Electrisch gitaar. Jurek Cruysberg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Electrisch gitaar. Jurek Cruysberg"

Transcriptie

1 Popstation Presents

2 Electrisch gitaar Jurek Cruysberg Zijn eerste woord was salsa Deze op Aruba geboren muzikale duizendpoot en beste popgitarist Limburg 2006 is van vele markten thuis. In zijn wiegje lag Jurek Cruysberg al te swingen. Na de verhuizing naar Nederland speelde hij jaren viool, logisch. Maar na al die klassieke ensembles kon het wel wat swingender en dwingender en dat vond hij bij de gitaar. Jurek werd (bijna) Jimi. Na wat theoretische omzwervingen besloot hij naar zijn Arubaanse roots en passie terug te gaan en koos voor klassiek gitaar. Hiermee speelde hij op iedere hoek van de straat de hele wereld rond en liet zich beïnvloeden door bossa, flamenco, gypsy, samba en salsa. Zijn broer lokte hem naar het klooster, waar hij kon componeren en kon jammen met instrumentalisten op djembé, didgeridoo, ibo drums, sitar, rhodes, saxofoon, trompet en nog veel meer. Les heeft hij gehad van o.a. Jan Limberger, Merenque de Cordoba, Peter Tiehuis, Steve Vai en Philippe Caterine. Jurek Cruysberg is o.a. gitarist en componist (en bandleider) van Jazzformatie Surfcake F.H.S. en bij Latinformatie Club Guaraná. Met zijn muziektechnische achtergrond heeft hij inmiddels een indrukwekkende staat van dienst als gitarist (van pop tot jazz), producer, componist, editor, freelance geluidstechnicus studio en P.A., zelfstandig ondernemer in radio- en tv-producties, gitaardocent in Roermond, Weert en sinds 2007 ook in Venlo.

3 Toetsen Ruud Jacobs Jazzy Jacobs Deze meester(lijke) jazzpianist begon op zijn vijfde met piano, slaagde in 2010 cum laude voor zijn bachelor en won in datzelfde jaar de Glenn Corneille Jong Talent Prijs Ruud Jacobs speelt met topmuzikanten, zoals Mike Roelofs, Jos Beeren. Ook begeleidt hij nationaal en internationaal geroemde zangers en zangeressen, zoals vader Gé en zoon Boris Titulaer, Kelly ter Horst, Renée Wegberg en vele anderen. Vorig jaar speelde hij in het Olympia Stadion te Berlijn voor mensen! Wie auditie doet kan Ruud Jacobs tegenkomen op conservatoria door heel Nederland. Hij begeleidt koren, (eigen) toneelproducties, bigbands, orkesten en CD-opnames. Ook als privé pianodocent (in Maastricht) weet hij de juiste toon aan te slaan. Sinds vorig jaar geeft hij pianoles op het Venlose Kunstencentrum in lichte muziek/pop en klassiek. Hij arrangeert en componeert zang, orkest, band en solowerk, heeft zijn eigen Ruud Jacobs Trio en zijn eigen Smallband: One Take Charlies. Moet ik nog doorgaan? Sinds 2006 organiseerde hij diverse workshops, o.a. improvisatie, reharmonisatie (= met andere akkoorden bestaande nummers lekker jazzy maken), audio-opnametechniek, pop & jazz piano, bandworkshops, sightreaden (bladmuziek lezen) en cultureel ondernemerschap. Ruud Jacobs was afgelopen schooljaar pianodocent bijvak Jazz piano op het Conservatorium Maastricht, waar hij zelf van groten en bekenden als Rob van Bavel en Cor Bakker les kreeg.

4 Zang Marianne Maessen-Scherjon Altijd in de mood! Marianne Maessen-Scherjon (1965) begon al jong met piano, elektronisch orgel en dwarsfluit aan de Venlose Muziekschool. Ze studeerde af in Maastricht in de hoofdvakken piano klassiek en zang lichte muziek. Ze is al jaren enthousiast dirigent van Vocalgroup In the Mood, waar ze zelf als kind begon. Met dit koor behaalde zij in 1990 de titel Limburgs jeugdkoor van het jaar. Sinds 1991 is ze pianodocente en vervolgens ook zangdocente van de inmiddels volwaardige en succesvolle musicalopleiding in Venlo. Ze weet als geen ander zingen met plezier en expressie te verbinden. Marianne is een gedegen, bevlogen en enorm ervaren dirigent, o.a. bij het Venloos Gemengd Koor, Koninklijke Zangvereniging Venlona, Franciscuskoor, Zangvereniging de Meulezengers, ensemble De Oldtimers, K9 en carnavalsensemble Good Gestump. Voor 2 Venlose revues (2005 en 2010) studeerde zij alle koorwerken in en had de onmisbare muzikale leiding tijdens de CD-opnames. In juli 2010 haalde Marianne haar Master diploma koordirectie met de gewaardeerde uitvoering van De messa di Gloria van G. Puccini, uitgevoerd door Limburgs Symfonie Orkest, Franciscuskoor Venlo, projectzangers en solisten Hubert Delamboye (tenor) en bariton Frans Kokkelmans. Marianne geeft les in haar privépraktijk voor piano en zang. Sinds schooljaar is zij werkzaam als zangdocente en docente liedbegeleiding aan het Kunstencentrum Venlo.

5 Drums Wijnand van Groesen 0Fizzy Foolish Wijnand Wijnand van Groesen (1964) is van alle muziekmarkten thuis. Hij studeerde in 1988 af aan het Brabants Conservatorium als klassiek slagwerker. Ervaring deed hij op in Het Nationaal Jeugd Orkest, het Brabants Orkest, het Nederlands StudentenKamerKoor en Slagwerkgroep Den Haag. Wijnand speelde in verschillende jazzbands, o.a. Foolish Heart (autobiografisch? ) Vanaf 1988 is hij werkzaam op het CKVU in Uden en vanaf 1991 in Tegelen (nu Kunsten Centrum Venlo). Wijnand richtte ook een eigen coverband op. GinFizz (een heerlijke cocktail volgens kenners!) treedt op in België, Duitsland en Nederland en is de smaakmaker van festivals en bedrijfsfeesten.

6 Basgitaar Jo Didderen Jo Didderen doet sidderen Bassist Jo Didderen (1966) is in de jazzwereld geen onbekende! Hij speelde op het North Sea Jazz Festival, in London, op tv en op bijna elk podium in Nederland, België en Duitsland. Het eigenzinnige en al 20 jaar actieve trio Sprinkhuizen, Fennis & Didderen (SF&D) bracht 3 goed ontvangen CD s uit en begeleidt tegenwoordig Haags cabaretier Sjaak Bral. Jo Didderen levert veelal eigen composities en speelt naast contrabas, basgitaar vooral ook de v.zalinge-bas (elektrische contrabas). Hij is een breed inzetbare, onmisbare solide no nonsense bassist met een zeer eigen sound die je niet gauw vergeet! Op zijn solo-album Songs For My Father (2012, eerbetoon aan zijn in 2004 overleden vader) wordt hij ondersteund door zijn vele muzikale vrienden, waaronder Mike Roelofs, Bart Oostindie, Mijke Loeven en Arno Adams. ( Jo Didderen plukt (een contrabassist tokkelt niet maar plukt) ook op het toetsenbord en schrijft ronkende artikelen voor het Limburgs Dagblad, popmagazine Heaven en vakblad De Bassist. Zijn studie klassiek contrabas deed hij bij Jean Sassen en Henk Guldemondt in Maastricht en contrabas-jazz bij Jacques Schols in Den Haag. Sinds 2001 is Jo werkzaam als docent aan het Centrum voor de Kunsten Roermond (basgitaar/theorie/improvisatie/bandcoaching) en bij Kreato Thorn als docent contrabas. Sinds 2008 doceert hij basgitaar in Venlo en sinds 2011 contrabas in Lanaken.

7 Electrisch Gitaar Pieter Bartels Pieter Power Pieter Bartels (1965) begon al vóór zijn geboorte, eh sorry vóór zijn 8 e verjaardag met klassiek gitaar op de Venlose Muziekschool. Later kwam daar elektrische gitaar bij. Via Gitaarensemble en Jazzcombo van de muziekschool kwam hij terecht bij verschillende populaire lokale en regionale bandjes. Hij studeerde in 1990 af in Maastricht als gitarist lichte muziek met bijvak klassiek gitaar. Naast docent gitaarles is Pieter actief als vaste gitarist in verschillende bands en formaties, zoals Die PowerHosen, Gimlet, Franky's Funky Fanfare (FFF) en The Groove. Met die laatste toerde hij veel en ver, o.a met de Griekse zanger Demis Roussos in Mongolië (2003). Pieter is een veelgevraagd freelancer bij (eenmalige) projecten, invalwerkzaamheden bij bands, studio-opnames en krijgt elk publiek met zijn snaarzuivere klanken in zijn macht.

8 Drums DuncanTilmans Maatwerk voor handen en voeten Allround slagwerker en docent Duncan Tilmans doet het op zijn Afrikaans, Braziliaans, klassiek, op conga, timba, djembé, doundoun, woodblock, tamboerijn, triangel, op de fanfaretrommel en op je potten en pannen als het zo uitkomt. Hij is drummer/percussionist/arrangeur bij bigbands, (professionele) coverbands en tributes, (jazz)combo s, theatertournees (o.a. Frans Pollux, Guido Wevers, Via 2018), salsa- en funk/soul/latin-bands, op festivals in heel Europa, bij projecten en, jawel, bij Venloos oudste dialectband De Drekskaters. Hij is altijd ín voor een optreden, werkte samen met jazzgrootheden als Eric Vloeimans, Carlo de Wijs, Anton Goudsmit en blijft zich bijscholen in allerlei genres via workshops en masterclasses (bijv. bij Martin Verdonk). In 1997 studeerde hij af in Maastricht als slagwerker jazz/lichte muziek, studierichting docerend musicus met bijvakken methodiek, onderwijskunde, harmonieleer, gehoor/solfège, arrangeren, combo, bigband. Hij trommelt, roffelt, brusht, drumt en droomt al vanaf zijn 11e. Het (trommel)stokje doorgeven doet hij op alle muziekscholen in de regio, in Maastricht, Venlo en Weert.

Guido Scope. Neem contact op voor een GRATIS gitaarles CONTACT. Audio & Video Optreden boeken Optredens. Over mij. Gitaarles

Guido Scope. Neem contact op voor een GRATIS gitaarles CONTACT. Audio & Video Optreden boeken Optredens. Over mij. Gitaarles Audio & Video Optreden boeken Optredens Gitaarles Over mij De speler hieronder (Guido Scope) bevat een aantal solo gitaar stukken en duo opnames met arrangementen, composities en improvisaties van hem

Nadere informatie

OVERZICHT VAKKENPAKKET PER GROEP

OVERZICHT VAKKENPAKKET PER GROEP OVERZICHT VAKKENPAKKET PER GROEP In onderstaande pagina s vindt u een overzicht van de studieonderdelen / examenvakken die nodig zijn als u de studie volgt met als doel het behalen van het vakdiploma Docerend

Nadere informatie

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018

Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Muziekweken maandag 22- vrijdag 26 januari 2018 Besloten (eigen instrument of Voor alle Quintusleerlingen Openbaar MAANDAG Harp Samen Harpmuziek maken en schrijven - 1.18 Stem je harp zelf! - 1.18 Instant

Nadere informatie

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!!

Voor boekingen en info neem gerust contact met ons op. Wij maken een mooi programma voor u en zorgen voor veel humor, klank en verrassingen!! Bourgondisch Boxmeer 23 & 24 mei 2015 Entertainment programma: za. 23 mei: 17.45 18.00u en 18.15 18.30u Slagwerkgroep Vortum-Mullem, Niet zomaar een standaard slagwerkgroep. Nee, deze 6 slagwerkers zijn

Nadere informatie

Academiejaar 2014/2015. Academische Bachelor en Master muziek. muziek

Academiejaar 2014/2015. Academische Bachelor en Master muziek. muziek Academiejaar 2014/2015 Academische Bachelor en Master muziek muziek Academische Bachelor en Master muziek muziek Kiezen voor de opleiding Muziek aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen is geen alledaagse

Nadere informatie

Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek

Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek K-klassiek / gele sticker P-Populair / witte sticker B-Beginners / groene sticker X-Kerst en Sinterklaas / oranje sticker fk-klassiek folio / licht blauwe sticker

Nadere informatie

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de

doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de katwijk doet mee! esther, verpleegkundige én kunstenaar! Neem een kijkje in de culturele keuken van Katwijk tijdens de programma week van Neem een kijkje in de culturele keuken va dans Wie Volksdansgroep

Nadere informatie

Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 31ste editie - van 19 tot 25 juli 2015

Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 31ste editie - van 19 tot 25 juli 2015 Les Lundis d Hortense presenteert : Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 31ste editie - van 19 tot 25 juli 2015 Jazz au Vert is een niet te missen jaarlijks evenement voor muzikanten die hun

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR

zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR www.hillegomsemuziekschool.nl INFORMATI E 2017-2018 zangles klarinetles vioolles blokfluitles CULTUURKEUR Ruim aanbod instrumenten De Hillegomse Muziekschool is een actieve muziekschool met een groot aanbod

Nadere informatie

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT

TAL&NT MUZIEK SPORTKLAS EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TAL&NT EXTRA AANBO D MUZIEK SPORTKLAS ONTDEK WAAR JE GOED IN BENT TOPPER! EXTRA AANDACHT VOOR JE TALENT TOPCHEF TECHNISCHE HOOGSTANDJES MUZIKAAL GENIE SPORTFANAAT BOGERMAN AANDACHT VOOR JE TALENT Als leerling

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

Wishful Music. Education. Powered by. Meer in je mars met muziek

Wishful Music. Education. Powered by. Meer in je mars met muziek Wishful Music Education Meer in je mars met muziek Powered by Stichting Wishful Singing November 2014 SAM ENVATTING Wishful Singing wil een impuls geven aan beter klassikaal muziekonderwijs op basisscholen.

Nadere informatie

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25

Geen dag zonder gitaar zaterdag, 31 januari 2015 12:25 Talenten op Aruba. Ze zijn overal te vinden. Zij storten zich in het leven, of het nu sport, kunst, uitgaan, lezen, muziek of juist de donkere kant van de samenleving is. Het is aan hen. Voor diegene die

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Opgericht 25 februari 1917inklijk erkende zangvereniging Opgericht 25 februari 2017 Gregoriussingel 38 5216 GJ s-hertogenbosch tel 073-6146001 secretaris@vughtsmannenkoor.nl www.vughtsmannenkoor.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Personalia Annelies Willemse

Personalia Annelies Willemse Concertcyclus Op zondag 8 juli om 16.00 uur musiceren in de St.Willibrorduskerk in Deurne Annelies Willemse op orgel, Carla Nies op dwarsfluit/panfluit en Rolf van Meurs op gitaar. In diverse combinaties

Nadere informatie

DOMEIN MUZIEK:KLASSIEKE & OUDE MUZIEK

DOMEIN MUZIEK:KLASSIEKE & OUDE MUZIEK DOMEIN MUZIEK:KLASSIEKE & OUDE MUZIEK GRAAD 1: MUZIEKINITIATIE De eerste graad is toegankelijk voor leerlingen vanaf 6 jaar. De eerste graad bestaat uit 1 wekelijkse lestijd. (60 min.) GRAAD 1: muziekinitiatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Duyschot Concerten Maart 2019 nr. 84. Orgelconcert Jaap de Wit

Nieuwsbrief Stichting Duyschot Concerten Maart 2019 nr. 84. Orgelconcert Jaap de Wit Nieuwsbrief Stichting Duyschot Concerten Maart 2019 nr. 84 Orgelconcert Jaap de Wit Korte toelichting op het concert van 16 maart 2019 Jaap de Wit (geb. 1969) kreeg vanaf zijn 8 e jaar zijn eerste orgellessen.

Nadere informatie

Muziek! Passend in Onderwijs?

Muziek! Passend in Onderwijs? Symposium Opleiding Docent Muziek vrijdag 6 maart 2015 Muziek! Passend in Onderwijs? Over de rol van muziek in Passend Onderwijs Programma Sander Ruijters Yolande Eymael René Pisters Daan Gooren 10.00

Nadere informatie

Instrumentenleer klas 2

Instrumentenleer klas 2 Klas 2 Instrumentenleer Er zijn ontzettend veel muziekinstrumenten, je hebt ze in allerlei soorten en maten. Allemaal maken ze geluid. Hoe dit geluid klinkt (de klankkleur van een instrument), is afhankelijk

Nadere informatie

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl

Seizoen 2012-2013. Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Seizoen 2012-2013 Alles is muziek! www.zeistermuziekschool.nl Liefde voor muziek De Zeister Muziekschool is hèt trefpunt voor muziek in Zeist. Iedereen die iets met muziek wil doen - van spelen tot luisteren,

Nadere informatie

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena.

Informatie. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma. voor GROEP 5 van het basisonderwijs Gemeente. Woudrichem BROCHURE. www.cultuurpuntaltena. Maak kennis, maak muziek! Onderwijsprogramma www.cultuurpuntaltena.nl Informatie voor van het basisonderwijs Gemeente Woudrichem 019500_BIBLIOTHEEK_ALTENA_brochure_CPA_MuziekWijzer_Altena_A5.indd 16-17

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.)

Nieuwsbrief november 2015. Agenda: Winterconcert (woensdag 9 dec.) Nieuwsbrief november 2015 Na een goede start is het inmiddels bijna december en staan de feestdagen voor de deur. Tijd voor het winterconcert die qua sfeer weer zal aansluiten bij de sfeer van deze periode.

Nadere informatie

Meesters. gitaar. op de. concertgebouw kleine zaal. hoofdsponsor. sponsor. otto vowinkel Luthier

Meesters. gitaar. op de. concertgebouw kleine zaal. hoofdsponsor. sponsor. otto vowinkel Luthier 2010 2011 concertgebouw kleine zaal hoofdsponsor sponsor otto vowinkel Luthier Roland Dyens zaterdag 18 september 2010 20.15 uur Roland Dyens Het vrije concert Het vrije concert Losse kaarten 35,00 Met

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar.

Het nieuwe schooljaar is alweer een paar maanden geleden gestart. En ook dit jaar wordt weer een speciaal jaar. November 2012 jaargang 17 Inhoud Woordje van onze voorzitter Parkeren bij IKC de Kubus Subsidie Hulpouders en bestuursleden gevraagd Optredens door leerlingen Kerstconcert Leerlingenuitvoeringen: wie speelt

Nadere informatie

Workshop Popbands 2012/2013

Workshop Popbands 2012/2013 Workshop Popbands 2012/2013 12 1 Starting a popband Deze band is voor beginners, leerlingen die nooit in een band hebben gespeeld. Nadruk ligt op het samen spelen, wennen aan het volume en aan zingen door

Nadere informatie

Brooklyn heeft ook laten zien en horen een fantastische sessieband te zijn voor de begeleiding van diverse artiesten.

Brooklyn heeft ook laten zien en horen een fantastische sessieband te zijn voor de begeleiding van diverse artiesten. Brooklyn Een band bij uitstek voor uw feest!! 8 zeer muzikale ingredienten kunnen uw evenement voorzien van een muzikaal hoofdgerecht waar de vonken van af vliegen. Een band die wat betreft repertoire

Nadere informatie

Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie. Voornaam en Naam : Leeftijd:. Woonachtig te (gemeente of stad):.

Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie. Voornaam en Naam : Leeftijd:. Woonachtig te (gemeente of stad):. Informatieformulier bij het digitaal portfolio en het motivatiegesprek Vul onderstaande tabel in voor alle songs die je indient. Vul ook de vragenlijst in vanaf pagina 3. Maak 1 pdf file met daarin alle

Nadere informatie

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue

Little Steve & the Big Beat (NL) 4 Oktober 2015. Bio. Verslag Motortourtocht Bas Paardelooper and the Blue Crue Nieuwsbrief 01-10-2015 Jaargang 2, nummer 16 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zondagmiddag 4 Oktober 2015. Little Steve & the Big

Nadere informatie

Het Symfonie orkest. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw:

Het Symfonie orkest. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw: Lessuggestie bovenbouw: Het Symfonie orkest Lesdoelen: Kinderen maken kennis met klassieke muziek. Ze weten welke instrumenten er in een symfonieorkest te vinden zijn. De kinderen kunnen de verschillende

Nadere informatie

muziek theater danslessen in hasselt alken zonhoven word een ster!

muziek theater danslessen in hasselt alken zonhoven word een ster! muziek theater danslessen in hasselt alken zonhoven ik word een ster! ik word een muzikant acteur ik volg al les ik ben nieuw ik ben nieuw ik volg al les danser 6 & 7 jarigen pagina 10 7 jaar pagina 10

Nadere informatie

Muzieklessen groep 5:

Muzieklessen groep 5: Muzieklessen groep 5: We kwamen de gymzaal van de kleuters binnen. Er stond een man met een gitaar, en er lagen matten. Daar moesten we gaan zitten. Hij had meer gitaren mee, hij liet de namen van de gitaren

Nadere informatie

QUINTUS OPEN! ma 10 t/m za 15 september

QUINTUS OPEN! ma 10 t/m za 15 september QUINTUS OPEN! ma 10 t/m za 15 september, DANS, THEATER en KUNST & AMBACHT : UITPROBEREN EN KIEZEN! PROGRAMMA VOOR KINDEREN, JONGEREN en VOLWASSENEN LES OP EEN INSTRUMENT OF ZANG Wil je een muziekles bijwonen

Nadere informatie

Toelatingseisen primair instrument (muziekpraktisch deel)

Toelatingseisen primair instrument (muziekpraktisch deel) Afdeling Docent Muziek Toelatingseisen primair instrument (muziekpraktisch deel) Hieronder volgt een indicatie van de eisen voor het primair instrument. Docent Muziek is een brede opleiding, ook in muziekstijlen.

Nadere informatie

Paul Mestrom Mannenkoor St. Remigius

Paul Mestrom Mannenkoor St. Remigius Met veel plezier schrijven wij, de drie voorzitters van de mannenkoren uit Klimmen, Geulle en Someren, een inleidend woord voor het Drie Koren Concert dat in de maand mei 2019 in drie plaatsen wordt uitgevoerd.

Nadere informatie

Informatiebrochure. Muziek - Woord - Dans - Initiatie

Informatiebrochure. Muziek - Woord - Dans - Initiatie Informatiebrochure Muziek - Woord - Dans - Initiatie Welkom In het Stedelijk Conservatorium van Mechelen kan je al je podiumtalenten ten volle ontwikkelen. We bieden kunstonderwijs op hoog niveau, maar

Nadere informatie

Programma 25 april 2013 Theater Odeon

Programma 25 april 2013 Theater Odeon Karijn Haasjes Aafke van Welbergen Emily Bouwhuis The Future Kids! Kunstbende Black Illusion Presentatie: Michael Kroegman Programma 25 april 2013 Theater Odeon Deelnemende scholen: Gymnasium Celeanum

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

VRIJDAGmuziekmaand DONDERDAG

VRIJDAGmuziekmaand DONDERDAG VRIJDAGmuziekmaand DONDERDAG Alle activiteiten op de iedere of sommige donderdagen tijdens de muziekmaand. Bij alle activiteiten die openbaar ben je ook van harte welkom als kijker. Inhoud Band van het

Nadere informatie

Werkstuk door een scholier 2440 woorden 18 maart keer beoordeeld. Nederlands. Inhoudsopgave blz: 1. Inleiding blz.: 2

Werkstuk door een scholier 2440 woorden 18 maart keer beoordeeld. Nederlands. Inhoudsopgave blz: 1. Inleiding blz.: 2 Werkstuk door een scholier 2440 woorden 18 maart 2002 7 36 keer beoordeeld Vak Nederlands Inhoudsopgave blz: 1 Inleiding blz.: 2 Taakverdeling en Activiteitenlijstje blz.: 3 Deelvraag 1 blz.: 4 Deelvraag

Nadere informatie

29ste editie - van 21 tot 27 juli 2013

29ste editie - van 21 tot 27 juli 2013 Les Lundis d Hortense presenteert : Jazz au Vert 29ste editie - van 21 tot 27 juli 2013 Locatie : La Marlagne Centre Culturel Marcel Hicter Chemin des Marronniers, 26 B-5100 Wépion www.lamarlagne.cfwb.be

Nadere informatie

Programma 4 februari 2016 Open nacht

Programma 4 februari 2016 Open nacht Programma 4 februari 2016 Open nacht Welkom op de open nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief, Jaargang 5, Maart 2013

Nieuwsbrief, Jaargang 5, Maart 2013 1 van 5 11/1/2014 11:02 AM Nieuwsbrief, Jaargang 5, Maart 2013 Op Internet: www.jazzclubhardenberg.nl Redactie: Ton Karmiggelt Reacties en suggesties zijn welkom via e-mail. In deze nieuwsbrief: Met dank

Nadere informatie

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 rond animatie, muziekconcerten, spelprogramma s, podiumtechniek daguitstappen, vakantieverblijven, cursussen, locaties incentives, evenementen, festivals maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 enkel professionelen

Nadere informatie

QUINTUS OPEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september Muziek, dans, theater en beeldende kunst maken: UITPROBEREN EN KIEZEN!

QUINTUS OPEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september Muziek, dans, theater en beeldende kunst maken: UITPROBEREN EN KIEZEN! MUZIEK MUZIEK KINDERCURSUS Wil je een muziek kindercursus bijwonen vrije inloop cursussen op di, wo, do en vr. - Muziek op Schoot 10-18 maanden - dinsdag 26 september 9.30-10.30 uur. - Muziek op Schoot

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Resultaten Open Dag 2013 Colofon

Resultaten Open Dag 2013 Colofon Resultaten Open Dag Colofon Uitgegeven door: Uitgevoerd door: Contactpersonen: Datum: Status: Koninklijk Conservatorium Bureau Kwaliteitszorg Janneke Ravenhorst en Frederique Luijten 21-mrt-13 concept

Nadere informatie

Bimlokaal Muziekacademie

Bimlokaal Muziekacademie Zaterdag 31 januari, 12.30 15.30 uur Samen spelen: Mozart s Eine kleine Nachtmusik Zaterdag 7 februari, 14.00 15.30 uur Het blokfluitconsort Dinsdag 24 februari, 13.00 15.30 uur / 19.30 22.00 uur Welk

Nadere informatie

QUINTUS OPEN! Muziek, dans, theater en beeldende kunst maken: UITPROBEREN EN KIEZEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september 2017

QUINTUS OPEN! Muziek, dans, theater en beeldende kunst maken: UITPROBEREN EN KIEZEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september 2017 QUINTUS OPEN! Muziek, dans, theater en beeldende kunst maken: UITPROBEREN EN KIEZEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september 2017 MUZIEK MUZIEK KINDERCURSUS Wil je een muziek kindercursus

Nadere informatie

QUINTUS OPEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september MUZIEK, DANS, THEATER en BEELDENDE KUNST: UITPROBEREN EN KIEZEN!

QUINTUS OPEN! maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september MUZIEK, DANS, THEATER en BEELDENDE KUNST: UITPROBEREN EN KIEZEN! MUZIEK MUZIEK KINDERCURSUS Wil je een muziek kindercursus bijwonen vrije inloop cursussen op di, wo, do en vr. - Muziek op Schoot 1½-2½ jaar Kampen- woensdag 27 september 9.30-10.30 en 10.30-11.30 uur

Nadere informatie

December 2017, jaargang 22. Inhoud. Woordje van de voorzitter

December 2017, jaargang 22. Inhoud. Woordje van de voorzitter December 2017, jaargang 22 Inhoud - Woordje van de voorzitter - Hulp gevraagd - Muziek=Klasse bij Dickens koopzondag - Kerstconcert - Leerlingenuitvoeringen - Samenspel voor 1 e jaars en 2 e jaars leerlingen

Nadere informatie

Beleidsplan JazzArt Orchestra 2015-2018

Beleidsplan JazzArt Orchestra 2015-2018 Beleidsplan JazzArt Orchestra 2015-2018 Stichting JazzArt 1-2-2015 Evaluatie 2010-2014. De Stichting JazzArt heeft de, in haar eerste beleidsplan voor JazzArt Orchestra 2010-2014, gestelde doelen, gerealiseerd:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord JAARVERSLAG 2018 Inhoudsopgave Voorwoord 2 Overzicht activiteiten 3 Toelichting activiteiten 4 Leerlingen 5 Combinatiefunctie CultuurCoach 6 Gegevens 7 Statistiek 8 Leerorkest Voorwoord Muziek verbindt

Nadere informatie

LESSENROOSTER WOWOOR. Muziekinitiatie AALBEKE AVELGEM. KORTRIJK jongeren BELLEGEM BISSEGEM. KORTRIJK volwassenen GULLEGEM HEULE

LESSENROOSTER WOWOOR. Muziekinitiatie AALBEKE AVELGEM. KORTRIJK jongeren BELLEGEM BISSEGEM. KORTRIJK volwassenen GULLEGEM HEULE CONSERVATORIUM uurrooster 2017-2018 MUZIEK LESSENROOSTER WOWOOR AMV/SZ Lagere Graad Voor jongeren vanaf 2 de jaar AMV/SZ + 1u instrument, volwassenen vanaf 1 ste jaar AMV/SZ + 1u instrument Muziekinitiatie

Nadere informatie

BandEnsembleExperimentSamenspelTheorie

BandEnsembleExperimentSamenspelTheorie B.E.E.S.T.week Stichting MOL BandEnsembleExperimentSamenspelTheorie 14 t/m 18 maart 2016 In de B.E.E.S.T.week worden geen reguliere lessen gegeven maar maak je een keuze uit allerlei muzikale activiteiten

Nadere informatie

Cursusaanbod voorjaar 2015

Cursusaanbod voorjaar 2015 Cursusaanbod voorjaar 2015 Muziek theater literatuur nieuwe media fotografie START CURSUSSEN VANAF JANUARI 2015 Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Facebook.com/riqqrheden @RiQQRheden NIEUW Meedoen

Nadere informatie

Les Lundis d Hortense presenteert :

Les Lundis d Hortense presenteert : Les Lundis d Hortense presenteert : Initiatie en vervolmakingstage voor jazzmuziek 33ste editie - van 16 tot 22 juli 2017 Jazz au Vert is een niet te missen jaarlijks evenement voor muzikanten die hun

Nadere informatie

Bimlokaal Muziekacademie

Bimlokaal Muziekacademie Bimlokaal Muziekacademie PROGRAMMA 2015-2016 Zaterdag 26 september 2015, 12.30 15.30 uur Acht zaterdagen in oktober en november 2015, 09.30 11.00 uur Basiscursus noten lezen Zaterdag 17 oktober 2015, 11.15

Nadere informatie

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans?

Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Veelgestelde vragen over de academie Studierichting dans Wat kunnen kinderen van van 6 ( 2008) of 7 jaar ( 2007) volgen in de richting dans? Kinderen van 6 en 7 jaar kunnen initiatielessen dans volgen.

Nadere informatie

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier

Ingrid, Heidi, Hilde, Xavier Vocaal ensemble Vocalix is een vocaal ensemble dat meerstemmige nummers brengt in aangepaste arrangementen, voor elk feest of muzikale gebeurtenis, gaande van een huwelijksceremonie of privé huiskamerconcert

Nadere informatie

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken NIEUWSBRIEF ACKNN MEI 2017 De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in vijf middeleeuwse kerken Op zondagmiddag 28 mei kan men weer langs de middeleeuwse kerken van Noordwijk, Marum, Nuis, Niebert

Nadere informatie

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis

Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Cuccurullo Brillo Brullo met zeer speciale gast Ike Willis Het succesvolle optreden van Cuccurullo Brillo Brullo met Ike Willis op de Zappanale 16 in Duitsland heeft geleid tot een muzikaal vervolg. Ike

Nadere informatie

B.E.E.S.T. week Stichting MOL 27 maart - 2 april 2015

B.E.E.S.T. week Stichting MOL 27 maart - 2 april 2015 B.E.E.S.T. week Stichting MOL 27 maart - 2 april 2015 BandsEnsemblesExperimentSamenspelTheorie Van vrijdag 27 maart t/m 2 april organiseert Stichting MOL de tweede B.E.E.S.T.week van seizoen 2014-2015.

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Enthousiasme, passie, gedrevenheid, inzet en veel energie blijkt de sleutel tot succes te zijn.

Enthousiasme, passie, gedrevenheid, inzet en veel energie blijkt de sleutel tot succes te zijn. www.fbach.nl FBach Koor en Orkest - een nieuwe weg naar de muziek Het begon allemaal eind 2010 met een oproep van dirigent Arjan van Baest op Facebook. Een simpele vraag wie doet mee met de Hohe Messe?

Nadere informatie

eerste lesafspraak uur plaats leerkracht

eerste lesafspraak uur plaats leerkracht Eerste lesafspraken Baarle-Hertog/Nassau Muziekinitiatie 6-7 jarigen 17.45 Mevr. A. Jacobs Initiatie viool 09.00 Mevr. L. Remmen AMV / Samenzang 1 e jaar donderdag 02.09 15.45 Mevr. Y. Peters AMV / Samenzang

Nadere informatie

CURSUSAANBOD

CURSUSAANBOD 1 CURSUSAANBOD 2016-2017 BASGITAARLES Individueel TROMPETLES Individueel MUZIEKTHEORIELES SOUSAFOONLES VOORBEREIDING MUZIEKOPLEIDING Individueel Individueel Individueel EXTRA DIMENSIELESSEN Extra! ZATERDAGOCHTENDSESSIES

Nadere informatie

Instrumentenleer klas 3

Instrumentenleer klas 3 Klas 3 Instrumentenleer Er zijn ontzettend veel muziekinstrumenten, je hebt ze in allerlei soorten en maten. Allemaal maken ze geluid. Hoe dit geluid klinkt (de klankkleur van een instrument), is afhankelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO

Welkom. Het nieuwe decreet voor het DKO Welkom Het nieuwe decreet voor het DKO Enquête Waarom? Voorbereiding op het nieuwe decreet Zelfevaluatie 327 reacties waarvan 312 op 790 leerlingen (40%) Enquête Sterke punten van Muzarto zijn: leerkrachten

Nadere informatie

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen

» Oefening. Een voorbeeld van een idee: Ik ben soms graag alleen Als eerste moet je goed weten waarover je song gaat. Dit lijkt overduidelijk, maar dat is het niet altijd. Probeer in één woord vast te leggen waarover je song gaat. Het is uiteraard bepalend voor de tekst

Nadere informatie

Cool Jazz tot Post Bop

Cool Jazz tot Post Bop Beste muzikanten, Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent dat onze inschrijving voor de voorjaarsworkshops weer kan starten! Een mooie kans om je muzikale voornemens te realiseren en je muzikaal

Nadere informatie

Kiek ins nao bove. Nieuwe geveltekens in Maastricht. Geen echte gevelstenen, maar meer dan alleen maar een ornament: geveltekens met een verhaal.

Kiek ins nao bove. Nieuwe geveltekens in Maastricht. Geen echte gevelstenen, maar meer dan alleen maar een ornament: geveltekens met een verhaal. Kiek ins nao bove Jef Bartelet, VMG 16-11-2018 Nieuwe geveltekens in Maastricht Geen echte gevelstenen, maar meer dan alleen maar een ornament: geveltekens met een verhaal. Geplaatst Mergelweg 232 Jo van

Nadere informatie

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS

LOCATIE: YMCA MUZIEKCENTRUM, KEIZERSTRAAT 58 MEER INFO EN ONLINE AANMELDING WWW.YMCASCHEVENINGEN.NL KORTING TOT 100% MET OOIEVAARSPAS MUZIEKORIËNTATIE GITAAR UKELELE BASGITAAR DRUMMEN TOETSEN ZANG SAXOFOON DWARSFLUIT BANDCOACHING DIVERSE KOREN SINGER SONGWRITER DANS & SHOWBIZZ SiR MUSICAL THEATERSCHOOL POPCLASS LIVE MUZIEK EVENEMENTEN

Nadere informatie

Rotterdam Jazz Orchestra. Belcanto Festival, Dordrecht. Jazz Café Dizzy, Rotterdam. december 2001. september 2001. mei 2004

Rotterdam Jazz Orchestra. Belcanto Festival, Dordrecht. Jazz Café Dizzy, Rotterdam. december 2001. september 2001. mei 2004 ob van de Wouw Rotterdam Jazz Orchestra december 2001 Het Rotterdam Jazz Orchestra werd eind 2003 opgericht door Rob van de Wouw, Louk Boudesteijn en Martijn de Laat. Door de oprichting kreeg Rotterdam

Nadere informatie

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 LESBRIEF BIJ SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen, de Marinierskapel

Nadere informatie

Alessandro en Atalante maken samen muziek waar we blij van worden!

Alessandro en Atalante maken samen muziek waar we blij van worden! Alessandro komt uit Italië. Als 12-jarige werd hij verliefd op muziek, dankzij de straatmuzikanten in zijn geboortestad. Op dat moment besloot hij om gitaarles te nemen. Toen hij al wat ouder was, vond

Nadere informatie

Programma Open Dag 19 november 16

Programma Open Dag 19 november 16 Programma Open Dag 19 november 16 1/ Voorwoord Hartelijk welkom op de open dag van Codarts! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden.

Het nieuwe schooljaar 2014-2015 is alweer een paar maanden geleden van start gegaan. En ook dit jaar belooft weer een mooi jaar te worden. December 2014, jaargang 19 Inhoud Woordje van onze voorzitter Kerstconcert Muziek = Klasse bij IKC De Kubus en ZMLK De Kom Muziek = Klasse bij Dickens koopzondag Leerlingenuitvoeringen Actuele informatie

Nadere informatie

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN Cultureel aanbod studenten en jongeren, 2015 Delft is een echte studentenstad en heeft een enorm potentieel aan studenten. Tegelijkertijd zal Delft zich moeten inspannen om een interessante studentenstad

Nadere informatie

VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG

VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG VRIJDAGmuziekmaand WOENSDAG Alle activiteiten op de iedere of sommige woensdagen tijdens de muziekmaand. Bij alle activiteiten die openbaar ben je ook van harte welkom als kijker. Inhoud Band van het moment...

Nadere informatie

KOREN & ORGELS P R E S E N T E E R T. zondag. 16 juni Abdijkerk Rolduc Heyendallaan 82 Kerkrade. aanvang 16:00 entree 5

KOREN & ORGELS P R E S E N T E E R T. zondag. 16 juni Abdijkerk Rolduc Heyendallaan 82 Kerkrade. aanvang 16:00 entree 5 S O K P R E S E N T E E R T KOREN & ORGELS CAPELLA SANCTI SERVATII & VOCAAL ENSEMBLE SILHOUET o.l.v. HANS HEYKERS KOPERENSEMBLE ST. CAECILIA SCHIMMERT o.l.v. FRENK ROUSCHOP ARNO KERKHOF & MARCEL VERHEGGEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief. D Examens Piano. Dinsdag 3 juli 2018 Doopsgezinde Kerk Ouddorp 17:30 uur

Nieuwsbrief. D Examens Piano. Dinsdag 3 juli 2018 Doopsgezinde Kerk Ouddorp 17:30 uur JAARGANG 3, NUMMER 2 Nieuwsbrief JUNI 2018 D Examens Piano Dinsdag 3 juli 2018 Doopsgezinde Kerk Ouddorp 17:30 uur 1 Op dinsdag 3 juli spelen Elles van t Geloof en Annet van de Woestijne een examenconcert

Nadere informatie

METROPOLE ORKEST IN DE KLAS

METROPOLE ORKEST IN DE KLAS V1.1-2/5/2014 DOCENTENHANDLEIDING METROPOLE ORKEST IN DE KLAS Op maandag 12 mei gaat het Metropole Orkest een deel van hun repetitie voor het concert Games in Concert live uitzenden (streamen) voor scholieren.

Nadere informatie

Een jazzproeverij. Genieten bij Bossche buren Kijk, luister, proef en proost in de Jazzy Huiskamers. 5 mei. Jazzy Huiskamers

Een jazzproeverij. Genieten bij Bossche buren Kijk, luister, proef en proost in de Jazzy Huiskamers. 5 mei. Jazzy Huiskamers Een jazzproeverij Genieten bij Bossche buren Kijk, luister, proef en proost in de Jazzy Huiskamers 5 mei 2016 Jazzy Huiskamers Visstraat Donderdag 5 mei: Hemelvaart 6 de Jazzy Huiskamers De 6.de keer al

Nadere informatie

Belafonte WILLEM MIDDELKOOP ERIK DE VLIEGER VS.

Belafonte WILLEM MIDDELKOOP ERIK DE VLIEGER VS. NR.1 NAJAAR 2014 E7,95 WWW.BELAFONTEMAGAZINE.COM Belafonte WILLEM MIDDELKOOP VS. ERIK DE VLIEGER WIJNBAR & WIJNWINKEL PIERRE RUIG & PARTNERS ADVOCATEN VAN LANSCHOT BANKIERS NURLAILA KARIM WTC THE HAGUE

Nadere informatie

PROGRAMMA. vr. 4 okt 20:30 Tour de Chanson Matthias Kadar Ç 16,00 (Internetprijs) / Ç 20,00

PROGRAMMA. vr. 4 okt 20:30 Tour de Chanson Matthias Kadar Ç 16,00 (Internetprijs) / Ç 20,00 PROGRAMMA Klassiek vocale muziek van Hõndel tot Verdi en Wagner, en van Franz Schubert tot Georges Brassens en Ramses Shaffy op verschillende locaties in Zuid Limburg en Aken, met meer dan 100 uitvoerenden,

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord 2. Overzicht activiteiten 3. Toelichting activiteiten 4. Leerlingen 5. Combinatiefunctie cultuurcoach 6.

INHOUDSOPGAVE. Voorwoord 2. Overzicht activiteiten 3. Toelichting activiteiten 4. Leerlingen 5. Combinatiefunctie cultuurcoach 6. JAARVERSLAG 2016 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 2 Overzicht activiteiten 3 Toelichting activiteiten 4 Leerlingen 5 Combinatiefunctie cultuurcoach 6 Gegevens 7 Statistiek 8 Oefenen voor Palmpasen Kofschip groep

Nadere informatie

Beiaard Peer. Concerten 2007

Beiaard Peer. Concerten 2007 Beiaard Peer Zestiende concertseizoen Concerten 2007 Zondag 6 mei 13u Torenfeesten Dwarsfluit en beiaard Programma: licht klassiek Tanja Smits (dwarsfluit) en Erik Vandevoort (beiaard) Tanja Smits studeerde

Nadere informatie

Werkboek. Wij werken samen. Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie. oktober - december 2015 Meridiaan College JAAR VAK

Werkboek. Wij werken samen. Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie. oktober - december 2015 Meridiaan College JAAR VAK oktober - december 2015 Meridiaan College NAAM JAAR VAK PROJECT TITEL KLAS Nederlands Mentorles Duits Geschiedenis Kunst Muziek Percussie Werkboek Wij werken samen Wat gaan we doen? Het Meridiaan College

Nadere informatie

De term barok wordt gebruikt voor kunst die gemaakt werd tussen 1600 en 1750.

De term barok wordt gebruikt voor kunst die gemaakt werd tussen 1600 en 1750. Barok 1. Wanneer? De term barok wordt gebruikt voor kunst die gemaakt werd tussen 1600 en 1750. Wat bestond er al? Scheepvaart. Verre afstanden moesten per boot afgelegd worden. Zelfs de duikboot bestond

Nadere informatie

Liuwe Tamminga. Elfsteden orgeltour. Elf Friese steden, Zaterdag

Liuwe Tamminga. Elfsteden orgeltour. Elf Friese steden, Zaterdag Liuwe Tamminga Elfsteden orgeltour 10 9 11 8 7 6 1 2 5 4 Zaterdag 3 Elf Friese steden, erten c n o c l e g r o e k ie n u elf Culturele hoofdstad Leeuwarden Unieke gebeurtenis In 2018 is Leeuwarden culturele

Nadere informatie

cursusjaar kunstbedrijven westerkwartier Kunst aan de basis Cursusaanbod Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier voor de basisschool

cursusjaar kunstbedrijven westerkwartier Kunst aan de basis Cursusaanbod Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier voor de basisschool cursusjaar 2018 2019 Kunst aan de basis Cursusaanbod Muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier voor de basisschool aanbod voor de groep Bewegen met muziek CULTUUREDUCATIE MET KWALITEIT Cultuureducatie

Nadere informatie

Informatieformulier bij het digitaal portfolio. Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie

Informatieformulier bij het digitaal portfolio. Afstudeerrichting Scheppende Muziek specialisatie Muziekproductie Informatieformulier bij het digitaal portfolio Vul de gevraagde info in op pagina 2 t.e.m.5 voor alle songs die je indient. Vul ook de vragenlijst volledig in vanaf pagina 6. Maak een pdf file met daarin

Nadere informatie

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. VERBERG MEER INFORMATIE instrumenten klassiek Home muziek vakken instrumenten

Nadere informatie

kleur DROOM Muziek EN DANS muziek en dans

kleur DROOM Muziek EN DANS muziek en dans kleur je DROOM Muziek EN DANS Cursusaanbod 2016/2017 1 2 kleur je Droom Haal bij ons de beste muzikant, zanger of danser in jezelf naar boven. Wij weten veel van, jij weet wat je wilt leren: samen kleuren

Nadere informatie

Rooster meeloopweek maart Popacademie datum van tot lokaal omschrijving ma 20 mrt 9:30 16:45 ES.1.06 zang en singer songwriter

Rooster meeloopweek maart Popacademie datum van tot lokaal omschrijving ma 20 mrt 9:30 16:45 ES.1.06 zang en singer songwriter Rooster meeloopweek 20-24 maart 2017 - Popacademie datum van tot lokaal omschrijving ma 20 mrt 9:30 16:45 ES.1.06 zang en singer songwriter hoofdvakles Pien Schneider ma 20 mrt 10:00 11:00 ES.2.32 singer

Nadere informatie

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust

Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie. Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust Fête de la Musique Lustrum muziekweekend 115 jaar Koninklijke Biltse Harmonie Vrijdag 19 juni H.F. Witte Centrum Zaterdag 20 juni Gazon Jagtlust De Koninklijke Biltse Harmonie viert haar 115-jarig bestaan,

Nadere informatie

5,3. Samenvatting door M woorden 3 november keer beoordeeld

5,3. Samenvatting door M woorden 3 november keer beoordeeld Samenvatting door M. 1581 woorden 3 november 2016 5,3 11 keer beoordeeld Vak Methode Muziek Muziek op maat Wat is een kruis? -Verhoogt de toon met ½ - een toets rechtsboven de vorige - is (E en B ontbreken)

Nadere informatie