JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF"

Transcriptie

1 JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF Een uitgave van JWR Rallysport Jaargang 1, 15 april 2015 Rally van Putten wordt nieuwe uitdaging voor JWR Rallysport De Rally van Putten die op zaterdag 18 april wordt verreden vormt de nieuwe uitdaging voor JWR Rallysport. Rijder Wolbertie Ruiter en zijn dochter en navigatrice Joyce maken zich klaar voor het evenement dat al vanaf het begin op de wedstrijdkalender van het team staat. Een finishplek zat er bij de Tank S Rally voor het team helaas niet in. Op de voorlaatste avondproef in Emmeloord, uitvalsbasis voor het jaarlijks terugkerend Flevolands evenement, moest het team helaas met mechanische problemen opgeven. Maar... de rallyauto is inmiddels hersteld en de rijders zijn opnieuw gemotiveerd om een goed resultaat te boeken in Putten! In deze uitgave Rally van Putten wordt nieuwe uitdaging voor JWR Rallysport Informatie Rally van Putten Peugeot Sport Cup 2015 JWR Rallysport sluit een fantastische Tank S Rally af met een domper Club van 50...kom erbij! Wedstrijdkalender 2015 De Rally van Putten is een compact evenement met 8 klassementsproeven. Ongeveer 10% van de klassementsproeven is onverhard, en dat staat bijna altijd garant voor veel spektakel. Ongeacht de weersomstandigheden, want regen zorgt voor modder en gladheid, droogte levert het nodige stof voor de navolgende deelnemer op. Hoe dan ook, de wedstrijdorganisatie heeft naar verluid weer een leuk arsenaal aan verschillende klassementsproeven weten uit te zetten. Totaal moeten er 141 kilometers door de deelnemers op snelheid afgelegd worden, verdeeld over 4 verschillende klassementsproeven die elk 2 keer verreden worden. Tussendoor zijn er drie servicemomenten voor de deelnemers van steeds 30 minuten, waar het nodige gesleuteld kan worden als dat nodig is, maar ook waarin de deelnemers zelf kunnen bijkomen, drinken en eten. De service is te vinden aan de Handelsweg in Putten is vrij toegankelijk voor publiek. De eerste deelnemer gaat om uur van start op de eerste klassementsproef, met een lengte van bijna 20 kilometer meteen ook de langste van de wedstrijd. Joyce en Wolbertie Ruiter van JWR Rallysport starten bijna een uur later, zij starten met startnummer 54 op de auto en gaan daarmee iets voor uur aan de rally beginnen. Finish van de eerste deelnemer is voorzien om uur op het finishpodium op het Fontanusplein in Putten.

2 Informatie Rally van Putten Uiteraard bent u van harte welkom om ons tijdens de Rally van Putten te komen aanmoedigen of een bezoekje te brengen aan de serviceterrein. Hieronder vindt u praktische informatie die uw bezoek een stukje makkelijker maken. Naam van de organisator: St. Rallyevenementen Voorthuizen Wegdek van de KP: 90% verhard. Totale lengte van de rally: km. Aantal KP S: 8 Totale lengte KP S: km. Aantal Etappe s : 1 Service terrein: Industrieterrein Keizerswoert, Handelsweg, Putten Wedstrijdopbouw: KP1 + KP2 + KP3, aansluitend service KP 4 + KP5 + KP6, aansluitend service KP 7, aansluitend service KP 8 Startnummer JWR Rallysport: 54 Ceremoniële start 1e deelnemer: uur Ceremoniële start JWR Rallysport: uur Start 1e deelnemer KP 1: uur Binnenkomst service JWR Rallysport: uur, uur en uur Finish 1e deelnemer: uur op podium Officieel eindklassement en prijsuitreiking: uur

3 Peugeot Sport Cup 2015 In 2015 staat de Peugeot Sport Cup open voor de groep A Peugeot 206 GTi 'PSC' (met verbeterde specificaties) of een groep N 206 RC! Dit betekent een 206 met bijna 200pk, short ratio versnellingsbak, sperdifferentieel en 17 inch wielen op net 1000 kilo! Een 'rallybommetje' dus, met gegarandeerd plezier voor een competitieve prijs. Peugeot Sport Cup 2015 van start in Emmeloord Het startsein van de Tank S Rally in en rondom Emmeloord luidde tevens het begin in van de Peugeot Sport Cup Voor dit seizoen zijn er een flink aantal wijzigingen aan de opzet van de cup doorgevoerd, waardoor er nu nog snellere Franse leeuwen aan de start zullen verschijnen. De Peugeot 206 GTI 'PSC' van vorig jaar is nog verder verbeterd, wat geresulteerd heeft dat deze nu qua prestaties gelijkwaardig is aan zijn broer, de Peugeot 206 RC in groep N trim. Om die reden staat de Peugeot Sport Cup in 2015 ook open voor dit type 206. Deze bijna 200pk sterke voorwieltrekkers zullen garant staan voor veel spektakel en strijd tijdens dit rallyseizoen! Tijdens de eerste rally van dit seizoen, op het Circuit Park in Zandvoort lieten zowel Martijn te Kampe en Lisette Bakker met de Peugeot 206 GTI 'PSC', als Wolbertie Ruiter en Joyce Ruiter met hun Peugeot 206 RC zien dat er veel potentie zit in de nieuwe cupauto's. Mede vanwege de nieuwe opzet en de potentie dat dit biedt voor de komende seizoenen, heeft het BSR in februari alsnog haar zegen voor deze cup, ondersteund door Biesheuvel Autosport, Kumho en ADK Rally Rent, uitgesproken door het de officiële cupstatus C3 toe te kennen. Wedstrijdkalender De kalender is, mede op inspraak van deelnemers, iets aangepast. De Rallye de Wallonie zal worden verruild voor de Vechtdalrally te Hardenberg. Dit om deelnemers die nog hard aan het bouwen zijn aan hun Peugeot, de tijd te gunnen om hun auto klaar te krijgen. De volledige kalender van de Peugeot Sport Cup zal nu zijn: - Tank S Rally op 21 maart (Emmeloord) - Vechtdal Rally op 15 mei (Hardenberg) - ELE Rally op 29 en 30 mei (Helmond) - Hellendoorn Rally op 18 en 19 september (Hellendoorn) - GTC Rally op 9 en 10 oktober (Etten-Leur) - Euregio Rally op 1 november (Hengelo)

4 JWR Rallysport op snelheid door de Flevolandse polder JWR Rallysport sluit fantastische Tank S Rally af met een domper De Tank S Rally een keer samen rijden was voor vader en dochter Wolbertie en Joyce Ruiter een lang gekoesterde wens. Afgelopen zaterdag ging die wens na jaren eindelijk in vervulling, en stonden ze samen als JWR Rallysport op het startpodium in het centrum van Emmeloord. Al had de droom wel een minder vrolijke afsluiter. Al maanden keken de rijders van JWR Rallysport uit naar de dag dat ze samen in hun Peugeot 206RC over het startpodium van de Tank S Rally konden rijden op De Deel in Emmeloord. Uiteraard om daar vele uren en kilometers later weer te staan, moe en voldaan na een zware maar zeer mooie Tank S Rally. De dag begon onder zeer natte weersomstandigheden, die de dijken en wegen rondom Emmeloord op veel plaatsen verraderlijk glad maakten. Met name de klassementsproef Lindedijk bij Kuinre, die tijdens de rally drie keer verreden moest worden, is er een die fouten onmiddellijk afstraft. Toch was het op de eerste klassementsproef van de rally dat Wolbertie meteen de grenzen van de auto en zijn kunnen verkende, en de rechter buitenspiegel al in de derde bocht offerde ten voordele van een strakkere rijlijn. Gelukkig bleef het bij dit kleine incident dat door de heren monteurs tijdens de eerstvolgende service opgelost kon worden. De verkenauto leverde een donorspiegel. Na de boucle van vier klassementsproeven en de service in Emmeloord werd nogmaals hetzelfde rijtje proeven afgewerkt in de buurt van Kuinre, Blokzijl en Vollenhove, met aansluitend een hergroepering bij Kuinre. Daar was er ook de mogelijkheid om een lampenbar op de auto te monteren. De latere proeven werden namelijk in schemer en duister verreden, en het extra licht is dan meer dan welkom om je op de bochtige en onverlichte wegen te kunnen oriënteren. Aan boord van de rallyauto was de stemming nog steeds opperbest. Ook het publiek genoot volop van al het rallygeweld dat hen vermaakte, al zal ook deze editie van de Tank S Rally bij een groot deel van het publiek en de officials de boeken in gaan als erg koud met veel wind. Daarom maakten Joyce en Wolbertie ook vol goede moed hun opwachting aan de start van de laatste twee klassementsproeven: een zogenaamde Special Stage op het bedrijventerrein van Emmeloord die twee maal achter elkaar verreden werd. Hoe veel anders verliep dan toch dit laatste stukje van de droom waar vader en dochter Ruiter zo lang naar uitgekeken hadden. Lang moest er gewacht worden om te kunnen starten, doordat de klassementsproef 11 en 12 door elkaar verreden werden.

5 Uiteindelijk ging dan ook voor de rijders het licht op groen er werd er vol gestreden op de donkere en bochtige straten van het Emmeloordse bedrijventerrein. Smalle passages door het tankstation van hoofdsponsor Tank S en snelle bochtencombinaties vergden een opperste concentratie en stuurmanskunsten van de deelnemers. Uiteraard was die er ook bij het tweetal in de rallyauto van JWR Rallysport, maar helaas kon dat niet verhinderen dat een klap met het voorwiel op een betonvoet in de entree van een bedrijfsperceel dat onderdeel uitmaakte van de klassementsproef, schade aanrichtte in de aandrijving van de Peugeot. Een gebroken motorsteun en kromme draagarm verhinderden een passage over het finishpodium later die avond. En zo werden Wolbertie en Joyce voortijdig uit hun droom ontwaakt Op de late avond tijdens de Special Stage in Emmeloord ging het helaas mis... Ondanks de domper aan het eind kijkt het team terug op een prettige en vermakelijke rally. Wolbertie zegt daarover: Het is jammer dat we de rally niet uit hebben kunnen rijden, maar het deel dat we gereden hebben staat positief in ons geheugen. En over vier weken gaan we in Putten gewoon in de herkansing! Het team is zoals gezegd te volgen via de eigen website ( maar ook op Facebook en Twitter is het team te volgen. Ook kunt u zich via de website aanmelden voor de nieuwsbrief van het team, die steeds op de woensdag voorafgaand aan de rally verschijnt.

6 Club van 50 kom erbij! Om onze supporters dichter bij het team te laten staan hebben wij de club van 50 in het leven geroepen. Door lid te worden van deze club ondersteunt u het team en blijft u als eerste op de hoogte, middels het regelmatig ontvangen van onze nieuwsbrief, over alle in en outs van het team en natuurlijk alle wedstrijdverslagen. Daarnaast zult u voor iedere wedstrijd uitgenodigd worden om op de serviceplek van het team een hapje en drankje te komen nuttigen en het wedstrijdverloop van dichtbij te volgen. Tevens ontvangt u een fotokaart van de rallyauto en de rijders én een cap van het team waarmee u uw betrokkenheid bij ons team kunt tonen. Op deze manier bent u ook als supporter daadwerkelijk nauw bij het team betrokken. Wordt daarom nu lid van de club van 50 van JWR Rallysport. Hoe kunt u lid worden? Heel eenvoudig; u meld u aan op de website en ontvangt vervolgens nadere informatie over uw lidmaatschap. De kosten zijn niet geheel verrassend 50,00 per jaar. Contact opnemen Neem voor meer informatie over JWR Rallysport contact met ons op. JWR Rallysport Mazerhard BR Zeewolde (06) mail@jwr-rallysport.nl Bezoek onze website op Na ontvangst van uw financiële steun ontvangt u een bevestigingsmail en sturen wij u de kaart en cap toe. Vervolgens zult u per automatisch onze nieuwsbrieven en uitnodigen voor de wedstrijden ontvangen. Datum Evenement Locatie 29 januari Testdag Niederrhein Weeze (D) 28 februari 5e Circuit Short Rally (testwedstrijd) Zandvoort (NL) 12 maart Persavond Tank S Rally(teampresentatie) Lemmer (NL) 21 maart Tank S Rally Emmeloord (NL) 18 april Rally van Putten Putten (NL) 1-3 mei Rallye de Wallonie Namen (B) 15 mei Vechtdal Rally Hardenberg (NL) mei 51e ELE Rally Helmond (NL) september Unica Schutte ICT Hellendoorn Rally Hellendoorn (NL) 9-10 Oktober GTC Rally Etten-Leur (NL) 2-3 november Rallye du Condroz Huy (B)

JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF

JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF JWR RALLYSPORT NIEUWSBRIEF Een uitgave van JWR Rallysport Jaargang 1, 28 mei 2015 JWR Rallysport gaat opnieuw in de aanval in ELE Rally Na een pauze van zes weken sinds de Rally van Putten gaat JWR Rallysport,

Nadere informatie

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying

Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Sponsordocument Versie 2012 BVB Rallying Wij stellen ons voor BVB Rallying is een jong, dynamisch en enthousiast rallyteam, bestaande uit rijder Martin van Brussel en navigatrice Pauline Hulshof, wat is

Nadere informatie

Twente Rally 2015 Rallygids

Twente Rally 2015 Rallygids Twente Rally 2015 Rallygids RallyGids TwenteRally 2015 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Contactinformatie... 3 2. Programma... 4 3. Inschrijven... 5 4. Serviceterrein... 6 5. Technische Keuringen... 6 6. Start

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Nijverdal, november Beste Rover liefhebber(s),

Nijverdal, november Beste Rover liefhebber(s), Nijverdal, november 2012 Beste Rover liefhebber(s), Hierbij de digitale nieuwsbrief van WWW.CLASSIC-ROVER.NL. We hebben een zeer drukke (rally) agenda gehad de laatste maanden en we hebben weer van alles

Nadere informatie

Rally rijden. Hoe en wat?

Rally rijden. Hoe en wat? Rally rijden Hoe en wat? Inhoudsopgave Wat is een rally? Hoe ga ik rally rijden? Rol rijder / navigator Kalender NK 2017 Wat is een rally? Een snelheidswedstrijd bestaande uit: - Klassementsproeven - Tussentrajecten

Nadere informatie

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s),

Nijverdal, juni 2012. Beste Rover liefhebber(s), Nijverdal, juni 2012 Beste Rover liefhebber(s), Hierbij de digitale nieuwsbrief van WWW.CLASSIC-ROVER.NL. We hebben een zeer drukke (rally) agenda gehad de laatste maanden en we hebben weer van alles te

Nadere informatie

De Rallysport is in Nederland een geweldige happening

De Rallysport is in Nederland een geweldige happening www.imexracing.nl Rallysport De geur van verbrand rubber, benzine, hevige bochten, jump s, en zandpaden dat is optimaal genieten van de magistrale rijkunst van rijder en machine die daar met gemak de lastige

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7.

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7. Inhoudsopgave 1. Wie, wat en waarmee 2. Waarom sponsoren 3. Relatie marketing 4. Business to business 5. CV 6. Het Team 7. De auto 8. Wat krijgt u als sponsor en wat kost het u? Wie, wat en waarmee. Wie

Nadere informatie

CONCEPT Algemeen reglement Peugeot Sport Challenge 2017

CONCEPT Algemeen reglement Peugeot Sport Challenge 2017 Concept Reglement Versie 07-01-2017 Peugeot Sport Challenge 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Stichting... 2 3. Inschrijving... 2 4. Deelname Peugeot Sport Challenge... 3 5. Veiligheid... 3 6. Evenementen...

Nadere informatie

HISTORIC ZUIDERZEERALLY 2019

HISTORIC ZUIDERZEERALLY 2019 Datum: 14 Maart 2019 Tijd: 16:00 uur Subject: Bulletin No. 1 Document No: 1.1 Aant. pagina s: 5 Van: To: Wedstrijdleider Alle deelnemers Bijlagen: 2 Art. 1 Introductie (wijzigingen) 1.3 Totale lengte van

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

1. Voorwoord 10e Autosoft Vechtdalrally...2. 2. Contactinformatie...3. 3. Programma...4. 4. Inschrijven...5. 5. Serviceterrein...5

1. Voorwoord 10e Autosoft Vechtdalrally...2. 2. Contactinformatie...3. 3. Programma...4. 4. Inschrijven...5. 5. Serviceterrein...5 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 10e Autosoft Vechtdalrally...2 2. Contactinformatie...3 3. Programma...4 4. Inschrijven...5 5. Serviceterrein...5 6. Accommodaties...6 7. Technische Keuringen...6 8. Start Procedure...7

Nadere informatie

1. Voorwoord 11e Autosoft Vechtdalrally...2. 2. Contactinformatie... 3. 3. Programma... 4. 4. Inschrijven... 5. 5. Serviceterrein...

1. Voorwoord 11e Autosoft Vechtdalrally...2. 2. Contactinformatie... 3. 3. Programma... 4. 4. Inschrijven... 5. 5. Serviceterrein... Inhoudsopgave 1. Voorwoord 11e Autosoft Vechtdalrally...2 2. Contactinformatie... 3 3. Programma... 4 4. Inschrijven... 5 5. Serviceterrein... 5 6. Accommodaties... 6 7. Technische Keuringen... 6 8. Start

Nadere informatie

Wij rijden om te verblijden!

Wij rijden om te verblijden! Wij rijden om te verblijden! INFORMATIEBOEKJE INHOUDSOPGAVE Blz. 1. Introductie en welkom... 3 2. Wat is Rally For Kids... 4 3. Voor wie is Rally for Kids... 6 4. Hoe werkt Rally for Kids... 7 5. VIP gast

Nadere informatie

Prettige Jaarwisseling

Prettige Jaarwisseling Prettige Jaarwisseling Namens alle rijders en begeleiders van de Baanselectie Amsterdam Het jaar 2015! In deze nieuwbrief In deze nieuwsbrief zullen wij het een en ander vertellen over de prestaties van

Nadere informatie

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April 2015. Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Voor u ligt de nieuwsbrief waarin weer over echt race werk geschreven wordt. Walid ging namelijk een

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 6 september 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 6 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de

Nadere informatie

12 september Wijnproeverij

12 september Wijnproeverij Drieëndertigste jaargang 4 e editie. December 2015 Sinterklaas is weer terug naar Spanje en heeft hier in Nederland weer heel wat kindjes blij gemaakt. We mogen al weer genieten van de heerlijke kerstsfeer

Nadere informatie

RallyGids VechtdalRally 2016 NL

RallyGids VechtdalRally 2016 NL Rallygids VechtdalRally 2016 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Contactinformatie... 3 2. Programma... 4 3. Inschrijven... 5 4. Serviceterrein... 5 5. Accommodaties... 6 6. Technische Keuringen... 6 7. Start Procedure...

Nadere informatie

Rallygids RallyGids HellendoornRally 2017 Pagina 1

Rallygids RallyGids HellendoornRally 2017 Pagina 1 Rallygids 2017 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Contactinformatie... 3 2. Programma... 4 3. Inschrijven... 5 4. Serviceterrein... 6 5. Accommodaties... 6 6. Technische Keuringen... 7 7. Start Procedure... 8 8.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie

Nieuwsbrief. Eerste nieuwsbrief MAC de Kempen. 1 e clubactiviteit 6 april, uur! In deze 1 e editie 2-4-2014 Jaargang 1, nummer 1 Nieuwsbrief In deze 1 e editie Wie heeft de RCauto gewonnen?. Agenda rijdagen Rabobank actie 1 e rijdag Spannend of spanning? Afzonderlijke hoogtepunten: Verhaal uit eerste

Nadere informatie

RallyGids VechtdalRally 2017 NL

RallyGids VechtdalRally 2017 NL Rallygids VechtdalRally 2017 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Contactinformatie...3 2. Programma...4 3. Inschrijven...6 4. Serviceterrein...6 5. Accommodaties...7 6. Technische Keuringen...7 7. Start Procedure...7

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

Corvettes op de Nurnburgring 28 juli 2010

Corvettes op de Nurnburgring 28 juli 2010 Corvettes op de Nurnburgring 28 juli 2010 Inleiding De Nürburgring Nordschleife is een deel van de oude Nurburgring en is een circuit in Duitsland. De machtige Nürburgring vormde één van de grootste uitdagingen

Nadere informatie

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300 Sponsoring Seizoen 2018 Wie ben ik? Ik ben Birgit Scheffer, 20 jaar en ik kom uit Drachten. Ik heb één héle grote passie, namelijk; MOTORSPORT! Sinds kleins af aan ben ik gek op motoren. Ik ben op gegroeid

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

REGLEMENT EDITIE 2015

REGLEMENT EDITIE 2015 info@ REGLEMENT EDITIE 2015 Artikel 1: Naam en Reglement Het BABY-DUMP KEMPENKLASSEMENT staat open voor alle vrouwelijke rensters vanaf 19 jaar. Dit betreft dus de categorieën Elite-Vrouwen, Belofte Vrouwen

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen.

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen. Sponsormap 2012 Algemeen Lions Tour Rally, 9 en 10 juni 2012 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2018 versie: 9 januari 2018

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2018 versie: 9 januari 2018 Artikel 1. Nederlands Kampioenschap Historische Rally's Het Nederlands Kampioenschap Historische Rally's, hierna te noemen NK, wordt georganiseerd door de Dutch Historic Rally Club (DHRC). DHRC-leden doen

Nadere informatie

Smart ForTwo 45kW Pure

Smart ForTwo 45kW Pure Bjorn Blokzijl 22 juni 2012 Fun ForTwo Er zijn zo van die auto's die eigenlijk geen concurrenten hebben. Al opereren ze in een bepaalde klasse qua grootte en qua prijs, het model is uniek. De Smart ForTwo

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT 2015

SPORTIEF REGLEMENT 2015 SPORTIEF REGLEMENT 2015 208 Rally Trophy 2015 Sportief reglement 1/7 ARTIKEL 1 ORGANISATIE PEUGEOT BELGIQUE LUXEMBOURG stelt voor, onder auspiciën van de Royal Automobile Club of Belgium de 208 Rally Trophy

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

succes unieke tool voor uw marketing en pr/communicatie Het team:

succes unieke tool voor uw marketing en pr/communicatie Het team: Inleiding: Palmares: Na een aantal jaren enkele rallyteams gesteund te hebben besloot Will Bruins om zelf te gaan rijden. Tijdens het afbouwen van een rally Opel Corsa A in najaar 2007 sloeg het noodlot

Nadere informatie

Voorwoord. Formule 1 is een ware happening en vergt een strakke organisatie. Het rijden van een nationaal kartkampioenschap,

Voorwoord. Formule 1 is een ware happening en vergt een strakke organisatie. Het rijden van een nationaal kartkampioenschap, Voorwoord Het rijden in een kart mag met recht een kunst genoemd worden. Op het eerste gezicht lijkt het besturen van een kart misschien eenvoudig, maar er komen heel wat zaken bij kijken. Hard rijden

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

Aanvullend Reglement Rally van Putten 2015

Aanvullend Reglement Rally van Putten 2015 Aanvullend Reglement Rally van Putten 2015 1. Introductie 1.1 Deze rally zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen, het 2015 Standaard Reglement Rally van de KNAF,

Nadere informatie

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing Voor en tegenspoed bij In het weekend van 15,16 en 17 april kwam het WK Superbike circus op bezoek in Assen. In het bijprogramma werd de tweede race van het ONK DSBK gereden. Uiteraard nam hier ook deel

Nadere informatie

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine

Hallo Honteruiters! Groetjes, Sabine April 2017 Hallo Honteruiters! Wat een bewogen jaar hebben we achter de rug! En wat heeft iedereen hard gewerkt om er een super jubileum van te maken! Het jaar 2016 stond in het teken van 50 jaar Honteruiters

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

Routeboek VHV Stars & Cars Rally 2009

Routeboek VHV Stars & Cars Rally 2009 Bol Pijl etappe Etappe 1 Van: Eindhoven Naar: Achelse Kluis Pagina: 1 Afstand: 32,2 km Duur: 60 minuten Algemene informa?e Opdracht: De Bol Pijl etappe is een van de meest gebruikte naviga?emethodes in

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2019 versie: 16 januari 2019

Reglement Nederlands Kampioenschap Historische Rally's 2019 versie: 16 januari 2019 Artikel 1. Nederlands Kampioenschap Historische Rally's Het Nederlands Kampioenschap Historische Rally's, hierna te noemen NK, wordt georganiseerd door de Dutch Historic Rally Club (DHRC). DHRC-leden doen

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015. Trophée de Wallonie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015. Trophée de Wallonie Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2014-2015 Trophée de Wallonie Programma: Maandag 29 december : Welkomstdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag 29 december : Koersvergadering aansluitend aan de welkomstdrink

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Sponsorpakketten Golfdag Brandevoort 2015

Sponsorpakketten Golfdag Brandevoort 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Sponsorpakketten Hole in One Condor Albatros Eagle Birdie Buggy Trophy 3. Donaties 4. Contactgegevens 5. Sponsorcontract 6. Sponsorvoorbeelden voorgaande

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014.

Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014. Voorwoord Wij heten u van harte welkom op het Lansingerland Cup toernooi 2014. De Lansingerland Cup is een jaarlijks terugkerend evenement. De derde editie vindt plaats op zaterdag 14 juni op het mooie

Nadere informatie

206 Rally Cup. Reglementen Reglement 206 Rally Cup Versie Goedgekeurd onder nummer BSR 18-09/RvdZ, dd

206 Rally Cup. Reglementen Reglement 206 Rally Cup Versie Goedgekeurd onder nummer BSR 18-09/RvdZ, dd Goedgekeurd onder nummer BSR 18-09/RvdZ, dd 28-02-2018 206 Rally Cup Reglementen 2018 APPROVED BY KNAF UNDER PERMITNR.0400.18.104 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving 206 Rally Cup 1.1 206 Rally Cup 1.2 Toe

Nadere informatie

Bijzonder Reglement Autosoft Vechtdalrally 2018

Bijzonder Reglement Autosoft Vechtdalrally 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Introductie... 2 2. Organisatie... 2 3 Programma... 4 4 Inschrijvingen... 5 5 Verzekering... 6 6 Reclame en Identificatie... 7 7 Banden... 7 8 Brandstof... 7 9 Verkenning...

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

ALGEMEEN. REGLEMENT VLAGSIGNALEN (Uittreksel van Annexe 'H' art. 4) (Officiële Franse tekst is bindend)

ALGEMEEN. REGLEMENT VLAGSIGNALEN (Uittreksel van Annexe 'H' art. 4) (Officiële Franse tekst is bindend) REGLEMENT VLAGSIGNALEN (Uittreksel van Annexe 'H' art. 4) (Officiële Franse tekst is bindend) A. Voor de baanbeveiliging moeten de wedstrijdleider (of zijn assistent) en de baanposten zich voornamelijk

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

LAST MINUTE INFORMATIE TARGA FLORIO GRAND PRIX

LAST MINUTE INFORMATIE TARGA FLORIO GRAND PRIX LAST MINUTE INFORMATIE TARGA FLORIO GRAND PRIX Beste deelnemer, Komende zondag vervoegt u de Ypres Rally regularity door uw deelname aan de Targa Florio Grand Prix. Om een vlot verloop van het evenement

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie

Nieuwsbrief. Voorwoord. C-selectie KNSB Gewest Drenthe. Trainingstijden. C-selectie December 2015 Nieuwsbrief C-selectie KNSB Gewest Drenthe C-selectie De C-selectie Gewest Drenthe bestaat uit 8 rijders in de leeftijdscategorie 13, 14 en 15 jaar oud. Voorwoord Dag allemaal, Door middel

Nadere informatie

Als basisreglement wordt het technisch reglement van de VAS en ASAF gebruikt.

Als basisreglement wordt het technisch reglement van de VAS en ASAF gebruikt. INFO en REGLEMENT Doelstelling en organisatie Clio 2 rally challenge De Renault Clio 2 rally challenge heeft als doel om, op basis van een eenvoudig technisch reglement en binnen het kader van het VAS-

Nadere informatie

Jasper Riezebos. Op weg naar Dakar...

Jasper Riezebos. Op weg naar Dakar... Op weg naar Dakar... 3 Biografie Naam Adres Sonnenbergweg 5 8271 RJ IJsselmuiden E-mail rally-sportriezebos@live.nl Telefoon 06-201 64 232 Korte kennismaking Mijn naam is, een echte motorcrossliefhebber.

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011. Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2010-2011 Trophée de Wallonie Trophée Jean Haneffe Programma: Zondag 2 januari : Koersvergadering 19.00 in

Nadere informatie

Racen als The Kick Inside

Racen als The Kick Inside Racen als The Kick Inside Stuk voor stuk hadden we dezelfde ervaring, Hans Burg, Marco van den Brandhof en Ron en Tom Verheijen: in onze jeugd hadden we wel eens een bezoek gebracht aan een race-circuit,

Nadere informatie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie 1 september 2018 6 e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie Een prachtige en bovenal een gezellige race dag op het Midland Circuit Lelystad, de hele dag was het droog, de

Nadere informatie

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe

Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012. Trophée Jean Haneffe Ski Club de Bruxelles rue Frans Merjay, 111 1050 Bruxelles Uitnodiging wedstrijden Le Corbier 2011-2012 Trophée Jean Haneffe Programma: Maandag 2 januari : Welkomsdrink 18.00 in Salle de Charvin Maandag

Nadere informatie

Officieel Eindklassement/Official Final Classification VAN STAVEREN ZUIDERZEE RALLYSPRINT 2005 *

Officieel Eindklassement/Official Final Classification VAN STAVEREN ZUIDERZEE RALLYSPRINT 2005 * Officieel Eindklassement/Official Final Classification 25 Starter/Teams Zeit: 01:24:35 Cornelissen Mitsubishi Lancer Ev 2:56,0 14:00,0 4:52,0 2:50,0 37:55,0 1 1 1 A8 Cornelissen, Ton 5101 NL Helmond 13:17,0

Nadere informatie

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring.

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Algemene informatie Pennucci Racing is een jong en enthousiast raceteam, met toch al behoorlijk wat ervaring in de racesport. Pennucci

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

81 5165 KN. Waspik. ORR op. Dankzij. Kievitsweg. en de. terrein van. voor één. vermeld. in het ASJ. nemen. rek.nr.: 38. k.v.k. no.

81 5165 KN. Waspik. ORR op. Dankzij. Kievitsweg. en de. terrein van. voor één. vermeld. in het ASJ. nemen. rek.nr.: 38. k.v.k. no. Uitnodiging voor de ORR op 2 en juni 2012 te Almere Dankzij de medewerking van de Gemeente Almere zijn we er wederom in geslaagd om twee wedstrijden voor het NK Off Road Racing te organiseren in Almere.

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Diekirch-Valkenswaard

Diekirch-Valkenswaard Diekirch-Valkenswaard 110827 Vertrek op vrijdag 26 augustus samen met Johan van Tilburg, zijn bedrijf is één van de sponsoren van de ploeg waar we mee zouden gaan fietsen. Om 10:00 uur zouden we verzamelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

Informatie avond pupillen

Informatie avond pupillen Informatie avond pupillen 31 oktober 2016 4 november 2016 Trainingen Wedstrijden Cross Indoor Begeleiding wedstrijden Trainingsweekend Sluitingsmiddag Vragen Programma Informatie 2x per jaar een informatiebrief

Nadere informatie

Reglementen 8 Uren van Hellendoorn 2015

Reglementen 8 Uren van Hellendoorn 2015 Reglementen 8 Uren van Hellendoorn 2015 Inhoud blz. Inleiding 2 Organisatie comité & locaties 2 Standaard Reglement 3 Inleiding Beste rittenrijders, Voor u ligt het reglement van de 8 uren van Hellendoorn

Nadere informatie

Reglement 206 Rally Cup Versie Goedgekeurd onder nummer BSR Knaf permit nummer Rally Cup

Reglement 206 Rally Cup Versie Goedgekeurd onder nummer BSR Knaf permit nummer Rally Cup Goedgekeurd onder nummer BSR 17-021 Knaf permit nummer 0400.17.243 206 Rally Cup Reglementen 2017 1 Inhoudsopgave 1. Omschrijving 206 Rally Cup 1.1 206 Rally Cup 1.2 Toe te laten deelnemers, auto s en

Nadere informatie

ISU 2018 (102KM ultratrail)

ISU 2018 (102KM ultratrail) ISU 2018 (102KM ultratrail) De ISU zit er weer op. Eigenlijk verliep alles in de voorbereidingen perfect. Vrijdag na een beetje file hier en daar waren we aangekomen bij 'De Pompstee', het B&B waar we

Nadere informatie

Legend Boucles de Spa 55 e

Legend Boucles de Spa 55 e Legend Boucles de Spa 55 e EEN LEGENDARISCHE RALLY 2013 is het jaar van de 60ste verjaardag en de 55ste editie van de Boucles de Spa. Deze rally, berucht voor zijn 'witte' wegen, heeft een bijzonder rijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Thialffer, Vakantie voorbij, volop genoten van de zon, zee,en strand. Dan heb je natuurlijk veel te vertellen. Heb je iets moois, leuk of speciaals meegemaakt, ben je op

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

30 september 2 oktober 2016 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D)

30 september 2 oktober 2016 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D) 30 september 2 oktober 2016 Bruinkoolmijn Hohenmölsen (D) 1 INTRODUCTIE 1.1 Deze Off Road Racing zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen, het Autosportjaarboek van

Nadere informatie

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS 2017 Motorsport Organisatie Nederland Veldweg 15a Postbus 341 5430 AH Cuijk Tel.: 0485 31 50 80 Internet: www.mon.nl Email: info@mon.nl IMBA: www.imba-mx.com 1

Nadere informatie

Garage Rijsenhout NK ORR Zandvoort

Garage Rijsenhout NK ORR Zandvoort Bijzonder Reglement Garage Rijsenhout NK ORR Zandvoort 28-02-2015 1. Introductie 1.1 Deze ORR zal worden verreden conform de FIA Code Sportif International en zijn bijlagen, het 2015 algemeen wedstrijdreglementen

Nadere informatie

8-9 juli 2017

8-9 juli 2017 8-9 juli 2017 RALLYGIDS SHORTRALLY Bijzonder reglement Jumbo 2017 Shortrally WWW.GTCRALLY.EU Inhoud Introductie en welkom pagina 2 Contactinformatie en officials van het evenement pagina 3 Programma van

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Sponsormap 2013. www.;ions

Sponsormap 2013. www.;ions Sponsormap 2013 www.;ions Algemeen Lions Tour Rally, 8 en 9 juni 2013 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt deze te lezen en

Nadere informatie

4 e Ronde om de Zuiderzee. 7-8 oktober. Een pittige ROZ

4 e Ronde om de Zuiderzee. 7-8 oktober. Een pittige ROZ 4 e Ronde om de Zuiderzee 1961 7-8 oktober start: Bosbaan restaurant Amsterdam finish: restaurant Schep Hoevelaken prijsuitreiking: Minerva-paviljoen Amsterdam afstand: 600 km voorzitter: J.G.Roorda vice-voorzitter:

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 5 juli 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 5 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte

Nadere informatie

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info info 2008 inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info WAT doen wij Motorclub Heerjansdam is een onderdeel van de Activiteiten Vereniging Heerjansdam (AVH). De motorclub

Nadere informatie

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek

Jan Weegink Memorial Cup. 20 & 22 Augustus Sportpark De Waarbeek Jan Weegink Memorial Cup 20 & 22 Augustus 2015 Sportpark De Waarbeek Namens HVV Hengelo mag ik u van harte welkom heten op ons mooie sportpark De Waarbeek Dit jaar houden wij voor de 12 e keer ons tweedaagse

Nadere informatie

Bijzonder Reglement Centraal Nederland Rally 2019

Bijzonder Reglement Centraal Nederland Rally 2019 Bijzonder Reglement Centraal Nederland Rally 2019 Inhoud 1. Introductie... 2 2. Organisatie... 2 3. Programma... 3 4. Inschrijvingen... 5 6. Reclame en Identificatie... 7 7. Banden... 7 8. Brandstof...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 3-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, Vlak voor de zomervakantie hebben we toch weer genoeg te melden, dus hierbij de derde nieuwsbrief. De afgelopen maanden is ons ledenaantal flink

Nadere informatie

Battle of the Beauties

Battle of the Beauties Battle of the Beauties Komend weekend verschijnen twee jonge dames aan de start van de European Women's Cup: Susanne Bolhaar en Bernice Sangers. Beide dames komen normaal in actie tijdens KNMV Cup wedstrijden,

Nadere informatie

Hoofd Medische Dienst: Henri van Dijk Ambulance Event Service

Hoofd Medische Dienst: Henri van Dijk Ambulance Event Service Bulletin 1 Datum: 28-05-2018 Tijd: 18.00 uur Van: Aan: Onderwerp: Wedstrijdleider Alle deelnemers Aanvullingen op en wijzigingen van het bijzonder reglement 2.6 Observer en gedelegeerden KNAF Veiligheidsfunctionaris:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WK FLEVOLAND 2016

NIEUWSBRIEF WK FLEVOLAND 2016 NIEUWSBRIEF WK FLEVOLAND 2016 In het kort In deze nieuwsbrief willen wij u kort inlichten over de vorderingen en ontwikkelingen van het WK binnen Flevoland. Wij wensen u veel Lees plezier. Het WK Flevoland

Nadere informatie

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl Sponsormap 2011 Algemeen Lions Tour Rally, 25 en 26 juni 2011 Geachte ondernemer / geachte Sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de Lions Tour Rally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

Race-event sponsor concept

Race-event sponsor concept Racefactory is gespecialiseerd in het geven van race- en kartclinics. Waar een gewone belevenis bij alleen rijden blijft gaat Racefactory nog een stapje verder! Alle belevenissen zijn gegoten in een cursus

Nadere informatie

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen!

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! De Talbot Sunbeam Lotus is als rallyauto gebouwd in 1981, heeft tot

Nadere informatie