Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 20 maart 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 20 maart 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letters - herhaling Donderdag: Presentatie / Actie Stichting Stephanos Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 2 Heerlijk, dat voorjaarszonnetje! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 maart 2017 Beste ouders / verzorgers, Vorige week woensdag was Tara jarig, zij hoopt a.s. woensdag haar feestje te vieren. Voor jou is het dan dubbel feest, Tara! Nogmaals: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Dinsdagochtend heeft Juf van t Hof een gesprek tot ongeveer uur. Juf Hofman zal dinsdagochtend met de kinderen beginnen met de dagopening en een kringactiviteit. We wensen u allen een goede week toe!

2 Bijbelse geschiedenis: Weekopening in de hal: Meester Roordink heeft verteld. Het verhaal ging over de voetwassing. Lied: Wie lopen in het morgenlicht (deel 2) Groep 1/2 Wie lopen in het morgenlicht die lange weg daar af? Het zijn twee vrouwen, heel bedroefd, op weg naar Jezus' graf. Ze praten niet, maar zwijgen stil, ze denken aan hun Heer. Aan wat Hij sprak, aan wat Hij deed. Nu is Hij er niet meer. Ze komen in de kleine hof. En dan - een helder licht! De aarde beeft, de vrouwen doen hun handen voor 't gezicht. Ze weten niet wat er gebeurt en blijven angstig staan. Een engel Gods is neergedaald, nu is 't met hen gedaan. Daar klinkt zijn stem: wees maar niet bang en blijf niet treurig staan. U zoekt uw Heer; Hij is hier niet, want Hij is opgestaan! Zie, 't graf is leeg en Jezus leeft! Ga vlug nu hier vandaan. Want ieder moet het weten, dat de Heer is opgestaan! Melodie (tekst is op deze opname iets anders dan dat wij op school zingen:) Bijbelverhalen: Het laatste Avondmaal / instelling Heilig Avondmaal De gevangenneming

3 Bij het thema Gezondheid Deze week hopen we nog te werken rondom het thema gezondheid. Het volgende thema is lente. De lente is begonnen (vandaag), vanaf volgende week hopen we er over te gaan werken. De Voorschool is deze week al begonnen met het thema lente, dat is wel te zien op de deur! We hopen weer een paar weken tegelijk aan hetzelfde thema te werken. De kinderen vinden het erg leuk om gezonde raadseltjes op te lossen.. Het is ovaal, harig aan de buitenkant en groen aan de binnenkant. Ra, ra, wat is het? Het heeft een ronde vorm, in het klokhuis zitten pitjes. Dit fruit is vaak een beetje hard. Ra, ra.. wat is het? Het is geel (soms met een beetje groen of een beetje bruin), het is krom, om het te eten moet je de schil er af halen. Ra, ra.. wat is het? Het is oranje, niet zo groot. Veel kinderen halen eerst de schil en dan de velletjes eraf. Je kunt er heel veel stukjes van eten, soms zitten er wat pitten in. Ra, ra.. wat is het? Het is oranje, groot, je moet de schil er af halen. Je kunt deze vrucht ook persen, dan krijg je een gezond sapje. Ra, ra.. wat is het? Excursie bibliotheek We hebben ontzettend genoten van het bibliotheekbezoek, uw kind heeft een tasje mee naar huis gekregen met daarin informatie van Cultura. Letters - herhaling Woensdag willen we besteden aan het herhalen van de letters die we tot nu toe geleerd hebben. Ook is er dan ruimte voor allerlei talige oefeningen.

4 Presentatie / Actie stichting Stephanos A.s. donderdagmiddag krijgen de kinderen een presentatie te zien over het werk van Stichting Stephanos. Hieraan is ook een actie verbonden. Elke groep heeft zijn / haar eigen actie. Donderdagmiddag krijgt elk kind een spaarpotje (deze blijft op school) staan. Dit spaarpotje moet natuurlijk gevuld worden voor het goede doel. We gaan statiegeldflessen sparen. Ieder kind kan dit thuis doen, ze kunnen evt. ook flessen vragen bij buren en bekenden! De flessen mag u zelf met de kinderen inleveren bij de supermarkt, het statiegeld kan dan mooi in het potje voor Stichting Stephanos! De kinderen kunnen ook klusjes doen, waar ze geld mee kunnen verdienen. Ook dat geld mag in het potje. Spaart u mee? We hopen met elkaar een mooi bedrag op te halen. Gezond eten! Mmmm.. de gele meloen was heerlijk..! Deze week mogen we er opnieuw van genieten! Op woensdag, donderdag en vrijdag wordt er groente / fruit aangeboden. Het is NIET de bedoeling dat kinderen die dagen een koekje o.i.d. meenemen. Als ze geen schoolfruit eten, moeten ze van thuis fruit meenemen. Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Gele honingmeloen Sinaasappel Kiwi Op maandag en dinsdag nemen de kinderen altijd zelf iets te eten mee. Dit mag natuurlijk fruit zijn, maar een koekje is ook prima.

5 TAAL THUIS in combinatie met WONDERLIJK GEMAAKT Opdracht 1: Een gesprekje met uw kind over dagelijkse dingen is een heel goede oefening. U kunt dit koppelen aan een gesprekje over uw kind als baby (met het oog op de lessen van Wonderlijk gemaakt). Bekijk samen het geboortekaartje van uw kind. Wat staat er op? Op veel kaartjes staan woorden als blijdschap en verwondering over de geboorte van uw kind. Benoem richting uw kind de vreugde rondom zijn / haar geboorte. (Als er wellicht spanningen en zorgen waren rondom de geboorte, laat in het gesprek met uw kind dan de vreugde overheersen.) Mag (een kopie van) het kaartje ook mee naar school? Opdracht 2: Zijn er babyfoto s van de kinderen? Neem deze week een babyfoto mee naar school. Bekijk en bespreek thuis met elkaar hoe het was toen uw kind geboren werd: kraamhulp, visite, inrichten van een babykamer.., misschien wel een foto van mama s buik, of een echo. Verschillende moeders verwachten een baby.., betrek uw kind waar mogelijk bij het voorbereiden van de komst van de baby.

6 Wonderlijk gemaakt De lessen uit Wonderlijk gemaakt worden gegeven op dinsdagmiddag. Vorige week hadden we het over de uniciteit van elk kind. De kernzin van deze les was: Ik ben ik en jij bent jij! We hebben het gehad over de verschillen tussen jongens en meisjes. Hoe kun je nu zien of iemand een jongen of een meisje is? De reacties van de kinderen aan de kleertjes en aan de haartjes.. Jongens: Broeken Stekels Meisjes: staartjes vlechten De kinderen aarzelden om lichamelijke verschillen te benoemen, ze ervaren dit toch als raar en iets wat niet gezegd mag worden. We hebben het er kort over gehad dat een jongen en een meisje er anders uitzien. Een jongen heeft een plassertje (of piemeltje), een meisje een spleetje. Een jongen blijft er altijd als een jongen uitzien, als hij groot wordt, noem je hem man. Een meisje blijft er altijd als een meisje uitzien, als zij groot wordt, noem je haar vrouw. Als we op school in de kring praten over jongens en meisjes, mag je hierover praten en ook dingen vragen. Dit mag op school aan de juf, maar ook thuis aan mama / papa. We gaan er niet over fluisteren of roepen op het plein. De kinderen hebben geleerd: Alles wat in mijn onderbroek zit, is privé. Daarom gaan we op de wc ook niet bij elkaar kijken. Het woord privé komt in alle leerjaren terug. Boekentips (het is altijd belangrijk om zelf te kijken of het boekje bij u past. U kunt ook op zoek gaan in de christelijke boekhandel naar een geschikt boekje. In het boekje Wonderlijk gemaakt voor ouders, vindt u ook een boekenlijst. Boekjes kunnen u helpen om dingen te verwoorden op een kinderlijke en tegelijk ook duidelijke wijze.)

7 Deze week hebben we het over zwangerschap en geboorte. De kernzin is: bijzonder nieuws; er komt een baby tje! We zagen vanochtend in de klas.. een baby! Veel kinderen (en wij als volwassenen) worden stil (of gaan juist praten..) en kijken naar dat kleine kindje, dat getuigt van zo n groot wonder. In de Bijbel wordt er gesproken over het wonder van Gods schepping. In ps. 139 lezen we hoe God Zelf zorg draagt voor het kindje dat in de baarmoeder groeit geweven en geborduurd in de moederschoot. Ieder kindje, ieder mens is gevormd, geschapen door de Heere God. Elk kindje is een wonder! 1 Een psalm van David, voor den opperzangmeester. HEERE! Gij doorgrondt en kent mij. 2 Gij weet mijn zitten en mijn opstaan; Gij verstaat van verre mijn gedachten. 3 Gij omringt mijn gaan en mijn liggen; en Gij zijt al mijn wegen gewend. 4 Als er nog geen woord op mijn tong is, zie, Heere! Gij weet het alles. 5 Gij bezet mij van achteren en van voren, en Gij zet Uw hand op mij. 6 De kennis is mij te wonderbaar, zij is hoog, ik kan er niet bij. 7 Waar zou ik heengaan voor Uw Geest en waar zou ik heenvlieden voor Uw aangezicht? 8 Zo ik opvoer ten hemel, Gij zijt daar; of bedde ik mij in de hel, zie, Gij zijt daar. 9 Nam ik vleugelen des dageraads, woonde ik aan het uiterste der zee; 10 Ook daar zou Uw hand mij geleiden, en Uw rechterhand zou mij houden. 11 Indien ik zeide: De duisternis zal mij immers bedekken; dan is de nacht een licht om mij. 12 Ook verduistert de duisternis voor U niet; maar de nacht licht als de dag; de duisternis is als het licht. 13 Want Gij bezit mijn nieren; Gij hebt mij in mijner moeders buik bedekt. 14 Ik loof U, omdat ik op een heel vreselijke wijze wonderbaarlijk gemaakt ben; wonderlijk zijn Uw werken! ook weet het mijn ziel zeer wel. 15 Mijn gebeente was voor U niet verholen, als ik in het verborgene gemaakt ben, en als een borduursel gewrocht ben, in de nederste delen der aarde. 16 Uw ogen hebben mijn ongevormden klomp gezien; en al deze dingen waren in Uw boek geschreven, de dagen als zij geformeerd zouden worden, toen nog geen van die was. 17 Daarom, hoe kostelijk zijn mij, o God, Uw gedachten! hoe machtig veel zijn haar sommen! 18 Zoude ik ze tellen? Harer is meer, dan des zands; word ik wakker, zo ben ik nog bij U. 19 O God! dat Gij den goddeloze ombracht! en gij, mannen des bloeds, wijkt van mij! 20 Die van U schandelijk spreken, en Uw vijanden ijdellijk verheffen. 21 Zou ik niet haten, HEERE! die U haten? en verdriet hebben in degenen, die tegen U opstaan? 22 Ik haat hen met volkomen haat, tot vijanden zijn zij mij. 23 Doorgrond mij, o God! en ken mijn hart; beproef mij, en ken mijn gedachten. 24 En zie, of bij mij een schadelijke weg zij; en leid mij op den eeuwigen weg.

8 In het spreken over zwangerschap en geboorte mag de verwondering wel voorop staan. Ter voorbereiding op de 2 e les kunt u pag. 17 doorlezen. Het is belangrijk juist in gr. 0/1/2 - om THUIS het gesprek met uw kind aan te gaan, het is ook eenvoudiger om er nu mee te beginnen, dan wanneer ze in gr. 7/8 zitten. Natuurlijk mag dat in uw eigen woorden. Zoals ook op de informatieavond is benoemd is de vorming en opvoeding van uw kinderen allereerst de taak van u, als ouders, seksuele vorming vormt hierop geen uitzondering. Als school willen we in deze opdracht om kinderen te vormen en op te voeden naast u staan. We hopen op een goede en fijne week met elkaar. Een hartelijke groet van Juf van t Hof, juf Hofman en juf Pors

9 In onze klas.. Houden we van sportief, zelfs als we op krukken lopen.. Mmmm.. die appel ziet er lekker uit! Snoep verstandig, eet een appel! (Meer (nieuwe) foto s van ons vindt u op de website! Bekijk met uw kind de foto s en laat hem / haar vertellen over zijn / haar belevenissen.. Een mooie gelegenheid voor gesprek!)

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 13 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Samen met de kinderen van de Voorschool.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Woensdag Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt, les 1 Taalgebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos SPAREN: deksels Speelgoedmiddag Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt Wonderlijk gemaakt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 27 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 27 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 27 maart 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Letterfeest Donderdag: Presentatie / Actie Stichting Stephanos SPAREN: deksels en eierdozen (10 of 6 eieren) Gezond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Genieten! Deze week: 16 januari Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Genieten! Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter aa Verjaardag juf van t Hof Juf van den Brink Gezond eten TAAL THUIS Boekentip Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 10 april 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 10 april 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos Koningsspelen SPAREN: deksels Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit gr. 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Uitleen prentenboeken Rapporten Voor wij hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Bedankt! Telefoonnummer 21 maart 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers, Hierbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 6 februari 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Kunst Muziek (1) Muziek (2) Excursie Spreekavond / rapporten Kleding Letterherhaling Gezond eten TAAL THUIS opdrachten Speelgoedmiddag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!

Nieuwsbrief 1 / Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letters oefenen Studiedag 18 februari Geen speelgoedmiddag (let op!) 29 februari 2016 Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 7 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Oudermorgens Gezond eten! Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 november 2016 Beste ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 21 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 21 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 21 november 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Letter S Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: Prentenboekentip Bijlage: Jarig! Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0,1,2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Speelgoedmiddag Schoolreis Rapporten En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1 / 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond Leesplezier! Activiteit onderbouw Speelgoedmiddag En verder..

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 7 december 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Toiletbezoek Afscheid Juf Jansen Foto s Activiteit en gezelligheid (terugblik) Bijlage: Verjaardag Tim Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 januari Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 23 januari Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 mmm wat doen wij bij het kampvuur?! Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen Letterfeest r Verjaardag juf van t Hof Gezond eten Boekentip Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 5 december Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 5 december 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Glazen potten! Wennen / starten Letter P Gezond eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: boekentip Bijlage: Jarig! Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Spelinloop Gezond op school Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Mijn God, Mijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Rapporten vanuit gr. 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 14 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen Lievelingsboek Gezond eten! Bijlage: Smoothie (tips) Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 14 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr.

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Voorleesdagen t/m 4 febr. Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Spreekavond / rapporten Kleding Letterfeest r Gezond eten Voorleesdagen t/m 4 febr. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. 7 juni Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 7 juni 2016 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Gefeliciteerd met Ruben! Bij het thema Wenmorgens Schoolreis Bijlage 1: De koning van Egypteland Bijlage 2: Anna:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Opening meester De Graafplantsoen Letter V Zomaar wat foto s Gezond Leesplezier En verder..

Nadere informatie

Liturgie voor de ochtenddienst, op zondag 13 november 2016, aanvang: uur. Thema: DE VERWONDERING

Liturgie voor de ochtenddienst, op zondag 13 november 2016, aanvang: uur. Thema: DE VERWONDERING Liturgie voor de ochtenddienst, op zondag 13 november 2016, aanvang: 10.00 uur. Thema: DE VERWONDERING Geschonken leven door God ontvangen leven door een mens Voorganger: Ouderling van dienst: Organist:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Baby s in bad.. Letters leren Gezond op school TAAL-THUIS Wonderlijk Gemaakt 1.3 Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S TAAL THUIS Cijfers Telspelletjes voor thuis Gezond op school En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Kerstviering Letterfeest aa Gezond op school Spelinloop (Geen) speelgoed En verder.. Kalender

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 25 januari 2016. Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 25 januari 2016. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Overhemden en apparaten Letters en cijfers Rapporten Kleuterpraat.. Bijlage: Hoger dan de blauwe luchten.. 25 januari 2016 Voor alle data

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M / TAAL THUIS Cijfer 4 Telspelletjes voor thuis Gezond op school Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S TAAL THUIS Cijfers Gezond op school Computermoeder Vanuit gr. 1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober

Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema. o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober 5 oktober 2015 Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Deze week Bijbelse geschiedenis Tijd Bij het thema o Woorden o Verzamelen o Muziek Speelgoedmiddag 6 oktober Kinderboekenweek Letter van de week! Computeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 22 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 22 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Foto s Letters Veters strikken Spinners! Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters Foto s Speelgoedmiddag Toiletbezoekjes

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters Foto s Speelgoedmiddag Toiletbezoekjes Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters Foto s Speelgoedmiddag Toiletbezoekjes Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 1 februari 2016 Beste ouders

Nadere informatie

kennen, geheel en al. God kent ons door en door. Boven deze psalm staat het opschrift: Gods alwetendheid, der vromen troost.

kennen, geheel en al. God kent ons door en door. Boven deze psalm staat het opschrift: Gods alwetendheid, der vromen troost. - 1 - Psalm 139 Gods alwetendheid der vromen troost Boven deze psalm staat het opschrift: Gods alwetendheid, der vromen troost. En zo is het ook. Wij gaan deze bijzondere psalm samen uitdiepen en tot ons

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest k Gezond Oudercontacten Actie IRS En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Welzalig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 9 januari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 9 januari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Uit de oude doos: Thomas eerste schooldag. Hij was net 4 jaar, nu is hij bijna 5!. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wennen / starten Wonderlijk gemaakt Letterfeest Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Geboorte Bij het thema Gymschoenen Gezond Verjaardagen kinderen Verjaardagen en jubilea En verder..

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter N Gezond Speelgoedmiddag En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Terwijl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 12 september Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 12 september Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Ouderbezoeken Bij het thema Letters.. Om thuis met elkaar over te praten.. Zoek de Z Kleur alleen de cijfers., wat zie je? Juf v.d. Brink Luizencontrole

Nadere informatie

Rampzalige gevolgen voor verwaarlozing

Rampzalige gevolgen voor verwaarlozing 1 Les 43 Kom Dicht bij Mij 27/03/2011 SAMENKOMST: AANWEZIG IK BEN, Bob en Cindy BT Ik ben hier. Je hoeft alleen te luisteren om te horen wat Ik te zeggen heb. Ik kom spoedig; eerder dan je denkt. De tekenen

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Dodenherdenking Letters Gezond Krentenbaard Wonderlijk gemaakt En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest TAAL THUIS Gezond op school Plastificeren van nieuwe boeken Vanuit groep 1/2 En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Nieuwsbrief 1 / 2 23 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Veters strikken Gezond op school Rapporten Vanuit groep 0/1/2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Zo

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 30 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letters en cijfers Afscheid Juf Jansen Activiteit en gezelligheid Speelgoedmiddag Bijlage: Kerstliederen Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Appèldienst 24 maart Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Appèldienst 24 maart Spiegeltje, spiegeltje aan de wand Appèldienst 24 maart 2019 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ----------------------------------------------------------------------------------- Leiding en Appèlwoord : ds. J.F. Schuitemaker Combo : o.l.v.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit gr. 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit gr. 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit gr. 0/1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Schoonmaak spelletjes Letters Gezond op school Wonderlijk Gemaakt Rapporten en spreekavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 28 november Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 28 november Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 28 november 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Inval i.v.m. gesprek (!) Wennen Letter P Gezond (en creatief) eten TAAL THUIS! Voorlezen Bijlage: Prentenboekentip Voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag!

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Schatkist: neem je eigen schat mee naar school! Speelgoedmiddag Dinsdag: afscheid meester v. Dijk Verjaardagen Kleuteruitspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest S TAAL THUIS Cijfer 5 Telspelletjes voor thuis Gezond op school En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezocht: witte overhemden! Letters Vrijwilligers groep 1/2 A.S. dinsdag geen fruitdag

Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezocht: witte overhemden! Letters Vrijwilligers groep 1/2 A.S. dinsdag geen fruitdag Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezocht: witte overhemden! Letters Vrijwilligers groep 1/2 A.S. dinsdag geen fruitdag Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2. Vriendschap. Door dik en dun. vieren

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2. Vriendschap. Door dik en dun. vieren Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest Wennen Gezond Voorlezen Excursie Speelgoedmiddag En verder.. Kalender

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST ZONDAG 21 APRIL 2019 MARTINIKERK PASEN. Muziek van chr.muz.ver.harmonie

ORDE VAN DIENST ZONDAG 21 APRIL 2019 MARTINIKERK PASEN. Muziek van chr.muz.ver.harmonie ORDE VAN DIENST ZONDAG 2 APRIL 209 MARTINIKERK PASEN Muziek van chr.muz.ver.harmonie Lezing: Genesis : 5: In het begin schiep God de hemel en de aarde. De aarde was nog woest en doods, en duisternis lag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit gr. 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit gr. 0/1/2 Bijbelverhalen Aangeleerde psalmen en Bijbelse liederen Bij het thema Gezond op school Wonderlijk gemaakt Schoolreis Afscheid groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Biddag Bij het thema Letter e Gezond Kind, communicatie & moderne media En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. 26 oktober 2015

Nieuwsbrief 1 / 2. 26 oktober 2015 Nieuwsbrief 1 / 2 26 oktober 2015 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Woorden leren.. Letters en cijfers Computermoeder voor groep 2 ZOA kruidnotenactie Speelgoedmiddag Afsluiting Kinderboekenmaand

Nadere informatie

Zegenen van de Materniteit Woensdag 27 februari 2013

Zegenen van de Materniteit Woensdag 27 februari 2013 Zegenen van de Materniteit Woensdag 27 februari 2013 Wie niet in een kind het Wonder ziet die snapt het hele liedje niet Toon Hermans Zie iets nieuws zal Ik maken Blijf niet staren op wat vroeger was,

Nadere informatie

Gijsbertus van Voorst

Gijsbertus van Voorst Orde van dienst bij het afscheid van Gijsbertus van Voorst Geboren: 26 januari 1941 Overleden: 9 november 2014 Op vrijdag 14 november om 13.15 uur in de Maranathakerk te Lunteren Voorganger : Mw. Ina Hansum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) 20 juni 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Wenmorgens Oversteken Schoolreis Speelgoed schoonmaken Schoonmaakavond Handige vaders Spreekavond en rapporten Tot slot: wij sparen.. Bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Namen en adressen. maandag 8 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Namen en adressen. maandag 8 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 maandag 8 mei 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letterfeest Veters strikken Gezond eten TAAL THUIS Wonderlijk gemaakt les Namen en adressen Bijlage 1: Muziek Voor alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op!

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Wilt u een groepje begeleiden? Vanuit groep 0, 1, 2. Alvast bedankt! Geef u dan snel op! Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Spelinloop! Gezond op school Vanuit groep 0, 1, 2 En verder.. Kalender Verjaardagen Contact

Nadere informatie

MARKO RENTING * 22 april 1960 ꝉ 19 maart 2019

MARKO RENTING * 22 april 1960 ꝉ 19 maart 2019 Afscheidsdienst voorafgaande aan de begrafenis van MARKO RENTING * 22 april 1960 ꝉ 19 maart 2019 Dinsdag 26 maart 2019, 14.00 uur Welkom Aansteken gedachteniskaars door Cobie Zingen: Psalm 121:1 en 4

Nadere informatie

2

2 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Wij gaan voor even uit elkaar 1. Wij gaan voor e-ven uit el-kaar en de-len nu het licht. Dat.. Licht ver telt ons iets van God op hem zijn wij ge - richt. Straks zoeken

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Oudermorgen Spelinloop Tel-spel Gezond op school Speelgoedmiddag En

Nadere informatie

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij

Liturgie ochtenddienst NGK Langerak, 11 september Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Welkom Openingsgebed Openingslied Opwekking 518 Heer, U bent altijd bij mij Heer, U doorgrondt en kent mij; mijn zitten en mijn staan en U kent mijn gedachten, mijn liggen en mijn gaan. De woorden van

Nadere informatie

DAVID BEWONDERT DE HERE ALS DE GOD VAN ZIJN LEVEN

DAVID BEWONDERT DE HERE ALS DE GOD VAN ZIJN LEVEN Ps. 139 / gehouden op 220707 / p.1 DE GOD VAN ONS LEVEN Liturgie Votum & groet Zi: Ps. 139:1.2 Lezing van Gods wet Zi: Ps. 139:3.4.5 Gebed Schriftlezing: Psalm 139 Zi: Ps. 139:6.7 Preek: Ps. 139 Gebed

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Toetsen / KIJK Letters Gezond Wonderlijk gemaakt En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1/ 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Grote en kleine motoriek Gezond Leesplezier met Voorschool De Valkjes! Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Psalm 139. Introductie =>

Psalm 139. Introductie => Introductie => Psalm 139 Hou jij, net als ik van zingen? Maak je borst maar nat! Laat je inspireren door de liederen van David. Klim in de pen en componeer er zelf op los. Ben je er klaar voor? David weet

Nadere informatie

Zingen: Ps. 98:1,4: Zingt nu een nieuw lied voor de HERE. Zingen: Gez. 77:1-5: Een engel zegt Maria aan

Zingen: Ps. 98:1,4: Zingt nu een nieuw lied voor de HERE. Zingen: Gez. 77:1-5: Een engel zegt Maria aan Aangepaste dienst Baflo - 23 december 2012, 14.30 uur Liturgie: Welkom en mededelingen Zingen: a. E&R 241: Here der heren (= Opw. 159) b. E&R 210: Zeg, wie heeft geschapen de bloemetjes c. E&R 226: Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. 2 e Adventsweek / 3 e Adventsweek. vanuit groep 0, 1, 2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. 2 e Adventsweek / 3 e Adventsweek. vanuit groep 0, 1, 2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Kerstviering Bij het thema Letter P Gezond Leesplezier! Wennen Juf Pors en juf Jansen Kerstvakantie

Nadere informatie

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur

Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: uur Liturgie voor de doopdienst op zondag 3 april 2016 in de Hervormde Kerk te Den Ham Aanvang: 10.00 uur In deze dienst zal wordt gedoopt: Bente Bertha Hollak Voorganger: Ouderling van dienst: Koster: Organist:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. Vanuit groep 0/1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 0/1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter S Gezond (ontbijt) Leesplezier! Activiteit onderbouw En verder.. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0, 1, 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Dodenherdenking Letters Gezond Krentenbaard Wonderlijk gemaakt Spel-inloop Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1/ 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Rapporten Letter AA Gezond Leesplezier! Nationale Voorleesdagen Nog meer leesplezier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0,1,2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Koningsdag Letter ee Stage Hoofdluis Gezond op school vanuit groep 0,1,2 En verder.. Kalender Verjaardagen

Nadere informatie

ADRIAAN VAN DER WELLE

ADRIAAN VAN DER WELLE ORDE VAN DIENST voor de herdenkingsdienst voorafgaande aan de begrafenis van ADRIAAN VAN DER WELLE 31 maart 1930-14 december 2016 Op woensdag 21 december 2016 om 13.30 uur In de Thomaskerk te Zierikzee

Nadere informatie

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST

SAMENZANG KINDERKERSTFEEST SAMENZANG KINDERKERSTFEEST 24-12-2017 1. Zacharias, luister goed, dit nieuws is niet gewoon: Jij en je vrouw Elisabet krijgen straks een zoon. Noem hem Johannes, God is goed, want hij is heel speciaal.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 1/2 Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Zendingsgeld Blijde verwachting Bij het thema Cijfers Letters In de klas brengen Gastleerling Wennen

Nadere informatie

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!)

- Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Belangrijke data: - Vrijdag 22 december: Kerstviering in de klas - Vrijdag 22 december: Continurooster voor groep 5 t/m 8 (14.00 uur vrij!) Jarigen deze week: - 18 december: Tamara Knol uit groep 8-19

Nadere informatie

Hartelijk Welkom bij

Hartelijk Welkom bij Hartelijk Welkom bij Tienduizend redenen Opwekking 733 De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Heer, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen

Nadere informatie

Lied van de maand 2014-2015

Lied van de maand 2014-2015 Sept. God die alles maakte God die alles maakte de lucht en t zonlicht blij de hemel zee en aarde zorgt ook voor mij God die t gras gemaakt heeft de bloemen in de wei de bomen, vruchten, vogels zorgt ook

Nadere informatie

Liederen voor zondag 5 oktober 2014

Liederen voor zondag 5 oktober 2014 Liederen voor zondag 5 oktober 204 Lied 224 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen Nieuwsbrief 1 / 2 9 november 2015 Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters Tegenstellingen Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven) Beste ouders / verzorgers,

Nadere informatie

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan

Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Orde van dienst Zuiderkerk, 4 november 2018 Voorganger: Peter Smilde Organist Evert Bremer Muziekgroep olv Pieter van der Zwan Bij binnenkomst, muziekgroep Welkom Psalm 105: 1 en 3 1 Loof God de Heer,

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0, 1, 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter V Gezond Leesplezier: Geef een prentenboek cadeau En verder.. Kalender

Nadere informatie

Binnenkomst in stilte in de donkere kerk. We zingen:

Binnenkomst in stilte in de donkere kerk. We zingen: Jaargang 8, nummer 19 Voorganger: ds. Piet Jan Rebel Koor o.l.v. Tanja van Dijk Piano: Myrre van Dijk, David van Dijk Zaterdag 20 april 2019 Paaswake Een nacht vol hoop Binnenkomst in stilte in de donkere

Nadere informatie

de zon schijnt altijd

de zon schijnt altijd de zon schijnt altijd GEDICHTEN Klara Hobrink Inhoud 1 Achter de wolken 2 Zit men in een diep dal 3 Wat gebeurt er om ons heen? 4 U geeft antwoord 5 Loof de Heer 6 De blijdschap 7 Hem danken 8 Ken je de

Nadere informatie