De actuele Newsletter over het thema aandrijfriemen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De actuele Newsletter over het thema aandrijfriemen"

Transcriptie

1 Nr /2014 Beste lezer! Dit is de actuele uitgave van Technical News met compacte, praktische tips voor uw garage. In de bijlage vindt u de lijst van nieuw opgenomen producten, programmawijzigingen en het gehele document als pdf. Het ContiTech Team wenst u veel succes! De actuele Newsletter over het thema aandrijfriemen ContiTech stelt uitgebreide programma kits voor Multimediaal en omvangrijk: ContiTech-brochure Aandrijfriemen Brochures in plaats van flyers: een frisse wind waait door het informatiemateriaal van ContiTech Gebruiksvriendelijk en modern: De nieuwe website Folder en filmpje leggen de mogelijkheden van PIC uit Verder gaan met het volledige assortiment ContiTech stelt uitgebreide programma kits voor ContiTech mikt op de toekomst met een nieuwe kitstrategie en neemt kits voor nevenaandrijvingen op in haar Automotive Aftermarket-gamma. De nieuwe kits bevatten een V-riem en een spanrol van eerstemontage kwaliteit. Handelaren en werkplaatsen kunnen ze vanaf deze herfst bestellen. Met ongeveer 100 complete pakketten dekt de specialist in aandrijfonderdelen het gros van de meest gangbare toepassingen af. ContiTech raadt aan om bij het wisselen van de V- riem ook de spanrol te vervangen. De spanrol is een slijtonderdeel dat tijdens de looptijd vermoeid raakt, verklaart Markus Pirsch, hoofd van Marketing Service Automotive Aftermarket bij ContiTech Power Transmission Group. "Als de V-riem tengevolge van te lage spanning knapt, kan dit tot grote schade leiden. Vooral wanneer deze in de riemaandrijving terechtkomt". De gelijktijdige vervanging van beide onderdelen verzekert een grotere veiligheid voor de motor.

2 De spanrol in de kit is eveneens van ContiTech-kwaliteit. Klanten profiteren zo van de uitgebreide service en expertise van de aandrijfspecialist en betrekken zo alles uit één bron. Multimediaal en omvangrijk: ContiTech-brochure Aandrijfriemen Wanneer het op aandrijfriemen aankomt, gaat ContiTech recht op haar doel af, met alle multimedia als hulpmiddelen. De nieuwe brochure Riemen en componenten. Techniek Wetenswaardigheden Tips geeft een overzicht van alle riemen en componenten en hun optimale gebruik, en is vanaf oktober beschikbaar voor alle werkplaatsen, opleidingscentra, leerlingmonteurs en in techniek geïnteresseerde automobilisten. ContiTech biedt de ultieme aanvulling op de brochure met computergestuurde animaties, die de onderdelen levensecht op de display van de smartphone kunnen tonen. Met duidelijke grafieken en heldere teksten toont de brochure hoe de krachtoverdracht op de aandrijfriem in zijn werk gaat en hoe de riemschijven, rollen en waterpomp zijn opgebouwd. U leert welke oorzaken kunnen leiden tot scheurtjes in de riem, weggesleten tanden of geblokkeerde spanrollen en hoe men deze toekomstig kan voorkomen. Door middel van een speciale app kunnen gebruikers op bepaalde punten driedimensionale tekeningen raadplegen die men kan draaien en bewegen, blow-up-tekeningen oproepen en animatiefilms zien. De Brochure is verkrijgbaar in het duits en engels en kan vanaf nu besteld worden bij de Mediaservice van ContiTech onder Het bestelnummer is: PTG 8607 DE of PTG 8607 EN. Brochures in plaats van flyers: een frisse wind waait door het informatiemateriaal van ContiTech Twee compacte brochures vervangen binnenkort de produkt- en serviceflyers van ContiTech en benadrukken op een kundige manier de voordelen en de kenmerken van de riemen, waterpompen, enz. Tijdens de Automechanika presenteert ContiTech de eerste oplage van deze brochures. In de ca. 40 pagina s tellende brochure Riemen en componenten het programma staan de produkten von ContiTech centraal. Ieder produkt wordt op een eigen pagina verklaart van experts voor experts. Naast de belangrijkste kenmerken en technische details per produkt biedt deze brochure ook de mogelijkheid om snel een overzicht te krijgen van het totale programma. Daarmee heeft het een echte meerwaarde omdat in deze brochure alle know-how rond ons complete programma gebundelt is. Kort gezegt: hier bundelen we de technische kennis aan omvangrijke produktinformatie, zegt Heike Meinders-Bannick van de Marketing Service. En wie snel een bepaald produkt zoekt zal dat ook snel kunnen vinden, dankzij de gebruiksvriendelijke tabs.

3 Als aanvulling is er de ca. 30 pagina s tellende brochure Meet- en montage-gereedschappen voor de professionele vervanging. Hier komen de ervaren monteurs alles te weten over de meest optimale gereedschappen die ContiTech voor de vervanging van riemen aanbiedt en hoe deze de dagelijkse werkzaamheden maximaal kunnen optimaliseren. In beide brochures is een korte introductie opgenomen over de digitale service van ContiTech het Product Information Center (PIC) en de technische instructies. De rode draad door beide brochures zijn de duidelijk aansprekende foto s tesamen met de moderne grafische weergaven die de bijzonderheden van elke produkt afzonderlijk en zeer duidelijk weergeven. Gebruiksvriendelijk en modern: De nieuwe website ContiTech heeft een geheel nieuwe site ontworpen voor de riemaandrijvingen en onderdelen voor de Automotive Aftermarket. "Wij hebben de inhoud tot de essentie teruggebracht en de pagina duidelijker gestructureerd", zegt Markus Pirsch, hoofd van de Marketing Service. Een navigatiebalk geeft een overzicht van productgroepen en diensten. Ook het Product Information Center (PIC) en de online-catalogus zijn geïntegreerd in de navigatiebalk. Het resultaat is dat de site duidelijker is, gemakkelijker te navigeren en ook visueel aantrekkelijker. De site is ook toegankelijk via de websites van ContiTech en Continental. De eenvoudigste manier is echter de directe toegang vanuit De site zal binnenkort ook beschikbaar zijn in 16 talen. Er worden nieuwe talen toegevoegd zoals : Roemeens, Nederlands, Kroatisch, Fins, Grieks en Tsjechisch. Naast de vernieuwde website ondergaan ook de online-catalogus en het Product Information Center (PIC) op dit moment een grote revisie om naadloos te integreren in het ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid van de nieuwe site. De nieuwe online- catalogus is in juni gepubliceerd en de nieuwe PIC gaat in de herfst van start. "Net als de website zal ook het nieuwe PIC in 16 verschillende talen beschikbaar zijn", zegt Jens Heitkemper van Marketing Service. "De ongeveer 2,5 miljoen pageviews in 2013 laten ons zien hoe populair PIC is. Met de nieuwe talen willen we nog meer markten aanspreken. "De toegang is simpel: onder en na het invoeren van het artikelnummer, krijgt u alle relevante en voortdurend geactualiseerde informatie, zonder te moeten registreren of in te loggen. Om gedetailleerde installatie-instructies, bekend als de "Technische Voorschriften" te downloaden, is er een code op de verpakking van het product nodig. Door deze QRcode te scannen met een smartphone of ander mobiel apparaat, krijgt men rechtstreeks toegang tot de mobiele versie van PIC.

4 Folder en filmpje leggen de mogelijkheden van PIC uit Informatie over alle ContiTech producten voor de automotive aftermarket, montage-instructies en praktische tips dat het Product Information Center ( PIC ) van de ContiTech Power Transmission Group in één oogopslag biedt. Hoe workshops gemakkelijk een vrij toegang tot PIC bieden en welke inhoud beschikbaar is, leggen nu een video en een folder verder uit. De nieuwe video met uitleg biedt slechts in twee en een halve minuut een uitgebreid inzicht over de inhoud,mogelijkheden en de voordelen van PIC. Het is een grappig verhaal over de monteur Tom.De video omvat een overzicht van de bijzondere kenmerken en de voordelen van digitale diensten dat gemakkelijk te begrijpen is. Ook de folder brengt de toegankelijkheid en de bruikbaarheid van PIC to the point. Zoals in de video van de stripfiguur Tom is de informatie brochure gericht op de dag tot dag workshop activiteiten. De humoristische geplaatste en intuïtief herkenbare symbolen van de video's zijn ook op de folder terug te vinden. "We willen workshops aantrekkelijk maken en de multi- media erop wijzen hoe eenvoudig het is om niet alleen het gebruik maar ook de toegang tot PIC te gebruiken. We maken gebruik van deze middelen op beurzen en infosessies tijdens workshops ", zegt Heike Meinders - Bannick van Marketing Service Team. " De link in deze mededeling is om de voordelen van PIC in het verhaal van de sympathieke monteur Tom die vakkundig een overzicht geeft van de uitdagingen in een workshop operatie weer te geven. De verklarende video kan worden bekeken op de Automotive Aftermarket van de ContiTech Power Transmission Group onder u interesse hebt,kunt u de folder via de Media Service bestellen bij ContiTech : / mediadienst, orde WT Verder gaan met het volledige assortiment De ContiTech Power Transmission Group heeft 13 andere distributie kits met waterpomp. En zo gaat het volledige assortiment verder. Van volume auto's naar kleine auto's : De nieuwe WAPU kits hebben betrekking op andere auto's in de Europese Aftermarket bij ContiTech. " Wij bieden nieuwe sets voor voertuigen van verschillende merken, " zegt product manager Rene Borries. Omdat de huidige uitbreiding vele populaire automodellen en voertuigen bevat van alle vermogensklassen. " Voertuigen zoals de Fiat Ducato en Iveco Daily kunnen ook worden uitgerust met WAPU Kits van ContiTech. Ook voor de uitbreiding van zoals, de kleine motorige auto s zoals de fiat 500.

5 Een reeks van motoren uit de VW-groep werden ook behandeld zoals de VW 2.0TFSI en de 1.8 Turbo werden ook opgenomen in de uitbreiding.borries commentaar : " Deze toegenomen diversiteit,variëteit is mogelijk omdat we voortdurend controleren om ons assortiment te uitbreiden. We zijn niet tevreden met een status quo, maar zetten onze weg consequent verder. Welnu, op het gebied van de distributie kits met waterpomp zijn deze nieuwe kits beschikbaar vanaf het derde kwartaal van ContiTech Antriebssysteme GmbH Marketing Service Silvia Schaffeld Philipsbornstraße 1 D Hannover Tel.: +49(0) Fax: +49(0) silvia.schaffeld@ptg.contitech.de

Zo vervangen profs een waterpomp

Zo vervangen profs een waterpomp Zo vervangen profs een waterpomp 2 Wasserpumpe Waterpomp 3 Koelte bewaren Waterpomp vervangen Er zijn twee verschillende vereisten voor de reparatie van defecte waterpompen. ContiTech heeft de juiste oplossing

Nadere informatie

EERSTEMONTAGE- KWALITEIT IN HET HELE ASSORTIMENT PRODUCTOVERZICHT

EERSTEMONTAGE- KWALITEIT IN HET HELE ASSORTIMENT PRODUCTOVERZICHT EERSTEMONTAGE- KWALITEIT IN HET HELE ASSORTIMENT Waar ter wereld u ook onderweg bent, de kans is groot dat u Gates aantreft onder de motorkap. Gates is wereldwijd een van de grootste fabrikanten en leveranciers

Nadere informatie

Componenten van de aandrijfketting

Componenten van de aandrijfketting Componenten van de aandrijfketting Perfect vertand voor uw succes. De inhoud van deze brochure is wettelijk niet bindend en is uitsluitend bedoeld ter informatie. In zoverre wettelijk geoorloofd is de

Nadere informatie

WELKOM BIJ GROHE SMART!

WELKOM BIJ GROHE SMART! GROHE SMART WELKOM BIJ GROHE SMART! Wees smart en neem deel aan het grootste loyaliteits- en cadeauprogramma binnen de sanitairbranche. GROHE SMART is specifiek aangepast aan uw behoeften op het gebied

Nadere informatie

Riemen vervangen als een pro Overzicht van ContiTech s trainingen

Riemen vervangen als een pro Overzicht van ContiTech s trainingen Riemen vervangen als een pro Overzicht van ContiTech s trainingen Power Transmission Group ContiTech Power Transmission Group 2 Welkomstwoord Geachte dames en heren, Wij bieden onze klanten totaaloplossingen

Nadere informatie

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth ONLINE-SHOP würth scanner Würth online-shop De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth Online-Shop is het complete online

Nadere informatie

HaynesPro lanceert een nieuwe versie van HaynesPro WorkshopData; WorkshopData Touch. CONNECT

HaynesPro lanceert een nieuwe versie van HaynesPro WorkshopData; WorkshopData Touch. CONNECT HaynesPro lanceert een nieuwe versie van HaynesPro WorkshopData; WorkshopData Touch. CONNECT WorkshopData Touch WorkshopData Touch Met deze nieuwe, speciaal voor tablets ontworpen versie, biedt HaynesPro

Nadere informatie

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit Elring-Service Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit ELRING KWALITEIT IS WERELDWIJD TOONAANGEVEND Onderdelen van Elring worden geleverd door ElringKlinger AG, ontwikkelingspartner

Nadere informatie

ContiTech: Deskundige Tips voor vervanging van distributieriemen

ContiTech: Deskundige Tips voor vervanging van distributieriemen ContiTech: Deskundige Tips voor vervanging van distributieriemen Gedetailleerde instructies voor Ford Focus 2.0-liter 16V met motor code EDDB, EDDC, EDDD ContiTech toont hoe fouten bij het vervangen van

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen Practical Tip ContiTech Power Transmission Group ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen Gedetailleerde instructies voor CT 607 WP1 distributieriem kit in een Citroën Saxo (S0,

Nadere informatie

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen Gedetailleerde instructies voor Ford Galaxy (WRG) 2000 2006, 1.9 l 85 KW met motorcode AUY, vanaf model 2003 en jonger Distributieriem

Nadere informatie

HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition

HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Truck Edition bevat alle technische data die u nodig hebt. WorkshopData Truck Edition WorkshopData - Truck Edition HaynesPro WorkshopData - Truck Edition stelt u in staat vrachtwagens

Nadere informatie

ContiTech: Tips van de experts voor het vervangen van tandriemen

ContiTech: Tips van de experts voor het vervangen van tandriemen ContiTech: Tips van de experts voor het vervangen van tandriemen Gedetailleerde instructies voor een CT884 K1 in een 1997 Opel Omega B (25_, 26_, 27_) 2.5 L V6 met motorcode X25XE ContiTech toont hoe fouten

Nadere informatie

Hansgrohe Vakinfo. Hansgrohe ComfortZone test. Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten.

Hansgrohe Vakinfo. Hansgrohe ComfortZone test. Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten. Hansgrohe Vakinfo Hansgrohe ComfortZone test Voor iedere wastafel de perfecte mengkraan. Voor tevreden klanten. ComfortZone kranen: voor klantverwachtingen op iedere hoogte De badkamer is al lang geen

Nadere informatie

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL INLOGGEN De REMA TIP TOP TPMS webshop kunt u bezoeken via www.tpmsspecialist.nl. Log hier in met uw gebruikersnaam

Nadere informatie

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen Gedetailleerde instructies voor CT881K2 / CT881WP1 distributieriem kit in een Ford Fiesta V MY 2004 (JH_JD_) 1.4-liter 16 V met motorcode

Nadere informatie

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video

Extra diensten. raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video Extra diensten raamborden, posters, kaartjes, flyers, verhuizen, fotografie, domeinnamen en video huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR GATES POWERGRIP PRODUCTEN?

WAAROM KIEZEN VOOR GATES POWERGRIP PRODUCTEN? E5/70438 WAAROM KIEZEN VOOR GATES POWERGRIP PRODUCTEN? Uw distributeur: Constructiewijzigingen voorbehouden. Gates Corporation 2006 Gedrukt in België - 12/06. Waarom kiezen voor Gates PowerGrip producten?

Nadere informatie

KD Montage-/demontage-instructies

KD Montage-/demontage-instructies KD459.56/NL/01 04-2015 KD459.56 Montage-/demontage-instructies CITROËN: C4, C4 Picasso, C5 FL, C5 X7, C8, Jumpy II, Dispatch II PEUGEOT: 307, 307 Restyling, 407, 807, Expert II MOTOREN 1.8 i 2.0 i OE-referentie

Nadere informatie

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen Gedetailleerde instructies voor Fiat 500 1.2 l motorcode 169 A4.000 ContiTech toont hoe fouten bij het vervangen van riemen kunnen vermeden

Nadere informatie

BERNER WEBSHOP. www.berner.nl - www.berner.be

BERNER WEBSHOP. www.berner.nl - www.berner.be BERNER WEBSHOP www.berner.nl - www.berner.be BERNER: EXPERTS DOOR PASSIE Al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, gereedschappen en chemische producten aan professionals

Nadere informatie

Online bestellen bij würth

Online bestellen bij würth Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth webwinkel ORSY SCAN Würth Webwinkel De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth WebWinkel is het complete online bestel-

Nadere informatie

Event menu Minigids event app

Event menu Minigids event app Event menu Minigids event app Hoe en waarom een mobiele evenementen app? Introductie De evenementenbranche verandert. Een evenement is niet langer een ad hoc activiteit. Het is een belangrijk onderdeel

Nadere informatie

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4&5 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

DYNALOG 3.0 versie 3.0.43

DYNALOG 3.0 versie 3.0.43 Van Hoecke nv Europark-Noord 9 9100 Sint-Niklaas, België Tel.: +32 760 19 00 Fax: +32 760 19 19 E-mail: info@vanhoecke.be www.vanhoecke.be DYNALOG 3.0 versie 3.0.43 Geachte klant, Wie voor meubels naar

Nadere informatie

VentaVid TM. Persoonlijk contact met video

VentaVid TM. Persoonlijk contact met video VentaVid TM Persoonlijk contact met video De automotive video oplossing voor sales en aftersales VentaVid Aftersales VentaVid Sales EVHC - VentaVid Voor het opvolgen van je online leads, bevestigen van

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie

Een (ver)pakkend verhaal...

Een (ver)pakkend verhaal... Een (ver)pakkend verhaal... Opdracht : Corporate film Meilink Groep Datum : Januari 2012 Producent : RC MediaSolutions 1. INLEIDING In de briefing van Meilink wordt gesproken over twee versies van een

Nadere informatie

Our Mobile Planet: Nederland

Our Mobile Planet: Nederland Our Mobile Planet: Nederland Inzicht in de mobiele consument Mei 2012 Overzicht Smartphones zijn een onlosmakelijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden. De marktpenetratie van smartphones is gestegen

Nadere informatie

ghs bestelsite documentatie vragen over de website? Inhoudsopgave:

ghs bestelsite documentatie vragen over de website? Inhoudsopgave: GHS Automotive november 2014 0800 35 35 0 35 België: 078 07 70 18 Automotive ghs bestelsite documentatie Onlangs heeft u een informatieavond bij GHS gevolgd met uitleg over de GHS bestelsite. In deze documentatie

Nadere informatie

EPLAN Data Portal Een boost voor uw omzet

EPLAN Data Portal Een boost voor uw omzet EPLAN Data Portal Een boost voor uw omzet Over ons EPLAN Software & Service ontwikkelt engineeringsoftware en adviseert bedrijven hoe zij hun engineeringprocessen kunnen optimaliseren. Klanten profiteren

Nadere informatie

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen

ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen ContiTech: Tips van experts voor vervanging van distributieriemen Gedetailleerde handleiding voor Fiat Doblò Cargo/Combi (263) 1.6 D Multijet ContiTech toont hoe fouten bij het vervangen van riemen kunnen

Nadere informatie

Aanbod ruitenwissers vrachtwagens

Aanbod ruitenwissers vrachtwagens Aanbod ruitenwissers vrachtwagens Bosch Ruitenwissers voor vrachtwagens, lichte vrachtwagens, bestelwagens en bussen Automotive Aftermarket AA/SEW-CMS 01/03/2015 Robert Bosch GmbH 2015. All rights reserved,

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

ContiTech: Tips van experts voor vervangen van distributieriemen

ContiTech: Tips van experts voor vervangen van distributieriemen ContiTech: Tips van experts voor vervangen van distributieriemen Gedetailleerde instructies voor Audi A3 1.8-liter T met motorcode ARZ ContiTech toont hoe fouten bij de vervanging van riemen kunnen vermeden

Nadere informatie

Meer dan patiëntencommunicatie.

Meer dan patiëntencommunicatie. Meer dan patiëntencommunicatie. In dialoog met uw patiënt. Bestel uw patiënteninformatiemateriaal via de e-shop en ontvang een GRATIS demonstratiemodel.* www.straumann.nl/eshop *Zolang de voorraad strekt.

Nadere informatie

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik

LexCom Office. Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office Het complete netwerk voor professioneel gebruik LexCom Office: het complete netwerk voor professioneel gebruik. Snelle en veilige datacommunicatie is van vitaal belang voor een efficiënte

Nadere informatie

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem

Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem Beleef het nieuwe Klantverwijssysteem BLOOM is een klantverwijssysteem ontwikkeld op basis van de laatste technologieën en behoeftes uit de markt. Bloom is een krachtig, slim en gebruiksvriendelijk klantverwijssysteem

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek

Tevredenheidsonderzoek websolve-onderzoek.nl Tevredenheidsonderzoek Meet klanttevredenheid over aankoop en onderhoud. Gebruik de resultaten om uw vestiging beter te maken en klanten loyaal te houden. Versie: Juni 2016 Makkelijk

Nadere informatie

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk.

Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) Anders, namelijk. Op wat voor manier bent u de afgelopen maand in contact gekomen met HorSense? (meerdere opties mogelijk) 9 8 7 6 5 4 1 Anders, namelijk. o op bezoek geweest bij de boerderij o leden vergadering o tijdens

Nadere informatie

Referentiedossier AEG Tranzcom

Referentiedossier AEG Tranzcom Referentiedossier AEG Tranzcom Voorwoord AEG Tranzcom is sinds jaren een vaste waarde op de markt als het op uitrusting van Politie en brandweerwagens aankomt. Door het plaatsen van boordcomputers, tracking

Nadere informatie

Samen zaken doen. Het wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen. Het wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen. Het wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Gemakkelijker en efficiënter. Wij verbeteren onze service aan u met een modern en eenduidig wereldwijd business management systeem dat ons helpt

Nadere informatie

A picture paints a 1.000 words

A picture paints a 1.000 words Online Content Publiceren Kennismarketing naar de next level Omdat publiceren steeds belangrijker wordt, is de gedachte ontstaan om het zelf kunnen publiceren zeer laagdrempelig te maken en daarbij geheel

Nadere informatie

by Group Joos Ongezien! AR you ready? Call-to-action Producten in 3D COVER! ar+ technology by group joos - magazine 01 Augmented Reality INTERACTIEVE

by Group Joos Ongezien! AR you ready? Call-to-action Producten in 3D COVER! ar+ technology by group joos - magazine 01 Augmented Reality INTERACTIEVE AR by Group Joos ar+ technology by group joos - magazine 01 augmented reality AR by Group Joos Ongezien! Augmented Reality luidt een nieuw tijdperk in. Check it out! AR you ready? Met VEEEW is iedereen

Nadere informatie

Uw digitale. communicatie

Uw digitale. communicatie Uw digitale communicatie Optieksignage: uw oplossing in Digital Signage Uw digitale communicatie Optieksignage is een unieke totaaloplossing op het gebied van digitale communicatie. Met de door ons ontwikkelde

Nadere informatie

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014

Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 Opening Customer Centers Persconferentie Berchem, Gent, Liège 2 april 2014 AGENDA 10u15 10u30 11u15 11u45 12u00 12u30 Onthaal Introductie Onze lokale strategie Customer Center in Berchem door Hilde Wuyts,

Nadere informatie

Occasion Beheer Systeem AutoCommerce 8.0

Occasion Beheer Systeem AutoCommerce 8.0 Occasion Beheer Systeem AutoCommerce 8.0 Product - Invoer voertuigen Alleen te bestellen via app store of via website Als app beschikbaar Tablet vriendelijk - Meerdere talen - Invoer motoren, vrachtwagens

Nadere informatie

HRIS Hallmark Retail Internet Services

HRIS Hallmark Retail Internet Services HRIS Hallmark Retail Internet Services Handleiding voor retailer Hallmark Retail Internet Services Re- ordering handleiding (versie - September 2012) Disclaimer Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd

Nadere informatie

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier

SiteCam Webcam Hosting Services. Prijsstelling en Aanvraagformulier SiteCam Webcam Hosting Services Prijsstelling en Aanvraagformulier Introductie: SiteCam Hosting Services is ontwikkeld door WebcamCenter om onze klanten de mogelijkheid te bieden op een eenvoudige wijze

Nadere informatie

Mode en trends in online winkelen. Een nieuwe catwalk voor modemerken. tradedoubler.com

Mode en trends in online winkelen. Een nieuwe catwalk voor modemerken. tradedoubler.com Mode en trends in online winkelen Een nieuwe catwalk voor modemerken tradedoubler.com Consumenten zijn de manier waarop zij mode ervaren en kopen opnieuw aan het uitvinden; merken die weigeren om zich

Nadere informatie

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld

Facebook Campaigns. Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Facebook Campaigns Gericht adverteren op de grootste website ter wereld Wist je dat 5,5 20 % miljoen Belgen gebruiken Facebook van al onze tijd online wordt op Facebook gespendeerd 78 % 75 % van de Facebook-gebruikers

Nadere informatie

Telefoon: 085-4835444 E-mail: info@aggeloo.com Website: www.aggeloo.com

Telefoon: 085-4835444 E-mail: info@aggeloo.com Website: www.aggeloo.com AGGELOO.COM Telefoon: 085-4835444 E-mail: info@aggeloo.com Website: www.aggeloo.com Maak kennis met Aggeloo Aggeloo komt van het Griekse angelos. Dat betekent engel, beschermer. Beste ondernemer, U heeft

Nadere informatie

ODS Webshop, 7 dagen per week, 24 uur per dag...

ODS Webshop, 7 dagen per week, 24 uur per dag... ODS Webshop, 7 dagen per week, 24 uur per dag... direct uw prijs-, beschikbaarheidsaanvraag en bestelling www.odsbv.nl Regel het razendsnel via onze webshop Via de knop online bestellen op de website van

Nadere informatie

Mobile Marketing Monitor 2013

Mobile Marketing Monitor 2013 Mobile Marketing Monitor 2013 Even voorstellen... Working in Mobile Marketing & - Advertising industry since 2005 Co-autor Handboek Online ` Marketing Uitgeverij NoordHoff) Manager of Linkedin Group: Mobile

Nadere informatie

Zes dagelijkse werkzaamheden in het ERP-systeem die veel gemakkelijker worden met een PIM-systeem

Zes dagelijkse werkzaamheden in het ERP-systeem die veel gemakkelijker worden met een PIM-systeem Zes dagelijkse werkzaamheden in het ERP-systeem die veel gemakkelijker worden met een PIM-systeem - Zo maakt u ERP gemakkelijker met PIM 2016 Perfion / digitaal groeien Bluedesk www.bluedesk.nl www.perfion.com

Nadere informatie

4.3 Handleiding: Hoe gebruik ik Actionbound?

4.3 Handleiding: Hoe gebruik ik Actionbound? 4.3 Handleiding: Hoe gebruik ik Actionbound? Deze handleiding is voor iedereen die gebruik wil maken van de app Actionbound. Wil je graag eens een les geven buiten de vier schoolmuren en heeft uw les nood

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing RiscoCloud. (Alleen te Gebruiken met Risco Lightsys, Agility & ProSys Plus inbraakpanelen.)

Gebruiksaanwijzing RiscoCloud. (Alleen te Gebruiken met Risco Lightsys, Agility & ProSys Plus inbraakpanelen.) Gebruiksaanwijzing RiscoCloud. (Alleen te Gebruiken met Risco Lightsys, Agility & ProSys Plus inbraakpanelen.) Uw Lightsys, Agility & ProSys Plus biedt de mogelijkheid om het systeem aan te sluiten op

Nadere informatie

Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk. Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf. www.dtco.nl

Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk. Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf. www.dtco.nl Oplossingen voor downloaden - innovatief en gebruiksvriendelijk Uitleesapparatuur voor de digitale tachograaf www.dtco.nl Downloadkey II Mobile Card Reader kaartlezer Downloadterminal DLD Short Range and

Nadere informatie

Uw partner in diabeteszorg

Uw partner in diabeteszorg Uw partner in diabeteszorg Uw diabeteshulpmiddelen thuis bezorgd Voor uw diabetes heeft u regelmatig hulpmiddelen nodig, zoals bijvoorbeeld een bloedglucosemeter, teststrips, lancetten en insulinepomptoebehoren.

Nadere informatie

KitWay-Fi. Way-Fi NIEUW BELPANEEL EN MEER FUNCTIES MET WI-FI CONNECTIE WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE.

KitWay-Fi. Way-Fi NIEUW BELPANEEL EN MEER FUNCTIES MET WI-FI CONNECTIE WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE. KitWay-Fi NIEUW BELPANEEL EN MEER FUNCTIES MET WI-FI CONNECTIE Technologie dr. niet gepolariseerd Plug&Play WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE Way-Fi Gratis APP beschikbaar

Nadere informatie

Productvrijgave Servomotor voor kogelkranen in regelbedrijf 2 Nm GSD..

Productvrijgave Servomotor voor kogelkranen in regelbedrijf 2 Nm GSD.. Productlijn Acvatix Productfamilie Servomotor voor kogelkranen Producten GSD.161.9A Algemeen Met de introductie van leiden we onze aandrijvingen voor kogelkranen naar een nieuw niveau dankzij de modernste

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE

LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE LAAT ONS EEN MAKE OVER VAN UW WEBSITE MAKEN EEN SLIMME SNELLE VEILIGE MULTI SCREENWEBSITE BOUWEN DIE PRESTEERT DIE U WEBSITE HOGER PLAATST IN DE GOOGLE ZOEKMACHINES WIJ LEVEREN Complete Website Bouw en

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Beelden Berichten Documenten Vragenlijsten Dagboeken

Nadere informatie

Vehicle Health Check

Vehicle Health Check vehiclehealthcheck.nl 100% 55% 74% 89% 39% 83% Vehicle Health Check Verhoog de efficiëntie van uw voertuigcontroles, maximaliseer de loyaliteit van uw klanten en creëer structuur en inzicht in uw werkplaatsproces.

Nadere informatie

CONTENT STRATEGIE. OnLevel. Mei 2018

CONTENT STRATEGIE. OnLevel. Mei 2018 CONTENT STRATEGIE OnLevel Mei 2018 Ontwikkelen van contentstrategie Content Meten Kanalen Beheren Centraal in het model staat de Contentstrategie: het doel van de organisatie en wat wil je met de content

Nadere informatie

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet,

DIGITALE KRAS & WIN COUPONS. Of je het leuk vindt of niet, DIGITALE KRAS & WIN COUPONS Of je het leuk vindt of niet, de meeste consumenten hebben tegenwoordig een smartphone bij en zijn altijd online. Ze willen op de hoogte blijven van wat er in hun omgeving gebeurt,

Nadere informatie

Brochure. Contactpersoon. Royal Webbers. Frans Halsstraat 2B 3583 BP Utrecht

Brochure. Contactpersoon. Royal Webbers.  Frans Halsstraat 2B 3583 BP Utrecht Brochure Royal Webbers Frans Halsstraat 2B 3583 BP Utrecht info@royalwebbers.com www.royalwebbers.com Contactpersoon Amar Muric 06 247 103 04 muric@royalwebbers.com 2 Over Royal Webbers 3 Al meer dan 150

Nadere informatie

KitWay-Fi. Way-Fi WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE. Technologie. Plug&Play. Do it your Way when you are away!

KitWay-Fi. Way-Fi WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE. Technologie. Plug&Play. Do it your Way when you are away! Kit MET WI-FI CONNECTIE Technologie dr. niet gepolariseerd Plug&Play Do it your Way when you are away! WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE BLIJF VAN OVERAL TER WERELD VERBONDEN

Nadere informatie

EXACT LIVE 2016 ACCOUNTANTS CENTER 2.0. Marcus Schuite, Project Manager Marketing

EXACT LIVE 2016 ACCOUNTANTS CENTER 2.0. Marcus Schuite, Project Manager Marketing EXACT LIVE 2016 ACCOUNTANTS CENTER 2.0 Marcus Schuite, Project Manager Marketing Even voorstellen... Marcus Schuite Project Manager Central Marketing Accountancy & partnerprogramma s Gestart in sales 2

Nadere informatie

KD Montage-/demontage-instructies

KD Montage-/demontage-instructies AUDI: SKODA: VOLKSWAGEN: KD457.48/NL/01-05-2016 KD457.48 Montage-/demontage-instructies A4 (serie 2, 2 FL, cabriolet), A6 (serie 2, 2FL, allroad), A8 Superb Passat MOTOREN 2.5TDi SCHEMA DISTRIBUTIERIEMSET

Nadere informatie

Van beeldscherm tot output

Van beeldscherm tot output Van beeldscherm tot output Uw grafische specialist en partner Grafinex ondersteunt de grafimedia industrie met een breed spectrum aan diensten en producten. Met deskundig advies en oplossingen op maat.

Nadere informatie

EM Buitencamera met hoge resolutie en Infrarood functie

EM Buitencamera met hoge resolutie en Infrarood functie EM6027 - Buitencamera met hoge resolutie en Infrarood functie 2 NEDERLANDS EM6027 - Buitencamera met hoge resolutie en Infrarood functie Waarschuwingen en aandachtspunten Het openen van het product en/of

Nadere informatie

Bonuspuntenprogramma. Online inkopen, bonuspunten verzamelen, kwaliteitsgereedschappen of WNT fanartikelen kosteloos bestellen

Bonuspuntenprogramma. Online inkopen, bonuspunten verzamelen, kwaliteitsgereedschappen of WNT fanartikelen kosteloos bestellen 2018 Bonuspuntenprogramma Online inkopen, bonuspunten verzamelen, kwaliteitsgereedschappen of WNT fanartikelen kosteloos bestellen Bonuspunten nu ook in te wisselen voor WNT fanartikelen! Eenvoudiger gaat

Nadere informatie

Ford of Europe Special Service Tools & Equipment

Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4-6 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Vloeistof stand kachels BINAR-5S BINAR-5S diesel BINAR-5S.24 diesel

Gebruiksaanwijzing Vloeistof stand kachels BINAR-5S BINAR-5S diesel BINAR-5S.24 diesel NL Gebruiksaanwijzing Vloeistof stand kachels BINAR-5S BINAR-5S diesel BINAR-5S.24 diesel 1 Beste klanten, Bedankt voor uw keuze! We hebben alles gedaan om te zorgen dat dit product voldoet aan uw eisen

Nadere informatie

Content Management Systeem (beheer website)

Content Management Systeem (beheer website) Digizon Webmanager DIGIZON WEBMANAGER... 1 CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM (BEHEER WEBSITE)... 1 KORTE UITLEG CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM:... 1 BEHEERSYSTEEM MODULES... 3 AGENDA... 3 FAQ (FREQUENTLY ASKED QUESTIONS)...

Nadere informatie

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

24/7. VLT Drives Service Meer dan verwacht. DrivePro. www.danfoss.be/drives/nl. Stand-by u MAKING MODERN LIVING POSSIBLE MAKING MODERN LIVING POSSIBLE VLT Drives Service Meer dan verwacht 24/7 Stand-by u Buiten de kantooruren, 24u per dag, 7 dagen per week, staan wij telefonisch ter beschikking om op uw vragen te antwoorden

Nadere informatie

Een persoonlijke samenwerking

Een persoonlijke samenwerking Een persoonlijke samenwerking THUIS IN MECHANISATIE Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad in Lelystad richt zich al ruim een halve eeuw op de verkoop van duurzame en innovatieve machines en gereedschappen voor

Nadere informatie

Professionele woningbeveiliging. X-serie Alarm Scan App Gebruikershandleiding

Professionele woningbeveiliging. X-serie Alarm Scan App Gebruikershandleiding Professionele woningbeveiliging X-serie Alarm Scan App Gebruikershandleiding Inhoud 1. Inleiding: X-serie Alarm Scan App in één oogopslag 2. De app starten 3. Uw contactgegevens invoeren in servicerapporten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

CitNOW Factsheet betreffende online service

CitNOW Factsheet betreffende online service CitNOW Factsheet betreffende online Laatst bijgewerkt op: September 2017 www.citnow.com Version Néerlandaise Tenzij anders gespecificeerd, hebben alle termen die in dit feitenblad worden gebruikt de betekenis

Nadere informatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie

Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus. Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Produktinformatie Volgnummersysteem Q-basic plus Indicatieprijs: vanaf Euro 3.500,00 excl. BTW en installatie Alle software en hardware die u bij ons aanschaft is een éénmalige uitgave. Zie Displays werkt

Nadere informatie

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content

print Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! websites games marketing e-newsletters social media content Ontdek de sportviscommunity met meer dan 8 miljoen contactmomenten! Maak kennis met de Vipmedia sportviscommunity. Via dit mediaplatform kunt u uw doelgroep gepassioneerde sport- en wedstrijdvissers direct

Nadere informatie

App4Broker : uw nieuwe app!

App4Broker : uw nieuwe app! App4Broker : uw nieuwe app! Pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1. U GEBRUIKT MYBROKER AL... 3 1.1. APP4BROKER DOWNLOADEN OP UW TABLET... 3 1.2. INSTALLATIE VAN HET CERTIFICAAT... 4 2. U HEEFT NOG NOOIT MET

Nadere informatie

Samen zaken doen. Het wordt gemakkelijker en efficiënter.

Samen zaken doen. Het wordt gemakkelijker en efficiënter. Samen zaken doen. Het wordt gemakkelijker en efficiënter. 2 Gemakkelijker en efficiënter. Wij verbeteren onze service aan u met een modern en eenduidig wereldwijd business management systeem dat ons helpt

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

KD Montage-/demontage-instructies A4 (serie 1 FL, serie 2, serie 2 FL, cabriolet I en II), A6 (serie 2 en 2 FL) Superb

KD Montage-/demontage-instructies A4 (serie 1 FL, serie 2, serie 2 FL, cabriolet I en II), A6 (serie 2 en 2 FL) Superb AUDI: SKODA: VOLKSWAGEN: SEAT: KD457.45 Montage-/demontage-instructies A4 (serie 1 FL, serie 2, serie 2 FL, cabriolet I en II), A6 (serie 2 en 2 FL) Superb Passat V FL Exeo MOTOREN 1.8 i, 1.8 i Turbo,

Nadere informatie

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier!

Wij hebben met veel plezier aan dit boek geschreven en hopen dat we je er verder mee helpen. Heel veel leesplezier! INLEIDING Google AdWords is een zeer krachtig advertentieplatform. Bijna geen enkel ander advertentienetwerk kan tippen aan AdWords. De vele functies maken het mogelijk om je doelgroep heel gericht te

Nadere informatie

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding

Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry. Algemene handleiding Handleiding webshop Bunzl Retail & Industry Algemene handleiding 1 Inhoudsopgave Verkorte handleiding... 3 1. Aanmelding webshop gebruiker via de website van Bunzl... 4 1.1 Wijzigen van uw wachtwoord...

Nadere informatie

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten.

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. Tijd nodig om te beheren 3/5 Het is nodig om uw Instagram profiel regelmatig na te kijken. Wat is Instagram?

Nadere informatie

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS

DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS PRODUCTSHEET DE TOTAALOPLOSSING VOOR VERKOOPTEAMS De Tablet Sales App (TSA) is een totaalplatform voor verkoopteams. Een app voor verkopers dus, die hen ondersteunt met alles wat zij nodig hebben. Het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Storefront Versie: 4.3.1 Gebruikershandleiding Gepubliceerd: 2013-04-24 SWD-20130424144628376 Inhoud... 4 in één oogopslag... 4 Apps, games, muziek en video's zoeken... 4 Items verbergen die zijn bedoeld

Nadere informatie

Inleiding. Schema Achterhoekagenda

Inleiding. Schema Achterhoekagenda Inleiding In deze instructie wordt uitleg gegeven over de functionaliteit van de Achterhoekagenda. De informatie is tevens terug te vinden op de website. Schema Achterhoekagenda. De werking van de Achterhoekagenda

Nadere informatie

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten

mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten mynexuzhealth Toegang tot uw medisch dossier informatie voor patiënten WAT IS NEXUZHEALTH, WAT IS MYNEXUZHEALTH? 3 UW MYNEXUZHEALTH-DOSSIER 4 Afspraken Beelden Berichten Documenten Medicatie Vragenlijsten

Nadere informatie

Garage Deur Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. GDS1300

Garage Deur Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. GDS1300 Garage Deur Sensor Uitbreiding Quickstart Guide Model No. GDS1300 In de doos: 1x Garage Deur Sensor 1x Achterpaneel 1x Batterij (CR123A) Montage Accessoires en Dubbelzijdige Tape Alle Home8 uitbreidingen

Nadere informatie

GA357.09 Montage/demontagerichtlijnen

GA357.09 Montage/demontagerichtlijnen Hulpsystemen GA357.09 Montage/demontagerichtlijnen AUDI: A3 Series 1 (AU34) SEAT: Cordoba III, Ibiza II, Leon I, Toledo Series 2 SKODA: Octavia I, Octavia I FL VOLKSWAGEN: Bora, Caddy II, Golf IV, New

Nadere informatie