SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden PROFIEL VAN SANDER GOETHALS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SANDER GOETHALS Schrijverspad 21, 3446 ZW, Woerden 06-19174091/sander.goethals@goethalsadvies.nl/www.goethalsadvies.nl PROFIEL VAN SANDER GOETHALS"

Transcriptie

1 OPLEIDINGEN PROFIEL VAN SANDER GOETHALS Sander is een leergierige professional met goede communicatieve vaardigheden en een analytische denkstijl. Een echte procesdenker die met scherpe analyses en creatieve adviezen een organisatie verder helpt. Hij combineert hierbij zowel de harde (bedrijfskundige) als zachte (psychologische) factoren die in ieder traject een rol spelen. De ervaring als OR lid heeft zijn inzichten in de dynamiek van organisaties verder vergroot. Naast hieronder genoemde opleidingen/trainingen en werkervaring bezoekt Sander regelmatig diverse congressen en seminars om zijn kennis up to date te houden Post-bachelor Organisatiepsychologie NCOI Opleidingsgroep, Utrecht. Diploma HBO Psychologie Hogeschool Saxion Next, Deventer. Propedeuse HBO Bedrijfseconomie Inholland Hogeschool, Rotterdam. Diploma 2005 OVERIGE CURSUSSEN Krauthammer first level management training: gericht op het ontwikkelen van management vaardigheden. MANS Adviesvaardigheden training: gericht op optimale houding en gedrag als adviseur. Lean Six Sigma Green Belt: gericht op de basiskennis van de managementfilosofie Lean in combinatie met de kwaliteitsmanagement methodiek Six Sigma. OMG Certified Expert in BPM (OCEB) Fundamentals: gericht op de basiskennis van Business Process Management. APMG Prince2 Registered Practitioner: gericht op de basiskennis en toepassing van de projectmanagement methodiek Prince2. APMG MSP Foundation: gericht op de basiskennis van de Managing Succesfull Programs methodiek. APMG P3O Practitioner: gericht op de basiskennis en toepassing van het P3O model bij het opzetten en ondersteunen van Portfolio-, Programmaen Project Management. APMG BiSL Foundation: gericht op de inrichting van functioneel beheer processen om te komen tot kwalitatief goed informatie management. APMG ASL2 Foundation: gericht op de inrichting van applicatie beheer processen om te komen tot kwalitatief goed applicatie management.

2 WERKERVARING APMG ITIL Foundation: gericht op basiskennis van (IT) servicemanagement en de inrichting c.q. werking van IT organisaties. Toetsen Kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001:training rond de ISO 9001:2008 norm. ISO Interne auditor training: gericht op auditvaardigheden en gesprekstechnieken. 08/08 heden Goethals Advies en Ondersteuning Oprichter en interim professional Werkzaamheden: Advies en ondersteuning rond de vakgebieden: Proces- en Kwaliteit Management, Planning en Control en Project Management. Interim opdrachten 08/14 heden Zorginstituut Nederland (voorheen CvZ) Proces Analist Verzekering Burgers Bedrijfsprocessen ontwerpen in BizzDesign; Bedrijfsprocessen analyseren op AO/IC maatregelen; Procesverstoringen oplossen; Input leveren aan impactanalyse bij releases van OHI; 11/13 06/14 Simulation, Training, Consultancy B.V. Projectleider Kwaliteitsmanagement Plan van aanpak schrijven ter verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem met als richtlijn de ISO norm; PDCA cyclus met de algemeen directeur en het management team vormgeven; Procesmodel opstellen middels interviews; Management informatie opstellen; Introductie van A3 methodiek begeleiden (strategisch plan) middels workshops. Management & medewerkers coachen op kwaliteitsbewustzijn; Organisatieadvies over een breed scala aan onderwerpen. 05/10 heden Stichting Calibris Contract (incidenteel 5 uur per maand) Auditor a.i. Audits rond het juist uitvoeren van uitbesteed werk; Advisering rond keurmerk voor trainingen; SWOT analyse van een ontwikkeld product;

3 Accuraat, scherp, doortastend en adviserend op een prettige manier, zo heb ik Sander leren kennen. 07/13 02/14 Stichting Calibris Contract Proces Analist a.i. Administratieve processen, middels workshops, ontwerpen rond een nieuw product; Functionaliteit definiëren aan externe IT leverancier; Tester voor opgeleverde functionaliteit; Gebruikersondersteuning rond nieuwe werkwijze en opgeleverde functionaliteit. Sparringpartner voor stuurgroep. Sander heb ik ervaren als een bevlogen, analytische collega. Focus op het leggen van de verbindingen tussen de verschillende bedrijfsonderdelen. Ik heb Sander ervaren als een expert in proces en risico management wat het project tot een succes heeft gemaakt 9/12 3/13 Achmea Zorg & Gezondheid Proces Adviseur Klant Contact Center Zorgen dat de klantenservice processen blijven lopen bij overgang naar nieuwe (back office) systemen; Inventariseren hoe processen zouden moeten lopen conform de inrichtingsprincipes van het programma; Medewerkers proactief meenemen in de nieuwe werkwijze met bijbehorende werkafspraken (changemanagement); Gebruikersondersteuning rond nieuwe applicaties. Sparringpartner voor implementatiemanager Sander heeft indruk op mij gemaakt door zijn vermogen om in een situatie van veel onduidelijkheid duidelijkheid te scheppen. Zijn vermogen tot procesdenken in combinatie met juiste vraagstellingtechnieken zijn hierin zijn kracht. 7/12 8/12 Nationale Nederlanden Corporate Clients Proces Analist Finance & Risk Faciliteren workshops voor het schetsen van To Be situatie; Verbinding leggen tussen BPM en het Risk perspectief; Uitwerken procesbeschrijvingen incl controls middels Aris.

4 Sander heeft een sterke indruk achtergelaten. Hij is intrinsiek gemotiveerd en op het gebied van processen en riskmanagement een echte professional. Hij denkt mee, pakt activiteiten zelfstandig op en komt afspraken goed na. Hij durf kritisch te zijn wat discussies ten goede komt. 10/11 6/12 Menzis Zorgverzekeraar Project manager BPM Initiëren van procesverbeteringen en ketenoptimalisatie; Brug slaan vanuit processen naar informatiemanagement; Coördineren van procesontwerp middels workshops in Protos; Verantwoordelijk voor implementatie van vernieuwde werkwijze; Coachen van proces eigenaren in hun rol; Link tussen BPM en Governance Risk & Compliance aanbrengen; Klankbord voor programma management. Samenwerken met Sander, hem aan het werk zien is een bijzondere ervaring. Rust, betrokkenheid, zelfverzekerd en kennis van zaken leiden naar inzicht en kwaliteit. Het bijzondere daarbij was dat je het gevoel had mee te gaan op een reis door je eigen werkwereld en Sander is dan de gids. Sander heeft door zijn ruime ervaring waardevolle kennis van veel gebieden. Hij kan daarom goed impact inschatten van voorgestelde proceswijzigingen. Daarnaast is Sander ook geïnteresseerd in de mensen waarmee hij werkt. Hij doorziet daarmee hoe je mensen het beste in hun kracht kunt laten komen. 09/10 09/11 Azivo Zorgverzekering (onderdeel van Menzis) Medewerker Planning en Control a.i. Opzetten van de vernieuwde P&C cylcus; Project Control; Stroomlijnen financiële processen; Rapportages opstellen ten aanzien van de realisatie en forecast; Klankbord voor Financieel Manager. Sander is een professional die de gevraagde informatie snel oplevert en deze weet te vertalen naar de kennis en behoeften van de afnemer. Sander communiceert en adviseert helder, neemt de collega's en het werk serieus.

5 09/10 10/10 Tablis Wonen Medewerker interne controle a.i. Uitvoeren van twee proces audits Advies over inrichting proces management Onderstaande functies in loondienst 06/08 04/10 St. Calibris, kenniscentrum voor Zorg, Welzijn en Sport Adviseur Planning en Control Werkzaamheden: P&C cyclus: budgethouders voorzien van financiële maand rapportages en sparringpartner voor de (project) organisatie rond het in control zijn. Daarnaast het verzorgen van kwartaalrapportage aan het MT met de realisatie van prestatie indicatoren. Proces Management: ontwerpen, beschrijven en uitdragen van nieuwe bedrijfsprocessen tijdens een grootschalige organisatie verandering. Kwaliteit Management: Verantwoordelijk voor het goed functioneren van het kwaliteitsmanagement systeem conform ISO 9001:2000 norm. In deze hoedanigheid coördinator van de interne auditoren en het begeleiden van externe audits. 04/07 05/08 Business Lease Nederland B.V. Proces Analist Werkzaamheden: als staffunctionaris van de Algemeen directeur, het dragen van de gedelegeerde verantwoordelijkheid voor de coördinatie van de volgende vakgebieden voor de Nederlandse vestiging: Proces Management: beschrijven en analyseren van bestaande bedrijfsprocessen. Daarnaast de schakel tussen ICT en Business. In deze hoedanigheid betrokken bij het oplossen van verstoringen binnen de diverse processen. Daarnaast het coördineren van key users en bijbehorende testtrajecten. Project Management: RFC en PID opstellen vanuit de business ten behoeve van de centrale ICT organisatie. Vervolgens het MT rapporteren over de voortgang van deze projecten.

6 EIGENSCHAPPEN/ VAARDIGHEDEN Kwaliteit Management: Verantwoordelijk voor het goed functioneren van het kwaliteitsmanagement systeem conform ISO 9001:2000 norm. In deze hoedanigheid het uitvoeren van interne audits. Leergierig, analytisch, initiatiefrijk, communicatief vaardig (ook luistervaardig), inlevingsvermogen en klantgericht. OVERIGE PERSOONLIJKE GEGEVENS Geboorteplaats: Rotterdam Geboortedatum: Geslacht : Mannelijk Burgerlijke staat: Gehuwd Nationaliteit: Nederlandse REFERENTIES SOFTWAREKENNIS Microsoft Windows Microsoft Office SAP Business Objects (zowel training als praktijk) Crystal Reporting Aris (zowel training als praktijk) Protos (zowel training als praktijk) MS Projects RemindoContent Snelstart A-Count Coda TALENKENNIS Nederlands - Moedertaal Engels - Goed (ITP-TOEFL score 647) Duits - Standaard

ITIL Foundation v2 Certificaat 2001. Prince2 Foundation Certificaat 2009 Prince2 Practitioner Certificaat 2009

ITIL Foundation v2 Certificaat 2001. Prince2 Foundation Certificaat 2009 Prince2 Practitioner Certificaat 2009 Persoonlijke gegevens Naam Geboortedatum Adres Woonplaats Telefoon Mail / web Linkedin Skype Opleiding Overig studie Ir Erik Boerrigter MBA 22 november 1973 Valkenboskade 599 2563 JE, s Gravenhage 070-3639876

Nadere informatie

Rustig, enthousiast, professioneel, analytisch, meedenkend, motiverend, teamplayer en flexibel. 2001 : Hogere Informatica Windesheim Zwolle

Rustig, enthousiast, professioneel, analytisch, meedenkend, motiverend, teamplayer en flexibel. 2001 : Hogere Informatica Windesheim Zwolle Persoonlijke gegevens Naam : Radstake Voornaam : Peter Adriaan Geslacht : Man Woonplaats : Zwolle Telefoonnummer : 06-46280714 E-mail : info@radstake-it-consultant.nl Geb. dat. : 24 april 1974 Nationaliteit

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Klaas Hoek jr.

Curriculum Vitae drs. Klaas Hoek jr. Curriculum Vitae drs. Klaas Hoek jr. Naam Klaas Hoek jr. Geboorte datum 21 maart 1962 Functie Senior Projectmanager Woonplaats Zaandam Mobiel 06-44492748 Email klaas@klaashoekjr.nl profiel Ik ben Senior

Nadere informatie

ICT Interim Management. CV Nick Paulich

ICT Interim Management. CV Nick Paulich CV Nick Paulich NPPM b.v. IJweg 1105 2133 MH Hoofddorp Mobiel : 06-2003 2204 E-mail : nick@nppm.nl Internet : www.nppm.nl Geboren op 7 juli 1961 Gehuwd, 2 kinderen Opleidingen/Trainingen: HEAO Bedrijfseconomie

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling OER HZ opleiding: Bedrijfskunde MER voltijd

Uitvoeringsregeling OER HZ opleiding: Bedrijfskunde MER voltijd Uitvoeringsregeling OER HZ opleiding: Bedrijfskunde MER voltijd Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Uitvoeringsregeling OER HZ 1.1 algemeen 1.1.1 De onderwijs- en exameegeling (OER HZ) omvat de kern van de

Nadere informatie

Automatiseringservaring sinds 1995. Werk- & denkniveau

Automatiseringservaring sinds 1995. Werk- & denkniveau PERSONALIA Naam Arjan Fraaij Geboortedatum 16 april 1974 Woonplaats Oosterhout Automatiseringservaring sinds 1995 Werk- & denkniveau HBO FUNCTIE Business Intelligence consultant / Informatie analist Verantwoordelijk

Nadere informatie

Resultaat voorop dus mens centraal 1. Resultaat voorop dus mens centraal

Resultaat voorop dus mens centraal 1. Resultaat voorop dus mens centraal Resultaat voorop dus mens centraal 1 Resultaat voorop dus mens centraal Inhoud CiEP Basis 4 CiEP en Het Nieuwe Werken 8 CiEP Waardenprofielen 10 CiEP Energiek 14 CiEP voor Teams 18 e-ciep Basis 20 CiEP

Nadere informatie

han.nl/werkenenleren deeltijd recht regionaal werken en leren management duaal erkend Professional economie

han.nl/werkenenleren deeltijd recht regionaal werken en leren management duaal erkend Professional economie han.nl/werkenenleren PRAkTIJKGERICHT recht regionaal deeltijd werken en leren management erkend Professional duaal economie FACULTEIT ECONOMIE en MANAGEMENT Vergroot UW wereld HBO/POST-HBO-/MASTEROPLEIDINGEN

Nadere informatie

IT Management Group. Samenvatting ITIL Processen (ITILF)

IT Management Group. Samenvatting ITIL Processen (ITILF) IT Management Group Samenvatting ITIL Processen (ITILF) ITIL is a Registered Trade Mark of the Office of Government Commerce in the United Kingdom and other countries. ITIL Trainingen bij de IT Management

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Opleiding Profiel Overige opleidingen Opleidingen en certificeringen

CURRICULUM VITAE Opleiding Profiel Overige opleidingen Opleidingen en certificeringen CURRICULUM VITAE Naam : Arjan Otter Geboortedatum : 16 april 1970 Adres : Zwenghout 20 Postcode : 3991 PG Woonplaats : Houten Telefoon : 06-29475048 Burgerlijke staat : Gehuwd Nationaliteit : Nederlandse

Nadere informatie

STUDIEJAAR 2011 2012. Hbo Bedrijfskunde. toegespitst op de afstudeervariant Informatievoorziening. Hogeschool NOVI 2011-2012 Versie 1.

STUDIEJAAR 2011 2012. Hbo Bedrijfskunde. toegespitst op de afstudeervariant Informatievoorziening. Hogeschool NOVI 2011-2012 Versie 1. STUDIEJAAR 2011 2012 Hbo Bedrijfskunde toegespitst op de afstudeervariant Informatievoorziening Hogeschool NOVI 2011-2012 Versie 1.2 1. VOORWOORD Hogeschool NOVI richt zich op de verdere ontwikkeling van

Nadere informatie

Hoger Onderwijs Referentie Architectuur

Hoger Onderwijs Referentie Architectuur Hoger Onderwijs Referentie Architectuur Implementatiehulpmiddelen Ontwikkelingen Principes Digitaal leren & werken Studentmobiliteit Onderzoeksdata Cloud computing Integratie Business Informatievoorziening

Nadere informatie

Copyright protected. Use is for Single Users only via a VHP Approved License. For information and printed versions please see www.vanharen.

Copyright protected. Use is for Single Users only via a VHP Approved License. For information and printed versions please see www.vanharen. Over de ITSM Library De uitgaven in deze reeks behandelen de belangrijkste best practices op het gebied van IT Management. De auteurs zijn toonaangevende specialisten in hun vakgebied. In deze reeks zijn

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling OER HZ opleiding: Bedrijfskunde MER - deeltijd 2015-2016 - oud curriculum

Uitvoeringsregeling OER HZ opleiding: Bedrijfskunde MER - deeltijd 2015-2016 - oud curriculum Uitvoeringsregeling OER HZ opleiding: Bedrijfskunde MER - deeltijd 2015-2016 - oud curriculum Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Uitvoeringsregeling OER HZ 1.1 algemeen 1.1.1 De onderwijs- en examenregeling

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling OER HZ opleiding Bedrijfskunde MER deeltijd 2014-2015

Uitvoeringsregeling OER HZ opleiding Bedrijfskunde MER deeltijd 2014-2015 Uitvoeringsregeling OER HZ opleiding Bedrijfskunde MER deeltijd 2014-2015 Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Uitvoeringsregeling OER HZ 1.1 algemeen 1.1.1 De onderwijs- en examenregeling (OER HZ) omvat de

Nadere informatie

MBA- en managementopleidingen. dé Action Learning business school. www.bsn.eu

MBA- en managementopleidingen. dé Action Learning business school. www.bsn.eu MBA- en managementopleidingen dé Action Learning business school www.bsn.eu dé action learning business school Inhoud 3 Welkom bij dé Action Learning business school 4 Waarom Business School Nederland?

Nadere informatie

Het belang van onderzoek en analyse bij het ontwikkelen van ICT oplossingen

Het belang van onderzoek en analyse bij het ontwikkelen van ICT oplossingen Het belang van onderzoek en analyse bij het ontwikkelen van ICT oplossingen Daphne Depassé White paper in opdracht van: Bachelor Toegepaste Informatica (lessen: Analyse) Doel: Het begrijpen van het belang

Nadere informatie

Informatiebrochure voor bedrijven en organisaties

Informatiebrochure voor bedrijven en organisaties Informatiebrochure voor bedrijven en organisaties SAM& Brochure Organisaties 2012, SAM& Uitgegeven in eigen beheer Info@SAMEN.nu Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

Onderzoek ITIL versus ASL

Onderzoek ITIL versus ASL Onderzoek ITIL versus ASL Datum: 6 april 2011 Status: definitief Opgesteld door: SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave. 1. samenvatting.... 2 2. Inleiding.... 3 3. Wat is ASL?...

Nadere informatie

Generiek Rapport eerste ronde reflectiegesprekken Topklassenarrangement. De lat gaat omhoog!

Generiek Rapport eerste ronde reflectiegesprekken Topklassenarrangement. De lat gaat omhoog! Generiek Rapport eerste ronde reflectiegesprekken Topklassenarrangement De lat gaat omhoog! 01 Generiek Rapport eerste ronde reflectiegesprekken Topklassenarrangement Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Het Topklassenarrangement

Nadere informatie

PROJECTEVALUATIE FOCUS OP WERK

PROJECTEVALUATIE FOCUS OP WERK PROJECTEVALUATIE FOCUS OP WERK GGz Eindhoven Caroline Place en Harry Michon Trimbos-instituut, Utrecht 2013 Colofon Financiering Dit onderzoek is onderdeel van en financieel mogelijk gemaakt door het Programma

Nadere informatie

Efficiency in de theaterbranche

Efficiency in de theaterbranche Versie: Openbaar Efficiency in de theaterbranche de Oosterpoort & de Stadsschouwburg Groningen 15 Juni 2009, J.G.A. van der Poel s0041866 Faculteit BBT, Universiteit Twente Begeleid door: Dr. Ir. C.P.

Nadere informatie

FUNCTIEBOEK CAO WELZIJN & MAATSCHAPPELIJKE DIENSTVERLENING

FUNCTIEBOEK CAO WELZIJN & MAATSCHAPPELIJKE DIENSTVERLENING FUNCTIEBOEK CAO WELZIJN & MAATSCHAPPELIJKE DIENSTVERLENING Meer weten over uw vak? Bij Reed Business vindt u uw vakinformatie. Naast de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening geeft Reed Business

Nadere informatie

Competentieprofiel Generalist

Competentieprofiel Generalist Samenvatting Competentieprofiel Generalist TMA teamprofiel best persons Inhoud Inleiding 3 1. Context en afbakening; van best persons naar competentieprofiel 5 2. Werkwijze en onderbouwing 6 2.1 Voordracht

Nadere informatie

TECHNISCH MANAGEMENT & PERSONAL SKILLS cursussen januari - juni 2015

TECHNISCH MANAGEMENT & PERSONAL SKILLS cursussen januari - juni 2015 TECHNISCH MANAGEMENT & PERSONAL SKILLS cursussen januari - juni 2015 KENNIS VERBREDEN EN VERDIEPEN www.pao.tudelft.nl Verbeter uw concurrentiepositie met onze technisch management en personal skills cursussen!

Nadere informatie

Associate degree. nieuwe tweejarige studie in het hoger beroepsonderwijs

Associate degree. nieuwe tweejarige studie in het hoger beroepsonderwijs Associate degree nieuwe tweejarige studie in het hoger beroepsonderwijs 1 Vergroot je carrièrekansen met een Associate degree Het Associate-degree-programma is een tweejarige studie in het hoger beroepsonderwijs

Nadere informatie

Visiedocument over het beroep van de Financieel Professional

Visiedocument over het beroep van de Financieel Professional In cl Be us ro ief ep Co sp nc ro ep fie t l Visiedocument over het beroep van de Financieel Professional Over NBA-VRC NBA-VRC is een samenwerking tussen de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

Nadere informatie

Adviesrapport Accreditatie HBO bachelor opleiding Technische Bedrijfskunde voltijd - deeltijd. Hogeschool Utrecht

Adviesrapport Accreditatie HBO bachelor opleiding Technische Bedrijfskunde voltijd - deeltijd. Hogeschool Utrecht Adviesrapport Accreditatie HBO bachelor opleiding Technische Bedrijfskunde voltijd - deeltijd Hogeschool Utrecht Scheveningseweg 46 2517 KV Den Haag T (070) 30 66 800 F (070) 30 66 870 I www.hobeon.nl

Nadere informatie