resound.com AUDIOLOGIE CONNECTIVITEIT Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "resound.com AUDIOLOGIE CONNECTIVITEIT Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest"

Transcriptie

1 AUDIOLOGIE CONNECTIVITEIT DESIGN APPS resound.com Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

2

3 Geniet volop van Smarthoren Doe uw splinternieuwe ReSound LiNX 2 hoortoestellen in en ontdek welke nieuwe voordelen deze nummer één op het gebied van Smarthoren u te bieden heeft. Geniet de hele dag van geluid van topkwaliteit en luistercomfort. En weet waar de geluiden om u heen vandaan komen, dankzij Spatial Sense. Of u nu moet werken of naar vrienden gaat, u kunt met een gerust hart deelnemen aan het gesprek. Omdat u weet dat u ieder woord moeiteloos kunt verstaan. Neem actief deel aan groepsgesprekken. Praat mee, zelfs als het rumoeriger wordt, met hulp van de nieuwe Binaurale Directionaliteit II. Telefoneer terwijl u uw jas aantrekt en op een winderige parkeerplaats loopt. Stream onderweg in de auto vanaf uw iphone uw nieuwste playlist, podcast of audioboek. Geen kabels. Niets om uw nek. Gewoon direct stereogeluid. Eenmaal thuis hebt u nog genoeg energie over voor een gezellige avond met uw dierbaren. Omdat het horen, waar u vroeger zo moe van werd, nu zo moeiteloos en natuurlijk gaat. Omarm ReSound LiNX 2 en Smarthoren, met technologieën die zó geavanceerd zijn, dat ze zich aan u en uw levensstijl aanpassen.

4 Krijg een levendig gevoel van ruimte en spraak Binaurale Directionaliteit II met Spatial Sense is een combinatie van unieke algoritmes van Surround Sound by ReSound, onze geavanceerde geluidsverwerkingsstrategie. Uw ReSound LiNX 2 hoortoestellen wisselen voortdurend gegevens uit over de geluidsomgeving. Hierdoor heeft u in elke luistersituatie een levendig bewustzijn van de omgeving en geniet u van goede geluidskwaliteit en geweldig spraakverstaan. Spatial Sense bootst na hoe uw oorschelp geluid naar het binnenoor geleidt, zodat u beter kunt horen waar geluiden vandaan komen. Hierdoor ervaart u uw omgeving natuurlijker, met de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. Binaurale Directionaliteit II optimaliseert dynamisch de directionaliteitsinstellingen, zodat u kunt inzoomen op geluiden die u het interessantst vindt. Terwijl u tegelijkertijd in de gaten kunt houden wat er om u heen gebeurt. Dit ondersteunt uw natuurlijk vermogen om u op spraak te richten, zelfs in de meest luidruchtige omstandigheden. Dit is de basis van ReSound LiNX 2. Niets handmatig instellen. Geen compromis in geluidskwaliteit of luistercomfort. Gewoon moeiteloos horen zoals iedereen. ReSound LiNX 2 is geschikt voor iedereen met een licht tot zeer ernstig gehoorverlies.

5 AUDIOLOGIE

6 Omarm ReSound LiNX 2 en beleef Surround Sound by ReSound Surround Sound by ReSound, geïnspireerd op de natuur, is ons unieke systeem voor het verwerken van geluid. Met geavanceerde technologieën die het menselijke oor nabootsen gebruiken we de natuurlijke mogelijkheden van de hersenen om geluiden te herkennen en te achterhalen waar ze vandaan komen. In een recente onafhankelijke benchmark-test met de nieuwste hoortoestellen van toonaangevende fabrikanten, gaven ervaren hoortoestelgebruikers Surround Sound by ReSound een uitstekende beoordeling in verschillende geluidsomgevingen*. *2013 Benchmark test, DELTA Senselab.

7 AUDIOLOGIE

8 DESIGN Kies zelf uw model en stijl NIEUWE, COMPLETE LIJN HOORTOESTELLEN

9 Modern, klein en duurzaam. ReSound LiNX 2 hoortoestellen zijn verkrijgbaar in een complete lijn nieuwe designs en kleuren. Dus als het gaat om comfort en levensstijl, zult u bij ons het juiste toestel vinden. Onze Receiver-in-het-oor en Achter-het-oor-modellen beschikken over SureFit : een nieuw en kleiner design van het deel van het hoortoestel dat in uw gehoorgang gaat. De kleine SureFit receivers, dunne slangetjes en Eartips zijn groots in hun draagcomfort en bieden een geweldige, verbeterde geluidskwaliteit. Onze nieuwe ontwerpen zijn bestand tegen intensief dagelijks gebruik. Ieder onderdeel van ReSound LiNX 2 is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een isolate nanotech coating aan de binnen- en buitenkant. Dit beschermt het toestel tegen water, stof, oorsmeer en transpiratievocht.

10

11 Maak verbinding en leg moeiteloos contact CONNECTIVITEIT Stelt u zich eens voor: uw favoriete muziek of film in stereo, precies afgesteld op uw gehoorverlies en direct gestreamd vanaf uw iphone, ipad of ipod touch. Voer (video) gesprekken met uw dierbaren. Laat u tijdens het sporten aanmoedigen door de stem op uw favoriete fitness app. Geen kabels. Niets om uw nek. ReSound LiNX 2 hoortoestellen zijn Made For iphone, wat betekent dat u ze kunt verbinden met uw iphone, ipad of ipod touch. Zodat uw hoortoestellen werken als Bluetooth stereo-hoofdtelefoons. U kunt dus net als iedereen communiceren met de hele wereld*. ReSound LiNX 2 is geschikt voor iphone 6s, iphone 6 Plus, iphone 5s, iphone 5c, iphone 5, ipad Air 2, ipad Air, ipad (4e generatie), ipad mini met Retinascherm, ipad mini en ipod touch (5e generatie) draaiend op ios 7.X en hoger. * De Made For iphone-functionaliteit is beschikbaar op alle AHO- en RIE-modellen.

12 Maak verbinding met ReSound Unite accessoires STREAM STEREOGELUID MET DE RESOUND UNITE TELEFOONCLIP+ Heeft u geen iphone? Ook dan kunt u geluid naar uw ReSound LiNX 2 hoortoestellen streamen. Koppel een telefoon met Bluetooth aan uw ReSound Unite Telefoonclip+ en gebruik uw hoortoestellen als oordopjes voor telefoongesprekken. Of stream stereogeluid van video s, playlists en podcasts naar uw hoortoestellen. De Telefoonclip+ werkt ook als eenvoudige afstandbediening voor uw hoortoestellen. U kunt uw programma veranderen, het volume regelen en het geluid van uw hoortoestellen op stil zetten. Draadloze connectiviteit met de ReSound Unite Telefoonclip+.

13 ReSound Unite TV Streamer 2 KIJK SAMEN MET UW GEZIN EEN AVONDJE TV Plug de ReSound Unite TV Streamer 2 in uw TV, stereoinstallatie of computer om het stereogeluid rechtstreeks naar uw ReSound LiNX 2 hoortoestellen te streamen. U kunt úw volume naar wens aanpassen, terwijl de mensen om u heen op hun eígen volume luisteren. En omdat u het volume van uw omgeving en de TV afzonderlijk kunt instellen, kunt u blijven kletsen met vrienden en familie terwijl u televisie kijkt. Resound Unite MiniMicrofoon VERGROOT UW LUISTERBEREIK De ReSound Unite MiniMicrofoon streamt geluid rechtstreeks naar uw ReSound LiNX 2. Zo hoort u alles wat de drager van de MiniMicrofoon zegt, zelfs als hij op een afstand van zeven meter staat en er veel omgevingslawaai is. De MiniMicrofoon kan ook geluid rechtstreeks streamen vanaf een TV, muzieksysteem of telefoon. Dit maakt hem tot de ideale reisgenoot voor u en uw ReSound LiNX 2 hoortoestellen.

14 Personaliseer moeiteloos uw hoorbeleving Stel uw ReSound LiNX 2 hoortoestellen af op uw eigen voorkeuren met de verbeterde ReSound Smart app. Pas het volume, de hoge tonen en de bas aan terwijl u onderweg bent. Creëer zelf uw favoriete programma s en activeer deze als u een nieuwe luisteromgeving binnenkomt. Voor beter spraakverstaan, ruimtelijk bewustzijn en luistercomfort. Dit alles zonder dat u uw hoortoestellen aanraakt en er onnodig aandacht op vestigt. Uw hoortoestellen kwijt? Geen probleem. U kunt ze snel terugvinden met de functie Zoeken. Wilt u TV kijken en tegelijkertijd met uw partner en kleinkinderen praten? Regel met uw app de geluidsniveaus van uw ReSound Unite TV Streamer 2 en uw hoortoestelmicrofoons. Zorg met de geavanceerde Sound Enhancer zelf voor meer hoorcomfort bij lawaai en wind en voor een betere focus op spraak. En sla de instellingen op in uw lijst met favorieten. Als u via GPS op uw telefoon uw favoriete plaatsen aangeeft, activeert de ReSound Smart app automatisch de juiste luisterinstellingen als u zo n favoriete plek bezoekt. U kunt er ook voor kiezen om ze pas te activeren op een moment dat u dat zelf wilt.

15 APP ReSound Smart app Ga naar resound.com/smartapp om te zien welke smartphones u kunt gebruiken in combinatie met de ReSound Smart app.

16 ReSound helpt mensen weer te horen met hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden een rijk, actief en bevredigend leven te leiden, waarin u niet gehinderd wordt door uw gehoorverlies. ReSound LiNX 2 is de nieuwe standaard in Smarthoren en biedt u uitstekende geluidskwaliteit, spraakverstaan en ruimtelijk bewustzijn. U kunt rechtstreeks vanaf uw iphone stereogeluid streamen, uw hoorbeleving onderweg aanpassen en moeiteloos praten met familie, vrienden en collega s, in iedere luisteromgeving. resound.com/linx2 De handelsmerken zijn eigendom van, en worden gebruikt door de GN ReSound Group en haar dochterondernemingen Apple, het Apple-logo, iphone, ipad en ipod touch zijn geregistreerde handelsmerken van Applie Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc. Samsung, Galaxy en Galaxy S5 zijn handelsmerken van Samsung Electronics. Android en Google Play zijn geregistreerde handelsmerken van Google Inc. De Androidrobot wordt gereproduceerd of aangepast van werk dat gecreëerd en gedeeld wordt door Google en gebruikt conform voorwaarden die omschreven zijn in de Creative Commons 3.0 Attribution License. Dolby, Dolby Digital en het Double D-symbool zijn geregistreerde handelsmerken van Dolby Laboratories. Bluetooth is een handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc. GN HEARING BENELUX B.V. GN ReSound Postbus AB Westervoort Nederland Tel.: +31 (0) Fax: +31 (0) M NL Rev.A

Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest

Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest Het nieuwste, innovatieve hoortoestel Bij Beter Horen heeft u alle keuze in geavanceerde hoortoestellen met de meest recente innovaties. Dit zijn de allernieuwste

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden een rijk, actief en bevredigend leven te leiden, waarin u niet gehinderd

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent Grenzeloos genieten De ReSound LiNX 3D geeft u een andere kijk op hoortoestellen. U bepaalt vanaf nu wat u wilt horen, want ú bent de baas. Met de ReSound LiNX

Nadere informatie

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden

DRAADLOZE CONNECTIVITEIT. resound.com. Geniet van nóg meer geluiden DRAADLOZE CONNECTIVITEIT resound.com Geniet van nóg meer geluiden Hoor meer dan u ooit had durven dromen Dankzij de draadloze connectiviteit van ReSound heeft u contact met de wereld om u heen en leidt

Nadere informatie

ReSound ontwikkelt hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Wij willen u een rijk, actief en bevredigend leven laten leiden, waarin u niet wordt gehinderd door uwgehoorverlies. In ReSound Up Smart

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met oplossingen die het natuurlijke oor nabootsen. Wij willen u een rijk, actief en bevredigend leven laten leiden, waarin u niet gehinderd wordt door uw gehoorverlies.

Nadere informatie

Super Power hoortoestellen. resound.com. Krachtige versterking, ultieme connectiviteit

Super Power hoortoestellen. resound.com. Krachtige versterking, ultieme connectiviteit Super Power hoortoestellen resound.com Krachtige versterking, ultieme connectiviteit Dankzij mijn hoortoestellen weet ik waar het geluid vandaan komt. James Raath, 61 jaar Business consultant en super

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag ernaar bij uw audicien of scan hier/ga naar www.resound.nl/unite M101716-NL-13.07-Rev.A Laat u inspireren door het leven met ReSound Unite

Nadere informatie

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was.

De MiniMicrofoon is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is maar een kleine greep uit de reacties van onze klanten: De is nu net zo baanbrekend als de Open aanpassing dat jaren geleden was. Dit is de BESTE technologische verbetering sinds jaren. De accessoires

Nadere informatie

resound.com Het meest onopvallende hoortoestel

resound.com Het meest onopvallende hoortoestel AUDIOLOGIE CONNECTIVITEIT DESIGN APPS resound.com Het meest onopvallende hoortoestel RESOUND LiNX 2 Horen is nog nooit zo gemakkelijk geweest Doe uw splinternieuwe ReSound LiNX2 hoortoestellen in en ervaar

Nadere informatie

Hear better. Smile more.

Hear better. Smile more. Hear better. Smile more. Laat uw gehoor weer lachen Horen hoort bij het leven. Uw favoriete tv-programma s en muziek, gesprekken voeren en lachen met de mensen waar u om geeft. Heeft u een gehoorverlies,

Nadere informatie

De slimste manier om tinnitus te verlichten

De slimste manier om tinnitus te verlichten De slimste manier om tinnitus te verlichten Krijg controle over uw tinnitus ReSound LiNX TS TM verandert uw benadering van uw tinnitus. ReSound LiNX TS, onze vierde generatie tinnitus-oplossing is een

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw ReSound app. De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound

Nadere informatie

resound.com DRAADLOZE CONNECTIVEIT Omdat elk woord telt EEN HANDLEIDING VOOR OUDERS EN VERZORGERS

resound.com DRAADLOZE CONNECTIVEIT Omdat elk woord telt EEN HANDLEIDING VOOR OUDERS EN VERZORGERS resound.com DRAADLOZE CONNECTIVEIT Omdat elk woord telt EEN HANDLEIDING VOOR OUDERS EN VERZORGERS M102467-NL-16.04-Rev.A.indd 1 07-04-2016 15:02:54 Wat betekent gehoorverlies voor uw kind? Uw kind is uniek.

Nadere informatie

Nederland GN Hearing Benelux B.V Beltone Postbus AA Westervoort Nederland Tel.: Fax: Internet:

Nederland GN Hearing Benelux B.V Beltone Postbus AA Westervoort Nederland Tel.: Fax: Internet: Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een vriendendienst: de oprichter hielp een kennis om hem meer levensvreugde te bezorgen. Sinds 1940 bieden we kennis,

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag het aan uw audicien. Scan onderstaande QR code of ga naar www.resound.nl/unite M101550-NL-12.11-Rev.A Laat u inspireren door het leven met

Nadere informatie

Beltone apps HANDLEIDING

Beltone apps HANDLEIDING Beltone apps HANDLEIDING Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw Beltone app. De Beltone apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw Beltone

Nadere informatie

De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen

De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen De perfecte match voor u Gepersonaliseerd horen Gepersonaliseerd horen naar het volgende niveau tillen Iedere persoon is uniek, en zijn of haar gehoor ook. Daarom moet een hoortoestel niet alleen aansluiten

Nadere informatie

GN Hearing-app - handleiding

GN Hearing-app - handleiding GN Hearing-app - handleiding Inleiding De apps is bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw hoortoestellen. Geniet van onze innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent.

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Smarthoren Grenzeloos genieten De ReSound LiNX 3D geeft u een andere kijk op hoortoestellen. Met modellen die passen bij u én uw leefstijl. Loopt u op het strand,

Nadere informatie

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven

Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Oticon draadloze accessoires Alles wat u nodig heeft om verbonden te blijven Chapter 1 Maak dagelijkse taken eenvoudiger Oticon draadloze accessoires zijn een uitgebreide en gebruiksvriendelijke reeks

Nadere informatie

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Ontdek de ReSound Verso beleving. Scan deze QR code of ga naar www.resound.nl/verso Horen zoals de natuur het bedoeld heeft ReSound helpt mensen weer te horen. Wij ontwikkelen hooroplossingen die het natuurlijk

Nadere informatie

GN Hearing-app - handleiding

GN Hearing-app - handleiding GN Hearing-app - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw app. De apps is bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw hoortoestellen. Geniet

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal.

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal. Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal. Beltone Trust Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Het leven zit vol aangename verrassingen! Plezier maken met familie en vrienden, of reizen voor zaken

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound hoortoestellen. Geniet van de innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

App-gebruikershandleiding

App-gebruikershandleiding App-gebruikershandleiding Inleiding De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound hoortoestellen. Geniet van de innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw ReSound app. De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound

Nadere informatie

Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone

Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone Van start met... Quickguide voor gebruik van ReSound Smart-hoortoestellen met uw iphone Snelle installatie- en gebruikshandleiding voor de Made For iphone (MFi) functionaliteit Ondersteunde apparaten ReSound

Nadere informatie

ReSound FM-oplossingen en compatibiliteitsgids

ReSound FM-oplossingen en compatibiliteitsgids ReSound FM-oplossingen en compatibiliteitsgids Inhoud Introductie.... 3 Van start.... 3 Hoortoestellen voorbereiden voor FM-gebruik.... 3 ReSound FM-ontvangers.... 4 FM01...........................................4

Nadere informatie

App-gebruikershandleiding

App-gebruikershandleiding App-gebruikershandleiding Inleiding De apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw hoortoestellen. Geniet van onze innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers U kent het gevoel waarschijnlijk wel. U zit aan de eettafel en doet hard uw best

Nadere informatie

Handleiding voor connectiviteit en de ReSound Smart app voor Android

Handleiding voor connectiviteit en de ReSound Smart app voor Android Works with Android TM SMARTHOREN resound.com Handleiding voor connectiviteit en de ReSound Smart app voor Android Kennismaking met ReSound Smarthoren hoortoestellen WELKE TOESTELLEN ZIJN SMARTHOREN HOORTOESTELLEN?

Nadere informatie

Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen.

Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een vriendendienst: de oprichter hielp een kennis om hem meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 bieden we

Nadere informatie

Vertrouwen tot in de kleinste details

Vertrouwen tot in de kleinste details Vertrouwen tot in de kleinste details 02 03 Dit is de Onze nieuwste Premium-Plus hoortoestel gaat met zijn rijkere geluid en ongeëvenaarde streamingmogelijkheden elke verwachting te boven. Met ReSound

Nadere informatie

ReSoundVerso. Dragers van ReSound Verso zijn het roerend eens: Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

ReSoundVerso. Dragers van ReSound Verso zijn het roerend eens: Horen zoals de natuur het bedoeld heeft TM ReSoundVerso Dragers van ReSound Verso zijn het roerend eens: Horen zoals de natuur het bedoeld heeft De hoortoestellen filteren het geluid op zo'n manier dat ik me kan focussen op datgene waarin ik

Nadere informatie

resoundpro.com BASIS Een goed gesprek is onbetaalbaar EEN HANDLEIDING VOOR PROFESSIONALS

resoundpro.com BASIS Een goed gesprek is onbetaalbaar EEN HANDLEIDING VOOR PROFESSIONALS BASIS resoundpro.com Een goed gesprek is onbetaalbaar EEN HANDLEIDING VOOR PROFESSIONALS Uitzonderlijke verbindingen RESOUND UNITE DRAADLOZE ACCESSOIRES Nu kunnen ook de hoortoestellen uit deze prijsklasse

Nadere informatie

resound.com KINDEREN Meer woorden horen in het klaslokaal EEN HANDLEIDING VOOR LERAREN

resound.com KINDEREN Meer woorden horen in het klaslokaal EEN HANDLEIDING VOOR LERAREN resound.com KINDEREN Meer woorden horen in het klaslokaal EEN HANDLEIDING VOOR LERAREN M102482-NL-16.03-Rev.A.indd 1 15-03-2016 15:14:03 M102482-NL-16.03-Rev.A.indd 2 15-03-2016 15:14:14 Een prettige leeromgeving

Nadere informatie

Hoor de momenten die onvergetelijke herinneringen worden.

Hoor de momenten die onvergetelijke herinneringen worden. Beltone Promise Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 bieden we kennis, middelen,

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Traditionele technologie Nieuwe technologie Focust op één spreker, onderdrukt alle andere sprekers Opent het geluidsbeeld en sluit geen sprekers buiten U kent het

Nadere informatie

App-gebruikershandleiding. resound.com

App-gebruikershandleiding. resound.com App-gebruikershandleiding resound.com Inleiding De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound hoortoestellen. Geniet van de innovatieve

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

Gebruikershandleiding app. resound.com

Gebruikershandleiding app. resound.com Gebruikershandleiding app resound.com Inleiding De ReSound-apps zijn gemaakt om uw gehoorervaring te verbeteren en u beter te laten profiteren van uw ReSound-hoortoestellen. De innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 leveren wij de kennis, de middelen, de service

Nadere informatie

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone

Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Beltone First Snelstartgids voor gebruik van Beltone First met uw iphone Snelle installatie- en gebruikershandleiding voor de functionaliteit Made for voor iphone (Mfi) Ondersteunde hardware Beltone First

Nadere informatie

Gebruikersgids. resound.com

Gebruikersgids. resound.com Gebruikersgids resound.com 2 Als u tinnitus heeft, is het belangrijk om te weten dat... Er geen geneesmiddel voor tinnitus is, maar met geluidstherapie (in combinatie met behandeling) kunt u uw tinnitus

Nadere informatie

Gebruikersgids. resound.com

Gebruikersgids. resound.com Gebruikersgids resound.com Als u tinnitus heeft, is het belangrijk om te weten dat... Er geen geneesmiddel voor tinnitus is, maar met geluidstherapie (in combinatie met behandeling) kunt u uw tinnitus

Nadere informatie

Nieuwe slimme keuzes voor meer klanten

Nieuwe slimme keuzes voor meer klanten Nieuwe slimme keuzes voor meer klanten GESCHIKT VOOR ERNSTIG EN ZEER ERNSTIG GEHOORVERLIES TECHNISCHE SPECIFICATIES EO 98-DW Maximale versterking (50 db SPL input) Maximale output (90 db SPL input). 1600

Nadere informatie

Phonak Audéo TM. B-Direct. Als uw hoortoestellen direct verbinding hebben met uw mobiele telefoon*, life is on

Phonak Audéo TM. B-Direct. Als uw hoortoestellen direct verbinding hebben met uw mobiele telefoon*, life is on Phonak Audéo TM B-Direct Made For iphone Made For Android Made For All! Als uw hoortoestellen direct verbinding hebben met uw mobiele telefoon*, life is on iphone is a registered trademark of Apple, Inc.

Nadere informatie

VOOR HOORPROFESSIONALS. ReSound LiNX samen met de iphone gebruiken

VOOR HOORPROFESSIONALS. ReSound LiNX samen met de iphone gebruiken VOOR HOORPROFESSIONALS ReSound LiNX samen met de iphone gebruiken Installatie- en gebruikshandleiding voor de functie Made for iphone (MFi) Ondersteunde apparaten ReSound LiNX ondersteunt de MFi-functionaliteit

Nadere informatie

ReSound Smarthoren hoortoestellen. Een handleiding voor directe connectiviteit en de ReSound Smart TM app voor ios

ReSound Smarthoren hoortoestellen. Een handleiding voor directe connectiviteit en de ReSound Smart TM app voor ios ReSound Smarthoren hoortoestellen Een handleiding voor directe connectiviteit en de ReSound Smart TM app voor ios Inhoud KENNISMAKING MET RESOUND SMARTHOREN HOORTOESTELLEN 04 Welke toestellen van ReSound

Nadere informatie

Ontdek de kleuren van geluid.

Ontdek de kleuren van geluid. Ontdek de kleuren van geluid. Accessoires voor hoortoestellen. Life sounds brilliant. Hearing Systems signia-hoortoestellen.nl Optimaliseer uw luisterervaring. De kinderen naar school brengen in de ochtend,

Nadere informatie

De unieke lawaaionderdrukking met spectrale substractie vermindert ruis en lawaai, met behoud van een duidelijk spraaksignaal.

De unieke lawaaionderdrukking met spectrale substractie vermindert ruis en lawaai, met behoud van een duidelijk spraaksignaal. BELANGRIJKE FEATURES VAN RESOUND LINX2 FEATURE BESCHRIJVING VOORDEEL Binaurale Directionaliteit II met Spatial Sense De hoortoestellen wisselen steeds informatie uit dmv oorschelpherstel, binaurale compressie

Nadere informatie

Voor elke hoorwens een product

Voor elke hoorwens een product Voor elke hoorwens een product CRISP Overzicht eigenschappen GELUIDSVERWERKING CRISP 2 CRISP 3 Wide Dynamic Range Compression - aantal banden 7 8 Aantal instelbare kanalen 6 6 Aantal modellen 13 15 (incl.

Nadere informatie

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft

Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Horen zoals de natuur het bedoeld heeft Geeft de gebruiker de kracht om volop van het leven te genieten ReSound Verso De enige echte ondersteuning voor binaurale verwerking De kracht om zich aan elke omgeving

Nadere informatie

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld

SOUNDGATE. Draadloos verbonden met de wereld SOUNDGATE Draadloos verbonden met de wereld De mogelijkheden om verbonden te zijn, zijn beter dan ooit tevoren. Via allerlei elektronische apparaten maken we contact met familie, vrienden en collega s,

Nadere informatie

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com Beltone apps gebruikershandleiding Beltone.com Inleiding De Beltone apps zijn gemaakt om uw gehoorervaring te verbeteren en u beter te laten profiteren van uw Beltone-hoortoestellen. De innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

Handleiding voor connectiviteit en de ReSound Smart app voor ios

Handleiding voor connectiviteit en de ReSound Smart app voor ios SMARTHOREN resound.com Handleiding voor connectiviteit en de ReSound Smart app voor ios Kennismaking met ReSound Smarthoren hoortoestellen WELKE TOESTELLEN ZIJN SMARTHOREN HOORTOESTELLEN? Hieronder vindt

Nadere informatie

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA ZERENA hoortoestellen zijn zeer aantrekkelijk met een gestroomlijnd ontwerp, precisietechnologie en slimme opties. Bernafon Zerena minirite ZERENA

Nadere informatie

Phonak Bolero V. De beste op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid

Phonak Bolero V. De beste op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid Phonak Bolero V De beste op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid Ontdek de wereld Geniet van het leven. Het is de bedoeling dat u eropuit trekt in het leven en geniet van de wonderen die de wereld

Nadere informatie

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert Phonak NaÍda Q Power die uw leven verandert Communiceren We vinden dat elke stem belangrijk is. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Een handleiding voor professionals

Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Een handleiding voor professionals Geluid zoals u dat wenst. Waar u ook bent. Een handleiding voor professionals Geluid zoals uw klant dat wil. Door u tot in detail verzorgd. Met de nieuwste ReSound LiNX 3D verstaan uw klanten 40% meer

Nadere informatie

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA

VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA VLOEIEND EN GRENZELOOS HOREN. ALTIJD EN OVERAL. ZERENA Zerena hoortoestellen kunnen u helpen bij het horen en communiceren in alle situaties, van stil en geruisloos tot dynamisch en snel veranderend.

Nadere informatie

De perfecte match Gepersonaliseerd horen

De perfecte match Gepersonaliseerd horen De perfecte match Gepersonaliseerd horen Gepersonialiseerd horen naar het volgende niveau tillen Iedere persoon is uniek, en zijn of haar gehoor ook. Onze leefstijl, fysieke behoeften en persoonlijke smaak

Nadere informatie

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com Beltone apps gebruikershandleiding Beltone.com Inleiding Beltone-apps zijn gemaakt om uw gehoorervaring te verbeteren en u beter te laten profiteren van uw Beltone-hoortoestellen. De innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

GEWELDIG GELUID COSMETISCH EN DUURZAAM ONTWERP AANPASSEN EN GAAN FLEXIBELE OPTIES

GEWELDIG GELUID COSMETISCH EN DUURZAAM ONTWERP AANPASSEN EN GAAN FLEXIBELE OPTIES GEWELDIG GELUID Het geweldige geluid van Vea is te danken aan geavanceerde audiologische functies. Het feedback managementsysteem gaat fluiten tegen, zelfs in lastige luistersituaties. En dat zonder in

Nadere informatie

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen.

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen. Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen van de technologie op te zoeken, ontwikkelen we innovaties

Nadere informatie

Snelgids connectiviteit en de Interton Sound app

Snelgids connectiviteit en de Interton Sound app Snelgids connectiviteit en de Interton Sound app 2 Inhoud Compatibiliteit: Hoortoestellen en mobiele apparaten... 4 Van start met uw iphone, ipad of ipod touch... 6 Koppelen met uw Interton hoortoestellen..

Nadere informatie

collega s vragen of ze het nog eens kunnen herhalen is geen optie

collega s vragen of ze het nog eens kunnen herhalen is geen optie collega s vragen of ze het nog eens kunnen herhalen is geen optie ReSound Lex 1 Bijna onzichtbaar en eenvoudig te proberen ReSound Lex is geschikt voor mensen die jong van geest zijn en wiens zakelijk

Nadere informatie

De meest vanzelfsprekende contacten springen het minst in het oog

De meest vanzelfsprekende contacten springen het minst in het oog De meest vanzelfsprekende contacten springen het minst in het oog Sterk maar onzichtbaar verbonden met datgene wat het leven belangrijk maakt Pagina 4 Mensen en hun omgeving Lees hoe de verbeterde surround

Nadere informatie

Geniet van het verstaan van spraak als een normaalhorende. Krijg energie voor een hele dag met oplaadbare hoortoestellen

Geniet van het verstaan van spraak als een normaalhorende. Krijg energie voor een hele dag met oplaadbare hoortoestellen Geniet van het verstaan van spraak als een normaalhorende Krijg energie voor een hele dag met oplaadbare hoortoestellen Ga terug naar de situaties die u eerder vermeed Vindt u het lastig om gesprekken

Nadere informatie

Horen zoals u dat wilt

Horen zoals u dat wilt Horen zoals u dat wilt ESSENTIËLE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential GEWELDIGE PrESTaTIES Technologie die de werking van de hersenen ondersteunt Als u op zoek bent naar een hooroplossing, dan dient

Nadere informatie

Snelgids ReSound e-assist. Handleiding voor professionals

Snelgids ReSound e-assist. Handleiding voor professionals Snelgids ReSound e-assist Handleiding voor professionals Hoe u instellingen bijwerkt met ReSound e-assist In deze snelgids leest u hoe u instellingen bijwerkt met ReSound e-assist, met behulp van de ReSound

Nadere informatie

Door een keuze uit witte ruis, roze ruis, spraakruis of hoogfrequentieruis kunt u de geluidstherapie per klant optimaal personaliseren.

Door een keuze uit witte ruis, roze ruis, spraakruis of hoogfrequentieruis kunt u de geluidstherapie per klant optimaal personaliseren. EIGENSCHAP BESCHRIJVING VOORDEEL Tinnitus Sound Generator met vier vooraf ingestelde opties Door een keuze uit witte ruis, roze ruis, spraakruis of hoogfrequentieruis kunt u de geluidstherapie per klant

Nadere informatie

Nieuwe slimme keuzes voor meer klanten

Nieuwe slimme keuzes voor meer klanten Nieuwe slimme keuzes voor meer klanten Geschikt voor licht tot ernstig gehoorverlies Technische specificaties IEC 118-0 Oorsimulatorgegevens S NP HP UP Referentietest versterking (60 db SPL input) 41 43

Nadere informatie

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com

Beltone apps gebruikershandleiding. Beltone.com Beltone apps gebruikershandleiding Beltone.com Inleiding Beltone-apps zijn gemaakt om uw gehoorervaring te verbeteren en u beter te laten profiteren van uw Beltone-hoortoestellen. De innovatieve geluidstechnologie

Nadere informatie

AH-C50MA MUSIC MANIAC in-oortelefoon. Gebruiksaanwijzing

AH-C50MA MUSIC MANIAC in-oortelefoon. Gebruiksaanwijzing AH-C50MA MUSIC MANIAC in-oortelefoon Gebruiksaanwijzing Dank u voor het vertrouwen dat u in dit Denon-product hebt gesteld. Voordat u deze hoofdtelefoon gebruikt, raden wij u aan de beknopte handleiding

Nadere informatie

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF

STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF STERK VANUIT ELK PERSPECTIEF SUPREMIA Nieuwe perspectieven ontwikkelen Voor ieder van ons zijn geluiden belangrijk, maar voor kinderen zijn ze onmisbaar voor hun auditieve en cognitieve ontwikkeling. U

Nadere informatie

Power voor uw hersenen

Power voor uw hersenen Power voor uw hersenen POWER LINE Geniet van meer details in spraak - meer Power om deel te nemen aan het leven People First is our promise to empower people to communicate freely, interact naturally and

Nadere informatie

Vloeiend en grenzeloos horen. Altijd en overal. * Zerena. * Vloeiend en grenzeloos heeft betrekking op de werking van dit toestel.

Vloeiend en grenzeloos horen. Altijd en overal. * Zerena. * Vloeiend en grenzeloos heeft betrekking op de werking van dit toestel. Vloeiend en grenzeloos horen. Altijd en overal. * Zerena * Vloeiend en grenzeloos heeft betrekking op de werking van dit toestel. Zerena hoortoestellen helpen u grenzeloze mogelijkheden te ervaren. Ze

Nadere informatie

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW U KUNT HET EERSTE ECHT SLIMME HOOR- TOESTEL VAN DE WERELD ZELF VORMGEVEN Nu kan de kwaliteit van uw luisterervaring zich op het moment zelf en in het echte leven ontwikkelen.

Nadere informatie

Gebruik. Geniet. Vergeet.

Gebruik. Geniet. Vergeet. Gebruik. Geniet. Vergeet. Communiceer, neem deel, wees uzelf Een wandeling door het park, hoor de bladeren ritselen in de wind. Een gesprek voeren in een gezelschap, neem deel en wees uzelf zonder moeite.

Nadere informatie

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie.

Phonak Virto V. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak Virto V Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Gemaakt voor prestaties. Maatwerk voor discretie. Phonak verlegt voortdurend de grenzen van technologie met innovatieve producten die uw

Nadere informatie

Sand storm (S6) Pewter (P7) Cinnamon (Q9) Amber suede (S2)

Sand storm (S6) Pewter (P7) Cinnamon (Q9) Amber suede (S2) Producten worden weergegeven op werkelijke grootte Teal blast (S7) Sand storm (S6) Platinum (P6) Pewter shine (S5) Pewter (P7) Espresso boost (S3) Espresso (P4) Cinnamon (Q9) Charcoal (P8) Beige (01) Amber

Nadere informatie

Stemmen opvangen, overal en altijd

Stemmen opvangen, overal en altijd Stemmen opvangen, overal en altijd Interact We vinden dat elke stem belangrijk is. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de mensen om ons

Nadere informatie

VOOR AUDICIENS. ReSound Smart-hoortoestellen in combinatie met iphone, ipad en ipod touch gebruiken

VOOR AUDICIENS. ReSound Smart-hoortoestellen in combinatie met iphone, ipad en ipod touch gebruiken VOOR AUDICIENS ReSound Smart-hoortoestellen in combinatie met iphone, ipad en ipod touch gebruiken Installatie- en gebruikshandleiding voor de functie Made for iphone (MFi) Ondersteunde apparaten ReSound

Nadere informatie

Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties

Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties Gericht op stemmen, altijd en in alle situaties Interactie Elke stem is belangrijk. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de mensen om ons

Nadere informatie

Het geluid van Viron. Nog dichter bij de werkelijkheid. Viron

Het geluid van Viron. Nog dichter bij de werkelijkheid. Viron Het geluid van Viron. Nog dichter bij de werkelijkheid. Viron Viron Een hoortoestel dat u geluid laat ervaren zoals de natuur het bedoeld heeft. Bernafon Viron minirite Dompel u direct onder in de natuurlijke

Nadere informatie

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten?

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? In uw oren blijft de tijd gewoon doortikken Bent u bereid er iets aan te doen? Hoorproblemen zouden u niet moeten verhinderen om alles uit uw leven te

Nadere informatie

Korte handleiding voor iphone en Beltone HearPlus app voor ios

Korte handleiding voor iphone en Beltone HearPlus app voor ios Korte handleiding voor iphone en Beltone HearPlus app voor ios Inhoud INLEIDING BELTONE MADE FOR iphone HOORTOESTELLEN 04 Welke Beltone hoortoestellen zijn Made for iphone? 05 Apple-apparaten die samenwerken

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN. Tip: klik op de vragen om naar de antwoorden te gaan. Contents

VEELGESTELDE VRAGEN. Tip: klik op de vragen om naar de antwoorden te gaan. Contents Tip: klik op de vragen om naar de antwoorden te gaan Contents Welke apparatuur heb ik nodig om de app te gebruiken?... 2 Waarom heb ik de ReSound Unite Telefoonclip+ nodig om de app te gebruiken?... 2

Nadere informatie

MEER contact. Interactie met de wereld is zo belangrijk

MEER contact. Interactie met de wereld is zo belangrijk MEER interactie MEER contact Met Vigo Connect kunt u beter met iedereen communiceren. Uw geluidswereld gaat weer verrassend helder en duidelijk klinken, of u nu een licht of ernstig gehoorverlies heeft.

Nadere informatie

The hearing aid that opens up your world

The hearing aid that opens up your world The hearing aid that opens up your world Ga terug naar de situaties die u eeder vermeed Is het moeilijk om gesprekken te volgen? Misschien weet u hoe het voelt om aan een eettafel te zitten en veel moeite

Nadere informatie

SMARTPHONE- & HOORTOESTEL ACCESSOIRES

SMARTPHONE- & HOORTOESTEL ACCESSOIRES SMARTPHONE- & HOORTOESTEL ACCESSOIRES Draadloze, comfortabele connectiviteit Starkey heeft een compleet assortiment draadloze accessoires die het horen nog gemakkelijker maken in iedere luisteromgeving.

Nadere informatie

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN

Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Z SERIES DRAADLOZE HOORTOESTELLEN Welkom bij een nieuwe generatie Wireless hoortoestel technologie Wist u dat uw gehoor directe invloed heeft op uw algehele gezondheid? Starkey is ervan overtuigd dat u

Nadere informatie

ReSound Smart app VEELGESTELDE VRAGEN. Tip: Klik op de vraag om naar het antwoord te gaan.

ReSound Smart app VEELGESTELDE VRAGEN. Tip: Klik op de vraag om naar het antwoord te gaan. Tip: Klik op de vraag om naar het antwoord te gaan. VAN START... 3 Waar is de app te verkrijgen?... 3 Welk model hoortoestel werkt samen met de Resound Smart app?... 3 Op welke mobiele apparaten werkt

Nadere informatie

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal

Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal Geluid zoals u dat wilt Altijd en overal BEKIJK DE VIDEO Kijk wat de voordelen van de Beltone Trust zijn in dagelijkse situaties. Verrassingen van het leven die zelfs voor de beste hoortoestellen een behoorlijke

Nadere informatie

Gids voor connectiviteit en de ReSound Smart 3D app

Gids voor connectiviteit en de ReSound Smart 3D app Gids voor connectiviteit en de ReSound Smart 3D app 2 Inhoud Compatibiliteit: Hoortoestellen en mobiele apparaten...4 Van start met uw iphone, ipad of ipod touch...6 Koppelen met uw ReSound Smart Hoortoestellen...

Nadere informatie

Alle gesprekken. Alle mobiele telefoons. Alle vrijheid van oplaadbaarheid.

Alle gesprekken. Alle mobiele telefoons. Alle vrijheid van oplaadbaarheid. Alle gesprekken. Alle mobiele telefoons. Alle vrijheid van oplaadbaarheid. A Sonova brand Driven by Tempus 1 Gemaakt voor alle telefoons Moxi All-hoortoestellen maken direct verbinding met alle telefoons*

Nadere informatie

Phonak Virto V Hoorbaar groot. Zichtbaar klein.

Phonak Virto V Hoorbaar groot. Zichtbaar klein. Phonak Virto V Hoorbaar groot. Zichtbaar klein. Het best bewaarde geheim Onze inzet om continu de grenzen van technologie te verleggen, heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een discreter en innovatiever,

Nadere informatie

Gids voor connectiviteit en de ReSound Smart 3D app

Gids voor connectiviteit en de ReSound Smart 3D app Gids voor connectiviteit en de ReSound Smart 3D app 2 Inhoud Compatibiliteit: Hoortoestellen en mobiele apparaten... 4 Van start met uw iphone, ipad of ipod touch... 6 Koppelen met uw ReSound Smart Hoortoestellen...

Nadere informatie