Instructies evaluatie voortgangsrapport - Leden begeleidingscommissie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Instructies evaluatie voortgangsrapport - Leden begeleidingscommissie"

Transcriptie

1 DEKENSTRAAT DEKENSTRAAT LEUVEN, BELGIË LE Instructies evaluatie vrtgangsrapprt - Leden begeleidingscmmissie Dctraatsreglement Artikel 13. Vrtgangsrapprtering Versie mei 2016 De eerste vrtgangsrapprtering vindt plaats uiterlijk één jaar na de aanvang van de dctrale peride en bestaat uit een mndelinge f schriftelijke vrstelling van het verrichte en ng geplande nderzek. Het resultaat bepaalt f de dctraatspleiding en de vrbereiding van het prefschrift kunnen wrden verdergezet f niet. De evaluatie gebeurt aan de hand van twee criteria: (1) de vrtgang van het dctraatsnderzek, en (2) de vrdering in academische bekwaamheid en nderzeksmaturiteit van de dctrandus/a. Vervlgens rapprteert de dctrandus/a minstens jaarlijks ver de vrtgang van het dctraatsnderzek, en daarnaast - indien dit vereist is - vr de aanvraag f verlenging van een beurs f mandaat. Elk vrtgangsrapprt wrdt gevalideerd dr de prmtr en de eventuele cprmtren, en geëvalueerd dr de verige leden van de begeleidingscmmissie. Het resultaat wrdt gemtiveerd en schriftelijk vastgelegd, en vergemaakt aan de dctraatscmmissie. Bijznderheden Faculteit Psychlgie en Pedaggische Wetenschappen 1. Vrtgangsrapprtering Het eerste vrtgangsrapprt wrdt vóór het einde van het eerste dctraatsjaar ingediend en bestaat uit het standaardfrmulier, een beknpt nderzeksvrstel en een datamanagement plan. De begeleidingscmmissie evalueert het rapprt (i.e., psitief, vrwaardelijk psitief, f negatief). Bij negatieve evaluatie dr één van de leden van de begeleidingscmmissie kmt de dctraatscmmissie, in samenspraak met de begeleidingscmmissie, tt een finaal rdeel. Een psitieve berdeling is ndzakelijk vr de verderzetting van het dctraat. In de daarp vlgende jaren wrdt het jaarlijkse vrtgangsrapprt ingediend vóór het verstrijken van het betreffende dctraatsjaar, gebruikmakend van het standaardfrmulier. De begeleidingscmmissie evalueert het rapprt (i.e., psitief, vrwaardelijk psitief, f negatief). Bij negatieve evaluatie dr één van de leden van de begeleidingscmmissie kmt de dctraatscmmissie in samenspraak met de begeleidingscmmissie tt een finaal rdeel. Een psitieve evaluatie is essentieel m het dctraatsprject vrt te zetten. Dctrandi van wie de examencmmissie dr het faculteitsbestuur werd gedgekeurd (zie art. 17) vóór de indiendatum van het jaarlijks vrtgangsrapprt, wrden vrijgesteld van deze rapprtering vr dat jaar.

2 Evaluatieprcedure De dctrandus/a stuurt het dr prmtren ndertekend vrtgangsrapprt via mail f persnlijk naar de 2 leden van de begeleidingscmmissie. Van de leden van de begeleidingscmmissie wrdt verwacht dat zij elk afznderlijk het vrgelegd vrtgangsrapprt evalueren p basis van de vrgestelde checklijsten (zie verder in dit dcument). Deze verplichting geldt niet vr de leden van het prmtrenteam mdat zij dr ndertekening van het vrtgangsrapprt het rapprt reeds gedkeurden. Van de leden van de begeleidingscmmissie wrdt verwacht dat zij binnen de twee weken na ntvangst van het vrtgangsrapprt één van nderstaande evaluatiemgelijkheden bezrgen aan de dctrandus/a. Evaluatiemgelijkheden (1) Psitief Het rapprt is vlledig ingevuld en geeft een ged verzicht van de vrbije en tekmstige activiteiten, afspraken met het prmtrenteam, De inhud van het rapprt baart geen zrgen wat betreft de vrtgang van het dctraatstraject. Gelieve in de taal van het ingediende vrtgangsrapprt aan de dctrandus te bevestigen dat het rapprt wrdt gedgekeurd. Verdere mtivering is niet verplicht. Dit kan per mail f dr het aanbrengen van het advies nderaan p het vrtgangsrapprt. (2) Vrwaardelijk psitief Het rapprt is niet prblematisch maar schiet tekrt p een aantal zaken waardr het (ng) niet kan wrden gedgekeurd. Gelieve in de taal van het ingediende vrtgangsrapprt aan de dctrandus te specifiëren nder welke vrwaarden het rapprt kan wrden gedgekeurd: a) het rapprt met verder wrden aangevuld en pnieuw wrden ingediend vr finale gedkeuring. Van de dctrandus/a wrdt verwacht dat hij/zij binnen de X weken na ntvangst van de evaluatie (te bepalen in functie van de gevraagde wijzigingen) een bijgestuurde versie van het rapprt bezrgt, die dan hetzij een psitieve f een negatieve evaluatie krijgt. b) het rapprt wrdt gedgekeurd maar er wrden vrwaarden pgelegd die tegen het vlgende vrtgangsrapprt meten wrden vldaan (bvb het halftijds nderzeksrapprt met wrden ingediend vr een bepaalde datum,...). Indien aan deze vrwaarden niet is vldaan, zal het vlgende rapprt niet wrden gedgekeurd. Dit kan per mail f dr het aanbrengen van het advies nderaan p het vrtgangsrapprt. (3) Negatief Het rapprt is ndermaats Gelieve in de taal van het ingediende vrtgangsrapprt aan de dctrandus/a te specifiëren waar het rapprt tekrtschiet en waarm het dus niet kan wrden gedgekeurd. Dit kan per mail f dr het aanbrengen van het advies nderaan p het vrtgangsrapprt. Wanneer één van de leden van de begeleidingscmmissie een negatief rdeel uitspreekt, kmt de dctraatscmmissie, in samenspraak met de begeleidingscmmissie, tt een finaal rdeel. Luidt dat rdeel negatief, betekent dit he dan k de stpzetting van het dctraat.

3 Finale beslissing begeleidingscmmissie: Na ntvangst van alle evaluaties laadt de dctrandus/a het ndertekende vrtgangsrapprt en de van de begeleiders ntvangen evaluaties in één pdf-dcument p in KU Lket. De dctraatscmmissie infrmeert de dctrandus/a ver de finale beslissing van de begeleidingscmmissie.

4 Checklijsten evalueren vrtgangsrapprten Eerste vrtgangsrapprt (standaard frmulier) - Algemeen Werden alle rubrieken ingevuld? Bevat het rapprt een datamanagement plan? Bevat het rapprt een beknpt glbaal nderzeksvrstel? Werd het rapprt in een tegelaten taal pgesteld (Nederlands, Frans, Engels f Duits)? Is de lengte van het rapprt OK (is het niet te krt f te lang)? - Functineringsgesprek (enkel verplicht vr studenten tewerkgesteld f betaald dr KU Leuven fndsen en FWO) Heeft het functineringsgesprek plaatsgevnden vr het indienen van het vrtgangsrapprt? Indien niet, werd er een reden vermeld waarm het gesprek ng niet heeft plaatsgevnden? Het rapprt kan niet wrden gedgekeurd indien het functineringsgesprek niet heeft plaats gevnden. - Vrpgestelde datum halftijdse evaluatiecmmissie Valt deze datum rnd de helft van de dctrale peride 1? - Vrpgestelde verdedigingsdatum Kmt deze datum vereen met het einde van de dctrale peride 2? Is deze realistisch, gegeven de vrtgang van het dctraat zals beschreven in het rapprt? - Inhud rapprt (max. 2 blzn.) Bevat het rapprt nder meer de vlgende infrmatie: Overzicht van de reeds gerealiseerde en ng te realiseren nderdelen van het nderzeksplan. Gemaakte afspraken met het prmtrenteam vr het kmende academiejaar. Overzicht van de nderdelen van de dctraatspleiding (vlbracht en gepland). Elk nderdeel met afznderlijk wrden besprken. - Finale evaluatie rapprt De evaluatie van het eerste vrtgangsrapprt is zeer belangrijk. Indien er ernstige prblemen wrden vastgesteld betreffende de vrtgang van het dctraatsprject f het algemeen functineren van de dctrandus/a, kan het dctraat misschien beter stpgezet wrden ( negatief ) f kunnen er best specifieke vrwaarden wrden pgelegd alvrens het rapprt finaal ged te keuren ( vrwaardelijk psitief ). Vanaf het tweede vrtgangsrapprt (standaard frmulier) - Algemeen Werden alle rubrieken ingevuld? Werd het rapprt in een tegelaten taal pgesteld (Nederlands, Frans, Engels f Duits)? Is de lengte van het rapprt OK (is het niet te krt f te lang)? Werd het vrige rapprt vrwaardelijk gedgekeurd? Gelieve dan na te gaan f en he de kandidaat aan de vrwaarden van het vrige rapprt heeft vldaan alvrens het huidige rapprt ged te keuren (vanaf ). 1 Dctrale peride vltijds aap/bap = 4 jaar, exclusief gewettigde nderbreking wegens zwangerschap, ziekte, tijdskrediet, enz. Dctrale peride vltijds assistenten = 6 jaar, exclusief gewettigde nderbreking wegens zwangerschap, ziekte, tijdskrediet, enz. Dctrale peride self-supprting dctrandi = start initieel vr een 6 jarige peride, exclusief gewettigde nderbreking wegens zwangerschap, ziekte, tijdskrediet, enz. Mits testemming kan deze peride wrden verlengd.

5 - Functineringsgesprek (enkel verplicht vr studenten tewerkgesteld f betaald dr KU Leuven fndsen en FWO) Heeft het functineringsgesprek plaatsgevnden vr het indienen van het vrtgangsrapprt? Indien niet, werd er een reden vermeld waarm het gesprek ng niet heeft plaatsgevnden? Het rapprt kan niet wrden gedgekeurd indien het functineringsgesprek niet heeft plaats gevnden. - Halftijds nderzeksrapprt Werd het nderzeksrapprt vr het einde van de eerste helft van de dctrale peride 2 ingediend bij het Faculteitsbestuur? Indien niet, werd er een reden vermeld waarm dit ng niet gebeurd is (bvb zwangerschap, ziekte,...)? - Halftijdse evaluatiecmmissie Is de halftijdse evaluatiecmmissie reeds samen gekmen? Indien ja, valt deze datum rnd de helft van de dctrale peride 3? - Vrpgestelde verdedigingsdatum Kmt deze datum vereen met het einde van de dctrale peride 3? Is deze realistisch, gegeven de vrtgang van het dctraat zals beschreven in het rapprt? - Inhud rapprt (max. 2 blzn.) Bevat het rapprt nder meer de vlgende infrmatie: Overzicht van de reeds gerealiseerde en ng te realiseren nderdelen van het nderzeksplan. Gemaakte afspraken met het prmtrenteam vr het kmende academiejaar. Overzicht van de nderdelen van de dctraatspleiding (vlbracht en gepland). Elk nderdeel met afznderlijk wrden besprken. 2 Dctrale peride vltijds aap/bap = 4 jaar, exclusief gewettigde nderbreking wegens zwangerschap, ziekte, tijdskrediet, enz. Dctrale peride vltijds assistenten = 6 jaar, exclusief gewettigde nderbreking wegens zwangerschap, ziekte, tijdskrediet, enz. Dctrale peride self-supprting dctrandi = start initieel vr een 6 jarige peride, exclusief gewettigde nderbreking wegens zwangerschap, ziekte, tijdskrediet, enz. Mits testemming kan deze peride wrden verlengd.

DOCTORAATSOPLEIDING TEW: STRUCTUUR EN INHOUD. (goedgekeurd FDC 12 maart 2018)

DOCTORAATSOPLEIDING TEW: STRUCTUUR EN INHOUD. (goedgekeurd FDC 12 maart 2018) DOCTORAATSOPLEIDING TEW: STRUCTUUR EN INHOUD (gedgekeurd FDC maart 8). Algemeen Binnen de dctraatspleiding dient de dctrandus zijn cmpetenties als nderzeker aan te scherpen. Met behulp van het cmpetentieprfiel

Nadere informatie

ONTWIKKELPLAN SAMEN VERANTWOORDELIJK EN BETROKKEN

ONTWIKKELPLAN SAMEN VERANTWOORDELIJK EN BETROKKEN ONTWIKKELPLAN SAMEN VERANTWOORDELIJK EN BETROKKEN INLEIDING Dit dcument vervangt de mnitrprcedure die blmd en de eerder samen hebben pgesteld en die aan elke nieuwe LMD deelnemer 1 van ntwikkelactiviteiten

Nadere informatie

Richtlijnen functioneringsgesprek evangelist. Versie 1.0

Richtlijnen functioneringsgesprek evangelist. Versie 1.0 Richtlijnen functineringsgesprek evangelist Versie 1.0 Datum: mei 2015 1. Inleiding In deze brchure krijgt u een praktische handreiking met betrekking tt het huden van een functineringsgesprek met een

Nadere informatie

Mijn egov-rollenbeheer Handleiding voor Roltoekenningsgebruikers

Mijn egov-rollenbeheer Handleiding voor Roltoekenningsgebruikers Mijn egv-rllenbeheer Handleiding vr Rltekenningsgebruikers Versie 1 11 december 2013 Inhud 1 Over deze handleiding... 3 1.1 Vr wie... 3 1.2 Gebruik icnen... 3 2 Veelgebruikte termen en definities... 4

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzndere Omstandigheden Prfileringsfnds

Nadere informatie

Artikel 1 : Algemene bepalingen

Artikel 1 : Algemene bepalingen STAGEREGLEMENT CRIMINOLOGIE. ACADEMIEJAAR 2017 2018 (ONDER VOORBEHOUD GOEDKEURING OPLEIDINGSRAAD 14/12/2017) Artikel 1 : Algemene bepalingen Vr dit reglement betekent: STAGE: Veldwerk i.k.v. een pleidingsnderdeel

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Tpsprt- Student Stenden Hgeschl Prfileringsfnds

Nadere informatie

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7 Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 2 van 7 Vergaderen Elke vergadering kent een vaste structuur en een vaste vlgrde. Deze structuur

Nadere informatie

PROJECTOPROEP VOOR VERENIGINGEN EN PROJECTEN AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE VOLKSGEZONDHEID 2017

PROJECTOPROEP VOOR VERENIGINGEN EN PROJECTEN AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE VOLKSGEZONDHEID 2017 Pagina 1 van 5 Gemeente Sint-Gillis Dienst Vlksgezndheid Munthfstraat 70 1060 Sint-Gillis Dienstgegevens (aan te vullen dr de dienst Vlksgezndheid) DOSSIERNUMMER: DATUM: PROJECTNAAM: NAAM PROMOTOR: PROJECTNAAM:

Nadere informatie

Bevorderingen Algemeen 1. Op basis van de bevindingen in de zogenaamde bevorderingsvergadering" wordt aan het einde van elk schooljaar een

Bevorderingen Algemeen 1. Op basis van de bevindingen in de zogenaamde bevorderingsvergadering wordt aan het einde van elk schooljaar een Bevrderingen Algemeen 1. Op basis van de bevindingen in de zgenaamde bevrderingsvergadering" wrdt aan het einde van elk schljaar een berdeling gegeven ten beheve van het vervlgtraject van de leerling.

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw leidinggevende vr te bereiden. U wrdt gevraagd

Nadere informatie

1. Driestroomloket (voor nieuwe cliënten): maakt Mijn Plan-0-3 weken Driestroomloket:

1. Driestroomloket (voor nieuwe cliënten): maakt Mijn Plan-0-3 weken Driestroomloket: 1 Prcesrichtlijn Kindercentra: Ontwikkel/behandelgrep Instrm van een nieuw kind. Checklist Naam cliënt: Datum in zrg: Begin en einddatum Mijn Plan (laatst actief): Persnlijk begeleider(s): Behandelcördinatr:

Nadere informatie

Contact maken en relaties aangaan

Contact maken en relaties aangaan B Cntact maken en relaties aangaan B1 : 7 Weekverslagen Inleiding Je hebt een fijne stageplek gevnden waar je de kmende maanden aan de slag gaat met pdrachten, taken en een stuk reflectie. Omdat wij het

Nadere informatie

Klachtenregeling medewerkers

Klachtenregeling medewerkers Klachtenregeling medewerkers Inleiding De Tintengrep hecht veel waarde aan pen cmmunicatie en een ged werkklimaat. Het is belangrijk dat medewerkers nvrede en klachten ter sprake brengen, zdat er gezamenlijk

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Diensthoofd burgerzaken. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Diensthoofd burgerzaken. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Diensthfd burgerzaken (statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Prjectdeskundige erfged (cntractueel, 50%, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Ingenieur gebouwtechnieken. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Ingenieur gebuwtechnieken (statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

S&A bvba. 1. Startverklaring definitief goedgekeurd. Ambachtsweg 20-9820 Merelbeke. Inhoudstafel 1. STARTVERKLARING DEFINITIEF GOEDGEKEURD...

S&A bvba. 1. Startverklaring definitief goedgekeurd. Ambachtsweg 20-9820 Merelbeke. Inhoudstafel 1. STARTVERKLARING DEFINITIEF GOEDGEKEURD... S&A bvba Ambachtsweg 20-9820 Merelbeke tel 09/329 87 75 fax 09/329 87 85 URL: www.sabvba.cm e-mail: inf@sabvba.cm Startverklaring definitief gedgekeurd Inhudstafel 1. STARTVERKLARING DEFINITIEF GOEDGEKEURD...

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

8.2. Ziekteverzuim en (ziekte)verzuimbegeleiding

8.2. Ziekteverzuim en (ziekte)verzuimbegeleiding 8.2. Ziekteverzuim en (ziekte)verzuimbegeleiding Aangepast d.d. 10 januari 2014. Ziektemelding Persneelsleden dienen zich uiterlijk vr 7.30 uur s mrgens ziek te melden bij de schldirecteur en ingeval van

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Consulent loket kinderopvang. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Consulent loket kinderopvang. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Cnsulent lket kinderpvang (cntractueel, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Sprtclubndersteuner (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid

Reglement Geschillencommissie Wonen Zuid-Holland Zuid Reglement Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland Zuid DEFINITIES Artikel 1: Dit reglement verstaat nder: crpratie: de bij de Geschillencmmissie Wnen Zuid-Hlland zuid aangeslten rganisatie p wiens handelen

Nadere informatie

Groep Technologie & Design Campus De Nayer. Bijzonder reglement Bachelorproef

Groep Technologie & Design Campus De Nayer. Bijzonder reglement Bachelorproef Grep Technlgie & Design Campus De Nayer Bijznder reglement Bachelrpref Academiejaar 2014-2015 Inhudstafel 1 Begripsbepalingen... 2 2 Visie... 3 2.1 Externe criteria... 3 2.2 Interne criteria... 3 3 Begeleiding...

Nadere informatie

Rietschans College Overgangsnormen 2013-2014

Rietschans College Overgangsnormen 2013-2014 Rietschans Cllege Overgangsnrmen 2013-2014 Deel 1 vmb Deel 2 hav/vw 1 Inhudspgave Inhudspgave... 2 Deel 1 Overgangsnrmen 2013-2014 vmb... 3 ALGEMEEN BEVORDERING PER LEERJAAR... 3 Bevrdering van vmb-tl

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Onthaalmedewerker Toerisme Leuven stad Leuven. Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Onthaalmedewerker Toerisme Leuven stad Leuven. Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Onthaalmedewerker Terisme Leuven stad Leuven (statutair, weddenschaal C1-C3) Onthaalmedewerker Abdij van Park AGSL (cntractueel, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Teamleider debiteuren. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Teamleider debiteuren. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Teamleider debiteuren (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. 1. Persnlijke gegevens EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. Mevr.

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergoeding individueel gedupeerden

Aanvraagformulier vergoeding individueel gedupeerden Aanvraagfrmulier vergeding individueel gedupeerden Aanvraag vergeding in natura Met dit aanvraagfrmulier verzekt u de Stichting Bevrdering Kwaliteit Leefmgeving Schiphlregi (afgekrt: Stichting Leefmgeving

Nadere informatie

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven BIJLAGE 2: VOORWAARDEN VOOR ACCREDITERING Brn: http://www.riziv.be/care/nl/dctrs/accreditatin/individual accreditatin/cnditins accreditatin.htm Vrwaarden waaraan een arts met vlden m geaccrediteerd te

Nadere informatie

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016

Reglement Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs Onderzoeksbeurs & Uitwisseling 2016 Reglement Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeurs Onderzeksbeurs & Uitwisseling 2016 In 2016 kennen de Vlaamse en Nederlandse verheid pnieuw de Vlaams-Nederlandse Jurnalistenbeur(zen) (VNJB) te aan Nederlandse

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Deskundige publiekswerving (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone

Schade protocol Zuiderpark Stadswalzone Schade prtcl Zuiderpark Stadswalzne Gemeente s-hertgenbsch december 2012 Schadeprtcl Zuiderpark - Stadswalzne In dit dcument staat he de gemeente s-hertgenbsch mgaat met schadeclaims. Het is er p gericht

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Beleidsadviseur Toegankelijkheid. aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven

Sollicitatieformulier. Beleidsadviseur Toegankelijkheid. aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven Sllicitatiefrmulier Beleidsadviseur Tegankelijkheid (cntractueel, PC 389 - L1) aanwerving bij vzw DiversLeuven een extern verzelfstandigd agentschap van de Stad Leuven GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN

Nadere informatie

Infosessie Financiering bij projecten. 13 december 2012, MSI 02.08

Infosessie Financiering bij projecten. 13 december 2012, MSI 02.08 Infsessie Financiering bij prjecten 13 december 2012, MSI 02.08 Srten kredieten Tp-dwn: FXY-WERKG1-T2012 Vlttende: FXY-CONGRES-P3620 Prject: ZKC1234-01-W01 ZL12345600-01 Uitgaven p prjectkredieten Afhankelijk

Nadere informatie

GOVERNANCE MVO PLATFORM

GOVERNANCE MVO PLATFORM Gvernancedcument MVO Platfrm, 22 nvember 2012 GOVERNANCE MVO PLATFORM Inleiding Het MVO Platfrm is een in 2002 pgericht infrmeel samenwerkingsverband van maatschappelijke rganisaties 1 en vakbndsrganisaties

Nadere informatie

1. Driestroomloket (voor nieuwe cliënten): Mijn Plan-0

1. Driestroomloket (voor nieuwe cliënten): Mijn Plan-0 1 Prcesrichtlijn WLZ met behandeling Rllen Prceseigenaar Behandelcördinatr(verantwrdelijke) Uitverend Persnlijk Begeleider, Driestrmlket Cntrlerend Behandelcördinatr Adviserend - 1. Driestrmlket (vr nieuwe

Nadere informatie

HANDLEIDING: AANVRAAG VOOR EEN SUBSIDIE IN HET ZUIDEN INVULFORMULIER

HANDLEIDING: AANVRAAG VOOR EEN SUBSIDIE IN HET ZUIDEN INVULFORMULIER 1 JUNI 2015 HANDLEIDING: AANVRAAG VOOR EEN SUBSIDIE IN HET ZUIDEN INVULFORMULIER SEYS VEERLE PROVINCIEBESTUUR WEST-VLAANDEREN Hug Verriesstraat 22 8800 ROESELARE Vrwrd Sinds 1971 ndersteunt de prvincie

Nadere informatie

Formulier UK/S. 2. Gegevens aanvrager (De aanvrager dient tevens subsidieontvanger te zijn) Aanvrager: Postadres: Postcode: Contactpersoon:

Formulier UK/S. 2. Gegevens aanvrager (De aanvrager dient tevens subsidieontvanger te zijn) Aanvrager: Postadres: Postcode: Contactpersoon: Frmulier UK/S Indienen bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu, DG Milieu en Internatinaal, directie Klimaat, Lucht en Geluid, p/a Bureau Sanering Verkeerslawaai, Pstbus 97, 3440 AB, Werden. 1.

Nadere informatie

Je examenresultaten. derde examenperiode 2018

Je examenresultaten. derde examenperiode 2018 Je examenresultaten derde examenperide 2018 Inhud presentatie 1. Je resultaten 2. Studievrtgangsdssier 3. Belangrijke infrmatie naargelang je situatie 1. Algemeen 2. Je bent p alles geslaagd 3. Je hebt

Nadere informatie

Evaluatie zorgleefplan met cliënt thuis en in het verzorgingshuis

Evaluatie zorgleefplan met cliënt thuis en in het verzorgingshuis Evaluatie zrgleefplan met cliënt thuis en in het verzrgingshuis Artikel: 2010-003 Datum: 30-11-2010 Auteur: Merel van Uden Prtcl vr halfjaarlijkse evaluatiegesprek ver zrgleefplan van een cliënt met een

Nadere informatie

Veranderingen kinderbijslag voor Hoger Onderwijs in het Vlaams Gewest

Veranderingen kinderbijslag voor Hoger Onderwijs in het Vlaams Gewest Veranderingen kinderbijslag vr Hger Onderwijs in het Vlaams Gewest 1) Uitzndering diplmajaar Als een student in zijn diplmajaar geen 27 studiepunten pneemt (ngeacht f er eindwerk f stage in zijn ISP zit)

Nadere informatie

Controleprotocol Sociaal Domein

Controleprotocol Sociaal Domein Cntrleprtcl Sciaal Dmein Cntrleprtcl vr de accuntantscntrle bij: dr de gemeenten in de regi Amersfrt* gesubsidieerde rganisaties vr Jeugdzrg en WMO dr de gemeenten in de regi Amersfrt f dr de gemeente

Nadere informatie

Handleiding voor de organisatie

Handleiding voor de organisatie Handleiding vr de rganisatie Dit dcument dient als ndersteuning bij het pstellen en indienen van een prjectaanvraag vr de prjecten Maatschappelijk Verantwrd Ondernemen. Het in acht nemen van deze kanttekeningen

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Jobcoach. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Jobcoach. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Jbcach (cntractueel, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr. Dhr. Vrnaam:

Nadere informatie

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB Alle zrgberderijen van SZZ zijn aangeslten bij de Federatie Landbuw en Zrg (www.zrgberen.nl). De Federatie heeft vr de cliënten van haar leden een nafhankelijke klachtencmmissie ingericht. SZZ vindt het

Nadere informatie

Registratie na opleiding in het buitenland

Registratie na opleiding in het buitenland Registratie na pleiding in het buitenland Beleidsregel Uitwerking van de bepalingen inzake de registratie als verpleegkundig specialist na het vlgen van een pleiding in het buitenland, zals vastgelegd

Nadere informatie

Handreiking functionerings- en beoordelingsgesprekken griffiers

Handreiking functionerings- en beoordelingsgesprekken griffiers Handreiking functinerings- en berdelingsgesprekken griffiers September 2014 Functineringsgesprek Als de griffier is aangesteld, is het verstandig m met elkaar te blijven reflecteren p het functineren.

Nadere informatie

Career & Kids Franchise Organisatie

Career & Kids Franchise Organisatie Cliëntenaudit rapprt Blik Op Werk Caching, Re-integratie, Lpbaanadvies, Outplacement, Training 11 28 februari 2013 DNV Team Leader Audit Team Tn Berema Tn Berema Clienten Audit Rapprt Blik p Werk keurmerk

Nadere informatie

Klachtenreglement Zorgkantoor DWO/NWN

Klachtenreglement Zorgkantoor DWO/NWN Klachtenreglement Zrgkantr DWO/NWN Januari 2015 1. Algemene bepalingen De Wet langdurige zrg (Wlz) is vanaf 1 januari 2015 van kracht. Deze wet wrdt uitgeverd dr de zrgkantren. Deze kantren zijn vr smmige

Nadere informatie

Sollicitatieformulier Teamleider dagelijks beheer SLAC. via aanwerving

Sollicitatieformulier Teamleider dagelijks beheer SLAC. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Teamleider dagelijks beheer SLAC (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Deskundige (digitale) communicatie. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Deskundige (digitale) communicatie. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Deskundige (digitale) cmmunicatie (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

De Haagse Matchingsdagen Voorbereidende opdracht Toegepaste Wiskunde Voltijd 25 en 27 juni 2019*

De Haagse Matchingsdagen Voorbereidende opdracht Toegepaste Wiskunde Voltijd 25 en 27 juni 2019* De Haagse Matchingsdagen Vrbereidende pdracht Tegepaste Wiskunde Vltijd 25 en 27 juni 2019* Check vr welke datum je je hebt ingeschreven! Waarm De Haagse Matchingsdagen? Tijdens De Haagse Matchingsdagen

Nadere informatie

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015 Werkinstructie Cntractering Huisartsen 2015 Belangrijkste pmerkingen met betrekking tt de digitale cntractering U sluit uw cntract af via de website van DSW. U lgt in met uw individueel VeCZ certificaat,

Nadere informatie

INHOUD. Hoofdstuk 1 Inleiding 2

INHOUD. Hoofdstuk 1 Inleiding 2 INHOUD Hfdstuk 1 Inleiding 2 Hfdstuk 2 Wat hudt die extra begeleiding in? 4 LWOO Praktijknderwijs Wie kmt ervr in aanmerking? Wie beslist daarver? Hfdstuk 3 Wat hudt het nderzek van het COB in? 7 Welke

Nadere informatie

Solliciteren Voor humane wetenschappen. Solliciteerweek 2 april 2014 Annelies Somers Karel Joos Dienst Studieadvies

Solliciteren Voor humane wetenschappen. Solliciteerweek 2 april 2014 Annelies Somers Karel Joos Dienst Studieadvies Slliciteren Vr humane wetenschappen Slliciteerweek 2 april 2014 Annelies Smers Karel Js Dienst Studieadvies Overzicht Vacatures Bevraag jezelf CV Brief Interview Andere Inleiding Inleiding : enkele bedenkingen

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sllicitatiefrmulier Metaalbewerker (aanleg statutaire wervingsreserve, weddenschaal D1-D3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1.

Nadere informatie

OPLEIDING tot Verzorgende-IG. Ondersteuningsmagazijn Praktijk Beroepstaak E Startbekaam

OPLEIDING tot Verzorgende-IG. Ondersteuningsmagazijn Praktijk Beroepstaak E Startbekaam OPLEIDING tt Verzrgende-IG Ondersteuningsmagazijn Berepstaak E Startbekaam Albeda cllege Branche gezndheidszrg Kwalificatieniveau 4 Chrt: 2010-2011 Fase: Startbekaam Naam student:. P.E1-3.start.gesprek

Nadere informatie

Reglement voor de Opleidingscommissie

Reglement voor de Opleidingscommissie Reglement vr de Opleidingscmmissie Artikel 1 Begripsbepalingen 1. In dit reglement wrdt verstaan nder: a. wet: de Wet p het hger nderwijs en wetenschappelijk nderzek; b. universiteit: de Prtestantse Thelgische

Nadere informatie

Wie verkoopt uw huis?

Wie verkoopt uw huis? Wie verkpt uw huis? Accuntnet Verkp Vertruwens Persn Service Accuntnet V V P Service Wie verkpt uw huis? Als u uw huis wilt verkpen, schakelt u k in Spanje een makelaar in. Echter in Spanje geeft men nrmaal

Nadere informatie

Training Werken aan Welbevinden. Opleidingscurriculum. Facit, Velsen-Noord Februari 2011

Training Werken aan Welbevinden. Opleidingscurriculum. Facit, Velsen-Noord Februari 2011 Training Werken aan Welbevinden Opleidingscurriculum Facit, Velsen-Nrd Februari 2011 Inhudspgave Inleiding 3 1. Algemene beschrijving van de pleiding 4 1.1 Delgrep 4 1.2 Kwalificaties 4 1.3 Uitgangspunten

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN

INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN RVB10004.dc 1/5 RVB 2010/04 INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN Situering GEZONDHEID OP HET WERK : EEN GESTRUCTUREERDE AANPAK Preventie en Interim heeft in 2008, in het kader

Nadere informatie

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) *

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) * VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bdemnderzek (VBO) * * zals bepaald dr art.13/4 van de Ordnnantie van 5 maart 2009 betreffende het beheer en de sanering van verntreinigde bdems, gewijzigd dr de rdnnantie

Nadere informatie

Deel 1. Procedure voor het indienen van een schakelprogramma

Deel 1. Procedure voor het indienen van een schakelprogramma Deel 1. Prcedure vr het indienen van een schakelprgramma Waarm een schakelprgramma? Vr telating tt de pstinitiële master pleiding Kwaliteit en veiligheid in de patiëntenzrg is een geaccrediteerd master

Nadere informatie

Servicedocument vrijstelling generieke examinering Nederlandse taal, rekenen en Engels

Servicedocument vrijstelling generieke examinering Nederlandse taal, rekenen en Engels Servicedcument vrijstelling generieke examinering Nederlandse taal, rekenen en Engels In dit dcument vindt u een verzicht van de regelgeving ver het verlenen van een vrijstelling van deelname aan de examens

Nadere informatie

Paulus Potterplein XJ Kaatsheuvel. Tel JAARVERSLAG MR

Paulus Potterplein XJ Kaatsheuvel. Tel JAARVERSLAG MR Paulus Ptterplein 2 5171 XJ Kaatsheuvel Tel 0416-540520 Email mr@denbussel.nl JAARVERSLAG MR 2016-2017 1 Inleiding De Medezeggenschapsraad (MR) van OBS Den Bussel bestaat uit vertegenwrdigers vanuit nderwijzend

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Landmeter-expert. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Landmeter-expert. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Landmeter-expert (knelpuntberep, statutair, weddenschaal A1a-A3a) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Stage in de opleiding tot podoposturaal therapeut

Stage in de opleiding tot podoposturaal therapeut Stage in de pleiding tt pdpsturaal therapeut Stage in de pleiding tt pdpsturaal therapeut Pagina 1 van 9 Inhud Inleiding... 3 Del... 4 Kaders... 4 Oefening... 4 Berdeling... 4 Aanwezigheid... 5 Begeleiding...

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 25 april 2013 Verslag van de deputatie Bevegd deputatielid: Luk Lemmens Telefn: 03 240 52 65 Agenda nr. 1/1 Prvinciaal Biblitheekcentrum. Aanpassing van het

Nadere informatie

Leer / ontwikkelingslijnen. Opleiding Helpende Zorg en Welzijn. BOL en BBL NAAM STUDENT:..

Leer / ontwikkelingslijnen. Opleiding Helpende Zorg en Welzijn. BOL en BBL NAAM STUDENT:.. Leer / ntwikkelingslijnen Opleiding Helpende Zrg en Welzijn BOL en BBL NAAM SUDEN:.. 1 2 Uitleg van het leerlijnenbekje Vr je ligt het leerlijnenbekje van je pleiding Helpende Zrg & Welzijn niveau 2. ijdens

Nadere informatie

Maatschappelijke Stage

Maatschappelijke Stage Maatschappelijke Stage 2 Inhud 1. Wat is MAS? 1.1 MAS algemeen. 1.2 MAS p het Gren van Prinstererlyceum 1.3 Deadlines 2. Stage zeken 2.1 De stage cördinatr p schl. 2.2 Masactief 3. De frmulieren 3.1 Aanvraagfrmulier

Nadere informatie

Baan in Beeld. Outplacementprogramma Goud

Baan in Beeld. Outplacementprogramma Goud Baan in Beeld. Outplacementprgramma Gud De utplacementprgramma s van Baan in Beeld zijn bestemd vr medewerkers die een rganisatie gaan verlaten en nieuw werk zeken. Om aan de unieke behefte van uw medewerker

Nadere informatie

Denktank Boeien & Binden. De gesprekscyclus

Denktank Boeien & Binden. De gesprekscyclus Denktank Beien & Binden De gesprekscyclus Dóór bedrijven, vóór bedrijven Aan de denktanks Beien & Binden binnen TechniekTalent.nu namen in 2009 de vlgende bedrijven deel: DKC Installatiegrep (Nijmegen),

Nadere informatie

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen.

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen. Checklist berdeling adviesaanvraag 1. De adviesaanvraag Heeft de r een adviesaanvraag gehad? Let p: een rapprt is in principe geen adviesaanvraag. Met een adviesaanvraag wrdt bedeld: het dr de ndernemer

Nadere informatie

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort Verkrte Handleiding Versie Beheerder Januari 2013 Inrichten van OTIB-skillsmanager in het krt OTIB-skillsmanager is een instrument waarmee leidinggevenden en medewerkers functinerings-, berdelings- f ntwikkelingsgesprekken

Nadere informatie

Addendum stappenplan plaatsing

Addendum stappenplan plaatsing Addendum stappenplan plaatsing In het kader van de aangekndigde (vrgenmen) rerganisatie d.d. 4 december 2012 heeft er nader verleg plaatsgevnden tussen de betrkken vakbnden en de werkgever ver de inhud

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID - STANDAARD FORMULIER WIJK-WERKEN Belangrijk Lees dit eerst! Waarvr dient dit frmulier? Dit frmulier vult u in als u tijdens

Nadere informatie

*** Enquête *** afstudeerscriptie over de huidige elektronische verbindingen*

*** Enquête *** afstudeerscriptie over de huidige elektronische verbindingen* *** Enquête *** Inleidend Als student van de Universiteit Twente de ik in het kader van mijn masterstudie Public Safety een (klik hier vr definitie) afstudeerscriptie ver de huidige elektrnische verbindingen*

Nadere informatie

INFORMATIE- EN TOESTEMMINGSFORMULIER. vasectomie

INFORMATIE- EN TOESTEMMINGSFORMULIER. vasectomie INFORMATIE- EN TOESTEMMINGSFORMULIER vasectmie De BAU geeft de testemming aan urlgen m het nderstaand infrmatie- en testemmingsfrmulier te gebruiken vr hun praktijk. Het is echter niet tegelaten dat er

Nadere informatie

Functie- en competentieprofiel Maatschappelijk werker

Functie- en competentieprofiel Maatschappelijk werker Functie- en cmpetentieprfiel Maatschappelijk werker 1. Identificatiegegevens Functietitel Afdeling Dienst Niveau Graad Maatschappelijk werker Sciale dienst B B1-B3 2. Psitinering in het rgangram Rapprteert

Nadere informatie

EINDBEOORDELING stage PiP1A

EINDBEOORDELING stage PiP1A EINDBEOORDELING stage PiP1A Geachte stagebegeleider, Ten eerste willen wij u hartelijk danken vr uw begeleiding tijdens de praktijkperide van Prfessinal in de Praktijk 1A (PiP1A) van nze leraar-in-pleiding

Nadere informatie

o o o BIJLAGE PEDAGOGISCHE VISIE A. Gedragsindicatoren personeel in relatie tot leerlingen (vice versa)

o o o BIJLAGE PEDAGOGISCHE VISIE A. Gedragsindicatoren personeel in relatie tot leerlingen (vice versa) PEDAGOGISCHE VISIE A. Algemeen De pedaggische visie vertelt he de schl met leerlingen, persneel en uders van leerlingen wil mgaan en wat de schl verwacht ten aanzien van de relatie tussen leerlingen en

Nadere informatie

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner Handleiding bij het vrbereiden van een activiteit met f bij een partner Deze handleiding is.a. ndzakelijk mdat wij (het regiteam) geen rechtspersn zijn en derhalve niet namens De Hart&Vaatgrep kunnen pereren

Nadere informatie

Alleen m.b.t. vergoedingen pedagogisch Instemming. medewerkers (hoofdstuk 1 uit de regeling) Advies

Alleen m.b.t. vergoedingen pedagogisch Instemming. medewerkers (hoofdstuk 1 uit de regeling) Advies Satusverzicht. Cnsultatie Unitmanagers/Lcatiemanagers mei 2011 evaluatie Cnsultatie cliëntenraad Besluit Bestuursgrep 22 april 2003 OR Alleen m.b.t. vergedingen pedaggisch Instemming medewerkers (hfdstuk

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract Huishudelijk reglement berdelingscmité Starterscntract Gedgekeurd in de gemeenteraad van 22 maart 2010 Gewijzigd in de gemeenteraad van 14 december 2015 Bekendgemaakt p 25 maart 2010 en 15 december 2015

Nadere informatie

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen

Time-out, schorsing en verwijdering van kinderen Time-ut, schrsing en verwijdering van kinderen Psitief advies GMR d.d. Definitief vastgesteld CvB d.d. 1 Inleiding De kindcentra van CKC Drenthe staan middenin de samenleving. Dat betekent

Nadere informatie

Reglement betoelaging lotgenotengroepen. Kom op tegen Kanker

Reglement betoelaging lotgenotengroepen. Kom op tegen Kanker Reglement betelaging ltgentengrepen Km p tegen Kanker 1. Del Km p tegen Kanker wil ltgentengrepen stimuleren, begeleiden en ndersteunen een kwaliteitsvlle werking uit te buwen. Dit det ze nder meer dr

Nadere informatie

Nieuwe wet op de mede-eigendom - 2010

Nieuwe wet op de mede-eigendom - 2010 Belgiëlei 182 Tel: 03/239 34 30 inf@03beheer.be Beste mede-eigenaar, Nieuwe wet p de mede-eigendm - 2010 Zals u wellicht reeds vernmen heeft is sinds krt een nieuwe wet p de mede-eigendm van kracht. Ze

Nadere informatie

Raad voor Kwaliteitspromotie

Raad voor Kwaliteitspromotie Accreditatie APOOB Kapitein Crespelstraat 26 1050 Brussel 02/512.55.26 Raad vr Kwaliteitsprmtie Berdeelt de vrmingsactiviteiten. Verklarende begrippen Vrmingsactiviteiten zijn alle gerganiseerde activiteiten

Nadere informatie

Tussenrapportage: plan van aanpak raadsenquête grondexploitatie Duivenvoordecorridor.

Tussenrapportage: plan van aanpak raadsenquête grondexploitatie Duivenvoordecorridor. Tussenrapprtage: plan van aanpak raadsenquête grndexplitatie Duivenvrdecrridr. Enquêtecmmissie grndexplitatie Duivenvrdecrridr 16 februari 2015 Inhudspgave: 1. Inleiding 2. Organisatie 3. Verfijning nderzeksvraag

Nadere informatie

Verzorgende-IG basisdeel kerntaak 1 werkproces 10 oefenopdracht

Verzorgende-IG basisdeel kerntaak 1 werkproces 10 oefenopdracht VZ-B-K1-W10-C Evalueert en legt de zrgverlening vast Verzrgende-IG basisdeel kerntaak 1 werkprces 10 efenpdracht In deze pdracht ga je efenen met het evalueren van de gebden zrgverlening aan een zrgvrager.

Nadere informatie

Geef een jongere een kans met een instapstage, omdat werk werkt!

Geef een jongere een kans met een instapstage, omdat werk werkt! Geef een jngere een kans met een instapstage, mdat werk werkt! Vlaanderen Infrmatiedcument werkgever 2014-2015 Wil je een schlverlater znder diplma secundair nderwijs, kansen bieden m nze sectr te leren

Nadere informatie

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv.

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv. Dssier Eccheques Brn: Lex4yu p www.securex.eu BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77 helpdesk@bl budiv.be www.bl budiv.be Dssier Eccheques Wat is een eccheque? Eccheques zijn een initiatief

Nadere informatie

INFORMATIE- EN TOESTEMMINGSFORMULIER. artificiële urinaire sfincter

INFORMATIE- EN TOESTEMMINGSFORMULIER. artificiële urinaire sfincter INFORMATIE- EN TOESTEMMINGSFORMULIER artificiële urinaire sfincter De BAU geeft de testemming aan urlgen m het nderstaand frmulier vr geïnfrmeerde testemming te gebruiken vr hun praktijk. Het is echter

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzndere Omstandigheden Prfileringsfnds

Nadere informatie

Huiswerk. Waarom geven wij op school huiswerk? Wij vinden huiswerk zinvol, omdat we denken daar het volgende mee te kunnen bereiken :

Huiswerk. Waarom geven wij op school huiswerk? Wij vinden huiswerk zinvol, omdat we denken daar het volgende mee te kunnen bereiken : Versie: ktber 2016 Huiswerk Op nze schl wrdt in diverse grepen huiswerk gegeven. Onder huiswerk verstaan we werk dat vanuit de schl meegegeven wrdt en waarvan verwacht wrdt dat het dr de kinderen thuis

Nadere informatie