Nederlandstalige. begeleider!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nederlandstalige. begeleider!"

Transcriptie

1 Nederlandstalige begeleider!

2 Dag 1: Brussel Calgary Uw vlucht Brussel - Calgary met Air Canada via Montreal vertrekt in de voormiddag. Aankomst in Calgary rond 18u40. Verwelkoming door uw Nederlandstalige gids en transfer per bus naar het hotel. U overnacht in Sheraton Cavalier of gelijkwaardig. Dag 2 Calgary Banff Ontbijt in het hotel. De dag start met een verkenning van de stad Calgary. We rijden langs de verschillende hoogtepunten zoals Scotman s Hill, Stampede Tower en Calgary Tower. We verlaten Calgary en zetten koers naar Banff National Park. Onderweg kruisen we kronkelende rivieren met brede kiezelbanken en hebben we een prachtig uitzicht op de bergen die uitsteken boven de gletsjers. Aangekomen in Banff ontdekken we dit bergdorpje onder leiding van de gids. We verkennen de omliggende natuur en maken een boottocht op Lake Minnewanka. Onze eerste kans op het spotten van wildlife. Dag 3 Banff Lake Louise Na het ontbijt gaan we met de Banff Gondola omhoog en kunnen we genieten van een prachtig uitzicht. De uitgestrektheid van deze prachtige regio wordt pas duidelijk vanop dit panoramisch punt. In de namiddag trekken we verder naar Lake Louise. Onze route leidt ons langs de Bow Valley Park Way, een wonderlijke baan die langs de Bow rivier doorheen de natuur kronkelt. Houd uw camera in de aanslag want talrijke beren, kariboes, wolven en andere dieren zijn hier te spotten. We overnachten aan Lake Louise, het meest gefotografeerde meer van Canada. U overnacht in Lake Louise Inn of gelijkwaardig. over één van de meest adembenemende panoramische wegen doorheen Canada, de Icefields Parkway. Deze weg wordt geflankeerd door ruige wildernis en ruwe bergketens. Onderweg houden we halt bij de mooiste fotostops. s Avonds aankomst in Jasper, waar we 2 nachten verblijven in Piramid Lake Resort of gelijkwaardig. Dag 5 Jasper We starten de dag met een boottocht op het Maligne meer, één van de meest pittoreske meren in de Rocky Mountains. Deze tocht duurt 90 minuten en brengt ons tot Spirit Island, een prachtig fotomoment. In de vroege namiddag keren we terug naar Jasper waar u vrij bent om dit gezellig Canadees dorp te verkennen. Overnachting in Caribou Lodge & Spa of gelijkwaardig. Dag 4 Lake Louise Jasper Na het ontbijt maken we eerst een stop aan het Columbia Icefield, waar we met een Snow coach over de prachtige Athabasca Gletsjer rijden. Daarna zetten we onze tocht verder naar Jasper National Park en reizen Optioneel kan u mee op de Jasper Tramway gaan en deze prachtige regio vanaf de hoogte verkennen. (+/- 40 CAD)

3 Dag 6 Jasper Kamloops We laten Jasper achter ons en rijden richting Mount Robson, het hoogste punt van de Canadese Rockies. we een stop in het Nairn Falls Provincial Park. Een kleine wandeling brengt ons tot de mooie watervallen die hun naam aan dit park geven. Overnachting in The Westin Resort & Spa, Whistler of gelijkwaardig. Via de panoramische Yellowhead Highway rijden we de provincie British Columbia binnen. Onderweg rijden we door de regio van Blue River, een bekende natuurlijke habitat van grizzly beren. Misschien spot u ze vanaf de bus, of u kan optioneel deelnemen aan een riviersafari van 1 uur onder begeleiding van een lokale ranger. (+/92 CAD). Overnachting in Lac Le Jeune Resort & Nature Center Kamloops of gelijkwaardig. Dag 8 Whistler Na het ontbijt verkennen we het centrum van Whistler. Hierna vult u zelf de dag verder in. U kan gaan wandelen op de vele wandelroutes, shoppen in de talrijke winkels van Whistler of samen met de gids deelnemen aan een optionele activiteit: stijg per watervliegtuig op vanaf Green lake en geniet van ongelooflijke uitzichten over de bergen van Whistler, de vele Olympische sites en een waterval die 230 m naar beneden valt. (+/- 108 CAD) Dag 9 Whistler Victoria We vervolgen onze weg en rijden van Whistler richting Victoria langs de panoramische sea-to-sky highway. Een Dag 7 Kamloops Whistler Ontbijt en vertrek naar Whistler. Vlak voor we Whistler binnenrijden maken prachtige route tussen de bergen en de zee. Onderweg stoppen we aan de Shannon watervallen. Om dit nog beter te kunnen waarnemen gaan we per kabelbaan in Squamish de hoogte in voor een uitzichtpunt. Hierna gaan we per ferry tot Nanaimo. Overnachting in Delta Victoria Ocean Pointe resort of gelijkwaardig. Dag 10 Victoria Victoria is een pittoresk havenstadje dat trots is op z n Brits koloniaal verleden. In de voormiddag verkent u de binnenstad van dit gezellige stadje en bezoekt u ook de Butchart Gardens, één van de prachtigste bloementuinen ter wereld. In de namiddag kan u optioneel deelnemen aan een walvissencruise van 3 uur. Tijdens deze tocht proberen we samen met een professionele naturalist de grijze walvis, de orka, de bultrug en de dwergvinvis te spotten. Daarnaast is er ook grote kans op het zien van zeeleeuwen, zeehonden en otters. (+/- 113 CAD)

4 Dag 11 Victoria Vancouver Ontbijt en vertrek naar Swartz Bay waar we een overzet nemen door de regio van de Gulf Islands. In Tsawwassen zetten we opnieuw voet aan wal op het vasteland van Canada. We komen aan in Vancouver, een magnifieke stad die geniet van een prachtige ligging tussen de Stille Oceaan en de bergen. Voor we de stad binnenrijden maken we een stop bij de spectaculaire Capilano hangbrug. Overnachting in Metropolitan Vancouver Hotel of gelijkwaardig. Dag 12 Vancouver Na het ontbijt gaan we op stadstour. We ontdekken verschillende plaatsen zoals English Bay, Granville Island, het historische Gastown, het levendige Chinatown en Stanley Park. Dit park is groter dan New York s Central Park en herbergt talrijke totempalen nabij de oceaan. In de late namiddag bent u vrij. Onze tip: ga even shoppen in de talrijke winkels en geniet van de voordelige Canadese dollar! Dag 13 Vancouver Brussel Na het ontbijt (in hotel of box) brengt de transfer u naar de luchthaven van Vancouver voor de vlucht terug naar Brussel. Dag 14 Brussel Aankomst in Brussel in de voormiddag. Reisdocumenten: Voor Belgen volstaat een internationaal paspoort geldig minimaal tot 1 dag na terugreis. Meer informatie op Visum Canada: Sinds 15 maart 2016 is een reisautorisatie verplicht voor alle reizigers die aankomen per vliegtuig. Meer info op (ongeveer 7$) Accommodatie: De voorgestelde hotels kunnen wijzigen in het geval dat het programma aangepast moet worden omwille van onvoorziene omstandigheden, zoals renovatiewerken of andere. Alternatief is steeds een gelijkwaardig hotel. De foto s zijn informatief. Uw kamer kan anders zijn dan die op de foto s. Vluchten: met Air Canada Gezondheid : Geen verplichte inentingen. De meest up-to-date informatie vindt u op Tijdsverschil: Alberta (Banff, Jasper, Calgary): -8u / British Columbia (Victoria, Vancouver, Kamloops): -9u Munteenheid: Canadese dollar 10 CAD = 6.81 EUR en 1 EUR = 1.46 CAD

5 1 Sheraton Cavalier Calgary Hotel Sheraton Cavalier Hotel Calgary ligt dicht bij de luchthaven. Elke kamer is uitgerust met een 32 flatscreen tv, ihome docking station, koffiemachine, minibar, een werktafel, een zithoek en een badkamer met luxe toiletartikelen en haardroger. In Carver's Steakhouse kan u uitstekend dineren. In de bar en lobby lounge kan u genieten van excellente wijnen en bieren en kleine hapjes. Uniek is het eigen waterpark met een zwembad, 2 reuze glijbanen, een kinderbad, hot tub en snack bar. Er is eveneens een spa met wellness behandelingen en een fitnesscenter. 2 Banff Caribou Lodge & Spa Dit verblijf ligt op wandelafstand van het centrum van Banff, omgeven door de bergen. De comfortabele kamers zijn uitgerust met gratis WiFi, flatscreentv, koffie-en theemaker, minikoelkast, kluisje, strijkijzer en -plank en haardroger. Het hotel is bekend om de luxe spafaciliteiten van de 'Red Earth Spa'. Tegen betaling kan u hier genieten van het warmwaterzwembad, stoombad, hydrotherapie en schoonheidsbehandelingen en de fitnessruimte. In de Keg Steakhouse & Bar kan u terecht voor ontbijt, lunch en avondeten. De winkels en restaurants van het centrum van Banff liggen op slechts 10 minuten lopen van de Banff Caribou Lodge. 3 Lake Louise Inn Dit hotel ligt verscholen tussen de weelderige bossen van nationaal park Banff in de Canadese Rockies en bevindt zich op wandelafstand van het dorp Lake Louise. Het biedt lokale pendeldiensten en gezellige kamers. Het centrum van Lake Louise biedt u unieke winkels en lokale restaurants. Als gast van Lake Louise Inn kunt u ontspannen in het overdekte zwembad of het bubbelbad. Op het terrein vindt u ook verschillende eetgelegenheden.

6 6 4 & 5 Piramid Lake Resort Jasper Dit resort ligt in het Nationaal Park Jasper in de Canadese Rockies en biedt kanoën, vissen en wandelen. Het resort beschikt over een privéstrand, eigen eetgelegenheden en kamers met een gashaard. Er is gratis WiFi beschikbaar in alle ruimtes. Het Jasper Pyramid Lake Resort beschikt over een fitnessruimte en een hot tub. In The Pines met panoramisch uitzicht op het resort kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Lac Le Jeune Resort & Nature Center Kamloops Lac Le Jeune Resort & Nature Centre bevindt zich op 20 minuten rijden ten westen van Kamloops op de weg naar Vancouver. De accommodatie biedt gratis WiFi en u kunt er kano's, kajaks en motorboten huren. Alle chalets en cottages van Lac Le Jeune Resort & Nature Centre zijn uitgerust met een bureau, een flatscreen-tv met satellietzenders en een eigen badkamer met haardroger en gratis toiletartikelen. In de omgeving kunt u tal van leuke activiteiten ondernemen, waaronder wildfotografie, vogels kijken, mountainbiken en wandelen. Het resort heeft een speeltuin en een recreatiecentrum met sportfaciliteiten voor. Het provinciale park Lac Le Jeune bevindt zich op 10 minuten lopen van dit resort en biedt een openbaar strand. De Coquihalla Highway ligt op 6 km afstand.

7 7 & 8 The Westin Resort & Spa, Whistler Dit hotel ligt op slechts 2 minuten lopen van de Whistler Blackcomb Gondola, en heeft een spa- en wellnesscentrum. De kamers beschikken elk over een keuken, een flatscreen-tv met kabelzenders, een open haard en een badkamer met een bad. U kunt er genieten van een buitenzwembad en 2 hot tubs. Na een dag in de buitenlucht kunt u ontspannen bij de stenen open haard in de FireRock Lounge. Er wordt een informeel dinermenu geserveerd met burgers, salades en schotels om te delen. U kunt ook terecht bij Grill & Vine voor een gevarieerde selectie wijnen en een snackmenu. Het Whistler Westin Resort and Spa beschikt over een fitnesscenter. 9 & 10 Delta Victoria Ocean Pointe Resort, Victoria Dit resort en spa ligt direct aan het water met uitzicht op de binnenhaven van Victoria, en beschikt over een binnenzwembad met zout water. Het stadscentrum van Victoria bereikt u te voet in 5 minuten vanaf de accommodatie. Delta Hotels by Marriott Victoria Ocean Pointe Resort heeft een bekroonde spa en moderne fitnessfaciliteiten. Er is in alle kamers gratis WiFi beschikbaar. 11&12 Verder beschikken alle kamers in het resort over een flatscreentv, 24-uursroomservice, koffiezetapparaten en een ipod-dock. Er zijn ook een bureau en een zithoek aanwezig. Metropolitan Vancouver Hotel Dit luxe hotel ligt in het centrum van Vancouver en heeft een eigen restaurant en een binnenzwembad met een glazen koepel. Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv. Het BC Place-stadion bevindt zich op 1 km afstand. De moderne kamers van het Metropolitan Hotel Vancouver hebben grote ramen en een balkon. U vindt er tevens een minibar en een koffiezetapparaat. Er is WiFi beschikbaar. Diva at the Met, het eigen restaurant van het Metropolitan, serveert hedendaagse internationale gerechten voor het ontbijt, de lunch en het diner. Het beschikt ook over een full-service bar met een wijnkelder.

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDER!

NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDER! NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDER! Dag 1: Brussel Calgary Uw vlucht Brussel - Calgary met Air Canada via Montreal vertrekt in de voormiddag. Aankomst in Calgary in de late namiddag. Verwelkoming door uw Nederlandstalige

Nadere informatie

Nederlandstalige begeleider!

Nederlandstalige begeleider! Nederlandstalige begeleider! Dag 1: Brussel Calgary Uw vlucht Brussel - Calgary met Air Canada via Montreal vertrekt in de voormiddag. Aankomst in Calgary rond 18u40. Verwelkoming door uw Nederlandstalige

Nadere informatie

BB GEPENSIONEERDEN NIAGARA FALLS EN WEST CANADA 15 26 JUNI

BB GEPENSIONEERDEN NIAGARA FALLS EN WEST CANADA 15 26 JUNI BB GEPENSIONEERDEN NIAGARA FALLS EN WEST CANADA 15 tot 26 JUNI 2014 1 Deze reis combineert de hoogtepunten van het immense land dat Canada is. Van de indrukwekkende Niagara watervallen en de grootstad

Nadere informatie

19-daagse familie reis West Canada

19-daagse familie reis West Canada Page 1 WEST CANADA 19-daagse familie reis West Canada Grizzlybeer, zwarte beer, grijze wolf, coyote, eland, wapiti, Amerikaanse bever, dikhoornschaap, wie door het ruige West-Canada reist kan ze zomaar

Nadere informatie

CANADA: DE NATIONALE PARKEN VAN HET WESTEN 2016

CANADA: DE NATIONALE PARKEN VAN HET WESTEN 2016 CANADA: DE NATIONALE PARKEN VAN HET WESTEN 2016 Overweldigende natuur, machtige gletsjers, majestueuze bergen, enzovoort. Je komt superlatieven te kort. Net als ogen om het te bekijken. Of geheugen om

Nadere informatie

www.src-cultuurvakanties.nl Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains

www.src-cultuurvakanties.nl Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains Winter in Canada Betoverende sneeuwlandschappen in de Rocky Mountains 11-daagse vliegreis Verzorging halfpension Verblijf in 4 hotels Rondreis 1375 km Hoogtepunten Banff N.P. en Jasper N.P. Sleighride

Nadere informatie

OFFERTE voor 2 personen. 22-Daagse reis van Calgary naar Vancouver Prijzen gebaseerd op reizen in juni 2010

OFFERTE voor 2 personen. 22-Daagse reis van Calgary naar Vancouver Prijzen gebaseerd op reizen in juni 2010 OFFERTE voor 2 personen 22-Daagse reis van Calgary naar Vancouver Prijzen gebaseerd op reizen in juni 2010 Arrangement inclusief: Retourvlucht met KLM: Amsterdam Calgary en Vancouver Amsterdam Luchthavenbelasting,

Nadere informatie

Programma WEST CANADA 27 augustus 13 september 2015

Programma WEST CANADA 27 augustus 13 september 2015 Programma WEST CANADA 27 augustus 13 september 2015 Reizen Spillemaeckers & 1 West Canada 27 augustus 13 september 2015 Dag 1: Vlucht Brussel Calgary Afspraak in de luchthaven van Zaventem voor check-in

Nadere informatie

VOORBEELD ROUTEBESCHRIJVING VANCOUVER VANCOUVER (ca. 3 weken)

VOORBEELD ROUTEBESCHRIJVING VANCOUVER VANCOUVER (ca. 3 weken) VOORBEELD ROUTEBESCHRIJVING VANCOUVER VANCOUVER (ca. 3 weken) Dag 1: Aankomst luchthaven Vancouver - Transfer naar hotel. Dag 2: Ophalen camper, Vancouver (23 km) - Ophalen camper bij verhuurlocatie van

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

West Canada. vanaf 2995,00. Een fascinerende combinatie Regenwouden wijngaarden Rocky Mountains. 14-daagse rondreis met een hollands tintje

West Canada. vanaf 2995,00. Een fascinerende combinatie Regenwouden wijngaarden Rocky Mountains. 14-daagse rondreis met een hollands tintje West Canada Een fascinerende combinatie Regenwouden wijngaarden Rocky Mountains vanaf 2995,00 14-daagse rondreis met een hollands tintje Canada Als men aan Canada denkt, denkt men aan oneindige vlakten,

Nadere informatie

Groepsreis Canada met PLUS Magazine

Groepsreis Canada met PLUS Magazine Groepsreis Canada met PLUS Magazine Dag 1 - Amsterdam - Vancouver Zaterdag 9 juni 2012 We vertrekken vanaf Schiphol met Air Transat naar Vancouver. Het voorlopige vluchtschema is als volgt: TS 373 Amsterdam

Nadere informatie

West Canada. vanaf 3195,00. Een fascinerende combinatie Regenwouden wijngaarden Rocky Mountains CANADA 150 JAAR!!!

West Canada. vanaf 3195,00. Een fascinerende combinatie Regenwouden wijngaarden Rocky Mountains CANADA 150 JAAR!!! West Canada Een fascinerende combinatie Regenwouden wijngaarden Rocky Mountains vanaf 3195,00 CANADA 150 JAAR!!! Canada Als men aan Canada denkt, denkt men aan oneindige vlakten, majestueuze bergen, glasheldere

Nadere informatie

dag 01 : BRUssel - VANCOUVER

dag 01 : BRUssel - VANCOUVER PRODUCT TOTEM PEAKS Uw reis in het westen van Canada zal gevuld zijn met prachtige steden zoals Vancouver en Victoria en kilometers met prachtige wegen langsheen gigantische bossen, uitgestrekte meren

Nadere informatie

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig:

Accommodatie Tijdens de reis zult u verblijven in onderstaande hotels of gelijkwaardig: Voorlopig reisprogramma: Dag 1: Vliegreis Amsterdam Accra Dag 2: Accra Dag 3: Plan Ghana projectbezoeken Dag 4: The Lake Volta, van Accra naar Akossombo (120 km) Dag 5 en 6: Plan Ghana projectbezoeken

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl

Team-Travel.nl Hoofdstraat 43 5481 AA Schijndel The Netherlands Tel: +31 40 71 12 412 info@team-travel.nl Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

West Canada 3245,- Een fascinerende combinatie. vanaf. p.p Regenwouden - wijngaarden - Rocky Mountains 14-daagse rondreis

West Canada 3245,- Een fascinerende combinatie. vanaf. p.p Regenwouden - wijngaarden - Rocky Mountains 14-daagse rondreis West Canada Een fascinerende combinatie vanaf 3245,- p.p Regenwouden - wijngaarden - Rocky Mountains 14-daagse rondreis West Canada Als men aan Canada denkt, denkt men aan oneindige vlakten, majestueuze

Nadere informatie

OFFERTE THE ROCKIES ACROSS THE BORDERS

OFFERTE THE ROCKIES ACROSS THE BORDERS OFFERTE THE ROCKIES ACROSS THE BORDERS REISCREATIES RONALD FRANKEN VASARIRUIMTE 28 ZOETERMEER UW CONTACTPERSOON Ronald Franken 06-31995266 ronald.franken@reiscreaties.nl 12-10-2017 UW RONDREIS Uw reis

Nadere informatie

GROEPSREIS WEST- CANADA TOUR 2019

GROEPSREIS WEST- CANADA TOUR 2019 GROEPSREIS WEST- CANADA TOUR 2019 Adembenemende tochten doorheen de Rocky Mountains, kennis maken met de levensstijl van de Canadezen. Canada een land als geen ander. Bijna een continent op zich dat een

Nadere informatie

Dagprogramma. Hotelrondreis Trans-Canada. Dag 1 - Aankomst Toronto. Dag 2 - Stadstour en bezoek Niagara watervallen. askja.nl

Dagprogramma. Hotelrondreis Trans-Canada. Dag 1 - Aankomst Toronto. Dag 2 - Stadstour en bezoek Niagara watervallen. askja.nl Dagprogramma Hotelrondreis Trans-Canada Een bijzonder complete en volledig verzorgde busrondreis met een internationaal gezelschap. Vanuit uw comfortabele touringcar geniet u van het uitzicht over het

Nadere informatie

Drive, Rail and Sail. Dag 1 - Aankomst in Vancouver. Dag 2 - Vancouver. Dag 3 - Vancouver - Harrison Hot Springs(129 km; 1 uur 40 minuten)

Drive, Rail and Sail. Dag 1 - Aankomst in Vancouver. Dag 2 - Vancouver. Dag 3 - Vancouver - Harrison Hot Springs(129 km; 1 uur 40 minuten) Drive, Rail and Sail Dag 1 - Aankomst in Vancouver Bij aankomst op in Vancouver kunt u uw huurauto ophalen bij het AVIS kantoor op de luchthaven van Vancouver. Vervolgens rijdt u naar uw hotel, het Century

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK

SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK Deze luxe heeft u verdient voor u special luxe aanbieding in deze prachtige villa s Profiteer hiervan!!!!!! SUPER DE LUXE AANBIEDING UBUD / NUSA LEMBONGAN / SEMINYAK PAKKET 13 DAGEN 2 PERSONEN 1.099,00

Nadere informatie

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto.

Na aankomst van de vlucht kan de huurauto worden opgehaald en rijdt men naar het hotel in Toronto. Reisvoorstel Brides run Niagara Falls augustus 2011 Vluchtschema: 09 augustus TS 351 Amsterdam Toronto 09.30-11.45 15 augustus TS 350 Toronto Amsterdam 18.30-07.45* OF 09 augustus KL 691 Amsterdam Toronto

Nadere informatie

ROCKY MOUNTAINS to PACIFIC OCEAN TOUR Vanaf Calgary. Stelt u zich eens voor...

ROCKY MOUNTAINS to PACIFIC OCEAN TOUR Vanaf Calgary. Stelt u zich eens voor... ROCKY MOUNTAINS to PACIFIC OCEAN TOUR Vanaf Calgary Stelt u zich eens voor... Dag 1: Na aankomst te Calgary luchthaven ontvangst door reisleiding en aansluitend transfer (i) naar het hotel in het centrum

Nadere informatie

THE VERY BEST OF THE WEST. Vanaf Calgary

THE VERY BEST OF THE WEST. Vanaf Calgary THE VERY BEST OF THE WEST Vanaf Calgary Stelt u zich eens voor Dag 1: Na aankomst te Calgary luchthaven ontvangst door reisleiding en aansluitend transfer (i) naar het hotel in Calgary nabij restaurants

Nadere informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie

Hotel Weisseespitze. Brochure: Hotel Weisseespitze. Algemeen. Accommodatie. Praktische informatie Hotel Weisseespitze Algemeen Het 4-sterren hotel Weisseespitze wordt omgeven door weiden, bossen en de prachtige bergen van de Tiroler Alpen. Het ligt in het hart van de ruige en schilderachtige Kaunervallei.

Nadere informatie

WEST-CANADA 16/09-01/10/2016 EIGEN BEGELEIDE GROEPSREIZEN

WEST-CANADA 16/09-01/10/2016 EIGEN BEGELEIDE GROEPSREIZEN WEST-CANADA 16/09-01/10/2016 EIGEN BEGELEIDE GROEPSREIZEN CANADA - NATUURLIJK MOOI Canada, het tweede grootste land ter wereld, kan terugvallen op tal van troeven. Het meest voor de hand liggend is de

Nadere informatie

dag 01 : BRUssel SEATTLE dag 02 : SEATTLE VANCOUVER

dag 01 : BRUssel SEATTLE dag 02 : SEATTLE VANCOUVER PRODUCT NORTH BY NORTHWEST Vertrek alle dagen vanaf 1 april tot 31 oktober. Graag stellen wij u deze rondreis voor, een ideale combinatie van de Amerikaanse en Canadese Rockies dit terwijl u langsheen

Nadere informatie

ROCKY MOUNTAINS TO PACIFIC OCEAN. Vanaf Vancouver

ROCKY MOUNTAINS TO PACIFIC OCEAN. Vanaf Vancouver ROCKY MOUNTAINS TO PACIFIC OCEAN Vanaf Vancouver Stelt u zich eens voor Dag 1: Na aankomst te Calgary luchthaven ontvangst door reisleiding en aansluitend transfer (i) naar het hotel in Calgary nabij restaurants

Nadere informatie

ROCKY MOUNTAIN EXPERIENCE

ROCKY MOUNTAIN EXPERIENCE PRODUCT ROCKY MOUNTAIN EXPERIENCE Vertrek elke dag van 1 mei tot 1 oktober. Geen vertrek mogeliijk tussen 25 en 28 juli. Van de azuurblauwe kustlijn van Vancouver via de rustige rijbanen naar de aangename

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: Team-Travel.nl Hoofdstraat Tel: +31 43 40 71 5481 12 412 AA Schijndel info@team-travel.nl The Netherlands 1. Hotel Royal Atlantis 2. Belconti Resort Hotel 3. Hotel IC Santai Hotel 4. Sherwood Breezes 5.

Nadere informatie

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken

ONTDEK KENIA. Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken ONTDEK KENIA Een 15 daagse privé safari Tourcode: LA-wonoken Gedetailleerd reisprogramma Dag 1: NAIROBI Diner Bij aankomst op Jomo Kenyatta International Airport wordt u opgewacht en verwelkomd door Woni

Nadere informatie

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND

INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND INDIVIDUELE VERKENNING VAN WEST-GROENLAND Tijdens deze 9-daagse rondreis verken je de mooiste plekken van West-Groenland. In Ilulissat verblijf je op individuele basis en kan je deelnemen aan verschillende

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Evenia Olympic Park 2. Hotel Urpi 3. Aqua Hotel Bertran Park 4. Marconfort Beach 5. Gran Hotel Cervantes Evenia Olympic Park Lloret de Mar OPTIE 1 Ligging: Dit hotel ligt in een rustig gedeelte van

Nadere informatie

Spectaculaire PLUStreinreis dwars door Canada

Spectaculaire PLUStreinreis dwars door Canada Spectaculaire PLUStreinreis dwars door Canada - Groepsreis Trans Canada per trein Enkele hoogtepunten: Bezoek aan Toronto en de Niagara Watervallen Treinreis inclusief 3 overnachtingen op The Canadian

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

Droomplekken West Canada incl. Vancouver Island

Droomplekken West Canada incl. Vancouver Island Dagprogramma Droomplekken West Canada incl. Vancouver Island Geniet van de Canadese gastvrijheid en heerlijke en uitgebreide ontbijten in Bed & Breakfasts of kies voor een verblijf in hotels. De combinatie

Nadere informatie

Junior: Canada. Canada, 21 dagen

Junior: Canada. Canada, 21 dagen Junior: Canada Canada, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Vancouver Dag 2 Vancouver - Shannon/Brandywine watervallen - Whistler Dag 3 Wistler Dag 4 Whistler Hat Creek Ranch - Cache Creek Dag 5 Cache

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

22-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: CANADA & ALASKA REISPERIODE:

22-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: CANADA & ALASKA REISPERIODE: 22-DAAGSE GROEPSRONDREIS NAAR: CANADA & ALASKA REISPERIODE: VRIJDAG 15 JUNI T/M VRIJDAG 06 JULI 2018 Canada & Alaska Een afwisselende reis door West Canada en Zuidoost Alaska. In Canada zullen we de provincies

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

Nederlandstalige begeleiding

Nederlandstalige begeleiding Nederlandstalige begeleiding Chicago en Eastern Canada 2016 Dag 1: Brussel Chicago Aankomst in de vroege namiddag in Chicago Internationale luchthaven. Verwelkoming door uw gids en transfer per bus naar

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap)

Groepsafaris in Afrika. 4 landen beleving. Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) 4 landen beleving Een 24 daagse groep safari (min. 4, max. 12 personen) (in internationaal gezelschap) Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma

Nadere informatie

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel.

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel. Méribel le Chalet Frankrijk Savoie - Méribel Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort Resort highlights Stel u voor... Een intiem, geraffineerd chalet in een wintersportplaats

Nadere informatie

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS

AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS AANBIEDING BALI 10, 17, 24 of 31 DAGEN VANAF 749,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTEL ONTBIJT EN TRANSFERS Hotel Bakungsari te Kuta Hotel Bakungs Beach te Tuban Ligging: In het centrum van Kuta en Tuban op enkele

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Dag tot dag beschrijving

Dag tot dag beschrijving Canada, 21 dagen Reisschema Dag 1 Amsterdam - Vancouver Dag 2 Vancouver - Shannon/Brandywine watervallen - Whistler Dag 3 Wistler Dag 4 Whistler Hat Creek Ranch - Cache Creek Dag 5 Cache Creek Sun Peaks

Nadere informatie

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS

LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS LUXE AANBIEDING BALI 17 DAGEN VANAF 1.399,00 INCLUSIEF VLIEGTICKET HOTELS MAISON AT C EN KOMANEKA SUITES INCLUSIEF ONTBIJT EN TRANSFERS HOTEL BOUTIQUE MAISON AT C & SPA**** Gratis upgrading naar Deluxe

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel:

Team-Travel.nl Hoofdstraat AA Schijndel The Netherlands Tel: 1. Hotel Urpi 2. Aqua Hotel Bertran Park 3. Marconfort Beach Club 4. Gran Hotel Cervantes OPTIE 1 Hotel Urpi Sabadell Ligging: Hotel Urpi is gelegen op 17km afstand van Barcelona en 20 km afstand van het

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe

Onze Hotels. Tirana - Hotel Rogner ***** - Luxe Onze Hotels Skanderbeg Tours heeft de hotels waarin u zal verblijven met zorg uitgekozen. Het zijn bijna allemaal kleinschalige operaties waar de kwaliteit en de legendarische Albanese gastvrijheid centraal

Nadere informatie

GREAT PARKS OF THE WEST

GREAT PARKS OF THE WEST PRODUCT GREAT PARKS OF THE WEST Vertrek elke dag van 1 mei tot 19 oktober. Met vertrek vanuit Vancouver kan uw avontuur volledig van start gaan, ga richting oosten langsheen de vallei van de Okanagan en

Nadere informatie

The Classic Western Canada â Rolstoelaangepaste rondreis

The Classic Western Canada â Rolstoelaangepaste rondreis The Classic Western Canada â Rolstoelaangepaste rondreis Algemeen Deze rondreis komt langs al het moois van West-Canada. Start in Vancouver en reis van de kust naar de binnenlanden en weer terug naar de

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen:

533,- Bij de reissom is inbegrepen: Bij de reissom is niet inbegrepen: 4 oktober 2017 Amsterdam Faro CND613 05:30 08:00 uur* 11 oktober 2017 Faro Amsterdam CND614 17:00 21:25 uur* * Vluchtschema staat tot een dag voor vertrek onder voorbehoud van wijzigingen. Prijs: 533,-

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s

Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s Hotel Sport Residenz Zillertal.**** s De Sport Residence Zillertal op het terrein van de nieuwe golfbaan in Uderns is een kleine, luxe wereld op zich. Het hoogkwalitatief boutique hotel in luxueuze lifestyle

Nadere informatie

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls

Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Namibië Groepsreis in kleine groep (max 8 p.) Austral Delights: Namibië en de Victoria Falls Windhoek - Sesriem - Sossusvlei - Swakopmund - Twyfelfontein - Etosha - Rundu - Kongola - Chobe - Victoria Falls

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

10-DAY EDMONTON ROCKIES WILDERNESS

10-DAY EDMONTON ROCKIES WILDERNESS 10-DAY EDMONTON ROCKIES WILDERNESS Edmonton, Jasper, Lake Louise, Banff, Hinton, Edmonton DAG 1 3 Edmonton Met ruim 50 jaarlijks terugkerende festivals, het grootste winkel- en entertainmentcomplex van

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Whistler vanuit de kabelbaan

Whistler vanuit de kabelbaan Hallo Allemaal, Wij zijn al weer drie weken thuis. Onze reis naar Canada en de VS was geslaagd. In de 46 dagen hebben wij maar vier dagen regen gehad en dan was het meestal buien. Canada is een mooi land

Nadere informatie

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-)

De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) in samenwerking met De prachtige Westkaap 13 nachten / 14 dagen Inclusief 7 keer golf Groepsreis Data: 4 17 Maart 2013 Prijs: 3995,- p.p. (korting niet golfer 376,-) Reisbeschrijving Dag 1, 04 maart Vlucht

Nadere informatie

Dagprogramma. Van de Rockies naar de Oceaan. Dag 1 - Aankomst in Calgary en ophalen huurauto. askja.nl

Dagprogramma. Van de Rockies naar de Oceaan. Dag 1 - Aankomst in Calgary en ophalen huurauto. askja.nl Dagprogramma Van de Rockies naar de Oceaan Maak kennis met de schitterende bergwereld van de Canadese Rockies en raak onder de indruk van de rijkdom van de natuur. Langs besneeuwde bergtoppen, helderblauwe

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal. Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata. In samenwerking met De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Blauwe Vogel Luxury Summerdeal Hotel Grecotel Filoxenia Resort**** Kalamata In samenwerking met êêêê Het Filoxenia Hotel ligt aan de voet van het Taygetosgebergte

Nadere informatie

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 25 Sep 2015 CITY BREAK BERGEN

North and Away - Travel Expert for the Nordic Countries dd. 25 Sep 2015 CITY BREAK BERGEN CITY BREAK BERGEN Bergen, de hoofdstad van het fjordengebied, heeft een gezellige kleinsteedse atmosfeer en uitstraling. De eerste huizen van Bergen werden gebouwd op Bryggen, de oude Hanzekade en nog

Nadere informatie

Grand Massif Samoëns Morillon

Grand Massif Samoëns Morillon Grand Massif Samoëns Morillon Frankrijk Haute Savoie - Samoëns Een vakantie in Grand Massif Samoëns Morillon voor een buitengewone familie wintersport Resort highlights Op het Plateau des Saix, op 75 minuten

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

Turkoise. Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos.

Turkoise. Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos. Turkoise Turks- en Caicoseilanden Turks and Caïcos Sorry kinderen, deze luxueuze tropische oase is alleen voor volwassenen! Resort highlights Relax on the most beautiful beach in the world Dive into paradise

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen

Privé Safaris in Afrika Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen Hoogtepunten van Oeganda Een 10 daagse groepsreis Min 4 max 12 personen U zoekt een unieke Afrikaanse ervaring dicht bij de natuur? Dan is Uganda de perfecte keuze dankzij de overvloed aan dieren, vriendelijke

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Product informatie. De Canada a la carte specialist

Product informatie. De Canada a la carte specialist De Canada a la carte specialist Product informatie QUEBEC IN BED & BREAKFAST vanaf 1614 14 dagen/12 nachten Dagelijks vertrek van 1 mei au 31 oktober 2016 Fly & Drive ROUTE DAG 1 : BRUSSEL MONTRÉAL Vertrek

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS

FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS FOTOGRAFIEREIS NAAR CANADA: HERFST IN DE ROCKY MOUNTAINS 12 dagen 21 sep 2019-02 okt 2019 Groepsreizen Fotogra e Workshops Landschapsreizen Canada staat bij heel wat natuurreizigers hoog op het verlanglijstje.

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1-31-10-2015 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. Afspraak aan de luchthaven in Antwerpen om 15h45, vertrek is voorzien om 16h00. We vertrekken vanuit

Nadere informatie

Dagprogramma. Vakantiehuisjes West Canada. Dag 1 - Aankomst in Vancouver. askja.nl

Dagprogramma. Vakantiehuisjes West Canada. Dag 1 - Aankomst in Vancouver. askja.nl Dagprogramma Vakantiehuisjes West Canada Ervaar de vrijheid in de natuur bij een verblijf in vakantiehuisjes West Canada op de mooiste locaties. In uw eigen cabin of chalet, compleet met keukentje, krijgt

Nadere informatie

BEST OF UGANDA 13 DAGEN

BEST OF UGANDA 13 DAGEN jessie@zeppelinreizen.be tel. : 0471 222 711 BEST OF UGANDA 13 DAGEN 1 VLUCHTEN SN 465 26NOV 3 BRUSSEL - ENTEBBE 10U25 22U50 SN 465 08DEC 3 ENTEBBE - BRUSSEL 23U50 06U05 Prijs per persoon taks incl : 636.17

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Hotel**** Mayrhofen www.wensbusinessevents.nl ski, summer & city Hotel: Hotel****, Mayrhofen- Oostenrijk ARRANGEMENT Registratiesysteem Aankomst: 21 januari 2017 Vertrek: 24 januari 2017 Prijs per persoon:

Nadere informatie

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten

Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Package 1. MamboViewPoint Basic 4 dagen - 3 nachten Je wordt opgehaald met de taxi in Mombo of Lushoto. Kijk je ogen uit tijdens deze prachtige en af en toe hobbelige rit. Eenmaal aangekomen bij MamboViewPoint

Nadere informatie

Vakantieclub Vayamundo Oostende

Vakantieclub Vayamundo Oostende Vakantieclub Vayamundo Oostende Algemeen Ontdek de Belgische kust! Vakantieclub Vayamundo Oostende is de perfecte uitvalsbasis om deze mooie regio te ontdekken en te genieten van zee en strand. De vakantieclub

Nadere informatie

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014

Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 Trainingskamp Barcelona 26 t/m 30 december 2014 5 dagen 4 overnachtingen verblijf op basis van volpension in Hotel Ciudad du Casteldefels Elke dag professionele training door onze specialisten Exclusieve

Nadere informatie

Canada: 2 21 juni 2016

Canada: 2 21 juni 2016 Canada: 2 21 juni 2016 Tips: - Kijk vooraf welk toestel wordt ingezet voor je vlucht per Air Transat. Niet in alle vliegtuigen is een persoonlijke entertainment systeem inclusief. - De verhuurlocaties

Nadere informatie

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD!

WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! WILDLIFE SHORTBREAK OP SPITSBERGEN - VERNIEUWD! Ontdek het allerbeste van Spitsbergen tijdens een hondensledetocht en tweedaagse sneeuwscootersafari op zoek naar ijsberen en andere arctische dieren. Je

Nadere informatie

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN...

15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... COSTA RICA MAART 2020 15 DAGEN VULKANEN, JUNGLE, WILDLIFE, NATUUR, WATERVALLEN, STRAND, DOLFIJNEN... Summer-themed tips and tricks for the whole family DAG 1 Vertrek vanuit Brussel of Amsterdam naar San

Nadere informatie