ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN TIJDINGEN. Pagina 1 van 10

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN TIJDINGEN. Pagina 1 van 10"

Transcriptie

1 Pagina 1 van 10 Tijdingen is een handelsnaam van de besloten vennootschap URBAN OLIVER B.V., gevestigd te Veldhoven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: Account Applicatie Lezer Content Diensten Gebruiker Intellectuele Eigendom Overeenkomst Tijdingen Vertrouwenspersoon Verzoek tot Vrijgave Voorwaarden de persoonlijke online omgeving van Gebruiker die via de Website benaderd kan worden en waarmee Gebruiker toegang krijgt tot de Diensten. de programmatuur van Tijdingen die onderdeel uitmaakt van de Website en waarmee de Content na vrijgave automatisch wordt gedeeld met Lezers. natuurlijke persoon (m/v) die via het Account door Gebruiker wordt opgegeven als ontvanger van bepaalde Content. alle content van welke aard dan ook, die via het Account wordt opgeslagen door Gebruiker. alle diensten die Tijdingen via de Website aanbiedt, zoals het maken van een Account, het opslaan van gegevens, en het delen van Vrijgegeven Content met Lezers. de natuurlijke persoon (m/v) die zich via de Website heeft geregistreerd en over een geldig Account beschikt. octrooi-, merk-, auteurs-, tekeningen- en modellenrechten en/of andere (intellectuele eigendoms)rechten, waaronder tevens begrepen sui generisrechten op databankrechten, of andere voortbrengsels, alsmede knowhow, methoden en concepten. de overeenkomst tussen Tijdingen en Gebruiker die tot stand komt met het aanmaken van een Account. Urban Oliver B.V. (KvK-nummer: ), gevestigd te (5504 BP) Veldhoven aan het adres Rapportstraat 30, handelende onder de naam Tijdingen. natuurlijke persoon (m/v) die Gebruiker heeft aangemerkt als vertrouwenspersoon en die de in deze Voorwaarden genoemde rechten krijgt en namens Gebruiker bepaalde handelingen mag verrichten. de mededeling van een Vertrouwenspersoon dat Gebruiker is overleden waarbij wordt verwezen naar een overlijdensbericht waaruit blijkt dat Gebruiker is overleden, met het verzoek aan Tijdingen om de Content vrij te geven. de onderhavige algemene gebruiksvoorwaarden van Tijdingen die van toepassing zijn op alle Diensten.

2 Pagina 2 van 10 Vrijgegeven Content Website de Content die op grond van deze Voorwaarden na een geaccepteerd Verzoek tot Vrijgave door Tijdingen via de Applicatie wordt vrijgegeven aan de betreffende Lezers. de website van Tijdingen met inbegrip van de Applicatie zoals bereikbaar via de URL en 2. Toepasselijkheid 2.1 Deze Voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Website en het Account en op de door Tijdingen verleende Diensten. 2.2 Andere of afwijkende voorwaarden van Gebruiker zijn niet van toepassing op de rechtsverhouding tussen Gebruiker en Tijdingen en worden uitdrukkelijk van de hand gewezen. 3. Gebruiksrecht, Account en Wachtwoord 3.1 Om gebruik te kunnen maken van de Diensten, is het noodzakelijk om een Account aan te maken. Voor het aanmaken van een Account geldt de procedure zoals vermeld op de Website, inclusief betaling van de daar genoemde kosten. Om een Account aan te maken dient Gebruiker de volgende gegevens in te voeren: voor- en achternaam adres gebruikersnaam ( -adres) wachtwoord (zelf gekozen) 3.2 Nadat Gebruiker een Account heeft aangemaakt, heeft Gebruiker toegang tot zijn/haar persoonlijke omgeving. Tijdingen verleent aan Gebruiker vanaf dat moment het exclusieve en niet-overdraagbare recht om zijn/haar persoonlijke Account te gebruiken met inachtneming van de bepalingen van deze Voorwaarden. 3.3 Met één bepaald adres kan slechts eenmaal een Account worden aangemaakt. Een Account is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en gekoppeld aan de Gebruiker die het Account heeft aangemaakt en geactiveerd. 3.4 Bij het aanmaken van een Account geeft Gebruiker een (zelfgekozen) wachtwoord en adres op. Dit wachtwoord is in combinatie met het opgegeven adres noodzakelijk om in te loggen op het Account. 3.5 Gebruiker staat ervoor in dat de gegevens die hij/zij in het kader van zijn/haar Account aan Tijdingen verstrekt, juist, volledig en up to date zijn. Indien zich wijzigingen voordoen in de gegevens van Gebruiker, dient Gebruiker zijn/haar Account direct aan te passen. Gebruiker kan zijn/haar accountgegevens zelf online wijzigen door in te loggen op zijn/haar Account.

3 Pagina 3 van Gebruiker dient zijn/haar Account vertrouwelijk en met zorg te behandelen. Gebruiker neemt redelijke maatregelen om te voorkomen dat onbevoegden kennis kunnen nemen en gebruik kunnen maken van zijn/haar Account. 3.7 Gebruiker moet verlies of diefstal van zijn/haar gebruikersnaam en/of wachtwoord of (het vermoeden van) misbruik of oneigenlijk gebruik door een derde van het Account direct schriftelijk melden aan Tijdingen. 3.8 Indien Tijdingen constateert of vermoedt dat onbevoegden gebruik maken of gebruik kunnen maken van het Account van Gebruiker, heeft Tijdingen het recht het Account van Gebruiker onmiddellijk te blokkeren en de eventuele schade die Tijdingen hierdoor lijdt op Gebruiker te verhalen, zonder dat Tijdingen aansprakelijk is voor schade aan de zijde van Gebruiker. 4. Prijs en opzegging 4.1 Tijdingen maken en delen is blijvend gratis voor iedereen die voor in 2017 een Account aanmaakt. 4.2 Opzeggingen van het Account dienen schriftelijk worden gemeld via support@tijdingen.nl vanaf hetzelfde -adres als waaraan het Account gekoppeld is. De content wordt daarna onverwijld verwijderd. 4.3 Raadpleeg Veelgestelde vragen op de website voor de meest actuele situatie. 5. Voorwaarden toegang en gebruik Account en Diensten 5.1 In aanvulling op het bepaalde in artikel 3 van de Voorwaarden is Gebruiker verantwoordelijk voor ieder gebruik waaronder mede begrepen onbevoegd gebruik dat namens hem/haar wordt gemaakt van het Account en de aan hem of haar verleende gebruiks- en toegangsrechten. 5.2 Gebruiker zal zich opstellen en gedragen conform hetgeen van een verantwoordelijk en zorgvuldig internetgebruiker verwacht mag worden. 5.3 Gebruiker dient zich te houden aan de (technische) voorschriften, voorwaarden en procedures die door of namens Tijdingen worden verstrekt met betrekking tot het dagelijks gebruik van het Account. Voor zover redelijkerwijs mogelijk zal Tijdingen Gebruiker van tevoren tijdig op de hoogte stellen van wijzigingen in dat kader. 5.4 Om gebruik te kunnen maken van de Diensten, is het noodzakelijk om alle noodzakelijke gegevens juist en volledig in te voeren en up-to-date te houden. Dit geldt ten minste voor de volgende noodzakelijke informatie: voor- en achternaam en adres van ten minste twee Vertrouwenspersonen; voor- en achternaam en adres van alle Lezers; de contactgegevens, waaronder in elk geval het adres, van Gebruiker zelf.

4 Pagina 4 van Om volledig gebruik te kunnen maken van alle Diensten, zal Gebruiker ten minste twee Vertrouwenspersonen moeten benoemen en dient voor alle Content te worden aangegeven welke Lezer of Lezers aangemerkt moet of moeten worden als ontvanger(s) van de Vrijgegeven Content. 5.6 Aan Gebruiker, Lezers of Vertrouwenspersonen worden geen (intellectuele) eigendomsrechten of andere rechten overgedragen. 5.7 Het is Gebruiker niet toegestaan om: de werking van het Account of accounts van anderen te verstoren of programmatuur te gebruiken die de werking van het Account, de Diensten, de Website en/of de Applicatie zou kunnen verstoren; processen in gang te zetten of te laten voortbestaan, waarvan hij/zij redelijkerwijs kan vermoeden dat dit de overige internetgebruikers hindert of het gebruik van het Account of accounts van anderen, de Diensten, de Website en/of de Applicatie nadelig beïnvloedt; het Account, de Diensten, de Website en/of de Applicatie te gebruiken voor handelingen en/of gedragingen die in strijd zijn met de toepasselijke wettelijke bepalingen of de Voorwaarden. 5.8 Gebruiker draagt zorg en is verantwoordelijk voor de noodzakelijke hard- en software, randapparatuur en verbindingen om het gebruik van het Account en de Diensten mogelijk te maken. 5.9 Indien Tijdingen constateert of redelijkerwijs moet vermoeden dat Gebruiker handelt in strijd met deze Voorwaarden, heeft Tijdingen het recht het Account van Gebruiker onmiddellijk te blokkeren en de eventuele schade die Tijdingen hierdoor lijdt op Gebruiker te verhalen, zonder dat Tijdingen aansprakelijk is voor schade aan de zijde van Gebruiker. 6. Verplichtingen Tijdingen 6.1 Tijdingen zal in overeenstemming met het bepaalde in deze Voorwaarden de Diensten verlenen aan Gebruiker. 6.2 Onverminderd het elders in deze Voorwaarden bepaalde, spant Tijdingen zich in voor optimale beschikbaarheid van het Account. 6.3 Het Account is in beginsel 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar. Gedurende onderhoud aan de Website kan het zijn dat het Account niet bereikbaar is. 6.4 Tijdingen garandeert uitdrukkelijk niet dat altijd gebruik kan worden gemaakt van het Account of van de bijbehorende Diensten. De Diensten zijn naar hun aard niet storingsvrij. 6.5 Een storing in de Diensten, de Applicatie en/of de Website zal, voor zover in de macht van Tijdingen, binnen redelijke termijn worden opgeheven voor zover het niet een storing betreft in de telefoon-/internetdienst van de provider of in de apparatuur en/of

5 Pagina 5 van 10 in de programmatuur van Gebruiker, dan wel uitval van het elektriciteitsnetwerk betreft. 6.6 Tijdingen draagt zorg voor een naar de stand van de techniek adequate beveiliging van het Account zonder dat daardoor evenwel de eigen verantwoordelijkheid van de Gebruiker wordt weggenomen voor afdoende beveiliging van zijn of haar eigen computer en al dan niet gevoelige gegevens. Tijdingen draagt zorg voor een adequate beveiliging door middel van een beveiligde inlogverbinding op basis van een SSLcertificaat. 6.7 In geen geval garandeert Tijdingen ten aanzien van het Account, de Diensten, de Applicatie en/of de Website: a) onbelemmerde beschikbaarheid en functioneren; b) correcte en onbeschadigde datatransmissie; c) ongestoord en ononderbroken gebruik; d) de volledige betrouwbaarheid en onkraakbaarheid; e) voldoende capaciteit van haar systemen; f) ongestoorde en onbeschadigde beschikbaarheid van Content g) eeuwigdurende en onbeperkte beschikbaarheid en functioneren. 7. Content en Lezers 7.1 Zonder toestemming van Gebruiker zal Tijdingen de Content niet delen met derden. Bij leven van Gebruiker kan Content enkel door Gebruiker zelf via zijn of haar Account worden gedeeld met Vertrouwenspersonen en/of Lezers. Na overlijden van Gebruiker kan Content automatisch door de Applicatie gedeeld worden met Lezers. 7.2 Enkel Gebruiker kan bepalen met welke Lezers de Content gedeeld mag worden. Gebruiker bepaalt dit door het vermelden van adressen. 7.3 Onjuist ingevoerde Lezers, bijvoorbeeld door het invoeren van een foutief adres, kunnen door Tijdingen niet hersteld worden. Enkel Gebruiker kan, zolang het Account actief is, Lezers wijzigen. 7.4 De Content die niet wordt toegewezen aan één of meer Lezers, kan niet als Vrijgegeven Content worden aangemerkt door Tijdingen. 7.5 Indien er niet tenminste één Vertrouwenspersoon is benoemd of indien de informatie genoemd in artikel 5.4 niet juist en/of niet volledig is, kan Content niet als Vrijgegeven Content worden aangemerkt. 7.6 Gebruiker staat er jegens Tijdingen voor in dat er met de Content geen rechten van derden worden geschonden, waaronder Intellectuele Eigendomsrechten. Gebruiker vrijwaart Tijdingen ter zake tegen alle aanspraken van derden. 7.7 Gebruiker zal zich te allen tijde houden aan de Content Policy die Tijdingen van tijd tot tijd op haar Website c.q. in de Applicatie zal posten.

6 Pagina 6 van De Content wordt door Tijdingen niet eerder met een Lezer gedeeld, dan nadat de Content wordt vrijgegeven conform artikel De Content wordt bewaard zolang het Account geldig is en de website in bedrijf (zie ook artikel 12.5) Indien het Account van Gebruiker, om wat voor reden dan ook, wordt opgeheven, dan wordt de Content twee maanden na het einde van de geldigheid van het Account definitief verwijderd Gebruiker dient te allen tijde zelf zorg te dragen voor een back-up van de Content en derhalve het origineel of een kopie van de Content zelf te bewaren. 8. Verzoek tot Vrijgave 8.1 Gebruiker kan zelf de Content delen met Lezers. Na overlijden van Gebruiker is het Tijdingen toegestaan onder de voorwaarden van dit artikel de Content vrij te geven aan de Lezers. 8.2 Tijdingen geeft Content niet eerder vrij aan de Lezers, dan nadat Tijdingen het bericht heeft ontvangen dat Gebruiker is overleden. Behoudens de uitzondering van artikel 8.3 moet dit Verzoek tot Vrijgave altijd gedaan worden door (ten minste) twee Vertrouwenspersonen die Tijdingen schriftelijk conform de daartoe bestemde voorschriften van Tijdingen in kennis stellen van het overlijden van Gebruiker. 8.3 Indien het Verzoek tot Vrijgave niet door twee maar slechts door één Vertrouwenspersoon wordt gedaan, dan dient dit verzoek vergezeld te gaan van een notariële akte of een origineel uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie waaruit het overlijden van Gebruiker blijkt. 8.4 Het Verzoek tot Vrijgave kan door Tijdingen worden afgewezen of worden toegewezen. 8.5 Het Verzoek tot Vrijgave wordt afgewezen indien het verzoek niet is gedaan conform deze Voorwaarden. 8.6 Tijdingen heeft het recht de door een Vertrouwenspersoon opgegeven gegevens op juistheid te (laten) controleren. 8.7 De door Gebruiker aangestelde Vertrouwenspersonen zijn verantwoordelijk voor de aanlevering van de juiste en volledige gegevens die noodzakelijk zijn voor het inwilligen van een Verzoek tot Vrijgave. Het verstrekken van onjuiste of onvolledige gegevens kan leiden tot beëindiging van het Account door Tijdingen en het verlies van Content. 8.8 Indien een Verzoek tot Vrijgave door Tijdingen wordt toegewezen, dan zal Tijdingen zo spoedig mogelijk overgaan tot het vrijgeven van de Content aan de betreffende Lezers. Tijdingen geeft de Content vrij door middel van haar Applicatie die automatische e- mailberichten stuurt naar de adressen die Gebruiker als Lezer of Lezers heeft opgegeven bij de betreffende Content.

7 Pagina 7 van Indien een Verzoek tot Vrijgave wordt afgewezen, heeft een Vertrouwenspersoon het recht om zich te wenden tot de Klachtencommissie die onverwijld een beslissing zal geven. De beslissing van de Klachtencommissie is bindend, niettegenstaande de geschillenregeling in artikel 13 van deze Voorwaarden Indien er door Tijdingen termijnen worden opgegeven waarbinnen vrijgave plaatsvindt, dan zijn deze indicatief en nimmer fataal. Door overschrijding komt Tijdingen dus ook niet in verzuim en overschrijding daarvan geeft geen aanspraak op schadevergoeding, tenzij dwingende wetsbepalingen zich daartegen zouden verzetten Gebruiker bedingt ten behoeve van zijn/haar Lezers het recht om zich conform deze Voorwaarden toegang te verschaffen tot de Content en de Content te downloaden. 9. Intellectuele Eigendom en informatie van derden 9.1 Tenzij anders aangegeven, berusten alle rechten, waaronder auteursrechten en andere Intellectuele Eigendomsrechten (de informatie op) de Website, de Applicatie en/of op het Account, met uitzondering van Content en Vrijgegeven Content, bij Tijdingen of derden Tijdingen een licentie heeft verworven. 9.2 Gebruiker mag (de informatie op) de Website en de Applicatie enkel raadplegen en daarvan kopieën maken voor eigen gebruik, bijvoorbeeld door deze te printen of op te slaan. Elk ander gebruik, bijvoorbeeld het opslaan of reproduceren van (een deel van) de Website, de Applicatie en/of het Account in een andere internetpagina of het aanbrengen van koppelingen, hyperlinks of deeplinks tussen (een deel van) de Website en andere internetpagina, is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Tijdingen. 9.3 De Website kan links naar externe internetpagina's bevatten. Tijdingen is niet verantwoordelijk en ook niet aansprakelijk voor het gebruik of de inhoud van internetpagina's waarnaar op de Website een link is opgenomen of van internetpagina's waarop een link is opgenomen naar de Website. Een link impliceert ook geen instemming van Tijdingen met de inhoud van externe internetpagina s. 9.4 Alle Intellectuele Eigendomsrechten van Gebruiker of derden op Content blijven berusten bij Gebruiker. Er worden geen Intellectuele Eigendomsrechten overgedragen aan Tijdingen met deze Voorwaarden. 9.5 Gebruiker staat er jegens Tijdingen voor in dat met de Content geen rechten van derden worden geschonden. Gebruiker vrijwaart Tijdingen in dat kader tegen alle aanspraken van derden uit hoofde van of verband houdende met (beweerdelijk) met of door de Content gepleegde inbreuken op (Intellectuele Eigendoms)rechten. 9.6 Gebruiker verleent aan Tijdingen het recht om de Content op te slaan, te verveelvoudigen en/of openbaar te maken voor zover en zolang dat nodig is in het kader van de Diensten.

8 Pagina 8 van Persoonsgegevens en cookies 10.1 De persoonsgegevens die Gebruiker aan Tijdingen verstrekt, zoals zijn of haar adresgegevens, telefoonnummers, adressen, gegevens omtrent Lezers en Vertrouwenspersonen en Content worden door Tijdingen verwerkt in bestanden die eigendom zijn van Tijdingen. Deze gegevens worden door Tijdingen gebruikt in het kader van de registratie en beheer van het Account, de uitvoering van de Diensten en het toezenden van informatie met betrekking tot diensten, producten en activiteiten van Tijdingen alsmede derden voor zover Gebruiker daarvoor expliciet toestemming heeft gegeven Op de Website wordt gebruik gemaakt van cookies. Zo worden cookies ingezet om het navigeren op de Website te vergemakkelijken en gekozen instellingen en ingevoerde gegevens te onthouden. Daarnaast worden op de Website social media cookies ingezet evenals cookies die bijhouden welke pagina s worden bezocht Gebruiker kan zijn/haar browser zo instellen dat hij/zij tijdens zijn/haar bezoek aan de Website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat Gebruiker geen gebruik kan maken van alle Diensten c.q. alle mogelijkheden van de Website, de Applicatie of van het Account of dat Gebruiker geen toegang heeft tot onderdelen van de Website of de Applicatie Tijdingen heeft het recht om gegevens met betrekking tot het bezoekgedrag van Gebruiker op de Website te monitoren c.q. vast te leggen (onder andere het gebruikte IP-adres) met het oog op beveiliging van het Account, de Website, de Applicatie, de Diensten en/of de Content, alsmede indien er een vermoeden bestaat dat via de Account van Gebruiker misbruik en/of oneigenlijk gebruik wordt gemaakt van de Website Voor meer informatie over het gebruik dat Tijdingen maakt van de persoonsgegevens van Gebruiker en over het gebruik van cookies op de Website, wordt verwezen naar het privacy- en cookiebeleid van Tijdingen dat op de Website ter beschikking wordt gesteld en van tijd tot tijd kan worden aangepast. 11. Aansprakelijkheid 11.1 Zelfs voor zover Tijdingen zorg draagt voor back-ups, is Tijdingen nimmer verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies of beschadiging van Content en/of (andere) gegevens Aansprakelijkheid voor schade als gevolg van beschadiging, verlies en/of vermissing van Content en andere gegevens berust bij Gebruiker Tijdingen is niet aansprakelijk voor de (tijdelijke of permanente) (on)beschikbaarheid, (on)bruikbaarheid, correctheid en volledigheid van gegevens, waaronder Content en de (gegevens van) Gebruiker, Lezers en Vertrouwenspersonen Tijdingen is ook niet aansprakelijk voor schade voortvloeiende uit wanprestatie of onrechtmatige daad van Gebruiker, Vertrouwenspersonen c.q. Lezers jegens derden

9 Pagina 9 van 10 c.q. inbreuk op Intellectuele Eigendomsrechten door Gebruiker, Vertrouwenspersonen c.q. Lezers. In artikel 9.5 vrijwaart Gebruiker Tijdingen in dat kader tegen alle aanspraken van derden, waaronder mede begrepen Vertrouwenspersonen en Lezers Tijdingen beperkt zich in alle gevallen tot vergoeding van de directe schade. De aansprakelijkheid voor directe schade is per gebeurtenis beperkt tot het bedrag dat aan Gebruiker is gefactureerd voor de levering van de Diensten in het jaar waarin de schadeveroorzakende gebeurtenis zich voordoet. Daarbij wordt een reeks samenhangende gebeurtenissen beschouwd als één gebeurtenis Mocht Tijdingen desondanks aansprakelijk zijn voor indirecte schade dan is deze aansprakelijkheid per gebeurtenis beperkt tot een bedrag van 500,- (zegge: vijfhonderd Euro). Daarbij wordt een reeks samenhangende gebeurtenissen beschouwd als één gebeurtenis Indien Tijdingen om wat voor reden dan ook de aansprakelijkheidsuitsluiting of beperking van dit artikel niet (volledig) kan inroepen, is de aansprakelijkheid van Tijdingen, van welke aard dan ook, beperkt tot het bedrag dat de aansprakelijkheidsverzekering van Tijdingen uitkeert in het betreffende geval. 12. Duur en beëindiging 12.1 Een Account heeft een initiële looptijd van één (1) jaar Het Account wordt na ommekomst van de aanvankelijke periode van één (1) jaar stilzwijgend voortgezet voor onbepaalde duur en Gebruiker kan het Account dan dagelijks per (aan: support@tijdingen.nl) opzeggen, met een opzegtermijn van één maand Deze Voorwaarden blijven van toepassing zo lang de Gebruiker een geldig Account bij Tijdingen aanhoudt. De Voorwaarden blijven voorts van kracht tot na het overlijden van Gebruiker en zijn dan ook van toepassing op de toegang van Lezers tot de Content, mits het Account van Gebruiker op het moment van overlijden nog actief is Tijdingen is gerechtigd de Overeenkomst eenzijdig en zonder enige aanmaning/ingebrekestelling met onmiddellijke ingang te beëindigen, en derhalve het Account te sluiten en gesloten te houden, zonder aansprakelijk te zijn voor eventuele schade, indien (i) Tijdingen (reputatie)schade lijdt of dreigt te lijden ten gevolge van handelingen of nalatigheid van Gebruiker of een Vertrouwenspersoon, of (ii) indien Gebruiker zich niet houdt aan de bepalingen van deze Voorwaarden, of (iii) indien sprake is van (vermoeden van) misbruik van het Account of van de Diensten, in welke vorm dan ook.

10 Pagina 10 van In geval van bedrijfsbeëindiging van Urban Oliver B.V. en daarmee ook de beëindiging van de website Tijdingen.nl worden alle houders van een Account minimaal twee maanden voor het daadwerkelijke einde van dienst per geïnformeerd zodat ze maatregelen kunnen treffen om content op te slaan en/of door te geven en/of te printen. 13. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 13.1 Op de Overeenkomst en deze Voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing met uitsluiting van de bepalingen van het Weens Koopverdrag Alle geschillen tussen Tijdingen en Gebruiker die voortvloeien uit of verband houden met de Overeenkomst c.q. deze Voorwaarden, worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar Tijdingen is gevestigd, tenzij de wet dwingendrechtelijk een andere rechter aanwijst. * * *

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ!

ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMENE VOORWAARDEN EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

Toepasselijkheid Account en wachtwoord

Toepasselijkheid Account en wachtwoord ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP EERSTE HULP DICHTBIJ! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanvraag: een door Afnemer geplaatste aanvraag voor het verrichten

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, nummer 53112016. ALGEMENE VOORWAARDEN KLICMELDING.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, nummer 53112016. ALGEMENE VOORWAARDEN KLICMELDING. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, nummer 53112016. ALGEMENE VOORWAARDEN KLICMELDING.NL 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MY OWN DESIGN SHOP. Pagina 1 van 9

ALGEMENE VOORWAARDEN MY OWN DESIGN SHOP. Pagina 1 van 9 Pagina 1 van 9 De besloten vennootschap PREMEDIA POWER B.V. h.o.d.n. My Own Design Shop is ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57381720 1. Definities Onder de volgende

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR. B.V. ("The JobConnector"). The JobConnector is geregistreerd bij het Handelsregister te Amsterdam.

GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR. B.V. (The JobConnector). The JobConnector is geregistreerd bij het Handelsregister te Amsterdam. GEBRUIKERSVOORWAARDEN THE JOBCONNECTOR I. ALGEMENE BEPALINGEN 1 Algemeen 1.1 De website The JobConnector (de "Website") wordt beheerd door The JobConnector B.V. ("The JobConnector"). The JobConnector is

Nadere informatie

"MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website;

MijnBBIE-Account de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers toegankelijke omgeving op de Website; Algemene voorwaarden online diensten BBIE A. ALGEMEEN 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: "MijnBBIE-Account" de via een log in en wachtwoord voor Accounthouders en Accountgebruikers

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan:

ALGEMENE VOORWAARDEN JGZ ACADEMIE. 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1. DEFINITIES In deze voorwaarden wordt onder de volgende begrippen verstaan: 1.1 Algemene Voorwaarden : onderhavige voorwaarden. 1.2 E-learning Module(s) : de online cursus(sen) die door NCJ aan de Gebruiker

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, nummer 59813032. ALGEMENE VOORWAARDEN SCOREN VOOR DE CLUB!

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, nummer 59813032. ALGEMENE VOORWAARDEN SCOREN VOOR DE CLUB! Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, nummer 59813032. ALGEMENE VOORWAARDEN SCOREN VOOR DE CLUB! 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup

Gebruikersvoorwaarden CNE ON-LINE Backup CNE 2009: Versie 3.1 (juni 2009) Artikel 1. Definities 1.1. CNE is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33285810 1.2. Gebruikerssoftware: Online backup programmatuur van CNE teneinde de

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect Gebruiksvoorwaarden Tweakers Elect 1. Definities In deze Voorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (zowel in enkelvoud als meervoud): Account: Dienst: Gebruiker:

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN CONSTAMED B.V. PATIËNTEN

GEBRUIKSVOORWAARDEN CONSTAMED B.V. PATIËNTEN 1. Definities 1.1 Applicatie: de applicatie van CONSTAMED waarvoor de artsen zich kunnen registreren en waarvan de artsen kunnen gebruik maken. Via de applicatie kunnen de Arts en de Patiënt met elkaar

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

Algemene gebruikersvoorwaarden uienhandel.com

Algemene gebruikersvoorwaarden uienhandel.com Algemene gebruikersvoorwaarden uienhandel.com Versie 01 augustus 2017 1. Definities Onder de volgende aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Algemene Gebruiksvoorwaarden: de onderhavige

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website

Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website ALGEMENE VOORWAARDEN VAN NCDR Algemene voorwaarden voor het gebruik van de NCDR database en website 1. Definities 1.1 De hierna met een hoofdletter aangeduide begrippen hebben de volgende betekenis: a.

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO

Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Gebruiksvoorwaarden Geologische Dienst Nederland - TNO Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle websites van Geologische Dienst Nederland - TNO Artikel 1 Definities De volgende begrippen zullen in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO

ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO Op VraagHugo.nl bieden wij je informatie en advies om jou als ondernemer te helpen bij het regelen van jouw standaard ondernemerszaken. Ook kan je met VraagHugo.nl zelf,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gebruikers

Algemene voorwaarden Gebruikers Algemene voorwaarden Gebruikers Ten aanzien van de dienstverlening van Onlineschademelden.nl gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende)

GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) GEBRUIKSVOORWAARDEN STAGEMOTOR.NL EN ZOEKBIJBAAN.NL (versie stage- of bijbaanzoekende) In deze Gebruiksvoorwaarden worden de voorwaarden besproken waaronder u als Stage- of Bijbaanzoekende gebruik kunt

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V.

ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. ALGEMENE GEBRUIKERSVOORWAARDEN CASHLESS BETALEN EN CHECK POINT, CASHLES APP, MULTICARD NEDERLAND B.V. Toegang tot en gebruik van de faciliteiten en informatie van het portal Check Point, van de Cashless

Nadere informatie

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011

GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 GEBRUIKERSOVEREENKOMST Versie 2.0 1 december 2011 Door het downloaden, installeren en/of gebruik van de Reisplanner Xtra Software of een deel daarvan, gaat Gebruiker akkoord met alle onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis:

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. Algemeen 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden; Applicatie De door de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BE SPORTY VOOR KLANTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BE SPORTY VOOR KLANTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN BE SPORTY VOOR KLANTEN 6 november 2015 Pagina 1 van 5 1. Definities Onder de hieronder aangegeven begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1 Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind

Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Versie: 1.0 Datum: 02-12-2014 Gebruiksvoorwaarden Expertisenetwerk Jonge Kind Inleiding Wij zijn de stichting t Kabouterhuis. U kunt ons vinden in Amsterdam aan de Amsteldijk 196. Wij zijn ingeschreven

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam

Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk BX Amsterdam Algemene voorwaarden Versie 1.2 Therapieland B.V. Nieuwendammerdijk 528 1023 BX Amsterdam Gebruiksvoorwaarden Therapieland B.V. Welkom op onze website die u toegang biedt tot het platform Therapieland.

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG

GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG ConnectedCare Zorg b.v. Statenlaan 8 6828 WE Arnhem 085-4018130 contact@hallozorg.nl www. hallozorg.nl GEBRUIKERSVOORWAARDEN HALLOZORG In dit document zijn de gebruikersvoorwaarden van HalloZorg beschreven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER

ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER blad 1 ALGEMENE VOORWAARDEN DIGIZEKER Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gebruiker: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst voor het gebruik van de

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten.

Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Aanvullende algemene voorwaarden uitgeverij Boekwriter4all Lutten. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Boekwriter4all en Klant met betrekking tot de levering van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS

ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS connectedcare services b.v. Hogestraat 54 6953 AW Dieren 085-7739903 contact@connectedcare.nl www.connectedcare.nl ALGEMENE VOORWAARDEN CONNECTEDCARE - GEBRUIKERS In dit document zijn de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden VrijwilligersVacaturebank.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van Stichting VrijwilligersVacaturebank beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Algemene voorwaarden In dit document zijn de algemene voorwaarden van vrijwilligerscentraleamstelland.nl beschreven. Vrijwilligerscentrale-amstelland.nl is onderdeel van een netwerk van websites voor vraag

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers

Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers Algemene Voorwaarden wehelpen.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van WeHelpen beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u sluit met WeHelpen

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie

Licentieovereenkomst Habilis Media BV, KvK nummer , versie Dit document bevat de licentieovereenkomst van Habilis Media BV, ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17228658. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle

Nadere informatie

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het adres van Holland Casino is

2. Het correspondentieadres van Holland Casino is Postbus 355, 2132MK, Hoofddorp. Het  adres van Holland Casino is Artikel 1. Algemeen 1. Mijn Holland Casino, de Website en de Diensten worden aangeboden door Holland Casino N.V. Holland Casino geregistreerd in het handelsregister onder nummer 68662289 en gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN

ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ALGEMENE HOSTING- EN DOMEIN-VOORWAARDEN ARTIKEL 1. ALGEMEEN 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding, offerte en overeenkomst, op gebied van hosting, domeinnamen en SSL-certificaten,

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden XyStorage

Gebruiksvoorwaarden XyStorage Dit is een voorbeeld van SaaS voorwaarden zoals gegenereerd met de SaaS voorwaarden generator van ICTRecht: https://ictrecht.nl/diensten/juridischegeneratoren/saas-voorwaarden-generator/ In dit voorbeeld

Nadere informatie

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden

Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Knab Verzekeren gebruiksvoorwaarden Wie zijn wij? De app wordt je aangeboden door Knab Verzekeren, een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V. Knab Verzekeren

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO

ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO ALGEMENE VOORWAARDEN VRAAGHUGO Op VraagHugo.nl bieden wij je informatie en advies om jou als ondernemer te helpen bij het regelen van jouw standaard ondernemerszaken. Ook kan je met VraagHugo.nl zelf,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule

Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli Preambule Algemene voorwaarden Ontmoeten.nl Versie geldig vanaf: 15 juli 2013 Preambule Ontmoeten.nl dient als platform waar personen met elkaar in contact kunnen komen en deel kunnen nemen aan Activiteiten. Ontmoeten.nl

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Jortt BV

Algemene Voorwaarden Jortt BV Algemene Voorwaarden Jortt BV 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door en overeenkomsten

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN EASYRAPPORT

GEBRUIKERSVOORWAARDEN EASYRAPPORT GEBRUIKERSVOORWAARDEN EASYRAPPORT De dienst "Easyrapport" wordt u via internet bij wijze van Software as a Service aangeboden door het bedrijf 7U VOF. Aan het gebruik van Easyrapport zijn onderstaande

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

b) Het correspondentieadres is: Insulindelaan 122, 5613 BT Eindhoven. Het e-mailadres is info@woningmetkorting.nl.

b) Het correspondentieadres is: Insulindelaan 122, 5613 BT Eindhoven. Het e-mailadres is info@woningmetkorting.nl. GEBRUIKSVOORWAARDEN I. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Algemeen a) De website www.woningmetkorting.nl (de "Website") is een onderdeel van Itiner bv en is geregistreerd bij het Handelsregister te Eindhoven onder

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A.

Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. Kascoöperatie U.A. Postbus 15473 1001 ML Amsterdam www.kasco.org T: 020-8200120 E: info@kasco.org KvK: 56669534 Btw: NL852249275 Algemene Voorwaarden Coöperatieve vereniging KasCoöperatie U.A. 1. Algemeen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden THAR-uitgeverij E-Learning versie februari 2017

Algemene Voorwaarden THAR-uitgeverij E-Learning versie februari 2017 Algemene Voorwaarden THAR-uitgeverij E-Learning versie februari 2017 Definities - Voorwaarden : de onderhavige algemene voorwaarden. - Platform : het digitale en online platform waar de E-learning modules

Nadere informatie

Overigens kunt u de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid Digitaal Hypotheekoverzicht ook altijd raadplegen in de portaal.

Overigens kunt u de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid Digitaal Hypotheekoverzicht ook altijd raadplegen in de portaal. Gebruiksvoorwaarden - Digitaal Hypotheekoverzicht Waarom is het belangrijk dat u dit goed leest? Het Digitaal Hypotheekoverzicht is het nieuwe online portaal van BNP Paribas waarmee u inzicht krijgt in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities:

Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven. Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: Algemene voorwaarden Zakelijk Schrijven Artikel 1 Definities In deze Algemene Voorwaarden gelden de volgende definities: 1. Zakelijk Schrijven: Zakelijk Schrijven, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP EERSTE HULP DICHTBIJ! Onder de volgende met een hoofdletter aangeduide begrippen zal het volgende worden verstaan:

ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP EERSTE HULP DICHTBIJ! Onder de volgende met een hoofdletter aangeduide begrippen zal het volgende worden verstaan: ALGEMENE VOORWAARDEN WEBSHOP EERSTE HULP DICHTBIJ! ALGEMEEN 1. Definities Onder de volgende met een hoofdletter aangeduide begrippen zal het volgende worden verstaan: 1.1. Activatiecode: de code die noodzakelijk

Nadere informatie

1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd:

1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd: I. Algemeen Artikel 1. Definities 1.1 Indien in dit document de hierna volgende namen, termen of begrippen worden gebruikt, dienen deze als het volgt te worden gedefinieerd: IP Parking: De besloten vennootschap

Nadere informatie

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.

1.2 Afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts rechtsgeldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen. Algemene Voorwaarden Freemle Algemeen deel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle (aanvragen tot) aanbiedingen, offertes, werkzaamheden en verlening van diensten door

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL BEMIDDELINGSVOORWAARDEN TAOBAO.NL Versie: Datum: 1.2 7 mei 2015 Herakles B.V. biedt een bemiddelingsdienst aan in de vorm van een online platform dat bestaat uit het vertaalde aanbod van producten, zoals

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app

Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app Gebruikersvoorwaarden mijndoomijn portaal / app versie april 2016 Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de software "mijndoomijn". Lees deze goed door. Zodra u de gebruikersvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boom uitgevers Amsterdam BV (consumenten)

Algemene voorwaarden Boom uitgevers Amsterdam BV (consumenten) Algemene voorwaarden Boom uitgevers Amsterdam BV (consumenten) Deze algemene voorwaarden gelden in aanvulling op de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel en zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen

Nadere informatie

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website

1. Definities en toepasselijkheid 2. Inhoud van de Overeenkomst 3. Aanmelding en gebruik op de Website Algemene Voorwaarden De Buurtverbinding.nl - Gebruikers In dit document zijn de algemene voorwaarden van De Buurtverbinding beschreven. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement

Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Algemene voorwaarden Boekwinkeltjes Webwinkel abonnement Artikel 1 Definities 1.1 Webwinkelhouder: De natuurlijke of rechtspersoon met wie Boekwinkeltjes een Overeenkomst heeft gesloten. 1.2 Dienst: De

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl

Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl Algemene voorwaarden voor het gebruik van MijnSchoolIsUniek.nl Artikel 1 Definities 1.1 In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder

Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Gebruikersovereenkomst webshop Probin Telder Algemeen De website en de bijbehorende webshop is samengesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Telder Bouw en Industrie B.V., gevestigd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis:

ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: ALGEMENE VOORWAARDEN HOMERR B.V. Algemeen 1. In deze algemene voorwaarden hebben de navolgende definities de navolgende betekenis: Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden; Applicatie De door de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTEN GET1,2 NEDERLAND B.V. Deze algemene voorwaarden zijn op 4 november 2014 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt

Nadere informatie

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V.

VOORBEELD. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Algemene voorwaarden Bedrijf X B.V. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten die daaruit voortvloeien tussen Bedrijf X B.V. te Amsterdam, Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening

Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening Algemene voorwaarden HIP Analyse dienstverlening 1. Definities 1.1 "Implementation IQ": Handelsnaam van Innovation IQ B.V., gevestigd te De Meern aan de Vasalisplantsoen 17 (3454 LT) en ingeschreven in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ihelpu

Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu Algemene voorwaarden ihelpu 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met ihelpu een overeenkomst tot het leveren van diensten sluit. ihelpu, wilhelminastraat

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN APPLICATIE VERSIE

GEBRUIKSVOORWAARDEN APPLICATIE VERSIE De Gebruiksvoorwaarden beschrijven de voorwaarden waaronder gebruik mag worden gemaakt van de mobiele applicatie van FocusCura. De mobiele applicatie wordt beheerd door FocusCura e-health BV of een aan

Nadere informatie

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN").

Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: CIRAN). GEBRUIKSOVEREENKOMST Welkom bij Stichting CIRAN gevestigd te Venlo en ingeschreven in het handelsregister onder nummer 14117844 (hierna: "CIRAN"). Lees deze gebruiksvoorwaarden (hierna: "Voorwaarden")

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel:

Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: Algemene voorwaarden van: My PC Utrecht De Vuursche 112 C 3452 JV Vleuten Tel: 06-48189511 Email: info@mypcutrecht.nl KvK : 64864138 1.Definities Klant: een natuurlijke persoon of rechtspersoon die met

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis:

In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende begrippen, zowel in enkelvoud als in meervoud, de volgende betekenis: Algemene Voorwaarden Artikel 1. Inleiding Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op de Overeenkomst tussen SiteStunt en de afnemer met betrekking tot het leveren van een website en bijbehorende

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden ALGEMEEN. Artikel 1 - Definities

Gebruiksvoorwaarden ALGEMEEN. Artikel 1 - Definities Gebruiksvoorwaarden Het Platform is een product van Digitaal Leerhuis B.V., gevestigd en kantoorhoudende aan de Rosendaalsestraat 453 te (6824CL) Arnhem, ingeschreven in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

GEBRUIKERSVOORWAARDEN GEBRUIKERSVOORWAARDEN Voor het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID gelden de volgende gebruiksvoorwaarden. Het gebruik van MIJN POSITIEVE GEZONDHEID is alleen mogelijk indien u met deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: OutSight Media: te Hoorn, ingeschreven bij de kamer van koophandel in Hoorn onder nummer: 37128750 Online

Nadere informatie

Voorwaarden StucGoed webpagina

Voorwaarden StucGoed webpagina Voorwaarden StucGoed webpagina Samenvattend Aan het gebruik van een StucGoed webpagina kan geen enkel recht worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw webpagina. Op StucGoed.nl

Nadere informatie

Gebruikersvoorwaarden mybd

Gebruikersvoorwaarden mybd Gebruikersvoorwaarden mybd Artikel 1 - Definities bd accountancy Maatschap bd accountancy, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 20145506 en de leverancier van de dienst. Klant De natuurlijke

Nadere informatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie

Eindgebruiker licentie overeenkomst Almanapp Applicatie Het downloaden, installeren en gebruiken van de mobiele applicatie is voor gebruikers van de applicatie niet mogelijk indien zij niet akkoord gaan met de Eindgebruiker overeenkomst van de Applicatie. Almanapp

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl

Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Gebruiksvoorwaarden VerhuurtBeter.nl Artikel 1. Definities 1. De met een hoofdletter geschreven begrippen in deze Gebruiksvoorwaarden worden als volgt gedefinieerd: a. Betrokkene: de natuurlijke persoon,

Nadere informatie

1 Definities Econo-wards

1 Definities Econo-wards 1 Definities Econo-wards 1.1 In deze Gebruiksvoorwaarden hebben de met een beginhoofdletter geschreven begrippen de volgende betekenis (in enkelvoud en in meervoud; als werkwoord en als zelfstandig naamwoord):

Nadere informatie

Privacy en de klant, op grond waarvan IT s Privacy Diensten levert aan de Klanten/ opdrachtgever;

Privacy en de klant, op grond waarvan IT s Privacy Diensten levert aan de Klanten/ opdrachtgever; Algemene Voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op het geheel van de door IT s Privacy aangeboden diensten. Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met toepasselijkheid van onderstaande

Nadere informatie

Wanneer u een (proef)abonnement neemt, een overeenkomst sluit of contact opneemt met de

Wanneer u een (proef)abonnement neemt, een overeenkomst sluit of contact opneemt met de 1. PRIVACY Wanneer u een (proef)abonnement neemt, een overeenkomst sluit of contact opneemt met de www.asbestarchivering.nl, worden de door u verstrekte en gebruikte persoonsgegevens vastgelegd en verwerkt.

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT.

GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. GEBRUIKSVOORWAARDEN LEES DEZE GEBRUIKSVOORWAARDEN AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE WEBSITE GEBRUIKT. HIERIN WORDEN DE VOORWAARDEN BESCHREVEN VOOR HET GEBRUIK VAN DEZE WEBSITE. Algemeen Deze website (exclusief

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN ABONNEMENTEN Concepts@Work B.V. Artikel 1 Algemene bepalingen 1. Deze Algemene Voorwaarden worden gehanteerd door de besloten vennootschap Concept@Work B.V. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden;

Algemene Veilingvoorwaarden: deze algemene veilingvoorwaarden; Algemene Veiling Voorwaarden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vidaxl B.V., gevestigd te Venray (KvK nummer 52904822 ) en van de aan haar gelieerde (rechts-)personen, gedeponeerd

Nadere informatie

Gebruiksvoorwaarden EWall

Gebruiksvoorwaarden EWall Gebruiksvoorwaarden EWall De dienst "EWall" wordt u via internet bij wijze van Software- as- a- Service aangeboden door het bedrijf All In The Picture. Aan het gebruik van EWall zijn onderstaande voorwaarden

Nadere informatie

Gebruikersovereenkomst webshop Van Zuylen IJzerwaren V.O.F

Gebruikersovereenkomst webshop Van Zuylen IJzerwaren V.O.F Gebruikersovereenkomst webshop Van Zuylen IJzerwaren V.O.F Algemeen De website en de bijbehorende webshop is samengesteld door Van Zuylen ijzerwaren V.O.F., handelend onder Probin van Zuylen en Probin

Nadere informatie

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN STER KLANTPORTAL INHOUD 3 3 4 4 4 5 5 5 6 ARTIKEL 1 ARTIKEL 2 ARTIKEL 3 ARTIKEL 4 ARTIKEL 5 ARTIKEL 6 ARTIKEL 7 ARTIKEL 8 ARTIKEL 9 TOEPASSINGSGEBIED REGISTRATIE EN TOEGANG

Nadere informatie

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1.

Let op: Artikel 1: Algemeen 1. Artikel 2: Overeenkomst Artikel 3: Gegevens 1. Let op: Verkoop aanvragen kunnen zonder opgaaf van redenen door Online-horecamakelaar worden geweigerd of van de diverse aanbodsites worden verwijderd zonder dat hiervoor enig recht op schadevergoeding

Nadere informatie

Freelance Inhuurovereenkomst

Freelance Inhuurovereenkomst Freelance Inhuurovereenkomst De partijen, 1. Opdrachtgever X, gevestigd aan de Straat 123 te Amsterdam te Amsterdam, Kamer van Koophandel nummer 12345678 en rechtsgeldig vertegenwoordigd door A. de Vries

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden BeterThuis

Algemene Voorwaarden BeterThuis Algemene Voorwaarden BeterThuis Gedeponeerd bij de KvK en Fabrieken van A dam, KvK Inschrijfnummer: 57444412. Ten aanzien van de dienstverlening van BeterThuis gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Extranet

Algemene voorwaarden Extranet Algemene voorwaarden Extranet Naam afdeling of projectteam: SDKP Datum: 24-10-2014 Versie: 3.0 A. Algemeen Artikel A.1 Definities In de Algemene voorwaarden extranetworden de met hoofdletters beginnende

Nadere informatie

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud.

In deze Algemene Voorwaarden worden de volgende definities gehanteerd, zowel in enkelvoud als in meervoud. Document Algemene Voorwaarden Ten aanzien van de dienstverlening van NLvoorelkaar gelden de volgende voorwaarden en alle toepasselijke wettelijke regels. Door gebruik te maken van de Website van NLvoorelkaar,

Nadere informatie

Verwerkersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst Verwerkersovereenkomst Deze verwerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Pienter Online B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57388989,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl

Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Algemene voorwaarden Hulp injebuurt.nl Ten aanzien van Hulpinjebuurt.nl gelden de volgende voorwaarden. Door gebruik te maken van de Website van Hulpinjebuurt.nl aanvaardt de Gebruiker aan deze voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt.

Aanbieder: de natuurlijke of rechtspersoon die de Producten of Diensten op afstand aan de Consumenten aanbiedt. ARTIKEL 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Aanbod: het door de Aanbieder zelf geïnitieerd aanbod van Producten of Diensten voor de Consument dat door middel van de KFC Order

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN

Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES Artikel 2 ALGEMEEN Algemene voorwaarden Artikel 1: DEFINITIES 1.1 Account: de klantennaam waarmee de klant toegang krijgt tot het mediascherm-systeem van promotv.nl. 1.2 E-mailadres: een op naam van de klant gestelde adrescode,

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd.

GEBRUIKSVOORWAARDEN. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. GEBRUIKSVOORWAARDEN Versie 26 oktober 2015 Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de Dienst, een en ander zoals hieronder gedefinieerd. Wij adviseren je deze Gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

ARTIKEL 2 Verwerking persoonsgegevens

ARTIKEL 2 Verwerking persoonsgegevens Gebruikersvoorwaarden digitale leeromgeving Lees de bepalingen in deze Gebruikersvoorwaarden zorgvuldig door, alvorens u aan te melden en gebruik te maken van de digitale leeromgeving van Welten. Door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tax Talents

Algemene Voorwaarden Tax Talents Tax Talents Kantoorhoudend aan: Maliebaan 42 3581 CR Utrecht K.v.K. Utrecht: 59413425 Algemene Voorwaarden Tax Talents Artikel 1 Definities Onderstaande begrippen hebben, indien zij met een hoofdletter

Nadere informatie

Bewerkersovereenkomst

Bewerkersovereenkomst Bewerkersovereenkomst Deze bewerkersovereenkomst is van toepassing op alle vormen van verwerking van persoonsgegevens die Evry BV, Ondernemingsweg 66t, 2404 HN Alphen aan den Rijn, ingeschreven bij de

Nadere informatie

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en);

Abonnement: een bestaande overeenkomst tussen ZeelandNet en een Klant op grond waarvan door ZeelandNet (een) Dienst(en) geleverd wordt(en); Voorwaarden Voorwaarden gebruik WiFi ZEELAND 1. Definities Voor deze voorwaarden hanteert ZeelandNet een aantal definities. Deze definities zijn de volgende en worden in de nu volgende bepalingen met hoofdletters

Nadere informatie