Vereniging van Eigenaars ondersplitsing parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem (Hierna te noemen: VvE A5)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vereniging van Eigenaars ondersplitsing parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem (Hierna te noemen: VvE A5)"

Transcriptie

1 Notulen vergadering van Vereniging van Eigenaars ondersplitsing parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem (Hierna te noemen: VvE A5) Datum: 8 november 2010, Aanvang: uur Locatie: Sonsbeekweg 1 te Arnhem Aanwezig: De dames Haggenburg, Kant, Kuiper, Van den Broek en Zonnenberg en de heren Haggenburg, Harderwijk, Holleman, Jansen, Joosten, Kant en Kuiper Er is een aantal volmachten overgelegd welke aan deze notulen worden gehecht. De heer Joosten vertegenwoordigt de heer Van Dam (stemverhouding 24/2010), de heer Kuiper vertegenwoordigt mevrouw Ydo (stemverhouding 12/2010), terwijl de heer Kant de heren Gerritsma (stemverhouding 24/2010) en Te Brake, de heer Groen (stemverhouding 12/2010), de heer en mevrouw Hunink (stemverhouding 24/2010), mevrouw Koens (stemverhouding 12/2010), de heer Schaffelaar (stemverhouding 12/2010) en mevrouw Glöckner en de heren Steijvers en De Boer (stemverhouding 12/2010) vertegenwoordigt. Hiermede zijn 192/2010e stemmen van de eigenaren van parkeervakken vertegenwoordigd. Mevrouw Van den Broek vertegenwoordigt Huntington Vastgoed B.V., de bestuurder van VvE A5. Zij vertegenwoordigt hiermee 1722/2010e stemmen. Mevrouw Zonnenberg en de heren Holleman en Jansen zijn aanwezig als waarnemer namens Huntington Vastgoed B.V. In totaal zijn aldus 1914/2010 e stemmen vertegenwoordigd. Voor aanvang van de vergadering worden er door de heer Kant vragen gesteld over de inhoud van de toegezonden agenda voor deze vergadering. De heer Kant meent dat het op een aantal punten niet duidelijk is of bepaalde zaken informerend danwel besluitvormend zijn. Mevrouw Van den Broek meent dat de inhoud van de agenda niet voor meerdere uitleg vatbaar is, maar besluit op verzoek van de heer Kant een aantal zaken op de agenda nader toe te lichten. Na deze toelichting is de onduidelijkheid weggenomen en gaat men over naar het volgende punt. Er wordt gesproken over de notulen van de eerste vergadering van VvE A5 d.d. 26 april De leden van de VvE geven aan dat zij deze nog niet hebben ontvangen. Mevrouw Van den Broek zegt toe dat deze notulen op korte termijn worden toegezonden. De heer Kant verwijst nog naar een brief van de heer Gerritsma van 22 februari De heer Kant stelt dat op deze brief nooit zijn gereageerd, hij eist hiervoor excuses en alsnog een reactie. Huntington betwijfelt of dit inderdaad het geval is maar geeft aan dit te zullen nagaan. Namens een aantal eigenaren heeft de heer Kant een nota opgesteld inzake privacy. Besloten wordt dit punt voorafgaand aan de rondvraag te behandelen. Vervolgens besluit men over te gaan tot de vergadering. Mevrouw Van den Broek wordt aangewezen als voorzitter. 1. Opening en vaststellen van het aantal stemmen. Mevrouw Van den Broek (voorzitter) opent de vergadering. De volmachten worden doorgenomen. Vastgesteld wordt dat direct en middels vertegenwoordiging 1914/2010 e stemmen aanwezig zijn en derhalve 96/2010 e stemmen niet zijn vertegenwoordigd.

2 2. Aanstellen notulist. De heer Jansen wordt aangewezen als notulist. 3. Vaststellen agenda De agenda wordt vastgesteld en aangevuld met punt 16a. Gegevensregistratie en privacy, nota d.d. 31 oktober Mededelingen en ingekomen stukken Er is een mail ontvangen van de heer Kobus welke zal worden meegenomen in de rondvraag. 5. Verzoek om de heer Haggenburg, lid van het bestuur van VvE A7, namens VvE A7 te benoemen tot lid van het bestuur van de Hoofd-VvE. Mevrouw Van den Broek geeft een toelichting op dit agendapunt. Bij de recente vergadering van de Hoofd-VvE is dit punt van de zijde van VvE A7 aan de orde gesteld en toegelicht. De VvE A7 wenst de heer Haggenburg te benoemen als (mede)lid van het bestuur. Thans dient hierover binnen VvE A5 een besluit te worden genomen. Huntington is hier geen voorstander van. Een eventuele benoeming van de heer Haggenburg zou met zich meebrengen dat er noodgedwongen nog een derde bestuurder benoemd zou moeten worden, omdat het bestuur gevormd dient te worden door een oneven aantal van één of meer bestuurders. Dit zou een onevenredige belasting ten aanzien van de personele bezetting van Huntington Vastgoed B.V./ O.G.M. Velperplein B.V. met zich mee brengen en is niet gewenst. De heer Haggenburg meent dat tijdens de voorgaande vergadering van de Hoofd-VvE is besloten dat de heer Haggenburg benoemd zou worden tot bestuurder van de Hoofd- VvE. Huntington betwist dit uitdrukkelijk. Van de zijde van Huntington wordt gesteld dat slechts in algemene zin over het voorstel van VvE A7 is gesproken en geen afspraken zijn gemaakt danwel besluiten daaromtrent zijn genomen. Het voorstel wordt in stemming gebracht. Voor stemmen de aanwezige eigenaren van parkeerplaatsen en gemachtigden en tegen stemt Huntington. Hiermee is het voorstel met 1722/2010 e tegen 192/2010 e stemmen afgewezen en blijft Huntington enig bestuurder. 6. Het voornemen bestaat om van opstalverzekering te wisselen. Er zal een keuze dienen te worden gemaakt tussen verschillende offertes waarbij een goede premie en dekking voorop staan. Het voorgenomen besluit ziet op het opzeggen van de opstalverzekering. Het voorstel wordt besproken. De door de heer Haggenburg bij Centraal Beheer Achmea aangevraagde offerte d.d. 7 oktober 2010 lijkt vooralsnog het voordeligst te zijn, terwijl Delta Lloyd, de huidige verzekeraar, aangegeven heeft niet bereid te zijn de premiestelling naar beneden te willen aanpassen vanwege het schadeverloop. VvE A7 heeft ook een offerte ontvangen van Reaal, weliswaar minder voordelig, maar duidelijk gunstiger dan Delta Lloyd. Via Kroezen Verzekeringen is van ASR een voorlopige tariefstelling ontvangen van 0,75 %0 tegen 0,25 resp. 0,30%0 voorlopige tariefstelling van Centraal Beheer Achmea (alle onder voorbehoud van beoordeling aanvraagformulier en eventuele inspectie). De heer Joosten pleit voor een andere

3 toerekening van de kosten teneinde in zijn ogen meer recht te doen aan de herbouwwaarde van A7. Het voorstel tot opzegging van de huidige opstalverzekering wordt in stemming gebracht en unaniem goedgekeurd. De huidige opstalverzekering zal aldus worden opgezegd. 7. Toilet huismeester. Het bestuur van VvE A7 heeft aangegeven niet in te kunnen stemmen met het gebruik van het toilet van de huismeester in de gemeenschappelijke delen van de ondersplitsing A7. Geïnventariseerd zal dienen te worden welke alternatieven er voorhanden zijn voor een toilet voor de huismeester. Het bestuur zal worden verzocht acties te ondernemen om deze voorziening te behouden. De heer Joosten vraagt zich af waarom dit punt in de vergadering van VvE A5 op de agenda staat. Mevrouw Van den Broek antwoordt dat VvE A5 haar standpunt dient te bepalen ten aanzien van het al of niet handhaven van het toilet ten behoeve van de huismeester/parkeerwachter. Na discussie wordt het voorstel tot behoud in stemming gebracht. Voor stemt Huntington met 1722/2010 e stemmen en tegen stemmen de aanwezige eigenaren en gemachtigden met 192/2010 e stemmen. Hiermee is het voorstel het bestuur te verzoeken acties te ondernemen om de voorziening te behouden aangenomen. 8. Nummering aanbrengen op parkeervakken. Binnen de VvE A7 is de wens uitgesproken om de parkeerplekken te voorzien te voorzien van een nummering. Gestemd zal dienen te worden over de vraag of de Vergadering al dan niet haar toestemming wenst te verlenen aan het aanbrengen van een nummering op de parkeervlakken. Het agendapunt wordt besproken. Huntington is geen voorstander, omdat dit uniformiteit en aanblik van de garage geen goed zal doen. De aanwezige eigenaren stellen dat de eventuele nummering niet tevens in de Hoofd-VvE aan de orde behoeft te worden gesteld daar dit te vergelijken is met het leggen van een nieuwe vloerbedekking. Mevrouw Van den Broek geeft aan dat hier een wijziging wordt aangebracht in de gemeenschappelijke delen, zodat ten aanzien van dit punt tevens een besluit in de Hoofd-VvE dient te worden genomen. Vervolgens wordt het in stemming gebracht. Huntington stemt tegen en de aanwezige eigenaren en gemachtigde voor, zodat het verzoek met 1722/2010 e tegen 192/2010 e stemmen is afgewezen. 9. Begroting 2010/2011 Het agendapunt wordt besproken. Vanwege het lopende conflict met VvE A7 onder andere vanwege servicekosten en de impact die dit heeft ten aanzien van het opstellen van een begroting is er (nog) geen begroting voor 2010/2011. De heer Kant vraagt zich ten aanzien van de kostentoerekening af of de exploitatie niet ten laste gaat van de eigenaren van parkeerplekken. De heer Holleman verwijst in dit verband naar eerder genoemde notulen van VvE A5. Hierin wordt de verdere toerekening beschreven. Door Huntington wordt aangegeven dat zij haar accountant instructies zal geven om een te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om een voorlopige begroting op te stellen.

4 10. Exploitatierekening en balans over de periode 2007/2008/2009 Het agendapunt wordt besproken. Het eerder genoemde conflict is tevens de reden dat het thans nog niet mogelijk is een definitieve exploitatierekening en balans over 2007/2008/2009 te overleggen. De accountant zal niettemin worden benaderd om een voorlopige opzet te maken. 11. Inventarisatie van de aangevraagde offertes met betrekking tot het MJOP Het agendapunt wordt besproken. VvE A7 heeft offerte opgevraagd en een demo (IGBS) van een MJOP aangeleverd. De prijs voor het opstellen van een MJOP voor het gehele pand zou 3.560,= bedragen. Huntington heeft reeds een MJOP opgesteld door VvE Servicenet. Als ontwikkelaar van het pand voelt men er echter meer voor een plan te laten opstellen door bij de bouw betrokken bouwkundigen die van alle ins en outs op de hoogte zijn. Huntington zal haar ontwikkelaar de instructie geven om de reeds bestaande MJOP van Servicenet te controleren op eventuele onvolkomenheden. 12. Inventarisatie van de aangevraagde offertes met betrekking tot het reinigen van de buitenzijde van het gebouw Het agendapunt wordt besproken. Er zijn nog geen offertes ontvangen, o.a. vanwege eisen die de gemeente Arnhem aan dit soort werkzaamheden stelt. Er wordt gediscussieerd over de noodzaak van reiniging. Volgens Huntington is dit nog niet aan de orde. Van de zijde van de eigenaren wordt aangegeven dat zeker de Trespa -platen dringend gereinigd dienen te worden. Dit zou volgens hen zelfs ieder jaar moeten gebeuren. 13. Stand van zaken Reservefonds Het agendapunt wordt kort besproken. Vanwege het reeds eerder vermelde conflict met VvE A7 is hier nog geen verdere invulling aan gegeven. Huntington geeft aan maatregelen te zullen treffen om dit te realiseren. 14. Verbouwing van de heer Jan Joosten. De heer Jan Joosten heeft een verzoek ingediend tot het wijzigen van twee buitenkozijnen aan zijn appartement. Het voorgenomen besluit ziet op het verlenen/onthouden van toestemming voor de wijziging van twee buitenkozijnen. Het agendapunt wordt besproken en vervolgens in stemming gebracht. Het voorstel om de heer Jan Joosten toestemming te verlenen voor het wijzigen van twee buitenkozijnen overeenkomstig de tekeningen die tijdens de vergadering zijn overgelegd wordt unaniem goedgekeurd. 15. Splitsingsakte. Geïnventariseerd zal dienen te worden welke onvolkomenheden er in de splitsingsakte aanwezig zijn. Bestuur krijgt toestemming en opdracht te inventariseren en krijgt daarvoor budget. Het besluit tot aanpassing dient nog te worden voorgelegd. Het agendapunt wordt toegelicht en besproken. Eerder hadden zowel Huntington als A7 aangegeven mancolijsten te hebben opgesteld. Deze lijsten zijn nog niet uitgewisseld. Huntington en de aanwezige bestuursleden van A7 spreken af dat binnen twee dagen alsnog te zullen doen. Dit punt zal de volgende vergadering opnieuw aan de orde worden gesteld. Daarbij zal dan aangegeven dienen te worden welke onvolkomenheden

5 er zijn en welke aanpassingen dienen te worden doorgevoerd. Namens Huntington wordt aangegeven dat het wel moet gaan om pertinente fouten in de splitsingsakte en niet om een wijziging van zaken die door de leden worden gewenst. 16a. Gegevensregistratie en privacy. Ingebracht door de heer Kant namens meerdere eigenaren van parkeerplaatsen middels een nota d.d. 31 oktober Volgens hen voldoet de registratie via de aanwezige systemen niet aan de eisen die de Privacywet daaraan stelt en verzoeken aanpassing (vgl. nota d.d. 31 oktober 2010) Het agendapunt wordt uitvoerig besproken. De heer Holleman, namens Huntington Vastgoed verantwoordelijk voor de exploitatie van de parkeergarage, geeft een toelichting op de bestaande situatie. Hij legt naar aanleiding van vragen van de heer Kant uit dat de parkeergarage is voorzien van een toegangscontrolesysteem, een camerabewakingssysteem (Chubb-Lips) en een parkeersysteem (WPS). De heer Kant geeft aan dat hij een voorstel heeft gedaan t.b.v. onder verantwoordelijkheid van bewoners vallende bezoekers en derden m.b.t. het gebruik van de aan Huntington toebehorende parkeerplaatsen. De heer Holleman merkt op dat alleen al het parkeersysteem feilloos registreert dat er aantoonbaar is en nog steeds wordt gefraudeerd door een aantal bewoners en dat dit herhaaldelijk aan bewoners is gemeld. Enkelen persisteren echter in hun verwijtbaar gedrag. Dit heeft Huntington reeds duizenden euro s gekost. Door deze aanhoudende fraude wordt Huntington ernstig benadeeld en ziet zij geen mogelijkheid te goeder trouw zijnde bewoners ter wille te zijn. De heer Harderwijk ondersteunt de mening van de heer Holleman dat fraude onacceptabel is. De heer Holleman geeft ook aan dat gebruik en registratie van gegevens van het parkeersysteem niet alleen in overeenstemming zijn met de geldende regelgeving, maar dat registratie volgens deze regelgeving zelfs wordt opgelegd. De heer Joosten wijst op de locatie van twee videocamera s in de liftschacht van hal 12 op -1 en -2. De heer Holleman merkt op dat deze camera s vanuit beveiligingsoogpunt noodzakelijk zijn en verplaatsing hiervan nog niet aan de orde kan zijn vanwege de problemen met de apparatuur van Chubb-Lips. Mevrouw Van den Broek geeft aan dat de situatie als beschreven in betreffende nota niet strijdig is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. De heer Kant meent dat de gehanteerde registratie ruimer is. De heer Joosten verzoekt eerdergenoemde camera s naar buiten de liftschacht te plaatsen. Huntington zal voor de volgende vergadering reageren. 16b. Rondvraag Mevrouw Haggenburg, de heer Harderwijk, mevrouw Kant, de heer Kuiper en de heer Kant geven ieder op hun beurt aan graag te zien dat heer Trooster in de toekomst zelf tijdens vergaderingen aanwezig zal zijn. Ook menen zij dat het mogelijk moet zijn middels een gesprek de huidige problemen tussen Huntington/Velperplein en A7 op te lossen. De heer Kuiper refereert ook nog aan de problemen met dooiende sneeuw afgelopen winter en de daardoor ontstane wateroverlast. Hij vraagt aanwezige lekken dicht te kitten of anderszins overlast tegen te gaan. De heer Holleman verklaart dat er geen lekken zijn, maar dat het dooiwater zich verplaatst heeft via de naden tussen de betonnen vloerelementen. Met de aanschaf van een veeg-/zuigmachine meent hij dat wij voldoende op de komende winter zijn voorbereid. De heer Kant refereert aan zijn verzoek d.d. 31 oktober jl. te inventariseren wat de mogelijkheden zijn om het eigenaarsgedeelte fysiek af te scheiden en te komen tot een passende bezoekersregeling. Ten aanzien van het laatste heeft ook de heer Kobus per mail een soortgelijk verzoek

6 gedaan. Van de zijde van Huntington wordt aangegeven dat daadwerkelijke fysieke afscheiding moeilijk ligt vanwege eisen van de brandweer. Gesproken wordt over de huidige afscheiding met varkensruggen. Er zal worden bezien of dit voor verbetering vatbaar is. Vervolgens wordt gesproken over de wenselijkheid van een bezoekersregeling. De heer Kant stelt dat nooit is gereageerd op zijn voorstel destijds. Namens Huntington wordt dit weersproken. Meerdere malen is reeds aangegeven dat Huntington een dergelijke regeling ongewenst vindt, omdat dit fraudegevoelig is en ten koste gaat van het rendement van de parkeergarage. Niets verder aan de orde zijnde sluit de voorzitter de vergadering.

Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein

Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein ============================================================================= Uitnodiging: Vergadering van de Hoofd-VvE op 10 december 2015, Locatie: consistoriekamer

Nadere informatie

- 1 - Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem

- 1 - Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem - 1 - Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met 12-25 en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem d.d. 6 mei 2014 Jaarrekening 2013 Vereniging van Eigenaars parkeergarage

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

- 1 - Jaarrekening 2016 Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein Arnhem

- 1 - Jaarrekening 2016 Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein Arnhem - 1 - Jaarrekening 2016 Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein Arnhem d.d. 15-06-2017 Jaarrekening 2016 Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein Arnhem - 2 - I N H O U D S O P G A V E Jaarrekening

Nadere informatie

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837)

VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen VvE Bloom IV De Rijpgracht te Amsterdam (1837), gevestigd te Amsterdam (1837) Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 12 juni 2018, aanvang 14:00 uur. Totaal aantal stemmen:

Nadere informatie

- 1 - Jaarrekening 2015 Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein Arnhem

- 1 - Jaarrekening 2015 Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein Arnhem - 1 - Jaarrekening 2015 Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein Arnhem d.d. 02-11-2016 Jaarrekening 2015 Vereniging van Eigenaars aan het Velperplein Arnhem - 2 - I N H O U D S O P G A V E Jaarrekening

Nadere informatie

- 1 - Jaarrekening 2015 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem

- 1 - Jaarrekening 2015 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem - 1 - Jaarrekening 2015 Vereniging van Eigenaars parkeergarage Velperplein 12-1 tot en met 12-25 en 14-1 tot en met 14-8 te Arnhem Arnhem d.d. 02-11-2016 Jaarrekening 2015 Vereniging van Eigenaars parkeergarage

Nadere informatie

Notulen VVE A7 vergadering van woensdag 30 november 2016

Notulen VVE A7 vergadering van woensdag 30 november 2016 VVE Velperplein A7 te Arnhem Bestuur Postadres: Velperplein 14-0 6811 AG Arnhem E-mail: bestuur@velperpleina7.nl Notulen VVE A7 vergadering van woensdag 30 november 2016 Agpt. 1. Opening, vaststellen aanwezige

Nadere informatie

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST

VASTSTELLINGSOVEREENKOMST . -~..; ~ -, r,..,. VASTSTELLINGSOVEREENKOMST Ondergetekenden: 1. de rechtspersoonlijkheid bezittende vereniging VERENIGING VAN EIGENAARS VELPERPLEIN 12-1 TOT EN MET 12-25 EN 14-1 TOT EN MET 14-8, gevestigd

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden 20 maart 2013, aanvang 19:30 uur. Notulen Aanwezig De heer R. Bongers en/of Mevrouw S. van de Broek, De heer T.V. Bramer, De heer A. Broeren, Mevrouw N.J.A. Kalkhoven, De heer K.L. Lee, De heer M.J.M. Maas, De heer R. Monde, De heer M.A.J.

Nadere informatie

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017

Notulen. Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Notulen Jaarvergadering VVE Binnenhof d.d. 10 mei 2017 Locatie: Aanwezig: Restaurant Metropole, Melkpad 3 te Gorinchem 4 parkeerders + 11 volmachten welke in totaal 15 van de 55 stemmen vertegenwoordigen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

V O L M A C H T. De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: Vereniging van Eigenaars

V O L M A C H T. De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: Vereniging van Eigenaars V O L M A C H T De eigenaar / eigenaresse van het appartement (met berging) en / of garage: de heer / mevrouw: verklaart bij deze last en volmacht te geven aan: speciaal om voor of namens haar / hem als

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur.

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden donderdag 22 februari 2018, aanvang 10:30 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 2; aantal stemmen vertegenwoordigd: 2 (100 procent) Aanwezig Woningen Hoek Prinsesseweg/Wilhelminakad (1) Volmacht afgegeven Project Trias B.V. (1) Overig aanwezig Mevrouw

Nadere informatie

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam

: een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam Vereniging van Eigenaars Pieter Cornelisz Hooftstraat 170-176 Wanneer Locatie : om 10.00 uur : een ruimte van Newomij VvE Beheer, A.J. Ernstraat 595 G te Amsterdam De agenda luidt als volgt: 01. Opening

Nadere informatie

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur.

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Noord Nederland VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1.

Nadere informatie

VvE Résidence Witte Brug te Den Haag

VvE Résidence Witte Brug te Den Haag VvE Résidence Witte Brug te Den Haag Bestuurder: Van Assen & Stoorvogel VVE en Vastgoed Management Postbus 52 2675 ZH Honselersdijk Tel: 0174-221698 Fax: 0174-221923 E-mail: info@vanassen-stoorvogel.nl

Nadere informatie

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE>

Naam... Adres... Postcode Woonplaats... Datum: dag maand jaar Uitnodiging Algemene Ledenvergadering <naam VvE> kluis Formulieren en voorbeelddocumenten Voorbeelddocumenten voor de opstart van uw VvE 1: uitnodiging Algemene Ledenvergadering Naam..................... Adres..................... Postcode Woonplaats.....................

Nadere informatie

Notulen Algemene ledenvergadering

Notulen Algemene ledenvergadering Notulen Algemene ledenvergadering VvE Gebouw 'Oude Wal' Hoogvliet Lokhorsterland 3193 ET HOOGVLIET Plaats : Zevensprong Hoogvliet Datum : 29-11-2011 1. Opening van de vergadering & vaststellen aantal stemmen

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg

Vooraf. Artikel 1 Vergaderingen en vergaderorde HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg HUISHOUDELIJK REGLEMENT Brede Sociaal Maatschappelijke Raad gemeente Doesburg Vooraf De Brede Sociaal Maatschappelijke Raad (BSMR) van de gemeente Doesburg adviseert het College van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus

Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus Datum Behandeld door Telefoonnummer 5 augustus 2010 033 253 94 39 Kenmerk Onderwerp E-mail Financiering t.n.v. uw VVE Geachte heer/mevrouw Van Beugen, Vandaag hebben wij met u gesproken over de noodzakelijke

Nadere informatie

Commissie van Advies reglement

Commissie van Advies reglement Commissie van Advies reglement CvA-Reglement Commissie van Advies reglement Stichting Studenten Activiteiten Paragraaf 1 algemeen Art.1 Art.2 Art.3 Het Commissie van Advies reglement is het reglement van

Nadere informatie

De voorzitter merkt op dat de vergadering wordt gehouden in het Nederlands.

De voorzitter merkt op dat de vergadering wordt gehouden in het Nederlands. Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders gehouden op 15 mei 2014 om 10.30 uur in Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht Aanwezig achter de bestuurstafel: Commissarissen: De heren

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19.

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19. NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo Gehouden op: Vergaderlocatie: Namens Verwey Vastgoed BV: Donderdag 17 mei 2018 om 19.00 uur Muspelheim

Nadere informatie

1. Procedure. 2. Feiten

1. Procedure. 2. Feiten Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 153 d.d. 23 augustus 2010 (mr. V. van den Brink, voorzitter, en de heren G.J.P. Okkema en prof. drs. A.D. Bac RA) 1. Procedure De Commissie

Nadere informatie

1. Is verzekeringnemer statutair gevestigd in Nederland? ja nee. 2. Is verzekeringnemer een vereniging van eigenaars? ja nee

1. Is verzekeringnemer statutair gevestigd in Nederland? ja nee. 2. Is verzekeringnemer een vereniging van eigenaars? ja nee Aanvraagformulier Online VVE Verzekering Dit aanvraagformulier dient als basis van de verzekering en is derhalve een geïntegreerd bestanddeel van de verzekeringsovereenkomst. Op de polis zijn de voorwaarden

Nadere informatie

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur.

Notulen van vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 1 april 2014, aanvang 14:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Groep VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1. Opening De

Nadere informatie

VVE Beheer B.V. 000145233-1

VVE Beheer B.V. 000145233-1 Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 19 juni 2012 VvE: 46 Parkeerplaatsen Jburglaan Amsterdam Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand

Nadere informatie

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur.

Notulen van de Tweede vergadering, gehouden maandag 5 maart 2018, aanvang 19:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 139; aantal stemmen vertegenwoordigd: 71 (51,08 procent) 1. Opening en benoeming Voorzitter van de Vergadering De heer E.G. Zaagsma opent de Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Het functioneren van het bestuur

Het functioneren van het bestuur HUISHOUDELIJK REGLEMENT t STIK HEDEL Ten geleide Het huishoudelijk reglement is een nadere uitwerking van de statuten. Dit huishoudelijk reglement is laatstelijk gewijzigd en vastgesteld in de ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

3. Tijdens de laatste CvA van het bestuursjaar zullen de voorzitters en de aspirant-voorzitters

3. Tijdens de laatste CvA van het bestuursjaar zullen de voorzitters en de aspirant-voorzitters Het Commissie van Advies reglement is het reglement van de Commissie van Advies, hierna te noemen CvA, van de Stichting Studenten Activiteiten, hierna te noemen SSA. Het doel van de CvA, binnen de stichting,

Nadere informatie

Openbaar lichaam PlusTeam. Reglement van Orde van het Algemeen Bestuur

Openbaar lichaam PlusTeam. Reglement van Orde van het Algemeen Bestuur Openbaar lichaam Reglement van Orde van het Algemeen Bestuur Het Algemeen bestuur van het openbaar lichaam ; Gelet op artikel 6 derde lid van de Gemeenschappelijke regeling openbaar lichaam ; Gelet op

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 21-09-2017 Datum verslaglegging 23-09-2017 Inhoud Agenda MR vergadering...2 MR besluiten...2 Actiepuntenlijst MR...5 Acties doorgezet

Nadere informatie

ALV-reglement van de ASVA studentenunie

ALV-reglement van de ASVA studentenunie ALV-reglement van de ASVA studentenunie Algemeen Artikel 1: Algemeen 1. Waar in dit document de voorzitter genoemd wordt, wordt bedoeld de voorzitter van de algemene vergadering. Artikel 2: Presidium 1.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaren Barnsteenlaan 25 63-II 14 mei 2009 Locatie: Marcuscentrum, Wijdesteinlaan 2, Utrecht Tijdstip: 19.30 22.30 uur Voorzitter: Gerjan Kampman (39-I)

Nadere informatie

Donjon West: 9 van de 11 leden is 82%, met dien verstande dat namens 2 stuks stemmen uitgebracht

Donjon West: 9 van de 11 leden is 82%, met dien verstande dat namens 2 stuks stemmen uitgebracht 1 VERSLAG VAN DE GECOMBINEERDE VERGADERING D.D. 12 FEBRUARI 2008 IN ZAAL VERPLOEGEN IN WIJCHEN VAN DE VERENIGINGEN VAN EIGENAARS VAN RESP. DE DONJON ZUID, NOORD, OOST, WEST EN CENTRALE TOREN IN HET PLAN

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 13 maart 2018, aanvang 10:00 uur.

Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 13 maart 2018, aanvang 10:00 uur. Notulen Vereniging van Eigenaars van het Gebouw Bentinckstraat 51, te Amsterdam. Notulen van de Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 13 maart 2018, aanvang 10:00 uur. Totaal aantal stemmen: 5; aantal

Nadere informatie

Notulen VVE A7 vergadering van dinsdag 8 december 2015

Notulen VVE A7 vergadering van dinsdag 8 december 2015 VVE Velperplein A7 te Arnhem Bestuur Postadres: Velperplein 14-0 6811 AG Arnhem E-mail: bestuur@velperpleina7.nl Notulen VVE A7 vergadering van dinsdag 8 december 2015 1. Opening en vaststellen aanwezige

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging

Verslag Algemene Ledenvergadering Huurdersvereniging Secretariaat Bos en Duinlaan 2 d 2061 VP Bloemendaal telefoon 023-5388251 email: huurdersverenigingbrederode@gmail.com www: huurdersverenigingbrederode.nl KvK nummer 53913027 Verslag Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Ing. R.B.M. Aagten namens Struisvogel en recreatieboerderij Vrieswijk

Ing. R.B.M. Aagten namens Struisvogel en recreatieboerderij Vrieswijk MEMO Aan Van Betreft Gemeenteraad Montferland Ing. R.B.M. Aagten namens Struisvogel en recreatieboerderij Vrieswijk Aanvullende informatie inzake Bestemmingsplan Buitengebied derde herziening Datum 12

Nadere informatie

REGLEMENT VAN ORDE 2. Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie. Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE

REGLEMENT VAN ORDE 2. Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie. Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE REGLEMENT VAN ORDE 2 HOOFDSTUK I: ALGEMENE BEPALINGEN... 2 artikel 1: Toepassing van dit reglement 2 artikel 2: Definitiebepalingen 2 artikel 3: Handhaving van de orde 2 artikel 4: Amendementen

Nadere informatie

1.2. Verweerster in beroep (hierna: de Bank) heeft op 20 januari 2015 een verweerschrift ingediend.

1.2. Verweerster in beroep (hierna: de Bank) heeft op 20 januari 2015 een verweerschrift ingediend. Uitspraak Commissie van Beroep 2016-004 d.d. 2 februari 2016 (mr. W.J.J. Los, voorzitter, mr. A. Bus, drs. P.H.M. Kuijs AAG, mr. A. Smeeing-van Hees en mr. R.J.F. Thiessen, leden, en mr. G.A. van de Watering,

Nadere informatie

VERGADERDATUM STUKDATUM AFDELING NAAM STELLER. 19 november november 2014 Bedrijfsbureau/Heffen S.Stiphout/M.Vliegenthart

VERGADERDATUM STUKDATUM AFDELING NAAM STELLER. 19 november november 2014 Bedrijfsbureau/Heffen S.Stiphout/M.Vliegenthart Algemeen bestuur VERGADERDATUM AFDELING NAAM STELLER Bedrijfsbureau/Heffen S.Stiphout/M.Vliegenthart AGENDAPUNT ONDERWERP 6 Voorstel wijziging Reglement van orde voor de vergadering van het algemeen bestuur

Nadere informatie

De Raad van Toezicht Utrecht van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Onroerende Goederen NVM geeft de volgende uitspraak in de zaak van:

De Raad van Toezicht Utrecht van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in Onroerende Goederen NVM geeft de volgende uitspraak in de zaak van: Voordeel verminderde overdrachtsbelasting bij opvolgende transacties. Onjuiste informatie aan koper. Wijziging in concept-akte niet aan koper gemeld. Niet passende wijze van communiceren. Klager koopt

Nadere informatie

ANONIEM BINDEND ADVIES

ANONIEM BINDEND ADVIES ANONIEM BINDEND ADVIES Partijen : A te B tegen C te D Zaak : Beëindiging, te late opzegging, compensatie Zaaknummer : 2009.00799 Zittingsdatum : 9 september 2009 1/6 Geschillencommissie Zorgverzekeringen

Nadere informatie

Vereniging!!van!!Eigenaars!!Logger!!IV!!-!!Trompstaete! te!!amstelveen!

Vereniging!!van!!Eigenaars!!Logger!!IV!!-!!Trompstaete! te!!amstelveen! VerenigingvanEigenaarsLoggerIV-Trompstaete teamstelveen VerslagvandeAlgemeneLedenvergaderinggehoudenopdonderdag15april2015in OntmoetingscentrumDeMeentteAmstelveen. 01Openingdoordevoorzitterenvaststellingvanhetaantalstemmenvolgensdepresentielijst

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Pilaster VvE Beheer B.V. - uw VvE beheerder op internet. (PTWQ)

Pilaster VvE Beheer B.V. - uw VvE beheerder op internet. (PTWQ) pagina 1 van 5 16-002 - Pootlaan, Huibert (86/244), gevestigd te Alkmaar Besluiten 15 juni 2010 Vaststellen notulen algemene ledenvergadering 30 juni, 27 augustus en 22 september 2009. Benoeming bestuur

Nadere informatie

-2- d. wanneer het object gewoonlijk buiten Nederland wordt gebruikt.

-2- d. wanneer het object gewoonlijk buiten Nederland wordt gebruikt. RAAD VAN TOEZICHT VERZEKERINGEN U I T S P R A A K Nr. i n d e k l a c h t nr. 2002/2144 (057.02) ingediend door: hierna te noemen 'klager', tegen: hierna te noemen 'verzekeraar'. De Raad van Toezicht Verzekeringen

Nadere informatie

Stemmen. De Duurzame VvE: quick guide Stap 4.1 / stap 6.1: Stemmen in de VvE

Stemmen. De Duurzame VvE: quick guide Stap 4.1 / stap 6.1: Stemmen in de VvE : quick guide Stap 4.1 / stap 6.1: Stemmen in de VvE Esther van Bentum (Backhoom), Remko Cremers (Alliander), Nicole de Koning (TNO), Jeroen Kwant (VvE Metea), John van Winden (vb&t vve diensten), Christiaan

Nadere informatie

VvE Eerste van Swindenstraat 429 t/m 461 en 471 t/m 503 te Amsterdam ( ), gevestigd te Amsterdam ( )

VvE Eerste van Swindenstraat 429 t/m 461 en 471 t/m 503 te Amsterdam ( ), gevestigd te Amsterdam ( ) Notulen Totaal aantal stemmen: 851; aantal stemmen vertegenwoordigd: 651 (76,5 procent) Aanwezig Mevrouw G.M.N. Nijenhuis, De heer J.H.G. Smit, De heer O.E. Widerberg, Ymere Wonen Oost Afwezig De heer

Nadere informatie

Vereniging van Eigenaren Logger IV Trompstaete te Amstelveen

Vereniging van Eigenaren Logger IV Trompstaete te Amstelveen Verslag van de Algemene Ledenvergadering gehouden op donderdag 26-11-2015, aanvang 19:30 uur, in het Ontmoetingscentrum De Meent te Amstelveen 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van het aantal

Nadere informatie

prof. mr. F.R. Salomons (voorzitter), mr. A. Bus, mr. J.B. Fleers, mr. A. Rutten-Roos en mr. FP. Peijster.

prof. mr. F.R. Salomons (voorzitter), mr. A. Bus, mr. J.B. Fleers, mr. A. Rutten-Roos en mr. FP. Peijster. GCHB 2012-451 Uitspraak van 7 juni 2012 prof. mr. F.R. Salomons (voorzitter), mr. A. Bus, mr. J.B. Fleers, mr. A. Rutten-Roos en mr. FP. Peijster. Aanvraag levensverzekering geweigerd. Geschillencommissie

Nadere informatie

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam Langestraat 253 te 's-gravenzande Postbus 233 2670 AE Naaldwijk tel. 0174-614500 fax. 0174-614828 e-mail: info@ab-beheer.nl internet : www.ab-beheer.nl

Nadere informatie

Verslag. De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld.

Verslag. De agenda wordt ongewijzigd vastgesteld. Verslag VERSLAG VAN BESPREKING OPGEMAAKT DOOR BESPREKING Algemeen Bestuur G.A. Posthumus-Hakvoort DEELNEMERS De heer Boersma, de heer Doorn, de heer Van Bergen, de heer Stegeman, de heer Brink, de heer

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Informatie Algemene Ledenvergadering der Studievereniging Pedagogische Wetenschappen PAP Minimaal twee keer per jaar word jij als lid door het bestuur van PAP

Nadere informatie

Huurdersbelangenvereniging De Sleutel

Huurdersbelangenvereniging De Sleutel Huishoudelijk Reglement van de Huurdersbelangenvereniging De Sleutel Artikel 1 Doelstelling huishoudelijk reglement 1. Het huishoudelijk reglement regelt de nadere uitvoering van de statuten van de Huurdersbelangenvereniging

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle

Verslag Algemene Ledenvergadering VvE Obrechtstraat 173 387 Zwolle Datum: Locatie: Afkortingen: VZ = ALV = Atrium = TC = MJOP = 29 juni 2009, 19.30 uur Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20, 8031 HL Zwolle Voorzitter Algemene Ledenvergadering Atrium Vastgoedmanagement

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009

Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009 Verslag van de Algemene Leden Vergadering van woensdag 18 februari 2009 http://www.vvecederstraattilburg.nl ******************************* 1. Opening vergadering: Ton van Roy opent om 20.10 uur de vergadering.

Nadere informatie

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E.

TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. TAAKOMSCHRIJVING / TOELICHTING BEHEERTAKEN V.v.E. A. Financieel beheer Exploitatiebegroting Jaarlijks actualiseren van de exploitatiebegroting aan de hand van facturen van het voorafgaande jaar verhoogd

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 31 januari 2018, aanvang 19:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 31 januari 2018, aanvang 19:00 uur. Notulen VvE Bergsingel Parkeergarage, gevestigd te Rotterdam (8-0012) Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 31 januari 2018, aanvang 19:00 uur. Totaal aantal stemmen: 168; aantal

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam.

Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam. Notulen van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars Mauritius te Zaandam. Datum : Donderdag 23 maart 2017 Locatie : : Buurthuis De Kolk, Klampersstraat 1, 1506 VP Zaandam. Aanvang

Nadere informatie

Het bestuur mag en kan een ledenstop afkondigen als dit wenselijk of noodzakelijk is.

Het bestuur mag en kan een ledenstop afkondigen als dit wenselijk of noodzakelijk is. Huishoudelijk Reglement Judo Vereniging Gilze I. Algemene Bepalingen Artikel 1: Door toetreding tot de Judo Vereniging Gilze, hierna te noemen de vereniging, en het lid worden daarvan, onderwerpt ieder

Nadere informatie

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter

Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter Artikel 1 Voorzitter en plaatsvervangend voorzitter... 1 Artikel 2 De portefeuille Dagelijks Beheer... 1 Artikel 3 De portefeuille Onderhoudswerkzaamheden... 1 Artikel 4 De financiële commissie (de kascommissie)...

Nadere informatie

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen.

Hierbij nodigen wij u uit voor de ALV van de VvE Selde Rust 25-1 t/m te Amstelveen. VvE SeldeRust 25-1 t/m 27-34 Amstelveen Datum: Amstelveen, 29 maart 2016 Onderwerp: Uitnodiging Algemene Ledenvergadering SeldeRust Behandeld door: administratie Geachte mevrouw, meneer, Hierbij nodigen

Nadere informatie

De Commissie heeft vastgesteld dat tussenkomst van de Ombudsman Financiële Dienstverlening niet tot oplossing van het geschil heeft geleid.

De Commissie heeft vastgesteld dat tussenkomst van de Ombudsman Financiële Dienstverlening niet tot oplossing van het geschil heeft geleid. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 110 d.d. 27 april 2011 (mr. P.A. Offers, voorzitter, prof. mr. M.M. Mendel en mr. B.F. Keulen, leden en mr. E.E. Ribbers, secretaris) Samenvatting

Nadere informatie

WETSVOORSTEL VVE Wetsvoorstel verbetering Vereniging van Eigenaars Doel

WETSVOORSTEL VVE Wetsvoorstel verbetering Vereniging van Eigenaars Doel WETSVOORSTEL VVE Halverwege 2015 heeft de minister een wetsvoorstel ingediend tot aanpassing van de wetgeving rond Verenigingen van Eigenaars (VvE s). Wetsvoorstel verbetering Vereniging van Eigenaars

Nadere informatie

VVE Beheer B.V. 000145234-1

VVE Beheer B.V. 000145234-1 Aan de leden van de Vereniging Rijswijk, 19 juni 2012 VvE: 77 Parkeerplaatsen IJburglaan AMSTERDAM Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende

Nadere informatie

Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende concept-notulen

Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende concept-notulen Aan de leden van de Vereniging van Eigenaren Rijswijk, 19 mei 2011 07245 Geachte leden, Met referte aan de gehouden vergadering, hebben wij het genoegen u bijgaand de desbetreffende concept-notulen aan

Nadere informatie

Beweerdelijke strijd met regel 6 Erecode. Belegging en schijn van mogelijke belangenverstrengeling

Beweerdelijke strijd met regel 6 Erecode. Belegging en schijn van mogelijke belangenverstrengeling Beweerdelijke strijd met regel 6 Erecode. Belegging en schijn van mogelijke belangenverstrengeling Klager, een NVM-makelaar, dient een klacht in tegen zijn voormalige kantoorgenoot, eveneens NVM-makelaar

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars: Rozemarijnhof gehouden 21 april 2009, De Serre, Pieter Calandlaan 258 te Amsterdam

Notulen Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars: Rozemarijnhof gehouden 21 april 2009, De Serre, Pieter Calandlaan 258 te Amsterdam Notulen Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Eigenaars: Rozemarijnhof gehouden 21 april 2009, De Serre, Pieter Calandlaan 258 te Amsterdam 1. Opening door de voorzitter. Mw. Brinkman opent de

Nadere informatie

Nr Vergadering: 24 mei 2016 Onderwerp: Besluitenlijst raadsvergadering 21 juni 2016

Nr Vergadering: 24 mei 2016 Onderwerp: Besluitenlijst raadsvergadering 21 juni 2016 1 Nr. 5.16 Vergadering: 24 mei 2016 Onderwerp: Besluitenlijst raadsvergadering 21 juni 2016 Aanwezig: De heer J.B. Wassink, voorzitter raad Mevrouw J. Hofman, griffier Mevrouw C. Oosterbaan, PvdA De heer

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT. Datum vergadering : 10 juni 2004

CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT. Datum vergadering : 10 juni 2004 CONCEPT-NOTULEN COMMISSIE SENIORENCONVENT Datum vergadering : 10 juni 2004 Tijdstip : 19.00 uur Aanwezig voorzitter : mevr. J.A. Ie/de heer J.M. Janssen notulist : mevr. W. van de Laar leden : de heer

Nadere informatie

KOPIE VOOR ADMINISTRATF

KOPIE VOOR ADMINISTRATF GESCAND ~ ~ A~R, '[~lr; KOPIE VOOR ADMINISTRATF VERZONDEN 18 ~j ':;, iu'll Aan de leden van de Vereniging Amsterdam. 17 april 2012 VvE nr: D9299 VvE: Hof van Hoytema Te: AMSTERDAM Geachte leden, Met referte

Nadere informatie

Hoe werkt een (gemengde) VvE?

Hoe werkt een (gemengde) VvE? Hoe werkt een (gemengde) VvE? De regels en de praktijk 25 april 2012 VVEgemak: Michiel Hopman Wordt het nu heel anders na oprichting van een VvE? Nee, huurders en eigenaren hebben beiden belang bij een

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 24 September 2014

Algemene ledenvergadering 24 September 2014 Algemene ledenvergadering 24 September 2014 Agenda Toelichting veranderende wet & regelgeving Impact op genomen besluiten Stemming Rondvraag 1 Totale (extra) kosten zijn te dragen, maar bestuur wil gedragen

Nadere informatie

Artikel 1 'Algemene Vergadering': De Algemene Vergadering van CNV Onderwijs zoals bedoeld in artikel 13 van de statuten.

Artikel 1 'Algemene Vergadering': De Algemene Vergadering van CNV Onderwijs zoals bedoeld in artikel 13 van de statuten. Reglement van orde Begripsbepalingen Artikel 1 'Algemene Vergadering': De Algemene Vergadering van CNV Onderwijs zoals bedoeld in artikel 13 van de statuten. 'Vergaderdeelnemer': Een op de Algemene Vergadering

Nadere informatie

REGLEMENT RAAD VAN BESTUUR KINDERRIJK Inclusief bijlage stroomschema besluitvorming

REGLEMENT RAAD VAN BESTUUR KINDERRIJK Inclusief bijlage stroomschema besluitvorming 1 Begripsbepaling REGLEMENT RAAD VAN BESTUUR KINDERRIJK Inclusief bijlage stroomschema besluitvorming 1.1 In dit reglement van de Raad van Bestuur wordt verstaan: a) KinderRijk: Stichting KinderRijk gevestigd

Nadere informatie

Notulen VVE A7 vergadering van woensdag 27 november 2017

Notulen VVE A7 vergadering van woensdag 27 november 2017 VVE Velperplein A7 te Arnhem Bestuur Postadres: Velperplein 14-0 6811 AG Arnhem E-mail: bestuur@velperpleina7.nl Notulen VVE A7 vergadering van woensdag 27 november 2017 Agpt. 1. Opening, vaststellen aanwezige

Nadere informatie

ECLI:NL:RBNHO:2016:6134

ECLI:NL:RBNHO:2016:6134 ECLI:NL:RBNHO:2016:6134 Instantie Datum uitspraak 14-06-2016 Datum publicatie 04-08-2016 Zaaknummer 4679594 Rechtsgebieden Bijzondere kenmerken Inhoudsindicatie Rechtbank Noord-Holland Civiel recht Rekestprocedure

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de medezeggenschapsraad (MR) van OBS de Driesprong 2013-2014

Huishoudelijk reglement van de medezeggenschapsraad (MR) van OBS de Driesprong 2013-2014 Huishoudelijk reglement van de medezeggenschapsraad (MR) van OBS de Driesprong 2013-2014 Algemeen - De MR van de Driesprong bestaat uit ouders en leerkrachten. Zij vertegenwoordigen de ouders en leerkrachten

Nadere informatie

Bijlage 8 LEDENRAAD / RAAD VAN AANGESLOTENEN REGLEMENT van Vereniging Buma en Stichting Stemra beide statutair gevestigd te Amstelveen

Bijlage 8 LEDENRAAD / RAAD VAN AANGESLOTENEN REGLEMENT van Vereniging Buma en Stichting Stemra beide statutair gevestigd te Amstelveen Bijlage 8 LEDENRAAD / RAAD VAN AANGESLOTENEN REGLEMENT van Vereniging Buma en Stichting Stemra beide statutair gevestigd te Amstelveen De Ledenraad van de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid: Vereniging

Nadere informatie

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss

Wijz. Statuten wijkstichtingen Oss 1 VOORSTEL VOOR WIJZIGING STATUTEN WIJKSTICHTING Oss-Zuid Heden, DATUM, verschenen voor mij, mr. NAAM NOTARIS, notaris te Oss: 1. VOORNAMEN ACHTERNAAM VOORZITTER, wonende ADRES, geboren GEBOORTEDATUM te

Nadere informatie

VvE-beheer, wat houdt het in?

VvE-beheer, wat houdt het in? VvE-beheer, wat houdt het in? Informatie over wat een VvE is en met zich mee brengt, en de diensten waarmee Bremavo VvE-beheer u kan helpen. Definitie. VvE staat voor Vereniging van Eigenaars, en is eigenlijk

Nadere informatie

Notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) Value8 N.V. Dinsdag 6 december 2016, uur

Notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) Value8 N.V. Dinsdag 6 december 2016, uur Notulen Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) Value8 N.V. Dinsdag 6 december 2016, 09.30 uur Locatie: Aanwezig RvB: Aanwezig RvC: NH Jan Tabak (Amersfoortsestraatweg 27, Bussum) De

Nadere informatie

College voor geschillen medezeggenschap defensie

College voor geschillen medezeggenschap defensie ADVIES Dossiernr: Advies van het College voor geschillen medezeggenschap defensie aan de Bevelhebber der Zeestrijdkrachten naar aanleiding van een verzoek om advies inzake een tussen: de Commandant Maritieme

Nadere informatie

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS 16 november 2015 BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING ORDINA N.V. Datum vergadering : 16 november 2015 Aanvang : 10:00 uur Locatie : Hoofdkantoor Ordina

Nadere informatie

Artikel 6 Lid van de vereniging kan zijn iedere natuurlijk persoon die instemt met het doel van de vereniging.

Artikel 6 Lid van de vereniging kan zijn iedere natuurlijk persoon die instemt met het doel van de vereniging. Statuten Zoals vastgesteld door het Congres bijeen op 16 december 1990 te Wageningen; waarna verleden in een akte houdende de oprichting van de vereniging, op 4 januari 1991 te Amsterdam; en voor het laatst

Nadere informatie

Rapport gemeentelijke ombudsman

Rapport gemeentelijke ombudsman Rapport gemeentelijke ombudsman inzake de klacht van de heer Z. namens de VvE B. over het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rotterdam Dossiernummer: 2016.862 Datum: 17 mei 2017 Samenvatting

Nadere informatie

ANONIEM BINDEND ADVIES

ANONIEM BINDEND ADVIES ANONIEM BINDEND ADVIES Partijen : A te B tegen C en E beiden te D Zaak : Beëindiging zorgverzekering en aanvullende ziektekostenverzekering Zaaknummer : 2011.01210 Zittingsdatum : 22 februari 2012 2011.01210,

Nadere informatie

PROJECTONTW. EN BELEGGINGS MIJ. REJOKO BEHEER bv Sonsbeekweg 1 6814 BA ARNHEM Bestuur VvE A7 en Tel. 026-4459265 eigenaren-bewoners van VvE A5 Fax 026 4459710 p/a Velperplein 12-13 Mail rejoko@hetnet.nl

Nadere informatie

Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., gevestigd te Amsterdam, hierna te noemen Aangeslotene.

Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., gevestigd te Amsterdam, hierna te noemen Aangeslotene. Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2013-113 d.d. 15 april 2013 (mr. A.W.H. Vink, voorzitter, mr. E.M. Dil-Stork en mr. B.F. Keulen, leden en mevrouw mr. F.E. Uijleman, secretaris)

Nadere informatie

Reglement van orde voor de vergaderingen van het algemeen bestuur van de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland

Reglement van orde voor de vergaderingen van het algemeen bestuur van de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland Reglement van orde voor de vergaderingen van het van de Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland HOOFDSTUK I - ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 Begripsomschrijvingen In dit reglement wordt verstaan onder: - de

Nadere informatie

1. Is verzekeringnemer statutair gevestigd in Nederland? ja nee. 2. Is verzekeringnemer een vereniging van eigenaars? ja nee

1. Is verzekeringnemer statutair gevestigd in Nederland? ja nee. 2. Is verzekeringnemer een vereniging van eigenaars? ja nee Aanvraagformulier Online VVE Verzekering Dit aanvraagformulier dient als basis van de verzekering en is derhalve een geïntegreerd bestanddeel van de verzekeringsovereenkomst. Op de polis zijn de voorwaarden

Nadere informatie

Werkwijze van de WAR voor de behandeling van subsidieaanvragen bij de TSN en de chronologische

Werkwijze van de WAR voor de behandeling van subsidieaanvragen bij de TSN en de chronologische Werkwijze van de WAR voor de behandeling van subsidieaanvragen bij de TSN en de chronologische volgorde van de behandeling van subsidieaanvragen bij de Trombosestichting Nederland. Artikel 1. Taak van

Nadere informatie