Dit examenreglement beoogt de werving en selectie van een IWT-advsieur Telecom met de aanleg van een reservelijst van geslaagden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit examenreglement beoogt de werving en selectie van een IWT-advsieur Telecom met de aanleg van een reservelijst van geslaagden."

Transcriptie

1 EXAMENREGLEMENT (onder voorbehoud van goedkeuring door Jobpunt Vlaanderen) Selectieprocedure voor de contractuele werving en op termijn mogelijks statutaire benoeming van IWT adviseur Bedrijfsfinanciën en - organisatie / economisch-financiële studies 0. Ter situering Dit examenreglement beoogt de werving en selectie van een IWT-advsieur Telecom met de aanleg van een reservelijst van geslaagden. De selectieprocedure is gesteund op volgende competentiematrix van IWT-adviseur IWT-ADVISEUR Zelfstandig werken Zich kunnen organiseren Werken in teamverband Netwerken Ondernemend en constructief zijn Zin voor analyse Zin voor synthese Kritische en praktische ingesteldheid Communicatievaardig en luisterbereid zijn en blijven (Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven) Inhoudelijke Expertise Motivatie De uitvoering wordt via Jobpunt Vlaanderen verzorgd door Hudson. 1. IWT Het IWT -Agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie- is een Vlaamse overheidsinstelling en het aansprekingspunt in Vlaanderen voor de ondersteuning van innovatieprojecten en innovatie-initiatieven. 2. De functiebeschrijving Als IWT-adviseur draagt u vanuit uw experise en ervaring bij tot de diverse taken van het IWT. Dat betekent adviseren van bedrijven en andere actoren in het innovatielandschap, evalueren van steunaanvragen van dezelfde actoren en opvolgen van projecten en bijdragen tot de initiatieven van de Vlaamse overheid op het vlak van innovatie. Uw opdrachten van een IWT-adviseur zijn dus zeer verschillend en evolueren in de tijd. Het is belangrijk dat u met deze complexiteit kan omgaan, ook onder tijdsdruk.

2 Dit kan alleen als u de evolutie en trendontwikkelingen van uw vakgebied(en) blijft volgen, en kennis en expertise niet alleen actueel houdt, maar ze ook uitbreidt in de breedte van het werkterrein van het IWT (ondernemen, overheidsbeleid inzake innovatie, internationaal), zodat ze altijd relevant blijven. Verder dient u te functioneren binnen de complexe externe omgeving waarin het IWT werkt. Als IWT-adviseur heeft u regelmatig contact met personaliteiten uit bedrijven, en organisaties actief op het terrein van O&O en innovatie, zowel op Vlaams als op internationaal niveau. In dergelijke gevallen kan u ook het IWT vertegenwoordigen in dergelijke netwerken. U moet het IWT constructief en legitiem vertegenwoordigen in die omstandigheden. Specifiek voor de huidige functie zullen uw opdrachten zich bevinden op het vlak van het evalueren van bedrijven en hun mogelijkheden om innovaties te realiseren, in het bijzonder vanuit bedrijforganisatorische en financiële invalshoek. Daarnaast zal u ook ingezet worden voor studie-opdrachten op het vlak van ruimere economische aspecten. 3. Tewerkstelling De tewerkstelling gebeurt bij arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur en een proeftijd van zes maanden; ze kan omgezet worden in een statutaire tewerkstelling zonder dat hierop een termijn kan worden geplaatst, omdat de uitbreiding van het statutiair kader bijkomende middelen vereist. 4. Verloning en andere financiële aspecten De verloning gebeurt in schaal A201 of, indien minimum 9 jaar nuttige anciënniteit, A221. Bij wijze van indicatie met 5 jaar nuttige ervaring verdient u maandelijks bruto 3.943,83 (schaal A201) en bij 10 jaar nuttige ervaring 5421,06 (schaal A221). Het IWT erkent naast anciënniteit verworven in de ruimere overheid, ook de vorige relevante ervaring verworven in de prive sector met een maximum van 15 jaar. Nadere informatie over deze verloning vindt u in bijgaand document "Overzicht van de loon- en arbeidsvoorwaarden". 5. Bijkomende informatie U kan over elk aspect van deze kennisgeving altijd bijkomend telefonisch terecht bij Michel Vandermeulen, Directeur Personeelsdienst (tel. 02/ ), per fax (02/ ) of ook nog per (aanwervingen@iwt.be). Daarenboven organiseert het IWT een meet en greet voor alle geïnteresseerden, waar alle aspecten in verband met deze functie, de verwachtingen van het IWT, de procedure en alle aspecten van arbeidsvoorwaarden zullen worden toegelicht door de directie en een personeelslid met dezelfde functie. Deze Meet en greet gaat door op zaterdag 13 maart 2010 tussen 10 en 12 uur in het IWT, Bisschoffsheimlaan 25, 1000 Brussel.

3 6. Toelatingsvoorwaarden - een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking - de burgerlijke en politieke rechten genieten - voor de mannelijke kandidaten aan de dienstplichtwetten voldaan hebben - de medische geschiktheid bezitten die vereist is voor de uit te oefenen functie De kandidaten dienen aan deze voorwaarden te voldoen op de uiterste inschrijvingsdatum (21 maart 2010). 7. Aanwervingsprocedure De procedure bestaat uit drie onderdelen: de ontvankelijkheidsbeoordeling van de kandidatuur, het screeninggedeelte (zie 9 hierna) en een specifiek gedeelte (zie 10 hierna). In het screeninggedeelte worden de kandidaten gescreend op de mate waarin ze beantwoorden aan de generieke competenties voor een IWT-adviseur door een selectiebureau en geschikt of niet-geschikt verklaard. Deze uitslag van dit gedeelte blijft onbeperkt voor de toekomst. In het specifiek gedeelte worden de geslaagden voor het generiek gedeelte uitgenodigd voor een gesprek met de jury met het oog op hun rangschikking. Deze rangschikking is geldig voor twee jaar, verlengbaar bij beslissing van het directiecomité van het IWT. 8. Voorwaarden voor kandiddaatstelling en toelating tot de selectieprocedure 8.1. Aanwervingvoorwaarden, diploma, kennis- en ervaringsvereisten U beschikt (cumulatief) over - minstens een masterdiploma (ingenieur, licentiaat, of equivalent) - met daarenboven 3 jaar recente (VTE) werkervaring in activiteiten van advisering, begeleiding, of dienstverlening inzake economisch/financiële analyse van bedrijven, en eventueel ook activiteiten i.v.m bedrijfsorganisatie/-beheer en/of economischfinanciële studies - in een onderzoeks- of bedrijfsomgeving Deze vereisten bepalen de ontvankelijkheid van de kandidaatstelling en worden beoordeeld bij de ontvangst van de kandidatuur door het directiecomité van het IWT, op basis van de elementen die u levert in het sollicatieformulieren en zijn bijlagen. De wijze waarop de minimaal vereiste ervaring van drie jaar werd verworven wordt ruim beoordeeld: ze kan dus gebeurd zijn door studie, aanvullende specialisatie, publicaties, onderzoek, consultancy, ondernemerschap, als ze maar persoonlijk is verworven in het raam van professionele bedrijvigheid met of in opdracht van anderen.

4 Het is dus ook bijkomstig of ze nu verworven is in het raam van: - een stage, uitwisseling, trainership, vrijwillig verblijf, of/en - als zelfstandige - tegen een bezoldiging of honorarium, of/en - in het raam van een subsidie, een prijs, een beurs, of/en - in het raam van een arbeidsovereenkomst. En tot slot is het daarbij ook onbelangrijk of de ervaring verworven is in het binnenland, in Europa of daarbuiten Kandidaatstelling Alleen wie kandideert door het kandidaatstellingsformulier in te vullen dat u op de website vindt ( (of op schriftelijke aanvraag aan IWTpersoneelsdienst, Bischoffsheimlaan Brussel wordt toegestuurd) is geldig kandidaat. Een gebruikelijk CV volstaat dus niet. Het kandidaatstellingsformulier (met de erin gevraagde bijlagen) is ten laatste op zondag 21/03/2010 (datum van post- of e-verzending); te sturen aan: aanwervingen@iwt.be, per post per adres aan IWT, t.a.v. Mevr. Veerle Lories, Adminsitrateur-generaal, Bischoffsheimlaan 25, 1000 Brussel of per fax op (02) De in het kandidaatstellingsformulier uitdrukkelijk gevraagde bijlagen moeten tegelijkertijd ingestuurd worden Toelating tot de selectieprocedure Het directiecomité stuurt met zijn beslissing het aantal kandidaten dat dan uiteindelijk wordt toegelaten tot het examen. Bij meer dan 20 ontvankelijke kandidaten kan het aantal ontvankelijke kandidaten door het directiecomité worden beperkt door toepassing van volgende regels: - De kandidaten worden eerst gerangschikt in een overzichtlijst waarin de duur van hun activiteiten van advisering, begeleiding of dienstverlening wordt weergegeven in elk van de subgebieden: o economisch/financiële analyse van bedrijven o bedrijfsorganisatie/-beheer Vervolgens worden eerst die kandidaten toegelaten die in elk van die subgebieden activiteiten hadden. Indien dit nog meer dan 20 deelnemers oplevert, zal het aantal deelnemers verder worden beperkt tot kandidaten die beschikken over een bijkomende recente gespecialiseerde opleiding(en) of studiespecialisatie (zoals doctoraat, master op master) relevant voor het beschreven profiel, en/of economisch-financiële studies hebben gerealiseerd.

5 - Indien dit minder dan 20 deelnemers oplevert, kan het directiecomité die kandidaten toevoegen aan de lijst die bijkomend een andere wetenschappelijke of technische kennis en/of ervaring inbrengen, die nuttig is voor het werkterrein van IWT. 9. Screening en inhoud van het screeninggedeelte 9.1. Dit gedeelte bestaat uit Capacitaire proeven Organisatieoefening Interview Persoonlijkheidstesten Vaardigheidstest Presentatieoefening Ze gebeurt door Hudson Slagen of niet slagen voor het screeninggedeelte en verantwoording Finaal mondt de screening via een synthese van alle elementen uit in een beoordeling geschikt/niet-geschikt voor verdere deelname aan de procedure. Er wordt een uitgebreid schriftelijk rapport opgesteld van de kandidaten die een advies geschikt meekregen. Voor de niet voor de verdere procedure toegelaten kandidaten wordt er een kort rapport opgemaakt, waarin bondig gemotiveerd wordt waarom ze niet slaagden Andere gevolgen van slagen voor het screeninggedeelte. Kandidaten die geslaagd zijn in het screening gedeelte hebben hierop (conform het Vlaams personeelsstatuut) een onbeperkte vrijstelling indien het IWT na het huidig examen een nieuw examen zou inrichten voor eenzelfde profiel van IWT-adviseur of voor dezelfde of gelijkaardige actiiviteiten. 10. Het functiespecifiek examengedeelte Het jurygesprek De eindselectie gebeurt met de jury. De selectieprocedure is daarmee normalerwijze afgerond tegen half mei De jury De jury zal samengesteld zijn uit: - de administrateur-generaal van het IWT of zijn afgevaardigde

6 - minstens één intern jurylid van het IWT, aangeduid door de administrateur-generaal van het IWT - minstens 2 externe juryleden aan te duiden door het directiecomité van het IWT, en in akkoord met Jobpunt Vlaanderen - namens Jobpunt Vlaanderen, de selectieverantwoordelijke van Hudson, als voorzitter van de jury De twee aan het IWT externe personaliteiten worden gekozen omwille van hun bekendheid met het betrokken vakgebied en met het werkterrein van het IWT De beoordeling van de kandidaten door de jury De jurygesprekken gebeuren in de kantoren van het IWT. De jury toets en beoordeelt de kandidaten op hun specifieke geschiktheid of niet, en klasseert de geschikte kandidaten in volgorde van hun intrinsieke kwaliteiten voor de functie zoals: kennis en relevante ervaring, inpasbaarheid, inzetbaarheid, interesse in het innovatiegebeuren Oproep tot indiensttreding De oproep gebeurt in volgorde van de rangschikking. Er is op dit ogenblik 1 betrekking te begeven. Uit de rangschikking kan het IWT dan -gedurende 2 jaar, verlengbaar- putten om na het aanbod voor de huidige vacaturen snel in vacante betrekkingen met eenzelfde functiespecifiek profiel te kunnen voorzien. De kandidaat zal dus niet opnieuw een volledige selectieprocedure moeten doorlopen. Kandidaten kunnen de indiensttreding weigeren, bij een derde weigering worden ze uit de specifieke rangschikking verwijderd. 11. Verplichtingen tegenover Jobpunt Vlaanderen Op deze selectieprocedure is het huishoudelijk examenreglement van Jobpunt Vlaanderen van toepassing. Gelet op de wet- en decreetgeving inzake openbaarheid van bestuur en motivering van overheidshandelingen kunnen de kandidaten feedback vragen.

een wervingsreserve IWT-adviseur, Binnen dit profiel is een betrekking vacant voor de functie van teamleider-adviseur.

een wervingsreserve IWT-adviseur, Binnen dit profiel is een betrekking vacant voor de functie van teamleider-adviseur. EXAMENREGLEMENT 1 Selectieprocedure voor contractuele werving en op termijn mogelijks statutaire benoeming via een wervingsreserve IWT-adviseur, Binnen dit profiel is een betrekking vacant voor de functie

Nadere informatie

een wervingsreserve stafmedewerker online communicatie,

een wervingsreserve stafmedewerker online communicatie, EXAMENREGLEMENT 1 Selectieprocedure voor contractuele werving en op termijn mogelijks statutaire benoeming via 0. Ter situering een wervingsreserve stafmedewerker online communicatie,. Dit selectiereglement

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Administratief medewerker Graad C1-C3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Administratief medewerker Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) administratief medewerker

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Afdelingshoofd vrije tijd Graad A4a-A4b Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) afdelingshoofd vrije tijd

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3

INFORMATIEBERICHT. Sportleraar Graad C1-C3 INFORMATIEBERICHT Sportleraar Graad C1-C3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) sportleraar graad C1-C3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Graad A5a-A5b INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Graad A5a-A5b gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur graad A5a-A5b voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 2 jaar, maximaal

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair

INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR. Graad A1a-A3a voltijds statutair INFORMATIEBERICHT DIENSTHOOFD OMGEVING EN ECONOMIE/ OMGEVINGSMABTENAAR Graad A1a-A3a voltijds statutair Opgemaakt op 23/05/2019 voor gemeente Keerbergen VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Technisch assistent Graad D1-D3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Technisch assistent Graad D1-D3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van twee (m/v) technische assistenten graad D1-D3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Communicatieverantwoordelijke Graad A1-A3 Stad Zottegem gaat over tot de aanleg van een (m/v) wervingsreserve van 3 jaar, maximaal verlengbaar met 2 jaar, van een (m/v) communicatieambtenaar

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM. Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT CENTRUMLEIDER LOKAAL DIENSTENCENTRUM Graad B1-B3 voltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Omgevingsambtenaar Graad B1-B3 Stad Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) omgevingsambtenaar graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van 3 jaar,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Dienstverantwoordelijke financiën Graad A1-A3 gaat over tot de aanwerving van een (m/v) dienstverantwoordelijke financiën graad A1-A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Directeur woonzorgcentrum Graad A1/A2/A3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur woonzorgcentrum graad A1/A2/A3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair

OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER. Graad B1-B3 Voltijds Statutair OCMW Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT MAATSCHAPPELIJK WERKER Graad B1-B3 Voltijds Statutair 14 december 2018 Het OCMW van Sint-Martens-Latem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) Maatschappelijk

Nadere informatie

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI)

Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Selectiereglement: Afdelingshoofd ad interim bij het Agentschap voor Onderwijsdiensten (AGODI) Afdeling Scholen Basisonderwijs, CLB en Deeltijds Kunstonderwijs Functiefamilie middenkader 1. Kandidatuurstelling

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator technische dienst Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator technische dienst Graad B1-B3 Het gemeentebestuur Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator technische dienst graad B1-B3 voltijdse contractuele functie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Hoofdanimator Graad C1 C3 Het stadsbestuur van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) hoofdanimator graad C1-C3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT SPORTGEKWALIFICEERD AMBTENAAR Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanleg van een wervingsreserve van

Nadere informatie

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN Administratie Ambtenarenzaken. - Afdeling Wervingen en Personeelsbewegingen Vlaamse Raad voor Wetenschapsbeleid Ter uitvoering

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK. Graad B1-B3 voltijds contractueel. Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT ASSISTENT-DIENSTLEIDER BIBLIOTHEEK Graad B1-B3 voltijds contractueel Opgemaakt op 01/03/2019 voor stad Zottegem VERTROUWELIJK Inleiding gaat over tot de aanwerving van een (m/v) assistent-dienstleider

Nadere informatie

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen:

ALGEMEEN DIRECTEUR. Overzicht. Dit document bevat volgende onderwerpen: ALGEMEEN DIRECTEUR Overzicht Dit document bevat volgende onderwerpen: onderwerp pagina Algemeen 2 Omschrijving van de functie 2 Competenties 3 Selectievoorwaarden 3 Verloning 4 Selectieprocedure 5 Meer

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gebrevetteerd verpleegkundige Graad C3-C4 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gebrevetteerd verpleegkundige graad C3-C4 voltijdse statutaire functie met een

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Algemeen directeur Decretale graad. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Algemeen directeur Decretale graad Het gemeentebestuur Ledegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) algemeen directeur decretale graad voltijdse statutaire functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/18 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Gegradueerd verpleegkundige Graad BV1 -BV2-BV3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) gegradueerd verpleegkundige graad BV1-BV2-BV3 voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/38 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT INFORMATIEBERICHT VRIJETIJDSCONSULENT De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Welzijn, Burger en Vrije Tijd van een Vrijetijdsconsulent (m/v),

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3

INFORMATIEBERICHT. Coördinator sport Graad A1-A3 INFORMATIEBERICHT Coördinator sport Graad A1-A3 Het stadbestuur van Zottegem gaat voor haar autonoom gemeentebedrijf over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator sport graad A1-A3 voltijdse contractuele

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE. Graad C1-C2 voltijds of deeltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke

INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE. Graad C1-C2 voltijds of deeltijds contractueel onbepaalde duur. Opgemaakt op 22/02/2019 voor OCMW Wielsbeke INFORMATIEBERICHT ZORGKUNDIGE Graad C1-C2 voltijds of deeltijds contractueel onbepaalde duur Opgemaakt op 22/02/2019 voor VERTROUWELIJK Inleiding Het OCMW van Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM INFORMATIEBERICHT DESKUNDIGE PATRIMONIUM De gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de afdeling Grondgebiedzaken van een deskundige patrimonium (m/v), één statutaire

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3

INFORMATIEBERICHT. Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 INFORMATIEBERICHT Maatschappelijk werk(st)er Graad B1-B3 Het OCMW van Bever gaat over tot de aanwerving van een (m/v) maatschappelijk werk(st)er graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een wervingsreserve

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Deskundige patrimonium en uitbestede werken Graad B1-B3 Het gemeentebestuur van Herne gaat over tot de aanwerving van een (m/v) deskundige patrimonium en uitbestede werken graad B1-B3

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2018/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering en interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER In de afdeling Personeel, Communicatie en K&G-Academie. Functiespecifieke wervingsprocedure D1

SELECTIEREGLEMENT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER In de afdeling Personeel, Communicatie en K&G-Academie. Functiespecifieke wervingsprocedure D1 Centrale administratie SELECTIEREGLEMENT ADMINISTRATIEF MEDEWERKER In de afdeling Personeel, Communicatie en K&G-Academie Functiespecifieke wervingsprocedure D1 Kind en Gezin wil op korte termijn 1 betrekking

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands, voor de aanwerving van

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve

INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve INFORMATIEBERICHT Aanleg wervingsreserve Ergotherapeut zorgcampus Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem legt een wervingsreserve van 3 jaar aan voor de functie van ergotherapeut (m/v) - graad B1-B3, voltijdse

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK

INFORMATIEBERICHT. Financieel directeur. Decretale graad voltijds statutair. Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK INFORMATIEBERICHT Financieel directeur Decretale graad voltijds statutair Opgemaakt op 08/02/2019 voor gemeente Zwalm VERTROUWELIJK Inleiding Het gemeentebestuur Zwalm gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet.

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet. SELECTIEREGLEMENT Adviseur Vlaamse Toezichtcommissie (M/V) statutaire functie, rang A2 graad Adviseur met standplaats Brussel Departement Bestuurszaken, Beleidsdomein Bestuurszaken Selectienummer JPV10007/DBZ

Nadere informatie

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40

1. Schriftelijk gedeelte... 24/40 2017/6 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure via de procedure van aanwerving, bevordering, externe of interne personeelsmobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Dienstverantwoordelijke catering Graad B1-B3 Zorg Stekene gaat over tot de aanwerving van een (m/v) dienstverantwoordelijke catering graad B1-B3 voltijdse contractuele functie met een

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2016/7 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure ten behoeve van het Zwin Natuur Park te Knokke d.m.v. aanwerving van een voltijds

Nadere informatie

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT

PROJECTVERANTWOORDELIJKE SOCIALE WONINGEN EN OMGEVINGSWERKEN REGIO VLAAMS-BRABANT De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW) zoekt: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// PROJECTVERANTWOORDELIJKE

Nadere informatie

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3

Gemeente Sint-Martens-Latem INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3 INFORMATIEBERICHT STEDENBOUWKUNDIG AMBTENAAR B1-B3 Het gemeentebestuur van de gemeente Sint-Martens-Latem organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving in de dienst Grondgebiedzaken van een stedenbouwkundig

Nadere informatie

Maaslands Huis INFORMATIEBERICHT VERANTWOORDELIJKE RENOVATIES. Graad A1a-A3a Voltijds Contractueel

Maaslands Huis INFORMATIEBERICHT VERANTWOORDELIJKE RENOVATIES. Graad A1a-A3a Voltijds Contractueel INFORMATIEBERICHT VERANTWOORDELIJKE RENOVATIES Graad A1a-A3a Voltijds Contractueel De coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk (CVBA SO),, erkend door de Vlaamse Regering en gevestigd te Maasmechelen

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel Wervingsprocedure B1 Contractueel Kind en Gezin wil op korte termijn minstens 1 betrekking van deskundige, functie verpleegkundige

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100%

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde. Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100% Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team Vilvoorde Wervingsprocedure B1 Contractueel vervangingsovereenkomst 100% Kind en Gezin wil op korte termijn een betrekking van deskundige,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT TECHNISCH ASSISTENT OPENBARE WERKEN/GROEN. contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT TECHNISCH ASSISTENT OPENBARE WERKEN/GROEN. contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT TECHNISCH ASSISTENT OPENBARE WERKEN/GROEN D1-D3 contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het gemeentebestuur van de gemeente Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap voor Natuur en Bos zoekt een advies- en dossierbehandelaar natuurbeheerplannen

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/10 De Provincie WestVlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure, in het Nederlands, voor de aanwerving van een voltijds directeur gedelegeerd bestuurder (m/v) in

Nadere informatie

Selectiereglement. GEZINSONDERSTEUNER in lokaal team Meetjesland met wervingsreserve. Wervingsprocedure C1 contractueel - onbepaalde duur minstens 80%

Selectiereglement. GEZINSONDERSTEUNER in lokaal team Meetjesland met wervingsreserve. Wervingsprocedure C1 contractueel - onbepaalde duur minstens 80% Centrale administratie Selectiereglement GEZINSONDERSTEUNER in lokaal team Meetjesland met wervingsreserve Wervingsprocedure C1 contractueel - onbepaalde duur minstens 80% Kind en Gezin wil op korte termijn

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie?

INFORMATIEBERICHT. Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3. Waaraan moet je voldoen om te mogen deelnemen aan de selectie? INFORMATIEBERICHT Coördinator dagverzorgingscentrum Graad B1 - B3 Het OCMW van Zottegem gaat over tot de aanwerving van een (m/v) coördinator dagverzorgingscentrum, graad B1-B3, voltijdse statutaire functie

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt 30 bemiddelaars Servicelijn Contractueel Niveau: B Rang: B1 Graad: deskundige Met standplaats: Brugge, Gent, Brussel,

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext

SELECTIEREGLEMENT. 1. Functiecontext SELECTIEREGLEMENT Adviseur Communicatie en PR (M/V) statutaire functie, rang A2 graad adviseur met standplaats Merelbeke Instituut voor Landbouw- en Visserijonderzoek (ILVO) Selectienummer JPV09066/ILVO

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

Samenwerkingsvoorstel voor de selectie van

Samenwerkingsvoorstel voor de selectie van BIJLAGE Bijlage nr. 2 Samenwerkingsvoorstel voor de selectie van de mandaatfunctie van directeur Financiën en Begroting Samenwerkingsvoorstel voor de selectie van Directeur Financiën en Begroting Voor

Nadere informatie

Aan de slag in de openbare sector. ACV-Openbare Diensten

Aan de slag in de openbare sector. ACV-Openbare Diensten Aan de slag in de openbare sector ACV-Openbare Diensten mei juli 2013 2014 De openbare sector als wergever De openbare sector is de laatste jaren aantrekkelijker geworden als werkgever. Niet alleen vervul

Nadere informatie

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk

- Deskundige ten behoeve van het Provinciaal Technisch Instituut ( PTI), Graaf Karel de Goedelaan 7, 8500 Kortrijk 2016/15 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in het Nederlands, over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure voor de aanleg van een werfreserve deskundige budgetbeheerder/multimedia coördinator

Nadere informatie

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid.

AFM biedt diensten aan alle organisatie-entiteiten van de Vlaamse Overheid. SELECTIEREGLEMENT Projectleider bouw (M/V) Agentschap voor Facilitair Management Afdeling Bouwprojecten statutaire functie, rang A1 graad: adjunct van de directeur standplaats: Brussel werkregio: Vlaanderen

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT Klantenbeheerder KO In de afdeling Kinderopvang. Functiespecifieke wervingsprocedure C1

SELECTIEREGLEMENT Klantenbeheerder KO In de afdeling Kinderopvang. Functiespecifieke wervingsprocedure C1 Centrale administratie SELECTIEREGLEMENT Klantenbeheerder KO In de afdeling Kinderopvang Functiespecifieke wervingsprocedure C1 Kind en Gezin wil op korte termijn 1 betrekking van medewerker (C1), functie

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER C1-C3

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER C1-C3 INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF MEDEWERK(ST)ER C1-C3 Aanleg van een wervingsreserve voor de verschillende diensten contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het gemeentebestuur van de gemeente

Nadere informatie

Vlaams Parlement - Vragen en Antwoorden - Nr.4 - Januari 2008-347-

Vlaams Parlement - Vragen en Antwoorden - Nr.4 - Januari 2008-347- Vlaams Parlement - Vragen en Antwoorden - Nr.4 - Januari 2008-347- VLAAMS PARLEMENT SCHRIFTELIJKE VRAGEN GEERT BOURGEOIS VLAAMS MINISTER VAN BESTUURSZAKEN, BUITENLANDS BELEID, MEDIA EN TOERISME Vraag nr.

Nadere informatie

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2

Informatiebrochure. OCMW Merelbeke. Zorgkundige nachtdienst. Selectieprocedure. Voltijds Contractueel C1-C2 Informatiebrochure OCMW Merelbeke Selectieprocedure Zorgkundige nachtdienst Voltijds Contractueel C1-C2 Voorstelling OCMW Merelbeke OCMW Merelbeke staat elke dag in voor de zorg en het welzijn voor de

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Brussel Wervingsprocedure B1 Contractueel Werfreserve voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Kind en Gezin wil op korte termijn minstens

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3)

INFORMATIEBROCHURE. Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) INFORMATIEBROCHURE Samenstelling van een WERVINGSRESERVE van contractuele deeltijdse en voltijdse ADMINISTRATIEVE MEDEWERK(ST)ERS (C1-C3) De raad voor maatschappelijk welzijn en het college van burgemeester

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer

SELECTIEREGLEMENT. Vacaturenummer 2014_047. Agentschap voor Landbouw en Visserij. Markt- en inkomensbeheer SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie Controleagent Vacaturenummer 2014_047 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij Markt- en inkomensbeheer B1 Deskundige

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar inning en invordering (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een dossierbehandelaar

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

Selectiereglement ambulancepersoneel

Selectiereglement ambulancepersoneel Selectiereglement ambulancepersoneel Goedgekeurd door de zoneraad van 29 januari 2015 Hulpverleningszone Centrum Correspondentieadres Roggestraat 70 BE-9000 Gent Tel. 09 268 88 33 Fax 09 268 88 43 info@brandweerzonecentrum.be

Nadere informatie

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening

Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Afdelingshoofd Maatschappelijke Dienstverlening Voltijdse statutaire functie (A1 A3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Je coördineert en leidt de afdeling maatschappelijke

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046

SELECTIEREGLEMENT. Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen. Vacaturenummer 2014_046 SELECTIEREGLEMENT Contractuele functie (vervangingscontract) Maatregelbeheerder berekeningen Vacaturenummer 2014_046 Entiteit Afdeling Rang Graad Plaats van tewerkstelling Agentschap voor Landbouw en Visserij

Nadere informatie

2015/21 DEEL I: AANWERVING

2015/21 DEEL I: AANWERVING 2015/21 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een bevorderingsprocedure, in het Nederlands, voor de aanwerving van een voltijds

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF HOOFDMEDEWERKER FINANCIËN C4-C5. statutaire tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF HOOFDMEDEWERKER FINANCIËN C4-C5. statutaire tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT ADMINISTRATIEF HOOFDMEDEWERKER FINANCIËN C4-C5 statutaire tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het gemeentebestuur van de gemeente Wielsbeke gaat over tot de aanwerving van een

Nadere informatie

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard.

De kandidaten die ten onrechte aan de procedure mochten deelgenomen hebben, kunnen in geen geval toelaatbaar worden verklaard. 2015/16 De Provincie West-Vlaanderen gaat over tot de organisatie van een vergelijkende selectieprocedure in combinatie met een bevorderingsprocedure en procedure voor interne mobiliteit, in het Nederlands,

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE met wervingsreserve in team Brugge Rand

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE met wervingsreserve in team Brugge Rand Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE met wervingsreserve in team Brugge Rand Wervingsprocedure B1 Contractueel bepaalde duur tot eind augustus 2019 80 tot 100% Kind en Gezin wil op

Nadere informatie

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3

BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG D1-D3 FUNCTIEBESCHRIJVING Benaming van de functie Functietitel: BEGELEID(STER)ER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Statuut: DEELTIJDS Salarisschaal: D1-D3 Wijze van

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement -/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Agentschap voor Natuur en Bos zoekt twee Administratief medewerkers

Nadere informatie

Oproep tot kandidaten voor de functie van technisch beambte / poetshulp

Oproep tot kandidaten voor de functie van technisch beambte / poetshulp VACATURE Oproep tot kandidaten voor de functie van technisch beambte / poetshulp De hulpverleningszone Oost van Vlaams-Brabant is een recent opgestarte openbare organisatie die 7 gemeentelijke brandweerdiensten

Nadere informatie

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, artikel 20, gewijzigd bij de bijzondere wet van 16 juli 1993;

Gelet op de bijzondere wet van 8 augustus 1980 tot hervorming der instellingen, artikel 20, gewijzigd bij de bijzondere wet van 16 juli 1993; Besluit van de Vlaamse regering tot wijziging van het besluit van de Vlaamse Regering van 5 februari 2010 tot uitvoering van het decreet van 8 mei 2009 betreffende de kwaliteit van onderwijs wat de rechtspositie

Nadere informatie

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6

Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 Aanwervingsprocedure voor de functie van Huishoudhulp E1-E3 (m/v) ten behoeve van de dienst van het OCMW 11,4/38 contractueel / bepaalde duur (6 maand) en 2 x 38/38 + samenstelling wervingsreserve 1 jaar

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Bevorderingsprocedure binnen het niveau Agentschap Natuur en Bos zoekt

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Secretaris

INFORMATIEBERICHT. Secretaris INFORMATIEBERICHT Secretaris Het gemeentebestuur van Roosdaal gaat over tot de aanwerving van een secretaris - decretale graad - statutaire voltijdse functie (m/v). Functie Als gemeentesecretaris sta je

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in Antwerpen Grootstad. Wervingsprocedure B1 Contractueel

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in Antwerpen Grootstad. Wervingsprocedure B1 Contractueel Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in Antwerpen Grootstad Wervingsprocedure B1 Contractueel Kind en Gezin wil op korte termijn een betrekking van deskundige, functie verpleegkundige,

Nadere informatie

Selectiereglement operationeel brandweerpersoneel

Selectiereglement operationeel brandweerpersoneel Selectiereglement operationeel brandweerpersoneel Goedgekeurd door de zoneraad van 29 januari 2015 Hulpverleningszone Centrum Correspondentieadres Roggestraat 70 BE-9000 Gent Tel. 09 268 88 33 Fax 09 268

Nadere informatie

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a)

Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Vacature juridisch adviseur (Consulent, A1a-A3a) Brandweer Zone Antwerpen streeft naar een degelijke bescherming voor haar burgers, bedrijven en andere maatschappelijke partners. Om een goede dienstverlening

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3

INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 INFORMATIEBERICHT Bibliotheekassistent Graad C1 C3 Het gemeentebestuur van Ichtegem gaat over tot de aanwerving van een bibliotheekassistent - graad C1-C3 deeltijdse (19/38) contractuele functie van bepaalde

Nadere informatie

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V)

Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting (M/V) functiebeschrijving en selectiereglement /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Het agentschap Vlaamse Belastingdienst zoekt een diensthoofd erfbelasting

Nadere informatie

Samenwerkingsvoorstel voor de selectie van

Samenwerkingsvoorstel voor de selectie van BIJLAGE Bijlage nr. 1 Samenwerkingsovereenkomst voor de selectie van de mandaatfunctie van leidend ambtenaar Samenwerkingsvoorstel voor de selectie van Leidend ambtenaar Voor Vlaamse Gemeenschapscommissie

Nadere informatie

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers.

In de afdeling Markt- en Inkomensbeheer werk je in teamverband mee aan de administratieve behandeling van steunaanvragen en andere dossiers. SELECTIEREGLEMENT Dossierbehandelaar (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Antwerpen Afdeling ALV Markt- en inkomensbeheer Agentschap voor Landbouw en Visserij Selectienummer

Nadere informatie

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden:

Om aangeworven te worden in deze betrekking gelden volgende toelatings- en aanwervingsvoorwaarden: Bundel aanwervingsexamen voor het vaststellen van een wervingsreserve voor 2 jaar Administratieve medewerker C1-C3 voltijds/deeltijds onbepaalde/bepaalde duur/vervanging Toelatings- en aanwervingsvoorwaarden

Nadere informatie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie

Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie Functiebeschrijving en selectiereglement Externe werving contractuele functie VDAB zoekt een vakexpert bouw Contractueel: contract onbepaalde duur Niveau: A Rang: A Graad: TPAD (Technisch pedagogisch adjunct

Nadere informatie

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht :

Als deskundige HVAC zal je worden ingeschakeld binnen de afdeling Infrastructuur en wordt het volgende van je verwacht : 1 Het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap is een Vlaamse openbare instelling belast met de organisatie van het onderwijs van de Vlaamse overheid en streeft naar maximale, gelijke onderwijskansen.

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Gent. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor de 3 Gentse teams

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in de regio Gent. Wervingsprocedure B1 Contractueel. Werfreserve voor de 3 Gentse teams Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in de regio Gent Wervingsprocedure B1 Contractueel Werfreserve voor de 3 Gentse teams Kind en Gezin wil op korte termijn minstens 3 betrekkingen

Nadere informatie

ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK PERSONEEL VAN DE GEINTEGREERDE POLITIE

ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK PERSONEEL VAN DE GEINTEGREERDE POLITIE ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK PERSONEEL VAN DE GEINTEGREERDE POLITIE (CALog) VERGELIJKEND EXAMEN VOOR BEVORDERING DOOR OVERGANG NAAR EEN HOGER NIVEAU In uitvoering van art. VII.10 UBPol organiseert de directie

Nadere informatie

Informaticus (M/V) SELECTIEREGLEMENT

Informaticus (M/V) SELECTIEREGLEMENT SELECTIEREGLEMENT Informaticus (M/V) Agentschap Jongerenwelzijn, afdeling Strategie en Ondersteunende Diensten Selectieprocedure via horizontale mobiliteit en via graadverandering naar de graad van informaticus

Nadere informatie

FAQ Bevordering niveau A

FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A FAQ Bevordering niveau A 1 / 10 Inhoudsopgave DE EERSTE REEKS... 3 WAARUIT BESTAAT DE EERSTE REEKS?... 3 HOE KAN IK ME INSCHRIJVEN?... 3 WIE KAN DEELNEMEN?... 4 WIE KAN NIET DEELNEMEN?...

Nadere informatie

De MOD telt een 30-tal personeelsleden. Het team personeel verzorgt alle aspecten van het personeelsbeheer en is aanspreekpunt voor personeelszaken.

De MOD telt een 30-tal personeelsleden. Het team personeel verzorgt alle aspecten van het personeelsbeheer en is aanspreekpunt voor personeelszaken. SELECTIEREGLEMENT Medewerker personeel (M/V) statutaire functie, rang C1 graad medewerker met standplaats Brussel Ruimtelijke Ordening, Woonbeleid en Onroerend Erfgoed Afdeling Management Ondersteunende

Nadere informatie

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid

Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Projectmedewerker lokaal cultuurbeleid Voltijdse contractuele functie (B1 B3) Via aanwerving met aanleg wervingsreserve WAT HOUDT DE JOB IN? Als projectwerker lokaal cultuurbeleid werk je mee aan de doelstellingen

Nadere informatie

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team West-Limburg. Wervingsprocedure B1 Contractueel contract bepaalde duur van één jaar

Selectiereglement. VERPLEEGKUNDIGE in team West-Limburg. Wervingsprocedure B1 Contractueel contract bepaalde duur van één jaar Centrale administratie Selectiereglement VERPLEEGKUNDIGE in team West-Limburg Wervingsprocedure B1 Contractueel contract bepaalde duur van één jaar Kind en Gezin wil op korte termijn 1 betrekking van deskundige,

Nadere informatie

1 DE VACATURE IN HET KORT

1 DE VACATURE IN HET KORT ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen zoekt een projectverantwoordelijke/-ingenieur

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2

INFORMATIEBERICHT. Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 INFORMATIEBERICHT Begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel Graad C1 C2 Het gemeentebestuur van Tremelo gaat over tot de aanwerving van een (m/v) begeleider buitenschoolse kinderopvang Pimpernel

Nadere informatie