FAMILY DAY MICHELIN GROENE GIDS BELGIË Plus beau PARC «Een reis waard» 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAMILY DAY MICHELIN GROENE GIDS BELGIË Plus beau PARC «Een reis waard» 2015"

Transcriptie

1 FAMILY DAY 2017 Plus beau PARC MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2015

2 ORGANISEER UW FAMILY DAY IN PAIRI DAIZA De Jardin des Mondes, Pairi Daiza biedt de bezoekers een onvergetelijke dag in nauw contact met wilde dieren en maakt hen bewust van de schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur. Pairi Daiza huisvest meer dan 5000 dieren van over de hele wereld, vogels, zoogdieren, vissen, reptielen en dit op de site van de oude abdij van Cambron, met zijn eeuwenoude bomen en vele historische gebouwen. In enkele stappen reizen we er van het ene continent naar het andere, in authentieke tuinen met talrijke natuurlijke, culturele en spirituele rijkdommen. Een andere omgeving, een vriendelijke ontvangst, bijzondere receptieruimtes en een professionele begeleiding zullen uw evenement tot een succes maken, dit van 20 tot personen. Pairi Daiza is uitermate geschikt voor de organisatie van een Family Day.

3 DE FAMILY DAY Voor de organisatie van uw Familiedag, stellen wij u graag verschillende programma s voor, en dit voor ieder budget. Wij bieden u verschillende forfaits die de toegang tot Pairi Daiza bevatten, een gepersonaliseerde ontvangst en een maaltijd in een exclusief voor u gereserveerde ruimte.

4 GOED NIEUWS : JULLIE TICKET IS REEDS DE ½ VAN EEN ABONNEMENT WAARD!!!! Jullie genodigden hebben de mogelijkheid om hun dagticket, in een abonnement 2017 om te zetten, voor een spotprijs van : incl. BTW per volwassene (+12jaar) en incl. BTW per kind (3-11jaar). Deze super formule is enkel geldig, op de dag van jullie bezoek!

5 DE FAMILY DAY & BARBECUE MAALTIJD (vanaf 60 deelnemers) DEZE FORMULE BESTAAT UIT De toegang tot Pairi Daiza, Een gepersonaliseerde ontvangst (onthaalstand met hostess), De parking, Een private ruimte voor het nuttigen van de maaltijd in groep, Het middagmaal: barbecue in buffetvorm. PRIJZEN VAN DEZE FORMULE Volwassene (vanaf 12 jaar) : Kind (van 3 tot 11 jaar) : Kind (minder dan 3 jaar) : excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers. UW PROGRAMMA 9u30-11u30 10u00 12u00-14u00 14u30-15u00 15u00-18u00 18u00 Onthaal aan de ingang van Pairi Daiza, aan een eigen welkomstdesk voor uw firma. Overhandigen van de toegangskaarten, polsbandjes, parkeertickets en het grondplan van het park door onze hostessen. Opening van Pairi Daiza en vrij bezoek van de tuinen. Maaltijd in een aparte ruimte van de Oasis, exclusief te uwer beschikking gesteld voor uw genodigden en speciaal in orde gebracht voor deze gelegenheid. Barbecue in buffetvorm, details hieronder. Roofvogeldemonstratie in het amfitheater (niet exclusief voor uw groep). Een goede raad : indien jullie goede plaatsen wensen in het theater dan is het raadzaam om er al te zijn rond 14u15! Het spektakel begint stipt om 14u30! Vrij bezoek van de tuinen van Pairi Daiza. Sluiting van Pairi Daiza. DE BARBECUE-FORMULE Aperitief : Een glaasje sangria of fruitsap bij aankomst van de gasten. De buffet : Warm buffet : Gevogeltebrochettes, kippenboutjes, merguez, gerookt spek, mini boerenworstjes, aardappel in de schil. Salad bar : Geraspte worteltjes, groene salade, tomaten, komkommer, rode biet, witte kool, aardappelsalade, knolselder, rode kool, taboulé. Koude sausen : Mayonnaise, ketchup, vinaigrette. Warme sausen : Provencaalse- of champignonroom-saus. Het dessert : De dranken : Extra s : Brood en boter. Chocolademousse Zelfbediening aan de bar: Witte wijn, rode wijn, rosé, water, Cambron bier, cola, koffie, thee.

6 VLEES EN APERITIEF OPTIES Mousseux / pers Cava / pers Champagne / pers Een lamsbout / pers Een entrecote / pers Een visbrochette / pers De keuze uit drie desserten / pers (chocolademousse, citroentaart, rode vruchten bavarois) DE ANDERE OPTIES VOOR DEZE FORMULE Contacteer ons via het contactformulier :

7 DE FAMILIEDAG & AVONDMAAL IN EEN VAN ONZE RESTAURANTS DEZE FORMULE BESTAAT UIT De toegang tot Pairi Daiza, Een gepersonaliseerde ontvangst (Onthaalstand met hostess), De parking, Het exclusief te uwer beschikking stellen van één van onze restaurants voor de maaltijd van uw groep: De «Temple des Délices», ons Aziatische restaurant (van 100 tot 300 personen) of De «Brasserie de Cambron» (van 50 tot 180 personen) Het avondmaal, van 18u00 tot 20u00 (details hieronder) PRIJZEN VAN DEZE FORMULE TEMPLE DES DÉLICES Volwassene (vanaf 12 jaar) : Kind (van 3 tot 11 jaar) : Kind (minder dan 3 jaar) : excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers. BRASSERIE DE CAMBRON Volwassene (vanaf 12 jaar) : Kind (van 3 tot 11 jaar) : Kind (minder dan 3 jaar) : excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers. UW PROGRAMMA 9u30-11u30 10u00 12u00 14u30-15u00 15u00-18u00 18u00-20u00 20u00 Onthaal aan de ingang van Pairi Daiza, aan een eigen welkomstdesk voor uw firma. Overhandigen van de toegangskaarten, polsbandjes, parkeertickets en het grondplan van het park door onze hostess. Opening en vrij bezoek van de tuinen van Pairi Daiza. Geen georganiseerde maaltijd, mogelijkheid om giftcards aan te bieden aan jullie genodigden. Roofvogeldemonstratie in het amfitheater (niet exclusief voor uw groep). Een goede raad : indien jullie goede plaatsen wensen in het theater dan is het raadzaam om er al te zijn rond 14u15! Het spektakel begint stipt om 14u30! Vrij bezoek van de tuinen van Pairi Daiza. Avondmaal in een van ons twee restaurants (menu hieronder). Sluiting van Pairi Daiza

8 DE MENU S LE TEMPLE DES DÉLICES Een droomlokatie om uw gasten te verwelkomen in onze authenthieke Chinese Tempel, deze lokatie is een juweel van de Chinese architectuur, een echte parel voor het oog. «Le Temple des Délices», ons aziatisch restaurant met meer dan 45 verschillende schotels om te proeven, die met veel zorg voorbereid zijn door onze grote Chinese Chef en zijn team. Vis-vlees liefhebber of vegetariër, hier komt iedereen aan zijn trekken. Het Aziatisch buffet: Buffet van koude en warme voorgerechten met verschillende salades en soepen, Warme buffet : vis, varken, gevogelte en rijst & noedels, Artisanaal roomijs met fruit.: bediening aan tafel, Koffie of thee, Witte- rode wijn, spuit & plat water, soft drink. LA BRASSERIE DE CAMBRON Kom onze historische brouwerij ontdekken, ingericht zoals de vroegere oude abdij, met loges waar vader abt zijn gelovigen toesprak. Een magische wereld, een uniek kader waar u, bij gelegenheid, zelfs de brouwers aan het werk kan zien. Voorgerechten (één keuze voor de volledige groep) Carpaccio van Limousin rund met vinaigrette van het bier van Cambron, schilfers van artisanale abdijkaas. Gepocheerde zalmrug met citruscrème op een bedje van quinoa en koriander. Boterham van artisanaal brood met vers geplukye champignonnen. Hoofdgerechten (één keuze voor de volledige groep) Gekonfijte eend met rode ui en mango compote, frietjes. Gedeglaceerde kwartel met Pineau des Charentes, artisjokken en rood fruit, gratin met eekhoorntjesbrood. Waterzooi van kip met groenten, frietjes. Kalfsvlees, gedeglaceerd met sap van citrusvruchten, seizoensgroenten, frietjes. Desserts (één keuze voor de volledige groep) Duo speculaas en gezouten boter karamel. Coupe wepion (seizoensgebonden: mei, juni & september) Mango genot. Assortiment zoetigheden «Belgische brasserie». Het kindermenu Een jus d orange, Kaaskroket «Cambron», ¼ gebraden kip, appelmoes met frietjes, Kinderijsje met vanilla en chocolade, Soft drink. DE ANDERE OPTIES VOOR DEZE FORMULE Contacteer ons via het contactformulier :

9 DE FAMILY DAY & HET VIERUURTJE OF AFSLUITENDE DRINK: (vanaf 60 deelnemers) DEZE FORMULE BESTAAT UIT De toegang tot Pairi Daiza, Een gepersonaliseerde ontvangst (onthaalstand met hostess), De parking, Het exclusief ter beschikking stellen van een private ruimte op het einde van de dag voor het vieruurtje of de afsluitende drink, Het vieruurtje of de afsluitende drink (zie details hieronder). PRIJZEN VAN DEZE FORMULES Vieruurtje : Volwassene (vanaf 12 jaar) : Kind (van 3 tot 11 jaar) : Kind (minder dan 3 jaar) : excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers. Afsluitende Drink : Volwassene (vanaf 12 jaar) : Kind (van 3 tot 11 jaar) : Kind (minder dan 3 jaar) : excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers. UW PROGRAMMA 9u30-11u30 10u00 12u00 14u30 15u00 16u30-18u00 of 16u45-17u45 18u00 Onthaal aan de ingang van Pairi Daiza, aan een eigen welkomstdesk voor uw firma. Overhandigen van de toegangskaarten, polsbandjes, parkeertickets en het grondplan van het park door onze hostessen. Opening en vrij bezoek van de tuinen van Pairi Daiza. Geen georganiseerde maaltijd, mogelijkheid om giftcards te gebruiken. Roofvogeldemonstratie in het amfitheater (niet exclusief voor uw groep). Een goede raad : indien jullie goede plaatsen wensen in het theater dan is het raadzaam om er al te zijn rond 14u15! Het spektakel begint stipt om 14u30! Vieruurtje in een private ruimte (zie details hieronder) Een afsluitende drink in een private ruimte (zie details hieronder) Sluiting van Pairi Daiza. HET VIERUURTJE Van 16u30 tot 18u00 in een private ruimte: Het mini desserten trio: Zwarte chocolade mousse Citroentaartje Bavarois van rode vruchten Muffins Donuts Cookies Boterkoekjes Keuze uit drie seizoenstaarten geselecteerd door onze pâtissier. (bijv: rijsttaart, fruittaart, brésiliennetaart, gecarameliseerde annanastaart, suikertaart ) Ter plaatse gebakken pannenkoeken met chocolade, witte of bruine suiker, vers fruit, Water- en chocolade-ijsjes Witte, rode en rosé wijn Artisanaal Cambron bier Water, cola en fruitsap Koffie, thé en warme chocolademelk

10 DE AFSLUITENDE DRINK MET TAPAS Van 16u45 tot 17u45 in een private ruimte: Een bar met zelfbediening, «Les Bières de Cambron» gebrouwen in Pairi Daiza, frisdrank, water, koffie, thee, witte wijn, rode wijn & Tapas (olijven, chorizo, kaasblokjes, feta, gekonfijte tomaten, ansjovissen, kroepoek, chips, pindanootjes). DE OPTIES VOOR DEZE FORMULE Contacteer ons via het contactformulier :

11 DE FAMILY DAY ZONDER GEORGANISEERDE MAALTIJD (vanaf 20 deelnemers) PRIJZEN VAN DEZE FORMULE «Vrije» dag: iedereen komt op dezelfde dag naar Pairi Daiza! Uw tickets worden vooraf uitgedeeld, geen gepersonaliseerde ontvangst, geen georganiseerde maaltijd. Volwassene (vanaf 12 jaar) : Kind (van 3 tot 11 jaar) : Kind (minder dan 3 jaar) : Parking : excl. BTW / per pers excl. BTW / per pers. Gratis 5.80 excl. BTW / per voertuig DE OPTIE VOOR DEZE FORMULE Uitdelen van Pairi Daiza Giftcards : Magneetkaarten, geldig in de horecapunten en winkels van Pairi Daiza met elektronische kassa. Bedrag op de kaart BTW inbegrepen : / / / / TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN VERGADERZAAL U kan een vergadering organiseren te Pairi Daiza, in een uniek kader, namelijk een authentieke Chinese tempel! Prijs voor de vergaderzaal: Prijs voor materiaal : 500 excl. BTW. 200 excl. BTW Matériaal : Beamer, Scherm, Geluidsinstallatie. Enkel mogelijk van 10u00 tot 11u30 of van 16u00 tot 17u30. Maximum aantal deelnemers : 95 personen in theater-stijl.

12 ONS CONTACTEREN Wenst u meer informatie over onze evenementen of wenst u ons de organisatie van uw Family Day toe te vertrouwen? Aarzel niet om het ingevuld contactformulier die u op onze website terugvindt ( door te mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk terug contact met u op met een gepersonaliseerd voorstel. Opgelet : Uit veiligheidsoverwegingen is het gebruik van rolschaatsen, fietsen, steppen of andere vervoersmiddelen, met of zonder motor, niet toegestaan binnen het park (op uitzondering van rolstoelen, kinder trolleys en kinderbuggys). Het is verboden om drones binnen en rond het park te gebruiken. Selfie sticks zijn ook verboden. Huisdieren zijn niet toegelaten in de Tuin. Ballen (sportballen, strandballen, ballonen...) zijn verboden in de Tuin. Plus beau PARC MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2015 PAIRI DAIZA S.A. Domaine de Cambron 1 B-7940 Brugelette Belgique TVA: BE (RPM MONS) TÉL. : + 32 (0) FAX : + 32 (0) ADRESSE events@pairidaiza.eu

DAG OP ONTDEKKING. (enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) Plus beau PARC

DAG OP ONTDEKKING.  (enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) Plus beau PARC www.pairidaiza.eu DAG OP ONTDEKKING 2017 (enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties en feestdagen) Plus beau PARC MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2015 ORGANISEER UW DAG OP ONTDEKKING

Nadere informatie

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017

DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2017 DAG OP ONTDEKKING 2018 ORGANISEER UW DAG OP ONTDEKKING IN PAIRI DAIZA De Jardin des Mondes, Pairi Daiza biedt de bezoekers een onvergetelijke

Nadere informatie

FAMILY DAY MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017 FAMILY DAY 2018

FAMILY DAY MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2017 FAMILY DAY 2018 FAMILY DAY 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2017 FAMILY DAY 2018 ORGANISEER UW FAMILY DAY IN PAIRI DAIZA De Jardin des Mondes, Pairi Daiza biedt de bezoekers een onvergetelijke dag in

Nadere informatie

1. De Familiedag & Barbecue maaltijd: (vanaf 60 deelnemers)

1. De Familiedag & Barbecue maaltijd: (vanaf 60 deelnemers) Bienvenue à Klein voorwoord : Pairi Daiza werd gesticht door Eric Domb in 1994 en betekent in het Oudperzisch gesloten tuin. Het is de oudste benaming die onze beschaving ooit aan het paradijs heeft gegeven.

Nadere informatie

25 jaar DTPA 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2018 DAG OP ONTDEKKING. geldig op weekdagen)

25 jaar DTPA 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2018 DAG OP ONTDEKKING. geldig op weekdagen) 25 jaar DTPA 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2018 DAG OP ONTDEKKING (enkel 2019 geldig op weekdagen) ORGANISEER UW DAG OP ONTDEKKING IN PAIRI DAIZA Pairi Daiza werd gesticht door Eric

Nadere informatie

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza

Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Organiseer uw Dag op ontdekking in Pairi Daiza Ontdek onze «Jardin des Mondes» vanuit een ander perspectief en laat uw personeel genieten van een ontspannende en onvergetelijke dag! Sinds verscheidene

Nadere informatie

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties)

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties) Bienvenue à Klein voorwoord : Pairi Daiza werd gesticht door Eric Domb in 1994 en betekent in het Oudperzisch gesloten tuin. Het is de oudste benaming die onze beschaving ooit aan het paradijs heeft gegeven.

Nadere informatie

Ann Pierré Sales Manager

Ann Pierré Sales Manager Geachte Mijnheer..,./ /2019 Hartelijk dank voor uw aanvraag voor jullie Family event in Pairi Daiza te organiseren, uitgeroepen in 2018 tot het mooiste dierenpark van Europa! Ik heb alvast een optie voor

Nadere informatie

25 jaar DTPA 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2018 FAMILY DAY

25 jaar DTPA 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. «Een reis waard» 2018 FAMILY DAY 25 jaar DTPA 2018 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2018 FAMILY DAY 2019 Pairi Daiza werd gesticht door Eric Domb in 1994 en betekent in het Oudperzisch gesloten tuin. Het is de oudste benaming

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw aanvraag voor jullie Family event in Pairi Daiza te organiseren, uitgeroepen in 2018 tot het mooiste dierenpark van Europa!

Hartelijk dank voor uw aanvraag voor jullie Family event in Pairi Daiza te organiseren, uitgeroepen in 2018 tot het mooiste dierenpark van Europa! / /2019 Geachte Mijnheer.., Hartelijk dank voor uw aanvraag voor jullie Family event in Pairi Daiza te organiseren, uitgeroepen in 2018 tot het mooiste dierenpark van Europa! Ik heb alvast een optie voor

Nadere informatie

GROEPSBROCHURE 2016 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. Plus beau PARC. «Een reis waard» 2015 UNIEK IN BELGIË

GROEPSBROCHURE 2016 MICHELIN GROENE GIDS BELGIË. Plus beau PARC. «Een reis waard» 2015 UNIEK IN BELGIË GROEPSBROCHURE 2016 Plus beau PARC MICHELIN GROENE GIDS BELGIË «Een reis waard» 2015 UNIEK IN BELGIË SCHENK UWZELF... De Big Six (olifant, neushoorn, luipaard, nijlpaard, Kaapse buffel en leeuw) wachten

Nadere informatie

Feestruimtes. Onze formules 2018

Feestruimtes. Onze formules 2018 Feestruimtes Eetcafé Hoeve Ter Kerst is dé geknipte locatie voor al jouw feesten! Wij hebben twee ruimtes ter beschikking: De veranda - Volledig aparte ruimte met privé-terras en omheinde speeltuin - Eten

Nadere informatie

Feestruimtes. Onze formules 2019

Feestruimtes. Onze formules 2019 Feestruimtes Eetcafé Hoeve Ter Kerst is dé geknipte locatie voor al jouw feesten! Wij hebben twee ruimtes ter beschikking: De veranda - Volledig aparte ruimte met privé-terras en omheinde speeltuin - Eten

Nadere informatie

Feestruimtes. Onze formules

Feestruimtes. Onze formules Feestruimtes Eetcafé Hoeve Ter Kerst is dé geknipte locatie voor al jouw feesten! Wij hebben twee ruimtes ter beschikking: De veranda - Volledig aparte ruimte met privé-terras en omheinde speeltuin - Eten

Nadere informatie

Feest en Banket 2015 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~

Feest en Banket 2015 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Feest en Banket 2015 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Even vooraf.. Restaurant Poortershuyze streeft niet alleen om een goede reputatie in het restaurant gebeuren, wij verzorgen ook alle feesten

Nadere informatie

FEEST- & VERGADERGIDS

FEEST- & VERGADERGIDS FEEST- & VERGADERGIDS pag. 1 - Prijzen zijn in Euro, per persoon, BTW - inbegrepen Feestgids is enkel van toepassing vanaf 30personen. Lunch Lunch 2-gangen: Voorgerecht van het seizoen Hoofdgerecht naar

Nadere informatie

Voorgerechten. Steengrill. Hangende brochettes

Voorgerechten. Steengrill. Hangende brochettes Voorgerechten Geserveerd met brood Verse soep 3,00 Garnaalkroket 2 stuks 12,50 Kaaskroket 2 stuks 11,50 Carpaccio van rund 12,50 Gerookte zalm 12,50 Steengrill Geserveerd met een slaatje, frietjes of aardappel

Nadere informatie

www.feestzaalhoornaert.be

www.feestzaalhoornaert.be Communiefeest 2013 FEESTZAAL HOORNAERT, KACHTEMSPLEIN 13, 8870 IZEGEM TEL 051/30.17.45 info@feestzaalhoornaert.be Receptie Cava Vinya Pau 15,50 / fles Vin mousseux Veuve Delalande 15,00 / fles Champagne

Nadere informatie

Koffie/thee naar believen met assortiment koffiekoeken 12.00 /p

Koffie/thee naar believen met assortiment koffiekoeken 12.00 /p Ontbijt Koffie/thee naar believen met assortiment koffiekoeken 12.00 /p Uitgebreid ontbijt Ontbijtbuffet met vers fruitsap, assortiment mini broodjes19.00 /p croissants,chocoladekoek, koffiekoek, kaiserbroodjes

Nadere informatie

Catalogus taverne kattenbroek

Catalogus taverne kattenbroek Catalogus taverne kattenbroek 2 Voorwoord Culinaire service Eco & Hygiëne Gerechten Catering voor, tijdens of na uw sportactiviteit? Taverne Kattenbroek biedt mogelijkheden aan voor zowel particulieren

Nadere informatie

Inhoudstafel. Babyborrel. RUBRIEK 1: kies een babyborrelformule uit onze suggestielijst (of contacteer ons voor een babyborrel op maat)

Inhoudstafel. Babyborrel. RUBRIEK 1: kies een babyborrelformule uit onze suggestielijst (of contacteer ons voor een babyborrel op maat) Babyborrel Inhoudstafel RUBRIEK 1: kies een babyborrelformule uit onze suggestielijst (of contacteer ons voor een babyborrel op maat) Formule 1: receptie met hapjes 2 Formule 2: receptie met luxe-broodjes

Nadere informatie

Communie Afspraken:

Communie Afspraken: Communie 2018 Afspraken: Alle communiefeesten dienen definitief gereserveerd te worden door middel van een voorschot van 200 met vermelding van naam en datum. Wij zorgen voor de tafeldecoratie, stoelhoezen,

Nadere informatie

Groepen menu s vanaf 8 personen

Groepen menu s vanaf 8 personen HOTEL DES ARDENNES Groepen menu s vanaf 8 personen Stel zelf Uw menu samen Hotel Restaurant des Ardennes, 33.Haaptstrooss, L 9376 Hoscheid info@hotel des ardennes.lu Tel. 00352 990077 Koude voorgerechten

Nadere informatie

1, per fles OVERNACHTING met standaard ontbijt & lakens inbegrepen per nacht 60 per nacht 31 per nacht 54 per nacht

1, per fles OVERNACHTING met standaard ontbijt & lakens inbegrepen per nacht 60 per nacht 31 per nacht 54 per nacht Koffie / thee Fles water Fles water Fruitsap (Schuim)Wijn Cava Soep vergaderingen vergadering maaltijd per fles (rood/ wit) per fles 1,60 2 4 6 per fles 12 18 2 OVERNACHTING met standaard ontbijt & lakens

Nadere informatie

BUFFETTEN Eventuele extra s

BUFFETTEN Eventuele extra s 1 BUFFETTEN 2018 Koud buffet 20,50 euro Gemengde sla 3 Buffetbroodjes en boter per persoon Gerookte ham met meloen Ham met asperges Kippenboutje Varkensgebraad met fruit Gepocheerde zalm Gerookte zalm

Nadere informatie

Voorgerechten. Koude voorgerechten: Warme voorgerechten:

Voorgerechten. Koude voorgerechten: Warme voorgerechten: Voorgerechten Koude voorgerechten: Pastasalade 3.80 Kipcoctail 4.00 Meloen met gerookte ham 6.00 Tomaat/mozzarella 6.00 Tomaat crevette 6.20 Garnaalcocktail 6.20 Salade met gerookte vis 11.00 Carpaccio

Nadere informatie

Formules voor bedrijven en groepen. De Zwarte Hond. Heikantstraat Kalmthout

Formules voor bedrijven en groepen. De Zwarte Hond. Heikantstraat Kalmthout Formules voor bedrijven en groepen De Zwarte Hond Heikantstraat 169 2920 Kalmthout 1. en contactgegevens 2. Vergaderruimtes 3. Koffietafel 4. Continentaal ontbijt 5. Soep en broodjesbuffet 6. lunch 7.

Nadere informatie

RECEPTIE DEGUSTATIE KOFFIESTOP MIDDAGMAAL BUFFET BBQ-FORMULE WALKING DINNER FEESTMENU ROUWMAALTIJD

RECEPTIE DEGUSTATIE KOFFIESTOP MIDDAGMAAL BUFFET BBQ-FORMULE WALKING DINNER FEESTMENU ROUWMAALTIJD B A N K E T K A A R T ST.JEF oude kaasmakerij Passendale s Graventafelstraat 48 8980 Zonnebeke mail@stjef.be RECEPTIE p3 DEGUSTATIE p4 KOFFIESTOP p5 MIDDAGMAAL p6 BUFFET p7 BBQFORMULE p9 WALKING DINNER

Nadere informatie

Dagelijks open vanaf 11 uur Keuken doorlopend open van 11 uur - 21 uur Onderwijslaan 6 3600 Genk T. 089/24.75.67 F. 089/20.30.84

Dagelijks open vanaf 11 uur Keuken doorlopend open van 11 uur - 21 uur Onderwijslaan 6 3600 Genk T. 089/24.75.67 F. 089/20.30.84 Dagelijks open vanaf 11 uur Keuken doorlopend open van 11 uur - 21 uur Onderwijslaan 6 3600 Genk T. 089/24.75.67 F. 089/20.30.84 info@hetkloostergenk.be www.hetkloostergenk.be BTW 0849.466.216 Tafelen

Nadere informatie

MEETINGS FORUM KIES UW OPSTELLING PERSONEN

MEETINGS FORUM KIES UW OPSTELLING PERSONEN MEETINGS FORUM KIES UW OPSTELLING 15-150 PERSONEN 2019 ONZE CATERINGSERVICE WORDT VOOR U KLAAR GEZET IN ZELFBEDIENING Wij noteren 3 dagen op voorhand uw definitieve bestelling EN het aantal deelnemers

Nadere informatie

Communie Afspraken:

Communie Afspraken: Communie 2018 Afspraken: Alle communiefeesten dienen definitief gereserveerd te worden door middel van een voorschot van 200 met vermelding van naam en datum. Wij zorgen voor de tafeldecoratie, stoelhoezen,

Nadere informatie

Prijslijst 2018 De prijzen of samenstelling kunnen ter alle tijden worden aangepast.

Prijslijst 2018 De prijzen of samenstelling kunnen ter alle tijden worden aangepast. 1 Menu aan tafel geserveerd: Aperitief met hapjes van de chef Voorgerecht Soep Hoofdgerecht Dessert Koffie 3 gangen menu aan: 58 ( Soep Hoofdgerecht Dessert ) Drankarrangement: 3 uren 3 gangen menu aan:

Nadere informatie

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s.

Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. Beste, Welkom op onze huidige menukaart met talrijke gerechten à la carte en suggestiemenu s. U vindt deze hier onderaan. Wij hopen dat deze u mag bevallen en kijken alvast uit om u te mogen verwelkomen.

Nadere informatie

Rokerslounge op verwarmd tuinterras met zicht op de Leie! [al onze prijzen zijn inclusief btw] [Visa, Mastercard en American express vanaf 30,- één

Rokerslounge op verwarmd tuinterras met zicht op de Leie! [al onze prijzen zijn inclusief btw] [Visa, Mastercard en American express vanaf 30,- één Rokerslounge op verwarmd tuinterras met zicht op de Leie! [al onze prijzen zijn inclusief btw] [Visa, Mastercard en American express vanaf 30,- één tafel, één rekening] KORENLEI TWEE ZOMER MENU 64,50 Amuse

Nadere informatie

KERST MENU. Reserveringen: Tel 96 691 97 07 E-mail: restmarjalplaza@marjal.com

KERST MENU. Reserveringen: Tel 96 691 97 07 E-mail: restmarjalplaza@marjal.com KERST MENU Reserveringen: Tel 96 691 97 07 E-mail: restmarjalplaza@marjal.com KERST MENU APERITIEF VAN DE CHEF KERST GEDEELDE VOORGERECHTJES Zalm carpaccio met tomaat jam en vinaigrette van bieslook en

Nadere informatie

Incl. aangepaste wijnen,waters,frisdranken,lichte en zware bieren tot aan het dessert Met soep, hoofdgerecht en koffie wordt extra rondgegaan.

Incl. aangepaste wijnen,waters,frisdranken,lichte en zware bieren tot aan het dessert Met soep, hoofdgerecht en koffie wordt extra rondgegaan. Communie formules Hieronder vindt u enkele mogelijkheden ( en uitbreidingen), als er vragen zijn laat ons dan gerust een bericht via info@tybeert.be, dan bekijken wij uw aanvraag. De groentegarnituren

Nadere informatie

Catering. Your service

Catering. Your service Catering Your service Uw partner voor een geslaagd feest Feesten voor kleine of middelgrote groepen : p 2 tot 5 Events of opbrengstfeesten voor clubs, scholen of verenigingen : p 6 De tentoongestelde prijzen

Nadere informatie

Fingerfood (verkrijgbaar van 11.00-17.00 en van 21.00-22.00) Snacks (Verkrijgbaar tot 17.00) Soepen

Fingerfood (verkrijgbaar van 11.00-17.00 en van 21.00-22.00) Snacks (Verkrijgbaar tot 17.00) Soepen Fingerfood (verkrijgbaar van 11.00-17.00 en van 21.00-22.00) Portie Kaas 5,00 Portie Salami 5,00 Portie Olijven 5,00 Portie koud gemengd 10,00 Bitterballen (10st) 6,00 Miniloempia's (10st) 7,00 Calamares

Nadere informatie

Informatie. Arrangementen

Informatie. Arrangementen Informatie Arrangementen Zomaar een Borrel Zomaar een borrel in een van onze zalen, bars, terras of brasserie! Gezellig zomaar borrelen met collega s of relaties? Makkelijk en snel te regelen voor grote

Nadere informatie

Communie / Lentefeest 2016

Communie / Lentefeest 2016 Communie / Lentefeest 2016 Welkom bij Domaine de Jaurieu! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de organisatie van communie- of lentefeesten. Ons schitterend domein bestaat uit een restaurant, een bistro,

Nadere informatie

Communie De prijzen van de menu's zijn steeds all in. (aperitief / receptie aangepaste wijnen, waters, gewone frisdranken, cristal en koffie)

Communie De prijzen van de menu's zijn steeds all in. (aperitief / receptie aangepaste wijnen, waters, gewone frisdranken, cristal en koffie) Communie 2019 Alle communiefeesten dienen definitief gereserveerd te worden door middel van een voorschot van 200 met vermelding van naam en datum. Wij zorgen voor de tafeldecoratie, stoelhoezen, tafelrokken,

Nadere informatie

BESTELFORMULIER TOTAAL: SPECIALE WENSEN OF OPMERKINGEN:

BESTELFORMULIER TOTAAL: SPECIALE WENSEN OF OPMERKINGEN: BESTELFORMULIER NAAM. TELEFOONNUMMER.. DATUM EN UUR VAN AFHALING:.. NAAM VAN UW GEKOZEN GERECHT aantal personen prijs pp totaal prijs TOTAAL: SPECIALE WENSEN OF OPMERKINGEN: GRATIS FLESSEN CAVA (bubbelactie)

Nadere informatie

Papillot Catering. Offerte boek Papillot Catering Service. 1. Basic. Beste klanten, graag stellen wij u ons offerte boek voor.

Papillot Catering. Offerte boek Papillot Catering Service. 1. Basic. Beste klanten, graag stellen wij u ons offerte boek voor. Offerte boek Papillot Catering Service. Papillot Catering KANTOOR Bosstraat 42 2640 Mortsel Phone +32496500803 +32476517194 BTW BE 0474.000.396 EMAIL info@papillot.be WEB www.papillot.be Beste klanten,

Nadere informatie

#PERSONEELSFEEST "Prullenbosplezier, de sleutel tot succes"

#PERSONEELSFEEST Prullenbosplezier, de sleutel tot succes Op een idyllische plek in Wetteren met aandacht voor de natuur, sfeer en creativiteit is het Prullenbos jouw hotspot voor ont-spanning met gezin, familie, vrienden of collega s waar het zowel in de zomer

Nadere informatie

Eric De Koekelaere Ommegangstraat 3 9660 Brakel

Eric De Koekelaere Ommegangstraat 3 9660 Brakel Eric De Koekelaere Ommegangstraat 3 9660 Brakel Tel 055 42 39 21 Fax 055 42 55 92 e-mail dekoekelaere.eric@belgacom.net Open Dinsdag tot en met vrijdag 8 u tot 12.30u - 13.30 u tot 18.30 u zaterdag 8 u

Nadere informatie

Voorstellen buffet

Voorstellen buffet Oud-Dorpsstraat 38 2990 Loenhout Tel. 03 669 77 79 www.schalienhuis.be info@schalienhuis.be Voorstellen buffet - 2016 Voor groepen vanaf 20 personen Drank Dranken à la carte Alle bestelde dranken worden

Nadere informatie

TOERISME VOOR ALLEN BANKETTEN. Tarieven geldig tot 31/12/2015

TOERISME VOOR ALLEN BANKETTEN. Tarieven geldig tot 31/12/2015 Dennenheuvel TOERISME VOOR ALLEN BANKETTEN D U R B U Y Tarieven geldig tot 31/12/2015 Geachte, We danken u van harte voor uw interesse in ons domein! Met het oog op de voorbereiding van uw evenement en

Nadere informatie

COMMUNIE & LENTEFEESTEN

COMMUNIE & LENTEFEESTEN COMMUNIE & LENTEFEESTEN Hombroekstraat 19A 3730 Hoeselt BTW BE 0597.340.494 0498 / 65 75 17 (Maverick) 0473 / 35 16 91 (Patrick) Aanbod Communie & Lentefeesten Hapjes 2 Koud buffet 1 ( vanaf 15 personen

Nadere informatie

Voorstellen brunch

Voorstellen brunch Oud-Dorpsstraat 38 2990 Loenhout Tel. 03 669 77 79 www.schalienhuis.be info@schalienhuis.be Voorstellen brunch - 2014 Voor groepen vanaf 20 personen 1 Brunch in t Schaliënhuis - Voor groepen vanaf 15 personen

Nadere informatie

Coca Cola... 2.00. Coca Cola Light... 2.00. Coca Cola Zero... 2.00. Sprite... 2.00. Fanta... 2.00. Tonic... 2.00. Gini... 2.00. Looza Ace... 2.

Coca Cola... 2.00. Coca Cola Light... 2.00. Coca Cola Zero... 2.00. Sprite... 2.00. Fanta... 2.00. Tonic... 2.00. Gini... 2.00. Looza Ace... 2. Frisdranken Coca Cola... 2.00 Coca Cola Light... 2.00 Coca Cola Zero... 2.00 Sprite... 2.00 Fanta... 2.00 Tonic... 2.00 Gini... 2.00 Looza Ace... 2.00 Looza Appel... 2.00 Looza Orange... 2.00 Looza Pompelmoes...

Nadere informatie

Herberg, Brasserie de Bongerd

Herberg, Brasserie de Bongerd Herberg, Brasserie de Bongerd U kunt bij ons terecht voor o.a. Overnachtingen Ontbijt, brunch, lunch, diner, Diversen Work shops Feesten en partijen, vergaderingen Of gewoon voor een lekker kopje koffie

Nadere informatie

Communiemenu 1: Glas Kirr of fruitsap + bijschenk vergezeld van 4 hapjes: 2 warme en 2 koude hapjes

Communiemenu 1: Glas Kirr of fruitsap + bijschenk vergezeld van 4 hapjes: 2 warme en 2 koude hapjes 1 Communiemenu 1: Glas Kirr of fruitsap + bijschenk vergezeld van 4 hapjes: 2 warme en 2 koude hapjes Aspergeroomsoep met fijne kruiden Zeebrugs triootje met huisgemaakt 5 wegen sausje Varkenshaasje gewikkeld

Nadere informatie

Communie / Lentefeest 2017

Communie / Lentefeest 2017 Communie / Lentefeest 2017 Welkom bij Domaine de Jaurieu! Bij ons bent u aan het juiste adres voor de organisatie van communie- of lentefeesten. Ons schitterend domein bestaat uit een restaurant, een bistro,

Nadere informatie

Feestbrochure. Veldonkstraat 261a, 3128 Baal. Tel. 016/

Feestbrochure. Veldonkstraat 261a, 3128 Baal. Tel. 016/ Feestbrochure 2018 Veldonkstraat 261a, 3128 Baal Tel. 016/53.12.26 - www.parkheide.be Algemene Toelichting Prijzen De prijzen van deze brochure vervangen alle vorige uitgaven en blijven geldig tot 31/12/2018

Nadere informatie

Lamsmerguez 100 gr. 2.95

Lamsmerguez 100 gr. 2.95 Barbecue formule 2018. vanaf minstens 50 Volwassenen. De courante soorten Varkensbrochet 100 gr. 4.30 Kippenbrochet 100 gr. 4.30 Kalkoenbrochet 100 gr. 4.30 Rundsbrochet 100 gr. 5.25 Braadworst 100 gr.

Nadere informatie

Uw Perfecte feestlocatie

Uw Perfecte feestlocatie Uw Perfecte feestlocatie bij Sunparks Oostduinkerke aan Zee Het verjaardagsfeestje Om uw kind op deze belangrijke dag echt in het middelpunt te zetten, organiseren wij voor u een feest dat hij of zij nooit

Nadere informatie

Oud-Dorpsstraat Loenhout Tel Menuvoorstellen 2017 Voor groepen vanaf 15 personen

Oud-Dorpsstraat Loenhout Tel Menuvoorstellen 2017 Voor groepen vanaf 15 personen Oud-Dorpsstraat 38 2990 Loenhout Tel. 03 669 77 79 www.schalienhuis.be info@schalienhuis.be Menuvoorstellen 2017 Voor groepen vanaf 15 personen Drank Dranken à la carte Alle bestelde dranken worden aan

Nadere informatie

ONZE BUFFETTEN IN AFHALING

ONZE BUFFETTEN IN AFHALING ONZE BUFFETTEN IN AFHALING De koude buffetten (vanaf 12 personen) Koud Buffet Klassiek : 19,95 Zalm in Belle-vue Perziken met tonijn Duo van haring Cocktail van roze garnalen Ronde van salami Pastasalade

Nadere informatie

(vanaf 5 pers.) (vanaf 3 pers.)

(vanaf 5 pers.) (vanaf 3 pers.) Koude aperitiefbegeleiders Borrelhapje met meloen & ham Borrelhapje met kip Borrelhapje met tomaat mozzarella Borrelhapje met garnalen Soepen 1,60/st. 1,00/st. 1,00/st. 1,70/st. 1,70/st. 4,60/p. Koude

Nadere informatie

Incl. aangepaste wijnen,waters,frisdranken,lichte en zware bieren tot aan het dessert Met soep, hoofdgerecht en koffie wordt extra rondgegaan.

Incl. aangepaste wijnen,waters,frisdranken,lichte en zware bieren tot aan het dessert Met soep, hoofdgerecht en koffie wordt extra rondgegaan. Jubileum en pensioenfeesten Hieronder vindt u enkele mogelijkheden ( en uitbreidingen), als er vragen zijn laat ons dan gerust een bericht via info@tybeert.be, dan bekijken wij uw aanvraag. De groentegarnituren

Nadere informatie

events A B_ BU 2 KA

events A B_ BU 2 KA 2 VELO fotografie welkom In de landelijke gemeente Olmen, deelgemeente van Balen, vind je de Olmense Zoo. Met feestzaal Karibu bieden wij jou een locatie in een groen kader om een zakelijke of feestelijke

Nadere informatie

RESTAURANT - BRASSERIE

RESTAURANT - BRASSERIE RESTAURANT - BRASSERIE RESTAURANT - BRASSERIE WELKOM Wij heten u hartelijk welkom in Tolhuis-Veer. Als u voor zakelijke of familiale aangelegenheden met wat meer bent, kunt u gebruik maken van onze feestzaal

Nadere informatie

Kerst en Oudjaar 2015-2016

Kerst en Oudjaar 2015-2016 Kerst en Oudjaar 2015-2016 0474/102523 1 Beste klant, Om jullie ook met de feestdagen dagverse en huisbereide producten te kunnen blijven serveren, worden de keuzemogelijkheden tijdens deze periode wat

Nadere informatie

Feesten in Dommelzicht

Feesten in Dommelzicht Feesten in biedt de mogelijkheid tot de complete organisatie van feesten, bruiloften en partijen. In overleg kan alles geregeld worden. De feestruimte biedt plek aan maximaal 150 gasten. Op zaterdagavond

Nadere informatie

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015

Catering formules. Sportkaffee Peerdsbos. Sporthoreca bvba. Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Catering formules Sportkaffee Peerdsbos Sporthoreca bvba Prijzen inclusief de respectievelijke btw tarieven en geldig vanaf 01/09/2015 Meer informatie? mail naar sporthoreca@icloid.com info@sporthoreca.be

Nadere informatie

Restaurant Lands End Vossemeerdijk 25 8253 LK Ketelhaven Gem. Dronten

Restaurant Lands End Vossemeerdijk 25 8253 LK Ketelhaven Gem. Dronten Restaurant Lands End Vossemeerdijk 25 8253 LK Ketelhaven Gem. Dronten Buffet arrangement: (4,5 uur) Ontvangst met koffie of thee met Hollandse petit four Nootjes en zoute stengels op de tafels en statafels

Nadere informatie

Buffetvoorstellen. (vanaf 40 personen)

Buffetvoorstellen. (vanaf 40 personen) Buffetvoorstellen (vanaf 40 personen) Vindt u een feest met bediening aan tafel te formeel of te stijf? Kiest u liever zelf wat er allemaal op uw bord terecht komt en hoeveel? Dan zijn de buffetvoorstellen

Nadere informatie

pag. 1 - Prijzen zijn in Euro en per persoon. Vanaf het moment uw cateringbudget hoger ligt dan 990 vervalt de zaalhuur integraal.

pag. 1 - Prijzen zijn in Euro en per persoon. Vanaf het moment uw cateringbudget hoger ligt dan 990 vervalt de zaalhuur integraal. pag. 1 - Prijzen zijn in Euro en per persoon. Vanaf het moment uw cateringbudget hoger ligt dan 990 vervalt de zaalhuur integraal. Lunch Lunch 2-gangen: Voorgerecht van het seizoen Hoofdgerecht naar keuze:

Nadere informatie

Feestbrochure In de Wandeling Peggerstraat Halle-Zoersel Tel.: Fax.:

Feestbrochure In de Wandeling Peggerstraat Halle-Zoersel Tel.: Fax.: Feestbrochure 2015 In de Wandeling Peggerstraat 58-2980 Halle-Zoersel Tel.: 03 383 13 72 - Fax.: 03 385 10 77 E-mail: indewandeling@skynet.be Uw reservatie per mail is geldig als u van ons een leesbevestiging

Nadere informatie

MENUVOORSTELLEN VOOR GROEPEN EN FEESTJES

MENUVOORSTELLEN VOOR GROEPEN EN FEESTJES MENUVOORSTELLEN VOOR GROEPEN EN FEESTJES Een gezellig en sfeervol kader, een paradijs voor de kinderen, lekker eten, spelen en samen zijn! De veranda en voute kan u reserveren voor allerhande gelegenheden:

Nadere informatie

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS

FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS FORMULES RECEPTIES, FEESTEN EN EVENTS Ben je op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel, een familiefeest of groepsevent voor jouw vereniging? Kids Adventure biedt naast speelplezier voor de

Nadere informatie

K o f f i e t a f e l s 0

K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 0 K o f f i e t a f e l s 1 Corsendonk De Linde Je bent erop uit! Corsendonk De Linde is gelegen in het groene Retie. Met haar ruime zalen, speeltuin, minigolf en tennisveld, palend

Nadere informatie

Catering Feestverzorging M T Antwerpen

Catering Feestverzorging M T Antwerpen Antwerpen, 2017 Verzorgen van standingvolle koffietafel of uitvaartmaaltijd volgens uw wens. Dit kan in onze zaal (tot 30 personen en zonder supplement), bij u thuis of in een zaal naar keuze. Wij werken

Nadere informatie

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven.

Adres: Ons adres is Halvemaanstraat 30, 5651 BP te Eindhoven. Het vergader- en dinerhuisje van Piet Hein Eek is gelegen op het perron achter het restaurant. Deze ruimte is te huur voor een vergadering of een gezellig privé dinertje. Info facts: De huur voor het vergader-

Nadere informatie

PRIVATE DINING. (8 55 personen) 3 GANGEN 4 GANGEN 7 GANGEN BUFFET WALKING DINER

PRIVATE DINING. (8 55 personen) 3 GANGEN 4 GANGEN 7 GANGEN BUFFET WALKING DINER PRIVATE DINING (8 55 personen) 3 GANGEN 4 GANGEN 7 GANGEN BUFFET WALKING DINER MENU 3 OF 4 GANGEN EASY 33 / 39 Zijn jullie met meer dan 20 personen? Dan horen we graag minimaal 3 dagen voorafgaand aan

Nadere informatie

GRILL- STEENGRILL - FONDUE

GRILL- STEENGRILL - FONDUE GRILL- STEENGRILL - FONDUE MENU RESTAURANT DE GROOTE HOEF Voorgerechten & soepen Gevulde aardappelen Vis- & vleesgerechten Fondue Steengrill Desserts Menu s Afhaalgerechten VOORGERECHTEN - SOEPEN - HOEVEAARDAPPELEN

Nadere informatie

Portie kaas... 5,50 Portie salami... 5,50

Portie kaas... 5,50 Portie salami... 5,50 Fingerfood Portie kaas... 5,50 Portie salami... 5,50 Portie olijven... 5,00 Portie koud gemengd... 11,00 Bitterballen (10st)... 6,50 Miniloempia s (10st)... Portie warm gemengd (18st)... 11,00 Snacks (Verkrijgbaar

Nadere informatie

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00 FEESTFORMULES Harbour s Kitchen biedt verschillende formules aan om allerlei soorten evenementen en feesten te organiseren. Voor elk wat wils! De formules zijn mogelijk vanaf 10 personen en reservatie

Nadere informatie

0491/

0491/ Traiteur Cooking@Location Uw feest is onze zorg! 0491/23.25.11 www.cookingatlocation.be Traiteur Cooking@Location Traiteur Cooking@Location verzorgt zowel grote als kleine feesten, of het nu gaat om een

Nadere informatie

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27

An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 An Van Bedts Kok Traiteur Vonckstraat 54 2270 Herenthout an.vanbedts@skynet.be www.anvanbedts.be Tel: 014/ 51.76.27 Koude Buffetten 2015 In deze menuboek geven we verschillende mogelijkheden voor koude

Nadere informatie

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen

ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen ZALEN IN DE MEERPAAL Passend voor iedereen In kunt u terecht van 2 tot 2.000 personen. U kunt bijvoorbeeld meerdere zalen gebruiken om verschillende presentaties tegelijkertijd te tonen aan bezoekers.

Nadere informatie

Supplement Cava aan 28 per aangebroken fles. Supplement Pommery Champagne aan 65 per aangebroken fles. Formule inclusief 2 hapjes (keuze van de chef)

Supplement Cava aan 28 per aangebroken fles. Supplement Pommery Champagne aan 65 per aangebroken fles. Formule inclusief 2 hapjes (keuze van de chef) All-in Buffet 47,50 p.p. Ontvangst met witte wijn, rode wijn, tapbieren (Blonde leffe, leffe bruin, stella), jus d orange, Sangria wit en rood (seizoen), frisdranken (cola, cola light, cola zero, ice tea,

Nadere informatie

Communie- en Lentefeest arrangement 2019

Communie- en Lentefeest arrangement 2019 Communie- en Lentefeest arrangement 2019 Reserveer nu je coolste feestje! Ontdek de perfecte locatie voor uw communie- of lentefeest! Beleef uw communie- of lentefeest op Sunparks Kempense Meren. Om uw

Nadere informatie

VIP HOSPITALITY ZATERDAG 7 MEI 2016

VIP HOSPITALITY ZATERDAG 7 MEI 2016 VIP HOSPITALITY ZATERDAG 7 MEI 2016 Op Zaterdag 7 mei 2016 is de Porsche GT3 Cup Challenge te gast bij het World Endurance Championship op het magische circuit van Francorchamps. Elke autofanaat weet dat

Nadere informatie

Rondleidingen Ghelamco Arena

Rondleidingen Ghelamco Arena Rondleidingen Ghelamco Arena Algemene informatie - Rondleidingen worden steeds gecombineerd met catering in Buffalo Bistro. - Rondleidingen worden georganiseerd op maandag, dinsdag en woensdag, en onder

Nadere informatie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Catering Services. Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie Catering Services Congrescentrum Elektrum Klingelbeekseweg 45, 6812 DE Arnhem Postbus 9035, 6800 ET Arnhem Telefoonnummer: 026-3562601 Menulijst: Dranken Lunches Buffets warm/koud Nagerechten Diner suggestie

Nadere informatie

BP CATERING & EVENTS VOOR EEN FEESTELIJK KERST- OF NIEUWJAARSMENU. *Eindejaarsfolder

BP CATERING & EVENTS VOOR EEN FEESTELIJK KERST- OF NIEUWJAARSMENU. *Eindejaarsfolder BP CATERING & EVENTS VOOR EEN FEESTELIJK KERST- OF NIEUWJAARSMENU *Eindejaarsfolder 2014 *Verrassingsbroden BELEGDE MINI-SANDWICHES met garnituur 0.95 / st. BELEGDE MINI-BROODJES malse broodjes wit en

Nadere informatie

Hartelijk dank voor uw interesse.

Hartelijk dank voor uw interesse. Hartelijk dank voor uw interesse. Hierbij bieden wij een overzicht aan van de verschillende mogelijkheden op het gebied van onze feestelijke arrangementen. Moest dit niet volledig voldoen aan uw wensen,

Nadere informatie

Groepenkaart Restaurant Cnossen

Groepenkaart Restaurant Cnossen Groepenkaart Restaurant Cnossen INHOUD: Keuzemenu Zulther buffet Zulther de luxe buffet Borrelhapjes Zulther lunchbuffet Restaurant Cnossen Leekstermeer Meerweg 13 9312 TC Nietap Tel: 0594-512073 info@cnossenleekstermeer.nl

Nadere informatie

Tzatziki 4,50. Onze beroemde zelfgemaakte Griekse dip van yoghurt, komkommer en verse kruiden Feta 4,00

Tzatziki 4,50. Onze beroemde zelfgemaakte Griekse dip van yoghurt, komkommer en verse kruiden Feta 4,00 Griekse lekkernijen Tzatziki 4,50 Onze beroemde zelfgemaakte Griekse dip van yoghurt, komkommer en verse kruiden Feta 4,00 Traditionele Griekse fetakaas Olijven en Pepperoni 4,00 Griekse Kalamata olijven

Nadere informatie

Restaurant Faculty Club

Restaurant Faculty Club Restaurant Faculty Club (Lunch)buffetten, recepties Lunch: 1. Minibroodjes lunch FC á 17,50 pp Soep uitgeserveerd luxe belegde mini broodjes warme snack - fruit - rauwkost salade - yoghurt melk, karnemelk

Nadere informatie

SAlADES Salade 08, knapperige salade met gebakken kip en groente... 11,50

SAlADES Salade 08, knapperige salade met gebakken kip en groente... 11,50 Voorgerechten Mandje brood, met aioli en kruidenboter... 4,50 Gebakken gamba s, met tomatensalsa en knoflook... 9,50 Rundercarpaccio, met oude kaas en balsamico dressing... 9,50 Rauwe ham, met meloen...

Nadere informatie

GOLFCLINIC AGS TOON JE TALENT! 25 YEARS AGS GOLFSCHOOL INFO GOLFINITIATIE

GOLFCLINIC AGS TOON JE TALENT! 25 YEARS AGS GOLFSCHOOL INFO GOLFINITIATIE 25 YEARS AGS GOLFSCHOOL INFO GOLFINITIATIE TOON JE TALENT! GOLFCLINIC AGS EEN UNIEKE GOLF INTRODUCTIE VOOR 25JAAR AGS VOOR KLEINE GROEPEN, GROTE GROEPEN EN BEDRIJVEN EEN AANTREKKELIJKE SPORT VOOR ALLE

Nadere informatie

0485/ / BE BE Prijslijst

0485/ / BE BE Prijslijst Geert Jaques Sven Meirson 0485/41.03.85 0478/59.01.32 geert.jaques1@telenet.be sven.meirson@gmail.com BE 0849.843.922 BE 0655.899.845 Prijslijst APERITIEFHAPJES OP DE BARBEQUE 1) croque monsieur 1,50 p.p.

Nadere informatie

Feesten in Dommelzicht

Feesten in Dommelzicht Feesten in biedt de mogelijkheid tot de complete organisatie van feesten, bruiloften en partijen. In overleg kan alles geregeld worden. De feestruimte biedt plek aan maximaal 150 gasten. Op zaterdagavond

Nadere informatie

Voor advies en reservaties neem contact op met Blandine of Sonia +32(0)82/

Voor advies en reservaties neem contact op met Blandine of Sonia +32(0)82/ Voor advies en reservaties neem contact op met Blandine of Sonia +32(0)82/22.28.70 info@dinant-tourisme.be COMBI-TICKETS met maaltijd aan boord van een boot 1 MAALTIJD EN RONDVAART : Maaltijd (aan de kade)

Nadere informatie

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten.

Buffetten algemeen. De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Buffetten algemeen De Zeemeeuw biedt u een tal van mogelijkheden voor buffetten. Gezelschappen tot 30 personen kunnen een keuze maken uit de à la carte kaart. Voor grotere gezelschappen adviseren wij te

Nadere informatie

De Canadees Groepstarieven

De Canadees Groepstarieven De Canadees Groepstarieven Ontbijten (vanaf 20 betalende pers. tem 200pers., vanaf 9.30u) Trio van mini ontbijtkoekjes + koffie /thee naar believen (croissant met confituur, ronde suisse, chocoladekoek)

Nadere informatie

Voorgerechten. Hoofdgerechten

Voorgerechten. Hoofdgerechten Menuvoorstel 21,50 per persoon Soep naar keuze, tomatensoep, runderbouillon of mosterdsoep Etagères gevuld met; Luxe belegde broodjes Diverse sandwiches Hartige quiche Dessert Petit grand dessert, een

Nadere informatie

Eten & Drinken. Informatie

Eten & Drinken. Informatie Eten & Drinken Informatie Werkdag >Pakket samenstellen >Deals Avond >Borrelen >Dineren >Drank One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well. Virginia Woolf Pakket samenstellen

Nadere informatie