1. DE AANWERVINGSVOORWAARDEN:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. DE AANWERVINGSVOORWAARDEN:"

Transcriptie

1 1 Gemeentebestuur van Stabroek. Administratief Centrum, Dorpsstraat Stabroek. Dienst personeelszaken. 03/ Het gemeentebestuur van Stabroek gaat over tot de aanwerving van een GEMEENTESECRETARIS (m/v) Het betreft hier een voltijdse functie in statutair dienstverband in een decretale graad met een proeftijd van 12 maanden. - De functie is te begeven bij aanwerving en er wordt een werfreserve van 18 maanden aangelegd. - U dient te slagen voor de selectieprocedure. - Datum van indiensttreding is voorzien op 1 september U bent Belg. 1. DE AANWERVINGSVOORWAARDEN: U bent van onberispelijk gedrag en u geniet de burgerlijke en politieke rechten. U bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie. U dient houder te zijn van een erkend diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot een betrekking van het niveau A: - een masterdiploma of een diploma van het universitair onderwijs of een diploma van het hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs. - diploma s of getuigschriften van masteropleidingen of master-na-masteropleidingen, erkend en geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accredatieorganisatie (NVAO); - diploma s van doctor; - of houder zijn van de diploma s opgenomen in de overgangsmaatregel voor niveau A, toegevoegd in de bijlage van de RPR voor het gemeentepersoneel van Stabroek: zie hiervoor laatste blad van dit informatiebundel. - over minimum 5 jaar relevante beroepservaring beschikken, waarvan minstens 3 jaar in een leidinggevende functie.

2 2 2. DE SELECTIEPROCEDURE De selectie wordt uitgevoerd op basis van selectiecriteria en technieken afgestemd op de functiebeschrijving voor deze functie. De selectie bestaat uit drie onderdelen : 1. Schriftelijk gedeelte : 50 punten Het schriftelijk gedeelte bestaat uit cases die inhoudelijk relevant zijn voor de functie en die de kandidaten schriftelijk uitwerken. De context van de cases wordt steeds duidelijk geschetst, evenals de opdrachten die de kandidaten dienen uit te werken. Naast het inhoudelijke aspect van de functie wordt ook gepeild naar leidinggevende inzichten. Het schriftelijk gedeelte is tijdsgebonden. Het schriftelijke gedeelte is eliminerend. Om te slagen dienen de kandidaten minstens 50% te behalen. De 7 hoogst gerangschikte van de geslaagde kandidaten gaan door naar het mondelinge gedeelte. 2. Mondeling gedeelte : 50 punten Het mondelinge gedeelte bestaat uit een jurygesprek met case. Hier gebeurt de evaluatie van de overeenstemming van het profiel van de kandidaat met de specifieke vereisten van de functie evenals van zijn/haar motivatie en professionele verwachtingen. De kandidaat krijgt voorbereidingstijd voor de case en licht deze vervolgens tijdens het jurygesprek toe. Met de case en het mondelinge gedeelte wordt onder meer gepeild naar de interpersoonlijke en relationele competenties. Het mondelinge gedeelte met case is eliminerend. Om te slagen dienen de kandidaten minstens 50% te behalen. De 3 hoogst gerangschikte van de geslaagde kandidaten gaan door naar het assessment center. 3. Assessment Center. Tijdens het assessment center worden een aantal gedragscompetenties getoetst die gebaseerd zijn op de functieomschrijving. De kandidaten dienen minstens een geschikt te behalen om geslaagd te zijn. Het advies van het assessment center is bindend. Het assessment center worden in de kantoren van Ascento Berchem georganiseerd. Eindresultaat. Om als geslaagd te worden beschouwd dienen de kandidaten zowel op het schriftelijke als op het mondeling gedeelte minimum 50% van de punten te behalen en minimum 60% in het totaal en daarnaast een zeer geschikt of geschikt behalen op het assessment center.

3 3 3. HET FUNCTIEPROFIEL : Als gemeentesecretaris ben je de algemeen directeur en de leider van de gemeentelijke administratie. Je staat aan het hoofd van het gemeentepersoneel (een 150- tal medewerkers) en je bent de drijvende kracht van de gemeentelijke administratie en het managementteam. Je bent de griffier en de strategisch adviseur van de politieke organen, je bent regisseur en motivator zodat de Stabroekse burgers kunnen rekenen op een degelijke en doeltreffende gemeentelijke dienstverlening. Functie-inhoud Uitvoeren van de wettelijke en decretale bevoegdheden : - openbaarheid van bestuur. - Eindverantwoordelijke voor de opmaak van de notulen van de beraadslagingen van de organen. BELEID : 1.Voorbereiden van het gemeentelijk beleid (strategisch) - Opstellen van de strategische nota en meerjarenplanning. - Jaarlijks opstellen van voorstel van beleidsnota met goede integratie van de budgettaire aspecten. - Bespreken van plannen en budgetten met schepencollege en eventueel gemeenteraad en eventueel bijsturen. 2.Voorbereiden van de uitvoering van het gemeentelijk beleid. - Voorbereiden van dossiers, zorgen voor de nodige ondersteunende documenten, wetgeving, argumenten.. - Zorgen voor uitgewerkte ontwerpen van besluit. - Adviseren van de burgemeester, het schepencollege en de gemeenteraad, zowel op juridisch als op bestuurskundig vlak. - Adviseren m.b.t. gevolgen van beslissingen, op korte en lange termijn, op financieel vlak, op het vlak van personeel en organisatie, enz. MANAGEMENT: 3.Plannen, organiseren van de organisatie en werkingsprocessen. - Opstellen van de afsprakennota namens het managementteam en overleg met schepencollege hierover. - Opstellen van personeelsbehoeftenplannen, aanpassingen organogram en de personeelsformatie van de gemeentelijke organisatie. - Evaluatie van de werkingsprocessen, bijsturen waar nodig. - Bespreken van voorstelen m.b.t. organisatie en processen met het schepencollege en de gemeenteraad. 4. Uitvoeren van beleid en organiseren van de dienstverlening aan de bevolking. - Installeren van systemen en kwaliteitscontrole binnen de organisatie, opvolgen en optimaliseren waar nodig. - Uitvoeren van beleid in samenspraak met het schepencollege.

4 4 PERSONEELSBELEID: 5. Organiseren van het personeelsbeleid. - Zorgen voor de adequate HR processen (rekrutering en selectie van medewerkers, vorming en ontwikkeling, prestatie evaluatie, - Werken aan een geschikte organisatiecultuur ( explicatie van organisatiewaarden, vervullen voorbeeldrol,.). LEIDINGGEVEN: 6.Leidinggeven/begeleiden van medewerkers. - Zorgen voor een efficiënte en motiverende delegatie van bevoegdheden naar leidinggevenden toe.. - Ontwikkelen van een professionele samenwerkingsrelatie met de directe medewerkers : maken van afspraken, organiseren van overleg, begeleiden, houden van functioneringsgesprekken. - Zorgen voor interne communicatie/informatiedoorstroming. INTERNE CONTROLE: 7.Organiseren van de interne controle. - In nauwe samenwerking en overleg met financieel beheerder ontwikkelen en opzetten van ETERNE COMMUNICATIE/NETWERKING: 8.Onderhouden van externe contacten. - Onderhouden van contacten en samenwerken met belangrijke derden. Competenties: Competentieprofiel hoger kader Vakspecifieke/Cognitieve Competenties Probleemoplossend Vermogen Informatieverwerking Vakkennis Vaktechnische vaardigheden Persoonlijke Competenties Verantwoordelijkheidszin Integriteit/eerlijkheid Stressbestendigheid Flexibiliteit Nauwgezetheid

5 5 Organisatievermogen (Plannen en Organiseren) Zelfstandigheid Initiatief Creativiteit Relatie met Anderen/Communicatie Klantgerichtheid Communicatie Relationele Vaardigheden Empathie Met Betrekking tot de Omgeving/Samenwerken/Leidinggeven Teamwerk Organisatiebetrokkenheid/Loyauteit Organisatiesensitiviteit Visie (Vooruitziendheid) Leiderschap Voormelde functieomschrijving en taakinhoud zijn niet beperkend en kunnen ten allen tijde worden aangepast aan nieuwe evoluties of organisatorische accenten binnen de gemeente. Waardering : Minimum bruto maandwedde = 4.480,39. Maximum bruto maandwedde = 6.538,44 4. DE WEDDE : Kandidaten die gelijkaardige prestaties verricht hebben in de openbare sector mogen deze jaren in rekening brengen voor de vaststelling van de geldelijke anciënniteit. Kandidaten die gelijkaardige prestaties verricht hebben in de privé-sector of als zelfstandige, kunnen hiervan tot maximum 10 jaren inbrengen voor het vaststellen van de geldelijke anciënniteit. Andere financiële voordelen : - Maaltijdcheques aan 7 euro/stuk. - Mobiliteitsvergoeding - Hospitalisatieverzekering - Tot 60% tussenkomst in kosten openbaar vervoer. Uurregeling: - U werkt 35 uren per week met een glijdend werkrooster. Personeelsleden kiezen zelf het begin en het einde van hun arbeidsdag en hun rustpauze.

6 6 Hierbij moet het personeelslid de stamtijden (verplicht aanwezig van 9u tot 12u en van 13u30 tot 15u30) en de grenzen van de dagelijkse arbeidsduur (7u30 17u30) respecteren. Een verplichte middagpauze van 30 minuten is in acht te nemen, bij niet opname wordt deze automatisch afgetrokken van de gewerkte tijd. Bij een halve dag prestatie lopen de glijdende uren van 7u30 tot 13u of van 12u30 tot 17u30 Verlofopname kan per volledige dag van 7u of per halve dag van 3u30 5. INDIENEN VAN DE KANDIDATUUR Solliciteren voor deze functie doe je uitsluitend via Laad tijdens je sollicitatie je sollicitatiebrief, cv, en een kopie van je diploma op. Je kan je sollicitatie ook per post versturen naar Jobpunt Vlaanderen, t.a.v. Margo Graindourze, Technologielaan 11, 3001 Heverlee. Ook hier is je sollicitatie vergezeld van je sollicitatiebrief, cv, en een kopie van je diploma. Je kandidatuur stellen ofwel via ofwel via de post naar Jobpunt Vlaanderen kan tot en met 23 APRIL Kandidaten wiens sollicitatie niet vergezeld is van het vereiste diploma uiterlijk op 23 april 2017 worden niet toegelaten tot deelname aan de selectieproeven. Voor het einde van de volledige selectieprocedure dient u ook nog de volgende stukken in te sturen: - Een recent bewijs van goed gedrag en zeden. ( niet ouder dan 3 maanden) - Een uittreksel uit uw geboorteakte. - De bewijzen en/of attesten van beroepservaring. ( zie aanwervingsvoorwaarden) 6. NUTTIGE INLICHTINGEN Inlichtingen over de inhoud van de functie: Gemeentebestuur Stabroek dienst personeelszaken 03/ Inlichtingen over de selectieprocedure : Jobpunt Vlaanderen algemeen nummer 016/ Bijlage: Diplomavoorwaarden ( nieuwe lijst MB 19/03/2013) Overgangsmaatregel niveau A: a) diploma's van licentiaat, doctor, apotheker, burgerlijk ingenieur, landbouwkundig ingenieur, ingenieur in de scheikunde en de landbouwindustrieën, handelsingenieur, burgerlijk ingenieurarchitect, bio-ingenieur, arts, tandarts of dierenarts, uitgereikt door de Belgische universiteiten, met inbegrip van de aan die universiteiten verbonden scholen, of door de bij wet of bij decreet daarmee gelijkgestelde instellingen, als de studie ten minste vier jaar heeft omvat, zelfs als een gedeelte van die studie niet in een van de voormelde onderwijsinstellingen werd volbracht of als de examens niet werden afgelegd bij een door de staat of door een van de gemeenschappen ingestelde examencommissie; b) diploma's van licentiaat in de handelswetenschappen, handelsingenieur, licentiaat in de bestuurskunde, licentiaat-vertaler, licentiaat-tolk, licentiaat in de nautische wetenschappen, industrieel ingenieur, architect, licentiaat in de toegepaste communicatie, licentiaat in de kinesitherapie en van licentiaat in de arbeidsorganisatie en gezondheid, uitgereikt door een door de staat of door

7 7 een van de gemeenschappen opgerichte, gesubsidieerde of erkende instelling van het hoger onderwijs van twee cycli of door een door de staat of door een van de gemeenschappen ingestelde examencommissie; c) diploma's van interieurarchitect, licentiaat in de productontwikkeling, meester in de muziek, de beeldende kunst, de dramatische kunst, de audiovisuele kunst,het productdesign of in de conservatierestauratie, uitgereikt door een door de Vlaamse Gemeenschap opgerichte, gesubsidieerde of erkende instelling van het hoger onderwijs van twee cycli of door een door die gemeenschap ingestelde examencommissie; d) getuigschriften, uitgereikt aan degenen die geslaagd zijn voor de studie aan de polytechnische afdeling of aan de afdeling Alle Wapens van de Koninklijke Militaire School en die krachtens de wet van 11 september 1933 op de bescherming van de titels van het hoger onderwijs gerechtigd zijn tot het voeren van de titel van burgerlijk ingenieur of van licentiaat met de door de koning bepaalde kwalificatie; e) diploma uitgereikt door de Koloniale Hogeschool van België in Antwerpen, of licentiaatsdiploma, uitgereikt door het Universitair Instituut voor Overzeese Gebieden in Antwerpen als de studie ten minste vier jaar heeft omvat; f) diploma van licentiaat in de handelswetenschappen, de bestuurswetenschappen, van handelsingenieur, licentiaatvertaler of licentiaat-tolk, uitgereikt door instellingen van het hoger technisch onderwijs van dederde graad of door instellingen van technisch onderwijs, gerangschikt als handelshogescholen categorie A5, of door een door de staat ingestelde examencommissie; g) diploma of eindgetuigschrift, uitgereikt na een cyclus van vijf jaar door de afdeling Bestuurswetenschappen van het Institut d' Enseignement Supérieur Lucien Cooremans in Brussel, door het Hoger Instituut voor Bestuurs- en Handelswetenschappen in Elsene of door het Provinciaal Hoger Instituut voor Bestuurswetenschappen in Antwerpen.

1. DE AANWERVINGSVOORWAARDEN:

1. DE AANWERVINGSVOORWAARDEN: 1 Gemeentebestuur van Stabroek. Administratief Centrum, Dorpsstraat 45 2940 Stabroek. Dienst personeelszaken. 03/210.11.90. Het gemeentebestuur van Stabroek gaat over tot de aanwerving van een VOLTIJDS

Nadere informatie

Bijlage 1. Diplomavoorwaarden (koppeling diploma - administratief niveau)

Bijlage 1. Diplomavoorwaarden (koppeling diploma - administratief niveau) Bijlage 1. Diplomavoorwaarden (koppeling diploma - administratief niveau) 1. De volgende diploma's en getuigschriften worden, naargelang van het administratieve niveau, in aanmerking genomen voor aanwerving:

Nadere informatie

DE VLAAMSE MINISTER VAN BESTUURSZAKEN, BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, TOERISME EN VLAAMSE RAND

DE VLAAMSE MINISTER VAN BESTUURSZAKEN, BINNENLANDS BESTUUR, INBURGERING, TOERISME EN VLAAMSE RAND Ministerieel besluit tot vaststelling van de lijst van erkende diploma s of getuigschriften per niveau ter uitvoering van artikel 11, 2, tweede lid, van het besluit van de Vlaamse Regering van 7 december

Nadere informatie

AANWERVING SYSTEEMBEHEERDER ICT (M/V/X)

AANWERVING SYSTEEMBEHEERDER ICT (M/V/X) AANWERVING SYSTEEMBEHEERDER ICT (M/V/X) Niveau B4-B5 statutair voltijds Met aanleg van een werfreserve van 2 jaar Het gemeentebestuur van Stabroek gaat over tot de aanwerving van een voltijdse Systeembeheerder

Nadere informatie

AANWERVING DESKUNDIGE MANAGEMENT ONDERSTEUNING (M/V/X)

AANWERVING DESKUNDIGE MANAGEMENT ONDERSTEUNING (M/V/X) AANWERVING DESKUNDIGE MANAGEMENT ONDERSTEUNING (M/V/X) Niveau B1-B3 contractueel voltijds Met aanleg van een werfreserve van 1 jaar Het gemeentebestuur van Stabroek gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

AANWERVING ADJUNCT-COÖRDINATOR SOCIO-CULTURELE ZAKEN (M/V/X)

AANWERVING ADJUNCT-COÖRDINATOR SOCIO-CULTURELE ZAKEN (M/V/X) AANWERVING ADJUNCT-COÖRDINATOR SOCIO-CULTURELE ZAKEN (M/V/X) Niveau B1-B3 contractueel voltijds Met aanleg van een werfreserve van 1 jaar Het gemeentebestuur van Stabroek gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

Koppeling diploma - administratief niveau

Koppeling diploma - administratief niveau BIJLAGE Bijlage nr. Koppeling diploma - administratief niveau 1. De volgende diploma's en getuigschriften worden, naar gelang van het administratieve niveau, in aanmerking genomen voor aanwerving bij de

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Secretaris OCMW Alveringem Decretale graad (0,75FTE)

Functie- en competentieprofiel Secretaris OCMW Alveringem Decretale graad (0,75FTE) 1. Positionering in het organogram Functie- en competentieprofiel Secretaris OCMW Alveringem Decretale graad (0,75FTE) Onder het gezag van de OCMW-raad en het Vast Bureau Schakel tussen beleid en medewerkers

Nadere informatie

AANWERVING DESKUNDIGE HRM (M/V/X)

AANWERVING DESKUNDIGE HRM (M/V/X) AANWERVING DESKUNDIGE HRM (M/V/X) Niveau B1-B3 contractueel voltijds Met aanleg van een werfreserve van 1 jaar Het gemeentebestuur van Stabroek gaat over tot de aanwerving van een voltijdse deskundige

Nadere informatie

Bijlage 5 Afdeling III. Bijlage 5 BIJLAGE BIJ HET KONINKLIJK BESLUIT VAN 2 OKTOBER 1937 HOUDENDE HET STATUUT VAN HET RIJKSPERSONEEL.

Bijlage 5 Afdeling III. Bijlage 5 BIJLAGE BIJ HET KONINKLIJK BESLUIT VAN 2 OKTOBER 1937 HOUDENDE HET STATUUT VAN HET RIJKSPERSONEEL. Bijlage 5 Afdeling III Bijlage 5 BIJLAGE BIJ HET KONINKLIJK BESLUIT VAN 2 OKTOBER 1937 HOUDENDE HET STATUUT VAN HET RIJKSPERSONEEL 1 diplomkb) De volgende diploma's of getuigschriften komen in aanmerking

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Secretaris Decretale graad klasse 5

INFORMATIEBERICHT. Secretaris Decretale graad klasse 5 INFORMATIEBERICHT Secretaris Decretale graad klasse 5 Het gemeentebestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een stadssecretaris (decretale graad voltijdse statutaire functie) (m/v), met aanleg

Nadere informatie

c) de graad van doctor, uitgereikt door een ambtshalve geregistreerde instelling;

c) de graad van doctor, uitgereikt door een ambtshalve geregistreerde instelling; Vlaamse Gemeenschapscommissie Collegebesluit nr. 20162017-0664 30-03-2017 BIJLAGE Bijlage nr. 1 Koppeling diploma administratief niveau 1. De volgende diploma's en getuigschriften worden, naar gelang van

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

AANWERVING TIJDELIJK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BURGERZAKEN 0,5 VE (M/V/X)

AANWERVING TIJDELIJK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BURGERZAKEN 0,5 VE (M/V/X) AANWERVING TIJDELIJK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BURGERZAKEN 0,5 VE (M/V/X) Niveau C1-C3 contractueel bepaalde duur (2 jaar) halftijds (17,5/35) Het Lokaal bestuur Stabroek gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD CULTUUR, TOERISME & EVENEMENTEN - Graad B1-B3 (Bachelor)

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD CULTUUR, TOERISME & EVENEMENTEN - Graad B1-B3 (Bachelor) SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN DESKUNDIGE VRIJE TIJD CULTUUR, TOERISME & EVENEMENTEN - Graad B1-B3 (Bachelor) Het lokaal bestuur van Houthulst heeft de functie van deskundige Vrije Tijd Cultuur,

Nadere informatie

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN MEDEWERKER FINANCIËN Graad C1-C3 (hoger secundair onderwijs)

SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN MEDEWERKER FINANCIËN Graad C1-C3 (hoger secundair onderwijs) SELECTIEPROGRAMMA & DIPLOMAVOORWAARDEN MEDEWERKER FINANCIËN Graad C1-C3 (hoger secundair onderwijs) Het lokaal bestuur van Houthulst heeft de functie van medewerker Financiën graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

AANWERVING HALFTIJDSE BEGELEIDSTER/BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (M/V/X)

AANWERVING HALFTIJDSE BEGELEIDSTER/BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (M/V/X) AANWERVING HALFTIJDSE BEGELEIDSTER/BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (M/V/X) Niveau C1-C2 contractueel onbepaalde duur 17,5/35 werfreserve van 2 jaar Het Lokaal Bestuur Stabroek gaat over tot de aanwerving

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat

Voltijds deskundige (m/v) secretariaat De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken

Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken Selectieprocedure voor de functie van Administratief medewerker C1 C3 (m/v) ten behoeve van dienst onthaal en burgerzaken 1 voltijdse - tijdelijke contractuele functie (vervanging ziekte) Er werd beslist

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Secretaris

INFORMATIEBERICHT. Secretaris INFORMATIEBERICHT Secretaris Het gemeentebestuur van Roosdaal gaat over tot de aanwerving van een secretaris - decretale graad - statutaire voltijdse functie (m/v). Functie Als gemeentesecretaris sta je

Nadere informatie

INFOFICHE. Afdelingshoofd Vrije tijd - Vrijetijdscoördinator. voltijds contractueel onbepaalde duur

INFOFICHE. Afdelingshoofd Vrije tijd - Vrijetijdscoördinator. voltijds contractueel onbepaalde duur INFOFICHE Het gemeentebestuur van Balen, afdeling vrije tijd, is op zoek naar: 1 contractueel afdelingshoofd vrije tijd - vrijetijdscoördinator met voltijdse prestaties Datum indiensttreding: najaar 2018

Nadere informatie

Aanwerving van. 1 stafmedewerker projecten en organisatiebeheersing (A4a-A4b)

Aanwerving van. 1 stafmedewerker projecten en organisatiebeheersing (A4a-A4b) Aanwerving van 1 stafmedewerker projecten en organisatiebeheersing (A4a-A4b) voltijds - contractueel verband - onbepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 2 jaar Het College van Burgemeester en Schepenen

Nadere informatie

Infobrochure Vacature Diensthoofd Personeel (A1a-A3a) Voorjaar 2017

Infobrochure Vacature Diensthoofd Personeel (A1a-A3a) Voorjaar 2017 Infobrochure Vacature Diensthoofd Personeel (A1a-A3a) Voorjaar 2017 Benoeming in vast verband (na 1 jaar proef)- voltijds (38u/week) + aanleg wervingsreserve voor 2 jaar A. Korte voorstelling van de gemeente

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening -

Voltijds deskundige (m/v) Ruimtelijke ordening - De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a)

Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Hoofd Vrije Tijd (A1a-A3a) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3)

Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) Diensthoofd interne werking en burgerzaken (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Financieel directeur Decretale graad voltijds statutair Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur Zwalm gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken)

Voltijds administratief medewerker Publieke ruimte en Leefmilieu (vakdomein Openbare werken) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBUNDEL SELECTIE GEMEENTESECRETARIS

INFORMATIEBUNDEL SELECTIE GEMEENTESECRETARIS INFORMATIEBUNDEL SELECTIE GEMEENTESECRETARIS 1 De gemeente Temse is gelegen in het noordoosten van de provincie Oost-Vlaanderen aan de linkeroever van de Schelde tussen Sint-Niklaas en Bornem. Temse maakt

Nadere informatie

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost.

De kandidaten moeten bereid zijn om over te gaan van de stedelijke gemengde brandweerdienst Aalst naar de hulpverleningszone Zuid-Oost. Selectieprocedure voor het aanleggen van een wervingsreserve voor de graad van preventionist (statutair/contractueel) voor de stedelijke gemengde brandweerdienst De kandidaten moeten bereid zijn om over

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3)

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) INFORMATIEBROCHURE Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) De raad voor maatschappelijk welzijn en het college van burgemeester

Nadere informatie

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b)

Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Adjunct-coördinator HRM (A4a-A4b) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening te kunnen

Nadere informatie

aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies)

aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele functies) Gemeente Wuustwezel gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve (m/v) voor de contractuele betrekking van ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GEMEENTELIJKE ACADEMIE VOOR MUZIEK, WOORD EN DANS EN BEELDENDE KUNSTEN

Nadere informatie

Voltijds technisch medewerker (m/v)

Voltijds technisch medewerker (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Welzijn, Burger en Vrije Tijd van een Vrijetijdsconsulent (m/v),

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Graad A5a-A5b gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur graad A5a-A5b voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 2 jaar, maximaal

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Algemeen directeur (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Algemeen directeur (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Algemeen directeur (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure voor de aanwerving van algemeen directeur.

Nadere informatie

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND

1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND GEMEENTE EN OCMW MALDEGEM ZIJN OP ZOEK NAAR : 1 VOLTIJDS AFDELINGSHOOFD GRONDGEBONDEN ZAKEN (A4a-A4b) VOOR ONBEPAALDE DUUR, IN CONTRACTUEEL DIENSTVERBAND Zowel vrouwelijke als mannelijke kandidaten komen

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg

Statutair bouwhistoricus voor de dienst Monumentenzorg Aalst is een aangename, aantrekkelijke en actieve stad, die met een klantgerichte dienstverlening bijdraagt tot het welzijn van haar burgers. Op dit moment legt de stad Aalst een wervingsreserve (2 jaar

Nadere informatie

IINFORMATIEBUNDEL SELECTIEPROCEDURE GEMEENTESECRETARIS ZEDELGEM

IINFORMATIEBUNDEL SELECTIEPROCEDURE GEMEENTESECRETARIS ZEDELGEM IINFORMATIEBUNDEL SELECTIEPROCEDURE GEMEENTESECRETARIS ZEDELGEM 1. Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden. Voor een functie bij het gemeentebestuur, gelden volgende algemene voorwaarden: - een gedrag hebben

Nadere informatie

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud

Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v. 1. Inhoud Technisch assistent gebouwen (D1-D3) m/v INLICHTINGENBROCHURE Het stadsbestuur Eeklo verklaart 1 voltijdse contractuele betrekking van technisch assistent gebouwen open (D1-D3) m/v en legt een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

Voltijds deskundige (m/v) financiën

Voltijds deskundige (m/v) financiën De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

Voltijds deskundige Personeel (m/v)

Voltijds deskundige Personeel (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

Gemeentebestuur Ganshoren werft een GEMEENTESECRETARIS (M/V) aan (via een aanwervingsexamen en een interne promotie examen)

Gemeentebestuur Ganshoren werft een GEMEENTESECRETARIS (M/V) aan (via een aanwervingsexamen en een interne promotie examen) Gemeentebestuur Ganshoren werft een GEMEENTESECRETARIS (M/V) aan (via een aanwervingsexamen en een interne promotie examen) HOOFDOPDRACHT: In navolging van het charter Missies, Visies, Waarden van het

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015

moet toekomen bij het College van Burgemeester en Schepenen Gemeentepark 1 2990 Wuustwezel uiterlijk op 20 april 2015 GEMEENTE WUUSTWEZEL Aanwerving van (m/v) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DIENST OPENBARE WERKEN (C1-C2-C3) 19/38: werkt elke voormiddag contractuele aanwerving met aanleg wervingsreserve van 3 jaar (voor contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3 INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3 Het gemeentebestuur van de gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de dienst Grondgebiedzaken van een stedenbouwkundig

Nadere informatie

Bekwaamheidsbewijzen ten minste bachelor + BPB

Bekwaamheidsbewijzen ten minste bachelor + BPB Bekwaamheidsbewijzen ten minste bachelor + BPB Voor het ambt van directeur is een vereist bekwaamheidsbewijs nodig: Ten minste bachelor + BPB Uit het Besluit van de Vlaamse Regering van 27 juni 1990 betreffende

Nadere informatie

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 2017/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering, externe of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Aanwerving van. 1 afdelingshoofd Interne Dienstverlening en Organisatie (A4a-A4b)

Aanwerving van. 1 afdelingshoofd Interne Dienstverlening en Organisatie (A4a-A4b) Aanwerving van 1 afdelingshoofd Interne Dienstverlening en Organisatie (A4a-A4b) voltijds - contractueel verband - onbepaalde duur + samenstelling wervingsreserve 2 jaar Het College van Burgemeester en

Nadere informatie

Verantwoordelijke ICT B1-B3

Verantwoordelijke ICT B1-B3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Verantwoordelijke ICT B1-B3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Deskundige mobiliteit (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

Boekhouder (B1-3) Infobundel

Boekhouder (B1-3) Infobundel Boekhouder (B1-3) Infobundel Gemeente & OCMW SINT-LAUREINS Het gemeentebestuur van Sint-Laureins organiseert een selectieprocedure voor de aanleg van een wervingsreserve voor de functie van een (m/v):

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR

SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN. BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS PATRIMONIUM m/v VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR 2 JAAR JE FUNCTIE: Plaats in het organogram Staat

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

Inschrijvingsbundel directeur woonzorgcentrum

Inschrijvingsbundel directeur woonzorgcentrum Vereniging RVT Rusthuis Najaarszon Kasteelstraat 50 9660 BRAKEL 1 Inhoudstafel 1 Oproep 3 2 Organogram 4 3 Functieomschrijving, bijzondere rekruteringsvoorwaarden, kennisvereisten, competenties, gedrag

Nadere informatie

Coördinator Argos vzw (38/38)

Coördinator Argos vzw (38/38) 1. Publicatie Wil je in de toekomst van Ieper een cruciale rol spelen? Dat kan, het college van burgemeester en schepenen maakt bekend dat zal overgegaan worden tot de openstelling in contractueel verband

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Grondgebiedzaken van een deskundige patrimonium (m/v), één statutaire

Nadere informatie

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve

Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve Vacatures Vacature Sportpromotor (B1-B3) Omschrijving Vacature: Sportpromotor (B1-B3) Met aanleggen aanwervingsreserve 1. Wat zijn de toelatingsvoorwaarden? Om toegelaten te worden tot de vacante functie

Nadere informatie

Infobundel bij aanleg werfreserve van kinesitherapeut (BV1-BV3) - m/v

Infobundel bij aanleg werfreserve van kinesitherapeut (BV1-BV3) - m/v Infobundel bij aanleg werfreserve van kinesitherapeut (BV1-BV3) - m/v Inhoud 1. Functiebeschrijving- en analyse 2. Algemene aanwervingvoorwaarden 3. Bijzondere aanwervingvoorwaarden 4. Algemene inlichtingen

Nadere informatie

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v)

Voltijds tijdelijk deskundige HR (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

Deskundige secretariaat

Deskundige secretariaat Informatiefiche Deskundige secretariaat Juli 2017 Markt 1 2450 Meerhout T 014 24 99 20 F 014 24 99 57 E info@meerhout.be www.meerhout.be Inhoud 1. De algemene toelatingsvoorwaarden en algemene aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Rapporteert aan het diensthoofd Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie

Rapporteert aan het diensthoofd Relatie met de schepenen/gemeenteraadsleden Relatie met alle medewerkers van de gemeentelijke organisatie INFORMATIEBROCHURE VACATURE JEUGDCENTRUMCOÖRDINATOR Functiebeschrijving 1. Functiebenaming Administratief deskundige jeugdcentrumcoördinator Niveau B (B1-B2-B3) 2. Relaties Intern: Extern: Rapporteert

Nadere informatie

FEDERAAL PARLEMENT EXAMEN GEORGANISEERD MET HET OOG OP DE AANWERVING EN DE SAMENSTELLING VAN EEN WERVINGSRESERVE VAN

FEDERAAL PARLEMENT EXAMEN GEORGANISEERD MET HET OOG OP DE AANWERVING EN DE SAMENSTELLING VAN EEN WERVINGSRESERVE VAN FEDERAAL PARLEMENT EXAMEN GEORGANISEERD MET HET OOG OP DE AANWERVING EN DE SAMENSTELLING VAN EEN WERVINGSRESERVE VAN VOLTIJDSE TWEETALIGE ARBEIDSGENEESHEREN Dienst Personeel en Sociale Zaken Examensecretariaat

Nadere informatie

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3)

Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) A. Algemene toelatingsvoorwaarden Diensthoofd cultuur en toerisme (B1-B3) een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

Infobundel bij aanwerving medewerker onthaal

Infobundel bij aanwerving medewerker onthaal Infobundel bij aanwerving medewerker onthaal Inhoud 1. Functiebeschrijving- en analyse 2. Algemene aanwervingvoorwaarden 3. Bijzondere aanwervingvoorwaarden 4. Algemene inlichtingen 1. FUNCTIEBESCHRIJVING-

Nadere informatie

RECHTSPOSITIEREGELING. van het stadspersoneel BIJLAGEN

RECHTSPOSITIEREGELING. van het stadspersoneel BIJLAGEN RECHTSPOSITIEREGELING van het stadspersoneel BIJLAGEN Gewijzigd door de gemeenteraad in zitting van 30 september 2014 Wijziging bijlagen RPR stadspersoneel gecoördineerde versie 30 september 2014 2 Inhoudstafel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER LOOPBAAN (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 ADMINISTRATIEF MEDEWERKER C1 C3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: ADMINISTRATIEF MEDEWERKER Statuut: VOLTIJDS Salarisschaal: C1-C3 Wijze van invulling: AANWERVING Plaats in het

Nadere informatie

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband

EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband VACATUREBERICHT De stad Aarschot is op zoek naar (m/v): EEN DIENSTHOOFD OPENBARE WERKEN voltijds (38/38 u/w) - niveau A (A1a-A3a) in statutair verband (brutomaandsalaris aan huidige index bedraagt minimum

Nadere informatie

1. Algemene toelatingsvoorwaarden en de algemene aanwervingsvoorwaarden Uittreksel uit de rechtspositieregeling

1. Algemene toelatingsvoorwaarden en de algemene aanwervingsvoorwaarden Uittreksel uit de rechtspositieregeling 1. Algemene toelatingsvoorwaarden en de algemene aanwervingsvoorwaarden Uittreksel uit de rechtspositieregeling Artikel 5 Paragraaf 1 Om in aanmerking te komen voor aanwerving moeten de kandidaten: 1.

Nadere informatie

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v)

Voltijds hoofd schoonmaak (m/v) De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN

OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN OCMW AALST SAMEN ZORGEN VOOR WELZIJN BESTUURSSECRETARIS ICT - dienst informatica m/v SELECTIEPROCEDURE AANWERVING EN BEVORDERING VOLTIJDS STATUTAIR NIVEAU A1a-b, A2a AANLEG WERVINGSRESERVE 2 JAAR, VERLENGBAAR

Nadere informatie

Bibliotheekassistent C1-C3

Bibliotheekassistent C1-C3 A. Algemene toelatingsvoorwaarden Bibliotheekassistent C1-C3 een gedrag vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor men solliciteert de burgerlijke en politieke rechten genieten

Nadere informatie

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk 2016/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure voor de aanleg van een werfreserve deskundige budgetbeheerder/multimedia coördinator

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur woonzorgcentrum graad A1/A2/A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst INFOBUNDEL bij de selectieprocedure voor hoofd technische dienst Voltijds statutair - A4a A4b DE VISIE VAN ONZE TECHNISCHE DIENST : - ONZE KLANTEN WETEN WAAR EN WANNEER ZE MET HUN VRAGEN TERECHT KUNNEN

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF HOOFDMEDEWERKER FINANCIËN C4-C5. statutaire tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF HOOFDMEDEWERKER FINANCIËN C4-C5. statutaire tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF HOOFDMEDEWERKER FINANCIËN C4-C5 statutaire tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het gemeentebestuur van de gemeente Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving

Nadere informatie

Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x)

Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x) Informatienota selectieprocedure Publiekswerker cultuur (m/v/x) Algemeen Waarom deze procedure? Functiecontext Plaats in de organisatie Het gemeentebestuur organiseert een niet-vergelijkende selectieprocedure

Nadere informatie

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen

2 deeltijds front-office medewerkers (m/v) Ruimte en Wonen De gemeente Kapellen is een dynamische gemeente van ca. 26.000 inwoners, gelegen midden in het groen. Kapellen beschikt over heel wat troeven, zowel op sportief, cultureel als sociaal vlak. Voor de verdere

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN

PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG KAPELLEN PERSONEELSDIENST ADMINISTRATIEF CENTRUM ANTWERPSESTEENWEG 130 2950 KAPELLEN FUNCTIE: VOLTIJDS (38/38) CONTRACTUEEL DIENSTHOOFD BIBLIOTHEEK NIVEAU A1a A2a INHOUD: 1. FUNCTIEOMSCHRIJVING 2. EXAMENPROGRAMMA

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER VTO-HR (B1-B3) (CONTRACTUEEL)

SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER VTO-HR (B1-B3) (CONTRACTUEEL) SELECTIEREGLEMENT STAFMEDEWERKER VTO-HR (B1-B3) (CONTRACTUEEL) BRANDWEERZONE MIDWEST AANWERVINGSPROCEDURE 1. Doel - wat is de unieke bijdrage van deze functie tot de organisatie Instaan voor een kwaliteitsvol

Nadere informatie

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS

1 BELEIDSCOÖRDINATOR MENS 1. Aanwervingsvoorwaarden Je bent minstens in het bezit van een masterdiploma of daarmee gelijkgesteld. Slagen in een selectieproef, bestaande uit een preselectieproef (indien meer dan 30 kandidaten),

Nadere informatie