LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed"

Transcriptie

1 LUXE VAKANTIEVILLA S AAN DE GOLFBAAN BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

2

3 HET PARK Er is geen slagboom voor het park, het park ziet er meer uit als een villawijk van Appelscha. Bijzonder aan dit park is dat u geen parkkosten betaalt, omdat de wegen openbaar zijn en door de gemeente worden onderhouden. Buitenplaats De Hildenberg is eigenlijk geen vakantiepark. Je ziet het al op de plattegrond: geen kronkelige wegen in het bos, maar ruim opgezet met brede wegen. De vakantiehuisjes zijn volwaardige woningen, gebouwd volgend het Bouwbesluit, de normen voor permanente woningbouw. Ze zijn luxe afgewerkt, met 2 badkamers en veel bergruimte. Standaard aansluiting voor wasmachine en wasdroger vindt je ook niet overal. En dan hebben ze allemaal een ruime berging. Zo ruim dat er naast de wasmachine en wasdroger plek is voor fietsen en golftassen. Ook handig dat deze berging zowel van binnen als van buiten te bereiken is. Ook lekker als je met vieze laarzen uit het bos komt! Er staan 130 vakantiewoningen, waarvan ongeveer de helft voor eigen gebruik gekocht is en de andere helft verhuurd wordt, waarbij eigenaren er soms ook nog zelf gebruik van maken. De verhuur van de woningen wordt verzorgd door Roompot Vakanties.

4 Zes verschillende woningtypen (dus geen eenheidsworst), grote kavels, veel privacy, gesitueerd tegen het Drents Friese Wold, het één na grootste natuurgebied van Nederland. Voor natuurliefhebbers een uniek vertrekpunt voor hun fiets- of wandeltocht. Vanuit het park leidt een pad rechtstreeks naar het Drents Friese Wold. Een 9 holes golfbaan slingert als het ware door het park. Een aantal woningen grenzen dus letterlijk aan de golfbaan. Natuurlijk is bij de aanleg rekening gehouden met de slagrichting, zodat de kans op ballen in de tuin minimaal is. De eigenaar heeft plannen om de baan uit te breiden: het idee is om de baan langer te maken, zodat hij ook voor de gevorderde golfer aantrekkelijker wordt. Op het park is een receptie voor hurende gasten met faciliteiten als fiets- en skelterverhuur en een indoor speelplaats voor de kleintjes. Het Grand Café de Hildenberg is een luxe grand café met een ongedwongen sfeer. Vanuit de prachtige serre kijkt u uit over de golfbaan van Appelscha. Grand Café de Hildenberg biedt gezelligheid en goed eten. Regelmatig worden er in het weekend concerten georganiseerd.

5 DE WONINGEN De woningen op Buitenplaats De Hildenberg mogen niet permanent bewoond worden. U mag er wel 365 dagen per jaar recreëren. Alle woningen zijn ingericht voor 6 personen, met 3 slaapkamers. Eén slaapkamer en badkamer zijn op de begane grond. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers en de tweede badkamer. Ze hebben allemaal een berging, die zowel van binnen als van buiten te bereiken is.

6 GRUUN 12 VRAAGPRIJS K.K. RECREËREN OP NIVEAU Met de uitstraling van een notariswoning recreëert u hier écht op niveau: De luxe afwerking staat garant voor veel recreatiegenot. Het verhoogde bordes draagt letterlijk bij aan dit niveau. Deze villa heeft een eigen `oprijlaan`! Naast de woning is parkeerplek voor 2 auto s. Het begint al in de hal, bij binnenkomst trekt de vide gelijk de aandacht. De woonkamer met houtkachel, de luxe keuken, dubbele openslaande deuren die naar het terras leiden, het uitzicht van het terras op de tuin en de golfbaan zijn elementen die garant staan voor heel veel genieten. De slaapkamer, heeft eveneens dubbele openslaande deuren naar het terras. De aangrenzende badkamer is luxe uitgevoerd met een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en tweede toilet. In de berging, die vanaf binnen en buiten bereikbaar is staan de wasmachine en wasdroger. Er is nog genoeg ruimte voor fietsen en golftassen.

7 Via de hardhouten trap bereikt u de verdieping, waar u 2 ruime slaapkamers aantreft. De dakkapellen bieden uitzicht op de golfbaan. De tweede badkamer, ook met dakkapel, heef een douche en wastafel. En dan is er nog een 3 e toilet. De kavel meet bijna 750 m2. Gesitueerd op het westen, is de tuin uitermate geschikt om te genieten van veel lange zomeravonden. En mocht het een keer regenen, terwijl u wilt barbecueën, dan biedt de veranda van de buitenberging de mogelijkheid om toch beschut te zitten. Kortom, deze recreatievilla heeft de klasse en uitstraling die past bij het luxe recreëren!

8 GRUUN 21 VRAAGPRIJS K.K. RECREATIEVILLA XL (EXTRA LUXE) MET GARAGE Deze recreatiewoning mag met recht een villa genoemd worden. De woning heeft vele extra s die uw verblijf veraangenamen: Als de zon zich van zijn beste kant laat zien, zorgt de airco voor een aangenaam binnenklimaat. De draaibare luiken houden in de winter de kou buiten; de gaskachel en vloerverwarming verhogen dat lekkere winterse binnengevoel. Vanuit de woonkamer met open keuken loopt u via de openslaande deuren het grote terras op. Door de schutting tussen de woning en de garage kun je er lekker beschut zitten. De slaapkamer op de begane grond geeft ook direct toegang tot het terras. In de badkamer, die grenst aan de slaapkamer, sta je nooit met koude voeten. Ook hier is vloerverwarming aangebracht. De deur naast de voordeur geeft toegang tot de berging, waar een wasmachine, wasdroger en diepvries geplaatst zijn.

9 Op de verdieping zijn 2 grote bergkasten, een badkamer met vloerverwarming, die door de dakkapel licht en ruim is, 2 grote slaapkamers over de volle breedte van het huis. De garage is groot genoeg voor een auto, fietsen en veel spullen, omdat er ook nog een zolder op zit! Een verplaatsbare trap geeft toegang tot de zolder. De kavel grenst aan de fairway van hole 8 en heeft een oppervlakte van 715 m2.

10 OFSLAG 27 VRAAGPRIJS K.K. Wellness-woning aan de golfbaan Creëer uw eigen spa in deze woning met 2 badkamers met luxe douchecabines, een whirlpool, een sauna en een zonnebank. Of ga lekker relaxen met een hapje en een drankje bij de open haard. Voor de sportievelingen biedt de 9-holes golfbaan die door het park slingert, genoeg uitdaging. Deze recreatiewoning ligt rustig aan het eind van de straat. U ervaart hier de rust en de ruimte die Buitenplaats De Hildenberg te bieden heeft. De woonkamer van bijna 40m2 heeft openslaande deuren naar een groot terras in de heerlijke tuin, met uitzicht op de fairway van hole 5. Over de vijver kijkt u ook op de fairway van hole 6. Op de begane grond vindt u de masterbedroom met eigen badkamer met whirlpool en luxe douchecabine. Vanuit de slaapkamer leiden openslaande deuren naar de tuin. Op de verdieping treft u 2 grote slaapkamers, een berging en de 2 e badkamer met sauna, zonnebank, luxe douchecabine en 2 e toilet. De berging op de begane grond met wasmachine, wasdroger, koelvriescombinatie en magnetron is zowel van binnenuit als van buiten bereikbaar. De kavel meet ca. 671 m2 en biedt volop zon- én schaduwplekken.

11 ROEGTE 10 VRAAGPRIJS K.K. EEN EIGEN HUIS, EEN PLEK ONDER DE ZON Je eigen vakantiewoning, een eigen plek waar je heerlijk tot rust komt, ver weg van al het lawaai en de hektiek van de stad? Heerlijk ontspannen in de woonkamer met open keuken van ruim 32m2, of lekker bijslapen in de slaapkamer op de begane grond, een uurtje badderen in het ligbad. Of relaxt een balletje slaan op de golfbaan Deze recreatiewoning biedt veel mogelijkheden: Op de verdieping zijn twee slaapkamers over de volle breedte van het huis ingericht. Die kun je rustig royaal noemen met een vloeroppervlakte van resp. 25 en 20 m2. De tweede badkamer heeft een douche, tweede toilet en wastafel. Een grote bergkast maakt de verdieping compleet. Naast de voordeur zit de deur naar de berging met wasmachineaansluiting, die ook van binnenuit te bereiken is. Er is genoeg ruimte voor golftassen en fietsen. De tuin ligt op het westen, van de golfbaan gescheiden door struiken en bomen. In de tuin heb je maar liefst keuze uit 3 terrassen. Je kunt dus de hele dag in de zon zitten, maar ook een schaduwplekje opzoeken als je wilt. De totale kavel heeft een oppervlakte van 578 m2.

12 ROEGTE 17 SOMS KOMEN DROMEN UIT VRAAGPRIJS K.K. Droom je van een vakantiehuis met een golfbaan voor de deur en het Drents Friese Wold als je achtertuin? Stop met dromen, kom kijken naar deze recreatievilla en maak je dromen waar. Deze recreatievilla is met zijn vierkante vorm een afgeleide van de stolpboerderij. Bood de stolpboerderij vroeger onderdak aan het hele boerenbedrijf, aan mensen, dieren en oogst, bij deze villa vind je alle comfort en luxe onder één dak: Op de begane grond de sfeervolle woonkamer die uitkijkt op de tuin, grenzend aan het bos, de moderne keuken, een slimme bergruimte onder de trap, de masterbedroom, de badkamer met luxe douchecabine, whirlpool en sauna. De inpandige berging met wasmachine, wasdroger, koel-vriescombinatie en magnetron is zowel van binnen als van buiten bereikbaar. De slaapkamers op de verdieping zijn identiek en de tweede badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. In de berging staat een zonnebank, voor het geval de échte zon het laat afweten. De kavel meet ruim 800 m2, de diepe tuin grenst aan de bosrand en naast de tuin is een fiets-/wandelpad, dat rechtstreeks naar het Drents Friese Wold leidt.

13 ROEGTE 18 VRAAGPRIJS K.K. EXCLUSIEVE VAKANTIEVILLA OP DE GOLFBAAN Deze villa met garage is zeer luxueus afgewerkt. Dat ziet je al bij binnenkomst: de parketvloer en de hardhouten trap met vide zetten de toon. De parketvloer loopt door in de woonkamer met openslaande deuren naar het terras. De glazen open haard op gas van het merk CASAL en de airco staan garant voor een optimaal binnenklimaat, zowel in de winter als in de zomer. De keuken bevat een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, 5 pits inductie kookplaat en dimbare inbouwspots. Ook vanuit de slaapkamer loop je zo het terras op. De aangrenzende badkamer met moderne betegeling heeft een royale regendouche, luxe badmeubel, PLAMECO plafondafwerking met spots toilet en vloerverwarming. In de bijkeuken, die van buiten en van binnen bereikbaar is, staat een comfortabel keukenblok met koelkast, vrieskast, combi wasmachine/droger en een spoelbak met fooddispenser.

14 De verdieping omvat 2 zeer royale slaapkamers, bergkasten en de tweede badkamer met douche, bad, wastafel en toilet. De tuin, met uitzicht op de afslagplaats van hole 5 is onderhoudsvriendelijk ingericht met tuinverlichting, een groot natuurstenen terras met glazen windschermen en afgesloten met HERAS hekwerk. De dubbele garage met elektrische roldeur biedt ruim plaats aan een auto, fietsen en een golfbuggy. Ook hier is een keukenblok met close-in boiler geplaatst. In het verlengde van de garage is een overdekt terras gemaakt, waar het heerlijk toeven is.

15 ROEGTE 22 PUUR GENIETEN! VRAAGPRIJS K.K. Waar kan dat beter dan in deze rietgedekte recreatievilla op Buitenplaats de Hildenberg in Appelscha? Genieten van het weidse uitzicht op de golfbaan. Of genieten van een smaakvolle maaltijd, bereid in de luxe keuken. Of genieten met een lekker glaasje en een muziekje bij de openhaard? Maar ook genieten van de ruimte in huis: de woonkamer meet bijna 40 m2. De slaapkamer op de begane grond heeft een eigen badkamer en openslaande deuren naar de tuin. De slaapkamers op de verdieping liggen over de volle breedte van het huis en de 2 e badkamer is ook niet klein te noemen. Op de verdieping zijn ook nog eens 2 bergruimten en op de begane grond is de berging met wasmachine en wasdroger zowel van binnen als van buiten bereikbaar. De kavel is 598 m2 groot en de tuin biedt volop privacy. De ligging van de achtertuin op het westen betekent de hele dag zon.

16 ROEGTE 30 EASY LIVING VRAAGPRIJS K.K. Hoe gemakkelijk kan het zijn: je eigen vakantiehuis op maximaal 2 uur rijden van je huis? Vanuit het hectische dagelijks leven aankomen in deze oase van rust: dat is Easy Living. Deze vrijstaande recreatiewoning met rieten dak (koel in de zomer, warm in de winter) biedt alles wat het leven makkelijk maakt: Op de begane grond een heerlijke woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en een luxe keuken met alle inbouwapparatuur, een slaapkamer en een badkamer. De slaapkamer met tv, de badkamer met bubbelbad en luxe douchecabine! Dan is er nog een berging die zowel van binnen als buiten te bereiken is. Hier vindt u de wasmachine, wasdroger en een diepvriezer. Ook de verdieping mag er zijn: twee royale slaapkamers én een badkamer met een sauna! Hier weer zo n lekkere luxe douchecabine. En of dat nog niet genoeg is: Er staat ook nog een zonnebank! Heerlijk als de zon het even laat afweten. Kortom een huis om heel easy JA tegen te zeggen! De kavel grenst aan de golfbaan met de achtertuin op het westen en beslaat een oppervlakte van 580 m2.

17 ROEGTE 34 EEN GOLFBAAN ALS ACHTERTUIN? VRAAGPRIJS K.K. Deze schitterende recreatievilla staat midden op de golfbaan. Het uitzicht is fenomenaal: De doorkijkjes in de tuin geven een weids uitzicht op de baan! De woonkamer is smaakvol ingericht met twee lekkere grote banken en een eettafel voor maar liefst 8 personen. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is de masterbedroom met openslaande deuren naar het terras en de badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. In de berging, die van buiten bereikbaar is, staan de wasmachine, de droger, een diepvries en een uitstortgootsteen. Op de verdieping zijn twee grote slaapkamers ingericht, een tweede badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet. De dakkapel biedt een prachtig uitzicht op de golfbaan. Een berging en een eigenarenkast completeren deze verdieping.

18 In de garage met zolder kan met gemak een auto staan, maar is ook erg handig voor fietsen, golftassen en een buggy! De kavel meet ca. 585 m2. Vanaf de terrassen aan de zuid- en westkant kun je heerlijk genieten van de zon en het golfspel.

19 DE LIGGING

20 DE OMGEVING ONTDEK UW NIEUWE BUITENLEVEN Het dorpje Appelscha ligt in Friesland, net over de grens met Drenthe. Het landschap is Drents. Wij noemen dit dan ook het mooiste stukje Drenthe in Friesland. Een prachtig gebied om te onthaasten te midden van de natuur: het Drents Friese Wold is immer om de hoek! Stel je voor dat je hier een eigen recreatievilla hebt, om maximaal 2 uur van de Randstad: zo vaak al je wilt de boel de boel laten en heerlijk tot rust komen. Het kan op Buitenplaats De Hildenberg! Eigenaren van een villa op Buitenplaats De Hildenberg hoeven geen lange autoritten te maken om te genieten van de prachtige omgeving. Wandelschoenen of een fiets volstaan al voor een heerlijke tocht door de natuurgebieden rond het recreatiepark. Vanaf de Roegte loopt een pad direct het bos in. In de omgeving van Buitenplaats De Hildenberg is van alles te beleven. Wij geven u enkele suggesties: Cultuur: Drents Museum in Assen: bekend om zijn vaak spraakmakende exposities. Gronings Museum in Groningen: dat alleen al vanwege zijn architectuur een bezoek waard is. Tuberculosemuseum in Appelscha: wordt beheerd door vrijwilligers,die zelf hebben gewerkt in het sanatorium. Museum De Heksehoeve in Appelscha: waar u een magische dag kunt beleven.

21 Natuur: Selatuinen in Appelscha: waar u terecht kunt voor tuinarchitectuur. In de zomermaanden wordt maandelijks op zondagmiddag een concert georganiseerd. Buitencentrum Drents Friese Wold in Appelscha: startpunt van een aantal wandelroutes, waaronder de natte neuzen route. Sport: Binnen een half uur rijden van Appelscha zijn meerdere golfbanen. Hondenspeeltuin in Beilen: de grootste hondenspeeltuin van Nederland! Spartelvijver voor honden en paarden in Appelscha, vlakbij het Aekingermeer.

22 Voor meer informatie en een afspraak, neem contact op met: Molenstraat DC Hengelo Buitenleven Recreatiemakelaar is een initiatief van Wil Brand. Een groot deel van haar werkzame leven heeft zij doorgebracht in de makelaardij. Met haar expertise in marketing en verkoopstyling is zij in staat recreatiewoningen anders in de markt te zetten. Daarnaast is zij betrokken bij haar klanten. Belangstellenden voor een vakantiewoning krijgen van haar altijd veel aandacht. Even snel een bezichtiging er tussen plannen is er bij Wil niet bij: Elke belangstellende krijgt de aandacht die hij/zij verdient. Het gaat niet alleen om de woning, ook de sfeer op het park en de omgeving van de woning spelen een belangrijke rol. De koper moet zich daar thuis voelen. Wil vindt het belangrijk om iedereen, die van plan is een vakantiehuis te kopen, goede tips en uitgebreide informatie te geven. Kopers weten dan heel goed waar de aan toe zijn, als ze het koopcontract tekenen.

LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed

LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed LUXE VAKANTIEVILLA S AAN DE GOLFBAAN BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA HET PARK Er is geen slagboom voor het park, het park ziet er meer uit als een villawijk van Appelscha. Bijzonder aan dit park

Nadere informatie

GRUUN 21 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

GRUUN 21 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA GRUUN 21 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING RECREATIEVILLA XL (EXTRA LUXE) MET GARAGE Deze recreatiewoning mag met recht een villa genoemd worden. De woning heeft vele extra s die uw verblijf

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed

LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed LUXE VAKANTIEVILLA S AAN DE GOLFBAAN BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA HET PARK Er is geen slagboom voor het park, het park ziet er meer uit als een villawijk van Appelscha. Bijzonder aan dit park

Nadere informatie

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 34 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN GOLFBAAN ALS ACHTERTUIN? Deze schitterende recreatievilla staat midden op de golfbaan. Het uitzicht is fenomenaal: De doorkijkjes in de tuin

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed

LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed LUXE VAKANTIEVILLA S AAN DE GOLFBAAN BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA HET PARK Er is geen slagboom voor het park, het park ziet er meer uit als een villawijk van Appelscha. Bijzonder aan dit park

Nadere informatie

ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 10 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING EEN EIGEN HUIS, EEN PLEK ONDER DE ZON Je eigen vakantiewoning, een eigen plek waar je heerlijk tot rust komt, ver weg van al het lawaai en de hectiek

Nadere informatie

ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 23 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ` DE WONING GENIETEN VAN BOS EN GOLF Deze vrijstaande recreatiewoning leent zich uitstekend voor ultieme relaxmomenten: een bos als achtertuin en een

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed

LUXE VAKANTIEVILLA S APPELSCHA BUITENPLAATS DE HILDENBERG AAN DE GOLFBAAN. BuitenLeven Recreatiemakelaar Creatief in recreatief vastgoed LUXE VAKANTIEVILLA S AAN DE GOLFBAAN BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA HET PARK Buitenplaats De Hildenberg is eigenlijk geen vakantiepark. Je ziet het al op de plattegrond: geen kronkelige wegen in

Nadere informatie

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA OFSLAG 27 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING Wellness-woning aan de golfbaan Creëer uw eigen spa in deze woning met 2 badkamers met luxe douchecabines, een wirlpool, een sauna en een zonnebank.

Nadere informatie

ROEGTE 17 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA

ROEGTE 17 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA ROEGTE 17 BUITENPLAATS DE HILDENBERG APPELSCHA DE WONING Deze recreatievilla is met zijn vierkante vorm een afgeleide van de stolpboerderij. Bood de stolpboerderij vroeger onderdak aan het hele boerenbedrijf,

Nadere informatie

APPELSCHA ZWAAI OOSTSTELLINGWERF

APPELSCHA ZWAAI OOSTSTELLINGWERF APPELSCHA ZWAAI OOSTSTELLINGWERF www.zwaai12.nl Omschrijving Op de schitterende Buitenplaats De Hildenberg gelegen, royaal bemeten, luxueuze, vrijstaande recreatievilla (bouwjaar 2005), direct grenzend

Nadere informatie

TE KOOP: RECREATIEWONING AMERIKA H 28, EEN (DR.)

TE KOOP: RECREATIEWONING AMERIKA H 28, EEN (DR.) TE KOOP: RECREATIEWONING AMERIKA H 28, EEN (DR.) DE WONING ALL SEASON - RECREATIEWONING OP EEN UNIEKE PLEK! MIDDEN IN DE NATUUR, WAAR JE DE SEIZOENEN BEWUSTER BELEEFT. Dit vakantiehuis heeft een fenomenaal

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

BUNGALOW 273 BOSPARK LUNSBERGEN BORGER

BUNGALOW 273 BOSPARK LUNSBERGEN BORGER BUNGALOW 273 BOSPARK LUNSBERGEN BORGER DE WONING ONTHAASTEN IN DE DRENTSE BOSSEN Ben je ook zo toe aan onthaasten? Lekker ontspannen en genieten van de natuur?. Waar kan dat beter dan in het hart van Drenthe

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde

Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Bosweg 10A 70, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 95.000 k.k. Aangeboden sinds 26-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde

Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde Bosweg 10 A 50, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 83.500 k.k. Aangeboden sinds 18-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

BOSPARK LUNSBERGEN BORGER

BOSPARK LUNSBERGEN BORGER BOSPARK LUNSBERGEN BORGER DE WONINGEN ONTHAASTEN IN DRENTHE Waar kan dat beter dan in deze bosrijke omgeving van hartje Drenthe? Deze comfortabele recreatiewoningen liggen aan de rand van het park in de

Nadere informatie

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Bosweg 10-A 74, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 77.500 k.k. Aangeboden sinds 28-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde

Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde Bosweg 10-A 48, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 82.500 k.k. Aangeboden sinds 16-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen Vraagprijs 550.000 k.k. Luxe, comfort en het gevoel ervaren van vrij wonen, dat is de juiste omschrijving voor deze half vrijstaande villa gelegen aan de Karel de Grotelaan

Nadere informatie

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen!

INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! INTERESSANT Vastgoedpakket bestaande uit 6 vrijstaande (compleet ingerichte) vakantiewoningen! In zeer goede staat! Bouwjaar 2006 Hoogwaardig sanitair! ZEER SPECIALE PRIJS! (complete pakket!) NU wegens

Nadere informatie

TE KOOP. de Roerdomp K.K JC Denekamp

TE KOOP. de Roerdomp K.K JC Denekamp de Roerdomp 33 7591 JC Denekamp TE KOOP 339.000 K.K. de Roerdomp 33 7591 JC Denekamp Inleiding Op een rustige plek staat deze ruime, prachtig afgewerkte, vrijstaande woning op een perceel van 466m2. Alles

Nadere informatie

Bosweg 10A 54, Hoogersmilde

Bosweg 10A 54, Hoogersmilde Bosweg 10A 54, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 75.000 k.k. Aangeboden sinds 19-06-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bosweg 10A 29, Hoogersmilde

Bosweg 10A 29, Hoogersmilde Bosweg 10A 29, Hoogersmilde Kenmerken Overdracht Vraagprijs 85.000 k.k. Aangeboden sinds 19-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Vraagprijs 49.500,- k.k.

Vraagprijs 49.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Bospark Beekbergen, KAVEL 172, BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Fraai in bosrijk gebied gelegen RECREATIECHALET, bouwjaar 2004 met buitenterras

Nadere informatie

Schalksedijkje 20 Ridderkerk

Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Schalksedijkje 20 Ridderkerk Vraagprijs 650.000 - kosten koper Met een fantastisch uitzicht over De Waal gesitueerd: VRIJSTAANDE woning op totaal 1020 m2 eigen grond! Deze

Nadere informatie

KAVEL 12 CHALETPARK HEETVELD SINT JANSKLOOSTER

KAVEL 12 CHALETPARK HEETVELD SINT JANSKLOOSTER KAVEL 12 CHALETPARK HEETVELD SINT JANSKLOOSTER DE WONING IDEALE VAKANTIEPLEK VOOR DE HELE FAMILIE. Op deze kavel van 1245 m2 staat één chalet, maar er kan er met gemak nog een bij, of twee als je dat wilt.

Nadere informatie

SCHIPBORGERWEG 93 ZUIDLAREN 529.000 k.k. www.schipborgerweg93.nl Schipborgerweg 93, Zuidlaren Dit prachtig rietgedekt en energiezuinig landhuis ademt sfeer en ruimte uit. Op een perceel van 1849 m2 met

Nadere informatie

Oudelandseweg BT Ridderkerk k.k.

Oudelandseweg BT Ridderkerk k.k. Oudelandseweg 41 2981 BT Ridderkerk 895.000 k.k. Oudelandseweg 41 - Ridderkerk Vraagprijs: 895.000 k.k. Zoekt u veel ruimte en privacy? Dan is deze heerlijk vrijgelegen VILLA, op 3880 m2 eigen grond, iets

Nadere informatie

Waterklaverstraat 5 599.000,- k.k. 2165XN Lisserbroek eengezinswoning Uitstekend verzorgde volledig verbouwde riante twee onder één kapwoning. Deze woning heeft een zeer ruime uitbouw aan de achterzijde,

Nadere informatie

Lou Bandystraat 27 Arnhem ,= k.k.

Lou Bandystraat 27 Arnhem ,= k.k. Lou Bandystraat 27 Arnhem - 238.000,= k.k. Adres gegevens Adres Lou Bandystraat 27 Postcode / plaats 6836 MA Arnhem Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Eengezinswoning Type

Nadere informatie

Mezenlaan 16, Boekel

Mezenlaan 16, Boekel Mezenlaan 16, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 698.000 k.k. Aangeboden sinds 17-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN

TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN BOUWJAAR: 1977 PERCEELOPPERVLAK: 1304 m² WOONOPPERVLAK: 285 m² INHOUD: 850 m³ VRAAGPRIJS: 795.000,- k.k. AANVAARDING : in overleg Omschrijving

Nadere informatie

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k

ENTER Reggestraat 55. vraagprijs k.k ENTER Reggestraat 55 vraagprijs 549.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 950 m³ Woonoppervlakte: 225 m² Perceeloppervlakte: 793 m² Bouwjaar: 1974 Een unieke woonbeleving

Nadere informatie

Devel RB Barendrecht k.k.

Devel RB Barendrecht k.k. Devel 9 2991 RB Barendrecht 599.000 k.k. Devel 9 - Barendrecht Vraagprijs: 599.000 k.k. Fantastisch en RIANT wonen op de begane grond! Deze geheel, LUXE verbouwde en instapklare geschakelde BUNGALOW op

Nadere informatie

Uden, Schepel 2. Begane grond:

Uden, Schepel 2. Begane grond: Uden, Schepel 2 Aan de rand van nieuwbouwwijk Uden Zuid gelegen, royale vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en een fraai aangelegde tuin met veel privacy en stenen tuinhuis. Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

BEUKENHOF 200 LELYSTAD

BEUKENHOF 200 LELYSTAD BEUKENHOF 200 LELYSTAD 425.000 k.k. www.beukenhof200.nl Omschrijving Vraagprijs: Bieden vanaf 425.000,-- K.K. *Ieder voorstel boven de genoemde "bieden vanaf" prijs zal door verkopers serieus in overweging

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Annahoeve MX Hoofddorp k.k.

Annahoeve MX Hoofddorp k.k. TE KOOP Annahoeve 4 2131 MX Hoofddorp 849.500 k.k. KENMERKEN Prijs 849.500 k.k. Postcode 2131 MX Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, 2500 1100cm Woonruimte

Nadere informatie

KANAALDIJK 20 DE PUNT

KANAALDIJK 20 DE PUNT KANAALDIJK 20 DE PUNT 769.000 k.k. www.kanaaldijk20.nl Kanaaldijk 20, De Punt Op 10 minuten rijafstand van Groningen en Assen vindt u deze prachtig gelegen rietgedekt landhuis met imposante oprit, dubbele

Nadere informatie

Almelo. Parterre 5. Vraagprijs: 349.500,00 K.K.

Almelo. Parterre 5. Vraagprijs: 349.500,00 K.K. Almelo www.schakel.nl Parterre 5 Op rustige en kindvriendelijke locatie in buitenplaats Het Nijrees gelegen, verrassend luxueuze volumineus vrijstaand herenhuis met garage/berging, carport en riante slaap-

Nadere informatie

Veestraat 35, Herten

Veestraat 35, Herten Veestraat 35, Herten Kenmerken Overdracht Vraagprijs 589.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

van Helomastate 10 - Leeuwarden

van Helomastate 10 - Leeuwarden van Helomastate 10 - Leeuwarden Vraagprijs 495.000,-- kosten koper Omschrijving van Helomastate 10 - Leeuwarden Op bijzonder fraaie locatie in de wijk Camminghaburen gelegen comfortabel landhuis aan het

Nadere informatie

Gouden Slot 10 te VOLENDAM

Gouden Slot 10 te VOLENDAM Gouden Slot 10 te VOLENDAM Vraagprijs 895.000 k.k. Omschrijving: Wat een schitterende locatie om te wonen. Prachtig gelegen aan het ecologisch park met een heerlijk vrij uitzicht over groen en waterpartijen

Nadere informatie

De Linde 5 - Leeuwarden

De Linde 5 - Leeuwarden De Linde 5 - Leeuwarden Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving De Linde 5 - Leeuwarden In 2007 onder architectuur gebouwde moderne villa, met serre en veranda, prachtige tuin voorzien van vijver,

Nadere informatie

TE KOOP. Falkenburgerf 11 te Ommen Vraagprijs k.k. Prinsenstraat AJ Dalfsen

TE KOOP. Falkenburgerf 11 te Ommen Vraagprijs k.k. Prinsenstraat AJ Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-43 20 58 06 53 38 25 86 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl TE KOOP Falkenburgerf 11 te Ommen Vraagprijs 785.000 k.k. TECHNISCHE GEGEVENS: Van het woonhuis met kantoor

Nadere informatie

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen

Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Aleida van Strijenstraat 31 Strijen Modern en luxe afgewerkte vrijstaande woning (bj. 1998) met inpandige garage Ruime fraai aangelegde tuin op het zuiden met zwembad Op een perceel van maar liefst 811m²

Nadere informatie

NOORDERSINGEL 21 HOOGEZAND 324.000 k.k. www.noordersingel21.nl Noordersingel 21, Hoogezand Wonen op een van de mooiste plekjes van Hoogezand, het "vijverrijke" Oosterpark, met een geweldig uitzicht over

Nadere informatie

BERKENWEG 47 ZUIDLAREN

BERKENWEG 47 ZUIDLAREN BERKENWEG 47 ZUIDLAREN 495.000 k.k. www.berkenweg47.nl Berkenweg 47, Zuidlaren Een mooie woning met vele mogelijkheden. Op een perceel van bijna 3200 m2 staat deze levensbestendige woning die met de bijbehorende

Nadere informatie

ASSEN Houtlaan 175. Vraagprijs: kosten koper

ASSEN Houtlaan 175. Vraagprijs: kosten koper ASSEN Houtlaan 175 Vraagprijs: 795.000 kosten koper Omschrijving ASSEN - Houtlaan 175 Heerlijk vrij gelegen aan de bosrand ligt deze riante VRIJSTAANDE VILLA met aangebouwde stenen garage. De woning is

Nadere informatie

DE HAVEN 3 ANNEN k.k.

DE HAVEN 3 ANNEN k.k. DE HAVEN 3 ANNEN 639.000 k.k. www.dehaven3.nl De Haven 3, Annen Deze vrijstaande villa met dubbele garage op geweldige locatie, ligt te midden van andere vrijstaande villa's (gemêleerd bewoond) in het

Nadere informatie

Guirlande WX Den Haag. Villa 250m². Vraagprijs p.m. ex.

Guirlande WX Den Haag. Villa 250m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Guirlande 203 2496WX Den Haag Villa 250m² Vraagprijs 3.400 p.m. ex. Vraagprijs 3.400 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Villa Bouwjaar 2005

Nadere informatie

Onderste Molenweg 57 - VENLO

Onderste Molenweg 57 - VENLO Onderste Molenweg 57 - VENLO "Onder architectuur gebouwde villa met eigen oprit met grote inpandige garage, een deels overdekt terras en ruime tuin." Vraagprijs: 650.000,00 k.k. Voormelde informatie is

Nadere informatie

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR,

LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, TE KOOP Breda Heilaarpark 21 LET OP: INRUIL VAN EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR, bij voorkeur een woning gelegen in Breda-West. Vrij en schitterend gelegen, uitstekend onderhouden, royale vrijstaande villa

Nadere informatie

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Deze schitterende vrijstaande villa is op één van de mooiste locaties aan de Kagerplassen, direct aan het Vennemeer gelegen. Vrijblijvende Projectinformatie: Conduct Vastgoed

Nadere informatie

Tarwehullen 37, Assen

Tarwehullen 37, Assen Tarwehullen 37, Assen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 209.000 k.k. Aangeboden sinds 24-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom 20.900 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE)

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE) Kenmerken Overdracht Vraagprijs 429.000 k.k. Aangeboden sinds 29-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Vraagprijs: ,-- k.k.

Vraagprijs: ,-- k.k. Op een schitterende locatie, nabij het centrum van het dorp gelegen, goed onderhouden vrijstaande villa met inpandige garage en een carport. Het geheel is zeer vrij gelegen aan een rustige straat op een

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 349.000 k.k. www.ekster21.nl Ekster 21, Hoogvliet Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND

Nadere informatie

Lunteren Vijfsprongweg 54A

Lunteren Vijfsprongweg 54A Lunteren Vijfsprongweg 54A 1.175.000,= k.k. Woonoppervlakte Inhoud woning Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 210m2 ± 900m3 ± 2007 7 3 ± 11.445 m2 Aanvaarding in overleg Aan de bosrand

Nadere informatie

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark

BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Beekbergen/De Valouwe Lage Bergweg 31. BEEKBERGEN BUNGALOW M13 DroomPark BEEKBERGEN BUNGALOW L6 DroomPark Vraagprijs 40.000,- k.k. Op leuke beschutte locatie gelegen nette goed onderhouden RECREATIEBUNGALOW met terras en tuin v.v. sierbestrating en grasgazon, alsmede een vrijstaande

Nadere informatie

Dit unieke object is uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken!

Dit unieke object is uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken! E X C L U S I E F W O N E N Dit unieke object is uitermate geschikt voor de combinatie wonen en werken! Roermond - Roerderweg 48 T +31 (0)475 40 70 44 info@alardvandervarst.nl www.alardvandervarst.nl Omschrijving:

Nadere informatie

KANAALDIJK 20 DE PUNT

KANAALDIJK 20 DE PUNT KANAALDIJK 20 DE PUNT 832.000 k.k. www.kanaaldijk20.nl Omschrijving Op 10 minuten rijafstand van Groningen en Assen vindt u deze prachtig gelegen rietgedekt landhuis met imposante oprit, dubbele carport,

Nadere informatie

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k. EKSTER 21 HOOGVLIET 357.500 k.k. www.ekster21.nl Omschrijving Schitterende 2/1 kapwoning met aangebouwde ruime garage en sfeervolle tuin, gelegen op een royaal perceel van ca. 311 m2 EIGEN GROND in de

Nadere informatie

Burchtplein GK Wassenaar. Villa 200m². Vraagprijs p.m. ex.

Burchtplein GK Wassenaar. Villa 200m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Burchtplein 2 2242GK Wassenaar Villa 200m² Vraagprijs 4.450 p.m. ex. Vraagprijs 4.450 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Villa Bouwjaar 1928

Nadere informatie

Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel. Vraagprijs ,- k.k.

Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel. Vraagprijs ,- k.k. Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel Op werkelijk prachtige locatie aan de rand van Aarle-Rixtel gelegen zeer solide gebouwde villa met een perceel van maar liefst 1.134 m²!! Het geheel is gelegen op fantastische

Nadere informatie

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k. SLUISJE 8 VREELAND 725.000 k.k. www.sluisje8.nl Sluisje 8, Vreeland SLUISJE 8 Een vrijstaande woning van circa 130 m2 op een rustige locatie in de Randstad, 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Utrecht

Nadere informatie

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo

BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo BROCHURE Schoolstraat 9 Tynaarlo Comfortabel en zorgeloos wonen in een rietgedekte woonboerderij kan! Deze prettige, de afgelopen 10 jaar uitstekend verbouwde woonboerderij staat in het hart van het geliefde

Nadere informatie

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Vraagprijs 879.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Op zeer fraaie landelijke woonstand gelegen, schitterende en sfeervolle woonboerderij met

Nadere informatie

TE KOOP. Kuitenpad K.K EP Ossenzijl

TE KOOP. Kuitenpad K.K EP Ossenzijl Kuitenpad 11 8376 EP Ossenzijl TE KOOP 399.000 K.K. Kuitenpad 11 8376 EP Ossenzijl Inleiding Heerlijk wonen in een prachtige regio. Vrij wonen op een unieke locatie aan de rand van het gezellige dorp Ossenzijl

Nadere informatie

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel

Oude Steenstraat 24, Oud Gastel Omschrijving: Op een unieke en vrije locatie in het buitengebied van Oud Gastel gelegen, fraai afgewerkte en zeer goed onderhouden vrijstaande semi-bungalow (± 552 m³) met vrijstaande garage op een perceel

Nadere informatie

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen)

Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Alsteedseweg 71a Buurse (gemeente Haaksbergen) Net buiten het dorp Buurse, met de achtertuin

Nadere informatie

Anemonenweg 2 te DALUM

Anemonenweg 2 te DALUM Anemonenweg 2 te DALUM Vraagprijs 235.000 k.k. Deze brochure is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. De verstrekte informatie is verkregen via de verkoper. Voor eventuele onjuiste of onvolledige

Nadere informatie

OOSTEINDE 17 GASTEREN

OOSTEINDE 17 GASTEREN OOSTEINDE 17 GASTEREN 895.000 k.k. www.oosteinde17.nl Oosteinde 17, Gasteren Kijkt u eerst naar de video om een goed beeld te krijgen over de geweldige ligging. Uitzonderlijk goed gebouwde woonboerderij

Nadere informatie

Iepenlaan 41, 6921 XK Duiven

Iepenlaan 41, 6921 XK Duiven Iepenlaan 41, 6921 XK Duiven Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een woning die u zo kunt betrekken? Op loopafstand van scholen, winkels en het station en toch rustig gelegen? Dan is deze

Nadere informatie

Wolsmastate 37 Ouwsterhaule

Wolsmastate 37 Ouwsterhaule Wolsmastate 37 Ouwsterhaule Kenmerken Vraagprijs: 274.500,- k.k. Perceeloppervlakte: ca. 450 m 2 Woonoppervlakte: ca. 154 m 2 Bouwjaar: 2008 Aanvaarding: in overleg Bijzonderheden Traditioneel gebouwd

Nadere informatie

Parcivalring 151, Den Bosch

Parcivalring 151, Den Bosch Parcivalring 151, Den Bosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 315.000 k.k. Aangeboden sinds 01-12-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Buitenlanden 16 HEINENOORD

Buitenlanden 16 HEINENOORD Buitenlanden 16 HEINENOORD Onder architectuur gebouwde vrijstaande villa (bj 1992) Grote tuin met div zonneterrassen op 845 m² eigen grond Royale living met serre, dubbele garage en ca. 158 m² kelderrruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Couwenhoven K.K GC Zeist

TE KOOP. Couwenhoven K.K GC Zeist TE KOOP 850.000 K.K. Couwenhoven 9031 3703 GC Zeist Inleiding HET MOOISTE HUIS VAN ZEIST-WEST Deze kwalitatief uitstekend gerenoveerde en verbouwde villa, type semi bungalow, is een absolute aanrader voor

Nadere informatie

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg

Informatiebrochure. Elten, De Bill 11. Vraagprijs: 429.000,-- k.k. kopersprovisie: 3,570% Aanvaarding: in overleg Woonderijen R.H.H. Steverink Kwartiersedijk 36 6909 DJ Babberich tel: 0316-248768 mobiel: 06-10659354 fax: 0316-248146 info@woonderijen.nl www.woonderijen.nl Informatiebrochure Elten, De Bill 11 Vraagprijs:

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Middeldijk 32 Barendrecht. Prachtige vrijstaande villa met een woonoppervlakte

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Middeldijk 32 Barendrecht. Prachtige vrijstaande villa met een woonoppervlakte Villex Wonen B.V. TE KOOP Middeldijk 32 Barendrecht Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 879.000, k.k. Prachtige vrijstaande

Nadere informatie

Dwarstak 15. 9223 NE Houtigehage. Page 1 of 7. 324.500 (kosten koper)

Dwarstak 15. 9223 NE Houtigehage. Page 1 of 7. 324.500 (kosten koper) Dwarstak 15 9223 NE Houtigehage 324.500 (kosten koper) Page 1 of 7 Dwarstak 15, 9223 NE Houtigehage Overzicht Vrijstaande Finse logwoning met vrijstaande garage Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande

Nadere informatie

TE KOOP. Kuitenpad K.K EP Ossenzijl

TE KOOP. Kuitenpad K.K EP Ossenzijl Kuitenpad 11 8376 EP Ossenzijl TE KOOP 399.000 K.K. Kuitenpad 11 8376 EP Ossenzijl Inleiding Luxe vrijstaande woning op een landelijke locatie aan de rand van het gezellige dorp Ossenzijl met uitzicht

Nadere informatie

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k

RIJSSEN Haarstraat 149. vraagprijs k.k RIJSSEN Haarstraat 149 vraagprijs 289.000 k.k. 0548-540 868 info@tenhove.nl www.tenhove.nl Kenmerken Inhoud woning: 500 m³ Woonoppervlakte: 130 m² Perceeloppervlakte: 145 m² Bouwjaar: 2006 Gelegen in het

Nadere informatie

Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel. Vraagprijs ,- k.k.

Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel. Vraagprijs ,- k.k. Julianalaan 7 te Aarle-Rixtel Op werkelijk prachtige locatie aan de rand van Aarle-Rixtel gelegen zeer solide gebouwde villa met een perceel van maar liefst 1.134 m²!! Het geheel is gelegen op fantastische

Nadere informatie

TE KOOP Stampioendreef SR Bergschenhoek

TE KOOP Stampioendreef SR Bergschenhoek TE KOOP Stampioendreef 4 2661 SR Bergschenhoek Op een zeer bijzondere, verrassende maar ook rustige locatie gelegen, luxe vrijstaande villa voorzien van alle gemakken, waaronder eigen oprit, ruime garage,

Nadere informatie

OOSTEINDE 17 GASTEREN

OOSTEINDE 17 GASTEREN OOSTEINDE 17 GASTEREN 949.000 k.k. www.oosteinde17.nl Oosteinde 17, Gasteren Voor de paardenliefhebber is dit het einde. Wonen in deze prachtig rietgedekte woonboerderij met paardenstallen is voor velen

Nadere informatie

APELDOORN, PIETER DE HOOCHLAAN 28

APELDOORN, PIETER DE HOOCHLAAN 28 APELDOORN, PIETER DE HOOCHLAAN 28 WOONKAMER WOONKAMER WOONKAMER / TUSSENKAMER STUDIO / WERKRUIMTE WOONKEUKEN WOONKEUKEN WASHOK BENEDEN WASHOK BENEDEN ACHTER ENTREE TOILET BENEDEN VERANDA UITZICHT VERANDA

Nadere informatie

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k.

BONNERDIJK 8 GIETEN k.k. BONNERDIJK 8 GIETEN 595.000 k.k. www.bonnerdijk8.nl Omschrijving Gerenoveerde woonboerderij met twee volledige woningen, paardenstallen, buitenbak en weilanden. Geschikt voor dubbele bewoning (familie,

Nadere informatie

Ds. van Rhijnstraat AL Emst k.k.

Ds. van Rhijnstraat AL Emst k.k. TE KOOP Ds. van Rhijnstraat 79 8166 AL Emst 749.000 k.k. KENMERKEN Prijs 749.000 k.k. Postcode 8166 AL Ligging Aan rustige weg, Beschutte ligging Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest,

Nadere informatie

SNOEK 8 SCHAGEN k.k.

SNOEK 8 SCHAGEN k.k. SNOEK 8 SCHAGEN 400.000 k.k. www.snoek8.nl Snoek 8, Schagen Snoek 8 in Schagen Een fantastisch woonhuis! Dat is deze, in 2015 gebouwde 2-onder-1 kapwoning met garage. De woning laat niks te wensen over.

Nadere informatie

OOSTEINDE 17 GASTEREN

OOSTEINDE 17 GASTEREN OOSTEINDE 17 GASTEREN 949.000 k.k. www.oosteinde17.nl Omschrijving Voor de paardenliefhebber is dit het einde. Wonen in deze prachtig rietgedekte woonboerderij met paardenstallen is voor velen een droom.

Nadere informatie

St. Willebrord Wilgenrijs 1

St. Willebrord Wilgenrijs 1 St. Willebrord Wilgenrijs 1 Vraagprijs: 369.000,- k.k. Op prachtige locatie, centraal in dorp gelegen, royaal en VRIJSTAAND WOONHUIS met 5 slaapkamers waarvan 2 op de begane grond. Een riante woonkeuken

Nadere informatie

DE HOLTAKKERS 2 ZUIDLAREN 299.000 k.k. www.deholtakkers2.nl De Holtakkers 2, Zuidlaren Deze prachtig uitgebouwde en energiezuinige half-vrijstaande woning met 4 slaapkamers en carport staat op een hoekperceel,

Nadere informatie

TE KOOP. Okkernoot K.K AX Bergen op Zoom. Pierre Belde Makelaardij

TE KOOP. Okkernoot K.K AX Bergen op Zoom. Pierre Belde Makelaardij TE KOOP 399.000 K.K. Pierre Belde Makelaardij Grote Hazelaar 6 4623 AK 06-53623173 info@pierrebeldemakelaardij.nl Okkernoot 11 4623 AX Bergen op Zoom Okkernoot 11 4623 AX Bergen op Zoom Inleiding Vrijstaande

Nadere informatie

LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG LOOLAAN 53 DRIEBERGEN-RIJSENBURG 569.000 k.k. www.loolaan53.nl Omschrijving Elke dag wonen ervaren als een belevenis? Bezoek dan deze uitstekend onderhouden en speels ingedeelde VRIJSTAANDE VILLA met inpandige

Nadere informatie

De Baander 5, Klijndijk

De Baander 5, Klijndijk De Baander 5, Klijndijk Kenmerken Overdracht Vraagprijs 220.000 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

OUDE EERBEEKSEWEG 7 BRUMMEN 735.000 k.k. www.oudeeerbeekseweg7.nl Oude Eerbeekseweg 7, Brummen In een aangename woonomgeving, omgeven door groen en op loopafstand van winkels, scholen en het NSstation

Nadere informatie