Klantvriendelijke innovaties binnen de KlaassenGroep

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klantvriendelijke innovaties binnen de KlaassenGroep"

Transcriptie

1 Klantvriendelijke innovaties binnen de KlaassenGroep

2 meerbouw bouwwaarde bouw Uw woondroom realiseren, is onze ambitie. Wij realiseren uw woondroom door innovaties waarmee u betrokken wordt bij het bouwproces. Met onze WoonApp stelt u uw ideale huis samen. De positie van elektrapunten bepaalt u kort voor oplevering door stickers te plakken in uw nieuwbouwhuis. Onze Woonadviseur is uw enig aanspreekpunt voor, tijdens en na de bouw. Met kijkdagen op de bouw en een Facebook-pagina volgt u de bouw interactief. Bij oplevering ontvangt u onze Woonwijzer, met alle belangrijke documenten. Na oplevering staat onze Bouwservice 24/7 voor u klaar. Op deze manier onderscheiden wij ons en stellen u als klant centraal. Als u tevreden bent, zijn wij het ook. Meerbouw bouwwaarde volgens de KlaassenGroep. bouw

3 De klant centraal dat noemen wij meerbouwwaarde Klanttevredenheid, betrokkenheid, communicatie en service hoe de KlaassenGroep dit ziet! Of het nu gaat om een woonhuis, een utiliteitsgebouw, een bedrijfspand of gebiedsontwikkeling bouwen is het waarmaken van een ambitie, het realiseren van een droom. Maar bouwen is ook een complex proces. Naast alle stappen - ontwikkelen, ontwerpen, bouwen, exploiteren, onderhouden, financieren en de bewaking daarvan, bepalen de uiteindelijke klanttevredenheid, de communicatie gedurende het gehele traject en de geboden service samen het succes van een bouwproject. Het proces, waarbij de klant centraal is gepositioneerd, is gericht op kwaliteit, transparante communicatie, platte organisatiestructuur en klantvriendelijkheid. Wij hechten grote waarde aan uw mening over het proces dat u als klant met ons heeft doorlopen. De KlaassenGroep laat al ruim 10 jaar de klanttevredenheid door Stichting Klantgericht Bouwen onderzoeken en is door hun sinds 2004 gecertificeerd met het keurmerk 'Klantgericht Bouwen'. Stichting Klantgericht Bouwen is een samenwerking tussen Bouwend Nederland en de Vereniging Eigen Huis.

4 Klantvriendelijkheid De klantbehandeling, communicatie en service, zoals de KlaassenGroep deze heeft doorgevoerd, verlangen wij ook van onze partners in het proces. Deze zijn mede bepalend voor de klanttevredenheid. Daarnaast toetst de KlaassenGroep haar overige opdrachtgevers sinds jaren over de tevredenheid van het geleverde product en haar dienst. Dit geschiedt door een onafhankelijk bureau en door onze eigen KAMcoördinator. De KlaassenGroep evalueert elk opgeleverd project met zijn opdrachtgevers. Binnen de ISO-9001:2008 borging zijn al deze aspecten rond klanttevredenheid vastgelegd. Tijdig opleveren en opleveringspunten voorkomen: Streven naar perfectie! Klantvriendelijkheid De KlaassenGroep beheerst het bouwproces en ondersteunt de klant in de verschillende of alle onderdelen van dat proces. Echter, er zijn meer bedrijven die bouwen. Om echt bijzonder te zijn willen wij ons onderscheiden met de manier waarop wij het proces rond de realisering van de ambitie van de klant organiseren. Met name de betrokkenheid van de klant bij het bouwproces. Bij de bouw van al onze woningen streven wij naar het perfecte resultaat. Dat wil zeggen binnen de daarvoor afgesproken tijd opleveren en voorkomen van opleverpunten. Dit bereiken wij doordat de uitvoering van de werken plaatsvindt volgens de richtlijnen uit ons kwaliteitshandboek en het op het project toegesneden VGM & Kwaliteitsplan. Deze geven de richtlijnen om binnen het project te komen tot de gevraagde en vereiste kwaliteit van het eindproduct. De controle van de kwaliteit die daar op volgt is een continu proces. Dat zal uiteindelijk resulteren in nul opleverpunten. Bij bijvoorbeeld onze projecten De Koppel (herstructurering van 86 woningen in Borculo), Cinq (20 startersappartementen in Gaanderen) en IJzergieter (18 appartementen in Ulft) hebben wij nul opleverpunten mogen noteren. Hiermee hebben wij de positieve uitwerking van onze werkwijze bewezen. Met deze uitkomsten is het traject van oplevering verkort. Een tevreden klant ontstaat bij een goed gestructureerde bouwplaats, evenals gestructureerd werken lijdt tot betere prestaties. Hiervoor is intern de Bouwplaatstrofee in het leven geroepen. Deze trofee wordt ieder jaar uitgereikt aan de uitvoerder met de beste bouwplaats op het gebied van veiligheid, keten en loodsen, reclame, afscherming terrein, begaanbaarheid, klantvriendelijkheid, orde en netheid, opslag en bereikbaarheid van de bouwplaats.

5 Klantvriendelijkheid CasaVita Woonconcepten: zoveel mensen, zoveel wensen! Met onze voor woningcorporaties ontwikkelde woonconcepten, CasaVita ofwel levend huis genaamd, wordt de woonwens van velen werkelijkheid: de toekomstige bewoner bepaalt zelf hoe zijn of haar huis er uit komt te zien. Het ontwerp, de breedte en diepte van het huis zijn op basis van een papieren menukaart of via onze digitale woonapp (die op onze website te vinden is) zelf te bepalen. Ook is er ruime keuze in de indeling; dit geldt ook voor de volgende bewoners. Een huurder wordt hierbij hetzelfde behandeld als een koper. Door de geboden keuzemogelijkheden is het meerwerk helder en transparant en kan vooraf bepaald en afgewikkeld worden. Daarnaast ligt de kracht in de toepassing van de nieuwste technieken op het gebied van isolatie, passief bouwen en energieopwekking. Energieneutraal is hier door ontwikkeld naar energieleverend, zonder complexe installaties. Het is belangrijk dat de bewoner ook comfortabel woont en zich niet druk hoeft te maken over de installaties. De installaties zijn dan ook zeer eenvoudig bedienbaar. Het Masterwall systeem: eenvoudig aansluitpunten veranderen! In de traditionele bouw, meestal bij corporatiewoningen, is iedere woning of appartement hetzelfde qua indeling en aansluitpunten. Dit terwijl iedere bewoner anders is en andere wensen heeft. Wij hebben hiervoor met onze onderaannemers een systeem ontwikkeld wat hiervoor een uitkomst biedt. Bij ons Masterwall systeem hoeft de bewoner pas twee weken voor de oplevering de positie van elektrapunten aan te geven. Dit doet de klant eenvoudig door met stickers de plekken aan te geven. Zo eenvoudig kan dat gaan!

6 Klantvriendelijkheid Twee weken later zijn alle elektrapunten gereed. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Veranderd later toch de inrichting door andere wensen of vanwege nieuwe bewoners, dan is het mogelijk om in een handomdraai een nieuw stopcontact of wandcontactdoos te maken. Ook is domotica, overige elektronische toepassingen in het huis, eenvoudig toe te voegen en kan naar behoefte worden aangevuld. Zo heeft ook de 2de en 3de bewoner, zonder te hoeven breken, keuzemogelijkheden. KlaassenGroep Woonwijzer: het ontzorgen van de Klant! Bij de sleuteloverdracht van de woning of appartement, of dit nu een particulier of een huurder is, ontvangt de bewoner de KlaassenGroep Woonwijzer. Dit is een informatiemap die specifiek voor de woning is gemaakt. In deze Woonwijzer staat alle informatie die ervoor zorgt dat de bewoner lang plezier heeft van zijn of haar woning of appartement. Zo bevat de Woonwijzer veel informatie over de technische aspecten van de woning, bijvoorbeeld de bouwtechnische tekeningen en handleidingen van de installaties. Verder worden er belangrijke tips en adviezen gegeven voor het onderhoud van de diverse materialen en installaties. Ook zijn er handige tips in de Woonwijzer verwerkt voor de inrichting van de woning, de aanleg van de tuin en energiebesparing. Kortom een overzichtelijke handige informatiemap waarmee de bewoner alle belangrijke documenten bij elkaar heeft en wat daarnaast een bijzonder handig is. Wij willen de klant zoveel mogelijk ontzorgen en meerbouw bouwwaarde leveren.

7 Klantvriendelijkheid De KlaassenGroep `Help mee dag en `Vakman voor één dag : Goed doen, doet goed! Omdat de laatste jaren bedrijven, met name zorginstellingen, het financieel steeds moeilijker hebben en er minder uren beschikbaar zijn voor de bewoners, gaat er iedere twee jaar een groep van medewerkers en partners geheel kosteloos aan de slag om de handen uit te mouwen te steken. Er wordt geschilderd, geklust, bestraat, tuinonderhoud verricht en schoongemaakt. Voor de bewoners worden spelletjes, bijvoorbeeld Bingo, georganiseerd of een wandelingetje gemaakt om even een frisse neus te halen. Bij beurzen of andere gelegenheden voor de particuliere markt is door de bezoekers, middels een spel, een `Vakman voor één dag te winnen. Iedere particulier heeft wel een klusje thuis liggen waar hij of zij niet aan toe komt. De winnaar kan zich heugen op een ware vakman van de KlaassenGroep die geheel kosteloos een dag alle klussen op zal knappen.

8 Service De KlaassenGroep wil blijven voldoen aan de eisen van de klant en werkt structureel aan de verhoging van de klanttevredenheid, communicatie en service. Dit wordt voortdurend gemeten en geëvalueerd en dient als input bij het opstellen van het klantenbeleid. Dit betekent dat de KlaassenGroep: Weet wat de klanten van haar verwachten. Voldoende middelen ter beschikking stelt om aan deze eisen te kunnen voldoen. Op de afgesproken wijze nakomt wat beloofd is. Continu controleert of er inderdaad aan de eisen is voldaan en waar nodig verbeteringen doorvoert. Klaassen Bouwservice en Klaassen Totaalonderhoud voor een heldere nazorg Service Service zit in de genen van ons bedrijf. Op alle niveaus begrijpen wij hoe wij een project met onze meerbouw bouwwaarde kunnen uittillen bouw boven het gemiddelde, hoe wij voor onze klanten kansen kunnen creëren en oplossingen kunnen bieden. De klant mag kwaliteit van ons verwachten. Dit hebben wij al vele malen bewezen met spraakmakende projecten en complexe ontwikkelingen. Speciaal voor de nazorg voor de zakelijke klant heeft De KlaassenGroep zijn Klaassen Bouwservice in het leven geroepen. Elk project wordt na oplevering overgedragen aan deze service. Zij verzorgen vanaf het moment van het einde van de onderhoudsperiode de gehele nazorg. Klaassen Bouwservice maakt deel uit van de eigen afdeling Totaalonderhoud, waarbinnen alle werkzaamheden met betrekking tot onderhoud, nazorg en garanties ondergebracht zijn. Voor elk project wordt er een handboek geschreven met daarin alle relevante stukken betreffende de revisie/garanties. Deze staat ter beschikking van de opdrachtgever en maakt het voor de opdrachtgever gemakkelijk om inzicht in de bouw te krijgen en te behouden. De afdeling Totaal Onderhoud heeft overleg met de gebouwbeheerder om de overdracht van de uitvoeringsfase naar de beheerfase soepel te laten verlopen. Op basis van de ISO 9001:2008 en VCA** certificering en het kwaliteitsmanagementsysteem van de KlaassenGroep wordt de kwaliteit bewaakt en gewaarborgd. In dit kwaliteitshandboek staan de procesbeschrijvingen en werkvoorschriften.

9 Service Service en bereikbaarheid: wie kan mij helpen? Bereikbaarheid en het oplossen van vragen van onze klanten moet een natuurlijk proces zijn, maar is niet overal zo vanzelfsprekend. Om duidelijkheid te verschaffen voor onze klanten hebben wij onze organisatie verbeterd. Voor onze particuliere klanten is een zogenaamde woonadviseur aangesteld die het aanspreekpunt is gedurende het gehele bouwtraject. Hier kan de klant terecht met al zijn vragen. Of het nu algemene of technische vragen zijn. Ook na oplevering blijft er een vast aanspreekpunt. Dit maakt het voor de klant helder en vertrouwd. Voor onze zakelijke klanten is de bereikbaarheid verder verhoogd. Er is onlangs een nieuw commercieel team met ontwikkelingsmanagers geformeerd. De ontwikkelingsmanagers zijn, net als bij de particuliere klant, gedurende het gehele project het aanspreekpunt voor de zakelijke klant. Daarnaast is in het bereikbaarheidsprotocol vastgelegd dat er binnen bepaalde tijd wordt gereageerd. Dit geldt zowel voor als voor terugbelnotities. Wij evalueren voordurend of dit proces naar behoren gaat. KlaassenGroep Opleveringsemmer: Eerste Hulp Bij Oplevering (EHBO) Bij de sleuteloverdracht van een woning of bedrijfsruimte ontvangt de bewoner, gebruiker of eigenaar de KlaassenGroep de Opleveringsemmer. Dit is een goed gevulde emmer met daarin o.a. een hamer, een schroevendraaier, een spanningszoeker, een stanleymes en een spaarlamp. Een heuse `EHBO koffer voor de eerste klussen.

10 Communicatie Het blijft natuurlijk uw droom, uw ambitie. Maar als full service ontwikkel- en bouwregisseur nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor de succesvolle realisatie daarvan. Vanaf het eerste idee tot en met de sleutelklare oplevering en het daaropvolgende beheer en onderhoud. Interne Campagne meerbouwwaarde Communicatie Klanttevredenheid staat sinds jaar en dag hoog in het vaandel van de KlaassenGroep. Klanttevredenheid begint binnen het bedrijf zelf. Tevreden en betrokken medewerkers zijn de basis voor het succes van het gehele bedrijf. Onze medewerkers zijn het visitekaartje naar buiten. Om het Klaassen gevoel te verhogen werd drie jaar geleden met onze slogan meerbouw bouwwaarde een interne campagne opgestart. Het doel hierbij was om alle medewerkers de beleving mee te geven om op alle niveaus de klanttevredenheid en betrokkenheid bij het bedrijf in denken en doen te verbeteren. De manier waarop de KlaassenGroep het bouwproces inricht, vraagt om intensief contact met u als klant, onze opdrachtgever. Zodat wij precies weten wat u wilt en weten voor wie wij bouwen. Zodat wij ons kunnen inleven en tot in detail aanvoelen wat het project voor u betekent. Zodat wij vooruit kunnen denken en verder kijken dan vandaag. Zodat wij de ambitie van u kunnen delen en u vanuit onze kennis en ervaring kunnen inspireren. Zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw droom werkelijkheid wordt.

11 Communicatie Heldere communicatie en betrokkenheid van de bewoners bij het bouwproces: kijkdagen, nieuwsbrief, kopersavonden, Facebook en Twitter De KlaassenGroep wil eigentijds met haar opdrachtgever en gebruikers omgaan. Zowel het gebouw als de omgeving zijn bepalend voor een fijne werkomgeving. En wie weten dat beter wat daarvoor nodig is dan de gebruikers zelf? Daarom willen wij niet langer alleen de bedenker zijn van wat de gebruikers willen, maar hen zoveel mogelijk zelf laten kiezen en meebeslissen. Maatwerk noemen wij dat. De gebruiker kan zo, binnen de afgestemde kaders, zijn eigen specifieke wensen in het plan verwezenlijken. Wij vinden het belangrijk dat iedereen goed op de hoogte wordt gehouden voor, tijdens en na de bouw. Daarom hebben wij iedere drie weken een kijkdag op de bouw en houden wij de bewoners regelmatig via nieuwsbrieven, kopers- en huurdersavonden, Facebook en Twitter op de hoogte. Voor specifieke projecten maken wij ook Facebook pagina s. Op deze manier houden wij interactie met onze klanten. Verder begeleid onze woonadviseur de bewoners en zijn zij het aanspreekpunt tijdens de bouw. Participatie is minstens zo belangrijk als het informeren. Wij nemen in afstemming met de klant vaak het voortouw voor een aantal activiteiten. Daarbij kan gedacht worden aan het betrekken van de toekomstige bewoners, veelal voor de kinderen, bij de bouwactiviteiten of het organiseren van rondleidingen voor (toekomstige)bewoners en overige belangstellenden. De opdrachtgever en/of gebruikers staan centraal!

12

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Tijden veranderen De vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Waar nieuwbouw steeds verder onder druk komt te staan, groeit

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

Samen keuzes creëren. en waarde toevoegen. voor en met woningkopers.

Samen keuzes creëren. en waarde toevoegen. voor en met woningkopers. Samen keuzes creëren en waarde toevoegen voor en met woningkopers. Wie is!mpact!mpact bouwconsulting is het jonge, ervaren bureau in kopersbegeleiding. Jong, omdat zij sinds 2006 bestaat. Ervaren, omdat!mpact

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud

Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Exclusieve en evenwichtige tuinontwerpen Vakkundige tuinaanleg en -onderhoud Wij zijn Rodenburg Tuinen... Ons team bestaat uit professionals op elk vakgebied. Met ruim veertig jaar ervaring in het ontwerpen,

Nadere informatie

De schakel tussen u en techniek.

De schakel tussen u en techniek. De schakel tussen u en techniek. www.saasen.com ELEKTRA VENTILATIE BEVEILIGING TELEMATICA Eén betrouwbare partner voor al uw installatiewerkzaamheden Dan bent u bij J. Saasen B.V. aan het goede adres.

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Vandersnoek Vandersnoek is in de zakelijke markt een ervaren partner in vastgoedverbetering en planmatig totaalonderhoud. Onze klanten zijn vertrouwd

Nadere informatie

ontwikkeling wordt een begrip

ontwikkeling wordt een begrip ontwikkeling wordt een begrip Ambitieus en nieuwsgierig Vooraan in de bus, met de neus tegen het raam. Niet geheel zonder risico. Want wie iets groots wil verrichten, moet weten waar het gebeurt. Wat mensen

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

Omdat bouwen teamwork is

Omdat bouwen teamwork is Omdat bouwen teamwork is Nijhuis Bouw Innovatie en duurzaamheid komen bij Nijhuis samen. Wij bouwen niet alleen huizen, ook leefbare wijken en gebieden waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Ontwikkelen

Nadere informatie

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard

HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard HECTAS Zorg De nieuwe hygiënestandaard Aangenaam HECTAS is één van de meest toonaangevende schoonmaakorganisaties in Nederland. Vanuit 12 vestigingen en met meer dan 3000 medewerkers, bouwen we iedere

Nadere informatie

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw.

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw. Van Swaay Aangenaam Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay Van Swaay is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Onze activiteiten richten zich voornamelijk

Nadere informatie

LOGISTIEKE XXS SERVICE

LOGISTIEKE XXS SERVICE NIEUW LOGISTIEKE XXS SERVICE Extra logistieke service en dienstverlening op en rondom uw bouwproject www.verdouw.nu LOGISTIEKE XXS SERVICE Wij besparen u kosten en tijd, zodat u kunt doen waar u goed in

Nadere informatie

beleid: juli 2006, versie: 2014

beleid: juli 2006, versie: 2014 Zorgeloos huren beleid: juli 2006, versie: 2014 Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen. Een aanzienlijk deel van die woningen is bereikbaar voor huishoudens met lage inkomens die

Nadere informatie

LEVENSLOOPGESCHIKT BOUWEN: PRAKTISCHE OVERWEGINGEN

LEVENSLOOPGESCHIKT BOUWEN: PRAKTISCHE OVERWEGINGEN LEVENSLOOPGESCHIKT BOUWEN: PRAKTISCHE OVERWEGINGEN 'Ons streven is 6.000 nultredenwoningen in de gemeente in 2020'. En: 'Alle nieuwbouw realiseren wij levensloopgeschikt'. Dit zijn voorbeelden van ambities

Nadere informatie

Studiedag VZI Risicomanagement Toepassing van gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen Kees van Putten, DEKRA Solutions B.V.

Studiedag VZI Risicomanagement Toepassing van gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen Kees van Putten, DEKRA Solutions B.V. Studiedag VZI Risicomanagement Toepassing van gecertificeerde kwaliteitsmanagementsystemen Kees van Putten, DEKRA Solutions B.V. Een kwaliteitsmanagementsysteem helpt bij de beheersing van risico s Want

Nadere informatie

Veiligheids-, kwaliteits- en milieuverslag Ancora Multidiensten bv

Veiligheids-, kwaliteits- en milieuverslag Ancora Multidiensten bv 2015 Veiligheids-, kwaliteits- en milieuverslag Ancora Multidiensten bv INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. KWALITEIT... 4 2.1 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK... 4 2.2 KLACHTEN... 5 2.3 OSB KEURMERK... 5 3.

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

UW PARTNER IN SCHOONMAAKONDERHOUD

UW PARTNER IN SCHOONMAAKONDERHOUD UW PARTNER IN SCHOONMAAKONDERHOUD Voorwoord Voor u ligt de brochure van Fm Portal Schoon BV (nader genoemd; FPS). In deze brochure treft u informatie aan over onze dienstverlening. Als uw interesse in

Nadere informatie

: adviesaanvraag betreffende dynamisch onderhoud, met aanpassingen. op verzoek van huurderorganisaties

: adviesaanvraag betreffende dynamisch onderhoud, met aanpassingen. op verzoek van huurderorganisaties Memo Aan Van : huurdersorganisaties : Woonconcept, Roelof Smit Datum : 20 maart 2012 Kopie : Betreft : adviesaanvraag betreffende dynamisch onderhoud, met aanpassingen op verzoek van huurderorganisaties

Nadere informatie

Wonen - Zorg - Welzijn. Ieder mens telt

Wonen - Zorg - Welzijn. Ieder mens telt Wonen - Zorg - Welzijn Ieder mens telt Samen zorgeloos verder Wie zorg nodig heeft, wil meer dan deskundigheid alleen. Persoonlijk contact, een luisterend oor en oog voor individuele verwachtingen zijn

Nadere informatie

Eigen keuzes maken Wonen zoals ú dat wilt. Hoe wilt ú wonen?

Eigen keuzes maken Wonen zoals ú dat wilt. Hoe wilt ú wonen? Wie zijn medioren? Medioren zijn actieve, vitale en maatschappelijk betrokken levensgenieters in de leeftijd van 50 tot circa 70 jaar. Eigen keuzes maken Wonen zoals ú dat wilt SIR-55 begrijpt als geen

Nadere informatie

Communicatieplan. Conform 3.C.2. Juli 2013. BW Groep b.v. Waaronder de werkmaatschappijen;

Communicatieplan. Conform 3.C.2. Juli 2013. BW Groep b.v. Waaronder de werkmaatschappijen; Conform 3.C.2 2012 Juli 2013 BW Groep b.v. Waaronder de werkmaatschappijen; de Waard Grondverzet b.v. de Waard Transport & Overslag b.v. Baardmeesweg 20 Professor Zernikestraat 18 3899 XS ZEEWOLDE 8606

Nadere informatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Infratechniek Recreatietechniek Telecommunicatie Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid

Nadere informatie

Werkbeleving Verder door vragen

Werkbeleving Verder door vragen Werkbeleving Verder door vragen Werkbeleving Verder door vragen INK / Flycatcher, 2014-2015 Wat we eigenlijk zouden moeten doen Wordt in uw organisatie wel eens verzucht: Weet je wat we eigenlijk zouden

Nadere informatie

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen!

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie snelle realisatie in duurzame renovatie De béste prestatie

Nadere informatie

Evaluatie dienstverlening

Evaluatie dienstverlening V Evaluatie dienstverlening 2 Omdat ieder project anders is SOLUTION MANAGER Waarom evalueren Evalueren heeft als doel om te leren van opgedane ervaringen die gebruikt kunnen worden bij toekomstige projecten.

Nadere informatie

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V.

ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. ISO 9000:2000 en ISO 9001:2000 Een introductie Algemene informatie voor medewerkers van: SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 11 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 1.1 ALGEMEEN... 3 1.2 VERSIEBEHEER...

Nadere informatie

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel!

Business Lounge: uw klant aan de bestuurstafel! Gaby Remmers: senior onderzoeker Blauw Research Drijfveer: organisaties helpen inzicht te krijgen in de kansen op een nog klantgerichtere dienstverlening Andre Heeling: onderzoeker Blauw Research Drijfveer:

Nadere informatie

DE BIM-WERKMETHODIEK. Gezocht: BIM-Partners. Stap in de toekomst!

DE BIM-WERKMETHODIEK. Gezocht: BIM-Partners. Stap in de toekomst! DE BIM-WERKMETHODIEK Stap in de toekomst! Gezocht: BIM-Partners Hoe eerder u klaar bent voor BIM (Bouw Informatie Model), hoe meer u profiteert van de vele voordelen. Word BIM-partner van Schouten Techniek

Nadere informatie

Maak van compliance een pro it center BSN. Compliance levert geld op, tevreden klanten en ef iciënte processen. excitingly different.

Maak van compliance een pro it center BSN. Compliance levert geld op, tevreden klanten en ef iciënte processen. excitingly different. Maak van compliance een pro it center BSN Het is te vaak en te vroeg geroepen. Maar toch, de wereld verandert fundamenteel. Uitwassen in de samenleving hebben ertoe geleid dat de wetgever zich steeds meer

Nadere informatie

Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom!

Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom! Groot Onderhoud 2.1 heet u van harte welkom! De Aanleiding: Trots versus Toekomst Carel Hagemans Directeur Hagemans Vastgoedonderhoud Trots Intensieve samenwerking: Inzet partners, gedeeld DNA Competitie,

Nadere informatie

PUBLIEKSVERSIE ZORGINKOOPBELEID Wlz 2016 GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG

PUBLIEKSVERSIE ZORGINKOOPBELEID Wlz 2016 GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG PUBLIEKSVERSIE ZORGINKOOPBELEID Wlz 2016 GEESTELIJKE GEZONDHEIDSZORG JULI 2015 0 TOELICHTING Zorgkantoren willen cliënt- en familievertegenwoordiging informeren over het zorginkoopbeleid voor de Wet langdurige

Nadere informatie

Social Media. Beheer en begeleiding

Social Media. Beheer en begeleiding Social Media Beheer en begeleiding voor de bloemist Handeiding Facebook De term Social Media is tegenwoordig onvermijdbaar en neemt dagelijks toe. In geen enkel land in Europa ligt het bereik van Social

Nadere informatie

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Vergroot uw gezichtsvermogen SAFETY TROUGH TECHNOLOGY Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Camera identificatie observatie Toegangscontrole Kluizen en safes

Nadere informatie

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het organiseren en uitvoeren van acties en evenementen en het bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning. Welke positie neem ik in de organisatie in?

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

holding Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Zo doen we dat

holding Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Zo doen we dat holding Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Zo doen we dat Inleiding Droste BV heeft een heldere visie op de woon-, werk-, en leefomgeving van haar klanten en medewerkers. Wij bouwen voor uw leefplezier!

Nadere informatie

Communicatieplan. Conform 3.C juli BR Holding BV. Waaronder de werkmaatschappijen;

Communicatieplan. Conform 3.C juli BR Holding BV. Waaronder de werkmaatschappijen; Conform 3.C.2 14 juli 2017 BR Holding BV Waaronder de werkmaatschappijen; BRControls Products BRControls Projects Telfordstraat 47 Bezoekadres: Paxtonstraat 17 8013 RL Zwolle 8013 RP Zwolle Hambakenwetering

Nadere informatie

Samen maken we goede zorg beter betaalbaar. Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg

Samen maken we goede zorg beter betaalbaar. Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg Samen maken we goede zorg beter betaalbaar Intrakoop, voor kostenbesparing in de zorg We hebben voor de zorg nog een wereld te winnen Bij uw zorgorganisatie telt elke euro, meer dan ooit. Er is u dan ook

Nadere informatie

SAFETY TROUGH TECHNOLOGY

SAFETY TROUGH TECHNOLOGY SAFETY TROUGH TECHNOLOGY camera identificatie systemen toegangscontrole systemen inbraak detectie systemen brand beveiliging systemen telecom kluizen safes intercom systemen service en onderhoud EuropeSecurity

Nadere informatie

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een sterk in verbinden Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een toonaangevend ingenieursbureau. Gespecialiseerd in duurzaam en constructief bouwadvies voor woningbouw en utiliteitsbouw.

Nadere informatie

Op weg voor mensen en werk

Op weg voor mensen en werk Op weg voor mensen en werk uitzenden outplacement re-integratie loopbaanadvies www.personeelsned.nl Wie is PersoneelsNed PersoneelsNed zorgt voor mensen èn werk. Een tweeledige en belangrijke doelstelling!

Nadere informatie

CO 2 PRESTATIELADDER. Communicatieplan

CO 2 PRESTATIELADDER. Communicatieplan CO 2 PRESTATIELADDER Communicatieplan Datum: februari 2018 INHOUDSOPGAVE 1 Inleiding... 3 1.1 Doel en inhoud van dit document... 3 1.2 Relatie met overige plannen... 3 2 Doel, doelgroepen en boodschap...

Nadere informatie

Een groen thuis Gezonde natuurlijke omgeving. 'thuis buurten bruisen Zelfvoorzienende wijken met zorg voor elkaar en omgeving

Een groen thuis Gezonde natuurlijke omgeving. 'thuis buurten bruisen Zelfvoorzienende wijken met zorg voor elkaar en omgeving 'thuis buurten bruisen Zelfvoorzienende wijken met zorg voor elkaar en omgeving Natuurlijk een duurzaam thuis thuis heeft voorbeeldfunctie en is inspiratiebron Samen werken, samen leren Belanghouders,

Nadere informatie

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON.

MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. MÉÉR DAN SCHOON, HEEL GEWOON. VAN ALEM SCHOONMAAK VAN ALEM SCHOONMAAK ZORGT VOOR EEN SCHONE WERKOMGEVING EN EEN FRISSE UITSTRALING Onze schoonmaakmedewerkers werken met plezier aan de heldere uitstraling

Nadere informatie

Duurzaam woon- en werkcomfort door gebruik van natuurlijke energiebronnen! + =

Duurzaam woon- en werkcomfort door gebruik van natuurlijke energiebronnen! + = Duurzaam woon- en werkcomfort door gebruik van natuurlijke energiebronnen! + = Krachten gebundeld... Pionier op het gebied van bodemenergie! Energiezuinige verwarmings- en koelingsproducten Geotherm Energy

Nadere informatie

Workshop: Kwaliteit voor kleine en grote bouwwerken

Workshop: Kwaliteit voor kleine en grote bouwwerken Workshop: Kwaliteit voor kleine en grote bouwwerken Wat is BouwGarant Algemeen: Met ruim 1500 aangesloten bouwbedrijven het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Alle deelnemers worden periodiek

Nadere informatie

Zondag Ontwikkeling. Profiel. Over Zondag Ontwikkeling. ...gelooft in mogelijkheden, niet in beperkingen

Zondag Ontwikkeling. Profiel. Over Zondag Ontwikkeling. ...gelooft in mogelijkheden, niet in beperkingen Zondag Ontwikkeling...gelooft in mogelijkheden, niet in beperkingen Zondag Ontwikkeling is altijd op zoek naar betere oplossingen op het gebied van wonen en commercieel vastgoed. Ons streven is om snel

Nadere informatie

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel

Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Zorgeloos huren... u rekent op kwaliteit! Kwaliteit met het KWH-Huurlabel Uw huis gebruikt u iedere dag. U woont en leeft er. Dat uw huis van een goede kwaliteit is, vindt u daarom vanzelfsprekend. Maar

Nadere informatie

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl

www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Kijk voor meer informatie op www.cogasduurzaam.nl www.cogasduurzaam.nl Duurzaam is de toekomst. Minder CO2-uitstoot en efficiënter omgaan met de beschikbare energie. Daar speelt Cogas Duurzaam op in door te investeren in goed functionerende en duurzame

Nadere informatie

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1

Uw bedrijf in beeld. Uw bedrijf in beeld versie 3.1 Pagina 1 Uw bedrijf in beeld De manier waarop en de vorm waarin uw bedrijf zich presenteert, bepaalt in grote mate de beeldvorming van het bedrijf bij uw huidige en toekomstige relaties en klanten. Dit geldt voor

Nadere informatie

ONDERNEMINGSPLAN volkshuisvesters

ONDERNEMINGSPLAN volkshuisvesters ONDERNEMINGSPLAN 2016 2020 volkshuisvesters ONDERNEMINGSPLAN 2016 2020 volkshuisvesters 1 inhoud ONZE VISIE 4 INHOUD ONZE MISSIE 4 ONZE DOELEN 5 1. KLANTGERICHT DIENSTVERLENEN 6 2. BETAALBARE WONINGEN

Nadere informatie

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten.

VAN FACILITAIREHUIZE. Dienstverlening binnenste buiten. Dienstverlening binnenste buiten. Wat wij voor u kunnen doen? Wij denken in facilitaire oplossingen. Van Facilitaire Huize is een onafhankelijk facilitair bedrijf dat gespecialiseerd is in het professioneel

Nadere informatie

Communicatieplan CO 2 -prestatieladder. Communicatieplan. 5 maart 2014

Communicatieplan CO 2 -prestatieladder. Communicatieplan. 5 maart 2014 Communicatieplan 5 maart 2014 1-8 05-03-2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. Communicatiedoelstellingen... 3 2.1 Algemene doelstelling... 3 3. Doelgroepen... 4 3.1. Groep A - Veel invloed, veel belang...

Nadere informatie

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht

Woonoppervlakte 450 m ,- kosten koper TE KOOP. Buiten Walevest 5 Dordrecht Woonoppervlakte 450 m 2 1.400.000,- kosten koper TE KOOP Buiten Walevest 5 Dordrecht OMSCHRIJVING Algemeen Beschikbaar voor verkoop is dit monumentale woon-werk complex dat is gelegen in het historische

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

Bouwkavels De Watertuinen

Bouwkavels De Watertuinen Bouwkavels De Watertuinen Spreken water, ruimte en zelf een huis bouwen je aan? Wil je graag wonen en werken met weids uitzicht op De Groote Wielenplas? Dan is dit de kans om je droom te verwezenlijken.

Nadere informatie

Certificeren Waardevol?? KVGM B.V.

Certificeren Waardevol?? KVGM B.V. Certificeren Waardevol?? KVGM Improvement Solutions: + Specialisten in verbetermanagement + 20 jaar ervaring + 6 deskundige, gedreven en pragmatische professionals + Praktische aanpak waarbij de klantorganisatie

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123Wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Een eerste kennismaking met uw vastgoedpartner 123Wonen D u m la v Ne l n! Ervaring en expertise scheelt u heel wat zorgen

Nadere informatie

De producten van Klantgericht Bouwen. Voor betere prestaties in de markt

De producten van Klantgericht Bouwen. Voor betere prestaties in de markt De producten van Klantgericht Bouwen Voor betere prestaties in de markt De producten van Klantgericht Bouwen Wilt u de kwaliteit van uw producten en uw dienstverlening een flinke impuls geven? Met de Benchmark

Nadere informatie

CREATIEF DESKUNDIG BETROUWBAAR

CREATIEF DESKUNDIG BETROUWBAAR WONEN IS MEER DAN EEN DAK BOVEN JE HOOFD! CREATIEF DESKUNDIG BETROUWBAAR Het bedrijf een korte introductie Verrassend creatief met hands-on mentaliteit Actief op het gebied van het ontwikkelen, realiseren,

Nadere informatie

Nr 2 Nieuwsbrief DeBeekseBron Op weg naar de perfecte wijk 24 april bijeenkomst De Beekse Bron Al meer dan 50 inschrijvingen! Architect aan het woord

Nr 2 Nieuwsbrief DeBeekseBron Op weg naar de perfecte wijk 24 april bijeenkomst De Beekse Bron Al meer dan 50 inschrijvingen! Architect aan het woord Nr 2 Nieuwsbrief Op weg naar de perfecte wijk 24 april bijeenkomst De Beekse Bron Al meer dan 50 inschrijvingen! Architect aan het woord Op weg naar de perfecte wijk! De Beekse Bron wordt de meest duurzame

Nadere informatie

Van Eysingalaan 200 3527VR, UTRECHT. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl

Van Eysingalaan 200 3527VR, UTRECHT. 0900-9100100 (lokaal tarief) info@deplaatselijkemakelaar.nl www.deplaatselijkemakelaar.nl Van Eysingalaan 200 3527VR, UTRECHT Vraagprijs 147.500 v.o.n. Soort woning : portiekflat Type woning : appartement/flat Bouwjaar : 1965 Aantal kamers : 2 Woonoppervlakte : 50 m² Inhoud : 160 m³ 0900-9100100

Nadere informatie

BOUWONDERNEMING. Eindeloze mogelijkheden van bouwen

BOUWONDERNEMING. Eindeloze mogelijkheden van bouwen BOUWONDERNEMING Eindeloze mogelijkheden van bouwen Met ons kunt u iedere uitdaging aan Inleiding 5 Nieuwbouw 6 Verbouw 9 Badkamers 20 Bedrijven 27 Onderhoud 40 Begeleiding, kwaliteit en oog voor detail

Nadere informatie

ONTWIKKELEN EN BOUWEN, DE KRACHT VAN VAN SWAAY

ONTWIKKELEN EN BOUWEN, DE KRACHT VAN VAN SWAAY ONTWIKKELEN EN BOUWEN, DE KRACHT VAN VAN SWAAY Van Swaay is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Sinds de oprichting in 1937 hebben we onze kennis en ervaring voortdurend

Nadere informatie

De nieuwe ISO norm 2015 Wat nu?!

De nieuwe ISO norm 2015 Wat nu?! De nieuwe ISO norm 2015 Wat nu?! Stichting QualityMasters Nieuwland Parc 157 3351 LJ Papendrecht 078-3030060 info@qualitymasters.com www.qualitymasters.com 02-2015 Inhoud Inleiding pagina 3 Van Oud naar

Nadere informatie

Alles voor een goed gevoel.

Alles voor een goed gevoel. INHOUD Voorwoord 4 De goed gevoel garanties 6 Installatietechniek 8 Service & Onderhoud 10 Badkamer realisatie 12 Aqualon Groen 14 Project - Bij de Neut 16 Adviesgesprek 18 Aqualon Vlasstraat 8 5561 AJ

Nadere informatie

Service van begin tot eind. De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS)

Service van begin tot eind. De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS) Service van begin tot eind De kwaliteit en service van Business Volume Service (BVS) INHOUD 1 VOORWOORD 2 MISSIE BVS 3 KWALITEITSBELEID 4 ORGANISATIESTRUCTUUR 5 HET KWALITEITSSYSTEEM 5.1 NORMEN 5.2 ELEMENTEN

Nadere informatie

wubsite pakketten en werkwijze

wubsite pakketten en werkwijze wubsite pakketten en werkwijze wordpress website voor een vaste prijs Ieder mens is uniek. Dat geldt ook voor ondernemingen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je website past bij je onderneming.

Nadere informatie

CO 2 COMMUNICATIEPLAN

CO 2 COMMUNICATIEPLAN Versie 1.2 Datum: 2 juli 2015 ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES - AANDRIJFSYSTEMEN - TECHNISCHE AUTOMATISERING PANELENBOUW - SERVICE EN ONDERHOUD - PLAATWERK - TECHNISCHE DIENSTVERLENING DOMOTICA - ENERGIEMANAGEMENT

Nadere informatie

Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes!

Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes! Klanten vinden, binden, boeien en behouden Realiseer, optimaliseer en registreer uw Social Media succes! Social Media Ontzorging voor bedrijven en ondernemers MKB-ers met ambitie zien hun kans: social

Nadere informatie

Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen

Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen Uw onderhoud en renovatie in onze professionele handen GB&O staat voor Gevel Beheer & Onderhoud; een duurzame krachtenbundeling van professionals

Nadere informatie

Onze kernwaarden. Samenwerken Samen met collega s, klanten en partners doelen stellen. Kwaliteit Op duurzame wijze gaan voor het hoogst haalbare.

Onze kernwaarden. Samenwerken Samen met collega s, klanten en partners doelen stellen. Kwaliteit Op duurzame wijze gaan voor het hoogst haalbare. Onze missie Van der Tol wil met behulp van groene oplossingen de stad duurzamer, gezonder en leefbaarder maken. Wij richten ons op 5 hoofdthema s voor de komende decennia, het inzetten van groene oplossingen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs 199.000,- kosten koper TE KOOP. Kruidentuin 133 Rotterdam

Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs 199.000,- kosten koper TE KOOP. Kruidentuin 133 Rotterdam Woonoppervlakte 115 m 2 Vraagprijs 199.000,- kosten koper TE KOOP Kruidentuin 133 Rotterdam Leuke en ruim opgezette 5-kamer hoekwoning, met royale tuin. De woning is gelegen in een zeer rustige en prettige

Nadere informatie

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet

Bribus. Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus. Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet Keukenconsulent Het nieuwe ontzorgen: de keukenconsulent van Bribus Bij nieuwbouw- en verbouwprojecten komt veel kijken, dat weet u als geen ander. Bribus Keukens neemt u graag een aanzienlijk deel van

Nadere informatie

Bouwproces volgens de visie van Veelzijdigbouw

Bouwproces volgens de visie van Veelzijdigbouw 2011 Bouwproces volgens de visie van Veelzijdigbouw Veelzijdigbouw Walnootstraat 26 2461 DV Ter Aar Telefoon 06-43822608 Fax 0847-593939 info@veelzijdigbouw.nl www.veelzijdigbouw.nl Het bouwproces volgens

Nadere informatie

CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!!

CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!! CLIëNTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2011, van brief tot conclusie!! De brief: Het Venster F.D. Rooseveltlaan 18 Postbus 2157 5600 CD Eindhoven Eindhoven, 29 november 2011 Betreft: Enquete cliënttevredenheid Beste

Nadere informatie

Thuiszorg die bij ú past

Thuiszorg die bij ú past Thuiszorg die bij ú past www.evitazorg.nl Evita, thuiszorg die bij ú past Evita Zorg is een organisatie die professionele zorg en ondersteuning aan huis biedt. Volgens onze visie vraagt thuiszorg altijd

Nadere informatie

Hoe maak je de keten LEAN?

Hoe maak je de keten LEAN? Hoe maak je de keten LEAN? Oktober 2012 Meindert Koopman Directeur Bouwbedrijf Rijssen B.V Hoe maak je de keten LEAN?? Inleiding. Traditionele proces. Ketenintegratie.. Van Losser Installatiegroep. Ketenintegratie:

Nadere informatie

Maatschappelijk verantwoord slopen op turnkey basis. Verantwoord, veilig en vooral vriendelijk

Maatschappelijk verantwoord slopen op turnkey basis. Verantwoord, veilig en vooral vriendelijk Maatschappelijk verantwoord slopen op turnkey basis Verantwoord, veilig en vooral vriendelijk Slopen is tegenwoordig best complex. Dat komt omdat er steeds meer eisen worden gesteld aan bouwen en slopen.

Nadere informatie

Infobulletin. Introductie. Kijkdagen

Infobulletin. Introductie. Kijkdagen juni 2017 nummer 4 pagina 1 Introductie Voor u ligt het vierde infobulletin van BijduinHof te Overveen. De kijkdag, de opstartvergadering van de Vereniging van Eigenaren, de taak van het bouwteam op de

Nadere informatie

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015

BUREAUPRESENTATIE BUREAUPRESENTATIE 2015 BUREAUPRESENTATIE INHOUD 1. WIE IS MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... 2. WERKWIJZE... 3. VISIE... 2. REFERENTIESLIJST... 2. REFERENTIES... 3. WAAROM MARGREET VAN DER HOEVEN ARCHITECTEN... WIE IS MARGREET

Nadere informatie

PGB-deskundige. samenwerken aan goede dienstverlening. Hélène Coppens advies coaching training mediation

PGB-deskundige. samenwerken aan goede dienstverlening. Hélène Coppens advies coaching training mediation PGB-deskundige adviseert en begeleidt particulieren en organisaties bij hun vragen over vraaggestuurde zorg & het persoonsgebonden budget. samenwerken aan goede dienstverlening zowel particulier als zakelijk

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

j o r r i t s m a b o u w. n l

j o r r i t s m a b o u w. n l jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn

Nadere informatie

Inbo Bouwkunde. Ketensamenwerking De ultieme vorm van werken in multidisciplinair teamverband is voor ons ketensamenwerking. Een samenwerkingsvorm

Inbo Bouwkunde. Ketensamenwerking De ultieme vorm van werken in multidisciplinair teamverband is voor ons ketensamenwerking. Een samenwerkingsvorm Ketensamenwerking Inbo Bouwkunde Inbo Bouwkunde heeft talentvolle professionals die ambities hebben om landelijke en stedelijke gebieden in te richten. Onze kracht is om in een professionele omgeving,

Nadere informatie

Vloer+ B.V. voor een duurzame betonvloer en meer comfort Onderdeel van Van de Middegaal Vloerengroep

Vloer+ B.V. voor een duurzame betonvloer en meer comfort Onderdeel van Van de Middegaal Vloerengroep Vloer+ B.V. voor een duurzame betonvloer en meer comfort Onderdeel van Van de Middegaal Vloerengroep Vloer+ B.V. voor een duurzame betonvloer en meer comfort Vloer+ Inhoudsopgave 1 De vraag gelokaliseerd

Nadere informatie

TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP

TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP TE KOOP 149.000,-- K.K. Einsteinlaan 131 1171 VR BADHOEVEDORP 105 Schitterend gelegen 3-kamer appartement met twee balkons!! Dit ruim opgezette appartement is gelegen op de tweede verdieping van een goed

Nadere informatie

Communicatieplan WTH Vloerverwarming in het kader van de CO2-Prestatieladder

Communicatieplan WTH Vloerverwarming in het kader van de CO2-Prestatieladder Communicatieplan WTH Vloerverwarming in het kader van de CO2-Prestatieladder Communicatieplan, 22 Augustus 2014 1 Voorwoord Duurzaamheid is geen trend, het is de toekomst. Het is niet meer weg te denken

Nadere informatie

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu TECHNISCH BEHEER Zorgeloze kwaliteit TECHNISCH BEHEER Onze samenleving verandert snel. Waar in het verleden volstaan kon worden met een eenvoudig inspanningscontract voldoet dit veelal niet meer aan de

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

snelsite gids by MoveNext - media design

snelsite gids by MoveNext - media design snelsite gids by MoveNext - media design Noordeinde 2d, 2311 CD Leiden - T +31 (0)71 524 1831 - www.movenext.nl - info@movenext.nl wie is movenext - media design? We zijn een ervaren team van professionals.

Nadere informatie

Een nieuwe woning! Van Schijndel heeft als slogan Kwaliteit wint de strijd en daar gaan we voor. Met vriendelijke groeten, Bouwbedrijf van Schijndel

Een nieuwe woning! Van Schijndel heeft als slogan Kwaliteit wint de strijd en daar gaan we voor. Met vriendelijke groeten, Bouwbedrijf van Schijndel Kopersinformatie Een nieuwe woning! Gefeliciteerd met je nieuwe woning! De komende periode moeten er veel zaken worden geregeld en keuzes worden gemaakt. Niet alleen keuzes over de inrichting van de woning,

Nadere informatie

Hoe verzeker je een bouwproces?

Hoe verzeker je een bouwproces? Hoe verzeker je een bouwproces? De Construction All Risk verzekering van Nassau Als het ingewikkeld wordt, zijn wij op ons best. De CAR-verzekering houdt rekening met de complexe risico s van dynamische

Nadere informatie

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak

3 redenen om te verhuren via 123wonen. Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak 3 redenen om te verhuren via 123wonen Verhuur & Vastgoedmanagement onder één dak Ervaring en expertise scheelt u heel 123Vastgoedmanagement wat zorgen zorgeloze ver Uw Verhuurmakelaar Bij de keuze voor

Nadere informatie