BROCHURE NIEUWSTRAAT LEERDAM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BROCHURE NIEUWSTRAAT LEERDAM"

Transcriptie

1 BROCHURE NIEUWSTRAAT LEERDAM WINKELRUIMTE MET BOVENWONING

2 Object: Het object is verdeeld in een commerciële ruimte op begane grond met een bovenwoning. De bovenwoning is met een aparte opgang via de begane grond aan de Nieuwstraat bereikbaar. De winkel heeft een oppervlakte van ca. 305 m² V.V.O. (verhuurbaar vloer oppervlak) en is als volgt verdeeld in de huidige opzet: - Winkel ca. 200 m² V.V.O. - Kantoortje, pantry, toilet ca. 27 m² V.V.O. - Magazijn ca. 78 m² V.V.O. TOTAAL ca. 305 m² V.V.O. De bovenwoning heeft een oppervlakte van ca. 180 m² V.V.O. (verhuurbaar vloer oppervlak) en is als volgt verdeeld in de huidige opzet: - Opgang begane grond ca. 9 m² V.V.O. - Eerste verdieping ca. 88 m² V.V.O. - Tweede verdieping ca. 83 m² V.V.O. TOTAAL ca. 180 m² V.V.O. De bovenwoning beschikt over een fraai terras van ca. 30 m² gelegen op het zuiden. De winkel was meest recent in gebruik als kledingzaak. De winkel heeft een mooi front van ca. 12 meter. De pui is opvallend door de verspringende vorm. Het magazijngedeelte aan de achterkant beschikt over een breed te openen deur, waardoor bevoorrading kan plaatsvinden. Locatie: De winkel is gelegen in de binnenstad van Leerdam. De Nieuwstraat is een belangrijke aanloopstraat voor één van de hoofdwinkelstraten de Fonteinstraat. De Nieuwstraat is een goede aanloopstraat vanwege de parkeerplaats aan het Markthof. Het object is tussen de Fonteinstraat en het Markthof gelegen, hierdoor kan de winkel getypeerd worden als B1 locatie. Onderhavige winkelruimte is gelegen in de nabijheid van landelijke en regionale winkelformules zoals andere Zeeman, Hans Anders en Eetsalon Walter.

3 Het centrum van Leerdam heeft een goed en groot verzorgingsgebied voor de stad Leerdam en voor de omliggende kernen. Het centrum van Leerdam heeft een compleet winkelaanbod en was mede hierdoor Beste Binnenstad van Nederland Naast de regionale rol van de stad, is toerisme ook een belangrijke peiler van Leerdam. De ligging van Leerdam aan de Linge speelt hierbij een rol, maar Leerdam is met name wereldberoemd vanwege de glasproductie. De vele galeries en evenementen rondom glas, maken Leerdam met recht de Glasstad van Nederland. Door de centrale ligging van Leerdam in de snelwegen driehoek A2, A15 en A27 is Leerdam goed bereikbaar. De locatie wordt gekenmerkt door de onderstaande kenmerken: Standsaanduiding : B1 winkellocatie t.o.v. verkeersstroom : redelijk Bereikbaarheid per personenauto : goed per openbaar vervoer : redelijk voor vrachtvervoer : goed laad- en losmogelijkheden eigen terrein : nee openbare weg : ja, via de voorzijde en achterzijde Parkeergelegenheid op eigen terrein : nee openbare parkeerplaatsen : ja, ruim voldoende betaald/onbetaald parkeren : betaald Voor zover thans bekend zullen zich in de nabije toekomst geen wijzigingen voordoen in de bovenstaande voorzieningen. Voorzieningen begane grond: Het object is onder meer voorzien van en wordt opgeleverd met: - Gescheiden entree voor winkel en bovenwoning; - Glazenpui; - Vloer-, wand- en plafondafwerking met verlichting; - Voorbereiding voor alarmsysteem; - Apart kantoor; - Toilet; - Magazijn- / opslagruimte voorzien van ruim te openen deuren; - C.v.-installatie met diverse radiatoren; - Nutsvoorzieningen.

4 Voorzieningen bovenwoning: - Overloop met toilet en toegang naar woonruimte eerste verdieping; - Ruime woonkamer voorzien van open haard; - Half open keuken in U-opstelling met o.a. vaatwasser, koelkast en keramische kookplaat; - Bijkeuken met aansluiting wasmachine en droger en toegang tot dakterras; - Electrisch bedienbare zonneschermen; - Dakterras op het zuiden; - Drie slaapkamers op de tweede verdieping - Twee badkamers, waarvan één gemoderniseerd; - Twee toiletten; - CV-ruimte; - Gedeelde nutsvoorzieningen met de winkelruimte. Koopsom: ,-- kosten koper. Zekerheidsstelling bij verkoop: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom. Nutsvoorzieningen: De meters dienen op naam gezet te worden van de nieuwe gebruiker. Datum van aanvaarding: In onderling overleg. Parkeerplaatsen: Aangrenzend aan de winkelruimte is het parkeerterrein Markthof gelegen. Onderhavig parkeerterrein voorziet in ruim 70 parkeerplaatsen. Gebruik: Momenteel ligt het nieuwe bestemmingsplan ter inzage. In het vigerende bestemmingsplan wordt de locatie bestemd als: - Centrum 1.

5 Kadastrale gegevens: Volgens het uittreksel van de Dienst voor het kadaster en openbare registers in Nederland, is het object als volgt geregistreerd: Het vol eigendom, kadastraal bekend: Gemeente Sectie Nummer Grootte Perceel Leerdam B a en 85 ca Leerdam B a en 60 ca TOTAAL 3 a en 45 ca Bijzonderheden: - In onderling overleg is verhuur bespreekbaar. - Deel verkoop is bespreekbaar. - Voorbehoud goedkeuring verkoper. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgevoegde tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie. Voorts behouden wij het recht voor dat de opdrachtgever en/of verhuurder zijn goedkeuring dient te verlenen aan een mogelijke transactie met de ontvanger van deze informatie. Voor meer informatie: Pablo de Loor Bedrijfsmakelaar Adres Telefoon Fax De Corridor 21A, 3621 ZA Breukelen +31 (0) (0) info@deloorbedrijfshuisvesting.nl Onderhavig object hebben wij in collegiale verkoop met Mutters Makelaardij Bijlagen: - Foto s - Tekeningen - Kadastrale kaart - Bestemmingsplan gegevens

6 Foto s

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18 Tekeningen

19

20

21 Kadastrale gegevens

22 Bestemmingsplan gegevens Artikel 4 Centrum Bestemmingsomschrijving De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. op de begane grond: 1. detailhandel; 2. horeca, categorie 1; 3. maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat het bruto vloeroppervlak van een maatschappelijke voorziening maximaal 200 m 2 mag bedragen; 4. het wonen met niet-publiekgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteiten, uitsluiteind ter plaatse van de aanduiding 'wonen';

23 b. op de verdiepingen: 1. het wonen met niet-publiekgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteiten; 2. detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel'; 3. horeca van categorie 1, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 1'; 4. Kantoor, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van kantoor kantoor op verdieping'. c. publiekgerichte dienstverlening ter plaatse van de aanduiding 'dienstverlening', uitsluitend op de begane grond; d. kantoren ter plaatse van de aanduiding 'kantoor', uitsluitend op de begane grond; e. horeca, categorie 2 ter plaatse van de aanduiding 'horeca van categorie 2', uitsluitend op de begane grond; f. een parkeerterrein boven op het dak van een gebouw ter plaatse van de aanduiding 'parkeerterrein'; g. het behoud van waardevolle binnenterreinen ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van waarden - binnenterrein'; h. de instandhouding van de karakteristieke hoofdvorm van gebouwen ter plaatse van de aanduiding 'karakteristiek'; i. bij deze voorziening behorende voorzieningen, zoals groen, laad- en losruimte, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en water en waterhuishoudkundige voorzieningen.

24 4.2 Bouwregels Algemeen Het bebouwingspercentage van het bouwperceel bedraagt maximaal 100% Hoofdgebouwen Voor het bouwen van hoofdgebouwen gelden de volgende regels: a. Hoofdgebouwen mogen uitsluitend binnen een bouwvlak worden gebouwd. b. Het bouwvlak mag volledig worden bebouwd. c. De voorgevel van het hoofdgebouw wordt gebouwd in de voorste bouwgrens; d. De goothoogte mag niet meer bedragen dan ter plaatse van de aanduiding 'maximale goothoogte' is aangegeven; e. De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan ter plaatse van de aanduiding 'maximale bouwhoogte' is aangegeven; f. De dakhelling van het hoofdgebouw is 0 (plat dak) of mag variëren tussen 35 en 60, met dien verstande dat de dakhelling van een naar het openbaar toegankelijk gebied gekeerd dakvlak en/of vandaar uit duidelijk zichtbaar, uitsluitend mag variëren tussen 35 en 60 ; g. In afwijking van het bepaalde in artikel sub f is een dakhelling tussen 60 en 70 toegestaan om een mansardekap te realiseren Bijbehorende bouwwerken Voor het bouwen van bijbehorende bouwwerken gelden de volgende regels: a. De bijbehorende bouwwerken mogen zowel binnen als buiten het bouwvlak worden gebouwd. b. De goothoogte mag niet meer bedragen dan 3,5 meter. c. De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 5,5 meter.

25 4.2.4 Bouwwerken, geen gebouwen zijnde Voor het bouwen van bouwwerken, geen gebouwen zijnde gelden de volgende regels: a. De bouwhoogte van erf- en terreinafscheidingen mag niet meer bedragen dan 2 meter, met dien verstande dat de hoogte voor erf- en terreinafscheidingen vóór de voorgevel of het verlengde daarvan niet meer mag bedragen dan 1 meter. b. De bouwhoogte van overige bouwwerken, geen gebouwen zijnde, mag niet meer bedragen dan 2,5 meter. 4.3 Afwijken van de bouwregels Het bevoegd gezag is door middel van een omgevingsvergunning bevoegd af te wijken van het bepaalde in: a sub a voor het bouwen van hoofdgebouwen buiten het bouwvlak in verband met het vergroten van de horizontale bouwdiepte van het hoofdgebouw mits: 1. dit uit stedenbouwkundig oogpunt aanvaardbaar is; 2. de afstand tussen het hoofdgebouw en de achterste perceelsgrens minimaal 1 meter bedraagt (onder andere vanwege mogelijke vluchtwegen of brandveiligheid). b sub f voor het toestaan van een plat dak, mits: 1. het aantal bouwlagen van het hoofdgebouw minimaal 4 bedraagt; 2. dit uit stedenbouwkundig oogpunt aanvaardbaar is. c sub f voor het toestaan van een dakhelling tussen 20 en 35 en 60 en 80 mits dit uit stedenbouwkundig oogpunt aanvaardbaar is.

26 4.4 Specifieke gebruiksregels Niet-publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteit De vloeroppervlakte ten behoeve van de publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteit bedraagt ten hoogste 30% van de vloeroppervlakte van de betrokken woning met een maximum van 35 m 2, met dien verstande dat: a. er wordt voldaan aan de parkeernorm uit de gemeentelijke nota parkeernormen zoals die geldt ten tijde van de ontvangst van de aanvraag; b. geen afbreuk wordt gedaan aan het woonkarakter van de omgeving; c. horeca of detailhandel niet zijn toegestaan, uitgezonderd een beperkte verkoop ondergeschikt aan de uitoefening van niet-publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteit; d. de activiteiten door de bewoner worden uitgeoefend Sekswinkels Sekswinkels mogen zich niet bevinden in een straal van 150 meter rond gebouwen met gevoelige functies zoals religieuze functies, scholen of andere gebouwen waar regelmatig kinderen komen Strijdig gebruik Met betrekking tot het gebruik gelden de volgende regels: a. de opslag van meer dan KG vuurwerk is niet toegestaan; b. verkooppunten van motorbrandstoffen zijn niet toegestaan; c. perifere detailhandel is niet toegestaan; d. seksinrichtingen zijn niet toegestaan; e. bewoning als afhankelijke woonruimte is niet toegestaan; f. zorgwonen is niet toegestaan; g. dakterrassen zijn niet toegestaan; h. bed en breakfast is niet toegestaan; i. publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteiten zijn niet toegestaan;

27 j. het gebruik van gronden voor de in 4.1 sub a-4, b- 2, b-3 en b-4, c, d en e genoemde functies is niet langer toegestaan in het geval deze gronden gedurende minimaal 3 aaneengesloten jaren niet als zodanig gebruikt zijn; k. het bepaalde in onder j geldt niet voor het perceel Bergstraat 55a. 4.5 Afwijken van de gebruiksregels Afwijken Het bevoegd gezag is door middel van een omgevingsvergunning bevoegd af te wijken: a. van het bepaalde in 4.1 voor het toestaan van horeca, categorie 2, met inachtneming van de volgende voorwaarden: 1. er wordt voldaan aan de parkeernorm uit de gemeentelijke nota parkeernormen zoals die geldt ten tijde van de ontvangst van de aanvraag; 2. geen onevenredige verkeersaantrekkende werking plaatsvindt; 3. geen onevenredige aantasting plaatsvindt van het woon- en leefklimaat; 4. geen onevenredige aantasting plaatsvindt van de bouw- en gebruiksmogelijkheden van aangrenzende gronden. b. van het bepaalde in 4.1 voor het toestaan van publiekgerichte dienstverlening, met inachtneming van de volgende voorwaarden: 1. er wordt voldaan aan de parkeernorm uit de gemeentelijke nota parkeernormen zoals die geldt ten tijde van de ontvangst van de aanvraag'; 2. geen onevenredige verkeersaantrekkende werking plaatsvindt; 3. geen onevenredige aantasting plaatsvindt van het woon- en leefklimaat; 4. geen onevenredige aantasting plaatsvindt van de bouw- en gebruiksmogelijkheden van aangrenzende gronden. c. van het bepaalde in sub d ten behoeve van de vestiging van maximaal 1 seksinrichting, niet zijnde een escortbedrijf met dien verstande dat: 1. er mag maximaal 1 seksinrichting in de gemeente aanwezig zijn;` 2. er is aangetoond dat het niet zodanig verkeersaantrekkende activiteiten veroorzaakt die kunnen leiden tot een nadelige beïnvloeding van d normale afwikkeling van het verkeer;

28 3. er is geen sprake van detailhandel; 4. er bevinden zich in een straal van 150 meter geen gebouwen met gevoelige functies (zoals religieuze functies, scholen of andere gebouwen waar regelmatig kinderen komen); 5. er is aangetoond dat er geen onevenredige aantasting van het woon- en leefklimaat zal ontstaan. d. van het bepaalde in sub e voor het gebruik van een deel van een woning of bijbehorende bouwwerken bij een woning als afhankelijke woonruimte (inwoning), met dien verstande dat: 1. een dergelijke bewoning noodzakelijk is vanuit het oogpunt van mantelzorg; 2. op het perceel al een woning aanwezig is; 3. er geen onevenredige aantasting plaatsvindt van in het geding zijnde belangen waaronder die van omwonenden en bedrijven; 4. per woning maximaal één omgevingsvergunning ten behoeve van inwoning voor mantelzorg mag worden verleend; 5. maximaal 75 m 2 van hoofdgebouw en/of bijbehorende bouwwerken mag worden gebruikt ten behoeve van de inwoning; 6. bij beëindiging van de zorgbehoefte het gebruik wordt terug gebracht naar de bestaande situatie. e. van het bepaalde in sub f voor het toestaan van het gebruik van een deel van een woning of bijbehorende bouwwerken bij een woning als zorgwonen, met dien verstande dat: 1. een zorgindicatie is gesteld waaruit de noodzaak van zorgwonen blijkt; 2. vooraf schriftelijk advies wordt ingewonnen bij de brandweer; 3. op het perceel al een woning aanwezig is; 4. er geen onevenredige aantasting plaatsvindt van in het geding zijnde belangen waaronder die van omwonenden en bedrijven; 5. kan worden voorzien in de eigen parkeerbehoefte; 6. per woning maximaal één omgevingsvergunning ten behoeve van zorgwonen mag worden verleend.

29 f. van het bepaalde in artikel sub g voor het toestaan van dakterrassen, mits: 1. de hoogte van de vloerafscheiding / balustrade niet meer dan 1.20 bedraagt, gemeten vanaf de bovenkant van het platte dak; 2. geen bouwwerken, anders dan onder a. bedoeld, op het dakterras worden opgericht; 3. het stedenbouwkundig beeld ter plaatse niet wordt verstoord; 4. geen enkel deel van het dakterras op een kortere afstand dan 2 meter van de perceelsgrenzen wordt geplaatst; 5. op een andere wijze geen andere buitenruimte gecreëerd kan worden. g. van het bepaalde in artikel sub h voor het toestaan van een Bed en breakfast binnen een woning, met inachtneming van de volgende voorwaarden: 1. de Bed en breakfast mag niet als zelfstandige wooneenheid functioneren. Dit betekent dat realisatie van een aparte kookgelegenheid niet is toegestaan; 2. het maximaal aantal personen bedraagt 6; 3. de woonfunctie dient in overwegende mate te worden gehandhaafd; 4. de vloeroppervlakte die voor de Bed en breakfast -voorziening wordt benut, mag niet meer dan 30% van de vloeroppervlakte van alle vloeren van de woning bedragen, zulks tot een maximum van 75 m²; 5. de Bed en breakfast wordt gerund door de (mede)bewoner van de betreffende woning; 6. behoudens in- en uitladen, zijn bedrijfsmatige activiteiten en buitenopslag in de (openbare) ruimte rond de woning niet toegestaan; 7. de belangen van derden mogen niet onevenredig worden geschaad en er mag er geen onevenredige hinder voor het woon- en leefmilieu ontstaan; 8. er wordt voldaan aan de parkeernorm uit de gemeentelijke nota parkeernormen zoals die geldt ten tijde van de ontvangst van de aanvraag; 9. er is geen horeca, horeca-activiteiten en seksinrichting toegestaan. h. van het bepaalde in artikel sub i voor het toestaan van een publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteit, mits:

30 1. de vloeroppervlakte ten behoeve van de publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteit ten hoogste 30% van de vloeroppervlakte van de betrokken woning bedraagt met een maximum van 35 m 2 ; 2. er wordt voldaan aan de parkeernorm uit de gemeentelijke nota parkeernormen zoals die geldt ten tijde van de ontvangst van de aanvraag'; 3. geen onevenredige verkeersaantrekkende werking plaatsvindt; 4. geen afbreuk wordt gedaan aan het woonkarakter van de omgeving; 5. de activiteit geen betrekking heeft op horeca of detailhandel, uitgezonderd een beperkte verkoop ondergeschikt aan de uitoefening van niet-publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- en bedrijfsactiviteit; 6. de activiteiten door de bewoner worden uitgeoefend; 7. de belangen van derden niet onevenredig worden geschaad en er geen onevenredige hinder voor het woon- en leefmilieu ontstaat. 4.6 Omgevingsvergunning voor het slopen van een bouwwerk Vergunningplicht Voor het slopen van bouwwerken is, ter plaatse van de aanduiding 'karakteristiek' een omgevingsvergunning vereist Uitzondering Het bepaalde in is niet van toepassing op werken, geen bouwwerken zijnde, of werkzaamheden, die: a. het normale onderhoud betreffen; b. reeds in uitvoering zijn op het tijdstip van het van kracht worden van het plan Toetsingscriteria De omgevingsvergunning kan slechts worden verleend, indien: a. geen onevenredige afbreuk wordt gedaan aan de karakteristieke hoofdvorm van de bebouwing; b. de karakteristieke hoofdvorm niet langer aanwezig is en niet zonder ingrijpende wijzigingen aan het gebouw kan worden hersteld; c. de karakteristieke hoofdvorm in redelijkheid niet te handhaven is;

31 d. het delen van een gebouw of bijgebouwen betreft, die op zichzelf niet als karakteristiek vallen aan te merken, en door sloop daarvan geen onevenredige aantasting van de karakteristieke hoofdvorm plaatsvindt, e.e.a. ter beoordeling door een door de gemeente aangewezen deskundige.

LEERDAM FONTEINSTRAAT 21 WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP. Kleinschalige winkelruimte met bovenwoning midden in de binnenstad van Leerdam.

LEERDAM FONTEINSTRAAT 21 WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP. Kleinschalige winkelruimte met bovenwoning midden in de binnenstad van Leerdam. LEERDAM FONTEINSTRAAT 21 WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP Kleinschalige winkelruimte met bovenwoning midden in de binnenstad van Leerdam. Object Het object is verdeeld in een commerciële ruimte op

Nadere informatie

LEERDAM KERKSTRAAT 29 WINKELRUIMTE TE HUUR. Ruime winkelruimte op de meest prominente winkellocatie in de Leerdamse binnenstad

LEERDAM KERKSTRAAT 29 WINKELRUIMTE TE HUUR. Ruime winkelruimte op de meest prominente winkellocatie in de Leerdamse binnenstad LEERDAM KERKSTRAAT 29 WINKELRUIMTE TE HUUR Ruime winkelruimte op de meest prominente winkellocatie in de Leerdamse binnenstad Object Het object is verdeeld in een commerciële ruimte op begane grond en

Nadere informatie

TE KOOP Kantoorruimte tegenover treinstation Leerdam. Dokter Reilinghplein DB Leerdam

TE KOOP Kantoorruimte tegenover treinstation Leerdam. Dokter Reilinghplein DB Leerdam TE KOOP Kantoorruimte tegenover treinstation Leerdam blad 2 Algemene informatie In het centrum van Leerdam wordt het voormalige kantoorgebouw van de Rabobank te koop aangeboden. Het geschakelde, merendeels

Nadere informatie

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen;

De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; Artikel 15 Wonen 15.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen; alsmede voor: b. garageboxen, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'garage'; c. dienstverlening,

Nadere informatie

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg

Adviesbureau RBOI 0703.008175.40 Rotterdam / Middelburg 163 Artikel 6 Centrum 6.1 Bestemmingsomschrijving De voor Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. detailhandel, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'supermarkt': tevens een supermarkt; b.

Nadere informatie

Wonen Bestemmingsomschrijving Bouwregels

Wonen Bestemmingsomschrijving Bouwregels Wonen Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen met daaronder begrepen beroep-aan-huis; b. ter plaatse van de aanduiding 'opslag' is tevens opslag, niet

Nadere informatie

Artikel 16 Woongebied

Artikel 16 Woongebied blad -1- Artikel 16 Woongebied 16.1 Bestemmingsomschrijving De voor Woongebied aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woningen met bijbehorende voorzieningen zoals tuinen en erven, alsmede aan huis verbonden

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5

Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Toepassingsregels 3 Artikel 2 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 3 Wonen 5 Hoofdstuk 3 Overgangs- en slotregels 8 Artikel 4 Slotregel

Nadere informatie

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang;

De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. educatieve instellingen met inbegrip van kinderopvang; Artikel 7 Maatschappelijk 7.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Maatschappelijk' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. maatschappelijke voorzieningen waaronder: 1. educatieve instellingen met inbegrip

Nadere informatie

TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP

TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP TE KOOP Markt 14 - Nierstraat 1, GENNEP Algemene gegevens : Projectinformatie Centraal gelegen hoekpand in het karakteristieke centrum van Gennep. In de loop van de jaren is het pand diverse malen aangepast,

Nadere informatie

BESTEMMINGSBEPALINGEN

BESTEMMINGSBEPALINGEN 05-01-03 blz 11 BESTEMMINGSBEPALINGEN Artikel 3: Woondoeleinden 1 3. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met

Nadere informatie

b. beroeps- en bedrijfsmatige activiteiten, met dien verstande dat:

b. beroeps- en bedrijfsmatige activiteiten, met dien verstande dat: Artikel 8 Wonen - 2 8.1 Bestemmingsomschrijving 8.2 Bouwregels 8.3 Nadere eisen 8.4 Afwijking van de bouwregels 8.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a.

Nadere informatie

Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28

Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28 Bijlage 1 Aanpassing verbeelding voor de locatie Zwarteweg 28 b-2) M DH (tc) [sba-ob] Bouwaanduiding [sba-ob] specifieke bouwaanduiding - oppervlakte bijgebouwen Voorstel reparatie perceel Zwarteweg 28

Nadere informatie

Artikel 6: Woondoeleinden 4

Artikel 6: Woondoeleinden 4 05-01-03 blz 29 Artikel 6: Woondoeleinden 4 6. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 4 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN

TE HUUR. Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN TE HUUR Hogestraat 69-03, 6651 BH DRUTEN. Projectinformatie Algemene gegevens : In het karakteristieke winkelcentrum van Druten gelegen winkelunit met souterrain/berging. Objectadres : Hogestraat 6903,

Nadere informatie

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen:

Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: Gemeente Hilvarenbeek Ingekomen: 4-1 -2016 Bestemmingsplan "Kern Hilvarenbeek" Artikel 17 Wonen 17.1 Bestemmingsomschrijving 17.1.1 Algemeen De voor "Wonen" aangewezen gronden zijn bestemd voor het wonen

Nadere informatie

Hoofdstraat 120 Stadskanaal

Hoofdstraat 120 Stadskanaal Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 1 Verkoopbrochure bouwkavel voor wonen en werken Hoofdstraat 120 Stadskanaal gemeente Stadskanaal 1 januari 2017 Leeswijzer Verkoopbrochure Hoofdstraat 120 2 Verkaveling

Nadere informatie

REGELS Inhoudsopgave

REGELS Inhoudsopgave REGELS Inhoudsopgave Artikel 1 Begrippen 2 Artikel 2 Nadere regels 2 Artikel 3 Verkeer - Verblijfsgebied 3 Artikel 4 Wonen 3 Artikel 5 Algemene aanduidingsregels 6 Artikel 6 Slotregel 7 HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE

Nadere informatie

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw.

Pelgrimsche Hoeve. Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw. Fase 3 kavelnummer: 1. 's-hertogenbosch. PRIJS: k.k. ex. btw. Pelgrimsche Hoeve Kavelgegevens prijs: 325 / m² ex. btw 's-hertogenbosch Fase 3 kavelnummer: 1 PRIJS: 145.925 k.k. ex. btw Team Uitgifte Monique van Griensven - van Lent 06-31942182 m.vangriensven@s-hertogenbosch.nl

Nadere informatie

Wonen. 1.2 Bouwregels

Wonen. 1.2 Bouwregels 1 Wonen 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep of een kleinschalige bedrijfsmatige

Nadere informatie

Munselse Hoeve. project Hoeve in Goede Aarde, Boxtel. Verkoop 11 of 12 bouwkavels voor zelfbouw

Munselse Hoeve. project Hoeve in Goede Aarde, Boxtel. Verkoop 11 of 12 bouwkavels voor zelfbouw Munselse Hoeve project Hoeve in Goede Aarde, Boxtel Verkoop 11 of 12 bouwkavels voor zelfbouw Omschrijving uitgifte kavels voor zelfbouw aan de Munselse Hoeve. De gemeente Boxtel is voornemens bouwkavels

Nadere informatie

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1

4 4 vr v ije j ka k ve v ls l s De Sche h ife f la l ar r 15, Veghe h l Vig i ere r nde d be b st s emming n 1 4 vrije kavels De Scheifelaar 15,, Veghel Vigerende bestemming 1 Artikel 13 Wonen-1 13.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen-1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. de uitoefening van

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT

Vrijblijvende informatie BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT Vrijblijvende informatie BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT VRIJBLIJVENDE INFORMATIE BREDASEWEG 10-10A OOSTERHOUT Object : Winkel-/kantoorpand met bovenwoning gelegen in het centrum van Oosterhout, aan de

Nadere informatie

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming

BIJLAGE 2. Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming BIJLAGE 2 Van toepassing zijnde regels na wijziging in de bestemming 1 Artikel : Wonen Bestemmingsomschrijving A. De voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. woonhuizen al dan niet in combinatie

Nadere informatie

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper

Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: kosten koper Prins Hendrikstraat 88 a Belfeld Koopsom: 149.500 kosten koper Zeer ruime bouwkavel (ca. 1.367 m²) op een schitterende locatie! Gelegen aan de rand van het dorp in een prachtig groene omgeving en met alle

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 22720 7 november 2012 Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan bouwen één woning Melkstraat 2b te Alphen, West Maas en Waal

Nadere informatie

Artikel 4: Woondoeleinden 2

Artikel 4: Woondoeleinden 2 05-01-03 blz 17 Artikel 4: Woondoeleinden 2 4. 1. Bestemmingsomschrijving De voor woondoeleinden 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woonhuizen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek

Artikel 19 Wonen - Karakteristiek Artikel 19 Wonen - Karakteristiek 19.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'wonen-karakteristiek' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan huis verbonden beroepen; c. water; d. behoud van de

Nadere informatie

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd;

waarbij, ter plaatse van de aanduiding karakteristiek, de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd; 05-01-03 blz 49 Artikel 12: Bedrijfsdoeleinden 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor bedrijfsdoeleinden aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

LEERDAM NIJVERHEIDSTRAAT 31 COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP / TE HUUR

LEERDAM NIJVERHEIDSTRAAT 31 COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP / TE HUUR LEERDAM NIJVERHEIDSTRAAT 31 COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP / TE HUUR Prima onderhouden commerciële ruimte met mogelijkheid tot uitbreiding van het gebouw en het buitterrein. Object Het betreft een commerciële

Nadere informatie

Echt Rijksweg Zuid 1B

Echt Rijksweg Zuid 1B TE HUUR Rijksweg Zuid 1B Echt Gemeente Echt - Susteren Huurprijs: op aanvraag 2 OBJECT LIGGING PARKEREN BESTEMMING Gelegen aan de doorgaande Rijksweg in het centrum van Echt, bieden wij u deze royale casco

Nadere informatie

Piet Mondriaanstraat - Wolvega

Piet Mondriaanstraat - Wolvega Piet Mondriaanstraat - Wolvega Vraagprijs 75.000,= v.o.n. Omschrijving Piet Mondriaanstraat - Wolvega MOOIE, VRIJ GELEGEN HOEKKAVEL VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND WOONHUIS! Deze bouwkavel is gelegen op

Nadere informatie

Artikel 22 Wonen - 1. 22.2 Bouwregels Op deze gronden mag worden gebouwd en gelden de volgende regels:

Artikel 22 Wonen - 1. 22.2 Bouwregels Op deze gronden mag worden gebouwd en gelden de volgende regels: 143 Artikel 22 Wonen - 1 22.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen, al dan niet met aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige bedrijfsmatige

Nadere informatie

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels:

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels: 176 Artikel 21 Wonen 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige

Nadere informatie

Bijlage 3: Bestemmingen na wijziging

Bijlage 3: Bestemmingen na wijziging Bijlage 3: Bestemmingen na wijziging Artikel Agrarisch Agrarisch aanverwant 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Agrarisch Agrarisch aanverwant' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijfsgebouwen

Nadere informatie

HEUKELUM GASTHUISSTRAAT 4 KANTOORRUIMTE TE KOOP / TE HUUR

HEUKELUM GASTHUISSTRAAT 4 KANTOORRUIMTE TE KOOP / TE HUUR HEUKELUM GASTHUISSTRAAT 4 KANTOORRUIMTE TE KOOP / TE HUUR Hoogwaardig kantoorpand met smaak gemoderniseerd, gelegen op een unieke locatie aan de Linge, met veel parkeergelegenheid. Kantoorruimte Voorheen

Nadere informatie

Haarweg 19 Maarsbergen. Haarweg 19. Maarsbergen. Vraagprijs ,= k.k. Aanvaarding in overleg

Haarweg 19 Maarsbergen. Haarweg 19. Maarsbergen. Vraagprijs ,= k.k. Aanvaarding in overleg Haarweg 19 Maarsbergen Vraagprijs 649.000,= k.k. Aanvaarding in overleg 1 Algemeen: Op een fraaie locatie welke op korte termijn geheel ontwikkeld gaat worden komt deze vrijstaande woning nu al beschikbaar!

Nadere informatie

Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot. Gemeente Beemster

Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot. Gemeente Beemster Wijzigingsplan Locatie Kwekerij Slot Gemeente Beemster Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 4 Artikel 2 Wonen - 2 4 Hoofdstuk 3 Algemene regels

Nadere informatie

Planregels. Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase

Planregels. Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase Planregels Wijzigingsplan Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE BEPALINGEN ARTIKEL 1 Begripsbepalingen plan: (digitaal) het wijzigingsplan 'Nieuw-Vennep 1e wijziging 2 e fase' van de

Nadere informatie

Unieke winkelruimte met verhuurde woonverdiepingen in het sfeervolle kernwinkelgebied van Schoonhoven.

Unieke winkelruimte met verhuurde woonverdiepingen in het sfeervolle kernwinkelgebied van Schoonhoven. SCHOONHOVEN LOPIKERSTRAAT 15, 15a en 15b WINKELRUIMTE MET BOVENWONING TE KOOP/TE HUUR Unieke winkelruimte met verhuurde woonverdiepingen in het sfeervolle kernwinkelgebied van Schoonhoven. Object Het betreft

Nadere informatie

B i j l a g e 2 : B e s t e m m i n g G e m e n g d

B i j l a g e 2 : B e s t e m m i n g G e m e n g d B i j l a g e 2 : Bestemming Gemengd Artikel 1 Gemengd 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Gemengd aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. woningen, al dan niet in combinatie met: - ruimte voor een aan-huis-verbonden

Nadere informatie

Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1

Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1 Bijlage 2: Bestemming Wonen - 1 Wonen - 1 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor a. wonen, eventueel in combinatie met werk aan huis en/of bêd en brochje,

Nadere informatie

Ondergronds bouwen Er mag ondergronds worden gebouwd tot een verticale bouwdiepte van maximaal 5 meter.

Ondergronds bouwen Er mag ondergronds worden gebouwd tot een verticale bouwdiepte van maximaal 5 meter. Artikel 19 Wonen - 2 19.1 Bestemmingsomschrijving 19.1.1 Doeleinden De voor Wonen - 2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het oprichten van de ter plaatse voorziene en op kaart aangegeven maximale

Nadere informatie

Artikel 22: Wonen Bestemmingsomschrijving

Artikel 22: Wonen Bestemmingsomschrijving 05-43-04 blz 50 Artikel 22: Wonen 22.1. Bestemmingsomschrijving De op de plankaart voor Wonen aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. aan-huis-verbonden beroepen; met daaraan ondergeschikt:

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS

HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS Regels HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS... 1 Artikel 1 Begrippen... 1 Artikel 2 Nadere regels... 1 HOOFDSTUK 2 Bestemmingsregels... 2 Artikel 3 Groen... 2 Artikel 4 Maatschappelijk... 2 Artikel 5 Verkeer

Nadere informatie

Artikel 11 Maatschappelijk

Artikel 11 Maatschappelijk Artikel 11 Maatschappelijk 11.1 Bestemmingsomschrijving 11.2 Bouwregels 11.3 Afwijken van de bouwregels 11.4 Specifieke gebruiksregels 11.5 Afwijken van de gebruiksregels 11.6 Omgevingsvergunning voor

Nadere informatie

Ruime bedrijfsruimte en kantoor op de eerste verdieping gelegen op het bedrijventerrein Nieuw Schaik te Leerdam.

Ruime bedrijfsruimte en kantoor op de eerste verdieping gelegen op het bedrijventerrein Nieuw Schaik te Leerdam. LEERDAM PARMENTIERSTRAAT 10 BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR TE KOOP / TE HUUR Ruime bedrijfsruimte en kantoor op de eerste verdieping gelegen op het bedrijventerrein Nieuw Schaik te Leerdam. OBJECT In 2006

Nadere informatie

Ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang' zijn de gronden tevens bestemd voor langzaam verkeersdoeleinden.

Ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang' zijn de gronden tevens bestemd voor langzaam verkeersdoeleinden. Artikel 21 Wonen 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor wonen met de bijbehorende voorzieningen, zoals tuinen, erven, parkeervoorzieningen, watergangen waterretentievoorzieningen

Nadere informatie

Artikel 25 Wonen 25.1 Bestemmingsomschrijving 25.2 Bouwregels

Artikel 25 Wonen 25.1 Bestemmingsomschrijving 25.2 Bouwregels Artikel 25 Wonen 25.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. wonen; b. beroep- en bedrijf aan huis; c. bed and breakfast; d. ter plaatse van de aanduiding 'detailhandel',

Nadere informatie

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Beekstraat 26, 7311 LG Apeldoorn. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP Beekstraat 26, 7311 LG Vraagprijs 120.000,- kosten koper Omschrijving In het kernwinkelgebied gelegen winkelruimte met verhuurde bovenwoning, nader te splitsen erf en ondergrond. Gunstig gelegen

Nadere informatie

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Meidoornweg. Projectinformatie. Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Meidoornweg Meidoornweg 2-8 Badhoevedorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Meidoornweg 2-8 te Badhoevedorp Projectomschrijving Het gebouw heeft

Nadere informatie

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple

Uw eigen bouwkavel Roordahiem, Terkaple U denkt er over om uw eigen woning te bouwen? Wellicht hee u al een mooie kavel gezien in het verkavelingsplan. Mogelijk hee u zelfs al een (gra! s) op! e genomen op uw toekoms! ge woonplek. De volgende

Nadere informatie

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze

T E K O O P. Koenraadtweg 22 te Maarheeze Koenraadtweg 22 - Maarheeze De Koenraadtweg is de mooie lommerrijke, doorgaande weg die de dorpskern van Maarheeze verbindt met de sportvelden, de villaparken en het natuurgebied De Pan. Het uitzicht wordt

Nadere informatie

Adres: Molenstraat 9, 1741 GJ Schagen Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Molenstraat 9, 1741 GJ Schagen Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Molenstraat 9, 1741 GJ Schagen Vraagprijs 175.000,00 kosten koper Omschrijving Beleggers opgelet! Op een goede locatie in het centrum van Schagen staat dit winkelpand van circa 71 m² wat momenteel

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR LEERDAM PFINZTALSTRAAT 20 22

TE KOOP / TE HUUR LEERDAM PFINZTALSTRAAT 20 22 TE KOOP / TE HUUR LEERDAM PFINZTALSTRAAT 20 22 Representatief en multifunctioneel indeelbare kantoorruimte (bewoning toegestaan) met ruime eigen parkeerplaats en groot dakterras. TE KOOP / TE HUUR COMMERCIËLE

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie

Vrijblijvende informatie Vrijblijvende informatie GEDEELTELIJK VERHUURD GEBRUIKERS/BELEGGINGSOBJECT GENERAAL MACZEKSTRAAT 20 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GEDEELTELIJK VERHUURD OBJECT GENERAAL MACZEKSTRAAT 20 BREDA Object

Nadere informatie

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze

T E K O O P. Losplaats ong. te Maarheeze Losplaats ong. - Maarheeze De Losplaats is een lommerrijk pad gelegen aan de rand van de jonge wijk Bruine Akkers. Voorzieningen zoals de winkelstraat, scholen en zorgvoorzieningen zijn binnen een tiental

Nadere informatie

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels

Brummen, Mercuriusweg ong. kavels Brummen, Mercuriusweg ong. kavels OMSCHRIJVING: Te koop bouwkavels van 743 m² en 781 m². Op bedrijventerrein Rhienderen Noord gelegen bedrijfskavels ter grootte van 743 m² en 781 m². Eventueel ook beschikbaar

Nadere informatie

Reparatieplan Hierden Dorp Vastgesteld bestemmingsplan

Reparatieplan Hierden Dorp Vastgesteld bestemmingsplan Reparatieplan Hierden Dorp 2011 Vastgesteld bestemmingsplan Reparatieplan Hierden Dorp 2011 Inhoudsopgave Regels 3 Hoofdstuk 1 Inleidende regels 5 Artikel 1 Begrippen 5 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 7

Nadere informatie

Inhoud van de regels. Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5. Artikel 1 Begrippen 3

Inhoud van de regels. Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3. Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5. Artikel 1 Begrippen 3 REGELS Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende regels blz. 3 Artikel 1 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingsregels 5 Artikel 2 Woondoeleinden VI (WVII) 5 Artikel 3 Groen (G) 8 Adviesbureau RBOI 162100.16253.00

Nadere informatie

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk.

Oppervlakte ca m 2 VENRAYSEWEG 151 HORST TE KOOP. Prijs kk. Oppervlakte ca. 19.905 m 2 TE KOOP VENRAYSEWEG 151 HORST Prijs 1.125.000 kk. Impressie OBJECT Op een goede locatie gelegen in Horst aan de Maas nabij de A73 kunnen wij u vrijblijvend te koop aanbieden

Nadere informatie

TE KOOP. Kottenseweg 120 Winterswijk-Brinkheurne. Vraagprijs ,-- kosten koper

TE KOOP. Kottenseweg 120 Winterswijk-Brinkheurne. Vraagprijs ,-- kosten koper TE KOOP Winterswijk-Brinkheurne Vraagprijs 489.000,-- kosten koper Omschrijving Op een mooie locatie, aan de provinciale weg naar Duitsland en toch op korte afstand van de bebouwde kom gesitueerd, WINKEL-WOONHUIS

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR LEERDAM PFINZTALSTRAAT 4-6 COMMERCIËLE RUIMTE

TE KOOP / TE HUUR LEERDAM PFINZTALSTRAAT 4-6 COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP / TE HUUR LEERDAM PFINZTALSTRAAT 4-6 COMMERCIËLE RUIMTE TE KOOP / TE HUUR COMMERCIËLE RUIMTE LEERDAM, PFINZTALSTRAAT 4 & 6 Locatie De Pfinztalstraat maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein

Nadere informatie

TE KOOP. Emilia van Nassaustraat GW WIJCHEN

TE KOOP. Emilia van Nassaustraat GW WIJCHEN TE KOOP Emilia van Nassaustraat 20 6602 GW WIJCHEN Projectinformatie Algemene gegevens : Aan de rand van het centrum, direct grenzend aan een drietal grote parkeerterreinen is dit vrijstaand kantoorobject

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Marktplein 1 Almelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Plein CV Dordrecht.

Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP. Plein CV Dordrecht. Winkel-/ kantoorruimte TE KOOP Plein 1940-1945 3 3313 CV Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen: Deze commerciele bedrijfsruimte is werkelijk voor allerlei doeleinden geschikt. Door de casco oplevering is deze

Nadere informatie

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum

Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Te Koop Kerkgebouw met parochiecentrum Vrijblijvende Objectinformatie Bussloselaan 40 te Bussloo (kerkgebouw) Busslselaan 17b te Bussloo (parochiecentrum) 7383 AG Bussloo Object Het betreft de Rooms Katholieke

Nadere informatie

Artikel 8 Centrum Bestemmingsomschrijving

Artikel 8 Centrum Bestemmingsomschrijving Artikel 8 Centrum - 1 8.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Centrum - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen en overkappingen ten behoeve van: 1. maatschappelijke voorzieningen; 2. cultuur

Nadere informatie

Planregels. wijzigingsplan 'Hoofddorp Noord 2e wijziging' ontwerp juni 2015

Planregels. wijzigingsplan 'Hoofddorp Noord 2e wijziging' ontwerp juni 2015 Planregels wijzigingsplan 'Hoofddorp Noord 2e wijziging' ontwerp juni 2015 HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE BEPALINGEN ARTIKEL 1 Begripsbepalingen plan: (digitaal) het wijzigingsplan 'Hoofddorp Noord 2e wijziging'

Nadere informatie

LEERDAM VOORWAARTSVELD 5 (GEDEELTIJK) COMMERCIËLE RUIMTE TE HUUR. Commerciële ruimte gelegen op een zeer prominente locatie met hoge attentiewaarde.

LEERDAM VOORWAARTSVELD 5 (GEDEELTIJK) COMMERCIËLE RUIMTE TE HUUR. Commerciële ruimte gelegen op een zeer prominente locatie met hoge attentiewaarde. LEERDAM VOORWAARTSVELD 5 (GEDEELTIJK) COMMERCIËLE RUIMTE TE HUUR Commerciële ruimte gelegen op een zeer prominente locatie met hoge attentiewaarde. Commerciële ruimte De commerciële ruimte maakt onderdeel

Nadere informatie

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: Artikel 4 Bedrijventerrein 4.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. bedrijven ter plaatse van de aanduiding: 'bedrijf tot en met categorie 2' 'bedrijf

Nadere informatie

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk

Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Bestemming vrijstaande woningen W-A2 De Opslach Ryptsjerk Artikel 5: Wonen - A2 (vrijstaande woningen) 5.1. Bestemmingsomschrijving De voor Wonen - A2 aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA

Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GOESEELSSTRAAT 29 BREDA Object : De bedrijfsunit is gelegen op een hoek van een bedrijfsverzamelcomplex en is gelegen op het

Nadere informatie

TE HUUR. Hekkehorst 32, 7207 BN Zutphen. Huurprijs 5.750,- per maand

TE HUUR. Hekkehorst 32, 7207 BN Zutphen. Huurprijs 5.750,- per maand TE HUUR Hekkehorst 32, 7207 BN Huurprijs 5.750,- per maand Omschrijving Op bedrijventerrein Revelhorst III is thans een markant en goed onderhouden KANTOORCOMPLEX met BEDRIJFSRUIMTE voor verhuur/verkoop

Nadere informatie

bijlage 3 bestemming(en) na wijziging

bijlage 3 bestemming(en) na wijziging bijlage 3 bestemming(en) na wijziging Artikel 1: Maatschappelijk sociaal-cultureel 1.1 Bestemmingsomschrijving De voor Maatschappelijk sociaal-cultureel aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen

Nadere informatie

TE HUUR. Van der Brugghenstraat SL NIJMEGEN

TE HUUR. Van der Brugghenstraat SL NIJMEGEN TE HUUR Van der Brugghenstraat 1 6511 SL NIJMEGEN. Projectinformatie Algemene gegevens : Op toplocatie gelegen kantoorruimte op de 2 e verdieping van een fraai object waarin ook De Hypotheker op de begane

Nadere informatie

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9

Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E III) 7 Artikel 4 Tuinen II (T II) 9 Inhoud van de regels Hoofdstuk 1 Inleidende en algemene bepalingen blz. 3 Artikel 1 Begripsbepalingen 3 Hoofdstuk 2 Bestemmingen en gebruik 5 Artikel 2 Woondoeleinden IV (W IV) 5 Artikel 3 Erven III (E

Nadere informatie

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE

TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE TE HUUR WERKERLAAN 154 8043 LK ZWOLLE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Werkerlaan 154 8043 LK ZWOLLE HUURPRIJS : 100,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW. SERVICEKOSTEN : 35,-- per m² per jaar, te

Nadere informatie

BIJLAGEN BESTEMMINGSPLAN STEDELIJKE GEBIEDEN GEMERT-BAKEL

BIJLAGEN BESTEMMINGSPLAN STEDELIJKE GEBIEDEN GEMERT-BAKEL BIJLAGEN BESTEMMINGSPLAN STEDELIJKE GEBIEDEN GEMERT-BAKEL HERZIENING OKTOBER 2010 6fólu4>U.VV3 tan 1 5 'i, > -> - 010 ;, s BESTEMMINGSPLAN STEDELIJK GEBIED OKTOBER 2010 Bijlage 5 DEELPLAN NEERAKKER BAKEL

Nadere informatie

Verzetstraat ,- k.k. 1791DS Den Burg Bungalow

Verzetstraat ,- k.k. 1791DS Den Burg Bungalow Verzetstraat 32 409.000,- k.k. 1791DS Den Burg Bungalow Nieuwe en keurige midden woning zeer geschikt voor senioren met twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats en een volledig bestrate achtertuin

Nadere informatie

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars Projectinformatie Telgen 13b Hengelo Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld;

Nadere informatie

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012

Uitwerkingsplan. Nassaulaan. Definitief. Gemeente Baarle-Nassau Postbus AC Baarle-Nassau. Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Uitwerkingsplan Nassaulaan Definitief Gemeente Baarle-Nassau Postbus 105 5110 AC Baarle-Nassau Grontmij Nederland B.V. Eindhoven, 28 juli 2012 Verantwoording Titel : Uitwerkingsplan Subtitel : Nassaulaan

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR

Vrijblijvende informatie MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR Vrijblijvende informatie MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE MARKENLAND 96 ETTEN-LEUR Object : Het betreft een vrijstaand, multifunctioneel object gelegen op een rustige locatie in een

Nadere informatie

Puttershoek, Maerten Bollesteeg 35

Puttershoek, Maerten Bollesteeg 35 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Maerten Bollesteeg 35 Nette bedrijfsruimte in verzamelgebouw, van circa 86 m² met toiletgroep en pantry nabij t Huys

Nadere informatie

Hoevensestraat 14 Vught. Regels. Wijzigingsplan. Opdrachtgever: Datum vrijgave. Opstellers: Rapportnummer: Dhr. en mevr. H.J.G. Hendriks.

Hoevensestraat 14 Vught. Regels. Wijzigingsplan. Opdrachtgever: Datum vrijgave. Opstellers: Rapportnummer: Dhr. en mevr. H.J.G. Hendriks. Hoevensestraat 14 Vught Wijzigingsplan Regels Opdrachtgever: Dhr. en mevr. H.J.G. Hendriks Rapportnummer: 14.124_R_01 Datum vrijgave juli 2014 Opstellers: mr. Q.W.J. de Ruijter T.van Kuijk, MSc. Hoevensestraat

Nadere informatie

GEMEENTE HEERENVEEN UITWERKING 3 e FASE SKOATTERWÂLD (WONINGBOUW TEN OOSTEN VAN DE BOSVELDEN, DEEL 1) INHOUDSOPGAVE

GEMEENTE HEERENVEEN UITWERKING 3 e FASE SKOATTERWÂLD (WONINGBOUW TEN OOSTEN VAN DE BOSVELDEN, DEEL 1) INHOUDSOPGAVE GEMEENTE HEERENVEEN UITWERKING 3 e FASE SKOATTERWÂLD (WONINGBOUW TEN OOSTEN VAN DE BOSVELDEN, DEEL 1) REGELS INHOUDSOPGAVE blz HOOFDSTUK 1 INLEIDENDE REGELS 1 Artikel 1: Begripsbepalingen 1 HOOFDSTUK 2.

Nadere informatie

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels:

Artikel 21 Wonen. Voor het bouwen gelden de volgende regels: 176 Artikel 21 Wonen 21.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Wonen' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. het wonen en in samenhang daarmee voor de uitoefening van aan-huis-gebonden beroepen en kleinschalige

Nadere informatie

Te huur ca. 163 m² winkelruimte met bovenwoning 3.916,- per maand

Te huur ca. 163 m² winkelruimte met bovenwoning 3.916,- per maand Laanstraat 30 3743 BG Baarn Front 6,80 meter Centrale ligging Bovenwoning Te huur ca. 163 m² winkelruimte met bovenwoning 3.916,- per maand Kenmerken Omgevingsfactoren Deze unieke winkelruimte met bovenwoning

Nadere informatie

Uittreksel Bestemmingsplan Klarenbeek. Uitsnede plankaart. Regels

Uittreksel Bestemmingsplan Klarenbeek. Uitsnede plankaart. Regels Uittreksel Bestemmingsplan Klarenbeek Uitsnede plankaart Regels Artikel 3 Agrarisch 3.1 Bestemmingsomschrijving De voor 'Agrarisch' aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. grondgebonden agrarische bedrijven;

Nadere informatie

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN

2. BESTEMMINGSBEPALINGEN 04-11-08 blz 7 2. BESTEMMINGSBEPALINGEN Artikel 3: Bedrijventerrein Bestemmingsomschrijving A. De op de plankaart voor bedrijventerrein aangewezen gronden zijn bestemd voor: 1. bedrijven die zijn genoemd

Nadere informatie

A r t i k e l 1 T u i n

A r t i k e l 1 T u i n A r t i k e l 1 T u i n 1. 1 B e s t e m m i n g s o m s c h r i j v i n g De voor Tuin aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. tuinen behorende bij de op de aangrenzende gronden gelegen hoofdgebouwen,

Nadere informatie

Planregels uitwerking Schoenmakershoek Oost fase 3 (20 oktober 2015)

Planregels uitwerking Schoenmakershoek Oost fase 3 (20 oktober 2015) Planregels uitwerking Schoenmakershoek Oost fase 3 (20 oktober 2015) 2 3 Hoofdstuk 1 INLEIDENDE REGELS Artikel 1 Begrippen 1.1 plan: de "Uitwerking Schoenmakershoek-Oost fase 3" (NL.IMRO.0777.0086SCHOENOOST3-3001)van

Nadere informatie

Adres: Heiweg 235 a, 6533 PC Nijmegen Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Heiweg 235 a, 6533 PC Nijmegen Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Heiweg 235 a, 6533 PC Nijmegen Vraagprijs 430.000,00 kosten koper Omschrijving Vrijstaand pand met winkel en kantoorruimte op de verdieping op een deels bestraat buitenterrein. Entree via pad Heiweg

Nadere informatie

Uitwerkingsplan deelgebied 1 W arande

Uitwerkingsplan deelgebied 1 W arande Uitwerkingsplan deelgebied 1 W arande blz. 2 Inhoudsopgave Regels Hoofdstuk 1 3 Inleidende regels Artikel 1 Artikel 2 Hoofdstuk 2 Begrippen Relatie met het geldende bestemmingsplan 5 6 Bestemmingsregels

Nadere informatie

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels... 2 Artikel 1 Begrippen... 1 Artikel 2 Wijze van meten... 5

HOOFDSTUK 1 Inleidende regels... 2 Artikel 1 Begrippen... 1 Artikel 2 Wijze van meten... 5 Regels HOOFDSTUK 1 Inleidende regels... 2 Artikel 1 Begrippen... 1 Artikel 2 Wijze van meten... 5 HOOFDSTUK 2 Bestemmingsregels... 6 Artikel 3 Bedrijf... 7 Artikel 4 Bedrijf - Nuts... 9 Artikel 5 Centrum...

Nadere informatie

Partycentrum "Circus"

Partycentrum Circus TE KOOP ZWINGEL 2 TE HARDENBERG Partycentrum "Circus" Ter overname wordt aangeboden het partycentrum Circus met een oppervlakte van ca. 850 m². Het object is gelegen op een zeer goede locatie aan de rand

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDENDE EN ALGEMENE BEPALINGEN. Begripsomschrijvingen 2. BESTEMMINGSBEPALINGEN

INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDENDE EN ALGEMENE BEPALINGEN. Begripsomschrijvingen 2. BESTEMMINGSBEPALINGEN Voorschriften VOORSCHRIFTEN De voorschriften van het bestemmingsplan Souburg-Noord, vastgesteld door de raad op 28 november 2002 en goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Zeeland op 18 februari 2003,

Nadere informatie

TE HUUR. Ca m²

TE HUUR. Ca m² TE HUUR Ca. 1.200 m² Adres: Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Algemeen: Vrijstaand bedrijfsobject gelegen aan de Utrechtseweg / Reuvensweg 2 te Oosterbeek. Ligging: In het centrum van Oosterbeek, nabij alle

Nadere informatie

BIJLAGE 1 tekst herziene voorschriften van Wipstrik

BIJLAGE 1 tekst herziene voorschriften van Wipstrik BIJLAGE 1 tekst herziene voorschriften van Wipstrik Artikel 1 - Begripsomschrijvingen In deze voorschriften wordt verstaan onder: 22. erf: de grond deel uitmakende van een bouwperceel, behorende bij één

Nadere informatie

BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte

BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte BIJLAGE 2 tekst herziene voorschriften van Westenholte Artikel 1 Begripsbepalingen In deze voorschriften wordt verstaan onder: 1.23 carport: een overdekt bouwwerk, geen gebouw zijnde, dat blijkens zijn

Nadere informatie