DE FLADDER. Juni 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE FLADDER. Juni 2016"

Transcriptie

1 DE FLADDER De maandelijkse nieuwsbrief van Voor dag en Dou Juni 2016 Beste gastouders, ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u De Fladder van juni Aan alle nieuwe gastouders, ouders en verzorgers die deze De Fladder voor de eerste keer ontvangen een hartelijk welkom bij Voor dag en Dou! Deze nieuwsbrief wordt aan het begin van iedere maand aan alle betrokken volwassenen van Voor dag en Dou verzonden. Wanneer er wijzigingen zijn in team, beleid of wetgeving zullen we dat met u communiceren via de nieuwsbrief. Kinderopvang Thema: Water We zijn begonnen met een nieuw thema, en wát is het leuk! In de bijlage treft u de activiteitenplanning voor deze maand aan. Insmeren & zwemmen! Natuurlijk smeren wij uw kind in met zonnebrand factor SPF 50 voor we naar buiten gaan. Wilt u thuis de eerste laag vast aanbrengen? We hopen natuurlijk dat het deze maand nog écht zwemweer wordt. We hebben een beperkt aantal zwemluiers en zwembroeken op voorraad. Stopt u een eigen zwemluier en/of badkleding in de tas van uw kind?

2 BSO zoekt klein speelgoed!! Help! De BSO's van Voor dag en Dou groeien uit hun jasje! Voornamelijk voor het binnen-spelen komen we inmiddels echt speelgoed te kort... Wie heeft er nog constructiemateriaal (Lego, playmobil of bijvoorbeeld Knex), barbies, poppenspul, knutselmaterialen, haarspulletjes, verkleedspul en dergelijke liggen? We komen het graag ophalen! Namens de kinderen alvast ontzettend bedankt! Kinderopvangtoeslag 2017 Maximum uurtarieven: reguliere indexatie inhaal bezuiniging 2012 Het kabinet wil de maximum uurtarieven in 2017 met in totaal ruim 4 procent verhogen tot de volgende bedragen: Dagopvang: 7,18 Buitenschoolse opvang: 6,69 Gastouderopvang: 5,75 Dit betreft het maximaal te vergoeden bedrag per uur door middel van de kinderopvangtoeslag. De tarieven van Voor dag en Dou voor het nieuwe jaar zijn nog niet bekend. Wanneer de brancheorganisatie haar advies daarover heeft uitgebracht, ga ik met de oudercommissie om de tafel om de tarieven voor het nieuwe jaar vast te leggen. Babygroep Er zijn flink wat nieuwe baby s gestart op babygroep Koosje. Denkt u er aan om de fles en de voeding van uw kind te voorzien van een naamlabel? Villa Sprankel (Oosterwolde Noord) Op donderdag zitten de kinderopvanggroep en de BSO groep vol!! Er is geen plaats meer voor nieuwe kinderen op deze dag. Er is een wachtlijst aangelegd. Hoe lief bedoeld ook, u hoeft Villa Sprankel echt niet meer te voorzien van WC rolletjes, eierdozen, plastic flessen etc. De bergruimte puilt uit! Wanneer we hier doorheen geknutseld zijn laten we van ons horen! Op 26 mei is het IKC waarin Villa Sprankel is gehuisvest officieel geopend. Wat was het leuk! Met de peuters hebben we genoten van de optredens die de schoolkinderen gaven op het plein.

3 Facebook Regelmatig plaatsen we updates over de activiteiten op/van de groepen op Facebook. Wilt u ook zien wat we zoal doen op een dag? Via kunt u de pagina Liken en op uw tijdlijn op de hoogte worden gehouden. Wij plaatsen géén foto s of filmpjes van individuele kinderen, zwemmende of badderende kinderen of ander materiaal waar minder welwillende volwassenen hun voordeel mee willen doen. Iedere foto of video die door ons op de Facebook pagina wordt geplaatst, wordt daarop eerst getoetst. Een groepsfoto van kinderen in hun spel, aan tafel bij fruit of lunch of een kort live filmpje tijdens een activiteit vinden wij en veel ouders juist leuk! Wilt u liever niet dat uw kind zichtbaar is op onze social media en twijfelt u of de leidsters dat wel weten? Geeft u het dan even aan. Uiteraard houden we daar rekening mee. BSO Thema: Music and Magic We zijn begonnen met een supertof en stoer thema! In de bijlage treft u de activiteitenplanning voor deze maand aan. We kijken terug op een super geslaagde meimaand. Van het thema Helden en Schurken hebben wij en de kinderen enorm genoten. Veel knutselen, maar ook leuke spelen gedaan buiten. Nieuw op de BSO s: Wia van Weperen! Wia heeft de opleiding onderwijsassistent net afgerond en komt ons ondersteunen op de BSO groepen. Afscheid stagiaires Met het einde van het schooljaar in zicht, moeten wij ook langzaam aan afscheid gaan nemen van de gezichten die bij ons en de kinderen zo vreselijk vertrouwd zijn geworden! Faiza, Lisenka en Wendy zijn de eerste stagiaires die afzwaaien. De diploma s zijn behaald! Gefeliciteerd!! Namens alle kinderen en ouders willen we jullie ook vanaf deze plek nog eens heel hartelijk bedankt voor alle spelletjes, liedjes, knutselwerkjes, zorgvuldig gesneden appeltjes en vooral de liefde die jullie aan de kinderen hebben gegeven. TSO Steeds vaker merken we dat het aan en afmelden van uw kind op de TSO, er een beetje bij in schiet. We zijn ook allemaal aan vakantie toe, dus het is te begrijpen! Wilt u er toch op letten?

4 Villa Fonkel (Oosterwolde Centrum) Aanstaande maandag vergadert de oudercommissie op Villa Fonkel. Alle ouders zijn uitgenodigd om aan te schuiven! De vergadering begint om uur. Opgeven bij Bart Lenting is gewenst, u doet dat door te mailen naar oudercommissie@dagendou.nl Lisa is zwanger van haar derde kindje! Komende zomer zal ze met zwangerschapsverlof gaan. Haar taken op de administratie zullen worden vervangen door inzet van Marlou en Sanne. Leidster Nynke van babygroep Koosje is ook zwanger! Met haar zwangerschap gaat het niet zo vanzelfsprekend goed. Gelukkig is er geen direct gevaar voor moeder en kind, maar rust houden is bij deze zwangerschap wel erg belangrijk. Nynke werkt tot aan haar verlof halve dagen. Wenda neemt zoveel als mogelijk de taken van Nynke op Koosje over. Villa Roezemoes (Appelscha) Joyce heeft met de BSO Cupcakes versierd met de buren van Riemsoord. Alle deelnemers vonden dit érg leuk! Voor het komende jaar worden er meer gezamenlijke activiteiten gepland. Indien mogelijk zullen ook de peuters van de kinderopvang hierbij betrokken worden. Het Gastouderbureau Op maandag, dinsdag en donderdag is Marlou Gorter - Woltmeijer bereikbaar voor advies, hulp, administratie en vragen op gob@dagendou.nl en We blijven op zoek naar leuke, liefst ervaren gastouders en / of nanny s!! Kent u iemand die ook via Het Gastouderbureau van Voor dag en Dou wil werken? We horen het graag! Gastouders kunnen bij meerdere bureau s ingeschreven staan, dat is geen enkel probleem. De oudercommissie van Het Gastouderbureau is nog niet compleet! Nog lang niet wilt u 4 keer per jaar een uurtje mee denken over het beleid en de uitvoering van Het Gastouderbureau van Voor dag en Dou? We horen het graag! Oudercommissie Beste ouders, De oudercommissie zet zich in voor de belangen van de kinderen bij Voor dag en Dou. De oudercommissie heeft als taak de ouders van de kinderen te vertegenwoordigen en Voor dag en Dou te adviseren. Via de Fladder informeren wij u vanaf heden over de zaken die de oudercommissie bespreekt.

5 Wij vullen onze taken in op basis van onze eigen ervaringen bij Voor dag en Dou. Wij nodigen u graag uit input te leveren zodat wij uw belangen en ervaringen mee kunnen nemen. De oudercommissie is te bereiken via oudercommissie@dagendou.nl. Per vestiging van Voor dag en Dou is er een oudercommissie. In deze Fladder stellen wij ons aan u voor. Villa Fonkel (Bareldsburglaan) Carla Oosterhuis is het langst zittende lid en vervult de rol van secretaris. Carla is het aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen over de kinderopvang. Hester Brouwer is algemeen lid en is het aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen over de buitenschoolse opvang. Bart Lenting is voorzitter en is aanspreekpunt voor alle zaken. Villa Sprankel (Oostenburg) Gesina Rottiné (voorzitter) Martine Lemstra (secretaris) Inge Poppinga (lid) Villa Roezemoes (Riemsloot Appelscha) Erik den Boer (voorzitter) Suzanne Otter (secretaris) Sandra Stevens (lid) De vergaderingen van de oudercommissies zijn openbaar en worden aangekondigd op de website en via de informatieborden op de vestigingen. Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn tijdens de vergaderingen. Graag wel van te voren aanmelden via oudercommissie@dagendou.nl. Tot slot, het Gastouderbureau heeft nog geen oudercommissie, daarnaast is versterking voor de andere drie oudercommissies welkom. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via oudercommissie@dagendou.nl Wij kijken uit naar uw inbreng. Met vriendelijke groet, Oudercommissies Voor dag en Dou Tour de Talent!! Komende zomer gaan we op zoek naar de talenten van de kinderen op de BSO! Iedere week pakken we deze zoektocht aan vanuit een ander thema. We gaan aan de slag met sport, maken een eigen Vlog nét als Enzo Knol, doen iedere week een grote activiteit, gaan muziek maken enz enz. Het is niet noodzakelijk dat uw kind wekelijks op de BSO komt, om deel te nemen aan dit programma. Ook opvang alleen in de vakanties, of voor slechts 1 dag is mogelijk. Planning Alle kind planning van alle groepen (Ook de TSO), wordt geregeld via planning@dagendou.nl. Mail die u na uur of in het weekend stuurt met wijzigingen, aanvullingen of afmeldingen, wordt de eerstvolgende werkochtend gelezen. Voor direct contact en wijzigingen voor de volgende dag, kunt u bellen met of een sms sturen naar de noodtelefoon. Dit nummer is tot uur bereikbaar.

6 Voor Villa Fonkel is dat Voor Villa Sprankel en Villa Roezemoes is dat Nogmaals wijzen wij u erop dat afmelden van uw kind minimaal 24 uur tevoren moet gebeuren. TSO afmeldingen kunnen worden gedaan tot 9.00 uur van de betreffende dag. Dit doen wij omdat de personeelsplanning gemaakt wordt n.a.v. het aantal ingeplande kinderen. Belt of mailt u toch korter van tevoren dan 24 uur dan brengen wij u de ingeplande uren wel in rekening. Óók in het geval van ziekte. Tot slot, Wat een volle nieuwsbrief! In de volgende De Fladder hou ik u verder op de hoogte van de ontwikkelingen bij het kabinet en binnen Voor dag en Dou. Wij gaan met uw kinderen genieten van het zomerse weer! Tot volgende maand! Heeft u vragen over de inhoud van deze De Fladder of ideeën waardoor we onze dienstverlening aan u en de kinderen nog beter kunnen doen? Ik hoor dat graag! Hartelijke groeten, Douwine ten Wolde & team Voor dag en Dou info@dagendou.nl

DE FLADDER. Juli & Augustus 2016

DE FLADDER. Juli & Augustus 2016 DE FLADDER De maandelijkse nieuwsbrief van Voor dag en Dou Juli & Augustus 2016 Beste gastouders, ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u De Fladder van de zomermaanden in 2016. Aan alle nieuwe gastouders,

Nadere informatie

DE FLADDER. Januari 2016. Namens het gehele team wens ik u allen een gezond en gelukkig nieuw jaar!

DE FLADDER. Januari 2016. Namens het gehele team wens ik u allen een gezond en gelukkig nieuw jaar! DE FLADDER De maandelijkse nieuwsbrief van Voor dag en Dou Januari 2016 Beste gastouders, ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u De Fladder van januari 2016. Aan alle nieuwe gastouders, ouders en verzorgers

Nadere informatie

DE FLADDER. juni Beste gastouders, ouders en verzorgers,

DE FLADDER. juni Beste gastouders, ouders en verzorgers, DE FLADDER De maandelijkse nieuwsbrief van Voor dag en Dou juni 2015 Beste gastouders, ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u De Fladder van juni 2015. Aan alle nieuwe gastouders, ouders en verzorgers

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Heeft u vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief? Wij horen het graag!

Heeft u vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief? Wij horen het graag! Oktober 2014 Beste ouders, Afgelopen maand hebben we de 700 ste aanmelding bij Voor dag en Dou ontvangen! Ruben Koops is met zijn aanmelding voor de kinderopvang in Appelscha het 700 ste kind dat gebruik

Nadere informatie

DE FLADDER. Team De stagiaires zijn gestart! De indeling van de stagiaires op de verschillende groepen is als volgt:

DE FLADDER. Team De stagiaires zijn gestart! De indeling van de stagiaires op de verschillende groepen is als volgt: DE FLADDER De maandelijkse nieuwsbrief van Voor dag en Dou september 2015 Beste gastouders, ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u De Fladder van de zomervakantie 2015. Aan alle nieuwe gastouders, ouders

Nadere informatie

Geeft u uw kind deze dagen zwemkleding en een zwemluier mee? Zonnebrand, handdoeken, watersproeier en zwembad zijn op de opvang aanwezig.

Geeft u uw kind deze dagen zwemkleding en een zwemluier mee? Zonnebrand, handdoeken, watersproeier en zwembad zijn op de opvang aanwezig. DE FLADDER De maandelijkse nieuwsbrief van Voor dag en Dou Juli & augustus 2015 Beste gastouders, ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u De Fladder van de zomervakantie 2015. Aan alle nieuwe gastouders,

Nadere informatie

December 2014. Beste ouders,

December 2014. Beste ouders, December 2014 Beste ouders, Hierbij ontvangt u De Fladder van december 2014. Vorige maand hebben wij geen nieuwsbrief verzonden, daardoor is deze versie extra gevuld. Met de feestdagen, en dan vooral Pakjesavond,

Nadere informatie

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!!

Januari 2012. Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Januari 2012 Beste ouders, De beste wensen voor het jaar!! Als startende kinderopvang (jazeker, het volledige eerste jaar heten we startend ) zitten we vol plannen om nog leuker, gezelliger, beter, professioneler

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

Bruto tarieven per uur. 07.30 18.00 uur 6,98 per uur. 07.00 18.00 uur 07.00 18.30 uur 07.30 18.30 uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2016 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

Januari 2015. Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Beste ouders,

Januari 2015. Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Beste ouders, Januari 2015 Beste ouders, Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Hierbij ontvangt u De Fladder van januari 2015. In de vorige De Fladder blikte ik al terug op het afgelopen jaar. Laten

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017

KindeRdam PakketWijzer 2017 KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Rotterdam Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een rij. Versie

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2013

Nieuwsbrief juli 2013 kinderdagverblijf & bso ZieZaZo Nieuwsbrief juli 2013 In deze nieuwsbrief: algemeen (kdv + bso) * herindeling ZieZaZo en tuin * personeelsnieuws * kinderopvangtoeslag: indexering maximum uurtarieven kinderopvang

Nadere informatie

Openingstijden: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is gastouderopvang Paulien Lakeman geopend. Per dag geldt er een minimale afname van 9 uur.

Openingstijden: Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is gastouderopvang Paulien Lakeman geopend. Per dag geldt er een minimale afname van 9 uur. Inleiding: Welkom bij gastouderopvang Paulien Lakeman. De opvang is gestart op 01-02-2014 en wordt uitgevoerd door Paulien Lakeman op de Grasdijk 14 te Wervershoof. Het doel van gastouderopvang Paulien

Nadere informatie

Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang Werken in de kinderopvang Sanne Houtepen werkt als pedagogisch medewerker bij Kibeo aan de Elvis Presleylaan in Goes. Ze is daar een bekend gezicht en heeft heel wat kinderen op zien groeien van baby tot

Nadere informatie

Openingstijden: Maandag, dinsdag en donderdag is gastouderopvang Paulien Lakeman geopend. Per dag geldt er een minimale afname van 9 uur.

Openingstijden: Maandag, dinsdag en donderdag is gastouderopvang Paulien Lakeman geopend. Per dag geldt er een minimale afname van 9 uur. Inleiding: Welkom bij gastouderopvang Paulien Lakeman. De opvang is gestart op 01-02-2014 en wordt uitgevoerd door Paulien Lakeman op de Grasdijk 14 te Wervershoof. Het doel van gastouderopvang Paulien

Nadere informatie

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2018 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2015

KindeRdam PakketWijzer 2015 KindeRdam PakketWijzer 2015 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en buitenschoolse opvang, tarieven, nieuwe tijden BSO, opvang op schoolsluitingsdagen, regels rondom ruilen,

Nadere informatie

De Hasselbode Winter 2011

De Hasselbode Winter 2011 De Hasselbode Winter 2011 Geachte ouders, U ontvangt de Hasselbode van De Hasselbraam. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen op De Hasselbraam. De kinderdagverblijfgroepen

Nadere informatie

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur Halve dagopvang ook mogelijk! Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2019 De kosten voor kinderopvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de

Nadere informatie

GGD: De GGD heeft begin van de zomer de inspecties gehouden in Appelscha en Oosterwolde. We zijn glansrijk geslaagd!

GGD: De GGD heeft begin van de zomer de inspecties gehouden in Appelscha en Oosterwolde. We zijn glansrijk geslaagd! Van Emstweg 30 8426 BV Appelscha. Tel: 0516-431645 Venekoterweg 56 8431 HH Oosterwolde. Tel: 06-12401233 Willem Kroezestraat 6 8434 NN Waskemeer. Tel: 06-57006936 Oktober 2018 Voor u ziet u de nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf januari 2018 Nr. 32 Inleiding Hallo allemaal, 2018 is alweer een feit. Een jaar waarin de nieuwe Wet Innovatie Kwaliteit Kinderopvang van kracht is gegaan. Deze Wet brengt

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

Juni/juli 2013 In deze nieuwsbrief: Voorlopige uurtarieven 2014 bekend

Juni/juli 2013 In deze nieuwsbrief: Voorlopige uurtarieven 2014 bekend Juni/juli 2013 In deze nieuwsbrief: Voorlopige uurtarieven 2014 bekend Voorlopige uurtarieven 2014 bekend Wijziging facturatie begeleidingskosten per 01-09- 2013 VOG-aanvraag gaat per regio Oproep nieuwe

Nadere informatie

Oktober 2013 In deze nieuwsbrief:

Oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Oktober 2013 In deze nieuwsbrief: Uurtarieven 2014 definitief VOG-aanvraag gaat per regio Oproep nieuwe oudercommissieleden MooiZooi Workshop: Omgaan met ruzie en agressie (0-12 jaar) Beer Kiki: Veelzijdig

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sportstuif

Nieuwsbrief Sportstuif Nieuwsbrief Beste ouders, verzorgers en kinderen van, In de zomervakantie hebben zich bij veel veranderingen voorgedaan. Sanne is naar de andere locatie van in Asten gegaan, Mieke en Rachelle zijn het

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De Peuterspeelzaal Pag.2 3.1 Overdracht van peuterspeelzaal naar basisschool Pag.

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De Peuterspeelzaal Pag.2 3.1 Overdracht van peuterspeelzaal naar basisschool Pag. INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding Pag.2 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2 3. De Peuterspeelzaal Pag.2 3.1 Overdracht van peuterspeelzaal naar basisschool Pag.2 4. Het Personeel Pag.3 4.1 Management Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Voor 0 4 jaar. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag vanaf uur tot uur

Voor 0 4 jaar. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag vanaf uur tot uur Voor 0 4 jaar 07.00 uur tot 18.30 uur Opvang 52 weken per jaar m.u.v. feestdagen. Voor niet genoten op feestdagen Tarieven inclusief voeding en luiers. Bij vanaf 07.00 uur ook incl. ontbijt. Uurtarief

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 1 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de eerste nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2016

KindeRdam PakketWijzer 2016 KindeRdam PakketWijzer 2016 Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang en Buitenschoolse opvang (BSO) overzichtelijk voor u op een rij. De informatie in deze PakketWijzer geldt

Nadere informatie

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018

Nieuwsbrief BSO en KDV De Apenrots maart en april 2018 BSO en KDV De Apenrots Elke maand komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en BSO en KDV De Apenrots Nieuws Zoals jullie al weten is Malou Wolters

Nadere informatie

opvang 0-4 jaar STICHTING KINDEROPVANG BARENDRECHT

opvang 0-4 jaar STICHTING KINDEROPVANG BARENDRECHT opvang 0-4 jaar STICHTING KINDEROPVANG BARENDRECHT SAMEN OPGROEIEN Bent u op zoek naar goede opvang voor uw zoon of dochter? Wij bieden kinderen een plek om met plezier naar toe te gaan op verschillende

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief:

In deze nieuwsbrief: Juni 2014 In deze nieuwsbrief: Kopie verklaring omtrent gedrag (VOG) Kopie certificaat Eerste Hulp aan Kinderen 2014 Uitschrijven van opvanglocaties waar niet langer wordt opgevangen Wijziging van opvanglocatie

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken Beste ouders en-of verzorgers, De eerste nieuwsbrief van Bso Buiten is een feit. Elk kwartaal informeer ik je graag over de huidig stand van zaken, nieuws, ontwikkelingen, ideeën en tips. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel KindeRdam PakketWijzer 2017 locaties Krimpen aan den IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Kober kinderland

Brochure voor gastouders Kober kinderland Brochure voor gastouders Kober kinderland Kober kinderland Hooilaan 1 4816 EM Breda Tel: (076) 504 56 00 Pagina 1 van 6 Gastouderopvang via kober kinderland, werken in de kinderopvang en toch thuis! Welkom

Nadere informatie

Inspectierapport GOB Voor Dag en Dou (GOB) Bareldsburglaan AM OOSTERWOLDE FR Registratienummer

Inspectierapport GOB Voor Dag en Dou (GOB) Bareldsburglaan AM OOSTERWOLDE FR Registratienummer Inspectierapport GOB Voor Dag en Dou (GOB) Bareldsburglaan 4 8431 AM OOSTERWOLDE FR Registratienummer 189684781 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Ooststellingwerf Datum inspectie: 08-06-2016

Nadere informatie

Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang

Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang Brochure voor gastouders Surplus Kinderopvang Surplus Kinderopvang Voorsteven 48 4871 DX Etten-Leur Tel: 076-5039340 brochure gastouderbureau / gastouders januari 2011 1 Kinderopvang via het gastouderbureau

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang

Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Huishoudelijk reglement van KOK kinderopvang Ingangsdatum 1 november 2017 Laatste wijzigingsdatum: 27 oktober 2017 Versie 1.1 Inhoudsopgave Aanvullingen op Algemene Voorwaarden Brancheorganisatie Kinderopvang...

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juli 2016

NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juli 2016 NIEUWSBRIEF GOB SPRING Juli 2016 Nog maar een dikke week te gaan en de officiële zomervakantie van de basisschool kinderen staat alweer voor de deur. Net voor de vakantie nog maar even een nieuwsbrief.

Nadere informatie

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers,

Winterswijk, 1 januari 2015. Beste ouders en verzorgers, Winterswijk, 1 januari 2015 Beste ouders en verzorgers, Met ingang van 1 januari 2015 hebben wij nieuwe tarieven doorgevoerd. Hierbij krijgt u als ouder of verzorger meer keuzemogelijkheden. Met de bijgevoegde

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws juli 2017 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

April 2017 Nieuwsbrief 28

April 2017 Nieuwsbrief 28 April 2017 Nieuwsbrief 28 Maart is net voorbij, de krokussen bloeien, de fruitbomen staan in volle bloei en wij hebben zin in de lente. We zijn dit jaar goed begonnen met veel nieuwe kinderen. Op het KDV,

Nadere informatie

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren.

Koningsdag Onze koning is bijna jarig en dat betekent feest! We gaan met de kinderen van het KDV en BSO leuke spelletjes doen om deze dag te vieren. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

uur uur uur uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag

uur uur uur uur. Flexibele tijden; minimaal 4 uur per dag KLANTWIJZER 2017 De kosten voor eropvang worden berekend in bruto tarieven. Wat je netto betaalt is afhankelijk van je belastbaar (gezins)inkomen. Wanneer je werkt of een studie volgt kan je bij de belastingdienst

Nadere informatie

Camping de Muzikant Wat is er leuker dan kamperen op het schoolplein? De meiden maken het al snel gezellig in de tent.

Camping de Muzikant Wat is er leuker dan kamperen op het schoolplein? De meiden maken het al snel gezellig in de tent. Nieuwsbrief 2e kwartaal 2016 Beste Ouders/Verzorgers, Activiteiten / uitstapjes Terugblik Camping de Muzikant Wat is er leuker dan kamperen op het schoolplein? De meiden maken het al snel gezellig in de

Nadere informatie

Bij de bemiddeling word afgesproken welk tarief u als ouders wilt. Dit word vastgelegd. Wilt u wijzigen? Dan kan dit maximaal 1 keer per 6 maand.

Bij de bemiddeling word afgesproken welk tarief u als ouders wilt. Dit word vastgelegd. Wilt u wijzigen? Dan kan dit maximaal 1 keer per 6 maand. Afspraken Naam Familie: Naam Kind(eren): Voor een goede en leuke opvang is het belangrijk dat de werkzaamheden goed worden afgestemd met de ouder(s), het/de opvangkind(eren) en de gastouder. Gastouderopvang

Nadere informatie

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo

Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Kinderdagverblijf, peuterschool en BSO ZieZaZo Nieuwsbrief augustus 2017 Hierbij ontvangen jullie de vierde nieuwsbrief van dit jaar! In deze nieuwsbrief: Voor in de agenda ZieZaZo tuinfeest Personeelsnieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3. Jaargang 18 woensdag Ontwikkelingen rond het IKC

Nieuwsbrief 3. Jaargang 18 woensdag Ontwikkelingen rond het IKC Nieuwsbrief 3 Jaargang 18 woensdag 26-09-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Ontwikkelingen rond het IKC Begin september zijn alle medewerkers van ons toekomstige IKC bij elkaar geweest. Door

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2

1. Inleiding Pag.2. 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2. 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding Pag.2 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar Pag.2 3. De VVE Peuterspeelzaal Pag.2 4. Observatie en Overdracht naar de basisschool Pag.3 4.1 Observatie 4.2 Overdracht naar de basisschool

Nadere informatie

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel:

Contactgegevens PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst Glazeniershorst TK Apeldoorn. Tel: Locatie nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de locatienieuwsbrief van PSG Het Peuterhofje en BSO de Horst. In deze nieuwsbrief algemene informatie en wat leuke weetjes over de onze locatie. Contactgegevens

Nadere informatie

KINDERDAGVERBLIJF. De Bron BV

KINDERDAGVERBLIJF. De Bron BV KINDERDAGVERBLIJF INFORMATIE BOEKJE Kinderdagverblijf De Bron BV Beijensweide 19 6191 EK Beek 046-4379917 Landelijke registratienummer kinderopvang: 338781602 E-mail: kdv@bredeschooldebron.nl claire@bredeschooldebron.nl

Nadere informatie

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval

goede en frisse moed tegenaan! Voor actuele zaken en de laatste foto s kunt u onze pagina liken op Facebook en Instagram. Team De Zoete Inval Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd blijf januari 2019 Nr. 36 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, We willen jullie allemaal een heel fijn 2019 wensen! De feestdagen zijn inmiddels voorbij en de winter

Nadere informatie

OUDERCOMMISSIE KDV T WOLFJE VIJFHUIZEN

OUDERCOMMISSIE KDV T WOLFJE VIJFHUIZEN OUDERCOMMISSIE KDV T WOLFJE VIJFHUIZEN Mededelingen Personeel Hoewel de dames al een tijdje werkzaam zijn op het kinderdagverblijf toch nog even een voorstelrondje. Beste ouders, Graag wil ik mij even

Nadere informatie

Peuterspeelzaal 't Krielhok

Peuterspeelzaal 't Krielhok Peuterspeelzaal 't Krielhok Oct 04, 2018 13:33:09 1. Als u een rapportcijfer moet geven, hoe waardeert u de peuterspeelzaal t Krielhok in het algemeen? (34 responses) 23.5% 14.7% 10 5 (14.71%) 8 21 (61.76%)

Nadere informatie

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij).

ALGEMEEN: Maandag 10 oktober - Kinderboekenmarkt ( , in aula). Donderdag 27 oktober - Studiedag (alle leerlingen zijn deze dag vrij). ARTikel is de nieuwsbrief van IKC De Ark. Oktober 2016, nr. 31 Kalender belangrijke data: ALGEMEEN: Kinderopvang: Maandag 17 t/m vrijdag 21 oktober - Herfstvakantie. Woensdag 26 oktober - Studiedag juffen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kleine-Ikke

Nieuwsbrief Kleine-Ikke Nieuwsbrief Kleine-Ikke December 2016 Jaargang 201 6, nummer 18 Inhoud Beste ouders 1 Sluitingsdagen 2015/2016 1 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de nieuwsbrief van Kleine-Ikke. Via deze weg houden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

Zonnebloem NIEUWS. Voor wekelijkse updates, like ons op Facebook: December Contact Groene BSO

Zonnebloem NIEUWS. Voor wekelijkse updates, like ons op Facebook: December Contact Groene BSO December 2016 Zonnebloem NIEUWS Contact Groene BSO kasper@degroenebso.com bob@degroenebso.com Contact Kinderopvang de Zonnebloem: katelijne@kinderopvangikke.nl Contact Oudercommissie: OCIkkeookZonnewende@gmail.com

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 Woord van de Directie Beste ouders, Het laatste kwartaal 2012 heeft alweer zijn intrede gedaan. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd voor het kinderdagverblijf en er staat ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Inleiding Hallo allemaal, Heerlijk om weer meer buiten te zijn en te genieten van de lente die in volle gang is. Het ouder tevredenheidonderzoek is bijgevoegd

Nadere informatie

TSO Bij nood:

TSO Bij nood: Beste belangstellende, In deze nieuwsbrief zetten we weer wat dingen op een rijtje. Hoe zit het ook alweer met aan- en afmelden, bijzonderheden die van toepassing zijn tijdens de TSO, op de foto, facebook

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik

KDV MAASSTRAAT. Een terugblik KDV MAASSTRAAT NR 1 FEBRUARI 2016 Beste ouders, verzorgers, Het nieuwe jaar heeft een onstuimige start gekend! Ijzel, ijzel en nog eens ijzel. Scholen die drie dagen dicht waren, auto s die niet van hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief!

TARIEVENKRANT DE FAMILIESCHOOL familieschool.nl. Alles inclusief! TARIEVENKRANT 2018 DE FAMILIESCHOOL 0.12 van baby tot brugklasser Op de Familieschool 0.12 ligt de focus op samenwerken. Met de kinderen, de ouders, de ouderraad, de medezeggenschapsraad, het bestuur en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Maart 2016 Nieuwsbrief 23

Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Maart 2016 Nieuwsbrief 23 Lente in aantocht De klok is weer verzet en aan de bloeiende krokussen zien we dat de lente in aantocht is. Door de lentekriebels hebben we bij het kindercentrum weer van alles

Nadere informatie

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel

KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel KindeRdam PakketWijzer 2018 locaties Krimpen a/d IJssel Alle informatie over onze opvangpakketten voor hele en halve dagopvang, Buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang overzichtelijk voor u op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

Woord vooraf van onze voorzitter

Woord vooraf van onze voorzitter Woord vooraf van onze voorzitter Beste ouders, Hierbij de nieuwe editie van de OC-Special. Het OC-jaar loopt van april 2012 tot en met maart 2013 In deze special wordt de OC aan jullie voorgesteld; we

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE: VOORWOORD pag DE ORGANISATIE pag OPGAVE pag OPENINGSTIJDEN pag KOSTEN pag HUISREGELS pag.

INHOUDSOPGAVE: VOORWOORD pag DE ORGANISATIE pag OPGAVE pag OPENINGSTIJDEN pag KOSTEN pag HUISREGELS pag. Januari 2017 1 INHOUDSOPGAVE: VOORWOORD pag. 3 1. DE ORGANISATIE pag. 4 2. OPGAVE pag. 6 3. OPENINGSTIJDEN pag. 6 4. KOSTEN pag. 6 5. HUISREGELS pag. 7 6. OUDERCOMMISSIE pag. 8 7. TOT SLOT pag. 9 Januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2015

Nieuwsbrief augustus 2015 Nieuwsbrief augustus 2015 Woord van het bestuur Wat was het een prachtig jaar met weer veel dynamiek. Zo zijn wij op 6 oktober 2014 gestart met een nieuw gebouw t.b.v de kinderopvang en ons eigen Zwembad.Thans

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016

Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 Nieuwsbrief SWW Kinderopvang Nr. 1, maart 2016 kinderopvang 0-4 en buitenschoolse opvang Beste ouder(s)/verzorger(s), De lente is begonnen!!! Bij de kinderopvang is de lente 1 van de favoriete thema s

Nadere informatie

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO.

Samora is 4 jaar geworden en gaat nu naar de basisschool toe. Heel veel plezier op de basisschool, gelukkig kom je nog gezellig bij de BSO. KDV / BSO De Apenrots Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl in het algemeen en KDV / BSO De Apenrots in het bijzonder.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS

NIEUWSBRIEF ONDERWIJS KINDEROPVANG Plataanhout 53 2719 LC Zoetermeer 079 3622730 opvang@ikcdewaterlelie.nl BASISONDERWIJS Goudenregenzoom 73 2719 HE Zoetermeer 079 3615711 waterlelie@opoz.nl www.ikcdewaterlelie.nl NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 15 oktober 2015 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief van BSO DOERAK te Oldeberkoop! De tijd gaat snel en er is sinds de start best wel heel wat te melden. Inmiddels zijn er 6 kinderen

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Overblijf De Kyckert. In samenwerking met O.B.S. De Kyckert

Overblijf De Kyckert. In samenwerking met O.B.S. De Kyckert Overblijf De Kyckert In samenwerking met O.B.S. De Kyckert 1 Inhoudsopgave 1. De overblijf pag. 3 2. Lunchpakket pag. 3 3. Pedagogische uitgangspunten pag. 4 4. Regels pag. 4 5. Kosten pag. 5 6. Contracten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie