VROUW & FIT. Energiek naar de Herfst. 1 e editie oktober Beste allemaal,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VROUW & FIT. Energiek naar de Herfst. 1 e editie oktober 2013. Beste allemaal,"

Transcriptie

1 VROUW & FIT 1 e editie oktober 2013 Beste allemaal, De eerste nieuwsbrief na de zomervakantie en ik realiseer me dat er flink wat veranderingen geweest zijn bij ons in de Studio. Onze Monique die na 14 jaar besluit een nieuwe uitdaging aan te gaan, waarin we haar heel veel succes wensen. Ook Brenda die na haar lange ziekteperiode ons ging verlaten en Denise met zwangerschapsverlof, voorbereidend op de komst van hun tweede kindje. Inmiddels ben ik opnieuw oma van mijn derde kleinkind en ik vind het super leuk. Denise en Ricardo kregen op 2 oktober jl. een prachtige dochter haar naam is Dessieny Marly. Nieuw binnen ons Vrouw & Fit team is Claudia Laporte, voor veel klanten is zij al een bekende. Zij geeft namelijk al zo n 7 jaar Bodyshape en Pilates bij ons. Claudia blijft deze lessen gewoon doen maar is aangenomen als fitness coördinator. Ondanks de inkrimping van personeel, wil ik Sharon en Naomi enorm bedanken voor hun super inzet. Dank je wel meiden! Tot slot wil ik jullie laten weten dat we een afscheidsborrel organiseren bij ons in de Studio voor Monique en Brenda. Heb je nog geen kans gezien om de dames gedag te zeggen of wellicht gedag te knuffelen? Dan ben je van harte welkom op donderdag 17 oktober om 19:30 uur. Marjolein Bruin Energiek naar de Herfst Na een rustige zomerperiode zijn we druk bezig met het doorvoeren van onze energieke ideeën voor de Herfst en de Winter periode. Al deze energie willen we graag in deze nieuwsbrief met jullie delen. Nieuwsgierig? Lees dan maar gauw verder!

2 Onderwerpen 1. Open dag 2. Nieuw rooster en aangepaste tijden 3. Nieuwe groepslessen 4. Cursussen & workshops 5. Best Friend Friday 6. Wens-pot 7. Doorboeken sportactiviteiten 8. Salon nieuws 9. Zonnebank nieuws 10. Kastruimte te huur 11. Kinderopvang ja of nee? 12. Wist je dat? 1. Open dag Op zaterdag 16 november nodigen we vrouwen uit mee te doen aan verschillende activiteiten & Try-outs nieuwe lessen in de zaal en in de fitnessruimte. Leden kunnen zich vooraf inschrijven op deze activiteiten, niet-leden kunnen zich telefonisch aanmelden, maar mogen op 16 november ook gewoon binnen wandelen. Tijdens deze open dag betaal je geen inschrijfkosten t.w.v. 35,- en krijg je een Zon & Fit sporttas cadeau. Noteer zaterdag 16 november alvast in je agenda! 2. Nieuw rooster Vanaf 1 november a.s. hanteren we een nieuw rooster, deze loopt van 1 november 2013 tot 1 maart Hierin onder andere meer groepsles variaties zoals Fitbal, indoor Bootcamp, Yoga, een Pilates les voor starters en een les voor jongedames in de leeftijd 13 t/m 15 jaar. Verder bieden we in de fitness meer circuit-trainingen, een buikkwartier op vaste tijden en Beperkt & Fit; persoonlijke fitness begeleiding in groepsverband voor vrouwen met een beperking en/of chronische ziekte. Binnenkort ligt er een lijst waarop je je kunt inschrijven voor deze nieuwe groepslessen. Bij hierboven genoemde lessen geldt een minimaal aantal deelnemers om een groepsles te starten maar ook een maximaal aantal deelnemers om voldoende bewegingsvrijheid te waarborgen. Let op! we hebben roostertijden aangepast Om meer variatie in lessen te kunnen aanbieden hebben wij onderstaande groepslessen qua aanvangstijd aangepast met uitzondering van Pilateslessen op de woensdagavond. Groepslessen zullen dus telkens op het halve uur beginnen, dat geeft ook minder verwarring. Maandag 4 november 1 e keer Dinsdag 5 november 1 e keer 18:30 Bodyshape (Mariëtte) 18:30 Bodyshape (Claudia) Body Balance (Mariëtte) 20:30 Zumba (Naomi K.) Het rooster kun je vinden op onze site:

3 3. Nieuwe groepslessen in de zaal Fitbal is een les naar een fit & lenig lichaam, dit is een super training voor sterkere spieren. Bij de meeste bewegingen die evenwicht vereisen worden nog veel meer spieren ingeschakeld dan bij oefeningen met twee benen op de grond. Indoor Bootcamp, deze training is ontleend aan de zware fysieke training van het leger, het is een intensieve, functionele en uitdagende training van 30 minuten in groepsverband. Ben je al redelijk fit, maar wil je meer uit jezelf halen? dan is deze les zeker wat voor jou! Pilates voor starters is bewust bewegen voor een gezond en evenwichtig lichaam, deze les is voor iedere vrouw geschikt en leert je de basisprincipes van Pilates, het is een eenvoudige en praktische les om uw gezondheid en welzijn te verbeteren. Jong & Fit jr. Heb je een dochter in deze leeftijd die graag aan fitness zou willen doen? Maar individueel fitnessen vindt ze nu nog niks? laat haar dan fitnessen in groepsverband onder begeleiding, iedere keer variëren we in conditie- en krachtoefeningen dat houdt het uitdagend en het is een stuk gezelliger met leeftijdgenoten. Voor deze jonge dames bieden wij een 10-ritten kaart dat 3 maanden geldig is. Deze kaart kost 50,-. Piloxing is een pittige conditionele training speciaal voor vrouwen en hoort dan ook zeker thuis in onze Studio Vrouw & Fit. De Amerikaanse-Zweedse Viveca Jensen ontwikkelde deze dynamische sport Piloxing vanuit haar achtergrond als professioneel balletdanseres, Pilates instructrice en fanatiek bokser. Deze unieke combinatie van boksen, Pilates en dansen zorgt voor een doeltreffende workout voor billen, dijen, romp en buik. Beperkt & Fit is een persoonlijke fitness training voor dames met een beperking en/of een chronische ziekte die in groepsverband onder begeleiding willen sporten. 4. Cursussen & workshops Studio Zon & Fit gaat binnenkort cursussen en workshops voor vrouwen organiseren, data staan nog niet vast, maar in de planning staan de onderstaande cursussen. Cursus: Workshops: * weerbaarheidstraining * herhaling in verdediging * zwangerschap * Dermo-roller en zelf gezichtsmaskers maken * afslanken De training weerbaarheid Bu Jitsu Do zal 23 november al van start kunnen gaan, het bestaat uit 6 sessies van circa 1 uur en 30 minuten. De training is bedoeld voor vrouwen ouder dan 16 jaar. Kosten voor deze cursus 85,- p.p. inclusief lesmateriaal en certificaat. Aanmelden kan aan de balie bij Zon & Fit door deelnameformulier in te vullen.

4 5. Best Friends Friday Elke laatste vrijdag van iedere maand introduceren we een BFF-dag. Neem jij op die vrijdag een introducé mee dat kan zijn jouw vriendin, je zus, je moeder of je dochter (vanaf 18 jaar) en zij neemt een abonnement voor het sporten bij ons dan spaar jij een cadeaubon van Studio Zon & Fit bij elkaar! Voor elke nieuwkomer tijdens de BFF die jij bij onze Studio Zon & Fit aanbrengt ontvang jij een tegoed van 4 euro. Wanneer jij een half jaar lang, iedere BFF-dag één vriendin meebrengt en al deze meegenomen vriendinnen nemen naar aanleiding van de BFF-dag een abonnement bij ons, dan spaar jij maar liefst 6 x 4 euro. Binnen een half jaar heb je een tegoed van 24,- gespaard, dit tegoed is te besteden bij Studio Zon & Fit. Jouw Best Friend mag op deze BFF-dag gratis deelnemen aan een sportactiviteit en krijgt 50% korting op de eerste maand van haar abonnement. Tekent zij voor een tweejarig abonnement dan rekenen we ook geen inschrijfkosten. (Vraag naar onze BFF voorwaarden). 6. Wens-pot Studio Zon & Fit heeft een wenspot, hierin kun je jouw wens bekend maken. Hoe werkt het? Schrijf jouw naam en mailadres samen met jouw wens op een gekleurd memo briefje, vouw dit briefje klein maar wel zo dat jouw wens niet zichtbaar is en stop dit briefje in onze wenspot. Jouw wens kan bijvoorbeeld zijn dat je iets van ons verwacht, een idee hebt voor Vrouw & Fit of iets graag wilt of juist anders wilt? Let wel jouw wens moet wel binnen Studio Zon & Fit te realiseren zijn of betrekking hebben op dat wat onze Studio voor vrouwen kan bieden. Wij laten dan 1 keer in de 3 maanden ÉÉN wens uitkomen. 7. Doorboeken sport-activiteiten Wil je jouw activiteiten doorboeken? dan kan dat vanaf heden per kwartaal. Hiervoor hebben wij een standaard formulier gemaakt dat je kunt invullen, wij zullen dat formulier op dezelfde dag nog verwerken. Wil je ingeboekte activiteiten annuleren of afzeggen dan stellen wij het enorm op prijs wanneer je dat tijdig aan ons doorgeeft via een mailbericht of telefonisch. Zo kunnen we anderen ook de kans geven mee te doen aan lessen. Helaas bemerken we te vaak dat er kort van te voren wordt afgezegd, wij begrijpen dat het in alarmerende, onverhoopte situaties echt niet anders kan. 8. Schoonheidssalon nieuws Sharon zal binnenkort vaste momenten in de schoonheidssalon aanwezig zijn voor behandelingen. Loop gerust even bij ons binnen voor het maken van een afspraak en weet dat er voor korte behandelingen zoals wimpers verven, wenkbrauwen epileren of harsen vaak met even wachten, wel een plekje voor je vrij is. Het annuleren van gemaakte afspraken graag tijdig doorgeven. Sharon is in de salon op: ma. 10:00 13:00 di. 10:00 13:00 wo. 18:00 21:30 do. 18:00 21:30 vr. 10:00 16:00 za. 11:00 13:00

5 Aanbieding wimperextensions 1 e set 69,- refill 35,- na 4 e of 5 e refill een nieuwe set 59,- ( 10,- korting) 9. Zonnebank nieuws Iedere vrijdag Happy Friday, 10% korting onder de zonnebank vanaf 13:00 tot 21:00 uur. 10. Kastruimte te huur Studio Zon & Fit verhuurt ruimte in de KAST voor producten speciaal voor vrouwen. Ben je geïnteresseerd? vraag Marjolein Bruin naar de voorwaarden. 11. Kinderopvang JA of NEE? Wij overwegen om kinderopvang te regelen, maar voordat we dat doen willen we graag weten of daar behoefte aan is? Graag doorgeven aan onze medewerkers. We hebben daar een speciale kaartenbak voor gemaakt. Wist je dat? Tijdens de Herfstvakantie (19-10 t/m 27-10) onze lessen gewoon doorgaan; Studio Zon & Fit zondag 17 november al 21 jaar bestaat; Jouw Zon & Fit pas 5% korting geeft op producten bij De Eekhoorn, de marktkraam voor gezonde voeding op donderdagochtend (Emiclaer); Onze HYDRO-JET massage bed alleen een heerlijke afsluiter is wanneer je bij ons op de Stauffer banken een programma hebt gedaan; Er nog wat gevonden voorwerpen liggen, zo hebben we een turquoise kort jasje hangen en bruine sandalen gevonden; Wij ook op Facebook te vinden zijn, waar wij geregeld acties hebben; Ildas vanaf heden met zwangerschapsverlof is, wij wensen haar sterkte met de laatste lootjes. Dat er bij voldoende deelneemsters weer een weerbaarheidtraining voor vrouwen staat gepland op 23 november Aanmelden bij de balie. Studio Zon & Fit Vrouw & Fit op zoek is naar een leuke, vernieuwende, pakkende, frisse, warme en speciaal voor vrouwen SLOGAN. Heb jij een mooie slogan voor onze Studio dat helemaal past, laat het ons dan weten voor 31 december De beste slogan zullen wij gebruiken en de bedenker wint een Zon & Fit cadeaubon ter waarde van 35,-.

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER.

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. Kerst Info KERST OUD & NIEUW Van 21 december t/m 3 januari 2016 is er een VAKANTIE-ROOSTER. DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. Weken waarin iedereen

Nadere informatie

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7

E A S Y F I T N I E U W S B R I E F F E B R U A R I NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E E V E R Y D A Y 7/7 N I E U W S B R I E F F E B R U A R I 2 0 1 8 NIEUWE LES op maandagavond om 21u00 E A S Y D E F E N C E Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be WIST JE DAT we

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F M A A R T M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten

N I E U W S B R I E F M A A R T M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten N I E U W S B R I E F M A A R T 2 0 1 8 M A A R T A C T I E JAARABONNEMENT: 299,- (= 24,95 per maand) BEURTENKAARTEN: 4 GRATIS beurten Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be

Nadere informatie

E A S Y F I T M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M E V E R Y D A Y 7/7. Op HEIRWEG STEKENE 03/

E A S Y F I T M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M E V E R Y D A Y 7/7. Op HEIRWEG STEKENE 03/ M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Op HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02 easy-fit@skynet.be www.easyfitstekene.be HET HELE JAAR FIT? ZATERDAG 13 JANUARI 2018-10u00 - INFO over DLINE Meer info over: GEZOND

Nadere informatie

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer...

Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een E A S Y F I T pakket winnen? en nog veel meer... M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor mei 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN EASYFITTER in the spotlights: MARC BOON hoe een pakket winnen?

Nadere informatie

299 euro / jaar. 249 euro / jaar

299 euro / jaar. 249 euro / jaar WEGENS SUCCES VERLENGD TOT 15/04/ 17 OPENDEURactie 299 euro / jaar (= 24,95 / maand) 249 euro / jaar (= 20,75 / maand) (studenten) 4 GRATIS beurten bij elke beurtenkaart Welkom aan alle nieuwe leden! Beste

Nadere informatie

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5).

Kerst Info KERST OUD & NIEUW. Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). Kerst Info KERST Van 24 december t/m 7 januari 2018 is er een VAKANTIE-ROOSTER (zie pagina 5). DUO-WEKEN; NEEM TOT DE KERST IEMAND MEE! In de weken tot de Kerst worden de Duo-week gehouden. De weken waarin

Nadere informatie

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE

Elegance Fitness Femme D Elegance Elegance Squash Elegance Sun LESROOSTER ELEGANCE LESROOSTER ELEGANCE Elegance Health Centre Waalwijk Eerste Zeine 120a 5144 AM Waalwijk T. 0416 363 525 F. 0416 363 592 E. info@elegance-health-centre.nl W. www.elegancewaalwijk.nl Elegance Fitness Femme

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht

Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN. Maastricht Sp rt beweegt de stad. www.maastrichtsport.nl. Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Radar beweegt SPORT- EN SPELACTIVITEITEN Postadres: Postbus 1992 6201 BZ Maastricht Bezoekadres: Discusworp 4 6225 XP Maastricht T: 043-350 45 00 www.maastrichtsport.nl www.maastrichtsport.nl INFORMATIE

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019

Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019 Dag sportief 2018 Hallo gezond 2019 Vooraf Een jaar is zomaar weer voorbij. 2018 was een super sportief jaar. Onze leden gaan steeds meer bewegen en dat is een compliment waard. Gezond en sportief bezig

Nadere informatie

de NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 01/06/ 17 EASYFITTER in the spotlights:

de NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 01/06/ 17 EASYFITTER in the spotlights: E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Beste EASYFITTER, In bijlage de nieuwsbrief voor juni 2017. Wat kan je zoal terugvinden? de NIEUWE OPENINGSUREN vanaf 01/06/ 17 EASYFITTER

Nadere informatie

FFB Zomerperiode 2017

FFB Zomerperiode 2017 ! FFB Zomerperiode 2017 Ma 17 juli t/m Zo 27 augustus Openingstijden Ma t/m vr: 07.00u tot 22.00u Zaterdag: 09.00u tot 14.00u ( ZA 5, 12 en 19 aug tot 12u ) Zondag: 09.00u tot 12.00u *Let op: tijdens de

Nadere informatie

E A S Y F I T Z O M E R A C T I E B I G N E W S! M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M

E A S Y F I T Z O M E R A C T I E B I G N E W S! M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Z O M E R A C T I E JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS B I G N E W S! HEIRWEG 137-9190 STEKENE 03/779.49.02

Nadere informatie

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder

CSPE GL 2014. bijlage 1. opdracht 1. verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed. PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder CSPE GL 2014 verzorging - uiterlijke verzorging - zorg en welzijn-breed bijlage 1 opdracht 1 PG-5016-b-14-1-b1 1 / 5 lees verder Sportcentrum Sports4All is een sportieve, sfeervolle plek om mensen te ontmoeten,

Nadere informatie

Z O M E R A C T I E. JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis (vanaf 23,- per maand) 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS

Z O M E R A C T I E. JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis (vanaf 23,- per maand) 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M Z O M E R A C T I E JAARABONNEMENT: + 1 maand gratis (vanaf 23,- per maand) 20-beurtenkaart: + 4 beurten GRATIS B I G N E W S! HEIRWEG

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn

Nieuwsbrief. Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief Follow your it knows the way Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 1 28 januari 2016 Lieve mensen, In het Centrum voor BewustZijn hebben wij (Angela en Marjolein) onze krachten gebundeld.

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2016

ClubNieuws. Augustus 2016 ClubNieuws Augustus 2016 Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Voor de leden die lekker thuis blijven, kom gezellig sporten, ontspannen of Jumpen. Vergeet niet om het zomerrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Gefeliciteerd mommies! Geboortes. Inbalance News. Oktober nr 3

Gefeliciteerd mommies! Geboortes. Inbalance News. Oktober nr 3 Oktober nr 3 2013 Nieuwe instructeurs Korting 16 november 100 % Boeken Arnhemse moeders 2x trainen App Inbalance News Gefeliciteerd mommies! Geboortes Moeder Laura 20 september bevallen van zoon Pepijn.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F O K T O B E R

N I E U W S B R I E F O K T O B E R E A S Y F I T E V E R Y D A Y 7/7 M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M N I E U W S B R I E F O K T O B E R 2 0 1 7 Nieuw krachttoestel (legpress) wordt geleverd Workshop YOGAFLOW Info over de warmste week

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F D E C E M B E R

N I E U W S B R I E F D E C E M B E R M Y L I F E M Y B O D Y M Y G Y M N I E U W S B R I E F D E C E M B E R 2 0 1 7 Op maandag 25 december en op maandag 01 januari kan je met een EXTRAFITCARD trainen van 09u00 tot 17u00! Op zondagen 24/12

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

Ouder en Kind. Special

Ouder en Kind. Special 2016 Ouder en Kind Special Babymassage aan huis, cursus Op een fijne manier aangeraakt worden en huid op huid contact is naast voeding een eerste levensbehoefte van elke baby. Daarnaast is het een geweldige

Nadere informatie

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶

LESROOSTER TIJD MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG TIJD ZATERDAG ZONDAG Early Bird Yoga ❶ min Core training ❶ Hatha Yoga ❶ LESROOSTER Hoofdweg 669B 2131 BB Hoofddorp Tel.: 023 5611556 info@sportscompany.nl DIT ROOSTER IS GELDIG VAN: 1 oktober t/m 31 december 2017 Openingstijden Maandag tot vrijdag 07:00-23:00 Zaterdag 08:30-14:30

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

9 februari In dit nummer:

9 februari In dit nummer: 12 9 februari 2011 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Tel. flat: 06-17404323 Directie: Annette Mulder (interim directeur) Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl adjunct@floris.unicoz.nl

Nadere informatie

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen

wekelijkse activiteiten en lessenreeksen 2016 wekelijkse activiteiten en lessenreeksen i.s.m. het lokaal dienstencentrum www.middelkerke.be/sportkaart Vragen over Sport@Middelkerke? Sport@Middelkerke geeft een overzicht van alle sportactiviteiten

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Talismanbulletin 15 mei 2014

Talismanbulletin 15 mei 2014 Talismanbulletin 15 mei 2014 Beste ouders en verzorgers, Belangrijke data: Donderdag 15 mei Open podium 14:00 uur 8m, 6ml, 3m, 4d, 1-2c Vrijdag 16 mei Open podium 14.00 uur 7m,6c,4n,3s,1-2n,1-2mm Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Laten we elkaar het beste gunnen en dan delen we allemaal mee in vreugde! Doe elke dag wat met de volle intentie voor een ander en gun de ander in liefde wat je zelf ó zo graag

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst.

Wat mevrouw verteld zal ik in schuin gedrukte tekst zetten. Ik zal letterlijk weergeven wat mevrouw verteld. Mevrouw is van Turkse afkomst. Interview op zaterdag 16 mei, om 12.00 uur. Betreft een alleenstaande mevrouw met vier kinderen. Een zoontje van 5 jaar, een dochter van 7 jaar, een dochter van 9 jaar en een dochter van 12 jaar. Allen

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder. Let the challenges make you strong!

Look for something positive in each day, even if some days you have to look a little harder. Let the challenges make you strong! ClubNieuws November 2015. De klok is weer verzet en het is weer wintertijd. Dat betekent dat het 's avonds een uurtje eerder donker wordt. Hoewel de winterperiode ook veel gezelligs met zich meebrengt,

Nadere informatie

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com

Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Dit is versie 1.1 van dit trainingsschema. Door: Jesse van der Velde Personal Trainer & Fitness Expert www.jessevandervelde.com Surf naar http://www.strakkebuikspieren.nl/gratis/ voor de nieuwste versie.

Nadere informatie

TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016

TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016 TRAINING IN DE WINTERPERIODE 2015-2016 Inleiding Green Fit is een sportschool waarbij de sporter optimaal naar zijn doel kan werken. Er wordt een grote verscheidenheid aan lessen aangeboden. Met allemaal

Nadere informatie

Bewegen... gewoon doen!

Bewegen... gewoon doen! Openingstijden Prijslijst 2019/2020 Maandag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Dinsdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Woensdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Donderdag 8.00-12.00 & 15.30-21.00 u. Vrijdag 8.00-12.00

Nadere informatie

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066

Core. Sportstudio Sjàhto Dwarsdijk 3 7245 TV Laren (GLD) info@sjahto.nl 0573 421066 Core Wat is ClubJoy Core? ClubJoy Core is een efficiënte workout om in slechts 30 minuten op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker.

Nadere informatie

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. Fietstocht Valkencourt. Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws Juni 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Bent u al op de hoogte over het sparen van Clubpoints? Niet!! Lees dan gauw hoe u Clubpoints spaart en wat u er mee kunt doen.

Nadere informatie

Sterk Weerbaarheidstraining

Sterk Weerbaarheidstraining Een cursus van Doras, Blijfgroep en Combiwel Sterk Weerbaarheidstraining Voor iedereen in Amsterdam-Noord. Dus ook voor u! Sterk Weerbaarheidstraining Doras Algemeen Maatschappelijk Werk, Blijfgroep Amsterdam

Nadere informatie

HAN SENECA nieuwsbrief

HAN SENECA nieuwsbrief HAN SENECA nieuwsbrief O K T O B E R Nieuw! Spinning bij HAN SENECA I N D I T N U M M E R : NIEUW: Spinning 1 LES rooster 2 Voorstellen 3 In oktober starten er op woensdag- en donderdagavond een spinning

Nadere informatie

Acties & Nieuws Archief

Acties & Nieuws Archief Acties & Nieuws Archief - Juni 2014 Uitnodiging: Open huis bij BC De Drukkerij, Voortsweg 204 in Enschede YourStyle is al sinds januari 2014 gevestigd op deze mooie locatie, maar nu gaan we dit ook samen

Nadere informatie

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014.

Workshops BSO. Rakkerpret. 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Workshops BSO Rakkerpret 3 maart 2014 t/m 18 juli 2014. Inhoudsopgave: Inschrijfformulier Workshops: Inschrijfformulier inleveren voor 28 februari 2014 Workshop-programma Sleutelhanger maken Toneelstuk

Nadere informatie

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier

GROEPSLESSEN v.a :00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal 10:00-10:15 Buikspierkwartier GROEPSLESSEN v.a. 3-10-16 09:00-09:50 BodyShape 10:00-10:50 Body & Mind kleine zaal Maandag 18:45-19:15 Move your body 19:30-20:00 Crossfit 19:30-20:20 Zumba 20:30-21:15 Insanity 09:00-09:50 Total body

Nadere informatie

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod

Zwanger, bevallen en je baby. Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Cursusaanbod Zwanger, bevallen en je baby Gefeliciteerd met je zwangerschap. Als je zwanger bent verandert er veel in je lichaam, maar ook in je leven. Het is een leuke en

Nadere informatie

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14 2 oktober 14 Voorwoord Langzaam beginnen de kleuren in de natuur te veranderen in geel, rood en bruin. Het is herfst. Nog één weekje naar school en dan hebben we een weekje vrij. Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

FFE Zomerperiode 2017

FFE Zomerperiode 2017 FFE Zomerperiode 2017 Ma 17 juli t/m Zo 27 augustus Openingstijden Ma t/m vr: 07.00 tot 22.00 Zaterdag: 08.30 tot 16.00 ( ZA 5, 12 en 19 aug 8.30u tot 12u ) Zondag: 08.30 tot 14.00 ( Zo 30 juli 6, 13 en

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief https://www.budosportarnhem.nl/ Contributie Lange tijd zijn de lesgelden voor onze sporters op hetzelfde niveau gebleven. We komen er echter niet onderuit om toch af en toe de prijzen aan te

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden,

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden, NIEUWSFLITS Oktober 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer oktober 2015, En de 1 e maand in het nieuwe pand is een feit! Het was even wat wennen, en zo hadden we wat opstart problemen, maar

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019!

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! Zomervakantie 2019 Alle reguliere PONY- vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! NIET inschrijven, is NIET rijden! Je mag je zomer inhalen in de periode 01-05-2019 tot en met 31 oktober 2019;

Nadere informatie

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil.

Iedereen krijgt zijn eigen uitdagingen. De manier waarop we er mee omgaan, maakt het verschil. Agenda komende weken Ma 16-11 Infobrief 6 Vr 04-12 Sinterklaasviering Di 17-11 Uitnodiging oudergesprekken Ma 14-12 Infobrief 8 Di 24-11 Oudergesprekken groep 1-7 Do 17-12 Les tot 12.30 uur, leerlingen

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Bootcamp move-it Heeze, voor iedereen vanaf 16 jaar, 18.30-19.30 uur, startlocatie massagepraktijk move-it Nicasiusstraat 7a Heeze,

Bootcamp move-it Heeze, voor iedereen vanaf 16 jaar, 18.30-19.30 uur, startlocatie massagepraktijk move-it Nicasiusstraat 7a Heeze, OVERZICHT SPORTACTIVITEITEN NATIONALE SPORTWEEK Zondag Bootcamp Leende level 2 door Fit inn & out, startlocatie parkeerplaats ponyclub de Doorzettertjes, 09.00-10.00 uur voor iedereen vanaf 16 jaar, Bootcamp

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Herfst Info. 19 t/m 25 oktober 2015. Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden.

Herfst Info. 19 t/m 25 oktober 2015. Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden. Herfst Info 19 t/m 25 oktober 2015 Van 19 oktober t/m 25 oktober is er Herfstvakantie. * Wel is er een vakantie-rooster: met veel mogelijkheden. GRATIS VRIJ-ZWEMMEN De kinderen van de zwemles - de Judoka

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

September 2015. Sport en bewegen voor 55+ in de gemeente Rhenen

September 2015. Sport en bewegen voor 55+ in de gemeente Rhenen September 2015 Sport en bewegen voor 55+ in de gemeente Rhenen Inleiding Bewegen is een belangrijk aspect voor een gezonde leefstijl. Ook het bewegen op latere leeftijd brengt veel gezondheidsvoordelen

Nadere informatie

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP Mooiste vakantiefoto!! Super, we zijn weer begonnen! En dat doen we door de vakantie op een leuke manier af te sluiten aan de hand van leuke vakantiefoto s Als je het leuk vindt om je eigen foto terug

Nadere informatie

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier!

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! BEURS PIJNACKER - WITTE HUIS Op 11 april houdt Oberon haar jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2013

Nieuwsbrief. Oktober 2013 Nieuwsbrief Oktober 2013 Agenda Oktober Di 01 Damescie Driebal Stableford Wo 02 Falcon Cup 2013 Do 03 Seniorencie 4-BBB Zo 06 Maandbeker 7 finale VEBEGO Di 08 Damescie Golf-Bridge wedstrijd 2 e 9 holes,

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen

Agenda. Gefeliciteerd! Algemeen 30-09-2016 Agenda Wo. 05-10: Studiedag, de kinderen zijn vrij Do. 06-10: Start van de kinderboekenweek Di. 11-10: Hulpouderavond Vr. 21-10: Begin van de herfstvakantie. Kinderen zijn om 12.30 uur uit!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Focus Fit Goes

Nieuwsbrief. Focus Fit Goes Nieuwsbrief Focus Fit Goes Oktober 2016 In deze nieuwsbrief zal onder andere aandacht zijn voor de openingstijden, het inschrijven van de groepslessen, de Sophia spinningmarathon, shirtjes/hemdjes Focus

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

FFE Zomerperiode 2019

FFE Zomerperiode 2019 FFE Zomerperiode 2019 Ma 8 juli t/m Zo 18 augustus Openingstijden Ma t/m vrij: 07.00u tot 23.00u ( week 29,30,31,32 tot 22u geopend) Zaterdag: 08.30u tot 16.00u : 08.30u tot 14.00u Mocht u iets willen

Nadere informatie

CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april

CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april CLI agenda 1 e periode 2015 jan t/m april CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310 mail: kantoor@cli.nl

Nadere informatie

INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN

INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN INFORMATIE VRAGEN OVER CURSUSSEN Je wil een cursus volgen, maar je wil eerst meer informatie krijgen. Welke vragen moet je stellen? Wat moet je doen? 1 Lees de tekst op blad 2 en maak de oefening op blad

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec

CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec CLI agenda 3 e periode 2015 aug t/m dec CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310 mail: kantoor@cli.nl www.cli.nl

Nadere informatie

OOH Beweegt. Programma 2018/2019. Een fitte werknemer is een blije werknemer

OOH Beweegt. Programma 2018/2019. Een fitte werknemer is een blije werknemer OOH Beweegt Programma 2018/2019 Een fitte werknemer is een blije werknemer VOORAF Binnen OOH vinden we het belangrijk dat de mensen die op onze scholen werken vitaal zijn. Vitaliteit bevat vele aspecten:

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie

Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie Periode: Voorjaarsvakantie Meivakantie . Inschrijvingsvoorwaarden NSA De Watermolen Inschrijvingen geschiedt per kind, per activiteit. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft de organisatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gastouderbureau Kinderopvang Barendrecht WINTER 2012

Nieuwsbrief Gastouderbureau Kinderopvang Barendrecht WINTER 2012 BESTE VRAAG- EN GASTOUDERS Hierbij ontvangt u de winter editie van de nieuwsbrief van het gastouderbureau SKB. We wensen u veel plezier met lezen. DESKUNDIGHEIDSAVONDEN Tijdens de deskundigheidsavonden

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles

Zwemles SportPlaza Tiel. Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Mijn 1 ste zwemles Zwemles SportPlaza Tiel Graag informeren wij u over het volgende: - Introductiefilmpje Jip. - Wat is het zwem-abc? - Leren zwemmen met Jip. - Virtuele tour zwembad

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Inhoudsopgave Welkom Blz. 3 Wat zijn baby- en kindergebaren? Blz. 4 Voordat je begint Blz. 5 De eerste gebaren Blz. 6 & 7 Gebaren- tips Blz. 8 Veel gestelde

Nadere informatie