Check website voor update en volg ons!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Check website voor update en volg ons!"

Transcriptie

1 2015 Check website voor update en volg ons! VOETBALTOERNOOI HOLLANDSE AVOND STRAATGOLF POPQUIZ PONY STAPPEN BBQ BUITENATTRACTIES WATERSPEKTAKEL WANDELTOCHTEN KOFFIECONCERT CULINAIR KINDERTHEATER HARDLOPEN BON VIVANT JAZZ JONG NEDERLAND FIETSEN KIDS DISCO TENTVIERING WIPE OUT EN NOG VEEL MEER!

2

3 Welkom! bij de Bennebroekse Feestweek Op donderdag 11 juni, vrijdag 12 juni, zaterdag 13 juni én zondag 14 juni gaat Bennebroek en omgeving weer knallen met een groots gevarieerd evenement! Dit jaar stond voor de organisatie in het teken om alle sportclubs, verenigingen en stichtingen die het dorp rijk is te betrekken bij ons jaarlijkse dorpsfeest en zo een bomvol gevarieerd programma neer te zetten voor jong en oud! En dat is gelukt.. We hebben zelfs een extra dag aan het programma toe kunnen voegen met op donderdag de opening van de feestweek met de basisscholen uit het dorp. We gaan stilstaan bij 70 jaar bevrijding en hebben verder de dag voor de kids ingericht met kinderdisco, sport en spel en NIXfeest. Ook ouders kunnen terecht bij de Jazzmiddag van Bon Vivant en blijven hangen voor de Schuimparty. Met dezelde entreeprijzen als vorig jaar gaan we verder 3 avonden feesten! En we hebben speciaal thema avonden opgezet! Met op vrijdag de aftrap van de Hollandse Avond, een succesnummertje in de feestweek. Op zaterdag gaan we er nog eens over heen en moeten de voetjes van de vloer met onze Saturday Night Fever feestavond! Swingen op bekende covers gebracht door diverse bands. Uiteraard hebben we op zondag zoals altijd weer onze Culinaire top dag met afsluitend familiefeest met top band de Boston Tea Party! Veel van het bekende programma blijft overeind, hier en daar wat aanpassingen en toevoegingen, en een spetterend evenement terug van weg geweest op zaterdagmiddag kortom, Bennebroek gaat los deze dagen! Wij hopen jullie daarom ook weer allemaal te zien tijdens de Bennebroekse Feestweek 2015!

4

5 Sponsors en vrienden De feestweek is inmiddels een begrip in Bennebroek en omstreken! Natuurlijk kunnen we dit grootse evenement niet organiseren zonder de steun van sponsoren en onze goede Vrienden van de feestweek. Wilt u meedoen als sponsor of opgeven als vriend dan kan dat via de website dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dat kan vandaag nog!! Zonder sponsor of vrienden geen feestweek! Bij voorbaat dank voor uw bijdrage! Hartelijke groet namens de PR/Sponsor commissie Vrijwilligers Beste vrijwilligers, De afgelopen jaren heeft de feestweek zijn succes mede te danken aan de inzet van de vele trouwe vrijwilligers. Ook dit jaar hopen wij weer in groten getale op jullie hulp te mogen rekenen. Vul vandaag nog het aanmeldingsformulier in op de website en houd de website goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes. Belangrijk: Vanaf 18 mogen we je inzetten voor barwerkzaamheden. Vrijwilligers, sponsors en vrienden... jullie kunnen niet genoeg bedankt worden!

6 On premise or in the cloud, Voor Wilroff IT-oplossingen is your partner zonder to do IT. ingewikkelde verhalen. Kijk op to the point in ict. Eventchalet.nl Chalet verhuur Crew accommodatie op locatie Festihut: verhuur & franchise Totale verzorging festival camping Beddenverhuur EventFactor BV - Postbus DE - Haarlem info@eventchalet.nl -- Tel:

7 Buitenterrein Wat zou een feestweek zijn zonder buitenterrein! Met andere woorden, we hebben weer een evenemententerrein vol met leuke attracties. Speciaal voor de kleintjes staan er verschillende springkussens en een zweefmolen. Donderdag 11 juni uur Vrijdag 12 juni uur Zaterdag 13 juni uur Zondag 14 juni uur Voor de grotere kinderen zijn er dit jaar weer de nodige uitdagingen in het programma zoals een loopmat over het water en een obstakelbaan. Dus vergeet vooral je zwemkleding en handdoek niet mee te nemen! Gedurende de openingsuren van de buitenattracties zijn het gezellige terras en bar geopend. Voor de inwendige mens hebben we op zaterdag en zondag de alom bekende koffiekar, ijsjes, suikerspinnen, popcorn of een heerlijk patatje. Natuurlijk op vrijdag de BBQ en op zondag Bennebroek Culinair! Het gebruik van alle attracties is op eigen verantwoording. Wipe Out Zaterdag 13 juni uur Terug van weggeweest de Wipe Out baan! Teams kunnen zich aanmelden om mee te doen! Of we gaan racen individueel! Trek je zwembroek aan en klauter over onze obstakelbanen. Het is helemaal gratis! Op zaterdag vanaf uur wordt het weer een water spektakel! Kijk op de website!

8

9 Voetbaltoernooi Vrijdag 12 juni uur Feestweek Voetbaltoernooi voor jong en oud Vrijdagmiddag kunnen team zich weer aanmelden voor het voetbaltoernooi voor jong en oud op het feest terrein zelf. Na het success van vorig jaar zetten wij dit toernooi ook dit jaar weer door. Win die beker!!! Tijdens en na dit spektakel is er uiteraard muziek en een heerlijke BBQ vanaf uur op het veld geheel verzorgd door Richard Hardebelt van Vijn Partyservice. Aansluitend aan ons eigen voetbal toernooi en na de lekkere BBQ is er weer de Popquiz! Na de quiz gaan we door in de Hollandse avond met Nederlandse muziek, DJ en live muziek. Mis het niet!! Schrijf je in! Inschrijven kan via onze website. Het bestuur, een aantal vrijwilligers, de scholen en BSM maken het mogelijk dit bijzondere toernooi te organiseren. Meld je aan per team, via Er zijn diverse inschrijfmogelijkheden zowel voor jong en oud. Ieder team heeft minimaal 5 spelers (meer mag, maar dan met wissels) en maximaal 8 teams per categorie. Start jeugd vanaf uur en start seniorenteams vanaf uur. Kijk op de website voor deelname en meer informatie! Check website voor update en volg ons!

10

11 Kofferbakmarkt / Braderie Zaterdag 13 juni uur Kom en geniet van de gezellige Kofferbakmarkt en Braderie tijdens de Bennebroekse Feestweek! KOFFERBAKMARKT We combineren de Braderie met een Kofferbakmarkt dit jaar! Op deze manier geven we iedereen de gelegenheid zijn spullen te verkopen. De kofferbakmarkt en de braderie zal plaatsvinden op het feestterrein op de geitenwei zelf, met vrolijke muziek en een gezellig terras. Verkopen? Deelnemen aan de kofferbak markt kan voor een klein bedrag. En iedereen kan hieraan mee doen! Wil je liever gebruik maken van een kraam in braderie stijl, dan kan dat ook. Neem daarvoor contact op met de organisatie door te mailen naar: info@bennebroeksefeestweek.nl Wees er snel bij, want er zijn maar beperkt aantal plekken. Vol = Vol! Bezoeken? Het is helemaal gratis! Dus u kunt ervan op aan dat er op onze markt van alles te zien is en natuurlijk zal er ook iets leuks voor u bij zitten. Voor elk wat wils. Uiteraard zult u ook dit jaar weer lekker kunnen genieten op het terras van ons Feestterrein. Daar kunt u buiten plaatsnemen voor een gezellig drankje. De hele dag zijn er naturlijk ook activeiten op het terrein voor jong en oud. Doe mee, of kom snuffelen tussen de spulletjes! Kijk voor alle informatie over deelnemen op onze website!

12 Wandelen & Hardlopen Weer een nieuw event! Zaterdag 13 juni uur Wandelen en hardlopen op zaterdag Na de stiletto run en de Bennebroekse Bosrun een tweetal nieuwe events. Dit jaar is er namelijk aansluitend aan het koffieconcert een wandeltocht. U kunt zich inschrijven via de website info@bennebroeksefeestweek.nl meer en actuele info is te vinden op website. Deze wandeltocht is uiteraard voor jong en oud. Voor de sportieve en zeer actieve lopers is er vanaf uur een hardloop wedstrijd. Ook dit event is georganiseerd door een tweetal enthousiaste vrijwilligers. Vanaf de startboog zo snel als mogelijk het parcours afleggen. Start en finish is op het feestterrein zelf en uiteraard is publiek ook van harte welkom. Er zijn meerdere afstanden mogelijk zodat ook hier jong en oud aan kan meedoen. Volg ons op Twitter en like ons op Facebook zodat u al het laatste nieuws en de inschrijvingen kunt volgen. Vooraf trainen is aan te raden en graag tot zaterdag 13 juni! Stuur een mail en meld u aan!

13 Artiesten Diverse DJ s Dit jaar zijn er diverse lokale en regionale DJ s aanwezig tijdens de Feestweek. Van de Kidsdisco, het NIX feest welke overgaat in een Schuimparty, zal er een DJ aanwezig zijn. Veel talent is er in Nederland aanwezig als we kijken naar DJ s daarom zijn we er erg trots op dat juiste lokale en jongen talenten van diverse scholen uit de omgeving deze feestweek willen draaien. Draaien? Het is meer als draaien... Ervaar en beleef het zelf en kom kijken en meegenieten donderdag in de feesttent. Dave Miller Dave is voor Bennebroek geen onbekende! En ook dit jaar is hij er natuurlijk weer bij. Helemaal toepasselijk nu we op vrijdag onze tent om toveren tot een Hollandse Kroeg. De bekende Bolle Jan zanger mag dan op onze buhne natuurlijk niet ontbreken! Op elfjarige leeftijd zong hij tijdens een vakantie op Mallorca in een Engelse pub de sterren van de hemel. Zijn ouders waren dermate enthousiast over zijn zangkwaliteiten, dat hij direct na thuiskomst zanglessen mocht nemen. De ene na de andere talentenjacht volgde, met als hoogtepunt in 1996 het winnen van de grootste talentenjacht van Amsterdam in Café La Bastille. Hij tekende een platencontract en in 1998 kwam zijn eerste single Leuke meiden uit, gevolgd door Eens en voor altijd, Laying in the arms of Mary en One night in Madrid. Het repertoire van de jonge zanger bestaat uit Nederlandse en Engelstalige muziek, in tempo variërend, waarbij te horen is dat Miller veel heeft opgestoken van Robbie Williams! Rob van Dam Rob komt uit Vogelenzang en weet wat sfeer maken is. Van Nederlandse feestmuziek weet Rob alles en de grote hits uit de vaderlandse hitlijsten behoren tot zijn repertoire. Op het podium is Rob helemaal in zijn element en dat heeft hij ook eerder bewezen tijdens de vorige feestweek toen hij op zondag avond de tent volledig op zijn kop zetten! Deze ervaren zanger past helemaal bij onze Hollandse avond en zal naast onze DJ Rick een goede aanvulling zijn op het programma. Met onze ervaren DJ en mysterie gast hebben wij een geweldige vrijdag avond. Een Hollandse avond in De Feesttent in Bennebroek is een groot feest. Volg de site, Facebook en Twitter voor het laatste nieuws. Iedereen is welkom en als je er niet bent ga je echt wat missen!!

14 Artiesten Bob en de Blue Band Onlangs 2e geworden, als beste Coverband van Nederland! Is de Bob en de Blueband een groentje bij ons op het podium! Voor het eerst maken zij hun entrée in de feesttent tijdens onze Saturday night fever party! Meer dan een band! Bob en de Blue Band is een ware sensatie, een act! Bob en de Blue Band is opgericht in 2001 en sindsdien al jarenlang succesvol in Nederland en daarbuiten. Het enthousiasme van de groep maakt de band een graag geziene gast op ieder event. De band is een unieke act waar je naar wilt blijven kijken. Strak in het pak vertolkt de band Rock- n-roll in de breedste zin van het woord. Vele classics en medleys worden afgewisseld met de knallers van nu, zowel Engels- als Nederlandstalig. Niet alleen de muziek is bepalend voor de spreekwoordelijke voetjes van de vloer; vooral de enthousiaste uitstraling van de groep draagt veel bij aan het feestgedruis. Kortom: Bob en de Blue Band Boston Tea Party Terug van weggeweest in onze feest tent.. En, het werd tijd ook! Want als wij iets willen in Bennebroek dan is het wel voetjes met een te gekke band en goede covers! Staan bij jullie de avondjes met de Boston Tea Party nog in het geheugen gegrift? Nou, bij ons wel en wij kijken er dan ook weer erg naar uit om ze terug in de tent te mogen verwelkomen! Op zondag knallen wij met hun de feestweek 2015 uit! Volgens insiders is de BTP dan ook Nederlands beste feestband! Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow dè garantie voor een volledig geslaagd feest! De Boston Tea Party is dé super spontane TOP-feestband van Nederland en volgens insiders Nederlands beste feestband. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest! Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

15 Artiesten DJ Barry DJ Barry is geboren en getogen in Bennebroek. Hij is een allround DJ, die met zijn onuitputtelijke energie de gave heeft, om aan te voelen wat een avond nodig heeft. Hij is van alle markten thuis. Zijn muziekgenre varieert dan ook van Disco tot Nederpop, van Dance tot Aprés-ski en ook voor Nederlandstalig zit je bij Barry goed. Hij voelt elk publiek direct aan en maakt er gegarandeerd een feest van! En dat komt goed uit, want tijdens onze Saturday Night Fever zal hij tussen de live acts door het publiek opwarmen en de avond afsluiten! Danique the Voice Het kan niet anders dan dat onze eigen Danique haar opwachting gaat maken in onze feesttent! Met haar deelname aan de the Voice heeft ze in een klap een hoop bekendheid op gedaan en zijn wij dan ook blij dat ze bij ons op het podium staat! Samen met haar eigen speciale band helemaal over uit Amerika, gaan we los op de covers tijdens onze Saturday Night Fever party en haar fijne stem! Mistery Gast Naast bovengenoemde artiesten is dit jaar vooral gekozen voor thema avonden - heerlijk dansen op live muziek van Jazz, Disco tot Hollandse avond. Met diverse DJ s en spetterende optredens van cover Feestbands zowel uit Nederland als uit Amerika. Uiteraard is er ook een Mistery gast volg hiervoor de site en Twitter. Like ons op Facebook en win kaarten voor de leukste feestweek van Nederland! Check website voor update en volg ons!

16 Programma Check website voor update en volg ons! donderdag 11 juni uur Bennebroek viert 70 jaar bevrijding uur Opening feestweek Buitenattracties uur Touwtrekken kids Kids Disco uur Kindertheater ZWUF Bon Vivant BBQ met live Jazz muziek uur NIX Feest Alcoholvrij Uitsluitend voor middelbare scholieren op vertoon van hun schoolpas uur Schuim party zaterdag 13 juni Koffieconcert Kofferbakmarkt/ Braderie op feestterrein Sport toernooi Buitenattracties Wandeltochten Hardlopen Pony stappen Wipe-Out Saturday Night Fever met Bob en de Blue Band & Danique the Voice vrijdag 12 juni Buitenattracties Voetbaltoernooi jeugd Voetbaltoernooi volw Complete BBQ door Vijn Catering PopQuiz Hollandse avond Live toppers in B broek! met Dave, Rob en surprise!

17 Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden zondag 14 juni Tentviering kerken Buitenattracties met waterspektakel! Spelmiddag (6 12 jaar) JONG NEDERLAND Straatgolftoernooi Natuurwandeling Fietstocht Van Bakel Pony stappen Kindertheater Bennebroek Culinair uur Huldiging kampioenen Kaartverkoop VOOR- VERKOOP KASSA Passepartout 25, n.v.t. Donderdag 11 juni Nix Feest 5, * 5, * *+ gratis muntje Schuim party Vrijdag 12 juni Hollandse avond 10, 12, Slotfeest met Boston Tea Party Zaterdag 13 juni Saturday Night Fever 10, 12,50 Zondag 14 juni Toegang feestterrein Bennebroek Culinair + Slotfeest tot 16 jaar gratis gratis 16 jaar en ouder 5, 5, Start verkoop Voorverkoop vanaf dinsdag 2 juni t/m woensdagavond 10 juni uur. Daarna gelden kassaprijzen. Verkooppunten Bennebroek Heemstede Hillegom

18 Speciaal feestje? Maak dan indruk op uw gasten met biologisch gekweekte kaviaar! Een uniek bedrijfsverzamelgebouw in Hoofddorp - No cure No pay! - Lagere vaste lasten - Voor huishoudens - Voor bedrijven - Financieel overzicht - Persoonlijk advies - Alles onder één dak Bel nu voor een intake: Direct geld besparen? Wij realiseren besparingen van gemiddeld 1700,- per huishouden per jaar! Rick Tol Uw financiële huisarts

19 Koffieconcert Zaterdag 13 juni uur Op zaterdag 13 juni organiseert Welzijn Bloemendaal, locatie Bennebroek, in samenwerking met de KBO en de Zonnebloem een gezellige ochtend voor senioren. Het koor FF Anders, onder leiding van dirigent André Jansen, brengt deze ochtend met hun optreden extra kleur met een luisterrijk koffieconcert in de feesttent op de Geitewei. Het gevarieerde repertoire is Nederlandstalig en bestaat uit smartlappen, oude en nieuwe levensliederen en gezellige meezingers. Gezelligheidskoor FF anders werd in 2009 opgericht door 3 enthousiaste zangeressen uit Velserbroek. Het koor heeft sindsdien een enorme groei doorgemaakt. Zij treden regelmatig op en hadden in oktober 2013 een fantastisch optreden in de stadsschouwburg te Velsen. Tijdens Korenlint Haarlem, Havenfestival IJmuiden en het Kerstsamenzang te Velserbroek zijn zij altijd te vinden. Onder leiding van dirigent André Jansen met muzikale ondersteuning van André Daemen zingen zij het Nederlandse gezelligheidslied. Net FF anders, dankzij de verrassende arrangementen van de dirigent. Gezellig meezingen met allerlei herkenbare liederen? Het kan op zaterdag 13 juni en het is helemaal gratis! Informatie De feesttent is op zaterdagochtend vanaf uur geopend. Het koffieconcert begint om uur, en eindigt om uur, met tussendoor een half uur pauze. Een pauze waarin u gezellig een lekker glaasje advocaat of sap drinkt en voordat het concert begint, geniet u van een lekker kopje koffie met een petit-fourtje. Voor de overige consumpties kunt u bij de bar op eigen kosten een drankje bestellen. Voor de organisatie tekenen Welzijn Bloemendaal, KBO en de Zonnebloem. U hoeft zich niet van te voren aan te melden. Indien het voor u niet mogelijk is om zelf vervoer te regelen, kunt u contact opnemen met Welzijn Bloemendaal, locatie Bennebroek, telefoonnummer / info@welzijnbloemendaal.nl U bent natuurlijk van de partij, op 13 juni op de Geitewei!

20 Fresco Flowers bv

21 Jazz middag Donderdag 13 juni uur Nieuw is de Jazz middag met Grand Café Bistrot Bon Vivant In samenwerking met het nieuwe restaurant Café Bistrot Bon Vivant organiseren wij een top middag. Uniek in de regio, heerlijke Jazz muziek zowel van de DJ als een echt live optreden. Al jaren horen wij dat er belangstelling is voor een Jazz middag en nu kunnen wij dit eindelijk aanbieden! Kom allen naar het FEESTTERREIN en beleef en geniet mee van heerlijke en eerlijke Jazz in Bennebroek. De organisatie van de Feestweek zal in samenwerking met Bon Vivant zorg dragen voor een bijzonder aanbod van eten en drinken. Het is de start van de feestweek, dit jaar al op donderdagmiddag. Na de opening van de feestweek door een Mystery Guest met vele Bennebroekse schoolkinderen, start al snel het live optreden. Mis niks van deze bijzonder middag en nuttig gezellig een hapje en een drankje onder het genot van Jazz klanken. Voor het laatste nieuws of de feestweek maar ook de Jazz middag zelf volg de site en facebook. Check website voor update en volg ons!

22 notaris Hoofddorp

23 Fietstocht Zondag 14 juni uur Fietstocht met bezienswaardigheden in Bennebroek e.o. Dit jaar is er een nieuwe activiteit waar we erg trots op zijn. De feestweek organiseert is nauwe samenwerking met Giant Store van Bakel uit Bennebroek een leuke fietstocht door Bennebroek en omgeving. Het is niet zomaar een fietstocht door Bennebroek maar een tocht vól met bezienswaardigheden. De tocht is een combinatie van heden en verleden maar uiteraard kunt u tijdens de tocht ook genieten van de prachtige omgeving van Bennebroek en natuurlijk van ons eigen dorp. Even niet snel met de auto van A naar B maar in alle rust fietsen tijdens een voor jong en oud uitgezette fietstocht. Deelname is op eigen risico echter de Feestweek en Giant Store van Bakel zijn uiteraard beschikbaar indien u fiets een klein mankement bij de start of er extra lucht in de banden moet. De tocht start op het FEESTTERREIN zelf en u kunt zich uiteraard daar inschrijven, aanmelden vooraf heeft onze voorkeur in verband met de organisatie, het kan via info@bennebroeksefeestweek.nl. Deelname aan de fietstocht betekend dat u op tijd aanwezig bent op het FEESTTERREIN en special voor de fietstocht een apart arrangement aangeboden krijgt; Unieke Fietstocht; Gratis drank munt voor Koffie of ander drankje na afloop van de fietstocht; Toegang tot FEESTTERREIN; Vrij entree Bennebroek Culinair; Gratis toegang voor slotfeest in grote feesttent met geweldige live band. Kortom een leuke dag met vele attracties, fietstocht en een gratis muntje voor 5 euro! Wij hopen u alle te mogen ontmoeten bij en na de fietstocht en wensen u een fantastische fietstocht toe en bedanken directie en medewerkers van Giant Store van Bakel voor hun bijdrage en medewerking. Heeft u vooraf vragen dan bent u uiteraard welkom in de net geheel verbouwde Giant Store van Bakel aan de Bennebroekerlaan of kunt u ons een mail sturen, wij rekenen op uw inschrijving. Meld u aan alleen of samen met een groep vrienden!

24 Bovelander attractieverhuur erhuur opblaasattracties, kermisspelen, zeskampen, straatfeesten, oudhollandse spelen, sportevents BOVELANDER & BOVELANDER KAMPEN CLINICS EVENTS T Bennebroekerlaan GP Bennebroek T info@mvmmakelaardij.nl Michiel van Maanen makelaardij o.g. v.o.f.

25 Tentviering Zondag 14 juni uur Welkom... Een goede traditie!! Midden in de feestweek van Bennebroek is er een feest dat verder gaat dan een versnapering en een danspas. DE TENTDIENST! Feesten willen we allemaal op z n tijd. Maar is het niet leuker als het feest nog wat langer duurt. Als je even iets ervaart of beleeft waar je nà het feesten ook nog wat aan hebt. Dat feest beleef je in die tentdienst! Natuurlijk, niet elke Bennebroeker is kerkganger. Maar deze traditie heeft geleerd dat mensen deze bijzondere zondagmorgen enthousiast naar de tentviering trekken. Het wordt een samenzijn van herkenning, een feest van verbondenheid. We zingen het uit, we horen hoe het ook al weer zit met leven en feesten en zo. Wij ontmoeten elkaar: groot en klein. Ja, en ook voor de kleinere, voor hen is er deze morgen een speciaal programma. En speciaal betekent ook echt speciaal! Na de tentdienst is er koffie met heerlijk gebak in hopelijk weer stralende zon! Welkom vanmorgen om samen te zingen, te bidden en te feesten in de tent!

26 Sponsoren Winkeliers Bruna Kiekeboek Bennebroekse Apotheek BV Zonnenstudio Elsol Bloemsierkunst Jaap de Groot Giant Store Van Bakel Ruben de Kapper Cachet Coiffures W. Lommerse Delicatessen Wijnhandel Bodde Hans de Greef Bloemenhandel Visspecialist Erik Koning Compaan Hilde de Wolf Fotografie Louis Hairstyling By Sandra Ancient Arts Tattoo Teltools Computers Bennebroek Optiek Brood- en Banketbakkerij Ted Dierenkliniek Bennebroek Michiel van Maanen Makelaardij Zorg Allerlei De Viervoeter G. van der Zwet Woning en Projectinrichting

27 Straatgolf Zondag 14 juni uur Beste golfliefhebbers, Ook in 2015 zal er weer een fantastisch Straatgolf Toernooi plaatsvinden! De organisatie is weer drukdoende een prachtig parcours voor te bereiden en zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, zullen we de innerlijke mens niet vergeten! U kunt zich individueel inschrijven of per team van 4 spelers. De inschrijving staat open vanaf 1 mei 2015 (wees er snel bij want vol is vol) voor alle golfers uit Bennebroek en omstreken, die in het bezit zijn van een NGF Handicap of GVB. De Greenfee bedraagt 35,00 per persoon inclusief diverse drankjes op verschillende tappunten in het parcours. Dit bedrag dient vooraf te zijn overgemaakt op bankrekeningnummer NL79 RABO van de Stichting Bennebroekse Feestweek onder vermelding van Greenfee Golf. Het is inmiddels bekend dat er altijd een hoop animo is voor dit toernooi, dus wees op tijd met inschrijven! Bij te veel inschrijvingen zullen we kijken naar de datum waarop de greenfee is overgemaakt. U kunt zich enkel en alleen inschrijven door een te sturen aan straatgolf@bennebroeksefeestweek.nl met daarin de naam(en) van de deelnemers en de officiële NGF-handicap. Ook kids kunnen zich aanmelden! De organisatie doet haar best, om de ongetwijfeld hoge verwachtingen weer ruimschoots waar te maken en hoopt dan ook weer veel bekende en nieuwe deelnemers te mogen verwelkomen! Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u ons mailen op straatgolf@ bennebroeksefeestweek.nl Met sportieve groet, Commissie Straatgolf Bennebroek

28 Kindertheater Donderdag 11 juni uur Kindertheater ZWUF met de voorstellingen: Biggetje Basje Biggetje Basje is ontevreden over zichzelf. Hij vindt zichzelf te dik en wil niets liever dan een anders dier zijn. Daarom gaat hij op zoek naar een ander leven dan dat van een varkentje... Zo ontmoet hij Jaap t Schaap, Klara Koe en nog meer dieren van de kinderboerderij. Basje vindt alles leuker en beter maar... of hij daar nou zo gelukkig van wordt? Kom kijken, meezingen en spelen tijdens deze vrolijke voorstelling met lieve knuffels over een biggetje dat geen varken wil zijn. Kaatje Piraatje Alle rotte vissen en haaien bij elkaar!!! De dochter van Woeste Willem is stiekem aan boord gegaan van het piratenschip van haar vader. Maar...Wat doet ze daar??? Haar vader heeft haar nog zo gewaarschuwd, JIJ MAG NOOIT MEE!!! Dan wordt er midden op zee een heel bijzondere zeemeermin gevangen... Alle piraten doen opeens anders dan normaal. Is die zeemeermin echt wel zo lief en leuk als ze eruit ziet? Deze voorstelling over woeste piraten en een zeemeermin (niet verklappen hoor!) moet je beleefd hebben! Wie weet speel jij of je vader/moeder ook nog wel even piraat.... Hoe het afloopt? Tja, maak dat zelf maar mee, landrot! Voor voorproefje kijk op: Pony stappen Zaterdag 13 juni uur Zondag 14 juni uur

29 Jong Nederland Zondag 14 juni uur Organisatie Doelgroep Inschrijving Start spelen Einde spelen Jeugdvereniging Jong Nederland 6 t/m 12 jaar uur uur uur Op zondagmiddag de Jong Nederland activiteit met als thema Zeerovers en Piraten. We gaan op zoek naar de schat en proberen goud te veroveren. Je kunt je laten schminken als Piraat. Ook kun je allerlei lekkernijen zelf maken. Je mag verkleed komen. Trek gympen en zwembroek/bikini aan, want bij mooi weer spelen wij graag met water! Houd jij van een gezellige sportieve middag met al je vrienden tijdens de Bennebroekse Feestweek? Doe dan mee! Kom naar het Middendorp en ga de verschillende uitdagingen aan. Meer info over onze activiteiten: Jeugdvereniging Jong Nederland organiseert vele activiteiten voor de Bloemendaalse jeugd, zoals de Spooktocht, kampweken, zwemfestijn, disco s en filmavonden. De eerstvolgende activiteit: Kampweek in de Tilburgse bossen - zaterdag 5 t/m 11 juli.

30

31 Culinair Zondag 14 juni uur Zondagmiddag zo tegen uur zal het heerlijk ruiken op het feestterrein: de start van Bennebroek Culinair Restaurants uit Bennebroek en omgeving bieden een proeverij aan van verschillende gerechten. Naast bekende deelnemers van voorgaande edities zijn er dit jaar ook nieuwe deelnemers die zich tijdens Culinair graag aan een groot publiek willen presenteren. Dit jaar wordt Bennebroek Culinair verzorgd door: Restaurant Zen Restaurant t Fort Dodici Restaurant Fortuyn Les Cocottes Grand Café Bistro Bon Vivant La Tulip Noire www1.latulipenoire.nl De koks en hun medewerkers staan garant voor een breed culinair aanbod voor zowel de jongere als oudere bezoekers van de Bennebroekse Feestweek. Kom proeven en genieten! Check website voor update en volg ons!

32

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Programma mini-feestweek 2017

Programma mini-feestweek 2017 Programma mini-feestweek 2017 Ter ere van de 50 e verjaardag van Koning Willem-Alexander Woensdag 26 april Muzikale foto-middag (met nieuwe foto s van oud-hagestein) Donderdag 27 april Koningsdag met o.a.

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013

PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 PROGRAMMAOVERZICHT SCHALKHAAR LIFE! 2013 De organisatie van Schalkhaar Life! is trots u het prachtige programma voor 2013 bekend te kunnen maken. We hopen ook dit jaar weer dat dit spetterende programma

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

Zaterdag 16 juni Wat een feestje! Nieuwsbrief 6 Juni 2018 In dit nummer: Zaterdag 16 juni 2018 - Wat een feestje! PADEL bij TOZ: IT GIET OAN KC tennis-toernooi 2018 Inschrijven trainingen 2018-2019 Belangrijke data Van de redactie Zaterdag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018

ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 ZATERDAG 18 AUGUSTUS 2018 KWART-TRIATHLON KWART-TRIATHLON - voor 16 jaar en ouder 1 kilometer zwemmen (De Rotonde) 42 kilometer fietsen (Deilse veld) 10 kilometer lopen (finish Speeltuin) of TRIO-KWART-TRIATHLON

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

De Lustrumcommissie maakt hierbij met veel genoegen het programma bekend ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze golfclub.

De Lustrumcommissie maakt hierbij met veel genoegen het programma bekend ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze golfclub. De Lustrumcommissie maakt hierbij met veel genoegen het programma bekend ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van onze golfclub. Over de hele week hebben we activiteiten georganiseerd en er is voor

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

CD-Presentatie Thilly Frank

CD-Presentatie Thilly Frank CD-Presentatie Thilly Frank 18-11-2018. Op 18-11-2018 moest ik al vroeg van huis omdat ik enige tijd geleden uitgenodigd was door Thilly Frank om een gastoptreden te verzorgen bij Thilly s 16th Avenue,

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel*

Naast de vaste activiteiten kan er ook iets speciaals aangekondigd worden! *Tromgeroffel* In deze derde nieuwsbrief worden alle activiteiten voor de maanden januari, februari en maart aangekondigd. Zo lees je welke activiteiten er in deze maanden op de zaterdagavond en zondagmiddag plaatsvinden,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016

Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Camping De Eenhoorn Activiteiten programma 2016 Beste gasten van Camping De Eenhoorn, Ook dit seizoen bieden wij weer een gevarieerd activiteitenprogramma met leuke en gezellige evenementen voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen

Kookboek. Gerwen Culinair augustus. Kindervakantieweek Gerwen Kookboek 2011 Gerwen Culinair 10-11 - 12 augustus Kindervakantieweek Gerwen Stichting Jeugd & Jongerenactiviteiten Gerwen Bedankt al haar sponsors en vrijwilligers voor hun bijdragen aan de 5e Kindervakantieweek

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld

Spelregels Om de vakantie te laten slagen hebben wij jullie hulp nodig. Daarom hebben we enkele spelregels opgesteld Beste ouders en / of verzorgers, Voor aankomende zomervakantie hebben we hele leuke activiteiten gepland. We hebben er veel zin in! In dit programmaboekje vindt u per dag wat we allemaal gaan doen. Sportdagen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Programma 24 Oktober - 2 November

Programma 24 Oktober - 2 November Programma 24 Oktober - 2 November Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Zomer festival. by SOVAK

Zomer festival. by SOVAK Zomer festival by SOVAK Programmaboekje 2018 Openingsfeest met zanger Bas en een springkussen! Het zomerprogramma staat in het teken van de muziek en we gaan gezellig van start met..muziek en zang van

Nadere informatie

NIEUW-BALINGE TELEGRAPH

NIEUW-BALINGE TELEGRAPH THE NIEUW-BALINGER TELEGRAPH Jaargang 52 Programmaboekje Zomerfeest, 1 augustus tot en met 6 augustus 2017 ZOMERFEEST 2017 IN WESTERNSTIJL 2 e Editie Obstakelrun NIEUW-BALINGE Vrijdag 4 augustus 2017 wordt

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Avontuur op de camping

Avontuur op de camping Programmaboekje Avontuur op de camping Onvergetelijke zomer YES! De zomervakantie komt er weer aan. Zes weken lang hebben we superleuke, uitdagende en afwisselende activiteiten en workshops, speciaal

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek.

Zaterdag 15 december uur uur Baan open voor vrij publiek. Zaterdag 15 december 2012 13.00 uur 14.30 uur Baan gesloten voor vrij publiek. 13.00 uur 13.15 uur Officiële opening Woordje door de Burgermeester 13.15 uur 13.30 uur Opening IJsfeest Son & Breugel Opening

Nadere informatie

19 t/m 23 september Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt. 25e Jubileum-editie. Jaarbeurs Utrecht

19 t/m 23 september Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt. 25e Jubileum-editie. Jaarbeurs Utrecht 19 t/m 23 september 2017 FOCUS LOONT Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt 25e Jubileum-editie Jaarbeurs Utrecht S WERELDS GROOTSTE EVENEMENT VOOR ACTIEVE PLUSSERS Thema s Mode & Beauty

Nadere informatie

Animatieprogramma 16

Animatieprogramma 16 1 Animatieprogramma 16 Boordevol activiteiten voor jong en oud! 2 Happiness looks gorgeous on you 3 MAANDAG 1 AUGUSTUS YAY, plezier maken! 10:30 12:00 UUR: AQUAPARK SPLASH (VERZAMELEN) / ZWEMDIPLOMA VERPLICHT

Nadere informatie

Blader snel verder voor alle activiteiten!

Blader snel verder voor alle activiteiten! Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! Het is tijd voor vakantie met een hele hoop plezier en gezelligheid. We gaan allemaal leuke dingen doen zoals knutselen, speurtochten, bosspellen maar wat

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli

Animatieprogramma Zomer 25 t/m 31 juli Zaterdag 25 juli 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.00-20.30 Handboog schieten Zaterdag 25 juli 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

koken in een pot met houtskolen. De jongste clubs mogen nog lekker binnen slapen en hier wordt

koken in een pot met houtskolen. De jongste clubs mogen nog lekker binnen slapen en hier wordt In deze vierde nieuwsbrief worden alle activiteiten voor de maand april aangekondigd. Zo lees je welke activiteiten er in deze maand op de zaterdagavond en zondagmiddag plaatsvinden en kan je informatie

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Oranjevereniging Middenmeer

Oranjevereniging Middenmeer Koningsnacht 2017 K on i n g s d a g Oranjevereniging Middenmeer Vernieuwd programma! Het is bijna zover!! Voor u ligt het vernieuwde programmaboekje van de koningsfestiviteiten 2017. Dit jaar een bijzonder

Nadere informatie

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019

.IJmuiden. Sponsorjournaal ZOMERFESTIVAL. Woensdag 17 juli tot en met zondag 21 juli Zomerfestival.IJmuiden. ZONDAG 21 JULI 2019 .Agendatip! Sponsorjournaal WWW.ZOMERFESTIVALIJMUIDEN.NL WOENSDAG 17 JULI TOT EN MET ZONDAG 21 JULI 2019 Zomerfestival.IJmuiden. De rode draad van het Zomerfestival.IJmuiden is nog steeds om door samenwerking

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

Koningsdag Tull en t Waal -

Koningsdag Tull en t Waal - Koningsdag 2019 - Tull en t Waal - Algemeen Voor u ligt het informatieboekje voor Koningsdag 2019. Op de volgende pagina vindt u het programma, waarop vermeld staat hoe laat de geplande activiteiten plaats

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Vakantie! Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen.

Nadere informatie

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen

Kampeerterrein. Voetbalveld. Springkussen Kampeerterrein Voetbalveld Springkussen Hallo! En Welkom op de Solidoe Camping! Een Camping voor alle BSO s van Solidoe. Elke locatie is vrij om zelf te bepalen wanneer ze naar de camping komen. Dit programma

Nadere informatie

Nieuws van Kabouterbos

Nieuws van Kabouterbos Nieuws van Kabouterbos De afgelopen weken hebben we weer prachtige knutsels gemaakt: gouden bekers, voetballen en mooie gekleurde schaatsen. Bas ging sporten. Nu gaan we over op een ander thema: Bas op

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013

Vakantieprogramma BSO Ons Honk en Speelberg Zomervakantie 2013 2013 Maandag 1 juli BSO Ons Honk Kunst en Cultuur / Water / 4 t/m 12 jaar Wist je dat bouwspeelplaats Thialf oorspronkelijk een zwembad was en in 1950 gebouwd is. Dit wordt de inspiratie bron. We gaan

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Het programma voor het 50-jarig jubileum werd niet alleen beperkt tot een jubileum weekend. De jubileum

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen,

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 34 29 mei 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers:

Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: CONTACTGEGEVENS Tijdens de week kunt u met vragen terecht bij de hoofdleiding via de volgende telefoonnummers: Zeola Smeets Voorzitter 06-23559361 Bas Hakkenberg Vicevoorzitter 06-43419507 Annelijn Hakkenberg

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie