De felicitaties van alle juffen en meesters aan iedereen die in deze weken jarig is! We wensen jullie een super leuke dag.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De felicitaties van alle juffen en meesters aan iedereen die in deze weken jarig is! We wensen jullie een super leuke dag."

Transcriptie

1 T USSENDOORTJE St. Franciscusschool Kerklaan VE Bennebroek Telefoon : info.franciscusb@jl.nu / jaargang mei Buiten is de temperatuur flink gestegen en gaat de thermometer dus hard omhoog! Helaas is de afgelopen twee weken de thermometer van het Franciscus Fonds niet gestegen. Dit betekent dat het er naar uitziet dat we ons doel niet gaan halen, waardoor wij niet alle aanvragen van school kunnen gaan inwilligen. Dit kan gevolgen hebben voor de activiteiten die nu mede mogelijk gemaakt worden door het Franciscus Fonds. Mocht je alsnog willen doneren: als algemene richtlijn vraagt het fonds elk schooljaar een bijdrage van 75, - per gezin. Maar uiteraard kun je meer of minder bijdragen. Elk bedrag is welkom op rekeningnummer NL22 RABO ten name van het Franciscus Fonds. Vanuit de werkgroep lezen Kinderen die een kwartier lezen per dag scoren beter op school. Deze week krijgen alle kinderen een folder mee naar huis met allerlei tips om kinderen nog meer plezier te laten krijgen in lezen. Scholenkoor openluchttheater Caprera Bloemendaal Vorige week zijn we gestart met 27 kinderen uit groep met het inoefenen van de liedjes onder leiding van meester Jeroen. We leren ongeveer zeven liedjes uit het hoofd en tijdens de eerste repetitie zijn we begonnen met de eerste drie. Het klonk al prachtig en wat De felicitaties van alle juffen en meesters aan iedereen die in deze weken jarig is! We wensen jullie een super leuke dag. AGENDA zie website. Vrienden van de Franciscusschool (klik op de link)

2 een enthousiasme van de kinderen! We repeteren iedere woensdag t/m 22 juni van uur in de speelzaal op school. We hebben inmiddels wat meer informatie ontvangen van de organisatie over de invulling van woensdag 28 juni: Het concert begint om uur; de kinderen komen met hun ouders en familie. De toegang voor het concert is gratis; neem zoveel mogelijk publiek mee, iedereen is welkom!. Het adres van openluchttheater Caprera is: Hoge Duin en Daalseweg 2, 2061 AG Bloemendaal. 1e Communie Afgelopen zondag werd aan 3 kinderen van groep 4 de eerste Communie uitgereikt. Het was een schitterende dag en dat was dan ook goed te zien aan Esmay, Marlinde en Bas; ze straalden! Tevredenheidspeiling april 2017 De resultaten van de tevredenheidspeiling van de ouders, het personeel en de leerlingen zijn bekend. Ik ben tevreden met het aantal respondenten. De eerste indruk is een positieve! Wij zitten in een positieve ontwikkeling wat zowel ouders als teamleden in hun waardering naar voren laten komen. Met het team worden, tijdens de eerstvolgende teamvergadering, de resultaten doorgenomen en stellen we actiepunten op waar we ons onderwijs mee kunnen verbeteren, want we zijn heel blij met de input die we gekregen hebben. Dank aan u allen die de moeite hebben willen nemen om op deze manier bij te dragen aan de ontwikkeling van de St. Franciscusschool. De resultaten van de leerlingen worden met de leerlingen gedeeld. Directie tweedaagse...jong Leren...profilering 15 en 16 mei hebben de directies van Stichting Jong Leren een tweedaagse gehad. Het thema van deze tweedaagse was profilering. We bezochten het Libanoncollege, een middelbare school in Rotterdam en luisterden naar het good practices verhaal van deze school. Werken vanuit een gedeelde gezamenlijke missie en visie met mensen met een passie, een passie voor onderwijs. Het

3 was een fijn en herkenbaar verhaal om naar te luisteren. Het gaf bevestiging op de door ons ingeslagen weg. Vervolgens zijn de scholen in gesprek gegaan met elkaar, hebben we geluisterd naar elkaars verhalen en hebben we elkaar geholpen de volgende stap te zetten in de profilering van onze scholen. Bovenal willen wij een school zijn waar we onze leerlingen het optimale over henzelf en de wereld om hen heen leren, maar een school zonder leerlingen maakt geen school, dus hebben we in deze tijd van krimp ook oog voor profilering. U bent als ouders de grote ambassadeurs van onze school, daarom zijn we ook zo blij met de resultaten van de tevredenheidspeiling Iedereen wil toch een kanjer zijn. Idee...organiseren schaaktoernooi Zoals u heeft kunnen lezen in het vorige Tussendoortje, heeft de groep leerlingen die diepe verrijking aangeboden krijgen een schaaktoernooi georganiseerd. Vorige week donderdag was de grote dag. Onder begeleiding van Juf Janet hebben deze leerlingen voor leerlingen van groep 5 tot en met 8 het schaaktoernooi georganiseerd. In het proces is veel geleerd. Hieronder leest u het verslag van de reporter van die dag. Verslag van het schaaktoernooi: Ronde 1A Er is een kort welkomstwoord gehouden over de huisregels van het schaaktoernooi maar kort daarna is de bel gegaan ( en het toernooi begonnen. ) Mika heeft binnen 5 minuten en Jur schaakmat gezet. Het leek of Bewar had gewonnen maar hij had Luna alleen schaak gezet. Fee zette Ilias heel mooi schaakmat. Het lijkt snel te gaan want Maxim heeft nu Willemijn schaakmat gezet! Een vergissing wordt gemaakt door Sander. B; hij heeft nog niet gewonnen.

4 Juliet heeft in de laatste 10 minuten Thomas schaakmat gezet! Er zijn nog 4 tweetallen over met nog 5 minuten op de klok. Een kleine discussie waar het leek dat Robin Siebe schaakmat heeft gezet, maar de wedstrijd gaat nog steeds door. Sander heeft in de laatste 3 minuten Justin schaakmat gezet. Ronde 1A is voorbij! Siebe heeft Robin eindelijk schaakmat gezet! Ronde 1B De huisregels zijn net besproken en het schaken is begonnen. Weer binnen 5 minuten heeft Jasper Sem B schaakmat gezet. Senna was vergeten schaak te zeggen en was helemaal overtuigd dat hij heeft gewonnen. Jayden heeft nu net gewonnen van Senna en hij vind het echt niet fijn, Jayden heeft bijna nog nooit geschaakt! Zeca heeft Nigar schaakmat gezet. Jesper heeft Sem M schaak gezet maar de wedstrijd gaat nog spannend door. Tom heeft Pieter zojuist schaakmat gezet met nog 20 minuten op de klok. Astrid en Femke hadden allebei alleen een koning over op het schaakbord, ze gaan nu overnieuw beginnen, wie als eerst drie schaakstukken van het bord afslaat. En Femke heeft gewonnen met 3-2! Sem M heeft na heel veel strijden toch in de laatste 5 minuten Jesper schaakmat gezet! Het laatste tweetal David en Fenne hebben nog heel veel te doen in de laatste 2 minuten, dit wordt denk ik extra tijd. De extra tijd is aangegaan! Wie als eerste 3 keer iemand anders slaat. Er is een grote discussie tussen Fenne en David wie heeft gewonnen; er is een nieuw potje gestart, wie als eerst drie stukken van de ander heeft geslagen, is de winnaar. Het is nu ontzettend spannend. David had uiteindelijk gewonnen na heel veel spanning. In de pauze kwam er een kindje uit groep 3 om te vragen of er ook een schaaktoernooi voor groep 3 en 4 georganiseerd kon worden. Dat lijkt ons wel leuk om te doen en gaan onderzoeken of het mogelijk is.

5 Ronde 2 Ronde 2 is net begonnen en de zaal is helemaal stil. Jayden die nu voor de derde keer schaakt heeft in de eerste 5 minuten schaakmat gezet op Femke! Maxim heeft nu al Bewar schaakmat gezet. Jasper heeft net heel onverwacht Fee schaakmat gezet! Nog een kwartier te gaan en Zeca heeft net David schaakmat gezet en Sem M Albert schaakmat gezet. Tom heeft zojuist Mika schaakmat gezet en nu zijn er nog 2 tweetallen over met 15 minuten op de klok. Extra tijd is aangegaan met nog maar 1 tweetal over. Wie als eerst 3 stukken heb geslagen heeft gewonnen. Siebe heeft uiteindelijk 3-2 gewonnen tegen Stijn, ook al had Stijn kunnen winnen. Nu een interview met Jayden: Jayden heeft maar 3 keer geschaakt in ze hele leven. Jayden: Ik had niet verwacht dat ik zover zou komen, ik moest meteen tegen een goede tegenstander waarvan ik met geluk had gewonnen, de tweede tegenstander was denk ik meer skill. Ronde 3 De kwartfinale van het schaaktoernooi is nu ingegaan. Alle kandidaten zijn ondertussen hun lunch aan het eten. De wedstrijd tussen Sem M en Jasper is heel spannend. Sem M heeft toch gewonnen. Na een hele lange strijd heeft Maxim net nog gewonnen van Siebe. Zeca heeft net Tom schaakmat gezet, nu is er nog 1 tweetal over. Sander B: Dit is een van de meest spannende wedstrijden van mijn hele leven. Dit is de spannendste wedstrijd in dit hele toernooi. Nog 1 minuut en dan begint de knock-out. De knock out is begonnen! Wie als eerst 3 stukken van een ander slaat, wint! Jayden heeft uiteindelijk gewonnen, het was heel spannend en Sander B baalt ervan. Ronde 4 Eerst is het druk in de zaal, maar de spanning stijgt al snel. Binnen 5 minuten is Zeca al schaak gezet maar de wedstrijd gaat door in Jaydens voordeel. Jayden is nu onverwacht schaak gezet! Er wordt veel schaak gezet door alle halve finalisten maar het gaat nog lang door. Eindelijk wordt er schaakmat gezet door Zeca. Nu nog Maxim tegen Sem M, nog 12 minuten voor de knock- out! De knock-out is begonnen, Maxim tegen Sem M. Uiteindelijk heeft Maxim toch verloren en baalt ervan. Heel knap dat hij als iemand uit groep 5 zover is gekomen.

6 Ronde 5 ( Finale) De finale is eindelijk aangebroken, Sem M tegen Zeca. Zeca is al z n koningin kwijt, en Sem M zet 2 keer schaak. De wedstrijd lijkt in Sem M s controle te zijn. JAAAA Sem M heeft heel snel de finale van het schaaktoernooi gewonnen! Het was een ongelofelijk leuke dag en een spannende strijd; dit wordt zeker weten een jaarlijks traditie!!! Groeten van de diepe verrijkingsgroep, dit was uw razende reporter Sander J. Het volgende tussendoortje verschijnt op 7 juni 2017

De felicitaties van alle juffen en meesters aan iedereen die in deze weken jarig is! We wensen jullie een super leuke dag.

De felicitaties van alle juffen en meesters aan iedereen die in deze weken jarig is! We wensen jullie een super leuke dag. T USSENDOORTJE St. Franciscusschool Kerklaan 12 2121 VE Bennebroek Telefoon : 023-5846654 info.franciscusb@jl.nu /www.franciscusschoolbennebroek.nl jaargang 2016-2017 10 mei Wat is de school weer prachtig

Nadere informatie

De felicitaties van alle juffen en meesters aan iedereen die in deze weken jarig is! We wensen jullie een super leuke dag. AGENDA zie website.

De felicitaties van alle juffen en meesters aan iedereen die in deze weken jarig is! We wensen jullie een super leuke dag. AGENDA zie website. T USSENDOORTJE St. Franciscusschool Kerklaan 12 2121 VE Bennebroek Telefoon : 023-5846654 info.franciscusb@jl.nu /www.franciscusschoolbennebroek.nl jaargang 2016-2017 5 juli Vakantierooster en studiedagen

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Karatelessen Het Nationaal Schoolontbijt Nieuwe leerlingen Sinterklaasviering Vrijwillige ouderbijdrage Schoolschaatsen Kerstviering

Nadere informatie

SCHOOLJAAR juni 2019

SCHOOLJAAR juni 2019 SCHOOLJAAR 2018-2019 juni 2019 BELANGRIJKE DATA 5 juli Musical groep 8 8 juli Musical groep 8 9 juli Musical groep 8 10 juli Uitvliegeren groep 8 12 juli Alle leerlingen vrij 12 juli Start zomervakantie

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA

13 mei 2016 nummer 16 AGENDA 13 mei 2016 nummer 16 AGENDA ma 16 mei 2 e Pinksterdag di 17 mei Tandenpoets-les voor groep 1 en 2 wo 18 mei Groep 7 heeft praktijkexamen fietsdiploma do 19 mei Tandenpoets-les voor groep 3 en 4 17, 18

Nadere informatie

Even bijpraten.. Vanuit de MR

Even bijpraten.. Vanuit de MR Even bijpraten.. Vanuit de MR Datum: 29-03-2019 Jaargang: 27 Aflevering: 10 Redactie: f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 12 april Koningsspelen 14 april Kinderconcert in Fluor 18 april Paasviering 24 april MR-overleg

Nadere informatie

Kalender van deze maand

Kalender van deze maand Kalender van deze maand 03-06 Zwemmen groepen 4-5-6 05-06 Schoolhandbaltoernooi in Spierdijk 09-06 Eerste Pinksterdag 10-06 Tweede Pinksterdag / Pinkstervakantie t/m 14/6 11-06 Vrij 12-06 Vrij 13-06 Vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 december/januari schooljaar

Nieuwsbrief 5 december/januari schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 5 december/januari schooljaar 2016-2017 AGENDA 9 januari Weer naar school. 9 januari Groep 7 gaat zwemmen. 16 januari

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

Week 22. Week 23. Van de directie

Week 22. Week 23. Van de directie Twee wekelijkse nieuwsbrief van de Chr. basisschool Het Mozaïek Nummer 18 23 mei 2014 Agenda Bijbelverhalen... ma 26 t/m 28 mei 2014 schoolkamp groep 8 wo 28 mei 2014 extra vrije dag groep 1 t/m 7 do 29

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week - 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief blikken wij terug op het feestelijke afscheid van juf Elly, de leerkrachtenverjaardag, de regionale zwemkampioenschappen en de

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie) Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 22 Nummer 15 27-11-2015 Redactie: Kees Hagenaars Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

PAUS JOANNES INFORMATIE

PAUS JOANNES INFORMATIE PAUS JOANNES INFORMATIE Nieuwsflits RK Basisschool Paus Joannes Benninkstraat 12 Haaksbergen tel. 5721808 E-mail: directie@pausjoannes.com www.pausjoannes.co m Schooljaar 2016-2017: weeknr. 6 Voor het

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes!

Vertrek leerling Carlijn uit groep 5 is naar OBS Gieten gegaan. We wensen haar heel veel plezier en succes! N i e u w s b r i e f 6 J a a r g a n g 6 m a a r t 2 0 1 8 Nieuwe leerlingen In groep 1 zijn drie nieuwe leerlingen gestart. Van harte welkom Nick, Marije en Quinne. We wensen jullie een fijne tijd toe

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Heeft u hier belangstelling voor dan graag een telefoontje of mailtje naar juf Rita, r.vbavel@bakenpurmerend.nl of een telefoontje naar school.

Heeft u hier belangstelling voor dan graag een telefoontje of mailtje naar juf Rita, r.vbavel@bakenpurmerend.nl of een telefoontje naar school. Nieuwsbrief 11 febrauri 2016 Overblijven We zijn op dit moment druk bezig om het voor elkaar te krijgen dat na de voorjaarsvakantie het overblijven digitaal kan worden georganiseerd. Het aanmelden en betalen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Bedankje Graag willen wij iedereen enorm bedanken voor de geweldige dag die o.a. voor mijn jubileum c.q. mijn afscheid werd georganiseerd. De aankomst bij school met alle leerlingen

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Voorleeskampioen!!!!!

Voorleeskampioen!!!!! Studiedag Kanjertraining. De studiedag van 16 januari stond in het teken van het Kanjertraject. Het was een dag waarin we als leerkracht meegenomen werden in o.a. de thema s; Hoe praat je over gevoelens?

Nadere informatie

Wedstrijden Dinsdag 17 januari Poule A Twan - Jona Jonas - Laura Poule B Levi - Thijs Jasper - Iris

Wedstrijden Dinsdag 17 januari Poule A Twan - Jona Jonas - Laura Poule B Levi - Thijs Jasper - Iris Poule indeling schaaktoernooi 2017 CBS De Hoeksteen - Ooltgensplaat Poule A Twan Vroegindeweij Jona Huijer Jonas Okker Laura Griffioen Poule B Levi Snaauw Thijs van Neerbos Iris Vroegindeweij Jasper Griffioen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 d.d

Nieuwsbrief 10 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 10 d.d. 22-01-2019 Dinsdag 22 januari 2019 Nieuwsbrief 10 Woensdag 23 januari 2019 Voorleesontbijt groep ½ t/m 8 Donderdag 24 januari 2019 Theatermiddag groep 5 en 7 GEANNULEERD

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35

Agenda. Mededelingen. Verjaardagen. 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 18 december 2015 - nummer 7 Jaargang 35 Agenda 21-12-15 t/m 01-01-16 Kerstvakantie 04-01 Luizencontrole 06-01 Inloop van 08.15 uur 08.30 uur Mededelingen Onze Facebookpagina heeft inmiddels ruim 100 volgers.

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd!

Busselnieuws. Busselnieuws. 18 juni 2015. Het Busselnieuws! Agenda. We hebben nieuws over de toekomst! Jarigen. Musical groep 8. Alvast gefeliciteerd! Het! We zijn begonnen aan de eindspurt van het schooljaar! De toetsen zijn achter de rug Volgende week ontvangt u het tweede rapport van uw kind We krijgen een enorm leuke sportdag We gaan de musical zien

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 30 juni 2017 Nieuwsbrief nummer 19 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Volgende week gaan we afscheid nemen van juf Monique; na

Nadere informatie

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 02 nieuwsbrief voor ouders November 2017 2018 Agenda Vrijdag 10 november: Nationaal schoolontbijt Dinsdag 5 december: Sinterklaas Vrijdag 22 december: Kerstlunch. De leerlingen zijn om 12.00

Nadere informatie

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014

JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 JEUGD-OUDERTOERNOOI D.O.V. 2014 Op zaterdagmiddag 22 hebben we het traditionele jeugd-oudertoernooi gehouden. Er hadden zich 12 koppels ingeschreven, maar twee hebben zich alsnog teruggetrokken, waardoor

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Algemene informatie van de directie Schooljaarplan Elk jaar maken we een schooljaarplan, waar alle plannen voor het nieuwe

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018

WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 WEEKBRIEF 23 FEBRUARI 2018 Geachte ouders. Deze brief verschijnt als de voorjaarsvakantie al begonnen is. Wij wensen u en de kinderen een hele fijne vakantie toe en hopen alle kinderen weer op de gewone

Nadere informatie

Laetare Actueel Jan/2019

Laetare Actueel Jan/2019 Laetare Actueel Jan/2019 Vreedzame School Zoals uw weet, zijn wij vanaf het begin van dit schooljaar begonnen met de Vreedzame School. Wij zijn deze maand gestart met blok 3. Wij hebben oor voor elkaar.

Nadere informatie

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep.

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep. Jaargang 33, nummer 12 Volgend Kolfje verschijnt op 26 maart 2015. Maandag 9 maart t/m donderdag 19 maart Kunstproject met afsluitend een tentoonstelling Vrijdag 27 maart Palmpasen, info volgt. Op 29 april

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Paula 60 jaar Van harte gefeliciteerd

Paula 60 jaar Van harte gefeliciteerd JAARGANG 11, NR. 12 15 MAART 2013 AGENDA: 18 maart: Start thema lentekriebels Paula 60 jaar Van harte gefeliciteerd Als u vanmorgen uw kind naar school heeft gebracht zal het u niet ontgaan zijn. Paula

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Nummer maart 2019

Nummer maart 2019 Nummer 23 21 maart 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag, leerlingen

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data:

MARIMBAZUIN Mei Belangrijke data: MARIMBAZUIN Mei 2017 De van Willemien, directeur Wat een prestaties zijn er weer geleverd op Marimba. En dan bedoel ik deze keer de kinderen uit groep 7 en 8. Bijzonder trots zijn we op een gemiddelde

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8

H O F N I E U W S UITSLAG EINDCITO GROEPEN 8 H O F N I E U W S Agenda Groep(en) Activiteit Do.24 en vr 25 mei 8 Peanutbal-toernooi Vrijdag 25 mei 1 en 2 Spelletjesochtend Vrijdag 25 mei 1 t/m 8 Inleveren briefje deelname ouderbedankochtend Dinsdag

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES

SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES SCHOOLKRANT DE DRIE BEERTJES Wat viel er te beleven? Wat moeten we onthouden? Aan welke maandtip moeten we aandacht besteden? U komt het allemaal te weten. MAART Beste ouders en grootouders De maand maart

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2019

Nieuwsbrief februari 2019 Agenda 07-02 Ons schoolgebouw is 50 jaar oud! 13-02 Groep 8 proeftoets 19-02 OR vergadering 25-02 Rapporten mee 26/28-02 10 minuten gesprekken 28-02 Hal versieren (19.00 uur) 01-03 Carnaval Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11

Nieuwsbrief. Week van IJsselstein op De Brug. Agenda. Jaargang Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Jaargang 2018-2019 Vrijdag 31 mei 2019 nummer 11 Nieuwsbrief Week van IJsselstein op De Brug De afgelopen weken stond ons mooie stadje IJsselstein centraal in onze school. Dit alles in het kader van ons

Nadere informatie

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 15 Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode voetbaltoernooi nieuws vanuit de kleutergroepen nieuw spelmateriaal kleutergroepen

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

zondag 21 april a.s.

zondag 21 april a.s. zondag 21 april a.s. van 10.00 tot 10.45 uur in de Nicolaaskerk van Krommenie Thema: groeien, groot worden Zondag 21 april a.s. is er een schoolkerkdienst die wordt georganiseerd door groepen 3/4 (S),

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender

DATUM: 04 sept 2017 GLOBE EDITIE: 39 IN DIT NUMMER: De Globe. Welkom. Gymrooster. Even voorstellen. Schoolafspraken. Kalender Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Nieuwe leerlingen Sport4Kids (Sportdag) Schoolfotograaf Kennismakingsochtend Wist je dat... Van de directie Beste ouders /

Nadere informatie

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017

KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 KJS- nieuwsbrief 14 Schooljaar 2016-2017 23 maart 2017 *Volgende nieuwsbrief 6 april 2017 Onze school is geen eiland Deze week krijgen we bewoners van Midden Inn op bezoek. In de hal zullen zij koffie

Nadere informatie

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018

In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Nr. 16 maandag 18 december 2017 In verband met de Kerstvakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 15 januari 2018 Belangrijke data Woensdag 20 december: Kerstbuffet Elegaststraat: aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits mei 2019

Maria Nieuwsflits mei 2019 Vanaf 21 t/m 24 mei: Woensdag 29 mei: Heeft u ons Digitaal Museum al bezocht? zoals u in de folder die u heeft gekregen heeft kunnen lezen, kunt nog steeds een kijkje nemen in het online museum waarin

Nadere informatie

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt.

De kinderopvang. We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Nieuws uit de groepen Nr. 27 arpil 2016 De kinderopvang Knuffels We hebben gewerkt aan het thema knuffels. Alle kinderen hebben zelf een eigen knuffel gemaakt. Als het kan dan gaan we ook op pad met de

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

4 e Chess League Oost 2014/2015

4 e Chess League Oost 2014/2015 4 e Chess League Oost 2014/2015 22-2-2015 Op zondag 22 februari 2015 was alweer het 4 e Chess League Oost 2014/2015. Het toernooi werd zoals gebruikelijk gehouden in de Meevaart. Naast het schaken konden

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 18 nr. 04 datum 09-10-2014 week 7&8 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 10-10 Herfstwandeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2015/2016 nummer 11 In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Schoolregel van

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

WEEKBRIEF 18 mei 2018

WEEKBRIEF 18 mei 2018 WEEKBRIEF 18 mei 2018 Geachte ouders. In deze weekbrief kunt u lezen welke leerkrachten volgend jaar voor welke groepen zullen zorgen. We melden dat via deze weekbrief omdat we daardoor in een keer alle

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Schaakkrant L2. CBS Oud Zandbergen. Goede prestaties CBS Oud Zandbergen op landelijk Leonardo schaaktoernooi

Schaakkrant L2. CBS Oud Zandbergen. Goede prestaties CBS Oud Zandbergen op landelijk Leonardo schaaktoernooi Schaakkrant L2 CBS Oud Zandbergen De schaakkrant van Leonardo 2 CBS Oud Zandbergen is in november 2011 gemaakt door Lotte, Jasper, Gido, David, Quirijn, Noud, Joep, Jurriaan, Chassity, Koen, Elise, Loes,

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO : 010-4205314, via De Piloot Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

4 februari t/m 8 februari Deze week oudergesprekken en adviesgesprekken 9 februari Open dag VO

4 februari t/m 8 februari Deze week oudergesprekken en adviesgesprekken 9 februari Open dag VO 4 februari 2019 4 t/m 8 februari Deze week oudergesprekken en adviesgesprekken 9 februari Open dag VO 4 februari Jelte Geernaert (9) 5 februari Jasmijn van Dongen (11) 5 februari Joosje van Duin (8) 5

Nadere informatie

Een uitvinding hoeft niet alleen je eigen leven een stukje makkelijker te maken, denk ook aan de wereldproblemen

Een uitvinding hoeft niet alleen je eigen leven een stukje makkelijker te maken, denk ook aan de wereldproblemen Wat is jouw uitvinders naam? INTRODUCTIE Als je dit boekje in handen hebt, ben je waarschijnlijk iemand die al een uitvinding heeft bedacht en daarmee de wereld gaat veranderen voor jezelf en anderen,

Nadere informatie