Regts deurtechniek. Súper voor Bouw en Industrie!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Regts deurtechniek. Súper voor Bouw en Industrie!"

Transcriptie

1 Regts deurtechniek Súper voor Bouw en Industrie!

2 Súper voor Bouw en Industrie! Hörmann woningbouw Sectionaaldeur LPU-40 Sectionaaldeuren openen recht naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in- en voor de garage. Bovendien kunnen sectionaaldeuren in iedere garageopening ingebouwd worden, bieden ze een grotere doorrijbreedte en zijn ze optimaal afgedicht. In vergelijking met de klassieke varianten biedt deze garagedeur u net dat beetje meer op het gebied van veiligheid, comfort en design. Zijdelingse garagesectionaaldeur HST Een slimme oplossing van Hörmann: de nieuwe zijdelings sectionaaldeur (mét loopdeur functie). Deze garagedeur opent in plaats van naar boven, naar de zijkant. Dat is behalve plaatsbesparend ook buitengewoon handig. Bijvoorbeeld als u met de fiets de deur uitgaat. De sectionaaldeur is elegant, praktisch en van dezelfde hoge kwaliteit die u van ons gewend bent. Entreedeur Uw nieuwe entreedeur moet bijzonder zijn, moet bij de stijl van uw woning passen, representatief zijn en daarmee een bewijs zijn van uw goede smaak. Als het gaat om inbraakveiligheid, levensduur en isolatiewaarde leggen we de lat hoog. Alleen een entreedeur die aan al onze strenge eisen voldoet, verdient de naam Hörmann. Verdiep u in de mogelijkheden en geef uw huis de entreedeur die het verdient.

3 Roldeur Rollmatic Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen. Het plafond blijft vrij en u parkeert tot vlak voor de deur. De RollMatic opent en sluit met groot gemak. Alleen bij Hörmann ontvangt u deze deur in één van de door u gekozen negen voorkeurskleuren zonder meerprijs te betalen. Kanteldeur Berry De echte Berry kanteldeur vindt u alleen bij Hörmann. Deze populaire deur overtuigt door haar veiligheid, een tijdloos design en een uitgekiende techniek. In elke deur is ruim 50 jaar kennis van garagedeuren en aandrijvingen verwerkt. De beste kwaliteit garandeert duurzaamheid en bescherming van het materiaal. Hekaandrijving Open uw draai-of schuifhek met een Hörmann aandrijving en u rijdt zonder te stoppen vanuit het verkeer uw terrein op. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingsvarianten met de LineaMatic voor schuifhekken, de RotaMatic voor draaihekken en de RotaMatic Accu, de aandrijving voor inrithekken zonder stroomaansluiting. Robuust, veilig en vrijwel geruisloos.

4 Súper voor Bouw en Industrie! Hörmann industrie Sectionaaldeur SPU Hörmann stalen sectionaaldeuren zijn ideaal voor de utiliteitsbouw. Geschikt voor (bedrijfs)hallen, magazijnen, verwarmde werkplaatsen en algemene toepassingen. De Hörmann SPU sectionaaldeuren hebben een horizontale profilering en kunnen uitgevoerd worden mét of zonder beglazing. Daarnaast is de SPU verkrijgbaar in 42mm en 67mm deurdikte. De 67mm (SPU 67) heeft een ThermoFrame (extra afdichting) en is daardoor zéér goed geïsoleerd. Sectionaaldeur APU Hörmann aluminium sectionaaldeuren, ideaal voor de utiliteitsbouw. Door de grote beglazingsoppervlakken voor meer licht op de werkvloer zijn de APU deuren zéér geschikt voor werkplaatsen, bedrijfshallen en magazijnen. De APU sectionaaldeur is thermisch zéér goed geïsoleerd. Daarnaast zijn ze bijzonder service- en reparatievriendelijk door het robuuste stalen sokkelpaneel. Snelloopdeur/snelroldeur Snelloopdeuren en snelroldeuren kenmerken zich vooral door hun snelle werking, veiligheid, betrouwbaarheid en energiebesparing. Het is de ideale oplossing wanneer twee ruimtes (binnen of buiten) met een intensieve goederenstroom of vanwege bijzondere eisen van elkaar zijn gescheiden. Ze zijn standaard voorzien met een draadloze anticrash en een veiligheidslichtscherm. Hierdoor stopt de deur onmiddellijk wanneer er iets of iemand onderdoor gaat of er tegenaan rijdt.

5 Brandwerende deur Hörmann brandwerende deuren zijn van kwalitatief hoogwaardige materialen en zorgen voor een optimaal werkklimaat met een maximale veiligheid. Het assortiment van Hörmann bestaat uit brandwerende deuren met een brandweerstand van 30, 60 en 90 minuten. De meeste typen kunnen ook rookdicht, geluiddempend, inbraakwerend of met glasopeningen worden uitgevoerd. Dockequipment Wie regelmatig goederen laadt of lost, beschikt over een laadperron. Onze docklevellers zorgen voor een naadloze overgang tussen laadruimte en dockvloer. De dockshelters sluiten de ruimte om de laadruimte volledig af. Dockshelters met flappen passen zich aan alle vrachtwagenafmetingen aan en zijn daardoor universeel bruikbaar. Rijwegregeling/sluisfunctie Hörmann rijwegregeling is de veilige verkeersregeling bij in- en uitritten met één rijvak of bij parkeergarages. De rijwegregeling bestaat uit twee verkeerslichten: rood/groen voor buiten en binnen. Met de ongevalbeveiliging stopt de deur bij de minste aanraking aan de sluitkant.

6 Súper voor Bouw en Industrie! Agrarische sector Sectionaaldeur Adoors Adoors biedt een uitgebreid assortiment kwalitatieve overheaddeuren en innovatieve specials voor de agrarische sector. Van staal en aluminium, met of zonder vensters, in bijna iedere gewenste maat en kleur. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen deze deuren eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Ze zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand. Loopdeur Adoors De loopdeur wordt i.c.m. de overheaddeur eenvoudig opgenomen in het architectonisch concept. Ons totale assortiment aan overheaddeurpanelen kan worden gebruikt als vulling voor het aluminium profiel. Individuele toepassingen liggen hierdoor binnen handbereik, iedere loopdeur wordt immers op maat gefabriceerd en indien gewenst opgelijnd met uw overheaddeur. Schuifdeur Adoors Adoors schuifdeuren worden standaard opgebouwd uit aluminium of verzinkt stalen gelaste frames. Deze panelen kunnen in elke gewenste kleur worden geleverd. Ze worden geleverd als onder- en bovenrollend.

7 Roosters Bij onze geplaatste Adoors deuren in de agrarische sector bieden wij ook de bijpassende lamellenroosters. Deze roosters zorgen voor de toe- en afvoer van lucht en worden vooral gebruikt in tanklokalen voor koelmotoren. De roosters zijn regeninslagwerend en verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren. Artif Kunststof Kozijnen Kunststof kozijnen zijn steeds populairder, mede omdat ze tegenwoordig qua uitstraling niet van hout zijn te onderscheiden. Kunststof kozijnen zijn daarbij ook vaak het voordeligst en bovendien onderhoudsarm, u hoeft ze nooit te schilderen. Daarnaast leveren kunststof kozijnen u ook een forse energiebesparing op als u naast kunststof kozijnen ook HR++ glas neemt. Onze kunststof kozijnen zijn ideaal voor de woningbouw, utiliteitsbouw en stallenbouw. Keurmerk Kunststof Kozijnen Onze kunststof kozijnen zijn volledig KOMO- en CE-gecertificeerd en voldoen aan de strengste eisen van het Politie Keurmerk (PKVW). Daarnaast voldoet al ons hang- en sluitwerk aan het SKG-keurmerk.

8 Súper voor Bouw en Industrie! Toegangscontrole Toegangscontrole & elektronische sluitsystemen De mogelijkheden van traditionele toegangscontrole (uitdelen van sleutels en het bijhouden van een sleutelplan) zijn beperkt en het beheer is complex en tijdrovend. Wij bieden een geavanceerd toegangscontrolesysteem dat de toegang tot uw bedrijfsruimtes elektronisch regelt en softwarematig kan worden beheerd. Automatische draaideuraandrijving Deuren zonder enige moeite en met een constante snelheid openen en sluiten. De geavanceerde electronica en zelflerende microprocessor garanderen een optimale werking van de automatische draaideur. Automatische draaideuraandrijvingen voldoen aan een groot aantal vereisten. Betrouwbaar, comfortabel en met een mooi design. Schuifdeurautomaten Dorma Het uitgebreide en op individueel design gerichte gamma met passende kozijn- en profielsystemen maken Dorma schuifdeuren uitermate geschikt als verfraaiing van de entree van een gebouw. De sturing en de regeling door microprocessoren verschaffen de verschillende Dorma schuifdeursystemen een bijzonder groot gebruikscomfort.

9 Deurdrangers, vloerveren en toebehoren Zowel in de private woning als in hedendaagse kantoorgebouwen biedt de deurtechniek van Dorma een antwoord op de hoogste vereisten op het vlak van kwaliteit, design en comfort. Deursluitsystemen en deursluiters van Dorma bieden een breed spectrum aan functionele mogelijkheden en deursituaties. Elektromagnetische deurvergrendelingen EM-magneten kunnen toegepast worden op deuren waar niet voldaan hoeft te worden aan vereisten op het vlak van nooduitgangen of vluchtroutes. Ze bestaan in een groot aantal types om aan de meeste veiligheidseisen te voldoen. Ze kunnen met een toegangscontrolesysteem gecombineerd worden of i.pv. een elektrische sluitplaat worden gebruikt waar grotere vasthoudkrachten vereist zijn. Slagbomen Een slagboom is ideaal voor toegangscontrole van weg of terrein. Door de korte openings- en sluitingstijd is een slagboom de aangewezen techniek om ingaand en uitgaand verkeer effectief en efficiënt te beheersen. Er zijn diverse mogelijkheden waarmee uw slagboom gekoppeld wordt in uw huidige toegangssysteem. Hierdoor ontstaan mogelijkheden voor het bedienen van de slagboom met onder andere kaartlezers, handzenders en kentekencamera s.

10 Súper voor Bouw en Industrie! Onderhoud en service Regts Professional Regts Professional is met vijf vestigingen marktleider in Noord Nederland op het gebied van garage- en bedrijfsdeuren, maar ook hang- en sluitwerk, ijzerwaren, gereedschappen, nen-keuringen, machines, kunststof kozijnen, toegangcontrole s en elektronische sluitsystemen. Daarnaast zijn wij logistiek partner van diverse woningbouwverenigingen en zorginstellingen Regts Professional Hörmann Premium partner Regts Professional is 1 van de 15 geselecteerde premium partners van Hörmann deuren in Nederland. Wij kunnen voor u werken als totaalleverancier. Naast de levering en montage kunnen wij ook de volledige technische begeleiding voor u verzorgen. Wij bieden onze klanten een 24-uurs servicedienst, welke 365 dagen per jaar operationeel is. PREMIUM PARTNER Wat wij voor onze klanten doen: Levering, montage en onderhoud van binnen- en buitendeuren, maar ook van kunststof kozijnen Toegangscontrolesystemen, hang- en sluitwerk, drangers en deurautomaten Werkvoorbereiding, bouwbegeleiding en nazorg Daarnaast denken onze projectadviseurs al in een vroeg stadium met u mee en geven een passend advies.

11 Onderhoud garage- en bedrijfsdeuren Garage- en bedrijfsdeuren hebben onderhoud nodig, de levensduur van uw garagedeur kan verlengd worden door preventief onderhoud. Uw deur heeft onder normale omstandigheden jaarlijks één onderhoudsbeurt nodig. Waarin onderscheiden wij ons Als Hörmann specialist onderhouden en leveren wij al meer dan 50 jaar deuren voor woningbouw en industrie. Ook leveren wij specialistische toepassingen zoals rolhekken en verkeersregeling. Onze monteurs zijn producttechnisch en VCA-gecertificeerd en hebben een uitgebreide ervaring op het gebied van onderhoud en montage van garage- en bedrijfsdeuren. Wat kunt u van ons onderhoud verwachten 24/7, 365 dagen per jaar storingsdienst Gekwalificeerde monteurs Eigen montage- en servicedienst Gespecialiseerd in onderhoud andere merken Groot assortiment onderdelen op voorraad Eigen hoogwerkers

12 Regts deurtechniek Regts Joure Geert Knolweg ZN Joure t Regts Sneek Pieter Zeemanstraat JR Sneek t Regts Franeker Voltastraat PL Franeker t Regts Leeuwarden Plutoweg AC Leeuwarden t Regts Heerenveen Afdeling deurtechniek (geen bezoekadres) t

exclusieve kwaliteit flexibele service

exclusieve kwaliteit flexibele service exclusieve kwaliteit flexibele service Deuren voor talloze toepassingen Bij Albin CE ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1995 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers.

Nadere informatie

Nieuw! Aluport. Geïsoleerde puien voor de garage

Nieuw! Aluport. Geïsoleerde puien voor de garage Nieuw! Aluport Geïsoleerde puien voor de garage Waarom een Aluport? De garage bij het huis voegen is een relatief goedkope en snelle manier om meer woon- en/of werkruimte te krijgen. Bij deze toepassingen

Nadere informatie

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek

Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW. Verbeterde techniek Hörmann garagedeur G 97 De binnen de gevel blijvende kanteldeur NIEUW Verbeterde techniek De binnen de gevel blijvende kanteldeur G 97 biedt u veel voordelen Een garage vlak bij het trottoir, een korte

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning. Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning Luxe-Line Twin: Geïsoleerde openslaande garagedeur Luxe-Line Single: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst

De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst De sfeer, stijl en uitstraling die u wenst DR-103 DR-104 DR-101 DR-102 Talloze mogelijkheden DR-107 DR-108 DR-105 DR-106 Ontwerp, kleur, uitvoering en afmeting, DR-111 DR-112 DR-109 DR-110 u mag het zeggen

Nadere informatie

Uw partner voor innovatieve deur- en garagedeursystemen. Het volledige programma. Onze producten. GARAGEDEUREN DEUREN INDUSTRIEDEUREN.

Uw partner voor innovatieve deur- en garagedeursystemen. Het volledige programma. Onze producten. GARAGEDEUREN DEUREN INDUSTRIEDEUREN. TECKENTRUP DOOR SOLUTIONS Uw partner voor innovatieve deur- en garagedeursystemen MAART 2018 KRANT UITGAVE 01 DESIGN VEILIGHEID SERVICE INHOUD Het volledige programma. Onze producten. GARAGEDEUREN DEUREN

Nadere informatie

Europa s nr. 1 voor garagedeuren en huisdeuren heeft ons overtuigd!

Europa s nr. 1 voor garagedeuren en huisdeuren heeft ons overtuigd! Europa s nr. 1 voor garagedeuren en huisdeuren heeft ons overtuigd! Voordeur zonder zijdeel vanaf 1698 * Automatische garagedeur vanaf 949 * Garagesectionaaldeur RenoMatic incl. ProMatic-aandrijving Dubbelwandig

Nadere informatie

ZUINIG MET ENERGIE COMFORTABEL GELD BESPAREN

ZUINIG MET ENERGIE COMFORTABEL GELD BESPAREN LogicQ Windows ZUINIG MET ENERGIE COMFORTABEL GELD BESPAREN LogicQ Windows PREMIUM PARTNER...een logische keuze LOGICQ WINDOWS BASICLINE LogicQ Windows BasicLine en het alternatief voor staal De grootste

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

ROMASS. Sectionaalpoorten voor garages GARAGE- EN INDUSTRIEPOORTEN. uit staal en aluminium - voor nieuwbouw en renovatie. Punten

ROMASS. Sectionaalpoorten voor garages GARAGE- EN INDUSTRIEPOORTEN. uit staal en aluminium - voor nieuwbouw en renovatie. Punten ROMASS GARAGE- EN INDUSTRIEPOORTEN Sectionaalpoorten voor garages uit staal en aluminium - voor nieuwbouw en renovatie Punten www.romass.be www.romass.nl Romass garage sectionaaldeuren het maximum aan

Nadere informatie

Duurzaam maatwerk is onze standaard

Duurzaam maatwerk is onze standaard Sectionaaldeuren Duurzaam maatwerk is onze standaard sectionaal deuren TOONAANGEVEND Salco is al jaren hét toonaangevend deurenbedrijf in Noord Holland. Naast onze, zeer snel leverbare standaard sectionaaldeuren,

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Loopdeuren & Draaideurstellen. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Loopdeuren & Draaideurstellen damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

De beproefde kwaliteit

De beproefde kwaliteit De beproefde kwaliteit comfortabel veilig isolerend ruime keuze in model en kleur NOVADOOR garage sectionaaldeuren Trend Line New York Vancouver paneel Mittels glad Sidney De zeer mooi vormgegeven panelen

Nadere informatie

Uw veiligheid, onze branddeur.

Uw veiligheid, onze branddeur. BRANDDEUREN Uw veiligheid, onze branddeur. Bij ALBIN ontwikkelen, produceren, leveren en monteren we sinds 1994 bedrijfsdeuren voor aannemers, architecten en eindgebruikers. Onze ervaring leert dat de

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning

LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN en SINGLE op maat, een sieraad voor uw woning LUXE-LINE TWIN: Geïsoleerde openslaande garagedeur LUXE-LINE SINGLE: Geïsoleerde enkelvoudige zijdeur Design, isolatie en gebruiksgemak Het

Nadere informatie

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242

ALSTA volbeglaasde overheaddeuren, type 242 OVERHEADDEUREN Aan de solide ALSTA bedrijfsafsluitingen ligt ruim 40 jaar ervaring ten grondslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk lage

Nadere informatie

Uniek in Nederland! Duoport

Uniek in Nederland! Duoport Uniek in Nederland! Duoport Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis I welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

esthetiek en DUURZAAMHeiD PR50 PRofieLsysteeM technische DocUMeNtAtie WWW.MHB.NL

esthetiek en DUURZAAMHeiD PR50 PRofieLsysteeM technische DocUMeNtAtie WWW.MHB.NL ESTHETIEK EN DUURZAAMHEID PR50 profielsysteem TechniScHE DocumentatiE WWW.MHB.NL PR50-SERIE Innovatief profielsysteem Aan de introductie van de PR50 serie zijn jaren van onderzoek en ontwikkeling voorafgegaan.

Nadere informatie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis // io-homecontrol : comfort, veiligheid en energiebesparing Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Garagedeuraandrijvingen, inrithekken en huisdeuren met io-homecontrol -technologie Comfort

Nadere informatie

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod 2 Ons aanbod Geco specialiseert zich in het vervaardigen van buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium en staal. Door onze jarenlange expertise staan wij steeds garant voor een perfect

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K

ALU 40 mm. Als licht en zicht belangrijk zijn. Spelen met ramen. U-waarde ALU 40 mm sectionaaldeur: 5000x5000 mm: 3,87 W/m 2 K mm Als licht en zicht belangrijk zijn In industriële omgevingen waar licht en zicht belangrijk zijn, bewijst de Alpha mm sectionaaldeur zijn kracht. Het deurblad van de ALU deur wordt opgebouwd uit meerdere

Nadere informatie

Kwaliteitsaandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken. Garagedeuraandrijving LIFTRONIC voor kantel- en sectionaaldeuren

Kwaliteitsaandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken. Garagedeuraandrijving LIFTRONIC voor kantel- en sectionaaldeuren MEER COMFORT BIJ U THUIS Kwaliteitsaandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken Garagedeuraandrijving LIFTRONIC voor kantel- en sectionaaldeuren Inrithek-aandrijving PORTRONIC voor draai- en schuifhekken

Nadere informatie

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving

Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Perfect voor elk project - voor een dynamische en praktische werkomgeving Winterswijk (NL) www.wipro.nl info@wipro.nl Askon Systeemwand is een product van Wipro BV te Winterswijk. De verkoop en montage

Nadere informatie

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl

aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl aluplast - Specialist voor kozijnen en deuren IDEAL KOZIJNEN DIE AAN ALLE VERWACHTINGEN VOLDOEN www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 classic-line IDEAL 4000 Het systeem IDEAL 4000 is een nieuwe raamkozijngeneratie,

Nadere informatie

Productoverzicht 2008

Productoverzicht 2008 Productoverzicht 2008 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Complete Deuroplossingen Besam ontwerpt en produceert automatische deursystemen, gebaseerd op vakmanschap en kwaliteit, die

Nadere informatie

Dockleveller en Shelters. Voskamp Deurtechniek Dockequipement. Voor een veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging

Dockleveller en Shelters. Voskamp Deurtechniek Dockequipement. Voor een veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging Voskamp Deurtechniek Dockequipement Dockleveller en Shelters Voor een veilige en gebruiksvriendelijke overbrugging tussen de laadvloer van een vrachtwagen en de bedrijfsvloer levert Voskamp Docklevellers.

Nadere informatie

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren

BUVA. Deurdrangers. Voor woningbouw, appartementen en. - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren Deurdrangers BUVA Voor woningbouw, appartementen en - voor enkele en dubbele deuren - voor brand- en rookwerende deuren BUVA Deurdrangers De BUVA deurdrangers worden sinds 1930 in Noord-Europa geproduceerd

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn.

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. BPZ SUPPORTPAKKET Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. Wij denken deur. Professionele partner 1 Vooruitstrevend en toonaangevend

Nadere informatie

SECTIONAALDEUREN OPENSLAANDE DEUREN KANTELDEUREN ROLDEUREN AW PRODUCTCATALOGUS

SECTIONAALDEUREN OPENSLAANDE DEUREN KANTELDEUREN ROLDEUREN AW PRODUCTCATALOGUS SECTIONAALDEUREN OPENSLAANDE DEUREN KANTELDEUREN ROLDEUREN AW PRODUCTCATALOGUS AWNEDERLAND WELKOM AW Nederland BV is de exclusieve partner van WIŠNIOWSKI spółka z o.o. S.K.A. Wij leveren het omvangrijke

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. damm werkt. *

DEUREN & GEVELTECHNIEK. damm werkt. * DEUREN & GEVELTECHNIEK damm werkt. * 1 Damm deuren en geveltechniek In deze brochure De kwaliteit van Damm ziet u terug in een gevarieerd Draaideuren 4 Windbreekgaas deuren 22 aanbod. Of het nu gaat om

Nadere informatie

Garagedeuren Sectionaal deuren Roldeuren Overheaddeuren

Garagedeuren Sectionaal deuren Roldeuren Overheaddeuren Garagedeuren Sectionaal deuren Roldeuren Overheaddeuren Praktische oplossing De sectionaaldeur wordt direct achter de gevelopening geïnstalleerd en door de verticale openingsbeweging en haakse geleiders

Nadere informatie

van sleutel tot biometrie

van sleutel tot biometrie van sleutel tot biometrie De Scharniervlinder (Papilio Cardo) Een werkelijk unieke vlindersoort die voorkomt in het hele land. Zijn oorsprong ligt aan de Utrechtseweg in Hilversum specifiek op nummer 3-A.

Nadere informatie

RVS deuren. en kunststof ramen

RVS deuren. en kunststof ramen RVS deuren en kunststof ramen Inhoudsopgave Uw deur exact op maat, onderhoudsvrij en snel geleverd Over ons 4 Binnendeuren 6 Buitendeuren 8 Dubbele deuren 10 Buitendeuren - dubbele afdichting 12 Schuifdeuren

Nadere informatie

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN

TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWERING & INDUSTRIEDEUREN TOCHTWEREND ZELFHERSTELLENDE SNELLOOPDEUR Onze volledig zelfherstellende snelloopdeuren worden voorzien van een flexibele onderloopbeveiliging. De kans op beschadigingen,

Nadere informatie

Lips Motor- en Solenoidsloten

Lips Motor- en Solenoidsloten Lips Motor- en Solenoidsloten Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door de gebruikers zelf. Dus wat is dan eigenlijk de toegevoegde

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten

SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE. KONE toegangspoorten SOEPELE PEOPLE FLOW MET INTELLIGENTE TOEGANGSCONTROLE KONE toegangspoorten KONE toegangspoorten Intelligente besturing en effectieve toegangscontrole De KONE toegangspoorten zijn de nieuwe standaard voor

Nadere informatie

INSPIRATIEBOEK OPENSLAANDE GARAGEDEUREN

INSPIRATIEBOEK OPENSLAANDE GARAGEDEUREN INSPIRATIEBOEK OPENSLAANDE GARAGEDEUREN www.awnederland.nl AW40-2 openslaande garagedeur met 40mm paneel vulling en smalle profilering. Plank -hoogte ca. 125mm Mogelijkheden: - Vulling horizontaal of verticaal

Nadere informatie

Uniek in Nederland! DuoPort. Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Nu ook met Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dé Garagedeur!

Uniek in Nederland! DuoPort. Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Nu ook met Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dé Garagedeur! Uniek in Nederland! DuoPort Geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Nu ook met Politie Keurmerk Veilig Wonen Dé Garagedeur! Welkom thuis - welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een

Nadere informatie

AW AW30-2 openslaande garagedeur

AW AW30-2 openslaande garagedeur AW40-2 - AW30-2 openslaande garagedeur Aluminium geïsoleerde openslaande garagedeur, kozijn thermisch onderbroken. AW40-2 is een openslaande deur met een vulling van 40mm geïsoleerde sectionaaldeur panelen

Nadere informatie

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren

AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80. Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 CS 80 MAGNEO MANET RS 120 RSP 80 Beslag voor glazen en houten schuifdeuren AGILE 150 6 7 CS 80 MAGNEO 8 9 MANET 10 11 RS 120 12 13 RSP 80 14 15 3 MANET Ruimtes modern en op basis van eigen ideeën

Nadere informatie

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen

BUITEN- ZONWERING. Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen BUITEN- ZONWERING Duurzaam, decoratief en in vele uitvoeringen Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden. Kozijnenkoning levert uitsluitend

Nadere informatie

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed

ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN. zichtbaar goed ISOLATIEGLAS INSTALLATIEGLAS DESIGNGLAS SPECIALS PROFILIT KUNSTSTOF KOZIJNEN VERANDA S VOUW- EN SCHUIFWANDEN zichtbaar goed D&O is uw partner voor hoogwaardige bouwproducten van glas, kunststof en aluminium.

Nadere informatie

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt.

DEUREN & GEVELTECHNIEK. Snelroldeuren. damm werkt. DEUREN & GEVELTECHNIEK Snelroldeuren damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig vele soorten deuren

Nadere informatie

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN

BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN BUITENDEUREN SFEERVOL THUISKOMEN ALBO DEUREN SFEERVOL THUISKOMEN Hoe fijn is het om na een drukke dag thuis te komen. Thuiskomen in een vertrouwde omgeving die je geheel naar eigen smaak hebt gecreëerd

Nadere informatie

S² veiligheid profielcilinders

S² veiligheid profielcilinders thuis in veiligheid S² veiligheid profielcilinders S² VEILIGHEIDSCILINDERS Safe & Secure. Uitsluitend voordelen! INTRODUCTIE inhoud: Unieke eigenschappen pagina 3 Assortiment S² SPC F6 pagina 4 Assortiment

Nadere informatie

NIEUW! Nu met geïsoleerd kozijn Duoport

NIEUW! Nu met geïsoleerd kozijn Duoport NIEUW! Nu met geïsoleerd kozijn Duoport Optimaal geïsoleerde openslaande deuren voor de garage Welkom thuis, welkom bij Novoferm Novoferm biedt voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat

Nadere informatie

Guttomat overhead bedrijfsdeuren De hoogste kwaliteit voor bedrijven

Guttomat overhead bedrijfsdeuren De hoogste kwaliteit voor bedrijven Guttomat overhead bedrijfsdeuren De hoogste kwaliteit voor bedrijven Met klanten als Porsche, Mercedes en Agip weet Guttomat wat kwaliteit betekent. Door intensieve samenwerking met hun klanten heeft deze

Nadere informatie

BUVA. vele uitvoeringen. Inbraakwerend in. Veiligheidsinsteeksloten. Bestaande bouw

BUVA. vele uitvoeringen. Inbraakwerend in. Veiligheidsinsteeksloten. Bestaande bouw Inbraakwerend in vele uitvoeringen BUVA Veiligheidsinsteeksloten Bestaande bouw Veiligheidsinsteeksloten Type R en 32R Doornmaat: PC-maat: SKG keurmerk: 50 mm 55 mm De BUVA inbraakwerende veiligheidssloten

Nadere informatie

542 Sectionale overheaddeuren

542 Sectionale overheaddeuren INDUSTRIËLE DEUREN Crawford 542 Sectionale overheaddeuren ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Crawford 542 Sectionale overheaddeuren 210 www.crawfordsolutions.com www.crawfordsolutions.nl

Nadere informatie

Voor iedere situatie een passende deur

Voor iedere situatie een passende deur COMPLEET ASSORTIMENT Industriële binnendeuren collectie Voor iedere situatie een passende deur Toepasbaar als draai-, schuif- of taatsdeur Glasdeuren en bijpassende dichte modellen Direct uit voorraad

Nadere informatie

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist , u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN maakt wonen buitengewoon Sabino bouw houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer buiten de deur. De kracht van Sabino bouw

Nadere informatie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis // io-homecontrol : comfort, veiligheid en energiebesparing Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken met de io-homecontrol -technologie Comfort

Nadere informatie

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N - Compact - Mini magneet ontworpen voor minder stevige, maar toch betrouwbare vergrendeling.

Nadere informatie

Silence schuifdeursystemen

Silence schuifdeursystemen Silence schuifdeursystemen Efficiënte, duurzame en hoogwaardige totaaloplossingen www.theuma.com De Silence schuifdeursystemen van Theuma combineren optimale ruimtewinst en toegankelijkheid met een strak

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken

Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken NIEUW Hall-sensor techniek voor de Comfort 55, 55L Voor elk toegangshek de beste aandrijving. Veilig. Weerbestendig. Elegant. Flexibel. 2 Het openen en sluiten

Nadere informatie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken met de io-homecontrol -technologie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken met de io-homecontrol -technologie // io-homecontrol : comfort, veiligheid en energiebesparing Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken met de io-homecontrol -technologie Comfort

Nadere informatie

RAADSMA TOEGANGSBEHEER

RAADSMA TOEGANGSBEHEER KENNIS IS KUNNEN RTB MAAKT HET MOGELIJK DE TOEGANG VAN PERSONEN VOORAF EN OP AFSTAND TE REGELEN. RAADSMA TOEGANGSBEHEER RTB RTB staat voor Raadsma ToegangsBeheer. RTB maakt het mogelijk de toegang van

Nadere informatie

S² (veiligheids) oplegsloten

S² (veiligheids) oplegsloten S² (veiligheids) oplegsloten S² safe & secure. Uitsluitend voordelen. Introductie inhoud: Unieke eigenschappen VOS 7000 pag. 4 Assortiment VOS 7000 pag. 5 Unieke eigenschappen OSW 550 & 560 pag. 6 Assortiment

Nadere informatie

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d

LiPs motor- en solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d LIPS Motor- en Solenoidsloten a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d 2 Elektromechanische kracht Sloten werken doorgaans dankzij de bediening van cilinder, kruk of paniekopener door

Nadere informatie

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur

Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Raam- en deursystemen NL 71 Elite elegante accenten voor stijlvolle architectuur Een mooi aanzicht gecombineerd met de modernste profieltechnologie Voor nieuwbouw en renovaties Als opdrachtgever van nieuwbouw

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor garagedeuren

Aandrijfsystemen voor garagedeuren Aandrijfsystemen voor garagedeuren Stand-by verbruik: slechts 0,3 Watt! Voor elke garagedeur de beste aandrijving. Veilig. Comfortabel. Snel. Energiebesparend. 2 Het openen en sluiten van een deur is voor

Nadere informatie

KegaPro+ Energiebesparende. deuren

KegaPro+ Energiebesparende. deuren KegaPro+ Energiebesparende deuren Duurzaam comfort met KegaPro + KegaPro + Energiebesparende deuren Elke partij in de bouwkolom, van ontwerp tot oplevering, heeft specifieke wensen ten aanzien van buiten-

Nadere informatie

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES

SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES SNELVOUWDEUREN & SPEEDGATES Aan de solide ALSTA bedrijfafsluitingen ligt een enorme ervaring ten gronslag. Dit komt direct tot uiting in de lange levensduur, de concurrerende prijsstelling en de aantrekkelijk

Nadere informatie

METHERMO RAMEN EN DEUREN

METHERMO RAMEN EN DEUREN METHERMO RAMEN EN DEUREN 1 2 Zeer slanke profielen, bijzonder grote afmetingen, optimale isolatie en vele mogelijheden. Dat zijn de kenmerken van Methermo ramen en deuren. www.metaglas.nl METHERMO RAMEN

Nadere informatie

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen

ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen ASSA ABLOY Automatische schuifdeursystemen Een complete serie automatische toegangsoplossingen voor elke omgeving 2 Schuifdeursystemen Entrees die uw activiteiten niet onderbreken Welke type gebouw of

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie

Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4,

Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Aanbiedingen prijslijst Deurkozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

Branddeuren programma

Branddeuren programma Branddeuren programma Doorsystems biedt u een breed programma aan bedrijfsdeuren en dock-oplossingen, ons programma branddeuren is daar een goed voorbeeld van. Hiermee zijn we in staat om voor vrijwel

Nadere informatie

rolluiken & rolhekken

rolluiken & rolhekken DEUREN & GEVELTECHNIEK rolluiken & rolhekken damm werkt. www.dammdeuren.nl Damm Deuren b.v. Ooit begonnen met het produceren van deuren voor in de akkerbouw, omvat het assortiment tegenwoordig vele soorten

Nadere informatie

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn

Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn LIPS Safety Line a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d Zo vooruitstrevend kan veiligheid zijn Paniekopeners moeten werken onder alle omstandigheden en voldoen aan alle normen en eisen

Nadere informatie

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting

Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting Superieure oplossingen voor laden en lossen met optimale afdichting STERTIL DOCKShelters S T E R T I L S u p e r i o r s o l u t i o n s b y q u a l i t y p e o p l e Superior solutions by quality people

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

INSPIRATIEBOEK OPENSLAANDE GARAGEDEUREN GARAGEDEUREN

INSPIRATIEBOEK OPENSLAANDE GARAGEDEUREN GARAGEDEUREN INSPIRATIEBOEK OPENSLAANDE www.agara.nl AW40-2 openslaande garagedeur met 40mm paneel vulling en smalle profilering. Plank -hoogte ca. 125mm Mogelijkheden: - Vulling horizontaal of verticaal - Oppervlakte

Nadere informatie

Alleen bij Hörmann Hörmann nieuwigheden 2011

Alleen bij Hörmann Hörmann nieuwigheden 2011 Alleen bij Hörmann Hörmann nieuwigheden 2011 Hörmann radiosysteem BiSecur Veilig Comfortabel Exclusief Met BiSecur nooit meer bij weer en wind naar buiten om te kijken of de garagedeur of het inrithek

Nadere informatie

Bouwplast kunststof kozijnen & deuren. Duurzame oplossingen voor de moderne (agrarische) bouw

Bouwplast kunststof kozijnen & deuren. Duurzame oplossingen voor de moderne (agrarische) bouw Bouwplast kunststof kozijnen & deuren Duurzame oplossingen voor de moderne (agrarische) bouw Bouwplast kunststof kozijnen De 10 Bouwplast zekerheden Flexibel systeem: toepasbaar in elke gewenste afmeting

Nadere informatie

Nieuwigheden van prijslijst 168

Nieuwigheden van prijslijst 168 // Nieuw: SKG-goedgekeurde inbraakbeveiliging voor automatische sectionaaldeuren Nieuw: Decograin -oppervlak Rosewood Nieuw: Handzender HSZ 1 Nieuw: Standaard thermische beglazing voordeuren Nieuwigheden

Nadere informatie

BRANDWEREND INBRAAKWEREND TRANSPARANT SINDS 1837

BRANDWEREND INBRAAKWEREND TRANSPARANT SINDS 1837 BRANDWEREND INBRAAKWEREND TRANSPARANT SINDS 1837 GNS Brinkman (Entry & Safety Solutions) maakt deel uit van de Value8 Tech Group. Deze onderneming heeft naast GNS Brinkman nog drie dochters: Buhrs International

Nadere informatie

Kwaliteit biedt zekerheid

Kwaliteit biedt zekerheid Kwaliteit biedt zekerheid PASS toegangssystemen is de specialist in het leveren, installeren en onderhouden van automatische deuren, slagbomen, speedgates, tourniquets en inzinkbare parkeerpalen. Kwaliteit

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

VRAGEN? BEL (lokaal tarief) Verano - Sectionaal garagedeuren

VRAGEN? BEL (lokaal tarief) Verano - Sectionaal garagedeuren VRAGEN? BEL 0900-0512 (lokaal tarief) Verano - Sectionaal garagedeuren Sectionaal garagedeuren VEILIGHEID KWALITEIT COMFORT 52-091111(6) Wilt u een mooie garagedeur die niet alleen veilig is maar ook alle

Nadere informatie

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt!

Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging voor elke branche op maat gemaakt! Beveiliging Ingenieursburo De Leeuw is uw leverancier van Front Security beveiligingsrolluiken, rolhekken en schaarhekken. Front Security producten zijn

Nadere informatie

In twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen. Openslaande garagedeuren. Tweevleugelige deuren met aluminium omraming en paneelvullingen

In twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen. Openslaande garagedeuren. Tweevleugelige deuren met aluminium omraming en paneelvullingen In twee uitvoeringen voor garages en bijgebouwen Openslaande garagedeuren Tweevleugelige deuren met aluminium omraming en paneelvullingen Openslaande garagedeuren Voor een gemakkelijke toegang tot garage

Nadere informatie

Producten voor de industrieen utiliteitsbouw

Producten voor de industrieen utiliteitsbouw Alles uit één hand van de Nr. 1 in Europa Producten voor de industrieen utiliteitsbouw Industriële deursystemen Dockequipment Binnen- en buitendeuren Brandbeveiligingselementen Elementen met omraming uit

Nadere informatie

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest

VOUW- WANDEN voor wie MaXiMaLe LeeFrUiMte kiest VOUW- WANDEN VOOR WIE MAXIMALE LEEFRUIMTE KIEST Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S

Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S Aluminium ramen en deuren R 52, RT 52, RT 62, RT 72 GT 70 S Voor woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie Maximaal wind en waterdicht dankzij verborgen waterafvoer Voor een duurzaam gevoel van comfort en

Nadere informatie

Beknopt overzicht van de oplossingen die Alcoa raam en deursystemen te bieden hebben

Beknopt overzicht van de oplossingen die Alcoa raam en deursystemen te bieden hebben Aluminium ramen en deuren van Alcoa staan garant voor een duurzaam gevoel van comfort en veiligheid. Bovendien zijn ze onderhoudsarm en laten ze door hun slanke vormgeving maximaal daglicht toe tot uw

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET OPTIMALE AFDICHTING STERTIL DOCKSHELTERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen

KONE Deursystemen Toegang voor iedereen KONE Deursystemen Toegang voor iedereen Onze doelstelling KONE vervoert mensen en goederen op een betrouwbare, innovatieve, toegewijde en verantwoordelijke manier en draagt daarmee bij aan het succes van

Nadere informatie

Comfortabel wonen. Met kunststof kozijnen en huisdeuren

Comfortabel wonen. Met kunststof kozijnen en huisdeuren Comfortabel wonen Met kunststof kozijnen en huisdeuren Voor u alleen het beste! Uw huis in goede handen Thuiskomen en u goed voelen. Uw huis ademt uw levensgevoel op een heel bijzondere manier uit. Ramen

Nadere informatie