Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren"

Transcriptie

1 Verbeteren Gebruikershandleiding voor patiëntervaringsonderzoek voor huisartsen Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

2 Welkom! In handleiding Deel 1: Aan de slag! heeft u geleerd hoe u uw software kunt koppelen aan HPM. Vervolgens bent u data gaan verzamelen. In handleiding Deel 2: Verdieping heeft u geleerd hoe u de gegevens uit uw persoonlijke monitor interpreteert. In deze handleiding leggen we u uit hoe u de data kunt vertalen naar beleid. Deel 1 van 3 > Aan de slag Koppeling met uw software Ondersteunende documenten Informatieverplichting aan patiënten Support voor u en uw respondent Inzicht in uw resultaten via: Online monitor Tweewekelijkse activiteitenmail Managementrapportage Deel 2 van 3 > Verdieping Dataoplevering Externe koppeling (website + vergelijkingssites) Resultaten interpreteren Sturen op informatie Deel 2 van 3 > Verbeteren Vertalen naar beleid Actieplannen schrijven Mochten er vragen zijn of wilt u meer informatie ontvangen, dan horen we het graag. Voor nu wens ik u veel succes met het opstellen van uw actieplannen! Hartelijke groet, Rutger van Zuidam Directeur Qualizorg 2.

3 Inhoudsopgave Welkom! Procesgegevens Niet ingevulde enquêtes Exporteren naar Excel Verdieping per medewerker Aanbeveling Algemene beoordeling Exporteren naar Excel Verdieping per medewerker Aanbeveling Beoordeling op thema niveau Aanbevelingen Praktijkbeoordeling Beoordeling huisarts Beoordeling andere zorgverleners Overige vragen Downloads Meer informatie?

4 1. Procesgegevens Via het menu-item Resultaten - Procesgegevens kunt u gegevens van het uitnodigingsproces inzien. U ziet hoeveel activiteiten zijn aangeboden aan HPM en wat dit aan respons heeft opgeleverd. Het is belangrijk om in de gaten te houden hoeveel patiënten niet zijn uitgenodigd en wat de oorzaak is. 1.1 Niet ingevulde enquêtes Wanneer het aantal Niet ingevulde enquêtes hoog is, is het van belang uw patiënten beter te informeren over (het belang van) de vragenlijst. U bent verantwoordelijk voor het vooraf inlichten van potentiële respondenten over de aard en inhoud van het onderzoek en u bent verplicht de patiënt toestemming te vragen voor het doorsturen van adres en persoonsgegevens, die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de CQ-index Huisartsenzorg, naar Qualizorg. Gebruik hiervoor bij voorkeur het aangeleverde document Informatiebrief respondenten, de aangeleverde PDF voor poster en/of flyers. Indien nodig kunt u deze ook in het Arabisch of Turks downloaden. Zie hoofdstuk 6 voor alle downloadlinkjes. Sommige praktijken hebben te maken met een oudere beroepsbevolking die niet in het bezit zijn van een adres. Wij bieden u de mogelijkheid om een deel van uw patiënten per post te benaderen. Aanschrijven van uw patiënten gebeurt in huisstijl van uw praktijk (ondertekening, logo). De inspanning is voor u zeer beperkt. U voert eenmalig huisstijlelementen in op onze huisstijlbeheermodule. Verder vraagt u op gebruikelijke wijze toestemming aan uw patiënt. Meer informatie over schriftelijke dataverzameling leest u op onze website: Exporteren naar Excel Met de knop exporteert u de procesgegevens naar Excel. Door dit maandelijks te monitoren kunt u inzien of er verbeteringen zijn en kunt u de voortgang delen binnen uw organisatie. 4.

5 1.3 Verdieping per medewerker Via het menu-item Resultaten - Totaaloverzicht medewerkers kunt u de procesgegevens inzien per medewerker. De eerste drie kolommen met cijfers geven inzicht in de procesgegevens. Ook hier kunt u de gegevens exporteren naar Excel. In de tweede kolom staat het aantal aangeboden activiteiten, in de derde kolom het aantal uitgenodigde patiënten en in de vierde kolom het aantal ingevulde vragenlijsten. 1.4 Aanbeveling Constateert u dat de aangeboden vragenlijsten te weinig worden ingevuld? Verdiep u dan in de resultaten om te achterhalen of dit organisatiebreed een probleem is of dat dit slechts bij enkele medewerkers het geval is. Bespreek dit met de (betreffende) medewerkers en maak duidelijk dat het noodzakelijk is de patiënten hier goed over in te lichten. Qualizorg biedt u hierbij ondersteuning, door het gratis verstrekken van digitale informatiedocumenten. U kunt deze downloaden in hoofdstuk 6. Daarnaast kunt u een promotiepakket bestellen via info@huisartsprestatiemonitor.nl. 5.

6 2. Algemene beoordeling Via het menu-item Resultaten - Algemene beoordeling kunt u zich verdiepen in de algemene beoordeling. De algemene beoordeling gaat om slechts één vraag: Welk cijfer geeft u aan de huisartspraktijk?. De balk is ingedeeld in drie vlakken. Paars is de groep die u het cijfer 0-5 gaf, wit is het cijfer 6-8 en groen is het cijfer Wanneer u de algemene beoordeling bekijkt via tabblad Tabel, kunt u de exacte cijfers inzichtelijk maken. U kunt vergelijkingen maken door intern en extern te benchmarken. Door extern te benchmarken, ziet u hoe uw algemene beoordeling is ten opzicht van andere deelnemende praktijken. Door intern te benchmarken kunt u inzien welke medewerkers een hoge of lage beoordeling hebben. 2.1 Exporteren naar Excel Onder Selectie kunt u bij Kies groep kiezen voor Medewerker. Selecteer vervolgens alle medewerkers en klik op Toon resultaat. Via tabblad Tabel kunt u met de knop de gegevens exporteren naar Excel. Door in Excel de kolom Gemiddeld te sorteren van laag naar hoog, ziet u welke medewerkers het laagst scoren. 2.2 Verdieping per medewerker U heeft zojuist kunnen constateren dat een medewerker lager scoort op de algemene beoordeling. We willen nu inzoomen op de resultaten van deze medewerker om te achterhalen of er een oorzaak ligt achter de lagere algemene beoordeling. Via het menu-item Resultaten - Beoordeling op thema niveau zoomen we in op de resultaten van de medewerker door bij Kies groep te kiezen voor Medewerker en daarna de medewerker aan te vinken. Klik daarna op Toon resultaat. De blauwe balken tonen de resultaten van de praktijk op themaniveau. De rode balken tonen de resultaten van de betreffende medewerker. In ons voorbeeld valt direct op dat de medewerker op enkele thema s lager scoort dan de praktijk. Door op een resultaat van de medewerker te klikken, kunt u zich verdiepen op de resultaten per thema. In dit voorbeeld klikken wij op de rode balk van het thema Samenwerking en deskundigheid. 6.

7 In dit overzicht is te zien dat de samenwerkende zorgverlener op alle vragen lager scoort dan bij het praktijkgemiddelde. Op de vraag Had deze zorgverlener goede informatie over uw zieketegeschiedenis? scoort de samenwerkende zorgverlener opvallend veel lager. Dit is een duidelijk verbeterpunt voor de medewerker. De betreffende medewerker kan bijvoorbeeld consults en ziektebeeld beter documenteren in het dossier en meer aandacht kan besteden aan de overdracht. 2.3 Aanbeveling Wanneer u vaststelt dat een medewerker lager scoort op de algemene beoordeling, kan dit een aanknopingspunt zijn om u te verdiepen in de resultaten van de medewerker. Stel de pijnpunten vast en bespreek dit met de medewerker. Stel een verbeterplan op en bespreek dit periodiek om vooruitgang te monitoren. Om uw medewerker te ondersteunen bij de verbeteringen, kunt u op zoek gaan naar een buddy. Dit is een collega die op de verbeterpunten van de medewerker juist beter scoort dan het praktijkgemiddelde. De buddy kan bijvoorbeeld meekijken met een behandeling en naderhand adviezen aandragen ter verbetering. 7.

8 3. Beoordeling op thema niveau Met behulp van de monitor kan u verdieping aanbrengen in deze thema s via Resultaten - Beoordeling op thema niveau. Door de resultaten te vergelijken met de benchmark kunt u inzien of uw praktijk beter of slechter wordt beoordeeld dan de externe benchmark. In het voorbeeld is te zien dat de praktijk op Bejegening andere zorgverlener lager wordt beoordeeld dan de benchmark. Door op de blauwe balk van Bejegening andere zorgverlener te klikken kunt u op het thema in zoomen. Wanneer we ook hier vergelijken met de benchmark, vallen er duidelijke verschillen te zien.dit is een aandachtspunt voor de praktijk. Wanneer we op een vraag inzoomen, kunnen we de praktijk en de benchmark vergelijken met de scores per medewerker. Indien er in de praktijk veel medewerkers werkzaam zijn kan het prettig zijn om de weergave aan te passen naar Tabel. Ook kunt u dan de resultaten exporteren naar Excel, om ze op volgorde te zetten of percentages te berekenen. In dit voorbeeld scoort de gehele praktijk hoger dan de benchmark op de vraag Had uw huisarts voldoende tijd voor u?. Medewerker 1 scoort op twee vragen lager dan de praktijk, benchmark en overige medewerkers. Door de medewerker hieraan te laten werken, kan de beoordeling op dit punt worden verbeterd. 8.

9 4. Aanbevelingen De CQi Huisartsenzorg bestaat uit acht thema s. Deze thema s zijn onder te verdelen in beoordeling over de praktijk, huisarts en andere zorgverleners. Daarnaast zijn er algemene vragen die buiten deze thema s vallen. In dit hoofdstuk laten we zien onder welke thema s de vragen vallen en geven we u advies om verbeterpunten te ontdekken. 4.1 Praktijkbeoordeling Toegankelijkheid huisartspraktijk 5. Kreeg u binnen 2 minuten iemand aan de telefoon als u overdag de huisartspraktijk belde? 9. Kon u als u het nodig vond binnen 24 uur op het spreekuur terecht? 11. Heeft u te veel moeite moeten doen om snel op het spreekuur terecht te kunnen? 12. Was het mogelijk om op redelijke termijn een afspraak te krijgen met uw eigen huisarts? 19. Hielp uw huisarts u binnen 15 minuten na de afgesproken tijd? LHV heeft een toolkit Bereikbaarheid opgesteld. Deze kunt u downloaden via hun website: In de toolkit staan diverse tips om uw telefonische bereikbaarheid te verbeteren. De overige vragen in het thema gaan over de wachttijden. Wanneer patiënten uitgelegd wordt waarom ze niet direct op afspraak kunnen komen, kunt u vaker rekenen op begrip. U kunt dit bijvoorbeeld uitleggen op uw website. Ook kunt u in de wachtkamer eventuele uitlooptijden via narrowcasting tonen. Assistente van de huisartspraktijk 3. Vond u de artsen en andere medewerkers van uw huisartspraktijk behulpzaam? 6. Als u overdag met de huisartspraktijk belde, werd u dan goed geholpen? 7. Heeft u het als een probleem ervaren dat u eerst uw verhaal aan de assistente moest vertellen, voordat u in contact kon komen met uw huisarts? 8. Beoordeelde de assistente goed dat u een afspraak nodig had met de arts? 13. Behandelde de assistente u met respect? 14. Had de assistente voldoende tijd voor u? In de CQi Huisartsenzorg wordt de patiënt bevraagd naar de ervaring met de assistente van de huisartspraktijk. Met deze inzichten kunt u beoordelen of de assistente(s) aan de verwachtingen van de patiënten voldoen. Resultaten van deze vragen kunnen besproken worden met de assistente(s). Wanneer er 9.

10 verbeteringen mogelijk zijn kunt u met de assistente(s) verbeterplannen maken en vervolgens monitoren of dit invloed heeft op de ervaringen van patiënten. 4.2 Beoordeling huisarts Uit onderzoek is gebleken dat patiënten het belangrijk vinden dat de huisarts hen kent. De patiënt wil het gevoel hebben dat hij zijn verhaal kwijt kan, dat er tijd voor hem is en dat de arts hem serieus neemt en zonder vooroordeel luistert. De samenwerkingsrelatie tussen de huisarts en patiënt heeft grote invloed op de tevredenheid van de patiënt. Onderzoek heeft aangetoond dat de relatie tussen huisarts en patiënt en gezamenlijke besluitvorming effect heeft op bijvoorbeeld de therapietrouw. De volgende drie thema s gaan over de bejegening, de communicatie en zorg op maat door de huisarts. Bejegening door de huisarts 20. Luisterde uw huisarts aandachtig naar u? 22. Nam uw huisarts u serieus? 34. Behandelde uw huisarts u met respect? 35. Had uw huisarts voldoende tijd voor u? Patiënten willen het gevoel hebben dat de huisarts hem serieus neemt en zonder vooroordeel luistert. Ze willen door de huisarts behandeld worden als mens, en niet als een willekeurige patiënt met symptomen. Door intensief te luisteren naar het probleem van de patiënt en vervolgens in een samenvatting te herhalen wat de patiënt verteld heeft, komt u er achter of u het probleem goed heeft begrepen. Om er achter te komen of de patiënt u goed begrijpt kunt u de patiënt vragen om te herhalen wat u heeft gezegd. Het is belangrijk dat de klachten van patiënten serieus genomen worden. De bejegening richting patiënt speelt hierin een belangrijke rol. Met behulp van deze themavragen ontdekt u of uw patiënten zich serieus genomen voelen en zo niet, waar verbeterpunten liggen. Gaat u bijvoorbeeld gehaast om met uw patiënten, dan zal dit zichtbaar zijn in de resultaten. Het wordt door veel patiënten als storend ervaren dat de behandelaar achter de computer zit en tijdens het consult meer naar het scherm kijkt dan naar de patiënt. Waarschijnlijk maakt u notities, maar dat kan de patiënt niet zien. U kunt overwegen een extra scherm te plaatsen die zichtbaar is voor de patiënt, zodat de patiënt kan meekijken terwijl u notities maakt. U kunt de patiënt vervolgens vragen of ze nog aanvullingen hebben. Communicatie door de huisarts 21. Toonde uw huisarts belangstelling voor uw persoonlijke situatie? 10.

11 23. Gaf uw huisarts u begrijpelijke uitleg over de resultaten van onderzoek (bijvoorbeeld een lichamelijk onderzoek, laboratorium-onderzoek, röntgenfoto of hartfilmpje)? 24. Vertelde uw huisarts u wat u wilde weten over uw klacht/gezondheidsprobleem? 25. Legde uw huisarts u dingen op een begrijpelijke manier uit? 37. Had u vertrouwen in de deskundigheid van uw huisarts? Een persoonlijke benadering van uw patiënten is van groot belang, omdat iedere patiënt anders zal oordelen over goede communicatie. Dit komt bijvoorbeeld door verschillen in leeftijd en opleidingsniveau. Patiënten vinden het belangrijk dat de huisarts hen kent en op begrijpelijke wijze met hen communiceert. Door resultaten te filteren op doelgroep kunt u ontdekken bij welke groepen er verbetering mogelijk is. Zorg op maat door huisarts 26. Werd u door uw huisarts goed geïnformeerd over de verschillende behandelingsmogelijkheden voor uw gezondheidsklachten? 27. Kon u meebeslissen over de behandeling of hulp die u kreeg? 28. Informeerde uw huisarts u over mogelijke bijwerkingen van de voorgeschreven geneesmiddelen? 29. Maakte uw huisarts u duidelijk waarom het belangrijk was zijn/haar instructies/ advies op te volgen? 30. Kreeg u voldoende hulp bij het vinden van de weg in de gezondheidszorg (zoals informatie over behandelaars, ziekenhuizen, wachtlijsten, het maken van een afspraak en dergelijke)? 31. Werkte uw huisarts goed samen met uw andere zorgverleners (zoals de praktijkverpleegkundige, fysiotherapeut, thuiszorg, wijkverpleegkundige, specialist etc.)? 32. Had uw huisarts aandacht voor mogelijke emotionele problemen die te maken hebben met uw gezondheid? 33. Bood uw huisarts u hulp aan bij het voorkómen van ziekten of bij het verbeteren van uw gezondheid (bijvoorbeeld door controle van gewicht of bloeddruk, het geven van adviezen over voeding of leefstijl)? 36. Zorgde de behandeling van uw huisarts ervoor dat uw gezondheidsproblemen verminderden? Veel patiënten hebben behoefte aan een huisarts die fungeert als gids in de gezondheidszorg. Door als huisarts met de patiënt het doel en beleid van de behandeling met het oog op passende en geëigende zorg te bespreken, bouwt u vertrouwen op. Op basis van het opgebouwde vertrouwen tussen u en de patiënt kunt u het zelfmanagement van patiënten en hun omgeving versterken, 11.

12 hen aanmoedigen tot een gezonde leefstijl en onnodig zorggebruik voorkomen. Informeer uw patiënten over het zorgproces, wat de patiënt kan verwachten en wat er van de patiënt wordt verwacht. Dit kunt u ook aan uw patiënt meegeven, zodat de patiënt dit kan nalezen. 4.3 Beoordeling andere zorgverleners Samenwerking en deskundigheid 41. Had u de indruk dat deze zorgverlener goede informatie had over uw ziektegeschiedenis? 44. Legde deze zorgverlener u dingen op een begrijpelijke manier uit? 47. Had u vertrouwen in de deskundigheid van deze zorgverlener? 48. Had u er vertrouwen in dat deze zorgverlener u op tijd naar de huisarts verwijst als dat nodig is? Bejegening door andere zorgverlener 42. Luisterde deze zorgverlener aandachtig naar u? 43. Nam deze zorgverlener u serieus? 46. Had deze zorgverlener voldoende tijd voor u? 52. Behandelde deze zorgverlener u met respect? Zorg op maat andere zorgverlener 45. Gaf deze zorgverlener u de ruimte om mee te beslissen over de behandeling of hulp die u kreeg? 49. Bood deze zorgverlener u hulp aan bij het voorkómen van ziekten of het verbeteren van uw gezondheid? 50. Maakte deze zorgverlener u duidelijk waarom het belangrijk was zijn/haar instructies/ advies op te volgen? 51. Had deze zorgverlener aandacht voor mogelijke emotionele problemen die te maken hebben met uw gezondheidstoestand? De vragen 40 t/m 55 worden alleen ingevuld door patiënten die in de afgelopen 12 maanden een afspraak in de praktijk hebben gehad met een andere zorgverlener. In HPM kunt u de uitkomsten van deze vragen filteren met Afspraak andere zorgverlener op het niveau van prakijkondersteuner, gespecialiseerd verpleegkundige en diabetesverpleegkundige. Voor patiënten die met meerdere zorgverleners te maken hebben, is samenhang in de geboden zorg van groot belang. Naarmate de zorgvraag complexer wordt, wordt ook de persoonlijke relatie met de huisarts van groter belang. U kunt voor hen een vast en vertrouwd aanspreekpunt zijn die 12.

13 overzicht geeft in de zorg die zij ontvangen. Wanneer in de resultaten terug te zien is dat patiënten minder tevreden zijn over dit thema, kunt u hun actief aanbieden bij vragen of klachten met u contact op te nemen zodat u het probleem kan aanpakken. 4.4 Overige vragen Naast de thema s zijn er twee screener vragen en extra ervaringsvragen. U kunt deze inzien via Resultaten Resultaten open & gesloten vragen. Bij Kies vraag kunt u een vraag selecteren. De gesloten ervaringsvragen kunt u intern en extern benchmarken om opvallende zaken te ontdekken. U kunt inzien hoe uw praktijk presteert ten opzichte van andere praktijken en u kunt de medewerkers intern vergelijken. Wanneer u constateert dat uw praktijk of een medewerker lager scoort dan het gemiddelde, dan is het interessant om te achterhalen welke groep patiënten deze lagere beoordeling geven. Dit doet u door groepen aan te maken onder Vergelijken. Dit zijn verplichte vragen die gesteld worden om te weten of iemands antwoorden geïncludeerd kunnen worden. Screener vragen 1. Klopt het dat u ingeschreven bent bij de huisartspraktijk die op het voorblad staat vermeld? 2. Hoe vaak heeft u in de afgelopen 12 maanden contact (spreekuur, huisbezoek, telefonisch consult) gehad met de huisartspraktijk? Over de huisartspraktijk De volgende vragen gaan over het eerste contact met de huisartsenpraktijk (de toegankelijkheid, de accommodatie en het functioneren van de praktijkassistente). 4. Weet u voldoende over de organisatie van uw huisartspraktijk (spreekuurtijden, spoedtelefoonnummers, weekenddienstregeling enz.)? 10. Was de huisartspraktijk open op tijdstippen die voor u gunstig waren? 15. Is uw huisartspraktijk goed toegankelijk voor kinderwagens en mensen met een lichamelijke handicap? 16. Was de huisartspraktijk schoon? 17. Kunnen mensen in de wachtkamer horen wat er aan de balie wordt besproken? 18. Kunnen mensen in de wachtkamer horen of zien wat er in de spreek- of onderzoekskamer gebeurt? 13.

14 Over de huisarts De volgende vraag gaat over contacten die de patiënt met de huisarts heeft gehad, bijvoorbeeld tijdens een spreekuur, huisbezoek of telefonisch consult). 38. Was uw huisarts bereid met u te praten over fouten of over zaken die, naar uw mening, niet goed zijn gegaan? Over andere zorgverlener(s) Indien een patiënt in de afgelopen 12 maanden een afspraak heeft gehad met een andere zorgverlener (vraag 39), dan kan de patïent aangeven met wie dit is geweest (vraag 40). De vervolgvragen gaan over het functioneren van de betreffende zorgverlener. 39. Heeft u de afgelopen 12 maanden in de praktijk met een andere zorgverlener dan de huisarts of assistente een afspraak gehad? 40. De volgende vragen gaan over consulten in de huisartsenpraktijk die u in de afgelopen 12 maanden heeft gehad met een ándere zorgverlener dan de huisarts of de assistente. Ik vul de vragen in over: de (gespecialiseerd) verpleegkundige de diabetesverpleegkundige de praktijkondersteuner anders, namelijk: 53. Werkte deze zorgverlener goed samen met uw huisarts? 54. Kreeg u van verschillende zorgverleners binnen deze praktijk tegenstrijdige informatie? 55. Had u liever geholpen willen worden door de huisarts dan door deze zorgverlener? Algemene beoordeling 56. Welk cijfer geeft u aan de huisartspraktijk? Een 0 betekent: heel erg slecht. Een 10 betekent uitstekend. Meer uitleg over de algemene beoordeling leest u in hoofdstuk 2. Aanbevelingsvraag 57. Zou u uw huisartspraktijk bij uw vrienden en familie aanbevelen? Uit onderzoek is gebleken dat patiënten die u negatief beoordelen op deze vraag hun ervaringen delen met gemiddeld negen anderen. Een positieve ervaring wordt gedeeld met twee anderen. U kunt u verdiepen op deze vraag door filters te zetten op bijvoorbeeld medewerker, geslacht of leeftijd. Hiermee achterhaald u welke groep u een lage beoordeling geven en kunt u hierop actie ondernemen. 14.

15 Open vraag 58. Als u één ding zou kunnen veranderen aan de zorg die u kreeg van deze huisartspraktijk, wat zou dat dan zijn? De vragenlijst bevat één open vraag. U kunt de antwoorden van deze vraag inzien via Resultaten Resultaten open & gesloten vragen Kies vraag Open vragen en selecteer vraag 58. De antwoorden kunnen u directe punten ter verbetering geven. Indien gewenst kunt u de resultaten exporteren naar Excel. Over de patiënt De volgende vragen gaan over de persoon aan wie deze vragenlijst is gestuurd. 59. Wat is uw leeftijd? 60. Bent u een vrouw of een man? 61. Wat is uw hoogst voltooide opleiding? (een opleiding afgerond met diploma of voldoende getuigschrift) 62. Wat is het geboorteland van uzelf? 63. Wat is het geboorteland van uw vader? 64. Wat is het geboorteland van uw moeder? 65. In welke taal praat u thuis het meest? 68. Heeft iemand u geholpen bij het invullen van deze vragenlijst? Heeft iemand u geholpen om deze vragenlijst in te vullen? (indien ja: vraag 69) 69. Hoe heeft die persoon u geholpen? Evaluatievragen De vragen 66 en 67 zijn evaluatievragen. Deze vragen naar een algemeen oordeel. De antwoorden van deze vragen kunt u gebruiken als filter om doelgroepen inzichtelijk te maken. 66. Hoe zou u over het algemeen uw gezondheid noemen? 67. Hoe zou u over het algemeen uw geestelijke/psychische gezondheid noemen? 15.

16 5. Downloads Flyer Nederlands Flyer Arabisch Arabisch.pdf Flyer Turks Informatiebrief met toestemmingsformulier Nederlands Informatiebrief met toestemmingsformulier Arabisch Arabisch.pdf Informatiebrief met toestemmingsformulier Turks pdf Uitnodiging onderzoek in Nederlands, Engels, Arabisch en Turks Privacywetgeving 6. Meer informatie? Heeft u na het lezen van de handleiding vragen? Qualizorg heeft een eigen helpdesk, voor u en uw patiënt, die dagelijks van tot uur bereikbaar is. Onze helpdeskmedewerkers staan u graag te woord en bieden u snelle service bij vragen of problemen. Onze medewerkers hebben veel kennis en kunnen u daardoor gerichte ondersteuning bieden. Wij zorgen op werkdagen altijd voor een terugkoppeling binnen 24 uur! Neem contact met ons op via info@huisartsprestatiemonitor.nl of

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Verbeteren Gebruikershandleiding voor klantervaringsonderzoek voor logopedisten Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! In handleiding Deel 1: Aan de slag!

Nadere informatie

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Verbeteren Gebruikershandleiding voor patiëntervaringsonderzoek voor fysiotherapeuten Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! In handleiding Deel 1: Aan de

Nadere informatie

Ja 100 % Nee 0 % Weet u voldoende over de organisatie van uw huisartspraktijk (spreekuurtijden, spoed-telefoonnummers, weekenddienstregeling enz.)?

Ja 100 % Nee 0 % Weet u voldoende over de organisatie van uw huisartspraktijk (spreekuurtijden, spoed-telefoonnummers, weekenddienstregeling enz.)? De huisartspraktijk Klopt het dat u ingeschreven bent bij de huisartspraktijk die op het voorblad staat vermeld? Ja 100 % Nee 0 % Weet u voldoende over de organisatie van uw huisartspraktijk (spreekuurtijden,

Nadere informatie

Huisarts - landelijk gemiddelde vs. eigen locatie

Huisarts - landelijk gemiddelde vs. eigen locatie Huisarts - landelijk vs. eigen locatie Rapport voor: Ariane Hamming Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4 Respons statistieken Respons Totaal aantal afgeronde vragenlijsten

Nadere informatie

Huisarts - landelijk gemiddelde vs. organisatie & locaties

Huisarts - landelijk gemiddelde vs. organisatie & locaties Huisarts - landelijk vs. organisatie & locaties Rapport voor: Ariane Hamming Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4 Respons statistieken Respons Totaal aantal afgeronde vragenlijsten

Nadere informatie

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Verbeteren. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Verbeteren Gebruikershandleiding voor klantervaringsonderzoek voor apothekers Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! In handleiding Deel 1: Aan de slag!

Nadere informatie

Totaal aantal afgeronde vragenlijsten 44. Ja 100 % Nee 0 %

Totaal aantal afgeronde vragenlijsten 44. Ja 100 % Nee 0 % De huisartspraktijk Totaal aantal afgeronde vragenlijsten 44 Klopt het dat u ingeschreven bent bij de huisartspraktijk die op het voorblad staat vermeld? Ja 100 % Nee 0 % Weet u voldoende over de organisatie

Nadere informatie

De Schakel Bankrekening: NL92RABO AW Best AGB-code

De Schakel Bankrekening: NL92RABO AW Best   AGB-code De Huisartsenpraktijk. 1. Hoe vaak heeft u in de afgelopen 12 maanden contact (spreekuur, huisbezoek, telefonisch consult) gehad met de huisartsenpraktijk? 1 keer 10% 5-9 keer 45% 2-4 keer 20% 10 keer

Nadere informatie

Enquête Patiënttevredenheid + Wensen en Verbeterpunten ten aanzien van het Gezondheidscentrum

Enquête Patiënttevredenheid + Wensen en Verbeterpunten ten aanzien van het Gezondheidscentrum Enquête Patiënttevredenheid + Wensen en Verbeterpunten ten aanzien van het Gezondheidscentrum W.N van Tuijl, huisarts Klaver 1, 9761 LD Eelde Geachte patiënten, beste mensen, Zoals de meesten van jullie

Nadere informatie

Vragenlijst. Ervaringen met de kwaliteit van de antroposofische gezondheidszorg

Vragenlijst. Ervaringen met de kwaliteit van de antroposofische gezondheidszorg lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg Vragenlijst Ervaringen met de kwaliteit van de antroposofische gezondheidszorg Consumer Quality-Index Antroposofische Gezondheidszorg eerste lijn Versie 4.0 december

Nadere informatie

RESULTATEN PATIENTEN ENQUETE 2015. Hoe vaak heeft u in de afgelopen 6 maanden contact (spreekuur, huisbezoek, telefonisch consult) gehad met de HAPEC?

RESULTATEN PATIENTEN ENQUETE 2015. Hoe vaak heeft u in de afgelopen 6 maanden contact (spreekuur, huisbezoek, telefonisch consult) gehad met de HAPEC? RESULTATEN PATIENTEN ENQUETE 2015 Hoe vaak heeft u in de afgelopen 6 maanden contact (spreekuur, huisbezoek, telefonisch consult) gehad met de HAPEC? Gemiddeld 5 x Vind u dat u altijd door een arts geholpen

Nadere informatie

Huisarts - landelijk gemiddelde vs. eigen locatie

Huisarts - landelijk gemiddelde vs. eigen locatie Huisarts - landelijk gemiddelde vs. eigen locatie Rapport voor: - Koningslaan Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4 Respons statistieken Respons Totaal aantal afgeronde vragenlijsten

Nadere informatie

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Aan de slag! Gebruikershandleiding voor patiëntervaringsonderzoek voor fysiotherapeuten Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! Qualizorg biedt u het inzicht

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg van de huisarts

Ervaringen met de zorg van de huisarts Ervaringen met de zorg van de huisarts Huisartsenpraktijk Rivierenbuurt - Huisarts Achterhuis te Amsterdam Rapportage patiëntervaringen mei 2017 ARGO BV, mei 2017 2 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING...

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg van de huisarts. Huisartsenpraktijk de Pelikaan

Ervaringen met de zorg van de huisarts. Huisartsenpraktijk de Pelikaan Ervaringen met de zorg van de huisarts Rapportage voor: Huisartsenpraktijk de Pelikaan te Zelhem december 2015 ARGO BV www.argo-rug.nl INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 5 1.1 Ervaringen met de zorg

Nadere informatie

Vragenlijst. Ervaringen met de kwaliteit van de antroposofische gezondheidszorg

Vragenlijst. Ervaringen met de kwaliteit van de antroposofische gezondheidszorg lectoraat Antroposofische Gezondheidszorg Vragenlijst Ervaringen met de kwaliteit van de antroposofische gezondheidszorg Consumer Quality-Index Antroposofische Gezondheidszorg eerste lijn Versie 4.0 december

Nadere informatie

Huisarts. Rapport voor: Praktijk van den Berg. Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4

Huisarts. Rapport voor: Praktijk van den Berg. Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4 Huisarts Rapport voor: Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4 Respons statistieken Totaal aantal afgeronde vragenlijsten 383 108 Resultaten per thema Tabellen met gemiddelden

Nadere informatie

Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek

Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Geslacht/Leeftijd... 4 Assistentes... 4 Huisartsen... 5 Algemeen... 6 Management samenvatting...

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg van de huisarts

Ervaringen met de zorg van de huisarts Ervaringen met de zorg van de huisarts Huisartsenpraktijk Gelok en Ter Wiel te DOETINCHEM Rapportage patiëntervaringen mei 2017 ARGO BV, mei 2017 2 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 5 1.1 Ervaringen

Nadere informatie

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Aan de slag! Gebruikershandleiding voor patiëntervaringsonderzoek voor huisartsen Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! Qualiview biedt u het inzicht dat

Nadere informatie

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Aan de slag! Gebruikershandleiding voor klantervaringsonderzoek voor apothekers Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! Qualiview biedt u het inzicht dat

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg van de huisarts

Ervaringen met de zorg van de huisarts Ervaringen met de zorg van de huisarts Huisartsenpraktijk Oelrich en Wit te Krimpen aan den IJssel Rapportage patiëntervaringen oktober 2017 ARGO BV, oktober 2017 2 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING...

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg van de huisarts en apotheek. Apotheekhoudend Huisarts Frankhuisen

Ervaringen met de zorg van de huisarts en apotheek. Apotheekhoudend Huisarts Frankhuisen Ervaringen met de zorg van de huisarts en apotheek Rapportage voor: Apotheekhoudend Huisarts Frankhuisen te Weerselo augustus 2016 ARGO BV www.argo-rug.nl INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 5 1.1

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg van de huisarts en apotheek

Ervaringen met de zorg van de huisarts en apotheek Ervaringen met de zorg van de huisarts en apotheek Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Blokzijl te Blokzijl Rapportage patiëntervaringen december 2016 2 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 5 1.1 Ervaringen

Nadere informatie

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Aan de slag! Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Aan de slag! Gebruikershandleiding voor klantervaringsonderzoek voor logopedisten Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! Qualiview biedt u het inzicht dat

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 Gezondheidscentrum de Schans

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 Gezondheidscentrum de Schans Klanttevredenheidsonderzoek 2016 Gezondheidscentrum de Schans Geachte lezer, Eind 2015 zijn er door het gezondheidscentrum vragenlijsten betreffende klanttevredenheid uitgedeeld. Graag willen wij u bedanken

Nadere informatie

Ervaringen met de zorg van de huisarts en apotheek

Ervaringen met de zorg van de huisarts en apotheek Ervaringen met de zorg van de huisarts en apotheek Huisartsenpraktijk Zieuwent te Zieuwent Rapportage patiëntervaringen december 2016 ARGO BV, december 2016 2 INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 5

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018 20181217 Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018 Geachte cliënt, In de maanden maart en oktober 2018 zijn er door de huisartsen, de fysiotherapie en de apotheek van Zorgplein Zuid vragenlijsten

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentrum Diemen-Noord. Vervolgmeting. Rapportage Klantmonitor DCB

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentrum Diemen-Noord. Vervolgmeting. Rapportage Klantmonitor DCB Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentrum Diemen-Noord Vervolgmeting Rapportage Klantmonitor DCB ARGO Rijksuniversiteit Groningen bv 2013 Vervolgmeting via de Klantmonitor In het gezondheidscentrum

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Knijnenburg

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Knijnenburg Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Knijnenburg Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-4-2017 tot 1-7-2017

Nadere informatie

Verdieping. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Verdieping. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Verdieping Gebruikershandleiding voor patiëntervaringsonderzoek voor huisartsen Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! In handleiding Deel 1: Aan de slag!

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: R.J. Hendriksen (3017-1)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: R.J. Hendriksen (3017-1) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: R.J. Hendriksen (3017-1) Datum aanmaak rapport:19-03-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 18-12-2016

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: MimpenMG

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: MimpenMG Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: MimpenMG Datum aanmaak rapport:11-11-2015 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-3-2014 tot 1-3-2014

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: K.G. Sloetjes (1284-4)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: K.G. Sloetjes (1284-4) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: K.G. Sloetjes (1284-4) Datum aanmaak rapport:15-03-2018 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 17-10-2015

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken Huisartsenpraktijk. Huisartspraktijk Weidevenne - Huisarts Konijn

Door Cliënten Bekeken Huisartsenpraktijk. Huisartspraktijk Weidevenne - Huisarts Konijn Door Cliënten Bekeken Huisartsen Samenvatting rapportage voor: Huisarts Weidevenne - Huisarts Dr. C.P. van Linschoten Drs. P. Moorer ARGO Rijksuniversiteit Groningen BV www.argo-rug.nl SAMENVATTING VAN

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Bakkum

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Bakkum Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Bakkum Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-4-2017 tot 1-7-2017

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Schudel

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Schudel Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Schudel Datum aanmaak rapport:20-03-2016 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 12-10-2015 tot 7-3-2016

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Groepspraktijk Huizen

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Groepspraktijk Huizen Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken Rapportage voor: Groepspraktijk Huizen Dr. C.P. van Linschoten Drs. P. Moorer ARGO Rijksuniversiteit Groningen BV www.argo-rug.nl INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: S.M. Janssen

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: S.M. Janssen Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: S.M. Janssen Op de volgende pagina s ziet u een patiënttevredenheidsonderzoek. Wij vinden het van groot belang dat wij op de hoogte zijn

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Leenen

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Leenen Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Leenen Datum aanmaak rapport:26-11-2015 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 31-10-2013 tot 9-11-2013

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: C. Noordzij

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: C. Noordzij Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: C. Noordzij Datum aanmaak rapport:16-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 5-8-2017 tot 1-9-2017

Nadere informatie

Rapportage cliëntervaringsonderzoek CQI Kraamzorg. Kraamzorg JoNa BV

Rapportage cliëntervaringsonderzoek CQI Kraamzorg. Kraamzorg JoNa BV Rapportage cliëntervaringsonderzoek CQI Kraamzorg Kraamzorg JoNa BV Uitgevoerd door Kraamzorg Prestatie Monitor (Qualizorg B.V.) Periode: Van 01 01 2013 t/m 31 12 2013 Geaccrediteerd door : Inleiding In

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Cnossen

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Cnossen Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Cnossen Datum aanmaak rapport:26-11-2015 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 31-10-2013 tot 10-4-2014

Nadere informatie

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts:

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: 3215, Huisartspraktijk Hiddink, Vossenhol 14 BEMMEL Datum aanmaak rapport: 12-04-2018 Leeswijzer Deze rapportage geeft inzicht in hoe

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Comsa

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Comsa Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Comsa Datum aanmaak rapport:10-05-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 22-4-2017 tot 29-4-2017

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: P. Stamsnieder (2152-3)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: P. Stamsnieder (2152-3) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: P. Stamsnieder (2152-3) Datum aanmaak rapport:24-03-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 10-12-2016

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: LibertonI

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: LibertonI Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: LibertonI Datum aanmaak rapport:26-11-2015 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 31-10-2013 tot 9-11-2013

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Julius Gezondheidscentrum Parkwijk

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Julius Gezondheidscentrum Parkwijk Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Julius Gezondheidscentrum Parkwijk ARGO BV 2015 Vervolgmeting Door Cliënten Bekeken Op vier locaties van de Stichting Leidsche Rijn

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts:

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: 1 2 3 4 Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: 5 M.K. Kate (1107-2) 6 7 Datum aanmaak rapport:17-11-2016 8 9 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Dekker

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Dekker Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Dekker Datum aanmaak rapport:06-10-2016 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 8-2-2014 tot 13-6-2014

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: P.A.A. Gerritsen

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: P.A.A. Gerritsen Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: P.A.A. Gerritsen Op de volgende pagina s ziet u een patiënttevredenheidsonderzoek. Wij vinden het van groot belang dat wij op de hoogte zijn

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: W.M. Renders (2228-8)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: W.M. Renders (2228-8) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: W.M. Renders (2228-8) Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 22-10-2016

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: M.H.J.L. Pannekoek (2517-2)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: M.H.J.L. Pannekoek (2517-2) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: M.H.J.L. Pannekoek (2517-2) Datum aanmaak rapport:28-08-2016 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van:

Nadere informatie

nr. vraag 1 2 3 4 5 6 7 8 1. Heeft uw kind in de afgelopen 12 maanden gebruik gemaakt van zorg van een revalidatiecentrum?

nr. vraag 1 2 3 4 5 6 7 8 1. Heeft uw kind in de afgelopen 12 maanden gebruik gemaakt van zorg van een revalidatiecentrum? Net als bij de CQ-index Revalidatiecentra Volwassenen is met de begeleidingscommissie besproken welke items worden verwijderd of worden aangepast. De items waarvan besloten is om deze te verwijderen zijn

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Bakkum- de Klerk

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Bakkum- de Klerk Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Bakkum- de Klerk Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-4-2017

Nadere informatie

Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek

Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek Auteur: Thomas Peters Opdrachtgever: Gezondheidscentrum Velserbroek Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 2 Geslacht/Leeftijd... 4 Assistentes... 4 Huisartsen... 5 Algemeen... 6 Aandachtspunten

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Buckley

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Buckley Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Buckley Datum aanmaak rapport:20-05-2016 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 26-3-2016 tot 16-4-2016

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: HeerH

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: HeerH Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: HeerH Datum aanmaak rapport:24-03-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 10-12-2016 tot 10-12-2016

Nadere informatie

RAPPORTAGE ZGAO CLIËNTENRAADPLEGING CQ-INDEX ZORG THUIS 2016

RAPPORTAGE ZGAO CLIËNTENRAADPLEGING CQ-INDEX ZORG THUIS 2016 RAPPORTAGE ZGAO CLIËNTENRAADPLEGING CQ-INDEX ZORG THUIS 2016 Rapportage CQ Zorg Thuis ZGAO 2016 1 1. Inleiding Met het oog op het handhaven en/of verbeteren van de kwaliteit van de zorg die ZGAO levert,

Nadere informatie

Patiënten oordeel huisarts, feedback van de patiënten enquêtes: Poels. Datum aanmaak rapport:

Patiënten oordeel huisarts, feedback van de patiënten enquêtes: Poels. Datum aanmaak rapport: Patiënten oordeel huisarts, feedback van de patiënten enquêtes: Poels Datum aanmaak rapport:28-04-2015 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Patiënten oordeel De Europep patiënten oordeel vragenlijst

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Nguyen

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Nguyen Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Nguyen Datum aanmaak rapport:08-10-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 10-6-2017 tot 10-6-2017

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Veringa

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Veringa Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Veringa Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 1-4-2017 tot 1-7-2017

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: ZwartV

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: ZwartV Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: ZwartV Datum aanmaak rapport:08-05-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 15-4-2017 tot 15-4-2017

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: G.M. Bekkering

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: G.M. Bekkering Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: G.M. Bekkering Datum aanmaak rapport:15-03-2018 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 17-10-2015

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Jellema

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Jellema Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: Jellema Datum aanmaak rapport:12-01-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 17-12-2016 tot 17-12-2016

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Jolink

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Jolink Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Jolink Datum aanmaak rapport:18-04-2016 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 27-2-2016 tot 27-2-2016

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: J.E. Peerdeman-van Putten (2228-7)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: J.E. Peerdeman-van Putten (2228-7) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: J.E. Peerdeman-van Putten (2228-7) Datum aanmaak rapport:28-09-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld

Nadere informatie

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: S.M. Schellekens (288-3)

Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: S.M. Schellekens (288-3) Analyserapport van de patiënten vragenlijsten over de huisarts: S.M. Schellekens (288-3) Datum aanmaak rapport:06-04-2017 1 Laatste ronde patiënten vragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 25-2-2017

Nadere informatie

87,6 (bevolkingsonderzoek, inentingen) Voor het uitleg geven over wat de bedoeling is van onderzoeken en

87,6 (bevolkingsonderzoek, inentingen) Voor het uitleg geven over wat de bedoeling is van onderzoeken en Uitkomst Patiëntenoordeel Huisarts GezondheidsCentrum Beverwaard Onderstaande vragenlijst weerspiegelt de prioriteiten van patiënten en huisartsen, is gevalideerd en toepasbaar gebleken. De uitkomst is

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Gezondheidscentrum Leonard Springer

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Gezondheidscentrum Leonard Springer Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Gezondheidscentrum Leonard Springer Deze rapportage kunt u plaatsen in uw Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra werkmap achter tabblad 5. Denkt u eraan

Nadere informatie

Praktijkondersteuner

Praktijkondersteuner Praktijkondersteuner Rapport voor: Normwaarden: 'Nooit' = 1; 'Soms' = 2; 'Meestal' = 3; 'Altijd' = 4 Respons statistieken Totaal aantal afgeronde vragenlijsten 150 48 Resultaten per thema Tabellen met

Nadere informatie

Patient. CQ-index (1x per 2 jaar)

Patient. CQ-index (1x per 2 jaar) Patient. CQ-index (1x per 2 jaar) CQ-index Ziekte van Parkinson Versie 1.0 TOELICHTING OP DE VRAGENLIJST Voor u ligt een vragenlijst waarin uw ervaringen met de zorg rondom de ziekte van Parkinson centraal

Nadere informatie

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts:

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: 1783, Jolink en Van der Lugt, huisartsen, Loolaan 33 APELDOORN Datum aanmaak rapport: 02-08-2018 Leeswijzer Deze rapportage geeft inzicht

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Geertsen

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Geertsen Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Geertsen Datum aanmaak rapport:26-11-2015 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 31-10-2013 tot 9-11-2013

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Kanaleneiland

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Gezondheidscentrum Kanaleneiland Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Gezondheidscentrum Kanaleneiland ARGO BV 2014 Vervolgmeting Door Cliënten Bekeken In het gezondheidscentrum is een vervolgmeting als

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken Huisartsenpraktijk. Huisartspraktijk Beenakker en Soerland

Door Cliënten Bekeken Huisartsenpraktijk. Huisartspraktijk Beenakker en Soerland Door Cliënten Bekeken Huisartsen Samenvatting rapportage voor: Huisarts Beenakker en Soerland Dr. C.P. van Linschoten Drs. P. Moorer ARGO Rijksuniversiteit Groningen BV www.argo-rug.nl SAMENVATTING VAN

Nadere informatie

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts:

Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: Uitkomsten van het patiënttevredenheidsonderzoek over de huisarts: 1116, Huisartspraktijk Smits, Oude Doesburgseweg 57 ZEVENAAR Datum aanmaak rapport: 19-12-2018 Leeswijzer Deze rapportage geeft inzicht

Nadere informatie

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Runia

Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Runia Analyserapport van de patiëntenvragenlijsten over de huisarts: Runia Datum aanmaak rapport:20-03-2016 1 Laatste ronde patiëntenvragenlijsten huisarts Periode waarin ingevuld van: 29-9-2015 tot 25-2-2016

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Leystroom

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Leystroom Ervaringen thuiszorgcliënten V&V De Leystroom Gemeten met de CQI index Februari 2016 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: februari 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Huisartspraktijk Stationsstraat

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Huisartspraktijk Stationsstraat Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken Samenvatting rapportage voor: Huisartspraktijk Stationsstraat Dr. C.P. van Linschoten Drs. P. Moorer ARGO BV www.argo-rug.nl SAMENVATTING VAN DE BELANGRIJKSTE

Nadere informatie

Patiëntervaringen met de huisartspraktijk. Huisartsenpraktijk van Wijngaarden

Patiëntervaringen met de huisartspraktijk. Huisartsenpraktijk van Wijngaarden Patiëntervaringen met de huisartspraktijk Rapportage voor: Huisartsenpraktijk van Wijngaarden te AMSTERDAM september 2015 ARGO BV www.argo-rug.nl INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK 1. INLEIDING... 5 1.1 Patiëntervaringen...

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Medisch Centrum 't Sant - Huisarts van Sichem

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Medisch Centrum 't Sant - Huisarts van Sichem Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken Samenvatting rapportage voor: Medisch Centrum 't Sant - Dr. C.P. van Linschoten Drs. P. Moorer ARGO Rijksuniversiteit Groningen BV www.argo-rug.nl SAMENVATTING

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Huisartsenpraktijk Wormerveer

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Huisartsenpraktijk Wormerveer Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken Samenvatting rapportage voor: Huisartsenpraktijk Wormerveer Dr. C.P. van Linschoten Drs. P. Moorer ARGO BV www.argo-rug.nl SAMENVATTING VAN DE BELANGRIJKSTE

Nadere informatie

De telefonische bereikbaarheid van het gezondheidscentrum

De telefonische bereikbaarheid van het gezondheidscentrum De telefonische bereikbaarheid van het gezondheidscentrum Was het een probleem om het GC telefonisch te bereiken voor het maken van een afspraak? aantal respondenten: 72 Was het een probleem om de receptenlijn/herhaallijn

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk Dalfsen ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk Dalfsen zijn de afgelopen 2 jaren tevredenheidsonderzoeken

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Zoed (Zorgverleners Onder Eén Dak) Molenwijk

Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra. Vervolgmeting. Rapportage Zoed (Zorgverleners Onder Eén Dak) Molenwijk Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentra Vervolgmeting Rapportage Zoed (Zorgverleners Onder Eén Dak) Molenwijk ARGO BV 2014 Vervolgmeting Door Cliënten Bekeken In het gezondheidscentrum is een vervolgmeting

Nadere informatie

VRAGENLIJST OVER UW ERVARINGEN MET DE VRUCHTBAARHEIDSZORG

VRAGENLIJST OVER UW ERVARINGEN MET DE VRUCHTBAARHEIDSZORG VRAGENLIJST OVER UW ERVARINGEN MET DE VRUCHTBAARHEIDSZORG PATIENT-CENTEREDNESS QUESTIONNAIRE-INFERTILITY (PCQ-INFERTILITY) DEZE VRAGENLIJST IS BESTEMD VOOR MENSEN DIE ONDER BEHANDELING ZIJN VOOR VRUCHTBAARHEIDSPROBLEMEN

Nadere informatie

04 Uitkomsten meting. 1 Inleiding. 2 De ontvangen zorg

04 Uitkomsten meting. 1 Inleiding. 2 De ontvangen zorg 04 Uitkomsten meting 1 Inleiding In dit hoofdstuk worden, per thema uit de vragenlijst, de resultaten van de meting gepresenteerd. De resultaten zullen op vraagniveau worden behandeld en waar mogelijk

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Huisartsenpraktijk De Vries ARGO BV 2014 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van huisartsenpraktijk de Vries is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Dit onderzoek heeft als doel het in kaart brengen van de wensen van de cliënt en het waar nodig verbeteren/ optimaliseren van de dienstverlening.

Dit onderzoek heeft als doel het in kaart brengen van de wensen van de cliënt en het waar nodig verbeteren/ optimaliseren van de dienstverlening. Cliënt tevredenheidsonderzoek 2014-2015 Inleiding en samenvatting 1 In het kader van een cliënt tevredenheidsonderzoek heeft Olcea een vragenlijst samengesteld. Deze vragenlijst is bedoeld voor thuiswonenden

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Huisartsenpraktijk Medistate - Huisarts Naber

Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken. Huisartsenpraktijk Medistate - Huisarts Naber Door Cliënten Bekeken voor Huisartsenpraktijken Samenvatting rapportage voor: Huisartsenpraktijk Medistate - Dr. C.P. van Linschoten Drs. P. Moorer ARGO Rijksuniversiteit Groningen BV www.argo-rug.nl SAMENVATTING

Nadere informatie

Werkinstructies voor de CQI Huisartsenzorg Overdag

Werkinstructies voor de CQI Huisartsenzorg Overdag Werkinstructies voor de 1. De vragenlijst Waarvoor is de bedoeld? De is bedoeld om de kwaliteit van zorg in de huisartspraktijk tijdens kantooruren te meten vanuit het perspectief van de patiënt. De vragenlijst

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Huize het Oosten Gemeten met de CQI index

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Huize het Oosten Gemeten met de CQI index Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Huize het Oosten Gemeten met de CQI index April 2014 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: april 2014 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond en

Nadere informatie

VRAGENLIJST. over uw ervaringen met de vruchtbaarheidszorg. Patient-Centredness Questionnaire-Infertility (PCQ-Infertility)

VRAGENLIJST. over uw ervaringen met de vruchtbaarheidszorg. Patient-Centredness Questionnaire-Infertility (PCQ-Infertility) VRAGENLIJST over uw ervaringen met de vruchtbaarheidszorg Patient-Centredness Questionnaire-Infertility (PCQ-Infertility) Deze vragenlijst is bestemd voor mensen die onder behandeling zijn voor vruchtbaarheidsproblemen.

Nadere informatie

Vragenlijst Ervaringen met het preventieve gezondheidsonderzoek 1

Vragenlijst Ervaringen met het preventieve gezondheidsonderzoek 1 Vragenlijst Ervaringen met het preventieve gezondheidsonderzoek 1 Het basisontwerp van de CQI meetinstrumenten is ontwikkeld door het NIVEL, in samenwerking met de afdeling Sociale Geneeskunde van het

Nadere informatie

Verdieping. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren

Verdieping. Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Verdieping Gebruikershandleiding voor klantervaringsonderzoek voor huidtherapeuten Deel 1 van 3 > Aan de slag Deel 2 van 3 > Verdieping Deel 3 van 3 > Verbeteren Welkom! In handleiding Deel 1: Aan de slag!

Nadere informatie

2 De ontvangen huishoudelijke hulp

2 De ontvangen huishoudelijke hulp 2 De ontvangen huishoudelijke hulp 01. Volgens onze gegevens heeft u in de afgelopen 12 maanden hulp bij het huishouden ontvangen van Beter Thuis Wonen Thuiszorg. Is dat juist? (n=301) nee -> einde vragenlijst

Nadere informatie

Door Cliënten Bekeken voor. Gezondheidscentrum De Nije Veste. Vervolgmeting. Rapportage Klantmonitor DCB

Door Cliënten Bekeken voor. Gezondheidscentrum De Nije Veste. Vervolgmeting. Rapportage Klantmonitor DCB Door Cliënten Bekeken voor Gezondheidscentrum De Nije Veste Vervolgmeting Rapportage Klantmonitor DCB ARGO Rijksuniversiteit Groningen bv 2013 Vervolgmeting via de Klantmonitor In het gezondheidscentrum

Nadere informatie

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Raffy Breda

Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Raffy Breda Ervaringen thuiszorgcliënten V&V Raffy Breda Gemeten met de CQI index Februari 2015 Samenstelling: drs. Jeroen J. Haamers, Versie: februari 2015 Inhoudsopgave 1. Inleiding 1 CQI-onderzoek; achtergrond

Nadere informatie

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte

toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte toolkit persoons gerichte zorg Bouwen aan eerstelijns zorg op maat voor mensen met een chronische ziekte Over deze toolkit Welkom in het huis van persoonsgerichte zorg! Zoals je ziet is het huis nog in

Nadere informatie