mediatarieven 2015 peel en maas peel en maas tv peelenmaasvenray.nl partnerschap reclame verspreiden extra uitgaven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "mediatarieven 2015 peel en maas peel en maas tv peelenmaasvenray.nl partnerschap reclame verspreiden extra uitgaven"

Transcriptie

1 mediatarieven 2015 peel en maas peel en maas tv peelenmaasvenray.nl partnerschap reclame verspreiden extra uitgaven sterk in lokale media!

2 Mogen wij ons voorstellen Peel en Maas, Peel en Maas TV en zijn producties van Van den Munckhof BV. Met een team van enthousiaste medewerkers, van redactie tot commercie, zijn wij dagelijks bezig om op een journalistiek verantwoorde manier de lokale nieuwsvoorziening in de regio Venray te verzorgen. Redactie: Ron Koenen - hoofdredacteur Henk Lammen - redacteur/fotograaf Henk Willemssen - redacteur Marit Brugman - redacteur Peel en Maas TV ron@peelenmaasvenray.nl henk@peelenmaasvenray.nl hwillemssen@peelenmaasvenray.nl marit@peelenmaasvenray.nl Commercie: Christ van den Munckhof christ@peelenmaasvenray.nl Commercie/nieuwe media: Wilbert Claessens wilbert@peelenmaasvenray.nl Productie: Johan Loonen - prepressmedewerker Antoon Jansen - prepressmedewerker johan@vandenmunckhof.nl antoon@vandenmunckhof.nl Advertentie- en abonnementenadministratie: Liesbeth Verheijen Bep Versteegen advertentie@vandenmunckhof.nl info@vandenmunckhof.nl Drukkerij Uitgeverij Keizersveld AM Venray Tel info@peelenmaasvenray.nl

3 Lokaal nieuws is belangrijk Met de komst van internet en sociale media heeft de nieuwsvoorziening een grote vlucht genomen. Nieuws is hot. Er hoeft maar ergens iets te gebeuren of het is vrijwel direct wereldwijd nieuws. Met lokaal nieuws is dat niet anders. Lokale nieuwsvoorziening is dan ook heel belangrijk. Mensen willen weten wat er om de hoek gebeurd is en blijven daardoor betrokken met hun omgeving. Lokale nieuwsvoorziening betekent ook zorgvuldigheid. Mensen willen goed geïnformeerd worden en de juiste informatie krijgen om een mening te kunnen vormen over wat er in hun omgeving gebeurt. Van den Munckhof in Venray is een uitgever van lokale nieuwsmedia. Het nieuwsblad Peel en Maas heeft in de afgelopen 134 jaar een belangrijke informatieve functie gehad in Venray en omgeving. Het is dan ook niet verwonderlijk dat, ook in dit digitale tijdperk, Peel en Maas door 83% van de Venraynaren gelezen wordt. Peel en Maas TV startte in 1993 als Kabelkrant Venray. De afgelopen jaren heeft de zender zich ontwikkeld tot een volwaardige lokale televisiezender met dagjournalen en themauitzendingen. Internet en sociale media worden, ook in de lokale nieuwsvoorziening, steeds belangrijker. Met de website peelenmaasvenray.nl, Facebook, Twitter en YouTube speelt Van den Munckhof inmiddels ook hier een belangrijke regionale rol. Deze mediamogelijkheden bieden ondernemers diverse platforms waarop zij zich kunnen profileren. Van den Munckhof biedt voor al deze media interessante commerciële mogelijkheden. In deze brochure treft u de belangrijkste informatie aan. Uiteraard zijn wij bereid om deze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toe te lichten.

4 Nieuws, sport, cultuur, achtergrondinformatie, verenigingsnieuws: het krijgt allemaal een plek in het nieuwsblad Peel en Maas. Het nieuwsblad is met zijn uitgebreide redactie vrij uniek in Nederland en weet lezers al jaren aan zich te binden. Maar ook voor adverteerders is het nieuwsblad interessant. Want Peel en Maas is geen gratis blad, maar een goed gelezen abonnementenkrant met een hoge dekkingsgraad. 83% Van Venray leest Peel en Maas. Advertenties van ondernemers hebben dus een hoge attentiewaarde. Bovendien kunt u via ons uw advertentie laten doorplaatsen naar diverse andere plaatselijke kranten in de omgeving van Venray. Kranten, die, net als Peel en Maas, een goede binding hebben met de inwoners in hun verschijningsgebied. Oplage Peel en Maas Verspreiding...donderdag Verspreidingsgebied... gemeente Venray en de plaatsen Meerlo, Tienray, Swolgen, Vierlingsbeek, Overloon, Holthees en Maashees Dekkingspercentage...gemeente Venray ± 83% Druktechniek...rotatie offset Gewenst materiaal...certified PDF Advertenties...dinsdag uur deadline Doorplaatsingen...vrijdag uur deadline Zetspiegel mm breed x 540 mm hoog Advertentiekolommen... 1 (36 mm), 2 (76 mm), 3 (116 mm), 4 (156 mm), 5 (196 mm), 6 (236 mm), 7 (276 mm), 8 (316 mm), 9 (356 mm), 10 (396 mm) Tekstkolommen... 1 (46 mm), 2 (96 mm), 3 (146 mm), 4 (196 mm), 5 (246 mm), 6 (296 mm), 7 (346 mm), 8 (396 mm) Toeslag kleur... steunkleur 20% van de plaatsingsprijs maximaal 75 euro full colour 25% van de plaatsingsprijs maximaal 150 euro IM-tarieven... voorpagina: tarief x 4, voorpagina 2: tarief x 3, tekstpagina: tarief x 2 Internet advertentie@peelenmaasvenray.nl FTP...login details op aanvaag

5 De best gelezen krant van Venray en omgeving Tarieven Standaardtarief Peel en Maas Tekstpagina Voorpagina tweede katern Voorpagina Losse mm prijs 0,35 0,70 1,05 1, mm 0,33 0,66 0,99 1, mm 0,28 0,56 0,84 1, mm 0,26 0,52 0,78 1, mm 0,25 0,50 0,75 1,00 > mm 0,23 0,46 0,69 0,92 Doorplaatsingen Oplage Prijs Verschijningsgebied Hallo Horst aan de Maas op aanvraag Gemeente Horst aan de Maas Weekblad voor Deurne/Peelbelang op aanvraag De Maas Driehoek ,26 / mm Boxmeers Weekblad ,30/ mm Gemeente Deurne, Asten, Someren, Gemert (gedeeltelijk) Gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Gennep, Bergen (gedeeltelijk) Gemeente Boxmeer, St. Anthonis Bedragen exclusief btw. Geldig m.i.v

6 Peel en Maas TV startte in 1993 als Kabelkrant Venray. Onder het motto 'meteen in beeld' werd dagelijks het laatste nieuws in de huiskamers gebracht. Sinds 2008 is deze vorm van Tekst TV uitgebreid met televisiereportages. Dagelijks zijn er uitzendingen in de vorm van een dagjournaal, weekjournaal en themaprogramma s. Onderzoek wijst uit dat ongeveer 20% van de Venraynaren dagelijks kijkt. Wekelijks stemt ongeveer 70% minstens een keer af op onze zender. Peel en Maas TV is dus een interessante mediamogelijkheid voor ondernemers. Daarbij kunnen commercials worden opgenomen in Tekst TV of gekoppeld worden aan themaprogramma's en het journaal. Sponsoring van een van de themaprogramma s behoort ook tot de mogelijkheden. Peel en Maas TV is te zien in het digitale pakket van Ziggo waardoor, behalve de inwoners van Venray, ook de inwoners van Gennep, Bergen, Horst aan de Maas, Venlo en de gemeente Peel en Maas onze programma s kunnen volgen. Daarnaast zijn de uitzendingen ook te zien via het YouTube-kanaal van Peel en Maas.

7 Peel en Maas TV in alle Venrayse huishoudens Onze themaprogramma s Venray in Bedrijf aan tafel... een ondernemersprogramma met gasten aan tafel, gepresenteerd door Rob van Lieshout Venray in Bedrijf locatie...special van minuten over uw onderneming Sportlicht... programma over sport en sporters in en uit Venray en omgeving. Venray van toen... Paul Rutten duikt met Sinvid Videomakers in de filmarchieven van Venray. Tarieven Peel en Maas TV per dag Korting 25% i.c.m. Peel en Maas Tarief doorplaatsing KK Reindonk Losse plaatsingen 67,50 50,63 45,00 Jaarcontracten: 12 t/m 23 plaatsingen 57,25 42,94 40,00 24 t/m 51 plaatsingen 51,25 39,19 35,00 52 t/m 103 plaatsingen 46,00 34,50 30, t/m 150 plaatsingen 40,00 30,00 27, t/m 250 plaatsingen 35,00 26,25 25, t/m 350 plaatsingen 32,00 24,00 25, t/m 365 plaatsingen 25,00 18,75 25,00 Verder verzorgen wij ook doorplaatsingen van uw commercials in de regio s Horst en Boxmeer. Bovendien kunnen wij ook de productie van commercials voor onze rekening nemen.

8 Peel en Maas is ook te volgen op internet. Behalve een eigen nieuwspagina hebben we ook een Facebookpagina, een Twitteraccount en een YouTube-kanaal. Daarmee is het laatste nieuws van Venray ook wereldwijd te volgen. is de meest actuele nieuwssite van Venray. Onze eigen redactie verzorgt deze website dagelijks met het laatste nieuws. De site wordt dagelijks bezocht door meer dan 1400 unieke bezoekers. Daarmee is dit de meest bezochte nieuwssite van en over Venray. De komende jaren zullen we de website blijven actualiseren en aanpassen aan de wensen van lezers en adverteerders. Adverteren Uiteraard kunt u op deze website ook banners plaatsen waarmee bezoekers direct kunnen doorlinken naar uw eigen website. Voor 100 euro per maand heeft u al een banner op deze site. Via Facebook en Twitter houden we onze volgers en vrienden continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die ze vervolgens weer kunnen teruglezen op onze website of terugzien op ons YouTube-kanaal. Internetdiensten Onze manager nieuwe media Wilbert Claessens kent alle ins en outs van internet en sociale media. Hij kan u informeren over de mogelijkheden om uw bedrijf online (al dan niet via de websites van Van den Munckhof) te profileren. Door zijn ervaring als (web)designer, projectmanager internet en online marketeer kan hij u tevens adviseren en begeleiden bij al uw internetgerelateerde projecten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een website of webshop of het beheren van uw Facebookpagina of -campagne, maar ook voor het regelmatig verzenden van een digitale nieuwsbrief.

9 Koopzondagkrant Van den Munckhof geeft in 2015 weer een aantal extra kranten uit rondom de koopzondagen in Venray. De oplage van deze fullcolorkrant bedraagt De verspreiding vindt plaats in Venray en de directe regio*. Met de uitgave van deze krant proberen wij als uitgever een bijdrage te leveren aan de promotie van het winkelcentrum van Venray. De uitgaven staan gepland voor: Koopzondag... Verspreiding... Deadline 29 maart maart maart mei mei mei september september september oktober oktober oktober november november november en 27 december december december 2015 Tarieven Formaat 1 /1 pagina x 375 mm ,- Formaat ½ pagina x 185 mm ,- Formaat ¼ pagina x 185 mm ,- * Verspreiding in de gemeenten Venray, Boxmeer, Horst aan de Maas,Bergen en verder in de plaatsen Deurne, Bakel, Milheeze. Genoemde prijzen zijn excl. btw.

10 Venray in bedrijf Themaprogramma voor ondernemers Sinds 2011 is Peel en Maas TV te zien in heel Noord-Limburg. Deze uitbreiding biedt kansen voor ondernemers die hun bedrijf in Noord-Limburg aan een breed publiek willen presenteren. Dit kan natuurlijk tijdens reclameblokken voor of achter de reguliere uitzending van Peel en Maas TV, via de Tekst-tv of bij themaprogramma's zoals Venray in bedrijf aan tafel of Venray in bedrijf op locatie. Een keer per twee maanden wordt een bedrijfspresentatie uitgezonden, waarin de kijker op locatie een kijkje in de keuken van een Venrays onderneming wordt gegund. In de andere maand wordt Venray in bedrijf aan tafel uitgezonden. In dit programma, dat wordt opgenomen in hotel Asteria, worden actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven, onder het genot van een hapje en een drankje, aan tafel besproken. Rob van Lieshout ontvangt drie gasten/ondernemers en een ondernemer presenteert zich met een elevator pitch. Na afloop van de uitzending vindt in Asteria een bedrijfsborrel plaats, waarvoor ondernemers uit Venray van harte uitgenodigd zijn. Wilt u meer informatie over Venray in Bedrijf of adverteren rondom andere themaprogramma s? Neem dan contact op met Christ van den Munckhof. Tarieven: Elevator Pitch Venray in Bedrijf Aan Tafel: 125 euro. Aanschuiven bij Venray in Bedrijf Aan Tafel: 325 euro Volledige reportage Venray in Bedrijf: 750 euro (incl. overleg met ondernemer over inhoud, camerawerk, voice-over, montage, uitzending via Peel en Maas TV en beschikbaar stellen aflevering op dvd. Reportage kan rechtenvrij met bronvermelding door de klant gebruikt worden.)

11 Word partner! Van den Munckhof biedt u een breed scala aan mediamogelijkheden. Voor u als ondernemer is de combinatie van mogelijkheden misschien wel het meest interessant. Daarom hebben wij partnerpakketten ontwikkeld, waarbij u maandelijks voor een vast bedrag gebruikmaakt van de diverse media. Zeker nu Peel en Maas TV in het digitale pakket van Ziggo is opgenomen en in heel Noord-Limburg te zien is. Wilt u partner worden van Peel en Maas TV? Dan kunt u gebruikmaken van een aantal erg aantrekkelijke tv-pakketten. Voor meer informatie: Christ van den Munckhof. Megapartner 250 euro/maand Wekelijks uw logo op Peel en Maas TV 24 commercials/jaar op Peel en Maas TV Wekelijks uw logo in Peel en Maas 1000 mm advertentieruimte/jaar in Peel en Maas Uw logo met link op de de website Gratis abonnement Peel en Maas Gratis redactioneel artikel in Peel en Maas Sterpartner 75 euro/maand Wekelijks uw bedrijfsnaam op Peel en Maas TV 6 commercials/jaar op Peel en Maas TV Wekelijks uw bedrijfsnaam in Peel en Maas 250 mm advertentieruimte/jaar in Peel en Maas Uw bedrijfsnaam met link op de de website Gratis redactioneel artikel in Peel en Maas Superpartner 125 euro/maand Wekelijks uw logo op Peel en Maas TV 12 commercials/jaar op Peel en Maas TV Wekelijks uw logo in Peel en Maas 500 mm advertentieruimte/jaar in Peel en Maas Uw logo met link op de de website Gratis abonnement Peel en Maas Gratis redactioneel artikel in Peel en Maas Vrienden van Peel en Maas TV 250 euro/jaar Wekelijks uw bedrijfsnaam op Peel en Maas TV Wekelijks uw bedrijfsnaam in Peel en Maas Uw bedrijfsnaam met link op de de website Voorwaarden: Alle contracten worden afgesloten voor de periode van een jaar. De tegenprestaties zijn ook op jaarbasis. U ontvangt dus in het contractjaar 24, 12 of 6 gratis commercials op Peel en Maas TV en 1000, 500 of 250 mm advertentieruimte op een reguliere advertentiepagina in Peel en Maas. Met uitzondering van vrienden van Peel en Maas TV worden alle bedragen maandelijks gefactureerd. Productiekosten voor de commercials zijn niet in deze aanbieding inbegrepen.

12 Van den Munckhof BV Van den Munckhof is een vierde generatie familiebedrijf dat zich naast het uitgeven van lokale media ook richt op drukken en printen van alle vormen van drukwerk. Sinds 2008 zijn wij gevestigd op industrieterrein Keizersveld in Venray Als grafisch bedrijf produceren wij druk- en printwerk in de breedste zin van het woord. Met moderne apparatuur hebben wij het gehele proces, van vormgeving tot afwerking, in eigen hand. Of het nu gaat om een visitekaartje, een brochure in full color, een canvasdoek, een banner, een boek of een bedrijfsformulier. Alles kan. Naast traditioneel drukker, is Van den Munckhof als digitale drukker een van de koplopers in de regio. Dankzij deze moderne technieken zijn wij in staat om kwalitatief goed drukwerk te maken met korte levertijden. Hierdoor is het ook mogelijk variabele data te printen, ideaal voor mailings met een persoonlijk tintje. Daarbij nemen wij ook de postverzending voor onze rekening. Sinds oktober 2012 is bij Van den Munckhof ook een businesspoint van PostNL gevestigd van den munckhof bv ook voor drukken en printen Keizersveld AM Venray Tel

mediatarieven 2014 peel en maas peel en maas tv peelenmaasvenray.nl partnerschap reclame verspreiden extra uitgaven

mediatarieven 2014 peel en maas peel en maas tv peelenmaasvenray.nl partnerschap reclame verspreiden extra uitgaven mediatarieven 2014 peel en maas peel en maas tv peelenmaasvenray.nl partnerschap reclame verspreiden extra uitgaven sterk in lokale media! Mogen wij ons voorstellen Peel en Maas, Peel en Maas TV en www.peelenmaasvenray.nl

Nadere informatie

mediatarieven 2013 peel en maas peel en maas tv peelenmaasvenray.nl partnerschap peel en maas tv in het digitale pakket van ziggo op kanaal 43!

mediatarieven 2013 peel en maas peel en maas tv peelenmaasvenray.nl partnerschap peel en maas tv in het digitale pakket van ziggo op kanaal 43! mediatarieven 2013 peel en maas peel en maas tv peelenmaasvenray.nl partnerschap peel en maas tv in het digitale pakket van ziggo op kanaal 43! nu ook op tablets! Mogen wij ons voorstellen Peel en Maas,

Nadere informatie

mediatarieven online en offline 2019

mediatarieven online en offline 2019 mediatarieven online en offline 2019 BEREIK meer Dat is waar BAR Uitgeverij voor staat. Elke donderdag vallen onze kranten bij ruim 55.000 huishoudens op de deurmat met lokaal nieuws. Naast onze weekbladen

Nadere informatie

BEREIK meer. Ruim huishoudens TARIEVEN ADVERTENTIEPAGINA. 1x 5x 10x 25x 50x

BEREIK meer. Ruim huishoudens TARIEVEN ADVERTENTIEPAGINA. 1x 5x 10x 25x 50x mediatarieven 2019 BEREIK meer Dat is waar BAR Uitgeverij voor staat. Elke donderdag vallen onze kranten bij ruim 55.000 huishoudens op de deurmat met lokaal nieuws. Naast onze weekbladen werken wij nauw

Nadere informatie

S P O N S O R P A K K E T T E N

S P O N S O R P A K K E T T E N S P O N S O R P A K K E T T E N WORDT UW ORGANISATIE OOK: VRIEND VAN DE LOS OVER DE LOS De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio. In 1993 kwam hier ook televisie bij.

Nadere informatie

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact

Klant centraal. Behoefte aan meer 25. Meer producten en diensten om uw rendement te verhogen. Contact Behoefte aan meer 25 Klant centraal Inspelen op uw behoefte Uw mediabehoefte staat bij Rodi Media centraal. Met Meer Media kunt u meer dan alleen een advertentie plaatsen, krant drukken of drukwerk verspreiden.

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure op laagdrempelige wijze Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers

Nadere informatie

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld

Altijd in de buurt. Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Altijd in de buurt Adverteren via de lokale omroep: méér exposure voor minder geld Een ludiek spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars

Nadere informatie

2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART

2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART 2015 SPOrT & Lifestyle Magazine TARIEVENKAART Inhoudsopgave Dit is de tarievenkaart van het Sport & Lifestyle Magazine 2015. Pagina prijzen en specificaties zijn per categorie weergegeven; gesponsorde

Nadere informatie

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen

Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen Met Arbo Rendement bereikt u meer dan 12.000* arboprofessionals, preventiemedewerkers & arbodeskundigen *Verspreide oplage 3.700, een meeleesfactor van 3,3, de website en de digitale nieuwsbrief Arbo Rendement

Nadere informatie

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv.

Ook is het nu mogelijk voor kijkers en luisteraars om gratis lid te worden van Drtv. Drtv vernieuwt Momenteel wordt er een nieuwe programmering opgesteld gericht op een grotere doelgroep. Ook vergroten we de zichtbaarheid van de zender onder de bevolking. Denk bijvoorbeeld aan de workshops

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

[Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant

[Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant [Geef tekst op] Hockeyclub MHC DES 70 jaar (1942-2012) ADVERTEREN in de jubileum krant Hockeyclub MHC DES In het jaar 2012 viert Hockeyclub MHC DES haar 70-jarig bestaan. Sinds de oprichting heeft de club

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle Wat is RTV Focus Zwolle? RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle

Nadere informatie

Reclametarieven Lokale omroep Eijsden-Margraten (2012) Radio Tarieven Radio Reclame Aantal commercials (op jaarbasis) Tarief per spot

Reclametarieven Lokale omroep Eijsden-Margraten (2012) Radio Tarieven Radio Reclame Aantal commercials (op jaarbasis) Tarief per spot 1 Reclametarieven Lokale omroep Eijsden-Margraten (2012) De omroep verzorgt programma's met een lokaal karakter in de gemeente Eijsden- Margraten. De Radio- en Tekst-TV / Kabelkrant programma s en Tv bevatten

Nadere informatie

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal

Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Modern platform voor het ICT- en Telecomkanaal Het online platform is altijd en overal te raadplegen! Bekijk interessante voorstellen via het Marktforum! Het vakblad brengt onmisbare artikelen en interviews!

Nadere informatie

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur mediakit 2011 www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur Voor een optimaal bereik bij voorschrijvers en beslissers in de bouw! Stedebouw & Architectuur Meer dan 25 jaar

Nadere informatie

Tariefkaart Adverteren in Fizier

Tariefkaart Adverteren in Fizier Tariefkaart 2019 Adverteren in Fizier Fizier is een uitgave van Fizi, netwerk zorgfinancials, in samenwerking met uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum. Fizi is een platform voor informatie uitwisseling,

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Reisburo A c t u e e l. Van Reisburo Actueel naar TravelPro. Schiphol: 52,5 miljoen passagiers. ''Trots op 2014-product de Jong Intra Vakanties''

Reisburo A c t u e e l. Van Reisburo Actueel naar TravelPro. Schiphol: 52,5 miljoen passagiers. ''Trots op 2014-product de Jong Intra Vakanties'' Reisburo A c t u e e l T h e D u t c h t r a v e l t r a d e m a g a z i n e / 2 7 d e c e m b e r 2 0 1 3 09 JANUARI 2014 01 Van Reisburo Actueel naar TravelPro Schiphol: 52,5 miljoen passagiers ''Trots

Nadere informatie

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn

De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn De meest complete en best bezochte website van Alphen aan den Rijn alphens.nl alphens.nl 3 Introductie juni 0 is de website www.alphens.nl leven in geblazen om een platform te creëren voor alles dat met

Nadere informatie

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite.

Mogelijkheden Online Motorportal www.anwbmotor.nl: Bereik 106.000 unieke bezoekers per maand met een Rectangle, Leaderboard of Microsite. 06 Factsheet Motor ANWB Media en Motorsport In ruim 130 jaar ANWB hebben we zeer veel kennis over de Nederlandse motorrijder kunnen opdoen. Zo is ongeveer 75% man. De meeste motorrijders zijn tussen de

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand

ANWB Media en Reizen. Mogelijkheden Online. Mogelijkheden Print. Portals. ANWB Vakantieportal: Bereik 350.000 unieke bezoekers per maand 08 Factsheet Reizen ANWB Media en Reizen Dankzij 130 jaar ANWB kennen we reizigers door en door. We weten waar ze zijn, waar ze heen gaan en hoe hun harten te raken. Zo gaan we van massacommunicatie naar

Nadere informatie

Contact. Oplage 18.500 exemplaren. Website www.hallohorstaandemaas.nl. Postadres Postbus 6074, 5960 AB Horst

Contact. Oplage 18.500 exemplaren. Website www.hallohorstaandemaas.nl. Postadres Postbus 6074, 5960 AB Horst Informatie, formaten en tarieven 2012 Contact HALLO Horst aan de Maas is een gratis uitgave van Kempen Nieuwsmedia b.v. en verschijnt elke donderdag huis aan huis in de gehele gemeente Horst aan de Maas.

Nadere informatie

Media brochure Alles wat u zou moeten weten om te adverteren in MONUMENTAAL

Media brochure Alles wat u zou moeten weten om te adverteren in MONUMENTAAL Media brochure Alles wat u zou moeten weten om te adverteren in MONUMENTAAL Advertentie tarieven, aanleverspecificaties en bedrijfsprofielen Monumentaal Magazine Nieuwsbrief en Banners Website Monumentaal

Nadere informatie

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine

Omroep MAX. Factsheet MAX Magazine Omroep MAX Factsheet MAX Magazine ANWB Media en MAX Magazine Senioren worden steeds vitaler. Blijven langer zelfstandig. Staan midden in het leven. Omroep Max, de omroep voor 50-plussers, begrijpt dat

Nadere informatie

MEDIAKIT Wie zijn wij?

MEDIAKIT Wie zijn wij? MEDIAKIT 2017 UITGAVE VERENIGING VOOR PODIUMTECHNOLOGIE Wie zijn wij? Zichtlijnen is het multimediale platform voor iedereen die op en rond het podium werkt op het gebied van techniek, productie, ontwerp,

Nadere informatie

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio

Voordeligste advertentietarieven! Tarieven. Beste bereik in de regio Voordeligste advertentietarieven! Tarieven Beste bereik in de regio Alstublieft, de voordelen van Woonstijl Grootste woonmagazine van Nederland Gratis huis-aan-huis verspreid Grootste regionale woonbereik

Nadere informatie

Media brochure MEDIA BROCHURE Print en digitale media. Alles wat u moet weten om te adverteren in MONUMENTAAL

Media brochure MEDIA BROCHURE Print en digitale media. Alles wat u moet weten om te adverteren in MONUMENTAAL Media brochure Alles wat u moet weten om te adverteren in MONUMENTAAL Tarieven en aanleverspecificaties Monumentaal magazine Nieuwsbrief en banners op de website Monumentaal digitaal NR 5 OKTOBER 2018

Nadere informatie

Adverteren in. Tarieven en tips voor een optimaal bereik

Adverteren in. Tarieven en tips voor een optimaal bereik 2018 Adverteren in Tarieven en tips voor een optimaal bereik Voorpagina Uw advertentie op de voorpagina. Al in de afgiftemandjes zichtbaar! Gegarandeerd attentiewaarde en rendement. 2 1 2 1 Tarieven enkele

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. januari 2017 Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant januari 2017 De Utrechtse Sportkrant is het enige onafhankelijke sportweekblad. Over de Utrechtse Sportkrant Eind september 2016 verscheen het eerste nummer van

Nadere informatie

Header 468x60 Sidebar

Header 468x60 Sidebar Adverteren Sinds 2012 is Nieuws-112 actief op het gebied van nieuwsvoorziening in een bepaalde regio waarbij wij sinds medio oktober 2014 een enorme groeispurt hebben gemaakt. Momenteel voorzien wij in

Nadere informatie

Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren

Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren Met HR Rendement bereikt u meer dan 18.000* P&O managers, Recruiters en algemeen directeuren *Verspreide oplage 6.450 een meeleesfactor van 2,8, de website en de digitale nieuwsbrief HR Rendement biedt

Nadere informatie

Drtv vernieuwt. Ook is het nu mogelijk voor kijkers om gratis lid te worden van Drtv. Een Drtv lid krijgt:

Drtv vernieuwt. Ook is het nu mogelijk voor kijkers om gratis lid te worden van Drtv. Een Drtv lid krijgt: Drtv vernieuwt Momenteel vindt er een grote reorganisatie binnen Drtv plaats. Er wordt een nieuwe programmering opgesteld gericht op een grotere doelgroep. Ook wordt de zichtbaarheid van de zender onder

Nadere informatie

Promotie/reclamepakketten

Promotie/reclamepakketten Promotie/reclamepakketten 2014/2015 Inhoudsopgave I. beunited Network... 3 II. www.bitterballenborrel.nl... 4 III. www.borrelnieuws.nl... 5 IV. Combinatietarieven... 6 V. Item inbrengen voor bij de verloting...

Nadere informatie

BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND

BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND BRENGT JE EXPOSURE VOOR JE BRAND ADVERTENTIETARIEVEN 2019 Maandelijks magazine voor professionals in retail & brands ADVERTENTIETARIEVEN RETAILTRENDS MAGAZINE (PRINT) 2019 (alle tarieven excl. btw) Staffel

Nadere informatie

GRONDIG MEDIA - INFO voor adverteerders

GRONDIG MEDIA - INFO voor adverteerders GRONDIG MEDIA - INFO voor adverteerders - online en print Voor beslissers die blijven investeren GRONDIG JAARLIJKS INVESTERING PER BEDRIJF: 330.000 EURO GEMIDDELDE BOEKWAARDE MACHINES: 1,7 MILJOEN EURO

Nadere informatie

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers

OPLAGE MAGAZINE REDACTIONELE FORMULE. In print (abonnees, losse verkoop) Online magazine lezers OPLAGE MAGAZINE In print 24.000 (abonnees, losse verkoop) Online magazine 18.000 lezers ONLINE BEREIK Nieuwsbrief (wekelijks) 14.000 abonnees Website 56.000 bezoeken en 28.000 unieke bezoekers p/m SOCIAL

Nadere informatie

SC Platform over wet- en regelgeving

SC Platform over wet- en regelgeving SC overheid factsheet 2015 Onmisbaar voor iedereen die compleet geïnformeerd moet zijn over actuele wet- en regelgeving BLADFORMULE sc SC is het platform over wet- en regelgeving en houdt in de gaten welke

Nadere informatie

Tariefkaart brabant breed

Tariefkaart brabant breed Tariefkaart brabant breed Het zakelijk magazine voor ondernemers in brabant BRABANT BREED ALGEMEEN Brabant Breed is een kennismagazine, opgezet voor en door ondernemers. Brabant Breed is toegespitst op

Nadere informatie

TECHNI SHOW MEDIA 2009

TECHNI SHOW MEDIA 2009 TECHNI SHOW MEDIA 2009 Technishowmagazine.nl Nieuwsbrief: 30.000 lezers Wekelijks Technishowmagazine.nl : 400 unieke bezoekers per dag Dagelijks TS Innovation Magazine: Oplage 14.225 Jaarlijks Techni Show

Nadere informatie

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA

DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA DWM Works4u BV is media partner van LINQ MEDIA LINQ MEDIA Adverteren via de streekomroep LINQ MEDIA Een radioadvertentie verdwijnt niet in de afvalbak of kattenbak, adverteer op LINQ MEDIA voor méér exposure

Nadere informatie

Adverteren. Uw merk in het hart van de doelgroep

Adverteren. Uw merk in het hart van de doelgroep Adverteren 2019 Uw merk in het hart van de doelgroep WELKOM KWPN Het KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland) is één van de meest succesvolle sportpaardenstamboeken ter wereld. Zo zijn de

Nadere informatie

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl

Cross Media Nederland BV - Telefoon: 010-742 05 49 - E-mail: bart.dewilde@crossadvertising.nl REDACTIONELE FORMULE Duurzaam Geproduceerd is hét onafhankelijke kennisplatform over duurzaamheid in de industrie. Het informeert en inspireert de professional door nieuws, visies van experts, interessante

Nadere informatie

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN

INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN INKOOPBROCHURE 2015 EDITIE HAAGLANDEN APPLEFIELD : THE BEST LOCAL DEALS! Applefield brengt uw product of dienst tot leven door gebruik te maken van video aanbiedingen in plaats van statische teksten en

Nadere informatie

0-1.000 mm 0,78 per mm. 1.000-2.500 mm 0,67 per mm. 2.500-5.000 mm 0,60 per mm. 5.000-10.000 mm 0,52 per mm. 10.000-15.

0-1.000 mm 0,78 per mm. 1.000-2.500 mm 0,67 per mm. 2.500-5.000 mm 0,60 per mm. 5.000-10.000 mm 0,52 per mm. 10.000-15. Tarieven 2014 De Scheepvaartkrant verschijnt elke veertien dagen in een oplage van ruim 26.000 exemplaren met abonnees in binnen- en buitenland en geselecteerde verspreidingspunten langs de internationale

Nadere informatie

WAT KAN SWZ MARITIME VOOR U BETEKENEN? Bereik. Doelgroep. Redenen om te adverteren. Oplage vakblad

WAT KAN SWZ MARITIME VOOR U BETEKENEN? Bereik. Doelgroep. Redenen om te adverteren. Oplage vakblad WAT KAN SWZ MARITIME VOOR U BETEKENEN? De combinatie van het vakblad, de website, de nieuwsbrieven en de social-media-kanalen maken SWZ Maritime tot een autoriteit en volwaardig gesprekspartner voor professionals

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad, een hoogwaardige nieuwssite, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief en een jaarlijks congres met

Nadere informatie

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2

1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2. 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 Laatst bijgewerkt 22 juni 2015 INHOUDSOPGAVE 1. Verschijningstabel en sluitdata Pagina 2 2. Advertentiemogelijkheden, -formaten, en aanleverspecificaties Pagina 2 2.1. Vakblad Speelgoed en Hobby 2.1.1.

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

TREKKERWEB TREKKERWEB MEDIAKIT (0)

TREKKERWEB TREKKERWEB MEDIAKIT (0) TREKKERWEB TREKKERWEB MEDIAKIT 2018 +31 (0) 314-68 44 48 media@trekkerweb.nl TREKKERWEB Hoe u met Trekkerweb écht gas kunt geven 202.087 bezoeken 81.519 unieke bezoekers 1.022.145 paginaweergaven 02:16

Nadere informatie

Adverteren bij de Fietsersbond

Adverteren bij de Fietsersbond Adverteren bij de Fietsersbond De Fietsersbond maakt van de fiets een logische keuze, voor iedereen. ijvert voor veilige en comfortabele fietsverplaatsingen. is de enige belangenorganisatie voor fietsers

Nadere informatie

Met Marketing Rendement bereikt u marketeers, communicatieprofessionals, webwinkeliers en ondernemers.

Met Marketing Rendement bereikt u marketeers, communicatieprofessionals, webwinkeliers en ondernemers. Met Marketing Rendement bereikt u marketeers, communicatieprofessionals, webwinkeliers en ondernemers Marketing Rendement biedt u een multimediaal platform met een hoog bereik Marketing Rendement. Multimediaal

Nadere informatie

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience

NBF multimediakit 2015.,,The reach you need to strike your audience NBF multimediakit 2015,,The reach you need to strike your audience 1 Inhoudsopgave Inleiding Bowlen.nl tabloid NBF website NBF nieuwsbrief NBF evenementen NBF kalender NBF welkomstpakket Nationale selecties

Nadere informatie

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar

Introductie VOC Lokaal Radio VOC Lokaal Televisie. TV Spot Kabelkrant Billboarding. VOC Lokaal Online Tarieven Wie, wat, waar 011 - 3. Introductie 4. VOC Lokaal Radio 6. VOC Lokaal Televisie a. TV Spot b. Kabelkrant c. Billboarding 8. VOC Lokaal Online 9. Tarieven 10. Wie, wat, waar 11. Contact 2. VOC Lokaal is het samenwerkingsverband

Nadere informatie

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 40-131216-01 mediabrochure BB NL.indd 1 11-02-2014 13:26:39 2 Mediabrochure 2015 www.boekblad.nl BOEKBLAD is

Nadere informatie

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality.

Redactionele formule. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Gastvrije Zorg voor professionals in food & hospitality. Redactionele formule Gastvrije Zorg is hét platform voor de zorgprofessional die zich verdiept in eten & drinken, ambiance, mens & gedrag, services

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST

MEDIAKIT 2014 HÉT VAKBLAD VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST MEDIAKIT 2014 Mediakit 2015 VAKBLAD Vers&Vers Vakblad Vers&Vers wordt uitgegeven door b2b Communications BV Markweg 11/ Postbus 50 6883 JL/ 6880 AB VELP (GLD) T: (026) 370 00 27 www.b2bcommunications.nl

Nadere informatie

MIN. 55.000 VERTONINGEN

MIN. 55.000 VERTONINGEN MOBIELE WEBSITE Met uw banner op onze mobiele website bereikt u uw doelgroep op een moment dat ze 100% aandacht hebben voor het scherm waar ze naar kijken. Mensen bekijken vooral mobiele websites op dode

Nadere informatie

HÉT ONDERNEMERSPLATFORM VAN NOORD-NEDERLAND

HÉT ONDERNEMERSPLATFORM VAN NOORD-NEDERLAND HÉT ONDERNEMERSPLATFORM VAN NOORD-NEDERLAND 02 WAARDEVOLLE VERHALEN VOOR ONDERNEMERS DOELGROEP Ondernemen is keuzes maken en beslissingen nemen. En dat wordt niets zonder relevante informatie. Ondernemers

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Facade360 is de digitale bestemming voor de gevelbouw, architectuur en design in Nederland en België. Ons online kennisplatform belicht alle facetten op het gebied van gevelbouw. De redactie

Nadere informatie

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren

GROEI & BLOEI. alles over tuinen en tuinieren alles over tuinen en tuinieren wat is groei & bloei? Inspiratie voor zij die verzot zijn op tuinieren. Startpunt voor zij die heel graag willen beginnen maar nog niet precies weten hoe. Antwoord op de

Nadere informatie

Combinatie radio en tv reclame 1 maand: 5 keer per dag radio spot en tv reclame elke dag een maand lang voor de prijs van 399,-

Combinatie radio en tv reclame 1 maand: 5 keer per dag radio spot en tv reclame elke dag een maand lang voor de prijs van 399,- 1 Reclametarieven Lokale omroep Eijsden-Margraten (2014) De omroep verzorgt programma's met een lokaal karakter in de gemeente Eijsden- Margraten. De Radio- en Tekst-TV / Kabelkrant programma s en Tv bevatten

Nadere informatie

UW INFORMATIEBRON VOOR VANDAAG EN MORGEN TRENDWATCHERS HET PLATFORM VOOR DE MARKT IN OFFICE SUPPLIES, STATIONERY, WENSKAARTEN, HOBBY-ARTIKELEN EN

UW INFORMATIEBRON VOOR VANDAAG EN MORGEN TRENDWATCHERS HET PLATFORM VOOR DE MARKT IN OFFICE SUPPLIES, STATIONERY, WENSKAARTEN, HOBBY-ARTIKELEN EN UW INFORMATIEBRON VOOR VANDAAG EN MORGEN TRENDWATCHERS HET PLATFORM VOOR DE MARKT IN OFFICE SUPPLIES, STATIONERY, WENSKAARTEN, HOBBY-ARTIKELEN EN GIFTS MULTIMEDIAAL MAGAZINE Mediabrochure 2015 HET PLATFORM

Nadere informatie

RECLAME MOGELIJKHEDEN

RECLAME MOGELIJKHEDEN RECLAME MOGELIJKHEDEN Versie 1.0 Gijsbert Schrijvers g.schrijvers@rtvkatwijk.nl Inhoud 1. Inleiding... 3 MEDIA BIJ RTV KATWIJK... 4 Kabelkrant... 4 Mogelijkheden op Kabelkrant... 4 Under en overscan berekeningen...

Nadere informatie

Management Support. Bereik

Management Support. Bereik Management Support Management Support vormt al jaren dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

Advertentiemogelijkheden

Advertentiemogelijkheden Advertentiemogelijkheden 2014 Achtergrondinformatie Vrouw Met Stijl is opgericht in 2011 door Natalia Rakhorst. Inspireren, motiveren, elkaar helpen en blij maken. Dat is wat Vrouw Met Stijl doet op het

Nadere informatie

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten

UITGEVERIJ. buro70.nl. crossmediaal. activiteiten OVER ONS buro70.nl De uitgeverij - handelend onder de naam BURO70 / Uitgeverij Neuféglise - werd opgericht in september 2006. Het eerste nummer van Hap&Tap Magazine verscheen begin december dat jaar. Nog

Nadere informatie

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP ONLINE PLATFORM VOOR d e z a ke li j ke te leco m h a n d e l tbm telecom business magazine Magenta Publishing http://www.tbmnet.nl ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP Alle

Nadere informatie

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie.

INFORMATIE. ZIEN - Ondernemen in het Westland. Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail naar: zien@to-cie. ZIEN - Ondernemen in het Westland INFORMATIE PROFESSIONELE UITSTRALING ONLINE BEREIK DOOR MIDDEL VAN SOCIAL MEDIA PERSOONLIJK ADVIES/ONTWERP Ook in deze krant adverteren of meer informatie? Stuur een e-mail

Nadere informatie

MET ONS BEREIK JE MEER DAN ONDERNEMERS TARIEVENKAART

MET ONS BEREIK JE MEER DAN ONDERNEMERS TARIEVENKAART MET ONS BEREIK JE MEER DAN 17000 ONDERNEMERS TARIEVENKAART 2019 Het belang van lokaal zichtbaar zijn! Mensen zoeken voor het merendeel naar producten en diensten in hun eigen regio. Als lokaal gevestigd

Nadere informatie

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN

HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN HET SLIMME VIDEO PLATFORM VOOR DE LEUKSTE VROUWEN VAN NEDERLAND DIE NIETS WILLEN MISSEN SALESKIT MOODFORMAGAZINES HET GAAT EROM DAT JE EEN DIEPERE, MEER WEZENLIJKE ROL SPEELT IN HET LEVEN VAN CONSUMENTEN.

Nadere informatie

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. maart 2018

Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant. maart 2018 Adverteren in de de Utrechtse Sportkrant maart 2018 De Utrechtse Sportkrant is het enige onafhankelijke sportmaandblad. Over de Utrechtse Sportkrant Eind september 2016 verscheen het eerste nummer van

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze

Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Adverteren via de lokale omroep RTV Arnhem: Méér exposure op laagdrempelige wijze Een wervend spotje op de radio, een pakkende televisiecommercial of een creatieve weggeefactie voor trouwe kijkers en luisteraars.

Nadere informatie

Omroep 527. Reclametarieven Lokale omroep 527 (2016)

Omroep 527. Reclametarieven Lokale omroep 527 (2016) Omroep 527 Reclametarieven Lokale omroep 527 (2016) De omroep verzorgt programma's met een lokaal karakter in de gemeente Noordoostpolder. De Radio en Tekst TV / Kabelkrant programma s en Tv bevatten activiteiten

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Tarievenkaart 2016. www.scheepvaartkrant.nl

Tarievenkaart 2016. www.scheepvaartkrant.nl Tarievenkaart 2016 www.scheepvaartkrant.nl De Scheepvaartkrant is hét tweewekelijks onafhankelijk vakblad voor de Rijn-, binnen-, passagiers- en kustvaart, scheepsbouw en toeleveringsbedrijven etc. De

Nadere informatie

ADVERTENTIE- TARIEVEN 2014

ADVERTENTIE- TARIEVEN 2014 Wel Jong Niet Hetero vzw Kammerstraat 22-9000 Gent T 09 335 41 87 F 09 223 58 21 IBAN: BE27 7310 3666 6173 BIC: KRED BE BB www.weljongniethetero.be info@weljongniethetero.be ADVERTENTIE- TARIEVEN 2014

Nadere informatie

tarieven advertenties - promoties - plusproposities - banners - sociaal

tarieven advertenties - promoties - plusproposities - banners - sociaal tarieven advertenties - promoties - plusproposities - banners - sociaal Auto Motor Klassiek is tegenwoordig veel meer dan alleen een maandblad, een tijdschrift over klassieke auto s en motoren. Veel meer.

Nadere informatie

10 JAAR TECHNI SHOW MAGAZINE

10 JAAR TECHNI SHOW MAGAZINE 10 JAAR TECHNI SHOW MAGAZINE Jubileum In maart 2012 bestaat het veel gelezen en geprezen vaktijdschrift voor de metaal, Techni Show Magazine precies 10 jaar. Een goede reden om dat met onze adverteerders/sponsors

Nadere informatie

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN

GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN GOLD & PLATINUM ABONNEMENTEN OPTIMALISEER UW EMPLOYER BRANDING, RESEARCH & TALENT ACQUISITION. is onderdeel van de Informatie Memory Gold & Platinum Abonnementen Memory Online: Gold & Platinum Abonnementen

Nadere informatie

Sponsors tarieven Lustrum 2017

Sponsors tarieven Lustrum 2017 Sponsors tarieven Lustrum 2017 Algemeen Het Platform voor InformatieBeveiliging Het Platform voor InformatieBeveiliging (PvIB) is het kenniscentrum op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland.

Nadere informatie

Wie zijn wij? Overal leesbaar

Wie zijn wij? Overal leesbaar Wie zijn wij? Metaal360 is hét kennisplatform op het gebied van metaalbewerking, innovaties en verspaning in Nederland en België. Wij houden u altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Nadere informatie

Verbinder van de Bollenstreek

Verbinder van de Bollenstreek Verbinder van de Bollenstreek 2018-2022 1 Missie Wij verzorgen de informatie in en van de Bollenstreek! Via cross mediale middelen (website, radio, televisie en sociale media toepassingen) bieden wij een

Nadere informatie

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak

In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt met een doorzichtig dak Maarssen On Ice is inmiddels uitgegroeid tot een evenement waar iedereen naar uitkijkt. Elke jaar weer een groot succes! In 2014: Groter: Van 375 m2 naar 600 m2 Langer open : 6 weken lang Volledig overkapt

Nadere informatie

Gastvrije Zorg. Redactionele formule

Gastvrije Zorg. Redactionele formule Gastvrije Zorg Gastvrije Zorg is meer dan 45 jaar de belangrijkste informatiebron voor hospitality managers en hoofden voeding met als focus het welbevinden van cliënten. Redactionele formule Gastvrije

Nadere informatie

ANWB Media en Watersport

ANWB Media en Watersport 03 Factsheet Water ANWB Media en Watersport Al sinds 1927 inspireren wij de Nederlandse watersporter met betrouwbare informatie, onafhankelijke tests en praktische tips. Daarom durven we wel te beweren

Nadere informatie

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized

Informatie & Tarieven 2013. competities. magazines. webinars. websites. boeken. events. e-zines. get elektorized Informatie & Tarieven 2013 competities magazines webinars websites boeken events e-zines get elektorized The world s most comprehensive platform for electronics professionals with a passion Elektor is

Nadere informatie

Met Marketing Rendement bereikt u marketeers, communicatieprofessionals, webwinkeliers en ondernemers.

Met Marketing Rendement bereikt u marketeers, communicatieprofessionals, webwinkeliers en ondernemers. Met Marketing Rendement bereikt u marketeers, communicatieprofessionals, webwinkeliers en ondernemers Marketing Rendement biedt u een multimediaal platform met een hoog bereik Marketing Rendement. Multimediaal

Nadere informatie

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden Adverteren bij Velt Velt vzw, dat is 15.000 betalende lid-gezinnen, en groeiende (12.800 in Vlaanderen, 2200 in Nederland) 14.000 volgers op facebook, en vliegensvlug groeiende 130 lokale afdelingen (110

Nadere informatie

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden

Adverteren bij Velt. Velt vzw, dat is. Advertentiemogelijkheden Adverteren bij Velt Velt vzw, dat is 14.700 betalende lid-gezinnen, en groeiende (12.700 in Vlaanderen, 2000 in Nederland) 8000 facebookleden, en vliegensvlug groeiende 130 lokale afdelingen (110 in Vlaanderen,

Nadere informatie