Onder de naam Booms Advies B.V. werkzaam als zelfstandig dienstverlener op het gebied van organisatie ontwikkeling en tijdelijk management.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onder de naam Booms Advies B.V. werkzaam als zelfstandig dienstverlener op het gebied van organisatie ontwikkeling en tijdelijk management."

Transcriptie

1 Curriculum Vitae Personalia Naam: ing. R.H.F.H.M. Booms Roepnaam: Ruud Geboortedatum: 12 maart 1955 te Rotterdam Adres: Bleulandweg 480, 2803 HS GOUDA, Telefoon: Mobiel: ; Website: Werkervaring Onder de naam Booms Advies B.V. werkzaam als zelfstandig dienstverlener op het gebied van organisatie ontwikkeling en tijdelijk management. 1 januari oktober 2012 ( 28 uur per week) Gemeente Woudenberg, Afdelingshoofd Ontwikkeling & Beleid (15 medewerkers) Het als eindverantwoordelijk afdelingshoofd inrichten en aansturen van deze nieuwe afdeling na opheffen sectorenmodel. 1 januari januari 2012 ( 20 uur per week) Gemeente Woudenberg, Sectorhoofd Grondgebied (30 medewerkers) Het als eindverantwoordelijk sectorhoofd aansturen van de sector. 1 januari oktober 2011 ( 20/10 uur per week) Gemeente Weststellingwerf (Fr), Adviseur Het als adviseur ondersteunen van de gemeentesecretaris en betrokken hoofden van de nieuwe afdeling Omgeving en het Publiekscentrum in de doorontwikkeling van betrokken afdelingen. 1 november januari 2011 ( 36 uur per week) Gemeente Weststellingwerf (Fr), Afdelingshoofd Leefomgeving (25 medewekers) Het als eindverantwoordelijk afdelingshoofd aansturen van de afdeling.

2 Het uitvoeren van een optimaliseringstraject gekoppeld aan een samenvoeging met de afdeling Openbare Werken in een nieuwe afdeling Omgeving. 1 februari november 2009 ( 24 uur / 32 uur per week) Gemeente Steenwijkerland (Ov), (35 medewerkers) Adviseur doorontwikkeling team Ruimtelijke Ordening / afdelingshoofd Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling Het als adviseur vormgeven en implementeren van de doorontwikkeling van het Team RO / Het als eindverantwoordelijk afdelingshoofd aansturen van de afdeling REO. 1 augustus maart 2009 ( 24 uur per week) Gemeente Texel, Afdelingshoofd VTB (25 medewerkers) Het als eindverantwoordelijk afdelingshoofd inrichten van de nieuwe afdeling Vergunningen, Toezicht & Handhaving en Belastingen met de daarbij behorende taken en verantwoordelijkheden. Het uitvoeren van een optimaliseringstraject gekoppeld aan mogelijke (gedeeltelijke) uitbesteding / verzelfstandiging. 1 mei september 2008 (40 / 24 uur per week) plv. hoofd afdeling VROM, afdelingshoofd VTH en afdelingshoofd REO Het in deze functies met de daarbij horende verantwoordelijkheden als adviseur inrichten en uitvoeren van een ontwikkelingstraject van de betrokken afdelingen. Daarnaast coaching van een aantal medewerkers. 1 mei september 2006, (16 uur per week) Gemeente Bunschoten-Spakenburg, Plaatsvervangend gemeentesecretaris / Directeur Het als eindverantwoordelijk directeur opstarten van deze functie in het ingevoerde directiemodel en ingezet ontwikkelingstraject.. 1 mei mei 2006, (28 uur per week) Gemeente Bunschoten-Spakenburg, Sectorhoofd Grondgebiedzaken Het als eindverantwoordelijk sectorhoofd aansturen van de sector (55 medewerkers) in de overgang naar het Directiemodel. Daarnaast als projectleider Klantbegeleiding het vormgeven en uitvoeren van een ontwikkelingstraject.

3 1 april februari 2006, (16 uur per week) Gemeente Doetinchem, projectmedewerker project Bouwbegeleiding en adviseur Ontwikkeling Gemeentewinkel. Het als adviseur ondersteunen van de betreffende projectleider en het betrokken afdelingshoofd Gemeentewinkel. 1 februari april 2005, (32 uur per week) Gemeente Doetinchem, Afdelingshoofd Wonen & Bedrijven (35 medewerkers) Het als eindverantwoordelijk afdelingshoofd aansturen van de afdeling. Het inrichten en uitvoeren van een ontwikkeling van de afdeling richting de vorming van een afdeling Vergunningverlening en een afdeling Handhaving. Het als Projectleider Ontwikkeling Dienstverlening vormgeven en uitvoeren van een gemeentebreed ontwikkelingstraject. 1 september januari 2005, (16 uur per week) Procesmanager Openbare Werken, (afbouwtraject) Het als procesmanager naast betrokken 2 afdelingshoofden inrichten en uitvoeren van een Ontwikkel- en Verbetertraject voor de nieuwe afdeling Openbare Werken (100 medewerkers). Daarnaast het oprichten en uitvoeren van de doorontwikkeling cluster Toezicht en Handhaving van de afdeling VROM. Het als projectleider Verbetertraject VROM-taken inrichten van een verbetertraject.. 1 september januari 2004, (16 uur per week) Raad van Bestuur, Stichting VIVEKA, Barneveld, Procesmanager doorontwikkeling Handhavingszaken Het als procesmanager inrichten en uitvoeren van een Ontwikkel-en Verbetertraject gericht op versterking van de organisatie en verbreding van de markt richting de handhaving op het vakgebied VROM. Stichting VIVEKA is een specialist op het gebied van woonwagenzaken. (15 medewerkers). 1 maart september 2003, (32 uur per week) Procesmanager Openbare Werken en persoonlijke coach Het als procesmanager naast betrokken 2 afdelingshoofden een samenvoegingstraject inrichten en uitvoeren van twee vormende afdelingen naar een nieuwe afdeling Openbare Werken (100 medewerkers). Daarnaast de coaching van de afdelingshoofden Publiekszaken en VROM.

4 1 september maart 2003, (24 uur per week) Co-manager afdeling VROM en persoonlijke coach Het als procesmanager naast afdelingshoofd VROM een samenvoegings- en ontwikkelingstraject inrichten en uitvoeren van twee vormende afdelingen naar een nieuwe afdeling VROM (circa 40 medewerkers). Daarnaast de coaching van het (nieuwe) afdelingshoofd. 01 februari september 2002, (40 uur per week) Hoofd afdeling Bouw-,Woningtoezicht en Milieu, a.i.(30 medewerkers) Als integraal eindverantwoordelijk afdelingshoofd het vanuit een gemeentelijke herindeling inrichten en implementeren van een Ontwikkelen Verbetertraject om te komen tot een forse kwaliteitsslag in kader van vergunningverlening en actief programmatisch toezicht en handhaving. Daarnaast het zowel procesmatig als inhoudelijk ondersteunen van het project Dienstverleningsconcept Gast in eigen Huis. 16 mei januari 2002, (40 uur per week) Projectleider en hoofd Publiekszaken, (30 medewerkers) Als integraal verantwoordelijk projectleider binnen de gemeentebrede organisatieontwikkeling een proces inrichten om middels een verzelfstandiging en doorontwikkeling van het Gouds Dienstencentrum te komen tot een dienst Publiekszaken waarbinnen vanuit de 1 loket gedachte- de klant centraal staat. 1 september mei 2001, (40 uur per week) Sportland Gouda b.v, Directeur Sportland Gouda, (15 medewerkers, omzet 2000, 3 miljoen euro) Het als eindverantwoordelijk directeur ondersteunen van de eigenaren van dit bedrijf inzake het herijken van administratieve, technische en financiele processen in het kader van KEMA certificering, het herijken van het personeels- en arbeidsvoorwaardenbeleid en de dagelijkse aansturing van het bedrijf als eindverantwoordelijk directeur. 1 november september 1999, (40 uur per week) Procesmanager ontwikkelingstraject SPOOR Het als eindverantwoordelijk procesmanager inrichten en uitvoeren van een verbetertraject binnen de gemeentebrede organisatieontwikkeling SPOOR.

5 1 juni september 1999, (40 uur per week) Procesmanager ontwikkelingstraject Sociale Zaken + Werkgelegenheid De vormgeving en begeleiding van een Ontwikkel- en Verbetertraject en coaching van het betrokken middenkader 1 augustus februari 1998, (40 uur per week) Directeur ad interim dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Het als eindverantwoordelijk directeur aansturen van de dienst (90 medewerkers). 1 augustus januari 1997, (8 uur per week). A - Tex Lichttechniek b.v., Raamsdonksveer, (15 medewerkers) Adviseur Overheid, A-tex Lichtadvies (omzet ,= euro) Het doen van aquisitie richting gemeenten inzake aanlichten van (historische) gebouwen. 1 september juni 1998, (40 uur per week) Hoofd afdeling Bouw- en Woningtoezicht, (15 medewerkers) Secretaris van de Commissie voor Welstand en Monumenten. De dagelijkse leiding van de afdeling, het (doen) voeren van het secretariaat van de Commissie voor Welstand en Monumenten. De vormgeving en uitvoering van een actief handhavingsbeleid met betrekking tot Bouwregelgeving en Bestemmingsplannen. Het mede vormgeven van de actieve aanpak van de binnenstad van Gouda in het kader van de revitalisering van het kernwinkelgebied. 1 juli september 1992, (40 uur per week) Gemeente Rotterdam, Floormanager Informatiecentrum dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting, (25 medewerkers). Het mede vormgeven en dagelijks aansturen van een informatiecentrum 1 april juli 1991 Gemeente Rotterdam, dienst Bouw- en Woningtoezicht Plaatsvervangend districtschef en Bouwcoordinator 1987 Plaatsvervangend districtschef 1985, (25 medewerkers) Bouwinspecteur 1983 Adjunct bouwinspecteur 1982

6 Opleidingen: : MULO-A, : MTS Bouwkunde : HTS Bouwkunde Vakgerichte cursussen, managementopleidingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten waaronder een coachingsopleiding Persoonlijkheidskenmerken: Rustige, gevoelsmatige gedragsstijl Een praktisch ingestelde bouwer, een doener Mensgericht manager / adviseur en ontwikkelingsgericht dienstverlener Scherpe waarneming, analytisch sterk, grote lijnen Creatief, geduld, empathie Durf, initiatief, passie Gestructureerde aanpak, beslist Doorzetter RB, januari 2012

Van publiek naar privaat: en de gemeente dan?

Van publiek naar privaat: en de gemeente dan? Van publiek naar privaat: en de gemeente dan? Onderzoek naar hoe de gemeente Helmond aan de hand van in kaart gebrachte gevolgen van private kwaliteitsborging zo voorbereid mogelijk kan inspelen op het

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Andrea Pronk-De Palm

CURRICULUM VITAE Andrea Pronk-De Palm CURRICULUM VITAE Andrea Pronk-De Palm De rode draad door mijn loopbaan is altijd taal en tekst geweest en als dochter van een Neerlandicus/auteur en een handelscorrespondente is dat bijna vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Profiel. Contact. André Noorlander. Naam. Geboortedatum 4 november 1970 Burgerlijke staat

Profiel. Contact. André Noorlander. Naam. Geboortedatum 4 november 1970 Burgerlijke staat Profiel Naam André Noorlander Geboortedatum 4 november 1970 Burgerlijke staat Gehuwd Nationaliteit Nederlands Religie Protestant Ervaring ICT 20 jaar Ervaring leiding geven 15 jaar Ervaring (project)management

Nadere informatie

Curriculum Vitae Duco Scholtanus

Curriculum Vitae Duco Scholtanus Persoonlijke gegevens Roepnaam Duco Achternaam Scholtanus Mobiele telefoon 06-11767611 E-mail duco@scholtanus.nl Twitter @ducoscholtanus LinkedIn http://nl.linkedin.com/in/ducoscholtanus Scholing en opleidingen

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Mark Berck. Versie en datum: 1.0, 12 juni 2013. Thorbeckelaan 593 2564 CE Den Haag Tel: +31 6 236 79 220 info@cavero.

Curriculum Vitae. Mark Berck. Versie en datum: 1.0, 12 juni 2013. Thorbeckelaan 593 2564 CE Den Haag Tel: +31 6 236 79 220 info@cavero. Curriculum Vitae Mark Berck Versie en datum: 1.0, 12 juni 2013 Contactadres: Cavero B.V. Thorbeckelaan 593 2564 CE Den Haag Tel: +31 6 236 79 220 info@cavero.nl Naam Mark Berck Woonplaats Utrecht Geboortedatum

Nadere informatie

Doel of middel? Intergemeentelijke samenwerking door de gemeente Gulpen-Wittem. 9 juli 2007. Al Rekko

Doel of middel? Intergemeentelijke samenwerking door de gemeente Gulpen-Wittem. 9 juli 2007. Al Rekko Doel of middel? Intergemeentelijke samenwerking door de gemeente Gulpen-Wittem 9 juli 2007 Al Rekko Inhoudsopgave 1. Inleiding 7 1.1 Aanleiding en doel 7 1.2 Onderzoeksvraag 7 1.3 Reikwijdte en beperkingen

Nadere informatie

TECHNISCH MANAGEMENT & PERSONAL SKILLS cursussen januari - juni 2015

TECHNISCH MANAGEMENT & PERSONAL SKILLS cursussen januari - juni 2015 TECHNISCH MANAGEMENT & PERSONAL SKILLS cursussen januari - juni 2015 KENNIS VERBREDEN EN VERDIEPEN www.pao.tudelft.nl Verbeter uw concurrentiepositie met onze technisch management en personal skills cursussen!

Nadere informatie

Opdrachtgever Opdracht Periode

Opdrachtgever Opdracht Periode IK BEN TIM KOOPMAN Ik help organisaties met hun online marketing en internetstrategie. Als adviseur, als projectmanager, maar het liefst als interim manager. Waarom? Dan kan ik adviseren én uitvoeren.

Nadere informatie

Rustig, enthousiast, professioneel, analytisch, meedenkend, motiverend, teamplayer en flexibel. 2001 : Hogere Informatica Windesheim Zwolle

Rustig, enthousiast, professioneel, analytisch, meedenkend, motiverend, teamplayer en flexibel. 2001 : Hogere Informatica Windesheim Zwolle Persoonlijke gegevens Naam : Radstake Voornaam : Peter Adriaan Geslacht : Man Woonplaats : Zwolle Telefoonnummer : 06-46280714 E-mail : info@radstake-it-consultant.nl Geb. dat. : 24 april 1974 Nationaliteit

Nadere informatie

Aanpak Kantoren Transformatie Provincie Utrecht

Aanpak Kantoren Transformatie Provincie Utrecht Aanpak Kantoren Transformatie Provincie Utrecht januari 2015 Aanpak Kantoren Transformatie Provincie Utrecht januari 2015 Inhoud 1 Voorwoord 2 2 Inleiding 4 3 Context 6 4 Aanpak kantoren transformatie

Nadere informatie

the best CRM Bachelor Customer Relationship Management HBO Bedrijfskunde met speciale aandacht voor CRM

the best CRM Bachelor Customer Relationship Management HBO Bedrijfskunde met speciale aandacht voor CRM The Best CRM biedt in samenwerking met Hogeschool SDO een functiegerichte leergang met een specifieke aandacht voor Customer Relationship Management. Door ontwikkeling van competenties bij eigen medewerkers

Nadere informatie

Minder regels, beter doen

Minder regels, beter doen Minder regels, beter doen nader bekeken periode juni 2006-december 2008 Hof van Twente steeds harder op weg naar minder regels en een betere dienstverlening! Gemeente Hof van Twente Juni 2006-december

Nadere informatie

Strategisch Opleidingsbeleid

Strategisch Opleidingsbeleid Strategisch Opleidingsbeleid Inhoudsopgave MANAGEMENT SUMMARY 3 1. INLEIDING 4 Wat is het doel? 2. KADER 6 2.1 Opleiden op strategisch niveau 3. STRATEGISCH BELEID 7 3.1 Integraal management 3.2 Klantgerichtheid

Nadere informatie

STUURGROEP BIJLAGE 5D. Impactanalyse Binnengemeentelijk Gebruik - Keten BAG-GBA-WOZ-WABO

STUURGROEP BIJLAGE 5D. Impactanalyse Binnengemeentelijk Gebruik - Keten BAG-GBA-WOZ-WABO STUURGROEP BIJLAGE 5D Impactanalyse Binnengemeentelijk Gebruik - Keten BAG-GBA-WOZ-WABO Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1. Aanleiding en doelstelling... 3 1.2. Doel en kaders impactanalyse...

Nadere informatie

Automatiseringservaring sinds 1995. Werk- & denkniveau

Automatiseringservaring sinds 1995. Werk- & denkniveau PERSONALIA Naam Arjan Fraaij Geboortedatum 16 april 1974 Woonplaats Oosterhout Automatiseringservaring sinds 1995 Werk- & denkniveau HBO FUNCTIE Business Intelligence consultant / Informatie analist Verantwoordelijk

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Persoonlijke gegevens Naam R.J. Schudde Roepnaam Rolf Titel MSc Woonplaats Zwolle Geboortedatum 14 september 1967 Nationaliteit Nederlander Burgerlijke staat gehuwd, 4 kinderen Telefoon 06-43239156 Referenties

Nadere informatie

Coalitieakkoord Gemeente Edam-Volendam 2010-2014. Werken vanuit de basis. Coalitieakkoord 2010-2014 Werken vanuit de basis Pagina 1 van 17

Coalitieakkoord Gemeente Edam-Volendam 2010-2014. Werken vanuit de basis. Coalitieakkoord 2010-2014 Werken vanuit de basis Pagina 1 van 17 Coalitieakkoord Gemeente Edam-Volendam 2010-2014 Werken vanuit de basis Coalitieakkoord 2010-2014 Werken vanuit de basis Pagina 1 van 17 Inhoud Inleiding...3 1: Bestuur en organisatie...4 Bestuur...4 Organisatie...4

Nadere informatie

Leergang mensgericht leidinggeven

Leergang mensgericht leidinggeven Leergang mensgericht leidinggeven Open inschrijving voor managers en leidinggevende professionals in de zorg Opzet: Metaprofiel Analyse : meten van uw denkstijlen Zes trainingsdagen in vier maanden Afsluitende

Nadere informatie

TWEEDE INTEGRALE BEGROTINGSUPDATE 2011

TWEEDE INTEGRALE BEGROTINGSUPDATE 2011 TWEEDE INTEGRALE BEGROTINGSUPDATE 2011 Vastgesteld in de openbare raadsvergadering op 3 november 2011 Pagina 2 van 110 INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE... 3 INLEIDING... 5 I. ONTWIKKELINGEN PER PROGRAMMA...

Nadere informatie

ITIL Foundation v2 Certificaat 2001. Prince2 Foundation Certificaat 2009 Prince2 Practitioner Certificaat 2009

ITIL Foundation v2 Certificaat 2001. Prince2 Foundation Certificaat 2009 Prince2 Practitioner Certificaat 2009 Persoonlijke gegevens Naam Geboortedatum Adres Woonplaats Telefoon Mail / web Linkedin Skype Opleiding Overig studie Ir Erik Boerrigter MBA 22 november 1973 Valkenboskade 599 2563 JE, s Gravenhage 070-3639876

Nadere informatie

versie vastgesteld Staatscourant 10300, 15 juni 2011 Redactie: v/ m VROM

versie vastgesteld Staatscourant 10300, 15 juni 2011 Redactie: v/ m VROM 1 Selectielijst voor de neerslag van de handelingen op het beleidsterrein rijkshuisvesting voor de Rijksgebouwendienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties 2010 - versie vastgesteld

Nadere informatie

Potentieel- en loopbaanbeoordeling de heer Voorbeeld in kader Van Werk Naar Werk Traject hoofdstuk 10 d CAR

Potentieel- en loopbaanbeoordeling de heer Voorbeeld in kader Van Werk Naar Werk Traject hoofdstuk 10 d CAR Potentieel- en loopbaanbeoordeling de heer Voorbeeld in kader Van Werk Naar Werk Traject hoofdstuk 10 d CAR Mens en organisatie Verandermanagement Personeel en organisatie Leiderschapscoaching Teamontwikkeling

Nadere informatie

Digitale dienstverlening, een vak!

Digitale dienstverlening, een vak! Nieuwsbrief Samenwerking / nummer 1 / januari 2006 Digitale dienstverlening, een vak! Gemeenten worden via de overheid gestimuleerd om, vanaf begin 2007, 65% van de dienstverlening ook digitaal aan te

Nadere informatie

Curriculum Vitae Richard Dulfer

Curriculum Vitae Richard Dulfer Curriculum Vitae Richard Dulfer Richard Dulfer SYSTEM ENGINEER ERVARING 2013-heden Stichting Inlichtingenbureau Medewerker Technisch Support Tijdelijke terugkeer bij het IB. Meer info zie vorige periode.

Nadere informatie

Convenant Energiebesparing bestaande gebouwen ( Meer met Minder )

Convenant Energiebesparing bestaande gebouwen ( Meer met Minder ) Convenant Energiebesparing bestaande gebouwen ( Meer met Minder ) Partijen: 1. De Minister voor Wonen, Wijken en Integratie, mevrouw drs. Ella Vogelaar, te dezen handelend als bestuursorgaan; 2. De Minister

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Opleiding Profiel Overige opleidingen Opleidingen en certificeringen

CURRICULUM VITAE Opleiding Profiel Overige opleidingen Opleidingen en certificeringen CURRICULUM VITAE Naam : Arjan Otter Geboortedatum : 16 april 1970 Adres : Zwenghout 20 Postcode : 3991 PG Woonplaats : Houten Telefoon : 06-29475048 Burgerlijke staat : Gehuwd Nationaliteit : Nederlandse

Nadere informatie

Succesvolle projecten door resultaatgerichtheid, dienend leiderschap en duidelijke communicatie.

Succesvolle projecten door resultaatgerichtheid, dienend leiderschap en duidelijke communicatie. Persoonsgegevens Curriculum Vitae Marc de Boer Marc de Boer 06-14460350 Marc.de.boer@sology.nl Woonplaats Amsterdam Geboortedatum 21 oktober 1969 Nationaliteit Nederlandse BSN 1959 35 962 Profielschets

Nadere informatie

Samen sterk Werkgroep intergemeentelijke samenwerking. Rapport november 2009

Samen sterk Werkgroep intergemeentelijke samenwerking. Rapport november 2009 Samen sterk Werkgroep intergemeentelijke samenwerking Rapport november 2009 Inhoud: Samenvatting en beknopt overzicht 1. Aanleiding van het traject 2. Onderzoek Prof Heene 3. Vervolgwerkgroep Samen Sterk?!

Nadere informatie

OPLEIDING DIRECTEUR PRIMAIR ONDERWIJS 2014-2015. 6e leergang

OPLEIDING DIRECTEUR PRIMAIR ONDERWIJS 2014-2015. 6e leergang OPLEIDING DIRECTEUR PRIMAIR ONDERWIJS 2014-2015 6e leergang Voorwoord Scholen worden steeds grotere en complexere organisaties. De taken van het management in deze scholen worden daardoor ingewikkelder

Nadere informatie

STAP 5 - AGENDA VOOR DE STAD

STAP 5 - AGENDA VOOR DE STAD STAP 5 AGENDA VOOR DE STAD mei 2015 STAP 5 - AGENDA VOOR DE STAD BESLUITVORMING DOMEINEN EN BESPARINGSVOORSTELLEN KADERNOTA 2016 26 mei 2015 STAP 5 AGENDA VOOR DE STAD mei 2015 INHOUDSOPGAVE Samenvatting

Nadere informatie