Uw ideeën worden werkelijkheid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw ideeën worden werkelijkheid"

Transcriptie

1 Uw ideeën worden werkelijkheid

2 Welkom bij MY Productions MY Productions is een full service productiebureau dat zich gespecialiseerd heeft in de logistieke- en technische productie van evenementen.

3 Geschiedenis MY Productions is opgericht door Mart & Yvonne Pos. Wat ooit begon als hobby met vrijwilligerswerk voor Bevrijdingspop Haarlem, groeide vanaf 1994 uit tot dit professionele productie bureau. Door keer op keer goed werk te leveren, hart voor het vak te hebben, de ogen niet te sluiten voor ontwikkelingen in de branche en bereid te zijn tot het uiterste te gaan, heeft MY Productions in de loop der jaren een goede naam opgebouwd.

4 MY Productions staat voor Kwalitatief hoogwaardige producties Werken op vertrouwensbasis Sterk team met verschillende disciplines Informele werksfeer Veelzijdigheid

5 Werkgebied MY Productions is betrokken bij: Festivals en publieksevenementen Beurzen en exposities Bedrijfspresentaties en - feesten Theatervoorstellingen TV Producties

6 Service MY Productions weet uitstekend de vertaalslag te maken van uw concept naar evenement en verzorgt hiervoor de volledige productie. De service die MY Productions u kan bieden bestaat o.a. uit: Productiemanagement en supervisie Ontwikkeling technisch plan, inclusief levering benodigde tekeningen, budgettering en visualisatie Verzorgen van de benodigde vergunningen Ontwikkeling veiligheids-, calamiteiten- en verkeersplannen Coördinatie van alle technische en logistieke diensten Site management en levering van crew, crewcatering Daarnaast is MY Productions de onafhankelijke partner voor levering van benodigde materialen, zoals: Geluid, licht, video, rigging, podia, tribunes, etc. Decorbouw, decor en inrichting, special effects Stroom- en watervoorzieningen Locatiefaciliteiten, zoals tenten, kleedkamers, portacabins, sanitair, barriers, hekwerken, etc. Machinerie, zoals vorheftrucks en hoogwerker

7 MY Productions Haarlem MY Productions is van oorsprong een Haarlems bedrijf en heeft in 2007 nieuwe kantoorruimte betrokken in de Waarderpolder. Wateringweg EJ Haarlem T F

8 Referenties Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden die MY Productions biedt treft u hierna een presentatie aan van projecten, die MY Productions geproduceerd en uitgevoerd heeft. Wij hopen u hiermee inzicht te geven in de veelzijdigheid van MY Productions.

9 75 jarig Jubileum Kooijmans Locatie: Muiderslot, Muiden Productie: Muiderslot omgetoverd tot sprookjesachtige feestlocatie voor de personeelsleden van het jubilerende Kooijmans. Zowel in het Muiderslot als in de omliggende tuinen waren verschillende vormen van entertainment verzorgd.

10 Wereldhavendagen Locatie: Rotterdam Bezoekers: jaarlijks rond de Productie: MY Productions verzorgt sinds 2001 de volledige productie van de Wereldhavendagen; licht, geluid, podium, technische tekeningen, vergunningsaanvraag, deelnemersorganisatie, stroom, water, crewcatering, security, units, hekken, etc. In 2007 heeft MY Productions tevens voor het Havenbedrijf het 75 jarig bestaan geproduceerd; een mega podium op de Maas met een optreden van Gloria Estefan dat live werd uitgezonden op Nederland 1.

11 Miljonair Fair Locatie: Amsterdam, Cannes, Istanbul,Kortrijk,München, Moskou, Shanghai. Bezoekersaantal: tussen de en Productie: MY Productions verzorgt sinds de allereerste Miljonair Fair in 2002 de productie voor alle Miljonair Fairs wereldwijd. De Miljonair Fair is de grootste luxury fair ter wereld. MY Productions is verantwoordelijk voor de standbouw, licht, geluid, video, rigging, etc.

12 Summer Fair Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee Event: Zomereditie van de Miljonair Fair Locatie: Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee Bezoekers: Productie: In 2006 en 2007 nog de Jackie Summer Fair, sinds 2008 de zomereditie van de Miljonair Fair. In de achtertuin van Grand Hotel Huis ter Duin biedt Miljonair Summer Fair een inzicht in de luxury lifestyle. Ook hier verzorgd MY Productions sinds de eerste editie alle producties.

13 Red Bull Vanaf 2005 heeft MY Productions in samenwerkingsverband de grote evenementen van Red Bull verzorgd, waarbij MY Productions volledig verantwoordelijk was voor de technische productie. Hierbij staat de Red Bull Air Race 2008 ons nog vers in het geheugen. Red Bull Air Race Red Bull Knock Out Red Bull Flug Tag

14 Bevrijdingspop Locatie: Haarlem Bezoekers: bezoekers Productie: MY Productions heeft gedurende acht opeenvolgende jaren de volledige productie voor dit gratis toegankelijk mega-publieksevent verzorgd. Grootste Bevrijdingsfestival van Nederland

15 Volvo Ocean Race Rotterdam s Werelds grootste zeilrace in Rotterdam MY Productions heeft in samenwerking met de Rotterdam Stopover Foundation de technische en logistieke realisatie van de stop in de Rotterdamse haven van dit evenement verzorgd. 10 Dagen zeilen, presentaties, wedstrijden en feest

16 Tommy Hilfiger Event: X-mas Party Tommy Hilfiger Locatie: Amsterdam (Ibiza in Amsterdam) Bezoekers: 600 internationale gasten Productie: MY Productions ten behoeve van het internationale kerstfeest van Tommy Hilfiger Ibiza naar Nederland gehaald.

17 Feest van de Eeuw 100 jaar Feyenoord Locatie: De Kuip, Rotterdam Bezoekers: Productie: Nederlands grootste videoscherm ooit geplaatst in een stadion, een programma met 150 Artiesten en 100 Spelers. Verzorging van podium, licht, geluid, video, security, artiestenhandling, crewcatering

18 Schiedam Sintstad 2009 Event: Nationale Intocht van Sinterklaas in Schiedam Locatie: Binnenstad van Schiedam Bezoekersaantal: Productie: Begeleiding, coördinatie en productie ten behoeve van de Nationale Intocht van Sinterklaas in Schiedam op 14 november Verzorgen van technische en logistieke voorzieningen. Jaarlijks wordt de Sint voor nationale televisie ingehaald, waarbij de ontvangende gemeente faciliteiten biedt voor zowel het publiek als de NOS, die de verslaglegging van deze dag verzorgt. In 2009 is Sinterklaas aangekomen in Schiedam, waarbij de gehele binnenstad omgetoverd is tot Sintstad.

19 Nationale Veteranendag Event: Nationale viering van de Veteranendag Locatie: Malieveld, Den Haag Bezoekersaantal: Productie: begeleiding, coördinatie en productie ten behoeve van de logistieke realisatie van de Nationale Veteranendag op 26 juni Verzorgen van de logistieke voorzieningen. Jaarlijks tonen publiek en veteranen hun respect en waardering aan de Nederlandse veteranen. Naast het defilé dat door Den Haag naar de Ridderzaal loopt waren er op het Malieveld diverse Manifestaties en presentaties voor het publiek. Onderdelen zijn onder andere Kamp Kids, het Activity Park en het Museumplein.

20 La Place Locatie: o.a. Koninginnedag (Museumplein), North Sea Jazz( Ahoy), Lowlands (Walibi World, Biddingshuizen), Bevrijdingspop (Haarlem). Productie: Voor La Place verzorgt MY Productions de technische facailiteiten voor La Place catering op diverse muziekevenementen. Van technische tekeningen, bestellingen van materiaal, inrichten van tenten met materiaal, water en stroom toevoer.

21 Klimaat Festival Locatie: Rotterdam, verschillende locaties in de binnenstad Bezoekers: op autovrije zondag, deelnemers weekactiviteiten Productie: technische faciliteiten van licht, geluid, video tot podium, ook EHBO,toiletten, Security, tenten, etc. Het klimaat festival is onderdeel van het Rotterdam Climate Initiative, met als belangrijk doel de CO2-uitstoot met 50% terug te brengen in Het hele festival klimaatneutraal georganiseerd. Er waren gedurende een week verschillende activiteiten voor jong en oud.

22 ARBO MY Productions besteedt veel aandacht aan het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving. Dit geldt zowel voor de medewerkers op kantoor als alle andere partijen die tijdens de productie van een evenement aanwezig zijn. Voorafgaand aan elk evenement wordt een nieuwe Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) opgesteld en vindt er nauw overleg plaats met de partners om eventuele gevaren uit te sluiten en/of risico s te verminderen. Bovendien wordt tijdens de op- en afbouw van het evenement het interne handboek ARBO Op Locatie streng gehanteerd.

23 MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een bewuste keuze van MY Productions. MY Productions heeft de overtuiging dat er naast het maken van winst een goede balans moet zijn met de leefwereld om haar heen. Dit resulteert in een bewuste manier van werkuitvoering en een keuzebeleid waarbij altijd rekening wordt gehouden met het milieu, duurzaamheid en sociale aspecten, zowel intern op kantoor als extern tijdens evenementen. MY Productions neemt haar Maatschappelijke Verantwoordelijkheid in woord en daad en heeft een MVO Verklaring opgesteld waarin het MVO beleid op kantoor is vastgelegd. Daarnaast is een MVO- Scan voor evenementen opgezet om een duurzaam evenement te bevorderen.

24 Toegevoegde waarde MY Productions kijkt volledig vrijblijvend naar uw evenement en adviseert u graag met betrekking tot de realisatie van uw ideeën. Leg ons uw idee/wensen voor en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Waarbij ook rekening gehouden wordt met het beschikbare budget en de doelgroep. Ook op inhoudelijk vlak kunnen wij invulling geven aan u evenement. Wij bieden de door u gezochte toegevoegde waarde voor uw evenement. Wilt u meer informatie over onze diensten? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

25 Wateringweg EJ Haarlem T F Westzeedijk EL Rotterdam T F

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

Respons TOP 100 de ranglijst van grootste publieksevenementen in Nederland

Respons TOP 100 de ranglijst van grootste publieksevenementen in Nederland Respons TOP 100 de ranglijst van grootste publieksevenementen in Nederland Editie 2012 1. Vierdaagse Nijmegen NIJMEGEN 2.610.000 942,66 25.813 2. Tilburgse Kermis TILBURG 1.000.000 232,38 10.896 3. ABN

Nadere informatie

Scheveningen en directe omgeving

Scheveningen en directe omgeving CONCEPTOVERZICHT GROTE EVENEMENTEN 2007 Dienst Stadsbeheer Milieu en Vergunningen Concept: februari 2007 Aan de plaatsing op het conceptoverzicht kunnen geen rechten (op vergunning) worden ontleend. Scheveningen

Nadere informatie

Curriculum Vitae : Directeur AG Evenementen BV, Den Haag. Evenementenbureau: organisatie van grootschalige publieksevenementen.

Curriculum Vitae : Directeur AG Evenementen BV, Den Haag. Evenementenbureau: organisatie van grootschalige publieksevenementen. Curriculum Vitae Persoonlijke gegevens: Achternaam: Stuyling de Lange Voornamen: Anthonie Caspar Roepnaam: Caspar Adres: Spijkse Kweldijk 79D Postcode: 4212CX Plaats: Spijk Telefoonnummer: 06-10556885

Nadere informatie

BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN

BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN Sponsordocument 2015-70 jaar vrijheid WWW Bevrijdingsevenement 2015 In 2015 vieren we een speciaal jubileum, 70 jaar vrijheid. De inzet voor die vrijheid willen we herdenken,

Nadere informatie

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor Varende eventlocaties met een steeds veranderend decor Van bruisende feesten... Met de veelzijdige vloot van Spido is er vrijwel voor elk gezelschap een passend schip. De luxe passagiersschepen zijn geschikt

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

Publieks Evenementen 2010 Volgens Bram Cuijpers

Publieks Evenementen 2010 Volgens Bram Cuijpers Publieks Evenementen 2010 Volgens Bram Cuijpers Welkom! 1) Publieks Evenementenmarkt Vergaderingen Meetings Congressen Beurzen Bedrijfsuitjes Feesten Festivals Manifestaties 2) Wet & Regelgeving Zonder

Nadere informatie

5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ

5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ 5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ Achtergrond De Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier (VOS) hebben het plan op gevat om op 5 juli een jazz-evenement te organiseren

Nadere informatie

15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25 EN 26 DECEMBER

15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25 EN 26 DECEMBER OG3NE A MAGICAL CHRISTMAS IN CONCERT 15, 16, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 25 EN 26 DECEMBER 2018 GRAND HOTEL AMRÂTH KURHAUS O G3NE schrijft in 2014 geschiedenis door als eerste groep ter wereld The Voice te

Nadere informatie

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm.

VERHUURBROCHURE. Theater De Storm. VERHUURBROCHURE Theater De Storm www.theaterdestorm.nl WELKOM In het hart van de Achterhoek, bevindt zich ons gastvrije theater. De veelzijdigheid van onze ruimtes, expertise van onze medewerkers, gezellige

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

LIVE VANUIT AALSMEER LIVE. UNIEK. GESCHIEDENIS. TELEVISIE. EVENEMENTEN

LIVE VANUIT AALSMEER LIVE. UNIEK. GESCHIEDENIS. TELEVISIE. EVENEMENTEN WIJ ZIJN LIVE. UNIEK. GESCHIEDENIS. TELEVISIE. EVENEMENTEN LIVE VANUIT AALSMEER We schakelen nu live over naar Studio s Aalsmeer, dé meest unieke en veelzijdige evenementen en zakelijke locatie van Nederland

Nadere informatie

Volvo Ocean Race Festival Den Haag 18-19-20 juni. This is Hospitality Arrangementen

Volvo Ocean Race Festival Den Haag 18-19-20 juni. This is Hospitality Arrangementen This is Hospitality Arrangementen Welkom Op 18, 19 en 20 juni 2015 verandert Den Haag in het zeilmekka van Nederland. In de Volvo Ocean Race Village, rondom het nieuwe Zuiderstrandtheater, ervaren u en

Nadere informatie

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis

BusinessparkEvents. Gezamenlijk een Open Huis. deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk. Gezamenlijk een Open Huis BusinessparkEvents deel in de kosten en profiteer van elkaars netwerk Businesspark events Met ons concept Businesspark events bieden wij de mogelijkheid om een 'gezamenlijk' Open Huis te organiseren voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier Lidmaatschap CLC-VECTA 2010

Aanvraagformulier Lidmaatschap CLC-VECTA 2010 Aanvraagformulier Lidmaatschap CLC-VECTA 2010 1. Bedrijfsgegevens Naam bedrijf Bezoekadres Provincie Postadres Indien afwijkend Factuuradres Telefoon Fax E-mail algemeen Internet Ingangsdatum bedrijfsactiviteiten

Nadere informatie

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ

Kerst. Bezoekers Kerstspektakel. Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ 1 Kerst Samen Kerst Kerst in Noord - Holland Samen Kerst bij AZ Kerst is bij uitstek de tijd van het jaar waarin wij de gevoelens van warmte, geborgenheid en saamhorigheid willen ervaren. Met elkaar de

Nadere informatie

Logistiek. Presentatie 6 en13 oktober 2018

Logistiek. Presentatie 6 en13 oktober 2018 Presentatie 6 en13 oktober 2018 Workshop bestaat uit twee delen: - Uitleg over de werkzaamheden, voorbeelden uit de praktijk. - Lekker aan de slag, een opdracht om samen uit te te werken. Voorstelronde

Nadere informatie

(concept) Draaiboek Evenementen Gemeente Vianen

(concept) Draaiboek Evenementen Gemeente Vianen (concept) Draaiboek Evenementen Gemeente Vianen Naam evenement: Datum: Evt. versie: Inleiding: Een omschrijving van het evenement met daarbij algemene informatie zoals doel van het evenement, welke organisatie

Nadere informatie

Organisatie voorafgaande aan het event. - gedragen door de wijk of plaatselijke bevolking? - verenigingen en lokale initiatieven - lokale artiesten

Organisatie voorafgaande aan het event. - gedragen door de wijk of plaatselijke bevolking? - verenigingen en lokale initiatieven - lokale artiesten Evenementen en festival organisatie Voor een middelgroot evenement in de braderie, oude ambachten, dorp en wijkfestiviteiten, straattheater, muziekfestival sfeer. Algemeen In de voorbereidingfase dient

Nadere informatie

Jaarrekening 2013 Stichting Noord-Zuid Bevrijdingsfestival Brabant Postbus 1395 5200 BK Den Bosch

Jaarrekening 2013 Stichting Noord-Zuid Bevrijdingsfestival Brabant Postbus 1395 5200 BK Den Bosch Jaarrekening 2013 Stichting Noord-Zuid Bevrijdingsfestival Brabant Postbus 1395 5200 BK Den Bosch APS Adm.& Advies Huub van der Pas Heintje Davidsstraat 15 5247 XG Rosmalen Inhoudsopgave Blz. 1. Inleiding

Nadere informatie

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en.

Public Viewing. maakt van iedere publieke locatie DE ontmoetingsplek voor bezoekers en hun vrienden en hun vrienden en hun vrienden en. Public Viewing * is kosteneffectief en zorgt voor serieus meer omzet *verlengt de bezoekduur van uw gasten * meer beleving bij uw bezoekers * vergroot de betrokkenheid van consumenten bij uw organisatie

Nadere informatie

jaarplan mensen die zich inzetten voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving.

jaarplan mensen die zich inzetten voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving. Homoseksualiteit de normaalste zaak van de wereld maken. Dat is waar we ook in 2015 voor gaan. In dit jaarplan vind je meer informatie over onze doelstellingen voor het komende jaar. Onmisbaar daarbij

Nadere informatie

Innovatief en toekomstgericht

Innovatief en toekomstgericht Missie Wij zijn de meest trendy en innovatieve Event Cateraar op het gebied van Food & Drinks, waarbij de beste customer service, kwaliteit en beleving onze Core Business is. In onze missie is full service,

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers

Hét full service internet bureau van Nederland. PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Doelstelling voor vandaag Synergie tussen on- en offline communicatie Doelgroep bepalen die aanwezig

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

Respons. Respons. Wie doet wat waar?

Respons. Respons. Wie doet wat waar? Respons. Wie doet wat waar? Amsterdam 2008 Respons. Hoewel aan de gegevens in deze uitgave de uiterste zorgvuldigheid is besteed, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125

verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode filmzaal 68 blauwe filmzaal 62 foyer 75-150 café 70-125 verhuur popzaal 150-500 personen theaterzaal 175 rode 68 blauwe 62 foyer 75-150 café 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink Podium voor ontmoeting evenementenlocatie centrum apeldoorn Ieder

Nadere informatie

Eindeloos Events Wedding & Event Planners

Eindeloos Events Wedding & Event Planners Weddingplanning Eindeloos Events Wedding & Event Planners Advisering Ceremoniemeesterschap Styling & Decoratie Bruidsdrukwerk Zakelijk Event Er breekt een leuke, maar spannende en drukke tijd voor jullie

Nadere informatie

Grenzen aan geluid. 36 Geluidsspecial

Grenzen aan geluid. 36 Geluidsspecial 36 Geluidsspecial Grenzen aan geluid Overlast van geluid behoort tot de grootste ergernissen van de doorsnee burger. Geluidsoverlast kan ook de gezondheid schaden. Daarom heeft de overheid tal van maatregelen

Nadere informatie

Respons. Wie doet wat waar?

Respons. Wie doet wat waar? Respons. Wie doet wat waar? Amsterdam 2008 Respons. Alhoewel aan de gegevens in deze uitgave de uiterste zorgvuldigheid is besteed, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

I know a place where we should MEET!

I know a place where we should MEET! Dit document wordt u aangeboden door: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX klik hier voor meer artikelen I know a place where we should MEET!

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Scholen project: My MasterPeace.

Scholen project: My MasterPeace. MasterPeace Scholen project: My MasterPeace. Creating Peace. Together. MasterPeace MasterPeace is een nieuw initiatief van Ilco van der Linde, oprichter van onder andere Bevrijdingspop Haarlem, de bevrijdingsfestivals

Nadere informatie

Kumpany Productionele voorbereiding Humberto s Hazenjacht in het Olympisch Stadion.

Kumpany Productionele voorbereiding Humberto s Hazenjacht in het Olympisch Stadion. EVENEMENTEN PRODUCTIES Algehele- en logistieke coördinatie Organisatie Sponsorwerving Bedrijfsevenementen Stolt- Nielsen 2010-2013 Jaarlijks personeelsfeest en Summer party 2012. 250 gasten Kumpany Productionele

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie Movico

Bedrijfspresentatie Movico Movico B.V. Daalder 9 5753 SZ Deurne, Nederland + 31 (0)493 316 409 info@movico.nl www.movico.nl Bedrijfspresentatie Movico ROADSHOWS EXHIBITIONS SPORTS Inhoudsopgave Over Movico De vloot van Movico: unieke

Nadere informatie

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL

Sponsor Informatie. 12 & 13 nov 2016 Amsterdam WWW.FITNESS- EXPO.NL Sponsor Informatie 12 & 13 nov 2016 Amsterdam De ultieme plek om live in contact te komen met de gezondheids- en fitness wereld. Waardevolle ontmoetingen met bezoekers die zich bevinden in een wereld die

Nadere informatie

Witte Anjer & Wall of Honour

Witte Anjer & Wall of Honour Witte Anjer & Wall of Honour Witte Anjer 29 juni 1940 Anjerdag Daad van verzet tegen de bezetting 29 juni 1946-1947 Anjerdag Inzameling geld voor oorlogsslachtoffers 1946-2004 4 December 2004 Prins Bernhard

Nadere informatie

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015

SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 SPONSOR MOGELIJKHEDEN 2015 Beste relatie, De 41 e editie van Jazz in Duketown was een groot succes. Het festival kreeg nationale aandacht, de pers was lovend over de programmering en de stad werd bezocht

Nadere informatie

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ

VERHUUR POPZAAL personen THEATERZAAL 175 RODE FILMZAAL 68 BLAUWE FILMZAAL 62 FOYER CAFÉ VERHUUR POPZAAL 150-500 personen THEATERZAAL 175 RODE 68 BLAUWE 62 FOYER 75-150 CAFÉ 70-125 fotografie achtergrond: Merlijn Spenkelink PODIUM VOOR ONTMOETING EVENEMENTENLOCATIE CENTRUM APELDOORN Ieder

Nadere informatie

Crewworks BV The Art of Action TECHNIEK. Richtlijnen voor techniek werk bij Crewworks BV.

Crewworks BV The Art of Action TECHNIEK. Richtlijnen voor techniek werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action TECHNIEK Richtlijnen voor techniek werk bij Crewworks BV. Richtlijnen voor techniek werk bij Crewworks BV. Crewworks BV The Art of Action Rotsoord 13a 3523 CL Utecht t. +

Nadere informatie

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION

DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION DE VELE MOGELIJKHEDEN VAN HET KYOCERA STADION i In 2014 was het Kyocera Stadion en het terrein daar omheen het toneel van de Rabobank Hockey World Cup 2014. WWW.KYOCERASTADIONEVENTS.NL Ron de Visser Tamara

Nadere informatie

Provada 2015 Hotelmarkt Nederland / Den Haag

Provada 2015 Hotelmarkt Nederland / Den Haag Provada 2015 Hotelmarkt Nederland / Den Haag Ewout Hoogendoorn 3 juni 2015 Hotelmarkt Resultaten Prognoses Vraag en aanbod Transacties Hotelmarkt Den Haag 2 Bezettingsgraad: 69% 90 85 80 78 75 72,5 70

Nadere informatie

Uitmarkt 2017 Rond het Oosterdok

Uitmarkt 2017 Rond het Oosterdok Uitmarkt 2017 Rond het Oosterdok Nationale Opening van het Culturele Seizoen Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus 40 ste editie in 2017 Ca. 400 optredens op 25 Binnen- en buitenpodia, door 2000

Nadere informatie

feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent!

feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent! feiten & cijfers 2014 Het startsein voor elk podiumevent! CUE2014 - HET STARTSEIN VOOR ELK PODIUMEVENT Van 13 t/m 15 januari 2014 vond in Ahoy Rotterdam de 14 e editie plaats van de tweejaarlijkse vakbeurs

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

Hét full service internet bureau van Nederland

Hét full service internet bureau van Nederland PANGAEA Internet Marketing Bas Kroontje Dennis Hamakers Hét full service internet bureau van Nederland Social Media voor de branche Welke doelgroep is hier aanwezig? Standbouw en/of beursleveranciers Evenementenbureaus

Nadere informatie

Bright Square WIJ ZIJN BRIGHT SQUARE EEN FULL-SERVICE COMMUNICATIEBUREAU

Bright Square WIJ ZIJN BRIGHT SQUARE EEN FULL-SERVICE COMMUNICATIEBUREAU B Brigh Squa B Bright Square WIJ ZIJN BRIGHT SQUARE EEN FULL-SERVICE COMMUNICATIEBUREAU ONZE DIENSTEN Webdesign & Hosting Logo & Huisstijl HOE KUNNEN WIJ U HELPEN GROEIEN Wij zorgen voor een stijlvolle

Nadere informatie

...aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u? In 5 stappen... ...geen zorgen.

...aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u? In 5 stappen... ...geen zorgen. In 5 stappen......aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u?...geen zorgen. Eikenburglaan 9a, 5248 BJ Rosmalen +31 (0)73-521 89 01 www.schellekensevents.nl

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

Units gebouw Columba. Projectinformatie. Boeingavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Units gebouw Columba. Projectinformatie. Boeingavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Units gebouw Columba Boeingavenue 201-219 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorunits in kantoorgebouw Columba Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

Het ontstaan van Room of ideas

Het ontstaan van Room of ideas Het ontstaan van Room of ideas Al enige (jd viel het me op dat veel bedrijven behoe4e hebben om hun mee(ng of event op een externe loca(e te houden. Soms heel simpel door ruimte gebrek of het ontbreken

Nadere informatie

Westergasfabriek Events Team

Westergasfabriek Events Team De Westergasfabriek is een ontmoetingsplaats voor ondernemende mensen met vernieuwende gedachten. In het prachtige stadspark met historische fabrieksgebouwen vind je groen, werkplekken en diverse horeca-,

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Respons. Wie doet wat waar?

Respons. Wie doet wat waar? Wie doet wat waar? Amsterdam 2008 Alhoewel aan de gegevens in deze uitgave de uiterste zorgvuldigheid is besteed, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd

Nadere informatie

19 t/m 23 september Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt. 25e Jubileum-editie. Jaarbeurs Utrecht

19 t/m 23 september Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt. 25e Jubileum-editie. Jaarbeurs Utrecht 19 t/m 23 september 2017 FOCUS LOONT Uitnodiging tot succesvol zaken doen in de seniorenmarkt 25e Jubileum-editie Jaarbeurs Utrecht S WERELDS GROOTSTE EVENEMENT VOOR ACTIEVE PLUSSERS Thema s Mode & Beauty

Nadere informatie

NoLIMIT zalen & evenementen 2013

NoLIMIT zalen & evenementen 2013 NoLIMIT zalen & evenementen 2013 ZAlen & evenementen Bij NoLIMIT kunt u verschillende soorten ruimtes en faciliteiten huren. De zalen zijn geschikt voor activiteiten, conferenties, vergaderingen, evenementen

Nadere informatie

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e

g r o o t b e e l d p r o j e c t i e grootbeeldprojectie verenigingen scholen clubs congressen en seminars tehuizen festivals cafés en grand cafés goede doelen stichtingen vakantieparken Mobiloscoop is gespecialiseerd in het digitaal projecteren

Nadere informatie

23 e Challenger Tour evenement SPORT1 OPEN. 20 t/m 26 juli 2015 BUSINESS BROCHURE

23 e Challenger Tour evenement SPORT1 OPEN. 20 t/m 26 juli 2015 BUSINESS BROCHURE 23 e Challenger Tour evenement SPORT1 OPEN 20 t/m 26 juli 2015 BUSINESS BROCHURE Van 20 t/m 26 juli 2015 wordt voor de 23e keer een Challenger tennistoernooi in Scheveningen georganiseerd. De Sport1 Open

Nadere informatie

Economische betekenis van evenementen. Lex Kruijver Respons

Economische betekenis van evenementen. Lex Kruijver Respons Economische betekenis van evenementen Lex Kruijver Respons 26 maart 2010 Respons Monitoren Wat doet Respons Marktomvang in uro s per jaar 14,3 12 5 Evenementenbranche Horeca Automobielen Respons Evenementen

Nadere informatie

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016

Functieprofielen. European Under 19 Men & Women Water polo Tournament. Het Hofbad - Den Haag September 2016 Functieprofielen European Under 19 Men & Women Water polo Tournament Het Hofbad - Den Haag 10-18 September 2016 Aquarijn - Alphen aan den Rijn 11-18 September 2016 Word ook vrijwilliger tijdens European

Nadere informatie

Gebouw Euro Offices. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Euro Offices. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Euro Offices Beechavenue 121-139 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in gebouw Euro Offices op Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018

STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 STAGEPLEKKEN FEBRUARI SEPTEMBER 2018 HET KLASSIEK BIEDT VANAF FEBRUARI 2018 DRIE NIEUWE STAGEPLEKKEN AAN! Het Klassiek is een full-service evenementenbureau dat jaarlijks 125+ festivals, evenementen en

Nadere informatie

Leereenheid 5 vragen. 7. Wat zijn stakeholders?

Leereenheid 5 vragen. 7. Wat zijn stakeholders? Leereenheid 5 vragen 1. Geef een voorbeeld van iets wat je geregeld of gecoördineerd hebt. Denk aan feesten, vakanties, sporttoernooi, schrijf op : - Wat je lastig vond - Wat je leuk vond - Wat je de volgende

Nadere informatie

DISTRICTSCONFERENTIE - 11 APRIL 2015 - ROTTERDAM ZORG DAT JE ER BIJ BENT DISTRICTCONFERENTIE-COMMISSIE SCHRIJFT SAVE THE DATE - 11 APRIL 2015

DISTRICTSCONFERENTIE - 11 APRIL 2015 - ROTTERDAM ZORG DAT JE ER BIJ BENT DISTRICTCONFERENTIE-COMMISSIE SCHRIJFT SAVE THE DATE - 11 APRIL 2015 DISTRICTSCONFERENTIE - 11 APRIL 2015 - ROTTERDAM ZORG DAT JE ER BIJ BENT Deze keer een speciale uitgave van de Maandbrief geschreven door de DISCON-commissie. De Districtsconferentie 2015 in Rotterdam

Nadere informatie

CLC praktijkdag Veilig werken. Een veilige en gastvrije RAI tijdens de opbouw en afbraak van evenementen

CLC praktijkdag Veilig werken. Een veilige en gastvrije RAI tijdens de opbouw en afbraak van evenementen CLC praktijkdag Veilig werken Een veilige en gastvrije RAI tijdens de opbouw en afbraak van evenementen Michael Tjon & Rik Hoogendoorn 16 april 2012 2 Amsterdam RAI Convention centre Jaarlijks gastheer

Nadere informatie

5 JAAR NEDERLANDSE VETERANENDAG ZA 27 JUNI 2009 DEN HAAG KIJK OP VETERANENDAG.NL

5 JAAR NEDERLANDSE VETERANENDAG ZA 27 JUNI 2009 DEN HAAG KIJK OP VETERANENDAG.NL Pagina 1 5 JAAR NEDERLANDSE VETERANENDAG ZA 27 JUNI 2009 DEN HAAG KIJK OP VETERANENDAG.NL Pagina 2 Nederlandse Veteranen Ingezet in dienst van de vrede De vijfde Nederlandse Veteranendag wordt gehouden

Nadere informatie

HR Live, hét HR-evenement van 2014. Innovaties en trends voor HR-professionals. HRLive 28 OKTOBER 2014 FOKKERTERMINAL DEN HAAG

HR Live, hét HR-evenement van 2014. Innovaties en trends voor HR-professionals. HRLive 28 OKTOBER 2014 FOKKERTERMINAL DEN HAAG HR Live, hét HR-evenement van 2014 Innovaties en trends voor HR-professionals 28 OKTOBER 2014 FOKKERTERMINAL DEN HAAG Waarom HR Live? HR Live is een nieuw, leuk en kennisintensief event waar u relaties

Nadere informatie

full service - ontzorgen - verrassen - beleven

full service - ontzorgen - verrassen - beleven full service - ontzorgen - verrassen - beleven Verrassen Daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie of catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten

Nadere informatie

evenementenlocatie Stadspark-Drafbaan

evenementenlocatie Stadspark-Drafbaan evenementenlocatie Stadspark-Drafbaan Evenementen in de stad Groningen Groningen is een bruisende en leefbare stad met een ruim en gevarieerd aanbod aan evenementen. Dit aanbod is zowel binnen, in de vele

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen EU-aanbesteding Infra t.b.v. Stichting Nederlandse Veteranendag (SNVD) nr. Verwijzing (document, paragraaf, artikel, etc.

Nota van Inlichtingen EU-aanbesteding Infra t.b.v. Stichting Nederlandse Veteranendag (SNVD) nr. Verwijzing (document, paragraaf, artikel, etc. Nota van Inlichtingen EU-aanbesteding Infra t.b.v. Stichting Nederlandse Veteranendag (SNVD) nr. Verwijzing 1 Beschrijvend document St. Ned. Vet.-dag/ publiekrechtelijke organisatie/ betreft een aankondiging

Nadere informatie

Retail Speelgoedwinkels - Zowel online als fysieke winkels POS materiaal Combinatie acties product entree tickets Verkoopkanaal Trouwe klanten actie

Retail Speelgoedwinkels - Zowel online als fysieke winkels POS materiaal Combinatie acties product entree tickets Verkoopkanaal Trouwe klanten actie & Playmobil Planet 2013 Het idee: Een overzichtelijke planet waar er voor iedereen in alle werelden van alles te beleven valt, met genoeg mogelijkheden voor sponsoren om aan te haken. Overzichtelijk en

Nadere informatie

Evenementen in omgeving van Wijk aan Zee*

Evenementen in omgeving van Wijk aan Zee* Evenementen in omgeving van Wijk aan Zee* Februari Sightseeing in Amsterdam? Amsterdam is goed te bereiken met de draagvleugelboot, die u in een half uur naar Centraal Station Amsterdam brengt. Met dit

Nadere informatie

Outline Zijdebalen Theater versie november 2013

Outline Zijdebalen Theater versie november 2013 Zijdebalen Theater B.V. Adres: Zeedijk 6 3513 GZ Utrecht Tel.: 030-7370374 Bank: NL18INGB0006104003 Email: theater@zijdebalen-evenementen.nl Site: www.zijdebalen-evenementen.nl KVK: 58425462 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

De Haagse Hogeschool. de locatie voor uw evenement. dehaagsehogeschool.nl/evenementen. Postadres Postbus 13336 2501 EH Den Haag

De Haagse Hogeschool. de locatie voor uw evenement. dehaagsehogeschool.nl/evenementen. Postadres Postbus 13336 2501 EH Den Haag dehaagsehogeschool.nl/evenementen De Haagse Hogeschool de locatie voor uw evenement Postadres Postbus 13336 2501 EH Den Haag Bezoekadres Johanna Westerdijkplein 75 2521 EN Den Haag > De Haagse Hogeschool

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

M. Madani. wfc beursplaza informatiemap

M. Madani. wfc beursplaza informatiemap M. Madani wfc beursplaza informatiemap wfc beursplaza een unieke en dynamische evenementen locatie Al meer dan 40 jaar is het World Fashion Centre hèt hart van de Nederlandse modewereld, gelegen in de

Nadere informatie

Evenement Plaats. 1 Amsterdam Dance Event AMSTERDAM. 2 International Film Festival Rotterdam (IFFR) ROTTERDAM. 3 Pinkpop LANDGRAAF

Evenement Plaats. 1 Amsterdam Dance Event AMSTERDAM. 2 International Film Festival Rotterdam (IFFR) ROTTERDAM. 3 Pinkpop LANDGRAAF 56 8 60 23 2 94 7 5 12 5 3 9 30 26 40 19 1 14 99 10 15 97 85 36 45 24 28 49 35 66 TOP50 Ranglijst Entreeheffende 51 81 64 Evenementen 70 53 69 48 50 21 90 22 25 4 75 13 100 17 18 92 33 16 20 11 58 89 1

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

Soepel samenwerken met SBM Offshore

Soepel samenwerken met SBM Offshore Soepel samenwerken met SBM Offshore Eind vorig jaar besloot SBM Offshore het hoofdkantoor te verplaatsen naar Schiphol. In acht weken tijd werd het pand verbouwd. In diezelfde korte tijd moest ook de facilitaire

Nadere informatie

TabakPlus 2012. TabakPlus 2012. Preview. Woensdag 25 april 2012

TabakPlus 2012. TabakPlus 2012. Preview. Woensdag 25 april 2012 TabakPlus 2012 Preview TabakPlus 2012 Woensdag 25 april 2012 25 april 2012 TabakPlus 1 Programma Preview 25 april Janwillem Burgering: Welkom & introductie Sandra van Maurik: Innovatie & communicatie Gert

Nadere informatie

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Hét carrière-evenement voor de financiële branche Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Carrière-evenement voor de financiële branche Marcommunity organiseert op zaterdag 21 mei 2011 de eerste

Nadere informatie

Het unieke Team-uitje: Zandsculpturen Bouwen!

Het unieke Team-uitje: Zandsculpturen Bouwen! Het unieke Team-uitje: Zandsculpturen Bouwen! zandsculpturen festival brabant info@zandsculpturenbrabant.nl Beste Zandliefhebber! Hartelijk dank voor jullie interesse in de arrangementen die wij aanbieden

Nadere informatie

Restaurantzaal. Deze zaal is geschikt voor +/- 80 personen/zitplaatsen

Restaurantzaal. Deze zaal is geschikt voor +/- 80 personen/zitplaatsen Restaurantzaal geschikt voor +/- 80 personen Deze zaal is geschikt voor +/- 80 personen/zitplaatsen voor dineren/presenteren etc. In verband met ruimte voor presentaties, lopend buffet, podium etc. hebben

Nadere informatie

Rotterdam Jazz Orchestra. Belcanto Festival, Dordrecht. Jazz Café Dizzy, Rotterdam. december 2001. september 2001. mei 2004

Rotterdam Jazz Orchestra. Belcanto Festival, Dordrecht. Jazz Café Dizzy, Rotterdam. december 2001. september 2001. mei 2004 ob van de Wouw Rotterdam Jazz Orchestra december 2001 Het Rotterdam Jazz Orchestra werd eind 2003 opgericht door Rob van de Wouw, Louk Boudesteijn en Martijn de Laat. Door de oprichting kreeg Rotterdam

Nadere informatie

Geachte voorzitter, Aan: de Gemeenteraad. Dienst Stedelijke Ontwikkeling. Economie. 29 november 2018

Geachte voorzitter, Aan: de Gemeenteraad. Dienst Stedelijke Ontwikkeling. Economie. 29 november 2018 Typ teksttyp teksttyp tekst 040 Retouradres: Postbus 12600, 2500 DJ Den Haag Aan: de Gemeenteraad Datum 29 november 2018 RIS301177 Contactpersoon Gabry van der Let Dienst Dienst Stedelijke Ontwikkeling

Nadere informatie

Copyricht Schepers Audiotechniek 2014 Goudenregenstraat 10 9581 KS Musselkanaal +31 (0) 6 5229 8804 www.schepers-audiotechniek.nl

Copyricht Schepers Audiotechniek 2014 Goudenregenstraat 10 9581 KS Musselkanaal +31 (0) 6 5229 8804 www.schepers-audiotechniek.nl Checklist evenementen Een checklist voor evenementen helpt u om uw evenement succesvol te plannen, te organiseren en te evalueren. Om u te helpen uw evenement tot een succes te maken, bieden we u graag

Nadere informatie

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE

ORGANISATIE KWALITEIT PRESENTATIE OVER ONS At Your Event is een energiek, creatief, jong en dynamisch bedrijf. En dat merkt u al tijdens het eerste gesprek. Wij denken graag met u mee en verplaatsen ons in u als opdrachtgever. Inventariseren

Nadere informatie

Bbk dlba fabb sboafbkq bbk dbtbiafdb orfjqb IM/ dbbcq orfjqb ^^k rt fabb k

Bbk dlba fabb sboafbkq bbk dbtbiafdb orfjqb IM/ dbbcq orfjqb ^^k rt fabb k een felbegeerde droom, een ongepolijst plan, een high-end event of een gedetailleerd projectplan... LP2 vindt altijd de manier om een goed idee nog beter tot zijn recht te laten komen. De kracht van de

Nadere informatie

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN

FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN VOL CONTRASTEN FRANKFURT AM MAIN ligt zowel wat Duitsland betreft, alsook in Europees verband, centraal. De internationale lucht - haven is vanuit alle windstreken wereldwijd gemakkelijk

Nadere informatie

magisch decor voor uw evenement diner presentatie festival bijeenkomst viering

magisch decor voor uw evenement diner presentatie festival bijeenkomst viering magisch decor voor uw evenement diner presentatie festival bijeenkomst viering park watertoren filmzaal stallen paleiszalen oranjerie 1 Inhoud het paleis het park DE parade Stuczaal vestibule witte eetzaal

Nadere informatie

Een evenementenvergunning aanvragen

Een evenementenvergunning aanvragen Een evenementenvergunning aanvragen Zaaknummer 5408492 Datum:07-06-2018 Tijd:11:39:34 Gegevens organisatie Gegevens organisatie KvK-nummer Naam organisatie Wat zijn uw gegevens? Voorletter(s) Tussenvoegsel(s)

Nadere informatie

SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek.

SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. SEM productions is gespecialiseerd in eventtechniek. De kern van onze dienstverlening is de technische productie en realisatie van een evenement. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld: geluidsystemen,

Nadere informatie

INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN

INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN 1 4 & 1 5 S E P T E M B E R 2 0 1 3 INFORMATIE VOOR PARTNERS EN SPONSOREN maart 2013 foto pagina 1: Magnus Gommers overige foto s: Edwin van de Rijke, Thadde van der Brugge van Mourik, Jaap van Kemenade

Nadere informatie

Actie checklist Statusoverzicht

Actie checklist Statusoverzicht Actie checklist Statusoverzicht Actie Status Verantwoordelijk Deadline Opmerkingen Aanmelden van de actie Z.s.m. Aanmelden kan op: Actie.kankeronderzoekfondslimburg.nl Bepaal uw plan Z.s.m. Afhankelijk

Nadere informatie

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam

Telepresence & Videonconferencing. In het WTC Amsterdam Telepresence & Videonconferencing In het WTC Amsterdam Telepresence Telepresence is een high-definition videoconference service met een gegarandeerde uitstekende kwaliteit van video en audio. In een tijd

Nadere informatie

Serviceorganisatie evenementen en congressen Amersfoort

Serviceorganisatie evenementen en congressen Amersfoort Serviceorganisatie evenementen en congressen Amersfoort 26 januari 2015 Eltje de Klerk MSc MRE 1 Even voorstellen Senior adviseur Handreiking en onderzoek naar economische impact festivals (o.m. MOBA Mode

Nadere informatie

TStichting Marketing Haagse Binnenstad

TStichting Marketing Haagse Binnenstad TStichting Marketing Haagse Binnenstad de Etalage Den Haag Wanneer samen meer is Is samen een succes En smaakt samen naar meer Wat zijn de uitgangspunten? Gericht op we in plaats van ik Durven zoeken

Nadere informatie