26 aug - 1 sept Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "26 aug - 1 sept Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)"

Transcriptie

1 26 aug - 1 sept Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) info@deboshoek.nl

2 welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer voor de actievelingen en een teenage-entertainer voor de jeugd. Keessie en Willie

3 op Recreatiepark De Boshoek! Elk type vakantieganger beleeft zijn ultieme vakantie op Recreatiepark De Boshoek; van jong tot oud. De sportfanaat showt zijn talent op het veelzijdige sportpark, danst de sterren van de hemel op de Sona dansvloer, rijdt een van de mooie paarden bij de ponyclub en gooit uiteraard die strike op de Bowlingbaan. De avonturier gaat op ontdekking in de Klauterhoeve, knuffelen met de konijntjes en cavia s op de kinderboerderij of leeft zich uit in een van de speeltuinen. De genieter gaat heerlijk ontspannen in de sauna, het Turks stoombad of gewoon heerlijk zwemmen; binnen of buiten! Uiteraard staat er een bijzonder enthousiast animatie team voor de kinderen klaar! Naast de diverse sport en spel mogelijkheden worden de kinderen uitgedaagd en gestimuleerd door o.a. het maken van een musical compleet met decor en kleding of een clip op youtube. Voor de allerkleinsten wordt er elke dag heerlijk geknutseld, spelletjes gedaan en gedanst bij de MiniDisco. Er worden stoere sportactiviteiten bedacht voor de jongere kinderen en tieners door de sport-entertainer. Een teenage-entertainer begeleidt de oudere jeugd in het jeugdhonk en maakt per week samen met de jeugd een activiteitenprogramma. De toffe liedjes in de minidisco, de voorstellingen in het schatertheater; aan alles is gedacht, speciaal voor uw kinderen.

4 Team De Boshoek Staat voor u klaar! Animatieteam Keessie & Willie Keessie en Willie hebben hun eigen Youtube-kanaal en Facebookpagina, waar de leukste Minidiscodansjes en filmpjes op te zien zijn. Deze zomer kunnen de kinderen van De Boshoek mee schitteren in de Keessie en Willie clip voor YouTube. Dus houd goed het animatieprogramma in de gaten, voor verdere informatie. Keessie en Willie zijn gek op post. Tekeningen en brieven kunnen gepost worden in de brievenbus bij Keessie s huisje op het plein van Western Plaza. Zet wel je huisadres er op, zodat Keessie en Willie een kaartje terug kunnen sturen. Iets van Keesie en Willie mee naar huis? Dat kan! In onze supermarkt hebben we leuke dingen van onze vrienden liggen. Ons animatieteam bestaat uit jonge enthousiastelingen die klaar staan om u en uw kinderen een leuke tijd te bezorgen. Bij ons staat veiligheid en plezier voorop. Deelname is altijd op vrijwillige basis en de ouder blijft eind verantwoordelijk. Kom lekker knutselen, een spelletje doen of dansen! Kinderen jonger dan 4 jaar graag onder begeleiding van een volwassene.

5 Sport & spel Warm weer Leuk voor de kinderen van alle leeftijden! Als het 20 graden (of meer) en droog is wordt de activiteit met een vervangen door een Waterpret activiteit. (Bij een Waterpret activiteit altijd verzamelen bij de.) Keessie-mobiel Bij slecht weer of onvoldoende deelname wordt er altijd een vervangende activiteit georganiseerd. Veiligheid Tijdens de knutselochtend worden kinderen t/m 8 jaar opgehaald op de camping op alle kampeerveldjes. De kinderen worden op de terugweg geholpen met oversteken, maar niet naar de eigen campingplaats gebracht. Voorafgaande van de Minidisco of theater worden kinderen op de camping en op het bungalowpark opgehaald bij de Keessie haltes vanaf uur. Al onze activiteiten zijn op eigen risico en verantwoording. Om misverstanden te voorkomen hanteren wij een veiligheidslijst voor de kinderen t/m 12 jaar en de oudere jeugd welke te lezen en te verkrijgen is in de.

6 vrijdag 25 augustus 10:00-11: jaar KIDSCLUB: Dieren maskers Spanning en sensatie, met deze prachtige dieren masker herkennen zelfs papa en mama je niet meer. 13:00-14:00 vanaf 9 jaar Sportmix 9+ Jullie bepalen welke sport er gespeeld wordt! Voor alle kinderen vanaf 9 jaar! 13:00-15:00 Western Plaza Alle leeftijden Vrolijk welkom! Keessie of Willie heten de nieuwe gasten van harte welkom. En zij staan voor iedereen klaar om er een gezellig welkom van te maken! 15:00-16:00 vanaf 6 jaar Voetbal Er is weer een sportief voetbal momentje. Doe mee! 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar De Willie Parade Sta klaar bij de Keessie halte en spring in de Keessie-mobiel. Bereid je voor op een leuk verhaaltje en lekker dansen. 18:30-19:00 Schatertheater Alle leeftijden Willie leest voor Willie is dol op lezen. Ze vindt het daarom ook heerlijk om voor te lezen, kom jij kijken en luisteren?

7 vrijdag 25 augustus 19:00 vanaf 12 jaar Voetbal 12+ Ouderwets voetbal spelen. 20:30 Western Plaza Alle leeftijden Bingo! Het eeuwen oude spel, is het meeste gespeelde spel op Recreatiepark De Boshoek. Kosten: 0,50 per kaartje. Ik je! volg ons op facebook! facebook.com/keessieenwillie

8 zaterdag 26 augustus 10:00-11: jaar KIDSCLUB: Shaun of Timmy De twee bekendste schapen van Nederland: Shaun het Schaap en Timmy Tijd worden vandaag gemaakt in de. Dus kom snel, zodat jij ook je eigen Shaun of Timmy hebt 11:30-12:15 Ponyclub 3-5 jaar Pony Momentje Wil je graag leren pony rijden en weten hoe je pony s moet verzorgen? Dan is dit je kans! De kosten bedragen 10,- en je kan je opgeven bij Ponyclub De Boshoek tot uur vandaag of reserveren via :00-14:00 vanaf 9 jaar Sportmix 9+ Welke sport gaan we spelen, alle kinderen vanaf 9 jaar: Kom snel naar het sportveld! 14:00 vanaf 6 jaar Waterballonnen-Spektakel Ben jij snel, behendig en niet bang om nat te worden? Doe dan mee met dit spektakel vol met waterballonnen en nattigheid! 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar De Willie Parade Sta jij al klaar bij de Keessie halte? Want daar komt de Keessie-mobiel al aan, allemaal instappen! 18:30-19:00 Schatertheater Alle leeftijden Willie s MiniDisco Willie is gek op dansen, doen jullie mee?

9 zaterdag 26 augustus 19:00-20:00 vanaf 12 jaar Voetbal 12+ Je hoeft geen echte voetballer te zijn om een potje mee te spelen, kom naar het sportveld en doe gewoon mee. 19: jaar Selfie Challenge Ga met je mobiel op pad om zo snel mogelijk alle selfies van deze challenge te volbrengen! Zondag 27 augustus 10:00-11: jaar KIDSCLUB: Coole Brillen We maken supergave brillen! Maar wacht nog even... We gaan eerst dansen om lekker wakker te worden! 13:00-14:00 vanaf 9 jaar Sportmix 9+ Jullie bepalen welke sport er gespeeld wordt! Voor alle kinderen vanaf 9 jaar! 13:00-13: jaar Woezel-en-Pip-Spelletjes We spelen leuke spelletjes waar Woezel en Pip in voorkomen! Je kunt ook een mooie Woezel-en-Pip-kleurplaat inkleuren. Voor alle kleintjes t/m 6 jaar.

10 Zondag 27 augustus 14:00 Western Plaza vanaf 7 jaar Muziek Bingo! We spelen bingo op een swingende manier. De muziek start en jij moet raden en kijken of dit liedje op jouw bingo formulier staat. Deelname: 2 euro per persoon (na afloop krijgen ook de kindjes die niets gewonnen hebben een kleinigheidje). 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar De Animatie Parade Sta jij al klaar bij de bushalte? Het animatieteam komt je ophalen voor de MiniDisco! 18:30-19:00 Schatertheater Alle leeftijden De Animatie MiniDisco Swing jij mee op de favoriete hits van Keessie & Willie? De gehele opbrengst gaat naar het goede doel. 19:00-20:00 vanaf 12 jaar Voetbal 12+ Wij staan klaar op het veld voor een fanatiek potje voetbal, ben jij er klaar voor?

11 maandag 28 augustus Even opladen Vrije dag Vandaag rust het recreatieteam lekker uit maar morgen zijn we er weer. Komen jullie dan weer allemaal? dinsdag 29 augustus 10:00-11: jaar KIDSCLUB: Zomers bootje We gaan vandaag een bootje knutselen, het zou super stoer zijn als het bootje ook blijft drijven. 11:30 Jeugdhonk jaar Jeugdprogramma in de maak Ben jij tussen de 12 en 17 jaar? Dan hebben we jou nodig vandaag! Je mag samen met de teenage-leiders het jeugd programma maken van woensdag t/m zondag! Zonder jouwinput mis je de kans op activiteiten die jij leuk vindt. Kom je? 13:00-14:00 vanaf 9 jaar Sportmix 9+ Welke sport gaan we spelen, alle kinderen vanaf 9 jaar: Kom snel naar het sportveld! 13:00-14: jaar Funmix 4+ Allemaal leuke spelletjes staan er klaar. Kom gezellig meespelen!

12 dinsdag 29 augustus 16:00-18:00 Jeugdhonk vanaf 9 jaar Jeugdhonk 9+ Het jeugdhonk is open voor kinderen van 9-11 jaar, kom lekker chillen en gamen! 16:30 Western Plaza 4-12 jaar Pizza bakken Hoe ziet de lekkerste pizza ooit er uit? Weet jij het? Je mag m zelf komen maken! Schrijf je snel in bij de winkel tot uur of bij Western Plaza vandaag van uur. Kosten: 5,- p.p. 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar De Keessie en Willie Parade Zijn je armen en benen klaar om te dansen? Sta klaar bij de Keessie halte, spring in de Keessie mobiel en ga snel mee. 18:30-19:00 Schatertheater Alle leeftijden Keessie en Willie MiniDisco Ken je alle dansjes al? En wat is nou jouw favoriete? 19:30-21:00 Jeugdhonk vanaf 10 jaar Girls Night Only Een gezellige avond, alleen voor meiden! Kom ook langs en neem leuke muziek mee. 20:00-21:00 vanaf 12 jaar Voetbal 12+ Ouderwets voetbal spelen.

13 woensdag 30 augustus 09: jaar Met een hoepeltje er om We beginnen met een verhaaltje, een dansje en een spelletje samen met je leeftijdsgenootjes. 10:00-11: jaar Keessie en Willie knutsel We knutselen vandaag weer iets heel speciaals! Een echte Keessie of Willie knutsel! 11:30-12:15 Ponyclub 3-5 jaar Pony Momentje Wil je graag leren pony rijden en weten hoe je pony s moet verzorgen? Dan is dit je kans! De kosten bedragen 10,- en je kan je opgeven bij Ponyclub De Boshoek tot uur vandaag of reserveren via :00-14:00 vanaf 9 jaar Sportmix 9+ Jullie bepalen welke sport er gespeeld wordt! Voor alle kinderen vanaf 9 jaar! 14:00-15:00 vanaf 6 jaar Levend Kwartetten Bij dit kwartet kun je niet stil blijven zitten. Wie heeft als eerste kwartet? 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar De Keessie & Willie Parade Daar komen ze alweer aan! Ga snel naar de Keessie-halte!

14 woensdag 30 augustus 18:30-19:00 Schatertheater Alle leeftijden Meet & Greet met Keessie en Willie Kom jij naar het schatertheater voor een meet & greet met Keessie en Willie. Je kan al je vragen stellen, met ze op de foto, een dansje met ze doen en wie weet kun je nog een handtekening scoren! 19:00 Receptie Gezin De Boswachter We gaan de prachtige natuur van de Veluwe verkennen op de fiets! Neem je eigen fiets mee of huur een fiets voor maar 3,50. Kosten: 3,50 (kinderen t/m 8 jaar zijn gratis) inschrijven bij de receptie tot vandaag uur. 19:30-20:30 vanaf 7 jaar De geheime Kist Speurders gezocht! Wij hebben jouw hulp hard nodig tijdens dit spannende avondspel, waarin jij op zoek moet naar de mysterieuze spullen uit de geheime kist... Vanaf 7 jaar. 20:00-21:00 vanaf 12 jaar Voetbal 12+ Wij staan al klaar op het veld voor een energiek potje voetbal. Ben jij er klaar voor?

15 donderdag 31 augustus 09:00 Kinderboerderij Gezin Dieren voeren De dieren verheugen zich op jouw komst. Ga jij mee om ze eten te geven? Doe wel je laarzen aan, want het kan modderig zijn. 10: jaar Indiaan Geeloog zegt Uch Kom snel naar de kidsclub en ontdek wat er allemaal aan de hand is. Er is iemand die jouw hulp heel hard nodig heeft. Steek je hand omhoog en roep maar heel hard Uch, want dat is de taal die deze indiaan wel verstaat. 11:30-12:15 Ponyclub 3-5 jaar Pony Momentje Wil je graag leren pony rijden en weten hoe je pony s moet verzorgen? Dan is dit je kans! De kosten bedragen 10,- en je kan je opgeven bij Ponyclub De Boshoek tot uur vandaag of reserveren via :00 vanaf 5 jaar De Vreemde Ontmoeting Ga mee met Indiaan Geeloog, zij zal je alles leren om een echte indiaan te worden. Maar er is iets heel vreemds aan de hand. Dit was niet de bedoeling! Wat er gebeuren gaat weet niemand, één ding is zeker het wordt wel spannend. 16:00-18:00 Jeugdhonk vanaf 9 jaar Jeugdhonk 9+ Het jeugdhonk is open voor kinderen van 9-11 jaar, kom lekker chillen en gamen! 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar Indianen Parade Indiaan Geeloog mocht de Keessie mobiel even lenen, spring erin! Ze komen langs iedere halte!

16 donderdag 31 augustus 18:30-19:00 Schatertheater Alle leeftijden De Strijdbijl begraven (MiniDisco) Om deze spannende dag toch goed af te kunnen sluiten geven Indiaan Geeloog en Opperhoofd Zilverslang een afscheidsfeestje! Iedereen is welkom! 19:30 vanaf 8 jaar Dierengeluidenspel Lukt het de dierenoppasser om alle dieren die verstopt zijn in het bos te vinden? Maak eens een geluidje! We verzamelen bij de kidsclub, doe wel dichte schoenen aan. 20:00-21:00 vanaf 12 jaar Voetbal 12+ Ouderwets voetbal spelen. Vrijdag 1 september 10:00-11: jaar KIDSCLUB: Paw Patrol! Geen klus is te groot, geen pup is te klein, dus wij gaan wat moois maken over deze lieve puppy s. 13:00-14: jaar Afscheidsspelletjes Komen jullie nog één keertje meedoen met allemaal leuke spelletjes?

17 vrijdag 1 september 13:00-14:00 vanaf 9 jaar Sportmix 9+ Jullie bepalen welke sport er gespeeld wordt! Voor alle kinderen vanaf 9 jaar! 18:00-18:30 Keessie haltes 1-8 jaar De Keessie en Willie Parade Sta klaar bij de Keessie halte en spring in de Keessie mobiel. 18:30-19:00 Schatertheater Alle leeftijden Keessie en Willie MiniDisco Doe je dansschoenen maar aan: Dat wordt weer dansen en swingen. 19: jaar Missie Undercover Een spannend spel waarbij je de identiteit van de ander te weten moet komen. Een spel waarbij je sluw moet zijn en goed moet nadenken! Welke maffia-identiteit jij krijgt is zelfs geheim! Een spel voor iedereen vanaf 8 jaar. 20:00-21:00 vanaf 12 jaar Voetbal 12+ Ouderwets voetbal spelen.

18 facebook.com/deboshoek facebook.com/keessieenwillie Keessie en Willie veiligheid & goede sfeer Recreatiepark De Boshoek is een kindvriendelijk en veilig vakantiepark. Het animatieteam is aangesteld om leuke, spannende en leerzame activiteiten te organiseren. Ons doel is om uw kinderen een fijne tijd te bezorgen. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Het gaat immers om úw kinderen. Om misverstanden en onveilige situaties te voorkomen hebben wij een veiligheidslijst gemaakt. Deze bevindt zich in de en bij de receptie. Als er onduidelijkheden zijn kunt u ons altijd benaderen voor extra informatie. Veel kinderen weten niet welke staanplaats ze hebben op ons park of weten het telefoonnummer van de ouders/verzorgers niet. In sommige situaties is het fijn om u te kunnen bereiken. Geef onderstaand briefje mee aan uw kind en zorg dat uw kind deze in zijn/haar zak met zich meedraagt. Zo kunnen wij u altijd bereiken indien nodig. informatie briefje Ik heet:... Mijn staanplaats is:... Tel.nr. ouder/verzorger:... Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) info@deboshoek.nl

19

20

20-21 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

20-21 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 20-21 mei -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

13-14 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

13-14 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 13-14 mei -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

17-18 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

17-18 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 17-18 juni -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

24-25 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

24-25 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 24-25 juni -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

1-2 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

1-2 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 1-2 juli -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

6-7 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

6-7 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 6-7 mei -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

15-17 april Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

15-17 april Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 15-17 april -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

2-5 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

2-5 mei Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 2-5 mei -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Keessie en Willie op Recreatiepark De Boshoek! Elk type vakantieganger

Nadere informatie

3-5 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

3-5 juni Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 3-5 juni -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

21-28 april Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

21-28 april Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 21-28 april -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Animatieprogramma 6, 7 en 8 mei

Animatieprogramma 6, 7 en 8 mei Animatieprogramma 6, 7 en 8 mei & S PE L SC T R O P S F E H I ATER T A E THE CR ATE R W SHO &E NT E ME RTA IN NT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Animatieteam Ons animatieteam

Nadere informatie

8-14 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

8-14 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 8-14 juli -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Animatieprogramma december

Animatieprogramma december Animatieprogramma 24-30 december CREATIEF SPORT & SPEL SCHATERTHEATER SHOW & ENTERTAINMENT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De Boshoek! Elk type vakantieganger

Nadere informatie

Animatieprogramma 30 dec. t/m 5 jan.

Animatieprogramma 30 dec. t/m 5 jan. Animatieprogramma 30 dec. t/m 5 jan. CREATIEF SPORT & SPEL SCHATERTHEATER SHOW & ENTERTAINMENT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De Boshoek! Elk type

Nadere informatie

23-29 December Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

23-29 December Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 23-29 December -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Ontzettend leuk dat je bij recreatiepark De Boshoek bent.

Nadere informatie

19-25 augustus Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

19-25 augustus Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 19-25 augustus -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 22-28 juli -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

5-11 augustus Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

5-11 augustus Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 5-11 augustus -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Animatieprogramma april

Animatieprogramma april Animatieprogramma 23-29 april & S PE L SC T R O P S F E H I ATER T A E THE CR ATE R W SHO &E NT E ME RTA IN NT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De

Nadere informatie

Animatieprogramma 9 t/m 15 juli

Animatieprogramma 9 t/m 15 juli Animatieprogramma 9 t/m 15 juli & S PE L SC T R O P S F E H I ATER T A E THE CR ATE R W SHO &E NT E ME RTA IN NT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark

Nadere informatie

29 jul - 4 aug Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

29 jul - 4 aug Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 29 jul - 4 aug -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

29 dec- 5 jan Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

29 dec- 5 jan Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 29 dec- 5 jan -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Ontzettend leuk dat je bij recreatiepark De Boshoek bent.

Nadere informatie

15-21 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0)

15-21 juli Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg NJ Voorthuizen +31 (0) 15-21 juli -2017- Recreatiepark De Boshoek Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen +31 (0) 342 47 12 97 info@deboshoek.nl www.deboshoek.nl welkom! Een animatieteam voor de jongere kinderen, een sport-entertainer

Nadere informatie

Animatieprogramma 19 t/m 26 augustus

Animatieprogramma 19 t/m 26 augustus Animatieprogramma 19 t/m 26 augustus CREATIEF SPORT & SPEL SCHATERTHEATER SHOW & ENTERTAINMENT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De Boshoek! Elk type

Nadere informatie

Animatieprogramma 29 april- 6 mei

Animatieprogramma 29 april- 6 mei Animatieprogramma 29 april- 6 mei & S PE L SC T R O P S F E H I ATER T A E THE CR ATE R W SHO &E NT E ME RTA IN NT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark

Nadere informatie

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier.

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Gooi een balletje op de jeu de boules-baan, laat zien wat je kunt op de midgetgolfbaan of speel

Nadere informatie

Animatieprogramma 12 t/m 19 augustus

Animatieprogramma 12 t/m 19 augustus Animatieprogramma 12 t/m 19 augustus CREATIEF SPORT & SPEL SCHATERTHEATER SHOW & ENTERTAINMENT Harremaatweg 34 3781 NJ Voorthuizen 0342-471297 www.deboshoek.nl Welkomop Recreatiepark De Boshoek! Elk type

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park De Leemkule 20 oktober t/m 28 oktober Van harte welkom op Molecaten Park De Leemkule. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 29 JUNI 19.30 Vleeskaarten Vanaf 19.15 uur kunt u zich inschrijven. De spellen die we spelen zijn Jokeren en Bieden zonder roem. De inschrijving is 4,00 p.p. Plaza de Vogel ZATERDAG 30 JUNI Paardje

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 13 oktober t/m 20 oktober Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie

Nadere informatie

16.00 Strandspektakel Laat je verrassen door ons op het strand! Strandje Weerwolven van wakkerdam Een spannend spel..!

16.00 Strandspektakel Laat je verrassen door ons op het strand! Strandje Weerwolven van wakkerdam Een spannend spel..! VRIJDAG 7 JULI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT VLIEGERDAG WAAR 10.30 Danspret Dans je weer lekker mee deze morgen? Kidsclub 10.45 Spelinstuif Lekker actief de dag beginnen, doe mee! Kidsclub 11.00-12.00 Vliegers

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?!

14.00 Voetbaltoernooi Een lekker potje voetballen Voetbalveld (865) Levend 21-en Wie komt het dichtst bij de 21 punten?! VRIJDAG 18 AUG LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT LAMPIONNEN! WAAR 10.00 11.00 Lampionnen knutselen t/m 7 jaar We maken een lampion 11.00 12.00 Lampionnen knutselen 8+ jaar We maken een lampion Kinderbingo Drie

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam staan wij klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Ben jij benieuwd wat

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier.

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Gooi een balletje op de jeu de boules-baan, laat zien wat je kunt op de midgetgolfbaan of speel

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier.

Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Op ons park zijn er vele leuke dingen te beleven en te doen. Voor de hele familie is er vol op speelplezier. Gooi een balletje op de jeu de boules-baan, laat zien wat je kunt op de midgetgolfbaan of speel

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei

Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei Recreatieprogramma 7 mei t/m 13 mei WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke meivakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud.

Animatie programma. Maar naast al dat moois organiseren wij ook leuke, gezellige en knotsgekke activiteiten voor jong en oud. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om de vakantie compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen?

Welkom op vakantiepark Dierenbos! Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? ANIMATIE PROGRAMMA Wist je dat Flurki het heel leuk vind om post te krijgen? Bij de Speelschuur vind je zijn eigen brievenbus. Vergeet niet je adres erop te zetten, Flurki stuurt graag een kaartje terug!

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma c. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma c Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers,

Animatieprogramma. Lieve vakantiegangers, Animatieprogramma Lieve vakantiegangers, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Het animatieteam staat klaar met een heleboel leuke en gezellige activiteiten voor alle leeftijden.

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli

Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli Recreatieprogramma 7 juli t/m 13 juli WELKOM OP DE PAALBERG! Het wordt een superleuke vakantie want wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt, tenzij anders

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatieprogramma 20 tot en met 26 juli

Animatieprogramma 20 tot en met 26 juli Animatieprogramma 20 tot en met 26 juli ZATERDAG 20 JULI Mölke Adventures Deze ochtend worden jullie getraind tot echte survival-experts bij Mölke Adventures. We verzamelen om 10.00 uur bij de airtrampoline

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

DIERENBOS WELKOMSTFEEST

DIERENBOS WELKOMSTFEEST MAANDAG 24 APRIL 10:00 uur 11:00 uur KNUTSELEN naar de knutselclub van vandaag. Wat we gaan maken is een verrassing. Kom jij ook? 11:30 uur 12:00 uur HOCKEY Hoe goed kan jij hockeyen? Kom het testen en

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je deze week

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies kliederclub. Gaan jullie gezellig mee?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Oranje Express (treintje) We halen je op voor Lukkies kliederclub. Gaan jullie gezellig mee? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos!

Animatie. programma. Welkom op vakantiepark Dierenbos! Animatie programma Welkom op vakantiepark Dierenbos! Mijn naam is Jibo en samen met het animatieteam sta ik klaar met allemaal leuke en gezellige activiteiten voor jong en oud. Wist je dat je onder professionele

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

WOENSDAG 29 MEI Spelletjesavond Bingo

WOENSDAG 29 MEI Spelletjesavond Bingo WOENSDAG 29 MEI 20:30 uur Spelletjesavond Er liggen allemaal leuke bordspelletjes, kaartspelletjes en dobbelstenen klaar. Kom gezellig een spelletje spelen met het recreatieteam. Als je zelf een gaaf spel

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR VRIJDAG 24 AUGUSTUS Danspret Begin de dag met een dansje! Spelinstuif Begin de dag sportief met deze spelletjes. Knutselen We maken er een knutselfeest van Vurige speurtocht Doe jij mee aan deze spannende

Nadere informatie

20 oktober t/m 28 oktober

20 oktober t/m 28 oktober 20 oktober t/m 28 oktober Ik ben Bally de Wasbeer! Wat leuk dat jullie vakantie komen vieren op de Paalberg! Ik woon in de bossen in de buurt van de Paalberg en ben hier dan ook vaak te vinden, de Paalberg

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes

14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes Animatie programma 14.00u 15.00u Sprookjes spelletjes De sprookjes bieden een heleboel verschillende verhalen waar wij super leuke spellen van hebben gemaakt. Ben jij benieuwd? Kom dan snel meedoen. Verzamelen:

Nadere informatie

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR. Vleeskaarten Inschrijving vanaf 19.15, 4,00 p.p. Knutselen voor volwassenen We gaan weer wat maken!

LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR. Vleeskaarten Inschrijving vanaf 19.15, 4,00 p.p. Knutselen voor volwassenen We gaan weer wat maken! VRIJDAG 30 JUNI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT WAAR Vleeskaarten Inschrijving vanaf 19.15, 4,00 p.p. Knutselen voor volwassenen We gaan weer wat maken! Plaza de Vogel ZATERDAG 1 JULI LEEFTIJD TIJD ACTIVITEIT

Nadere informatie

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos.

PROGRAMMA. Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. ANIMATIE PROGRAMMA Hallo lieve vakantievrienden, Mijn naam is Flurki en ik heet jullie van harte welkom op vakantiepark Dierenbos. Het animatieteam staat voor jullie klaar met leuke, sportieve en vrolijke

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL

VRIJDAG 12 APRIL ZATERDAG 13 APRIL VRIJDAG 12 APRIL 21:00 uur Bingo Vanavond spelen we 6 ronden bingo! Per ronde zijn er 2 poedelprijzen en één bingo geldprijs. Een boekje kost 10,00 (een boekje is persoonsgebonden en mag niet gedeeld worden

Nadere informatie