JURYRAPPORTEN 2017 BESTE STRANDPAVILJOEN VAN NEDERLAND 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JURYRAPPORTEN 2017 BESTE STRANDPAVILJOEN VAN NEDERLAND 2017"

Transcriptie

1 JURYRAPPORTEN 2017 BESTE STRANDPAVILJOEN VAN NEDERLAND 2017 De verkiezing voor het Beste Strandpaviljoen van Nederland wordt georganiseerd door Strand Nederland in samenwerking met NBTC Holland Marketing, Nederland Schoon, De Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit en horecavakblad Entree. Strand Nederland, als vertegenwoordiger van strandpaviljoenhouders in Nederland, werkt nauw samen met het NBTC vanwege de populariteit van de Nederlandse kust bij onze ooster- en zuiderburen. Een schone strandexploitatie is een basisvereiste voor alle finalisten in de verkiezing van het beste strandpaviljoen van Nederland en de winnaars kunnen allen gezien worden als ambassadeurs van Supporter van Schoon, een initiatief van Nederland Schoon. Ook hechten we steeds meer waarde aan de duurzaamheid van de strandpaviljoenondernemers. De verkiezing is opgebouwd uit verschillende elementen. Het publiek had een belangrijke stem. Via de website konden bezoekers hun beoordeling in combinatie met een motivatie achterlaten. Dit is door meer dan unieke bezoekers ingevuld. Daarnaast controleerde een vakjury onder leiding van Strand Nederland tijdens haar jaarlijkse bezoeken alle Nederlandse paviljoens. Uit de combinatie van de publieksstemmen en de juryronde kwamen de beste paviljoens per provincie naar voren die onderling de strijd aangingen. De paviljoens werden beoordeeld op gastvrijheid, schoonheid, duurzaamheid en aandacht voor de gast, de producten en de omgeving. 52 verschillende mystery guests, met ieder hun eigen expertise en achtergrond, bezochten de paviljoens voor de laatste beoordeling. Over de vakjury De vakjury werd vertegenwoordigd door Stephan van der Stee, initiator van Strand Nederland, Angelique Vermeulen van NBTC Holland Marketing, Henk Klein Teeselink van Stichting Nederland Schoon, Erik van Dijk van Stichting Keurmerk Milieu Veiligheid en Kwaliteit en Iris Kranenburg van horecavakblad Entree.

2 WINNAAR BESTE STRANDPAVILJOEN VAN NEDERLAND 2017: T BADHUYS (VLIELAND) Zowel het publiek als de vakjury konden niet om t Badhuys heen. De zaak bestaat al sinds 1995 en was het eerste permanente strandpaviljoen van Nederland. Het moest in 2016 onder andere door strengere regels van Rijkswaterstaat minimaal zeven meter verplaatsen. De volledig opnieuw gebouwde zaak ging afgelopen april open en is met duizend vierkante meter een stuk groter dan het vorige paviljoen. Het publiek en vakjury prezen het moderne interieur met industriële elementen, duurzame karakter, schone uitstraling en de goede service. Het ervaren ondernemersechtpaar Westers scoort met het nieuwe paviljoen op alle punten het hoogste. Het nieuwe paviljoen straalt luxe, gezelligheid en toegankelijkheid uit. Het is een prachtig nieuw pand met heel veel zitruimte binnen en buiten. Er zijn prachtige materialen gebruikt en beschikt over een fraaie open keuken. Daardoor krijg je de sfeer meteen mee. Daarnaast is het paviljoen goed bereikbaar voor invaliden door middel van een lange loopplank. Het nieuwe t Badhuys is niet alleen een prachtige locatie, maar ook een hele fijne plek om even uit te rusten van een strandwandeling, met enthousiaste medewerkers in de bediening en voelbare gastvrijheid. Gasten roemen daarnaast de perfecte service en het mooie uitzicht. WINNAAR SCHOONSTE PAVILJOEN 2017: BEACHCLUB PERRY S (BROUWERSDAM) Beachclub Perry s bivakkeert al sinds jaar en dag bovenaan de lijsten van de verkiezingen. Het paviljoen houdt zich knap staande tussen het geweld van alle nieuwe paviljoens die langs de kust worden gebouwd en dat getuigt van het ondernemerschap van de uitbaters. Daarnaast beïnvloeden ze heel slim de bezoekers opdat zij zich schoon gedragen. Dit doen ze in samenwerking met de gemeente en de aannemer op het strand. Daarom is het geen verrassing dat Perry s juist de prijs voor het schoonste paviljoen binnensleept. Een terechte beloning voor een professionele onderneming met respect voor de omgeving. Perry s is mooi, schoon en serveert goed eten. De bediening is uitstekend. Het personeel is zeer attent. Je bent er echt te gast! De menukaart zit vol humor, zelfs een kaart voor de honden is aanwezig. Kwaliteit en gezelligheid is hier super en het serviceniveau is heel hoog. En met hun strandafvalzakjes stimuleren ze mij om het strand schoon te houden. De toiletten zijn verzorgd en schoon.

3 BESTE PAVILJOEN VAN ZEELAND 2017: DOK 14 (CADZAND) Dok 14 in Cadzand heeft zich in het eerste jaar bewezen als een grote aanwinst voor de provincie. Het prachtige nieuwe paviljoen met een heel bijzondere uitstraling onderscheidt zich op verschillende manieren. De goede ontvangst, het mooie terras en de attente bediening maken Dok 14 tot het beste paviljoen van Zeeland. De architectuur van Dok 14 is prachtig. Een publieksreactie had het zelfs over het mooiste paviljoen ooit gezien. Het interieur heeft wat weg van een Afrikaanse lodge. Dat zorgt voor een echt vakantiegevoel. De bediening is attent en Dok 14 geeft echt een vakantiegevoel. Daarnaast roemen gasten de mooie wijnen, het lekkere eten en vooral de snelle en vriendelijke bediening. BESTE STRANDPAVILJOEN VAN ZUID-HOLLAND 2017: HET STRAND (KATWIJK) Het Strand eindigde zeer hoog in de publieksbeoordelingen. Eigenaar Henny Schaap is dan ook een oudgediende aan de kust en heeft de afgelopen jaren veel vernieuwd en verbeterd. De jury waardeerde ook dat Het Strand veel rekening heeft gehouden met duurzaamheid met de nieuwbouw en hoe ze de bezoekers betrekken bij het schone strand. Niet alleen de horeca, de uitstraling en de gastvrijheid kloppen bij Het Strand, hier is echt een paviljoen neergezet waar heel breed gekeken is naar goed ondernemerschap dat perfect aansluit op de tijdgeest en klaar is voor de toekomst. Het Strand heeft een zeer uitgebreide menukaart met geweldig eten op hoog niveau. Het is echt een restaurant aan het strand waar zelfs kreeft en oesters worden geserveerd. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een hoog niveau in kwaliteit en service en volgens één reactie zelfs het beste strandpaviljoen ooit.

4 BESTE STRANDPAVILJOEN VAN NOORD-HOLLAND 2017: ZILVERMEEUW (EGMOND AAN ZEE) Strandpaviljoen Zilvermeeuw heeft een eigentijdse en eigenwijze inrichting en scoort eigenlijk op alle punten waarop de jury controleerde meer dan uitstekend. De overgang van seizoensbedrijf naar jaarrondpaviljoen heeft De Zilvermeeuw zichtbaar goed gedaan. Het niveau van dienstverlening is nóg hoger geworden en de uitbreiding van de keuken zorgt ervoor dat de service vanuit de keuken heel soepel verloopt. Het is hier altijd verzorgd en schoon. Dat komt zonder meer door de attente bediening die op alle details let. Hoe druk het ook is, er is nooit stress te bespeuren en het niveau van service blijft onverminderd hoog, ook als gasten extra aandacht vragen. Bijzondere lof was er voor de bediening die een kind met autisme leerde hoe een sliptong te fileren. Ook de terrassen, die in hoogte verspringen zodat iedereen uitzicht heeft op zee, worden geroemd. BESTE STRANDPAVILJOEN VAN DE WADDEN 2017: T BADHUYS (VLIELAND) Zie winnaar Beste Strandpaviljoen van Nederland BESTE ZOETWATERPAVILJOEN 2017: BEACHCLUB SUNRISE (BEST) Beachclub Sunrise weet het strandgevoel perfect neer te zetten in Noord-Brabant. Met een prachtige uitstraling van zowel interieur als het terras worden de gasten echt in de watten gelegd. Daarnaast klopt het ondernemerschap ook op alle andere vlakken. Het terrein is schoon, de afvalvoorzieningen zijn goed gekozen, de bediening attent en het restaurant is compleet. Sunrise organiseert daarnaast volop eigen evenementen en activiteiten, waardoor het er het hele seizoen door bruist. Sunrise ziet er gewoonweg prachtig uit. Je waant je hier op Ibiza. Het eten is heerlijk, je kunt flyboarden en er is een plek waar de kinderen kunnen spelen. De bediening is erg vrolijk en het eten is heerlijk voor een lage prijs.

5 BESTE STRANDPAVILJOEN VOLGENS DE BELGISCHE GAST 2017: DE ZEEMEEUW (NOORDWIJK) Noordwijk is al sinds jaren een van de plekken aan de Nederlandse kust waar de best gewaardeerde paviljoens zich bevinden. Naar nu blijkt heeft ook de Belgische gast Noordwijk ontdekt. De Zeemeeuw won in het verleden als diverse prijzen, waaronder die voor het Beste Paviljoen van Onverminderd goed en populair bij zowel publiek als jury is dit voor het eerst dat De Zeemeeuw de prijs voor het populairste paviljoen onder de Belgische bezoekers in ontvangst mag nemen. De Belgische gasten staan bekend als Bourgondiërs en het is dan ook geen verrassing dat het publiek speciale lof over had voor het aanbod aan eten en drinken van dit prachtige paviljoen. Het is een feest is om hier te lunchen, dineren of zomaar op het terras wat te drinken. Een supertent. De locatie van De Zeemeeuw is fantastisch, de gerechten zijn schappelijk geprijsd, vers en uitstekend van smaak. De bediening is zeer vriendelijk en attent en het paviljoen is kindvriendelijk. Daarnaast is De Zeemeeuw is mooi gelegen en heeft het pand een fraaie uitstraling. BESTE STRANDPAVILJOEN VOLGENS DE DUITSE GAST 2017: PAAL 17 (TEXEL) Voor de tweede keer op rij mag Paal 17 zich verheugen in de gunst van de Duitse gasten. De schoonheid en de ligging zijn voor onze oosterburen aanleiding om hier altijd weer met veel plezier terug te komen. Hier voel je je gewoon heerlijk. De ambiance is ontspannen en met klasse, het eten is geweldig, de service van hoog niveau en ook de kwaliteit en het assortiment van dranken is uitzonderlijk. Vriendelijk, schoon, gastvrij en verrassend. Een hele schone vakantiebestemming op zich voor veel Duitse vaste gasten.

6 BESTE NIEUWKOMER 2017: Paal 14 (KATWIJK) Katwijk staat bekend als een mooie familiebadplaats. Maar met de komst van Paal 14 heeft Katwijk ook een plek met een heerlijke surfvibe die net weer even anders is dan het andere aanbod in de omgeving. De kleurrijke buitenbar in samenwerking met Corona is bovendien een perfecte toevoeging voor de bezoekers die op het strand zitten en snel een drankje willen halen. Dat zorgt voor extra sfeer en service. Paal 14 heeft de relaxte sfeer van een surfspot zonder daarbij in te leveren op kwaliteit en service. Tel daarbij het fraaie design met veel hout op dat in werkelijk alle details is doorgevoerd en het is duidelijk dat Paal 14 een grote aanwinst is op het strand. Het ziet er allemaal erg aantrekkelijk uit, van binnen en van buiten. Het is zo'n gezellige strandtent waar heel erg veel aandacht is besteed aan de aankleding. Tegelijkertijd is het een zaak die niet te chic oogt, maar wel verzorgd is. Daarnaast is het eten goed en is er regelmatig live muziek. Dit is een strandtent die de echte sfeer van een strandtent ademt, maar toch over alle moderne technieken en aanbod beschikt. Een aanwinst voor de Katwijkse boulevard! DUURZAAMSTE STRANDPAVILJOEN 2017: SJOERD (AMELAND) Voor de tweede keer op rij kon de jury niet om Sjoerd heen. Dit paviljoen heeft echt een nieuwe standaard gezet op het gebied van duurzaamheid. In alle aspecten van de bedrijfsvoering is nagedacht over goed ondernemerschap met een zo klein mogelijke footprint. Zo is de vloer van de oude zaak hergebruikt, gebruikt Sjoerd overal ledverlichting en zijn de urinoirs zonder water. In de keuken en voor de verwarming is voor de meest milieuvriendelijke oplossingen gekozen. Het eten bestaat uit veel lokale producten. Hier is duurzaamheid geen containerbegrip of marketingtool, hier zit het echt in het DNA van het bedrijf. Sjoerd heeft vriendelijke en snelle bediening en het wordt gewaardeerd dat de chef met streekproducten de lekkerste gerechten weet te bereiden. Het gebouw lijkt één met de schone natuur die Ameland te bieden heeft. Het paviljoen gooit ook onder de gasten hoge ogen vanwege de fantastische architectuur en de groene ambities.

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW

TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE EN MARKANTE LOCATIE OVER HET MUNTGEBOUW Ja! kunnen jullie volmondig uitspreken op de meest waardevolle plek in het hart van Utrecht! Ontdek de eindeloze mogelijkheden die wij bieden voor jullie bruiloft in het Muntgebouw. TROUWEN OP EEN EXCLUSIEVE

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4

Beste lezer, Inhoud. Inleiding (Beste lezer,) 2. Staatszaken aan zee 3. De Staat voor uw bedrijfsfeest 3. Teambuilding bij De Staat 4 Strandpaviljoen Beste lezer, In deze brochure nemen we u mee naar Strandpaviljoen De Staat. De perfecte locatie voor vergaderingen, seminars, presentaties, congressen, bedrijfsfeesten en (teambuildings)

Nadere informatie

facts & figures = + (NA)ZOMERSE TOERISME IN NEDERLAND (2016) 75,7 miljard euro Inkomsten totaal 45 miljard euro Binnenlands toerisme

facts & figures = + (NA)ZOMERSE TOERISME IN NEDERLAND (2016) 75,7 miljard euro Inkomsten totaal 45 miljard euro Binnenlands toerisme facts & figures (NA)ZOMERSE Een bijlage bij : -After Sun = + +, miljard euro Inkomsten totaal miljard euro Binnenlands toerisme miljard euro Buitenlands toerisme TOERISME IN NEDERLAND () + miljard euro

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

Pilot Onze Keuken bij Gemeente Alkmaar 1-meting onder gasten. september 2012

Pilot Onze Keuken bij Gemeente Alkmaar 1-meting onder gasten. september 2012 Pilot Onze Keuken bij Gemeente Alkmaar 1-meting onder gasten september 2012 Achtergrond Met behulp van een online vragenlijst is de waardering en beoordeling van de gasten ten aanzien van de dienstverlening

Nadere informatie

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal

Het La. Ja, ik wil... Landgoed. Droomlocatie in het bos. ...Een prachtige da waar wij met een. terugdenken... Bas & Chantal Landgoed Trouwmagazine Landgoed het Laer Het Laer Droomlocatie in het bos Ja, ik wil... lles aan a r e ft er hee mdag o o r d Het La e z om on n a a d e g lijken. n e z e w te ver Kim Mark &...Een prachtige

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij

Trouwen bij. Restaurant Zuiver Gastvrij Trouwen bij Restaurant Zuiver Gastvrij 2014 Zuiver Gastvrij Krommewetering 51 Utrecht 030 23 83 233 www.zuivergastvrij.nl utrecht@zuivergastvrij.nl KvK 30243806 Welkom bij Zuiver Gastvrij De perfecte locatie

Nadere informatie

Luxe. w w w. d e a m e l a n d. n l

Luxe. w w w. d e a m e l a n d. n l Grand Luxe Evenementen in ongekende stijl w w w. d e a m e l a n d. n l De Ameland, een uniek schip E v e n e m e n t e n i n o n g e k e n d e s t i j l Het unieke aan De Ameland is dat het Grand Café,

Nadere informatie

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali

Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali Villavia Griekenland Peloponnesos Akrogiali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villavia - (Griekenland Peloponnesos Akrogiali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT Vergaderingen, congressen & events Welkom Sommige bijeenkomsten vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek die iets toevoegt. Waar je je even

Nadere informatie

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren The Urban Villa - (Spanje Andalusië Marbella) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014.

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014. Noordwijk-Events / SPEV T.a.v. Marco Mens Postbus 193 2210 AD Noordwijkerhout Uw ref. BMG/MA15/A02 Onze ref. Datum 22-04-2015 Betreft Juryrapport verkiezingen MEETINGS AWARDS Geachte heer Mens, Graag willen

Nadere informatie

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond

naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond naam restaurant.. Conceptplan Baan 4, Warmond Inhoud Inhoud Huidige situatie Introductie Osteria Concept Introductie Osteria Concept Foodboard Doelgroep omschrijving Plattegrond Moodboard interieur/ sfeerimpressie

Nadere informatie

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek

Natural Delicious. Professionals in uw restaurant. De juiste mensen op de juiste plek Natural Delicious Professionals in uw restaurant De juiste mensen op de juiste plek Genieten van vers en ge in een sfeervolle ambia Lekker, vers, natuurlijk en gezond komen samen in Natural Delicious.

Nadere informatie

Wolterinck op Ibiza een woning waarin de natuur voelbaar is

Wolterinck op Ibiza een woning waarin de natuur voelbaar is 38 buitenland Tekst: Anouschka Bänziger Fotografie: Peter Baas Wolterinck op Ibiza een woning waarin de natuur voelbaar is 40 buitenland buitenland 41 De woning ligt op een unieke plek tegen een heuvel

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Fraai gelegen luxe recreatiewoning

Fraai gelegen luxe recreatiewoning Fraai gelegen luxe recreatiewoning Engelsmanhiem 17 Hollum Fraai gelegen luxe recreatiewoning Aan de rand van de Jan Roepesheide, met uitzicht op de Hollumerduinen staat op loopafstand van het strand deze

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// GROEPSUITJES DE BERENDONCK 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE In deze brochure vindt u het aanbod van activiteiten en arrangementen om van uw (personeels)uitje een verrassende en onvergetelijke belevenis

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg

bereikbaar Gratis en ruim parkeren Dicht bij de snelweg S t i j l vo l i n a l l e o p z i c h t e n Goed bereikbaar Dicht bij de snelweg Goede bereikbaarheid is tegenwoordig bepalend voor de keuze van een locatie. Het is zonde om kostbare tijd te verliezen

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Trouwen bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Trouwen bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in Beachclub LEEF! Trouwen bij Beachclub LEEF betekent de dag van je leven op

Nadere informatie

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Hotel Congrescentrum de Zeeuwse Stromen Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, congres, training of event? Bij de Zeeuwse Stromen kunt u gastvrij én filevrij vergaderen op 200

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

TE KOOP Moraira

TE KOOP Moraira TE KOOP 336856 Moraira 449.000 KENMERKEN Prijs 449.000 Woningtype Villa Woonruimte 185m² Perceeloppervlakte 938m² Woontype Bestaande bouw Stad Moraira Adres 336856 OMSCHRIJVING Deze absoluut unieke accommodatie

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres.

Ja, ik wil! Dat betekent niet alleen een complete, maar ook een relaxte bruiloft op één en hetzelfde adres. Trouwen Ja, ik wil! Unieke locatie midden in de natuur Elkaar het ja-woord geven op een droomlocatie? Een receptie op het terras in de zon, een diner aan lange tafels en tenslotte een geweldig feest? Anafora

Nadere informatie

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat

Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat Hotel Rural C as Pla Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Rural C as Pla - (Spanje Ibiza Sant Miguel de Balansat) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

VersWarenUnique. Ambachtelijke. Bitterballen en Croquetten. Met de liefde van Oma Bobs

VersWarenUnique. Ambachtelijke. Bitterballen en Croquetten. Met de liefde van Oma Bobs VersWarenUnique Ambachtelijke Bitterballen en Croquetten Met de liefde van Oma Bobs Bitterballen en Croquetten Oma Bobs biedt u een compleet assortiment snacks. Van de reguliere bitterbal (die bij ons

Nadere informatie

Doelen Stimuleren dat mensen zelf het strand schoon houden Samenwerken partijen Verspreiding van de My Beach stranden Media aandacht Stimuleren ideeën

Doelen Stimuleren dat mensen zelf het strand schoon houden Samenwerken partijen Verspreiding van de My Beach stranden Media aandacht Stimuleren ideeën My Beach 2.0 Doelen Stimuleren dat mensen zelf het strand schoon houden Samenwerken partijen Verspreiding van de My Beach stranden Media aandacht Stimuleren ideeën Hoe werkt MyBeach Bewustwording Goed

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Nasi Goreng met Zeeuwse schelpjes by Syrco Bakker

Nasi Goreng met Zeeuwse schelpjes by Syrco Bakker Pure C Puur genieten Naarmate wij dichter bij de kust komen, speelt de zon een steeds belangrijkere rol. Is het dan toch waar dat onze provincie Zeeland meer zonuren heeft dan de rest van Nederland? Een

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten.

Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Welkom bij Cocody! Cocody Partycentrum is een unieke locatie voor al uw evenementen, bruiloften en feesten. Of het nu gaat om een bescheiden verjaardag, een gezellig familiefeest of een spetterende bruiloft,

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk.

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk. Het zonnetje gaat schijnen, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer; het voorjaar komt eraan! Een goede reden om erop uit te trekken in de bloeiende natuur of lekker te ontspannen op het terras.

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1

GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 GROEPSUITJES DE BERENDONCK SEIZOEN 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure vindt u het

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

DAUWBRAAM DA te KATWIJK ZH Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

DAUWBRAAM DA te KATWIJK ZH Vraagprijs ,- K.K. T E. W. DAUWBRAAM 15 2224 DA te KATWIJK ZH Vraagprijs 674.500,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 2000 Woonoppervlakte: 171 m2 Inhoud:

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000

RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUIME RECREATIEBUNGALOW HULSHORST VRAAGPRIJS 195000 179000 RUSTIGE LIGGING RUIME KAVEL EIGEN GROND Ruime recreatiebungalow op eigen grond in het rustige Hulshorst. De woning is gebouwd in 2007 en ligt

Nadere informatie

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen Tussen authentieke havengebouwen, eigentijdse horeca en smaakvolle nieuwbouw wordt het Kaviaarhuis gerealiseerd. Direct aan de gezellige kade kunt u wonen met

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Krachtige Kust. Kwalitatieve analyse van drie open vragen over de inrichting van de kust van provincie Zuid-Holland

Krachtige Kust. Kwalitatieve analyse van drie open vragen over de inrichting van de kust van provincie Zuid-Holland Krachtige Kust Kwalitatieve analyse van drie open vragen over de inrichting van de kust van provincie Zuid-Holland De rust, de ruimte en de vrije natuur die de kust biedt wil men vooral behouden. Ook de

Nadere informatie

Zakelijk... op landelijk niveau

Zakelijk... op landelijk niveau Zakelijk... op landelijk niveau De Vide Reserveer gelijk een TOP-kwaliteit lunch of diner Vergadering in de polder... Ruimte 2 opgedeeld Ruimte 2 totaal Gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude

Nadere informatie

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER

WOONT U BINNENKORT OP NUMMER WOONT U BINNENKORT OP NUMMER 97 BRAKSAN LEEUWARDEN INFO@MAKELAARDIJFRIESLAND.NL WWW.MAKELAARDIJFRIESLAND.NL Soort villa Type vrijstaande woning Ligging aan water, in woonwijk, vrij uitzicht, aan vaarwater

Nadere informatie

Eco Farm Boutique Hotel Turkije Egeïsche kust Bodrum - Turgutreis

Eco Farm Boutique Hotel Turkije Egeïsche kust Bodrum - Turgutreis Eco Farm Boutique Hotel Turkije Egeïsche kust Bodrum - Turgutreis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Eco Farm Boutique Hotel - (Turkije Egeïsche kust Bodrum - Turgutreis) - 4 sterren

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Steven Voorn

Steven Voorn I n het hart van ederland ligt een fantastisch watersport- en natuurgebied: de Loosdrechtse Plassen. Hier vindt op 6 juni 2018 een bruisend nautisch netwerkevent plaats, tegelijk met de strijd om de eerste

Nadere informatie

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen.

Welkom op Villapark. Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. Welkom op Villapark Nog enkele kavels te koop. Tevens complete woningen. T: +5999 670 2828 of 560 5967 www.villaparkflamboyan.nl info@villaparkflamboyan.nl Curaçao, een eiland vol verrassingen Wilt u genieten

Nadere informatie

1. Bent u tijdens één (of meerdere) dezer dagen op de kermis te vinden?

1. Bent u tijdens één (of meerdere) dezer dagen op de kermis te vinden? Kermis Rooi Van zaterdag 26 augustus 2017 tot en met 30 augustus 2017 is het kermis in Rooi. 7 6 5 4 1. Bent u tijdens één (of meerdere) dezer dagen op de kermis te vinden? 63% (n=221) 2 13% 18% 6% Ja,

Nadere informatie

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl

WONEN IN BetingeStaete Delfzijl WONEN IN BetingeStaete Delfzijl Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk in de eigen vertrouwde woning blijven wonen. Maar ineens kan uw persoonlijke situatie veranderen, waardoor het voor uw gezondheid

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

work space for professionals

work space for professionals work space for professionals Igluu Utrecht inspirerende locatie voor een vergadering, training of heidag ü meer dan 250m 2 flexibele vergaderruimte inclusief dakterras met uitzicht op de Dom ü geschikt

Nadere informatie

Lodges. uw unieke recreatie plek

Lodges. uw unieke recreatie plek Lodges uw unieke recreatie plek Uw eigen plekje op het eiland Op Schouwen-Duiveland wordt de lucht zilter en het beeld weidser. Je voelt de wind, je proeft het water want overal stuit je op dijken of

Nadere informatie

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja

Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja Can Escandell Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Can Escandell - (Spanje Ibiza Sant Joan de Labritja) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Eliza was here - Villa Ippocampi - /griekenland/kreta/koutouloufari/villa_ippocampi.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

De beste Griek van Nederland 2016

De beste Griek van Nederland 2016 GM Gastronomie Tekst - Peter van Riel De beste De beste Griek van Nederland In 2014 werd specialiteitenrestaurant Limani in Hellevoetsluis tot de Beste Griek uitgeroepen. Dat de verkiezing een traditie

Nadere informatie

STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD

STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD STIJLVOLLE APPARTEMENTEN IN CADZAND-BAD Aan de Boulevard van Cadzand-Bad, Zeeuws-Vlaanderen, verrijzen binnenkort 11 royale appartementen. Pal aan het strand en vlak bij een gloednieuwe jachthaven, waar

Nadere informatie

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag

Feestje bij Beachclub LEEF. Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Feestje bij Beachclub LEEF Herinner je gister, Droom van morgen maar LEEF vandaag Beachclub LEEF Bedankt voor je interesse in onze Beachclub. Beachclub LEEF ligt middenin een van de meest prachtige en

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo

Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo Hotel Cambiocavallo Italië Sicilië Pozzallo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Cambiocavallo - (Italië Sicilië Pozzallo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek.

De Grote Zaal. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Bent u op zoek naar een mooie locatie voor een inspirerende bijeenkomst voor uw organisatie? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek. Verscholen in de duinen van Scheveningen, als een parel in het zand,

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

Voor alle evenementen geldt dat het Ouderenfonds de volgende taken en verantwoordelijkheden heeft:

Voor alle evenementen geldt dat het Ouderenfonds de volgende taken en verantwoordelijkheden heeft: Geachte lezer, Met trots presenteren wij hierbij de evenementenmenukaart van het Nationaal Ouderenfonds. Het Ouderenfonds is een goed doel die alleen evenementen kan organiseren door middel van uw gift

Nadere informatie

De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper

De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper De Tjonger 28 - Leeuwarden Vraagprijs 489.000,-- kosten koper Omschrijving De Tjonger 28 - Leeuwarden Wonen aan water, op een prachtige plek temidden van groen... Dit moderne vrijstaande woonhuis met garage

Nadere informatie

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ

Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen BOMMELJÉ Kent u Bommeljé al? Trendy familiehotel achter de duinen Even ertussenuit om op adem te komen? Een lange, luie vakantie aan zee? Vlakbij het strand én in het hart van Domburg vindt u Bommeljé. Onze hotelstudio

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra

Birds Bay Griekenland Lesbos Petra Birds Bay Griekenland Lesbos Petra 1. Algemene informatie Eliza was here - Birds Bay - /griekenland/lesbos/petra/birds_bay.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Birds Bay - (Griekenland Lesbos Petra)

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie