REMINDERS. Presentatie mailen naar: Liturgie mailen naar:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REMINDERS. Presentatie mailen naar: Liturgie mailen naar:"

Transcriptie

1 REMINDERS Presentatie mailen naar: Liturgie mailen naar:

2 Welkom in de Menorah 1e Kerstdag m.m.v. Crescendo A Orkest Voorganger : ds. J.N. Jurjens Ouderling v. dienst : mw. L. v.d. Veen Lector : Organist : dhr. P. de Jong

3 Lied voor de dienst: Lied 479 (NL): 1(1/2), 2, 3

4 Lied voor de dienst: Lied 479 (NL): 1(2/2), 2, 3

5 Lied voor de dienst: Lied 479 (NL): 1, 2(1/2), 3

6 Lied voor de dienst: Lied 479 (NL): 1, 2(2/2), 3

7 Lied voor de dienst: Lied 479 (NL): 1, 2, 3(1/2)

8 Lied voor de dienst: Lied 479 (NL): 1, 2, 3(2/2)

9 Welkom in de Menorah 1e Kerstdag m.m.v. Blazersgroep Crescendo Voorganger : ds. J.N. Jurjens Ouderling v. dienst : mw. L. v.d. Veen Lector : Organist : dhr. P. de Jong

10 Intochtslied: Betlehem, o uitverkoren stad: 1 en 2

11 Intochtslied: Betlehem, o uitverkoren stad: 1 en 2 In het ondoordringbaar duister, in onzekerheid en pijn, in het land van licht noch luister zal Hij onze Redder zijn. Koning Jezus, gloria, Zoon van God, hallelulja

12 Votum en Groet

13 Groet v. Het licht van de Eeuwige is met u g. OOK MET U IS ZIJN LICHT

14 Bemoediging v. Onze hulp is in de naam van de Eeuwige g. DIE HEMEL EN AARDE GEMAAKT HEEFT

15 Bemoediging K. Het kind dat in duisternis wandelt Ziet een groot licht. Over hen, die wonen in een donker land Straalt het licht. v. Ere zij God in de hoge K. en vrede op aarde voor mensen een welbehagen.

16 Psalm 98: 1 en 2 Zingt een nieuw lied voor God den HERE, want Hij bracht wonderen tot stand. Wij zien Hem heerlijk triomferen met opgeheven rechterhand. Zingt voor den HEER, Hij openbaarde bevrijdend heil en bindend recht voor alle volkeren op aarde. Hij doet zoals Hij heeft gezegd.

17 Psalm 98: 1 en 2 Ja Hij is ons getrouw gebleven, Hij heeft in goedertierenheid, naar de belofte eens gegeven, het huis van Israël bevrijd. Zijn volk is veilig in zijn handen. Hij heeft zijn heerlijkheid ontvouwd. Zo werd tot in de verste landen het heil van onze God aanschouwd.

18 Aansteken kaarsen Grote kaars, ik steek je aan. Want het Licht is nu gekomen. Wie het horen wil, die hore: Jezus is geboren.

19 Gezang 150: Hij werd geboren in de nacht Hij werd geboren in de nacht die al het licht heeft voortgebracht Dit licht dat in het duister sliep is God die ons bij name riep.

20 Kyriëgebed

21 Na elke gebedsintentie:

22 Glorialied: Gezang: 134: 1 en 2 Eer zij God in onze dagen, eer zij God in deze tijd. Mensen van het welbehagen, roept op aarde vrede uit. Gloria in excelsis Deo, gloria in excelsis Deo.

23 Glorialied: Gezang: 134: 1 en 2 Eer zij God die onze Vader en die onze Koning is. Eer zij God die op de aarde naar ons toe gekomen is. Gloria in excelsis Deo, gloria in excelsis Deo.

24 De kinderen gaan naar de Kindernevendienst Thema: Vrouwen met een toekomst: Maria

25

26 Kindernevendienstlied

27 Dienst van het Woord Gebed voor de opening van het Woord Lezing uit het oude testament: Jesaja 52: 7-10 Lezing uit het nieuwe testament: Matteüs 1: 17-25

28 Gebed voor de opening van het Woord

29 1 e Schriftlezing: Jesaja 52: Hoe welkom is de vreugdebode die over de bergen komt aangesneld, die vrede aankondigt en goed nieuws brengt, die redding aankondigt en tegen Sion zegt: Je God is koning! 8 Hoor! Je wachters verheffen hun stem, samen barsten ze uit in gejuich, want ze zien het met eigen ogen: de HEER keert terug naar Sion. 9 Breek uit in gejubel, ruïnes van Jeruzalem, want de HEER troost zijn volk, hij koopt Jeruzalem vrij.

30 1 e Schriftlezing: Jesaja 52: De HEER ontbloot zijn heilige arm ten overstaan van alle volken, en de einden der aarde zien hoe onze God redding brengt.

31 Gezang 147: 1, 3, 5 en 6 Looft God, gij christnen, maakt Hem groot in zijn verheven troon, die nu zijn rijk voor ons ontsloot en zendt zijn eigen Zoon, en zendt zijn eigen Zoon.

32 Gezang 147: 1, 3, 5 en 6 Verzakende zijn macht en recht, verkiest Hij zich een stal, neemt de gedaant aan van een knecht, de Schepper van het Al, de Schepper van het Al.

33 Gezang 147: 1, 3, 5 en 6 Hij wordt een knecht en ik een heer: wat win ik veel daarbij! Waar vindt men zoveel gulheid weer als Jezus heeft voor mij, als Jezus heeft voor mij.

34 Gezang 147: 1, 3, 5 en 6 En nu ontsluit Hij weer de poort van t schone paradijs. De cherub staat er niet meer voor. God zij lof, eer en prijs! God zij lof, eer en prijs!

35 2 e Schriftlezing: Matteüs 1: Van Abraham tot David telt de lijst dus veertien generaties, van David tot de Babylonische ballingschap veertien generaties, en van de Babylonische ballingschap tot Christus veertien generaties. 18 De afkomst van Jezus Christus was als volgt. Toen zijn moeder Maria al was uitgehuwelijkt aan Jozef maar nog niet bij hem woonde, bleek ze zwanger te zijn door de heilige Geest.

36 2 e Schriftlezing: Matteüs 1: Haar man Jozef, die een rechtschapen mens was, wilde haar niet in opspraak brengen en dacht erover haar in het geheim te verstoten. 20 Toen hij dit overwoog, verscheen hem in een droom een engel van de Heer. De engel zei: Jozef, zoon van David, wees niet bang je vrouw Maria bij je te nemen, want het kind dat ze draagt is verwekt door de heilige Geest. 21 Ze zal een zoon baren. Geef hem de naam Jezus, want hij zal zijn volk bevrijden van hun zonden. 22 Dit alles is gebeurd opdat in vervulling zou gaan wat bij monde van de profeet door de Heer is gezegd:

37 2 e Schriftlezing: Matteüs 1: De maagd zal zwanger zijn en een zoon baren, en men zal hem de naam Immanuel geven, wat in onze taal betekent God met ons. 24 Jozef werd wakker en deed wat de engel van de Heer hem had opgedragen: hij nam haar bij zich als zijn vrouw, 25 maar hij had geen gemeenschap met haar voordat ze haar zoon gebaard had. En hij gaf hem de naam Jezus.

38 Gezang 160: 1 en 2 Komt ons in de diepe nacht ter ore: de morgenster is opgegaan, een mensenkind voor ons geboren, `God zal ons redden is zijn naam. Opent uw hart, gelooft uw ogen, vertrouwt u toe aan wat gij ziet: hoe t woord van God van alzo hoge hier menselijk aan ons geschiedt.

39 Gezang 160: 1 en 2 Geen ander teken ons gegeven geen licht in onze duisternis dan deze mens om mee te leven een God die onze broeder is. Zingt voor uw God, Hij openbaarde in Jezus zijn menslievendheid. Zo wordt de wereld nieuwe aarde en alle vlees aanschouwt het heil.

40 Preek

41 Crescendo speelt

42 Gezang 145: 1, 2 en 3 Nu zijt wellekome Jesu, lieve Heer, Gij komt van alzo hoge, van alzo veer. Nu zijt wellekome van de hoge hemel neer. Hier al op dit aardrijk zijt Gij gezien nooit meer. Kyriëleis

43 Gezang 145: 1, 2 en 3 Herders op den velde hoorden een nieuw lied, dat Jezus was geboren, zij wisten t niet. `Gaat aan gene straten en gij zult Hem vinden klaar. Bethlem is de stede, daar is t geschied voorwaar. Kyriëleis.

44 Gezang 145: 1, 2 en 3 Wijzen uit het Oosten, uit zo verren land, zij zochten onzen Here met offerand. Ze offerden ootmoediglijk mirr, wierook ende goud te eren van dat kinde, dat alle ding behoudt. Kyriëleis.

45 De kinderen komen terug van de kindernevendienst Thema: Vrouwen met een toekomst: Maria

46 Projectlied

47 Projectlied

48 Projectlied

49 Serious Request 2013 Leeuwarden Zuiderkerk : 295 Menorah : 510 Totaal dus : 805

50 Gebeden - Voorbeden - Stil gebed - Onze Vader (gez.)

51 Voor : Naam Voor : Naam

52 1 e rondgang : Kinderen in de knel (doorgeefcollecte) 2 e rondgang : Pastoraat Deurcollecte : Eigen jeugdwerk

53 Slotlied: Ere zij God

54 Crescendo speelt

55

56 Zending en zegen

57 U bent van harte welkom in de foyer voor een kopje koffie of thee. Allen goede Kerstdagen toegewenst Voor info zie MenorAgenda of

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015

Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Welkom in de Menorah 1e kerstdag 2015 Voorganger Ouderling v. dienst Organist M.v.v. : Ds. A. H. Boschma : mw. H. Prinsen : dhr. H. Dorsman : Zangroep Menorah o.l.v. N. Boschma Kerstviering in de Menorah

Nadere informatie

Kerstmorgen 2018 Ichthuskerk

Kerstmorgen 2018 Ichthuskerk Kerstmorgen 2018 Ichthuskerk Voorganger: ds. Marco Schut Organist : Johan Hoeve M.m.v. Ensemble en Thijs Haalstra Lied voor de dienst: 476 1. Nu zijt wellekome, Jesu, lieve Heer, Gij komt van alzo hoge,

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 09 december 2018, tweede Adventszondag, in de Hervormde gemeente te Den Ham.

Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 09 december 2018, tweede Adventszondag, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Liturgie voor de ochtenddienst op zondag 09 december 2018, tweede Adventszondag, in de Hervormde gemeente te Den Ham. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. E.J. Prins Jenny Valk Bram Jaspers

Nadere informatie

vrijdag 25 december 2015 Liturgie

vrijdag 25 december 2015 Liturgie vrijdag 25 december 2015 Liturgie Liturgie Eerste Kerstdag 2015 Voor de dienst zingen we enkele Kerstliederen Welkom en mededelingen namens de kerkenraad Thema: Vreugde, vreugde, grote vreugde! Afsluitend

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst op 1e Kerstdag vrijdag 25 december 2015 in de Westerkerk te Veenendaal Met medewerking van de muziekgroep Voorganger:

Liturgie voor de ochtenddienst op 1e Kerstdag vrijdag 25 december 2015 in de Westerkerk te Veenendaal Met medewerking van de muziekgroep Voorganger: Liturgie voor de ochtenddienst op 1e Kerstdag vrijdag 25 december 2015 in de Westerkerk te Veenendaal Met medewerking van de muziekgroep Voorganger: ds. M.L.W. Karels Aanvang: 9.30 uur Zingen: gez. 138

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2015 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Gert-Jan van den Bos Lector: Corrie Poelakker m.m.v. Ilonka van der Sluis,

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor dinsdag 24 december 2018 Kerstnachtdienst uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: M. van Mourik trompet:

ORDE van DIENST voor dinsdag 24 december 2018 Kerstnachtdienst uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: M. van Mourik trompet: ORDE van DIENST voor dinsdag 24 december 2018 Kerstnachtdienst 22.30 uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: M. van Mourik trompet: W. Bos voorganger: ds. G.J.Krol VOORZANG Midden in

Nadere informatie

Kerstmorgen 2017 Ichthuskerk

Kerstmorgen 2017 Ichthuskerk Kerstmorgen 2017 Ichthuskerk Het wordt licht Voorganger: ds Marco. Schut Organist: Johan Hoeve M.m.v. CMV Excelsior uit Oostendorp Afbeelding 1 Lied voor de dienst: 476: 1, 3, 4 1. Nu zijt wellekome, Jesu,

Nadere informatie

De viering van Kerst. Thema: Wees niet bang! 25 december 2017, 10:00uur

De viering van Kerst. Thema: Wees niet bang! 25 december 2017, 10:00uur De viering van Kerst Thema: Wees niet bang! 25 december 2017, 10:00uur Voorganger: ds. Karolien Zwerver Ouderling van dienst: Astrid Hommes Organist: Gerhard van Toly Liederen voor de dienst: lied 473

Nadere informatie

25 december Voorganger: ds. Co Janssen m.m.v. Accoord Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Extra collecte: Kinderen in de knel

25 december Voorganger: ds. Co Janssen m.m.v. Accoord Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Extra collecte: Kinderen in de knel Liturgie voor 1 e kerstdag 25 december 2016 Voorganger: ds. Co Janssen m.m.v. Accoord Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Extra collecte: Kinderen in de knel Hervormde Gemeente Haarlo en Waterhoek

Nadere informatie

Protestantse wijkgemeente Den Haag Zuidwest Abdijkerk. Orde van dienst Kerstmorgen. 25 december uur

Protestantse wijkgemeente Den Haag Zuidwest Abdijkerk. Orde van dienst Kerstmorgen. 25 december uur Protestantse wijkgemeente Den Haag Zuidwest Abdijkerk Orde van dienst Kerstmorgen 25 december 2018 10.00 uur Madonna del Mare Nostrum / Mantel der liefde Olieverfschilderij 2017 van Hansa, Hans Versteeg

Nadere informatie

Wij zingen voor de dienst: Lied 523 : 1, 2, 3 en 4 Opwekking Laat ieder het horen

Wij zingen voor de dienst: Lied 523 : 1, 2, 3 en 4 Opwekking Laat ieder het horen Wij zingen voor de dienst: Lied 523 : 1, 2, 3 en 4 Opwekking Laat ieder het horen Want Hij wil ons ge - ven Dicht bij ons te le - ven De Heiland der wereld, Hal - le - lu - jah Want Hij wil ons ge

Nadere informatie

LITURGIE VAN DE KERSTDIENST VOOR JONG EN OUD op 25 december 2018 in de Slangenburgse kerk. Thema: KIND VAN DE HOOP

LITURGIE VAN DE KERSTDIENST VOOR JONG EN OUD op 25 december 2018 in de Slangenburgse kerk. Thema: KIND VAN DE HOOP LITURGIE VAN DE KERSTDIENST VOOR JONG EN OUD op 25 december 2018 in de Slangenburgse kerk Thema: KIND VAN DE HOOP - voorganger organist m.m.v. ds. Helma van Loon Theo Rougoor Schallend Koper Muziek van

Nadere informatie

Kerstmorgendienst 2015

Kerstmorgendienst 2015 Kerstmorgendienst 2015 De aarde in een hemels licht Voorganger: ds. M. Schut Organist: Johan Hoeve Muziek: Concordia Elburg 1 Voor de dienst speelt Concordia Zingen: 145 uit OLB 1. Nu zijt wellekome, Jesu,

Nadere informatie

25 december AD 2012 Kerstochtend

25 december AD 2012 Kerstochtend 25 december AD 2012 Kerstochtend Protestantse Gemeente te Heinkenszand Voorganger: Ds. Werner Pieterse Organist/ Pianist: Ab Faase Koper: Marian van Eekelen Ouderling van Dienst: Heidi Blankenburgh 2 Dienst

Nadere informatie

FEEST VAN DE GEBOORTE VAN ONZE HEER JEUZS CHRISTUS kerstnacht 2014

FEEST VAN DE GEBOORTE VAN ONZE HEER JEUZS CHRISTUS kerstnacht 2014 FEEST VAN DE GEBOORTE VAN ONZE HEER JEUZS CHRISTUS kerstnacht 2014 kleur: wit voorganger: ds. Hans van Solkema organist: Piet Lievense m.m.v. Ons Genoegen SAMENZANG Hartelijk welkom in deze dienst. U die

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda

Welkom in de Menorah. 4 e Advent. : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Welkom in de Menorah 4 e Advent Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. J. van der Leij : mw. F. Hovius : dhr. R.A. Ferwerda Lied voor de dienst: Lied 461: 1, 2, 3 en 4

Nadere informatie

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij

Orde van dienst zondag 5 januari In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij Orde van dienst zondag 5 januari 2014. In deze dienst wordt Finn van den Broek gedoopt. Voorganger: ds. Dick Steenks Organist: Sander Booij *** WE KOMEN BIJ ELKAAR Binnenkomst kerkenraad, stilte, orgelspel

Nadere informatie

Orde van dienst Kerstmorgen 2018 in de Joriskerk

Orde van dienst Kerstmorgen 2018 in de Joriskerk Orde van dienst Kerstmorgen 2018 in de Joriskerk Voorganger: ds. Henriëtte Bouwman Ouderling: Aart Meutstege Organist: Roel Smit Orgelspel Welkom Zingen: Lied 473 Er is een roos ontloken 1. Er is een roos

Nadere informatie

God wordt een van óns

God wordt een van óns Orde van dienst: Kerstochtend 2016 in de Bergkerk Voor de dienst: Zingen van Kerstliederen Komt allen tezamen God wordt een van óns Organist: Warner Fokkens Ouderling: Ada Hoek Lectrice: Martha Michielsen

Nadere informatie

13 december 2015 Derde zondag van Advent

13 december 2015 Derde zondag van Advent 13 december 2015 Derde zondag van Advent Dienst met de catechesegroep gehandicapten Bevestiging van Trudy van Wijngaarden tot diaken 9.30 uur Organist: Jan Quakkelaar Muzikale medewerking: fam. Blom -

Nadere informatie

1 e kerstdag zondag 25 december: Immanuëlkerk; ds. Chris Schreuder; Orgel Gerard de Waardt Samenzang voor de dienst: Lied 477: 1, 2 en 4 -allen- 1.

1 e kerstdag zondag 25 december: Immanuëlkerk; ds. Chris Schreuder; Orgel Gerard de Waardt Samenzang voor de dienst: Lied 477: 1, 2 en 4 -allen- 1. 1 e kerstdag zondag 25 december: Immanuëlkerk; ds. Chris Schreuder; Orgel Gerard de Waardt Samenzang voor de dienst: Lied 477: 1, 2 en 4 -allen- 1. Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o

Nadere informatie

De viering van Kerst. Ongewenst geschenk. 25 december 2018, 10:00 uur

De viering van Kerst. Ongewenst geschenk. 25 december 2018, 10:00 uur De viering van Kerst Ongewenst geschenk 25 december 2018, 10:00 uur Voorganger: ds. Karolien Zwerver Ouderling van dienst: Jeroen Vermaas Organist: Gerhard van Toly Lector: Miny Klein Woolthuis Mmv de

Nadere informatie

Wek mijn zachtheid weer

Wek mijn zachtheid weer Ouderenkerstfeest op donderdag 21 december 2017 Wek mijn zachtheid weer Voorgangers: Pieter Flach en ds. Bernadette van Litsenburg. Muziek: Klaas van der Ende, Anjo Lourens. 2 Welkom Aansteken van de adventskaarsen

Nadere informatie

Kerstfeest 2013 Een lichtend spoor

Kerstfeest 2013 Een lichtend spoor Kerstfeest 2013 Drie Koningen, raam in de kerk van Taizé Een lichtend spoor Protestantse Gemeente Edam Grote Kerk 2 Welkom Aansteken van de kaarsen Intochtslied 477: 1 en 2 Allen gaan staan 2. De hemelse

Nadere informatie

De hemelse englen riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbiedge schreden!

De hemelse englen riepen eens de herders weg van de kudde naar 't schamel dak. Spoeden ook wij ons met eerbiedge schreden! Kerstmorgen 25 december 2015 Om 9.30 uur in de Oude Helenakerk Protestantse Gemeente Aalten Voorganger: ds. Wim Everts Organist: Janieke Mollenhorst Trompettist: Peter Bruin Kerstmuziek van orgel en trompet

Nadere informatie

Kerstmorgen Johannesgemeente Eindhoven 25 december 2014

Kerstmorgen Johannesgemeente Eindhoven 25 december 2014 Kerstmorgen Johannesgemeente Eindhoven 25 december 2014 M.m.v. De Emmauszangers o.l.v. Jaap Mulder Organist: Ronald Kamminga Voorganger: ds. Kirsten Wuijster We zingen enkele kerstliederen Lied 476 Nu

Nadere informatie

Orde van dienst voor de Kerstnacht zondag 24 december, 2017 om uur, in de Oude of Alexander Kerk te Bennekom.

Orde van dienst voor de Kerstnacht zondag 24 december, 2017 om uur, in de Oude of Alexander Kerk te Bennekom. Orde van dienst voor de Kerstnacht zondag 24 december, 2017 om 22.00 uur, in de Oude of Alexander Kerk te Bennekom. Thema: Nachten m.m.v. Koor: Con Amore o.l.v. Jannie Wichards - van Duuren organist: Elly

Nadere informatie

Prijs nu zijn naam samen met de engelen. o, nacht dat Jezus kwam

Prijs nu zijn naam samen met de engelen. o, nacht dat Jezus kwam Lied 01 Titel: Licht in de nacht Arrangement: Martin Zonnenberg Tweede componist: Adophe Adams Uitvoerende: Lucas Kramer Uitvoering: Solo en samenzang Licht in de nacht: een ster schijnt door de wolken

Nadere informatie

TAIZÉ VIERING. in de nacht waarin de geboorte van de Verlosser wordt gevierd. Pelgrimskerk Amsterdam Protestantse wijkgemeente Buitenveldert

TAIZÉ VIERING. in de nacht waarin de geboorte van de Verlosser wordt gevierd. Pelgrimskerk Amsterdam Protestantse wijkgemeente Buitenveldert TAIZÉ VIERING in de nacht waarin de geboorte van de Verlosser wordt gevierd Pelgrimskerk Amsterdam Protestantse wijkgemeente Buitenveldert 24 december 2018 muziek welkom openingsgebed lied 38: Wij gaan

Nadere informatie

Kerstnacht 2014. Protestantse Gemeente te Heinkenszand

Kerstnacht 2014. Protestantse Gemeente te Heinkenszand Kerstnacht 2014 Protestantse Gemeente te Heinkenszand 1 Voorganger: Mathilde Meulensteen Ouderling : Arda Verbrugge Organist : Danny de Feijter m.m.v. : The Keysingers o.l.v. Heleen Bout 2 Voor de dienst

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2016 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Miep Bakker Lector: Corrie Poelakker-Voogd 1 De Paaskaars brandt VOORBEREIDING

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheidsdienst die wordt gehouden voorafgaande aan de begrafenis van. Maasje van de Bunt. Maas

Liturgie voor de afscheidsdienst die wordt gehouden voorafgaande aan de begrafenis van. Maasje van de Bunt. Maas Liturgie voor de afscheidsdienst die wordt gehouden voorafgaande aan de begrafenis van Maasje van de Bunt Maas * Ede, 22 april 1935 - Lunteren, 19 december 2018 Op maandag 24 december 2018 om 11.30 uur

Nadere informatie

Kerstavondviering voor kinderen voor mama s en papa s voor oma s en opa s voor iedereen die er bij wil zijn

Kerstavondviering voor kinderen voor mama s en papa s voor oma s en opa s voor iedereen die er bij wil zijn Kerstavondviering voor kinderen voor mama s en papa s voor oma s en opa s voor iedereen die er bij wil zijn Ontmoetingskerk, 24 december 2013 Organist: dhr. Jan Fahner Zingen: Nu zijt wellekome 1 Nu zijt

Nadere informatie

Orde van dienst Tweede Kerstdag. Voorganger: Dr. J.C. Borst Muzikale begeleiding: enkele muzikanten van Jeduthun

Orde van dienst Tweede Kerstdag. Voorganger: Dr. J.C. Borst Muzikale begeleiding: enkele muzikanten van Jeduthun Orde van dienst Tweede Kerstdag Voorganger: Dr. J.C. Borst Muzikale begeleiding: enkele muzikanten van Jeduthun Voor de dienst zingen we: Wat al eeuwen is verteld: 1 en 2 Melodie: Midden in de winternacht,

Nadere informatie

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag

Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Orde van dienst voor Eerste Kerstdag Het Witte Kerkje Huis ter Heide 25 december 2018 Voorganger: ds. Els van der Wal Organist: Eduard van Maanen Lector: Christine Poelakker-Voogd De Paaskaars brandt VOORBEREIDING

Nadere informatie

Kerstnachtdienst. Vrede? Vrede! De hoop van de wereld begint met Kerst in Gods hart en is volledig als ieders hart bereikt wordt met liefde en begrip.

Kerstnachtdienst. Vrede? Vrede! De hoop van de wereld begint met Kerst in Gods hart en is volledig als ieders hart bereikt wordt met liefde en begrip. Kerstnachtdienst De hoop van de wereld begint met Kerst in Gods hart en is volledig als ieders hart bereikt wordt met liefde en begrip. Vrede? Vrede! In de Protestante Kerk te Raalte voorganger: mw. Ellen

Nadere informatie

Een koning als herder

Een koning als herder Kerstfeest 2012 Sterrennacht Vincent van Gogh Schilderij van Luc Blomme, www.domincanenknokke.be Een koning als herder Protestantse Gemeente Edam Grote Kerk DE HERDERS Omdat eenvoudigen verstaan wat door

Nadere informatie

Orde van dienst 9 december Zuiderkerk Mmv Concordia Voorganger ds. Peter Smilde. Vooraf zingen:lied 444 Nu daagt het in het oosten

Orde van dienst 9 december Zuiderkerk Mmv Concordia Voorganger ds. Peter Smilde. Vooraf zingen:lied 444 Nu daagt het in het oosten Orde van dienst 9 december Zuiderkerk Mmv Concordia Voorganger ds. Peter Smilde Vooraf zingen:lied 444 Nu daagt het in het oosten 1 Nu daagt het in het oosten, het licht schijnt overal: Hij komt de volken

Nadere informatie

Kerstmorgen Walburgiskerk. P r o t e s t a n t s e g e m e e n t e Z u t p h e n

Kerstmorgen Walburgiskerk. P r o t e s t a n t s e g e m e e n t e Z u t p h e n Kerstmorgen 2018 Walburgiskerk P r o t e s t a n t s e g e m e e n t e Z u t p h e n 1 2 mededelingen Opening Kaarsen aansteken Stilte Orgelkoraal Lied 477 : 1, 2, 4 Komt allen tezamen, jubelend van vreugde:

Nadere informatie

Kerstmorgen In de Voorhof te Woudenberg

Kerstmorgen In de Voorhof te Woudenberg Kerstmorgen 2016 In de Voorhof te Woudenberg Voorganger: ds Pieter Koekkoek Organist: Piet de Vries Combo: Melodisch slagwerk: Jascha Standaart Klarinet: Werner van de Burgh Keyboard: Martin Standaart

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij

Welkom in de Menorah. : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : mw. F. Tuinenga : dhr. J. van der Leij : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 216: 1, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

Aansteken van de Paaskaars en de Kerstkaars

Aansteken van de Paaskaars en de Kerstkaars Orgelspel Welkom en mededelingen Aansteken van de Paaskaars en de Kerstkaars Stilte VOORBEREIDING Zingen: NLB 477: 1, 2, 3 en 4 1 2. Vrouwen: De hemelse engelen riepen eens de herders weg van de kudde

Nadere informatie

Orde van dienst voor de kerstviering op 25 december 2017 in de Oude Kerk te Borne. Aanvang: 9.00 uur.

Orde van dienst voor de kerstviering op 25 december 2017 in de Oude Kerk te Borne. Aanvang: 9.00 uur. Orde van dienst voor de kerstviering op 25 december 2017 in de Oude Kerk te Borne. Aanvang: 9.00 uur. voorganger: ds. Gerco Veening organist: Jan Braakman koster: Marianne Schipper lector: Siewert Steenwijk.

Nadere informatie

Welkom in de Open Hof

Welkom in de Open Hof Welkom in de Open Hof Gez. 125: 1, 3 Ps138: 1, 3 ELB 10 Projectlied ELB 241 ELB 186a: 1, 2 Opw 461 Math. 1: 18-25 Mededelingen Voorganger : Rudolf Setz Muziek : Jasper Dijkstra Voorbede : Jescavan Dijk

Nadere informatie

Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder

Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder Aan deze dienst werken o.a. mee: Het Nicolauskerkkoor o.l.v. Joke de Witte René Nijsse op orgel De jongste gemeenteleden Voorganger ds. Corine van Eck Samenzang

Nadere informatie

KERSTMORGEN Ds. T.C. Wielsma uit Uithoorn Ouderling van dienst /liturg: Jan Blei

KERSTMORGEN Ds. T.C. Wielsma uit Uithoorn Ouderling van dienst /liturg: Jan Blei KERSTMORGEN 2018 Voorganger: Ds. T.C. Wielsma uit Uithoorn Ouderling van dienst /liturg: Jan Blei Organist: Jan Ootjers Liederen vooraf: Het licht van de Vader (lied 477 verzen 3 en 5) 3. Het licht van

Nadere informatie

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen

Orde van dienst Hervormde Gemeente te Sellingen Hervormde gemeente Sellingen Orde van Dienst 25 december 2018 Voorganger: Ds. Bram Verduijn Organist: dhr. Gert Jan Veneman Welkom en mededelingen Zingen Psalm 150: 1 en 2 1. Looft God, looft Hem overal.

Nadere informatie

Het Feest van de geboorte van de Heer

Het Feest van de geboorte van de Heer Het Feest van de geboorte van de Heer Op 1 e Kerstdag 25 december 2015 Voorganger: Ds. Liesbeth Oort Cantor/organist: Cees van Delft Cantorij o.l.v. Edith den Otter 2 VOORBEREIDING Gem: Lied 477: 1, 2,

Nadere informatie

Liturgie voor de avonddienst op zondag 23 december in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur.

Liturgie voor de avonddienst op zondag 23 december in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang uur. Liturgie voor de avonddienst op zondag 23 december in de Hervormde Kerk te Den Ham, aanvang 19.00 uur. Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Ds. G. de Goeijen Gerda Remmink Bram Jaspers Welkom Lied:

Nadere informatie

Kerst in Witharen: God vinden in de Kribbe

Kerst in Witharen: God vinden in de Kribbe Kerst in Witharen: God vinden in de Kribbe Voorganger: Organist: Prop. Y. Breemes uit Rijssen Dhr. K. Schaap Met medewerking van: B-slagwerkensemble Soli Deo Gloria Ommen 1 Soli Deo Gloria speelt voor

Nadere informatie

God neemt een plaats

God neemt een plaats ORDE van DIENST voor vrijdag 25 december 2015 EERSTE KERSTDAG God neemt een plaats 10.00 u in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen voorganger: ds G.J.Krol Christelijke Muziekvereniging Prinses Marijke

Nadere informatie

Ik vier Kerst en neem mee

Ik vier Kerst en neem mee Ik vier Kerst en neem mee 24 december 2016 Aan deze dienst werken mee: Ds. Karolien Zwerver voorganger Gerhard van Toly organist Cantorij o.l.v. Janny van der Sande zang ZINGEN VOOR DE VIERING Lied 476

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : Ds. E. van Gulik : mw. W. Brinkhuis : mw. P. Meijer : dhr. H. Dorsman Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 8b (NLB) Lied voor de dienst: Lied

Nadere informatie

Orde van dienst voor de Kerstviering op 25 december 2016 om uur in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht

Orde van dienst voor de Kerstviering op 25 december 2016 om uur in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht 1 Orde van dienst voor de Kerstviering op 25 december 2016 om 10.00 uur in de Protestantse Wijkgemeente Carnisse Haven te Barendrecht Thema: Maak het mee! (Illustratie) Voorganger: ds. Joma Boers-de Jong

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist. : Ds. Ernst van Gulik : Ytzen Hemrica : Pieter de Jong : Jan van der Leij

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Organist. : Ds. Ernst van Gulik : Ytzen Hemrica : Pieter de Jong : Jan van der Leij Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Ds. Ernst van Gulik : Ytzen Hemrica : Pieter de Jong : Jan van der Leij Lied voor de dienst gezang 255: 1, 2 en 3 Ere zij aan God,

Nadere informatie

Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang Thema: Wees een vent, vier Advent

Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang Thema: Wees een vent, vier Advent Liturgie voor de themadienst, op zondag 9 december 2018, in de Hervormde gemeente te Den Ham, aanvang 19.00 Thema: Wees een vent, vier Advent Voorganger: m.m.v.: organist: Ds. G. de Goeijen mannenensemble

Nadere informatie

Kerstfeest 2018 Dinsdag 25 december 2018

Kerstfeest 2018 Dinsdag 25 december 2018 Kerstfeest 2018 Dinsdag 25 december 2018 Komt allen tezamen Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: Komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de vorst der eng len hier geboren. Kom laten wij aanbidden,

Nadere informatie

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong

Welkom in de Menorah : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. H.J. de Groot : dhr. H. Meijer : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst: Lied 305: 1a, 2 en 3 Lied voor de dienst:

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor zondag 24 december 2017, kerstnachtdienst dienst m.m.v. Elien Meijer en Raymon Arnold Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 22.00 uur Organist: Henk Dubbink Voorganger:

Nadere informatie

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = Orde van dienst voor donderdag 24 december 2015, kerstnachtdienst muzikale medewerking Elien Meijer, Suzanne Schrijver en Raymon Arnold Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 22.00 uur Organist:

Nadere informatie

Liturgie voor 1 e kerstdag zondag 25 december Westerkerk Veenendaal

Liturgie voor 1 e kerstdag zondag 25 december Westerkerk Veenendaal Liturgie voor 1 e kerstdag zondag 25 december Westerkerk Veenendaal Gezang 138 : 1, 3 en 4 - Komt allen tezamen 1.Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem! Ziet nu de

Nadere informatie

Eredienst zondag 24 december uur Voorganger: ds. P.J.C. Colijn

Eredienst zondag 24 december uur Voorganger: ds. P.J.C. Colijn Eredienst zondag 24 december 10.00 uur Voorganger: ds. P.J.C. Colijn Intochtlied: Lb. 134: 1, 2, 3 Mededelingen Psalm 121: 1 en 4 Votum / zegengroet Sela: Breng ons samen Gebed Wet NLB 461 Gebed Kinderlied:Zie

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen

Welkom in de Menorah. : dhr. M. van Heeringen Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : ds. J. de Haan : dhr. J. v.d. Leij : dhr. P. de Jong : dhr. M. van Heeringen Lied voor de dienst: Lied 351: 1, 2 en 3 Lied voor

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen.

Welkom in de Menorah. : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. J v/d Veen, Heerenveen. : mw. F. Hovius : mw. M. Tiekstra : dhr. P. de Jong Lied voor de Dienst: 23A vers 1a, 2, 3 en 4 Lied

Nadere informatie

KERSTMORGEN 25 december 2015

KERSTMORGEN 25 december 2015 KERSTMORGEN 25 december 2015 en het Woord is vlees geworden kleur: wit voorganger: ds. Hans van Solkema m.m.v. de cantorij orgel: Jos Mulder SAMENZANG VOORAF lied 477: 1, 3 en 4 1 Komt allen tezamen, jubelend

Nadere informatie

Orde van dienst voor de kerstnachtdienst op zondag 24 december 2017 in de Oude Kerk te Borne. aanvang: uur

Orde van dienst voor de kerstnachtdienst op zondag 24 december 2017 in de Oude Kerk te Borne. aanvang: uur Orde van dienst voor de kerstnachtdienst op zondag 24 december 2017 in de Oude Kerk te Borne. aanvang: 22.00 uur voorganger: ds. Gerco Veening organist: Albert van Eldik lector: Tineke Nijhuis koster:

Nadere informatie

L I T U R G I E KERSTNACHTDIENST VAN DE 24 DECEMBER 2016

L I T U R G I E KERSTNACHTDIENST VAN DE 24 DECEMBER 2016 L I T U R G I E VAN DE KERSTNACHTDIENST OP 24 DECEMBER 206 Voorganger: da. Tiny van der Schaaf Ouderling van dienst: Anneke van Wijk Organist: Luitzen Overwijk Bij de bloemschikking In het donker van de

Nadere informatie

Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang uur.

Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang uur. L I T U R G I E Voor de dienst op Eerste Kerstdag 2016 in de Hervormde kerk te Woudenberg. Aanvang 10.45 uur. Voorganger: ds. A.D.J. Wessels Orgel : Steven Luitjes Trompet : Guido Grünbauer Orgelspel Binnenkomst

Nadere informatie

voor zondag 15 april 2018, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek

voor zondag 15 april 2018, om uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek Orde van Dienst voor zondag 15 april 2018, om 10.00 uur, in de PKN kerk aan de Mente te Schoonebeek 3 E OPBOUWZONDAG: LAAT ZIEN WIE JE MAG ZIJN Voorganger: ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw

Nadere informatie

KERSTMORGEN. Hoop, licht, leven OUDE BLASIUS DELDEN

KERSTMORGEN. Hoop, licht, leven OUDE BLASIUS DELDEN KERSTMORGEN Hoop, licht, leven OUDE BLASIUS DELDEN 25 december 2018 1 ORDE VAN DIENST: Voorganger : Ds Dick Juijn Organist : Matthijs ten Thije Trompet : Douwe de Vries Koster : Gerrie Tuitert - Burggraaff

Nadere informatie

VESTINGKERK 2018 KERSTNACHTDIENST

VESTINGKERK 2018 KERSTNACHTDIENST VESTINGKERK 2018 KERSTNACHTDIENST Voorganger Ouderling Diaken m.m.v. organist : ds. Evert-Jan Vledder : Lijnie Speijer : Wim Fortuin : het koor The Travellers o.l.v. Frank van Loo en : Leo Hans Koorneef

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen

Welkom in de Menorah. Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: 3 e zondag van de zomer Kleur v/d zondag : Groen Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. L. de Ruiter : mw. A. Bouma : dhr. P. de Jong : mw. N. Feenstra

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra

Welkom in de Menorah. Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij : mw. C. Laanstra Welkom in de Menorah Voorganger : ds. L. de Ruiter Ouderling van dienst : dhr. J. van der Leij Lector : mw. C. Laanstra Organist : dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Lied 997: 1 a, 2, 3 en 4 Lied voor

Nadere informatie

Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst

Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst 18-12-2016 Voorganger: Organist: Locatie: Bevestiging van: Thema: ds. Nita van der Horst - Kattenberg Marco 't Hart Dorpskerk te Oostvoorne

Nadere informatie

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor eerste Kerstdag m.m.v. Marjo Schillings zang

Protestantse Gemeente. Vlissingen. Orde van Dienst voor eerste Kerstdag m.m.v. Marjo Schillings zang Protestantse Gemeente Vlissingen Orde van Dienst voor eerste Kerstdag 2018 m.m.v. Marjo Schillings zang Voorganger : Ds. Wout Alserda Ouderling van dienst : Mariëlle Noordam Organist : Jos Vogel Lector

Nadere informatie

Kinderdienst: Je kan de boom in.

Kinderdienst: Je kan de boom in. Kinderdienst: Je kan de boom in. Zondag 16 februari 9:30 hebben we een kinderdienst, door en voor de kinderen van de kindernevendienst (maar natuurlijk ook voor grote mensen!). Deze ochtend vertellen we

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst. : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. Henk Jan de Groot : dhr. H. Meijer : dhr. P. de Jong : mw. M. Tiekstra Lied voor de dienst: Lied 517: 1 a, 2 en 5 (NLB) Christus,

Nadere informatie

Zondag 27 december Welkom in De Regenboog!

Zondag 27 december Welkom in De Regenboog! Zondag 27 december 2015 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. J.A. Wegerif Ouderling van dienst: Sandra Dubbink Organist: Rien Hoekjen Lector: Jan Verhoek Koster: Ria op den Dries Wat is een Alphacursus?

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Zutphen Grote of Sint Walburgiskerk

Protestantse Gemeente Zutphen Grote of Sint Walburgiskerk Protestantse Gemeente Zutphen Grote of Sint Walburgiskerk 24 december 2018 Voor de dienst Samenzang Kom allen tesamen Allen: couplet 1 2 Koor De hemelse engelen riepen eens de herders weg van de kudde

Nadere informatie

ORDE van DIENST voor zaterdag 24 december 2016 Kerstnachtdienst NIEUW LICHT uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: Hanny de

ORDE van DIENST voor zaterdag 24 december 2016 Kerstnachtdienst NIEUW LICHT uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: Hanny de ORDE van DIENST voor zaterdag 24 december 2016 Kerstnachtdienst NIEUW LICHT 22.30 uur in de Hervormde Centrumkerk te Geldermalsen organist: Hanny de Winter pianist: Gregory Wammes mmv. het Christelijk

Nadere informatie

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah

De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah De Heer is waarlijk opgestaan! Welkom in de Menorah Welkom in de Menorah Naam v/d zondag: Pasen Kleur v/d zondag : Wit Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice Medewerking van : Ds. A.H. Bosma

Nadere informatie

Samenzang Psalm 150: 1 & 2. (Ritmisch)

Samenzang Psalm 150: 1 & 2. (Ritmisch) Samenzang Psalm 150: 1 & 2 (Ritmisch) Looft God, looft Zijn naam alom; Looft Hem in Zijn heiligdom; Looft des HEEREN grote macht, In den hemel Zijner kracht; Looft Hem, om Zijn mogendheden, Looft Hem,

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan

Welkom in de Menorah. Voorganger : Dhr. J van der Brink : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Welkom in de Menorah Voorganger : Dhr. J van der Brink Lector : Mevr. S. Dorsman Ouderling v. dienst : Dhr. C de Haan Organist : Dhr. H. Dorsman Lied voor de dienst: Gezang 328: 1, 2 en 3 Here Jezus, om

Nadere informatie

Geef licht! Kerstviering Protestantse Kerken Scheemda e.o. en Midwolda

Geef licht! Kerstviering Protestantse Kerken Scheemda e.o. en Midwolda BEAMER PRESENTATIE Eerste Kerstdag 2018 Kerstviering Protestantse Kerken Scheemda e.o. en Midwolda Geef licht! Aan deze dienst werken mee: Voorganger: Ds. Richard Offringa Organist: Hans Mook Lectoren:

Nadere informatie

Orde van dienst voor 1 e kerstdag 2012 in de Rehoboth

Orde van dienst voor 1 e kerstdag 2012 in de Rehoboth Orde van dienst voor 1 e kerstdag 2012 in de Rehoboth Dat is de bedoeling van het kerstfeest: dat we onszelf gaan aanváárden, zoals God ons heeft aanvaard. A.A. van Ruler Predikant: ds. M. P. D. Barth

Nadere informatie

Orde voor de viering van de Kerstnachtdienst. 24 december 2015 om uur in de Ontmoetingskerk te Zevenhuizen. Thema: Komt, laten wij aanbidden

Orde voor de viering van de Kerstnachtdienst. 24 december 2015 om uur in de Ontmoetingskerk te Zevenhuizen. Thema: Komt, laten wij aanbidden Orde voor de viering van de Kerstnachtdienst 24 december 2015 om 22.30 uur in de Ontmoetingskerk te Zevenhuizen Thema: Komt, laten wij aanbidden Voorganger: Arend Noordam Ambtsdrager van dienst: Nel van

Nadere informatie

Ouderling van dienst: Henk Venebrugge Muzikale medewerking: Gospelkoor Mozaiek uit Goor o.l.v. André Bijlenveld

Ouderling van dienst: Henk Venebrugge Muzikale medewerking: Gospelkoor Mozaiek uit Goor o.l.v. André Bijlenveld Liturgie voor de jeugddienst op zondag 18 december 2016, aanvang: 19.00 uur, in de Hervormde Kerk te Den Ham. Thema: Verwachting Voorganger: Ds. A. Oosterwijk Ouderling van dienst: Henk Venebrugge Muzikale

Nadere informatie

23 december AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis

23 december AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis 23 december 2018 10.00 AA Kramer orgel: Jannes Munneke schriftlezing: Nora Rodenhuis Welkom, mededelingen Aansteken kaarsen + tekst Votum en zegengroet GK ps80: 1, 10 Wet LB 885 (GK06 gz 160) Groot is

Nadere informatie

Kinderkerstfeest. 24 december 2015 Grote of Sint Walburgiskerk Zutphen

Kinderkerstfeest. 24 december 2015 Grote of Sint Walburgiskerk Zutphen Kinderkerstfeest 4 december 015 Grote of Sint Walburgiskerk Zutphen Welkom Zingen: lied 477: 1, en 4 Komt allen tesamen De hemelse engelen riepen eens de herders weg van de kudde naar t schamel dak Spoeden

Nadere informatie

Orde van de dienst. Protestantse Gemeente De Wijngaard. Joriskerk zondag 19 mei 2019

Orde van de dienst. Protestantse Gemeente De Wijngaard. Joriskerk zondag 19 mei 2019 Orde van de dienst Protestantse Gemeente De Wijngaard Joriskerk zondag 19 mei 2019 Orgelspel Woord van welkom kaarsen aansteken Koor: Waar liefde woont Bemoediging en drempel gebed (we gaan staan) v: Onze

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden

Welkom in de Menorah. : dhr. F. Wijngaarden Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Lector Organist : ds. A.H. Boschma : dhr. A. Koster : dhr. F. Wijngaarden : dhr. P. de Jong Lied voor de dienst 533: 1 a, 2, 3, 4, 5, 6 Lied voor de

Nadere informatie

Kerstnacht Hello from the other side

Kerstnacht Hello from the other side Kerstnacht 2015 donderdag 24 december om 22.00 uur in Oudehaske PROTESTANTSE GEMEENTE HASKEROORD Hello from the other side Voorganger: ds. Jan Finnema Ouderling van dienst: Horst Atsma M.m.v. Ehsan Momenzadah

Nadere informatie

Kinderkerstfeest 2016

Kinderkerstfeest 2016 Protestantse gemeente Haaksbergen-Buurse Kinderkerstfeest 2016 Jezus is zijn naam welkom lied 477: Komt allen tezamen gebed 1. Komt allen tezamen, jubelend van vreugde: komt nu, o komt nu naar Bethlehem!

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling

Welkom in de Menorah. In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Welkom in de Menorah In de dienst wordt de Heilige Doop bediend aan Owen Erik, zoon van Mark en Hanna Besseling Voorganger : ds. A.H. Boschma Ouderling van dienst : dhr. A. Boven Lector : mw. A. Dertien

Nadere informatie

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers

Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Niet bang zijn! Kerstdienst op Eerste kerstdag voor jong en ouder Voorganger: ds. Jan Willem Drost Orgel: Els Dijkerman Namens de kerkenraad: Dian Pruijsers Vooraf zingen we: lied 477 ( Komt allen tesamen

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus

Welkom in de Menorah. Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Welkom in de Menorah Dienst van schrift en tafel Thema: De rijke man en arme Lazarus Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lectrice : Ds. A.H. Boschma : mw. A. Bouma : dhr. H. Dorsman : mw. A. Bouma

Nadere informatie

Liturgie Kerst Ichthus 25 december 2018

Liturgie Kerst Ichthus 25 december 2018 Liturgie Kerst Ichthus 25 december 2018 Voorganger: ds. G. Kajim Organist: dhr. D. Swama Met medewerking van het Ichthuskoor o.l.v. dhr. F. Vugteveen Begroeting door: Ouderlingen: Diakenen: Lector / Lectrice:

Nadere informatie

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah

Ouderling v. dienst. : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda. Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst Organist Lector : Da. D. de Vries : dhr. J. van der Leij : dhr. R.A. Ferwerda : dhr. J. van der Leij Welkom in de Menorah Lied voor de dienst: Lied 981: 1, 2, 3, 4 en 5 Lied

Nadere informatie

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE

VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE VEILING KUNSTWERKEN EXPOSTIE Opbrengst ten behoeve van renovatie Grote Kerk Drachten Maandag 26 oktober 2015, 19 uur Doopsgezinde Kerk, Zuiderbuurt 26 Welkom in de Menorah Voorganger Ouderling v. dienst

Nadere informatie