,00 F Betreft: reiniging RWA-riool t.b.v. inspectie (geen duikers) Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 160 tot 300 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m ,00 F Betreft: reiniging RWA riool t.b.v. inspectie (geen duikers) Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 300 tot 500 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting TER INLICHTING

15 Bladnr. 15 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 5.746,00 F Betreft: reiniging RWA riool t.b.v. inspectie (geen duikers) Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 500 tot 700 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 4.362,00 F Betreft: reiniging RWA riool t.b.v. inspectie (geen duikers) Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): 700 tot 1000 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 395,00 F Betreft: reiniging RWA riool t.b.v. inspectie (geen duikers) Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak:, gres, kunststof, beton, relined beton en relined kunststof Profielafmeting(en): >=1000 mm: 395 m Ø1000 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 291,00 F Betreft: reiniging RWA riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 1 Aard te reinigen oppervlak: beton Profielafmeting(en): 400/600 tot 600/900 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting 1115 Reinigen RWA-riool infil, vervuiling kl. 3 Soest TER INLICHTING

16 Bladnr. 16 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 3.274,00 F Betreft: reiniging RWA infiltratieriool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 3 Aard te reinigen oppervlak: kunststof Profielafmeting(en): 300 tot 500 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 1.707,00 F Betreft: reiniging RWA infiltratieriool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 3 Aard te reinigen oppervlak: kunststof Profielafmeting(en): 500 tot 700 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 1.098,00 F Betreft: reiniging RWA IT Q-bic kratten in velden t.b.v. inspectie Situering: Smitsweg e.o. (2019), Rademakerstraat, Binnenterrein, Dorpsplein, Chr. Huygenslaan, Prof. Lorentzlaan en Centurionbaan (2021) Grootste putafstand: 100 m 9 Aard te reinigen oppervlak: kunststof Profielafmeting(en): 500 mm (Q-bic) aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting 112 INSPECTIE SOEST De gemeente Soest wil het totaal aan inspecties per jaar digitaal ontvangen op 1 medium. Bij alle inspecties dient met de camera in alle betrokken begin-, tussen- en eind inspectieputten in de hele put rond gekeken te worden Inspectie alle rioolbuizen en Q-bic kratelementen TER INLICHTING

17 Bladnr. 17 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Uitvoeren visuele inspectie vanuit riool. m ,00 F Betreft: alle gereinigde riolering volgens bestekspostnr. 111 met bob-hoogtes onder de GWS, er is (deels) gerekend met de volgende stroomgebieden: - 1/3 van 06-1/3 van 07 - ½ van 08-1/3 van 10 - ½ van 11-2/3 van 13 - stroomgebieden 15 t/m 21 Betreft opname van de riolering m.b.v. een op afstand bediende camera, waarbij de beelden bovengronds worden gevolgd op een monitor en worden vastgelegd op een digitaal medium per gemeente Grootste putafstand: 100 m Materiaalsoort riolering: kunststof, gres, beton, relined beton en relined kunststof Afmeting(en) riolering: 160 tot en met 1500 mm, eivormig 300/450 mm tot 600/900 mm en rechthoekig t/m 2000x1500 mm 9 Riolering gereinigd en buiten bedrijf uitgezonderd huis- en kolkaansluitingen Afhankelijk van het plaatsen van afsluiters door de aannemer Tijdens inspectie hellinghoekmeting uitvoeren en alle voegen rondkijken Tijdens inspectie elke 10 m overzichtsfoto's en bovendien detailfoto's maken van toestandsaspecten conform NEN Tijdens inspectie schademeting(en) uitvoeren van geconstateerde gebreken bij: -deformaties (vertikaal en horizontaal) >15% van de dwarsdoorsnede -axiale verplaatsingen >20 mm -radiale verplaatsingen >20 mm Opnamen aanleveren op een digitaal medium (harde 2,5" harde schijf of usb) 9 Rapportage in SUF-bestand en pdf-formaat met foto's en camerabeelden in digitaal format en werktekeningen voorzien van opmerkingen analoog en pdf-formaat aanleveren Maken 3D-kogelbeeldopnamen vanuit riool. m ,00 F Betreft: alle gereinigde riolering volgens bestekspostnr. 111 met bob-hoogtes boven de GWS welke niet geïnspecteerd worden volgens bestekspostnr Betreft opname van de riolering m.b.v. een op afstand bediende camera met rondom registrerende lens, waarbij de beelden bovengronds worden gevolgd op een monitor en digitaal worden vastgelegd ter verwerking op een later tijdstip Grootste putafstand: 100 m Materiaalsoort riolering: kunststof, gres, beton, relined beton en relined kunststof Afmeting(en) riolering: 160 tot en met 1500 mm, eivormig 300/450 mm tot 600/900 mm 9 Riolering gereinigd en buiten bedrijf uitgezonderd huis- en kolkaansluitingen Afhankelijk van het plaatsen van afsluiters door de aannemer Tijdens inspectie hellinghoekmeting uitvoeren, tevens tijdens rapportage schademeting(en) uitvoeren van geconstateerde gebreken bij: - deformaties (vertikaal en horizontaal) >15% van de dwarsdoorsnede TER INLICHTING

18 Bladnr. 18 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 - axiale verplaatsingen >20 mm - radiale verplaatsingen >20 mm Opnamen aanleveren op een digitaal medium (harde 2,5" harde schijf of usb) 9 Rapportage in SUF-bestand en pdf-formaat met foto's en camerabeelden in digitaal formaat en werktekeningen voorzien van opmerkingen analoog en pdf-formaat aanleveren In deze rapportage elke 10 m overzichtsfoto's en bovendien detailfoto's opnemen van toestandsaspecten conform NEN BIJKOMENDE WERKZAAMHEDEN SOEST 121 TOEPASSEN TIJD. AFDICHTING IN LEIDING SOEST Aanbrengen rioolafsluiters. st 240,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (alle soorten stelsels) Geen voorzieningen voor doorvoer rioolwater vereist (afvoer via bestaand stelsel) Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter < 300 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd Aanbrengen rioolafsluiters. st 80,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (alle soorten stelsels) Geen voorzieningen voor doorvoer rioolwater vereist (afvoer via bestaand stelsel) Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter 300 tot 500 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd Aanbrengen rioolafsluiters. st 40,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (alle soorten stelsels) Geen voorzieningen voor doorvoer rioolwater vereist (afvoer via bestaand stelsel) Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter 500 tot 700 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd TER INLICHTING

19 Bladnr. 19 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Aanbrengen rioolafsluiters. st 40,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (alle soorten stelsels) Geen voorzieningen voor doorvoer rioolwater vereist (afvoer via bestaand stelsel) Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter 700 tot 1000 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd Aanbrengen rioolafsluiters. st 40,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (alle soorten stelsels) Geen voorzieningen voor doorvoer rioolwater vereist (afvoer via bestaand stelsel) Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter 1000 tot 1600 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd 13 RIOOLSLIB VERV. & ACCEPTATIEKOSTEN SOEST M.b.t. de regeling verwerking van het uitkomende Riool-, Kolken- en Gemalenzand wordt ook verwezen naar artikel deel 3 van deze overeenkomst. Voor Soest dient het ontwateren te geschieden in de laatste vuilwaterput voor de zuivering aan de Maatweg. Voor Soesterberg dient het ontwateren te geschieden in het bergbezinkbassin aan de Kampdwarsweg. Het ontwateren dient op een zodanige wijze te geschieden dat er geen rioolslib terug loopt vanuit de tank in de inspectieput Rioolslib vervoeren. ton 1.800,00 F Betreft: ontwaterd rioolslib vrijgekomen tijdens het reinigen van de riolen volgens besteksposten onder 111 (Soest) Inclusief het ontwateren van slib RKG-slib, bestaand uit zand en vaste organische delen Gerekend met ca. 7 kg/m Het vrijkomende slib met zand dient voor dat het wordt gestort te worden ontwaterd en ingedikt Afvoeren naar een erkende verwerker inclusief acceptatiekosten 14 DIVERSEN SOEST TER INLICHTING

20 Bladnr. 20 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : VERWIJDEREN WORTELGROEI E/O VETAFZETTINGEN Betreft: freeswerk ter verwijdering van o.a.: - Korstvorming; - Doorgestoken inlaten; - Inhangend voegwerk; - Wortels; - Kalksteen, harsen en aangekoekte vetresten. - Het is vooraf niet bekend in welke strengen wortelingroei en/of vuilresten zal worden aangetroffen. De aannemer dient in te schrijven met een gemiddelde prijs voor de uitvoering van de werkzaamheden voor de riooldiameters van 200 t/m 800 mm. Voor ei-vormige buizen geldt een gelijkwaardig nat oppervlak. Voor de verrekening van freeswerk wordt het volgende aangehouden: - Het wegfrezen van korstvorming over een buislengte van 1 m wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van 1 doorgestoken inlaat wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van 1 rubber ring wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van indringend voegmateriaal ter plaatse van een voeg wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van vet over een buislengte van 1 m wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van wortels ter plaatse van een voeg of inlaat wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van bezonken afzetting over een buislengte van 1 m wordt verrekend als 1 st Riolering frezen gemeente Soest Riolering frezen. st 240,00 F Betreft: wortelingroei, vuilresten, doorgestoken inlaten e.d. in betonbuizen met diameter 200 tot en met diameters van 800 mm of gelijkwaardig nat oppervlak bij ei-vormige buizen Uitvoering na afzonderlijke opdracht door de directie Vervuilingsgraad: volgens NEN 3399, klasse 4 en 5 Frezen d.m.v. wortel- en/of betonfrees ter keuze van de aannemer en afhankelijk van het soort verontreiniging (Het is niet toegestaan om een ketting- of wielfrees toe te passen) De te verwijderen materialen volledig weghalen tot aan de buiswand Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerker 142 DROOGZETTEN RWA RIOLEN SOEST Droogzetten RWA-riolen. keer 20,00 F Betreft: het droogzetten van RWA (onder water staande gescheiden systemen) Betreft: droogzetten door middel van pompinstallatie, geschatte hoeveelheid 150 m3 per deel van het rwa systeem Met materieel van de aannemer 143 MOBILISATIE KOSTEN SOEST TER INLICHTING

21 Bladnr. 21 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Mobiliseren materieel. keer 7,00 F Betreft: vacuüm-, hogedruk-, combi- of freeswagen In het mobiliseren van materieel is begrepen het aanvoeren, opstellen, demobiliseren en afvoeren van voor de werkzaamheden benodigd groot materieel Ten behoeve van reinigen riolering en duikers: Deze post wordt per deelopdracht jaarlijks verrekend, ongeacht de werkelijke duur van de benodigde inzet TER INLICHTING

22 Bladnr. 22 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 2 RIOOLREINIGING EN - INSPECTIE BAARN Voor een totaaloverzicht situering bemalingsgebieden jaren Baarn zie tekeningnr OZ-02. Voor de totale indicatieve hoeveelheden en locaties voor de perioden 2016 t/m 2022 bijlage 14: Riolerings- en inspectieplan Baarn. Alle locaties zijn te benaderen met regulier materiaal m.u.v. de volgende locatie: - Putnrs en Roos van Dekamahof (jaar 2021), deze liggen in de tuin bij particulieren. De gemiddelde putafstanden per bemalingsgebied zijn: - Stroomgebied 2 = 41 m - Stroomgebied 3 = 40 m - Stroomgebied 4 = 43 m - Stroomgebied 5 = 39 m - Stroomgebied 6 = 46 m - Stroomgebied 7 = 33 m - Stroomgebied 1 = 39 m 21 REINIGEN+INSPECTIE BAARN 211 REINIGING BAARN 2111 Reinigen DWA- en gemengd riool vervuil. kl 3 Baarn Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m ,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 151 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof en beton Profielafmeting(en): 160 tot 300 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 310,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 100 m 2 Aard te reinigen oppervlak: asbestcement Profielafmeting(en): 150 tot 300 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code B, klasse 3, met asbestdeeltjes vervuild slib met zand TNO, Risicogerichte classificatie van werkzaamheden met asbest, klasse 2, zie verder ook het V&G-plan tabel 5.1 bijlage 11 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Dit slib aanleveren in 'big bag', werkzaamheden verpakken/vervoeren vallen onder klasse 1 TER INLICHTING

23 Bladnr. 23 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m ,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 157 m 9 Aard te reinigen oppervlak: gres, kunststof, beton en relined beton Profielafmeting(en): 300 tot 500 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 6.066,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 98 m 9 Aard te reinigen oppervlak: beton Profielafmeting(en): 500 tot 700 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 1.141,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 69 m 9 Aard te reinigen oppervlak: beton en kunststof Profielafmeting(en): 700 tot 1000 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 5.437,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 131 m 1 Aard te reinigen oppervlak: beton Profielafmeting(en): >=1000 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 3.122,00 F Betreft: reiniging gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 96 m 1 Aard te reinigen oppervlak: beton Profielafmeting(en): 250/375 tot 400/600 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting TER INLICHTING

24 Bladnr. 24 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 3.478,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 154 m 2 Aard te reinigen oppervlak: beton en gerelined beton Profielafmeting(en): 400/600 tot 600/900 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (eivormig profiel). m 3.595,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 108 m 2 Aard te reinigen oppervlak: beton en gerelined beton Profielafmeting(en): 600/900 tot en met 800/1200 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riolering reinigen onder hoge druk. m 1.709,00 F Betreft: reiniging DWA- en gemengd riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 125 m 1 Aard te reinigen oppervlak: beton Profielafmeting(en): rechthoekig 600 x 900 mm, 800 x 1000 mm, 1000 x 1200 mm en 1200 x 1200 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode BBC, code A, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting 2115 Reinigen RWA-riool regulier Baarn Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 100,00 F Betreft: reiniging RWA riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 30 m 9 Aard te reinigen oppervlak: kunststof en beton Profielafmeting(en): 160 tot 300 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting TER INLICHTING

25 Bladnr. 25 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m ,00 F Betreft: reiniging RWA riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 88 m 9 Aard te reinigen oppervlak: kunststof en beton Profielafmeting(en): 300 tot 500 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 1.235,00 F Betreft: reiniging infiltratie RWA riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 78 m 9 Aard te reinigen oppervlak: beton Profielafmeting(en): 500 tot 700 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting Riool reinigen onder hoge druk (rond profiel). m 404,00 F Betreft: reiniging infiltratie RWA riool t.b.v. inspectie Grootste putafstand: 65 m 9 Aard te reinigen oppervlak: beton Profielafmeting(en): 500 tot 700 mm aspectcode BDD, klasse Bezonken afzettingen volgens NEN 3399: aspectcode gemiddeld BBC, code B, klasse 3 9 Vrijgekomen materiaal vervoeren naar een erkende verwerkingsinrichting 2118 Inmeten putten en BOK hoogtes Baarn Het aantal stuks is gebaseerd op het aantal inspectieputten. Dit is inclusief het inmeten van de aansluitende BOK-hoogten Inmeten putdekselhoogte en aansluitende BOK's. st 1.450,00 F Betreft: in te meten putten in verschillende stroomgebieden, wijk(delen) op aanwijzing van de directie Gerekend met 50 % van het totaal aan alle putten binnen de betrokken stroomgebieden Inmeting van putdekselhoogte inclusief de BOK-hoogtes van aansluitende strengen Van de putdeksel en aansluitende strengen de x, y en z-hoogte inmeten in meters t.o.v. N.A.P. De putdeksel in het hart van de deksel inmeten Nauwkeurigheid +/- 0,02 m Riolering gereinigd en buiten bedrijf met uitzondering van huis- en kolkaansluitingen 212 INSPECTIE BAARN De gemeente Baarn wil het totaal aan inspecties per jaar digitaal ontvangen op 1 medium. Bij alle inspecties dient met de camera in alle betrokken begin-, tussen- en eind inspectieputten in de hele put rond gekeken te worden Inspectie riolen Baarn TER INLICHTING

26 Bladnr. 26 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Maken 3D-kogelbeeldopnamen vanuit riool. m ,00 F Siuering: alle betrokken stroomgebieden in de gemeente Baarn Betreft opname van de riolering m.b.v. een op afstand bediende camera met rondom registrerende lens, waarbij de beelden bovengronds worden gevolgd op een monitor en digitaal worden vastgelegd ter verwerking op een later tijdstip Grootste putafstand: 157 m Materiaalsoort riolering: kunststof, beton, gres en relined beton Afmeting(en) riolering: 160 tot 300 mm en eivormig 250/375 tot 400/600 mm 9 Riolering gereinigd en buiten bedrijf uitgezonderd huis- en kolkaansluitingen Afhankelijk van het plaatsen van afsluiters door de aannemer Tijdens inspectie hellinghoekmeting uitvoeren, tevens tijdens rapportage schademeting(en) uitvoeren van geconstateerde gebreken bij: - deformaties (vertikaal en horizontaal) >15% van de dwarsdoorsnede - axiale verplaatsingen >20 mm - radiale verplaatsingen >20 mm Opnamen aanleveren op een digitaal medium (usb of 2,5" harde schijf) 9 Rapportage in SUF-bestand en pdf-formaat met foto's en camerabeelden in digitaal formaat aanleveren In deze rapportage elke 10 m overzichtsfoto's en bovendien detailfoto's opnemen van toestandsaspecten conform NEN TOEPASSEN TIJD. AFDICHTING BAARN 221 TIJDELIJKE AFDICHTING IN LEIDING BAARN Aanbrengen rioolafsluiter. st 60,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (RWA-stelsels) Voorzieningen treffen opdat op/in openbaar danwel particulier eigendom geen overlast optreedt t.g.v. een belemmerde afstroming Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter < 300 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd Aanbrengen rioolafsluiter. st 60,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (RWA-stelsels) Voorzieningen treffen opdat op/in openbaar danwel particulier eigendom geen overlast optreedt t.g.v. een belemmerde afstroming Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter 300 tot 500 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd TER INLICHTING

27 Bladnr. 27 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Aanbrengen rioolafsluiter. st 40,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (RWA-stelsels) Voorzieningen treffen opdat op/in openbaar danwel particulier eigendom geen overlast optreedt t.g.v. een belemmerde afstroming Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter 500 tot 700 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd Aanbrengen rioolafsluiter. st 20,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (RWA-stelsels) Voorzieningen treffen opdat op/in openbaar danwel particulier eigendom geen overlast optreedt t.g.v. een belemmerde afstroming Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter 700 tot 1000 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd Aanbrengen rioolafsluiter. st 20,00 F Betreft: het aanbrengen, in stand houden en naderhand verwijderen van rioolafsluiters ten behoeve van uitvoeren van dit werk t.b.v. het droog krijgen van de riolering voor het reinigen en/of inspecteren (RWA-stelsels) Voorzieningen treffen opdat op/in openbaar danwel particulier eigendom geen overlast optreedt t.g.v. een belemmerde afstroming Afsluiter ballon- of schildafsluiter, diameter 1000 tot 1600 mm Materiaal en voorzieningen dienen door de aannemer te worden geleverd 23 RIOOLSLIB VERV. & ACCEPTATIEKOSTEN BAARN Het afvalwater in de gemeente Baarn dient vooraf te worden geloosd in een inspectieput in de Maatweg (nabij RWZI), Gerrit v/d Veenlaan en/of Faas Eliaslaan. Het ontwateren dient op een zodanige wijze te geschieden dat er geen rioolslib terug loopt vanuit de tank in de inspectieput. M.b.t. de regeling verwerking van het uitkomende Riool-, Kolken- en Gemalenzand wordt ook verwezen naar artikel deel 3 van deze overeenkomst. TER INLICHTING

28 Bladnr. 28 van 54 HOOFD- CODE CATALOGUS DEFICODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : Rioolslib vervoeren. ton 620,00 F Betreft: ontwaterd rioolslib vrijgekomen tijdens het reinigen van de riolen volgens de bestekposten onder 211 (Baarn) Inclusief het ontwateren van slib RKG-slib, bestaand uit zand en vaste organische delen Gerekend met ca. 7 kg/m Het vrijkomende slib met zand dient voor dat het wordt gestort te worden ontwaterd en ingedikt Afvoeren naar een erkende verwerker inclusief acceptatiekosten 24 DIVERSEN BAARN 241 VERWIJDEREN WORTELGROEI E/O VETAFZETTINGEN Betreft: freeswerk ter verwijdering van o.a.: - Korstvorming; - Doorgestoken inlaten; - Inhangend voegwerk; - Wortels; - Kalksteen, harsen en aangekoekte vetresten. - Het is vooraf niet bekend in welke strengen wortelingroei en/of vuilresten zal worden aangetroffen. De aannemer dient in te schrijven met een gemiddelde prijs voor de uitvoering van de werkzaamheden voor de riooldiameters van 200 t/m 800 mm. Voor ei-vormige buizen geldt een gelijkwaardig nat oppervlak. - De lengte in de buis waarover wortels of vet moeten worden gefreesd bedraagt gemiddeld 2,0 m. Voor de verrekening van freeswerk wordt het volgende aangehouden: - Het wegfrezen van korstvorming over een buislengte van 1 m wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van 1 doorgestoken inlaat wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van 1 rubber ring wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van indringend voegmateriaal ter plaatse van een voeg wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van vet over een buislengte van 1 m wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van wortels ter plaatse van een voeg of inlaat wordt verrekend als 1 st; - Het wegfrezen van bezonken afzetting over een buislengte van 1 m wordt verrekend als 1 st Riolering frezen gemeente Baarn De opdrachtgever bepaalt vooraf welke freeswerkzaamheden uitgevoerd worden. TER INLICHTING

Gemeenten Soest en Baarn.

Gemeenten Soest en Baarn. Gemeenten Soest en Baarn. RAW raamovereenkomstnr. REA 2016-01 Een raamovereenkomst inspectie en rioolreiniging in de beheergebieden van de gemeenten Soest en Baarn voor de periode 2016 tot en met 2022.

Nadere informatie

Gemeente Katwijk RAW raamovereenkomst 2016-B&V-09 "Rioolreiniging en -inspectie " ten behoeve van de gemeente Katwijk.

Gemeente Katwijk RAW raamovereenkomst 2016-B&V-09 Rioolreiniging en -inspectie  ten behoeve van de gemeente Katwijk. RAW0836-101170 RAW-raamovereenkomst Rioolreiniging en -inspectie 2017-2019, 2016-B&V-09 na 1e NvI Bladnr. 1 van 64 Gemeente Katwijk RAW raamovereenkomst 2016-B&V-09 "Rioolreiniging en -inspectie 2017-2019"

Nadere informatie

Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: VIA KA. Wijzigingen voorblad:

Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: VIA KA. Wijzigingen voorblad: Bladnr. 1 van 11 Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: VIA2016052KA Wijzigingen voorblad: Wijziging Besteknummer Wijziging status bestek => Besteknummer VIA2016052KA => Status: Definitief

Nadere informatie

gemeente maastricht Maatregelen riolering Maastricht West Overeenkomst Met Open Posten Documentnr. W&G augustus 2013

gemeente maastricht Maatregelen riolering Maastricht West Overeenkomst Met Open Posten Documentnr. W&G augustus 2013 Bestek gemeente maastricht Overeenkomst Met Open Posten Documentnr. W&G15-2013 19 augustus 2013 RAW0036-77113 Gemeente Maastricht Bladnr. 1 van 168 OVEREENKOMST MET OPEN POSTEN Besteknr. W&G 15-2013 ten

Nadere informatie

Bestek en Voorwaarden

Bestek en Voorwaarden Bestek en Voorwaarden Documentnr. 2016-DAL-RIKG Revisie 1.0 Datum 25-04-2016 Bestek Besteknr. Onderhoudsbestek Riolering in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum 2016-DAL-RIKG Gemeente Delfzijl

Nadere informatie

Bestek Relining Stommeer Aalsmeer

Bestek Relining Stommeer Aalsmeer Bestek 20.049-2015 Relining Stommeer Aalsmeer RAW0190-92278 Relining Stommeer Aalsmeer Bladnr. I I n h o u d s o p g a v e 0. T o t s t a n d k o m i n g v a n d e o v e r e e n k o m s t 3 0.01 Aanbesteder

Nadere informatie

Profextru Productie BV MULTILOCK damwand en deksloof voorbeeld bestekteksten 2.2 NADERE BESCHRIJVING

Profextru Productie BV MULTILOCK damwand en deksloof voorbeeld bestekteksten 2.2 NADERE BESCHRIJVING Bladnr. 1 2.2 NADERE BESCHRIJVING Bladnr. 2 PAR 01 VERKLARING VAN DE HIERNA VOLGENDE STAAT In de hierna volgende staat is een nadere beschrijving van het uit te voeren werk opgenomen. 02 KENMERK RESULTAATSVERPLICHTING

Nadere informatie

Bladnr. 1 van 13. Conceptversie RAW1190

Bladnr. 1 van 13. Conceptversie RAW1190 Colofon Dit bestekbestand bevat standaard bestekteksten, bepalingen en een aantal voorbeelden van resultaatsverplichtingen waarin de principes en werkwijzen rond het initiatief Stimulering Hergebruik Infra

Nadere informatie

Conceptversie. RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Steiger d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet

Conceptversie. RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Steiger d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 1 2. B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens Bladnr. 2 Opdrachtgever: Gampet Products RAW0013 RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 3 01 Tekeningen

Nadere informatie

Conceptversie. Bestek en voorwaarden voor het aanbrengen van ROMFIX onderbouw. Betreft: ROMFIX Hechtmiddel

Conceptversie. Bestek en voorwaarden voor het aanbrengen van ROMFIX onderbouw. Betreft: ROMFIX Hechtmiddel Bladnr. 1 van 8 Bestek en voorwaarden voor het aanbrengen van ROMFIX onderbouw. Romfix Hechtmiddel is een trass cement houdende hechtbrug voor het verleggen van natuur en betonstenen op de gebonden Romfix

Nadere informatie

Deel 2.1 Algemene gegevens 9 01 TEKENINGEN 10 02 PEILEN EN HOOFDAFMETINGEN 10 03 BIJLAGEN 11 04 WATERSTANDEN 11 05 WERKTERREIN 11 10 ADRESSEN 11

Deel 2.1 Algemene gegevens 9 01 TEKENINGEN 10 02 PEILEN EN HOOFDAFMETINGEN 10 03 BIJLAGEN 11 04 WATERSTANDEN 11 05 WERKTERREIN 11 10 ADRESSEN 11 RAW0110-00159 Projectnummer 09-IB-032 "Rioolreiniging en inspectie 2009" Deel 0 Totstandkoming van de overeenkomst 3 01 AANBESTEDENDE DIENST 4 02 PROCEDURE 4 03 INLICHTINGEN 4 04 INSCHRIJVING 4 05 INSCHRIJVINGSSTAAT

Nadere informatie

GEMEENTE EMMEN. Afdeling Dorpen en Wijken RAW-raamovereenkomst Emmen HM "Rioolreiniging en -inspectie 2016" Status:

GEMEENTE EMMEN. Afdeling Dorpen en Wijken RAW-raamovereenkomst Emmen HM Rioolreiniging en -inspectie 2016 Status: Bladnr. 1 van 46 GEMEENTE EMMEN Afdeling Dorpen en Wijken RAW-raamovereenkomst Emmen HM 2015-24 "" Status: status: definitief versie datum: 3 december 2015 Opdrachtgever: College van B&W van gemeente Emmen

Nadere informatie

RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Holland Wall d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet

RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Holland Wall d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 1 2. B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens Bladnr. 2 Opdrachtgever: Gampet Products RAW0013 RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 3 01 Tekeningen

Nadere informatie

RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Beschoeiing d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet

RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Beschoeiing d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 1 2. B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens Bladnr. 2 Opdrachtgever: Gampet Products RAW0013 RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 3 01 Tekeningen

Nadere informatie

Conceptversie. RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Lichtmast d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet

Conceptversie. RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Documentnr. Lichtmast d.d. 23 april 2013 Standaard besteksposten leveringspakket Gampet RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 1 2. B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens Bladnr. 2 Opdrachtgever: Gampet Products RAW0013 RAW0013 Opdrachtgever: Gampet Products Bladnr. 3 01 Tekeningen

Nadere informatie

2.2 NADERE BESCHRIJVING CONCEPT

2.2 NADERE BESCHRIJVING CONCEPT Bladnr. 1 van 5 2.2 NADERE BESCHRIJVING Bladnr. 2 van 5 RAW1062 PAR 01 VERKLARING VAN DE HIERNA VOLGENDE STAAT In de hierna volgende staat is een nadere beschrijving van het uit te voeren werk opgenomen.

Nadere informatie

No Dig Event 7 en 8 oktober 2015 Rioolrenovatie. Hans van Keeken, Senior adviseur Kragten Voorzitter Werkgroep Rioolrenovatie

No Dig Event 7 en 8 oktober 2015 Rioolrenovatie. Hans van Keeken, Senior adviseur Kragten Voorzitter Werkgroep Rioolrenovatie No Dig Event 7 en 8 oktober 2015 Rioolrenovatie Hans van Keeken, Senior adviseur Kragten Voorzitter Werkgroep Rioolrenovatie 1 Hans van Keeken 25 jaar in dienst Kragten Senior adviseur Riooltechniek Specialist

Nadere informatie

Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: Raamovereenkomst met kenmerk: BAR Raamovereenkomst speelvoorzieningen en -terreinen

Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: Raamovereenkomst met kenmerk: BAR Raamovereenkomst speelvoorzieningen en -terreinen Bladnr. 1 van 16 Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: Raamovereenkomst met kenmerk: BAR-00-0006 Raamovereenkomst speelvoorzieningen en -terreinen Bladnr. 2 van 16 1. A l g e m e e n Bladnr.

Nadere informatie

Hoofdstuk 25 Leidingwerk Actualisering 25.1 Rioleringen Onderdeel: Rioolreiniging

Hoofdstuk 25 Leidingwerk Actualisering 25.1 Rioleringen Onderdeel: Rioolreiniging RAW-systematiek Hoofdstuk 25 Leidingwerk Actualisering 25.1 Rioleringen Onderdeel: Rioolreiniging April 2014 Definitieve teksten Indien dit document in het bestek van toepassing wordt verklaard, worden

Nadere informatie

Onderhoud Groen Maaien bermen en sloten Nota van Inlichtingen Onderhoud Groen Maaien bermen en sloten

Onderhoud Groen Maaien bermen en sloten Nota van Inlichtingen Onderhoud Groen Maaien bermen en sloten Bladnr. 1 van 18 GEMEENTE VENLO Afdeling Openbare Werken team: Projecten Openbare Ruimte NOTA VAN INLICHTINGEN behorende bij besteknr. 265926 Door de inschrijver(s) zijn op TenderNed de volgende vragen

Nadere informatie

Bladnr. 1 van 6. GHG Nota van inlichtingen Bestuursdienst Ommen - Hardenberg NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEK

Bladnr. 1 van 6. GHG Nota van inlichtingen Bestuursdienst Ommen - Hardenberg NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEK Bladnr. 1 van 6 NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEK Opdrachtgever: Bestek: Team: Projectleider: College van B & W van de gemeente Hardenberg GHG00316 Openbaar Gebied Infra,geb.

Nadere informatie

01 BESTEKOMSCHRIJVING 1

01 BESTEKOMSCHRIJVING 1 01 BESTEKOMSCHRIJVING 1 Deel 1 Algemeen 2 01 OPDRACHTGEVER 3 02 DIRECTIE 3 03 LOCATIE 3 04 ALGEMENE BESCHRIJVING 3 05 TIJDSBEPALING 3 06 ONDERHOUDSTERMIJN 3 07 KWALITEITSBORGING 3 09 ONDERAANNEMING 4 10

Nadere informatie

Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: Overeenkomst met open posten:

Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: Overeenkomst met open posten: RAW1209-90538 Samenwerkende gemeenten Diemen, Uithoorn, Ouder-Amstel en De Ronde Venen Bladnr. 1 van 12 Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: Overeenkomst met open posten: in samenwerkende

Nadere informatie

Hoofdstuk 25 Leidingwerk Actualisering 25.1 Rioleringen Onderdeel: Rioolreiniging

Hoofdstuk 25 Leidingwerk Actualisering 25.1 Rioleringen Onderdeel: Rioolreiniging RAW-systematiek Hoofdstuk 25 Leidingwerk Actualisering 25.1 Rioleringen Onderdeel: Rioolreiniging September 2013 Ter visie Indien dit document in het bestek van toepassing wordt verklaard, worden de bepalingen

Nadere informatie

Bladnr. 1 NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEKNUMMER : BESTEKNAAM : RAAMOVEREENKOMST ASFALTONDERHOUD 2016

Bladnr. 1 NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEKNUMMER : BESTEKNAAM : RAAMOVEREENKOMST ASFALTONDERHOUD 2016 Bladnr. 1 NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: BESTEKNUMMER : 82353400-2016 BESTEKNAAM : RAAMOVEREENKOMST ASFALTONDERHOUD 2016 BETREFT NOTA VAN INLICHTINGEN DATUM : 25-08-2016 Bladnr.

Nadere informatie

RAW Bestek WWG Bouwrijpmaken 1e fase centrumplan Marum. Bladnr. 1...

RAW Bestek WWG Bouwrijpmaken 1e fase centrumplan Marum. Bladnr. 1... Bladnr. 1 Bladnr. 2 Bestek WWG 2015-02 RAW0775-88467 Bladnr. 3 11 VOORBEREIDENDE WERKZAAMHEDEN 110 VERKEERSMAATREGELEN 110010 Aanbrengen tijdelijke verkeersmaatregelen 04a EUR N 1,00 1.500,00 110020 Aanbrengen

Nadere informatie

Conceptversie. Bladnr. 1 van 26 Afdrukdatum: Moederbestek Relining RIVUS DL 2.2 en DL3 H25 RAW Nadere beschrijving

Conceptversie. Bladnr. 1 van 26 Afdrukdatum: Moederbestek Relining RIVUS DL 2.2 en DL3 H25 RAW Nadere beschrijving 2.2 Nadere beschrijving Bladnr. 1 van 26 PAR 01 Verklaring van de hierna volgende staat In de hierna volgende staat is een nadere beschrijving van het uit te voeren werk opgenomen. 02 Kenmerk resultaatsverplichting

Nadere informatie

Opdrachtgever: gemeente Borger-Odoorn Besteknr.: GG e NOTA VAN INLICHTINGEN d.d

Opdrachtgever: gemeente Borger-Odoorn Besteknr.: GG e NOTA VAN INLICHTINGEN d.d Bladnr. 1 2e Nota van inlichtingen behorende bij bestek en voorwaarden: "": Besteknummer: GG2015-003 Projectnummer MUG: 81197313 Datum: 4 januari 2016 Opgesteld door: Gecontroleerd door: RWi SMe Vrijgegeven

Nadere informatie

Den Haag, onderhoud kunstgras(val)ondergronden 2016 e.v. Nota van Inlichtingen Ingenieursbureau Den Haag Besteknummer

Den Haag, onderhoud kunstgras(val)ondergronden 2016 e.v. Nota van Inlichtingen Ingenieursbureau Den Haag Besteknummer Bladnr. 1 van 5 1. ALGEMEEN NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: besteknummer 2015.082.088 PAR 1.05 TIJDSBEPALING DIRECTIEWIJZIGING: --- De looptijd van de overeenkomst eindigt uiterlijk

Nadere informatie

7 B) X s o &M- de 27 maart 2012. P.C. van der Wiel B.V. Hillegommerdijk 448 2144 KV Beïnsdorp Pb 78, 2180AB Hillegom Tel.: 0252-517406.

7 B) X s o &M- de 27 maart 2012. P.C. van der Wiel B.V. Hillegommerdijk 448 2144 KV Beïnsdorp Pb 78, 2180AB Hillegom Tel.: 0252-517406. RAW732-00029 Bladnr. 1 van 2 Behoort bij: 657 INSCHRIJVINGSBILJET A) De hierna te noemen inschrijver(s): geveigd te 7 B) J geveigd te C) geveigd te P.C. van der Wiel B.V. Hillegommerdijk 448 2144 KV Beïnsdorp

Nadere informatie

Veiligheids- en gezondheidsplan

Veiligheids- en gezondheidsplan Veiligheids- en gezondheidsplan Een raamovereenkomst inspectie en rioolreiniging in de beheergebieden van de gemeenten Soest en Baarn voor de periode 2016 tot en met 2022. Behorende bij RAW raamovereenkomstnr.:

Nadere informatie

Reiniging en inspectie riolering, reiniging rioolvoorzieningen en kolkenreiniging Aanbestedende Dienst: Gemeente Vlissingen Referentie: 16.

Reiniging en inspectie riolering, reiniging rioolvoorzieningen en kolkenreiniging Aanbestedende Dienst: Gemeente Vlissingen Referentie: 16. Nota van Inlichtingen Reiniging en inspectie riolering, reiniging rioolvoorzieningen en kolkenreiniging Aanbesteding Reiniging en inspectie riolering, reiniging rioolvoorzieningen en kolkenreiniging Aanbestedende

Nadere informatie

Bladnr. 1 van Project: Groenonderhoud begraafplaatsen 2017 Besteknummer: 2017 / 2634 Nota van Inlichtingen

Bladnr. 1 van Project: Groenonderhoud begraafplaatsen 2017 Besteknummer: 2017 / 2634 Nota van Inlichtingen RAW0125-102013 Bladnr. 1 van 10 NOTA VAN INLICHTINGEN INSCHRIJVINGSFASE BEHOREND BIJ: Groenonderhoud begraafplaatsen 2017 in gemeente Alphen aan den Rijn Besteknummer: 2017 / 2634 Bladnr. 2 van 10 RAW0125-102013

Nadere informatie

Nota van inlichtingen behorend bij: Bestek met kenmerk: /W e Nota van Inlichtingen en wijzigingen. Datum: 17 mei 2013 Vorm: schriftelijk

Nota van inlichtingen behorend bij: Bestek met kenmerk: /W e Nota van Inlichtingen en wijzigingen. Datum: 17 mei 2013 Vorm: schriftelijk Bladnr. 1 Nota van inlichtingen behorend bij: Bestek met kenmerk: 2013-01/W24863 1e Nota van Inlichtingen en wijzigingen. Datum: 17 mei 2013 Vorm: schriftelijk Inlichtingen gegeven namens de directie door:

Nadere informatie

MOEDERBESTEK TEKSTEN (STANDAARD RAW BEPALINGEN 2015) - Elementenverhardingen en kantopsluitingen vervaardigd met duurzaam beton dd.

MOEDERBESTEK TEKSTEN (STANDAARD RAW BEPALINGEN 2015) - Elementenverhardingen en kantopsluitingen vervaardigd met duurzaam beton dd. Bladnr. 1 van 11 MOEDERBESTEK TEKSTEN (STANDAARD RAW BEPALINGEN 2015) - Elementenverhardingen en kantopsluitingen vervaardigd met duurzaam beton dd. Bladnr. 2 van 11 1. ALGEMEEN Bladnr. 3 van 11 PAR 1.01

Nadere informatie

Samenvatting rapportage rijdende camera. Rapportnummer : 34200289 Opdrachtgever : Gem. Leidschendam - Voorburg Locatie : Leidschendam

Samenvatting rapportage rijdende camera. Rapportnummer : 34200289 Opdrachtgever : Gem. Leidschendam - Voorburg Locatie : Leidschendam Samenvatting rapportage rijdende camera Rapportnummer : 34200289 Opdrachtgever : Gem. Leidschendam - Voorburg Locatie : Leidschendam vandervalk+degroot ABC Westland 231 2685 DC POELDIJK Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

OPZOEKINGSCENTRUM VOOR DE WEGENBOUW Inrichting erkend bij toepassing van de Besluitwet van 30 januari 1947

OPZOEKINGSCENTRUM VOOR DE WEGENBOUW Inrichting erkend bij toepassing van de Besluitwet van 30 januari 1947 OPZOEKINGSCENTRUM VOOR DE WEGENBOUW Inrichting erkend bij toepassing van de Besluitwet van 30 januari 1947 SCHADECLASSI ICATIE VAN RIOLERINGSNETTEN ir. P. Vervenne ir. A. Brüll OPZOEKINGSCENTRUM VOOR DE

Nadere informatie

Ter voorbereiding aan de reconstructie van de Postelsedijk heb je gevraagd alle aanwezige duikers te inventariseren en te onderzoeken op de kwaliteit.

Ter voorbereiding aan de reconstructie van de Postelsedijk heb je gevraagd alle aanwezige duikers te inventariseren en te onderzoeken op de kwaliteit. Gemeente Reusel-De Mierden T.a.v. de heer B. Kokken Postbus 11 5540 AA Reusel Valkenswaard, 31 augustus 2017 Betreft: resultaten inventarisatie duikers en advies Postelsedijk Beste Bart, Ter voorbereiding

Nadere informatie

Rioolnotitie Bouw en woonrijpmaken Woningbouwlocatie Brinkersweide te Rhenen

Rioolnotitie Bouw en woonrijpmaken Woningbouwlocatie Brinkersweide te Rhenen Rioolnotitie Rioolnotitie Kenmerk : RL14IV673 Datum : 10 augustus 2015 Versie : Definitief Auteur : A. van der Stelt Controle : F. Hazen 2 Rioolnotitie Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 1. Uitgangspunten...

Nadere informatie

Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuidoost Bestek ZO/RE/0061 BRM Seizoenenhof in Driemond. Bladnr

Gemeente Amsterdam, Stadsdeel Zuidoost Bestek ZO/RE/0061 BRM Seizoenenhof in Driemond. Bladnr Bladnr. 1 GEMEENTE AMSTERDAM Stadsdeel Zuidoost Directie Realisatie NOTA VAN INLICHTINGEN Behorende bij bestek ZO/RE 0061 van 2013 Betreffende bouwrijp maken Seizoenenhof, Driemond in het Stadsdeel Zuidoost

Nadere informatie

Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbestedende Dienst: Gemeente Berg en Dal Referentie: 15023

Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbestedende Dienst: Gemeente Berg en Dal Referentie: 15023 Nota van Inlichtingen Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbesteding Herinrichting centrum Millingen aan de Rijn Aanbestedende Dienst: Gemeente Berg en Dal Referentie: 15023 Omschrijving: Herinrichting

Nadere informatie

2. BESCHRIJVING 2.1 ALGEMENE GEGEVENS CONCEPT

2. BESCHRIJVING 2.1 ALGEMENE GEGEVENS CONCEPT Bladnr. 1 van 6 2. BESCHRIJVING 2.1 ALGEMENE GEGEVENS Bladnr. 2 van 6 PAR 01 TEKENINGEN... 02 PEILEN EN HOOFDAFMETINGEN... 03 KWALITEITSBORGING Bij het opstellen van een kwaliteitsplan, zoals bedoeld in

Nadere informatie

Omschrijving: Reiniging en inspectie van ca 35km riolering. Inspectie met 3D-techniek (Panoramo of gelijkwaardig).

Omschrijving: Reiniging en inspectie van ca 35km riolering. Inspectie met 3D-techniek (Panoramo of gelijkwaardig). Nota van Inlichtingen 2014-01 reiniging en inspectie riolering Aanbesteding 2014-01 reiniging en inspectie riolering Aanbestedende Dienst: gemeente Zaltbommel Referentie: 2014-01 Omschrijving: Reiniging

Nadere informatie

In "Deel 0 TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST" zijn geen wijzigingen.

In Deel 0 TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST zijn geen wijzigingen. Bladnr. 1 van 18 Nota van inlichtingen behorend bij: Bestek en voorwaarden voor" Besteksnummer: 2012-05 NOTA VAN INLICHTINGEN d.d. 6 februari 2013 In "Deel 0 TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST" zijn geen

Nadere informatie

Onderhoud Asfalt 2012 Besteknr VW, definitief-4 d.d. 14 juni 2012

Onderhoud Asfalt 2012 Besteknr VW, definitief-4 d.d. 14 juni 2012 Bladnr. 1 van 112 Overeenkomst met open posten waarnaar namens het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeenten Spijkenisse, Hellevoetsluis, Westvoorne en Bernisse zal worden aanbesteed: Besteknummer:

Nadere informatie

Projectnummer 09-IB-023 "Onderhoud verharding gemeente Leiden" Nota van Inlichtingen, deel uitmakend van besteknummer "Onderhoud verhardingen"

Projectnummer 09-IB-023 Onderhoud verharding gemeente Leiden Nota van Inlichtingen, deel uitmakend van besteknummer Onderhoud verhardingen Bladnr. 1 van 5 Gemeente Leiden Afdeling Werkvoorbereiding Openbare Ruimte Ingenieursbureau Nota van Inlichtingen, deel uitmakend van besteknr.: 09-27: "Onderhoud verharding" Over dit bestek zijn de volgende

Nadere informatie

Informatieavond. Dommelen-Noord. Imagine the result

Informatieavond. Dommelen-Noord. Imagine the result Informatieavond Dommelen-Noord Imagine the result Agenda Opening door Wethouder Terugblik 1 ste informatieavond 9-10-2013 Wat is er sindsdien allemaal gebeurd? De resultaten! Wat gaan we doen! Rondvraag

Nadere informatie

Wat is een bestek? Volgens Van Dale is het bestek van een bouwwerk:

Wat is een bestek? Volgens Van Dale is het bestek van een bouwwerk: 4.2 Het bestek Wat is een bestek? Volgens Van Dale is het bestek van een bouwwerk: Een nauwkeurige beschrijving van een werk, met alle inlichtingen aangaande de gang en de uitvoering ervan, de te gebruiken

Nadere informatie

Bladnr. 1 van 6 Reconstructie Lieve Vrouwengracht

Bladnr. 1 van 6 Reconstructie Lieve Vrouwengracht Bladnr. 1 van 6 18-04-2017 BESTEK M 2017-1 Opdrachtgever: Gemeente Montfoort Auteur: M. P. de Bel Projectcoördinator: B. Mulder Documentnummer: M 2017-01 Datum: 18-4-2017 Bestek en voorwaarden voor " "

Nadere informatie

Grondwater in stedelijk gebied

Grondwater in stedelijk gebied Grondwater in stedelijk gebied Kruisbestuiving met de afdeling riolering 29 mei 2013 Jacqueline Flink Waterbalans Grondwateraanvulling uit neerslag??? Grondwateraanvulling GBKA (~ BGT) goede info over

Nadere informatie

RAW0717-00184 Gemeente Ridderkerk Bruggen Van Peltterrein te Ridderkerk BESTEK A/25/2009 - Definitief

RAW0717-00184 Gemeente Ridderkerk Bruggen Van Peltterrein te Ridderkerk BESTEK A/25/2009 - Definitief Bladnr. 14 CATALOGUS verwerkingsinrichting 1152 Verhardingen 115210 307312 Opbreken betonstraatstenen. m2 250,00 N Betreft (op te hogen) verharding van de rijbaan t.h.v. de tijdelijke dam en de brug 3

Nadere informatie

Vraag 1 Welke locale hoveniers zijn voor de IBOR aanbesteding door de gemeente uitgenodigd om een onderhandse offerte uit te brengen?

Vraag 1 Welke locale hoveniers zijn voor de IBOR aanbesteding door de gemeente uitgenodigd om een onderhandse offerte uit te brengen? Endelhovenlaan 1, 3601 GR Maarssen Postbus 1212, 3600 BE Maarssen T 0346 25 40 00 F 0346 25 40 10 www.stichtsevecht.nl Aan de fractie van Breukelen Beweegt, t.a.v. de heer D. van 't Hof. Afdeling Wijken

Nadere informatie

Deel 0 Totstandkoming van de overeenkomst 2 01 AANBESTEDENDE DIENST 2. Deel 2.1 Algemene gegevens 4 01 TEKENINGEN 4

Deel 0 Totstandkoming van de overeenkomst 2 01 AANBESTEDENDE DIENST 2. Deel 2.1 Algemene gegevens 4 01 TEKENINGEN 4 Deel 0 Totstandkoming van de overeenkomst 2 01 AANBESTEDENDE DIENST 2 Deel 2.1 Algemene gegevens 4 01 TEKENINGEN 4 Deel 2.2 Nadere beschrijving 6 3 GRONDWERKEN VERHARDINGSLAAG 6 302 AFVOEREN VERHARDINGSLAAG

Nadere informatie

Inspecties, reparaties en leveren en aanbrengen van kathodische bescherming

Inspecties, reparaties en leveren en aanbrengen van kathodische bescherming RAW1146-102680 Bladnr. 1 van 176 Raamovereenkomstnummer I.000943 Het verrichten van inspecties en reparaties en het leveren en aanbrengen van kathodische bescherming incl. bijbehorende werkzaamheden binnen

Nadere informatie

GROENONDERHOUD EN MAAIEN. Bestek 1 Besteknummer: 16049

GROENONDERHOUD EN MAAIEN. Bestek 1 Besteknummer: 16049 GROENONDERHOUD EN MAAIEN Bestek 1 Besteknummer: 16049 RAW0037-102235 Bladnr. I I n h o u d s o p g a v e 1. A l g e m e e n 3 01 Opdrachtgever 5 02 Directie 5 03 Locatie 5 04 Algemene beschrijving 5 05

Nadere informatie

Product besteksteksten

Product besteksteksten RAW1171 INDUMIX Bladnr. 1 van 6 OMSCHRIJVING BESTEKS- POST- NUMMER CATALOGUSNUMMER HOOFD- DEFICODE CODE 1 : 2 : 3 : 4 : 5 : 6 EEN- HEID RESULTAATS- VERPLICHTING TER INLICHTING 1 INDUMIX PRODUCTEN 11 INDUMIX

Nadere informatie

Onderhoud begraafplaatsen

Onderhoud begraafplaatsen Besteknummer: 15 CO 021 09 Nota van Inlichtingen Status: Definitief Versie: 01 Datum: 05-10-2015 Bladnr. 1 van 6 Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: Titel : Besteknummer : 15 CO 021 09

Nadere informatie

RAW Besteksteksten Firmusfixed schanskorven versie 1.0 (maart 2014) Afdrukdatum: A l g e m e e n

RAW Besteksteksten Firmusfixed schanskorven versie 1.0 (maart 2014) Afdrukdatum: A l g e m e e n Bladnr. 1 van 21 1. A l g e m e e n Bladnr. 2 van 21 2. B e s c h r i j v i n g 2.1 Algemene gegevens Bladnr. 3 van 21 01 Tekeningen... 02 Peilen en hoofdafmetingen... 03 Kwaliteitsborging Bij het opstellen

Nadere informatie

Behoort bij: W&G Reconstructie Recessenplein Maastricht I N S C H R I J V I N G S S T A A T

Behoort bij: W&G Reconstructie Recessenplein Maastricht I N S C H R I J V I N G S S T A A T Bladnr. 1 van 7 Behoort bij: W&G-09-2017 I N S C H R I J V I N G S S T A A T Inschrijvingsstaat als bedoeld in artikel 01.01.03 van de Standaard RAW Bepalingen (Standaard 2015) behorende bij het inschrijvingsbiljet

Nadere informatie

Nota van de op woensdag 28 juni 2006 om 13.00 uur verstrekte inlichtingen betreffende:

Nota van de op woensdag 28 juni 2006 om 13.00 uur verstrekte inlichtingen betreffende: Gemeente Den Haag Nota van inlichtingen Ingenieursbureau Den Haag Nota van de op woensdag 28 juni 2006 om 1.00 uur verstrekte inlichtingen betreffende: Besteknr. 2006.786.051 Dedemsvaartweg lijn 16 Aanvullend

Nadere informatie

Onderhoud openbaar groen - Onderdeel Bomen Aanbestedende Dienst: Gemeente Heemskerk Referentie:

Onderhoud openbaar groen - Onderdeel Bomen Aanbestedende Dienst: Gemeente Heemskerk Referentie: Nota van Inlichtingen Onderhoud openbaar groen - Onderdeel Bomen Aanbesteding Onderhoud openbaar groen - Onderdeel Bomen Aanbestedende Dienst: Gemeente Heemskerk Referentie: 2016-03 Omschrijving: Onderhoud

Nadere informatie

Grootschalige reiniging AWP-1 persleiding

Grootschalige reiniging AWP-1 persleiding Grootschalige reiniging AWP-1 persleiding Ing. Rien van Wanrooij Adviseur Civieltechnisch onderhoud Ing. Steven Marijnissen Transporttechnoloog Grootschalige reiniging AWP-1 persleiding Voorstellen Taken

Nadere informatie

RAW Raamovereenkomst onderhoud asfaltverhardingen Opdrachtgever: gemeente Bergeijk Besteknummer: BC1951 D.d

RAW Raamovereenkomst onderhoud asfaltverhardingen Opdrachtgever: gemeente Bergeijk Besteknummer: BC1951 D.d Bladnr. 1 van 151 OPDRACHTGEVER: GEMEENTE BERGEIJK BESTEK : Inzake: - RAAMOVEREENKOMST ONDERHOUD ASFALTVERHARDINGEN Datum: 20-01-2014 Status: Definitief (c) 2013 HaskoningDHV Nederland B.V. Niets uit dit

Nadere informatie

Werkplan t.b.v. aanleg riool in Kadeweg

Werkplan t.b.v. aanleg riool in Kadeweg Opdrachtgever Project esteknummer Herinrichting N27 / Raadhuisplein in Mook 2779.04_v0 DEFINITIEF inclusief nota van inlichtingen d.d. 09--206 Versie 0 d.d. 2-2-206 Pagina uit 3 Projectgegevens Projectnaam

Nadere informatie

Jojanneke Dirksen. Invloed van zetting op de riolering

Jojanneke Dirksen. Invloed van zetting op de riolering Jojanneke Dirksen Invloed van zetting op de riolering 10 januari 22 maart 2011 2011 Aanleiding onderzoek Kwaliteit riool inspecties Riool inspectie in Nederland - Inspectie = onderzoek - Belangrijkste

Nadere informatie

Opdrachtgever: Provincie Fryslân Besteksnummer: VN Bestek, versie jb

Opdrachtgever: Provincie Fryslân Besteksnummer: VN Bestek, versie jb Bladnr. 1 van 6 1 AANVANGSWERKZAAMHEDEN PER EEN 10 Kabels- en leidingen 101 Proefsleuven t.b.v. directie 101110 Handmatig graven van proefsleuven t.b.v. directie m 25,00V 102 Proefsleuven t.b.v. zorgvuldig

Nadere informatie

DEFINITIEF BESTEK VOOR: Reconstructie riolering en herinrichting kern Wesepe

DEFINITIEF BESTEK VOOR: Reconstructie riolering en herinrichting kern Wesepe Bladnr. 1 December 2008 Besteknr. 2008-10 DEFINITIEF BESTEK VOOR: Reconstructie riolering en herinrichting kern Wesepe Opdrachtgever: Gemeente Olst-Wijhe BESTEK VOOR DE RECONSTRUCTIE RIOLERING EN HERINRICHTING

Nadere informatie

Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: Raamcontract Bosverjonging in de provincie Flevoland STAATSBOSBEHEER

Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: Raamcontract Bosverjonging in de provincie Flevoland STAATSBOSBEHEER Bladnr. 1 van 7 Nota van inlichtingen inschrijvingsfase behorend bij: STAATSBOSBEHEER Contractnr. BF1053-100-100-K001 Zwolle, 19 januari 2017 Opsteller: ing. G. Nijhof naam paraaf datum Gecontroleerd:

Nadere informatie

RAW0024 GEMEENTEWERKEN ROTTERDAM Besteknummer Reconstructie Provenierssingel

RAW0024 GEMEENTEWERKEN ROTTERDAM Besteknummer Reconstructie Provenierssingel Bladnr. 1 01 11 01 WERKEN, DIE IN ELKANDER GRIJPEN 01 In verband met het bepaalde in paragraaf 31 lid 1 van de U.A.V. 1989 wordt de aannemer erop gewezen dat de navolgende werken in elkander grijpen: -

Nadere informatie

TOELICHTING: GRONDROERDERSREGELING EN RAW-BESTEKKEN

TOELICHTING: GRONDROERDERSREGELING EN RAW-BESTEKKEN Bladnr. 1 van 5 TOELICHTING: GRONDROERDERSREGELING EN RAW-BESTEKKEN Sinds 1 juli 2008 is de 'Wet informatie-uitwisseling ondergrondse netten' ofwel de Grondroerdersregeling van kracht. Deze wet is bedoeld

Nadere informatie

KLEURRIJKWONEN PROJECT VOORWAARDEN ALGEMEEN (KWPV-A 2016)

KLEURRIJKWONEN PROJECT VOORWAARDEN ALGEMEEN (KWPV-A 2016) wil de volgende kernwaarden uitstralen Transparant Betrokken Persoonlijk Oplossingsgericht Doelgericht KLEURRIJKWONEN PROJECT VOORWAARDEN 2016 ALGEMEEN (KWPV-A 2016) Januari 2016 Stichting ~ Postbus 544

Nadere informatie

In opdracht van Jansen Bouwontwikkeling BV is ons bureau betrokken bij de waterhuishouding van het project Ceres te Bemmel.

In opdracht van Jansen Bouwontwikkeling BV is ons bureau betrokken bij de waterhuishouding van het project Ceres te Bemmel. NOTITIE NUMMER : P11-0455 : ONDERWERP : advies waterhuishouding : DATUM : 17 december 2012 PLAATS : ELST OPGESTELD DOOR : H.W. Boom 1 Algemeen In opdracht van Jansen Bouwontwikkeling BV is ons bureau betrokken

Nadere informatie

Intern referentien ummer. Volg nummer. Betreft Vraag Antwoord

Intern referentien ummer. Volg nummer. Betreft Vraag Antwoord Intern referti ummer Volg nummer Betreft Vraag Antwoord 219243 1 Bestek Algeme: Ik mis BPN's voor het aan- afvoer van diverse materieelstukk (bijv kleine asfaltset, diverse verschillde in te zett freesmachines,

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Provincie Overijssel, Eenheid Wegen en Kanalen, Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle (NL). Contactpunt(en):

Nadere informatie

Werkplan Aanleg kunstgras voetbalveld HVV Tubantia te Hengelo

Werkplan Aanleg kunstgras voetbalveld HVV Tubantia te Hengelo Werkplan Aanleg kunstgras voetbalveld HVV Tubantia te Hengelo projectnr. 403724 revisie 00 11 juni 2015 auteur(s) Nienke Bolscher-ten Dam Jeroen Moes Opdrachtgever Gemeente Hengelo Postbus 18 7550 AA Hengelo

Nadere informatie

Overeenkomst Met Open Posten (OMOP)

Overeenkomst Met Open Posten (OMOP) Overeenkomst Met Open Posten (OMOP) Minisymposium Het Miland B.V. In samenwerking met CROW Hillegersberg d.d. 28-11-2005 Sprekers: CROW: Het Miland BV: dhr. J. de Ligt dhr. K. Rietveld Inhoud symposium

Nadere informatie

2. BESCHRIJVING 2.1 ALGEMENE GEGEVENS CONCEPT

2. BESCHRIJVING 2.1 ALGEMENE GEGEVENS CONCEPT Bladnr. 1 van 6 2. BESCHRIJVING 2.1 ALGEMENE GEGEVENS Bladnr. 2 van 6 PAR 01 TEKENINGEN... 02 PEILEN EN HOOFDAFMETINGEN... 03 KWALITEITSBORGING Bij het opstellen van een kwaliteitsplan, zoals bedoeld in

Nadere informatie

Omschrijving: Herinrichting woonwijk - verhardingen en openbare verlichting. Aanleg drainageriool.

Omschrijving: Herinrichting woonwijk - verhardingen en openbare verlichting. Aanleg drainageriool. Nota van Inlichtingen Herinrichting Rivierenwijk vlek F Aanbesteding Aanbestedende Dienst: Referentie: Herinrichting Rivierenwijk vlek F Gemeente Heerhugowaard I.15.100 Omschrijving: Herinrichting woonwijk

Nadere informatie

2. BESCHRIJVING 2.1 ALGEMENE GEGEVENS CONCEPT

2. BESCHRIJVING 2.1 ALGEMENE GEGEVENS CONCEPT Bladnr. 1 van 7 2. BESCHRIJVING 2.1 ALGEMENE GEGEVENS Bladnr. 2 van 7 PAR 01 TEKENINGEN... 02 PEILEN EN HOOFDAFMETINGEN... 03 KWALITEITSBORGING Bij het opstellen van een kwaliteitsplan, zoals bedoeld in

Nadere informatie

14-639BS001_Memo01_V2 Aan: Ralf Theunissen Waterschap Peel en Maasvallei Waterschap Peel en Maasvallei. Kopie aan: Wim Janssen Gemeente Maasgouw

14-639BS001_Memo01_V2 Aan: Ralf Theunissen Waterschap Peel en Maasvallei Waterschap Peel en Maasvallei. Kopie aan: Wim Janssen Gemeente Maasgouw Onderwerp: Calamiteitenplan Dorpstraat Beegden Werk: Calamiteitenplan bij Reconstructie Dorpstraat Beegden Bestek: 14-639BS001 Opdrachtgever: Gemeente Maasgouw Datum: 20 oktober 2016 Opgesteld door: Erik

Nadere informatie

Technische omschrijving

Technische omschrijving Technische omschrijving 18-04-2011 Vervangen duikerbrug Mollekade te Heinenoord - 1 - 1. Korte omschrijving van het werk Ter hoogte van de Mollekade 13 te Heinenoord bevindt zich een gemetselde duiker.

Nadere informatie

Bestek WSHD2015-WEG-D perceel 1 Raamovereenkomst Onderhoud wegen 2015 Goeree-Overflakkee en Voorne Putten

Bestek WSHD2015-WEG-D perceel 1 Raamovereenkomst Onderhoud wegen 2015 Goeree-Overflakkee en Voorne Putten WASCHAP HOLLANDSE DELTA Afdeling Beheer en Onderhoud Postbus 4103 Handelsweg 100 Telefoon: 088 9743000 2980 GC Ridderkerk 2988 DC Ridderkerk Datum : Januari 2015 Revisie : D0 Europese aanbesteding Bestek

Nadere informatie

01 GEMEENTE AMSTERDAM, STADSDEEL AMSTERDAM NOORD. Directie Beleid en Uitvoering, afdeling Stadsdeelbeheer

01 GEMEENTE AMSTERDAM, STADSDEEL AMSTERDAM NOORD. Directie Beleid en Uitvoering, afdeling Stadsdeelbeheer 01 GEMEENTE AMSTERDAM, STADSDEEL AMSTERDAM NOORD Directie Beleid en Uitvoering, afdeling Stadsdeelbeheer Bezoekadres : Buikslotermeerplein 2000 1025 XL Amsterdam Postadres : Postbus 37608 1030 BB Amsterdam

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten.

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Diensten. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Peel en Maas, postbus 7088, 5980 AB Panningen (NL). t.a.v.: dhr. R. Krouwel.

Nadere informatie

Reconstructie Kanaalweg te Heiloo Aanbestedende Dienst: Gemeente Heiloo Referentie: Bestek

Reconstructie Kanaalweg te Heiloo Aanbestedende Dienst: Gemeente Heiloo Referentie: Bestek Nota van Inlichtingen Reconstructie Kanaalweg te Heiloo Aanbesteding Reconstructie Kanaalweg te Heiloo Aanbestedende Dienst: Gemeente Heiloo Referentie: Bestek 2015-120 Omschrijving: Het project betreft

Nadere informatie

1/7. bladnr: printdatum: 16-03-2012. Gemeente Heemstede bestek 640 Riolering Breitnerweg. Behoort bij 640. Riolering Breitnerweg

1/7. bladnr: printdatum: 16-03-2012. Gemeente Heemstede bestek 640 Riolering Breitnerweg. Behoort bij 640. Riolering Breitnerweg Geeente Heeede beek 640 1/7 Behoort bij 640 Inschrijvingsaat als bedoeld in artikel 01.01.03 van de Standaard RAW bepalingen (Standaard 2005) behorende bij het inschrijvingsbiljet van de ondergetekende(n):

Nadere informatie

Hoofdstuk 51 Groenvoorzieningen. Wijziging Technische Bepalingen. Gewijzigde bepalingen zijn grijs gemarkeerd. Niet gemarkeerde bepalingen zijn nieuw

Hoofdstuk 51 Groenvoorzieningen. Wijziging Technische Bepalingen. Gewijzigde bepalingen zijn grijs gemarkeerd. Niet gemarkeerde bepalingen zijn nieuw TECHNISCHE BEPALINGEN Hoofdstuk 51 Groenvoorzieningen Wijziging Technische Bepalingen Gewijzigde bepalingen zijn grijs gemarkeerd Niet gemarkeerde bepalingen zijn nieuw Overzicht vervallen bepalingen toegevoegd

Nadere informatie

Vervangen metselwerk walmuren Nieuwegracht Aanbestedende Dienst: Gemeente Utrecht Referentie: 16 SB 020

Vervangen metselwerk walmuren Nieuwegracht Aanbestedende Dienst: Gemeente Utrecht Referentie: 16 SB 020 Nota van Inlichtingen Vervangen metselwerk walmuren Nieuwegracht Aanbesteding Vervangen metselwerk walmuren Nieuwegracht Aanbestedende Dienst: Gemeente Utrecht Referentie: 16 SB 020 Omschrijving: De ontwerpwerkzaamheden

Nadere informatie

Acceptatievoorwaarden Afval Energie Bedrijf

Acceptatievoorwaarden Afval Energie Bedrijf Bezoekadres Australiëhavenweg 21 1045 BA Amsterdam Postbus 58292 1040 HG Amsterdam Telefoon 020 587 6250 Fax 020 587 6270 wcs@afvalenergiebedrijf.nl www.afvalenergiebedrijf.nl Acceptatievoorwaarden Voor

Nadere informatie

Aanleg Kasteeltuin Zevenbergen Aanbestedende Dienst: Gemeente Moerdijk Referentie:

Aanleg Kasteeltuin Zevenbergen Aanbestedende Dienst: Gemeente Moerdijk Referentie: Nota van Inlichtingen Aanleg Kasteeltuin Zevenbergen Aanbesteding Aanleg Kasteeltuin Zevenbergen Aanbestedende Dienst: Gemeente Moerdijk Referentie: 2016-010 Omschrijving: Gemeente Moerdijk gaat de locatie

Nadere informatie

Ontwerp Kwaliteitsplan. Raamovereenkomst Gemeente Zundert Boombestek Besteknummer

Ontwerp Kwaliteitsplan. Raamovereenkomst Gemeente Zundert Boombestek Besteknummer Raamovereenkomst Gemeente Zundert Boombestek 2016-2018 Besteknummer 238820 Januari 2016 Auteur: P.A.A. Rutten Ontwerp Kwaliteitsplan Raamovereenkomst Gemeente Zundert Boombestek 2016-2018 Bestek nr: 238820

Nadere informatie

Raamovereenkomst 'Betonnen rioolbuizen en -putten', kenmerk 14.SW.139. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx

Raamovereenkomst 'Betonnen rioolbuizen en -putten', kenmerk 14.SW.139. Gemeente Utrecht en xxx. Contractnummer: xxx Raamovereenkomst 'Betonnen rioolbuizen en -putten', kenmerk 14.SW.139 Gemeente Utrecht en xxx Contractnummer: xxx Interne Bedrijven Concerninkoop Postadres Postbus 10080, 3505 AB Utrecht Bezoekadres Stadsplateau

Nadere informatie

Behoort bij:

Behoort bij: Bladnr. 1 Behoort bij: 1-018-03 Inschrijvingsstaat als bedoeld in artikel 01.01.03 van de standaard RAW Bepalingen (Standaard 2005) behorende bij het inschrijvingsbiljet van de ondergetekende(n): Gevestigd

Nadere informatie

Veiligheids- en Gezondheidsplan Ontwerpfase

Veiligheids- en Gezondheidsplan Ontwerpfase Veiligheids- en Gezondheidsplan Ontwerpfase Voor het werk: in gemeente Amstelveen. Besteknummer I&A 2015/0353 Inhoudsopgave 1. Projectgegevens 2. Algemene V&G-risico s die voortvloeien uit de omgeving

Nadere informatie

I N S C H R I J V I N G S S T A A T

I N S C H R I J V I N G S S T A A T RAW0008 Besteksnr. 6160 Bladnr. 1 van 10 Behoort bij: 6160... I N S C H R I J V I N G S S T A A T Inschrijvingsstaat als bedoeld in artikel 01.01.03 van de Standaard RAW Bepalingen (Standaard 2010) behorende

Nadere informatie

Uniforme Administratieve Voorwaarden (U.A.V. 1989) Meer / Minderwerk

Uniforme Administratieve Voorwaarden (U.A.V. 1989) Meer / Minderwerk Uniforme Administratieve Voorwaarden (U.A.V. 1989) Meer / Minderwerk 35. Verrekening van meer en minder werk 1. Verrekening van meer en minder werk vindt plaats: a. ingeval van bestekswijzigingen ( 36);

Nadere informatie

Vervangen en aanbrengen van beschoeiing op zandeilanden en legakkers op de Vinkeveense Plassen.

Vervangen en aanbrengen van beschoeiing op zandeilanden en legakkers op de Vinkeveense Plassen. Bladnr. 1 van 11 Behoort bij:{20160029-bs-1} Vervangen en aanbrengen van beschoeiing op zandeilanden en legakkers op de Vinkeveense Besteknr. 20160029-BS-1 I N S C H R I J V I N G S S T A A T Inschrijvingsstaat

Nadere informatie

Overeenkomst bouwproject Prins Hendrikstraat - Van Arckelstraat in Drunen

Overeenkomst bouwproject Prins Hendrikstraat - Van Arckelstraat in Drunen College Onderwerp: V20100402 Overeenkomst bouwproject Prins Hendrikstraat - Van Arckelstraat in Drunen Samenvatting: Inleiding: Naar aanleiding van het bouwplan van Woonveste aan de Pr. Hendrikstraat/

Nadere informatie

RAW Bladnr. 1 MAAIEN GRAS GEMEENTE DEN HELDER BESTEKNUMMER

RAW Bladnr. 1 MAAIEN GRAS GEMEENTE DEN HELDER BESTEKNUMMER Bladnr. 1 MAAIEN GRAS GEMEENTE DEN HELDER BESTEKNUMMER 201601 Bladnr. 2 1. ALGEMEEN Bladnr. 3 PAR 1.01 OPDRACHTGEVER Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder 1.02 DIRECTIE

Nadere informatie

Koningsplein, Oranjeplein en Frankenstraat

Koningsplein, Oranjeplein en Frankenstraat RAW0028-102145 Project: Koningsplein, Oranjeplein en Frankenstraat te Maastricht Bladnr. 1 van 130 Koningsplein, Oranjeplein en Frankenstraat Besteknummer W&G-14-2016 Versie Definitief d.d. 10-01-2017

Nadere informatie