Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson bij verzekeraar Havelaar & van Stolk. Waarom, wat en wanneer?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson bij verzekeraar Havelaar & van Stolk. Waarom, wat en wanneer?"

Transcriptie

1 Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson bij verzekeraar Havelaar & van Stolk Waarom, wat en wanneer?

2 Achtergrond Risicodrager (verzekeraar) Bovemij heeft besloten premie- en voorwaardenwijzigingen door te voeren. De redenen hiervoor zijn: De schadelast is al een aantal jaar stijgende. De schadelast voor HD s wordt al een aantal jaar niet meer gedekt door de premieinkomsten. Een voor een verzekeraar niet houdbare situatie. Markt breed eist DNB (De Nederlandse Bank) als toezichthouder dat verzekeraars aanpassingen doen om de solvabiliteit van verzekeraars te waarborgen. Verzekerden worden ca 2 weken vóór de hoofdvervaldatum (lees datum waarop de verzekering verlengd moet/zal worden) op de hoogte gebracht van deze aanpassingen. Let op: de verzekeringen worden in de basis stilzwijgend verlengd!

3 Premiewijziging Vanaf 1 januari 2017 zal gefaseerd het nieuwe verhoogde tarief voor iedereen gaan gelden. Het nieuwe tarief gaat gelden: Bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Bij de prolongatie per hoofdvervaldatum (zie polis). Dit is de datum in 2017 waarop de verzekering voor een jaar verlengd wordt. Dit staat los van driejarige contracten. Alle verzekerden krijgen dan ook met de verhoging te maken. Bij een poliswijziging, zoals een wijzing van de motor of dekking. De verhoging voor de WA-dekking bedraagt 7,5% (bijvoorbeeld van een jaarpremie van 50,- naar een jaarpremie van 53,75) De verhoging voor de cascodekking bedraagt 15% (bijvoorbeeld van een jaarpremie van 300,- naar een jaarpremie van 345,-)

4 Wijzigingen in de voorwaarden Vanaf 1 januari 2017 zullen ook de nieuwe polisvoorwaarden voor iedereen gaan gelden. De nieuwe voorwaarden gaan gelden: Bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Bij de prolongatie per hoofdvervaldatum (zie polis). Dit is de datum in 2017 waarop de verzekering voor een jaar verlengd wordt. Dit staat los van driejarige contracten. Alle verzekerden krijgen dan ook met de verhoging te maken. Bij een poliswijziging, zoals een wijzing van de motor of een wijziging van de dekking. Let op: de beveiligings- en stallingsvoorschriften veranderen hiermee niet. Deze nieuwe eisen gaan slechts gelden: Voor polissen die nieuw afgesloten worden Als er op een bestaande polis een motorwijziging plaatsvindt

5 De nieuwe voorwaarden 1 van 6 Een eerste aanpassing is die van de nieuwwaarderegeling: De nieuwwaarderegeling gaat van 3 jaar naar 1 jaar en geldt slechts nog voor motoren met een cataloguswaarde onder de ,-. Zodra de nieuwe voorwaarden van toepassing zijn (bij de prolongatie per hoofdvervaldatum), komen de lopende nieuwwaarderegelingen te vervallen als minimaal 1 jaar van de nieuwwaarderegeling voorbij is. Lopende nieuwwaarderegelingen die nog geen jaar lopen, blijven onder de nieuwe voorwaarden doorlopen tot 1 jaar nadat de motor in kwestie verzekerd is. Zou iemand te maken krijgen met een diefstal of totaalverlies binnen de termijn dat de 3 jaar nieuwwaarderegeling oorspronkelijk gold en nog niet tegen taxatiewaarde verzekerd zijn, dan zal de verzekeraar toch volgens de oorspronkelijke nieuwwaarderegeling uitkeren. Verzekert men een nieuwe motor onder de nieuwe voorwaarden, dan kan de motor na afloop van de nieuwwaarderegeling van 1 jaar tegen taxatiewaarde verzekerd worden.

6 De nieuw voorwaarden 2 van 6 Ook de aanschafwaarderegeling voor occasions wordt aangepast: De aanschafwaarderegeling gaat van 2 jaar naar 1 jaar en geldt slechts nog voor motoren met een cataloguswaarde onder de ,- die bij aanschaf niet ouder zijn dan 7 jaar. Zodra de nieuwe voorwaarden van toepassing zijn (bij de prolongatie per hoofdvervaldatum), komen de lopende nieuwwaarderegelingen te vervallen als minimaal 1 jaar van de aanschafwaarderegeling voorbij is. Lopende aanschafwaarderegelingen die nog geen jaar lopen, blijven onder de nieuwe voorwaarden doorlopen tot 1 jaar nadat de motor in kwestie verzekerd is. Zou iemand te maken krijgen met een diefstal of totaalverlies binnen de termijn dat de 2 jaar aanschafwaarderegeling oorspronkelijk gold en nog niet tegen taxatiewaarde verzekerd zijn, dan zal de verzekeraar toch volgens de oorspronkelijke aanschafwaarderegeling uitkeren. Verzekert men een tweedehands motor onder de nieuwe voorwaarden, dan kan de motor na afloop van de aanschafwaarderegeling van 1 jaar tegen taxatiewaarde verzekerd worden.

7 De nieuw voorwaarden 3 van 6 De Schade verzekering voor Opzittenden verandert in een Schadeverzekering voor zaken van Opzittenden: Alleen schade aan zaken is in de nieuwe situatie nog verzekerd. Letselschade van bestuurder en/of passagier niet meer! Als alternatief biedt Bovemij een Ongevallenverzekering voor Opzittenden à 50,- per jaar die ,- uitkeert bij overlijden of max ,- bij blijvende invaliditeit. Een ander, beter alternatief is het afsluiten van een Schadeverzekering voor Verkeersdeelnemers: Deze loopt apart van de motorverzekering. Geldt voor letselschade voor het hele gezin, alle motorrijtuigen, maar ook als iemand als voetganger, fietser, passagier openbaar vervoer/vliegtuig of te water aan het verkeer deelneemt. De premie voor een gezin met één auto en één motor bedraagt op dit moment ongeveer 70,- per jaar.

8 De nieuw voorwaarden 4 van 6 Nog twee andere wijzigingen in de voorwaarden zijn de volgende. Eigen risico: Blijft 450,- voor de reeds lopende polissen, maar komt niet meer te vervallen bij reparatie bij een samenwerkend schadeherstelbedrijf. Pas bij een poliswijziging wordt het nieuwe eigen risico van 500,- van toepassing. Ook deze komt niet meer te vervallen. Voor jonge bestuurders (< 24 jaar) die minder dan een jaar in bezit van een motorrijbewijs zijn, geldt een extra eigen risico van 150,-. Bonus/Malus-ladder Met de nieuwe Bonus/Malus-ladder valt men na een schuldschade of niet-verhaalbare schade iets verder terug dan voorheen. Op de volgende dia worden de oude en nieuwe ladder beide weergegeven zodat goed zichtbaar is wat de verschillen zijn.

9 Bonus/Malus tabel oud en nieuw Trede Korting Terugval 1 schade oud De nieuw voorwaarden (5) 1-30 Ook de Bonus/Malus-tabel wordt aangepast. Terugval 1 schade nieuw Opmerking Na trede 13 begint bufferopbouw

10 Terugvallen naar trede YY Kortingspercentage Korting opbouw oud en nieuw Stel ik heb trede 11 met 65% korting Begin 0 schadevrije jaren trede 8 50% korting Na 1 schade voorheen naar trede 7, nu naar trede 6. Duurt 1 jaar langer om weer terug te zijn Uitgangspunt is trede XX Oud Nieuw Korting

11 De nieuw voorwaarden 5 van 6 Verder wijzigen de volgende zaken. Accessoires aangeschaft na aanvang van de verzekering waren altijd tot maximaal 1.500,- meeverzekerd als deze (nog) niet in het verzekerd bedrag waren opgenomen. Onder de nieuwe voorwaarden niet meer. Voorheen was hulpverlening in het buitenland bij pech, ongeacht de dekking, meeverzekerd. Onder de nieuwe voorwaarden is dit slechts nog het geval bij een all risks verzekering en dan voor motorpech door een mechanisch gebrek. In tegenstelling tot eerdere berichten blijft schade aan mobiele navigatie gedekt, mits die schade ontstaat bij een ongeval. Nieuw: Is reparatie binnen 2 werkdagen niet mogelijk, dan krijgt men: Maximaal 5 dagen vervangend vervoer in NL ( 25,- per dag). Maximaal 5 dagen vervangend vervoer buiten NL ( 35,- per dag).

12 De nieuw voorwaarden 6 van 6 Ook de beveiligings- en stallingseisen zijn grondig aangepast: Niet voldoen betekent geen schade-uitkering bij diefstal of joyriding. Gelden voor alle Harleys die na 1 januari 2017 verzekerd worden. Verzekerd bedrag tot 8.000,- Het standaard motorslot + een ART-goedgekeurd viersterren slot. Verzekerd bedrag tussen en ,- Zie bovenstaand + een voertuigvolgsysteem (losse peilzender). Verzekerd bedrag boven ,- Zie bovenstaand + een SCM/Kiwa-goedgekeurd klasse M2 alarm (of een gelijkwaardig fabrieksalarm). Zie ook volgende dia. Eigen risico bij diefstal bedraagt 1.000,-. Staat de motor binnen vast aan een ART-goedgekeurd viersterren muur- of vloeranker, dan bedraagt dit eigen risico 500,-.

13 Extra informatie beveiliging 1 van 2 Het klasse M2 alarm (> ,-) wordt als volgt omschreven: Klasse M2: Bestaande uit een systeem dat automatisch inschakelt en het op eigen kracht verplaatsen van de motor verhindert, alarmering middels noodstroom sirene, uitgebreid met kanteldetectie. Blokkering conform klasse M1 met aanvalsbestendigheid van tenminste 3 minuten Optische signalering Bewegingsdetectie Acoustische signalering door middel van een noodstroom sirene Informatie over de peilzenders: Allsetra en Technocon worden aanbevolen door Bovemij. Snelle inbouw, eigen voeding, goede opvolging, wereldwijde dekking en geen invloed op aanwezige voertuigelektronica. Facturen en overige stukken dienen als bewijs van aanwezigheid en werking van peilzender. Terugvindpercentages zijn, specifiek voor motoren, niet bekend.

14 Extra informatie beveiliging 2 van 2 Peilzenders van Technocon Levert de Mi6, Mi7, Mi8 en Mi9 die allen volstaan voor de verzekering. Aanschafprijs varieert van 200,- tot 350,-. Minimale levensduur varieert van 3 tot 8 jaar Maandabonnement varieert van 8,25 tot 10,-. Inbouwkosten niet bekend. Peilzender van Allsetra (kosten bij benadering) Levert de Streamline Tube. Aanschaf kost 242,-. Minimale levensduur 10 jaar. Maandabonnement kost 7,20. Inbouwkosten waarschijnlijk 75,- op locatie.

15 Vragen? Voor vragen kan Havelaar & van Stolk benaderd worden via Contactpersoon hiervoor is Robin van den Ende

Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson. De definitieve uitkomst

Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson. De definitieve uitkomst Premie- en voorwaardenwijziging verzekering Harley-Davidson De definitieve uitkomst Achtergrond Na uitvoerig overleg zijn Havelaar & van Stolk en Bovemij overeengekomen de voorwaardenaanpassingen deels

Nadere informatie

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet Univé Bromfietsverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet

De Univé Bromfietsverzekering: voordelig en compleet Univé Bromfietsverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING

COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING COLLECTIEVE AUTOVERZEKERING UW AUTO VERDIENT DE JUISTE VERZEKERING Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk

Nadere informatie

Bestelauto tot 3,5 ton

Bestelauto tot 3,5 ton Wettelijke Aansprakelijkheid Acceptatierichtlijnen Volgens de hierna vermelde premies kunnen worden verzekerd bestelauto s met een tonnage (eigen gewicht + laadvermogen) tot 3,5 ton. Voor bestelauto s

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Autoverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Autoverzekering Uw auto verdient de juiste verzekering Of u in het nieuwste model van uw favoriete merk rijdt of een mooie occasion aanschaft,

Nadere informatie

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering

Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen. Collectieve. Motorverzekering Allianz Nederland Verkeer- en Privéverzekeringen Collectieve Motorverzekering Motorplezier begint bij een goede verzekering Welke motor u ook heeft en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik

Nadere informatie

Verantwoord op weg met de Motorverzekering van Univé

Verantwoord op weg met de Motorverzekering van Univé Univé Motorverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

De echte motorverzekering van REAAL. Motorverzekering

De echte motorverzekering van REAAL. Motorverzekering Motorverzekering 2 De echte motorverzekering van REAAL Motorverzekering 3 4 De motorverzekering van REAAL Waarom een motorverzekering bij onze maatschappij? Het antwoord is heel eenvoudig: bij andere verzekeringsmaatschappijen

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering

Aegon Autoverzekering Of u nu uw auto gebruikt voor uw plezier, om naar uw werk te gaan, met het gezin op stap te gaan, voor uw vakantie of om boodschappen te doen. Met de kunt u goed verzekerd de weg op. Niet alleen betalen

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

PMA autoverzekering Allianz Nederland

PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Allianz Nederland PMA autoverzekering Of u in het nieuwste model rijdt of een mooie occasion aanschaft, u wilt uw auto goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

PMA motorverzekering Allianz Nederland

PMA motorverzekering Allianz Nederland Allianz Nederland Welke motor u ook hebt en hoe u uw motor ook gebruikt voor dagelijks gebruik of voor zomerse ritjes u wilt uw motor gewoon goed verzekeren tegen een aantrekkelijk tarief. En als er iets

Nadere informatie

Verzamelt u bijzondere kunstwerken? Heeft u een huis in het buitenland? Bezit u meerdere exclusieve auto s?

Verzamelt u bijzondere kunstwerken? Heeft u een huis in het buitenland? Bezit u meerdere exclusieve auto s? Verzamelt u bijzondere kunstwerken? Heeft u een huis in het buitenland? Bezit u meerdere exclusieve auto s? Bent u eigenlijk wel goed verzekerd? U wilt zich geen zorgen hoeven maken over uw verzekeringen.

Nadere informatie

Dekkingsoverzicht ASR Compleet Alles onder 1 DAK Pakket

Dekkingsoverzicht ASR Compleet Alles onder 1 DAK Pakket Dekkingsoverzicht ASR Compleet Dekking beperkt casco niet mogelijk voor auto s ouder dan 10 jaar Eigen risico voor beperkt casco en casco = 250,- per gebeurtenis Eigen risico voor bestuurders jonger dan

Nadere informatie

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren?

Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? P. A. VAN DER KOOIJ VERZEKERINGEN Zo n waardevol bezit wilt u toch goed verzekeren? Uw auto is een waardevol bezit. Een bezit dat u goed onderhoudt, zodat

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer biedt

Nadere informatie

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGEWOGEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN WA 2019

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGEWOGEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN WA 2019 Aanvullende dekkingen OIV Hoeveel ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? 0,5 SVI bedragen Wat zijn de te verzekeren bedragen van de SVI? 1,5 RBV - vormen Welke vormen van rechtsbijstandsverzekering

Nadere informatie

Motorverzekering. Welke motor is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering?

Motorverzekering. Welke motor is verzekerd? Voordelen. In welke landen geldt deze verzekering? Motorverzekering Motorverzekering Als je motor rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je motor veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Verantwoord op weg met de Motorverzekering van Univé

Verantwoord op weg met de Motorverzekering van Univé Univé Motorverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN

WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN Versie 1 juli 2016 WIJZIGINGEN SWA PRODUCTEN Een aantal producten wordt per jaarlijkse vervaldatum vanaf 1 januari 2016 gewijzigd. Onze SWA verzekeringen kennen nog steeds zeer uitgebreide dekkingen met

Nadere informatie

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online

De dekkingen van uw. Privé Pakket Online vernieuwde dekkingen De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt u gebruik maken van

Nadere informatie

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket

Premieoverzicht. ZLM Totaalpakket Premieoverzicht ZLM Totaalpakket Inhoudsopgave Pakketkorting Bovenop onze scherpe premies ontvangt u een aantrekkelijke pakketkorting als u meerdere Pakketkorting 3 verzekeringen bij ons afsluit. U komt

Nadere informatie

Unigarant Motorverzekering Verschillenkaart

Unigarant Motorverzekering Verschillenkaart Unigarant Motorverzekering Verschillenkaart Standaard 1 jaar nieuwwaarde- of aanschafwaardedekking bij Volledig Casco Keuze voor 3 jaar aanschafwaardedekking bij Beperkt en Volledig Casco Helm, kleding

Nadere informatie

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - BEPERKT CASCO (BC) Cluster Vraag Malus Bonus Aanvullende dekkingen Hoeveel verschillende ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? 1 1 Wat zijn de te verzekeren bedragen? 1 1 Welke vormen van rechtsbijstandsverzekeringen zijn te sluiten

Nadere informatie

Interpolis Alles in één Polis

Interpolis Alles in één Polis In dit document staan alleen de verschillen opgesomd. Dus niet de zaken die gelijk blijven met de huidige Alles in één Polis. Klik op het onderdeel waarvan u het overzicht wilt zien. Inhoudsopgave pagina

Nadere informatie

Autoverzekering. Voordelen

Autoverzekering. Voordelen Autoverzekering Autoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Premieoverzicht. Woonhuisverzekering All-In. Inboedelverzekering All-In. Aansprakelijkheidsverzekering

Premieoverzicht.  Woonhuisverzekering All-In. Inboedelverzekering All-In. Aansprakelijkheidsverzekering overzicht www.politieverzekering.nl Hieronder treft u een premieoverzicht aan met voorbeelden van verschillende schadeverzekeringen van Reaal. Woonhuisverzekering All-In per Basispremie (incl. glasdekking)

Nadere informatie

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP 2 PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

Motorverzekering. Voordelen

Motorverzekering. Voordelen Motorverzekering Motorverzekering Als je motor rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je motor veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking Wettelijke

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 5 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant heeft een

Nadere informatie

De ANWB Motorverzekering

De ANWB Motorverzekering De ANWB Motorverzekering De verzekering die rekening houdt met uw rijstijl Nieuw: No-claim Beschermer 5% ledenkorting Eerste drie jaar aanschafwaardegarantie 2 Lekker toeren voor minder premie Dat uw motor

Nadere informatie

De dekkingen van uw Privé Pakket Online

De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online De dekkingen van uw Privé Pakket Online U kunt in uw Privé Pakket Online verschillende verzekeringen opnemen. Maar ook als u nu een losse verzekering heeft, kunt

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering De voordelige verzekering voor uw bestelauto s. Kies uw verzekering WA: verplichte basisverzekering die schade aan derden vergoedt WA + Beperkt Casco: extra vergoeding bij diefstal

Nadere informatie

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting

Auto verzekering. - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering - No-claimbeschermer - Unieke Unigarant Schadeservice - Hoge instapkorting van 35% - Tot 80% No-claimkorting Auto verzekering Unigarant biedt u een autoverzekering met diverse dekkingsmogelijkheden.

Nadere informatie

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00

POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT. Premie p Per. Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 POLITIEVERZEKERING PREMIEOVERZICHT Woonhuisverzekering All-In Per Basispremie e 0,60 e 1.000,00 10% aanvullende uitkering e 0,10 e 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Hyundai Autoverzekering Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Wat er ook gebeurt, u en uw gezin zijn altijd goed verzekerd 2 3 De zekerheden van Hyundai Autoverzekering Vijf jaar nieuwwaardedekking bij

Nadere informatie

Vakinformatie. PREMIETARIEF BROMFIETSVERZEKERING Per 15 maart 2004. Algemeen

Vakinformatie. PREMIETARIEF BROMFIETSVERZEKERING Per 15 maart 2004. Algemeen Vakinformatie PREMIETARIEF BROMFIETSVERZEKERING Per 15 maart 2004 Algemeen Te verzekeren zijn: - Automaten (tot 45 km per uur, helm verplicht) - Snorfietsen (tot 25 km per uur, geen helm verplicht) - Versnellers

Nadere informatie

motorrijtuigverzekering

motorrijtuigverzekering motorrijtuigverzekering Wetgeving: WAM WVW (art. 185) Doel: beschermen van andere verkeers-deelnemers tegen de financiële gevolgen van schade met of door een motorrijtuig Actuarieel Instituut 1 Wettelijke

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 4 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant biedt de

Nadere informatie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie

Motor. verzekering. - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering - Snelle opbouw no-claimkorting - No-claimbeschermer - Auto Motor Bonus Plan - Drie jaar aanschafwaardegarantie Motor verzekering Als er iets telt voor een motorrijder, dan is het wel

Nadere informatie

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG DS ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 AUTOVERZEKERING DS ASSURANCE Verzekert u van de beste premie Met DS Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor DS-rijders bieden wij u

Nadere informatie

Productinformatie Personenauto. Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur

Productinformatie Personenauto. Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur Productinformatie Personenauto Vernieuwd Voordeelpakket Informatie voor de adviseur Wij van a.s.r. helpen mensen door te doen. Bijvoorbeeld met het vernieuwde Voordeelpakket. In onze consumentenbrochure

Nadere informatie

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - VOLLEDIG CASCO (VC)

CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - VOLLEDIG CASCO (VC) CRITERIA PRODUCTRATING VOORWAARDEN AUTOVERZEKERING - VOLLEDIG CASCO (VC) Aanvullende dekkingen Hoeveel verschillende ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? 1 1 Wat zijn de te verzekeren bedragen?

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar!

Besparen. Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! Autoverzekering Besparen Met de Proteq Autoverzekering bespaart u al snel honderden euro s per jaar! De Proteq Autoverzekering is één van de goedkoopste autoverzekeringen van Nederland. Ook de voorwaarden

Nadere informatie

Bromfiets verzekering

Bromfiets verzekering Bromfiets verzekering - In 4 jaar 75% no-claimkorting - Naast WA ook diefstal & aanrijding tegen scherpe premies - Premie per maand, kwartaal, half jaar en jaar Bromfiets verzekering Unigarant biedt de

Nadere informatie

Clausules Avéro Achmea Schadeverzekeringen N.V. Inhoudsopgave

Clausules Avéro Achmea Schadeverzekeringen N.V. Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2046 Financieringsclausule 2659 Boekwaarde 4071 Leaseauto AV601 Wielklem/disselslot/kingpinslot VD002 Bijzondere acceptatie motorrijtuigen VD016 Audio beperking tot 1.500 VD017 Bonusbescherming

Nadere informatie

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGEWOGEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN WA

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGEWOGEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN WA Contractsduur Opzegtermijn 1e jaar (mnd) Wat is de opzegtermijn in het 1e verzekeringsjaar in maanden? Opzegtermijn na 1e jaar (mnd) Wat is de opzegtermijn na het 1e verzekeringsjaar in maanden? Kosten

Nadere informatie

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGENOMEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN BC Cluster

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGENOMEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN BC Cluster Aanvullende dekkingen OIV Hoeveel ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? SVI en Wat zijn de te verzekeren en van de SVI? RBV vormen Welke vormen van rechtsbijstandsverzekering zijn er te sluiten

Nadere informatie

Klaverblad Verzekeringen. Royaal autoverzekering

Klaverblad Verzekeringen. Royaal autoverzekering Klaverblad Verzekeringen Royaal autoverzekering Deze folder bevat een beperkte weergave van de polisvoorwaarden. Aan deze weergave kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u precies weten wat er onder

Nadere informatie

Wat zijn de te verzekeren bedragen van de SVI? Welke vormen van rechtsbijstandsverzekering zijn er te sluiten als aanvullende dekking?

Wat zijn de te verzekeren bedragen van de SVI? Welke vormen van rechtsbijstandsverzekering zijn er te sluiten als aanvullende dekking? Aanvullende dekkingen OIV Hoeveel ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? SVI bedragen RBV - vormen Hulpverlening No-claim beschermer Wat zijn de te verzekeren bedragen van de SVI? Welke vormen

Nadere informatie

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl PREMIEOVERZICHT www.politieverzekering.nl Woonhuisverzekering All-In per Basispremie 0,60 1.000,00 10% aanvullende uitkering 0,10 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Oldtimerverzekering (auto of motor)

Oldtimerverzekering (auto of motor) Oldtimerverzekering (auto of motor) Oldtimerverzekering Als je in of op een oldtimer rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je oldtimer veroorzaakt aan een ander

Nadere informatie

Een compleet pakket van verzekeringen

Een compleet pakket van verzekeringen Voordelen Zeer compleet Een compleet pakket van verzekeringen U wilt natuurlijk Dat kan met het de zorgeloos wonen. Maar Bruyn Verzekeringspakket die in ons er kan altijd iets gebeuren wat schade volmachtbedrijf

Nadere informatie

Autoverzekering. Voor mensen die graag zelfverzekerd autorijden

Autoverzekering. Voor mensen die graag zelfverzekerd autorijden Autoverzekering Voor mensen die graag zelfverzekerd autorijden Inhoud Onze autoverzekering 4 Wat is niet verzekerd? 11 Extra voordeel 12 Belangrijk om te weten 14 Autoverzekering aanvragen 15 3 Onze autoverzekering

Nadere informatie

Onbezorgd op vakantie met de Camperverzekering van Univé

Onbezorgd op vakantie met de Camperverzekering van Univé Univé Camperverzekering Univé Daar plukt ú de vruchten van! We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking

Nadere informatie

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11

Defensiepolis Pakketvergelijker. Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 Defensiepolis Pakketvergelijker Bel voor meer informatie en advies 023-525 03 11 INBOEDELVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN OPSTALVERZEKERING ALLE VAN BUITEN KOMENDE ONHEILEN BP DP Dekking tegen

Nadere informatie

Bestelautoverzekering

Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Bestelautoverzekering Als je auto rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je auto veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de dekking

Nadere informatie

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea

U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea U kiest voor vrijheid, u rijdt zonder zorgen. Met de Motorverzekering van Centraal Beheer Achmea 1 Inhoud Een goede basis voor uw motor. 3 Met de Motorverzekering heeft u meer voordelen. 4 U kiest zelf

Nadere informatie

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGENOMEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN VC Cluster

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGENOMEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN VC Cluster Aanvullende dekkingen OIV Hoeveel ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? SVI en RBV vormen No-claim beschermer Wat zijn de te verzekeren en van de SVI? Welke vormen van rechtsbijstandsverzekering

Nadere informatie

REAAL Verkeerspakket

REAAL Verkeerspakket REAAL Verkeerspakket 2 Ik kies voor een solide verzekering én een scherpe premie REAAL Verkeerspakket 3 Mobiliteit is belangrijk: u wilt steeds kunnen gaan en staan waar u wilt. Uw auto, motor of oldtimer

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1. Mazda Autoverzekering: nèt dat stapje extra Altijd een geschikte dekking voor uw Mazda Aanvullende dekkingen 6

INHOUDSOPGAVE. 1. Mazda Autoverzekering: nèt dat stapje extra Altijd een geschikte dekking voor uw Mazda Aanvullende dekkingen 6 M A Z D A A U T O V E R Z E K E R I N G 1 INHOUDSOPGAVE 1. Mazda Autoverzekering: nèt dat stapje extra 3 2. Altijd een geschikte dekking voor uw Mazda 4 3. Aanvullende dekkingen 6 4. Het gemak van de Mazda

Nadere informatie

Wat zijn de te verzekeren bedragen van de SVI? Welke vormen van rechtsbijstandsverzekering zijn er te sluiten als aanvullende dekking?

Wat zijn de te verzekeren bedragen van de SVI? Welke vormen van rechtsbijstandsverzekering zijn er te sluiten als aanvullende dekking? Aanvullende dekkingen OIV Hoeveel ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? SVI bedragen RBV - vormen Hulpverlening No-claim beschermer Wat zijn de te verzekeren bedragen van de SVI? Welke vormen

Nadere informatie

Bromfietsverzekering

Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Bromfietsverzekering Als je brommer rijdt dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je bromfiets veroorzaakt aan een ander of zijn spullen. Dat is de

Nadere informatie

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGEWOGEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN VC 2019

PRODUCTKENMERKEN DIE WORDEN MEEGEWOGEN IN DE MONEYVIEW PRODUCTRATING 'VOORWAARDEN' AUTOVERZEKERINGEN VC 2019 Aanvullende dekkingen OIV Hoeveel ongevallen inzittendenproducten zijn af te sluiten? 0,5 SVI bedragen Wat zijn de te verzekeren bedragen van de SVI? 1,5 RBV - vormen Welke vormen van rechtsbijstandsverzekering

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer

Verkeer. London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verkeer London Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Verzekeringen voor uw deelname aan het verkeer Voor uw auto of motor wilt u gewoon een goede verzekering. Dat kan een simpele WA-dekking zijn,

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

Autoverzekering. Alle belangrijke informatie op een rij

Autoverzekering. Alle belangrijke informatie op een rij Autoverzekering Alle belangrijke informatie op een rij Inhoud OHRA Autoverzekering 3 Niet alles is verzekerd 5 Kortingen en services 6 Wat te doen bij 8 Alle service op een rij 10 Overige belangrijke informatie

Nadere informatie

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden.

Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Antwoorden op veelgestelde vragen bij de omzetting van particuliere polissen naar ZPP van Nationale Nederlanden. Veelgestelde vragen klanten Algemeen Veelgestelde vragen klanten Antwoorden op veelgestelde

Nadere informatie

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl

PREMIEOVERZICHT. www.politieverzekering.nl PREMIEOVERZICHT www.politieverzekering.nl Woonhuisverzekering All-In per Basispremie 0,60 1.000,00 10% aanvullende uitkering 0,10 1.000,00 De getoonde premies gelden voor standaard risico s en verzekerde

Nadere informatie

Peugeot Assurance Dé autoverzekering voor uw Peugeot

Peugeot Assurance Dé autoverzekering voor uw Peugeot Dé autoverzekering voor uw Peugeot Zorgeloos op weg met is dé autoverzekering voor uw Peugeot Met kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Peugeot-rijders bieden wij u de beste autoverzekering.

Nadere informatie

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,-

Wij betalen je borg tot ,- Wij betalen je borg tot ,- Verschillenoverzicht FBTO heeft de FBTO Autoverzekering vernieuwd. De autoverzekering is op een aantal punten verbeterd en veranderd. Bekijk hieronder alle veranderingen. Basisverzekering We betalen een

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG CITROËN ASSURANCE ZORGELOOS OP WEG VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Autoverzekering. Altijd goed verzekerd op weg Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Autoverzekering Altijd goed verzekerd op weg 1 Altijd goed verzekerd op weg Onbezorgd autorijden met de Allianz Autoverzekering Wilt u zeker weten dat u goed

Nadere informatie

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP

PEUGEOT ASSURANCE ZONDER ZORGEN DE WEG OP ZONDER ZORGEN DE WEG OP VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE AUTOVERZEKERING. PEUGEOT ASSURANCE IS EEN COMPLETE

Nadere informatie

Personen - en bestelauto. Oldtimer. Kampeerauto. Motor. Caravan. Aanhangwagen

Personen - en bestelauto. Oldtimer. Kampeerauto. Motor. Caravan. Aanhangwagen GEWOON GOED Personen - en bestelauto Oldtimer Kampeerauto Motor Caravan Aanhangwagen MOTORRIjtuigenverzekering W i j b e s pa r e n a a n z i e n l i j k o p o n z e a u t o p r e m i e. Zo houden we geld

Nadere informatie

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP

AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP AUTOVERZEKERING ZONDER ZORGEN DE WEG OP 2 PEUGEOT ASSURANCE VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE MET PEUGEOT ASSURANCE KUNT U MET EEN VEILIG GEVOEL OP WEG. EXCLUSIEF VOOR PEUGEOT-RIJDERS BIEDEN WIJ U DE BESTE

Nadere informatie

Het Studentenpakket alle verzekeringen voor de student die niet meer thuis woont

Het Studentenpakket alle verzekeringen voor de student die niet meer thuis woont Het Studentenpakket alle verzekeringen voor de student die niet meer thuis woont NnL 1 Het Studentenpakket Na een avondje stappen zie je bij thuiskomst de deur van je flat openstaan. Er is ingebroken.

Nadere informatie

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG

CITROËN ASSURANCE AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG AUTOVERZEKERING ZORGELOOS OP WEG 2 VERZEKERT U VAN DE BESTE PREMIE Met Citroën Assurance kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Citroën-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Citroën

Nadere informatie

Goed verzekerd onderweg

Goed verzekerd onderweg Goed verzekerd onderweg Bromfietsverzekering ANWB Bromfietsverzekering Even naar de stad voor een boodschap. Naar school of naar het werk. Met uw brom- of snorfiets bent u zo waar u wilt zijn. En natuurlijk

Nadere informatie

Voorwaarden Woonpakket WP1601

Voorwaarden Woonpakket WP1601 Voorwaarden Woonpakket WP1601 Algemene voorwaarden WP1601: Bijzondere voorwaarden Opstaldekking WP1601: - De indexering van de herbouwwaarde van uw woning vindt plaats op basis van de bouwkosten-index

Nadere informatie

Motorrijtuigenverzekering Wettelijk verplichte verzekering (krachtens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, afgekort W.A.M.

Motorrijtuigenverzekering Wettelijk verplichte verzekering (krachtens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, afgekort W.A.M. Motorrijtuigenverzekering Wettelijk verplichte verzekering (krachtens de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen, afgekort W.A.M.) WA: wettelijke aansprakelijkheidsverzekering - Dekt o.a. de schade

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Alles rond In een keer alles rond,

Nadere informatie

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Als je rijdt in een kampeerauto dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je kampeerauto veroorzaakt aan een ander of zijn

Nadere informatie

ENRA. de nationale. fiets verzekering. verzekeringen bv ALS DE FIETS IS VOORZIEN. Een kwaliteitsproduct van

ENRA. de nationale. fiets verzekering. verzekeringen bv ALS DE FIETS IS VOORZIEN. Een kwaliteitsproduct van de nationale fiets verzekering BLIJF FIETSEN, BLIJF GENIETEN DRIE, VIER OF VIJF JAAR VERZEKERD VOOR EEN EENMALIGE PREMIE BIJ DE CASCOVERZEKERING (INCL. DIEFSTAL): VERHAALSRECHTSBIJSTAND EN ONGEVALLEN-OPZITTENDENVERZEKERING

Nadere informatie

Uw verzekeringen goed Voor Elkaar.

Uw verzekeringen goed Voor Elkaar. Uw verzekeringen goed Voor Elkaar. Wij zien meer dan een scherpe premie + snelle schadeafhandeling + uitstekende dekking + duidelijke polis VERZEKERINGEN VERZEKERINGEN MAKELAARDIJ HYPOTHEKEN HET VOOR ELKAAR

Nadere informatie

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld

Privé Pakket Online Informatie voor particulieren. Privé Pakket Online. Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Privé Pakket Online Informatie voor particulieren Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld 2 Privé Pakket Online Alles overzichtelijk en gunstig geregeld Het Privé Pakket Online van

Nadere informatie

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

ZAKELIJK SEAT RIJDEN. Zorgeloos ondernemen. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY ZAKELIJK SEAT RIJDEN Zorgeloos ondernemen SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY 2 STAP MAAR IN. SEAT REGELT DE REST. SEAT-rijders hebben sowieso al weinig

Nadere informatie

Zekerheid onderweg op uw bromfiets of scooter.

Zekerheid onderweg op uw bromfiets of scooter. Zekerheid onderweg op uw bromfiets of scooter. Bromfietsverzekering Samen uit, samen thuis. Unigarant Bromfietsverzekering Even naar de stad voor een boodschap. Naar school of naar het werk. Met uw brom-

Nadere informatie

Productwijzer Ongevallenverzekering inzittenden (OVI)

Productwijzer Ongevallenverzekering inzittenden (OVI) Ongevallenverzekering inzittenden (OVI) Productwijzer Ongevallenverzekering inzittenden (OVI) Wat leest u in deze productwijzer? In deze productwijzer vindt u algemene informatie over de ongevallenverzekering

Nadere informatie

POLIS MOTORRIJTUIGENVERZEKERING

POLIS MOTORRIJTUIGENVERZEKERING POLIS MOTORRIJTUIGENVERZEKERING Assurantieadviseur Intramediair B.V. Postbus 5009 5201 GA 'S-HERTOGENBOSCH Agentnummer Verzekeringnemer Reden afgifte Produkt 80953 TG Parkflyrent Schiphol B.V. Operettelaan

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie

Avero V200. Delta Lloyd V400. Generali VS009 VS011 Limiet in EUR. Standaard Catwaarde. Casco: Bep.casco: Casco: Bep.casco:80.

Avero V200. Delta Lloyd V400. Generali VS009 VS011 Limiet in EUR. Standaard Catwaarde. Casco: Bep.casco: Casco: Bep.casco:80. Allianz VS008 ASR V100 Avero V200 Delta Lloyd V400 Nationale Nederlanden Reaal VS006 Generali VS009 VS011 Limiet in EUR. Standaard Catwaarde. Casco:90.000 Bep.casco:90.000 Casco:90.000 Bep.casco:20.000

Nadere informatie

Kampeerautoverzekering

Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Kampeerautoverzekering Als je rijdt in een kampeerauto dan ben je wettelijk verplicht je te verzekeren voor de schade die je met je kampeerauto veroorzaakt aan een ander of zijn

Nadere informatie

Verkeer. Personenauto Motor Oldtimer Bromfiets Bestelauto. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk!

Verkeer. Personenauto Motor Oldtimer Bromfiets Bestelauto. Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! Verkeer Personenauto Motor Oldtimer Bromfiets Bestelauto Verzekeren doen we samen. Net zo makkelijk! De London Mantelpolis. Compleet én voordelig verzekerd Comfortabel en onbezorgd leven. We doen er alles

Nadere informatie