JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF"

Transcriptie

1 JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF Een uitgave van JWR Rallysport Jaargang 1, 28 mei 2015 JWR Rallysport gaat opnieuw in de aanval in ELE Rally Na een pauze van zes weken sinds de Rally van Putten gaat JWR Rallysport, met vader en rijder Wolbertie en dochter en navigatrice Joyce Ruiter uit Zeewolde, tijdens de 51 e ELE Rally opnieuw in de aanval. Ze hoopt weer punten te kunnen scoren in de kampioenschappen waarin gestreden wordt en waarvan aan het eind van het jaar de balans wordt opgemaakt. Het eerste kampioenschap waarin gestreden wordt met de Peugeot 206 RC is het Nederlands Rallykampioenschap (NRK) Helaas werden tijdens de thuisrally en tevens eerste wedstrijd van het kampioenschap, de Tank S Rally, geen punten gescoord. Dit als gevolg van technische problemen die leidde tot een voortijdige uitval van het team. Eerste punten waren er wel tijdens de Rally van Putten, hoewel ook daar gekampt werd met technische problemen. Toen bleken ze gelukkig wél herstelbaar. In deze uitgave JWR Rallysport gaat opnieuw in de aanval in ELE Rally Informatie ELE Rally Peugeot Sport Cup 2015 JWR Rallysport overleeft gedenkwaardige Rally van Putten Als merkrijder is deelname aan de Peugeot Sport Cup voor JWR Rallysport een vanzelfsprekendheid geworden. Ook hier is het aantal behaalde punten nog laag, aangezien de ELE Rally na de Tank S Rally de tweede wedstrijd is die meetelt in het kampioenschap. Hier is dus nog wel de nodige eer te behalen. Derde kampioenschap waarin zowel rijder Wolbertie als navigatrice Joyce meestrijden, is het #SKEG- kampioenschap. Daarvoor werden tijdens de testwedstrijd op Circuit Zandvoort de eerste punten gescoord, en recent dus ook in Putten. Om haar positie veilig te stellen zal de equipe tijdens de ELE Rally in de aanval gaan. Na de Rally van Putten stond aanvankelijk in het eerste weekend van mei de Rallye de Wallonie in het Belgische Namen op het programma. Helaas kon daaraan door JWR Rallysport niet deelgenomen worden, in verband met zakelijke verplichtingen van rijder Wolbertie Ruiter. Erg jammer voor de rijders, want dat betekent dat de equipe tijdens de 51 e ELE Rally op 29 en 30 mei pas weer aan de start van een rally staat. Voor Joyce is de rally inmiddels bekend, eerder reed zij de rally al met onder andere Jacco Hartog. Voor Wolbertie echter is deelname aan deze rally een nieuwe ervaring. Hij zal zich dus nog meer dan in voorgaande wedstrijden moeten laten leiden door zijn dochter, die in de auto de baas is. Haar ervaringen uit het verleden bieden ook hier geen garanties, maar draagt zeker bij aan het beoogde resultaat voor de Zeewoldenaren.

2 Informatie 51e ELE Rally Uiteraard bent u van harte welkom om ons tijdens de 51e ELE Rally te komen aanmoedigen of een bezoekje te brengen aan het serviceterrein. Hieronder vindt u praktische informatie die uw bezoek een stukje makkelijker maken. Naam van de organisator: Stichting ELE Rally Wegdek van de KP: 90,7% verhard. Totale lengte van de rally: 446,46 km. Aantal KP S: 17 Totale lengte KP S: 164,43 km. Aantal Etappe s : 2 Serviceterrein: Schipperstop, Habraken Veldhoven Wedstrijdopbouw vrijdag: KP1 + KP2 + KP3, aansluitend remote service KP 4 + KP5 + KP6, aansluitend parc fermé Wedstrijdopbouw zaterdag: service, KP 7 + KP 8 + KP9, aansluitend regroup en service KP 10 + KP 11 + KP 12, aansluitend regroup en service KP 13 + KP 14, aansluitend regroup en service KP 15 + KP 16 + KP 17, aansluitend regroup, finishpodium en parc fermé Startnummer JWR Rallysport: 66 Ceremoniële start 1e deelnemer: uur Ceremoniële start JWR Rallysport: uur Herstart op zaterdag is om uur Finish 1e deelnemer: uur op podium Ticket De toegang tot een klassementsproef bedraagt 6,- per persoon. Een toegangskaart voor een afzonderlijke locatie kan gekocht worden aan de betreffende klassementsproef. Tevens is het mogelijk om een passe-partout aan te schaffen, dat toegang geeft tot alle voor het publiek toegankelijke klassementsproeven van de ELE Rally Vanaf dinsdag 26 mei 2015 kan een passe-partout aangeschaft worden voor 28,- per persoon. Dit passe-partout blijft het gehele weekend geldig. Op zaterdag kost het passe-partout 18,-.

3 Peugeot Sport Cup 2015 In 2015 staat de Peugeot Sport Cup open voor de groep A Peugeot 206 GTi 'PSC' (met verbeterde specificaties) of een groep N 206 RC! Dit betekent een 206 met bijna 200pk, short ratio versnellingsbak, sperdifferentieel en 17 inch wielen op net 1000 kilo! Een 'rallybommetje' dus, met gegarandeerd plezier voor een competitieve prijs. Peugeot Sport Cup 2015 van start in Emmeloord Het startsein van de Tank S Rally in en rondom Emmeloord luidde tevens het begin in van de Peugeot Sport Cup Voor dit seizoen zijn er een flink aantal wijzigingen aan de opzet van de cup doorgevoerd, waardoor er nu nog snellere Franse leeuwen aan de start zullen verschijnen. De Peugeot 206 GTI 'PSC' van vorig jaar is nog verder verbeterd, wat geresulteerd heeft dat deze nu qua prestaties gelijkwaardig is aan zijn broer, de Peugeot 206 RC in groep N trim. Om die reden staat de Peugeot Sport Cup in 2015 ook open voor dit type 206. Deze bijna 200pk sterke voorwieltrekkers zullen garant staan voor veel spektakel en strijd tijdens dit rallyseizoen! Tijdens de eerste rally van dit seizoen, op het Circuit Park in Zandvoort lieten zowel Martijn te Kampe en Lisette Bakker met de Peugeot 206 GTI 'PSC', als Wolbertie Ruiter en Joyce Ruiter met hun Peugeot 206 RC zien dat er veel potentie zit in de nieuwe cupauto's. Mede vanwege de nieuwe opzet en de potentie dat dit biedt voor de komende seizoenen, heeft het BSR in februari alsnog haar zegen voor deze cup, ondersteund door Biesheuvel Autosport, Kumho en ADK Rally Rent, uitgesproken door het de officiële cupstatus C3 toe te kennen. Wedstrijdkalender De kalender is, mede op inspraak van deelnemers, iets aangepast. De Rallye de Wallonie zal worden verruild voor de Vechtdalrally te Hardenberg. Dit om deelnemers die nog hard aan het bouwen zijn aan hun Peugeot, de tijd te gunnen om hun auto klaar te krijgen. De volledige kalender van de Peugeot Sport Cup zal nu zijn: - Tank S Rally op 21 maart (Emmeloord) - ELE Rally op 29 en 30 mei (Helmond) - Vechtdal Rally op 20 juni (Hardenberg) - Hellendoorn Rally op 18 en 19 september (Hellendoorn) - GTC Rally op 9 en 10 oktober (Etten-Leur) - Euregio Rally op 1 november (Hengelo)

4 JWR Rallysport reed met startnummer 54 de Rally van Putten JWR Rallysport overleeft gedenkwaardige Rally van Putten De Rally van Putten die op zaterdag 18 april werd verreden gaat voor velen de boeken in als zeer gedenkwaardig. Onder de deelnemers was sprake van een waar slagveld, want menig deelnemer moest als gevolg van technische ongemakken of na een crash de strijd opgeven. Even dreigde voor JWR Rallysport datzelfde lot, maar slaagden de monteurs erin de rallyauto rijdend te houden. De Rally van Putten kende dit jaar 8 klassementsproeven, goed voor in totaal 141 wedstrijdkilometers, waarvan 10% onverhard. De weersomstandigheden waren al vanaf het eerste uur veelbelovend met een strak blauwe hemel, zon en een aangename temperatuur. De wind zorgde ervoor dat de droge onverharde stukken van de rally snel weer schoon geblazen werden, zodat de rijders nauwelijks hinder hadden van elkaar. Na de ceremoniële start op het podium op het Fontanusplein in Putten vertrokken Wolbertie en Joyce Ruiter met startnummer 54 op de Peugeot 206RC enthousiast naar de eerste klassementsproef. Daar lieten zij een 43e tijd algemeen noteren. Op de volgende klassementsproef, eveneens in het buitengebied van Putten, werd het even spannend voor de rijders uit Zeewolde. Op een deel onverhard waar door de achterwielaandrijvers die hen voorgingen flinke sporen getrokken waren, schoot de auto uit het spoor en dook links een zandrug op waarna een boompje geraakt werd. Gelukkig kon de proef vervolgd worden en met een paar seconden verlies kwamen vader en dochter Ruiter als 47e over de finish. Uiterlijk viel de schade mee, maar een kromme draagarm was dringend aan vervanging toe. En er moest nog één proef van 13 kilometer worden verreden, voordat de rijders een half uur service hadden. Gelukkig voor het team werd deze derde klassementsproef door de organisatie geneutraliseerd, en werd de gehavende auto niet nog eens extra onder druk gezet. Eenmaal op de service stonden de monteurs op scherp om binnen de gestelde tijd van 30 minuten de manke leeuw weer in het goede spoor te krijgen. Helaas lukte dat niet binnen de beschikbare tijd, maar wel tijdig om in de wedstrijd te blijven. Toch waren er bij de technici nog wat twijfels over de gesteldheid van de auto, dus werd bij de stop van de vierde klassementsproef positie ingenomen om te bezien hoe de auto er aan toe was. Gelukkig bleken de zorgen onterecht, en werd zonder technisch mankement de stopfinish behaald. Wel werd deze klassementsproef, die gelijk is aan de eerste van de rally, 9 seconden langzamer afgelegd dan de bij eerdere doorkomst. Op de navolgende klassementsproef werd het verlies aanvankelijk weer goedgemaakt, maar in de zesde werd toch weer kostbare tijd verloren.

5 Vanaf een 34e positie in het algemeen klassement werd na wederom een service van een half uur koers gezet naar de klassementsproef op bedrijventerrein Harselaar in Barneveld. Daar begon het lange wachten, doordat er als gevolg van incidenten op de voorgaande klassementsproeven en de beperkte capaciteit van de proef, een vertraging in het oorspronkelijk tijdschema liep van ongeveer anderhalf uur. En terwijl de 206RC van JWR Rallysport bij de invallende schemer zonder lampenbar nog in de rij stond voor de start van kp 7, met daarachter de deelnemers van de Shortrally, keerden de eerste deelnemers van de rally voor hun tweede en laatste rondgang al weer terug. Er werden geen toptijden meer gereden op de laatste klassementsproeven, maar ze werden wel uitgereden en zo geschiedde dat de equipe van JWR Rallysport toch maar mooi de finish van de rally behaalde. Helaas konden 23 deelnemers dat niet zeggen omdat ze voortijdig de wedstrijd moesten staken. Vervelende technische ongemakken of soms zware crashes brachten deze equipes soms niet heel ver, maar ook strandde een enkeling bijna in het zicht van de finish. Voor de winnaar van de Rally van Putten, Jasper van den Heuvel, was er niet of nauwelijks sprake van tegenslag. Op alle klassementsproeven was hij heer en meester en stuurde zijn rode bolide met scherpte steeds als snelste naar de finish. De directe concurrentie was al vanaf de aanvang de aansluiting bij de leider kwijt, die een respectvolle 2 minuut en 51,8 seconden voorsprong wist op te bouwen ten opzichte van de nummer twee in het klassement, Arjen de Koning. Derde plek was er voor Sander van Hoof, op 18,2 seconden achter De Koning. De doorkomst van de snelle Peugeot deed in Putten heel wat stof opwaaien...

6 Club van 50 kom erbij! Om onze supporters dichter bij het team te laten staan hebben wij de club van 50 in het leven geroepen. Door lid te worden van deze club ondersteunt u het team en blijft u als eerste op de hoogte, middels het regelmatig ontvangen van onze nieuwsbrief, over alle in en outs van het team en natuurlijk alle wedstrijdverslagen. Daarnaast zult u voor iedere wedstrijd uitgenodigd worden om op de serviceplek van het team een hapje en drankje te komen nuttigen en het wedstrijdverloop van dichtbij te volgen. Tevens ontvangt u een fotokaart van de rallyauto en de rijders én een cap van het team waarmee u uw betrokkenheid bij ons team kunt tonen. Op deze manier bent u ook als supporter daadwerkelijk nauw bij het team betrokken. Wordt daarom nu lid van de club van 50 van JWR Rallysport. Hoe kunt u lid worden? Heel eenvoudig; u meld u aan op de website en ontvangt vervolgens nadere informatie over uw lidmaatschap. De kosten zijn niet geheel verrassend 50,00 per jaar. Contact opnemen Neem voor meer informatie over JWR Rallysport contact met ons op. JWR Rallysport Mazerhard BR Zeewolde (06) mail@jwr-rallysport.nl Bezoek onze website op Na ontvangst van uw financiële steun ontvangt u een bevestigingsmail en sturen wij u de kaart en cap toe. Vervolgens zult u per automatisch onze nieuwsbrieven en uitnodigen voor de wedstrijden ontvangen. Datum Evenement Locatie 29 januari Testdag Niederrhein Weeze (D) 28 februari 5e Circuit Short Rally (testwedstrijd) Zandvoort (NL) 12 maart Persavond Tank S Rally(teampresentatie) Lemmer (NL) 21 maart Tank S Rally Emmeloord (NL) 18 april Rally van Putten Putten (NL) 1-3 mei Rallye de Wallonie Namen (B) mei 51e ELE Rally Eindhoven (NL) 20 juni Vechtdal Rally Hardenberg (NL) september Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally Hellendoorn (NL) 9-10 Oktober GTC Rally Etten-Leur (NL) 2-3 november Rallye du Condroz Huy (B)

JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF

JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF Een uitgave van JWR Rallysport Jaargang 1, 15 april 2015 Rally van Putten wordt nieuwe uitdaging voor JWR Rallysport De Rally van Putten die op zaterdag 18 april wordt verreden

Nadere informatie

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Wij stellen ons voor BVB Rallying is een jong, dynamisch en enthousiast rallyteam, bestaande uit rijder Martin van Brussel en navigatrice Pauline Hulshof, wat is

Nadere informatie

Twente Rally 2015 Rallygids

Twente Rally 2015 Rallygids Twente Rally 2015 Rallygids RallyGids TwenteRally 2015 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Contactinformatie... 3 2. Programma... 4 3. Inschrijven... 5 4. Serviceterrein... 6 5. Technische Keuringen... 6 6. Start

Nadere informatie

CONCEPT Algemeen reglement Peugeot Sport Challenge 2017

CONCEPT Algemeen reglement Peugeot Sport Challenge 2017 Concept Reglement Versie 07-01-2017 Peugeot Sport Challenge 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Stichting... 2 3. Inschrijving... 2 4. Deelname Peugeot Sport Challenge... 3 5. Veiligheid... 3 6. Evenementen...

Nadere informatie

HISTORIC ZUIDERZEERALLY 2019

HISTORIC ZUIDERZEERALLY 2019 Datum: 14 Maart 2019 Tijd: 16:00 uur Subject: Bulletin No. 1 Document No: 1.1 Aant. pagina s: 5 Van: To: Wedstrijdleider Alle deelnemers Bijlagen: 2 Art. 1 Introductie (wijzigingen) 1.3 Totale lengte van

Nadere informatie

Nijverdal, november Beste Rover liefhebber(s),

Nijverdal, november Beste Rover liefhebber(s), Nijverdal, november 2012 Beste Rover liefhebber(s), Hierbij de digitale nieuwsbrief van WWW.CLASSIC-ROVER.NL. We hebben een zeer drukke (rally) agenda gehad de laatste maanden en we hebben weer van alles

Nadere informatie

Rally rijden. Hoe en wat?

Rally rijden. Hoe en wat? Rally rijden Hoe en wat? Inhoudsopgave Wat is een rally? Hoe ga ik rally rijden? Rol rijder / navigator Kalender NK 2017 Wat is een rally? Een snelheidswedstrijd bestaande uit: - Klassementsproeven - Tussentrajecten

Nadere informatie

De Rallysport is in Nederland een geweldige happening

De Rallysport is in Nederland een geweldige happening www.imexracing.nl Rallysport De geur van verbrand rubber, benzine, hevige bochten, jump s, en zandpaden dat is optimaal genieten van de magistrale rijkunst van rijder en machine die daar met gemak de lastige

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

RallyGids VechtdalRally 2017 NL

RallyGids VechtdalRally 2017 NL Rallygids VechtdalRally 2017 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Contactinformatie...3 2. Programma...4 3. Inschrijven...6 4. Serviceterrein...6 5. Accommodaties...7 6. Technische Keuringen...7 7. Start Procedure...7

Nadere informatie

1. Voorwoord 11e Autosoft Vechtdalrally...2. 2. Contactinformatie... 3. 3. Programma... 4. 4. Inschrijven... 5. 5. Serviceterrein...

1. Voorwoord 11e Autosoft Vechtdalrally...2. 2. Contactinformatie... 3. 3. Programma... 4. 4. Inschrijven... 5. 5. Serviceterrein... Inhoudsopgave 1. Voorwoord 11e Autosoft Vechtdalrally...2 2. Contactinformatie... 3 3. Programma... 4 4. Inschrijven... 5 5. Serviceterrein... 5 6. Accommodaties... 6 7. Technische Keuringen... 6 8. Start

Nadere informatie

1. Voorwoord 10e Autosoft Vechtdalrally...2. 2. Contactinformatie...3. 3. Programma...4. 4. Inschrijven...5. 5. Serviceterrein...5

1. Voorwoord 10e Autosoft Vechtdalrally...2. 2. Contactinformatie...3. 3. Programma...4. 4. Inschrijven...5. 5. Serviceterrein...5 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 10e Autosoft Vechtdalrally...2 2. Contactinformatie...3 3. Programma...4 4. Inschrijven...5 5. Serviceterrein...5 6. Accommodaties...6 7. Technische Keuringen...6 8. Start Procedure...7

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Hoofd Medische Dienst: Henri van Dijk Ambulance Event Service

Hoofd Medische Dienst: Henri van Dijk Ambulance Event Service Bulletin 1 Datum: 28-05-2018 Tijd: 18.00 uur Van: Aan: Onderwerp: Wedstrijdleider Alle deelnemers Aanvullingen op en wijzigingen van het bijzonder reglement 2.6 Observer en gedelegeerden KNAF Veiligheidsfunctionaris:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s),

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s), Nijverdal, juni 2012 Beste Rover liefhebber(s), Hierbij de digitale nieuwsbrief van WWW.CLASSIC-ROVER.NL. We hebben een zeer drukke (rally) agenda gehad de laatste maanden en we hebben weer van alles te

Nadere informatie

RallyGids VechtdalRally 2016 NL

RallyGids VechtdalRally 2016 NL Rallygids VechtdalRally 2016 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Contactinformatie... 3 2. Programma... 4 3. Inschrijven... 5 4. Serviceterrein... 5 5. Accommodaties... 6 6. Technische Keuringen... 6 7. Start Procedure...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Rallygids RallyGids HellendoornRally 2017 Pagina 1

Rallygids RallyGids HellendoornRally 2017 Pagina 1 Rallygids 2017 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Contactinformatie... 3 2. Programma... 4 3. Inschrijven... 5 4. Serviceterrein... 6 5. Accommodaties... 6 6. Technische Keuringen... 7 7. Start Procedure... 8 8.

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

PTC Cup 2015. Sportief Reglement

PTC Cup 2015. Sportief Reglement Sportief Reglement PTC Cup 2015 Begrippenlijst In het navolgende Sportief Reglement staan een aantal omschrijvingen vermeld, waarmee de volgende organisaties, organen, functionarissen of begrippen worden

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

PEUGEOT 208 RALLY CUP

PEUGEOT 208 RALLY CUP PEUGEOT 208 RALLY CUP 2013 208rallycup.belux@kronosevents.be INLEIDING Peugeot Sport heeft een nieuwe Peugeot 208 in een competitieversie F.I.A. «R2» ontwikkeld. Door de ontwikkeling van deze 208 R2 kijkt

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing. Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden

Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen. Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing. Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden INHOUD SPECIFIEKE BEPALINGEN HARDRIJDEN SHORTTRACK Artikel 301 Nederlandse kampioenschappen Artikel 302 Nederlandse kampioenschappen aflossing Artikel 303 Nederlandse Kampioenschappen afstanden Artikel

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 6 september 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 6 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April 2015. Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Voor u ligt de nieuwsbrief waarin weer over echt race werk geschreven wordt. Walid ging namelijk een

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

REGLEMENT EDITIE 2015

REGLEMENT EDITIE 2015 info@ REGLEMENT EDITIE 2015 Artikel 1: Naam en Reglement Het BABY-DUMP KEMPENKLASSEMENT staat open voor alle vrouwelijke rensters vanaf 19 jaar. Dit betreft dus de categorieën Elite-Vrouwen, Belofte Vrouwen

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info info 2008 inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info WAT doen wij Motorclub Heerjansdam is een onderdeel van de Activiteiten Vereniging Heerjansdam (AVH). De motorclub

Nadere informatie

Bekercompetitie. Van de redactie

Bekercompetitie.   Van de redactie Van de redactie Het tafeltennisseizoen zit er alweer bijna op. De bekercompetitie is voor SVO voorbij, het dubbeltoernooi zit er ook alweer op en vanavond is alweer de laatste speelavond. Gelukkig is er

Nadere informatie

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016!

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Na drie seizoenen keihard strijden, 200% inzet en nooit opgeven is het Youri Verswijveren dit jaar gelukt het Nederlands

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

Rallygids 6e RallyPro Circuit Short Rally. Rallygids

Rallygids 6e RallyPro Circuit Short Rally. Rallygids Rallygids Artikel 1 Introductie en welkom Het Circuit Park Zandvoort en de Stichting Auto Sportief willen u van harte welkom heten bij de 6e RallyPro Circuit Short Rally op het terrein van het Circuit

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Prettige Jaarwisseling

Prettige Jaarwisseling Prettige Jaarwisseling Namens alle rijders en begeleiders van de Baanselectie Amsterdam Het jaar 2015! In deze nieuwbrief In deze nieuwsbrief zullen wij het een en ander vertellen over de prestaties van

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

Rallygids 5e RallyPro Circuit Short Rally. Rallygids

Rallygids 5e RallyPro Circuit Short Rally. Rallygids Rallygids Artikel 1 Introductie en welkom Het Circuit Park Zandvoort en de Stichting Auto Sportief willen u van harte welkom heten bij de 5e RallyPro Circuit Short Rally op het terrein van het Circuit

Nadere informatie

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP CITYBUG 2016

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP CITYBUG 2016 Sportief Reglement NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP CITYBUG 2016 Begrippenlijst In het navolgend Sportief Reglement staan een aantal omschrijvingen vermeld, waarmee de volgende organisaties, organen, functionarissen

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Abbegeaster Skûtsje

Nieuwsbrief It Abbegeaster Skûtsje JAARGANG 9 NUMMER 29 STICHTING IT ABBEG EASTER SKÛTSJE 24 JULI 2017 Nieuwsbrief It Abbegeaster Skûtsje Hierbij een wat verlate eerste nieuwsbrief van 2017 omtrent het wel en wee van It Abbegeaster Skûtsje.

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden,

Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden, NIEUWSBRIEF / PERSBERICHT 9 januari 2014 Geachte heer/mevrouw, sporters, toeschouwers, donateurs en belangstellenden, NIEUW JAAR 2014 Aan het begin van het nieuwe jaar wensen wij u allen een goede gezondheid,

Nadere informatie

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen.

Bestuursmededelingen - Denkt u aan het tijdig betalen van de contributie. - In de bijlage is het toer en wedstrijd programma opgenomen. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 18 februari 20154 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in februari 3-2 Ron van der Maden 5-2 Remco van Loon 6-2 Leon Verheij

Nadere informatie

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16

Lijster eens. 18 april 2017 schooljaar nieuwsbrief 16 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 april 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 16 Van de directie Het schooljaar vliegt voorbij. De meivakantie staat alweer voor de deur.

Nadere informatie

Dubbele score Winteb Racing

Dubbele score Winteb Racing Dubbele score coureurs op Ten Kate Honda en Pirelli in de punten op regenachtig Francorchamps In het weekend van 13 en 14 augustus werd alweer de tiende race van het seizoen in het ONK Dutch Superbike

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7.

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7. Inhoudsopgave 1. Wie, wat en waarmee 2. Waarom sponsoren 3. Relatie marketing 4. Business to business 5. CV 6. Het Team 7. De auto 8. Wat krijgt u als sponsor en wat kost het u? Wie, wat en waarmee. Wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2019 versie: 16 januari 2019

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2019 versie: 16 januari 2019 Artikel 1. Nederlands Kampioenschap Historische Rally's Het Nederlands Kampioenschap Historische Rally's, hierna te noemen NK, wordt georganiseerd door de Dutch Historic Rally Club (DHRC). DHRC-leden doen

Nadere informatie

Verslag 31e Oostermeent Triathlon Huizen 14 juni 2015

Verslag 31e Oostermeent Triathlon Huizen 14 juni 2015 Verslag 31e Oostermeent Triathlon Huizen 14 juni 2015 Windstille 31e editie met sterk deelnemersveld Mark de Boer / Stichting Triathlon Huizen Foto s: Stichting Triathlon Huizen, Wiljo Meijnhout, Alwin

Nadere informatie

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS 2017 Motorsport Organisatie Nederland Veldweg 15a Postbus 341 5430 AH Cuijk Tel.: 0485 31 50 80 Internet: www.mon.nl Email: info@mon.nl IMBA: www.imba-mx.com 1

Nadere informatie

Bijzonder Reglement Autosoft Vechtdalrally 2018

Bijzonder Reglement Autosoft Vechtdalrally 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Introductie... 2 2. Organisatie... 2 3 Programma... 4 4 Inschrijvingen... 5 5 Verzekering... 6 6 Reclame en Identificatie... 7 7 Banden... 7 8 Brandstof... 7 9 Verkenning...

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 `SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1. Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan

Egede Hancate Eelen & Rhaan. Draaiboek Egede Hancate Eelen & Rhaan Egede Hancate Eelen & Rhaan Draaiboek 2016 Egede Hancate Eelen & Rhaan INHOUD Voorwoord Reglement Spel 1 De playbackshow Spel 2 Baljart Spel 3 Jenga spel Spel 4 Tafeltje dekje Spel 5 Fotospel, zoek de

Nadere informatie

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Dit jaar was de speedtrial weer op een plek waar ze een jaar of 8 geleden verreden werd in de hoek van de crossbaan. En dat gaf de mogelijkheid

Nadere informatie

Rallygids Circuit Short Rally Rallygids

Rallygids Circuit Short Rally Rallygids Rallygids Artikel 1 Introductie en welkom Stichting Auto Sportief heet u van harte welkom bij de Circuit Short Rally 2019 op het terrein van het Circuit van Zandvoort. Het paddock nabij de TC loods is

Nadere informatie

Peter in de polder, week 20.

Peter in de polder, week 20. Peter in de polder, week 20. Vissen blijft toch vissen, en niet altijd vangen. Hemelvaartsdag was het prachtig weer, en dus gingen de Peters met een bootje naar het Overdie. Overal was brasem te zien,

Nadere informatie

Reglement Regelmatigheidscriterium

Reglement Regelmatigheidscriterium Reglement Regelmatigheidscriterium Versie Oktober 2011 Elk atletiekjaar organiseert Atletiekclub Grimbergen vzw een regelmatigheidscriterium voor de leden van de club. Elke atleet die deelneemt aan wedstrijden

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

Sportief Reglement Dieselklasse DRDO 2011

Sportief Reglement Dieselklasse DRDO 2011 Sportief Reglement Dieselklasse DRDO 2011 Begrippenlijst In het navolgende Sportief Reglement staan een aantal omschrijvingen vermeld, waarmee de volgende organisaties, organen, functionarissen of begrippen

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Hengelo

Nieuwsbrief. ONK Hengelo VanderSleen/Gebbenracing Nieuwsbrief ONK Hengelo Nieuwsbrief 4, 21 mei 2012. Zaterdag Deze dag stonden er 2 kwalificaties op het programma. Dit weekend werd ook het fanclubweekend gehouden en een 16 tal

Nadere informatie

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders,

vzw Come & See- week Jump n Joy vzw - Rope skipping club Beste skippers en ouders, Beste skippers en ouders, De laatste maand van ons seizoen is ingezet. Wat is de tijd toch weer voorbij gevlogen. Hopelijk heeft ieder van jullie genoten van dit springjaar en kunnen we met velen gezellig

Nadere informatie

Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013.

Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 12 oktober 2013. De Dreefse trappers die vorig jaar hadden deelgenomen aan de koers in Meer keken met veel plezier terug op deze dag. Dit jaar zouden we

Nadere informatie

Als basisreglement wordt het technisch reglement van de VAS en ASAF gebruikt.

Als basisreglement wordt het technisch reglement van de VAS en ASAF gebruikt. INFO en REGLEMENT Doelstelling en organisatie Clio 2 rally challenge De Renault Clio 2 rally challenge heeft als doel om, op basis van een eenvoudig technisch reglement en binnen het kader van het VAS-

Nadere informatie

succes unieke tool voor uw marketing en pr/communicatie Het team:

succes unieke tool voor uw marketing en pr/communicatie Het team: Inleiding: Palmares: Na een aantal jaren enkele rallyteams gesteund te hebben besloot Will Bruins om zelf te gaan rijden. Tijdens het afbouwen van een rally Opel Corsa A in najaar 2007 sloeg het noodlot

Nadere informatie

Trial reglement Land Rover Club Holland (2015)

Trial reglement Land Rover Club Holland (2015) Trial reglement Land Rover Club Holland (2015) De organisatie behoudt zich het recht voor om gaandeweg de Trial competitie het reglement aan te passen indien dit wenselijk blijkt. Trial reglement Land

Nadere informatie

schippersstop - VELdhoVEn habraken ELE RaLLy RaLLygids ELE RaLLy-ELE shortrally-ele LEgEnd

schippersstop - VELdhoVEn habraken ELE RaLLy RaLLygids ELE RaLLy-ELE shortrally-ele LEgEnd schippersstop - Veldhoven habraken 2601-2605 ELE Rally 26-27.05.2017 rallygids ele rally- ele shortrally- ele legend INHOUDSOPGAVE 1. INTRODUCTIE EN WELKOM... 3 2. CONTACTINFORMATIE... 4 3. PROGRAMMA...

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT DTC Cup 2016

SPORTIEF REGLEMENT DTC Cup 2016 SPORTIEF REGLEMENT DTC Cup 2016 Begrippenlijst In het navolgende Sportief Reglement staan een aantal omschrijvingen vermeld, waarmee de volgende organisaties, organen, functionarissen of begrippen worden

Nadere informatie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie 1 september 2018 6 e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie Een prachtige en bovenal een gezellige race dag op het Midland Circuit Lelystad, de hele dag was het droog, de

Nadere informatie

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46

Nieuwsbrief Kiddy s en Mini s Roda 46 Nieuwsbrief en Mini s Roda 46 Nummer 18 29-01-2008 mag nu op het podium staan. Nog spannender wordt het doordat Spanje eindelijk Hongarije van plek 1 heeft gekregen. Weet Hongarije zich volgende week toch

Nadere informatie

Rallygids 4e RallyPro Circuit Short Rally. Rallygids

Rallygids 4e RallyPro Circuit Short Rally. Rallygids Rallygids Artikel 1 Introductie en welkom Het Circuit Park Zandvoort en de Stichting Auto Sportief willen u van harte welkom heten bij de 4e RallyPro Circuit Short Rally op het terrein van het Circuit

Nadere informatie

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen!

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! http://www.knmv.nl 6 oktober 2008 Persbericht Serie: ONK Supermoto Land: Nederland Datum 5 oktober '08 Race: 12/14 Plaats: Lelystad Weer: Regen, 12c Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! Mill

Nadere informatie

C- Selectie Hoorn Nieuwsbrief oktober 2016

C- Selectie Hoorn Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Even voorstellen Trainingsdagen Trainingskamp Erfurt Prestaties Twee rijders uitgelicht Wedstrijd data Het schaatsseizoen is begonnen! De eerste wedstrijden zijn verreden op schaatsbaan

Nadere informatie

Routeboek VHV Stars & Cars Rally 2009

Routeboek VHV Stars & Cars Rally 2009 Bol Pijl etappe Etappe 1 Van: Eindhoven Naar: Achelse Kluis Pagina: 1 Afstand: 32,2 km Duur: 60 minuten Algemene informa?e Opdracht: De Bol Pijl etappe is een van de meest gebruikte naviga?emethodes in

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS 2018 Motorsport Organisatie Nederland Veldweg 15a Postbus 341 5430 AH Cuijk Tel.: 0485 31 50 80 Internet: www.mon.nl Email: info@mon.nl IMBA: www.imba-mx.com 1

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT 2015

SPORTIEF REGLEMENT 2015 SPORTIEF REGLEMENT 2015 208 Rally Trophy 2015 Sportief reglement 1/7 ARTIKEL 1 ORGANISATIE PEUGEOT BELGIQUE LUXEMBOURG stelt voor, onder auspiciën van de Royal Automobile Club of Belgium de 208 Rally Trophy

Nadere informatie

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12

REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 REGLEMENT DEELNAME EUROPESE CLUBCOMPETITIES EN PLAY-OFF VOOR EUROPEES TICKET BETAALD VOETBAL SEIZOEN 2011/'12 1. De hoogst geklasseerde betaaldvoetbalorganisatie na afloop van de reguliere competitie in

Nadere informatie

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket).

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket). Nr.130 14-01-2017 Toernooi te Julianadorp Sporthal: Sport aan Zee Na de Kerst, oud & nieuw feesten heeft Redeoss nog maar één keer de mogelijkheid gehad om te trainen. Op de donderdagavond, twee dagen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN:

NIEUWSBRIEF MEI. Seizoen VOLGEND SEZIOEN: NIEUWSBRIEF MEI Seizoen 2014-2015 BELANGRIJK!!!!!!! Hallo allemaal, lees de nieuwsbrief goed door, want er zijn veel uitvaldagen i.v.m. verhuur Page en feestdagen. VOLGEND SEZIOEN: Nog 2 maanden trainen

Nadere informatie

Studentiko vervoer. Porsche 944S 1988:

Studentiko vervoer. Porsche 944S 1988: Porsche 944S 1988: Studentiko vervoer Brummen, half elf. Student Tim Berkenbosch heeft de koffie al klaar. Voor de deur staat een meer dan keurige Porsche 944 S uit 1988. Tim studeert in stijl, zoveel

Nadere informatie

Voorwoord. Formule 1 is een ware happening en vergt een strakke organisatie. Het rijden van een nationaal kartkampioenschap,

Voorwoord. Formule 1 is een ware happening en vergt een strakke organisatie. Het rijden van een nationaal kartkampioenschap, Voorwoord Het rijden in een kart mag met recht een kunst genoemd worden. Op het eerste gezicht lijkt het besturen van een kart misschien eenvoudig, maar er komen heel wat zaken bij kijken. Hard rijden

Nadere informatie

Bijzonder Reglement Eurol Hellendoorn Rally 2018

Bijzonder Reglement Eurol Hellendoorn Rally 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Introductie... 2 2. Organisatie... 2 3 Programma... 4 4 Inschrijvingen... 6 5 Verzekering... 7 6 Reclame en Identificatie... 8 7 Banden... 8 8 Brandstof... 8 9 Verkenning...

Nadere informatie

NK Off Road Racing VHC Havelte

NK Off Road Racing VHC Havelte Bijzonder Reglement KNAC Nationale Autosport Federatie, Sectie Terreinsport. NK Off Road Racing VHC Havelte 19 en 20 april 2014 Pagina 1 van 8 Inhoud Bijzonder Reglement Knac Nationale Autosport Federatie,

Nadere informatie

NTA Bijzonder reglement VHC ACTIFOOD HAVELTE v1.3. Bijzonder Reglement. VHC Actifood Havelte 500

NTA Bijzonder reglement VHC ACTIFOOD HAVELTE v1.3. Bijzonder Reglement. VHC Actifood Havelte 500 Bijzonder Reglement VHC Actifood Havelte 500 1 INTRODUCTIE 1.1 Deze ORR zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen, het Standaard Reglement Terreinsport van de KNAF,

Nadere informatie

BMX FREESTYLE REGLEMENT 2018 ROADMAP CONTESTS BELGIUM

BMX FREESTYLE REGLEMENT 2018 ROADMAP CONTESTS BELGIUM BMX FREESTYLE REGLEMENT 2018 ROADMAP CONTESTS BELGIUM 1. INLEIDENDE BEPALINGEN... 2 2. CATEGORIEËN/GROEPEN... 2 3. KALENDER EN ORGANISATIE WEDSTRIJDEN... 2 4. KLEDIJ EN MATERIAAL... 3 5. REGELS VOOR DEELNEMERS...

Nadere informatie

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600 Z-A-C 2003 Zandvoort, 1 e wedstrijd 22-04-2003 links: Dennis, Jurgen, en Mike Een nieuw race seizoen, nieuwe kansen, veel plezier, en een hoop spanning. Dit zijn uiteraard de ingrediënten voor weer een

Nadere informatie

Informatiefolder Jeugdwielrennen

Informatiefolder Jeugdwielrennen RTV de Zwaluwen Fabriekstraat 47 7005 AP Doetinchem KVK 40119634 KNWU 20370 NTFU 105167 Website rtvdezwaluwen.nl Email info@rtvdezwaluwen.nl Rek. Nr. 3843.99.231 Informatiefolder Jeugdwielrennen Welkom

Nadere informatie

Bijzonder Reglement Centraal Nederland Rally en Historic Rally 2019

Bijzonder Reglement Centraal Nederland Rally en Historic Rally 2019 Bijzonder Reglement Centraal Nederland Rally en Historic Rally 2019 Inhoud 1. Introductie... 2 2. Organisatie... 2 3. Programma... 3 4. Inschrijvingen... 5 6. Reclame en Identificatie... 8 7. Banden...

Nadere informatie