Rekeningnummer: (IBAN) NL95 RABO en NL36 RABO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rekeningnummer: (IBAN) NL95 RABO en NL36 RABO"

Transcriptie

1 ANBI VERANTWOORDING_STICHTING VEG HET KRUISPUNT. Telefoonnummer: adres: RSIN: BTW nummer: NL B01 Rekeningnummer: (IBAN) NL95 RABO en NL36 RABO Thema/Sector: Religieuze organisatie BELEIDSPLAN Voorwoord: Voor u ligt het beleidsplan van Stichting VEG Het Kruispunt. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de werving en het beheer van de financiën. Het plan is opgesteld in het kader van de ANBI regeling. Inleiding: Stichting VEG Het Kruispunt is in 2002 opgericht ter ondersteuning van het zendingswerk van Leen Koster. De steunstichting verzorgt de werving van financiële middelen in Nederland en het beheer en beschikbaar stellen van de gelden en goederen. Stichting VEG Het Kruispunt draait in Nederland uitsluitend op een team van vrijwilligers, dat samen met het bestuur vele draagvlakversterkende activiteiten uitvoert. Kernprincipes en uitgangspunten Stichting VEG Het Kruispunt. Doelstelling: De verbreiding van het evangelie van Jezus Christus met alle mogelijke middelen die wettelijk geoorloofd zijn. Onder evangelie wordt verstaan, de boodschap van de verlossing door de Kruisdood, Begrafenis en Opstanding van de Here Jezus Christus. Tevens hebben wij als doel een hand en een voet te zijn voor o.a. de weduwe, wees en voor eventuele andere hulpbehoevenden. De Stichting tracht haar doel te bereiken vanuit de visie van het Evangelie van Jezus Christus. Werkzaamheden De stichting tracht haar doel te bereiken door: a. Het houden van samenkomsten in de meest brede zin van het woord. b. Het geven van Bijbels onderwijs. c. Het bezoeken van mensen in bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen, kindertehuizen ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en dergelijke, alsmede zieken en andere hulpbehoevende mensen thuis.

2 d. Het verspreiden van allerlei christelijke lectuur, cd s en dvd s en ander evangelisatiemateriaal. e. Het financieel steunen van christelijke zendingsactiviteiten en organisaties. f. Evangelisatie en zending in binnen-en buitenland op alle mogelijke manieren en kanalen. g. Zelf zendingsactiviteiten te verzorgen, welke o.a. inhoudt: Het houden van campagnes, evangelisatiebijeenkomsten, enzovoorts. h. Andere middelen die aan het doel beantwoorden, die volgens de Bijbel en de wet geoorloofd zijn. Opheffen Stichting Bij opheffing van de Stichting VEG Het Kruispunt zal een eventueel batig saldo van de ontbonden stichting zoveel mogelijk worden besteed overeenkomstig het doel van de stichting. Beleid Werving van gelden: Het vermogen van de stichting dat moet leiden tot het verwezenlijken van het doel wordt gevormd door: ngen. De Stichting is volledig transparant. Het bestuur van Stichting VEG Het Kruispunt legt verantwoording over de besteding van de middelen af via de jaarrekening op de website van Kerkgenootschap VEG Het Kruispunt. Vermogen Het verkregen vermogen wordt uitsluitend ingezet voor binnen de doelstelling passende werkzaamheden. Na afloop van een (afgesloten) boekjaar worden door de penningmeester de jaarstukken opgemaakt (incl. balans en resultaatrekening; in te zien op de website), waarmee rekening en verantwoordelijkheid wordt afgelegd aan het bestuur. Beschrijving van de taakverdeling en bestuurdersverhoudingen binnen het bestuur Het bestuur van de stichting bestaat uit drie leden en is statutair vastgesteld. Het bestuur bestaat uit Leen Koster, voorzitter van de stichting. Secretaris is Gerard van Doodewaard. Panc van Duikeren is penningmeester. Het bestuur kiest uit haar midden minimaal een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Omschrijving van de uitvoering van het beleid en toezicht daarop door het bestuur Samenvatting/praktische invulling:

3 Per activiteit of project wordt een begroting opgesteld. Wanneer te weinig liquide middelen beschikbaar zijn, vindt aanvullende werving van incidentele giften plaats t.b.v. de specifieke activiteit of het specifieke project. Onderdeel van de jaarstukken vormen balans, staat van baten en lasten, welke uiteindelijk uitmonden in het jaarverslag (feitelijk externe verantwoording). Beheer van het vermogen Het jaarlijks geworven vermogen wordt veelal zo direct mogelijk besteed. De indirecte kosten zijn minimaal en hebben louter betrekking op uitgaven als bankadministratie- en overboeking kosten, inschrijving kamer van koophandel, onkosten nieuwsbrieven en website beheer. Alle opbrengsten en kosten worden in beginsel verantwoord in de periode waarop zij betrekking hebben. Alle opbrengsten (schenkingen) worden als opbrengst verantwoord in het boekjaar waarin zij door de stichting worden ontvangen. Beschrijving administratieve organisatie Samenvatting/operationele invulling: De verantwoording voor de Financiële werkzaamheden van de stichting ligt bij de penningmeester. Alle Financiële werkzaamheden worden gecontroleerd en verwerkt door de penningmeester van de stichting. De Financiële werkzaamheden omvatten o.a.: alle voorkomende werkzaamheden t.b.v. het voeren van de Financiële administratie het onderhouden van contacten met Financiële instellingen (o.a. belastingdienst en ANBI). het samenstellen van de jaarrekening De voorzitter van de stichting beheert de bankrekening en onderhoudt het contact met de bankinstelling BELONINGSBELEID Het bestuur van Stichting VEG Het Kruispunt heeft geen betaalde werknemer(s) in dienst. Het bestuur: Het bestuur van de stichting werkt geheel vrijwillig. Gemaakte kosten ten behoeve van de stichting kan men na overleg met en fiat van het bestuur declareren bij de penningmeester van de stichting. Hierbij dient men de nota s/rekeningen van de gemaakte kosten te overhandigen. Vrijwilligers: De vrijwilligers van de stichting ontvangen geen vergoeding. Gemaakte kosten ten behoeve van de stichting kan men na overleg met en fiat van het bestuur declareren bij de penningmeester van de stichting. Hierbij dient men de nota s/rekeningen van de gemaakte kosten te overhandigen.

4 St. VEG "Het Kruispunt" Nieuwerkerk ad. Ijssel RESULTAATREKENING (uitgaven) (inkomsten) d e b e t c r e d i t Inkoop goederen -/-korting-krediet beperking 629,33 Zendingswerk Servië & Suriname 3389,92 Bijdrage aan armen, weduwen & wezen. 841,00 ICT & Telecommunicatie + onkostenvergoeding 735,45 Bankkosten 377,73 Accountant/ administratiekosten 539,70 Kantoorartikelen 917,22 OVERIGE OPBRENGSTEN 896,16 GIFTEN/Zending 5628,00 S U B T E L L I N G 7430, ,16 SALDO VERLIES aangewend uit eigen vermogen 906,19 EINDTELLING 7430, ,35 Stichting VEG Het Kruispunt: Verslag van de uitgeoefende activiteiten in 2014 Begin juni 2014 hebben wij, i.s.m. Cristian Roma Support een reis naar Servië gemaakt, om het evangelie te brengen onder de Roma en gezinnen te bemoedigen. CRS zegt hierover: Het was bijzonder om de levendige diensten in diverse Romakerken mee te maken waar Leen Koster preekte. Leen heeft een mooie zangstem en het publiek was erg enthousiast toen hij zijn preek afwisselde met solozang. Verschillende Romavoorgangers nodigden hem uit om terug te komen. Deze reis was tevens een oriëntatie voor een evangelisatiecampagne onder de Roma volgend jaar. Ook CRS adoptieouder Marianne van Veen nam deel aan het reisgezelschap. Bij aankomst in een zonnig en warm Servië werden wij met een overvloedige maaltijd hartelijk ontvangen door onze gastheer en gastvrouw, Miki en Suzanna Kamberovic. Dit jonge en enthousiaste stel, zelf Roma, heeft de leiding over het Oaza Centrum, gevestigd in Jagodina, een middelgrote stad in het midden van Servië. In 1998 begon de Nederlandse zendelinge Margreet Jans hier met kinderclubs voor Roma. Deze succesvolle clubs zijn uitgegroeid tot wat nu Oaza is, een plek speciaal voor Roma met o.a. een kleuterschool en een Romakerk.

5 Roma Kids In de dagen erna hebben we kennis gemaakt met de Oaza medewerkers die allemaal op bijzondere wijze door God naar het centrum waren geleid. Erg interessant om hun verhalen te horen! Ook hebben wij enkele ouders van de kinderen ontmoet die naar het Roma Kids Projectl komen en die ons met veel levendigheid en enthousiasme ontvingen. Hun levensomstandigheden zijn schrijnend. Hun huizen zijn kapot door waterschade, er is geen elektriciteit omdat ze de rekening niet kunnen betalen en de kakkerlakken krioelen over de vloer. Het is duidelijk dat het Roma Kids Project hoop en perspectief brengt in het leven van hun kinderen. Wij steunen dit goed georganiseerde project van harte en hopen veel nieuwe adoptieouders hiervoor aan te trekken! In november was er een zendingsreis naar Suriname. We hebben veel mensen mogen zegenen. We hebben verschillende armen kunnen helpen en zijn God erg dankbaar. We waren daar ook in een voor ons nieuw gebied, in een wijk waar pas nog iemand was doodgeschoten. We hebben campagnes gevoerd, dat Jezus Redt, bevrijdt en geneest. Hij is Dezelfde! Veel mensen hebben Christus aangenomen als hun Heer en Heiland. Leen heeft ook nog gesproken in verschillende kerken, waar hij voor velen tot zegen mocht zijn. We hebben in Nederland ook weer bezoeken gebracht aan de ouderen, eenzamen en hulpbehoevenden. We gaan door met het goede te doen. We geloven dat 2015 een jaar zal worden waarin we nog meer voor de samenleving kunnen betekenen. We gaan ervoor!!

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Introductie Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Luz Alba. Over 2012 is voor het eerst een jaarverslag geschreven, en bij het verder professionaliseren

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2020 STICHTING GOSPEL IMPACT BELEIDSPLAN 2018-2020 Stichting Gospel Impact Dominicushof 92 4133AP Vianen Telefoon: 0347-374483 Mobiel: 06-33586841 Email: info@gospelimpact.nl Website:

Nadere informatie

BELEIDSPLAN: versie:

BELEIDSPLAN: versie: BELEIDSPLAN: 2018-2021 versie: 11-10-2018 Inhoud Hoofdstuk 1: Inleiding... 3 Hoofdstuk 2: Visie en Missie... 4 Hoofdstuk 3: Doelstellingen/Activiteiten... 4 Hoofdstuk 4: Organisatie... 5 Hoofdstuk 5: Financiën...

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Vertelt onder de volken zijn heerlijkheid, onder alle natiën zijn wonderen. Psalm 96:3 Beleidsplan Strijen, juni 2015 Inhoudsopgave Voorwoord...1 1 Stichting Hope 4 the Nations...2

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands

Beleidsplan. Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands Beleidsplan Stichting The Apostles Continuation Church International of the Netherlands 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Doel van de Stichting... 4 3 Organisatie-structuur... 5 4 Financiering (inkomsten

Nadere informatie

Jaarrekening 2018 Stichting Gods vrede over Suriname

Jaarrekening 2018 Stichting Gods vrede over Suriname Jaarrekening 2018 Stichting Gods vrede over Suriname Aldus vastgesteld en goedgekeurd in de bestuursvergadering van...2019 Voorzitter Secretaris Penningmeester J. Van Huizen L. van der Waal B. de Rooij

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Hart voor Cambodja 2015-2018

Beleidsplan. Stichting Hart voor Cambodja 2015-2018 Beleidsplan Stichting Hart voor Cambodja 2015-2018 beleidsplan 2015-2018 pagina 1 Inleiding. In dit beleidsplan legt de Stichting Hart voor Cambodja (Stichting HvC) haar beleidsvoornemens vast voor de

Nadere informatie

Beleidsplan Kerkgenootschap Metsuda Gemeente De Vesting Postbus ZV Amerongen

Beleidsplan Kerkgenootschap Metsuda Gemeente De Vesting Postbus ZV Amerongen Beleidsplan 2016-2021 Kerkgenootschap Metsuda Gemeente De Vesting Postbus 70 3958 ZV Amerongen www.gemeentedevesting.nl RSIN 854068454 1 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Gemeente de Vesting te

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477 Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa KvK: 41003000 Adres: Postbus 490, 2240 AL Wassenaar Tel: 070-5178477 Inhoudsopgave. Het Beleidsplan....2 Werkzaamheden van de Stichting....3 Stichting Vrienden

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

Beleidsplan stichting Waarder helpt Roemenië 2014 t/m 2017 BELEIDSPLAN. 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië. Stichting Waarder Helpt Roemenië

Beleidsplan stichting Waarder helpt Roemenië 2014 t/m 2017 BELEIDSPLAN. 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië. Stichting Waarder Helpt Roemenië BELEIDSPLAN 2014 t/m 2017 Hulpverlening aan Roemenië Inhoud: 1. Inleiding 1.1 Wat is Stichting Waarder helpt Roemenië? 1.2 De Visie 1.3 De Missie 2. Bestuur en taken 2.1 Het bestuur 2.2 De werkzaamheden

Nadere informatie

Stichting PO OP P & CO Biesdelselaan13 6881 CA Velp Beleidsplan 2012 1

Stichting PO OP P & CO Biesdelselaan13 6881 CA Velp Beleidsplan 2012 1 Stichting POP & CO Biesdelselaan13 6881 CA Velp Beleidsplan 2012 1 Inhoudsopgave Voorblad 1 Inhoudsopgave 2 Strategie 3 Kernprincipes en uitgangspunten 3 Missie 3 Werkzaamheden van de stichting 3 Beleid

Nadere informatie

Gegevens van de Nederlands Gereformeerde Kerk Wezep, een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken.

Gegevens van de Nederlands Gereformeerde Kerk Wezep, een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken. Gegevens van de Nederlands Gereformeerde Kerk Wezep, een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde Kerk te Wezep Telefoonnummer:

Nadere informatie

Beleidsplan Periode

Beleidsplan Periode Beleidsplan Periode 2011 2021 Stichting wijkraad Leuken Postbus 10257 6000 CG Weert Kvk nr. 41066676 Fiscaal nr. 802606568 Vastgesteld door het bestuur op 20 december 2016 1. Inleiding In dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Seniorenwens 2015-2019

Beleidsplan Stichting Seniorenwens 2015-2019 Inhoud Inleiding 2 1. Stichting Seniorenwens 2 2. Strategie 2 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 2 2.2. Statutaire doelstelling 3 2.3. Afwezigheid van winstoogmerk 3 2.4. Bestemming liquidatiesaldo 3

Nadere informatie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde Kerk te Telefoonnummer (facultatief): 075 628900 RSIN/Fiscaal nummer: 821789788 Website

Nadere informatie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie

ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk Krommenie ANBI-transparantie gegevens Nederlands Gereformeerde Kerk A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde Kerk te Telefoonnummer (facultatief): 075 628900 RSIN/Fiscaal nummer: 821789788 Website

Nadere informatie

World Outreach International Nederland Beleidsplan

World Outreach International Nederland Beleidsplan World Outreach International Nederland Beleidsplan 2017-2020 Inhoud 1 Inleiding... 3 1.1 Geschiedenis... 3 1.2 Oprichting... 3 2 Gegevens stichting... 3 3 Beleid en strategie... 3 3.1 Doel en missie...

Nadere informatie

HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN

HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN DoorBrekers HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN VERSIE: 30 NOVEMBER 2015 Hoofdlijnen Beleidsplan DoorBrekers, v. 30/11/2015 1 HOOFDLIJNEN BELEIDSPLAN DOORBREKERS Versie: 30 november 2015 INLEIDING DoorBrekers is een

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

Gegevens van de Nederlands Gereformeerde Kerk Wezep, een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken.

Gegevens van de Nederlands Gereformeerde Kerk Wezep, een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken. Gegevens van de Nederlands Gereformeerde Kerk Wezep, een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer: RSIN/Fiscaal nummer: Nederlands

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Nederlands Gereformeerde Kerk Haren

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Nederlands Gereformeerde Kerk Haren In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door de Nederlands Gereformeerde Kerk Haren A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde Kerk Haren Telefoonnummer: 050-5349224

Nadere informatie

Publicatie Financieel jaarverslag 2015 Kerkgenootschap Evangeliegemeente De Deur te s-hertogenbosch. Financieel Verslag 2015

Publicatie Financieel jaarverslag 2015 Kerkgenootschap Evangeliegemeente De Deur te s-hertogenbosch. Financieel Verslag 2015 1 Financieel Verslag 2015 Kerkgenootschap Evangelie Gemeente De Deur, s-hertogenbosch Tesselschadestraat 20 5216 JW, 's-hertogenbosch Kamer van Koophandel inschrijving: RSIN nummer: 823155419 (Bron KvK)

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2018

Beleidsplan 2016-2018 Stichting De Zeven Werken Beleidsplan 2016-2018 Eindhoven, november 2015 Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Stichting De Zeven Werken... 3 2.1. Visie... 3 2.2. Doelstelling... 3 2.3. Werkzaamheden... 3 3. Het

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014

Beleidsplan Stichting Shade Children Foundation 2014 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 2 2.1. Kernprincipes 2 2.1.1. Statutaire doelstelling 2 2.1.2. Afwezigheid winstoogmerk 2 3. Beleid 2 3.1. Werkzaamheden SCF NL 2 3.2. Werving en beheer van gelden 2

Nadere informatie

Gegevens Stichting Beeldenwereld pag. 2 Financiën pag. 3 Balans per 31 december pag. 4 Staat van baten en lasten pag. 5

Gegevens Stichting Beeldenwereld pag. 2 Financiën pag. 3 Balans per 31 december pag. 4 Staat van baten en lasten pag. 5 Jaarekening2017 S ch ngbeeldenwereld Inhoudsopgave Gegevens Stichting Beeldenwereld pag. 2 Financiën pag. 3 Balans per 31 december pag. 4 Staat van baten en lasten pag. 5 Grondslagen voor waardering en

Nadere informatie

Informatie in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Informatie in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Informatie in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

Contactgegevens De Stichting Jemima houdt kantoor op het adres van de penningmeester: Groenendijk 335, 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJssel

Contactgegevens De Stichting Jemima houdt kantoor op het adres van de penningmeester: Groenendijk 335, 2911 BB Nieuwerkerk aan den IJssel Naam Stichting Jemima is bij notariële akte opgericht op 11 september 1984. Haar statutaire zetel is gevestigd in Utrecht en is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Utrecht

Nadere informatie

RSIN-nummers t.n.v. Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel

RSIN-nummers t.n.v. Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel. Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Dit is ook vastgelegd

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

RSIN-nummers t.n.v. Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel

RSIN-nummers t.n.v. Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel. Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Dit is ook vastgelegd

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward

Beleidsplan Stichting Mano a Mano te Bolsward Beleidsplan 2014 2018 Stichting Mano a Mano te Bolsward Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Mano a Mano. Het plan bevat een overzicht van de doelstellingen en de activiteiten. Ook geeft

Nadere informatie

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan Beleidsplan 2015 Mensen met een passie voor 4x4 steunen mensen in Bosnië Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: 0488-431422 Mobiel: 06-53885361 Fax: 0488-431883 Mail: info@stichting4wdsupportingbosnia.nl 1

Nadere informatie

ANBI publicatie Christelijke Gereformeerde Kerk te Den Helder

ANBI publicatie Christelijke Gereformeerde Kerk te Den Helder A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde Kerk te Den Helder Telefoonnummer (facultatief): 0223-610538 RSIN/Fiscaal nummer: In aanvraag bij belastingdienst Website adres: http://www.kruisanker.nl

Nadere informatie

Beleidsplan van de Stichting Het Licht des Levens

Beleidsplan van de Stichting Het Licht des Levens Beleidsplan van de Stichting Het Licht des Levens Inleiding: Dit beleidsplan is geschreven en gepubliceerd als onderdeel van de nieuwe regelgeving van de Belastingdienst, ingaande 1 januari 2014, om te

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2013 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2013. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

De CGK Den Helder wil een gastvrije gemeente zijn die op basis van de Bijbel en de gereformeerde belijdenisgeschriften in de samenleving staat.

De CGK Den Helder wil een gastvrije gemeente zijn die op basis van de Bijbel en de gereformeerde belijdenisgeschriften in de samenleving staat. Format voor in het kader van de ANBI- transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Thuis Sterven

Stichting Vrienden van Thuis Sterven Stichting Vrienden van Thuis Sterven De Ronde Venen Jaarverslag 2015 Pagina 1 van 8 Inhoud 1 Jaarverslag 1.1 Bestuursverslag 3 2 Jaarrekening 5 2.1 Balans per 31 december 2015 6 2.2 Staat van baten en

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s

Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s Financieel jaarverslag 2014 Stichting De Kroko s In dit financieel jaarverslag wordt verantwoording afgelegd over de financiële situatie van stichting De Kroko s in 2014. pagina 2 van 5 Inhoudsopgave Inleiding

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief):

Nadere informatie

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken

Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Nederlands Gereformeerde Kerken A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017 2018 Stichting Revelation Ik geef jullie een nieuw gebod: Heb elkaar lief. Zoals Ik jullie heb liefgehad. Zo moeten jullie elkaar liefhebben. Aan jullie liefde voor elkaar zal iedereen

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2017 Stichting Onverwoestbaar

Beleidsplan 2015-2017 Stichting Onverwoestbaar Beleidsplan 2015-2017 Stichting Onverwoestbaar Pagina 1 van 6 stichting Onverwoestbaar Beleidsplan 2015-2017 1 INLEIDING 2 STRATEGIE 2.1 KERNPRINCIPES VAN DE INSTELLING - STATUTAIRE DOELSTELLING - AFWEZIGHEID

Nadere informatie

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand.

Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. 2018 Stichting 1 Kronieken 29:14b Alles is van U afkomstig en wat wij U schenken komt uit Uw hand. JAARVERSLAG STICHTING 1 KRONIEKEN 29:14B Rapport inzake de jaarrekening 2018 RAPPORT Herwijnen, 28 februari

Nadere informatie

JAARRAPPORTAGE 2013. Stichting Onesimus Jupiterstraat 23 2402 XM Alphen aan den Rijn

JAARRAPPORTAGE 2013. Stichting Onesimus Jupiterstraat 23 2402 XM Alphen aan den Rijn JAARRAPPORTAGE 2013 Stichting Onesimus Jupiterstraat 23 2402 XM Alphen aan den Rijn Inhoudsopgave Pagina Toelichting algemeen 3 Resultaatvergelijking 5 Balans per 31 december 2013 resp 2012 6 Staat van

Nadere informatie

STICHTING DEKEN VAN MIERT PENNING VEGHEL

STICHTING DEKEN VAN MIERT PENNING VEGHEL STICHTING DEKEN VAN MIERT PENNING VEGHEL VEGHEL, 16 MAART 2017 I. Algemeen Stichting Deken van Miert Penning is op 9 december 2015 opgericht. De notariële akte is verleden voor notaris Mr. O.J. Deddens,

Nadere informatie

Stichting Frontrunners. Publicatieplicht en ANBI informatie

Stichting Frontrunners. Publicatieplicht en ANBI informatie Stichting Frontrunners Publicatieplicht en ANBI informatie 2015-2016 Inleiding In het onderstaande document staan de benodigde gegevens voor de ANBI-publicatieplicht. 1.1 Statutaire gegevens. Naam organisatie:

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2018 Nederlandse Vereniging Williams-Beuren Syndroom Versie: 1.0 Datum: 1 Juni 2016 Auteur: Onno Ceelen (Penningmeester) Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Nederlandse Verenging

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Naam: Stichting Lonely Lochem Kamer van Koophandel: 64795985 RSIN/fiscaal nummer: 855850668 Contactgegevens: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Telefoon: 06-4047090 E-mailadres: info@lonelylochem.nl

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING STEUNFONDS VOOR CHRISTEN ZIJN TEVENS INHOUDENDE NADERE INFORMATIE OVER DE STICHTING

BELEIDSPLAN STICHTING STEUNFONDS VOOR CHRISTEN ZIJN TEVENS INHOUDENDE NADERE INFORMATIE OVER DE STICHTING BELEIDSPLAN STICHTING STEUNFONDS VOOR CHRISTEN ZIJN TEVENS INHOUDENDE NADERE INFORMATIE OVER DE STICHTING 1. Voorwoord Dit beleidsplan geeft inzicht in de manier waarop de Stichting het werk uitvoert om

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Beleidsplan 2018-2020 van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda. Deze stichting is 10 september 1999

Nadere informatie

Stichting Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk

Stichting Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk Stichting Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk Beleidsplan 2017-2021 Stichting Christelijk Jeugd- en Bijbelwerk E-mail: info@christelijkjeugdwerk.nl www.christelijkjeugdwerk.nl Statutaire zetel: Rijssen Postadres

Nadere informatie

Contactgegevens De stichting Jemima houdt kantoor op het adres Vlinderparkweg 100, 7423SE Deventer.

Contactgegevens De stichting Jemima houdt kantoor op het adres Vlinderparkweg 100, 7423SE Deventer. Naam Stichting Jemima is bij notariële akte opgericht op 11 september 1984. Haar statutaire zetel is gevestigd in Utrecht en de stichting is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren:

Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Vanaf 1 januari 2014 moet een ANBI op een internetsite de volgende gegevens publiceren: Naam van de instelling: Stichting Huisgemeente Boom des Levens RSIN (fiscaal nummer): 8161.74.374 Post- of bezoekadres

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2017 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Het jaar 2017 was voor Stichting Oekraïne heeft hulp nodig een bijzonder en druk jaar. Sinds de oprichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God

Beleidsplan Stichting Binnentuin over God Beleidsplan 2017-2020 Stichting Binnentuin over God Inhoud Inleiding 1. Doelstelling Stichting Binnentuin over God 1.1 Doel 1.2 Verwezenlijking 2. Realisatie en doelstelling 2.1 De binnentuin; een indrukwekkende

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag 2014 St De Hand Utrecht Statutair gevestigd in Utrecht Fiscaal gevestigd in De Meern Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2014... 4 3 Staat van baten en lasten 2014... 5 4 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Frontrunners. Publicatieplicht en ANBI informatie

Stichting Frontrunners. Publicatieplicht en ANBI informatie Stichting Frontrunners Publicatieplicht en ANBI informatie 2015-2017 Inleiding In het onderstaande document staan de benodigde gegevens voor de ANBI-publicatieplicht. 1.1 Statutaire gegevens. Naam organisatie:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Stichting Holy Ghost International Revival Chapel International Groeneveen 6 1103 EA Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld in de Bestuursvergadering.

Nadere informatie

Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel.

Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel. Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel. Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Dit is ook vastgelegd

Nadere informatie

Samenwerkingsgemeente CGK en NGK te Hengelo

Samenwerkingsgemeente CGK en NGK te Hengelo ANBI-transparantie A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer: 074-2912071 RSIN CGK: 82.07.17.757 RSIN NGK: 82.41.68.938 Website adres: E-mail: De Samenwerkingsgemeente van de Christelijke Gereformeerde

Nadere informatie

Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard.

Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard. Publicatie van de ANBI-transparantie gegevens van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Kerk van de Nazarener Hoekse Waard Telefoonnummer (facultatief): 0312 456789 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

ANBI-transparantie gegevens

ANBI-transparantie gegevens ANBI-transparantie gegevens A. Algemene gegevens Naam ANBI: Nederlands Gereformeerde kerk te Wapenveld (Gereformeerde kerk De Brug) Telefoonnummer (facultatief): 038-4477162 RSIN/Fiscaal nummer: 821789788

Nadere informatie

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) o o Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Per 1 januari 2014 is door de Belastingdienst voorgeschreven dat een ANBI een officiële erkenning moet hebben. De Protestantse Kerk in Nederland (PKN) heeft

Nadere informatie

Stichting De Zeven Werken. Jaarverslag 2016

Stichting De Zeven Werken. Jaarverslag 2016 Stichting De Zeven Werken Jaarverslag 2016 Eindhoven, juni 2017 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2 2. Financieel jaaroverzicht 3 2.1. Balans 3 2.2. Staat van baten en lasten 3 2.3. Toelichting baten 4 2.4.

Nadere informatie

Stichting Inspire2liveMusic

Stichting Inspire2liveMusic Stichting Inspire2liveMusic te Hendrik Ido Ambacht Jaarrekening 2012 Inhoudsopgave Jaarstukken 2012 Stichting Inspire2liveMusic 3 Jaarrekening 4 Balans per 31 december 2012 5 Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Stichting Love Revolution

Stichting Love Revolution Beleidsplan 2017-2020 Stichting Love Revolution Stichting Love Revolution Oudenoord 157 3513 EN Utrecht T: 06-43213231 E: info@hannedevries-music.com KvK: 68394241 RSIN: 857421955 Vastgesteld: 7 juli 2017,

Nadere informatie

Stichting Frontrunners

Stichting Frontrunners Stichting Frontrunners Publicatieplicht en ANBI informatie 2015-2018 Inleiding In het onderstaande document staan de benodigde gegevens voor de ANBI-publicatieplicht. 1.1 Statutaire gegevens. Naam organisatie:

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013

Financieel jaarverslag 2013 Financieel jaarverslag 2013 St De Hand Utrecht Statutair gevestigd in Utrecht Fiscaal gevestigd in De Meern Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2013... 4 3 Staat van baten en lasten 2013... 5 4 Toelichting

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2011

Financieel jaarverslag 2011 Financieel jaarverslag 2011 St de Hand te Utrecht 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2011... 4 3 Staat van baten en lasten 2011... 5 4 Toelichting op Balans en Staat van baten en lasten... 6 JAARVERSLAG

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van SVRO Zorgcentrum Maranatha

Beleidsplan Stichting Vrienden van SVRO Zorgcentrum Maranatha Beleidsplan 2016 2019 Stichting Vrienden van SVRO Zorgcentrum Maranatha Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Vermogen 4 3a. Beheer van vermogen 4 3b. Geldverwerving 5 3c. Besteding van het

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2015-2020 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2020... 1 Inleiding... 2 Missie... 2 Visie... 2 Strategie... 3 Kernprincipes van de instelling... 3 Beleid... 4 Te verrichten werkzaamheden van de Stichting...

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting HCR

JAARVERSLAG Stichting HCR JAARVERSLAG 2018 Stichting HCR 1. Algemeen 2. Balans en verlies- en winstrekening 2018 3. Activiteitenverslag van het bestuur 1. ALGEMEEN 1.1 Bedrijfsgegevens: De activiteiten van de Stichting Hulpverlening

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Hart van Hoop Beleidsplan 2016-2018 Samen Zijn Verbindt Ons A. Visie en Missie Stichting Hart van Hoop staat voor hoop en verbinding met elkaar. Wij hebben een passie voor mensen en willen dit

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van SVRO Zorgcentrum Elim

Beleidsplan Stichting Vrienden van SVRO Zorgcentrum Elim Beleidsplan 2016 2019 Stichting Vrienden van SVRO Zorgcentrum Elim Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Vermogen 4 3a. Beheer van vermogen 4 3b. Geldverwerving 5 3c. Besteding van het vermogen

Nadere informatie

Vooraf. Het bestuur van Stichting Metgezel. H. Morren, Voorzitter

Vooraf. Het bestuur van Stichting Metgezel. H. Morren, Voorzitter Beleidsplan Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Metgezel. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI Stichting. De Jager, Gerard / Juni Een goed woord

Beleidsplan ANBI Stichting. De Jager, Gerard / Juni Een goed woord Beleidsplan ANBI Stichting Een goed woord De Jager, Gerard / Juni 2015 rev.1 n.a.v. 25 mei 2015 beleidsplan 2015/2016 25 mei 2015 For You will light my lamp; The LORD my God will enlighten my darkness

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 Beleidsplan Stichting Dag van de BHV 2019 Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. ALGEMENE GEGEVENS EN BESTUUR... 4 2.1 ALGEMENE GEGEVENS... 4 2.2 BESTUUR 2019... 4 3. MISSIE, VISIE

Nadere informatie

Transparantieverslag Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum

Transparantieverslag Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum Transparantieverslag Christelijke Gereformeerde Kerk Dordrecht-Centrum A. Algemene gegevens Naam ANBI: Christelijke Gereformeerde kerk te Dordrecht-Centrum Telefoonnummer (facultatief): 078-6133403 RSIN/Fiscaal

Nadere informatie

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam Beleidsplan International End Time Revival Ministries Amsterdam International End Time Revival Ministries Amsterdam Eeftink 100 F 1103 AE Amsterdam Postadres: 12915 1100 AX Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van SVRO Zorgcentrum Elim

Beleidsplan Stichting Vrienden van SVRO Zorgcentrum Elim Beleidsplan 2016 2019 Stichting Vrienden van SVRO Zorgcentrum Elim Versie mei 2018 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 4 3. Vermogen 4 3a. Beheer van vermogen 4 3b. Geldverwerving 5 3c. Besteding

Nadere informatie

Financieel verslag Kerkgenootschap De Deur Bijlmer te Amsterdam Zuidoost

Financieel verslag Kerkgenootschap De Deur Bijlmer te Amsterdam Zuidoost Financieel verslag 2014 Kerkgenootschap De Deur Bijlmer te Amsterdam Zuidoost Inhoud Jaarverslag van het bestuur 3 Verslag van de activiteiten 4 Gegevens van de rechtspersoon 5 Jaarrekening 6 Balans per

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4 Beleidsplan Ciske de Rat Foundation 2014 2018 1 Inhoud Inleiding 3 1. Ciske de Rat Foundation 4 2. Strategie 4 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4 2.2. Statutaire doelstelling 4 2.3. Afwezigheid van

Nadere informatie

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) o o Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) Per 1 januari 2014 is door de Belastingdienst voorgeschreven dat een ANBI een officiële erkenning moet hebben. De Protestantse Kerk in Nederland (PKN) heeft

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda

Jaarrekening Stichting Oekraïne heeft hulp nodig. Gouda Jaarrekening 2018 Stichting Oekraïne heeft hulp nodig Gouda Kamer van Koophandel 24409359 Voorwoord Met een gemiddelde van één hulptransport per maand was het jaar 2018 een druk, maar tevens een geslaagd

Nadere informatie

Stichting Hartige Samaritaan

Stichting Hartige Samaritaan Stichting Hartige Samaritaan Beleidsplan 2016-2018 Auteurs: Heleen Baksteen Corné van den Brink Joanne Dekker Jan Willem van Galen Jan Maarten Verzendaal René van der Weijden Delft, november 2016 Inhoudsopgave

Nadere informatie

STICHTING LANDA FOUNDATION BELEIDSPLAN

STICHTING LANDA FOUNDATION BELEIDSPLAN STICHTING LANDA FOUNDATION BELEIDSPLAN Adresgegevens organisatie: Theo van Loonstraat 10 7552 GN Hengelo (Overijssel) Email: ar.braun@telfort.nl Telefoonnummer: 074-2914448 Inhoud 1 Inleiding...3 2 Strategie...3

Nadere informatie

Stichting Het Nieuwe Leven

Stichting Het Nieuwe Leven Stichting Het Nieuwe Leven Jaarverslag 2017 Inhoud 1. Inleiding 2. Doel en werkwijze 3. Organisatie 4. Anbi 5. Financieel Jaarverslag 1. Inleiding Stichting Het Nieuwe Leven is een christelijke organisatie,

Nadere informatie

JAARRAPPORTAGE Stichting Onesimus Jupiterstraat XM Alphen aan den Rijn

JAARRAPPORTAGE Stichting Onesimus Jupiterstraat XM Alphen aan den Rijn JAARRAPPORTAGE 2012 Stichting Onesimus Jupiterstraat 23 2402 XM Alphen aan den Rijn Inhoudsopgave Pagina Toelichting algemeen 3 Balans per 31 december 2012 resp 2011 5 Staat van baten en lasten 2012 resp

Nadere informatie

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 1. Inleiding Stichting Care For Kenya is opgericht om kansarmen in Kenya hulp te bieden.

Nadere informatie

Stichting Het Nieuwe Leven

Stichting Het Nieuwe Leven Stichting Het Nieuwe Leven Jaarverslag 2015 Inhoud 1. Inleiding 2. Doel en werkwijze 3. Organisatie 4. Anbi 5. Financieel Jaarverslag 1. Inleiding Stichting Het Nieuwe Leven is een christelijke organisatie,

Nadere informatie

RSIN KVK NUMMER:

RSIN KVK NUMMER: Format voor in het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een rechtspersoon behorende tot de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland. Verslag over 2015 A. Algemene gegevens

Nadere informatie

ANBI-transparantie document Christelijke Gereformeerde Kerk

ANBI-transparantie document Christelijke Gereformeerde Kerk ANBI-transparantie document Christelijke Gereformeerde Kerk Amsterdam Amstelgemeente. A. Algemene gegevens Naam ANBI: CGK Amsterdam - Amstelgemeente RSIN/Fiscaal nummer: In aanvraag bij de Belastingdienst

Nadere informatie

Stichting Animal Care Lipe Des Presstraat 18H 1075NZ Amsterdam. Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Stichting Animal Care Lipe Des Presstraat 18H 1075NZ Amsterdam. Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer Stichting Animal Care Lipe Des Presstraat 18H 1075NZ Amsterdam Ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64292797 RSIN: 855602867 Beleidsplan Ten behoeve van zwerfdieren

Nadere informatie

ANBI-gegevens Stichting Kleine Kracht

ANBI-gegevens Stichting Kleine Kracht ANBI-gegevens Stichting Kleine Kracht Naam, zetel en duur 1. De Stichting draagt de naam: Stichting Kleine Kracht 2. Zij heeft haar zetel in de gemeente Sliedrecht 3. De stichting is opgericht voor onbepaalde

Nadere informatie

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland.

In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. In het kader van de ANBI-transparantie te publiceren gegevens door een gemeente behorende tot de Protestantse Kerk in Nederland. A. Algemene gegevens Naam ANBI: Telefoonnummer (facultatief): RSIN/Fiscaal

Nadere informatie