SOCIAAL-CULTUREEL WERKER (M/V)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SOCIAAL-CULTUREEL WERKER (M/V)"

Transcriptie

1 Vormingplus Kempen is één van de dertien regionale Volkshogescholen die in september 2003 door de Vlaamse Gemeenschap werd erkend in het kader van het decreet op het sociaal-cultureel volwassenenwerk. Vormingplus Kempen creëert contexten die tot interactie en ontmoeting uitnodigen en mensen er toe aanzetten op een ongedwongen en aangename manier van en met elkaar te leren. Vormingplus Kempen wil volwassenen en groepen de mogelijkheid bieden om zich in hun vrije tijd verder te ontwikkelen en wil hun participatie aan het maatschappelijke en culturele leven stimuleren. Deze educatieve werking enten we op wat er leeft in de maatschappij en meer specifiek, in onze regio. We lezen de samenleving, houden vinger aan de pols. Vanuit breed gedragen maatschappelijke leerbehoeften geven we onze educatieve werking vorm, in samenwerking met lokale en regionale sleutelfiguren en organisaties. Om aan deze ambities invulling te geven, willen we het team op vaste basis versterken met een gedreven en deskundig SOCIAAL-CULTUREEL WERKER (M/V) PROFIEL Gedreven procesbegeleider Je houdt ervan om met groepen aan de slag te gaan. Je creëert de juiste sfeer en setting zodat mensen in groep met, van en door elkaar leren. Je hebt een open houding en enthousiasmeert mensen om vanuit hun talenten en sterktes hun unieke bijdrage te leveren aan het leerproces en laat hen zo tot hun recht komen. Je werkt planmatig en bent een sterke organisator met oog voor kwaliteit. Creatieve ontwikkelaar Je hebt een open, alerte en creatieve geest en slaagt erin om maatschappelijke kwesties of inspirerende ideeën te concretiseren in nieuwe, innovatieve projecten en activiteiten. Je doet dit zelfstandig en draagt met enthousiasme de verantwoordelijkheid over je realisaties.

2 Energieke grensverlegger Je hebt lef en durf om buiten gebaande paden te treden en gedurfde realisaties neer te zetten. Je gaat stevige uitdagingen niet uit de weg maar bijt je er enthousiast in vast. Netwerker in hart en nieren Je houdt ervan je vlot te bewegen in het Kempense landschap. Je beschikt over sterke sociale, communicatieve en relationele vaardigheden. Je bent vertrouwd met het sociaal-culturele werkveld en bij uitbreiding met andere maatschappelijke sectoren en hun actoren. Je hebt een natuurlijke flair om nieuwe contacten te leggen en opportuniteiten voor samenwerking te detecteren. Kritisch en analytisch denker Je hebt een stevige en kritische visie op mens en maatschappij. Je staat voor een helder normen- en waardenkader en handelt daar consequent naar. Je houdt ervan je te verdiepen in maatschappelijke kwesties en slaagt erin na te gaan op welke manier deze kwesties aangepakt kunnen worden binnen de werking van de organisatie. TAKEN Beleidsontwikkeling en -uitvoering Actieve en loyale participatie aan het teamwerk en de beleidsontwikkeling binnen Vormingplus Kempen. Opzetten van leerprocessen via projectwerking Ontwerpen, uitwerken en begeleiden van vormingsprocessen en projecten Instaan voor de promotie van en de verslaggeving over de vormingsprocessen en projecten in samenspraak met de adjunctcoördinator en de communicatiemedewerker Dragen van de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van vormingsprocessen en projecten volgens de sociaal-culturele methodiek en de principes van integrale kwaliteitszorg en projectmanagement Structureel overleg plegen met andere teamleden in het kader van de uitvoering van vormingsprocessen en projecten aangaande begroting en afrekening, communicatie en promotie, administratieve en logistieke ondersteuning, inhoudelijke en methodische ondersteuning Onderhouden van actieve relaties met partnerorganisaties in het kader van de uitvoering van vormingsprocessen en projecten.

3 Onderhouden van bestaande educatieve acties 1 Updaten van de samenstelling van het aanbod van bestaande acties Gericht en op maat promoten van deze acties naar de beoogde doelgroepen in samenspraak met de adjunct-coördinator en de communicatiemedewerker Administratieve afhandeling en opvolging van de boekingen op deze acties. Opzetten van educatieve activiteiten Ontwerpen, uitwerken en begeleiden van eigen educatieve activiteiten volgens de sociaal-culturele methodiek en de principes van de integrale kwaliteitszorg (rol begeleiden ) Organiseren van overleg tussen lokale en regionale actoren met als doel hen een ruimte aan te bieden voor kennismaking, uitwisseling, expertiseopbouw en samenwerking (rol afstemmen ) Ontwerpen, uitwerken en begeleiden van educatieve activiteiten die voortvloeien uit de werking van voornoemde overlegplatformen (rol begeleiden ). Invulling geven aan de gezichten laboratorium en pionier Inzetten van creatieve, nieuwe werkvormen en aanpakken Experimenteren met creatieve combinaties van en variaties op bestaande aanpakken Aanboren van mogelijkheden tot vernieuwing van vormingsplaatsen, inhouden, doelgroepen en samenwerkingsverbanden. Vergroten van de participatie en de emancipatie van maatschappelijk kwetsbare volwassenen Speciale aandacht besteden aan het beluisteren, betrekken en bereiken van maatschappelijk kwetsbare volwassenen Bij het opzetten van nieuwe initiatieven aandacht hebben voor het bewust kiezen voor het betrekken van die doelgroep(en) waarop de behoefte waarrond gewerkt wordt, zich richt Ontwerpen, uitwerken en begeleiden van toeleidingsinitiatieven met als doel maatschappelijk kwetsbare volwassenen te stimuleren tot participatie aan het maatschappelijke en culturele leven (rol toeleiden ). 1 Een actie bundelt een aantal kwalitatieve educatieve activiteiten met een klassieke werkvorm rond een specifiek thema.

4 Opbouwen van kennis omtrent maatschappelijke en culturele ontwikkelingen/trends enerzijds en inhouden/werkvormen/goede praktijken anderzijds Doornemen van relevante informatie omtrent maatschappelijke en culturele ontwikkelingen/trends als achtergrond bij de uitbouw van de projectwerking en de educatieve activiteiten. Doornemen van relevante informatie en deelnemen aan overlegstructuren, studiedagen, vormingsmomenten omtrent inhouden, werkvormen, goede praktijken als ondersteuning bij de uitbouw van de projectwerking en de educatieve activiteiten. Onderhouden en vernieuwen van ons netwerk Bestaande contacten onderhouden en nieuwe contacten leggen in het kader van de uitbouw van het netwerk van de organisatie. Verbreden en verdiepen van bereik en impact van het sociaalcultureel volwassenenwerk in de Kempen Permanente en constructieve samenwerking met actoren uit de meest uiteenlopende maatschappelijke sectoren met bijzondere aandacht voor individuele burgers, nieuw soortige verenigingen, zelforganisaties, burgerinitiatieven en organisaties uit sectoren die ver(der) van ons afliggen. Bestendigen en verder uitbouwen van de functies aanspreek- en steunpunt / draaischijf voor het sociaal-culturele werkveld in de regio Verlenen van advies inzake leerprocessen (zowel inhoudelijk als agogisch), netwerking en thema s op vraag van derden (rol adviseren ) Verlenen van advies inzake communicatie (zowel promotie als verslaggeving) op vraag van derden, dit in samenspraak met de adjunct-coördinator en de communicatiemedewerker (rol adviseren ) Vertalen van vragen en thema s die leven binnen en buiten het sociaalculturele veld naar het niveau van beleid (rol signaleren ) Lezen van de samenleving / de vinger aan de maatschappelijke pols houden (detectie) Beschikken over een brede interesse in en zich betrokken weten op actualiteit, maatschappelijke trends en evoluties

5 Beschikken over een natuurlijke reflex om signalen, noden, ambities en opportuniteiten of m.a.w. behoeften die leven in de regio en in de brede samenleving, aan te voelen en te capteren Voeden van de inhoudelijke werking van de organisatie door de gedetecteerde behoeften actief in te brengen op de daarvoor geëigende momenten. Kiezen met welke behoeften er daadwerkelijk aan de slag gegaan wordt (selectie) Inbrengen en verantwoorden van eigen voorkeur rond welke gedetecteerde behoeften de organisatie zou kunnen werken In samenspraak met andere teamleden bepalen rond welke behoefte onderzoek zal gebeuren en wie dit zal opnemen Onderzoeken van het draagvlak en de mogelijkheden van de gekozen behoefte op een zelf te bepalen wijze Rapporteren (schriftelijk en mondeling) over de resultaten van het onderzoek. Opzetten van educatieve activiteiten uitgaande van behoeftegericht werken (realisatie) Vertalen van de resultaten van hogervermeld onderzoek naar daadwerkelijke activiteiten in een zelf te bepalen werkvorm of aanpak of m.a.w. zelfstandig ontwikkelen van leerprocessen. VEREISTEN Minstens beschikken over een bachelorsdiploma (bij voorkeur Bachelor Sociaal-cultureel Werk). Zich herkennen in de visie en eigen opdracht van Vormingplus Kempen. Bereid zijn om enthousiast mee te werken aan de uitbouw van de visie en de eigen opdracht van Vormingplus Kempen. Beschikken over een praktische en vlotte kennis van sociale media en courante computerprogramma s: tekstverwerking, spreadsheet, mail, internet, facebook Loyaal in teamverband kunnen werken en transparant communiceren. Bereid zijn om zich naar alle uithoeken van de regio (arrondissement Turnhout) te verplaatsen, ook s avonds. Bereid zijn tot avond- en weekendwerk.

6 STREKKEN TOT AANBEVELING Woonplaats of werkervaring in het arrondissement Turnhout. Inzicht in of kennis van gemeentelijke structuren en/of bepaalde maatschappelijke sectoren en/of thematieken. Redactionele vaardigheid. WIJ BIEDEN Een voltijds contract van onbepaalde duur. Een inspirerende werkomgeving en een uitdagend project. Een salaris conform de geldende CAO (PC 329.1), op B1b-niveau. Bij 0 jaar anciënniteit bedraagt het brutomaandloon 2.453,58 euro. Er wordt maximaal een anciënniteit van vijf jaar toegekend wat overeenkomt met een brutomaandloon van 2.649,33 euro. Maaltijdcheques van 8 euro. Fietsvergoeding. Een soepele werkregeling. Een transparant en correct systeem van recuperatie van overwerk. Mogelijkheid om gebruik te maken van Cambio voor dienstverplaatsingen. Mogelijkheden tot bijscholing. PRAKTISCHE GEGEVENS U solliciteert door een gemotiveerde brief met CV uiterlijk op 4 januari 2017 te sturen naar Vormingplus Kempen t.a.v. Jan Van Hout Prins Boudewijnlaan 9 bus Turnhout of per mail naar info@vormingpluskempen.be. De selectieprocedure zal in twee fasen verlopen. Fase 1 (in de week van 9 januari 2017) Iedere kandidaat krijgt de mogelijkheid om zich gedurende vijf minuten aan de selectiecommissie voor te stellen en hen te overtuigen dat hij/zij de geschikte persoon is voor de functie.

7 Fase 2 (in de week van 16 en/of 23 januari 2017) Uit fase 1 worden een aantal kandidaten geselecteerd die uitgenodigd worden voor een uitgebreid interview. Bij de uitnodiging krijgen de kandidaten ook nog een opdracht die ze op voorhand kunnen voorbereiden. Ter plaatse wordt hen ook nog een bijkomende opdracht gegeven. Op basis van de resultaten van dit alles wordt de geschikte kandida(a)t(e) aangeduid. Bij teveel kandidaten, wordt onmiddellijk overgegaan naar fase 2 (uitgebreid interview + opdrachten). De selectie hiervoor zal dan gebeuren op basis van de brief en het CV. Bijkomende inlichtingen over de functie kan u tot en met 22 december 2016 verkrijgen bij coördinator Martine Coppieters, , martine@vormingpluskempen.be. Datum indiensttreding: 1 april 2017.

Medewerker Ontmoetingshuis De Moazoart vzw

Medewerker Ontmoetingshuis De Moazoart vzw Medewerker Ontmoetingshuis De Moazoart vzw Vacature Maart 2015 De Moazoart biedt een onderkomen aan organisaties die werken met maatschappelijk kwetsbare groepen en creeërt ruimte voor ontmoeting, vorming,

Nadere informatie

Wie zijn we? Wie zoeken we? VACATURE 2 EDUCATIEF EN PROJECTMEDEWERKERS

Wie zijn we? Wie zoeken we? VACATURE 2 EDUCATIEF EN PROJECTMEDEWERKERS VACATURE 2 EDUCATIEF EN PROJECTMEDEWERKERS Wie zijn we? In onze ideale wereld geeft iedereen Europa mee vorm op basis van een onderbouwde en genuanceerde mening. Daarom vertaalt Europahuis Ryckevelde moeilijke

Nadere informatie

Teamcoördinator ALERT-team

Teamcoördinator ALERT-team Functie- en competentieprofiel Teamcoördinator ALERT-team Datum Organisatie CAW Antwerpen Medewerker Deelwerking ALERT-team Plaats in de organisatie Teamcoördinator Waarom deze functie Deze functie draagt

Nadere informatie

Voorjaar I. Missie van het centrum

Voorjaar I. Missie van het centrum Aanwerving Pedagogische stafmedewerker verantwoordelijk voor de inhoudelijke en pedagogische ondersteuning van de educatieve medewerkers en de kwaliteitszorg van de educatieve processen. I. Missie van

Nadere informatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie

Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Kelly Frison Attaché selectie Kelly.frison@just.fgov.be Boekhouder/Financieel Deskundige (m/v) Voltijds - Nederlandstalig Bij de steundienst van het hof van cassatie Inhoud van de functie Profiel Werkgever

Nadere informatie

Vacature DIRECTEUR bij ADAM (Antwerpse dienst alternatieve maatregelen)

Vacature DIRECTEUR bij ADAM (Antwerpse dienst alternatieve maatregelen) Vacature DIRECTEUR bij ADAM (Antwerpse dienst alternatieve maatregelen) Wie zijn wij? CAW ANTWERPEN vzw is de nieuwe sociaalwerk organisatie die vanaf 1 januari 2014 wordt gevormd door het samengaan van

Nadere informatie

Vacature coördinator

Vacature coördinator LETS Vlaanderen vzw Wellekensstraat 45, 9300 Aalst E-mail: info@letsvlaanderen.be Functie-omschrijving Vacature coördinator Korte omschrijving HERNIEUWDE OPROEP Als nieuw erkende sociaal-culturele beweging

Nadere informatie

Polyvalent podiumtechnicus Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw Team Jongeren

Polyvalent podiumtechnicus Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw Team Jongeren 1. Doel van de functie Organseren en uitvoeren van verschillende operationele technische taken waaronder decoropbouw, belichting, geluidsversterking, projectie, binnen het team Jongeren van de stroom Vrije

Nadere informatie

een geëngageerde en gemotiveerde begeleider (m/v) voor ons begeleidingstehuis t Vlierke.

een geëngageerde en gemotiveerde begeleider (m/v) voor ons begeleidingstehuis t Vlierke. In de Bijzondere Jeugdzorg van Ter Loke zijn we op zoek naar een geëngageerde en gemotiveerde begeleider (m/v) voor ons begeleidingstehuis t Vlierke. t Vlierke is een begeleidingstehuis in Turnhout voor

Nadere informatie

Vacatures. Bekendmaking 28 juni 2018

Vacatures. Bekendmaking 28 juni 2018 Vacatures Bekendmaking 28 juni 2018 RIMO Limburg vzw is het Limburgs instituut voor samenlevingsopbouw. Heb jij zin om hier aan mee te werken? We zijn op zoek naar: Een halftijdse Communicatie- en marketingmedewerker

Nadere informatie

Vacature CAW Centraal-West-Vlaanderen BELEIDSMEDEWERKER & KWALITEITSCOÖRDINATOR

Vacature CAW Centraal-West-Vlaanderen BELEIDSMEDEWERKER & KWALITEITSCOÖRDINATOR Vacature CAW Centraal-West-Vlaanderen BELEIDSMEDEWERKER & KWALITEITSCOÖRDINATOR CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) is er voor iedere burger met om het even welke welzijnsvraag. De kerntaken van een CAW

Nadere informatie

De gemeente Diepenbeek werft aan:

De gemeente Diepenbeek werft aan: De gemeente Diepenbeek werft aan: Administratief medewerker C1-C3, dienst vrije tijd en communicatie/ cultuur Dit betreft een half-tijdse arbeidsovereenkomst (m/v) in contractueel verband. De selectie

Nadere informatie

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk!

Informatiebundel verkorte selectieprocedure programmator Cirk! Beknopt doel van de functie Samen met de aangestelde curator werken aan een kwaliteitsvolle en hoogstaande programmatie voor het festival Cirk! Uitwerken en opvolgen van de inplanting, logistiek en omkadering

Nadere informatie

VACATURE COMMUNICATIE EN CAMPAGNEMEDEWERKER

VACATURE COMMUNICATIE EN CAMPAGNEMEDEWERKER VACATURE COMMUNICATIE EN CAMPAGNEMEDEWERKER Wie zijn we? In onze ideale wereld geeft iedereen Europa mee vorm op basis van een onderbouwde en genuanceerde mening. Daarom vertaalt Europahuis Ryckevelde

Nadere informatie

Polyvalent podiumtechnicus Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw Team Kunsten

Polyvalent podiumtechnicus Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw Team Kunsten 1. Doel van de functie Organiseren en uitvoeren van verschillende operationele technische taken waaronder decoropbouw, belichting, geluidsversterking, projectie, binnen het Team Kunsten van de stroom Vrije

Nadere informatie

JEUGDWERKER met focus op speelpleinwerk Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw Team jongeren

JEUGDWERKER met focus op speelpleinwerk Cultuur & Samenleven Dilbeek vzw Team jongeren 1. Doel van de functie Het organiseren van Speelpleinwerking Begijnenborre om kinderen van 3 t.e.m. 14 jaar een speelse vakantie aan te bieden onder begeleiding van animatoren en hoofdanimatoren Het ontwikkelen,

Nadere informatie

OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT

OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT OPENSTAANDE FUNCTIE: JEUGDWERKER JEUGDDIENST VOLTIJDS CONTRACT Titel 1. Aanwervingsvoorwaarden. A. Algemene toelatingsvoorwaarden: Om toegelaten te kunnen worden tot de betrekking van jeugdwerker jeugddienst

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten)

FUNCTIEFAMILIE 1.2 Klantenadviserend (externe klanten) Doel van de functiefamilie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven aan externe klanten deze klanten oplossingen aan te reiken of maximaal te ondersteunen in het vinden van een

Nadere informatie

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR 2/6 FUNCTIEBESCHRIJVING: Adjunct - Directeur Datum opmaak: 22-01-2012 Door: Nancy Cantens (Mentor consult) Datum bijwerking: Door: Reden

Nadere informatie

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker.

Voor de dienst onderwijs van de gevangenis zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Het Consortium volwassenenonderwijs Antwerpen is een samenwerking tussen alle centra voor volwassenenonderwijs en basiseducatie in de regio Antwerpen. Het consortium werd opgericht in september 2007, overeenkomstig

Nadere informatie

stafmedewerker Voorjaar 2018

stafmedewerker Voorjaar 2018 Aanwerving stafmedewerker: verantwoordelijk samen met andere stafmedewerkers voor programmatie en planning van het educatieve aanbod, taakverdeling, coaching van medewerkers en interne kwaliteitszorg Voorjaar

Nadere informatie

Voorjaar I. Missie van het centrum

Voorjaar I. Missie van het centrum Aanwerving stafmedewerker Programmatie : verantwoordelijk voor programmatie en planning van het educatieve aanbod, taakverdeling, instroomproces, leerloopbaan- en cursistenbegeleiding I. Missie van het

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 4.2 Beleidsthemabeheerder

FUNCTIEFAMILIE 4.2 Beleidsthemabeheerder Doel van de functiefamilie Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen omtrent het thema te initiëren, te stimuleren en te bewaken

Nadere informatie

Functiebeschrijving Straathoekwerker Dienst Welzijn Deeltijds 22,8u (0,6 VTE)

Functiebeschrijving Straathoekwerker Dienst Welzijn Deeltijds 22,8u (0,6 VTE) Functiebeschrijving Straathoekwerker Dienst Welzijn Deeltijds 22,8u (0,6 VTE) 1. FUNCTIE Concrete functie: straathoekwerker rondhangende jongeren. Brutomaandwedde volgens barema (Niveau: B1 B3: min. 1.419,12

Nadere informatie

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname

Functiekaart. Functie. Doel van de entiteit. Plaats in de organisatie. Voor kennisname Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Deskundige Vrije Tijd Functionele loopbaan: B1-B3 Functiegroep: Code: Afdeling: Vrije tijd Dienst: Subdienst: Doel van de entiteit De dienst Vrije tijd coördineert

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e

INFOBUNDEL voor vacature Administratief medewerker vrije tijd (m/v) Contract voor onbepaalde duur 38/38 e Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2019-03 unctie Niveau en graad Afdeling Administratief medewerker vrije

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A2 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A2 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: beleidscoördinator Samenleving Leven en Welzijn

Functiekaart. Werkt onder leiding van en rapporteert aan: beleidscoördinator Samenleving Leven en Welzijn Functie Graadnaam: coördinator Functienaam: coördinator onderwijs Functionele loopbaan: B1-B3 Code: Afdeling: Samenleving, leven en welzijn Dienst: Burgerzaken, onderwijs en sociale dienst Subdienst: onderwijs

Nadere informatie

Voor de coördinatie en verdere uitbouw van het groepswerk zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker

Voor de coördinatie en verdere uitbouw van het groepswerk zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker BZN Filet Divers is een door Bond zonder Naam ondersteunde, erkende vereniging waarin armen het woord nemen. Filet Divers is ook een verbindend en versterkend kansencentrum en een sociale kruidenier. Voor

Nadere informatie

HET BELEIDSVOEREND VERMOGEN BINNEN ONZE SCHOLENGEMEENSCHAP. De 8 dragers voor een beleidseffectieve SG

HET BELEIDSVOEREND VERMOGEN BINNEN ONZE SCHOLENGEMEENSCHAP. De 8 dragers voor een beleidseffectieve SG HET BELEIDSVOEREND VERMOGEN BINNEN ONZE SCHOLENGEMEENSCHAP De 8 dragers voor een beleidseffectieve SG Responsief vermogen Ondersteunende relaties Doeltreffende communicatie Gedeeld leiderschap Reflectief

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend A4 December 2009 LEIDINGGEVEND A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend

Nadere informatie

TABEL ZAKELIJKE BEOORDELING IN DE OVERGANGSPERIODE, GELDIG VOOR ALLE ORGANISATIES

TABEL ZAKELIJKE BEOORDELING IN DE OVERGANGSPERIODE, GELDIG VOOR ALLE ORGANISATIES TABEL ZAKELIJKE BEOORDELING IN DE OVERGANGSPERIODE, GELDIG VOOR ALLE ORGANISATIES De zakelijke elementen van het decreet van 4 april 2003, artikel 45, 2, 3 en 4 zijn voor alle werksoorten van toepassing.

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert A4 December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT A4 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

VACATURE Trajectbegeleider (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.-antenne in Boom

VACATURE Trajectbegeleider (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.-antenne in Boom VACATURE Trajectbegeleider (m/v) Persoonlijke ontwikkelingstrajecten vzw LEJO 100% Voor een op te starten P.O.T.-antenne in Boom In diensttreding: 1 september 2010 Contactadres: vzw LEJO Borgerhoutsestraat

Nadere informatie

Stafmedewerker Brusselwerking

Stafmedewerker Brusselwerking Stafmedewerker Brusselwerking Je wil je inzetten voor een diverse samenleving met gelijke kansen? Het Minderhedenforum (www.minderhedenforum.be) is de luidspreker van de meeste interculturele verenigingen.

Nadere informatie

Maatschappelijk werker

Maatschappelijk werker Maatschappelijk werker FUNCTIEBESCHRIJVING EN COMPETENTIEPROFIEL 1. IDENTIFICATIEGEGEVENS Functietitel maatschappelijk werker Niveau B1 B3 Competenties 1/2/3/5/13/15/19/20/27/28 2. PLAATS IN HET ORGANOGRAM

Nadere informatie

STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE

STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE FUNCTIEPROFIEL STAFMEDEWERKER FINANCIEN-ADMINISTRATIE FUNCTIECONTEXT Werkplus is de naam van zowel een maatwerkbedrijf als een lokaal diensteneconomiebedrijf binnen Waregem. Beide bedrijven, actief binnen

Nadere informatie

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn

Deskundige B1 administratieve ondersteuning invoering datagegevensbeschermingsrichtlijn In de 1000 scholen en voorzieningen van het GO!, het onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap, zijn we allemaal vip: unieke mensen met specifieke talenten, interesses en ambities. Met 36.000 medewerkers realiseert

Nadere informatie

VOORZITTER. Algemeen profiel

VOORZITTER. Algemeen profiel Bijlage 1: Voorbeeld Profielschets voorzitter van de Participatieraad Met de nieuwe Participatieraad ontstaat één adviesorgaan dat zorgt voor integrale advisering vanuit de samenleving op het brede sociaal

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature

INFOBUNDEL voor vacature Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 ax 03 460 06 97 info@boechout.be INOBUNDEL voor vacature 2018-10 unctie Niveau en graad fdeling ICT-medewerker (m/v) C1 C3 Contract

Nadere informatie

INLICHTINGENBROCHURE. 1. Inhoud Functiebeschrijving... 2

INLICHTINGENBROCHURE. 1. Inhoud Functiebeschrijving... 2 Speelpleinwerker (B1-B3) m/v halftijds INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 1 halftijdse contractuele betrekking van speelpleinwerker open (B1-B3) m/v en legt een wervingsreserve aan voor

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. deskundige publieksbemiddeling

FUNCTIEBESCHRIJVING. deskundige publieksbemiddeling FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: NIVEAU: Rang: WEDDENSCHAAL: deskundige publieksbemiddeling B Bv B1/B3 Plaats in het organogram De deskundige publieksbemiddeling van het GRM rapporteert aan de hoofddeskundige

Nadere informatie

pedagogie van het jonge kind PJK: Opvoeding en Coaching

pedagogie van het jonge kind PJK: Opvoeding en Coaching BACHELOR pedagogie van het jonge kind PJK: Opvoeding en Coaching DE BEOORDELINGSCRITERIA VOOR STAGE 2 (WIE DOET WAT? WELKE CRITERIA? WELKE VERWACHTINGEN?) DEEL 1: WIE DOET WAT? ROL VAN DE STUDENT: WETEN,

Nadere informatie

5. Rapporteert aan : afdelingshoofd Algemeen Secretariaat - Ondersteunende Diensten

5. Rapporteert aan : afdelingshoofd Algemeen Secretariaat - Ondersteunende Diensten GEGEVENSBESCHERMINGSAUTORITEIT A. IDENTIFICATIE VAN DE FUNCTIE 1. Organisatie : Gegevensbeschermingsautoriteit 2. Functienaam : communicatieadviseur en woordvoerder 3. Graad : adjunct - adviseur 4. Afdeling:

Nadere informatie

De beoordelingselementen en -criteria voor de evaluatie in 2018

De beoordelingselementen en -criteria voor de evaluatie in 2018 De beoordelingselementen en -criteria voor de evaluatie in 2018 Voor de verenigingen: 1. De wijze waarop de vier functies, vermeld in De organisatie heeft een onderbouwde visie op de vier artikel 2, 8,

Nadere informatie

Het project wordt gesteund en gesubsidieerd door de Vlaamse Regering en de Provincie Vlaams-Brabant.

Het project wordt gesteund en gesubsidieerd door de Vlaamse Regering en de Provincie Vlaams-Brabant. Technisch deskundige Wonen (deeltijds 70 à 90%) 3Wplus vzw heeft samen met 6 gemeenten (Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen) de interlokale vereniging Woonwinkel Pajottenland opgericht.

Nadere informatie

deskundige straathoekwerker

deskundige straathoekwerker De stad Sint-Niklaas is een moderne centrumstad met meer dan 70.000 inwoners. Momenteel zijn we op zoek naar een M/V: deskundige straathoekwerker voltijds contractueel B1-B3 Wat de job inhoudt Straathoekwerk

Nadere informatie

VACATURE DIGICOACH. Een tijdelijk digicoach (niveau B1- voltijds contract van 1 jaar). Indiensttreding ten laatste op 1 juni 2015.

VACATURE DIGICOACH. Een tijdelijk digicoach (niveau B1- voltijds contract van 1 jaar). Indiensttreding ten laatste op 1 juni 2015. VACATURE DIGICOACH Het bibliotheeksamenwerkingsverband BROERE (onderdeel van projectvereniging BIE) - een intergemeentelijk samenwerkingsverband tussen 8 gemeenten, met name Roeselare, Staden, Moorslede,

Nadere informatie

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker

OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker OCMW DENDERMONDE SOCIAAL HUIS in DENDERMONDE zoekt maatschappelijk werker Job onbepaalde duur (niet via uitzendkantoren) 1 Ft mw er tewerkgesteld in het Onthaalteam Functieomschrijving Het Sociaal Huis

Nadere informatie

Interview met minister Joke Schauvliege

Interview met minister Joke Schauvliege Interview met minister Joke Schauvliege over de rol en de toekomst van etnisch-culturele federaties in Vlaanderen. Dertien etnisch-cultureel diverse federaties zijn erkend binnen het sociaalcultureel werk.

Nadere informatie

Medewerker voor het project POWERCARE (B)XL (m/v)

Medewerker voor het project POWERCARE (B)XL (m/v) VOEM Brussel werft aan: Medewerker voor het project POWERCARE (B)XL (m/v) Beschrijving van het project Powercare (b)xl is: - een samenwerkingsverband rond welzijn tussen 7 etnisch-culturele zelforganisaties

Nadere informatie

ZAKELIJKE BEOORDELING IN DE OVERGANGSPERIODE, GELDIG VOOR ALLE ORGANISATIES

ZAKELIJKE BEOORDELING IN DE OVERGANGSPERIODE, GELDIG VOOR ALLE ORGANISATIES ZAKELIJKE BEOORDELING IN DE OVERGANGSPERIODE, GELDIG VOOR ALLE ORGANISATIES De zakelijke elementen van het decreet van 4 april 2003, artikel 45, 2, 3 en 4 zijn voor alle werksoorten van toepassing. DECREET

Nadere informatie

Algemeen verslag denkdag 15 juni 2015 de Kriekelaar Schaarbeek

Algemeen verslag denkdag 15 juni 2015 de Kriekelaar Schaarbeek Algemeen verslag denkdag 15 juni 2015 de Kriekelaar Schaarbeek 1 Inleiding 2 Op 15 juni 2015 verzamelden de leden van de advieswerkgroep Sociaal-Cultureel Werk en vertegenwoordigers van regionale koepelverenigingen

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader

FUNCTIEFAMILIE 5.1 Lager kader Doel van de functiefamilie Leiden van een geheel van activiteiten en medewerkers en input geven naar het beleid teneinde een kwaliteitsvolle, klantgerichte dienstverlening te verzekeren en zodoende bij

Nadere informatie

Resultaten De te bereiken resultaten m.b.t. de periode 1 januari 2014 tot en met 31 december 2014 kunnen als volgt worden omschreven:

Resultaten De te bereiken resultaten m.b.t. de periode 1 januari 2014 tot en met 31 december 2014 kunnen als volgt worden omschreven: BIJLAGE Bijlage nr. 1 Fiches Titel initiatief: Brusselwerking Initiatiefnemer: vzw Forum van Etnisch-Culturele Minderheden (0478.953.435), Vooruitgangsstraat 323/4, 1030 Brussel (Schaarbeek) Omschrijving

Nadere informatie

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid

1 Adviseert de directie en leidinggevenden bij het ontwikkelen en uitvoeren van een medewerkersbeleid HR medewerker (m/v) De Vijver vzw biedt aangepaste ondersteuning aan personen met een handicap. Meer in het bijzonder organiseert De Vijver vzw met een 300 tal medewerkers een waaier aan ambulante en residentiële

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B

LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Functiefamilie: Niveau: LOGISTIEKE ONDERSTEUNING B Doel van de functiefamilie Instaan voor het beheer of verhuur van het materiaal en de technische installaties bij een dienst en erop toezien dat de administratieve

Nadere informatie

Toerismeconsulent. afdeling toerisme en feestelijkheden. B1-B3 m/v contractueel halftijds. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3.

Toerismeconsulent. afdeling toerisme en feestelijkheden. B1-B3 m/v contractueel halftijds. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3. Toerismeconsulent afdeling toerisme en feestelijkheden B1-B3 m/v contractueel halftijds 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving 3. Selectieprogramma 4. Aanbod en verloning 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: NIVEAU: adviseur financiën en begroting WEDDENSCHAAL: A1a-A2a. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie

FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: NIVEAU: adviseur financiën en begroting WEDDENSCHAAL: A1a-A2a. Plaats in het organogram. Hoofddoel van de functie FUNCTIEBESCHRIJVING FUNCTIE: NIVEAU: Rang: WEDDENSCHAAL: adviseur financiën en begroting A Av A1a-A2a Plaats in het organogram De adviseur financiën en begroting rapporteert aan de financieel beheerder.

Nadere informatie

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur.

Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder. Contract onbepaalde duur. /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor het Departement Werk en Sociale Economie (DWSE), is Vlaanderen connect op zoek naar een: Informatiebeheerder

Nadere informatie

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers Voor meer informatie over de functie: Marcel Bogaarts, directeur Bazalt T 06 21 82 17 91 sluitingsdatum: 7 januari 2019 Organisatie Stichting Bazalt is

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 4.1 Beleidsondersteuning

FUNCTIEFAMILIE 4.1 Beleidsondersteuning Doel van de functiefamilie Goed onderbouwde en kwalitatieve beleidsvoorstellen doen teneinde de beleidsbepaler(s) zoals bv de Vlaamse Regering, de functionele ministers in staat te stellen de juiste beleidsbeslissingen

Nadere informatie

Gecoördineerde tekst:

Gecoördineerde tekst: Gecoördineerde tekst: Decreet van 27 oktober 1998 houdende de erkenning en subsidiëring van organisaties voor volkscultuur en de oprichting van het Vlaams Centrum voor Volkscultuur (B.S.22-12-1998) Decreet

Nadere informatie

Waardenkader voor het lokaal bestuur Kontich

Waardenkader voor het lokaal bestuur Kontich Waardenkader voor het lokaal bestuur Kontich Dit waardenkader is het resultaat van workshops met de leidinggevenden op 7 en 13 september 2016, en werd verder uitgewerkt door het gemeenschappelijk MATT

Nadere informatie

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v!

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! Teamleden van RPCZ werken aan een gezamenlijke ambitie. Deze is gebaseerd op passie, creativiteit, respect, vertrouwen, relatie en plezier. Onze ambitie is om in Zeeland

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar een Maatschappelijk Werker. Infobrochure Selectie. Vacature maatschappelijk werker raad dd. 27/06/

Wij zijn op zoek naar een Maatschappelijk Werker. Infobrochure Selectie. Vacature maatschappelijk werker raad dd. 27/06/ Wij zijn op zoek naar een Maatschappelijk Werker Infobrochure Selectie Vacature maatschappelijk werker raad dd. 27/06/2018-1 - TAKENPAKKET Maatschappelijk Werker 1. Functienaam MAATSCHAPPELIJK WERKER B1-B3

Nadere informatie

functiebenaming : cultuurbeleidscoördinator hoofdafdeling : cultuur en vrije tijd : cultureel centrum, bibliotheek, heemkunde, musea, toerisme

functiebenaming : cultuurbeleidscoördinator hoofdafdeling : cultuur en vrije tijd : cultureel centrum, bibliotheek, heemkunde, musea, toerisme functiebenaming : cultuurbeleidscoördinator hoofdafdeling : cultuur en vrije tijd dienst : cultureel centrum, bibliotheek, heemkunde, musea, toerisme niveau : A weddenschaal : A4a-A4b prestatie : 1/1 bezetting

Nadere informatie

Zelfevaluatie op te stellen door Innovatiecentra en. dit in het kader van de eindevaluatie van de Innovatiecentra

Zelfevaluatie op te stellen door Innovatiecentra en. dit in het kader van de eindevaluatie van de Innovatiecentra 1. Inleiding Zelfevaluatie op te stellen door Innovatiecentra en dit in het kader van de eindevaluatie van de Innovatiecentra 07.04.2014 De evaluatiepraktijk die het departement EWI hanteert, voorziet

Nadere informatie

Functiekaart. Dienst: Subdienst:

Functiekaart. Dienst: Subdienst: Functie Graadnaam: Deskundige Functienaam: Projectmedewerker Vrije Tijd Functionele loopbaan: B1-B3 Functiegroep: Code: Afdeling: Vrije tijdszaken Dienst: Subdienst: Doel van de entiteit De afdeling vrije

Nadere informatie

Functieomschrijving. Selectieprocedure Administratief verantwoordelijke SVK Leie en Schelde (B4-B5 contractueel voltijds)

Functieomschrijving. Selectieprocedure Administratief verantwoordelijke SVK Leie en Schelde (B4-B5 contractueel voltijds) Functieomschrijving Selectieprocedure Administratief verantwoordelijke SVK Leie en Schelde (B4-B5 contractueel voltijds) 1 Voorstelling SVK Leie en Schelde SVK Leie en Schelde is een welzijnsvereniging

Nadere informatie

Vacature. voltijds medewerker leerloopbaanbegeleiding

Vacature. voltijds medewerker leerloopbaanbegeleiding Vacature Consortium volwassenenonderwijs Antwerpen vzw Kantooradres: Francis Wellesplein 1 2018 Antwerpen Postadres: Postbus 10030 Brederodestraat 90 2018 Antwerpen Tel. 03 338 93 70 Fax 03 338 93 65 info@vol-ant.be

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Ondersteunend/Epert B December 2009 ONDERSTEUNEND/EXPERT B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Ondersteunend/Epert

Nadere informatie

Vacature. voltijds medewerker begeleiding educatief secundair traject inburgering

Vacature. voltijds medewerker begeleiding educatief secundair traject inburgering Vacature Consortium volwassenenonderwijs Antwerpen vzw Kantooradres: Francis Wellesplein 1 2018 Antwerpen Postadres: Postbus 10030 Brederodestraat 90 2018 Antwerpen Tel. 03 338 93 70 Fax 03 338 93 65 info@vol-ant.be

Nadere informatie

Bedrijfsnaam: Katholiek Onderwijs Vlaanderen

Bedrijfsnaam: Katholiek Onderwijs Vlaanderen SJABLOON Werken via KdG Gelieve dit ingevulde sjabloon te mailen naar: werken-via-kdg@kdg.be Sollicitaties dienen verstuurd te worden naar de contactgegevens uit de vacature. Functietitel: Vacature stafmedewerker

Nadere informatie

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3)

Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Deskundige Communicatie digitale media (B1 B3) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Vacature. voltijds medewerker begeleiding educatief secundair traject inburgering

Vacature. voltijds medewerker begeleiding educatief secundair traject inburgering Vacature Consortium volwassenenonderwijs Antwerpen vzw Kantooradres: Francis Wellesplein 1 2018 Antwerpen Postadres: Postbus 10030 Brederodestraat 90 2018 Antwerpen Tel. 03 338 93 70 Fax 03 338 93 65 info@vol-ant.be

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

Expert Protocollen en Beraadslagingen

Expert Protocollen en Beraadslagingen /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Voor de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding, kortweg VDAB is Vlaanderen connect op zoek

Nadere informatie

Openbaar. Solliciteren:

Openbaar. Solliciteren: Openbaar In het kader van de verbreding en verdieping van artikel 107 rond de vermaatschappelijking van de geestelijke gezondheidszorg zoekt het netwerk GG ADS regio Aalst een teamcoördinator voor het

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR A. DOEL VAN DE FUNCTIE: Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen

Nadere informatie

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) zoekt: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// PROJECTVERANTWOORDELIJKE

Nadere informatie

De gemeente Diepenbeek werft aan:

De gemeente Diepenbeek werft aan: De gemeente Diepenbeek werft aan: Stafmedewerker B1-B3 voor de implementatie van de BBC in contractueel verband (m/v). Via een gestructureerd interview, art 29 van het rechtspositiebesluit Taken: meewerken

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddenschaal A4a A4b (Loopbaanpad Expertise) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen voor het expertisegebied: actief uitwerken van het kennisdomein, een essentiële

Nadere informatie

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3

Functiebeschrijving DESKUNDIGE TEWERKSTELLING EN SOCIALE ECONOMIE B1-B3 Beschrijving doel en visie Binnen de eengemaakte organisatie, stad en OCMW, staat de burger centraal. Om dit te realiseren zijn er 3 klantgerichte sectoren: dienstverlening, samenleving en stadsontwikkeling

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Leidinggevend D December 2009 LEIDINGGEVEND D 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Leidinggevend D

Nadere informatie

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN Administratie Ambtenarenzaken. - Afdeling Wervingen en Personeelsbewegingen Vlaamse Raad voor Wetenschapsbeleid Ter uitvoering

Nadere informatie

Campagnemedewerk(st)er (80%) (<26 jaar)

Campagnemedewerk(st)er (80%) (<26 jaar) Vacature en functieomschrijving Campagnemedewerk(st)er (80%) (

Nadere informatie

O.C.M.W.-LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIE WZC. 1. Plaats in de organisatie

O.C.M.W.-LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING ADMINISTRATIE WZC. 1. Plaats in de organisatie O.C.M.W.-LOCHRISTI FUNCTIEBESCHRIJVING AFDELING: DIENST: FUNCTIEBENAMING: WOONZORGCENTRUM ADMINISTRATIE WZC Administratief medewerker WZC 1. Plaats in de organisatie De administratief medewerker werkt

Nadere informatie

steunpunt sociaal-cultureel volwassenenwerk ONTDEK ONS AANBOD VOOR 2016

steunpunt sociaal-cultureel volwassenenwerk ONTDEK ONS AANBOD VOOR 2016 steunpunt sociaal-cultureel volwassenenwerk ONTDEK ONS AANBOD VOOR 2016 Onze samenleving is voortdurend in beweging. Oude vormen, gewoontes en patronen worden in vraag gesteld. Deze evoluties brengen niet

Nadere informatie

Ontwerp van samenwerkingsakkoord

Ontwerp van samenwerkingsakkoord Ontwerp van samenwerkingsakkoord Tussen: de Franse Gemeenschap Vertegenwoordigd door Mevrouw Fadila LAANAN, Minister van Cultuur, Audiovisuele Zaken, Gezondheid en Gelijkheid van Kansen En: de Vlaamse

Nadere informatie

Beleidsvisie Sociaal Werk

Beleidsvisie Sociaal Werk Beleidsvisie Sociaal Werk Jo Vandeurzen Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Het momentum Groot enthousiasme voor deelname aan werkgroepen Sociaal werkers uit verschillende sectoren en

Nadere informatie

Vacature coördinator Rungproject

Vacature coördinator Rungproject Vacature coördinator Rungproject 26.06.07 Het Rungproject is een nieuw initiatief dat herstelgerichte hulp biedt aan jongeren in de bijzondere jeugdbijstand die weglopen (overwegen) en hun omgeving. Het

Nadere informatie

Competentiemanagement bij de federale overheid

Competentiemanagement bij de federale overheid Competentiemanagement bij de federale overheid Competentieprofielen Basis Projectleider B December 2009 PROJECTLEIDER B 1/ BASISPROFIEL Tabel informatie begrijpen taken Taken uitvoeren Projectleider B

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER. 1. Functienaam Maatschappelijk werker maatzorg Graadbenaming: Maatschappelijk werker

FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER. 1. Functienaam Maatschappelijk werker maatzorg Graadbenaming: Maatschappelijk werker FUNCTIEBESCHRIJVING MAATSCHAPPELIJK WERKER 1. Functienaam 1.1. Maatschappelijk werker maatzorg 1.2. Graadbenaming: Maatschappelijk werker 1.3. Weddeschaal: B1 B3 2. Plaats in de organisatie Afdeling: Sociale

Nadere informatie

VACATURE Coördinator P.O.T. (m/v) vzw LEJO Voltijds

VACATURE Coördinator P.O.T. (m/v) vzw LEJO Voltijds VACATURE Coördinator P.O.T. (m/v) vzw LEJO Voltijds Vzw LEJO Vzw LEJO is een jonge dynamische organisatie die zich reeds 30 jaar actief inzet voor jongeren die zich in een maatschappelijk kwetsbare situatie

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Kinesitherapeut. BV1-BV3 m/v contractueel voor onbepaalde duur voltijds of deeltijds. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3. Aanwervingsvoorwaarden

Kinesitherapeut. BV1-BV3 m/v contractueel voor onbepaalde duur voltijds of deeltijds. 1. Publicatie. 2. Functiebeschrijving. 3. Aanwervingsvoorwaarden Kinesitherapeut BV1-BV3 m/v contractueel voor onbepaalde duur voltijds of deeltijds 1. Publicatie 2. Functiebeschrijving 3. Aanwervingsvoorwaarden 4. Selectieprogramma 5. Aanbod en verloning 1. Publicatie

Nadere informatie