De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers!"

Transcriptie

1 De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! Burgemeester Groenenbergstraat 12, Driebruggen Vraagprijs ,- k.k. Woondromen waarmaken

2 Moderne hoekwoning met ruime kamers! Wilt u de komende jaren nog niet voor verrassingen komen staan qua onderhoud? Ben u opzoek naar een woning met 3 slaapkamers en een heerlijke tuin gelegen in een doodlopende straat? Kom dan snel kijken bij deze nog maar ca. 6 jaar oude woning! Deze hoekwoning heeft een sfeervolle ruime woonkamer met een grote raampartij aan de achterzijde wat voor een lichte frisse indruk zorgt. Op de verdiepingen heeft u drie royale slaapkamers. Driebruggen is een dorpskern, die samen met Bodegraven, Broekvelden, De Meije, Dronenwijk, Nieuwerbrug, Reeuwijk, Sluipwijk/Plassengebied, Waarder en Weideveld tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk behoort. Driebruggen is gelegen in een rustig, landelijke gebied met veel natuur- en recreatiemogelijkheden (de Reeuwijkse plassen op nog geen 15 minuten fietsafstand). De Randstad met alle grote steden is goed bereikbaar via de Rijksweg A12 welke op 3 kilometer afstand ligt. De naam Driebruggen is sinds het begin van de 16e eeuw in gebruik. Het was de dorpskern van het gerecht Lange Ruige Weide, welke naam als combinatie pas vanaf circa 1700 in zwang is. Het ligt voor de hand dat 'Driebruggen' verwijst naar een drietal bruggen. Algemeen wordt aangenomen dat hiermee de drie bruggen over de Grote of Dubbele Wiericke bedoeld worden, de Ruigeweidse brug of Hogebrug (in het gelijknamige buurtschap), de Langeweidse brug (de brug in de kern Driebruggen zelf) en de Wierickebrug in Nieuwerbrug. De feiten op een rij: - Jonge woning - Ruime slaapkamers - Direct te betrekken - Onderhoudsvriendelijke tuin met berging - Moderne keuken en badkamer Een woning kopen? Neemt u uw NVM-aankoopmakelaar mee?

3 Wonen Via de entree komt u in de ruime hal met garderobe, meterkast en toilet. Via hier komt u ook in de lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming waardoor u geen radiatoren in het zicht heeft en de kamer lekker op temperatuur blijft. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van inbouwapparatuur.

4 Slapen Via de trap vanuit de woonkamer komt u op de overloop. Hier heeft u toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel. Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping, hier heeft u een royale slaapkamer met hoge nok.

5

6 Buitenleven De achtertuin is gelegen op het noorden en is voorzien van een achterom en een vrijstaande houten schuur. Een heerlijke tuin om te ontspannen en te genieten van de zon.

7 Samen met de eigenaar van de woning hebben wij deze brochure zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in alle mogelijkheden die de woning biedt. Is er voldoende ruimte? Bevalt de omgeving u? Kortom: komt dit huis in aanmerking om uw nieuwe thuis te worden? We zijn benieuwd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie die specifiek op uw situatie van toepassing is. Vragen over de woning, de omgeving of praktische zaken als het gevolg van het aankooptraject. Achter in deze brochure vindt u alvast een overzicht van de meeste gestelde vragen over dit traject. Aarzelt u niet om voor verdere vragen contact met ons op te nemen. Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

8 Kenmerken Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten ,- k.k. In overleg Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, eind woning Bouwperiode 2011 Dakbedekking Dakpannen Oppervlaktes en inhoud Perceeloppervlakte 108 m² Gebruiksoppervlakte wonen 96 m² Inhoud 300 m³ Oppervlakte externe bergruimte 5 m² Indeling Aantal bouwlagen 3 Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Locatie Ligging Aan rustige weg In woonwijk Uitrusting Verwarmingssysteem Warmtebron Tuin aanwezig Heeft een dakraam Heeft ventilatie Centrale verwarming Vloerverwarming (gedeeltelijk) Gas Ja Ja Ja

9 Begane grond

10 Eerste verdieping

11 Tweede verdieping

12

13 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (broei)kas Voet droogmolen Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten - gordijnrails - gordijnen/vitrages - rolgordijnen - losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten:

14 Lijst van zaken - Koelkast Blijft achter Gaat mee - Vriezer - Gasfornuis - Keukenaccessoires Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires Toiletrolhouder Toiletbril Spiegels Badkameraccessoires Spiegels Kranen Doucheschermen Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Kan worden overgenomen NVT

15 Welkom in gemeente Bodegraven - Reeuwijk! Landelijk wonen, met de stad dichtbij! Midden in het Groene Hart ligt de gemeente Bodegraven Reeuwijk, een landelijke en groene gemeente. De grote steden Leiden, Rotterdam, Den Haag en Utrecht liggen allemaal op circa dertig kilometer afstand. Wonen in één van de mooie dorpen van deze gemeente is ideaal voor forensen die houden van rust en toch dicht bij de stad willen wonen. Bodegraven De charme van een dorp, met de pluspunten van een stad maakt Bodegraven - met haar inwoners - een fijne plaats om te wonen. In Bodegraven vindt u een bruisende winkelstraat, cultureel centrum het Evertshuis, veel sportaccommodaties en verschillende restaurants. De kaaspakhuizen kenmerken het dorp. Al sinds de Romeinse tijd speelt de handel in kaas een belangrijke rol in Bodegraven. Bodegraven heeft een NS-Station waar de stoptrein tussen Utrecht en Leiden stopt. Ook is er een busverbinding tussen Bodegraven, Reeuwijk en Gouda. Met de auto bereikt u gemakkelijk de uitvalswegen naar de A12 en N11. omgeving van Driebruggen leent zich bij uitstek voor een mooie fiets- of wandeltocht. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar de winkels in de kern van het dorp. Voor een dagje winkelen rijdt u gemakkelijk naar Gouda of Utrecht of zelfs naar Den Haag of Amsterdam. Met de buurtbus kunt u naar Bodegraven en Woerden, beide met een NS-station. Met dezelfde bus bereikt u ook de plaatsen Waarder, Nieuwerbrug, Zegveld en De Meije. Waarder Tussen Woerden en Driebruggen, direct aan de afrit van de A12, ligt het dorp Waarder. De Nederlands Hervormde Kerk, de oude school en een aantal boerderijen vormen de oude kern van het dorp. De laatste jaren is er veel nieuw gebouwd in Waarder: een basisschool, supermarkt en starterswoningen. In de Maximalocatie zijn appartementen voor senioren, een schoolgebouw en een naschoolse opvang gevestigd. Waarder ligt midden in het kenmerkende polderlandschap met zijn uitgestrekte weilanden, grazend vee en weteringen. Driebruggen De brug over de Dubbele Wiericke, de brug aan het einde van de dorpskern en de oude brug daar tussen in waar nu de slager is gevestigd zijn de drie bruggen waar het dorp waarschijnlijk haar naam aan te danken heeft. De prachtige, landelijke Nieuwerbrug Aan de Dubbele Wiericke, tussen Bodegraven en Woerden, ligt de kleine kern Nieuwerbrug. In Nieuwerbrug vindt u de laatste particuliere tolbrug van Europa. Sinds 1651 wordt hier tol geheven op de Oude Rijn, die dwars door het dorp stroomt.

16 Veel woningen en de kenmerkende monumentale boerderijen staan aan de Oude Rijn, wat zorgt voor schilderachtige en levendige uitzichten. Nieuwerbrug beschikt over aantal zeer goede restaurants zoals de Bruggemeester en Florijn. Reeuwijk - Brug Reeuwijk-Brug is met horeca, haventjes en recreatiecomplex Elfhoeven een favoriete plek voor (water)toeristen. In het nieuwe winkelcentrum Miereakker kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en een kop koffie of lunch bij Délifrance. De stad Gouda ligt op loop- en fietsafstand. Reeuwijk - Dorp Reeuwijk-Dorp ligt in de polders tussen Reeuwijk- Brug, Waddinxveen, Gouda en Bodegraven. De nieuwe woonwijk Reesvelt heeft gezorgd voor een toestroom van jonge inwoners. In het dorp vindt u een aantal winkels en een basisschool. Reeuwijk- Brug en Reeuwijk Dorp staan bekend om hun ligging aan de Reeuwijkse plassen. Als u woont in Reeuwijk is de kans groot dat uw woning aan water staat. De Reeuwijkse plassen zijn een geliefde plek voor plezierschippers. Het landschap rondom het plassengebied bestaat uit vlakke, open polders, doorsneden door lintvormige patronen van wegen, kaden en watergangen. De Reeuwijkse plassen en het natuurgebied om de plassen heen zijn uitermate geschikt voor alle vormen van watersport en recreatie. Tussen Gouda en Reeuwijk rijdt een bus waarmee u ook de buurtschappen Middelburg en Tempel, het Reeuwijkse plassengebied en de wijken Achterwillens en Bloemendaal in Gouda en het NS-Station in Gouda kunt bereiken.

17 Kent u al uw f inanciële kansen en mogelijkheden? En? Is dit de woning van uw dromen? We zijn benieuwd! Of uw woondroom haalbaar is, weet u als u een helder overzicht heeft van uw financiële mogelijkheden. Want welke hypotheek past er eigenlijk het beste bij uw situatie? Wat gebeurt er als u een nieuwe woning koopt, terwijl uw huidige woning nog niet is verkocht? Wat zijn de mogelijkheden als u nog geen vaste aanstelling heeft, of zzp-er bent? Kunnen die verbouwingskosten nu wel of niet bij de hypotheek worden opgenomen, en hoe zit het ook al weer met de hypotheekrenteaftrek? Veel vragen waar Opmaat financieel adviseur René Verlaan het antwoord op heeft. Hij staat voor u klaar om u te helpen uw financiële toekomstperspectief in kaart te brengen. Er is wellicht meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt! Neemt u gerust contact op met René voor een vrijblijvend adviesgesprek, vertrouwd op kantoor bij De Koning makelaars. Haven 7, 3441 AS Woerden T info@opmaatf inancieeladviseurs.nl inancieeladviseurs.nl Vol vertrouwen naar de toekomst

18 Geïnteresseerd in deze woning? Belangrijke informatie als u verder gaat: Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij alvast voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De Koning makelaars staan voor u klaar. Aarzel niet contact met ons op te nemen, we begeleiden u graag. Een bieding uitbrengen U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neem uw eigen NVM makelaar mee! Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De NVM makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Vaak gestelde vragen: Ik ben de eerste geïnteresseerde. Moet de makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, dat hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, nog niet. Een aanbieding gedaan door de verkoper per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met de verkoper de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een andere geïnteresseerde een afwijkend (tegen)bod doen. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt opnemen in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermelden, en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. Is bedenktijd en een waarborgsom altijd van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, indien hij deze koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper, een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van de woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

19 De Koning makelaars André de Koning Bert den Adel Remmie Cornelissen Suzanne Boer Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd! U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij zetten ons in om uw woondromen waar te maken. Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt. Bianca Bos biancabos@dekoningwonen.nl Emiel Weide emielweide@dekoningwonen.nl De Koning makelaars Haven AS Woerden woerden@dekoningwonen.nl De Koning makelaars doen nog meer Naast de makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks aan het werk om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.onder het label Buitengewoon Wonen hebben we samen met Fides makelaars uit Leiden de meest exclusieve woningen uit ons aanbod bijeengebracht. De Koning makelaars zijn kwaliteitsmakelaars met marketingexpertise, wij zijn aangesloten bij ERA en NVM. U vindt De Koning makelaars in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden.

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning

De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning De Koning makelaars presenteren: Royale vrijstaande woning Burgemeester Doormanstraat 28, Driebruggen Vraagprijs 399.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime vrijstaande woning met een grote tuin! Ruime vrijstaande

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers!

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met ruime kamers! Burgemeester Prinsenstraat 12, Driebruggen Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Moderne hoekwoning met ruime kamers! Wilt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin. Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra

De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin. Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning met zonnige tuin Kastanjelaan 61, Driebruggen 1.150,- per maand excl gas, water en elektra Nette uitgebouwde eengezinswoning Te huur voor bepaalde

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen aan de Oude Rijn!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen aan de Oude Rijn! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen aan de Oude Rijn! De Bree 33, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs 335.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vrijstaand wonen aan de Oude Rijn! Heeft u altijd

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nette tussenwoning in rustige buurt!

De Koning makelaars presenteren: Nette tussenwoning in rustige buurt! De Koning makelaars presenteren: Nette tussenwoning in rustige buurt! Wilgenlaan 52, Driebruggen Vraagprijs 209.000,- k.k. Woondromen waarmaken Nette tussenwoning in rustige buurt! Deze nette tussenwoning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht Jenneke E. Bijlhof 10, Waarder Vraagprijs 369.000 K.K. Woondromen waarmaken Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht over

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Tussenwoning met ruime tuin!

De Koning makelaars presenteren: Tussenwoning met ruime tuin! De Koning makelaars presenteren: Tussenwoning met ruime tuin! Kastanjelaan 71, Driebruggen Vraagprijs 189.500 K.K. Woondromen waarmaken Tussenwoning met ruime tuin in kindvriendelijke wijk! Bent u op zoek

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Driekamerappartement met fraai uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Driekamerappartement met fraai uitzicht De Koning makelaars presenteren: Driekamerappartement met fraai uitzicht Meester van Loostraat 1 B, Waarder Vraagprijs 199.000 K.K. Woondromen waarmaken Driekamerappartement met fraai uitzicht Een fantastisch

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime starterswoning!!

De Koning makelaars presenteren: Ruime starterswoning!! De Koning makelaars presenteren: Ruime starterswoning!! Kosterdijk 23 A, Waarder Vraagprijs 162.500 K.K. Woondromen waarmaken Ruime gezinswoning om mee te starten Wat een leuke, charmante (starters)woning

Nadere informatie

Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin!

Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! De Koning makelaars presenteren: Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! Burgemeester Prinsenstraat 4, Driebruggen Vraagprijs 180.000 K.K. Moderne eengezinswoning met heerlijke tuin! Unieke kans om

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning in kindvriendelijke wijk

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning in kindvriendelijke wijk De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning in kindvriendelijke wijk Kastanjelaan 10, Driebruggen Vraagprijs 225.000 k.k. Woondromen waarmaken Uitgebouwde tussenwoning in kindvriendelijke wijk

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! De Koning makelaars presenteren: Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven! Julianastraat 9, Bodegraven Vraagprijs 175.000 K.K. Woondromen waarmaken Een karakteristieke woning in hartje Bodegraven!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen ,- K.K.

De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen ,- K.K. De Koning makelaars presenteren: Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 19, Driebruggen 325.000,- K.K. Fraaie uitgebouwde hoekwoning met zonnige tuin! Op zoek naar een woning waar u

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne, perfect afgewerkte hoekwoning!

De Koning makelaars presenteren: Moderne, perfect afgewerkte hoekwoning! De Koning makelaars presenteren: Moderne, perfect afgewerkte hoekwoning! J.H. Kielastraat 1, Driebruggen Vraagprijs 325.000 K.K. Woondromen waarmaken Moderne, perfect afgewerkte hoekwoning! Bent u op zoek

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken!

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken! De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken! De Driesprong 13, Linschoten Vraagprijs 225.000 K.K. Woondromen waarmaken Moderne tussenwoning, zo te betrekken! Wonen in een mooie

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Voordelen van nieuwbouw, karakter van jaren '30

De Koning makelaars presenteren: Voordelen van nieuwbouw, karakter van jaren '30 De Koning makelaars presenteren: Voordelen van nieuwbouw, karakter van jaren '30 Kerkstraat 132 A, Bodegraven 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Voordelen van nieuwbouw, karakter van jaren '30 Het karakteristieke

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Volledig gerenoveerde eengezinswoning

De Koning makelaars presenteren: Volledig gerenoveerde eengezinswoning De Koning makelaars presenteren: Volledig gerenoveerde eengezinswoning Emmakade 94, Bodegraven Vraagprijs 217.500 K.K. Woondromen waarmaken Volledig gerenoveerde karaktervolle eengezinswoning Wat een charmante

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime tussenwoning met zonnige tuin!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime tussenwoning met zonnige tuin! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime tussenwoning met zonnige tuin! Gruttolaan 23, Driebruggen Vraagprijs 249.000 K.K. Woondromen waarmaken Zeer ruime tussenwoning met zonnige tuin! Bent u op zoek

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met zonnige tuin!

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met zonnige tuin! De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met zonnige tuin! Schagen 43, Linschoten Vraagprijs 280.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime tussenwoning met zonnige tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-onder-1 kap woning met ruime garage!

De Koning makelaars presenteren: 2-onder-1 kap woning met ruime garage! De Koning makelaars presenteren: 2-onder-1 kap woning met ruime garage! Houtwerf 1, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs 350.000,- k.k. Woondromen waarmaken 2-onder-1 kap woning met ruime garage! Een geweldig

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraai 3-kamer appartement met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Fraai 3-kamer appartement met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Fraai 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Prinses Maximalaan 33, Waarder Vraagprijs 235.000 K.K. Woondromen waarmaken Fraai 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Bent

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime, uitgebouwde tussenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Ruime, uitgebouwde tussenwoning! De Koning makelaars presenteren: Ruime, uitgebouwde tussenwoning! De Duiker 64, Linschoten Vraagprijs 239.500 K.K. Woondromen waarmaken Ruime, uitgebouwde tussenwoning op een leuke locatie! Bent u op zoek

Nadere informatie

Jonge hoekwoning met fijne tuin aan het water!

Jonge hoekwoning met fijne tuin aan het water! De Koning makelaars presenteren: Jonge hoekwoning met fijne tuin aan het water! Abeelhof 11, Driebruggen Vraagprijs 230.000 K.K. Dé ideale woning voor het jonge gezin Deze moderne hoekwoning is dé ideale

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Prachtige vrijstaande woning aan het water!

De Koning makelaars presenteren: Prachtige vrijstaande woning aan het water! De Koning makelaars presenteren: Prachtige vrijstaande woning aan het water! Prins Bernhardstraat 80, Waarder Vanafprijs 395.000 K.K. Woondromen waarmaken Prachtige vrijstaande woning aan het water! Unieke

Nadere informatie

Wonen en werken op een schitterende locatie!

Wonen en werken op een schitterende locatie! De Koning makelaars presenteren: Wonen en werken op een schitterende locatie! Kerkweg 52, Driebruggen Vraagprijs 570.000 K.K. Wonen en werken in de leuke dorpskern van Driebruggen Deze charmante woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karaktervol wonen aan de Rijn!

De Koning makelaars presenteren: Karaktervol wonen aan de Rijn! De Koning makelaars presenteren: Karaktervol wonen aan de Rijn! Weijland 57, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs woning 425.000,- k.k. Vraagprijs perceel water 15.000,- k.k. Woondromen waarmaken Karaktervol

Nadere informatie

Ruime gezinswoning in een rustige straat

Ruime gezinswoning in een rustige straat De Koning makelaars presenteren: Ruime gezinswoning in een rustige straat Wilgenlaan 10, Driebruggen Vraagprijs 215.000 K.K. Ruime gezinswoning in een rustige straat Deze woning, gelegen aan de Wilgenlaan

Nadere informatie

Moderne, fraai afgewerkte gezinswoning!

Moderne, fraai afgewerkte gezinswoning! De Koning makelaars presenteren: Moderne, fraai afgewerkte gezinswoning! Burgemeester Groenenbergstraat 3, Driebruggen Vraagprijs 175.000 K.K. Moderne, fraai afgewerkte gezinswoning! Ruimte en comfort

Nadere informatie

Lichte tussenwoning in een rustige wijk!

Lichte tussenwoning in een rustige wijk! De Koning makelaars presenteren: Lichte tussenwoning in een rustige wijk! Prinses Irenestraat 6, Waarder Vraagprijs 219.000 K.K. Lichte tussenwoning in een rustige wijk! Ruimte en licht Wilt u wonen in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen met rust, ruimte en comfort!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen met rust, ruimte en comfort! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen met rust, ruimte en comfort! Prins Johan Frisostraat 1, Waarder Vraagprijs 598.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vrijstaand wonen met rust, ruimte en comfort!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Gezellige en zeer net onderhouden tussenwoning

De Koning makelaars presenteren: Gezellige en zeer net onderhouden tussenwoning De Koning makelaars presenteren: Gezellige en zeer net onderhouden tussenwoning Oceaanwater 12, Houten Vraagprijs 265.000 K.K. Woondromen waarmaken Op een kindvriendelijke plek.. De gezellige woningen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Luxueuze eengezinswoning midden in Groene Hart!

De Koning makelaars presenteren: Luxueuze eengezinswoning midden in Groene Hart! De Koning makelaars presenteren: Luxueuze eengezinswoning midden in Groene Hart! De Groendijck 35 B, Driebruggen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Luxueuze eengezinswoning midden in het Groene

Nadere informatie

Ruime gezinswoning met 6 slaapkamers!

Ruime gezinswoning met 6 slaapkamers! De Koning makelaars presenteren: Ruime gezinswoning met 6 slaapkamers! Beemdgras 5, Bodegraven Vraagprijs 425.000 K.K. Half vrijstaande woning met extra kamer op de begane grond Wonen in een ruime goed

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Direct te betrekken gezinswoning! J.H. Kielastraat 7, Driebruggen. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Direct te betrekken gezinswoning! J.H. Kielastraat 7, Driebruggen. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Direct te betrekken gezinswoning! J.H. Kielastraat 7, Driebruggen Vraagprijs 299.000 K.K. Direct te betrekken gezinswoning! Moderne, ruime woning Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met zonnige tuin!

De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met zonnige tuin! De Koning makelaars presenteren: Moderne hoekwoning met zonnige tuin! Burgemeester Groenenbergstraat 11, Driebruggen Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Titel Moderne hoekwoning met zonnige

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde tussenwoning op rustige plaats!

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde tussenwoning op rustige plaats! De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde tussenwoning op rustige plaats! Graaf Albrechtstraat 26, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs 225.000 k.k. Woondromen waarmaken Uitgebouwde tussenwoning op rustige

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op groot perceel!

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op groot perceel! De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op groot perceel! Wederik 15, Reeuwijk Vraagprijs 250.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime hoekwoning op groot perceel! Wilt u wonen in een ruime hoekwoning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime en sfeervolle tussenwoning! Koningin Julianastraat 15, Waarder. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruime en sfeervolle tussenwoning! Koningin Julianastraat 15, Waarder. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruime en sfeervolle tussenwoning! Koningin Julianastraat 15, Waarder Vraagprijs 215.000 K.K. Ruime en sfeervolle tussenwoning! Licht en ruimte Deze woning is ideaal als

Nadere informatie

Landelijk en vrijstaand wonen in de Meije!

Landelijk en vrijstaand wonen in de Meije! De Koning makelaars presenteren: Landelijk en vrijstaand wonen in de Meije! Meije 99, Bodegraven Vraagprijs 900.000 K.K. Landelijk en vrijstaand wonen op een royaal perceel in de Meije Wat een gave kans

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum!

De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! De Koning makelaars presenteren: 2-kamer appartement in het centrum! Voorstraat 38 I, Woerden 637,- per maand Woondromen waarmaken Twee kamer appartement in het centrum van Woerden! Het betreft een onzelfstandige

Nadere informatie

Keurige tussenwoning op een rustige locatie!

Keurige tussenwoning op een rustige locatie! De Koning makelaars presenteren: Keurige tussenwoning op een rustige locatie! Sierkersstraat 10, Driebruggen Vraagprijs 219.000 K.K. Keurige tussenwoning op een rustige locatie! Ruimte en rust Deze goed

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval

De Koning makelaars presenteren: Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval De Koning makelaars presenteren: Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval Mozartlaan 87, Waddinxveen Vraagprijs 219.000,- k.k. Woondromen waarmaken Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval Bijzonder

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

TE KOOP. Het Jaagpad K.K HA Linschoten

TE KOOP. Het Jaagpad K.K HA Linschoten Het Jaagpad 41 3461 HA Linschoten TE KOOP 249.500 K.K. Het Jaagpad 41 3461 HA Linschoten Inleiding Altijd al willen wonen in een goed onderhouden ruime hoekwoning in de wijk Overvliet? Dan is Het Jaagpad

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs TE KOOP 280.000 K.K. FactorNoord Makelaars & Taxateurs drs. S. Dokkum van Tuinenleane 54 9103 PS Dokkum 0519-220708 dokkum@factornoord.nl Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Inleiding

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met vrij uitzicht! Londenlaan 10, Woerden Vraagprijs 250.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime tussenwoning met vrij uitzicht! Zoekt u een nette tussenwoning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Leuke tussenwoning aan de rand van het centrum!

De Koning makelaars presenteren: Leuke tussenwoning aan de rand van het centrum! De Koning makelaars presenteren: Leuke tussenwoning aan de rand van het centrum! Prinsenlaan 45 A, Woerden Vraagprijs 225.000 K.K. Woondromen waarmaken Leuke tussenwoning aan de rand van het centrum! Bent

Nadere informatie

Vrijstaande rietgedekte villa met garage!

Vrijstaande rietgedekte villa met garage! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande rietgedekte villa met garage! Hoge Rijndijk 51 d, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs 650.000 K.K. Vrijstaand wonen met garage en riante tuin op het zuiden!

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op een leuke plek!

De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op een leuke plek! De Koning makelaars presenteren: Ruime hoekwoning op een leuke plek! Chiantigaard 28, Woerden Vraagprijs 262.500 K.K. Woondromen waarmaken Ruime hoekwoning op een leuke plek! Bent u op zoek naar een ruime

Nadere informatie

TE KOOP. De Jongstraat K.K HT Linschoten

TE KOOP. De Jongstraat K.K HT Linschoten De Jongstraat 39 3461 HT Linschoten TE KOOP 275.000 K.K. De Jongstraat 39 3461 HT Linschoten Inleiding Nu in de verkoop op een unieke locatie, deze prachtige hoekwoning met vrij uitzicht over de weilanden.

Nadere informatie

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Hollandscheveld, goed onderhouden helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

TE KOOP. Middenweg 94 169.000 K.K. 9468 GD Annen. Noordsij Makelaardij. Oosteinde 14 9431 AV 06-53305360 info@noordsijmakelaardij.

TE KOOP. Middenweg 94 169.000 K.K. 9468 GD Annen. Noordsij Makelaardij. Oosteinde 14 9431 AV 06-53305360 info@noordsijmakelaardij. TE KOOP 169.000 K.K. Noordsij Makelaardij Oosteinde 14 9431 AV 06-53305360 info@noordsijmakelaardij.nl Middenweg 94 9468 GD Annen Middenweg 94 9468 GD Annen Inleiding Netjes onderhouden hoekwoning met

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier!

De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! De Koning makelaars presenteren: Ruime woning gelegen in het Schilderskwartier! Willem Tholenstraat 3, Woerden Vraagprijs 215.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime eengezinswoning gelegen in het Schilderskwartier!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Gelijkvloers wonen in een groene omgeving!

De Koning makelaars presenteren: Gelijkvloers wonen in een groene omgeving! De Koning makelaars presenteren: Gelijkvloers wonen in een groene omgeving! Meester Pieter van Vollenhovenstraat 8, Waarder Vraagprijs 435.000 K.K. Woondromen waarmaken Gelijkvloers wonen in een groene

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen op fantastische locatie!

De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen op fantastische locatie! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaand wonen op fantastische locatie! Linschoterweg 28, Woerden Vraagprijs 435.000,- k.k. Woondromen waarmaken Karakteristiek vrijstaand wonen op een ruim perceel Karakteristiek

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met royale tuin

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met royale tuin De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met royale tuin Goudseweg 167, Bodegraven Vraagprijs 299.000 K.K. Woondromen waarmaken Sfeervolle jaren '30 twee-onder-één-kap woning met royale

Nadere informatie

TE KOOP. Daniël Ruynemanstraat K.K GW Deventer

TE KOOP. Daniël Ruynemanstraat K.K GW Deventer Daniël Ruynemanstraat 19 7425 GW Deventer TE KOOP 182.500 K.K. Daniël Ruynemanstraat 19 7425 GW Deventer Inleiding In de kindvriendelijke wijk Steinvoorde, op loopafstand van het winkelcentrum "de vijfhoek"

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Charmante woning aan de rand van het centrum!

De Koning makelaars presenteren: Charmante woning aan de rand van het centrum! De Koning makelaars presenteren: Charmante woning aan de rand van het centrum! Johan de Wittlaan 37, Woerden Vraagprijs 219.000 K.K. Woondromen waarmaken Charmante woning aan de rand van het centrum! Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Broekemastraat K.K DM Diever. Noordsij Makelaardij. Oosteinde AV

TE KOOP. Broekemastraat K.K DM Diever. Noordsij Makelaardij. Oosteinde AV TE KOOP 189.500 K.K. Noordsij Makelaardij Oosteinde 14 9431 AV 06-53305360 info@noordsijmakelaardij.nl Broekemastraat 56 7981 DM Diever Broekemastraat 56 7981 DM Diever Inleiding Nette ruime gezinswoning

Nadere informatie

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k.

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k. JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND 170.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op zoek naar ruimte voor een zeer aantrekkelijke prijs? AARZEL NIET en BEL voor een afspraak. Zeer karakteristiek, ruime vrijstaand woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne, lichte gezinswoning op gewilde locatie!

De Koning makelaars presenteren: Moderne, lichte gezinswoning op gewilde locatie! De Koning makelaars presenteren: Moderne, lichte gezinswoning op gewilde locatie! Vierwoudstedenmeer 5, Woerden Vraagprijs 315.000 K.K. Woondromen waarmaken Moderne, lichte gezinswoning op gewilde locatie!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder royaal appartement aan de 'Oude Rijn'! Bruggemeestersstraat 10-12, Nieuwerbrug Vraagprijs: 500.

De Koning makelaars presenteren: Bijzonder royaal appartement aan de 'Oude Rijn'! Bruggemeestersstraat 10-12, Nieuwerbrug Vraagprijs: 500. De Koning makelaars presenteren: Bijzonder royaal appartement aan de 'Oude Rijn'! Bruggemeestersstraat 10-12, Nieuwerbrug Vraagprijs: 500.000,- Bijzonder appartement op fantastische plek aan de Oude Rijn!

Nadere informatie

Licht afgewerkte eengezinswoning aan het water!

Licht afgewerkte eengezinswoning aan het water! De Koning makelaars presenteren: Licht afgewerkte eengezinswoning aan het water! Hof van Waarder 48, Waarder Vraagprijs 235.000 K.K. Licht afgewerkte eengezinswoning aan het water! Heerlijk rustig wonen

Nadere informatie

GERARD VAN KUIJLSTRAAT WD GORINCHEM K.K.

GERARD VAN KUIJLSTRAAT WD GORINCHEM K.K. GERARD VAN KUIJLSTRAAT 19 4206 WD GORINCHEM 249.000 K.K. INLEIDING GERARD VAN KUIJLSTRAAT 19, 4206 WD GORINCHEM Op een fijne locatie in de Lingewijk is gelegen deze fraaie hoekwoning met 3 royale slaapkamers,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Majestueuze woning bij de Oude Rijn

De Koning makelaars presenteren: Majestueuze woning bij de Oude Rijn De Koning makelaars presenteren: Majestueuze woning bij de Oude Rijn Weijland 60, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs 520.000 K.K. Woondromen waarmaken Karakteristiek wonen nabij grote steden aan de Oude

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke tussenwoning aan het water

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke tussenwoning aan het water De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke tussenwoning aan het water Linschoterweg 15, Woerden Vraagprijs 235.000 K.K. Woondromen waarmaken Karakteristieke jaren '20 woning Altijd al gedroomd om

Nadere informatie

TE KOOP. Beatrixlaan K.K CD Harmelen

TE KOOP. Beatrixlaan K.K CD Harmelen Beatrixlaan 37 3481 CD Harmelen TE KOOP 229.000 K.K. Beatrixlaan 37 3481 CD Harmelen Inleiding Leuke tussenwoning met zonnige tuin op het zuiden. De woning is goed onderhouden en kan van binnen naar eigen

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

Moderne woning in het historische Oudewater!

Moderne woning in het historische Oudewater! De Koning makelaars presenteren: Moderne woning in het historische Oudewater! Regina Pacisstraat 21, Oudewater Vraagprijs 267.500 K.K. Moderne woning in het historische Oudewater! Wil jij wonen in het

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Lichte maisonnette met riant dakterras

De Koning makelaars presenteren: Lichte maisonnette met riant dakterras De Koning makelaars presenteren: Lichte maisonnette met riant dakterras Rietveld 5 G, Woerden Vraagprijs 192.500 K.K. Woondromen waarmaken Lichte maisonnette met riant dakterras Vanaf de bank of uw luie

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DE VALLEI 27 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DE VALLEI 27 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een verrassend ruime en lichte TUSSENWONING met aangebouwde stenen berging en carport. Deze woning staat op een perceel van 256 m2 eigen

Nadere informatie

TE KOOP. De Bolten K.K NJ Drachten

TE KOOP. De Bolten K.K NJ Drachten De Bolten 11 9202 NJ Drachten TE KOOP 125.000 K.K. De Bolten 11 9202 NJ Drachten Inleiding Op rustige woonstand, in de kindvriendelijke woonwijk De Venen gelegen, gemoderniseerde tussenwoning met aangebouwde

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer sfeervolle hoekwoning nabij het centrum

De Koning makelaars presenteren: Zeer sfeervolle hoekwoning nabij het centrum De Koning makelaars presenteren: Zeer sfeervolle hoekwoning nabij het centrum Singel 19, Woerden Vraagprijs 225.000 K.K. Woondromen waarmaken Zeer sfeervolle hoekwoning nabij het centrum Wonen op steenworpafstand

Nadere informatie

Vrijstaande semi-bungalow met garage!

Vrijstaande semi-bungalow met garage! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande semi-bungalow met garage! Korte Waarder 24, Nieuwerbrug aan den Rijn Vraagprijs 475.500 K.K. Vrijstaande semi-bungalow met garage! Wonen in een vrijstaande

Nadere informatie

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k.

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k. VELDRAAI 12 NIEUWEROORD Vraagprijs 169.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer nette tussenwoning uit 2015 gelegen in een rustige woonwijk met tuin op het Zuiden. Op slechts 1 km afstand ligt het dorp Noordscheschut

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Lichte tussenwoning in kindvriendelijke wijk!

De Koning makelaars presenteren: Lichte tussenwoning in kindvriendelijke wijk! De Koning makelaars presenteren: Lichte tussenwoning in kindvriendelijke wijk! Duinroosweide 20, Woerden Vraagprijs 225.000,- k.k. Woondromen waarmaken Lichte tussenwoning in kindvriendelijke wijk! Een

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. Factornoord Dokkum. drs. S. van Tuinenleane PS Dokkum

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. Factornoord Dokkum. drs. S. van Tuinenleane PS Dokkum TE KOOP 280.000 K.K. Factornoord Dokkum drs. S. van Tuinenleane 54 9103 PS Dokkum 0519220708 dokkum@factornoord.nl Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Inleiding Vrijstaand herenhuis

Nadere informatie

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. NIJSTUKKEN 126 ASSEN Vraagprijs 120.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan een rustige straat, aan de rand van de wijk Peelo gelegen TUSSENWONING met aangebouwde berging en parkeergelegenheid op eigen terrein,

Nadere informatie

K.K. HOOILANDSTRAAT XJ ZWOLLE

K.K. HOOILANDSTRAAT XJ ZWOLLE HOOILANDSTRAAT 46 8043 J ZWOLLE Prachtige woonhuis op kindvriendelijke geliefde locatie in de wijk Stadshagen! Met veel gezelligheid, sfeer en vooral ruimte... 289.000 K.K. INLEIDING HOOILANDSTRAAT 46,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Keurig 3-kamer appartement met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Keurig 3-kamer appartement met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Keurig 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Sleper 40, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Keurig 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Bent u op

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

TARWEHULLEN 66 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

TARWEHULLEN 66 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. TARWEHULLEN 66 ASSEN Vraagprijs 149.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een verrassende EINDWONING met vrijstaande houten berging. Deze starterswoning is gelegen op 106 m2 eigen grond en heeft een onderhoudsvriendelijke

Nadere informatie

Leuke woning in Wormerveer met heerlijke tuin op het zuiden!

Leuke woning in Wormerveer met heerlijke tuin op het zuiden! Leuke woning in Wormerveer met heerlijke tuin op het zuiden! Wormerveer, Cor Bruijnweg 19 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Bent u op zoek naar een leuk huis voor een betaalbare

Nadere informatie