Compleet en voordelig verzekerd het nieuwe jaar in

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Compleet en voordelig verzekerd het nieuwe jaar in"

Transcriptie

1 DECEMBER - NR8 Compleet en voordelig verzekerd het nieuwe jaar in IN DIT NUMMER 320,50 ledenvoordeel PAGINA 3 - UW ZORG- VERZEKERING IN 2014: TOT WEL 100,- KORTING PAGINA 4 - NIEUW IN 2014 STRIJKSERVICE, FOTO - GRAAF EN MEER! PAGINA 6 - GEZIN EN GEREGELD: KEUZE UIT VIER GRATIS CADEAUS

2 2 KRUISWERK DECEMBER 2013 Op naar een mooi, nieuw jaar! Het is december, de dagen zijn korter. U heeft vast al een moment genomen om terug te blikken op het afgelopen jaar, maar ook om vooruit te kijken naar het komende. Kruiswerk kijkt terug op een jaar vol veranderingen. Een nieuwe naam, nog meer passende diensten, themabijeenkomsten en de aanwezigheid bij typisch Achterhoekse evenementen. In 2014 zetten wij deze positieve veranderingen voort en ontwikkelen we nog meer diensten voor u. Wij zijn er klaar voor. Op naar een mooi, nieuw jaar! AGENDA DE LEUKSTE UITJES IN JANUARI EN FEBRUARI VANUIT DE OUDE IJSSELSTREEK 9 JAN 14:00-16:30 UUR VERWENMIDDAG IN GENDRINGEN 21 JAN 14:00-17:00 UUR ARKADEN WINKEL- CENTRUM BOCHOLT 4 FEB 14:00-17:30 UUR ETEN BIJ HET BORGHUIS IN DOETINCHEM... Collectief verzekerd in 2014 Eind december loopt uw huidige zorgverzekering af. U wordt vast overstelpt door aanbiedingen van verschillende zorgverzekeraars. Kruiswerk Achterhoek helpt u duidelijkheid te scheppen en biedt leden in 2014 collectieve korting op de zorgverzekeringen van Agis, Menzis en Salland. Instappen is eenvoudig en met slechts één telefoontje bent u ook volgend jaar compleet en voordelig verzekerd. Voordelig 2014 in Voor velen neemt de zorgpremie een groot deel van het huishoudbudget in. Om ervoor te zorgen dat u 2014 voordeliger in kunt gaan, heeft Kruiswerk voor u kortingen bedongen bij zorgverzekeraars Agis, Menzis en Salland. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 100,- per persoon per jaar. En kiest u voor een zorgverzekering van Salland? Dan krijgt u Schrijf u in op uitstapjes of bel CARE Travel Ook voor uitwonende kinderen! Voor het hele gezin ook nog eens uw lidmaatschap van Kruiswerk vergoed. Dat is nog eens mooi meegenomen! Voor het hele gezin Bent u lid van Kruiswerk? Dan profiteert niet alleen u, maar het hele gezin van de korting op de zorgverzekering. Wonen uw kinderen niet meer thuis? Door ook voor hen een lidmaatschap van Kruiswerk af te sluiten, ontvangen zij direct korting op hun zorgverzekering. Dat maakt het lidmaatschap waardevol voor iedere leeftijd; uit- of thuiswonend, jong of oud. 100,- korting Uw zorgverzekering afsluiten via Kruiswerk Achterhoek loont! De korting kan oplopen tot wel 100,- per persoon per jaar.

3 DECEMBER 2013 KRUISWERK 3 De kortingen op een rijtje Korting aanvullende Vergoeding Basisverzekering Korting Leden betalen Soort polis verzekering lidmaatschap 95,50 4% 91,68 natura per maand 5% nee Column 96,75 7% 89,98 restitutie per maand 7% ja 98,75 5% 93,81 natura per maand 8% nee Eenvoudig en veilig instappen Instappen op het Kruiswerk collectief van Agis, Menzis of Salland is eenvoudig. Ook als u er nu nog niet bij verzekerd bent. U belt daarvoor op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur met onze Zorgverzekeringsinformatielijn via (0,10 ct p/m) of ga naar de website: Wij helpen u eenvoudig en veilig voor 1 januari in te stappen. Verandert u van zorgverzekeraar? Dan regelt uw nieuwe zorgverzekeraar de opzegging van uw oude. U heeft er geen omkijken naar! Echt Achterhoek Instappen was nog nooit zo makkelijk Stapt u in op de collectieve zorgverzekering bij Agis, Menzis of Salland? Met één telefoontje regelt u alles. Bel de Zorgverzekeringsinformatielijn op (0,10 ct p/m van 8:30-17:00 uur), geef uw wensen aan en wij zorgen ervoor dat u direct korting ontvangt! Online instappen kan via Een ongeluk zit in een klein hoekje Daar lag ik dan, half in de kreukels, onder de kerstboom. Net een nieuwe boom in huis gehaald, helemaal klaar om deze te versieren, maar bij de kerstverlichting ging het mis. Even op een trappetje staan om bij de top van de boom te kunnen. Dat bleek inderdaad maar heel even te zijn, want het trappetje schoot onder mij vandaan. Het resultaat: een bezoekje aan de eerste hulp en een gebroken enkel. Het ongeluk zat dus daadwerkelijk in een klein hoekje. Wat mogen we dan van geluk spreken dat we in Nederland goed verzekerd zijn en dat er zoveel keuze is uit verschillende pakketten en aanvullende extra s. In het geval van mijn aanvaring met de kerstboom was een aanvullend pakket niet nodig. Maar wat ben ik blij dat ik er wel één heb. Je weet tenslotte maar nooit, toch? Mij geeft het een veilig gevoel dat er een goede zorgverzekeraar achter me staat waarop ik kan terugvallen. Ik heb me daarbij wel aangesloten bij het Kruiswerk collectief. Want, om maar even bij de spreekwoorden te blijven, alle kleine beetjes helpen. Vindt u de natuur ook zo mooi als s ochtends vroeg de zon ontwaakt? Mevrouw Ottema stuurde ons dit Echt Achterhoekse plaatje van een vroege ochtend. Daarmee wint zij een cadeaubon van Herinneringen op Linnen t.w.v. 20,-! Wilt u deze prijs ook graag winnen? Stuur uw Achterhoekse foto dan naar ov.v. Echt Achterhoek. Uw foto plaatsen we dan ook als plaatje van de week op Kasper Huizinga, specialist zorgverzekeringen

4 4 KRUISWERK DECEMBER 2013 Gezin &geregeld Gezin en Geregeld in 2014: Voordelig Online typecursus slechts 44,- Razendsnelle vingers vliegen over het toetsenbord: blind typen gaat niet alleen een stuk sneller, het is eigenlijk een onmisbare vaardigheid. Blind leren typen kan eenvoudig via onze online cursus Typen leren. Een 12 uur durende cursus waarin u of uw kind zich geheel op eigen tempo deze vaardigheid eigen maakt. Deze cursus kost voor leden slechts 44,- een stuk voordeliger dan andere aanbieders! Ga naar en leer ook vliegensvlug typen. Kerst zonder stress? Bestel de Culi Tas Van 29,50 voor 25,- p.p. Eet u thuis met kerst, maar staat u liever niet uren in de keuken? Dan biedt de Culi Tas uitkomst! De Strandlodge in Winterswijk en Villa Ruimzicht in Doetinchem leveren een feestelijk en bijna panklaar viergangen streekmenu. Met het instructiefilmpje van chef Mike en chef Arthur staat binnen korte tijd een heerlijk diner op tafel. De tas is nu voor leden 25,- p.p. Ook een kerst zonder stress? Bekijk het menu en bestel de tas op Unieke geboortekaartjes met 15% korting Vintage prentjes uit vervlogen tijden, die vind je terug op de geboortekaartjes van Pimpelmees. De kaartjes van Pimpelmees zijn uniek en makkelijk online te bestellen. Wil jij de geboorte van jouw zoon, dochter of misschien wel tweeling helemaal in stijl aankondigen? Maak dan jouw persoonlijke kaartje nu met 15% ledenkorting via jouw lidmaatschap. Bestel via: Dagboek van Diana Polder: personal organizer Diana Polder uit Zutphen is de personal organizer die u voordelig via Kruiswerk inschakelt. Maar wat houdt haar beroep precies in? U leest het in haar dagboek 09:30 uur: Mevrouw Zomers heeft stapels papieren en dozen met mappen op tafel uitgestald. Zij ziet door de bomen het bos niet meer. Toen haar man mentaal achteruitging, werd de administratie een chaos. Voor haar vraag: Help mij overzicht krijgen neem ik vandaag de regie in handen. 10:00 uur: De inhoud van de mappen is verouderd. We beslissen samen wat weg mag. Verrast vindt zij een Strijkservice: de was perfect gestreken de kast in De was: je komt er niet onderuit. De was strijken besteed je vanaf nu eenvoudig uit, via de strijkservice. Je strijkgoed wordt thuis opgehaald en de volgende werkdag terug gebracht. Je krijgt alles netjes opgevouwen of op een hangertje terug, zodat het zo in de kast kan. En het mooie is: onze leden ontvangen maar liefst 10% korting op deze handige dienst. Kijk nu op of bel map terug van hun 25-jarig huwelijk. Daarna beginnen we aan de stapels. Al snel vullen we de lege mappen overzichtelijk met nieuwe inhoud. 15:00 uur: Na afronding zijn de dozen gevuld met stapels papieren die weg mogen. Mevrouw Zomers is opgetogen: Mijn hoofd is helemaal leeg. Wat een dankbaar werk heb ik toch!

5 DECEMBER 2013 KRUISWERK 5 nieuwe diensten met veel voordeel Nieuwe online cursussen in 2014 Ons online cursusbureau breidt volgend jaar uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de cursus Borstvoeding 2, waarin we specifieke onderwerpen als borstvoeding bij premature baby s behandelen. Ook voegen we de cursus Zlim Thuis; maak je huis klaar voor de toekomst en Tiltechnieken voor Mantelzorgers toe. Volop kans om te leren dus! Uiteraard met een mooie korting van 5,- op iedere cursus. Op thuisengezond vind je alle informatie. Professionele fotoshoot met 10% korting Foto s brengen je weer even terug naar dat ene moment. Extra bijzonder is het om deze momenten vast te laten leggen door een professionele fotograaf die de tijd neemt om foto s te maken zoals jullie echt zijn. Onze leden hebben de keuze uit veel kortingsmogelijkheden en extra s, zoals 10% korting op de shoot. Je betaalt dan 193,50 in plaats van 215,-. Benieuwd welke nog meer? Kijk snel op Draag je kindje dichtbij je Volg de workshop draagdoeken voor 25,- Een draagdoek houdt je kindje dicht tegen je aan en maakt het je makkelijk om samen op pad te gaan. Maar een draagdoek of zak goed gebruiken vergt oefening. Tijdens de basisworkshop Dragen voor plezier en de rugdraagworkshop op 15 januari leert draagdoekconsulente Rachel je alles over het gebruik, de veiligheid en de keuze van een draagdoek. Geef je nu op of kijk voor meer informatie op De cursus wordt gehouden bij Nona Verloskundigenpraktijk in Doetinchem. VOLG DE WORKSHOP OP 15 JANUARI MET 5,- KORTING Kies je gratis welkomstcadeau Word lid van Gezin en Geregeld, hét pakket van Kruiswerk speciaal voor vaders en moeders in de Achterhoek. Je hebt dan de keuze uit maar liefst vier gratis welkomstcadeaus! MELD JE AAN! Ga naar of bel met , meld je aan en kies jouw gratis cadeau! Planner: t.w.v. 14,99 Startpakket: t.w.v. 19,95 Handboek: t.w.v. 12,95 Online cursus: t.w.v. 24,50 DE FAMILIEPLANNER Overzicht in de chaos creëren? Kies voor deze handige familieplanner van Pimpelmees om alle activiteiten van het hele gezin in bij te houden. BABY STARTPAKKET Bereid jezelf voor op het ouderschap met het baby startpakket. In dit boek vind je onder meer het praktische boek Hoe werkt mijn baby. MOEDERS Een handboek waarin alles staat wat moeders met kinderen van 0 tot 12 jaar willen weten, van darmkrampjes tot Cito-toets. Onmisbaar in jouw kast! ONLINE CURSUS BORSTVOEDING Duik in de wereld van borstvoeding met deze boeiende online cursus en bereid je goed voor op deze manier van voeden.

6 6 KRUISWERK DECEMBER 2013 Telefonisch zorgspreekuur bood hulp Gratis Afgelopen jaar voegden we het gratis Telefonisch Zorgspreekuur aan ons dienstenpakket toe. Kruiswerk wijst daarmee, samen met Zorgbelang Gelderland, mensen de weg binnen de zorg. Coördinator Leonie Niezink: Laatst belde iemand die de huisarts bezocht voor maagklachten, waarop de huisarts rust adviseerde. Hij wilde echter graag een doorverwijzing naar de Maag-Darm-Leverarts. Met de vraag: wat moet ik nu doen, kwam hij bij ons. Wij boden een luisterend oor, brachten samen de situatie in kaart en zochten naar een oplossing op basis van rechten, wet- en regelgeving. Voor iedereen die belt leveren we maatwerk, fijn om mensen zo te helpen. Zoekt u ook praktische hulp bij een klacht of vraag over zorg? Bel dan tussen 09:00 16:30 uur naar Wij staan voor u klaar! Kruiswerk expert over: Gratis gezondheidschecks: nieuwe data bekend Ook in het nieuwe jaar staan wij wekelijks weer paraat om gratis uw gezondheid te checken. We beginnen op 10 januari bij de thuiszorgwinkel in Zutphen, de week daarop zijn we aanwezig bij de thuiszorgwinkel in Doetinchem. Tijdens de gezondheidscheck meten we uw bloeddruk, BMI, vetpercentage en handknijpkracht. De resultaten van de test bespreken we samen en u ontvangt op basis daarvan een persoonlijk leefstijladvies. De check is geheel gratis voor leden, maar ook niet-leden zijn van harte VANAF 10 JANUARI DE EVEN WEKEN IN ZUTPHEN EN DE ONEVEN WEKEN IN DOETINCHEM welkom. U betaalt dan 19,50 voor de check maar uiteraard is het ook mogelijk direct lid te worden. U profiteert dan direct van de gratis check en vele extra voordelen. Vanaf nu kunt u zich ook opgeven voor de gezondheidscheck. In dat geval bent u verzekerd van een plekje op de gewenste dag. Hiervoor belt u met Een compleet overzicht van alle data en tijden vindt u op Geef u op! U opgeven voor de gratis gezondheidscheck, t.w.v. 19,50, is heel eenvoudig. Bel met en wij plannen een afspraak met u in! Kruiswerk aanrader Postieve werking op het lichaam In de Sensire Medipoint thuiszorgwinkels vindt u producten die het leven makkelijker maken. U vindt de winkels in Doetinchem, Lochem, Vorden, Winterswijk en Zutphen. Bel voor meer informatie over dit product naar Energiezuinig Gratis bezorging en montage t.w.v. 150,- Infrasmart infraroodcabine Helpt bij: Ontspanning Verwijdering van afvalstoffen Verbeteren van huidaandoeningen Verlichten van spier- en gewrichtspijnen Kom kennismaken met dit nieuwe gezondheidsproduct tijdens de demodagen aan de Dorpsstraat 7 in Vorden op donderdag 9 januari of zaterdag 18 januari. Meld u aan via Leden ontvangen tijdens deze dagen 20% korting. 20% korting tijdens demodagen

7 DECEMBER 2013 KRUISWERK 7 Puzzel mee en win een bedtextiel set t.w.v. 139,75... Los de kruiswoordpuzzel op en stuur de oplossing, uw naam, adres en lidmaatschapsnummer voor 13 januari 2014 naar: Kruiswerk Achterhoek, o.v.v. puzzel, naar Postbus 143, 7000 AC Doetinchem. Mailen kan uiteraard ook naar: Uit de inzendingen trekken we één winnaar van deze mooie set, bestaande uit: een dekbed (140x200), een hoofdkussen, een molton, dekbedovertrek en een kussenhoes Vraag & antwoord In elke krant komen de meestgestelde vragen aan onze ledenservice aan bod. Het onderwerp van deze keer: Kruiswerk in Weet u nog van toen? Zijn jullie rond de feestdagen bereikbaar? Ook rond de feestdagen zijn wij tussen 9:30 17:00 uur bereikbaar. Onze ledenservice is op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten. Uiteraard is de 24/7 bereikbare Gezondheidslijn wel beschikbaar. U belt u ons via Moet ik mijn lidmaatschap verlengen? Ook in 2014 bent u verzekerd van het vangnet dat Kruiswerk Achterhoek u biedt, omdat uw lidmaatschap ook in het nieuwe jaar automatisch doorloopt. U hoeft deze dus niet zelf te verlengen. Een nieuw jaar staat gelijk aan een nieuw begin. Voor sommige baby s start dit begin in een couveuse, een medisch apparaat uitgevonden door de Franse arts Alexandre Lion in De couveuse is voor veel te vroeg geboren baby s een grote redding geweest, zowel vroeger als nu. Blijven de kosten hetzelfde? In een wereld waarin alles duurder lijkt te worden, houdt Kruiswerk vast aan het vertrouwde lidmaatschapsbedrag van 19,50. Van ons krijgt u veel voor weinig!

8 8 KRUISWERK DECEMBER 2013 Kruiswerk Achterhoek wenst u fijne feestdagen De feestdagen staan voor de deur. Voor velen een tijd van samenzijn, gezelligheid en warmte. De kerstbomen worden weer gezet en versierd en de pakjes liggen al klaar. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend dat er een versierde boom in huis staat. Om die reden trok Kruiswerk Achterhoek de regio door om bij zes mensen een kerstboom te brengen én te versieren. Het was een mooie dag, die zorgde voor bijzondere momenten. Hierbij willen wij graag iedereen in de Achterhoek een fijn kerstfeest en een heel gelukkig Nieuwjaar toewensen! Ja, ik word lid van Kruiswerk Achterhoek* en ik ontvang gratis de EHBO-polsband Voorletter(s):.. Achternaam:... M/V Adres:... Postcode:... Woonplaats:... Telefoonnummer:... Geboortedatum:... adres:.... Bankrekeningnummer:... Handtekening:... Ja, bij deze verleen ik tot wederopzegging de machtiging aan Kruiswerk Achterhoek jaarlijks een bedrag van 19,50 af te schrijven ten behoeve van het lidmaatschap. Graag meld ik mij aan voor het pakket Gezin en Geregeld en kies voor cadeau: familieplanner / startpakket / handboek / cursus Ik ontvang graag de digitale nieuwsbrief van Kruiswerk Achterhoek. * Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Kruiswerk Achterhoek, zoals te lezen op Stuur deze bon, in envelop, naar: Kruiswerk Achterhoek, Antwoordnummer 3, 7000 VB Doetinchem Postzegel is niet nodig. Wilt u zich digitaal aanmelden? Ga dan naar en vul uw gegevens in. Kruiswerk enkele voordelen op een rij + Korting op uw zorgverzekering + Binnen 24 uur gratis acute zorg + Gratis loophulpmiddelen + Korting op 42+ diensten + 24/7 Bereikbare gezondheidslijn + Gratis medische rechtsbijstand Postbus 143, 7000 AC Doetinchem T (van tot uur) E I LIDMAATSCHAP SLECHTS 19,50 per jaar DISCLAIMER Kruiswerk is een uitgave van Kruiswerk Achterhoek. Hoewel aan deze uitgave de grootst mogelijke zorg is besteed is de uitgever niet verantwoordelijk voor eventuele schade als gevolg van mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheden. Overname of vermenigvuldiging uit deze uitgave is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Laat u meer dan 100 euro korting per persoon op uw zorgpremie liggen?

Laat u meer dan 100 euro korting per persoon op uw zorgpremie liggen? Het ANBO Zorgcollectief Laat u meer dan 100 euro korting per persoon op uw zorgpremie liggen? ANBO heeft kortingsafspraken met 16 zorgverzekeraars. Neem deze folder mee! Dé belangenorganisatie voor senioren

Nadere informatie

Volg meer dan 50.000 KBO'ers:

Volg meer dan 50.000 KBO'ers: Volg meer dan 50.000 KBO'ers: stap over op Zilveren Kruis Achmea Met fikse kortingen en uitstekende service U kunt weer overstappen Volop voordelen voor KBO-leden bij Zilveren Kruis Achmea Per 1 januari

Nadere informatie

4 maanden voor slechts 25,- WORD NU ZZP LID! Nu met gratis Noizezz Extreme gehoorbescherming t.w.v. 9,95

4 maanden voor slechts 25,- WORD NU ZZP LID! Nu met gratis Noizezz Extreme gehoorbescherming t.w.v. 9,95 4 maanden voor slechts 25,- WORD NU ZZP LID! Nu met gratis Noizezz Extreme gehoorbescherming t.w.v. 9,95 ALS ZZP ER IN DE BOUW STA JE STERKER Zzp er in de sector bouw? De FNV is er ook voor jou! Met ruim

Nadere informatie

Alle senioren. kbo-tablet informatiefolder

Alle senioren. kbo-tablet informatiefolder Alle senioren aan de tablet! kbo-tablet informatiefolder 1 Iedereen aan de tablet! Het zoemt al langer rond de KBO-tablet. Niet zomaar een tablet, maar een handig hulpmiddel bij zorg op afstand en het

Nadere informatie

Extra Vertrouwd Dichtbij

Extra Vertrouwd Dichtbij Extra s voor een goed leven Extra Fijn die extra s. Ze maken mijn leven een stuk prettiger en makkelijker. Extra informatie, voordeel en gemak ZuidZorg ondersteunt u op alle mogelijke manieren. En als

Nadere informatie

zorgwi 2015/2016 jzer

zorgwi 2015/2016 jzer zorgwijzer 2015/2016 1 2 Voorwoord Goede zorg is belangrijk. Wij denken hierover graag met u mee, want het kan soms best lastig zijn om een keuze te maken. Wij zetten de mogelijkheden en verschillen voor

Nadere informatie

zorgwijzer Zorg of advies nodig? CZ wijst u de weg 2012/2013 Weet u waar u de beste zorg kunt krijgen? Uw verzekering snel en digitaal regelen

zorgwijzer Zorg of advies nodig? CZ wijst u de weg 2012/2013 Weet u waar u de beste zorg kunt krijgen? Uw verzekering snel en digitaal regelen zorgwijzer 2012/2013 Weet u waar u de beste zorg kunt krijgen? Uw verzekering snel en digitaal regelen Zorg of advies nodig? CZ wijst u de weg Medische vraag? Stel hem aan onze deskundigen Toen mijn vriendin

Nadere informatie

Aanvraagformulier A tot Z

Aanvraagformulier A tot Z 1. Gegevens tussenpersoon Tussenpersoonnummer Kantoornaam Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletters Woonadres Huisnummer Postcode Woonplaats Geboortedatum

Nadere informatie

Nog geen lid? Word lid!

Nog geen lid? Word lid! Word ANBO-lid! Nog geen lid? Word lid! ANBO: voor huidige en toekomstige senioren. WORD NU ANBO-LID EN PROFITEER OOK! www.anbo.nl/anbolidworden Lid zijn loont! Fikse korting op uw zorgpremie Hulp bij belastingaangifte

Nadere informatie

Hans Bosch: Ik heb nooit geweten dat Kruiswerk ook klusjes- en tuinmannen heeft

Hans Bosch: Ik heb nooit geweten dat Kruiswerk ook klusjes- en tuinmannen heeft AUG 2015 - NR4 Hans Bosch: Ik heb nooit geweten dat Kruiswerk ook klusjes- en tuinmannen heeft Download gratis de Kruiswerk Service Direct App PAGINA 2 - KRUISWERK SERVICE DIRECT APP PAGINA 5 - OPFRISCURSUS

Nadere informatie

Ik ga op 16 december gezellig naar het Kruiswerk event Komt u ook?

Ik ga op 16 december gezellig naar het Kruiswerk event Komt u ook? DEC 2015 - NR6 Ik ga op 16 december gezellig naar het Kruiswerk event Komt u ook? Gratis entree! PAGINA 3 INSPIRERENDE THEMABIJEENKOMSTEN PAGINA 6 BEZOEK HET SLIMME BELEEFHUIS PAGINA 8 KORTING OP UW ZORGVERZEKERING

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

Aanvraagformulier VGZ

Aanvraagformulier VGZ Aanvraagformulier VGZ 1. Gegevens tussenpersoon DFD De Financiële Dienstverleners Tussenpersoonsnummer: 1170 Collectiviteitsnummer: C9102 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletter(s) Woonadres

Nadere informatie

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. Naar het ziekenhuis.

Thema Gezondheid. Lesbrief 2. Naar het ziekenhuis. Thema Gezondheid Lesbrief 2. Naar het ziekenhuis. Wat leert u in deze les? De weg vragen. Om herhaling en verduidelijking vragen. Je naam spellen. Vragen stellen en beantwoorden. Veel succes! 1 HET GESPREK

Nadere informatie

Aanvraagformulier Avéro Achmea

Aanvraagformulier Avéro Achmea Aanvraagformulier Avéro Achmea 1. Gegevens tussenpersoon Tussenpersoonnummer Kantoornaam Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletter(s) Woonadres Huisnummer

Nadere informatie

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Gefeliciteerd met je zwangerschap. Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam, maar ook in je leven. Het is een leuke en

Nadere informatie

Kraamzorg Vertrouwd Dichtbij

Kraamzorg Vertrouwd Dichtbij Een kindje op komst Kraamzorg Vertrouwd Dichtbij Zo n kraamverzorgende als Godelieve brengt rust en vertrouwen. We hebben veel van haar geleerd. Een Fijne start Je verwacht een kindje? Gefeliciteerd! Geniet

Nadere informatie

bewaarexemplaar pluz gids pluz is het servicepakket van De Friese Wouden

bewaarexemplaar pluz gids pluz is het servicepakket van De Friese Wouden bewaarexemplaar pluz gids 2017 088 512 1000 www.pluzzorg.nl pluz is het servicepakket van De Friese Wouden Welkom bij pluz pluz is het servicepakket van De Friese Wouden. Als pashouder kunt u gebruik maken

Nadere informatie

2014/2015. Vind de beste zorg voor uw situatie. Persoonlijk advies. Zorg of ondersteuning nodig? De PZP helpt!

2014/2015. Vind de beste zorg voor uw situatie. Persoonlijk advies. Zorg of ondersteuning nodig? De PZP helpt! 2014/2015 Vind de beste zorg voor uw situatie Persoonlijk advies Zorg of ondersteuning nodig? De PZP helpt! Inhoudsopgave 4 Persoonlijk medisch advies 6 Digitaal inzicht in uw zorgverzekering 8 Zorg of

Nadere informatie

Alma van Ditzhuyzen: Het geeft zoveel voldoening om allerlei verschillende mensen te helpen

Alma van Ditzhuyzen: Het geeft zoveel voldoening om allerlei verschillende mensen te helpen JUNI 2015 - NR3 Alma van Ditzhuyzen: Het geeft zoveel voldoening om allerlei verschillende mensen te helpen Huishoudelijke hulp 14,50 per uur PAGINA 2 - MAAK KENNIS MET HANDJE IN HUIS PAGINA 6 - CURUS

Nadere informatie

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen?

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen? zorgwijzer 2013/2014 Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! De beste zorg vinden? Uw verzekering snel en digitaal regelen? Medische vraag? Stel hem aan onze deskundigen Inhoudsopgave 4 Regel uw verzekering

Nadere informatie

97, 42. Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering BASISPREMIE 2012

97, 42. Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering BASISPREMIE 2012 Speciaal voor u: De collectieve ziektekostenverzekering voor medewerkers werkzaam in de kinderopvang, jeugdzorg en maatschappelijke dienstverlening BASISPREMIE 2012 97, 42 p/m * * Op basis van wettelijk

Nadere informatie

Ook besparen met de collectieve zorgverzekering van de KBO?

Ook besparen met de collectieve zorgverzekering van de KBO? Ook besparen met de collectieve zorgverzekering van de KBO? 75,- terug * Neem gerust even de tijd om ons aanbod te bekijken. Heeft u vragen? Alle antwoorden vindt u op www.zk.nl/uniekbo of bel gerust (071)

Nadere informatie

Voorwoord. Ook wanneer u vragen hebt over uw gezondheid, staan wij voor u klaar. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Voorwoord. Ook wanneer u vragen hebt over uw gezondheid, staan wij voor u klaar. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. 2015/2016 2 Voorwoord Goede zorg is belangrijk. Wij denken hierover graag met u mee, want het kan soms best lastig zijn om een keuze te maken. Wij zetten de mogelijkheden en verschillen voor u op een rij

Nadere informatie

Ontvang korting via uw werk. Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd

Ontvang korting via uw werk. Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd Uw vitaliteit, onze gezonde voordelen. Ontvang korting via uw werk Jij en De Friesland. Samen beter. Ga naar defriesland.nl/collectiefverzekerd Een collectieve zorgverzekering via uw werk biedt veel voordeel

Nadere informatie

ONZE COLLECTIEVE ZORGVERZEKERING

ONZE COLLECTIEVE ZORGVERZEKERING ONZE COLLECTIEVE ZORGVERZEKERING ZILVEREN KRUIS ACHMEA EN KBO: SAMEN STERK Uniek aanbod voor KBO-leden: samen verzekerd, samen voordeel! Tot 1 januari 2015 kunt u veranderen van zorgverzekering. Kies net

Nadere informatie

9 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN

9 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN WORD NU ZZP-LID! 9 GOEDE REDENEN OM LID TE WORDEN Speciaal voor zzp'ers hebben wij een uitgebreid informatie- en dienstenpakket. 1 PERSOONLIJK ADVIES Wij steunen u om als zzp'er goed uw werk te doen. Onze

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

In verwachting. momenten en herinneringen. Daarom luisteren we eerst naar jullie wensen en vullen daarna in overleg de kraamzorg

In verwachting. momenten en herinneringen. Daarom luisteren we eerst naar jullie wensen en vullen daarna in overleg de kraamzorg Kraamzorg In verwachting Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap! Een spannende tijd is aangebroken waarin veel verandert. De geboorte lijkt nog ver weg, maar het is nu tijd om een aantal praktische

Nadere informatie

bewaarexemplaar pluz gids pluz is het servicepakket van De Friese Wouden

bewaarexemplaar pluz gids pluz is het servicepakket van De Friese Wouden bewaarexemplaar pluz gids 2016 088 512 1000 www.pluzzorg.nl pluz is het servicepakket van De Friese Wouden Welkom bij pluz PluZ is het servicepakket van De Friese Wouden (onderdeel van de KwadrantGroep).

Nadere informatie

HAAL MEER UIT FRIESLAND!

HAAL MEER UIT FRIESLAND! HAAL MEER UIT FRIESLAND! STAP OVER NAAR HET ROEN & FIT COLLECTIEF Mensen met meer groen in de nabije leefomgeving voelen zich gezonder. Zo blijkt uit een groot Nederlands wetenschappelijk onderzoek *.

Nadere informatie

zorgwijzer Vind de beste zorg voor uw situatie Persoonlijk advies over uw gezondheid Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt!

zorgwijzer Vind de beste zorg voor uw situatie Persoonlijk advies over uw gezondheid Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! zorgwijzer 2014/2015 Vind de beste zorg voor uw situatie Persoonlijk advies over uw gezondheid Zorg of ondersteuning nodig? CZ helpt! Inhoudsopgave 4 Persoonlijk advies over uw gezondheid 6 Digitaal inzicht

Nadere informatie

Jeugd gezondheids zorg Vertrouwd Dichtbij

Jeugd gezondheids zorg Vertrouwd Dichtbij Onbezorgd (op)groeien Jeugd gezondheids zorg Vertrouwd Dichtbij Bram ontwikkelt zich zo snel. Fijn dat Kim meekijkt De ontwikkeling van je kind Eten, groeien, de eerste woordjes en stapjes. Er gebeurt

Nadere informatie

Schrijven: formulieren 2

Schrijven: formulieren 2 OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

bewaarexemplaar! pluz gids 2010 www.pluzzorg.nl pluz is de ledenservice van De Friese Wouden en Isis Kraamzorg

bewaarexemplaar! pluz gids 2010 www.pluzzorg.nl pluz is de ledenservice van De Friese Wouden en Isis Kraamzorg bewaarexemplaar! pluz gids 2010 www.pluzzorg.nl pluz is de ledenservice van De Friese Wouden en Isis Kraamzorg pluz is de ledenservice van De Friese Wouden en Isis Kraamzorg De Friese Wouden De Friese

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

zorgwi 2017/2018 jzer

zorgwi 2017/2018 jzer zorgwijzer 2017/2018 Voorwoord Goede zorg is belangrijk. Wij helpen u graag als u een keuze moet maken over uw zorg. Wij zetten de mogelijkheden en verschillen voor u op een rij. En adviseren u welke zorg

Nadere informatie

Aanvraagformulier SPD / De Amersfoortse

Aanvraagformulier SPD / De Amersfoortse 1. Gegevens tussenpersoon Tussenpersoonnummer 1170 Kantoornaam De Financiële Dienstverleners Telefoonnummer 040-2073100 Collectiviteitsnummer C9102 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletter(s)

Nadere informatie

Alles onder de knie? 1 Herhalen. Intro. Met de docent. 1 Werk samen. Lees het begin van de gesprekjes. Maak samen de gesprekjes af.

Alles onder de knie? 1 Herhalen. Intro. Met de docent. 1 Werk samen. Lees het begin van de gesprekjes. Maak samen de gesprekjes af. Intro Met de docent Wat ga je doen in dit hoofdstuk? 1 Herhalen: je gaat herhalen wat je hebt geleerd in hoofdstuk 7, 8 en 9. 2 Toepassen: je gaat wat je hebt geleerd gebruiken in een situatie over werk.

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

pluz nieuwsflits December 2016

pluz nieuwsflits December 2016 pluz nieuwsflits December 2016 VOORDELIGE ZORGVERZEKERING VIA PLUZ Elfstedendagtocht 1 februari 2017 Boek deze gezellige dagtocht met Veenstra Reizen. U bezoekt onder andere het schaatsmuseum in Hindeloopen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Avéro Achmea

Aanvraagformulier Avéro Achmea 1. Gegevens tussenpersoon Tussenpersoonnummer Kantoornaam Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletter(s) Woonadres Huisnummer Postcode Woonplaats Geboortedatum

Nadere informatie

Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops

Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops Logisch dat ik voor De Friesland kies. Ik kan sparen voor gezonde producten en workshops Ga naar defriesland.nl/logisch voor de logische redenen Bereken uw premie met korting op defriesland.nl/ collectiefverzekerd

Nadere informatie

Delta Lloyd Zorg voor werkgevers

Delta Lloyd Zorg voor werkgevers Delta Lloyd Zorg voor werkgevers WerkgeversZorgPakket Hebt u een collectiviteit zorgcontract met meer dan 25 premiebetalende verzekerden? Dan kunt u een verzekering afsluiten die zorg betaalt om verzuim

Nadere informatie

Wie ben jij? HOOFDSTUK 1 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik... Paula. a heet b naam. 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar

Wie ben jij? HOOFDSTUK 1 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik... Paula. a heet b naam. 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar 5 5 HOOFDSTUK 1 Wie ben jij? WOORDEN 1 1 Ik... Paula. a heet b naam 2... kom je vandaan? a Hoe b Waar 3 Ik ga... mijn vriend naar het restaurant. a uit b met 2 1 Mijn... is Derek. a huisnummer b naam 2

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Les 17. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Les 17. De kinderopvang www.edusom.nl Thema Kinderen en school. Les 17. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. Ze belt naar een kinderdagverblijf. Is er een plaats vrij? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat

Nadere informatie

Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea

Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea Aanvraag collectieve regeling Zilveren Kruis Achmea Afdeling Werk, Inkomen en Zorg, Postbus 168, 1970 AD IJMUIDEN, Bezoekadres: Dudokplein 1, Telefoon: 0255-567200 In te vullen door de gemeente Er is recht

Nadere informatie

Vragenlijst Budgetcoaching

Vragenlijst Budgetcoaching Vragenlijst Budgetcoaching Welkom bij Stedam Bewind. Wij willen u vragen onderstaande vragenlijst zo goed mogelijk in te vullen. Deze lijst wordt gebruikt bij de intake voor de budgetcoaching. Kunt u de

Nadere informatie

C U R S U S S E N. Alles over en rond de zwangerschapscursus een steuntje in de rug. Zeker als u ons nodig heeft

C U R S U S S E N. Alles over en rond de zwangerschapscursus een steuntje in de rug. Zeker als u ons nodig heeft C U R S U S S E N Alles over en rond de zwangerschapscursus een steuntje in de rug Zeker als u ons nodig heeft C U R S U S S E N Gefeliciteerd, Hoe bereidt u zich voor op de bevalling? Een steuntje in

Nadere informatie

Aanvraagformulier SPD / VGZ

Aanvraagformulier SPD / VGZ 1. Gegevens tussenpersoon Naam: DFD De Financiële Dienstverleners Tussenpersoonsnummer: 1170 Collectiviteitsnummer: C9100 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletter(s) Woonadres Huisnummer Postcode

Nadere informatie

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? PZP helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen?

De beste zorg vinden? Zorg of ondersteuning nodig? PZP helpt! 2013/2014. Uw verzekering snel en digitaal regelen? 2013/2014 Zorg of ondersteuning nodig? PZP helpt! De beste zorg vinden? Uw verzekering snel en digitaal regelen? Medische vraag? Stel hem aan onze deskundigen Inhoudsopgave 4 Uw verzekering snel en digitaal

Nadere informatie

schoonmaakhulp klussendienst hulp bij borstvoeding extra kraamzorg en meer! www.puntextra.nl info@puntextra.nl

schoonmaakhulp klussendienst hulp bij borstvoeding extra kraamzorg en meer! www.puntextra.nl info@puntextra.nl in één keer fris geknipt gemakkelijk met een kapper aan huis schoonmaakhulp klussendienst tuinonderhoud glazenwasser was- en strijkservice verhuisservice kinderoppas honden uitlaatservice kapper aan huis

Nadere informatie

FAQ zorgverzekeringen 2014 20 december 2013

FAQ zorgverzekeringen 2014 20 december 2013 FAQ zorgverzekeringen 2014 20 december 2013 Inhoud: 1. Over DVN zorgverzekeringen p.1 2. Over zorgverzekeringen in het algemeen p.2 3. Over de voorgenomen wijzigingen bij zorgverzekeraars p.4 1. Over DVN

Nadere informatie

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design

Auteur: Mirjam Wind, docent en coördinator NT2, Educatie Video s: Gabe Dijkstra en Rick Biemolt, studenten Alfa-college, MultiMedia en Design Woord voor Woord is een programma mondelinge vaardigheden NT2 voor analfabete beginners. Het omvat 12 lessen. De ontwikkeling van het programma en de daarbij behorende video s is mogelijk gemaakt door

Nadere informatie

Ontvang korting via je werk. Je zorgverzekering goed geregeld met de BOVAG Zorgpolis. Logisch dat jij je bij ons verzekert.

Ontvang korting via je werk. Je zorgverzekering goed geregeld met de BOVAG Zorgpolis. Logisch dat jij je bij ons verzekert. Je zorgverzekering goed geregeld met de BOVAG Zorgpolis. Logisch dat jij je bij ons verzekert. Ga voor meer informatie naar bovagzorgpolis.nl Ontvang korting via je werk Ontvang via BOVAG Zorgpolis een

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid

Kritisch over uw gezondheid Kritisch over uw gezondheid!"#$%% *+,-./,01230456+47+8+49:5+:; U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voor de beste zorg kiest. Met een zorgverzekering

Nadere informatie

Daarna gaan we op weg naar Kerst. Advent, tijd van verwachting.

Daarna gaan we op weg naar Kerst. Advent, tijd van verwachting. 19 november 15 Voorwoord In de nieuwsbrief voor de komende weken zeggen we welkom tegen een nieuwe leerling in groep 3, feliciteren we de zwemkanjers, lezen we over activiteiten die plaats vonden op school,

Nadere informatie

Delta Lloyd Zorg voor werkgevers

Delta Lloyd Zorg voor werkgevers Delta Lloyd Zorg voor werkgevers WerkgeversZorgPakket Hebt u een collectief zorgcontract? Dan kunt u een verzekering afsluiten die zorg betaalt om verzuim te voorkomen of korter te laten duren. Dit noemen

Nadere informatie

Zwanger, bevallen en je baby

Zwanger, bevallen en je baby Cursussen en diensten de Zorgboog Telefoon 0492-504 821 cursussendiensten@zorgboog.nl Zwanger, bevallen en je baby Cursusaanbod Cursussen en diensten de Zorgboog heeft geen winstoogmerk en is onderdeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Wens je je post op een ander adres dan het woonadres van de verzekerden te ontvangen, vul dan hier een afwijkend adres in.

Aanmeldformulier. Wens je je post op een ander adres dan het woonadres van de verzekerden te ontvangen, vul dan hier een afwijkend adres in. Aanmeldformulier Energiek Munsterstraat 6 Postbus 166 7400 AD Deventer Klantenservice (0570) 687 077, op werkdagen te bereiken van 8.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur Fa (0570) 687 066

Nadere informatie

Bel 078 15 50 10. Surf www.citycareplus.be

Bel 078 15 50 10. Surf www.citycareplus.be In alle comfort thuis wonen CARE - voor mantelzorgers & zorgbehoevenden... die genieten van hun moment Bel 078 15 50 10 Surf www.citycareplus.be City Care Plus is een eigentijdse, onafhankelijke organisatie

Nadere informatie

Voorblad Wat is geld?

Voorblad Wat is geld? Voorblad Wat is geld? Hieronder staan allerlei vragen over geld Beantwoord ze eerst zelf. Je bespreekt de antwoorden met de leraar. De opdrachten met * zijn extra. Heb jij weleens iets geruild met iemand?

Nadere informatie

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014

Kritisch over uw gezondheid. Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 Kritisch over uw gezondheid Delta Lloyd Zorgverzekeringen 2014 U vindt uw gezondheid belangrijk en gaat daar kritisch mee om. Het is dan

Nadere informatie

Aanvraagformulier A tot Z

Aanvraagformulier A tot Z 1. Gegevens tussenpersoon Tussenpersoonnummer Kantoornaam Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletter(s) Woonadres Huisnummer Postcode Woonplaats Geslacht

Nadere informatie

Aanvraagformulier VGZ

Aanvraagformulier VGZ 1. Gegevens tussenpersoon TP-nummer Naam kantoor Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer 2. Gegevens verzekeringnemer Achternaam Voorletters Woonadres Huisnummer Postcode Woonplaats Burgerservicenummer

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

Nederlandse Stomavereniging voor en door mensen met een stoma of pouch. Word lid! Samen met u investeren we in optimale stomazorg

Nederlandse Stomavereniging voor en door mensen met een stoma of pouch. Word lid! Samen met u investeren we in optimale stomazorg Nederlandse Stomavereniging voor en door mensen met een stoma of pouch Word lid! Samen met u investeren we in optimale stomazorg De Nederlandse Stomavereniging zet zich in voor iedereen met een stoma of

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Les 33. Zwangerschap

Les 33. Zwangerschap http://www.edusom.nl Thema Gezondheid Les 33. Zwangerschap Wat leert u in deze les? Informatie begrijpen over zwanger zijn. Zeggen dat u zwanger bent of dat u zich niet lekker voelt. Woorden die hetzelfde

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2011

ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2011 ONVZ Vrije Keuze Zorgplan 2011 U staat op het punt een keuze te maken voor onze basisverzekering of een van de aanvullende verzekeringen. U wilt onze tandartsverzekering of het. Wat u ook kiest, u bent

Nadere informatie

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Uitgebreide versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Het Pluryn Plein Ben je clint van Pluryn? Dan is het belangrijk dat je alle informatie

Nadere informatie

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar

iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector iza zorgverzekeraar Informatie voor werknemers in de publieke sector Goed voor elkaar iza De zorgverzekeraar voor de publieke sector Speciaal voor de publieke

Nadere informatie

Jouw avontuur met de Bijbel

Jouw avontuur met de Bijbel Nieske Selles-ten Brinke Jouw avontuur met de Bijbel Dagboek voor kinderen Uitgeverij Jes! Zoetermeer Uitgeverij Jes! is een samenwerking tussen Uitgeverij Boekencentrum en de HGJB. Kijk voor meer informatie

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014

CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 CZ Zorgverzekeringen Fincover 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past, zodat u niet

Nadere informatie

Kiest u voor een handige dienst aan huis, leerzame cursus, sportactiviteit of een leuk uitstapje?

Kiest u voor een handige dienst aan huis, leerzame cursus, sportactiviteit of een leuk uitstapje? Plezierig leven met Vivium Services 2016 Kiest u voor een handige dienst aan huis, leerzame cursus, sportactiviteit of een leuk uitstapje? Vivium helpt u verder Plezierig leven Vivium Services helpt u

Nadere informatie

Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012. De beste Zorg voor nu en later

Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012. De beste Zorg voor nu en later Zorgverzekering Beter Voor Nu 2012 De beste Zorg voor nu en later Uw leven is veranderd Uw zorgverzekering verandert mee Verschillende mensen hebben verschillende wensen. Uw manier van leven is anders

Nadere informatie

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2014

CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2014 CZ Zorgverzekeringen via uw tussenpersoon 2014 Alles voor betere zorg Bij CZ kunt u terecht voor advies over uw zorgverzekering. Dit advies helpt u bij de keuze voor het pakket dat het beste bij u past,

Nadere informatie

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea

*350* invullen iinvullen. Aanvraag Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea invullen iinvullen Aanvraag Collectieve Zorgverzekering Zilveren Kruis Achmea Sociale Zaken en Werkgelegenheid Uitkeringsadministratie Stadskantoor Postbus 10007 8000 GA Zwolle Telefoon 14038 www.zwolle.nl

Nadere informatie

De Rechtsbijstandverzekering.

De Rechtsbijstandverzekering. De Rechtsbijstandverzekering. Goed geregeld via Sandd (algemeen) Adecco Group Nederland tot E 5,- korting Verzeker u van juridische hulp Ruzie met de buren. Een conflict met de aannemer. Een meningsverschil

Nadere informatie

Collectieve ziektekostenverzekeringen Careyn 2013

Collectieve ziektekostenverzekeringen Careyn 2013 Collectieve ziektekostenverzekeringen Careyn 2013 1. Algemeen Iedereen in Nederland moet verzekerd zijn voor zijn/haar ziektekosten. Het afsluiten van een verzekering regelt iedereen zelf. Als medewerker

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 14. Opdrachten

Thema Op het werk. Lesbrief 14. Opdrachten Thema Op het werk. Lesbrief 14. Opdrachten Kofi is op het werk. De chef geeft opdrachten: zij zegt wat Kofi moet doen. De eerste opdracht is de rommel opruimen. Kofi moet de vloer vegen. Het is weer netjes

Nadere informatie

SPECIAL PZO ZORGCOLLECTIEF Platform Zelfstandige Ondernemers december 2005 (geactualiseerd)

SPECIAL PZO ZORGCOLLECTIEF Platform Zelfstandige Ondernemers december 2005 (geactualiseerd) SPECIAL PZO ZORGCOLLECTIEF Platform Zelfstandige Ondernemers december 2005 (geactualiseerd) In deze special: Uw ziektekostenverzekering via PZO 1. PZO sluit collectieve contracten met vier verzekeraars

Nadere informatie

de Peuterfotograaf sinds 1985... en de nieuwe manier van schoolfoto s kopen met onlineschoolfoto.nl.

de Peuterfotograaf sinds 1985... en de nieuwe manier van schoolfoto s kopen met onlineschoolfoto.nl. de Peuterfotograaf sinds 1985... en de nieuwe manier van schoolfoto s kopen met onlineschoolfoto.nl. de peuterfotograaf...komt graag bij u fotograferen op uw drukst bezette dagdelen. Dan hoeft u zo min

Nadere informatie

EHBO en Reanimatie. Meer informatie? (lokaal tarief ) of

EHBO en Reanimatie. Meer informatie? (lokaal tarief ) of EHBO en Reanimatie Weet u wat u moet doen bij een hartstilstand, blessure of ernstige bloeding? Zorg ervoor dat u uw partner of iemand anders kunt helpen als dat nodig is! Meer informatie? 0900-1866 (lokaal

Nadere informatie

Zorgt u al goed voor uzelf? Mis m niet: de WZW Zorgverzekering Alleen voor medewerkers in de zorg

Zorgt u al goed voor uzelf? Mis m niet: de WZW Zorgverzekering Alleen voor medewerkers in de zorg Zorgt u al goed voor uzelf? Mis m niet: de WZW Zorgverzekering Alleen voor medewerkers in de zorg Wat vindt u nou echt belangrijk aan een zorgverzekering? Een zo laag mogelijke premie? De hoogte van de

Nadere informatie

Al je financiële zaken op orde!

Al je financiële zaken op orde! Al je financiële zaken op orde! Voor een bedr vast ag p er maa nd! Het Huis & Hypotheek Servicepakket. Gemak, voordeel en overzicht! huis-hypotheek.nl 6 x hypotheekcheck Gemak, voordeel en overzicht! Geen

Nadere informatie

Ja, ik wil mij aanmelden voor de vakantieweek!

Ja, ik wil mij aanmelden voor de vakantieweek! Ja, ik wil mij aanmelden voor de vakantieweek! Achternaam M/V Roepnaam Voorletters Geboortedatum Geboorteplaats Adres Postcode Woonplaats Telefoon en/of mobiel E-mailadres School / groep / klas BSN (sofi)nummer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Word nu lid van de Stomavereniging

Word nu lid van de Stomavereniging Word nu lid van de Stomavereniging sterker met stoma door jouw ervaring te delen Sterker met Stoma door jouw ervaring te delen Elke De stomazorgwijzer heeft mij inzicht gegeven in de kwaliteit van de stomazorg

Nadere informatie

Collectieve aanvullende verzekering (CAV), minder betalen voor meer zorgverzekering. in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren

Collectieve aanvullende verzekering (CAV), minder betalen voor meer zorgverzekering. in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren Collectieve aanvullende verzekering (CAV), minder betalen voor meer zorgverzekering in Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren Goed verzekerd zijn is heel belangrijk Goed verzekerd zijn

Nadere informatie

Schrijven OPDRACHTKAART. U leert formulieren in te vullen. www.nt2taalmenu.nl

Schrijven OPDRACHTKAART. U leert formulieren in te vullen. www.nt2taalmenu.nl OPDRACHTKAART www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U kunt ook veel oefeningen

Nadere informatie

Schrijfoefeningen Onderweg

Schrijfoefeningen Onderweg Schrijfoefeningen Onderweg 2015, Boom, Schrijfoefeningen Onderweg 1 Schrijfoefeningen Onderweg Opdracht 1 Maria gaat verhuizen van Amsterdam naar Tilburg. Zij stuurt aan haar familie en vrienden een adreswijziging.

Nadere informatie

Uw gezondheid, onze zorg.

Uw gezondheid, onze zorg. Uw gezondheid, onze zorg. Uw werkgever biedt u deze collectieve zorgverzekering aan. Natuurlijk beslist u zelf of u deelneemt en profiteert van de vele voordelen. Kiest u voor Interpolis ZorgActief, dan

Nadere informatie

De goedgemutste Breicampagne

De goedgemutste Breicampagne De goedgemutste Breicampagne Hallo breiers van Nederland brei een mutsje voor het goede doel Hallo Wij zijn innocent drinks en we maken smoothies en sappen. Elk najaar breien we samen met honderden breiers

Nadere informatie

Dagboek Nederland onder water?! Komt Nederland onder water te staan? En wat kunnen jij en de politiek doen om dit te voorkomen?

Dagboek Nederland onder water?! Komt Nederland onder water te staan? En wat kunnen jij en de politiek doen om dit te voorkomen? Dagboek Dagboek Nederland onder water?! Komt Nederland onder water te staan? En wat kunnen jij en de politiek doen om dit te voorkomen? Dat het klimaat verandert is een feit. Je hoort het overal om je

Nadere informatie

zorgwi 2016/2017 jzer

zorgwi 2016/2017 jzer zorgwijzer 2016/2017 Voorwoord Goede zorg is belangrijk. Wij denken graag met u mee als u een keuze moet maken over zorg. Wij zetten de mogelijkheden en verschillen voor u op een rij. En adviseren u welke

Nadere informatie