Klantenservice. Solo, multi-tenant en multi-locatie telefonie-oplossing

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klantenservice. Solo, multi-tenant en multi-locatie telefonie-oplossing"

Transcriptie

1 is een krachtige bedienpost met een reeks intelligente mogelijkheden voor het snel, makkelijk en efficiënt beantwoorden en doorverbinden van inkomende telefoongesprekken. Geschikt voor iedere organisatie, ongeacht de omvang. Klantenservice Goede klantenservice is van levensbelang voor ieder bedrijf, en een belangrijk aspect hiervan is dat inkomende gesprekken snel en efficiënt worden beantwoord en doorverbonden. Klanten moeten zonder omwegen bij de juiste persoon terechtkomen en bellers mogen niet in de wacht blijven staan! De Attendant vormt voor al deze eisen de ideale oplossing. Solo, multi-tenant en multi-locatie telefonie-oplossing De Attendant is uitstekend voorbereid op uiteenlopende scenario s. Als losse bedienpost, als telefooncentrale die ook bijkantoren en afdelingen ondersteunt met meer bedienposten en telefoonlijsten, of als oplossing voor bedrijfsgebouwen waar verschillende huurders gebruik maken van één receptie en één bedienpost.

2 Toetsenbord, muis of touchscreen Alle handelingen, zoals aannemen, in de wacht zetten, doorverbinden, bellers toevoegen aan groepsgesprekken en opzetten van groepsgesprekken zijn eenvoudig uit te voeren. De telefonisten bepalen zelf hoe ze werken: met toetsenbord, muis en / of touchscreen. Bellerherkenning Telefoonnummers van externe bellers worden automatisch herkend en de bijbehorende naam en gegevens worden getoond op de Attendant-console en op de gebelde telefoon. Voor klanten die regelmatig dezelfde medewerker bellen, kan het telefoonnummer van de gebelde medewerker worden voorgeselecteerd om zulke gesprekken sneller af te handelen doordat de telefonist het nummer niet hoeft op te zoeken. Ook kan een weblink worden getoond naar de CRM-applicatie van de organisatie, waarmee onmiddellijk de klantkaart en de gesprekshistorie van de klant kan worden opgeroepen. Bellers met voorrang Bepaalde klanten voorrang geven? Attendant maakt het mogelijk door zulke bellers te herkennen en prioriteit te geven in de wachtrij, zodat belangrijke klanten met voorrang worden bediend.

3 Eén telefoonlijst vanuit verschillende gegevensbronnen Door een uitgebreide en toch makkelijk te gebruiken bedrijfstelefoonlijst samen te stellen van de medewerkers, klanten en/of partners beschikt de organisatie over een uniforme methode om verbinding te houden met de wereld om haar heen. De uiteindelijke telefoonlijst kan worden samengesteld uit maximaal 30 bronnen, waarbij alle bekende interfaces worden ondersteund zoals LDAP, ODBC, SQL, Exchange SOAP en AXL/SOAP (CUCM). Om de informatie up-to-date te houden, wordt de lijst regelmatig gesynchroniseerd, in intervallen van 5 minuten of meer. Aantekeningen delen via klembord Maak tijdens telefoongesprekken korte aantekeningen en deel ze met andere Attendant-telefonisten zodat iedereen beschikt over de meest recente informatie over de beller met bijbehorende contacthistorie. Gegevens werknemer Naast de persoonsgegevens kan ook een foto van de medewerker worden getoond. De telefoniste kan verder ook informatievelden aan de medewerkerskaart toevoegen, zoals vakanties en waarnemingen, waarbij de informatie weer vervalt zodra de einddatum bereikt is. Locatie van medewerkers zoeken Wanneer met Extension Mobility wordt gewerkt, verschijnt op het bedienconsole ook de locatie binnen het kantoor van de kamer waar de werknemer zich bevindt. Dit is extra handig voor grote organisaties wanneer met spoed moet worden vastgesteld waar iemand is. Tekstberichten naar IP-telefoons Tekstberichten sturen naar medewerkers, zelfs als het bestemmingstoestel in gesprek is. Voor een snelle communicatie met een medewerker die in gesprek is, worden berichten afgeleverd met een geluidssignaal of desgewenst met de keuze om te accepteren of te weigeren. Berichten naar pagers Bij organisaties die gebruik maken van pagers, zoals ziekenhuizen of noodhulpdiensten, wordt in de Attendant de mogelijkheid geboden om tekstberichten of belverzoeken (direct of later reageren) naar de pagers te sturen. Hiervoor is een koppeling nodig tussen het pagingsysteem en de PeterConnects Attendant.

4 Tools voor telefonisten Met de Attendant kunnen telefonisten onderling chatten en gesprekken naar elkaar doorschakelen. Optionele functionaliteiten Automated Attendant De Automated Attendant is ideaal voor het behandelen van oproepen, zowel binnen als buiten de openingstijden maar ook tijdens bijzondere periodes, zoals feestdagen. Alle functionaliteit is zo opgezet dat alle gesprekken worden behandeld, op welk moment er ook wordt gebeld en wanneer de oproep ook binnenkomt. Voor de openingstijden beschikt Automated Attendant over mogelijkheden zoals een welkombericht, automatisch beantwoorden met een opgenomen welkombericht, IVR-keuzemenu s en wachtrijmelding met de positie van de beller. Al even belangrijk is het behandelen van oproepen buiten de openingstijden of tijdens feestdagen en andere bijzondere periodes. Automated Attendant biedt een uitgebreid menu met opties als het aanmaken van verschillende meldingen voor vakanties zonder de bestaande systeeminstellingen te wijzigen, aanmaken van een gesloten-melding en doorschakelen van oproepen naar alternatieve bestemmingen, zoals voic of mobiele telefoons.

5 Locaties tonen op plattegrond In de Attendant kan de actuele locatie getoond worden van medewerkers met een mobiele Wifi-telefoon of apparatuur met een tag. De locatie wordt getoond in een aparte kolom van de bedrijfstelefoonlijst en op een plattegrond van de etage waar de geselecteerde medewerker zich bevindt. Toegang bezoekers regelen met slagbomen De telefonist kan vanuit de Attendant-software de slagbomen bedienen die de toegang van voertuigen tot het bedrijfsterrein bewaken. De bestuurder drukt op een knop op de intercom. Na een melding kan de telefonist met de bezoeker spreken en de slagboom bedienen. Wanneer een camera is aangesloten, ziet de telefonist op het Attendant-scherm degene die toegelaten wil worden. Dit is tevens mogelijk voor het openen van een (voor)deur op afstand. Tonen van afspraken uit agenda s De agenda s van medewerkers (Microsoft Outlook en Lotus Notes) kunnen real-time worden ingezien in de Attendant-console. Na selectie van een medewerker in de bedrijfstelefoonlijst wordt de agenda van de medewerker automatisch geopend. Overigens kan een medewerker afspraken als privé markeren zodat onderwerp en locatie niet zichtbaar zijn voor de Attendant. Bezoeker registreren en badge afdrukken Veel telefonisten zijn tevens receptionist. Bij dit deel van hun werk verwelkomen en registreren ze bezoekers die binnenkomen voor een afspraak. Wanneer gebruik wordt gemaakt van Attendant, kan een bezoeker worden geregistreerd terwijl meteen een bezoekersbadge wordt afgedrukt. Verder kan de Attendant-telefonist zien voor welke medewerker de bezoeker komt, en gemakkelijk een historie oproepen van alle bezoeken die deze aan de organisatie heeft gebracht. Wanneer de bezoeker het gebouw weer verlaat, kan de Attendant-gebruiker in het systeem vastleggen dat het bezoek is afgelopen. Aanwezigheid tonen De aanwezigheidsstatus van medewerkers, zoals online, offline, afwezig en niet storen, kan worden getoond in de Attendant-console via een koppeling met Microsoft Skype for Business en Cisco Unified Presence Server/Jabber.

6 SMS-berichten Door middel van het sturen SMS-tekstberichten vanuit de Attendant-console naar de mobiele telefoon (GSM) kunnen medewerkers ook worden bereikt. Wanneer de Attendant in de bedrijfstelefoonlijst een medewerker selecteert, kan met een druk op de knop een SMSbericht naar deze medewerker worden gestuurd. Voor deze optie is het noodzakelijk dat er een koppeling is met het GSM-netwerk. Of er wordt gebruikt gemaakt van de service van een provider. PeterConnects ondersteunt hiervoor verschillende methoden. Instant messaging De Attandant-console kan ook via de Skype for Business client chatberichten uitwisselen. Vooral erg handig wanneer een medewerker in gesprek is en de telefonist wil doorgeven dat er een ander belangrijk gesprek in de wacht staat. berichten verzenden Wanneer de telefonist in de bedrijfstelefoonlijst een medewerker selecteert, kan heel eenvoudig een bericht naar deze medewerker worden gestuurd. Voor berichten die regelmatig terugkomen, zoals bezoek wacht bij receptie, kan de telefonist standaardberichten aanmaken, en om alles nog meer te versnellen kunnen automatisch oproepgegevens worden meegegeven, zoals naam en nummer van de beller of bezoeker. Aanwezigheid bewaken Bij gebruik van een toegangsregistratiesysteem kan op het Attendant-console worden aangegeven welke medewerkers aanwezig en afwezig zijn. Wanneer de medewerker in het gebouw is, kan de Attendant-telefonist de aankomsttijd en de gebruikte ingang zien. Wanneer de medewerker niet meer in het gebouw is, zijn de vertrektijd en de gebruikte uitgang zien. Het toegangsregistratiesysteem is met het Attendant-systeem gekoppeld via een XML-verbinding.

7 Berichten omroepen Berichten kunnen rechtsreeks vanuit het Attendant-console worden omgeroepen. De ontvanger hoort het bericht op de luidspreker van zijn IP-telefoon. Omroepberichten kunnen op een specifieke medewerker worden gericht, maar ook op een groep medewerkers. Groepen kunnen worden samengesteld op basis van gegevens uit de bedrijfstelefoonlijst of aan de hand van locaties. Eenmaal samengestelde groepen kunnen worden bewaard voor toekomstig gebruik. Met functies als volume instellen, bezette handsets uitsluiten en tekstberichten met geluidssignaal sturen, beschikt de Attendant-telefonist over een complete toolset om medewerkers te kunnen bereiken. Telefoongesprekken opnemen en bewaren De Attendant kan alle inkomende en uitgaande gesprekken die via het console lopen opnemen en bewaren. Bovendien kunnen bepaalde oproepen met het oog op archivering worden gemarkeerd. Opgenomen gesprekken kunnen worden teruggezocht op basis van datum, tijdstip van de oproep, telefoonnummer van de beller of het nummer van de gebelde. Gesprekken worden in stereo opgenomen, zodat bij afspelen duidelijk is wat door wie is gezegd. De opnamen worden opgeslagen als wav-bestand en kunnen worden afgeluisterd met standaard mediaspelers en op IP-telefoons. Beveiligingsfunctionaliteit Voor de veiligheid van alle medewerkers biedt Attendant de mogelijkheid met gesprekken mee te luisteren om te kunnen beoordelen welke actie moet worden ondernomen wanneer de Attendant-telefonist of een andere medewerker in een gevaarlijke situatie verkeert. Beveiligingsoproepen worden automatisch opgenomen en bewaard. Verder heeft de Attendant-telefonist de knop Bel beveiliging om bij een potentiële dreiging beveiligingsmedewerkers te waarschuwen. Deze optie is alleen beschikbaar in combinatie met VoiceRecording. Training Een supervisor of andere geautoriseerde persoon kan ieder willekeurig moment meeluisteren met een telefoongesprek dat gevoerd wordt door een Attendant-telefonist. Deze functionaliteit wordt vaak gebruikt voor trainingsdoeleinden of om medewerkers te coachen met betrekking tot lastige gesprekken. Deze optie is alleen beschikbaar in combinatie met VoiceRecording.

8 Realtime rapportage Met Attendant kan een groep telefonisten in realtime de wachtrij met inkomende gesprekken bewaken, zodat wederzijdse ondersteuning altijd mogelijk is, zeker tijdens drukke periodes. Informatie kan worden getoond op een LCD-scherm of muurdisplay in de telefonieruimte of op de PC van de manager die verantwoordelijk is voor een efficiënte telefoniebehandeling. Realtime gegevens zoals details van de huidige wachtrijen, inkomende oproepen, wachttijden voor oproepen, en telefonistenstatus zoals het aantal ingelogde telefonisten die bezig zijn het aanbod aan oproepen te behandelen, worden samen op hetzelfde scherm weergegeven en voor het gemak in grafische vorm gepresenteerd. Statistieken Attendant verzamelt niet alleen gegevens over behandelde inkomende oproepen, maar ook over gemiste oproepen. Hiermee kunnen allerlei nuttige overzichten worden geproduceerd omtrent het functioneren en de belasting van de Attendant-telefonisten. De verzamelde gegevens kunnen worden doorgegeven in een SQL-database of in tekstbestanden, die voor verdere analyse rechtstreeks kunnen worden geopend in een spreadsheet-programma zoals Excel. Rapportage-portal Vanaf PeterConnects Attendant versie 7.2 zijn 20 verschillende rapporten beschikbaar via het rapportage-portal, zodat managers geen overzichten hoeven te creëren maar gebruik kunnen maken van kant-en-klare rapporten. Busy Light van Plenom (In gesprek) Een in gesprek lampje dient as visuele indicatie van de beschikbaarheid van de Attendant-telefonist. Het LED-lampje heeft verschillende kleuren die afhangen van de status (in gesprek, wachtend of beschikbaar). Het in gesprek lampje kan bovendien worden gebruikt om de Attendant-telefonist te attenderen op inkomende oproepen; handig wanneer de telefonist niet op zijn werkplek is maar wel visueel binnen bereik van zijn werkplek is. Afhankelijk van het type klant kunnen verschillende kleurmeldingen, beltonen en beltoonvolumes worden geconfigureerd, zodat interne en externe oproepen en alarmoproepen makkelijk uit elkaar te houden zijn. Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

9 Overview Functionality Cisco Microsoft Multi-tenant, solo hub or branch office solution Keyboard, mouse or touch screen Caller recognition Priority callers One directory from multiple data sources Clipboard notes for sharing information Employee details Determining location of employees Text messages to IP telephones Sending messages to pagers Tools for operators Automated Attendant Showing locations on floor plan Access for visitors through barriers Displaying appointments from calendars Visitor registration and badge printing Displaying pressance Text messaging - SMS Instant messages Sending messages Onsite presence monitoring Broadcasting messages Recording and storing of calls Security functionality Training Real time reports Statistics Reports portal Busy Light from Plenom More information: Where to buy: Headquarters: Hellingkade EJ Maassluis The Netherlands Telephone: +31 (0) info@peterconnects.com Delivering reachability, context and control with a rich communication portfolio for both Cisco and Microsoft, delivered through a professional global partner network. peterconnects.com/wheretobuy

Melding van inkomende oproepen

Melding van inkomende oproepen brengt communicatie en context samen voor een beter inzicht in de bereikbaarheid van uw mensen. Met behulp van de ContextManager is het eenvoudig gesprekken te beantwoorden, door te verbinden en iemand

Nadere informatie

Tool voor teams.

Tool voor teams. stelt organisaties en teams in staat hun bereikbaarheid 24/7 te regelen. Alle gesprekken worden efficiënt behandeld, terwijl managers en teams ruimschoots worden voorzien van de nodige flexibiliteit bij

Nadere informatie

Eenvoudige gesprekkenbehandeling Telefoonlijsten diverse bronnen combineren Actuele locatiebepaling van medewerkers

Eenvoudige gesprekkenbehandeling Telefoonlijsten diverse bronnen combineren Actuele locatiebepaling van medewerkers Peter Connects Attendant is een krachtige bedienpost waarmee grote hoeveelheden telefoongesprekken snel en gemakkelijk kunnen worden behandeld. De software is eenvoudig in gebruik en beschikt over een

Nadere informatie

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider Handleiding Business Solutions Provider Totaalcommunicatie Get InTouch met uw collega s Met de app kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken.

Nadere informatie

Geïntegreerde Xelion Softphone

Geïntegreerde Xelion Softphone Xelion 6 is VoIP telefooncentrale die standaard een volledig scala aan functies heeft om de klantcontacten van een organisatie optimaal af te handelen. Agents kunnen overal en altijd snel en productief

Nadere informatie

Welkom! GertJan Coolen

Welkom! GertJan Coolen Welkom! GertJan Coolen Agenda Introductie Communicare Trends in de markt & MS Lync Contact Center for Lync Uitgangspunten Architectuur Functionaliteiten Partnership Wrap up & interactie Communicare Internationaal

Nadere informatie

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing

Cloud Telefonie. TSG Cloud Solutions. Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions Al uw communicatie behoeften in één oplossing Cloud Telefonie Solutions is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke communicatieplatform bevat alle mogelijke

Nadere informatie

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE

COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE COMMUNICATIONS ASSISTANT BROCHURE VERBETER TEAM- SAMENWERKING Panasonic Communication Assistant is een reeks productiviteit verhogende UC-toepassingen (Unified Communication) waarbij zakelijke telefonie

Nadere informatie

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing

Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Optimale bereikbaarheid Service verhogend Thuiswerken Flexibiliteit Eenvoudig beheer Toekomstvaste technologie Dé complete IP telefonie oplossing Wat is SwyxWare? SwyxWare is de perfecte communicatieoplossing

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie)

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Document: Handleiding VAMO Datum: 20-3-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1. Identiteit... 3 1.2. Bellen en gebeld worden...

Nadere informatie

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl VAMO Handleiding 1 Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 1.1 Aanpassingen voor identiteitswijziging (HIPPER) RoutIT B.V. 05-06-2014 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl VAMO Handleiding 1 Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. VAMO... 4 2.1. Bellen en gebeld worden... 4 2.2. Gebeld worden...

Nadere informatie

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding Tritel VAMO Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. VAMO 3 1.1 Identiteit 3 1.2 Bellen en gebeld worden 3 1.3 Gebeld worden 3 1.4 Voicemail 3 1.5 Gespreksbediening 4 1.6 Zakelijk of privé 4 1.7 Bellen bij

Nadere informatie

Lync 2010 korte gebruikershandleiding

Lync 2010 korte gebruikershandleiding Lync 2010 korte gebruikershandleiding In deze korte handleiding worden de basishandelingen binnen Lync versie 2010 toegelicht. Op de TU/e wordt Lync 2010 beschikbaar gesteld om uniforme communicatie mogelijk

Nadere informatie

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding

MobielinBedrijf. Alle zakelijke telefonie op één toestel. Verkorte Handleiding MobielinBedrijf Alle zakelijke telefonie op één toestel Verkorte Handleiding MobielinBedrijf van KPN Met MobielinBedrijf beschikt uw mobiele telefoon over de belangrijkste functies van een vaste telefoon.

Nadere informatie

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen

Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Bijlage 1. Compatibele IP toestellen Merk Model Soort toestel Cisco SPA 301G Bureautelefoon Cisco SPA 303G Bureautelefoon Cisco SPA 501G Bureautelefoon Cisco SPA 502G Bureautelefoon Cisco SPA 512G Bureautelefoon

Nadere informatie

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale

Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale e Trotsr van e partn Ontdek de voordelen van een VoIP-telefooncentrale 3CX Phone System for Windows is een op software gebaseerde IP PBX die leverancier specifieke PBX Telefooncentrale vervangt. De IP

Nadere informatie

CLOUD & CLEAR. MiCollab Client (desktop) gebruiken

CLOUD & CLEAR. MiCollab Client (desktop) gebruiken CLOUD & CLEAR MiCollab Client (desktop) gebruiken 1. MICOLLAB CLIENT VOOR DESKTOP GEBRUIKEN De MiCollab Client Desktop Applicatie kunt u gebruiken voor chat, presence, persoonlijke oproepdoorschakeling

Nadere informatie

Vodafone Wireless Office Handleiding

Vodafone Wireless Office Handleiding Vodafone Wireless Office Handleiding Bel voor meer informatie met de Vodafone Klantenservice op nummer 1200 ME.WOHL.0801.01 Auteursrechten Februari 2008 Vodafone Libertel B.V. Uit deze uitgave mag niets

Nadere informatie

voizxl features en mogelijkheden

voizxl features en mogelijkheden voizxl features en mogelijkheden Wachtrij De wachtrij is een intelligente wachtrij waarin diverse zaken kunnen worden ingesteld en die kan worden voorzien van eigen wachtmuziek, meldingen over het aantal

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T48G

HANDLEIDING YEALINK T48G HANDLEIDING YEALINK T48G Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP

Uw eigen telefooncentrale in de cloud. Cloud VoIP Uw eigen telefooncentrale in de cloud Cloud VoIP Telefonie en veel functies voor uw onderneming Met Cloud VoIP krijgt uw organisatie in één keer een professionele telefooncentrale met heel veel functies.

Nadere informatie

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon

De gebruikers. handleiding. Cisco IP-telefoon De gebruikers handleiding Cisco IP-telefoon 1 Inhoudsopgave Belangrijk om te weten 3 De telefoon in één oogopslag 4,5 Een gesprek voeren 6 Een gesprek beantwoorden 7 Een gesprek uitschakelen 8 Een gesprek

Nadere informatie

ONE-X MOBILE PREFERRED. Michaël van Schagen

ONE-X MOBILE PREFERRED. Michaël van Schagen ONE-X MOBILE PREFERRED Michaël van Schagen 2016 Avaya Inc. 2016 All right Avaya reserved Inc. All rights reserved. MOBIELE TELEFONIE Gericht op persoonlijke bereikbaarheid maar Indien niet bereikbaar:

Nadere informatie

Training. Iedereen in beeld. We gaan met moderne techniek bellen en samenwerken.

Training. Iedereen in beeld. We gaan met moderne techniek bellen en samenwerken. Training Iedereen in beeld We gaan met moderne techniek bellen en samenwerken. 1 Die nieuwe techniek heet Je kunt met Skype bellen, maar ook: Online vergaderen Zien wie beschikbaar is Chatten Je scherm

Nadere informatie

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen.

OSCS. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. OpenScapeCommunicationServer Telecommunicatie anno 2013. Maatwerk van kwaliteit, betaalbaar en zonder zorgen. Uw telecom-kosten altijd in de hand met OSCS vanaf 4,95 OSCS is dé oplossing voor bedrijven

Nadere informatie

Connecsy 6.0 Features

Connecsy 6.0 Features Document versie: 1.0 Status: Final Datum: 13 March 2013 Inhoudsopgave 1. INLEIDING...2 2. CONNECSY DXS/BLF FUNCTIE...3 3. CONNECSY OUTLOOK INTEGRATIE...4 4. CONNECSY NOTITIEVELD...5 5. CONNECSY E-MAIL

Nadere informatie

Geïntegreerde Xelion Softphone

Geïntegreerde Xelion Softphone Xelion 6 is een VoIP telefooncentrale die standaard een volledig scala aan fun de klantcontacten van een organisatie optimaal af te handelen. Agents kunne altijd snel en productief hun werk doen. Supervisors

Nadere informatie

Dienstbeschrijvin. Vodafone. One Net Enterprise FAQ Eindgebruiker

Dienstbeschrijvin. Vodafone. One Net Enterprise FAQ Eindgebruiker Frequently Asked Questions Dienstbeschrijvin g Vodafone Hosted Voice Vodafone One Net Enterprise FAQ Eindgebruiker Versie 1.16 Juli 2013 Inhoudsopgave 1. Woord vooraf...3 2. Eindgebruiker basis...4 2.1.

Nadere informatie

Handleiding Online PBX Beheer Tool

Handleiding Online PBX Beheer Tool Handleiding Online PBX Beheer Tool Versienummer: 20150508 Inleiding De Dean Online PBX Beheer Tool is een online tool waarmee u zelf eenvoudig wijzingen kunt doorvoeren in uw telefonieomgeving. Voor het

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

KPN ÉÉN. 2015 Jan Staphorst

KPN ÉÉN. 2015 Jan Staphorst KPN ÉÉN 2015 Jan Staphorst Hoe communiceren uw medewerkers? TOEN MEER RECENT NIET LANG GELEDEN VANDAAG Welke efficiëntie kunt u halen uit integratie? Volledig werken op kantoor Werkplek & communicatie

Nadere informatie

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond.

Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Telefonie in de cloud met beide benen op de grond. Powered by Cloud Telefonie is dé Cloud telefonie oplossing van BusinessCom, gebaseerd op het MiCloud Office (Telepo) platform van Mitel. Het unieke communicatieplatform

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Instellingen... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2

Nadere informatie

BlackBerry Cloud Services

BlackBerry Cloud Services BlackBerry Cloud Services Flexibele draadloze oplossing Uitgebreide beveiligingsopties Eenvoudig (centraal) te beheren Kosten besparen BlackBerry Enterprise Server & BlackBerry Express Server BlackBerry

Nadere informatie

Inhoudsopgave. [NEC Nieuws 2018]

Inhoudsopgave. [NEC Nieuws 2018] NEC nieuws 2018 Inhoudsopgave 1. NEC Nieuws... 3 2. BusinessConnect 9.0... 3 2.1 BCT-agent smartphone app... 3 2.2 Notities, Assistentie en geschiedenis... 4 2.3 Uitgaande nummermanipulatie... 4 2.4 Andere

Nadere informatie

Instructie Cisco 7960 als receptietoestel. Doelgroep Telefonistes en zij die regelmatig met het hoofdbedientoestel werken.

Instructie Cisco 7960 als receptietoestel. Doelgroep Telefonistes en zij die regelmatig met het hoofdbedientoestel werken. Instructie Cisco 7960 als receptietoestel Doelgroep Telefonistes en zij die regelmatig met het hoofdbedientoestel werken. De cursist bedient het hoofdtoestel efficiënt door training in de basishandelingen

Nadere informatie

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota

PBX: uw eigen fysieke centrale. Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota PBX: uw eigen fysieke centrale Investeer in de mogelijkheden van uw telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw centrale binnen bereik Telefonie kan het hart van uw organisatie vormen. Het is daarom van

Nadere informatie

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding

Zakelijk Hosted Bellen. Gebruikershandleiding Zakelijk Hosted Bellen Gebruikershandleiding Per mei 2015 Inhoudsopgave 1. Eerste keer inloggen 4 2. Inloggen 4 3. Instellingen aanpassen 5 Doorschakelingen 5 Voicemail 6 Verkort kiezen 7 4. Belgegevens

Nadere informatie

IP Businessmanager bedienpost

IP Businessmanager bedienpost IP Businessmanager bedienpost mobiel integratie total cost of ownership (tco) management rapportages netwerken en ict vm en hosted oplossingen business manager integratie bedrijfs applicaties voip telefonie

Nadere informatie

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG

INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG INTERNET TELEFONIE FLEXIBELE CONFIGURATIE EN KOSTENGUNSTIG Hosted IP Telefonie (HIP Telefonie) is een systeem waarbij U gebruikt kunt maken van een internetverbinding om te telefoneren. De telefooncentrale

Nadere informatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie

KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent. Technische documentatie KPN MijnGesprek / Telfort BelAssistent Technische documentatie Inhoud Inhoud... 2 1. Overzicht... 3 1.1. Voicemail... 3 1.2. Snel instellen... 3 1.3. Call control... 3 2. Recent... 4 2.1. Gesprekken...

Nadere informatie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie

Telefooncentrale. Voice over IP als basis van telefonie Telefooncentrale De VoIP centrale die we voorstellen is een gehoste versie van het type Clearvox Nexxt, gecombineerd met een SIP-trunk van X2Com. De telefooncentrale is een Nederlands fabricaat, afkomstig

Nadere informatie

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER+ Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER+ voor... 4 3.2 Installeren HIPPER+ voor...

Nadere informatie

Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016

Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016 Handleiding Activiteiten Microsoft CRM 2016 Revisie: versie 1.0 Datum: 23/03/2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1 Algemeen... 3 1.2 Handleiding activiteiten... 3 1.3 Referentiedocumenten...

Nadere informatie

HIP Add-in voor Skype for Business. Gebruikershandleiding

HIP Add-in voor Skype for Business. Gebruikershandleiding HIP Add-in voor Skype for Business Gebruikershandleiding Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Voorbereiding... 4 2.1 Skype for business-gesprek of HIP-gesprek... 4 3. Dagelijks gebruik... 6 3.1 Bellen via HIP naar

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18

Handleiding HIPPER. Pagina 1 van 18 Handleiding HIPPER Pagina 1 van 18 1 Inhoudsopgave 1 INHOUDSOPGAVE... 2 2 INTRODUCTIE... 3 2.1 AFSTANDSBEDIENING... 3 2.2 MOBILITEIT... 3 3 INSTALLATIE... 5 3.1 INSTALLEREN HIPPER VOOR IPHONE... 6 3.2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding HIPPER

Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Controle over uw telefooncentrale, overal en te allen tijde Datum: 02 mei 2014 Versie: 1.0 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2.

Nadere informatie

Starten met Skype voor Bedrijven

Starten met Skype voor Bedrijven Handleiding Skype voor Bedrijven (SvB) Starten met Skype voor Bedrijven Opstarten Skype voor Bedrijven draait lokaal. De eerste keer moet je Skype voor Bedrijven handmatig opstarten via het Startmenu.

Nadere informatie

soc ia telecom Snelstart Handleiding Mitel 6867i bureautoestel 10 augustus 2015 Versie 1.0

soc ia telecom Snelstart Handleiding Mitel 6867i bureautoestel 10 augustus 2015 Versie 1.0 soc ia telecom Snelstart Handleiding Mitel 6867i bureautoestel 0 augustus 205 Versie.0 Inhoud. Aan de slag 3 2. Aan- en afmelden 4 2. Aanmelden 4 2.2 Afmelden 4 2.3 Controleren of u bent aangemeld 4 3.

Nadere informatie

Handleiding - HIPPER

Handleiding - HIPPER Handleiding - HIPPER Inhoudsopgave 1 Introductie...3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie...5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 6 2.2 Installeren HIPPER voor Android... 6 2.3

Nadere informatie

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont

Handleiding HIPPER. Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Handleiding HIPPER Document: Handleiding HIPPER Datum: 6 juli 2015 Versie: 1.1 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 4 2 Installatie... 5

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. T-Mobile UC-One Communicator Quick Start

GEBRUIKERSHANDLEIDING. T-Mobile UC-One Communicator Quick Start GEBRUIKERSHANDLEIDING T-Mobile UC-One Communicator Quick Start Inhoud Inhoud 2 1 Inleiding 3 2 Systeemeisen 3 3 Verwijderen oude Assistant Enterprise software 3 4 Downloaden en installeren 3 5 Eerste keer

Nadere informatie

Handleiding gebruik telefonie module Realworks

Handleiding gebruik telefonie module Realworks Handleiding gebruik telefonie module Realworks 1 Geachte heer / mevrouw, Allereerst hartelijk dank voor de aanschaf van het Swyx IP-Telefonieplatform bij BNF Telecom. Wij zijn verheugd u als relatie toe

Nadere informatie

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu.

Om te starten met HIPIN, klikt u met de rechtermuisknop op het HIPIN pictogram. Als u hierop klikt, verschijnt onderstaand HIPIN menu. Verkorte handleiding HIPIN Desktop Integratie HIPIN Desktop Integratie koppelt je Windows Desktop aan jou telefoon. Dat betekent dat je gesprekken kunt bedienen vanaf je desktop en dat je telefoon instellingen

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor iphone... 4 3.2 Installeren HIPPER voor

Nadere informatie

Handleiding Meet-Me Conferencing

Handleiding Meet-Me Conferencing Handleiding Meet-Me Conferencing Document: Handleiding Meet-Me Conferencing Datum: 28-3-2017 Versie: 1.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Inloggen... 4 2.1 Inloggen als gespreksleider...

Nadere informatie

Beheer portaal. Portaal handleiding. Dashboard

Beheer portaal. Portaal handleiding. Dashboard Portaal handleiding Om dagelijkse handelingen gemakkelijker te maken heeft VoIP Mobiel een portaal, hier kunt u zelf wijzigingen aanbrengen in uw telefoon configuratie. In deze korte handleiding zullen

Nadere informatie

Workshop HIPPER, IAM en HIPINLite

Workshop HIPPER, IAM en HIPINLite Workshop HIPPER, IAM en HIPINLite Document: Workshop HIPPER, IAM en HIPINLite Datum: 31-3-2017 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 4 2 HIPPER... 5 2.1 Hoe zorg ik ervoor dat

Nadere informatie

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding

Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Tritel HIPPER Anywhere Gebruikershandleiding Inhoud 1 Introductie... 3 2 Afstandsbediening... 3 2.1 Instellingen... 3 3 Installatie... 4 3.1 Installeren HIPPER voor... 4 3.2 Installeren HIPPER voor...

Nadere informatie

Eerste keer SvB. Account invullen Tijdens cursus een testaccount Tests4b0x (1 t/m 15) Wachtwoord Skype0xxx

Eerste keer SvB. Account invullen Tijdens cursus een testaccount Tests4b0x (1 t/m 15) Wachtwoord Skype0xxx Skype voor Bedrijven Aan de slag Eerste keer SvB Account invullen Tijdens cursus een testaccount Tests4b0x (1 t/m 15) Wachtwoord Skype0xxx Alleen de eerste keer. Aan eind training verwijderen. Op dag uitrol

Nadere informatie

Frequently Asked Questions: Eindgebruiker

Frequently Asked Questions: Eindgebruiker One Net Enterprise - 2014 release Frequently Asked Questions: Eindgebruiker Vodafone power to you Release 2014 - V1.3 Inhoudsopgave 1. Woord vooraf... 4 2. Eindgebruiker basis... 5 2.1. Inleiding en werking

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T46G

HANDLEIDING YEALINK T46G HANDLEIDING YEALINK T46G Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

HANDLEIDING YEALINK T19P

HANDLEIDING YEALINK T19P HANDLEIDING YEALINK T19P Inhoudsopgave 1. NIEUW GESPREK OPZETTEN... 3 2. GEBRUIKMAKEN VAN DE SPEAKER... 3 3. GEBRUIKMAKEN VAN DE HEADSET... 3 4. BEANTWOORDEN VAN EEN GESPREK/BEËINDIGEN/HERHALEN... 3 5.

Nadere informatie

VAMO. Dienstbeschrijving

VAMO. Dienstbeschrijving VAMO Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. VAMO... 4 2.1. Bellen en gebeld worden... 4 2.2. Gebeld

Nadere informatie

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken!

In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! In een bedrijf gaat het uiteindelijk om één ding: de klant gelukkig maken! Herkenbaar? Lange wachttijden wanneer u naar een contact center belt? Keuzemenu s waar geen eind aan lijkt te komen? En dan heeft

Nadere informatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie

Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-,  - en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie Het Communicatie Platform voor telefonie-, webchat-, e-mail- en WhatsApp routering voor eenvoudige en flexibele bereikbaarheid van uw organisatie 13-12-2017 Bereikbaarheid betrouwbaar en stabiel organiseren

Nadere informatie

Business Communications Manager en CallPilot 100/150

Business Communications Manager en CallPilot 100/150 Updates voor de Desktop Messaging gebruikershandleidingen Business Communications Manager en CallPilot 100/150 Deze handleiding is een aanvulling op de CallPilot 5.0 Desktop Messaging gebruikershandleidingen.

Nadere informatie

Tritel Beheer telefooncentrale. ipad Beheerhandleiding

Tritel Beheer telefooncentrale. ipad Beheerhandleiding Tritel Beheer telefooncentrale ipad Beheerhandleiding 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 2 2. Inleiding... 3 3. Telefooncentrale beheer ipad App... 4 4. Telefooncentrale configureren... 5 4.1. Algemene instellingen...

Nadere informatie

Polycom VVX Gebruikershandleiding.

Polycom VVX Gebruikershandleiding. Polycom VVX 1500 Gebruikershandleiding Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep dempen Een oproep

Nadere informatie

Basisfuncties. Een oproep tot stand brengen. Oproepapparatuur. Oproepmethodes. tiptel IP 284

Basisfuncties. Een oproep tot stand brengen. Oproepapparatuur. Oproepmethodes. tiptel IP 284 Een oproep tot stand brengen Oproepapparatuur U kunt een telefoonoproep via de volgende apparatuur tot stand brengen: 1) Neem de hoorn, het symbool wordt in het inactieve scherm weergegeven. 2) Druk op

Nadere informatie

Handleiding Cisco IP Telefoon 7940 / 7960

Handleiding Cisco IP Telefoon 7940 / 7960 Handleiding Cisco IP Telefoon 7940 / 7960 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... ERROR! BOOKMARK NOT DEFINED. 2 DE CISCO IP TELEFOONTOESTELLEN 7940 EN 7960... ERROR! BOOKMARK NOT DEFINED. 2.1 CISCO IP TELEFOONTOESTEL

Nadere informatie

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013

Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Document Handleiding Aastra 6730i Datum 31 oktober 2013 Libervoice Overschieseweg 76 Telefoon: 010 76 00000 3044 EH Rotterdam Email: support@libervoice.nl Inhoudsopgave 1 Toetsen 3 Blz 2 Functionaliteiten

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Hipper Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

HP 4120 IP-telefoon. Gebruikershandleiding

HP 4120 IP-telefoon. Gebruikershandleiding HP 4120 IP-telefoon Gebruikershandleiding Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. De inhoud van dit document kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT

PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT PRODUCTEN & DIENSTEN OVERZICHT WAT IS VOIP? VoIP is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je belt via een internetverbinding. Deze manier van telefoneren heeft een aantal grote

Nadere informatie

Tritel Beheer Telefooncentrale Broadsoft. Gebruikershandleiding

Tritel Beheer Telefooncentrale Broadsoft. Gebruikershandleiding Tritel Beheer Telefooncentrale Broadsoft Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Telefooncentrale... 5 3.1 Algemeen... 6 3.2 Algemene instellingen... 6 3.2.1 Bedrijfsnummer...

Nadere informatie

Handleiding Business Connect

Handleiding Business Connect Library and IT Services Handleiding Business Connect Deze handleiding is voor het grootste deel gebaseerd op een bestaande handleiding van Business Connect client (BCT) zelf, maar is herschreven voor de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding versienummer: 20170620 Gebruikershandleiding dean onepro portal Inhoudsopgave 1 introductie dean onepro beheer tool... 3 1.1 dagelijks gebruik: dean onepro beheer... 3 1.2 dagelijks gebruik: dean onepro

Nadere informatie

Yealink T46G. Gebruikershandleiding

Yealink T46G. Gebruikershandleiding Yealink T46G Gebruikershandleiding Inhoud 1. Nieuw gesprek opzetten... 3 2. Gebruikmaken van de speaker... 3 3. Gebruikmaken van de Headset... 3 4. Beantwoorden van een gesprek/beëindigen/herhalen... 3

Nadere informatie

Toestelhandleiding IP Businessmanager

Toestelhandleiding IP Businessmanager Toestelhandleiding IP Businessmanager Inhoudsopgave 1 1 Inleiding 2 2 Functionaliteiten en faciliteiten 3 2.1 Inloggen 3 2.2 Uitloggen 3 2.3 Bellen 3 2.4 Doorschakelen (Follow me) 4 2.4.1 Onvoorwaardelijke

Nadere informatie

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar

Managed UC. De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Managed UC De buitengewone Unified Communications oplossing maakt iedereen bereikbaar Optimale bereikbaarheid, uw sleutel tot succes Tegenwoordig zijn er legio communicatiemiddelen voorhanden. Want iedereen

Nadere informatie

Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing

Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave Automatische-Telefoniste... 3 Voordelen... 3 1. Automatische Telefoniste Overzicht... 4 1.1 Bericht... 4 1.2 Code... 5 1.3

Nadere informatie

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota

Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud. Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Cloud VoIP: uw centrale volledig in de cloud Krijg meer mogelijkheden met telefonie en bespaar op uw telefoonnota Uw telefooncentrale in de cloud Steeds meer bedrijven en particulieren bellen via Internet

Nadere informatie

Net2 Entry Premium monitor configureren

Net2 Entry Premium monitor configureren Net2 Entry Premium monitor configureren Overzicht De Net2 Entry Premium monitor is een audio/videomonitor die wordt gebruikt om te communiceren met bezoekers. De monitor wordt gevoed door middel van Power

Nadere informatie

Factsheet S-IP Server

Factsheet S-IP Server Factsheet S-IP Server Feature Overzicht Deze paragraaf bevat een overzicht van alle functies. Alle functies zijn beschikbaar zonder restricties1. Telefonie Geavanceerd Voicemail Systeem PIN identificatie

Nadere informatie

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i

G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g. Aastra 6731i G e b r u i k e r s h a n d l e i d i n g Aastra 6731i Inhoud Toestel overzicht Basisfuncties Een oproep plaatsen Een oproep beantwoorden Een gesprek beëindigen Een nummer herhalen (redial) Een oproep

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal

Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal Gebruikershandleiding MobileCare Webportaal 1. Login Pagina Ga naar www.mobile-care.nl kies in het menu voor Inloggen en klik vervolgens op het gewenste inlog portaal (User Login of User Login Advanced).

Nadere informatie

Licenties Connect 1 Voice over IP

Licenties Connect 1 Voice over IP Uitleg licenties Connect 1 (Voice over IP) Licenties Connect 1 Voice over IP HIP IP-PABX Group HIP HIP IP-PABX Group Enterprise HIP Base user Business user Premium user Licentie SIP Trunk user HIP Alive

Nadere informatie

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014

HIPPER. Gebruikershandleiding. Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 HIPPER Gebruikershandleiding Versie: 1.2 Datum: 5 oktober 2014 Inhoud 1 Introductie... 3 1.1 Afstandsbediening... 3 1.2 Mobiliteit... 3 2 Installatie... 5 2.1 Installeren HIPPER voor iphone... 5 2.2 Installeren

Nadere informatie

Inhoudsopgave. pag. 2

Inhoudsopgave. pag. 2 pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Introductie... 3 2 Functionaliteiten... 3 3 Uitgebreide functionaliteiten... 6 3.1 Collaboration... 6 3.2 Attendant Console... 7 3.3 CDR-View... 7 3.4 Kite...

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIPPER. RoutIT

Dienstbeschrijving HIPPER. RoutIT Dienstbeschrijving HIPPER RoutIT Datum: 16-09-2016 Versielog RoutIT Startdocument RoutIT 05-10-2011 Aanpassingen door RoutIT 16-09-2016 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Installatie... 5 2.1 Installatie

Nadere informatie