11. Reinig de onderdelen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "11. Reinig de onderdelen."

Transcriptie

1 HANDELING Nr. H : Revisie van een stroomverdeler. 1 REVISIE VAN EEN DUCELLIER STROOMVERDELER DEMONTAGE. 1. Verwijder de verdelerkap (29). Verwijder de rotor (30). 2. Demonteer het bewegende deel van de contactpunten. Draai de moeren (24) en (25) van de primaire aansluiting los. Verwijder borgclip (3) en isolatiering (2). Verwijder het bewegende deel (5) van de contactpunten. 3. Demonteer de primaire aansluiting. Verwijder de moeren (24) en (25) en verwijder: - de veerring en de metalen ring. - de aansluiting van de condensator (1). - de isolatiering (26). Verwijder de primaire aansluiting (28) en zijn isolerende doorvoertule (27) uit het huis (23) van de verdeler. 4. Demonteer de bevestigingsklem (31) van de verdelerkap en verwijder de condensator (1). Demonteer de bevestigingsklem (22) van de verdelerkap en verwijder de massadraad (21). 5. Demonteer de grondplaat (4) voorzien van het vaste deel van de contactpunten. 6. Demonteer de veer (20) die als oliekering dienst doet. Tik de borgpen (18) uit de aandrijfklauw (19). Verwijder aandrijfklauw (19) en de céloron ring (17). 7. Trek de aandrijfas (16) uit het verdelerhuis. Verwijder de metalen ring (15), de céloron ring (14) en de metalen ring (13). 8. Verwijder de borgclip (12) en demonteer de onderbrekernok (8) en de metalen ring (32). 9. Verwijder de gewichtjes van de centrifugaal vervroeging: Verwijder de borgclips (10). Haak de veren (11) los. Verwijder de gewichtjes (9) van hun as. 10. Verwijder het viltje (7). 11. Reinig de onderdelen.

2 HANDELING Nr. H : Revisie van een stroomverdeler. 2 MONTAGE. 12. Gereed maken van de aandrijfas: OPMERKING: Als de centrifugaal gewichtjes te veel speling vertonen op hun assen, vervang ze dan. Controleer de sleufgaten in de voet van de onderbrekernok (1). Als ze zijn uitgesleten vervang hem dan. a) Plaats de centrifugaal gewichtjes (4) nadat de assen licht zijn ingevet. Monteer de borgclips (5) en haak de veren (9) in. b) Monteer de metalen ring (2) en de onderbrekernok (1) op de aandrijfas (3) nadat de as licht is ingevet. Monteer de borgclip (10). c) Monteer het viltje (11) verzadigd met olie. d) Monteer op de aandrijfas: - de metalen ring (6), - de céloron ring (7), - de metalen ring (8). e) Olie de aandrijfas (3) en monteer haar in het verdelerhuis (16). Plaats de céloron ring (12) op het uiteinde van de aandrijfas. f) Plaats voorlopig aandrijfklauw (14) en borgpen (13) en controleer dat de aandrijfas vrij draait zonder axiale speling. Als dat niet het geval is verander dan het aantal afstelringen (12). Plaats aandrijfklauw (14) zodanig op aandrijfas (3) dat het grootste segment aan de zelfde kant zit als de uitsparing waar de rotor in de onderbrekernok (1) valt. Plaats borgpen (13). g) Plaats de veer (15) die als oliekering dienst doet en zorg er voor dat de windingen van de veer linkse draad vormen. OPMERKING: Als de veer wordt gemonteerd met de windingen omgekeerd, zal hij olie oppompen.

3 HANDELING Nr. H : Revisie van een stroomverdeler Monteer de grondplaat (4) voorzien van het vaste deel van de contactpunten (5). Zet met behulp van bout (9) (veerring onder de kop), de bevestigingsklem (10) voor de verdelerkap vast en leg de kabelschoen van de massadraad (7) er onder. Zet met behulp van bout (13) (veerring onder de kop), de 2 de bevestigingsklem (12) voor de verdelerkap vast en leg de bevestigingslip van de condensator (1) er onder. Leg tevens een tandring tussen de lip van de condensator en het huis van de verdeler (11). (Dit om een goede massa voor de condensator te verkrijgen). 14. Monteer de primaire aansluiting (18) voorzien van de isolerende doorvoertule (17). Plaats op de aansluiting de céloron ring (16), een platte ring, de aansluiting van de condensator, nog een platte ring en een veerring. Zet moer (15) er op zonder deze aan te draaien. 15. Zet het bewegende deel van de contactpunten op zijn as (a) terwijl veer (b) ingedrukt wordt. Plaats de veer tussen de kop van de primaire aansluiting (18) en de isolerende doorvoertule (17). Monteer isolatiering (2) en de borgclip (3). Zet moer (15) vast en moer (14) (platte ring en veerring). 16. Stel de contactpuntafstand af op 0,45 ± 0,05 mm. 17. Monteer de rotor van de stroomverdeler (20). 18. Monteer de verdelerkap (19). OPMERKINGEN: 1º) Na revisie van de stroomverdeler wordt aangeraden om met fijn schuurlinnen het uiteinde van de rotor en de binnenkant van de contacten in de verdelerkap op te schuren (om de oxidatie te verwijderen die de doorvoer van de secundaire stroom belemmert) en om het uiteinde van de rotor zo goed mogelijk in de buurt van de contacten te brengen. 2º) De contactpunten moeten vervangen worden als ze zijn ingebrand.

4 HANDELING Nr. H : Revisie van een stroomverdeler. 4 REVISIE VAN EEN SEV STROOMVERDELER DEMONTAGE. 19. Verwijder de verdelerkap (29). Verwijder de rotor (30). 20. Demonteer het bewegende deel van de contactpunten. Draai de moeren (22) en (23) los. Verwijder het bewegende deel (7) van de contactpunten en de isolatiering (6). 21. Demonteer de primaire aansluiting. Verwijder de moeren (22) en (23), de aansluiting van de condensator (2), de 2 isolatieringen (24) en de 2 isolatieringen (25). Verwijder de primaire aansluiting (1) voorzien van de isolatiestrip (26), van de céloron ring (27) en de metalen ring (28). 22. Verwijder de condensator (2). 23. Verwijder de drie bouten (21) van de grondplaat van de contactpunten. Verwijder de bevestigingsbeugels (19) van de verdelerkap en de massadraad (18). Verwijder de grondplaat (4) voorzien van het vaste deel van de contactpunten (5). 24. Demonteer de veer (17) die als oliekering dienst doet. Druk de borgpen (15) uit de aandrijfklauw (16). Verwijder de aandrijfklauw (16) en de metalen ring (14). 25. Verwijder de aandrijfas (12) uit het verdelerhuis (20). Verwijder de metalen ring (13). 26. Demonteer de 2 veren (11) en de twee borgclips (31) die de gewichtjes van de centrifugaal vervroeging vasthouden. Verwijder de gewichtjes (10) en de onderbrekernok (9) van de aandrijfas (12). 27. Verwijder het viltje (8). 28. Reinig de onderdelen.

5 HANDELING Nr. H : Revisie van een stroomverdeler. 5 MONTAGE 29. Gereed maken van de aandrijfas. OPMERKING: Als de centrifugaal gewichtjes te veel speling vertonen op hun assen, vervang ze dan. a) Plaats de centrifugaal gewichtjes (6) nadat de assen licht zijn ingevet. Monteer de borgclips (7). b) Monteer de metalen ring (4) en de onderbrekernok (2) op de aandrijfas (5). Haak de veren (3) in. Monteer het viltje (1) verzadigd met olie. c) Monteer de metalen ring (8) op de aandrijfas. Olie de aandrijfas en monteer haar in het verdelerhuis (13). d) Plaats de metalen ring (9) op het uiteinde van de aandrijfas. Plaats voorlopig aandrijfklauw (11) en borgpen (10) en controleer dat de aandrijfas vrij draait zonder axiale speling. Als dat niet het geval is verander dan het aantal afstelringen (9). Plaats aandrijfklauw (11) zodanig op aandrijfas (5) dat het grootste segment aan de zelfde kant zit als de uitsparing waar de rotor in de onderbrekernok (2) valt. Plaats borgpen (10). e) Plaats de veer (12) die als oliekering dienst doet en zorg er voor dat de windingen van de veer linkse draad vormen. OPMERKING: Als de veer wordt gemonteerd met de windingen omgekeerd, zal hij olie oppompen.

6 HANDELING Nr. H : Revisie van een stroomverdeler Plaats de grondplaat (4) voor de contactpunten, voorzien van het vaste deel van de contactpunten (6). Zet de grondplaat en de bevestigingsklemmen (10) van de verdelerkap vast met behulp van bouten (12) (tandring onder de koppen) en leg de kabelschoen van de massadraad (9) er onder. 31. Zet de condensator (2) vast met behulp van bout (3) (tandring). 32. Monteer de primaire aansluiting (1) van te voren voorzien van de metalen ring (19), de céloron ring (18) en de isolatiestrip (17). Monteer op de primaire aansluiting, aan de buitenkant van het verdelerhuis, de 2 isolatieringen (16), de 2 isolatieringen (15), een metalen ring en de aansluiting van de condensator. Monteer moer (14) zonder deze vast te draaien. 33. Plaats op de as (a), de isolatiering (17) en het bewegende deel van de contactpunten (8). Steek de veer (b) van het bewegende deel van de contactpunten tussen de céloron ring (18) en de platte ring (19). Draai moer (14) vast en moer (13) (tandring). 34. Stel de contactpuntafstand af op 0,45 ± 0,05 mm door middel van stelschroef (5). Monteer de rotor (21). Monteer de verdelerkap (20). OPMERKINGEN: 1º) Na revisie van de stroomverdeler wordt aangeraden om met fijn schuurlinnen het uiteinde van de rotor en de binnenkant van de contacten in de verdelerkap op te schuren (om de oxidatie te verwijderen die de doorvoer van de secundaire stroom belemmert) en om het uiteinde van de rotor zo goed mogelijk in de buurt van de contacten te brengen. 2º) De contactpunten moeten vervangen worden als ze zijn ingebrand.

a) Verwijder de moer (1) van de poel ie. Zet de poelie m.b.v. een gebruikte riem vast; plaats het ene eind in de bankschroef. Draai de moer los.

a) Verwijder de moer (1) van de poel ie. Zet de poelie m.b.v. een gebruikte riem vast; plaats het ene eind in de bankschroef. Draai de moer los. HANDELING Nr. H78.532-3a: REVISIE VA"' EEN PARIS-R HONE A 13 R 52 WISSELSTROOMDYNAMO 1 2 3 4 5 6 8 0 9 Demontage. 10 11 12 1. Verwijder de drie montagebouten van de wisselstroomdynamo. Neem het voorschild

Nadere informatie

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de distributie. VERVANGING VAN DE STOTERBUSSEN UITBOUWEN.

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de distributie. VERVANGING VAN DE STOTERBUSSEN UITBOUWEN. 1 VERVANGING VAN DE STOTERBUSSEN UITBOUWEN. 1. Tap de radiateur af, verwijder vervolgens de motorkap en laat het cilinderblok leeglopen via de aftapplug (1). Om het koelsysteem volledig af te tappen, moet

Nadere informatie

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de voorremmen. VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de voorremmen. VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL HANDELING Nr. H78.451-1: Werkzaamheden aan de voorremmen. 1 VERVANGING VAN EEN REMTROMMEL NB: Met ingang van februari 1967, zijn de remtrommels van een ander materiaal gemaakt. Het is noodzakelijk om twee

Nadere informatie

Elektronische ontsteking in de kever.

Elektronische ontsteking in de kever. Elektronische ontsteking in de kever. Theorie De ontsteking van een kever (origineel of in de toebehorenhandel verkrijgbare 009, 050 of 094) zijn uitgerust met contactpuntjes. Nadeel van de puntjes is

Nadere informatie

Demonteren achterbrug

Demonteren achterbrug 6 mm imbus sleutel 10 hamer draad 1. Het handigste begin je met het delen van de ketting. Om wat meer ruimte te krijgen haal je de ketting van de spanner voorin. 1 2 2. Nu kun je bij de achteras de ketting

Nadere informatie

VERVANGING VAN DE MOTOR-VERSNELLINGSBAK COMBINATIE

VERVANGING VAN DE MOTOR-VERSNELLINGSBAK COMBINATIE VERVANGING VAN DE MOTOR-VERSNELLINGSBAK COMBINATIE ( voortrein niet uitgebouwd ) UITBOUWEN. 1. Leg blokken voor en achter de achterwielen. 2. Maak de handrem los en controleer dat de versnellingshandel

Nadere informatie

Revisie stuurbekrachtings pomp (63-82)

Revisie stuurbekrachtings pomp (63-82) Revisie stuurbekrachtings pomp (63-82) Dutch Corvette Supplies Het reviseren van de pomp is, met behulp van het goede gereedschap eventueel zelf te doen. De hieronder beschreven revisie heeft betrekking

Nadere informatie

Demontage en montage van een servicecompactlager

Demontage en montage van een servicecompactlager Demontage en montage van een servicecompactlager Pagina 1 / 6 De demontage en montage van de wielnaaf kan per autofabrikant verschillen. Wij adviseren het vervangen van de servicecompactlager alleen door

Nadere informatie

Nippon Denso Startmotor koolborstel controle

Nippon Denso Startmotor koolborstel controle Nippon Denso Startmotor koolborstel controle Auteur: driepitjes Datum: dec 2016 Foto 1: 20 jaar jonge Nippon Denso startmotor model 028000 8990 (1 459 007 ) Af BMW fabriek gemonteerd op een BMW K75 motorfiets

Nadere informatie

With the courtesy of DVC

With the courtesy of DVC Het plaatsen en aansluiten van een Stebel Nautilus Luchthoorn op de NT700V Deauville NB Eerst de accupolen van de accu los nemen. Op de plaats van de originele claxon Verwijder het linker kuipdeel en de

Nadere informatie

1. Klem het geheel in een bankschroef. 2. Verwijder de borgplaat (2) van de naafdop (1). 3. Verdraai de remstelnokken om te voorkomen

1. Klem het geheel in een bankschroef. 2. Verwijder de borgplaat (2) van de naafdop (1). 3. Verdraai de remstelnokken om te voorkomen HANDELING Nr H78.420-3: Revisie van een achterste wieldraagarm 1 REVISIE VAN EEN ACHTERSTE WIELDRAAGARM DEMONTAGE 1. Klem het geheel in een bankschroef. 2. Verwijder de borgplaat (2) van de naafdop (1).

Nadere informatie

Boor de gaten in het spatbord. Diameter van de montagegaten: 5,5 mm, het gat voor de draaddoorvoer 10 mm.

Boor de gaten in het spatbord. Diameter van de montagegaten: 5,5 mm, het gat voor de draaddoorvoer 10 mm. G. Lampen en electriciteit. Plaats een krik onder het zijspanframe en demonteer het zijspanwiel. Vanzelfsprekend komt het wit/gele lampje aan de voorzijde. Demonteer het lampglas van de voorste unit. Plaats

Nadere informatie

VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR

VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR HANDELING Nr. H78.433-1a: Vervanging van een torsiestaaf voor. 1 VERVANGING VAN EEN TORSIESTAAF VOOR ZEER BELANGRIJK: Gezien de nogal grote kracht die met behulp van een hefboom moet worden uitgeoefend

Nadere informatie

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl

Montagehandleiding V100 Energy Ball. V100 Energy Ball. Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 03-01-2008. 2008 Home Energy www.homeenergy.nl V100 Energy Ball Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 2008 Home Energy www.homeenergy.nl Pagina 1 van 9 Doc: HE 10 60 005 NL V 1.0 0-01-2008 Inhoudsopgave: Inleiding Pagina Inventarislijst Pagina 4 Stap

Nadere informatie

PROJECT 1: Zorgen voor veilig voedsel - koelkastalarm Blz. 1/6

PROJECT 1: Zorgen voor veilig voedsel - koelkastalarm Blz. 1/6 NAAM:........ Nr.:...... KLAS:. DATUM:..... Leerkracht:.... Schooljaar:.... TECHNIEK: COOL2 PROJECT 1 ZORGEN VOOR VEILIG VOEDSEL HET KOELKASTALARM: WERKVOLGORDE A) Onderdelen controleren: 1) controleer

Nadere informatie

ONTSTEKINGSSYSTEEM ONTSTEKINGSSYSTEEM 22

ONTSTEKINGSSYSTEEM ONTSTEKINGSSYSTEEM 22 ONTSTEKINGSSYSTEEM ONTSTEKINGSSYSTEEM 22 Inhoud blz. Algemene beschrijving 2 Principe van werking 3 Af stellingen en controles bi j onderhoudsbeurt en 4 Indentif icatie van Speciale Gereedschappen 6 Technische

Nadere informatie

INSTALLATIE- EN SERVICEHANDLEIDING Installatie - Inbedrijfstelling - Reparatie en Revisie

INSTALLATIE- EN SERVICEHANDLEIDING Installatie - Inbedrijfstelling - Reparatie en Revisie INSTALLATIE- EN SERVICEHANDLEIDING Installatie - Inbedrijfstelling - Reparatie en Revisie Wijzigingen voorbehouden Subject to alterations Änderungen vorbehalten Toutes modifications reservées Salvo modificaciones

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Laag Systeem B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

Het vervangen van de hall effect sensor op BMW 2 kleps motorfietsen met door de fabriek geïnstalleerde elektronische ontsteking.

Het vervangen van de hall effect sensor op BMW 2 kleps motorfietsen met door de fabriek geïnstalleerde elektronische ontsteking. Het vervangen van de hall effect sensor op BMW 2 kleps motorfietsen met door de fabriek geïnstalleerde elektronische ontsteking. Waarom? Wanneer de hall effect sensor kapot is dan is de methode die BMW

Nadere informatie

De groomerborstel verwijderen. De aandrijfkast van de groomer verwijderen. Adapterset voor aandrijfas voor universele groomer. Procedure.

De groomerborstel verwijderen. De aandrijfkast van de groomer verwijderen. Adapterset voor aandrijfas voor universele groomer. Procedure. Adapterset voor aandrijfas voor universele groomer Modelnr.: 133-9230 Form No. 3412-245 Rev A Installatie-instructies 1 De groomerborstel verwijderen 2 De aandrijfkast van de groomer verwijderen 1. Als

Nadere informatie

Verstralers, montageset

Verstralers, montageset Installation instructions, accessories Instructienr. 31373824 Versie 1.0 Ond. nr. 9487111 Verstralers, montageset IMG-235751 Volvo Car Corporation Verstralers, montageset- 31373824 - V1.0 Pagina 1 / 24

Nadere informatie

MG Car Club Belgium. Technische meeting. Revisie versnellingsbak MGA (1600 MKI)

MG Car Club Belgium. Technische meeting. Revisie versnellingsbak MGA (1600 MKI) MG Car Club Belgium Technische meeting Revisie versnellingsbak MGA (1600 MKI) 28/2/2009 Agenda 9.30 h -10.00 h verwelkoming met koffie en koekjes 10.00 h -11.30 h Theoretisch gedeelte 11.30 h -12.00 h

Nadere informatie

HANDELING Nr. H : Revisie van de motor. 1 REVISIE VAN DE MOTOR

HANDELING Nr. H : Revisie van de motor. 1 REVISIE VAN DE MOTOR HANDELING Nr. H78.100-3: Revisie van de motor. 1 REVISIE VAN DE MOTOR DEMONTAGE. 1. Verwijder de koppeling, na de positie t.o.v. het vliegwiel te hebben gemarkeerd. Verwijder de koppelingsplaat. 2. Verwijder

Nadere informatie

Ontsteking in onze Volvo s. General description Haynes blz.81

Ontsteking in onze Volvo s. General description Haynes blz.81 in onze Volvo s Is een conventioneel concept, Wordt vaak omgebouwd tot een elektronische ontsteking Han Misdom 1 General description Haynes blz.81 2 1 Wat gaan we vanavond behandelen? Het viertakt principe

Nadere informatie

DAFTtucks DEMONTAGE EN MONTAGE WIELNAVEN. Verwijder afdekplaat 3 en, indien noodzakelijk, pakking 4 (Fig.2l. Fig. 2 DEMONTAGE

DAFTtucks DEMONTAGE EN MONTAGE WIELNAVEN. Verwijder afdekplaat 3 en, indien noodzakelijk, pakking 4 (Fig.2l. Fig. 2 DEMONTAGE 7 DAFTtucks W ER KPLAATS I N STRU KTI ES WIELNAVEN (N 1 40-142 f usee zonder 1. Bout 2. Veerring 3. Afdekplaat 4. Pakking 5. Borgmoer 6. Borgplaat 7. Borgring 8. Drukring 9. Buitenste wiellager 14. Naaf

Nadere informatie

1. Verwijder de wielnaaf /remtrommel

1. Verwijder de wielnaaf /remtrommel HANDELING Nr H78.413-1: Werkzaamheden aan de voorwiellagerhuizen 1 'VERVANGING VAN EEN WIELLAGER UITBOUWEN. 1. Verwijder de wielnaaf /remtrommel Zie hand. H78.451-1. 2. Demontage van de wielnaaf/remtrommel

Nadere informatie

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de cilinderkop. VERVANGING VAN EEN TUIMELAARAS VAN DE INLAATKLEPPEN UITBOUWEN.

HANDELING Nr. H : Werkzaamheden aan de cilinderkop. VERVANGING VAN EEN TUIMELAARAS VAN DE INLAATKLEPPEN UITBOUWEN. 1 VERVANGING VAN EEN TUIMELAARAS VAN DE INLAATKLEPPEN UITBOUWEN. 1. Laat de radiateur leeglopen. Verwijder de motorkap. 2. Verwijder de aftapplug (1) om het cilinderblok leeg te laten lopen. Om het koelwater

Nadere informatie

Practicum Montage & Onderhoud

Practicum Montage & Onderhoud Montage van lagers & toebehoren Vijfde Druk Januari 2006 School voor Technologie A. Brok Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Voor alle oefeningen geldt de volgende aanpak: a. Verzamel de benodigde onderdelen, gereedschappen

Nadere informatie

Historische autotechniek (3)

Historische autotechniek (3) Historische autotechniek (3) E. Gernaat (ISBN in overweging) 1 Bobine-ontsteking 1.1 Het opwekken van bougievonken 1.1.1 Opbouw van een bobine Het werkingsprincipe van de ontstekingsinstallatie is in de

Nadere informatie

ahrss.nl Roof Shelter Gebruikershandleiding Dakrandbeveiliging voor hellende daken van 10 t/m 50 graden

ahrss.nl Roof Shelter Gebruikershandleiding Dakrandbeveiliging voor hellende daken van 10 t/m 50 graden Roof Shelter Gebruikershandleiding Dakrandbeveiliging voor hellende daken van 10 t/m 50 graden De Wymerts 2D 8701 WT Bolsward, The Netherlands info@ahrss.nl ahrss.nl Volgens de Europese richtlijnen ben

Nadere informatie

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast.

Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Werk instructie de- en montage PA1 tandwielkast. Verwijder de olie uit de tandwielkast. Demonteer de pomp door de twee M6 zeskant boutjes te verwijderen. Als de twee M6 bouten verwijderd zijn kan de pomp

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Stuurklep revisie (power steering valve) Dutch Corvette Supplies

Stuurklep revisie (power steering valve) Dutch Corvette Supplies Stuurklep revisie (power steering valve) 65-82 Dutch Corvette Supplies Deze stuurklep regelt de aansturing van de stuurcylinder. Na vele jaren moeizame arbeid is deze stuurklep wel eens aan vervanging

Nadere informatie

Het bouwen van het flyball apparaat 7 maart 2010

Het bouwen van het flyball apparaat 7 maart 2010 De basis mechanismen van het flyball apparaat De bedoeling van het flyball apparaat is dat het pedaal intrapt waardoor een bal wordt weggeschoten en 80 cm voor het pedaal neerkomt. In de praktijk moet

Nadere informatie

Neem de wieldraagarm...

Neem de wieldraagarm... C. Rijwielgedeelte zijspan Neem de wieldraagarm... en monteer met een M14x50 bout voorzien van veerring en ring de M14 stangkoppeling aan het uiteinde van de rechthoekige koker. De moer bevindt zich dan

Nadere informatie

Handleiding. PNT 812 Pneumatisch / hydraulisch gereedschap voor blindklinkmoeren PNT812. Technische gegevens. Gebruiksaanwijzing LET OP!

Handleiding. PNT 812 Pneumatisch / hydraulisch gereedschap voor blindklinkmoeren PNT812. Technische gegevens. Gebruiksaanwijzing LET OP! PNT 812 Pneumatisch / hydraulisch gereedschap voor blindklinkmoeren Handleiding PNT812 Het pneumatisch/hydraulisch blindklinkpistool, is speciaal ontworpen voor het seriematig zetten van blindklinkmoeren

Nadere informatie

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :87-46 Sep

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :87-46 Sep SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault Motorverwarmer MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

Voorvorken Vervangen, Monteren & Afstellen

Voorvorken Vervangen, Monteren & Afstellen Voorvorken Vervangen, Monteren & Afstellen De volgende onderwerpen komen aan bod in deze handleiding; Voorvork vervangen met draad Voorvork vervangen ahead Balhoofd soorten Speling verwijderen draad balhoofd

Nadere informatie

Volvo 1800S Elektronische Temperatuur meter

Volvo 1800S Elektronische Temperatuur meter Volvo 1800S Elektronische Temperatuur meter De originele meters zijn mooi, maar hebben een kwetsbaar mechaniek dat na meer dan 40 jaar vaak faalt. Omdat de thermometers niet onbelangrijk zijn, heb ik besloten

Nadere informatie

MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE

MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE SCdefault 9-5 Montagerichtlijn SITdefault Motorverwarming MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

Rijwielgedeelte zijspan voor de eerste maal aan de motorfiets koppelen.

Rijwielgedeelte zijspan voor de eerste maal aan de motorfiets koppelen. D. Rijwielgedeelte zijspan voor de eerste maal aan de motorfiets koppelen. Plaats de motorfiets op een vlakke ondergrond en zet de motorfiets op de zijstandaard. Schakel de eerste versnelling in (om te

Nadere informatie

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Comfort / Souplesse

Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Comfort / Souplesse Montage instructie Enkeldeurs in de wand schuivend Comfort / Souplesse pagina 1/18 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing

Nadere informatie

Montage instructie Geluidwerend in de wand schuivend

Montage instructie Geluidwerend in de wand schuivend Geluidwerend in de wand schuivend pagina 1/18 Inhoudsopgave Pagina 2 Benodigdheden 3 Inhoud van de verpakkingen 4 Hoofdbestanddelen Varidoors schuifdeur systeem 5 Sparing controleren 6 Montage Benodigdheden

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Spoiler, bagageklep. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr.

Installation instructions, accessories. Spoiler, bagageklep. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr. Instructienr. Versie Ond. nr. 30763557 1.2 39838432, 39839011, 39820254, 39820251, 39813508, 39812259, 39887612, 39887610, 39887608, 39887606, 39887602, 39887600, 39887596, 39887604, 39887594, 39887588,

Nadere informatie

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :87-34 Jan Mar 04

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :87-34 Jan Mar 04 SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault Motorverwarmer MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

UNIVERSAL S T A N D A R D-Ve verbinding

UNIVERSAL S T A N D A R D-Ve verbinding Pagina 1 van 7 versie 02-10-2006 UNIVERSAL S T A N D A R D-Ve verbinding 1. SCHOONMAKEN Maak de binnenkant van de mof zorgvuldig schoon. Let vooral op de kamer waar de ring in ligt (verwijder alle grond,

Nadere informatie

Spijkermotor. Het maken van de stator

Spijkermotor. Het maken van de stator 1 Spijkermotor Het maken van de stator Materialen: 2 spijkers 5x120mm; Wikkeldraad van 0,5 mm doorsnede; Tape Gereedschap: Maatlat Potlood Hamer Mes Kniptang. Werkwijze: Buigen van de spijkers: Pak 2 spijkers

Nadere informatie

Saab 9-5 B205, B Montagerichtlijn MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE.

Saab 9-5 B205, B Montagerichtlijn MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SCdefault 9-5 Montagerichtlijn SITdefault Motorverwarming MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

Motorset GreensPro 1200 rol voor greens

Motorset GreensPro 1200 rol voor greens Motorset GreensPro 00 rol voor greens Modelnr.: 36-689 Form No. 344-755 Rev A Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË Proposition 65 Waarschuwing Dit product bevat een chemische stof of chemische

Nadere informatie

Demontage van het fusee Klik met muis of spatiebalk voor volgende dia

Demontage van het fusee Klik met muis of spatiebalk voor volgende dia Demontage van het fusee Klik met muis of spatiebalk voor volgende dia Om het lager te vervangen moet eerst het fuseehuis worden gedemonteerd (hier zit het lager met flens in) Als 1 e moet de centrale naafmoer

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL TOP

GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL TOP GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL TOP GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL TOP INHOUDSOPGAVE GEBRUIKSAANWIJZING ZUMOVAL TOP... 1 INHOUDSOPGAVE... 1 1. ALGEMENE INFORMATIE... 2 2. GEBRUIKSINSTRUCTIES... 3 2.1. Plaatsing

Nadere informatie

Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, of GreensPro 1200 greensrol

Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, of GreensPro 1200 greensrol Form No. 338-643 Rev A Aanpassingset met onderdelen voor aandrijving Model 44905, 44906 of 44907 GreensPro 00 greensrol Modelnr.: 7-5899 Modelnr.: 7-5907 Installatie-instructies WAARSCHUWING CALIFORNIË

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Achterste slipplaat. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Achterste slipplaat. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Instructienr. Versie Ond. nr. 9172706 1.2 8670931 Achterste slipplaat R8600909 Pagina 1 / 7 Uitrusting A0000162 A0000163 A0000161 R8600923 Pagina 2 / 7 IMG-213320 Pagina 3 / 7 INLEIDING Lees de hele instructie

Nadere informatie

BELANGRIJK - Lees voor installatie deze handleiding aandachtig door. - Het is verboden om de DU.IT14N motoren voor andere toepassingen te gebruiken als omschreven in deze installatie handleiding - Geef

Nadere informatie

1. Verwijder het reservewiel. 4. Verwijder:

1. Verwijder het reservewiel. 4. Verwijder: HANDELING Nr. H78.456-1: Vervanging van een remdrukbegrenzer. 1 VERVANGING VAN EEN REMDRUKBEGRENZER. VERWIJDEREN. 1. Verwijder het reservewiel. Zet de achterzijde van de wagen op bokken. Verwijder het

Nadere informatie

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen

RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen (Dutch) DM-HB0003-04 Dealerhandleiding RACE Voornaaf / cassettenaaf met 11 versnellingen HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 BELANGRIJKE MEDEDELING Deze dealerhandleiding is in eerste instantie

Nadere informatie

R Montage en demontage instructies

R Montage en demontage instructies R154.13/NL/01-06-2014 R154.13 Montage en demontage instructies AUDI: SEAT: SKODA: VOLKSWAGEN: 50, 80 (81, 89-8A), 90 (81, 85, 89,8A), Coupé 85 Arosa, Cordoba (I en II), Ibiza (II en II FL1), Toledo serie

Nadere informatie

R157.32 Montage/demontage richtlijnen

R157.32 Montage/demontage richtlijnen R157.32 Montage/demontage richtlijnen AUDI: SEAT: SKODA: VOLKSWAGEN: A1, A2 Cordoba IV, Ibiza (III, IV, V) Fabia (FL, II), Roomster, Rapid Polo (VII, VIII, IX), Fox OE referentie 6R0407621E IDENTIFICATIE

Nadere informatie

Econom II Rund/paard scheermachine GT474

Econom II Rund/paard scheermachine GT474 0509992 Econom II Rund/paard scheermachine GT 474 1 27-4-2004 0509992 Econom II Rund/paard scheermachine GT474 Schippers Bladel B.V Bleijenhoek 17 5531 BK Bladel Tel: +31(0)497-339771 Fax: +31(0)497-382096

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

Olie kanalen in een Fiat 500 motorblok uit 69

Olie kanalen in een Fiat 500 motorblok uit 69 Olie kanalen in een Fiat 500 motorblok uit 69 Bij het reviseren van een 110F motor blok zijn we flink wat problemen tegen gekomen, die te maken hadden met de olie voorziening van deze Fiat 500 uit 69.

Nadere informatie

Elektrische motorverwarmer, 230 V, 6 cil.

Elektrische motorverwarmer, 230 V, 6 cil. Installation instructions, accessories Instructienr. 30730080 Versie 1.2 Ond. nr. 30730078 Elektrische motorverwarmer, 230 V, 6 cil. Volvo Car Corporation Elektrische motorverwarmer, 230 V, 6 cil.- 30730080

Nadere informatie

Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK

Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK Montage instructie vaste doelen 7x2 Type WK Betreft: Benodigd gereedschap Tottenham (Zilver) Middlesbrough (Goud) - Inbussleutel 6 - Inbussleutel 5 - Palenrammer / Voorhamer - Gatenzaag ø100mm - Gatenzaag

Nadere informatie

Bijlage 16: Handleiding

Bijlage 16: Handleiding Bijlage 16: Handleiding Hier volgt een zeer gedetailleerde handleiding van hoe de lasercutte Mendel geassembleerd kan worden. Eerst zal er begonnen worden met enkele kleinere tussenassemblees. In de handleiding

Nadere informatie

Banden de- en montage machine

Banden de- en montage machine Banden de- en montage machine - 1 - Algemene veiligheidsregels Deze handleiding bevat belangrijke informatie, lees deze aandachtig door voordat men de machine gaat gebruiken. 1. Omschrijving van de machine

Nadere informatie

HepcoMotion. Nr. 2 Installatie details

HepcoMotion. Nr. 2 Installatie details Dit datasheet behoort bij de PRT2 catalogus PRT2 Catalogus 40-41 HepcoMotion Nr. 2 Installatie details HepcoMotion precisie ringen en rondgeleidingssystemen worden gemaakt volgens hoge kwaliteitseisen

Nadere informatie

algemeen hydrosan montagevoorschriften slangen pagina 2 montagevoorschriften snijringkoppelingen pagina 8 afmetingen sae flenzen pagina 15

algemeen hydrosan montagevoorschriften slangen pagina 2 montagevoorschriften snijringkoppelingen pagina 8 afmetingen sae flenzen pagina 15 montagevoorschriften slangen pagina montagevoorschriften snijringkoppelingen pagina afmetingen sae flenzen pagina 1 hydrosan H Y D R A U L I E K hydrosan H Y D R A U L I E K montagevoorschriften slangen

Nadere informatie

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip

Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Het herstellen van Microsoft Wedge Touch Mouse Battery Cover behouden Clip Demontage, reparatie en montage van Wedge Touch muis wanneer de batterijklep niet gesloten zal blijven. Ook is een goede gids

Nadere informatie

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :87-44 Mar Aug 03

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :87-44 Mar Aug 03 SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault Motorverwarmer MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

Postbus 9 3945 ZG COTHEN telefoon 0343 562800 fax 0343 563924 e-mail info@vasasport.nl website www.vasasport.nl

Postbus 9 3945 ZG COTHEN telefoon 0343 562800 fax 0343 563924 e-mail info@vasasport.nl website www.vasasport.nl Onderhoud Bull (en andere rolski's met vrijloopkoppeling) Inleiding Na jaren van uitstekend gebruik van de SkiSkett rolski's van het type Bull zijn er het laatste jaar regelmatig problemen met het vastlopen

Nadere informatie

Tripmastermontage voor CRF1000L Africa Twin

Tripmastermontage voor CRF1000L Africa Twin Inhoud van kit Tripmasterteller Voorwielsensor Remschijfmagneet Schakelaarregeling links 2 x klem voor teller 2 x 6mm-bout 2 x 5mm-borgmoer 1 Om de tripmaster op de motorfiets te monteren, moeten de volgende

Nadere informatie

MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE

MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault Achterspoiler MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

PAMLOCK trekvaste verbinding

PAMLOCK trekvaste verbinding Pagina 1 van 1 versie 01-12-2004 PAMLOCK trekvaste verbinding Kogelvergrendeling in borgkamer Conformator Borgring STANDARD rubberring Lasril De PAMLOCK trekvaste verbinding STD-Pk is ontworpen voor twee

Nadere informatie

Veerbreukbeveiliging 052010

Veerbreukbeveiliging 052010 Veerbreukbeveiliging 052010 BELANGRIJK: Er staat grote spanning op torsieveren; ga ten alle tijden voorzichtig te werk vooral bij correctie werkzaamheden en maak gebruik van goed passende en onderhouden

Nadere informatie

Montagehandleiding 720cc Kit VGS

Montagehandleiding 720cc Kit VGS Hoe monteer je de 720cc kit? De volledige gedetailleerde handleiding is nog niet klaar, maar volgende stappen helpen je allicht op weg. Stap 1 : haal de motor volledig uit de wagen en demonteer deze volledig

Nadere informatie

Montage van de zijspan carrosserie.

Montage van de zijspan carrosserie. F. Montage van de zijspan carrosserie. Opmerking: indien de bovenschaal nog gespoten/geschilderd moet worden, is het meestal handiger om dit eerst te (laten) doen voordat er verdere montagewerkzaamheden

Nadere informatie

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL

GEFELICITEERD MET UW NIEUWE BADMEUBEL GEFELIITEERD MET UW NIEUWE DMEUEL U hebt een kwalitatief hoogwaardig product aangeschaft waarvan u nog vele jaren plezier zult hebben. De luxe van een badkamermeubel, zult u als bijzonder comfortabel ervaren!

Nadere informatie

[-:--.-J. Fig. r. -17a -16. Vooraslichaam Vulring Drukf ager Bout Veerring Beschermkap Pakking Kroonmoer Lagerbus Fusee

[-:--.-J. Fig. r. -17a -16. Vooraslichaam Vulring Drukf ager Bout Veerring Beschermkap Pakking Kroonmoer Lagerbus Fusee [-:--.-J 21-17a 17b 18-16 27 I I Vooraslichaam Vulring Drukf ager Bout Veerring Beschermkap Pakking Kroonmoer Lagerbus Fusee Fig. r 1 1. Lager 12. Fuseepen 13. Smeernippel 14. Spoorstangarm 15. Smeernippel

Nadere informatie

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen.

Om de voorwiel te monteren dient u eerst de voorvork stangen te draaien, totdat deze naar voren wijzen. Voorwiel monteren De voorwiel komt los van de fiets uit dezelfde doos. Dit komt doordat de fiets anders niet in de doos past. U dient het voorwiel zelf te monteren. Zie in de onderstaande stappen hoe u

Nadere informatie

PSA MA-transmissie. INA GearBOX

PSA MA-transmissie. INA GearBOX LuK Reparatiehandleiding Tractor Clutches PSA MA-transmissie INA GearBOX Reparatiehandleiding PSA-MA-transmissie Tap de transmissieolie af (pijl). Demonteer de transmissie uit het voertuig overeenkomstig

Nadere informatie

Bij een inductieve ontsteking, zoals toegepast op MG, wordt de energie die nodig is voor een vonk opgebouwd in de bobine.

Bij een inductieve ontsteking, zoals toegepast op MG, wordt de energie die nodig is voor een vonk opgebouwd in de bobine. Meten is weten Bij een inductieve ontsteking, zoals toegepast op MG, wordt de energie die nodig is voor een vonk opgebouwd in de bobine. De bobine bestaat uit een weekijzer kern met twee wikkelingen, een

Nadere informatie

Tegenkant (aanvalszijde) CILINDERBEVEILIGING AAN BUITENZIJDE SPION VEILIGHEIDSBESLAG (ABUS) Scharnierkant CILINDERBEVEILIGING AAN BUITENZIJDE

Tegenkant (aanvalszijde) CILINDERBEVEILIGING AAN BUITENZIJDE SPION VEILIGHEIDSBESLAG (ABUS) Scharnierkant CILINDERBEVEILIGING AAN BUITENZIJDE PLAATSINGSGIDS FALCON - SECURITY Inbraakwerend deurgeheel versie juli 2017 RF30: BRANDWEREND SCHUIM RF60: OPGIETEN MET ZADUR SPECIE Tegenkant (aanvalszijde) BUITENKANT, STAALPLAAT 1.5 mm DICHTINGSRUBBER

Nadere informatie

Reparatiehandleiding voor. koppelschotel JSK 26 D

Reparatiehandleiding voor. koppelschotel JSK 26 D Reparatiehandleiding voor koppelschotel JSK 26 D ZDE 199 7 17 6/213 1 Voorwoord Inhoudsopgave Pagina Koppelschotels zijn mechanische koppelinrichtingen voor voertuigen welke onderhevig zijn aan typegoedkeuring

Nadere informatie

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :87-35 Mar Sep 02

SCdefault. 900 Montagerichtlijn. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces :87-35 Mar Sep 02 SCdefault 900 Montagerichtlijn SITdefault Motorverwarmer MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces

Nadere informatie

Koppeling demonteren

Koppeling demonteren Koppeling demonteren Om de koppeling te kunnen tunen of om je segmenten te vervangen moet je de koppeling demonteren. Hieronder wordt behandeld hoe je dat doet bij een kick- aanloopblok. Benodigdheden:

Nadere informatie

Montagehandleiding. Categorie Stadsfietsen

Montagehandleiding. Categorie Stadsfietsen Montagehandleiding Categorie Stadsfietsen Altec 2019 Inhoudsopgave Inleiding... - 3 - Voorwiel monteren... - 4 - Spatbord en voorverlichting monteren... - 5 - Stuur met vaste stuurpen monteren... - 6 -

Nadere informatie

Carburateur reinigen. Interval:

Carburateur reinigen. Interval: Carburateur reinigen Interval: 10000 km De carburateur ziet er op het plaatje in de technische handleiding ingewikkeld uit. Dat valt in de praktijk wel mee. Voorwaarde voor succes is wel zorgvuldig en

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Normaal Systeem Residentieel

MONTAGE HANDLEIDING : Sectionaalpoort Normaal Systeem Residentieel B.V.B.A. GARAGEPOORTEN AUTOMATISATIES Rue de l Atelier 31 Tel : 02/356.13.69 Website : www.destrijker.be 1480 TUBIZE Fax. 02/361.10.14 E-mail : info@destrijker.be BTW : BE 0413.948.587 MONTAGE HANDLEIDING

Nadere informatie

Elektrische Lier. 4500Lbs/ 2045 KG. montage en bediening instructies

Elektrische Lier. 4500Lbs/ 2045 KG. montage en bediening instructies 9705166 Elektrische Lier 4500Lbs/ 2045 KG. montage en bediening instructies 1 Introductie Bedankt voor de aanschaf van een 4500 Lbs/2045 kg. elektrische lier van ons bedrijf. Lees en volg de montage en

Nadere informatie

DRUK AFDICHTINGEN. Functionaliteit: voor buis en kabel. Tel: Fax: Website:

DRUK AFDICHTINGEN. Functionaliteit: voor buis en kabel. Tel: Fax: Website: Functionaliteit: voor buis en kabel Druk afdichting enkellaags blindplug Druk afdichting dubbellaags blindplug Druk afdichting enkellaags gesloten uitvoering Druk afdichting enkellaags openklapbare uitvoering

Nadere informatie

Gebruikershandleiding SPIRIT Oliebollenmachine

Gebruikershandleiding SPIRIT Oliebollenmachine SPIRIT Oliebollenmachine Portion Support Fastfood Support bv Tel: +31 (0)33 299 4308 Amersfoorsteweg 130 Fax: +31 (0)33 299 4351 3864 NH Nijkerkerveen E-mail: info@fastfoodsupport.nl Nederland Website:

Nadere informatie

Multi-tool 2CV / Visa

Multi-tool 2CV / Visa Multi-tool 2CV / Visa Voor de professionele 2CV-specialist / perfectionist: Het hart van de motor, de krukas en nokkenas, is vaak aan (gedeeltelijke) revisie toe. Tal van onderdelen worden nieuw gemaakt,

Nadere informatie

Vervangen remschijven en -blokken voorzijde Musso & Korando (PBR-systeem).

Vervangen remschijven en -blokken voorzijde Musso & Korando (PBR-systeem). Vervangen remschijven en -blokken voorzijde Musso & Korando (PBR-systeem). Dit document is bedoeld om aanvullende (foto)informatie te geven bij het vervangen van de remschijven en remblokken aan de voorzijde

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding 1 Aan de eigenaar Gefeliciteerd met de aankoop van uw Haswing elektrische buitenboordmotor. Een Haswing is een duurzaam kwaliteitsproduct, ontworpen om topprestaties te leveren. Bovendien

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Saab 900 2,0/2,3 M94-, Saab 9-3 2,0/2,3

Saab 900 2,0/2,3 M94-, Saab 9-3 2,0/2,3 MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE 900 Motorverwarming Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 400 126 611 9:87-18 Dec 99 51 96

Nadere informatie

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117

40L-1802B. Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 40L-1802B 400137 Original-Gebrauchsanleitung V1/1117 NL/B Technische parameters Naam Art.-Nr.: 400137 Materiaal: Uitvoering: Afmetingen: Gewicht: Mengkraan met dubbele greep 40L-1802B CNS 18/10, staal

Nadere informatie

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage.

Door de diverse stappen in deze montagehandleiding te doorlopen zorg je ervoor dat he in een handomdraai klaar bent met de montage. Gefeliciteerd met je nieuwe Popal fiets! We hebben de fiets met veel zorg ontworpen, samengesteld en verpakt, zodat je veel plezier hebt aan je nieuwe fiets. Heb je een vraag over de fiets? Neem dan contact

Nadere informatie

Sirene N 200.928. Groep/ klas:

Sirene N 200.928. Groep/ klas: Sirene Naam: Groep/ klas: Inhoud: Gereedschap: 1 Weerstand R2...12K Ohm, bruin-rood-oranje-goud Potlood, passer, liniaal 1 Weerstand R1...27K Ohm, rood-paars-oranje-goud Hamer 1 Transistor T1 NPN BC 548

Nadere informatie