Beleidsmedewerker gezondheidsbeleid (0,89 fte) Vacaturenummer Deze functie valt onder de directie ruimte en Samenleving, team Sociaal.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleidsmedewerker gezondheidsbeleid (0,89 fte) Vacaturenummer Deze functie valt onder de directie ruimte en Samenleving, team Sociaal."

Transcriptie

1 De Gemeente Vlissingen Vlissingen, een maritieme stad in hart en nieren met een sterk eigen karakter. Een gemeente met bijna inwoners. Ongepolijst, kleurrijk, no-nonsense, kunst & festivalstad én internationaal. Grote woonwijken omarmen de stad. De dorpen Ritthem en Oost-Souburg maken de gemeente compleet. De typering Havenstad dekt voor een groot deel de lading en de Vlissingers zijn trots op dat predicaat. Omdat de Westerschelde in de Noordzee stroomt, is Vlissingen een natuurlijke, strategische locatie in de internationale transportketen. De Westerschelde en de Noordzee zijn van levensbelang voor de economie. Het zoute water stroomt als het ware door de aderen van haar inwoners. Wonen, werken en leven aan de zee tekent de Vlissingers. Momenteel is de gemeente Vlissingen verwikkeld in de afrondende fase van een reorganisatie en op 1 september 2017 gaat de nieuwe organisatie van start. Beleidsmedewerker gezondheidsbeleid (0,89 fte) Vacaturenummer Deze functie valt onder de directie ruimte en Samenleving, team Sociaal. Taken en verantwoordelijkheden: Jouw opdracht is om in teamverband een belangrijke bijdrage te leveren aan een succesvolle transformatie van de decentralisaties voor de gemeente Vlissingen vanuit de portefeuille gezondheidsbeleid. Vanuit je integrale visie zie je dwarsverbanden en weet je combinaties te leggen zowel vanuit organisatie-, financieel- en klantperspectief. Het werkveld van de afdeling is te typeren als breed en dynamisch. Binnen de afdeling is een vacature voor een beleidsmedewerker gezondheidsbeleid. Belangrijk onderdeel van het gezondheidsbeleid wordt ingevuld door de GGD. De primaire taken en verantwoordelijkheden van onze nieuwe collega zijn de volgende: Regionalisering GGD. Uitvoering taken van de GGD laten aansluiten bij de Walcherse visie en de werkwijze van Porthos en de gebiedsteams binnen de vastgestelde financiële kaders. Bestuurlijke advisering van de GGD. Regie op programma en uitvoeringsproces van de GGD, beheersen risico's en sturing op resultaten. Mantelzorg: Noodfonds mantelzorg. Uitvoeren van de uitvoeringsagenda Mantelzorg. Subsidierelatie Manteling (uitvoeringsorganisatie mantelzorg). Gezondheidsbeleid: Periodieke evaluatie en jaarlijkse uitvoeringsprogramma. Per 4 jaar actualisering beleid. Lokaal gezondheidsbeleid:

2 In de wijk Bossenburgh is in 2015 een project gestart om de gezondheid en leefbaarheid in de wijk te verbeteren met specifieke GIDS gelden die hiervoor door de gemeente Vlissingen worden ontvangen. Er vinden activiteiten plaats en de gemeente heeft de regierol om deze initiatieven op elkaar af te stemmen. Onder het lokaal volksgezondheidsbeleid vallen ook de werkzaamheden met betrekking tot de consultatiebureaus, afstemming met collega's van sport en het monitoren infectieziekten. Seniorenbeleid/Ouderenwerk Nieuwe Stijl in verbindend met het vrijwilligerssteunpunt, Porthos, de Wmo de manteling en het project 'aan de buurt'. Relatie beheer met WVO-Zorg en andere organisaties welke actief zijn op het gebied van seniorenbeleid. Dierenwelzijn: Werkzaamheden die voortvloeien uit de nieuwe vastgestelde nota Dieren welzijn. Vrijwilligerswerk: Afstemming in het kader van het sociale domein. Competenties: Proactieve opstelling (initiatief) Politiek-bestuurlijk en omgevingssensitief Plannen en organiseren (doelgericht handelen) Sociaal vaardig Communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling) Adviesvaardigheden Zelfstandig kunnen werken Teamspirit Kennis en ervaring: Afgeronde HBO-opleiding op het vakgebied. Ervaring met het opereren in een politiek bestuurlijke context Ervaring met sociaal-maatschappelijke vraagstukken en bij voorkeur ervaring met ouderen- en/of gezondheidsbeleid Vaardigheid in het ontwikkelen van nota s en adviezen Ervaring met het optreden in overlegsituaties en het daarin toelichten van het standpunt van de afdeling/gemeente Salaris: Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal bruto 4.121,- (salaristabel d.d. 1 januari 2017) per maand bij een fulltime dienstverband. Dit salaris is gebaseerd op de (generieke) functiebeschrijving beleidsmedewerker C, functieschaal 10. Nadere informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de teamleider Jeen Piersma (telefoonnummer ) of de P&O-Adviseur, John van den Heuvel (telefoonnummer ). Sollicitaties:

3 Uw schriftelijke sollicitatie met CV moet uiterlijk 26 augustus 2017 in ons bezit zijn. U kunt uw sollicitatie richten aan, onder vermelding van het vacaturenummer , de gemeente Vlissingen, afdeling BV/P&O, Postbus 3000, 4380 GV Vlissingen. Solliciteren via de is ook mogelijk op het adres: werken@vlissingen.nl Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern opengesteld. De werving- en selectieprocedure zal eerst met interne sollicitanten en daarna met externe sollicitanten doorlopen worden. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

4 Bijlage 1

5 Bijlage 2 Missie Ons bestaansrecht is om, namens ons bestuur, het algemeen belang te dienen van de inwoners, organisaties, instellingen en ondernemers binnen de gemeente Vlissingen. Dienen van het algemeen belang vraagt voortdurende belangenafweging. We zijn daarbij positief- kritisch, in de eerste plaats naar onszelf, maar waar nodig ook naar politiek, bestuur en omgeving. Dienen van het algemeen belang doen we ook door onze (wettelijke) uitvoeringstaken: met de middelen die ons daarvoor ter beschikking gesteld worden, streven we de kwaliteit na die het bestuur bepaalt. We ontlenen meerwaarde aan samenwerking, aan proactief handelen en aan het koersen op langere termijn in plaats van op de waan van de dag. Visie Wij geven invulling aan onze missie, door als individuele ambtenaren en in gezamenlijkheid te redeneren, te opereren en te communiceren vanuit een aantal vaste uitgangspunten: We zijn dienstverlenend. Wij zijn er voor de gemeenschap, en niet andersom. Daarom zijn we laagdrempelig en goed benaderbaar voor iedereen. We zoeken zelf ook actief het contact en de samenwerking met onze burgers, ondernemers en organisaties. We zijn zelfkritisch, staan open voor feedback en organiseren die feedback ook actief. Kostenbewust zijn is een dominant uitgangspunt. We geven belastinggeld uit, dus geld van een ander. Nut en noodzaak van elke kostenpost moeten steeds evident zijn. We kennen onze rol als ambtelijke organisatie: wij adviseren en voeren uit, het bestuur beslist. Het komen tot een professionele advisering is dus cruciaal. We werken daarbij integraal en hebben oog voor alle raakvlakken en belangen. Om te komen tot goede advisering zorgen we voor actuele kennis en informatie, voor verantwoordelijke en taakvolwassen medewerkers. We hebben onze organisatie zo ingericht dat we flexibel kunnen inspelen op nieuwe of wegvallende taken en op een steeds veranderende samenleving. Gekozen samenwerking met medeoverheden, en uitbesteding zijn middelen, geen doelen. Dat zijn opties als het daarmee goedkoper en beter wordt. We zijn transparant en zien een adequate (interne en externe) communicatie niet als sluitstuk, maar als hoeksteen voor al ons handelen. We zijn ook realistisch. We durven nee te zeggen. Veel is mogelijk, veel ook niet. Ook daarbij is communicatie weer cruciaal. Verwachtingenmanagement moet daarbij in balans zijn met een steeds enthousiasmerende en positieve attitude.

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager personeel & organisatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur)

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) De gemeente Deurne zoekt een: De afdeling Ruimte en Samenleving heeft een vacature: Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) Deurne is een centrumgemeente in de Peel, gelegen in de provincie Noord-Brabant.

Nadere informatie

Ontwikkelingen. in zorg en welzijn. Wij houden daarbij onverkort vast aan de Koers 2010-2013,

Ontwikkelingen. in zorg en welzijn. Wij houden daarbij onverkort vast aan de Koers 2010-2013, KOERS 2014-2015 3 Het (zorg)landschap waarin wij opereren verandert ingrijpend. De kern hiervan is de Kanteling, wat inhoudt dat de eigen kracht van burgers over de hele breedte van de samenleving uitgangspunt

Nadere informatie

Profielschets. Projectregisseur (vastgoedbeheerder) Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Projectregisseur (vastgoedbeheerder) Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Projectregisseur (vastgoedbeheerder) Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: April 2016 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr.

Nadere informatie

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE

DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR BELEID EN STRATEGIE HOGESCHOOL LEIDEN Inhoudsopgave 1 Hogeschool Leiden 3 De organisatie 3 De structuur 3 De thema s 4 2 4 Plaats in de organisatie 4 Taken en verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena

Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Samen zijn we Vlissingen

Samen zijn we Vlissingen Samen zijn we Vlissingen Akkoord op hoofdlijnen. In vier jaar uitwerken. Wat we belangrijk vinden is communicatie, inspraak, samen, integrale aanpak. Interbestuurlijk programma Samen aan de slag voor het

Nadere informatie

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager informatie Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de

Nadere informatie

Advies: 1. Neem kennis van het profiel van de vacature Concerncontroller; 2. Neem kennis van de Werving & Selectieprocedure.

Advies: 1. Neem kennis van het profiel van de vacature Concerncontroller; 2. Neem kennis van de Werving & Selectieprocedure. VOORSTEL AAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Van: J. van den Heuvel Tel nr: 8478 Nummer: 18A.00098 Datum: 25 januari 2018 Team: Directie Tekenstukken: Nee Bijlagen: 1 Afschrift aan: Cor Bruker, Wubbo Tempel,

Nadere informatie

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5 Profiel Controller 22 maart 2019 Opdrachtgever Stichting O2A5 Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets

Nadere informatie

Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein

Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende met kennis van communicatie die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van het Team Communicatie verder

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena

Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Profielschets Teammanager bestuursondersteuning Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Nadere informatie

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena

Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Profielschets Concerncontroller Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon Profiel Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december 2017 Opdrachtgever Stichting Proceon Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Profielschets drie Accountmanagers voor ActiZ spin in het web, verbindende schakel naar de leden, teamcoördinator en belangenbehartiger

Profielschets drie Accountmanagers voor ActiZ spin in het web, verbindende schakel naar de leden, teamcoördinator en belangenbehartiger Profielschets drie Accountmanagers voor ActiZ spin in het web, verbindende schakel naar de leden, teamcoördinator en belangenbehartiger Tonnie van Ham Maastricht, juli 2017 ALGEMEEN ActiZ is de branchevereniging

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedbeheerder. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedbeheerder Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan Vos

Nadere informatie

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp.

> Profiel. GITP Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp. Executive Search, Werving & Selectie en Interim Management Berg en Dalseweg 127, 6522 BE Nijmegen Telefoon 024 3277571 www.gitp.nl > Profiel Kenmerk > WS.2014.0033/14.103 Onderwerp > Functie- en competentieprofiel

Nadere informatie

Hoofd Personeel & Organisatie

Hoofd Personeel & Organisatie Organisatie- en functieprofiel Hoofd Personeel & Organisatie Stichting Eenbes Basisonderwijs Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Rien Fait, tel. 06-53 41 53 56; rien.fait@beteor.nl. Sollicitatie:

Nadere informatie

Profiel. Strategisch Adviseur HRM. 10 september Opdrachtgever Gemeente Baarn

Profiel. Strategisch Adviseur HRM. 10 september Opdrachtgever Gemeente Baarn Profiel Strategisch Adviseur HRM 10 september 2016 Opdrachtgever Gemeente Baarn Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL Voor de functie van: Domein Informatiemanager Van de: Gemeente Amersfoort Datum: 9 november 2018

FUNCTIEPROFIEL Voor de functie van: Domein Informatiemanager Van de: Gemeente Amersfoort Datum: 9 november 2018 FUNCTIEPROFIEL Voor de functie van: Domein Informatiemanager Van de: Gemeente Amersfoort Datum: 9 november 2018 Domein Informatiemanager GEMEENTE AMERSFOORT Amersfoort is een stad waar het prettig is om

Nadere informatie

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v!

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! Teamleden van RPCZ werken aan een gezamenlijke ambitie. Deze is gebaseerd op passie, creativiteit, respect, vertrouwen, relatie en plezier. Onze ambitie is om in Zeeland

Nadere informatie

EEN STAP VERDER MET ORGANISATIE- ONTWIKKELING # VERBINDEN # DOEN #

EEN STAP VERDER MET ORGANISATIE- ONTWIKKELING # VERBINDEN # DOEN # EEN STAP VERDER MET ORGANISATIE- ONTWIKKELING FRIS@WORK # VERBINDEN # DOEN # Programmaplan 2017 Organisatieontwikkeling FRIS@WORK Netwerkorganisatie Ambtenaar van de toekomst Werken in de veranderende

Nadere informatie

Proces-verbaal van opdrachtverlening

Proces-verbaal van opdrachtverlening Proces-verbaal van opdrachtverlening Titel aanbesteding Beleidsmedewerker WMO / jeugd Kenmerk aanbesteding Gegevens aanbestedende dienst Gemeente Venlo Garnizoenweg 3 5928NA Venlo Contactpersoon HR Desk

Nadere informatie

Profiel. Relatiemanager Zorg en Wonen. 10 juni 2015. Opdrachtgever InteraktContour

Profiel. Relatiemanager Zorg en Wonen. 10 juni 2015. Opdrachtgever InteraktContour Profiel Relatiemanager Zorg en Wonen 10 juni 2015 Opdrachtgever InteraktContour Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-2900 47 45 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena

Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Profielschets Twee directeuren Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch

FUNCTIEPROFIEL. Lid Raad van Toezicht. bij. Malderburch FUNCTIEPROFIEL Lid Raad van Toezicht bij Malderburch PublicSpirit Mevrouw drs. Jetske Goudsmit Partner 5 oktober 2017 Organisatie en context Malderburch is er voor alle ouderen in de gemeente Heumen. Deskundig,

Nadere informatie

Trends binnen en buiten ons vakgebied. Raadsinformatieavond 14 juni Beleidsvisie GGD Aanleiding.

Trends binnen en buiten ons vakgebied. Raadsinformatieavond 14 juni Beleidsvisie GGD Aanleiding. Raadsinformatieavond 14 juni 2016 Beleidsvisie GGD 2017-2021 Aanleiding Inhoud Raakvlakken beleidsvisie - lokale situatie Boekel Begroting 2017 Trends binnen en buiten ons vakgebied De GGD speelt zo veel

Nadere informatie

Senior beleidsmedewerker Sociaal Domein

Senior beleidsmedewerker Sociaal Domein Profiel Senior beleidsmedewerker Sociaal Domein 20 februari 2015 Opdrachtgever Gemeente Westland Voor meer informatie over de functie Elizabeth de Jong of Peter Gerritsen, adviseurs Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein

Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Profielschets afdelingshoofd Geynwijs gemeente Nieuwegein Over de gemeente Nieuwegein Nieuwegein is een van de jongste steden van Nederland, maar met historische accenten. Er wonen ongeveer 62.000 mensen

Nadere informatie

gemeentesecretaris / algemeen directeur

gemeentesecretaris / algemeen directeur Functieprofiel gemeentesecretaris / algemeen directeur De gemeente Lansingerland Lansingerland is een dynamische gemeente in het hart van de regio Rotterdam, bestaande uit de kernen Berkel en Rodenrijs,

Nadere informatie

Profiel Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling met NT2 expertise

Profiel Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling met NT2 expertise Profiel Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling met NT2 expertise Voor meer informatie over de functie: Teammanagers Schoolontwikkeling & Jonge Kind Telefoon (070) 448 28 28 Sluitingsdatum: 2 november 2018

Nadere informatie

De nieuwe organisatie van de gemeente Baarn

De nieuwe organisatie van de gemeente Baarn De nieuwe organisatie van de gemeente Baarn Organisatiestructuur 2017 Baarn is een moderne gemeente met een modern bestuur. Hoofdthema s voor de nieuwe organisatie zijn de vraag van de klant en de dienstverlening.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant

FUNCTIEPROFIEL. Hoofd HRM. Kind en Onderwijs Rotterdam. bij. PublicSpirit. drs. Marylin Demers senior consultant FUNCTIEPROFIEL Hoofd HRM bij Kind en Onderwijs Rotterdam PublicSpirit drs. Marylin Demers senior consultant Amersfoort, augustus 2015 Organisatie & context Kind en Onderwijs Rotterdam is een Protestants-Christelijke

Nadere informatie

Profiel. Teammanager Intern Advies. 5 september Opdrachtgever Gemeente Baarn

Profiel. Teammanager Intern Advies. 5 september Opdrachtgever Gemeente Baarn Profiel Intern Advies 5 september 2016 Opdrachtgever Gemeente Baarn Voor meer informatie over de functie Bianca van Winkel en Piet Roodenburg, adviseurs Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven

Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven ERLY the consulting company Datum: mei 2018 Adviseur: drs. Tristan Vos Stichting Lezen & Schrijven Organisatie In Nederland hebben

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedregisseur (bestuurlijk) Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedregisseur (bestuurlijk) Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedregisseur (bestuurlijk) Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: April 2016 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs.

Nadere informatie

Proces-verbaal van opdrachtverlening

Proces-verbaal van opdrachtverlening Proces-verbaal van opdrachtverlening Titel aanbesteding Beleidsadviseur Maatschappelijke Opvang Kenmerk aanbesteding Gegevens aanbestedende dienst Gemeente Venlo Garnizoenweg 3 5928NA Venlo Contactpersoon

Nadere informatie

Senior communicatieadviseur

Senior communicatieadviseur Profiel Senior communicatieadviseur Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 26 oktober 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken Wil je samen met ons hard werken aan de groei en ontwikkeling van leraren, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en daarmee die van kinderen,

Nadere informatie

TEAMLEIDER BREED SOCIAAL LOKET m/v 32 uur per week

TEAMLEIDER BREED SOCIAAL LOKET m/v 32 uur per week De gemeente Lopik ligt in het Groene Hart en telt ruim 14.000 inwoners, verspreid over negen kernen. De rivier de Lek, het weidse groene landschap en de dorpse kleinschaligheid bieden een aantrekkelijk

Nadere informatie

Bestuursadviseur. Proactieve, omgevingsbewuste en strategische adviseur met hart voor de verbinding tussen organisatie en bestuur

Bestuursadviseur. Proactieve, omgevingsbewuste en strategische adviseur met hart voor de verbinding tussen organisatie en bestuur Profiel Bestuursadviseur Proactieve, omgevingsbewuste en strategische adviseur met hart voor de verbinding tussen organisatie en bestuur 11 oktober 2017 Opdrachtgever Waterschap Hollandse Delta Voor meer

Nadere informatie

Afdelingscoördinator (m/v) 1,0 fte

Afdelingscoördinator (m/v) 1,0 fte Januari 2014 : 14 01 (INTERN+EXTERN) De Veiligheidsregio Limburg-Noord fungeert als samenwerkende partij van 15 gemeenten voor rampenbestrijding, crisisbeheersing, brandweer en publieke gezondheid. Politie

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

Ridderkerk dragen we samen!

Ridderkerk dragen we samen! Ridderkerk dragen we samen! Inleiding In mei 2015 heeft de gemeenteraad de startnotitie vastgesteld met de titel Ridderkerk dragen we samen! De subtitel luidt: van burgerparticipatie naar overheidsparticipatie.

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Juridisch Adviseur (36 uur)

Juridisch Adviseur (36 uur) De gemeente Deurne is voor de afdeling Bedrijfsvoering op zoek naar een: Juridisch Adviseur (36 uur) schaal 10a, HR21 normfunctie Adviseur III De organisatie De gemeente Deurne is een gemeente in de provincie

Nadere informatie

UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x)

UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x) UNIVERSITAIR MEDEWERKER Junior (A1) (m/v/x) JOBINHOUD De FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketten en Leefmilieu wil verder de ingeslagen weg op gaan om een flexibele en slagvaardige organisatie

Nadere informatie

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit Wervingsprofiel Hoofd Onderwijs & Kwaliteit 3 mei 2019 Opdrachtgever De heer S. Maas, Hoofd P&O, MBO Utrecht Voor meer informatie over de functie Jessica van den Brink, senior adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Profiel. Teammanager Beheer Ruimte/Omgeving. 17 november Opdrachtgever Gemeente Baarn

Profiel. Teammanager Beheer Ruimte/Omgeving. 17 november Opdrachtgever Gemeente Baarn Profiel Beheer Ruimte/Omgeving 17 november 2016 Opdrachtgever Gemeente Baarn Voor meer informatie over de functie Bianca van Winkel en Piet Roodenburg, adviseurs Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor

Nadere informatie

Samenwerken aan welzijn

Samenwerken aan welzijn Samenwerken aan welzijn Richting en houvast 17 november 2017 Het organiseren van welzijn Het afgelopen jaar hebben we met veel inwoners en maatschappelijke partners gesproken. Hiermee hebben we informatie

Nadere informatie

Besluit 17/16. besluiten: Voorgestelde behandeling. PS-vergadering : 11 maart Werving griffier van Provinciale Staten

Besluit 17/16. besluiten: Voorgestelde behandeling. PS-vergadering : 11 maart Werving griffier van Provinciale Staten Besluit 17/16 Voorgestelde behandeling PS-vergadering : 11 maart 2016 Onderwerp Werving griffier van Provinciale Staten Provinciale Staten van Noord-Brabant, Datum 11 maart 2016 Documentnummer 3933063

Nadere informatie

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent ,

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent , Profiel Manager HR Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent 070 448 28 28, sollicitatie@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 9 april 2019 1. Organisatie De Bazalt Groep is

Nadere informatie

Profiel. Teammanager Burgercontact. 5 september Opdrachtgever Gemeente Baarn

Profiel. Teammanager Burgercontact. 5 september Opdrachtgever Gemeente Baarn Profiel Burgercontact 5 september 2016 Opdrachtgever Gemeente Baarn Voor meer informatie over de functie Bianca van Winkel en Piet Roodenburg, adviseurs Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam

Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets van gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Schiedam De stad en het bestuur Schiedam is een stad

Nadere informatie

Profiel Concernmanagers

Profiel Concernmanagers Profiel Concernmanagers Profielschets twee concernmanagers gemeente Emmen Authentiek, strategisch, ontwikkelgericht en coachend. Over de gemeente Emmen De gemeente Emmen bestaat uit de stedelijke kern

Nadere informatie

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum VACATUREOVERZICHT JULI 2009 Functie Omschrijving Regio / plaats Vacaturenummer Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum Wij zoeken een enthousiaste en innovatieve afdelingsmanager Regionaal Expertise

Nadere informatie

Teammanager Ontwikkeling Ruimte/Omgeving

Teammanager Ontwikkeling Ruimte/Omgeving Profiel Ontwikkeling Ruimte/Omgeving 5 september 2016 Opdrachtgever Gemeente Baarn Voor meer informatie over de functie Bianca van Winkel en Piet Roodenburg, adviseurs Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868

Nadere informatie

Wervingsprofiel BESTUURDER. 11 januari Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent. Kenmerk 90170/MBE/HHO. Adviseur Marcel ten Berge

Wervingsprofiel BESTUURDER. 11 januari Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent. Kenmerk 90170/MBE/HHO. Adviseur Marcel ten Berge Wervingsprofiel BESTUURDER 11 januari 2019 Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent Kenmerk 90170/MBE/HHO Adviseur Marcel ten Berge Aanvraagnummer A02110 Inhoudsopgave 1 De organisatie Farent 3 2 De bestuurder

Nadere informatie

Hoofd P&O 0,6 0,8 fte

Hoofd P&O 0,6 0,8 fte In verband met het vertrek van ons Hoofd P&O zoeken wij met ingang van 1 oktober 2017, of zo snel mogelijk daarna, een Hoofd P&O 0,6 0,8 fte Wij zoeken een deskundige vrouw of man met ervaring in een leidinggevende

Nadere informatie

Concernopdrachtgevers (drie)

Concernopdrachtgevers (drie) Concernopdrachtgevers (drie) Voor de focusvelden Bedrijfsvoering, Samenleving en Dienstverlening Met èn voor de samenleving leren, innoveren en samenwerken. Dat is de gemeente Berkelland. In de organisatie

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

Profielschets lid Raad van Toezicht SMO Traverse Tilburg

Profielschets lid Raad van Toezicht SMO Traverse Tilburg Profielschets lid Raad van Toezicht SMO Traverse Tilburg Oktober 2015 1 Traverse, thuis in opvang en begeleiding, missie Traverse is een Stichting voor maatschappelijke opvang in Midden-Brabant en organiseert

Nadere informatie

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam

Profiel. Manager Bibliotheken. 20 maart 2015. Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Profiel Manager Bibliotheken 20 maart 2015 Opdrachtgever Stichting Bibliotheek Rotterdam Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Functieprofiel. Concerndirecteur. Domein Dienstverlening & Bedrijfsvoering

Functieprofiel. Concerndirecteur. Domein Dienstverlening & Bedrijfsvoering Functieprofiel Concerndirecteur Domein Dienstverlening & Bedrijfsvoering De gemeente Lansingerland Lansingerland is een dynamische gemeente in het hart van de regio Rotterdam, bestaande uit de kernen Berkel

Nadere informatie

**} IJsselstein. Raadsvoorstel. agendapunt

**} IJsselstein. Raadsvoorstel. agendapunt Raadsvoorstel **} IJsselstein agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer Programma Cluster : Portefeuillehouder: Informatie bij E-mail/tel.nr. : Bestuur en Organisatie Bestuur M.H.Kallen-Morren

Nadere informatie

Aan de raad van de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG

Aan de raad van de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG Aan de raad van de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG Datum 20 december 2011 Onderwerp Raadsbrief: Sociale structuurvisie Categorie B Verseonnummer 668763 / 681097 Portefeuillehouder De heer Rensen en de heer

Nadere informatie

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht

Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht Profiel Interne communicatie manager Interne communicatiespecialist met strategisch en organisatorisch inzicht 8 juni 2018 Opdrachtgever UWV Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur

Nadere informatie

Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een juridische richting.

Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in een juridische richting. Afdelingsmanager Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Justis Functieomschrijving Werken als afdelingsmanager BIBOB betekent een leuke baan bij de screeningsautoriteit Justis. Als afdelingsmanager

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Raadsgriffier. gemeente Langedijk. bij de

FUNCTIEPROFIEL. Raadsgriffier. gemeente Langedijk. bij de FUNCTIEPROFIEL Raadsgriffier bij de gemeente Langedijk PublicSpirit Mr. Gert-Jan Jongkind Senior consultant Amersfoort, mei 2016 De gemeente Langedijk Langedijk is een verstedelijkte plattelandsgemeente

Nadere informatie

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk

Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Profielschets gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Katwijk Ontwikkelgerichte en verbindende persoonlijkheid die de gemeentelijke organisatie verder ontwikkelt en het bestuur professioneel ondersteunt.

Nadere informatie

Profielschets Vastgoedbeheerder

Profielschets Vastgoedbeheerder Profielschets Vastgoedbeheerder Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Opdrachtgever: COA Datum: januari 2015 Adviseur: dhr. Tristan Vos Centraal Orgaan opvang asielzoekers Het

Nadere informatie

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Het Hogeland

Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Het Hogeland Profielschets beoogd gemeentesecretaris/algemeen directeur Fusiegemeente Het Hogeland RUIMTE! VOOR EEN BEOOGD GEMEENTESECRETARIS / ALGEMEEN DIRECTEUR GEMEENTE HET HOGELAND De te vormen gemeente Het Hogeland

Nadere informatie

De Rekenkamer Metropool Amsterdam zoekt. Twee Onderzoekers. Voor uur per week

De Rekenkamer Metropool Amsterdam zoekt. Twee Onderzoekers. Voor uur per week De Rekenkamer Metropool Amsterdam zoekt Twee Onderzoekers Voor 24-36 uur per week Wij zijn op zoek naar flexibele onderzoekers op niveau. De onderzoeker draagt bij aan verbetering van het onderzoek en

Nadere informatie

PROFIEL BELEIDSMEDEWERKER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ

PROFIEL BELEIDSMEDEWERKER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ @ PROFIEL BELEIDSMEDEWERKER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ Maart 2017 voor meer informatie over de functie: Dhr. B. Wesseldijk directeur-bestuurder telefoon 06-14331004 Mevr. M. Maas

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedontwikkelaar. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedontwikkelaar. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedontwikkelaar Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: Augustus 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan

Nadere informatie

EEN STAP VERDER MET ORGANISATIE- ONTWIKKELING # VERBINDEN # DOEN #

EEN STAP VERDER MET ORGANISATIE- ONTWIKKELING # VERBINDEN # DOEN # EEN STAP VERDER MET ORGANISATIE- ONTWIKKELING FRIS@WORK # VERBINDEN # DOEN # Programmaplan 2017 Organisatieontwikkeling FRIS@WORK Netwerkorganisatie Ambtenaar van de toekomst Werken in de veranderende

Nadere informatie

Kansen die kloppen op de deur

Kansen die kloppen op de deur Centrum voor Elkaar Kansen die kloppen op de deur 1 Onderzoeks -vraag Worden de uitgangspunten uit de doelomschrijving van het Centrum voor Elkaar gerealiseerd? Wat is de kwaliteit van de dienstverlening

Nadere informatie

Functieprofiel Sectormanager Strategie & Ontwikkeling

Functieprofiel Sectormanager Strategie & Ontwikkeling Functieprofiel Sectormanager Strategie & Ontwikkeling Maart 2015 GGD Zaanstreek-Waterland GGD Zaanstreek-Waterland is een gemeenschappelijke gezondheidsdienst die werkt voor 9 gemeenten in de regio Zaantreek-Waterland.

Nadere informatie

Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven

Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven Profielschets Rayonmanager Noord (32 40 uur) Stichting Lezen & Schrijven ERLY the consulting company Datum: april 2017 Adviseur: drs. Tristan Vos Stichting Lezen & Schrijven Reizen met het openbaar vervoer.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid FUNCTIEPROFIEL Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid PublicSpirit drs. Patrick Beterams senior consultant augustus 2019 Organisatie & context Het Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

Nadere informatie

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Voor meer informatie over deze functie: Marcel Bogaarts, directeur bazalt 06 21 82 17 91 Sluitingsdatum: 08 mei 2019 1. Organisatie Stichting bazalt is een

Nadere informatie

Profiel. Teammanager Informatie. 27 augustus Opdrachtgever Gemeente Baarn

Profiel. Teammanager Informatie. 27 augustus Opdrachtgever Gemeente Baarn Profiel Informatie 27 augustus 2016 Opdrachtgever Gemeente Baarn Voor meer informatie over de functie Bianca van Winkel en Piet Roodenburg, adviseurs Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profielschets. Vastgoedregisseur (projectontwikkeling) Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Vastgoedregisseur (projectontwikkeling) Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Vastgoedregisseur (projectontwikkeling) Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: April 2016 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY:

Nadere informatie

Inleiding. Hoofdstuk 1. Wijkgericht werken: wat en waarom.

Inleiding. Hoofdstuk 1. Wijkgericht werken: wat en waarom. Inleiding In mei 2007 heeft de gemeenteraad de nota Stadskanaalster wijkaanpak vastgesteld. In 2008 is met de woningcorporaties Lefier en BCM het bureau wijkaanpak opgericht. De ervaringen met de samenwerking

Nadere informatie

Functiebeschrijving en -waardering

Functiebeschrijving en -waardering Functiebeschrijving en -waardering Directeur opvang nieuwkomers 14 maart 2016 Opdrachtgever opdrachtgever Kenmerk Kenmerk/initialen Adviseur(s) J.L.P. Bustin Projectnummer projectnummer Functie informatie

Nadere informatie

Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur

Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur Functieprofiel Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur Stad van Ontdekkingen Leiden is met haar 125.000 inwoners een geweldige plek om te werken, te studeren, te ondernemen, te wonen en te zijn. Leiden is

Nadere informatie

Medewerker beheer A (36 uur schaal 10) Beheerareaal Kunstwerken en Beheerareaal Wegen en openbare verlichting

Medewerker beheer A (36 uur schaal 10) Beheerareaal Kunstwerken en Beheerareaal Wegen en openbare verlichting Samen Beter Enthousiast Dynamisch Onze organisatie De medewerkers van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland, zijn op 1 januari 2015 gefuseerd in een nieuwe organisatie: de SED organisatie.

Nadere informatie

WAT ZIJN DE UITGANGSPUNTEN

WAT ZIJN DE UITGANGSPUNTEN WAT ZIJN DE UITGANGSPUNTEN Bekijk de visie en beantwoord de volgende vragen In welke mate er aandacht is voor andere partijen, burgers, vrijwilligers, mantelzorg Wat staat er vermeld over de eigen kracht

Nadere informatie

Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie

Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie Profielschets afdelingshoofd Maatschappij & Organisatie gemeente Loon op Zand De gemeente Loon op Zand Loon op Zand is een toeristische, recreatieve

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Medior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard

Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard Profielschets Teammanager financieel advies/financiële administratie fusiegemeente Hoeksche Waard Samen met de andere 19 teammanagers, bestuurders, directieleden, medewerkers en inwoners levert deze betrokken

Nadere informatie

Manager Marketing, Strategie en Communicatie

Manager Marketing, Strategie en Communicatie Manager Marketing, Strategie en Communicatie Stevige senior die de dynamiek tussen bedrijfsstrategie en het externe speelveld versterkend laat werken In antwoord op de vele veranderingen in het zorglandschap

Nadere informatie

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar De Bibliotheek Raalte ondersteunt burgers bij het leren en kunnen participeren in de samenleving. Zij doet dit door toegang te bieden tot informatieve en culturele bronnen, door mensen te helpen vaardigheden

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Directeur Organisatie/Adjunct-Secretaris

Directeur Organisatie/Adjunct-Secretaris Profiel Directeur Organisatie/Adjunct-Secretaris 1 juni 2017 Opdrachtgever Gemeente Terneuzen Voor meer informatie over de functie Bianca van Winkel, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor

Nadere informatie

Profielschets. Manager Realisatie. Centraal Orgaan opvang asielzoekers

Profielschets. Manager Realisatie. Centraal Orgaan opvang asielzoekers Profielschets Manager Realisatie Centraal Orgaan opvang asielzoekers ERLY the consulting company Datum: December 2015 Opdrachtgever: Centraal Orgaan opvang asielzoekers Adviseur ERLY: mr. drs. Tristan

Nadere informatie

Functieprofiel. Concerndirecteur. Domein Ruimte & Economie

Functieprofiel. Concerndirecteur. Domein Ruimte & Economie Functieprofiel Concerndirecteur Domein Ruimte & Economie De gemeente Lansingerland Lansingerland is een dynamische gemeente in het hart van de regio Rotterdam, bestaande uit de kernen Berkel en Rodenrijs,

Nadere informatie