Om de activiteiten goed te laten verlopen vergaderen wij een paar keer per jaar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Om de activiteiten goed te laten verlopen vergaderen wij een paar keer per jaar."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Dinsdag 4 april 2017 OUDERVERENIGING DE CEDER De Ceder heeft een oudervereniging. Deze raad bestaat op dit moment uit 11 ouders en Els. Een paar weken geleden zijn wij van raad overgegaan naar vereniging. De reden hiervan is dat wij niet meer persoonlijk aansprakelijk gesteld kunnen worden tenzij er wanprestaties worden geleverd. Voor u als ouder verandert er niets. Wel zijn wij vanaf volgens schooljaar verplicht een jaarvergadering te houden voor alle ouders. Hierover zal te zijner tijd meer informatie volgen. Onder het kopje wie zijn wij. Stellen wij ons graag aan u voor. Wij vinden het belangrijk om u te laten weten wie wij zijn. Zodat het voor u makkelijker is om ons aan te spreken of ons op te zoeken mocht u vragen hebben over de oudervereniging of over activiteiten. De 11 ouders (leden van de oudervereniging) zijn het hele jaar vrijwillig druk bezig met het organiseren en het soepel laten verlopen van activiteiten voor de leerlingen in en rond onze school. Om de activiteiten goed te laten verlopen vergaderen wij een paar keer per jaar. Op de agenda van onze vergadering staan bijvoorbeeld evaluaties van activiteiten. Hoe zijn ze verlopen. Was het bedrag wat ervoor begroot was voldoende, of moeten we hier iets aan bijstellen voor volgend jaar. Over activiteiten die nog komen maken we in de vergadering afspraken over wie er in de commissie plaats nemen. 1 keer per jaar maken we een voorstel voor begroting van de ouderbijdrage. Dit is voorstel wordt daarna besproken met de MR. Een nieuw agendapunt op de vergadering is hoe maken we ons zelf zichtbaar voor ouders. Omdat we graag laagdrempelig willen zijn en open staan voor suggesties, opmerkingen en verbeteringen. WAT DOET EEN COMMISSIE In een commissie zitten (meestal) 2 OR-leden, 2 leerkrachten en Els. In deze commissie wordt besproken wat er geregeld moet worden voor de bepaalde activiteit en wat het budget is. Er worden onderling afspraken gemaakt wie wat doet en er wordt bepaald of er hulp nodig is van ouders. Deze hulp hebben wij heel hard nodig daar het onmogelijk is dat wij alles zelf uitvoeren. Bijvoorbeeld met kerst: Hulp bij het versieren van de school. Hulp bij het kerstontbijt of bij de kerstviering in de kerk en hulp bij het verwijderen van de versiering in de school. Dit is de reden dat wij u aan het begin van het schooljaar vragen de activiteitenlijst in te vullen.

2 Wij organiseren en ondersteunen samen met school de volgende activiteiten: Schoolreis Kamp groep 6, 7 en 8 Avondvierdaagse Sintviering Eten en drinken bij bepaalde activiteiten Excursies Lichtjesfeest Kleuterfeest Sportdag Kerstontbijt, kerstlunch, kerstdiner of kerst in de kerk Scholierenveldloop Pasen Oliebollen bakken Voorleesontbijt Afscheidsfeest groep 8 Eind feest voor de hele school Om deze activiteiten mogelijk te maken is de ouderbijdrage hard nodig. Zonder deze bijdrage is het niet mogelijk activiteiten voor de leerlingen te kunnen realiseren. Van deze bijdrage wordt onder andere betaald: Cadeautjes voor Sinterklaas Komst van Sinterklaas Eten en drinken bij bepaalde activiteiten (bijvoorbeeld Avondvierdaagse) Excursies (o.a. Zuiderzeemuseum, Mak Blokweer, Bakkerij museum) Sportdag Scholierenveldloop Sporttoernooien Kerstviering in de kerk Kerstpresentje Kerstversiering Pasen Oliebollen bakken Voorleesontbijt Hoofdluis controle (materialen, luizenzak) Lichtjesfeest Afscheidsfeest groep 8 Het is, denken wij, inmiddels wel duidelijk dat zowel de hulp hard nodig is maar ook de ouderbijdrage. Wij beseffen ons goed dat dit vrijwillig is maar zonder deze bijdrage kunnen bovengenoemde activiteiten niet plaats vinden. En dat zou toch erg jammer zijn voor de leerlingen van onze school. Mocht u vragen, opmerkingen, ideeën of andere dingen met een van ons willen bespreken. Spreek een van ons aan of stuur een mail naar ons adres: oudervereniging@cederhoorn.nl. Wilt u dit anoniem doen? Dan is geen probleem. We hebben een postvak bij Mala staan of u kunt gebruik maken van de ideeën bus naast het kantoor van Mala. Graag vermelden dat het voor de Oudervereniging is. Dan komt het bij ons terecht.

3 WIE ZIJN WIJ? Ik ben Debora. Ik ben de mama van Marith en Indy. Marith zit op dit moment in groep 5. En Indy gaat volgend schooljaar naar school. Ik werk drie dagen in de week. En ik heb een actief leven, sport 3 a 4 dagen in de week en werk in het weekend soms achter de bar in de Harmonie in Oosterblokker of in het sportcafé in Zwaag. Op dit moment ben ik de voorzitter van de Oudervereniging van de Ceder. Ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij de activiteiten van de school en om het zo leuk mogelijk te maken voor de kinderen. Mocht je ergens mee zitten, willen vragen of heb je ideeën? Ik ben altijd op woensdag en op vrijdag op school. Je mag mij altijd aanschieten. Mijn naam is Sanna van Houten-Tijsen. Ik ben getrouwd en moeder van Emma uit groep 6 en Thymen uit groep 1/2 A. Ik werk 32 uur per week als teamcoach bij een instelling voor verstandelijk gehandicapten. Naast mijn baan wilde ik graag wat voor de school van mijn kinderen betekenen. Dit is alleen lastig te combineren met mijn baan. Toen de functie van penningmeester binnen de oudervereniging vrijkwam, hebben Amanda en besloten te proberen of wij als duo op deze manier een bijdrage kunnen leveren. Ik ben Marianne. Ik ben moeder van Amanda en Carmen. Amanda zit op dit moment in groep 7 en Carmen in groep 6. Ik werk drie dagen in de week. Daarnaast ben ik speltakleider bij de bevers van scoutingvereniging Martin Luther King in Hoorn. Ik speel graag saxofoon en ik sport 3 keer in de week. Ik ben klassenouder van groep 7/8 en sinds de start van basisschool de Ceder ben ik lid van de oudervereniging. Ik vind het belangrijk dat naast het reguliere onderwijsactiviteiten worden georganiseerd; de zogenaamde krenten in de pap, voor leerlingen zodat ze met nog meer plezier naar school gaan. Ik vind het gezellig om met andere ouders deze activiteiten te organiseren. Ik ben Mariska Vriend. 37 jaar oud. Ik ben de moeder van Stein Baaij groep 3 en Tessa Baaij groep 5. Ik heb een relatie met Bas Baaij. Ik werk in de weekeinden 3 dagen in de Horeca als gastvrouw in een restaurant. Ik vind het leuk om te sporten. Loop graag hard en zwem erg graag. Ben ook veel bezig met eten en drinken. Vooral een grote interesse in wijnen. Ik zit in de OR omdat ik het leuk vind. Ik ben graag betrokken bij de school waar mijn kinderen op zitten. Het is tenslotte hun opstap naar een mooie toekomst.

4 Mijn naam in Marion Dekker en ik ben 44 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. Mijn kinderen zijn 18, 17, 12 en 6 jaar oud. De jongste zit nog op de Ceder in groep 3. Mijn kinderen hebben allemaal op de Hoeksteen gezeten en zo heb ik dan ook alle veranderingen meegemaakt. Van een kleine knusse school naar een grote ruime maar toch nog een gezellige school. Ik ben altijd klassenouder geweest bij mijn oudste, mijn op een na jongste en nu ook bij de jongste. Toen de fusie daar was, waren ze op zoek naar een ouderraad, zodoende heb ik mij beschikbaar gesteld. Ik ben wel iemand die graag wil weten wat er speelt op school en wat er zoal gedaan wordt. Zo kun je ook je stem laten horen en meepraten over de dingen die georganiseerd worden op school en natuurlijk het meehelpen. Ik heb het erg naar mijn zin en hoop nog een aantal jaren mijn steentje bij te kunnen dragen. Ik ben Renske 34 jaar. En getrouwd met Harald, samen hebben we 2 jongens. Yukka zit in groep 8 (spannend laatste jaar op de basisschool) en Senna zit in groep 4b. Waar ik ook klassenouder van ben. Het is heel fijn om betrokken te worden op de school van mijn jongens ook om mee te denken en te helpen bij verschillende activiteiten. Dat is ook de reden dat ik in de ouderraad zit. Samen bedenken hoe we het nog leuker en gezelliger kunnen maken voor alle kinderen op IBS De Ceder!! Ik ben Sandra Slats 42 jaar oud. Ik ben al 11 jaar gastouder. Ik ben gek op kinderen en vindt het super ze te volgen tot jongvolwassen. Ik kan me niet voorstellen een dag zonder kinderen om me heen. Kinderen maken mij blij. Ik heb 3 prachtige dochters 12,10 en 5 jaar oud. Waarvan de jongste Rosanne op de Ceder zit in groep 1/2B. Mijn Stephanie heeft alleen groep 8 op de Ceder gezeten. Kimberly zit sinds 2 jaar op de Wissel waar ze na goede begeleiding vanuit school terecht is gekomen. Sinds Stephanie in groep 2 zat op de Hoeksteen ben ik klassenouder van haar groep tot ze in groep 4 zat. Er werd mij gevraagd of ik Terug wilde naar groep 1 Kimberly haar groep dat wilde ik wel. Kimberly heeft de school verlaten nu ben ik bij Rosanne haar klas klassenouder wat ik met veel liefde en plezier doe. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om ouderraad lid te worden. Wil graag betrokken zijn bij de school mee denken en organiseren van activiteiten vind ik erg belangrijk. Ik ben Patricia Guntlisbergen. Ik ben 44 jaar en ben moeder van 4 kinderen. Vincent van 16, Daniel en Max van 14 en Silvana van 7 jaar oud, zij zit op dit moment in groep 4A. Ik ben huisvrouw en wil me zoveel mogelijk bij de school betrekken. Vandaar dat ik deel neem in de Oudervereniging. Ik vind het erg leuk om dit te doen en dat ik kan helpen waar nodig is. Ik hoop gauw nieuwe leden/helpers te kunnen verwelkomen. Dit telt ook voor de kriebelbrigade. Hoe meer zielen hoe meer vreugd zeg ik altijd maar.

5 Mijn naam is Amanda Baaij en ben moeder van Timo en Kiki. Kiki zit momenteel in groep 4 op de Ceder en Timo zit in groep 7 op een andere school. Ruim twee jaar geleden ben ik gescheiden en dus alleenstaande moeder. Ik heb HEAO Register Accountancy gestudeerd en werk momenteel 4 dagen in de week bij een administratie-, belastingadvieskantoor in Hoorn. Daarnaast ben ik secretaris bij een stichting die zich onder andere bezighoudt met de bouw van een agrarisch-/ambachtsschool in de Massai Mara (Afrika). Ik vind het leuk en belangrijk om betrokken te zijn bij de school van mijn kinderen. Naast het af en toe helpen wanneer het past, diende zich de mogelijkheid aan om structureel een bijdrage te leveren. Samen met Sanna van Houten-Tijsen ben ik de uitdaging aangegaan om de vrijgekomen vacature als penningmeester te vervullen. Door de functie te delen kunnen wij dit combineren naast onze andere drukke bezigheden. Ik ben Carolien van Dijk 37 jaar. Ik woon samen met mijn man Jan en onze kinderen. Ik ben trotse moeder van 2 dochters, Veerle in groep 8 en Lieke in groep 5. Mijn man heeft 3 zonen van 22, 19 en 13 jaar die hebben vroeger ook op deze school gezeten (Duiventil) Ik ben 5 dagen in de week gastouder, dit doe ik met heel veel plezier. Ik heb 1 hobby en dat is fotografie. Op school ben ik verantwoordelijk voor de kriebelbrigade. De reden waarom ik bij de OR zit is omdat ik graag hulp bied waar het nodig is. Zodoende ben ik ook betrokken bij mijn kinderen op school met bepaalde activiteiten. Ook vind ik het leuk dat ik hierdoor leuk contact heb met andere OR leden, dat maakt het gezellig. Mijn naam is Els Post. Ik heb 4 kinderen die al geruime tijd van school zijn. Mijn zonen zijn 34, 32, 30 en 26 jaar oud. Ik ben oma van 3 kleinkinderen (2 jaar, 1,5 jaar en 9 maanden oud) en de vierde op komst. Ik vind het heerlijk om 2 dagen in de week op te passen. Ruim 27 jaar ben ik actief geweest op de Duiventil, onder andere als coördinator van het overblijven. Sinds de fusie ben ik actief op De Ceder. Samen met de OR en het team organiseren wij de verschillende feesten en activiteiten. Na al die jaren blijf ik het nog steeds ontzettend leuk vinden om met elkaar iets extra's voor de kinderen te kunnen doen. Ik hoop dat ik dit nog vele jaren kan blijven doen. hierdoor leuk contact heb met andere OR leden, dat maakt het gezellig. Ik ben Marjolein de Wit, 43 jaar en moeder van Sacha (groep 4) en Timo (groep 7). Ik bezorg 2 ochtenden in de week post. Daarnaast houd ik van lezen, piano spelen, koken, wandelen en fietsen. Het is fijn om betrokken te zijn bij de school. Daarom notuleer ik de vergaderingen van de Ouderraad en ook van de Klassenoudervergadering.

6

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam.

Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Welkom op de pagina van de Ouderraad van Het Telraam. Wij hopen u op deze pagina s, alle duidelijkheid te geven over de ouderraad. Mocht u toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan zien wij graag uw

Nadere informatie

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP

OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP OUDERVERENIGING BASISSCHOOL DE TOONLADDER GALECOP Inleiding Op veel basisscholen in Nederland bestaat een Oudervereniging omdat ouders graag betrokken willen zijn bij de school van hun kinderen. Zo ook

Nadere informatie

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer.

We nemen deel aan de vergaderingen rondom verkeer. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we.

Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. Ouderraad KBS De Brakken Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse.

De organisatie van de deelname van school aan de avondvierdaagse. Ouderraad KBS De Brakken. Wie zijn we en wat doen we. De oudervereniging bestaat uit alle ouders van leerlingen van basisschool De Brakken. U als ouder bent dus ook lid van deze vereniging! De vereniging

Nadere informatie

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2016-2017 Agenda Even voorstellen: Ouderraad 2016-2017 De ouderraad bedankt en verwelkomt Waar staat de ouderraad voor Onze inkomsten De vrijwillige ouderbijdrage Oud

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016

Jaarverslag Ouderraad. De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Jaarverslag Ouderraad De Sleutelbloem Schooljaar 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van de Ouderraad van Katholieke basisschool de Sleutelbloem. In dit verslag informeren wij u over de samenstelling

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Ik ben Wim Harkema 43 jaar, Vader van Stijn ( groep 7 ) en van Roan ( vanaf mei groep 1 ). Ik ben penningmeester van de OR. Verder zijn mijn hobby 's

Ik ben Wim Harkema 43 jaar, Vader van Stijn ( groep 7 ) en van Roan ( vanaf mei groep 1 ). Ik ben penningmeester van de OR. Verder zijn mijn hobby 's Hallo! Ik ben Yasemin Nalbant, moeder van Tuana en Dogukan. Tuana zit in groep 6 en Dogukan is oud leerling van t Zigt. Ik ben sinds 2015 OR lid en sinds een half jaar voorzitter van de OR. Ik werk 3 dagen

Nadere informatie

Kalender. Schoolnieuws

Kalender. Schoolnieuws Nieuwsbrief 9; 13 juni 2018 Kalender maandag 18-06-18 Sportdag groep 6/7 dinsdag 19-06-18 Sportdag groep 7/8 en 8 woensdag 20-06-18 Buurtteam donderdag 21-06-18 vrijdag 22-06-18 23-06-18 24-06-18 maandag

Nadere informatie

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2015-2016

Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2015-2016 Jaarvergadering Ouderraad schooljaar 2015-2016 Agenda Even voorstellen: Ouderraad 2015-2016 De ouderraad bedankt en verwelkomt Waar staat de ouderraad voor Onze inkomsten De vrijwillige ouderbijdrage Oud

Nadere informatie

RKBS IKC Floriant Florasingel 17

RKBS IKC Floriant Florasingel 17 RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 7 december = 8.45 uur versieren school Kerst Maandag 10 december = MR - vergadering

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

De Oudercommissie is er voor

De Oudercommissie is er voor OC Nieuws Nieuwsbrief Oudercommissie De Eerste Rith nr 1, Jaargang 1 PAGINA 3 Wat doet een oudercommissie Wie zijn we? PAGINA 4-5 Graag stellen wij aan u voor: Voorzitter & secretaris PAGINA 5 Vergaderdata,

Nadere informatie

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014

Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Maandbrief Klimop-Stad januari 2014 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda januari: Maandag 6 januari: Eerste lesdag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar

Nieuwsbrief. Gelukkig Nieuwjaar Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 08 Jan. 2017 Gelukkig Nieuwjaar Op maandag 9 jan. hebben we met alle kinderen en aanwezige ouders het glas geheven op een gelukkig 2017. Het was helemaal fijn dat er zoveel

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1e nieuwsbrief vrijdag 8 september 2017 Beste ouders, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar! We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde 1 Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 4 Donderdag 1 november 2019 Welkom Vanaf 20 november zit Danni Jansen op school in de kleutergroep. Zij wordt 20 november 4 jaar, maar ze komt alvast een paar

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2017

Nieuwsbrief oktober 2017 Nieuwsbrief oktober 2017 Herinnering; staking 5 oktober Donderdag 5 oktober wordt er gestaakt. De school is dan gesloten! Parkeren In de laatste MRvergadering is het parkeren in en rondom de school besproken.

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

BEGROTING OUDERRAAD VERENIGINGSJAAR

BEGROTING OUDERRAAD VERENIGINGSJAAR BEGROTING OUDERRAAD VERENIGINGSJAAR 2018-2019 November 2018 INHOUDSOPGAVE Pagina 3: Begroting en realisatie verenigingsjaar 2017-2018 Pagina 3: Begroting verenigingsjaar 2018-2019 Pagina 4: Toelichting

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur.

Op beide locaties zijn de schooltijden gelijk nl uur uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en op woensdag 8.30 uur uur. Nieuwsbrief 23 juni 2017 Goedemiddag In de vijf weken dat ik werkzaam ben voor De Kameleon heb ik ervaren dat er, naast het uitzien naar de nieuwe school en de start van De Kameleon, ook onrust is bij

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koningsspelen

Nieuwsbrief. Koningsspelen N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - de Koningsspelen - de citotoets zit er op! - verkeersexamen groep 7 - voorstelronde van de kandidaten voor de MR - in de bijlage een uitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Groeten, Meester Koen

Groeten, Meester Koen KALENDER: 24 augustus : Eerste schooldag 25 augustus : Hoofdluiscontrole (of elders deze week) 10 september : Schoolfotograaf 14 en 15 september : Kermis Kilder, alle groepen vrij 17 september : Bijeenkomst

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 13 december luizencontrole 21 december kerstviering 22 december 12.00 uur Start kerstvakantie t/m 7 januari 2018 8 januari 2018 1 e schooldag Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 februari nr. 642. 9 10 11 12 Studiedag (geen school) Vrije middag 21 22 23 24 25 26 27

NIEUWSBRIEF 9 februari nr. 642. 9 10 11 12 Studiedag (geen school) Vrije middag 21 22 23 24 25 26 27 NIEUWSBRIEF 9 februari nr. 642 Kind op maandag Super! 1 Koningen 6 + 7; Spreuken 1:1-7.20-23; Hooglied 1:1+8:6-7 Koning Salomo liet een prachtige tempel bouwen en een schitterend paleis. Ook schreef hij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Stichting Vrienden van De Bergse Zonnebloem

Stichting Vrienden van De Bergse Zonnebloem Stichting Vrienden van De Bergse Zonnebloem Beleidsplan Versie d.d. 5 november 2017 Vastgesteld in de bestuursvergadering d.d. 29 mei 2017 Aanpassing gemaakt n.a.v. bestuursvergadering d.d. 26 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Jaarverslag schooljaar

Jaarverslag schooljaar Vereniging Ouderraad de Boemerang 18 SEPTEMBER 2017 Opgesteld door: Manon Holtman Inhoudsopgave Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Vereniging Ouderraad de Boemerang 1. INLEIDING... 2 2. KAMP GROEP 8... 3

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

December 2018 Nieuwsbrief nr 4

December 2018 Nieuwsbrief nr 4 December 2018 Nieuwsbrief nr 4 In je hoofd kun je alles. Fietsen naar de maan, boven op de wolken staan. Strelen met je handen los, lopen door een donker bos. Vechten als een tijger, dansen met een elf.

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Informatieboekje activiteiten Eloyschool (versie september 2016)

Informatieboekje activiteiten Eloyschool (versie september 2016) Informatieboekje activiteiten Eloyschool (versie september 2016) Dit informatieboekje wordt u aangeboden door de ouderraad (OR). Wij willen u graag bekend maken met de activiteiten die op school worden

Nadere informatie

Even voorstellen. Vergaderdata 2013/2014 Maandag 2 september 2013 19.30 uur. Maandag 7 oktober 2013 19.00 uur + jaarvergadering 20.

Even voorstellen. Vergaderdata 2013/2014 Maandag 2 september 2013 19.30 uur. Maandag 7 oktober 2013 19.00 uur + jaarvergadering 20. De ouderraad Basisschool de Cocon Heeft een ouderraad, waarbij een aantal ouders actief zijn met het organiseren van activiteiten voor uw kinderen. We verzinnen thema s en zorgen voor de uitvoering hiervan.

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS de Triangel Mijn naam is Ingrid Stokkentre en ben lid van de ouderraad sinds 2013. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 dochters. Yasmijn (2005) zit op de Triangel en mijn andere

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: SBO De Brug Zwanengat XC Vianen NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Ouderraad Kerst Vrijdag 22-12-2017 Maandag 8-1-2018 Vuurwerk Team Ouderbijdrage Staking Juf Machteld Adventsproject Discozwemmen Kalender december Kalender januari Wist u dat????

Nadere informatie

Dit document bevat de volgende hoofdstukken:

Dit document bevat de volgende hoofdstukken: Dit document bevat de volgende hoofdstukken: - Jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Financieel jaarverslag ouderraad 2016-2017 - Begroting ouderraad 2017-2018 Jaarverslag ouderraad 2016-2017. We kunnen aan

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM. De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 22 nr. 07 datum 13-12-2018 week 50&51&1&2 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 13-12 14-12 20-12

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie

BEGROTING OUDERRAAD I.C. BASISSCHOOL WERELDWIJZER VERENIGINGSJAAR 2015-2016

BEGROTING OUDERRAAD I.C. BASISSCHOOL WERELDWIJZER VERENIGINGSJAAR 2015-2016 BEGROTING OUDERRAAD I.C. BASISSCHOOL WERELDWIJZER VERENIGINGSJAAR 2015-2016 September 2015 INHOUD Begroting & realisatie verenigingsjaar 2014-2015 en begroting verenigingsjaar 2015-2016 3 Toelichting op

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle

In deze nieuwsbrief: Agenda: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW Nieuws vanuit Little Jungle Agenda: - 5-12 Sinterklaasfeest - 6-12 Studiedag; alle leerlingen zijn vrij! - 13-12 Volgende nieuwsbrief In deze nieuwsbrief: - Terug uit Canada - Herinnering ouderbijdrage - GLOW 2017 - Nieuws vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 15 september 2016 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel

Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel Even voorstellen.. Ouderraad CBS De Triangel Mijn naam is Marlies den Besten, getrouwd en moeder van Matthijs (2010) en Manouk (2014). Naast moeder zijn, werk ik op het mbo als coördinator van een aantal

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 8 september 2017 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging. BS De Piramide

Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging. BS De Piramide Notulen Algemene ledenvergadering Oudervereniging BS De Piramide Datum: 22 september 2015 Tijd: 20.00 uur Locatie: Aula Afwezig: Gemma, Marscha, Fredy, Linda Agenda 1. Opening door voorzitter Marco Franken

Nadere informatie

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013

JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 JAARVERSLAG STICHTING OUDERRAAD OBS HET ZAND Schooljaar 2012 / 2013 Beste Ouders en Verzorgers. Met enige trots presenteert de Stichting Ouderraad OBS Het Zand haar allereerste jaarverslag! Sinds 11 maart

Nadere informatie

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Advent Kerst Nieuwjaar Afscheid Balans OR Begroting OR Ouderbijdrage Kindernevendienst Kalender december Kalender januari SBO De Brug Zwanengat 3 Wist u dat???? 4132 XC Vianen

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 oktober Interessante informatie:

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 26 oktober Interessante informatie: Basisschool Het Molenven Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl @molenven.nl 26 oktober 2017 2017-2018 Interessante informatie: 30 okt. Studiedag, alle leerlingen vrij 2 nov. Klankbordavond 20.00-21.30

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Juf Jolien is bevallen!

Juf Jolien is bevallen! AGENDA Beste ouders november 2017 Dinsdag 5 december: Sinterklaasviering Maandag 11 december: Vergadering MR Vrijdag 15 december: Nieuwsbrief Donderdag 21 december: Kerstviering Vrijdag 22 december: Om

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. Openbare basisschool De Bussel

Jaarverslag Ouderraad. Openbare basisschool De Bussel Jaarverslag Ouderraad Openbare basisschool De Bussel Schooljaar 2014-2015 Notulen jaarvergadering 2014 Jaarverslag OR Jaarverslagen diverse commissies Financieel jaarverslag OR (bijlage) Notulen OR Jaarvergadering

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 7 Jaargang 15 december 2017 Agenda 21 december Kerstviering Nieuwsbrief KBS De Boxem 22 december Opruimen kerst, 12.30 uur kerstvakantie 22 december Kerstvakantie t/m 5 januari 8 januari 1e schooldag

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Jaarverslag 2013 2014

Jaarverslag 2013 2014 Jaarverslag 2013 2014 Geachte ouders, leerkrachten en schoolbestuur Dit is het jaarverslag van de ouderraad van de Kardinaal de Jong School. De ouderraad bestaat uit 15 leden. Alle leden zijn ouders van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Nieuwsbrief VSO ZMLK en MG van Oostzanenstraat 11 1624 GJ Hoorn 0229 548560 www.vsodestormvogel.nl jaargang 13 nummer 4 november 2014 Nieuws vanuit de directie Beste ouders, verzorgers, Sinterklaas komt

Nadere informatie

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld

November Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal kleutergroepen Ouderbijdrage/overblijfgeld November 2018 Voorwoord Belangrijke data Vertrek meester Hans Voorstellen juf Joyce en juf Daphne Daltoncongres Optionele oudergesprekken Podiumparades Terugblik tweedaagse Instroom nieuwe leerlingen Leerlingenaantal

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2011-2012 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging... 4 Communicatie en overleg... 4 Dag

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 08 december 2016

Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Ouderinfo donderdag 08 december 2016 Geplande evenementen www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, Pagina 1 t/m 6 09-12-2016 Uitvoering in Carré -- Inhoudsopgave: 1. Kerst We rollen van

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Januari 2019 Namens ons allemaal: Oproep! Om de betrokkenheid van onze kinderen te vergroten bij allerlei verschillende gebieden is onze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Van de directie. Hulde!

Van de directie. Hulde! Van de directie. Hulde! Nog nooit keek ik zo uit naar een vakantie als nu en mijn collega s met mij. Want het was een pittige opgave om de groepen te bemensen de afgelopen weken. Zoals ik in mijn mail

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 BELANGRIJKE DATA: 03-10: Opening Kinderboekenweek 10-10: Schoolkorfbaltoernooi groep 7/8 11-10: Informatie-avond Schoolmaatschappelijk werk 22-10: Start herfstvakantie Privacyreglement Stichting Talent

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl September 2018 Houden jullie 10 oktober tussen 12.00 en 14.00 vrij? Dan valt er namelijk weer van alles te beleven op Nobelhorst! Welkom

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie