Onderstaande vragen en antwoorden hebben alleen betrekking op het nachtregister zoals dit door de burgemeester van Simpelveld is vastgesteld.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Onderstaande vragen en antwoorden hebben alleen betrekking op het nachtregister zoals dit door de burgemeester van Simpelveld is vastgesteld."

Transcriptie

1 Onderstaande vragen en antwoorden hebben alleen betrekking op het nachtregister zoals dit door de burgemeester van Simpelveld is vastgesteld. Voorwoord Sinds lange tijd maakt de gemeente gebruik van een door de burgemeester vastgesteld papieren nachtregister. Door recente controles is gebleken dat dit niet meer voldoet aan de daaraan te stellen eisen. Niet alleen u als verhuurder was veel tijd kwijt met het invullen, bijhouden en opslaan van het oude nachtregister, ook de gemeente was veel tijd kwijt aan het controleren hiervan. De gemeente heeft daarom besloten de papieren registratie te vervangen door een digitale registratie. Het voordeel van het digitale nachtregister is dat: - personen die regelmatig terugkomen niet steeds opnieuw volledig ingevoerd hoeven te worden; - u geen gegevens hoeft op te slaan; - controle van de aangifte toeristenbelasting administratief afgehandeld kan worden; - u geen tijd meer hoeft vrij te maken voor de controle of gegevens hoeft op te sturen naar BsGW; - tijdens een controle door de BOA deze de actuele gegevens voorhanden heeft en u dus tijd bespaart tijdens een controle.

2 Registratie Wanneer moet ik gebruik maken van het nachtregister? Volgens artikel 438 van het Wetboek van Strafrecht en artikel 2:37 van de Algemene plaatselijke verordening moeten houders van een inrichting een nachtregister bijhouden. Onder inrichting wordt verstaan: elke al dan niet besloten ruimte waarin, in de uitoefening van beroep of bedrijf, aan personen de mogelijkheid van nachtverblijf of gelegenheid tot kamperen wordt verschaft (artikel 2:35 Apv). Wie moet ik registeren in het nachtregister? U moet iedereen registreren die u in het kader van de uitoefening van uw beroep of bedrijf de mogelijkheid van nachtverblijf of de gelegenheid tot kamperen verschaft (artikel 2:36 en 2:37 lid 1 Apv) Welke gegevens moet ik registeren in het nachtregister? Van de personen die bij u verblijven moet u naam, geboortedatum, dag van aankomst en dag van vertrek en aard van het overlegde document in het nachtregister invoeren. Is het verplicht zich te laten inschrijven in het nachtregister? Degene die in een inrichting (bijv. de verhuurde recreatiewoning) nachtverblijf houdt, is verplicht de gevraagde gegevens in het kader van het nachtregister volledig en naar waarheid te verstrekken aan de houder van de inrichting of de feitelijk leidinggevende van de inrichting (artikel 2:38 Apv). Moet ik mij als eigenaar inschrijven in het nachtregister als ik in mijn eigen recreatiewoning verblijf? Nee. In dat geval bent u niet verplicht om u te registeren in het nachtregister. Er is immers geen sprake van de uitoefening van een beroep of bedrijf. Zijn er ook nog andere redenen waarom ik personen niet hoef in te schrijven in het nachtregister? Personen die niet in het kader van de uitoefening van uw beroep of bedrijf in uw inrichting nachtverblijf houden (zoals familie, vrienden of kennissen), hoeven zich niet in te schrijven in het nachtregister. Vrienden, kennissen en familie maken ook gebruik van mijn recreatiewoning. Moet ik deze registreren in het nachtregister? Alleen als uw vrienden, kennissen of familie in het kader van de uitoefening van uw beroep of bedrijf in uw inrichting nachtverblijf houden, moet u hen registreren in het nachtregister. Ik zou het nachtregister als registratiesysteem willen gebruiken voor alle personen, dus ook vrienden, familie en kennissen die in mijn recreatiewoning verblijven. Nee daar is het systeem niet voor bedoeld.

3 Kan ik dan mijn eigen reserveringensysteem koppelen aan het nachtregister? Nee, dit is niet mogelijk. Om de veiligheid van de opgeslagen gegevens te kunnen garanderen, is besloten om geen koppelvlakken met andere systemen mogelijk te maken. Ik ben wel eigenaar maar de verhuur wordt door een andere partij geregeld. Kan ik de registratie dan ook door iemand anders laten doen? Ja. Houd u er in dat geval wel rekening mee dat u als eigenaar van een recreatiewoning, die tegen vergoeding wordt verhuurd, verantwoordelijk blijft voor het correct gebruik van het nachtregister. Verder zult u afspraken moeten maken met de tussenpersoon over de afdracht van de toeristenbelasting. Deze wordt namelijk in de praktijk in rekening gebracht bij de partij die de gegevens invoert. Tijdens het toeristisch seizoen is het te druk om direct alle gegevens in te voeren. Kan dit ook op een later tijdstip? Het nachtregister is zo ingericht dat u een termijn van 5 dagen heeft om de gegevens in te vullen. Let u er wel op dat u bij controle door de BOA de actuele bezetting doorgeeft; dus ook de personen die u nog niet heeft ingevoerd. Wij raden u aan terughoudend met het later invoeren om te gaan om fouten te voorkomen. Ik heb per ongeluk een persoon dubbel ingevoerd of een fout gemaakt tijdens het invoeren. Kan ik dit nog herstellen? Zolang u de persoon niet heeft opgeslagen kunt u dit gewoon wijzigen in het registratiesysteem. Nadat u bevestigd heeft, kunt u alleen nog maar de vertrekdatum wijzigen en niet meer de persoonsgegevens of de dag van aankomst als deze datum al is verstreken. Een fout kan natuurlijk altijd voorkomen. Daarom kunt u in die gevallen waar u geen wijziging meer kunt aanbrengen, dit via het contactformulier melden. Meld hierbij duidelijk wat de fout is en in welke persoonsregistratie de fout zit. De daartoe gemachtigde medewerker van de gemeente corrigeert dit dan voor u. Ik heb geen bedrijf en dus ook geen KvK nummer. Ik verhuur sporadisch mijn recreatiewoning. Hoe kan ik mij dan registeren? In dit geval kunt u volstaan met het invullen van een min-teken (-) in de vakken bedrijfsnaam en kvk-nummer. U wordt dan in het systeem van het nachtregister geregistreerd als verhuurder. Waarom moet ik het ID-nummer invullen van personen die nachtverblijf houden? U bent niet verplicht dit in te vullen. Het ID-nummer is een persoonlijk nummer in Nederland.

4 Toeristenbelasting Moet ik als eigenaar van de recreatiewoning toeristenbelasting betalen als ik verblijf houd in mijn eigen woning? Nee. Dit is zo vastgelegd in de Verordening op de heffing en invordering van de toeristenbelasting 2016 gemeente Simpelveld. Hoef ik dan ook geen toeristenbelasting te betalen als vrienden, kennissen of familie in de recreatiewoning verblijven? Indien u vrienden, kennissen of familie zonder vergoeding in welke vorm dan ook gebruik laat maken van uw recreatiewoning bent u geen toeristenbelasting verschuldigd. Alleen als u de recreatiewoning tegen een vergoeding, in welke vorm dan ook, aan vrienden, kennissen of familie ter beschikking stelt, bent u toeristenbelasting verschuldigd. Let op: deze vergoeding kan bijvoorbeeld ook in natura zijn. Kan ik mijn aangifte toeristenbelasting ook nog steeds op de huidige wijze doen? Ja, die mogelijkheid bestaat nog steeds. Het nachtregister is geen systeem dat specifiek bedoeld is voor de aangifte toeristenbelasting. Echter, omdat u in het nachtregister alleen de gegevens hoeft in te vullen van personen die tegen vergoeding in uw recreatiewoning verblijven, is dit ook bepalend voor het aantal overnachtingen dat u moet opgeven bij de aangifte. Als extra service voor u als verhuurder hebben wij daarom gemeend het systeem zo in te richten dat de ingevoerde gegevens ook gebruikt kunnen worden voor uw aangifte toeristenbelasting. Moet ik ergens melden dat ik geen automatische aangifte wil doen? Ja. Wij gaan er in principe van uit dat u het digitale nachtregister ook gebruikt voor de aangifte toeristenbelasting. Het kan echter zijn dat u liever gebruik wenst te blijven maken van de papieren aangifte toeristenbelasting. Dit kunt u aangeven door een te sturen naar info@simpelveld.nl onder de vermelding van papieren aangifte toeristenbelasting. De belastingmedewerker van gemeente Simpelveld zal dan uw gegevens voor het opstellen van de aangifte niet aan de BsGW verstrekken. Houd u er wel rekening mee dat het nachtregister het controlemiddel is om te controleren of u de aangifte correct heeft gedaan. Privacy Wie kan de gegevens inzien die ik heb ingevoerd in het nachtregister? Buiten u zelf, kunnen alleen de buitengewoon opsporingsambtenaar, de medewerker handhaving en de medewerker belastingen van gemeente Simpelveld de gegevens inzien. Heeft de politie of de BsGW dan geen inzage in mijn ingevoerde gegevens? Nee, zowel de politie als BsGW hebben geen inzage in het nachtregister. De politie kan alleen gegevens opvragen als dit via het openbaar ministerie gevorderd wordt en de gemeente verplicht wordt gesteld medewerking te verlenen. De BsGW krijgt van de gemeente alleen het adres van de verhuurder van de recreatiewoning en het aantal overnachtingen om de aanslag voor de toeristenbelasting op te leggen. Er worden geen gegevens van huurders/verblijvers verstrekt.

5 Hoe worden de gegevens opgeslagen? De gegevens die u invoert worden opgeslagen in een beveiligde omgeving waar alleen u en de gemeente toegang tot hebben. Daarbij is de fabrikant van de software verplicht om enkele keren per jaar te testen of de veiligheid van de opgeslagen gegevens nog voldoende is. Data-lekken moeten direct bij de gemeente gemeld worden zodat gepaste maatregelen genomen kunnen worden. Controle van het nachtregister Wie voert de controle op het nachtregister uit? De gemeente voert controles uit op het gebruik van het nachtregister. Dit kan een administratieve controle zijn van het systeem of een fysieke controle op de locatie zelf. In dat laatste geval zal de buitengewoon opsporingsambtenaar zich bij de verhuurder melden en aan hand van het digitale nachtregister controleren of de recreatiewoning wel of niet in gebruik is. Wat als de buitengewoon opsporingsambtenaar constateert dat het nachtregister onvolledig is? We gaan ervan uit dat elke verhuurder zijn nachtregister goed bijhoudt. Mocht echter blijken dat dit niet het geval is dan krijgt u in eerste instantie een waarschuwing. Blijkt daarna bij hercontrole dat het nachtregister nog steeds niet goed wordt bijgehouden, dan loopt u het risico dat er tegen u proces-verbaal wordt opgemaakt omdat u niet voldoet aan artikel 438 van het Wetboek van Strafrecht. Het Openbaar Ministerie kan tot strafvervolging overgaan en u een boete opleggen. Tevens is het mogelijk dat het bevoegd gezag overgaat tot bestuursrechtelijke handhaving. Hierbij kunt u denken aan de oplegging van een last onder dwangsom.

Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen?

Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen? Algemeen Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen? Toeristenbelasting wordt in Leeuwarden geheven voor: o het houden van verblijf met overnachting binnen de gemeente;

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum;

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum; CVDR Officiële uitgave van Castricum. Nr. CVDR617876_1 21 december 2018 Uitvoeringsregeling toeristenbelasting Castricum 2019 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum; gelet

Nadere informatie

Formulieren aangiftebiljet toeristenbelasting en bijbehorende toelichting. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen;

Formulieren aangiftebiljet toeristenbelasting en bijbehorende toelichting. Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen; GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Schagen Nr. 263092 10 december 2018 Formulieren aangiftebiljet toeristenbelasting en bijbehorende toelichting Het college van burgemeester en wethouders van

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 28 november 2017;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 28 november 2017; De raad van de gemeente Boxtel; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 28 november 2017; gelet op de artikelen 149 en 151c, eerste lid, van de Gemeentewet; besluit vast

Nadere informatie

(Uitvoeringsregeling gemeentelijke belastingen Coevorden)

(Uitvoeringsregeling gemeentelijke belastingen Coevorden) GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Coevorden. Nr. 184154 23 december 2016 Uitvoeringsregeling gemeentelijke belastingen Coevorden No. 2016/ Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente

Nadere informatie

gelezen het voorstel van de Publieksservice, team Burgerzaken en Belastingen d.d. 6 oktober 2014;

gelezen het voorstel van de Publieksservice, team Burgerzaken en Belastingen d.d. 6 oktober 2014; No. 2014/ Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden; gelezen het voorstel van de Publieksservice, team Burgerzaken en Belastingen d.d. 6 oktober 2014; dat het gewenst is om nadere

Nadere informatie

Toeristenbelasting Forensenbelasting

Toeristenbelasting Forensenbelasting Toeristenbelasting Forensenbelasting Informatie voor verhuurders van woningen aan toeristen (niet ingezetenen van gemeente De Fryske Marren) Inleiding Gemeente De Fryske Marren int van niet ingezeten (toeristen)

Nadere informatie

Handhavingsbeleid Digitaal Opkopers Register

Handhavingsbeleid Digitaal Opkopers Register Handhavingsbeleid Digitaal Opkopers Register Gemeente Woerden 2017 Inhoud Inleiding... 2 Doelgroep... 2 Opbouw... 2 Invoering Digitaal Opkopers Register (DOR)... 3 Wettelijk kader... 3 Inkoopregister...

Nadere informatie

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 26 mei 2009;

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 26 mei 2009; R2009.054 De raad van de gemeente Bladel; gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 26 mei 2009; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet; besluit: vast te stellen de: Verordening

Nadere informatie

Verordening op de heffing en invordering van Toeristenbelasting Citeertitel Verordening Toeristenbelasting 2017

Verordening op de heffing en invordering van Toeristenbelasting Citeertitel Verordening Toeristenbelasting 2017 Gemeente Zaanstad Verordening op de heffing en invordering van Toeristenbelasting 2017 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Gemeente Zaanstad

Nadere informatie

Vragen en antwoorden toeristenbelasting en watertoeristenbelasting

Vragen en antwoorden toeristenbelasting en watertoeristenbelasting Vragen en antwoorden toeristenbelasting en watertoeristenbelasting Algemeen 1. Wat is toeristenbelasting en watertoeristenbelasting en wat zijn de verschillen? Toeristenbelasting wordt in Leeuwarden geheven

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling gemeentelijke belastingen Coevorden.

Uitvoeringsregeling gemeentelijke belastingen Coevorden. CVDR Officiële uitgave van Coevorden. Nr. CVDR614338_1 20 november 2018 Uitvoeringsregeling gemeentelijke belastingen Coevorden No. 2018/ Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden;

Nadere informatie

BESLUIT: Verordening op de heffing en invordering van toeristenbelasting 2016

BESLUIT: Verordening op de heffing en invordering van toeristenbelasting 2016 Zaaknr : 15Z02486 Documentnr : 15.0017378 De raad van de gemeente Losser; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders d.d. 10 november 2015; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet;

Nadere informatie

Gezamenlijke aanpak heling Rotterdam

Gezamenlijke aanpak heling Rotterdam Gezamenlijke aanpak heling Rotterdam Portefeuillehouder politie: K. van Moorsel Auteurs: T.M. Timmers (politie), M.B. Verhoef (gemeente Rotterdam), A. van den Brand (OM) Status: Definitief 2015 Politie,

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van gasten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van gasten of leveranciers Privacy Policy Hotel Eurotel Venray hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Invoering toeristenbelasting en woonforensenbelasting

Invoering toeristenbelasting en woonforensenbelasting Raadsvoorstel Inleiding:Omdat wij voornemens zijn gedurende de lopende raadsperiode extra energie te steken in recreatie en toerisme achten wij het verstandig nu toeristenbelasting in te voeren. Om aan

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van gasten.

Verwerking van persoonsgegevens van gasten. Privacy Policy Hotel Cornelisz hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Bijlage 3 Wijziging Algemene plaatselijke verordening 2017

Bijlage 3 Wijziging Algemene plaatselijke verordening 2017 Bijlage 3 Wijziging Algemene plaatselijke verordening 2017 In de bestaande tekst zijn de woorden en leestekens waaraan iets verandert, cursief gezet. In de nieuwe tekst zijn de nieuwe woorden en leestekens

Nadere informatie

BELEIDSREGEL HANDHAVING HELINGBESTRIJDING

BELEIDSREGEL HANDHAVING HELINGBESTRIJDING BELEIDSREGEL HANDHAVING HELINGBESTRIJDING 1. Inleiding Het tegengaan van heling is één van de speerpunten in het Integraal Veiligheidsplan van de gemeente. Het is onderdeel van de aanpak van woninginbraak

Nadere informatie

Handleiding. www.backhomeclub.nl

Handleiding. www.backhomeclub.nl Handleiding www.backhomeclub.nl Voorwoord Aangewezen databank in het kader van I&R Hond In het kader van de verplichte I & R voor honden, ingaande 1 april 2013, was het noodzakelijk om de software achter

Nadere informatie

GDPR Klanten, Leveranciers, Contractanten

GDPR Klanten, Leveranciers, Contractanten GDPR Klanten, Leveranciers, Contractanten A. Data in kaart brengen 1. Persoonsgegevens bijhouden van: - Klanten - Leveranciers - Onderaannemers, contractanten 2. Welke persoonsgegevens houden we bij: -

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING WATERRIJK OESTERDAM

PRIVACYVERKLARING WATERRIJK OESTERDAM PRIVACYVERKLARING WATERRIJK OESTERDAM Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Waterrijk Oesterdam, is het noodzakelijk dat wij een aantal persoonsgegevens van u registreren. Het is ons beleid om uiterst

Nadere informatie

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting. Geachte heer of mevrouw,

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting. Geachte heer of mevrouw, Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Datum: Documentnummer: Behandeld: Onderwerp: Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting van niet-inwoners,

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy Administratiekantoor Non Stop BV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens; Privacy Policy De Vereniging van Eigenaars Haagseveer 32 tot en met 94 en 96 tot en met 122, hierna ook te noemen de vereniging, hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy

Nadere informatie

Beleidsregels Verblijfsrecreatie Hoeksche Waard Opstellers: W. Jacobs en N. Boortman

Beleidsregels Verblijfsrecreatie Hoeksche Waard Opstellers: W. Jacobs en N. Boortman Beleidsregels Verblijfsrecreatie Hoeksche Waard 2015 Opstellers: W. Jacobs en N. Boortman 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Leeswijzer... 4 1. Accommodatievormen van verblijfsrecreatie... 5 1.1 Algemene voorwaarden...

Nadere informatie

Raadsbesluit onze ref casenr

Raadsbesluit onze ref casenr Raadsbesluit onze ref. 14045118 casenr. 2014-10599 De raad van de gemeente Ermelo; gelezen het voorstel van het college van 14 oktober 2014, nr. 14045112; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet; b e s

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 31 juli 2007, nr...;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 31 juli 2007, nr...; Agendapunt.. 2007 BESLUITEN Nr. (1) De raad der gemeente Leiderdorp; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 31 juli 2007, nr...; gezien het advies van commissie 1 van 1

Nadere informatie

P R I V A C Y P O L I C Y L A R G O

P R I V A C Y P O L I C Y L A R G O P R I V A C Y P O L I C Y L A R G O Wanneer u gebruik maakt van de diensten van LARGO, is het noodzakelijk dat wij een aantal persoonsgegevens van u registreren. Het is ons beleid om uiterst zorgvuldig

Nadere informatie

Bijeenkomst Hotels Heuvelland 7 februari 2018

Bijeenkomst Hotels Heuvelland 7 februari 2018 Bijeenkomst Hotels Heuvelland 7 februari 2018 Aanleiding Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals hebben KHN Maastricht en Heuvelland uitgenodigd om te overleggen hoe toekomstig om te gaan met het nachtregister

Nadere informatie

BELEIDSNOTITIE BED AND BREAKFAST 2012

BELEIDSNOTITIE BED AND BREAKFAST 2012 BELEIDSNOTITIE BED AND BREAKFAST 2012 Vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 18 december 2012 Pagina: 1 van 5 Inhoudsopgave Inleiding 3 1. Definitie Bed and Breakfast 3 2. Wettelijke kaders 3 2.1 Algemene

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Vlasstraat 10 A NL-4529 PX EEDE (ZLD) Tel. +31 (0) Gsm NL +31 (0) Gsm BE +32 (0)

PRIVACY VERKLARING. Vlasstraat 10 A NL-4529 PX EEDE (ZLD) Tel. +31 (0) Gsm NL +31 (0) Gsm BE +32 (0) PRIVACY VERKLARING S. Raeman, hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Tarieven De tarieven voor de toeristenbelasting vindt u op de website van de gemeente Harderwijk, via

Tarieven De tarieven voor de toeristenbelasting vindt u op de website van de gemeente Harderwijk, via Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Datum: Documentnummer: Behandeld: Onderwerp: Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting van niet-inwoners,

Nadere informatie

*Z BB3* documentnr.: INT/M/15/18978 zaaknr.: Z/M/15/22442

*Z BB3* documentnr.: INT/M/15/18978 zaaknr.: Z/M/15/22442 De raad van de gemeente Mill en Sint Hubert gezien het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 3 november, 2015. gelet op artikel 174 Gemeentewet ; besluit I. Onderstaande artikelen van de Algemene

Nadere informatie

V.O.F. Scheepvaartbedrijf Aqua

V.O.F. Scheepvaartbedrijf Aqua Privacyreglement Algemeen. Scheepvaartbedrijf Aqua hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In ons privacyreglement willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

- Administratieve doeleinden; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinden; - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Apotheek Partners hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Gemeenteblad nr. 299, 28 april 2016 BIJTINCIDENTEN HONDEN

Gemeenteblad nr. 299, 28 april 2016 BIJTINCIDENTEN HONDEN Gemeenteblad nr. 299, 28 april 2016 BIJTINCIDENTEN HONDEN 2016 2016 1 INHOUD H1. JURIDISCH KADER... 3 1.1 OVERIGE RELEVANTE REGELGEVING... 3 1.2 KORTE SAMENVATTING VAN WERKAFSPRAKEN EN PROCEDURES... 3

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysio Bewust de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Fysio Bewust de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Fysio Bewust hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Gemeente Boxmeer. Onderwerp: Verordening toeristenbelasting Boxmeer Nummer:

Gemeente Boxmeer. Onderwerp: Verordening toeristenbelasting Boxmeer Nummer: Gemeente Boxmeer Onderwerp: Verordening toeristenbelasting Boxmeer 2007. Nummer: De raad van de gemeente Boxmeer; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 7 november 2006;

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR412641_1. Beleid bijtincidenten honden H1. Juridisch kader. 31 juli Officiële uitgave van Deurne.

CVDR. Nr. CVDR412641_1. Beleid bijtincidenten honden H1. Juridisch kader. 31 juli Officiële uitgave van Deurne. CVDR Officiële uitgave van Deurne. Nr. CVDR412641_1 31 juli 2018 Beleid bijtincidenten honden 2016 H1. Juridisch kader - Gemeentewet (Gw), artikel 125 - Gemeentewet (Gw), artikel 172 - Algemene Plaatselijke

Nadere informatie

Privacy Policy. - Het IP-adres; - Technische browserinformatie; - Het tijdstip en de datum van toegang; - Cookie ID; - Klik- en surfgedrag

Privacy Policy. - Het IP-adres; - Technische browserinformatie; - Het tijdstip en de datum van toegang; - Cookie ID; - Klik- en surfgedrag Privacy Policy Van Abswoude Stand-&Interieurbouw hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

*Z00FBE7EDC1* documentnr.: INT/G/15/18100 zaaknr.: Z/G/15/22441

*Z00FBE7EDC1* documentnr.: INT/G/15/18100 zaaknr.: Z/G/15/22441 *Z00FBE7EDC1* documentnr.: INT/G/15/18100 zaaknr.: Z/G/15/22441 De raad van de gemeente Grave gezien het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 3 november 2015. gelet op artikel 174 Gemeentewet ;

Nadere informatie

Verzuim en AVG. 8 oktober 2018

Verzuim en AVG. 8 oktober 2018 Verzuim en AVG 8 oktober 2018 sambo-ict Registratie presentie en ziek melden/verlof aanvragen Presentie registratie in klas. (vroeger te zien via digibord, tegenwoordig niet meer) Regels over wie mag iemand

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 9390 26 februari 2018 Autorisatiebesluit voor de directeur van de Regionale uitvoeringsdienst Utrecht, Rijksdienst voor

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 14 november 2017, nr ;

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 14 november 2017, nr ; raadsbesluit 2017, nr. XII-3 sub k De raad van de gemeente Winterswijk; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 14 november 2017, nr.140618; besluit:

Nadere informatie

Gemeente Sluis. gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van november 2012;

Gemeente Sluis. gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van november 2012; Gemeente Sluis De raad van de gemeente Sluis; gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van november 2012; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet; gezien het advies van de commissie Samenleving/Middelen

Nadere informatie

- Administratieve doeleinden. - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen. - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinden. - Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen. - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Paramedisch Centrum Simpelveld hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. Wie zijn wij?

PRIVACYVERKLARING. Wie zijn wij? Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Largo Resorts, is het noodzakelijk dat wij een aantal persoonsgegevens van u registreren. Het is ons beleid om uiterst zorgvuldig en transparant om te gaan met

Nadere informatie

Artikel 1 Belastbaar feit

Artikel 1 Belastbaar feit Besluit van de raad van de gemeente Noordwijk van 19 december 2013 De raad van de gemeente Noordwijk; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 12 november 2013; gelet op het bepaalde in

Nadere informatie

vast te stellen de volgende verordening: Verordening op de heffing en de invordering van toeristenbelasting Bronckhorst 2019

vast te stellen de volgende verordening: Verordening op de heffing en de invordering van toeristenbelasting Bronckhorst 2019 Raadsbesluit Behorende bij raadsvoorstel met nummer: 00392/8-1-5 De raad van de gemeente Bronckhorst; gelezen het voorstel van het college van b. en w. van 6 november 2018; gelet op de bespreking van de

Nadere informatie

Privacy Policy. FilterYourLife Nederland Woestduinstraat TA te Amsterdam Tel: +31 (0)

Privacy Policy. FilterYourLife Nederland Woestduinstraat TA te Amsterdam Tel: +31 (0) Privacy Policy Filteryourlife Nederland hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Mijn Inlogportaal Gegevens behandeling Deze gegevens verwerken wij Hier voor gebruiken we uw gegevens

Mijn Inlogportaal Gegevens behandeling Deze gegevens verwerken wij Hier voor gebruiken we uw gegevens Privacyverklaring Mijn Inlogportaal Mijn Inlogportaal is onderdeel van My Administration Solutions en is een online platform in Nederland. Opgericht in 2016 waarbij wij een website aanbieden in combinatie

Nadere informatie

Privacy Verklaring Huis van de Westrand

Privacy Verklaring Huis van de Westrand TOESTEMMINGSFORMULIER ALS GRONDSLAG VOOR DE VOOR DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS Stichting Huis van de Westrand (hierna te noemen: Huis van de Westrand ) hecht veel waarde aan de bescherming van jouw

Nadere informatie

Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen

Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen Privacy Statement Vrijwilligers Hoogeveen Dit is het Privacy Statement van VrijwilligersHoogeveen. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt

Nadere informatie

Privacy Policy. P a g i n a 1 van 7

Privacy Policy. P a g i n a 1 van 7 Privacy Policy Holland Reklame & Standbouw (hrsb) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan

Nadere informatie

In dit reglement geeft ADMINISTRATIEF & LOGISTIEK SERVICEBUREAU ADR aan op welke wijze het omgaat met privacy en persoonsgegevens.

In dit reglement geeft ADMINISTRATIEF & LOGISTIEK SERVICEBUREAU ADR aan op welke wijze het omgaat met privacy en persoonsgegevens. Bedrijf: ADMINISTRATIEF & LOGISTIEK SERVICEBUREAU ADR Nieuwe Kerkstraat 59b, 4421 JZ Kapelle Inschrijving Kamer van Koophandel onder nummer 55836518. E-mail: adr@zeelandnet.nl Privacyreglement In dit reglement

Nadere informatie

- Toestemming van de betrokken cliënt of vertegenwoordiger van de cliënt; - Gegevens over gezondheid.

- Toestemming van de betrokken cliënt of vertegenwoordiger van de cliënt; - Gegevens over gezondheid. Privacy Policy Silver Psychologie hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacy Policy Fysiotherapie Marco Polo Fysiotherapie Marco Polo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.

Privacy Policy Fysiotherapie Marco Polo Fysiotherapie Marco Polo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Privacy Policy hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

Een fiets voor bijna niets. PLAN VAN AANPAK HELING FIETSEN BINNENSTAD-OOST

Een fiets voor bijna niets. PLAN VAN AANPAK HELING FIETSEN BINNENSTAD-OOST Een fiets voor bijna niets. PLAN VAN AANPAK HELING FIETSEN BINNENSTAD-OOST Concept 31-12-2008 Behoort bij Raadsvoorstel 98-2009 Inhoudsopgave 0. Management samenvatting 3 1. Inleiding 4 2. Projectopdracht

Nadere informatie

Jaar: 2009 Nummer: 107 Besluit: B&W 24 november 2009 Gemeenteblad BELEIDSREGEL AANPAK ILLEGAAL PLAKKEN HELMOND 2009

Jaar: 2009 Nummer: 107 Besluit: B&W 24 november 2009 Gemeenteblad BELEIDSREGEL AANPAK ILLEGAAL PLAKKEN HELMOND 2009 Jaar: 2009 Nummer: 107 Besluit: B&W 24 november 2009 Gemeenteblad BELEIDSREGEL AANPAK ILLEGAAL PLAKKEN HELMOND 2009 Het college van burgemeester en wethouders van Helmond; besluit vast te stellen de Beleidsregel

Nadere informatie

Privacyverklaring Kinderdagverblijf Sneeuwwitje

Privacyverklaring Kinderdagverblijf Sneeuwwitje Privacyverklaring Kinderdagverblijf Sneeuwwitje inhoud 1. inleiding 2. Welke gegevens registreren we van ouders en hun kinderen en met wel doel? 3. Bewaartermijnen 4. hoe beschermen we de persoonsgegevens?

Nadere informatie

Brabant In- en exterieurverzorging B.V. Keurweg 14, 5145 NX Waalwijk KvK nr BTW nr. NL B.01 IBAN NL77RABO

Brabant In- en exterieurverzorging B.V. Keurweg 14, 5145 NX Waalwijk KvK nr BTW nr. NL B.01 IBAN NL77RABO Privacy Policy Brabant In- en exterieurverzorging B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

Privacy beleid Haptotherapie Praktijk Ineke Los-de Mare

Privacy beleid Haptotherapie Praktijk Ineke Los-de Mare Privacy beleid Haptotherapie Praktijk Ineke Los-de Mare Om jouw proces tijdens de haptotherapie goed te kunnen volgen en te waarborgen is het nodig om een dossier bij te houden. Dit is ook wettelijk verplicht.

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van leden, klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van leden, klanten of leveranciers Privacy Policy Middelburgse Turnvereniging 1969 (MTV 69) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Privacy Policy Boshuis Belastingadvies hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Installatiebedrijf Smit de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Installatiebedrijf Smit de volgende persoonsgegevens van u vragen: 1 Privacybeleid Installatiebedrijf Smit hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

1. Rechten omtrent je gegevens

1. Rechten omtrent je gegevens Privacy beleid Houvast aan Tast Om jouw proces tijdens de haptotherapie goed te kunnen volgen en te waarborgen is het nodig om een dossier bij te houden. Dit is ook wettelijk verplicht. Om je dossier zorgvuldig

Nadere informatie

Privacy reglement publieke XS-Key

Privacy reglement publieke XS-Key Privacy reglement publieke XS-Key Dit is het Privacy reglement behorend bij XS-Key Systeem van Secure Logistics BV (hierna te noemen SL ). 1. Definities In dit reglement worden de navolgende begrippen

Nadere informatie

Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz. enz. enz.

Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz. enz. enz. Wijziging en aanvulling van de Wet op de identificatieplicht, het Wetboek van Strafrecht, de lgemene wet bestuursrecht, de Politiewet 1993 en enige andere wetten in verband met de invoering van een identificatieplicht

Nadere informatie

Postbus AA Zeewolde

Postbus AA Zeewolde datum onderwerp Aangifte toeristenbelasting behandeld door Mevr. M. Rijnberk-Stouwdam afdeling Belastingen telefoon direct 036-522 95 22 Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting omdat

Nadere informatie

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:..

Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Naam:.. Adres:.. Pc en Woonplaats:.. Datum: Documentnummer: Behandeld: Onderwerp:. Mevrouw M. Rijnberk Aangifte toeristenbelasting Geachte heer of mevrouw, De gemeente heft toeristenbelasting van niet-inwoners,

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 28 november 2017;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 28 november 2017; De raad van de gemeente Boxtel; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 28 november 2017; gelet op de artikelen 149 en 151c, eerste lid, van de Gemeentewet; besluit vast

Nadere informatie

PRIVACY POLICY AL KOPIE GRIMBERGEN IN HET KADER VAN DE GDPR-COMPLIANCY

PRIVACY POLICY AL KOPIE GRIMBERGEN IN HET KADER VAN DE GDPR-COMPLIANCY PRIVACY POLICY AL KOPIE GRIMBERGEN IN HET KADER VAN DE GDPR-COMPLIANCY 1. ALGEMEEN TECHNISCHE BEVEILIGING: Vooraf geven wij u mee dat in het algemeen de IT van Al Kopie Grimbergen op de volgende manieren

Nadere informatie

VERORDENING OP DE HEFFING EN DE INVORDERING VAN Toeristenbelasting 2015

VERORDENING OP DE HEFFING EN DE INVORDERING VAN Toeristenbelasting 2015 De raad van de gemeente Katwijk; gelezen het voorstel van het college van 29 september 2014; gelet op artikel 224 van de Gemeentewet; besluit vast te stellen de volgende verordening: VERORDENING OP DE

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. 1. Inleiding

PRIVACYVERKLARING. 1. Inleiding PRIVACYVERKLARING 1. Inleiding De Stichting 'AKKOORD!' primair openbaar, gevestigd te 5912 PM Venlo aan de Wylrehofweg 11 ("Akkoord! PO") is het bevoegd gezag van tien basisscholen. Akkoord! PO verwerkt

Nadere informatie

Nota van B&W. onderwerp Aanpak Helingbestrijding Haarlemmermeer

Nota van B&W. onderwerp Aanpak Helingbestrijding Haarlemmermeer gemeente Haarlemmermeer Nota van B&W onderwerp Portefeuillehouder drs. Theo Weterings Collegevergadering 15 September 2015 inlichtingen Lisette van Elk (+31235674836) Registratienummer 2015.0041152 Samenvatting

Nadere informatie

Privacy Policy Stichting Adidam Nederland

Privacy Policy Stichting Adidam Nederland Privacy Policy hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

VAN GEELKERKEN Advocaten

VAN GEELKERKEN Advocaten Privacy disclaimer I. Rechtsgrond voor het verwerken van persoonsgegevens Van Geelkerken advocaten verwerkt voor de uitvoering van de aan haar verstrekte opdracht persoonsgegevens voor zover die noodzakelijk

Nadere informatie

Handhavingsbeleid Digitaal Opkopers Register Gemeente Montfoort 2018

Handhavingsbeleid Digitaal Opkopers Register Gemeente Montfoort 2018 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Montfoort Nr. 142199 4 juli 2018 Handhavingsbeleid Digitaal Opkopers Register Gemeente Montfoort 2018 Inleiding Het tegengaan van heling, als ondermijnende

Nadere informatie

en/of last onder dwangsom opleggen van muilkorf- en aanlijngebod. Nieuwe last onder dwangsom opleggen. Afhankelijk van de zwaarte van het incident:

en/of last onder dwangsom opleggen van muilkorf- en aanlijngebod. Nieuwe last onder dwangsom opleggen. Afhankelijk van de zwaarte van het incident: GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Meppel Nr. 55120 8 maart 2019 Beleidsregel van de burgemeester van de gemeente Meppel houdende regels omtrent gevaarlijke en tende honden Beleidsregel gevaarlijke

Nadere informatie

Privacy verklaring van Krachtbalclub Hoger Op Beitem

Privacy verklaring van Krachtbalclub Hoger Op Beitem Privacy verklaring van Krachtbalclub Hoger Op Beitem Algemeen In deze privacyverklaring willen we als krachtbalclub Hoger Op Beitem heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht ; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

- Administratieve doeleinde; - Communicatie over de opdracht ; - Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht. Privacy Policy Hoveniersbedrijf t Hofland hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met

Nadere informatie

Privacy Policy All Kidz Nederland

Privacy Policy All Kidz Nederland Privacy Policy All Kidz Nederland All Kidz Nederland hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

Bijlage A: Wijzigingsvoorstellen APV Nuth 2016

Bijlage A: Wijzigingsvoorstellen APV Nuth 2016 Bijlage A: Wijzigingsvoorstellen APV Nuth 2016 Z.11236 INT.15464 APV Nuth 2016 (oud) Artikel 1:3 1. Indien een aanvraag voor een vergunning of ontheffing wordt ingediend minder dan drie weken vóór het

Nadere informatie

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Praktijk Relou B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Praktijk Relou B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen: Privacy Policy Praktijk Relou B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?

Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens? Privacyverklaring Stichting Kinderboerderij Middelburg De Klepperhoeve hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. In deze Privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Privacy en disclaimer

Privacy en disclaimer Privacy en disclaimer AZSV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Privacy policy document willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacybescherming en het kentekenregister 10011110001010100111000110101001100110001110101010001010010

Privacybescherming en het kentekenregister 10011110001010100111000110101001100110001110101010001010010 Privacybescherming en het kentekenregister 10011110001010100111000110101001100110001110101010001010010 01101010011001100011101010100010100101001010100101001110001 001101010011001100011101010100010100101001010101100011101010

Nadere informatie

Privacy Policy. - Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Privacy Policy. - Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren. Op 25 mei 2018 gaat de AVG-wet in. (Europese wetgeving) Dit is een wet die onze gegevens beschermd daar waar we onze gegevens achterlaten. Zoals je wel zult weten is dat op behoorlijk veel plaatsen, en

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy Policy hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van klanten of leveranciers Privacy Policy Norlandia kinderopvang 2018 Doel Heldere en transparante informatie geven over hoe Norlandia kinderopvang omgaat met persoonsgegevens van klanten, kinderen, medewerkers, leveranciers en

Nadere informatie

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

- Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; Privacy Policy APK Service Heiloo hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Privacyreglement Versie maart 2016

Privacyreglement Versie maart 2016 Privacyreglement Versie 1.0 01 maart 2016 Privacyreglement 1HSPO zorgpunt versie 1.0 vastgesteld op 01-03-2016 1 Privacyreglement Artikel 1. Begripsomschrijvingen a. Persoonsgegevens Alle gegevens, betreffende

Nadere informatie

PRIVACY POLICY PRAKTIJK FYSIOTHERAPIE CHARLOIS

PRIVACY POLICY PRAKTIJK FYSIOTHERAPIE CHARLOIS Privacy Policy PRIVACY POLICY PRAKTIJK FYSIOTHERAPIE CHARLOIS Praktijk Fysiotherapie Charlois hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante

Nadere informatie

Privacy Reglement St. Zorgcentrum Oranjehof

Privacy Reglement St. Zorgcentrum Oranjehof Privacy Reglement St. Zorgcentrum Oranjehof Dit is het Privacy Statement van St. Zorgcentrum Oranjehof. Om u goed van dienst te zijn en om ons werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren, verwerkt

Nadere informatie

Privacy Policy Studio2 Communications Versie 22 mei 2018

Privacy Policy Studio2 Communications Versie 22 mei 2018 Privacy Policy Studio2 Communications Versie 22 mei 2018 Studio2 Communications hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens. Wat willen wij van u weten?

Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens. Wat willen wij van u weten? Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens Wanneer u een boeking maakt om op ons park te verblijven, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig. Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen,

Nadere informatie

Inwerkingtreding: datum ondertekening; bron bekendmaking Geen Nieuwe regeling Hofgeest/Jutter Hofgeest/Jutter. datum ondertekening; bron bekendmaking

Inwerkingtreding: datum ondertekening; bron bekendmaking Geen Nieuwe regeling Hofgeest/Jutter Hofgeest/Jutter. datum ondertekening; bron bekendmaking Beleidsregel gebruik onzelfstandige woonruimte Velsen 2015 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Gemeente Velsen Officiële naam regeling Beleidsregel gebruik onzelfstandige

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers Privacy Policy Rouwette Autobanden hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling gemeentelijke belastingen Bronckhorst Het college van burgemeester wethouders van de gemeente Bronckhorst;

Uitvoeringsregeling gemeentelijke belastingen Bronckhorst Het college van burgemeester wethouders van de gemeente Bronckhorst; CVDR Officiële uitgave van Bronckhorst. Nr. CVDR431699_1 12 maart 2019 Uitvoeringsregeling gemeentelijke belastingen Bronckhorst 2017 Het college van burgemeester wethouders van de gemeente Bronckhorst;

Nadere informatie