CulturA Shared Services. Gespecialiseerde en hoog kwalitatieve dienstverlening

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CulturA Shared Services. Gespecialiseerde en hoog kwalitatieve dienstverlening"

Transcriptie

1 CulturA Shared Services Gespecialiseerde en hoog kwalitatieve dienstverlening n of diensten? Neem dan contact met ons op: edservices.nl - Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) info@culturashar

2

3 CulturA Shared Services CulturA Shared Services is een gespecialiseerde en hoog kwalitatieve dienstverlener voor musea en podia (theaters en concertzalen). Musea, theaters en concertzalen beschikken vaak niet over de specifieke expertise die nodig is om allerlei ondersteunende activiteiten op het gewenste niveau te realiseren. CulturA Shared Services helpt musea en podia om minder tijd en energie te besteden aan deze randvoorwaardelijke onderwerpen en meer tijd over te houden voor de primaire taak van hun ondernemerschap: het programmeren en onder het publiek brengen van kunst. Ontzorgen en meer ruimte voor het eigen ondernemerschap is het motto van CulturA Shared Services. CulturA Shared Services biedt op dit moment de volgende diensten: 1. Salarisadministratie 2. Financiële administratie 3. HR-Services 4. Gebouwbeheer 5. Collectieve inkoop Daarnaast is CulturA Shared Services bezig met een onderzoek naar verdere integratie van boeking-, planning- en administratieve systemen.

4 Salarisadministratie Salarisadministratie is tijdrovend en ingewikkeld. Door CulturA Shared Services in te schakelen hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. Wij verzorgen deze taken al voor meer dan 4000 medewerkers in, met name, de Sport-, Welzijns- en Recreatiebranche. Geavanceerd personeelsinformatiesysteem CulturA Shared Services beschikt over een zeer modern en geavanceerd personeelsinformatiesysteem. U kunt het realtime systeem 7 dagen per week, 24 uur per dag bereiken om de gegevens van uw medewerkers te bekijken en te beheren. All-in Salarisadministratie CulturA Shared Services verzorgt voor u de volledige salarisadministratie: van loonstroken en salarisbetaling tot aangifte van sociale verzekeringen en loonheffingen. Voor uw salarisadministratie heeft u een vaste contactpersoon Kiezen voor betrouwbaarheid en tijd CulturA Shared Services biedt u de specialisten die nodig zijn voor een hoogwaardige personeelsadministratie, zodat u beter inzicht krijgt in loonkosten en afdrachten én meer tijd over heeft voor andere werkzaamheden. U kunt vertrouwen op de zekerheid van een betrouwbare salarisadministratie.

5 Financiële administratie U moet kunnen beschikken over een transparante, tijdige en betrouwbare financiële administratie, die u tijdig en deskundig inzicht geeft in uw financiële prestaties. CulturA Shared Services helpt u hierbij. Betrouwbaar en deskundig CulturA Shared Services is een betrouwbare en deskundige partner voor uw financiële administratie. Wij weten precies hoe u voldoet aan alle geldende regelgeving. We kennen de aandachtspunten en de fijne kneepjes van het vak. Keuzevrijheid U bepaalt bij CulturA Shared Services zelf waarvoor u onze financiële specialisten wilt inschakelen. U kunt kiezen voor de verschillende vormen van dienstverlening: All-in administratie Administratieve ondersteuning. All-in administratie Bij dit pakket voert CulturA Shared Services de belangrijkste administratieve taken uit. De basis voor dit pakket is een formule die al jarenlang succesvol is en is gebaseerd op een nauwe samenwerking tussen de instelling en onze centrale organisatie. Daardoor kunnen we steeds voldoen aan uw actuele wensen en komen we samen tot de beste resultaten. Lokaal verzorgt uw eigen administratief medewerker de aanlevering van de financiële gegevens. Uw eigen financieel specialist bij CulturA Shared Services behandelt en verwerkt deze gegevens. U heeft dus de zekerheid van een deskundige afdeling, die achter u staat. Door onze uniforme werkwijze hoeft u zich geen zorgen te maken over de continuïteit van uw administratie. U ontvangt maand- en/of kwartaalrapportages, waarmee u uitgebreid inzicht krijgt in uw financiële situatie. Tevens verzorgen wij de jaarrekening voor u.

6 Administratieve ondersteuning Administratieve ondersteuning is een vorm van dienstverlening met meer verantwoordelijkheid voor u. Uw administrateur verzorgt dan namelijk zelf de administratie. CulturA Shared Services helpt uw administrateur met het rapporteren en het samenstellen van de jaarrekening. Het pakket biedt u daarnaast mogelijkheden om terug te vallen op CulturA Shared Services als u tijdelijk meer ondersteuning nodig heeft. Is er bijvoorbeeld een vacature of een zieke, dan neemt u contact met ons op om onze gespecialiseerde krachten in te huren. Zij helpen u graag op elk gewenst niveau. Dashboard en financiële sturing Of u nu kiest voor de all-in aanpak of voor de administratieve ondersteuning, in beide gevallen krijgt u toegang tot het online managementinformatiesysteem van CulturA Shared Services. Daarmee heeft u 7 dagen per week 24 uur per dag toegang tot uw administratie. Daardoor bent u altijd op de hoogte van de actuele financiële stand van zaken, allereerst op hoofdlijn, maar indien nodig ook op grootboekniveau. Zo kunt u altijd tijdig bijsturen.

7

8

9 HR-Services Of het nu gaat om operationele, tactische of strategische vraagstukken op het brede gebied van Human Resources: CulturA Shared Services heeft alle kennis en ervaring op deze terreinen in huis. Professionele HR-Servicedesk CulturA Shared Services is een fulltime aanspreekpunt voor alle vragen op het brede HR vakgebied, waaronder verzuim, opleiding, arbeidsrecht, werving & selectie, HR-instrumenten, arbeidsvoorwaarden, arbeidsconflicten, personeelsvertegenwoordiging of OR. De adviseurs van HR-Services volgen continu de ontwikkelingen die van invloed zijn op uw organisatie. Dit alles praktisch vertaald naar uw werkomgeving. De webportal U heeft 24/7 toegang tot de webportal. Op deze portal vindt u onder meer nieuwsberichten omtrent ontwikkelingen in de wet- en regelgeving, nieuwe marktontwikkelingen, FAQ, en diverse makkelijk en voor u snel toepasbare HR instrumenten.

10 Onze specialisaties CulturA Shared Services adviseert en begeleidt u vanuit een tactische samenwerking op een aantal HR-expertisegebieden, waaronder: Ondersteuning bij ziekte en verzuim waarbij wij samen met u toewerken naar het verkorten van de verzuimduur en het vroegtijdig re-integreren van een arbeidsongeschikte medewerker. Advisering over arbeidsrechtelijke onderwerpen. HR-Services toetst op uw vraag de omstandigheden en adviseert u over vervolgstappen. De HR-adviseur is uw sparringpartner voor uw arbeidsjuridische zaken. Het aanbieden van een keur aan cursussen, trainingen en bijeenkomsten. Eveneens zijn wij in staat om een training of cursus op maat te verzorgen, afgestemd op uw wensen en vragen. Tot slot kunt u erop rekenen dat ontwikkelingen op deze gebieden door ons worden gevolgd en dat die regelmatig tegen het licht worden gehouden. Proactief wordt u geïnformeerd over operationele en beleidsmatige wenselijke en noodzakelijke aanpassingen.

11 Jaarwerkplan Het jaarwerkplan van de facilitair medewerker wordt opgesteld door de Technisch Coördinator en heeft betrekking op het beheer en uitvoering van alle bouwkundige- en installatietechnische dagelijkse onderhoudszaken en inventaris. Het omvat de volgende onderdelen: Het uit te voeren dagelijks onderhoud en de wettelijke bepalingen. Begroting materiaalkosten en arbeidsuren voor al het dagelijks onderhoud. Begroting energieverbruik en advies over mogelijke verlaging daarvan. Digitaal logboek op maat en planning van het preventieve onderhoud. Overzicht en optimalisering van de aanwezige onderhoudscontracten.

12

13 Gebouwbeheer De aantrekkelijkheid van een theater, concertzaal of museum wordt in hoge mate bepaald door de kwalitatieve uitstraling van het gebouw. Beheer en onderhoud zijn dan ook van strategisch belang maar bepalen ook een groot deel van de exploitatiekosten. Een goed op het gebouw en de functie afgestemd beheer- en onderhoudsplan zorgt ervoor dat het gebouw optimaal kan functioneren tegen beperkte kosten. CulturA Shared Services kan het beheer en het onderhoud voor u vanuit zijn gespecialiseerde kennis en expertise goed ondersteunen en coördineren. Ook hier is ontzorgen het trefwoord. Door de ondersteuning van CulturA Shared Services houden technische afdelingen van podia en musea meer tijd en energie over voor hun artistieke rol ten aanzien van de theatertechniek (hijsen, trekken, licht en geluid) en museumtechniek (tentoonstellen). Gebouwtechniek ondersteunt Een technisch coördinator van CulturA Shared Services ondersteunt de facilitair verantwoordelijke op locatie voor de afhandeling van al het onderhoud, een optimale procesvoering en de ideale klimaatomstandigheden. Dat alles binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving en de specifiek voor de branche gestelde normen. Voordelen: Er wordt gewerkt met een vooraf vastgesteld jaarplan. De Technisch Coördinator controleert en adviseert inzake de onderhoudsbudgetten, de procesvoering, de regelinstallatie en het energieverbruik. In redelijkheid wordt voldaan aan alle geldende wetgevingen en toepasbare normen. De onderhoudsplannen en overzichten bieden een goede basis voor de gesprekken met directie, bestuur en subsidiërende overheid.

14

15 Meerjaren Onderhouds Planning (MOP) De MOP bestaat uit een tekstueel deel met kostenoverzichten, tekeningen en grafieken, aangevuld met detailbladen gesplitst in bouwkundige en installatietechnische onderdelen. Een MOP vormt de basis waarop de (meer)jaarlijkse kosten voor de uitvoering van het planmatig onderhoud worden vastgesteld. Dit om de kwaliteit van het gebouw op langere termijn te kunnen waarborgen. Helpdesk Bouwkundig en installatietechniek Daarnaast kunt u met al uw vragen terecht bij de Helpdesk voor bouwkundige en installatietechnische vragen. CulturA Shared Services beschikt over ervaren specialisten die bekend zijn met de laatste technologie én de wet- en regelgeving waaraan uw voorziening moet voldoen. Ook bij calamiteiten of dringende problemen krijgt u direct stand-by telefonisch advies of brengen wij een bezoek. CulturA Shared Services kan ook de voorbereiding en begeleiding van de feitelijke onderhoudswerkzaamheden verzorgen, zoals een werkomschrijving, het aanvragen van offertes, bouwvergaderingen, toezicht op de uitvoering en de uiteindelijke oplevering. Al deze diensten rond gebouwbeheer en onderhoud lijken omvangrijk en kostbaar, maar onze ervaring leert dat een planmatige aanpak uiteindelijk aanzienlijke kosten bespaart. Meer service Bij deze dienstverlening voor de aangesloten organisaties behoort nog meer: Op uw verzoek krijgt u inkoopadviezen, bijvoorbeeld op het gebied van de keuze van apparatuur, materialen, leveranciers en prijzen. Wij beoordelen uw offertes voor reparaties of vervangingsinvesteringen op prijs en kwaliteit tot een maximum van vier offertes per jaar. U kunt gebruik maken van onze collectieve inkopen. CulturA Shared Services heeft onder andere mantelovereenkomsten voor elektra, gas, schoonmaakmiddelen, filterzakken en diverse keuringen waaronder NEN 3140 (elektrische arbeidsmiddelen en installatie-inspectie) en ophangmaterialen.

16

17 Collectieve inkoop Wie groot is kan groot inkopen. We hebben gunstige prijsafspraken gemaakt met een groot aantal leveranciers. U kunt meeprofiteren van deze collectieve afspraken en zo enorm besparen op uw inkoopkosten. We zetten hieronder de onderwerpen waar wij een collectieve regeling mee hebben getroffen voor u op een rij. Energie Horeca Narrowcasting Verzekeringen. Energie Energie is een grote kostenpost. Het ligt daarom voor de hand om het energieverbruik te monitoren en energieverlies te beperken. CulturA Shared Services doet meer. Via een QuickScan brengen wij in beeld waar u energie kan besparen en helpen wij u het energiegebruik te verlagen. Zo weet u zeker dat u met CulturA Shared Services méér in huis haalt. U spaart niet alleen geld, maar ook het milieu. Bovendien wordt elektriciteit en gas in de toekomst alleen maar duurder. Het goede nieuws is dat u uw energiekosten kunt verlagen. Hoe? Door gas en elektra efficiënt en milieuvriendelijk in te kopen bij CulturA Shared Services. Als u kiest voor onze energie, kiest u voor gemak. Omdat CulturA Shared Services contracten afsluit met energieleveranciers, betaalt u bovendien vaak minder. Hoe werkt dat? Sportfondsen, het moederbedrijf van CulturA Shared Services, neemt grote hoeveelheden gas en elektriciteit af, waardoor de prijs per eenheid daalt. Ook leggen wij leveringsprijzen vast en beperken wij prijsstijgingen. U staat dus nooit voor onaangename verrassingen. Bovendien hoeft u zich nooit te verdiepen in energieleveranciers, want dat doen wij voor u.

18 Vaste prijzen De energiemarkt is constant in beweging. De gasprijs is afhankelijk van de olieprijs, en de prijs van elektriciteit hangt onder andere samen met de olie- en steenkoolprijs. Om onverwacht hoge kosten te voorkomen, kopen wij duurzame energie zo efficiënt mogelijk en voor de langere termijn in. Op deze wijze worden extreme prijsstijgingen voorkomen en weet u wat u op langere termijn voor energie betaalt. Wij sluiten steeds voor minimaal twee jaar een contract om eventuele prijsstijgingen te minimaliseren. Energie van CulturA Shared Services is niet zomaar energie. Wij kiezen onze leveranciers op basis van strenge eisen. Zo profiteert u altijd van het meeste voordeel. Een verstandige keuze! Als u gas en elektriciteit inkoopt bij CulturA Shared Services, heeft dat voordelen: Altijd goede voorwaarden. Minder overheadkosten of kosten voor een energieadviesbureau. Gratis factuurcontrole en ondersteuning. Maatschappelijk verantwoord ondernemen met 100% groene stroom. Horeca Op het terrein van de Horeca hebben wij contracten met: Sligro Heineken Vrumona Friesland Campina Unilever McCain Sara Lee.

19 Narrowcasting Narrowcasting is een communicatiemiddel waarmee u uw doelgroep op locatie aanspreekt. Op beeldschermen toont u zeer specifieke audiovisuele boodschappen, zoals advertenties, video s, foto s of nieuwsberichten. Deze flexibele en dynamische vorm van communiceren is een oplossing voor het informeren, beïnvloeden en entertainen op het moment van de aankoopbeslissing (bij de receptie of in de horeca). Bovendien is het een sfeer- en merkversterkend communicatiemiddel dat bedrijven vaak gebruiken bij hun interne en externe communicatie. Denk bijvoorbeeld aan de beeldschermen in de hal, foyers, gangen, bar of restaurant. De voordelen op een rij: De juiste informatie op het juiste moment, op de juiste plaats voor de juiste doelgroep. De mogelijkheid van interactieve acties. Het verhogen van de reclame-inkomsten. Het is een verkoop stimulerend communicatiemiddel. Het narrowcastingsysteem is gebaseerd op een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Het is een online computerprogramma waarin u zelf eenvoudig informatie, video s, foto s, en teksten digitaal toevoegt of wijzigt. Voordelen van de narrowcasting van CulturA Shared Services: Geen aanschafkosten van de apparatuur. Gebruiksvriendelijke software. Actuele en relevante lokale en landelijke informatie.

20

21 Collectieve verzekeringen CulturA Shared Services biedt zeer veel voordeel als het gaat om collectieve verzekeringen. De verzekeringsmarkt wordt steeds complexer en het aanbod wordt steeds groter. CulturA Shared Services houdt in samenwerking met SUCSEZ B.V. (Wft Kifid ), de verzekeringsmarkt continu in de gaten zodat u altijd kunt rekenen op de verzekering met de beste prijs-kwaliteitverhouding wat tevens continuïteit waarborgt. De markt wordt onderzocht op onder andere voorwaarden, premiehoogte en wet- en regelgeving. Collectiviteiten zijn voortdurend up-todate, hebben marktconforme voorwaarden en tarieven en worden aangepast aan de meest recente ontwikkelingen in de sport- en recreatiebranche. Naast het verrichten van een marktonderzoek worden ook de verzekeringszaken en schades behandeld. Door de unieke samenwerking tussen de assurantie-adviseur SUCSEZ B.V. en CulturA Shared Services worden alle vragen en problemen op het gebied van verzekeringen centraal beantwoord en geregeld. Zo wordt u bijvoorbeeld niet belast met de administratieve rompslomp die een schade met zich meebrengt. Heeft u een vraag over de dekking van bepaalde verzekeringen? Dan ontvangt u altijd een deskundig antwoord daarop. Bij CulturA Shared Services weet u waar u aan toe bent!

22 Wij komen graag langs! De dienstverlening van CulturA Shared Services is in vrijwel alle gevallen maatwerk. Mocht u belangstelling hebben voor één of meerdere van onze diensten, meld ons dat, dan nemen wij contact met u op en brengen vrijblijvend offerte uit voor hetgeen u van ons af wilt nemen. Het is onze ervaring dat wij bijna altijd meer kwaliteit en heel vaak lagere kosten kunnen bieden. Wie is CulturA Shared Services? CulturA Shared Services is onderdeel van Sportfondsen Nederland N.V. en is een samenwerking aangegaan met Hans Onno van den Berg, strategie en bedrijfsontwikkeling in Kunst en Cultuur. CulturA Shared Services kan gebruik maken van de inmiddels bijna 90 jaar lange ervaring die Sportfondsen al heeft opgedaan met het bieden van gespecialiseerde diensten aan zwembaden en sportvoorzieningen. Behalve de in deze brochure genoemde diensten is CulturA Shared Services op dit moment bezig met de ontwikkeling van de gewenste verbindingen en koppelingen tussen boeking, planning, boekhouding, ticketing en roostering van techniek en horeca bij podia. In de loop van 2012 informeren wij u hierover nader. U kunt de diensten van CulturA ook vinden op onze website Nadere informatie kunt u inwinnen bij: Ingrid Janssen info@culturasharedservices.nl Tel: (020)

23

24 NEDERLAND is onderdeel van: NEDERLAND GROEP Paasheuvelweg BG Amsterdam ZO Sportfondsen Nederland NV Postbus AH Amsterdam ZO Telefoon: (020) Fax: (020) info@culturasharedservices.nl - DEELNEMINGEN BELGIE N.V. n of diensten? Neem dan contact met ons op: edservices.nl - PENSIOENFONDS Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) info@culturashar

CulturA Shared Services. Gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening

CulturA Shared Services. Gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening CulturA Shared Services Gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening n of diensten? Neem dan contact met ons op: edservices.nl - www.culturasharedservices.nl Wilt u meer weten over een

Nadere informatie

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - www.sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) 3550

Nadere informatie

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche

Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Payroll Services voor de horeca en recreatiebranche Wat is payrolling? Bij het runnen van een bedrijf komt veel kijken. Alleen al de inzet van personeel levert een hoop extra werk en administratieve rompslomp

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl U bent er voor uw medewerkers. Wij zijn er voor u. De diensten van Tentoo Payrolling Salarisadministratie

Nadere informatie

Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling. (een dienst van kanvas>personeelsdiensten)

Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling. (een dienst van kanvas>personeelsdiensten) Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling (een dienst van kanvas>personeelsdiensten) Loonkosten zijn altijd hoger dan u denkt! Bij kostbare investeringen oriënteert u zich uitgebreid: u vergelijkt

Nadere informatie

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht -

Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en. contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het. vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - Ziezzo. Uw personeel goed geregeld. Ziezzo is gespecialiseerd in payrolling en contractbeheer. Wij hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn zeer betrokken bij onze opdracht - gevers. Uw personeel

Nadere informatie

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL Bent u werkgever of adviseur, dan hebben wij een passende oplossing voor u. Wij zijn al ruim 18 jaar specialist op het gebied van salarisverwerking en employee

Nadere informatie

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag

Welkom bij VvE Beheer Den Haag. Waar staat VvE Beheer Den Haag voor? Beheer op maat, de visie van VvE Beheer Den Haag Welkom bij VvE Beheer Den Haag Allereerst danken wij u voor uw interesse in VvE Beheer Den Haag. Goed beheer van een vereniging van eigenaren begint volgens ons bij u, de bewoner. Dat dit een hele opgave

Nadere informatie

Bouw & Techniek Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op:

Bouw & Techniek Wilt u meer weten over een van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op: Bouw & Techniek Technisch uitblinken met Sportfondsen Nederland NEDERLAND GROEP Sportfondsen uw bouwkundig en installatietechnisch adviseur Sportfondsen Nederland exploiteert niet alleen ruim 300 uiteenlopende

Nadere informatie

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo.

Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Maak ondernemen eenvoudig, kies voor Tentoo. Payrolling Human resources Salarisadministratie tentoo.nl Ondernemers zijn altijd op zoek naar de ideale voorwaarden voor succes. Steeds meer werk gevers kiezen

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap

ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap ondernemer: Spring in onbekommerd ondernemerschap Tentoo vindt dat je als ondernemer moet kunnen springen en vliegen. Dat niets je klein of tegen mag houden. En als je wilt vliegen, moet je kunnen loslaten

Nadere informatie

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s!

HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW Dienstverlening Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten en producten op het gebied van personeelsaangelegenheden. Wij leveren

Nadere informatie

Ù vertrouwt graag op een stevige fundering? Meeùs Bouw & Infra: een naam waarop u kunt bouwen! Meeùs is onderdeel van AEGON.

Ù vertrouwt graag op een stevige fundering? Meeùs Bouw & Infra: een naam waarop u kunt bouwen! Meeùs is onderdeel van AEGON. Ù vertrouwt graag op een stevige fundering? Meeùs Bouw & Infra: een naam waarop u kunt bouwen! Verzekeringen, PENSIOENEN, hypotheken met het accent op Ù Meeùs is onderdeel van AEGON. Meeùs Bouw & Infra:

Nadere informatie

EEN PARTNER DIE WERKT

EEN PARTNER DIE WERKT EEN PARTNER DIE WERKT Goed personeel bepaalt het succes van uw organisatie. Goed personeelsbeleid is daarbij essentieel. U zoekt dan ook een ervaren en betrouwbare HR partner. Een partner die u kan adviseren

Nadere informatie

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft.

Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Wij zijn al ruim 25 jaar specialist op het gebied van personeel. Aan één loket vindt u alle expertise die u nodig heeft. Of het nu gaat om het verzorgen van de salaris- en personeelsadministratie, het

Nadere informatie

Meer ondernemen met B-OnLine. Denk ondernemend. Denk Bol.

Meer ondernemen met B-OnLine. Denk ondernemend. Denk Bol. Meer ondernemen met B-OnLine Denk ondernemend. Denk Bol. Bol volgt de hartslag van uw bedrijf met B-OnLine Het beste uit uw onderneming halen Bol helpt ondernemers het beste uit zichzelf én hun bedrijf

Nadere informatie

E-HRM voor administratiekantoren

E-HRM voor administratiekantoren E-HRM voor administratiekantoren Uitbreiding van uw dienstenportfolio 2 Voorwoord In november 2010 heeft Raet onder directies van accountancy- en administratiekantoren een online onderzoek uitgevoerd naar

Nadere informatie

1 4 JUNI 2010. behandeld door Afdeling Relatiebeheer

1 4 JUNI 2010. behandeld door Afdeling Relatiebeheer 1 4 JUNI 2010 Servicecentrum PGB Graadt van Roggenweg 450 Postbus 8194 3503 RD Utrecht Telefoon (030) 264 88 88 Internet: www.svb.nl/gemeente E-mail; gemeente@svb.nl Gemeente Heemstede t.a.v. college van

Nadere informatie

Begin nu met besparen

Begin nu met besparen Begin nu met besparen WELKOM! Vaste Lasten Service is een organisatie bestaande uit doeners met kennis van zaken. Wij zijn enthousiast, professioneel en behulpzaam en bovenal zijn uw vaste lasten bij

Nadere informatie

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op!

Net dat beetje meer, en daar zijn wij trots op! Niet groter, maar slimmer en kleiner is het antwoord op onze huidige economische problemen. Abel accountants is een klein accountantskantoor. Bewust klein omdat wij geloven in persoonlijke contacten, een

Nadere informatie

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu

TECHNISCH BEHEER. Zorgeloze kwaliteit. vandorp.eu TECHNISCH BEHEER Zorgeloze kwaliteit TECHNISCH BEHEER Onze samenleving verandert snel. Waar in het verleden volstaan kon worden met een eenvoudig inspanningscontract voldoet dit veelal niet meer aan de

Nadere informatie

professionals met een persoonlijke aanpak

professionals met een persoonlijke aanpak professionals met een persoonlijke aanpak Bij Vanbreda zijn we gedreven om onze kennis en ervaring in te zetten om één gezamenlijk doel te bereiken: uw organisatie nog beter maken. Dit doen we door uw

Nadere informatie

Beleidsplan 2018 Stichting Combiwel Amsterdam

Beleidsplan 2018 Stichting Combiwel Amsterdam Beleidsplan 2018 Stichting Combiwel Amsterdam Beleidsplan 2018 Stichting Combiwel Amsterdam Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave 1. Gegevens organisatie... 3 1.1 Algemene gegevens... 3 1.2 Contactgegevens:...

Nadere informatie

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl

DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES. marshoek.nl DE BOUWSTENEN VOOR ÚW SUCCES marshoek.nl MARSHOEK Marshoek is de financiële retailspecialist, die u helpt een optimaal rendement te realiseren. Een betrouwbare, onafhankelijke partner, die uw ambities

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20

U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20 U VERDIENT HET! www.paystaff.nl 013 5 4444 20 U houdt de regie in eigen hand Wat is payroll? Bij payroll houdt u de regie in eigen hand: u werft en selecteert uw eigen medewerkers. U bepaalt wie, wanneer,

Nadere informatie

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s FranchiseFormule All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s Samenwerking met Financiële Meesters Financiële Meesters heeft een nieuwe franchiseformule ontwikkeld voor

Nadere informatie

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten

HAALT MEER UIT ONDERWIJS. Uw partner in onderwijs personeelsdiensten HAALT MEER UIT ONDERWIJS Uw partner in onderwijs personeelsdiensten WAT DOET DIT IS WIJS? Bij DIT IS WIJS kunt u terecht voor vervanging van onderwijzend personeel al vanaf één dag. Heeft u behoefte aan

Nadere informatie

personeelsbeheer, een vak apart!

personeelsbeheer, een vak apart! personeelsbeheer, een vak apart! posd 3 payroll 4 outplacement 6 salarisadministratie 8 detachering 9 Contact 10 posd Wij zijn een klantgerichte organisatie die volledig personeelsbeheer aanbiedt. POSD

Nadere informatie

U wilt vrijheid en flexibiliteit?

U wilt vrijheid en flexibiliteit? U wilt vrijheid en flexibiliteit? Uw medewerkers op onze loonlijst! Uitbesteden biedt rust wat is payrolling? Voordelen Medewerkers zonder ZORGEN Payrolling is een van de snelst groeiende diensten van

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP!

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! ZÉKER LEVEN Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! Wilt u continu voordelig verzekerd zijn van het beste advies, slimme alerts en onze proactieve begeleiding? Informeer dan vrijblijvend naar onze

Nadere informatie

Werkgeverschap onze zorg

Werkgeverschap onze zorg Werkgeverschap onze zorg Even voorstellen Werknemer Werknemer Singel Personele Diensten neemt het juridische werkgeverschap over van bedrijven. Hierdoor lopen bedrijven geen arbeidsrechtelijke risico s,

Nadere informatie

VERBETER HET SPORTKLIMAAT IN UW GEMEENTE

VERBETER HET SPORTKLIMAAT IN UW GEMEENTE VERBETER HET SPORTKLIMAAT IN UW GEMEENTE Efficiënt ondernemen met Sportfondsen Nederland GROEP Uw sportvoorzieningen regelen? In uw gemeente wilt u alle sportvoorzieningen uitstekend voor elkaar hebben.

Nadere informatie

Zó eenvoudig en goed heeft u het nog nooit geregeld. Eén adres voor al uw. oplossingen op het gebied. van Arbo, verzuim en reïntegratie.

Zó eenvoudig en goed heeft u het nog nooit geregeld. Eén adres voor al uw. oplossingen op het gebied. van Arbo, verzuim en reïntegratie. en goed heeft u het nog nooit geregeld Eén adres voor al uw oplossingen op het gebied van Arbo, verzuim en reïntegratie ó eenvoudig W e r k! P o o r t w a c h t e r c e n t r u m : uw steunpunt voor vele

Nadere informatie

Ondernemen is risico s

Ondernemen is risico s CZ Verzuimmanagement 2014 Ondernemen is risico s beheersen Maatwerk in verzuimmanagement Hoe krijg je een verzuimende medewerker zo spoedig mogelijk, op een verantwoorde wijze, aan het werk? Een vraag

Nadere informatie

Goed risicomanagement voor optimale zorg

Goed risicomanagement voor optimale zorg Goed risicomanagement voor optimale zorg Goed risicomanagement voor optimale zorg Marktwerking, grote investeringstrajecten, kritische zorgverzekeraars en mondige consumenten maken de dagelijkse zorgpraktijk

Nadere informatie

Een carrière. als HR-professional? De opleidingen Personeel & Organisatie van Rendement helpen u verder. Nieuwe diplomalijn Personeel & Organisatie!

Een carrière. als HR-professional? De opleidingen Personeel & Organisatie van Rendement helpen u verder. Nieuwe diplomalijn Personeel & Organisatie! Een carrière als HR-professional? Abonnees op één van de Rendement-edities of Rendement.nl krijgen 100 korting Premium-abonnees krijgen 130 korting Nieuwe diplomalijn Personeel & Organisatie! De opleidingen

Nadere informatie

Op weg voor mensen en werk

Op weg voor mensen en werk Op weg voor mensen en werk uitzenden outplacement re-integratie loopbaanadvies www.personeelsned.nl Wie is PersoneelsNed PersoneelsNed zorgt voor mensen èn werk. Een tweeledige en belangrijke doelstelling!

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks ondervinden onze klanten de vele voordelen van onze dienstverlening.

Nadere informatie

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015

Duurzame systemen. Comfortabel genieten, maximale energiebesparing. Het goede gevoel, het juiste te doen. 01-10 - 2015 Duurzame systemen Comfortabel genieten, maximale energiebesparing 01-10 - 2015 Het goede gevoel, het juiste te doen. Onbezorgde luxe, duurzaam leven! Energiezuinig dankzij bodem-, lucht- en zonnewarmte

Nadere informatie

NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer.

NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer. NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer. GRIP OP DE BEHEERSKOSTEN In de huidige economie is focus het sleutelwoord. Organisaties concentreren UW DOELEN CENTRAAL zich

Nadere informatie

INKOPEN VIA DE WEBWINKEL

INKOPEN VIA DE WEBWINKEL INKOPEN VIA DE WEBWINKEL INKOPEN VIA DE WEBWINKEL De VU is met het inkoopproces overgegaan naar één bestelsysteem: de Web winkel. Bestelformulieren en andere vormen van bestellen, zoals per telefoon, fax,

Nadere informatie

IT diensten op maat...

IT diensten op maat... IT diensten op maat... Even voorstellen. Interforce B.V. is een jong, dynamisch, kleinschalig automatisering- en dienstverlenend bedrijf van gedreven, klantgerichte en creatieve professionals, die stuk

Nadere informatie

NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer.

NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer. NIEUWE INZICHTEN. VERFRISSENDE UITKOMSTEN. Condiplan. Adviseurs gebouwenbeheer. GRIP OP DE BEHEERSKOSTEN In de huidige economie is focus het sleutelwoord. Organisaties concentreren zich op hun kernactiviteiten:

Nadere informatie

welkom bij EasyStaff

welkom bij EasyStaff welkom bij EasyStaff gemak minder kosten flexibiliteit geen werkgeversrisico s minder zorgen Welkom bij EasyStaff EasyStaff, opgericht in 1999, is een van de eerste payrollbedrijven van Nederland. Dagelijks

Nadere informatie

UWPLUS DIENSTENWIJZER

UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER OVER ONZE DIENSTVERLENING Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure DPM groep 2014

dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure DPM groep 2014 dpm groep Specialist in de culturele sector Brochure DPM groep 2014 DPM groep DPM groep is al 15 jaar actief partner voor bedrijven en instellingen, met name binnen de culturele sector. Wij ontzorgen onze

Nadere informatie

Is Energy Services goed op weg?

Is Energy Services goed op weg? Is Energy Services goed op weg? Resultaten Klanttevredenheidsonderzoek 2013 November 2013 Centrale vraag Energy Services heeft onvoldoende inzicht in de tevredenheid en wensen van haar klanten

Nadere informatie

Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket

Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket Inhoud 1. Het Klap Personeel Zorg(eloos) Pakket 2. Verzuimverzekering Uitgebreid 3. Arbodienstverlening 4. DGA/ondernemer meeverzekeren 5. WIA-Bodemverzekering 6.

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Wagenparkmanagement Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Wagenparkmanagement Hoeveel gemak wilt u hebben bij het beheren van uw wagenpark? Uw wagenpark is onmisbaar voor uw bedrijfsvoering. Geen wonder dat u alle zorg

Nadere informatie

Al uw HR-oplossingen onder één paraplu

Al uw HR-oplossingen onder één paraplu Al uw HR-oplossingen onder één paraplu Kennismaken met P-services HR group Kennis van uw branche Altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen qua arbeidsweten regelgeving en uw cao. Als landelijke

Nadere informatie

Inzicht in uw administratie

Inzicht in uw administratie Resultaat groeit Inzicht in uw administratie Resultaat groeit... AgroVision levert gespecialiseerde softwarepakketten voor de gehele agrarische sector. Duizenden collega s gebruiken de pakketten van AgroVision

Nadere informatie

HTW-Payroll Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s!

HTW-Payroll Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW-Payroll Gemakkelijk, tijdbesparend, kostenverlagend en geen risico s! HTW is gespecialiseerd in het aanbieden van diensten en producten op het gebied van personeelsaangelegenheden. Wij leveren payrolldienstverlening,

Nadere informatie

School Info. Beter inzicht, hogere kwaliteit en meer omzet

School Info. Beter inzicht, hogere kwaliteit en meer omzet School Info Beter inzicht, hogere kwaliteit en meer omzet SchoolsConnect is een totaalconcept voor onderwijsinstellingen. Gemakkelijk internet en telefonie is altijd fijn op een school. Ook de veiligheid

Nadere informatie

zebs Een initiatief van PowerQ en Stichting ZEBS regie in energie Energiepartner met zorg

zebs Een initiatief van PowerQ en Stichting ZEBS regie in energie Energiepartner met zorg zebs Een initiatief van PowerQ en Stichting ZEBS Energiepartner met zorg Stichting ZEBS Stichting ZEBS is een initiatief van Peter Hofman, financieel directeur van de zorggroep Lentis. De ontwikkelingen

Nadere informatie

PAYROLL HRM DIENSTEN LOONADMINISTRATIE WERVING & SELECTIE KOLIBRIE.NL

PAYROLL HRM DIENSTEN LOONADMINISTRATIE WERVING & SELECTIE KOLIBRIE.NL PAYROLL HRM DIENSTEN LOONADMINISTRATIE WERVING & SELECTIE KOLIBRIE.NL Waarom Kolibrie HRM voor Horeca? MARKTLEIDER EN SPECIALIST Kolibrie HRM voor Horeca bestaat sinds 1994 en is uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance

Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Professionele opvolging met debiteurenmanagement van Vesting Finance Voor het voortbestaan en de groei van uw organisatie is het noodzakelijk dat uw debiteurenbeheer professioneel en efficiënt is ingericht.

Nadere informatie

WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! VAN DE PLAS HORECA GROEP

WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! VAN DE PLAS HORECA GROEP WELKOM BIJ VAN DE PLAS HORECA GROEP! Van de Plas Horeca Groep is inmiddels 10 jaar specialist als het gaat om het leveren van vakkundig en bekwaam personeel binnen de horecabranche. Sinds 2013 zijn wij

Nadere informatie

Verzuimoplossing Apotheken

Verzuimoplossing Apotheken Verzuimoplossing Apotheken Informatie voor de werkgever Verzuimoplossing Apotheken Een complete verzuimoplossing tegen een aantrekkelijk tarief Verzuimoplossing Apotheken Een complete verzuimoplossing

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING

FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING FISCOUNT LOONSERVICE UW PARTNER IN SALARIS- VERWERKING > Wij werken al vele jaren samen met Fiscount Loonservice, en dat tot volle tevredenheid. Bij salarissen gaat het om geld, vaak veel geld, en tevreden

Nadere informatie

4.8. Aanvullende communicatiediensten

4.8. Aanvullende communicatiediensten 4.8. Aanvullende communicatiediensten De afdeling Communicatie acteert als een full service communicatiebureau voor strategie en creatie zowel offline als online. Door de jarenlange ervaring van onze professionals

Nadere informatie

Beter Af Verzuim Risico Verzekering. Een verzuimverzekering op maat via Stichting VACI

Beter Af Verzuim Risico Verzekering. Een verzuimverzekering op maat via Stichting VACI Beter Af Verzuim Risico Verzekering Een verzuimverzekering op maat via Stichting VACI 2 SamenWerken aan Gezond Ondernemen Voor u als werkgever in de sector cultuur is het van groot belang uw organisatie

Nadere informatie

Hoe heeft u als WOS-lid gezondheid geregeld vanaf 1 januari 2008?

Hoe heeft u als WOS-lid gezondheid geregeld vanaf 1 januari 2008? Hoe heeft u als WOS-lid gezondheid geregeld vanaf 1 januari 2008? 18 3 Vitale en gezonde medewerkers kunnen meer! Zilveren Kruis Achmea heeft in samenwerking met uw brancheorganisatie Werkgeversorganisatie

Nadere informatie

Ons kantoor. www.mudifin.nl

Ons kantoor. www.mudifin.nl 0 UW ONDERNEMING Ons kantoor In 2004 hebben wij, Ingrid en Michael Muyres, Mudifin opgericht. Inmiddels is ons kantoor uitgegroeid tot een full service organisatie op financieel en fiscaal gebied. Samen

Nadere informatie

Wij bieden de top in laboratorium personeel. Boundless in laboratory staffing

Wij bieden de top in laboratorium personeel. Boundless in laboratory staffing Wij bieden de top in laboratorium personeel Boundless in laboratory staffing Ons profiel International specialist in laboratory staffing ScientiQ Staffing is een dynamisch en innoverend bedrijf, gespecialiseerd

Nadere informatie

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Wij bouwen graag met u aan Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Uw Vereniging van Eigenaren goed verzorgd de toekomst in Goed VvE beheer is van groot

Nadere informatie

Gazprom Energy Over ons

Gazprom Energy Over ons Gazprom Energy Elk bedrijf heeft energie nodig. Bij Gazprom Energy zien we het als onze core business om uw energie zo efficiënt en duurzaam mogelijk te leveren. Over ons Elk bedrijf heeft energie nodig.

Nadere informatie

Charco & Dique. Compliance en risk management voor trustkantoren. Risk Management & Compliance

Charco & Dique. Compliance en risk management voor trustkantoren. Risk Management & Compliance Compliance en risk management voor trustkantoren Wij helpen trustkantoren om in een dynamische omgeving een goede reputatie te houden of op te bouwen Charco & Dique Risk Management & Compliance Charco

Nadere informatie

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn...

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... UW SPECIALIST IN SALARISBEREKENING Securex maakt voor u het verschil Securex biedt u expertise, adviezen en innoverende oplossingen op het

Nadere informatie

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand?

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte 3 Hoe komt de prijs tot stand? De energierekening is voor vrijwel iedereen een belangrijk onderdeel van de maandelijkse

Nadere informatie

Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer. Verenigingen van Eigenaren

Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer. Verenigingen van Eigenaren CACHCA Administratie, Belastingen en V.v.E. Beheer Verenigingen van Eigenaren EVEN VOORSTELLEN.. CACHCA VvE beheer is een allround professionele dienstverlener voor Verenigingen van Eigenaren en bezitters

Nadere informatie

Aangenaam kennis te delen Wij brengen de risico s voor u in kaart. www.zichtadviseurs.nl

Aangenaam kennis te delen Wij brengen de risico s voor u in kaart. www.zichtadviseurs.nl Aangenaam kennis te delen Wij brengen de risico s voor u in kaart www.zichtadviseurs.nl Het uitstippelen van een effectief risicoplan begint met elkaar leren kennen Ondernemen is risico lopen. Als ondernemer

Nadere informatie

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap

Probeer nu GRATIS. Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Probeer nu GRATIS Start met het uitzenden van uw Narrowcasting boodschap Opensignage eenvoudig uw doelgroep informeren Zoekt u een eenvoudige manier om uw doelgroep te informeren via een beeldschermennetwerk?

Nadere informatie

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl

Vraag naar een vrijblijvende demo via demo@spponline.nl of Informeer snel naar onze gunstige tarieven via offerte@spponline.nl Beschikking over volledig HR- en Salarispakket. Geen investering in software. Geen last van tijdrovende updates. Zelf altijd en overal de meest up to date gegevens van uw personeel beschikbaar. Alle gegevens

Nadere informatie

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen

Betalingen accepteren via PaySquare. Uw betalingen in goede handen Betalingen accepteren via PaySquare Uw betalingen in goede handen Veilig betalingsverkeer Maak het uw klanten gemakkelijk Betalingen met betaalkaarten zijn veilig, kostenbesparend en omzetverhogend. Wilt

Nadere informatie

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau

BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR IN KANTOORPERSONEEL. Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau BAANBREKEND AL MEER DAN 50 JAAR BAANBREKEND Uitzenden, payrolling, werving & selectie voor werk op elk niveau IN KANTOORPERSONEEL De Koning uitzendbureau is een van de langst bestaande uitzendorganisaties

Nadere informatie

Samen financieel vooruitkijken

Samen financieel vooruitkijken Wat is Mifino? Mifino zorgt voor de digitalisering van je bestaande financiële situatie. Alle informatie die laat zien wat je altijd al wilde weten. Denk hierbij aan inkomens informatie op latere leeftijd;

Nadere informatie

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Foto: Willem Mes In dit plan kun je stap voor stap lezen hoe je via een Zon-Privé actie eenvoudig zonnepanelen kunt aanbieden aan je medewerkers.

Nadere informatie

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Foto: Willem Mes In dit plan kun je stap voor stap lezen hoe je via een Zon-Privé actie eenvoudig zonne - panelen kunt aanbieden aan je medewerkers.

Nadere informatie

Vitaal Verzuimmanagement De arbodienst van VGZ

Vitaal Verzuimmanagement De arbodienst van VGZ Vitaal Verzuimmanagement De arbodienst van VGZ Ziek zijn overkomt je, hoe je hiermee omgaat, is gedrag. Gedrag is grotendeels beïnvloedbaar. Er is altijd een keuzemoment om met klachten (beperkingen) te

Nadere informatie

DAMEN SERVICE-ABONNEMENTEN

DAMEN SERVICE-ABONNEMENTEN DAMEN SERVICE-ABONNEMENTEN Een goede keuze! Informatiebrochure Introductie in onze financiële dienstverlening. INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2. Wie zijn wij? 3 Wat bieden wij? 4. Waarom een service-abonnement?

Nadere informatie

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Newomij VvE Beheer Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van

Nadere informatie

Gazprom Energy Over ons

Gazprom Energy Over ons Elk bedrijf heeft energie nodig. Bij Gazprom Energy zien we het als onze core business om uw energie zo efficiënt en duurzaam mogelijk te leveren. Over ons Elk bedrijf heeft energie nodig. Bij zien we

Nadere informatie

Onze bereikbaarheid U kunt ons op een aantal manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen.

Onze bereikbaarheid U kunt ons op een aantal manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen. WFT Dienstenwijzer Inleiding U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële belangen

Nadere informatie

centrale administratie l bestuursbureau onderwijs

centrale administratie l bestuursbureau onderwijs centrale administratie l bestuursbureau onderwijs centrale administratie l bestuursbureau onderwijs centrale administratie l bestuursbureau onderwijs centrale administratie l bestuursbureau onderwijs

Nadere informatie

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING

SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING VINCO ENGINEERING SPECIALIST IN TECHNISCHE DIENSTVERLENING MENSEN MAKEN HET VERSCHIL Als ze op de juiste plek zitten. In het juiste team. Als zij hun talent kunnen omzetten in toegevoegde waarde. Wij adviseren, ondersteunen

Nadere informatie

Opleidingen Personeel & Arbeid

Opleidingen Personeel & Arbeid VOORJAAR 2015 Zo investeer ik in mijn eigen toekomst... Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement Bekijk alle Opleidingen Personeel & Arbeid klik hier 2 Opleidingen Personeel & Arbeid van Rendement

Nadere informatie

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service.

DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS. Service. DOCK EQUIPMENT & INDUSTRIAL DOORS Service www.loading-systems.com Service als stelregel Loading Systems is Europees marktleidende partij en pionier op het gebied van laden en lossen. Het inrichten van

Nadere informatie

Besparen op uw maandelijkse energiekosten is uw eerste winst!

Besparen op uw maandelijkse energiekosten is uw eerste winst! Accountants controleren over het algemeen niet de energierekening van hun cliënten op fouten! Controleert u de energierekening op fouten? Uit onderzoek van de NMa blijkt dat meer dan 20% van energierekeningen

Nadere informatie

Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van:

Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van: Arbo bijlage 04 A Programma van eisen thuiszorginstelling Hierna treft u een uitwerking aan uit de praktijk van een thuiszorginstelling van: een plan van aanpak voor het contracteren van een Arbo-dienst

Nadere informatie

JE WEET WAAR JE AAN TOE BENT

JE WEET WAAR JE AAN TOE BENT GEMA ADVIES GROEP BV Postadres Postbus 35 3620 AA Breukelen Telefoon 0346 26 00 30 Fax 0346 26 00 38 JE WEET WAAR JE AAN TOE BENT Bezoekadres De Corridor 27 3621 ZA Breukelen E-mail info@gemaadviesgroep.nl

Nadere informatie

Payroll Services voor de schoonmaakbranche

Payroll Services voor de schoonmaakbranche Payroll Services voor de schoonmaakbranche Wat is payrolling? Payrollen van medewerkers is een groeiend fenomeen binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Van de term payrollen hebben de meeste werkgevers

Nadere informatie

DIT DOEN WIJ VOOR U. Alles wat u moet weten.

DIT DOEN WIJ VOOR U. Alles wat u moet weten. DIT DOEN WIJ VOOR U Alles wat u moet weten. 2 Inleiding U denkt erover een financieel product af te sluiten. Wie weet heeft u die beslissing zelfs al genomen. Daar komt enorm veel bij kijken. Wij willen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Kendall Mason.

Dienstverleningsdocument Kendall Mason. Dienstverleningsdocument Kendall Mason. Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van het afnemen van een financieel product cq verzekering informatie

Nadere informatie

arbocare arboadviescentrum

arbocare arboadviescentrum arbocare arboadviescentrum Het Arboadviescentrum Hoe gezonder uw werknemers, hoe gezonder uw bedrijf. En dus uw winst. Helaas hebben we die gezondheid niet altijd in de hand. Eén hevige weersomslag en

Nadere informatie

Gedegen Cloud management volgens Mirabeau

Gedegen Cloud management volgens Mirabeau Managed Services Managed Services Met Cloud Management beheren we uw cloud-omgeving en ontzorgen we u 24x7. De ontwikkelingen binnen cloud computing volgen elkaar in hoog tempo op. Regelmatig worden er

Nadere informatie