Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap"

Transcriptie

1 Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap Fonds Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen Egmontstraat 5 B-1000 BRUSSEL Tel Fax interprog@fwo.be Website: In te vullen door de behandelende afdeling ontvangstdatum nummer FWO_WOG_ dossier Waarvoor dient dit formulier? Met dit formulier kunt u netwerkfinanciering aanvragen voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap (WOG) van het FWO. Hoe dient u dit formulier in? Stuur dit formulier voor 1 oktober naar interprog@fwo.be en bezorg een kopie van het aanvraagdossier aan het rectoraat van uw onthaalinstelling. Telkens als u een nieuwe aanvraag indient, gelieve dan ook uw persoonlijke details (personalia) in het e -loket te updaten, vooral uw bibliografie. Hoe gaat het FWO om met de gegevens in dit formulier? Het FWO gebruikt uw gegevens alleen voor de behandeling van uw kandidatuur. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet aan derden meegedeeld. Zodra het FWO uw kandidatuur geregistreerd heeft, krijgt u daarvan een ontvangstmelding. Gegevens van de op te richten wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap Benaming van de wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap Geef de benaming van de op te richten wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap. Die naam moet duidelijk het onderzoeksdomein bevatten. Gebruik maximaal 80 lettertekens, spaties inbegrepen. Geef de Franstalige benaming van de op te richten wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap. Geef de Engelstalige benaming van de op te richten wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap. Geef de wetenschapsgebieden waarin de WOG zich situeert. Gebied 1 Gebied 2 Gebied 3

2 Omschrijving van de samenwerking Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap - pagina 2 van 8 Geef een bondige omschrijving van de wetenschappelijke krachtlijnen van de samenwerking die door de aangevraagde wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap wordt beoogd in de komende vijf jaar. Uw uiteenzetting mag niet langer dan één bladzijde zijn.

3 Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap - pagina 3 van 8 Gegevens van de Vlaamse onderzoekseenheden Gegevens van de Vlaamse onderzoekseenheid die optreedt als kerngroep Vul de gegevens in van de Vlaamse onderzoekseenheid waarvan u deel uitmaakt. naam onderzoekseenheid naam onthaalinstelling adres telefoonnummer faxnummer Vul de gegevens in van het hoofd van de onderzoekseenheid, die optreedt als woordvoerder van de onderzoeksgemeenschap. Vul de gegevens in van de voornaamste leden van de onderzoekseenheid die betrokken zijn bij de samenwerking. Geef een bondige omschrijving van de specifieke inbreng van de onderzoekseenheid. Geef de belangrijkste onderzoeksthema s van de onderzoekseenheid. Geef de drie belangrijkste publicaties van de onderzoekseenheid die in de afgelopen vijf jaar verschenen zijn. Vermeld voor elke publicatie de volgende gegevens: de titel het aantal bladzijden en, voor publicaties die deel uitmaken van een boek of tijdschrift, de vermelding 'van pagina x tot en met pagina y' de namen van de auteurs, in dezelfde volgorde als op de publicaties. Het FWO kan overdrukken van uitgegeven werken opvragen.

4 Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap - pagina 4 van 8 Gegevens van de tweede Vlaamse onderzoekseenheid Vul de gegevens in van de tweede Vlaamse onderzoekseenheid. naam onderzoekseenheid naam onthaalinstelling adres telefoonnummer faxnummer Vul de gegevens in van het hoofd van de onderzoekseenheid. Vul de gegevens in van de voornaamste leden van de onderzoekseenheid die betrokken zijn bij de samenwerking. Geef een bondige omschrijving van de specifieke inbreng van de onderzoekseenheid. Geef de belangrijkste onderzoeksthema s van de onderzoekseenheid. Geef de drie belangrijkste publicaties van de onderzoekseenheid die in de afgelopen vijf jaar verschenen zijn. Vermeld voor elke publicatie de volgende gegevens: de titel het aantal bladzijden en, voor publicaties die deel uitmaken van een boek of tijdschrift, de vermelding 'van pagina x tot en met pagina y' de namen van de auteurs, in dezelfde volgorde als op de publicaties. Het FWO kan overdrukken van sommige uitgegeven werken opvragen.

5 Gegevens van de derde Vlaamse onderzoekseenheid Vul de gegevens in van de derde Vlaamse onderzoekseenheid naam onderzoekseenheid naam onthaalinstelling adres Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap - pagina 5 van 8 telefoonnummer faxnummer Vul de gegevens in van het hoofd van de onderzoekseenheid. Vul de gegevens in van de voornaamste leden van de onderzoekseenheid die betrokken zijn bij de samenwerking. Geef een bondige omschrijving van de specifieke inbreng van de onderzoekseenheid. Geef de belangrijkste onderzoeksthema s van de onderzoekseenheid. Geef de drie belangrijkste publicaties van de onderzoekseenheid die in de afgelopen vijf jaar verschenen zijn. Vermeld voor elke publicatie de volgende gegevens: de titel het aantal bladzijden en, voor publicaties die deel uitmaken van een boek of tijdschrift, de vermelding 'van pagina x tot en met pagina y' de namen van de auteurs, in dezelfde volgorde als op de publicaties. Het FWO kan overdrukken van sommige uitgegeven werken opvragen.

6 Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap - pagina 6 van 8 Details of a research unit not part of the Flemish Community Fill in the data of the research unit, not part of the Flemish Community. name research unit name institute or university address phone fax Enter the details of the head of the research unit. first name and surname position Enter the details of the key members of the research unit involved in the collaboration. first name and surname position Give a brief summary of the specific contribution of the research unit. Give the major research topics of the research unit. Give the three most important publications of the research unit, published within the last five years. For each publication, mention the following data: the title, completely without abbreviations the number of pages and, for publications part of a book or magazine, the reference from page x to page y the names of the authors, according to the presentation order. The FWO reserves the right to call for offprints.

7 Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap - pagina 7 van 8 Details of a research unit not part of the Flemish Community Fill in the data of the research unit, not part of the Flemish Community. name research unit name institute or university address phone fax Enter the details of the head of the research unit. first name and surname position Enter the details of the key members of the research unit involved in the collaboration. first name and surname position Give a brief summary of the specific contribution of the research unit. Give the major research topics of the research unit. Give the three most important publications of the research unit, published within the last five years. For each publication, mention the following data: the title, completely without abbreviations the number of pages and, for publications part of a book or magazine, the reference from page x to page y the names of the authors, according to the presentation order. The FWO reserves the right to call for offprints.

8 Interactie tussen de onderzoekseenheden Kandidatuur voor een wetenschappelijke onderzoeksgemeenschap - pagina 8 van 8 Leg de bestaande of in het vooruitzicht gestelde interactie tussen de deelnemende onderzoekseenheden en het wetenschappelijk complementaire inbreng uit. Is er nog een andere huidige of toekomstige financiering van de samenwerking dan de financiering die u met dit formulier aanvraagt? Zo ja, geef hiervan een beschrijving. Motiveer waarom u deze toelage aanvraagt. Toon daarbij duidelijk aan dat de gevraagde toelage: wezenlijk en noodzakelijk is voor het tot stand komen of onderhouden van het samenwerkingsverband op postdoctoraal niveau bijdraagt tot de wetenschapscoördinatie in Vlaanderen bijdraagt tot de internationalisering van het wetenschappelijk onderzoek aan Vlaamse instellingen leidt tot een meerwaarde voor het Vlaamse Wetenschappelijk potentieel.

Kandidatuur voor een krediet voor een wetenschappelijke opdracht

Kandidatuur voor een krediet voor een wetenschappelijke opdracht Kandidatuur voor een krediet voor een wetenschappelijke opdracht Fonds Wetenschappelijk Onderzoek - Vlaanderen Egmontstraat 5 - B-1000 BRUSSEL Tel. 02 512 91 10- Fax. 02 512 58 90 E-mail: interprog@fwo.be

Nadere informatie

Kandidatuur voor de wetenschappelijke prijs Acerta

Kandidatuur voor de wetenschappelijke prijs Acerta Kandidatuur voor de wetenschappelijke prijs Acerta Fonds Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen Dienst Wetenschappelijke Prijzen Egmontstraat 5 1000 BRUSSEL Tel. 02 512 91 10 Fax 02 512 58 90 E-mail: prijzen@fwo.be

Nadere informatie

Belgisch Historisch Instituut te Rome

Belgisch Historisch Instituut te Rome Belgisch Historisch Instituut te Rome BEURSAANVRAAG VOOR EEN STUDIEVERBLIJF IN ITALIE RICHTLIJNEN : Verzoek dit formulier in te vullen, te ondertekenen en door te sturen aan Prof.dr. Georges Declercq Penningmeester

Nadere informatie

Aanvraag van een subsidie voor Oost- Vlaamse bovenlokale sportondersteuning

Aanvraag van een subsidie voor Oost- Vlaamse bovenlokale sportondersteuning Pagina 1 van 6 Aanvraag van een subsidie voor Oost- Vlaamse bovenlokale sportondersteuning Provincie Oost-Vlaanderen directie Sport en Recreatiedomeinen dienst Sport Gouvernementstraat 1-9000 Gent tel.

Nadere informatie

Handleiding Personal Metis. 1. Wat is Personal Metis? 2. Waar vind ik Personal Metis? 3. Log in. 4. Add (publicaties toevoegen)

Handleiding Personal Metis. 1. Wat is Personal Metis? 2. Waar vind ik Personal Metis? 3. Log in. 4. Add (publicaties toevoegen) Handleiding Personal Metis 1. Wat is Personal Metis? 2. Waar vind ik Personal Metis? 3. Log in 4. Add (publicaties toevoegen) a. Type b. Authors c. Bibliografic description d. Research e. Summary 5. Publicaties

Nadere informatie

BOEKENBANK ALS REFERENTIEDATABANK VOOR DE GEREGLEMENTEERDE BOEKENPRIJS (GBP)

BOEKENBANK ALS REFERENTIEDATABANK VOOR DE GEREGLEMENTEERDE BOEKENPRIJS (GBP) BOEKENBANK ALS REFERENTIEDATABANK VOOR DE GEREGLEMENTEERDE BOEKENPRIJS (GBP) AANLEVEREN VAN GEREGLEMENTEERDE PRIJZEN DOOR NIET-LEDEN (Laatste wijziging op 20/07/2017) 1. Inleiding... 3 1.1 Voor wie is

Nadere informatie

STEUNKREDIET VOOR HUMAAN VOEDINGSONDERZOEK REGLEMENT

STEUNKREDIET VOOR HUMAAN VOEDINGSONDERZOEK REGLEMENT STEUNKREDIET VOOR HUMAAN VOEDINGSONDERZOEK REGLEMENT ARTIKEL 1 "Het steunkrediet voor humaan voedingsonderzoek" heeft als doel, in de schoot van Belgische Instellingen van universitair niveau, wetenschappelijke

Nadere informatie

bewoners/exposanten handleiding

bewoners/exposanten handleiding bewoners/exposanten handleiding 26-07-2010 Bewoners/Exposanten Handleiding 26-07-2010 1/9 wat vind je hier? inhoud DE EERSTE STAPPEN... 3 je account activeren... 3 log in... 4 GEGEVENS BIJWERKEN... 5 gebruikersprofiel...

Nadere informatie

Web of Science: SCI, SSCI en AHCI

Web of Science: SCI, SSCI en AHCI Web of Science: SCI, SSCI en AHCI De Web of Science Citation index is toegankelijk via de Web of Knowledge (Wok), een portaalsite van het Institute of Scientific Information (ISI). De Web of Science Citation

Nadere informatie

University of Groningen. Up2U Harder, Annemiek T.; Eenshuistra, Annika

University of Groningen. Up2U Harder, Annemiek T.; Eenshuistra, Annika University of Groningen Harder, Annemiek T.; Eenshuistra, Annika IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check the document

Nadere informatie

Laat maar zitten Janssen, Janine Hubertina Lambertha Joseph

Laat maar zitten Janssen, Janine Hubertina Lambertha Joseph Laat maar zitten Janssen, Janine Hubertina Lambertha Joseph IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check the document version

Nadere informatie

Aanvraag voor een studiebeurs in Application for a scholarship in

Aanvraag voor een studiebeurs in Application for a scholarship in Aanvraag voor een studiebeurs in 2016-2017 Application for a scholarship in 2016-2017 Departement Onderwijs en Vorming Afdeling Hoger Onderwijs en Volwassenenonderwijs Koning Albert II-laan 15, 1210 BRUSSEL,

Nadere informatie

Understanding the role of health literacy in self-management and health behaviors among older adults Geboers, Bas

Understanding the role of health literacy in self-management and health behaviors among older adults Geboers, Bas University of Groningen Understanding the role of health literacy in self-management and health behaviors among older adults Geboers, Bas IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version

Nadere informatie

Van 'gastarbeider' tot 'Nederlander' Prins, Karin Simone

Van 'gastarbeider' tot 'Nederlander' Prins, Karin Simone Van 'gastarbeider' tot 'Nederlander' Prins, Karin Simone IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check the document version

Nadere informatie

HP Leverancier Setup Instructies:

HP Leverancier Setup Instructies: Secure Vendor Administration Tool HP Leverancier Setup Instructies: Hoe U Uw bedrijf kunt registreren in HP's leverancier Database Global Procurement Last Updated: 2 March 2012 Inhoud Onderwerp 1 -Waarom

Nadere informatie

Pure introductie voor facultaire coördinatoren

Pure introductie voor facultaire coördinatoren 1 Pure introductie voor facultaire coördinatoren Pure team UB Augustus 2018 2 Inhoudsopgave Wat is Pure? Vijf manieren om research output in te voeren Deposit your article Proces/workflow research output

Nadere informatie

Doctoraatsreglement van de FPPW

Doctoraatsreglement van de FPPW FACULTEIT PSYCHOLOGIE EN PEDAGOGISCHE WETENSCHAPPEN Doctoraatsreglement van de FPPW Unaniem goedgekeurd door de Faculteitsraad op 17 september 2014 1. Inleiding Dit reglement bevat faculteitsspecifieke

Nadere informatie

Bouwen op een gemeenschappelijk verleden aan een succesvolle toekomst Welling, Derk Theodoor

Bouwen op een gemeenschappelijk verleden aan een succesvolle toekomst Welling, Derk Theodoor University of Groningen Bouwen op een gemeenschappelijk verleden aan een succesvolle toekomst Welling, Derk Theodoor IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF)

Nadere informatie

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens Standaard-cv Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming SYNTRA Vlaanderen Personeelsbeleid Kanselarijstraat 19, 1000 Brussel Tel. 02-227 63 93 Fax 02 218 60 93 E-mail: personeel@syntravlaanderen.be Waarvoor

Nadere informatie

LDAP Server on Yeastar MyPBX & tiptel 31xx/32xx series

LDAP Server on Yeastar MyPBX & tiptel 31xx/32xx series LDAP Server on Yeastar MyPBX & tiptel 31xx/32xx series Tiptel b.v. Camerastraat 2 1322 BC Almere tel.: +31-36-5366650 fax.: +31-36-5367881 info@tiptel.nl Versie 1.2.0 (09022016) Nederlands: De LDAP server

Nadere informatie

AANVRAAG Namen en Adressen

AANVRAAG Namen en Adressen AANVRAAG Namen en Adressen Bestandsbeschrijving AVNAWIBA, NAAMIBAN, Definitief Author: equensworldline Document date: 1 augustus 2017 Classification: Open Version: 3.0 Versie historie Version no. Version

Nadere informatie

Een model voor personeelsbesturing van Donk, Dirk

Een model voor personeelsbesturing van Donk, Dirk Een model voor personeelsbesturing van Donk, Dirk IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check the document version below.

Nadere informatie

Procesevaluatie van het Navigator project Jager, John Mike

Procesevaluatie van het Navigator project Jager, John Mike Procesevaluatie van het Navigator project Jager, John Mike IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check the document version

Nadere informatie

NO1 N11 Namen en Adressen 7-cijferige Rekeningnummers

NO1 N11 Namen en Adressen 7-cijferige Rekeningnummers NO N Namen en Adressen 7-cijferige s Definitief Author: equensworldline Document date: Augustus 207 Classification: Open Version: 4.0 Versie historie Version no. Version date Status Edited by Most important

Nadere informatie

Application tuition fees loan/ Aanvraag collegegeldkrediet

Application tuition fees loan/ Aanvraag collegegeldkrediet Application tuition fees loan/ Aanvraag collegegeldkrediet For students from EU/EEA countries Voor studenten uit EU/EER-landen This form/dit formulier Are you from an EU/EEA country and is this the first

Nadere informatie

Handleiding Personal Metis. 1. Wat is Personal Metis? 2. Waar vind ik Personal Metis? 3. Log in. 4. Add (publicaties toevoegen)

Handleiding Personal Metis. 1. Wat is Personal Metis? 2. Waar vind ik Personal Metis? 3. Log in. 4. Add (publicaties toevoegen) Handleiding Personal Metis 1. Wat is Personal Metis? 2. Waar vind ik Personal Metis? 3. Log in 4. Add (publicaties toevoegen) a. Type b. Authors c. Bibliografic description d. Research e. Extra characteristics

Nadere informatie

KIOSK TRANSITIEREGLEMENT. Gebruikershandleiding

KIOSK TRANSITIEREGLEMENT. Gebruikershandleiding / Gebruikershandleiding KIOSK TRANSITIEREGLEMENT Gebruikershandleiding 16.08.2017 cjm.vlaanderen.be INHOUD EENMALIG: Registratie & Vertegenwoordiging... 3 Registreer jezelf eenmalig als KIOSK-gebruiker

Nadere informatie

University of Groningen

University of Groningen University of Groningen Opvoeding op school en in het gezin. Onderzoek naar de samenhang tussen opvoeding en de houding van jongeren ten opzichte van sociale grenzen Mooren, Francisca Catharina Theodora

Nadere informatie

Secure Vendor Administration Tool. HP Leverancier Setup Instructies: Hoe U Uw bedrijf registreren in Leverancier HP's Database

Secure Vendor Administration Tool. HP Leverancier Setup Instructies: Hoe U Uw bedrijf registreren in Leverancier HP's Database HP Leverancier Setup Instructies: Hoe U Uw bedrijf registreren in Leverancier HP's Database Global Procurement Last Updated: 3 February 2012 Contents Onderwerp 1 -Waarom heeft HP de details van uw bedrijf

Nadere informatie

Biblio BLITS-INFORMATIESESSIE - 21/03/2017 I N F O R M AT I E M E D E W E R K E R K C G G V E R O N I Q U E. D E S P O D U G E N T.

Biblio BLITS-INFORMATIESESSIE - 21/03/2017 I N F O R M AT I E M E D E W E R K E R K C G G V E R O N I Q U E. D E S P O D U G E N T. Biblio VERONIQUE DESPODT I N F O R M AT I E M E D E W E R K E R K C G G V E R O N I Q U E. D E S P O D T @ U G E N T. B E BLITS-INFORMATIESESSIE - 21/03/2017 Blits? Initiatief: Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg

Nadere informatie

University of Groningen. Eerste Hulp vaker ter plaatse Verhage, Vera

University of Groningen. Eerste Hulp vaker ter plaatse Verhage, Vera University of Groningen Eerste Hulp vaker ter plaatse Verhage, Vera IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check the document

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online Online application Erasmus Study/ Erasmus Belgica Study/ non-erasmus Study

Handleiding Mobility Online Online application Erasmus Study/ Erasmus Belgica Study/ non-erasmus Study Handleiding Mobility Online Online application Erasmus Study/ Erasmus Belgica Study/ non-erasmus Study Deadlines Meer info over de procedures en deadlines vind je in de informatiebrochure over internationale

Nadere informatie

Citation for published version (APA): Tijdschrift voor Genderstudies (2018). Jaarrekening Stichting Tijdschrift voor Vrouwenstudies.

Citation for published version (APA): Tijdschrift voor Genderstudies (2018). Jaarrekening Stichting Tijdschrift voor Vrouwenstudies. University of Groningen Jaarrekening 2017 Tijdschrift voor Genderstudies IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check the

Nadere informatie

Inhoudelijk en financieel verslag van een humanitair project

Inhoudelijk en financieel verslag van een humanitair project Inhoudelijk en financieel verslag van een humanitair project Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 BRUSSEL Contactpersoon: Hilde Van Dyck Tel.

Nadere informatie

biedt, onvoorwaardelijk, zonder voorbehoud, conform de terzake van toepassing verklaarde algemene voorwaarden en bijzondere veilingvoorwaarden, voor

biedt, onvoorwaardelijk, zonder voorbehoud, conform de terzake van toepassing verklaarde algemene voorwaarden en bijzondere veilingvoorwaarden, voor t.a.v. mr. M.R.H. Krans Faxnummer: 088-188 00 01 E-mailadres: veiling@vdstap.com Onderhands bod Ondergetekende Dhr./Mevr. [voornamen] [naam] geboren [datum] te [plaats] Telefoonnummer: E-mailadres: namens

Nadere informatie

ADVIES 191 GROENBOEK STAATSHERVORMING 28 NOVEMBER 2013

ADVIES 191 GROENBOEK STAATSHERVORMING 28 NOVEMBER 2013 ADVI ES191 GROENBOEK STAATSHERVORMI NG 28NOVEMBER2013 ADVIES 191 GROENBOEK STAATSHERVORMING 28 NOVEMBER 2013 GROENBOEK STAATSHERVORMING 2/7 INHOUD SAMENVATTING EXECUTIVE SUMMARY INLEIDING SITUERING ADVIES

Nadere informatie

University of Groningen

University of Groningen University of Groningen Jongeren in de jeugdzorg en risicofactoren van zwerfgedrag. Een onderzoek naar de bijdrage van risicofactoren van zwerfgedrag op de duur van zorggebruik bij jongeren in de jeugdzorg.

Nadere informatie

University of Groningen. De afkoelingsperiode in faillissement Aa, Maria Josepha van der

University of Groningen. De afkoelingsperiode in faillissement Aa, Maria Josepha van der University of Groningen De afkoelingsperiode in faillissement Aa, Maria Josepha van der IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it.

Nadere informatie

Inzendingshandleiding voor auteurs

Inzendingshandleiding voor auteurs Inzendingshandleiding voor auteurs ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Deze instructie is bedoeld voor een auteur die een manuscript

Nadere informatie

Subsidiedossier Subsidiereglement voor éénmalige erfgoedpublicaties van 1 januari 2011 herziene versie juni 2012

Subsidiedossier Subsidiereglement voor éénmalige erfgoedpublicaties van 1 januari 2011 herziene versie juni 2012 Subsidiedossier Subsidiereglement voor éénmalige erfgoedpublicaties van 1 januari 2011 herziene versie juni 2012 Binnen het Cultureel-Erfgoedconvenant Land van Waas staat de actieve ondersteuning van Wase

Nadere informatie

Subsidieaanvraag voor een participatieproject in cultuur, jeugdwerk of sport in 2010

Subsidieaanvraag voor een participatieproject in cultuur, jeugdwerk of sport in 2010 Subsidieaanvraag voor een participatieproject in cultuur, jeugdwerk of sport in 2010 Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen Afdeling Volksontwikkeling en Lokaal Cultuurbeleid Arenbergstraat

Nadere informatie

Het opschorten van de handel op de Amsterdamse Effectenbeurs Kabir, M.R.

Het opschorten van de handel op de Amsterdamse Effectenbeurs Kabir, M.R. Tilburg University Het opschorten van de handel op de Amsterdamse Effectenbeurs Kabir, M.R. Published in: Bedrijfskunde: Tijdschrift voor Modern Management Publication date: 1991 Link to publication Citation

Nadere informatie

Procrustes analyse (1) Steenkamp, J.E.B.M.; van Trijp, J.C.M.; Verhallen, T.M.M.

Procrustes analyse (1) Steenkamp, J.E.B.M.; van Trijp, J.C.M.; Verhallen, T.M.M. Tilburg University Procrustes analyse (1) Steenkamp, J.E.B.M.; van Trijp, J.C.M.; Verhallen, T.M.M. Published in: Tijdschrift voor Marketing Publication date: 1989 Link to publication Citation for published

Nadere informatie

Buitenlandse Stages voor Magistraten, Griffiers en Secretarissen

Buitenlandse Stages voor Magistraten, Griffiers en Secretarissen Buitenlandse Stages voor Magistraten, Griffiers en Secretarissen Een project gerealiseerd met de financiële steun van de Koning Boudewijn Stichting - Jaar 2017 - Kandidaatsdossier Het dossier bevindt zich

Nadere informatie

University of Groningen

University of Groningen University of Groningen De ontwikkeling van prikkelverwerking bij mensen met een Autisme Spectrum Stoornis en de invloed van hulp en begeleiding gedurende het leven. Fortuin, Marret; Landsman-Dijkstra,

Nadere informatie

Subsidiedossier Projectsubsidiereglement van 4 februari 2009 ter versterking van het lokaal cultureel erfgoedveld 2 de herziene versie juni 2012

Subsidiedossier Projectsubsidiereglement van 4 februari 2009 ter versterking van het lokaal cultureel erfgoedveld 2 de herziene versie juni 2012 Subsidiedossier Projectsubsidiereglement van 4 februari 2009 ter versterking van het lokaal cultureel erfgoedveld 2 de herziene versie juni 2012 Binnen het Cultureel-Erfgoedconvenant Land van Waas staat

Nadere informatie

Subsidie klimaatschool - evaluatie

Subsidie klimaatschool - evaluatie Subsidie klimaatschool - evaluatie Milieudienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Braemkasteelstraat 41. 9050 Gentbrugge tel.: 09 268 23 00 fax: 09 268 23 68 Botermarkt 1 9000 Gent elke

Nadere informatie

Aanvraag van een tegemoetkoming voor een

Aanvraag van een tegemoetkoming voor een Aanvraag van een tegemoetkoming voor een administratief bediende of medisch telesecretariaat voor de ondersteuning van een huisartsengroepering - rechtspersoon ZG/WEL-160120 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens

Standaard-cv. Gegevens van de vacature. Persoonlijke gegevens Standaard-cv Jobpunt Vlaanderen (zone 3C bus 42) Boudewijnlaan 30, 1000 Brussel Tel. 02-553 01 08 Fax 02 553 52 00 Waarvoor dient dit formulier? Dit standaard-cv wordt bij de Vlaamse overheid gebruikt

Nadere informatie

Aanvraag van subsidies voor projecten toegankelijkheid sport en jeugdwerk voor kinderen in armoede - 2016

Aanvraag van subsidies voor projecten toegankelijkheid sport en jeugdwerk voor kinderen in armoede - 2016 Aanvraag van subsidies voor projecten toegankelijkheid sport en jeugdwerk voor kinderen in armoede - 2016 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Draagvlak migratiebeleid Postmes, Thomas; Gordijn, Ernestine; Kuppens, T.; Gootjes, Frank; Albada, Katja

Draagvlak migratiebeleid Postmes, Thomas; Gordijn, Ernestine; Kuppens, T.; Gootjes, Frank; Albada, Katja University of Groningen Draagvlak migratiebeleid Postmes, Thomas; Gordijn, Ernestine; Kuppens, T.; Gootjes, Frank; Albada, Katja IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online Erasmus Study-Erasmus Belgica Study-Non Erasmus Study

Handleiding Mobility Online Erasmus Study-Erasmus Belgica Study-Non Erasmus Study Handleiding Mobility Online Erasmus Study-Erasmus Belgica Study-Non Erasmus Study Deadlines Meer info over de procedures en deadlines vind je in de informatiebrochure over internationale studie of stage,

Nadere informatie

University of Groningen. Stormy clouds in seventh heaven Meijer, Judith Linda

University of Groningen. Stormy clouds in seventh heaven Meijer, Judith Linda University of Groningen Stormy clouds in seventh heaven Meijer, Judith Linda IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check

Nadere informatie

Subsidiedossier Subsidiereglement voor éénmalige erfgoedpublicaties van 1 januari 2011

Subsidiedossier Subsidiereglement voor éénmalige erfgoedpublicaties van 1 januari 2011 Subsidiedossier Subsidiereglement voor éénmalige erfgoedpublicaties van 1 januari 2011 Binnen het Cultureel-Erfgoedconvenant Land van Waas staat de actieve ondersteuning van Wase erfgoedzorgers centraal.

Nadere informatie

Analyse. Teksten op documenten. Microsoft Dynamics NAV dvision Automatiseringsbureau.

Analyse. Teksten op documenten. Microsoft Dynamics NAV dvision Automatiseringsbureau. Microsoft Dynamics NAV 2008 dvision Automatiseringsbureau. All Rights Reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form or by

Nadere informatie

Plone user case: www.mpi.nl

Plone user case: www.mpi.nl Plone user case: www.mpi.nl Jacquelijn Ringersma Karin Kastens Jos van Berkum Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek Plone gebruikersdag, 16 September 2009 Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek

Nadere informatie

Inhoudelijk en financieel verslag van een experimenteel jeugdwerkinitiatief

Inhoudelijk en financieel verslag van een experimenteel jeugdwerkinitiatief Inhoudelijk en financieel verslag van een experimenteel jeugdwerkinitiatief Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 BRUSSEL Contactpersoon: Emily

Nadere informatie

Projectaanvraag onderzoeksproject

Projectaanvraag onderzoeksproject 1 AANVRAAG VOOR STEUN VAN KOM OP TEGEN KANKER Projectaanvraag onderzoeksproject Titel project 1. Identificatie aanvrager(s) 1.1. Hoofdaanvrager Organisatie/instelling Naam: Ondernemingsnummer: Rechtsvorm:

Nadere informatie

Aanvraag van een budget voor niet-rechtstreeks toegankelijke zorg en ondersteuning via spoedprocedure

Aanvraag van een budget voor niet-rechtstreeks toegankelijke zorg en ondersteuning via spoedprocedure Aanvraag van een budget voor niet-rechtstreeks toegankelijke zorg en ondersteuning via spoedprocedure Waarvoor dient dit formulier? Met dit formulier bezorgt u aan het Vlaams Agentschap voor Personen met

Nadere informatie

Handleiding uploaden kennisproducten

Handleiding uploaden kennisproducten Handleiding uploaden kennisproducten Via Post It kun je kennisproducten uploaden naar de Saxion Repository. Je vult het uploadformulier in en je geeft aan of er een prestatie indicator geregistreerd moet

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online online application Erasmus Study

Handleiding Mobility Online online application Erasmus Study Handleiding Mobility Online online application Erasmus Study Deadlines Dossier Mobility Online In geval van een Erasmus Study moet je dossier in Mobility Online volledig in orde zijn tegen de volgende

Nadere informatie

AANVRAAG VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN DIENST VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER

AANVRAAG VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN DIENST VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER Ontvangstdatum dossier: (in te vullen door de dienst mobiliteit) AANVRAAG VAN EEN VERGUNNING VOOR HET EXPLOITEREN VAN EEN DIENST VOOR HET VERHUREN VAN VOERTUIGEN MET BESTUURDER STAD NINOVE Dienst Mobiliteit

Nadere informatie

University of Groningen. Vrije en reguliere scholen vergeleken Steenbergen, Hilligje

University of Groningen. Vrije en reguliere scholen vergeleken Steenbergen, Hilligje University of Groningen Vrije en reguliere scholen vergeleken Steenbergen, Hilligje IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please

Nadere informatie

Aanvraag voor steun van Kom op tegen Kanker

Aanvraag voor steun van Kom op tegen Kanker Aanvraag voor steun van Kom op tegen Kanker ONDERZOEKSPROJECT ZONDER DOCTORAATSFINALITEIT. Titel project. Projectvoorstel (max. 4000 woorden, excl. tabel ) a. State-of-the art en probleemstelling Omschrijf

Nadere informatie

Rise- Innovatieve start-ups

Rise- Innovatieve start-ups Rise- Innovatieve start-ups Reglement Oproep van mei 2017 A) Ondernemingen die in aanmerking komen Elke onderneming die aan volgende voorwaarden voldoet, kan zich, met oog op de toepassing van een strategisch

Nadere informatie

University of Groningen. Quantitative CT myocardial perfusion Pelgrim, Gert

University of Groningen. Quantitative CT myocardial perfusion Pelgrim, Gert University of Groningen Quantitative CT myocardial perfusion Pelgrim, Gert IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check

Nadere informatie

2 Heeft u reeds een erkenningsnummer voor de verdeling van gesubsidieerde melk en zuivelproducten?

2 Heeft u reeds een erkenningsnummer voor de verdeling van gesubsidieerde melk en zuivelproducten? Subsidie voor schoolmelk Erkenningsaanvraag als organisatie die de steunaanvraag doet voor rekening van een of meer niet afzonderlijk erkende scholen (Formulier SE2 / versie 2016) Bijlage 2a /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

De betrouwbaarheid van kleinschalige methoden voor waterzuivering Kaaij, Rachel van der

De betrouwbaarheid van kleinschalige methoden voor waterzuivering Kaaij, Rachel van der University of Groningen De betrouwbaarheid van kleinschalige methoden voor waterzuivering Kaaij, Rachel van der IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you

Nadere informatie

Aanvraagformulier. 1. De organisatie Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode:

Aanvraagformulier. 1. De organisatie Contactgegevens organisatie. Naam van de organisatie: Postadres: Postcode: Plaats: Bezoekadres: Postcode: Aanvraagformulier NB: Ga na -alvorens het aanvraagformulier in te vullen- of uw aanvraag enige kans van slagen heeft. Te vaak worden voorstellen ingediend die geen enkele kans van slagen hebben. Lees tevens

Nadere informatie

Citation for published version (APA): Crane, L. M. A. (2011). Intraoperative fluorescence imaging in cancer Groningen: s.n.

Citation for published version (APA): Crane, L. M. A. (2011). Intraoperative fluorescence imaging in cancer Groningen: s.n. University of Groningen Intraoperative fluorescence imaging in cancer Crane, Lucia Marie Albertine IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite

Nadere informatie

University of Groningen. Inferior or superior Carmona Rodriguez, Carmen

University of Groningen. Inferior or superior Carmona Rodriguez, Carmen University of Groningen Inferior or superior Carmona Rodriguez, Carmen IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check the

Nadere informatie

Onderzoeksgemeenschap rond het Ontwerp van stedelijke Geluidslandschappen (OOG)

Onderzoeksgemeenschap rond het Ontwerp van stedelijke Geluidslandschappen (OOG) Onderzoeksgemeenschap rond het Ontwerp van stedelijke Geluidslandschappen (OOG) Collectif de Recherche sur la Conception des Paysages Sonores Urbains Research Community on the Design of Urban Soundscapes

Nadere informatie

GEBRUIKERS- HANDLEIDING KIOSK

GEBRUIKERS- HANDLEIDING KIOSK / handleiding GEBRUIKERS- HANDLEIDING KIOSK PROJECTSUBSIDIE VOOR BOVENLOKALE CULTUURPROJECTEN/ 14.03.2019 cjm.vlaanderen.be INHOUD 1 Kop 1...Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2 Kop 1... 3 3 Kop 1...Fout!

Nadere informatie

MyDHL+ Uw accountnummer(s) delen

MyDHL+ Uw accountnummer(s) delen MyDHL+ Uw accountnummer(s) delen met anderen Uw accountnummer(s) delen met anderen in MyDHL+ In MyDHL+ is het mogelijk om uw accountnummer(s) te delen met anderen om op uw accountnummer een zending te

Nadere informatie

Sjabloon aanvraag voor het aanbieden van een anderstalige initiële bachelor- en/of masteropleiding

Sjabloon aanvraag voor het aanbieden van een anderstalige initiële bachelor- en/of masteropleiding Sjabloon aanvraag voor het aanbieden van een anderstalige initiële bachelor- en/of masteropleiding Decretale context De aanvraag voor het aanbieden van een anderstalige initiële bachelor- of masteropleiding

Nadere informatie

Aanvraag voor steun van Kom op tegen Kanker

Aanvraag voor steun van Kom op tegen Kanker Aanvraag voor steun van Kom op tegen Kanker ONDERZOEKSPROJECT als voortraject voor implementatie 1. Titel project. Projectvoorstel (in totaal niet meer dan 10 blz) a. Opzet en doelstellingen - Omschrijf

Nadere informatie

Hewlett Packard Enterprise Leverancier Setup Instructies: Hoe U Uw bedrijf registreren in Leverancier Hewlett Packard Enterprise's Database

Hewlett Packard Enterprise Leverancier Setup Instructies: Hoe U Uw bedrijf registreren in Leverancier Hewlett Packard Enterprise's Database Hewlett Packard Enterprise Leverancier Setup Instructies: Hoe U Uw bedrijf registreren in Leverancier Hewlett Packard Enterprise's Database Global Procurement Last Updated: 1 November 2015 1 Contents Onderwerp

Nadere informatie

Today's talented youth field hockey players, the stars of tomorrow? Gemser, Marije

Today's talented youth field hockey players, the stars of tomorrow? Gemser, Marije University of Groningen Today's talented youth field hockey players, the stars of tomorrow? Gemser, Marije IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish

Nadere informatie

University of Groningen. Who cares? Kamstra, Aafke

University of Groningen. Who cares? Kamstra, Aafke University of Groningen Who cares? Kamstra, Aafke IMPORTANT NOTE: You are advised to consult the publisher's version (publisher's PDF) if you wish to cite from it. Please check the document version below.

Nadere informatie

Een handleiding bij het gebruik vind je door te klikken op de link Help : Handleiding LexisNexis Academic (=basis van tekst hieronder).

Een handleiding bij het gebruik vind je door te klikken op de link Help : Handleiding LexisNexis Academic (=basis van tekst hieronder). ZOEKEN IN LEXISNEXIS INHOUD ZOEKEN IN LEXISNEXIS... 1 Toegang?... 1 Wat?... 1 Hoe?... 1 Stap 1: kies een zoekformulier... 1 Stap 2: maak een bronnenselectie... 2 Stap 3: geef één of meer zoektermen op...

Nadere informatie

Aanvraag van subsidie voor onderhoud en/of (her)aanleg van knotwilgen en veedrinkpoelen

Aanvraag van subsidie voor onderhoud en/of (her)aanleg van knotwilgen en veedrinkpoelen Aanvraag van subsidie voor onderhoud en/of (her)aanleg van knotwilgen en veedrinkpoelen Deputatie van de Provincie Oost-Vlaanderen p/a Dienst Milieubeleidsplanning Gouvernementstraat 1 9000 GENT tel. 09

Nadere informatie

Biblio VERONIQUE DESPODT BLITS-INFORMATIESESSIE - 07/02/2017

Biblio VERONIQUE DESPODT BLITS-INFORMATIESESSIE - 07/02/2017 Biblio VERONIQUE DESPODT INFORMATIEMEDEWERKER KCGG VERONIQUE.DESPODT@UGENT.BE BLITS-INFORMATIESESSIE - 07/02/2017 Blits? Initiatief: Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg Gent (0K3) Korte infosessies voor

Nadere informatie

FOR DUTCH STUDENTS! ENGLISH VERSION NEXT PAGE. Toets Inleiding Kansrekening 1 8 februari 2010

FOR DUTCH STUDENTS! ENGLISH VERSION NEXT PAGE. Toets Inleiding Kansrekening 1 8 februari 2010 FOR DUTCH STUDENTS! ENGLISH VERSION NEXT PAGE Toets Inleiding Kansrekening 1 8 februari 2010 Voeg aan het antwoord van een opgave altijd het bewijs, de berekening of de argumentatie toe. Als je een onderdeel

Nadere informatie

Aanvraag subsidie demonstratieproject

Aanvraag subsidie demonstratieproject Aanvraag subsidie demonstratieproject Departement Landbouw en Visserij Afdeling Duurzame Landbouwontwikkeling Koning Albert II-laan 35, bus 40, 1030 Brussel Tel. 02 552 78 70 Fax 02 552 78 71 E-mail: carine.gilot@lv.vlaanderen.be

Nadere informatie

Open Access voor wetenschappelijke data in VLIZ Archiveren, documenteren, publiceren en herverdelen

Open Access voor wetenschappelijke data in VLIZ Archiveren, documenteren, publiceren en herverdelen Open Access voor wetenschappelijke data in VLIZ Archiveren, documenteren, publiceren en herverdelen EWI-focus Van Open Access naar Open Data uitdagingen voor het beleid 17-09-2014 Inleiding Het proces

Nadere informatie

Introductie in flowcharts

Introductie in flowcharts Introductie in flowcharts Flow Charts Een flow chart kan gebruikt worden om: Processen definieren en analyseren. Een beeld vormen van een proces voor analyse, discussie of communicatie. Het definieren,

Nadere informatie

Inhoudelijk en financieel verslag van een mondiaal jongerenproject

Inhoudelijk en financieel verslag van een mondiaal jongerenproject Inhoudelijk en financieel verslag van een mondiaal jongerenproject Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9, 1000 BRUSSEL Tel. 02 553 41 42 Fax 02 553

Nadere informatie

University of Groningen

University of Groningen University of Groningen STERK in het werk. Een kwalitatief onderzoek naar de adoptie van een programma gericht op het Stimuleren van Eigen Regie en Kwaliteit van leven (STERK) van nierpatiënten door zorgverleners

Nadere informatie

Aansluitingsformulier voor verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid

Aansluitingsformulier voor verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid 1 Aansluitingsformulier voor verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid Bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en distributie van financiële instrumenten 1. Algemene gegevens Is

Nadere informatie

Biodiversity responses to climate and land-use change: A historical perspective Aguirre Gutierrez, J.

Biodiversity responses to climate and land-use change: A historical perspective Aguirre Gutierrez, J. UvA-DARE (Digital Academic Repository) Biodiversity responses to climate and land-use change: A historical perspective Aguirre Gutierrez, J. Link to publication Citation for published version (APA): Aguirre

Nadere informatie

Aanvraag van een tegemoetkoming voor een

Aanvraag van een tegemoetkoming voor een Aanvraag van een tegemoetkoming voor een administratief bediende of medisch telesecretariaat voor de ondersteuning van een huisartsengroepering feitelijke vereniging ZG/WEL-160120 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Aanvraagdossier master en master-na-master opleidingen

Aanvraagdossier master en master-na-master opleidingen Master en master-na-master opleidingen Lees eerst zorgvuldig onderstaande informatie: Alle aanvragen worden behandeld door de Dienst Inschrijvingen. Dit neemt ongeveer twee maanden in beslag. We vragen

Nadere informatie

Persoonsgegevens personal details

Persoonsgegevens personal details AANGIFTE EERSTE INSCHRIJVING IN DE BASISREGISTRATIE PERSONEN VANUIT HET BUITENLAND First registration in the Municipal Personal Records Database (BRP) in the Netherlands from abroad In te vullen door Gemeente

Nadere informatie

ZOEKEN IN BUSINESS SOURCE PREMIER

ZOEKEN IN BUSINESS SOURCE PREMIER ZOEKEN IN BUSINESS SOURCE PREMIER ZOEKEN IN BUSINESS SOURCE PREMIER EENVOUDIG ZOEKEN ZOEKRESULTAAT: SORTEREN EN VERFIJNEN (FILTERS) GEAVANCEERD ZOEKEN SEARCH HISTORY ZOEKEN NAAR LANDENINFORMATIE ZOEKEN

Nadere informatie

R I Z I V Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering

R I Z I V Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering R I Z I V Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering OMZENDBRIEF AAN DE RUSTOORDEN VOOR BEJAARDEN EN DE RUST- EN VERZORGINSTEHUIZEN OMZ. ROB 2015/6 OMZ. RVT 2015/6 Dienst voor geneeskundige

Nadere informatie

Tilburg University. Dienstenkeurmerken misbruikt Roest, Henk; Verhallen, T.M.M. Published in: Tijdschrift voor Marketing. Publication date: 1999

Tilburg University. Dienstenkeurmerken misbruikt Roest, Henk; Verhallen, T.M.M. Published in: Tijdschrift voor Marketing. Publication date: 1999 Tilburg University Dienstenkeurmerken misbruikt Roest, Henk; Verhallen, T.M.M. Published in: Tijdschrift voor Marketing Publication date: 1999 Link to publication Citation for published version (APA):

Nadere informatie

Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Study

Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Study Handleiding Mobility Online online application Non-Erasmus Study Alle studenten die naar het buitenland gaan voor een studie moeten een dossier aanmaken in Mobility Online. Meer info over de procedures

Nadere informatie

Datum : Plaats : Handtekening :

Datum : Plaats : Handtekening : Bijlage 2 Modelaanvraagformulier Aanvraag tot onderhandelingen omtrent de totstandkoming van een Brownfieldconvenant Gelieve de aanvraag volledig in te vullen. Het ingevulde formulier kan ten hoogste 3

Nadere informatie

Aanvraag van een vergoeding voor belangrijke wildschade of schade door beschermde soorten

Aanvraag van een vergoeding voor belangrijke wildschade of schade door beschermde soorten Aanvraag van een vergoeding voor belangrijke wildscde of scde door beschermde soorten ANB-19-091126 ANB Antwerpen Anna Bijnsgebouw Lange Kievitstraat 111/113 bus 63 2018 ANTWERPEN Tel. 03 224 62 62 - Fax

Nadere informatie

Tilburg University. Technieken van kwalitatief onderzoek 1 Verhallen, T.M.M.; Vogel, H. Published in: Tijdschrift voor Marketing

Tilburg University. Technieken van kwalitatief onderzoek 1 Verhallen, T.M.M.; Vogel, H. Published in: Tijdschrift voor Marketing Tilburg University Technieken van kwalitatief onderzoek 1 Verhallen, T.M.M.; Vogel, H. Published in: Tijdschrift voor Marketing Publication date: 1982 Link to publication Citation for published version

Nadere informatie