Op mijn blog geef ik dagelijks tips over voeding, overgangsklachten, afvallen en meer.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op mijn blog geef ik dagelijks tips over voeding, overgangsklachten, afvallen en meer."

Transcriptie

1

2 Voorwoord Leuk dat je interesse hebt in mijn 4 gratis gezonde paasrecepten! Ik hoop dat ik je er een plezier mee doe en dat je ervan kunt genieten. Mijn naam is Ria Kamelle en ik ben auteur van de boeken: Overwin je Overgang, Slank door de Overgang, 50 Recepten in 30 Minuten en 20 Dagen Suikervrij. Op mijn blog geef ik dagelijks tips over voeding, overgangsklachten, afvallen en meer. Tijdens de feestdagen kan het zijn dat je zin hebt om te snoepen. Dat is ook helemaal niet vreemd. De supermarkten puilen uit van het snoepgoed. Met de felle kleuren roze, geel en blauw kun je de paaschocolaatjes nauwelijks weerstaan. Vaak vergrijpen we ons tijdens een feestdag zoals Pasen aan koekjes, taartjes, paasbroodjes en chocolade. Dat is op zich niet zo erg. Het probleem merk je pas de dagen erna. Je lichaam hunkert naar zoet en de verleidingen worden alsmaar moeilijker te weerstaan. Op die manier wordt gewicht verliezen een oneerlijke strijd. Pas ook tijdens Pasen op met suikers. Het werkt erg verslavend! Ik nodig je uit om mijn gezondere varianten te proberen als je iets lekkers wilt maken voor je jezelf en je gezin. Met hartelijke groet,

3 #1 Chocoladebonbon met snicker vulling Aantal: 14 stuks Benodigdheden: Pasen chocoladevormpjes van siliconen, een metalen au bain marie kom (of pan), een sauspan met dikke bodem, suikerthermometer, een siliconen spatel en een keukenmachine Ingrediënten: Voor de bonbons (chocolade): 20 gram cacaopoeder 50 gram cacaoboter (gesmolten) 30 gram kokosbloesemsuiker Voor de vulling: 100 gram ahornsiroop 60 gram kokoscreme 40 gram rauwe, ongezouten pinda s (grof gehakt) Bereidingswijze: 1. We starten met de bonbons. Smelt de cacaoboter in een niet te lage pan met heet water (niet kokend water) en een daarbij passende au bain marie kom (of tweede pan). Let erop dat de bodem van de (au bain marie) kom of pan niet de bodem van de pan met water raakt. Anders treedt er oververhitting op. Breek de cacaoboter in kleine stukjes en leg het in de bovenste (au bain marie) kom of pan. Roer regelmatig met een siliconen spatel. 2. Meng de gesmolten cacaoboter met de cacaopoeder en kokosbloesemsuiker tot een glad chocolademengsel in een kom met een siliconen spatel. 3. Giet een dun laagje chocolade in de onderkant van ieder vormpje en verdeel de chocolade met een siliconen spatel over het hele vormpje. Zet de siliconen chocoladevormpjes daarna even in de koelkast zodat de chocolade op kan stijven.

4 4. Maak in de tussentijd de vulling. Verhit de ahornsiroop in een sauspan met dikke bodem op gemiddeld vuur tot 129 graden Celsius. Steek een suikerthermometer in de ahornsiroop zodat het kwikuiteinde van de thermometer zich helemaal in de siroop bevind om de correcte temperatuur te meten. Als je met een houten lepel erin roert vormt de siroop dikke draden bij 129 graden Celsius. Het geeft niet als je belletjes en schuim ziet ontstaan tijdens het opwarmen. 5. Haal de pan bij 129 graden Celsius van het vuur en zet de pan ongeveer 5 minuten aan de kant. Roer dan de kokoscreme er doorheen en zet de pan opnieuw aan de kan. Zodra het mengsel iets is ingedikt meng je de pinda s er doorheen. 6. Haal de siliconen chocoladevormpjes uit de koelkast en vul ieder vormpje met de vulling tot bijna bovenaan het vormpje. 7. Sluit ieder vormpje af met een chocoladelaag als bovenlaag. 8. Leg de siliconen chocoladevormpjes daarna even in de koelkast zodat de chocolade hard kan worden.

5

6 #2: Chocoladebonbon met gepofte quinoa vulling Aantal: 14 stuks Benodigdheden: Pasen chocoladevormpjes van siliconen, een metalen au bain marie kom (of pan), een siliconen spatel en een keukenmachine Ingrediënten: Voor de bonbons (chocolade): 20 gram cacaopoeder 50 gram cacaoboter (gesmolten) 30 gram kokosbloesemsuiker Voor de vulling: 7 eetlepels gepofte quinoa 20 gram cacaopoeder 50 gram cacaoboter (gesmolten) 30 gram kokosbloesemsuiker Bereidingswijze: 1. We starten met de bonbons. Smelt de cacaoboter in een niet te lage pan met heet water (niet kokend water) en een daarbij passende au bain marie kom (of tweede pan). Let erop dat de bodem van de (au bain marie) kom of pan niet de bodem van de pan met water raakt. Anders treedt er oververhitting op. Breek de cacaoboter in kleine stukjes en leg het in de bovenste (au bain marie) kom of pan. Roer regelmatig met een siliconen spatel. 2. Meng de gesmolten cacaoboter met de cacaopoeder en kokosbloesemsuiker tot een glad chocolademengsel in een kom met een siliconen spatel. 3. Giet een dun laagje chocolade in de onderkant van ieder vormpje en verdeel de chocolade met een siliconen spatel over het hele vormpje. Zet de siliconen chocoladevormpjes daarna even in de koelkast zodat de chocolade op kan stijven.

7 4. Maak in de tussentijd de vulling. Herhaal stap 1 en 2. Meng daarna de gepofte quinoa door de chocolade. 5. Haal de siliconen chocoladevormpjes uit de koelkast en vul ieder vormpje met de vulling tot bijna bovenaan het vormpje. 6. Sluit ieder vormpje af met een chocoladelaag als bovenlaag. 7. Leg de siliconen chocoladevormpjes daarna even in de koelkast zodat de chocolade hard kan worden.

8

9 #3: Paasstol Aantal: 8-10 stukken Benodigdheden: een cakevorm van 25 cm en een keukenmachine Ingrediënten: 350 gram amandelmeel 2 theelepels bakpoeder 80 gram roomboter (gesmolten) 6 eieren 2 dadels 2 eetlepels geraspte kokos 100 gram amandelnoten (grof gehakt) 30 gram amandelschaafsel 80 gram rozijnen 80 gram gedroogde cranberries Ingrediënten voor de amandelspijs: 120 gram amandelmeel 120 gram gedroogde cranberries 3 eetlepels verse citroensap Bereidingswijze: 1. Begin met de amandelspijs door de ingrediënten goed door elkaar te mengen met een keukenmachine. Kneed vervolgens met je handen een uitgerekt rolletje van de amandelspijs en wikkel het in aluminiumfolie. Leg de amandelspijs daarna in de koelkast. 2. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

10 3. Meng het amandelmeel, bakpoeder, roomboter, eieren, dadels en geraspte kokos met een keukenmachine goed door elkaar totdat het een glad beslag is. 4. Roer vervolgens de noten, rozijnen en gedroogde cranberries door het beslag. 5. Vet de cakevorm in en vul het met de helft van het beslag. 6. Pak de amandelspijs uit de koelkast, haal het uit de folie en leg het in het midden van het beslag. 7. Giet de rest van het beslag over de amandelspijs en strooi vervolgens de geschaafde amandelen bovenop het beslag. Druk eventueel de amandelen een beetje aan. 8. Zet de paasstol 45 minuten in de oven.

11

12 #4: POMPOENTAART Aantal: 8-10 stukken Benodigdheden: een bakvorm van 20 cm en een keukenmachine Ingrediënten: Voor de vulling: 400 gram pompoenblokjes 4 eetlepels kokosolie 2 theelepels kaneel 1 theelepel kruidnagel 1 theelepel vanille aroma 9 dadels (zonder pit) Voor de bodem: 15 dadels (zonder pit) 1,5 eetlepel kokosolie (gesmolten) 4,5 eetlepels geraspte kokos 105 gram rauwe en ongezouten amandelnoten 105 gram rauwe en ongezouten pecannoten plus een paar voor garnering Bereidingswijze: 1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. 2. Leg de pompoenblokjes met 1 eetlepel kokosolie op een bakplaat of in een ovenschaal en strooi twee theelepels kaneel er over uit. Schep de pompoenblokjes om en bak ze 35 minuten in de oven gaar. 3. Maak in de tussentijd de bodem door de dadels, kokosolie, geraspte kokos, amandelnoten en pecannoten in de keukenmachine te malen tot een plakkerig geheel. Maal even goed door. 4. Druk het bodemmengsel met je vingers gelijkmatig uit in de bakvorm.

13 5. Laat de pompoen even afkoelen. Is de pompoen afgekoeld maal het dan met drie gesmolten eetlepels kokosolie, de dadels, theelepel kruidnagel en een theelepel vanille aroma tot een gladde en smeuïge vulling. 6. Verdeel de pompoenvulling over de bodem en garneer de pompoentaart met extra pecannoten. 7. Zet de taart een paar uur in de koelkast om op te stijven voordat je het serveert. 8. Let erop dat je de pompoentaart in de koelkast bewaart.

14

15 nawoord Vond je de recepten lekker? Wil je meer recepten? Dan weet ik zeker dat mijn receptenboek 20 Dagen Suikervrij iets voor jou is: Met de recepten kun je niet alleen een aantal kilo s verliezen, maar je zult ook merken dat je op een gezonde manier kunt genieten. Honderden vrouwen zijn je inmiddels voorgegaan. Klik hieronder voor meer informatie over mijn kookboek. Je krijgt er ook een aantal leuke extra s bij die op zichzelf al zeker de moeite waard zijn! Bovendien krijg je 10,- korting als je binnen 4 dagen besteld via onderstaande link:

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods

4 Superfood Sinterklaasrecepten. om van te Smullen. met goede zoetstoffen en superfoods 4 Superfood Sinterklaasrecepten om van te Smullen met goede zoetstoffen en superfoods Inhoud INLEIDING 3 RAUWE GEVULDE SPECULAAS 4 WARME CHOCOLADEMELK 5 SPECULAASJES 6 CHOCOLADELETTER 7 TOT SLOT 8 Inleiding

Nadere informatie

Citroentaart. Ingrediënten: 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen

Citroentaart. Ingrediënten: 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen 250 g zanddeeg sap van 3 citroenen 3 eieren 25 g maïzena 180 g suiker 220 g boter fijn geraspte schil van 1 citroen Citroentaart Verwarm de oven voor op 200 C. Rol het deeg uit en leg in de beboterde of

Nadere informatie

Overheerlijke Smul Recepten om suikervrij te bakken!

Overheerlijke Smul Recepten om suikervrij te bakken! Overheerlijke Smul Recepten om suikervrij te bakken! Met o.a. chocoladetruffels, frambozenmuffins & vanillecake! Inhoudsopgave 1. Walnootmuffins met honing... 2 2. Suikervrije chocoladetruffels met rozijnen...

Nadere informatie

Kokos - Havermout koekjes

Kokos - Havermout koekjes Kokos - Havermout koekjes Benodigdheden(16 personen) 40 g suiker 60 milliliter kokosolie / 70 gram boter 50 g havermout 50 g bloem 50 g geraspte kokos 1/2 theelepel kaneel Snuf zout 1. Verwarm de oven

Nadere informatie

Zoet! Saskia Koopman

Zoet! Saskia Koopman Suikervrij Zoet! Saskia Koopman 34 Warm ontbijttaartje appel (vegan, lactosevrij) Mug cakes zijn hip en happening. Je maakt ze door alles in een kommetje te mengen en dit kommetje in de magnetron of oven

Nadere informatie

PURE, GEZONDE EN SMAAKVOLLE RECEPTEN OPGESTELD DOOR 5 GEZONDE BLOGS. Speciaal opgesteld

PURE, GEZONDE EN SMAAKVOLLE RECEPTEN OPGESTELD DOOR 5 GEZONDE BLOGS. Speciaal opgesteld ww.eetgoedvoeljegoed.com www.devoedzamekeuken.nl www.barbaraeet.nl www.puurenlekkerleven.blogspot.nl www.smakelijck.nl 2013 01 Speciaal opgesteld PURE, GEZONDE EN SMAAKVOLLE RECEPTEN OPGESTELD DOOR 5 GEZONDE

Nadere informatie

Wandelsnacktips. Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is. Marjoleine van der Waal. gewichtsconsulente. Marjoleine van der Waal

Wandelsnacktips. Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is. Marjoleine van der Waal. gewichtsconsulente. Marjoleine van der Waal Wandelsnacktips Omdat wandelen niet alleen leuk, maar ook lekker is Marjoleine van der Waal gewichtsconsulente Marjoleine van der Waal Speciaal voor nieuwe wandeltiplezers Houd je net als ik van wandelen

Nadere informatie

Koolhydraat arme Sinterklaas recepten

Koolhydraat arme Sinterklaas recepten h Koolhydraat arme Sinterklaas recepten Petra de Jong Voorwoord De feestmaand is weer begonnen en het Sinterklaas feest bijt de spits af. Voor heel veel mensen staat deze maand in het teken van gezelligheid,

Nadere informatie

JESSE VAN DER VELDE SINT RECEPTEN 14 HEERLIJKE, GEZONDE RECEPTEN

JESSE VAN DER VELDE SINT RECEPTEN 14 HEERLIJKE, GEZONDE RECEPTEN JESSE VAN DER VELDE SINT RECEPTEN 14 HEERLIJKE, GEZONDE RECEPTEN Inleiding Sintrecepten Bedankt voor de aankoop van dit e-book, waarin je 10 overheerlijke Sintrecepten vindt - plus 4 bonusrecepten! Dit

Nadere informatie

The Taste of Cooking: Dadels

The Taste of Cooking: Dadels The Taste of Cooking: Dadels Ingrediënten 4 personen ca 3 uur Fruit Mandarijnen poeder 3 mandarijnen 300 ml water 100 g suiker Dadel-kardemom bonbon 1 vanillestokje 150 ml slagroom 3 kardemomzaadjes 350

Nadere informatie

makkelijk afvallen koolhydraatarm 10 overheerlijke lekkernijen

makkelijk afvallen koolhydraatarm 10 overheerlijke lekkernijen makkelijk afvallen koolhydraatarm 10 overheerlijke lekkernijen Alsjeblieft, hierbij ontvang je mijn favoriete koolhydraatarme lekkernijen. Onder elk recept vind je de voedingswaarden zodat je precies kunt

Nadere informatie

Ik besefte later dat mijn hormonen een belangrijke rol spelen als het gaat om gewicht te verliezen (en te behouden).

Ik besefte later dat mijn hormonen een belangrijke rol spelen als het gaat om gewicht te verliezen (en te behouden). voorwoord Beste lotgenoot, Leuk dat je interesse hebt in mijn gezonde kerstrecepten. Het laat zien dat je gezondheid belangrijk vindt. Mijn naam is Ria Kamelle en ik ben auteur van het boek: Slank door

Nadere informatie

Warm notenontbijt Met Griekse yoghurt en honing

Warm notenontbijt Met Griekse yoghurt en honing Warm notenontbijt Met Griekse yoghurt en honing Spoel de Quinoa voor dat je hem gebruikt eerst goed af, dit ivm met het waslaagje.doe het water en de Quinoa in een middel grote pan en breng aan de kook.

Nadere informatie

Paleo Brood. met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten

Paleo Brood. met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten Paleo Brood met 10 heerlijke Glutenvrije & Graanvrije BrooDrecepten 1 Inhoudsopgave Paleo Brood Appel Vinegar Brood 4 Rozemarijn Brood 7 Zoete Aardappel Brood 8 Paleo Knoflook Brood 11 Kaneel Banaan Brood

Nadere informatie

Tussendoortjes. Lekker snacken

Tussendoortjes. Lekker snacken Meer Snacktrek Lekker snacken Na het succes van het ebook Snacktrek moest er wel een opvolger komen. Kennelijk ben wij (gelukkig) niet de enige die op zoek is naar iets lekkers wat ook nog eens je prestatie

Nadere informatie

Hartige tussendoortjes TOMATENBROOD TORTILLA CHIPS

Hartige tussendoortjes TOMATENBROOD TORTILLA CHIPS Hartige tussendoortjes TOMATENBROOD Neem 4 sneden bruin brood, het liefst een rustiek soort brood en zelf dik gesneden. Rooster de sneden brood in broodrooster of oven. Snij 2 teentjes knoflook doormidden

Nadere informatie

Recepturen zijn opgesteld door: Ragnhild Visser-Vijfvinkel Eigenaresse VoedingVeilig

Recepturen zijn opgesteld door: Ragnhild Visser-Vijfvinkel Eigenaresse VoedingVeilig Recepturen zijn opgesteld door: Ragnhild Visser-Vijfvinkel Eigenaresse VoedingVeilig www.voedingveilig.nl Zandkoekjes met kaneel 500 gram bloem 250 gram roomboter (op kamertemperatuur) 200 gram suiker

Nadere informatie

LEKKER KIM SCHOUTEN & CHLOE BAL

LEKKER KIM SCHOUTEN & CHLOE BAL KIM SCHOUTEN & CHLOE BAL colofon c o p y r i g h t 2 0 1 9 Kim Schouten Chloe Bal F o t o g r a f i e & d e s i g n Kim Schouten Chloe Bal C O N T A C T Kim Schouten info@bykimberley.com Chloe Bal chloebal91@gmail.com

Nadere informatie

1

1 www.slankdoordeovergang.nl 1 ! Beste lotgenoot, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor mijn voorbeeldmenu. Het laat zien dat je gezondheid belangrijk vindt. Mijn naam is Ria Kamelle en ik begeleid vrouwen

Nadere informatie

op www.mijnpaleokeuken.nl

op www.mijnpaleokeuken.nl op www.mijnpaleokeuken.nl Paleo Snickers Cheesecake Voor de bodem: 4 Medjool dadels, ontpit 100 gr rauwe noten (bv amandelen en/of macadamia s) 1 eetl cacaopoeder 1 theel vanilla extract Voor de vulling:

Nadere informatie

Share your Moments. Cocoa powder recipes

Share your Moments. Cocoa powder recipes Share your Moments. Cocoa powder recipes receptenboek Met lekkere en onderscheidende recepten gemaakt met Organic Cocoa Powder van Australian. inhoud Chocolate Mask pag 3 Brownies pag 4 Chocolate Pie with

Nadere informatie

Verras je gezin, partner of vrienden eens met een ander kerstontbijtje!

Verras je gezin, partner of vrienden eens met een ander kerstontbijtje! Verras je gezin, partner of vrienden eens met een ander kerstontbijtje! ONTBIJTGRANOLA 10-12 porties 10 minuten bereidingstijd 15-20 minuten oventijd 2 eetlepels kokosolie 4 eetlepels honing 150 gram gekookte

Nadere informatie

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: Gezonde tussendoortjes

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: Gezonde tussendoortjes workshop: Gezonde tussendoortjes RECEPT 1 Makkelijke haverkoekjes RECEPT 2 Chocoladetruffels met amandelen (+/-15 stuks) 3 bananen 4 flinke eetlepels amandelpasta 1 el kokosolie 4 el. ahornsiroop 180 g

Nadere informatie

Zachte Chocoladetaart

Zachte Chocoladetaart 200 g pure chocolade, bij voorkeur speciale patisserie chocolade 200 g boter op kamertemperatuur 200 g suiker 4 eieren Zachte Chocoladetaart Verwarm de oven voor op 175 C. Breek de chocola in stukken en

Nadere informatie

Pannenkoeken (4 personen) Ingrediënten: 500 gram Leemansmolen tarwebloem 1 liter melk 4 à 5 eieren een beetje zout boter om te bakken

Pannenkoeken (4 personen) Ingrediënten: 500 gram Leemansmolen tarwebloem 1 liter melk 4 à 5 eieren een beetje zout boter om te bakken Recepten Pannenkoeken (4 personen) 500 gram Leemansmolen tarwebloem 1 liter melk 4 à 5 eieren Mix de bloem, het zout, de eieren en de helft van de melk in een kom tot een glad beslag. Meng de resterende

Nadere informatie

Australian Chocolate Mask. Enjoy! Ingredients: 2 eetlepels Australian cacaopoeder 2 eetlepels yoghurt 2 eetlepels honing Suiker, optioneel

Australian Chocolate Mask. Enjoy! Ingredients: 2 eetlepels Australian cacaopoeder 2 eetlepels yoghurt 2 eetlepels honing Suiker, optioneel Australian Chocolate Mask 2 eetlepels Australian cacaopoeder 2 eetlepels yoghurt 2 eetlepels honing Suiker, optioneel 1. meng de cacaopoeder met de yoghurt en de honing door elkaar 2. Voeg eventueel wat

Nadere informatie

Bolo de laranja com casca (cake van hele sinaasappel)

Bolo de laranja com casca (cake van hele sinaasappel) Bolo de laranja com casca (cake van hele sinaasappel) In deze cake gaat dus ook de schil. De geur van een verse bolo de laranja is weergaloos. Het recept is ook nog eens erg eenvoudig, en alles bij elkaar

Nadere informatie

Recepten voor Fingerfoods

Recepten voor Fingerfoods Recepten voor Fingerfoods Het doel van dit receptenboekje was meer groente en fruit aanbieden, op een aantrekkelijke manier, bij ouderen met dementie en andere groepen die risico lopen op ondervoeding.

Nadere informatie

BASISRECEPTEN KOOLHYDRAATARM AFVALLEN

BASISRECEPTEN KOOLHYDRAATARM AFVALLEN BASISRECEPTEN KOOLHYDRAATARM AFVALLEN BASISRECEPT LIJNZAADBROOD Lijnzaadbrood basisrecept 250 g gemalen lijnzaad 3 tl bakpoeder 1 tl zout 5 eieren 120 ml water 80 ml olijfolie Verwarm de oven voor op 180C.

Nadere informatie

Witte chocolade met frambozencake

Witte chocolade met frambozencake Koulourakia Aanstaande zondag is het Pasen en dan moet er natuurlijk iets lekkers gebakken worden. Ik maak elk jaar Paaskoekjes. Die maak ik altijd van hetzelfde deeg als de kerstkransjes alleen maak ik

Nadere informatie

RECEPTEN E-BOOK. Onze 5 best beoordeelde recepten

RECEPTEN E-BOOK. Onze 5 best beoordeelde recepten RECEPTEN E-BOOK Onze 5 best beoordeelde recepten Suus Berns miss_suus_ibdfit Power ontbijtshake ~ t i t~ Ingrediënten voor 1 persoon 200 ml amandelmelk 200 gram courgette (of een hele courgette van 300

Nadere informatie

COPYRIGHT Katja Callens

COPYRIGHT  Katja Callens COPYRIGHT www.hetmentaledieetplan.com Katja Callens FRAMBOZEN 2½ kopjes frambozen 3 volle eetlepels rauwe honing 4 eetlepels kokosolie, gesmolten 4 grote eieren, geklutst 1 theelepel vanille-extract ½

Nadere informatie

Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de

Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de Clean Eating Kerst Lunchmenu Voor het Kerst lunchmenu maak ik graag speciale gerechten op de Clean Eating manier. Met zoveel mogelijk verse, biologische ingrediënten en lekkere, pure smaken. Het menu is

Nadere informatie

RAW FOOD RECEPT TOTAL GREEN SMOOTHIE

RAW FOOD RECEPT TOTAL GREEN SMOOTHIE TOTAL GREEN SMOOTHIE 1 HANDVOL GROENE SLA BLADEREN 1 EL GERSTEGRAS 1 EL TARWEGRASPOEDER 1 EL HENNEP PROTËINE ½ ADVOCADO 1 PEER OF APPEL IN STUKJES CA. 300 ML WATER MENG ALLES IN EEN BLENDER DOOR ELKAAR.

Nadere informatie

Food Switch. Ooh, kom maar eens. 1

Food Switch. Ooh, kom maar eens.  1 Food Switch Ooh, kom maar eens kijken www.foodswitch.nl 1 Speculaas 400 gram amandelmeel 200 gram hazelnootmeel 3 eieren 3 tl speculaaskruiden 1 tl kardemom of gemalen anijs (optioneel) 2 tl kokosmeel

Nadere informatie

SuikerEHBO. Eerste hulp bij lekkere zoete trek. Eva van Zeeland

SuikerEHBO. Eerste hulp bij lekkere zoete trek. Eva van Zeeland SuikerEHBO Eerste hulp bij lekkere zoete trek Eva van Zeeland Dit e-book is uitgegeven door; UITGAVE JANUARI 2014 MISS NATURAL LIFESTYLE BV Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

Klop de boter samen met de suiker wit en luchtig. Dit duurt ongeveer 5

Klop de boter samen met de suiker wit en luchtig. Dit duurt ongeveer 5 Oreo Tulband Laatst zag ik een foto voorbij komen van een Oreo cake en die zag zo lekker uit dat ik gelijk besloot om er ook één te maken. Door de witte chocolade die er op zit smaakt hij naar de Oreo

Nadere informatie

(h)eerlijke kokosolie recepten

(h)eerlijke kokosolie recepten (h)eerlijke kokosolie recepten BIO AARDAPPELEN IN KOKOSOLIE Aardappelen BIO ongeschild en schoon geboend Keltisch zeezout Kokosolie Was de aardappelen goed en boen ze schoon met een schuurspons (de schil

Nadere informatie

Amandeltaart met fruit

Amandeltaart met fruit Amandeltaart met fruit Een paar weken geleden was ik met mijn zus een dagje in Rotterdam en toen gingen we lunchen bij Jamie s Italian. We hebben superlekker gegeten en het toetje was zo lekker dat ik

Nadere informatie

Menu kauw/slik workshop

Menu kauw/slik workshop Menu kauw/slik workshop Tuinerwtensoepje en een knolselderijsoepje Tonijnmayonaise met basilicumolie en wortelcrème Risotto met diverse kruiden, paddenstoelen en kip Chocoladetaartje met een vloeibare

Nadere informatie

Chocoladeproeverij. RECEPTEN boekje. Chocolat is the answer. Who cares what the question is

Chocoladeproeverij. RECEPTEN boekje. Chocolat is the answer. Who cares what the question is Chocoladeproeverij RECEPTEN boekje Chocolat is the answer Who cares what the question is Inhoud Chocomousse met rozepeper p. 3 Chocomousse met gember p. 4 Mexicaanse chocolademelk p. 5 Chocoladerotsjes

Nadere informatie

Koolhydraatarme Baksels

Koolhydraatarme Baksels Koolhydraatarme Baksels uit Oanh s Kitchen Bokkenpootjes Deze creamy bokkenpootjes met een lekkere chocoladetwist zijn verleidelijk lekker! Serveer de koekjes voor je gasten of houd ze lekker voor jezelf.

Nadere informatie

Drakenbrood. Ingrediënten. 500 g bloem of tarwemeel 1 zakje gist 3 dl lauw water 20 g boter 10 g zout rozijnen. Werkwijze

Drakenbrood. Ingrediënten. 500 g bloem of tarwemeel 1 zakje gist 3 dl lauw water 20 g boter 10 g zout rozijnen. Werkwijze Drakenbrood 500 g bloem of tarwemeel 1 zakje gist 3 dl lauw water 20 g boter 10 g zout rozijnen Doe de bloem in een kom. Maak een kuiltje en voeg de gist met het water en boter toe. Strooi het zout langs

Nadere informatie

Alles over zelf bonbons maken. Alles over zelf bonbons maken

Alles over zelf bonbons maken. Alles over zelf bonbons maken Alles over zelf bonbons maken Alles over zelf bonbons maken Lekkere recepten voor eigengemaakte Met de juiste ingredienten en een beetje oefening kunt u zelf deze zoete en verleidelijke lekkernijen bereiden:

Nadere informatie

MAREILLE S KERSTRECEPT

MAREILLE S KERSTRECEPT MAREILLE S KERSTRECEPT MENU Voorgerecht Salade met geitenkaas en vijgen Bijgerecht Groene asperges met spek Hoofdgerecht Kip uit de oven met rozemarijn Bijgerecht Gegrilde pompoen, zoete aardappel en roseval

Nadere informatie

Geitenkaas bonbons in 3 smaken

Geitenkaas bonbons in 3 smaken door: Yvonne van Houtum Geitenkaas bonbons in 3 smaken Ingrediënten voor 3x 12 bonbons 450 gram zachte geitenkaas 60 gram gedroogde abrikozen 40 gram hazelnoten 60 gram gedroogde pruimen 40 gram geroosterde

Nadere informatie

1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken.

1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken. Aardappelpuree : Ingrediënten 1 kg kruimige aardappels 150 ml melk 25 g boter nootmuskaat Aardappelpuree : Bereidingswijze 1. Je schilt een kg kruimige aardappels en deze snijd je in kleine stukken. 2.

Nadere informatie

Workshop Suikervrij bakken

Workshop Suikervrij bakken Workshop Suikervrij bakken Receptenboekje van:. www.kalasa.nl Suikervrij bakken. Te veel suiker eten is niet gezond, daarom willen steeds meer mensen suikervrij eten. Maar iedereen houdt wel van snoepen

Nadere informatie

6 gratis Pompoen recepten.

6 gratis Pompoen recepten. s i t a Gr 6 gratis Pompoen recepten www.pompoensoep.info P O M P O E N P U R E E M A K E N POMPOEN PUREE Pompoenpuree kun je in Amerikaa kant en klaar in blikjes kopen, in Nederland is het ook wel te

Nadere informatie

Receptboekje. Een lekkere warme drank, zonder cafeïne!

Receptboekje. Een lekkere warme drank, zonder cafeïne! Receptboekje Een lekkere warme drank, zonder cafeïne! veelzijdige warme drank voor ieder moment van de dag A.Vogel Bambu Lekkere warme drank Zacht van smaak Cafeïnevrij en glutenvrij Verkrijgbaar bij drogist

Nadere informatie

Recepten met Oranjebloesemwater

Recepten met Oranjebloesemwater Recepten met Oranjebloesemwater Aardbeien- Sinaasappelschuimtaart 50 gram pistachenoten 4 eieren 150 gram zachte boter + boter om in te vetten 250 gram witte basterdsuiker 2 theelepels oranjebloesemwater

Nadere informatie

Kerst. Marinka Bil EetPaleo.nl

Kerst. Marinka Bil EetPaleo.nl Paleo Kerst 2016 Marinka Bil EetPaleo.nl Kerst! Tijd om volop te genieten. Van elkaar, van de gezellige sfeer, maar ook van heerlijke maaltijden. Gerechten die met liefde zijn bereid, voeding voor lichaam

Nadere informatie

Lekkere én gezonde recepten met Bambu. Genieten van een kopje. puur natuur!

Lekkere én gezonde recepten met Bambu. Genieten van een kopje. puur natuur! Lekkere én gezonde recepten met Bambu. Genieten van een kopje puur natuur! Lekkere warme drank voor ieder moment van de dag! A.Vogel Bambu Zonder cafeïne Zonder kleur- en smaakstoffen Vrij van lactose

Nadere informatie

1. Kaneelkoek idee. Receptenbijlage bij deel 7 Natuurlijke suikervervangers Miss Natural Lifestyle

1. Kaneelkoek idee. Receptenbijlage bij deel 7 Natuurlijke suikervervangers Miss Natural Lifestyle 1. Kaneelkoek idee Kaneelkoek Ingrediënten: 125 gram boter, 2 eieren, 200 gram volkorenmeel, 100 gram oerzoet, 1 tl kaneel, 1,5 tl bakpoeder, 1/3 tl stevia (poeder, 20x geconcentreerd), 100 gram walnoten

Nadere informatie

1. Appel-nectarinemilkshake Bereidingstijd: 0-10 minuten

1. Appel-nectarinemilkshake Bereidingstijd: 0-10 minuten 1. Appel-nectarinemilkshake Bereidingstijd: 0-10 minuten Soort gerecht: Dessert /Ontbijt Ingrediënten voor 1 personen 1 kleine zoete dessert appel 1 kleine nectarine 240 ml gekoelde melk honing of rietsuiker

Nadere informatie

Kookclub 20 oktober 2011;Patisserie avond olv Miche en Tine De Wilde-Verbist.

Kookclub 20 oktober 2011;Patisserie avond olv Miche en Tine De Wilde-Verbist. Kookclub 20 oktober 2011;Patisserie avond olv Miche en Tine De Wilde-Verbist. Financiers voor 35 financiertjes: 180 g boter 200 g niet-geraffineerde rietsuiker 150 g amandelpoeder van eerste kwaliteit

Nadere informatie

Rabarber/citroen cheesecake

Rabarber/citroen cheesecake Carla Wijnnobel heeft vier soorten zoete zonde gemaakt voor bij de koffie of thee tijdens het welkom heten voor de Aspergeactiviteit, 17 april 2016. Aspergehof Noordam, Woubrugge. Rabarber/citroen cheesecake

Nadere informatie

Koolhydraat arme kwarktaart

Koolhydraat arme kwarktaart Koolhydraat arme kwarktaart Kwark taartjes kh arm Koolhydraat arme kwark taart, zonder suiker. Jaja, ik (Matthijs) ben jarig, 36 alweer. Ineke heeft ons ontzettend verwend door deze taarten te maken die

Nadere informatie

Kokosrotsjes met chocolade dip

Kokosrotsjes met chocolade dip voor ongeveer 15 rotsjes 4 eiwitten 250 g fijne kristalsuiker 350 g vruchtvlees van een kokosnoot of kant en klare kokosnoot rasp 200 g pure, melk of witte chocolade naar keus Kokosrotsjes met chocolade

Nadere informatie

Herbalife Paasbrunch

Herbalife Paasbrunch Herbalife Paasbrunch De lente is aangebroken en op 5 & 6 april is het Pasen! Voor veel mensen een gezellig feest waarbij een lekkere brunch op tafel wordt gezet. Heerlijk natuurlijk! Maar hoe past dit

Nadere informatie

Hester Sotera GezondLeven-challenge kookboek. 2014, Hester Sotera Uitgegeven in eigen beheer. Alle rechten voorbehouden

Hester Sotera GezondLeven-challenge kookboek. 2014, Hester Sotera Uitgegeven in eigen beheer. Alle rechten voorbehouden Hester Sotera GezondLeven-challenge kookboek 2014, Hester Sotera Uitgegeven in eigen beheer Alle rechten voorbehouden Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt door middel

Nadere informatie

Spaghetti. Ingredienten (voor 15 personen) 900 gram bloem 9 eieren 90 ml olijfolie Een snufje zout

Spaghetti. Ingredienten (voor 15 personen) 900 gram bloem 9 eieren 90 ml olijfolie Een snufje zout Mexicaanse wraps Ingredienten (Voor 15 personen): 15 kleine wraps 1 grote ui 500 gram gehakt 3 paprika s (van verschillende kleuren) 2 potten wrap sauce (mild) 1 * Blikje mais van 300 gram 2 potjes soure

Nadere informatie

Variatietips en recepten met Pure Whey Eiwit

Variatietips en recepten met Pure Whey Eiwit Variatietips en recepten met Pure Whey Eiwit Pure Whey Eiwit poeder is zeer goed oplosbaar en er zijn vele variaties mogelijk. Met onderstaande variatietips hebt u steeds een andere whey eiwitshake. Test

Nadere informatie

KHEER (INDIASE RIJSTPUDDING)

KHEER (INDIASE RIJSTPUDDING) KHEER (INDIASE RIJSTPUDDING) 1 liter melk 50 gram rijst 150 gram suiker Snuifje kaneel Snuifje kardemom 1 theelepel honing Amandelen of rozijnen (optioneel) Laat 1 liter melk koken. Doe er 50 gram rijst

Nadere informatie

Bakrecepten. voor de feestdagen

Bakrecepten. voor de feestdagen Bakrecepten voor de feestdagen Speculaas 100 g boekweitmeel* 100 g rijstmeel** 100 g harde boter 125 g lichtbruine basterdsuiker 1 ei (50 g) 1 theelepel glutenvrije bakpoeder 1 eetlepel glutenvrije speculaaskruiden

Nadere informatie

Low Carb Brownies: past goed in een koolhydraatarm dieet! Deze brownies zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook erg lekker!

Low Carb Brownies: past goed in een koolhydraatarm dieet! Deze brownies zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook erg lekker! Low Carb Brownies Low Carb Brownies: past goed in een koolhydraatarm dieet! Deze brownies zijn niet alleen koolhydraatarm maar ook erg lekker! Voedingswaarde per portie Eiwitten 4 gram Calorieën 172 Koolhydraten

Nadere informatie

paleo Moederdag MARINKA BIL EETPALEO.NL

paleo Moederdag MARINKA BIL EETPALEO.NL D E L E K K E R S T E paleo Moederdag R E C E P T E N MARINKA BIL EETPALEO.NL Moederdag Op 14 mei is het zo ver, dé dag om alle moeders in je leven (of jezelf natuurlijk) extra in het zonnetje te zetten.

Nadere informatie

Hapjes menu november 2011

Hapjes menu november 2011 Hapjes menu november 2011 Pompoensoep met korianderhazelnootpesto Winter ceasarsalade met gegrilde kip en ansjovis croutons Appelcake met kaneelsuiker Chocolade truffels Pompoensoep met korianderhazelnootpesto

Nadere informatie

Smoothie van zoete aardappel en mango

Smoothie van zoete aardappel en mango Smoothie van zoete aardappel en mango Ingrediënten: 2 zoete aardappelen 3 citroenen 2 rijpe mango s 5 dl Biologische yoghurt Optioneel fijne tafelsuiker of honing Pof de aardappelen in aluminiumfolie 50

Nadere informatie

High tea recepten voor Pasen

High tea recepten voor Pasen High tea recepten voor Pasen Vegan Pasen Voor veel mensen draait Pasen om ei. Helaas komt er een hoop leed en onrecht kijken bij de ei-inustrie. Daarom is Pasen bij ons altijd ei-vrij. Omdat we van lekker

Nadere informatie

HetMentaleDieetPlan.com COPYRIGHT (C) Katja Callens

HetMentaleDieetPlan.com COPYRIGHT (C) Katja Callens HetMentaleDieetPlan.com COPYRIGHT (C) Katja Callens MUESLI INSTRUCTIES Voor ongeveer 5 bakjes Doe alle ingrediënten samen in een grote kom en meng tot het goed gehusseld is. Bewaar de muesli in een luchtdicht

Nadere informatie

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger

Doe een flinke scheut olie in de pan en fruit de ui en wortel op laag vuur aan. Voeg ruim een halve liter water toe en zet het vuur hoger Italiaanse tomtatensoep Per 4 personen 1 liter 1 ui 2 teentjes knoflook 1 wortel 2 blikken gepelde tomaten Olijfolie Suiker Chilipoeder 50 ml slagroom Potje pesto Snij de uit en wortel heel klein Doe een

Nadere informatie

Haver Speltmeel Mix Recepten

Haver Speltmeel Mix Recepten Haver Speltmeel Mix Recepten DON'T FORGET De basis voor deze recepten is Haver Speltmeel. Dit is een mix van havermeel (25%) en volkoren Kollenbergerspeltmeel (75%). Door de gluten in het volkoren speltmeel

Nadere informatie

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen

WIJS Receptenboek. Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen WIJS Receptenboek Receptenboek voor kinderen en jongeren in Groningen 1-11-2017 Hanzehogeschool in samenwerking met WIJS Femke Postma en Anouk Martini Rob Vogel Recept 1 : Aardbeien gember limonade met

Nadere informatie

De lekkerste gezonde Sinterklaasrecepten

De lekkerste gezonde Sinterklaasrecepten De lekkerste gezonde Sinterklaasrecepten à Ik heb gebruik gemaakt van aan heteluchtoven, de temperaturen en baktijden kunnen wat verschillen met andere ovens Pepernoten 2.0 Benodigdheden voor 45 pepernoten

Nadere informatie

Logus Proefmenu Maart 2015

Logus Proefmenu Maart 2015 Logus Proefmenu Maart 2015 Groene Smoothie (kiwi, appel spinazie en avocado) Bosbes Yogi (yoghurt, sinaasappelsap, banaan en bosbes) Courgettesoep met gember en bieslook - Spicy zalm met clementine salsa

Nadere informatie

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: ontbijten zonder tarwe(brood)

G ESTING IN GEZONDHEID. workshop: ontbijten zonder tarwe(brood) workshop: ontbijten zonder tarwe(brood) RECEPT 1 RECEPT 2 Gezond beleg: Chocolade overnight oats Ontbijtpudding 2 bananen 1 banaan 200 ml amandelmelk 300 ml amandelmelk 130 g havervlokken 1 el amandelpasta

Nadere informatie

Dit is het Receptenboek van Luc van Kessel.

Dit is het Receptenboek van Luc van Kessel. Dit is het Receptenboek van Luc van Kessel. Er staan recepten in die ik lekker vind, kijk maar eens! Deze recepten kunnen jullie zelf bakken/maken. Als je deze recepten wil maken duurt het minimaal 10

Nadere informatie

EEN UITGAVE VAN HEALTHFOODS NL. Verrassende Kokosolie Recepten Geef Jezelf Een Boost Met De Natuurlijke Power Van Kokosolie!

EEN UITGAVE VAN HEALTHFOODS NL. Verrassende Kokosolie Recepten Geef Jezelf Een Boost Met De Natuurlijke Power Van Kokosolie! EEN UITGAVE VAN HEALTHFOODS NL Verrassende Kokosolie Recepten Geef Jezelf Een Boost Met De Natuurlijke Power Van Kokosolie! 2010-2011 1 BELANGRIJK! Je bent vrij dit document door te sturen naar wie je

Nadere informatie

Food Switch. Ontbijt & tussendoortjes. 1

Food Switch. Ontbijt & tussendoortjes.  1 Food Switch Ontbijt & tussendoortjes www.foodswitch.nl 1 Tussendoortjes Gekookt ei Combineer een gekookt ei met - Stuk komkommer - Wortel - Snoeptomaatjes Fruit Fruit kan je goed met wat noten combineren

Nadere informatie

Inhoudsopgave Zelfgemaakte noten bar...2

Inhoudsopgave Zelfgemaakte noten bar...2 Recepten bij het weekmenu van Esther Inhoudsopgave Zelfgemaakte noten bar...2 Earl-gray latee...3 Bonenschotel uit de oven met tortlla chips...4 Bieten a la creme...5 Gebakken banaan...6 Noedelsoep...7

Nadere informatie

Broodbeleg voor kinderen

Broodbeleg voor kinderen Broodbeleg voor kinderen 100% suikervrij! Gezond én snel te maken! 26 pagina s vol met recepten en tips! Broodbeleg voor kinderen 100% suikervrij! 2015 Onderstaande recepten zijn in ieder geval geschikt

Nadere informatie

Peperkoekhuisje. 250 ml gepasteuriseerd eiwit Poedersuiker. 200g pure chocolade

Peperkoekhuisje. 250 ml gepasteuriseerd eiwit Poedersuiker. 200g pure chocolade Peperkoekhuisje Ingrediënten 400 gram honing 235 gram rietsuiker 235 gram boter 10 gram potas (U kunt ook 5 gram zuiveringszout gebruiken) 2 eetlepels water 1 kg bloem 2 theelepels gemalen kaneel 1 theelepel

Nadere informatie

Een half blok santen (harde kokos, let op dat er geen toevoegingen inzitten) Een eetlepel kokosolie

Een half blok santen (harde kokos, let op dat er geen toevoegingen inzitten) Een eetlepel kokosolie Ik heb je beloofd dat ik het eenvoudig voor je zou houden. Daarom dat ik vier recepten voor vitale tussendoortjes voor je heb die makkelijk te maken zijn. Ik ben niet zo heel erg van het bakken omdat in

Nadere informatie

INHOUD. Energieballetjes zonder oven 96 Tahin & vijg 98 Cranberry & amandel 100 Kokos & cashewnoot 102 Amandel & dadel 104

INHOUD. Energieballetjes zonder oven 96 Tahin & vijg 98 Cranberry & amandel 100 Kokos & cashewnoot 102 Amandel & dadel 104 INHOUD Inleiding 6 Nuttige tips over ingrediënten 7 Uit de oven & zonder oven 8 Handige hulpmiddelen 8 Maak je eigen energierepen & -balletjes 9 De 12 belangrijkste ingrediënten 11 Energierepen zonder

Nadere informatie

Paleo. Toetjes & Snack Recepten. Wie had ooit gedacht dat gezond zo lekker kon smaken? Nathalia Sastoque Rueda & Mitchel van Duuren

Paleo. Toetjes & Snack Recepten. Wie had ooit gedacht dat gezond zo lekker kon smaken? Nathalia Sastoque Rueda & Mitchel van Duuren Wie had ooit gedacht dat gezond zo lekker kon smaken? heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes & Snack Recepten Nathalia Sastoque Rueda & Mitchel van Duuren heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes &

Nadere informatie

Toetjes & Snack Recepten

Toetjes & Snack Recepten Wie had ooit gedacht dat gezond zo lekker kon smaken? heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes & Snack Recepten Nathalia Sastoque Rueda & Mitchel van Duuren heerlijke, snelle & simpele Paleo Toetjes &

Nadere informatie

- Vermeng alle ingrediënten met elkaar en breng het geheel op smaak met citroensap en zout en peper

- Vermeng alle ingrediënten met elkaar en breng het geheel op smaak met citroensap en zout en peper Gebakken varkens lende met tonijn saus en een crostini. Ingrediënten tonijn mayonaise ½ potje mayonaise 2 eetlepels gehakte platte peterselie (laatste moment toevoegen!) Eetlepel gehakte kappertjes Citroensap

Nadere informatie

Meer Koolhydraatarme Recepten. Oanh s Kitchen

Meer Koolhydraatarme Recepten. Oanh s Kitchen Meer Koolhydraatarme Recepten Oanh s Kitchen 22 Kaas-uienbroodjes Deze broodjes zijn één van mijn favoriete recepten! Lekker hartig, vol van smaak en ideaal om van tevoren te maken. Koolhydraten per broodje:

Nadere informatie

Tussendoortjes Lekker snacken

Tussendoortjes Lekker snacken Meer Snacktrek 2015 Lekker snacken Na het succes van mijn ebook Snacktrek moest er wel een opvolger komen. Kennelijk ben ik (gelukkig) niet de enige die op zoek is naar iets lekkers wat ook nog eens je

Nadere informatie

Bosbessen Pruimentaart

Bosbessen Pruimentaart Bosbessen Pruimentaart Deeg: 150 gr bloem 1 ½ tl bakpoeder 1 tl zout 50 gr boter 50 gr bruine suiker 75 gr boter Vulling: 200 gr suiker 1 ei 1 tl vanille-extract of 1 zakje vanillesuiker 175 ml melk 4

Nadere informatie

Kerst Kerstkoekjeskrans

Kerst Kerstkoekjeskrans Kerst Kerstkoekjeskrans Jippie! Het is bijna kerst! De winkels liggen heerlijk vol met allemaal kerstige dingen, waaronder allemaal leuke kookbladen die zich deze maand richten op kerst. Een van deze bladen

Nadere informatie

Ierland 26 april 2018 **** Garlic mushroom (champignons met knoflook) **** Cottage Pie ( ovenschotel van gehakt en aardappelpuree) ****

Ierland 26 april 2018 **** Garlic mushroom (champignons met knoflook) **** Cottage Pie ( ovenschotel van gehakt en aardappelpuree) **** Ierland 26 april 2018 Garlic mushroom (champignons met knoflook) Cottage Pie ( ovenschotel van gehakt en aardappelpuree) Bread and butter pudding ( brood en boter pudding) Irish coffee (Ierse koffie) Garlic

Nadere informatie

SPAGHETTI MET TOMATENSAUS

SPAGHETTI MET TOMATENSAUS SPAGHETTI MET TOMATENSAUS La bella Italia op je bord (2 personen) 150 gram volkoren spaghetti 1 hele ui 1 teentje knoflook 1 koffielepel olie 1/2 portie tomaat, uit blik (gepeld), 1/2 blik tomatenblokjes

Nadere informatie

Diabetes. Lekkere, gezonde recepten! Wijkgezondheidscentrum Botermarkt. Emilius Seghersplein 16, 9000 Gent

Diabetes. Lekkere, gezonde recepten! Wijkgezondheidscentrum Botermarkt. Emilius Seghersplein 16, 9000 Gent Diabetes Lekkere, gezonde recepten! De behandeling van diabetes steunt op drie pijlers 1. Gezonde voeding 2. Voldoende beweging 3. Medicatie In deze folder vind je lekkere, gezonde recepten die je op weg

Nadere informatie

olidays Healthy H ~ Pasen ~ Pagina 1

olidays Healthy H ~ Pasen ~ Pagina 1 s y a d i ol H y h t l Hea ~ Pasen ~ Pagina 1 Inhoudsopgave Recepten 3 Omeletwraps 4 Koude roze bietensoep 5 Groentekoekjes 6 Paddenstoelensandwich 7 Kokosbrownies 8 Zoete aardappeltoast 9 Kalkoenbakjes

Nadere informatie

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT

RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RECEPTEN MET VITADIS PRODUCTEN HUMPHREY FRIDT RIJST GEVULDE PAPRIKA BENODIGDHEDEN (VOOR 2 PAPRIKA S) > 1 zakje Vitadis rijst > 2 rode of gele paprika s > 75 gram mager rundergehakt > 75 gram courgette

Nadere informatie

KOOKBOEKJE. voor. Joost

KOOKBOEKJE. voor. Joost KOOKBOEKJE voor Joost 1 2 VOORWOORD Beste Joost, Met dit kookboekje kan iedereen koken. Iedere collega heeft zijn of haar lekkerste recept prijs gegeven. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe baan!

Nadere informatie

Gezondheidsmanagement Recepten week 5

Gezondheidsmanagement Recepten week 5 Gezondheidsmanagement 2.0 - Recepten week 5 De recepten van deze week zijn gericht op de energiehuishouding. Ze bevatten dan ook veel vet. Ik hoop dat je inmiddels weet dat vet je vriend is. Daarnaast

Nadere informatie

Gebakken Coquilles met appel en kerrie. Ingrediënten voor 16 personen;

Gebakken Coquilles met appel en kerrie. Ingrediënten voor 16 personen; Gebakken Coquilles met appel en kerrie 16 Coquilles 2 goudreinetten boter 1 sjalot 1 teen knoflook 2 dl witte wijn suiker en kaneelpoeder 2 dl slagroom kerriepoeder Bereidingswijze; Haal het harde stukje

Nadere informatie