t Bieltje WH ZEVENAAR Curriculum vitae

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Bieltje 9 6903 WH ZEVENAAR 06-14 66 86 81 Info@jarids.nl www.jarids.nl Curriculum vitae"

Transcriptie

1 t Bieltje WH ZEVENAAR Curriculum vitae

2 PERSOONSGEGEVENS Naam : Astrid van Pluuren Adres : t Bieltje 9 : 6903 WH Zevenaar Telefoon : E- mailadres : Geboortedatum : 9 september 1980 Geboorteplaats : Groningen Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Gehuwd Rijbewijs : B WERKERVARING Samenvatting werkervaring Eindredacteur en waarnemend channelmanager Projectmanager online conversietraject Rijkswaterstaat. Projectmanager en auteur twee boeken: o Copywwwriting: dit boek gaat in op schrijven voor internet. o Media 2 : in dit boek komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: web 2.0, zoekmachinevriendelijk schrijven (SEO), social media en conceptontwikkeling. Projectmanager en eindredacteur van het boek: o Op grond van kennis, stilstaan bij de vooruitgang van gebiedsontwikkeling. Projectmanager en communicatieadviseur bij diverse projecten en opdrachtgevers, zoals Rai, Randstad, Canon, Adobe en Atos Original.

3 Feb heden Adviseur online ontwikkeling bij Rijkswaterstaat Doelgroepenonderzoek en webmonitor begeleiden. Opzetten en uitvoeren usabilitytesten. migreren naar een responsive website. Adviseren over de doorontwikkeling van mobiele kanalen Feb jan Eindredacteur/waarnemend channelmanager Advies geven over doorontwikkeling Analyseren mogelijkheden, voordelen en aandachtspunten responsive design voor Delen van de website analyseren op basis van webstatistieken, zoektermen en usability, en daaruit voortvloeiend verbeterpunten doorvoeren. Afstemmen tussen redactie en functioneel beheer, onder meer over issues, storingen, functionele wensen en vernieuwingen. Betrokken bij de uitbesteding van (een deel van de) redactionele werkzaamheden. Redactieleden plus bureau opleiden, aansturen en werkzaamheden evalueren. Ontwikkelen: o contentstrategie o richtlijnen/instructies voor het gebruik van video s, afbeeldingen, documenten, logo s van derden, etc. o actualiseringsplan, inclusief registratiesysteem en powertools om de site en het CMS op te schonen o nieuwe functionaliteiten voor om de kwaliteit te verbeteren Referentie Gabby Voncken, senior adviseur online communicatie bij Rijkswaterstaat Astrid is in haar werk erg secuur en streeft een hoge kwaliteit na, zonder dat dit inboet aan effectiviteit. Ze levert wat er is afgesproken. Astrid is erg duidelijk in haar communicatie, ze weet wat ze wil en waarnaar ze streeft waardoor het prettig zaken doen is met haar. Er bestaan geen misverstanden. Daarbij is ze erg betrokken en zal het niet nalaten proactief zaken op te pakken die zij belangrijk vindt. Ze gaat zelfstandig aan de slag, maar stelt op het juiste moment ook de juiste vragen. Ze is inhoudelijk erg goed op de hoogte en maakt zich nieuwe onderwerpen snel eigen. Daarbij komt dat ze ook nog eens een gezellige collega is, die altijd bereid is andere collega's met raad en daad bij te staan! Aug jan Projectmanager Online conversietraject Rijkswaterstaat Websites en applicaties van Rijkswaterstaat analyseren. Beoordelen of: o de content/applicatie nog relevant is o het mogelijk is dit te migreren

4 o het voldoet aan de webrichtlijnen en huisstijlrichtlijnen Bevindingen en conclusies afstemmen met alle betrokkenen. Het hele proces aansturen en coördineren. Referentie Arnold Koning, programmamanager Online bij Rijkswaterstaat Astrid heeft zich in mijn team in korte tijd bewezen als een vaste en toegevoegde waarde. Ze is allround en grijpt iedere klus uit je handen. Of het nu een contentstrategie, kwaliteitsslag op de site of de aansturing van je redactie is, ze maakt er snel en vaardig werk van. Bovendien heb ik werkelijk nog nooit eerder iemand zo effectief conversies van sites zien draaien. Een nuchtere, sympathieke en resultaatgerichte collega. Heel fijn! Ik ben haar heel erg dankbaar voor haar inzet in het online team van Rijkswaterstaat. Jan juli 2011 Zwangerschapsverlof Okt dec Senior webredacteur Rijksoverheid.nl (project van het ministerie van AZ) Samenvoegen, actualiseren, herschrijven en afstemmen van webteksten voor de ministeries van BZK, EL&I, OCW, Financiën en Veiligheid en Justitie. Deze webteksten zijn geschreven volgende richtlijnen van de Rijksoverheid. Zo zijn de teksten zoekmachinevriendelijk (SEO), gebruiksvriendelijk (Usability) en toegankelijk (accessibility). Referentie Ad Gijselhart, eindredacteur Rijksoverheid.nl Astrid is een harde werkster: ze produceert snel en veel teksten. Ze is zeer professioneel: weet zich snel in te werken in tal van vaak ingewikkelde beleidsonderwerpen en vindt daar vrijwel in een keer de goede vertaling voor in webteksten. Zowel qua navigatiestructuur als toon en stijl. Als eindredacteur is het een genot om met haar te werken. Ze heeft aan een half woord genoeg en als je haar hebt uitgelegd wat je met een onderwerp wilt, krijg je in een mum van tijd al een complete tekst waar je meteen mee uit de voeten kunt. Astrid heeft voor het project talrijke webteksten geschreven over nagenoeg alle beleidsterreinen: Onderwijs, Cultuur en Wetenschap; Justitie, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, VROM. En altijd viel weer op hoe snel, efficiënt en veel ze produceerde. Daar komt nog bij dat ze vaak ook stevig moest onderhandelen met beleidsambtenaren en hen moest uitleggen en overtuigen hoe je ingewikkelde ambtelijke dossiers moet omsmeden in leesbare, ook voor burgers begrijpelijke, teksten. Daar slaagde ze in met veel tact en overtuigingskracht. Zonder overdrijving durf ik te beweren dat zonder haar de migratie van de content van de verschillende ministeriële sites naar Rijkoverheid.nl dit jaar niet gelukt zou zijn. Kortom: een hardwerkende, professionele en collegiale en sympathieke vakvrouw waar ik graag nog eens mee wil samenwerken.

5 Referentie Marcello Noto, namens Jeroen Sprenger, projectdirecteur Rijksoverheid.nl

6 April 2009 heden Jarids freelancer Interim- opdracht Rijkswaterstaat en Rijksoverheid.nl Losse opdrachten onder andere voor JTP Branding en Marketing, Sanoma Uitgevers en het Ministerie van Economie, Landbouw en Innovatie. Zoals webteksten en relatiemagazines. Mei 2007 april 2009 Projectleider en adviserende rol bij Total Experience/ De Huurwoordenaar Marketing- en communicatiestrategieën ontwikkelen (o.a. Rai). Marketing- en communicatieplannen (inclusief begroting) opstellen. Opdrachtgevers adviseren over communicatiestrategie. Projectmanagement: briefen en aansturen projectteam, planning en budgetbewaking. Trainingen geven (o.a. Crossmedia in a flash, Omgaan met de pers, Schrijven voor internet, Web 2.0 en Zoekmachinevriendelijk schrijven). Eindredactie voeren en copywriters en redacteuren begeleiden en aansturen. Mei 2006 april 2007 Senior copywriter bij Total Experience/ De Huurwoordenaar Aantal projecten uitgelicht: Eindredactie voeren. Ontwikkelen creatieve concepten. Creatieve concepten doorvertalen naar teksten. Schrijven van commerciële teksten (o.a. brochures, websites, advertenties, relatiemagazines, cases, webshop en virale campagnes). Schrijven van journalistieke teksten (o.a. persberichten en redactionele artikelen). Schrijven van instructieve teksten (zoals werkinstructies, handleidingen, tips & tricks, do s en don ts). Afstemmen met opdrachtgevers. Opdrachtgevers: Adobe Systems Benelux BV, Atos Origin, Canon, Capability, DOV, Fortis, ICN Feestpakketten, ilse media, IMK, De Koningh, Metrum, Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU), MySun, Nedasco, NVD & Nutricia, Oranje Scheepsverzekeringen, Oxfam Novib, PTC +, Randstad (Nationale Carrière Check), Sita, Somfy, De Telefoongids en Volkshuisvesting Arnhem. Jan mei 2008 Projectmanager en eindredacteur boek over gebiedsontwikkeling (Metrum)

7 Begroting maken en offerte opstellen. Schrijfwijzer ontwikkelen en schrijftraining geven aan auteurs. Planning maken en afstemmen met alle betrokkenen. Eindredactie voeren om ervoor te zorgen dat alle hoofdstukken voldoen aan de schrijfwijzer. Huisstijl bewaken. feb sept Eindredacteur online nieuwsbrieven Nedasco Aug dec Eindredacteur Honda.nl Eindredactie voeren over zoekmachinevriendelijke teksten voor Honda.nl en controleren of deze op de juiste manier in het CMS- systeem zijn gezet. Jan april 2007 Webredacteur Randstad Ontwikkelen van content voor actiematige website De Nationale Carrière Check was een crossmediaal concept van Randstad met een liveshow op RTL 4. Samen met een andere webredacteur heb ik teksten geschreven voor drie verschillende fasen: voorafgaand, tijdens en na de liveshow. Deze teksten heb ik in het CMS- systeem ingevoerd. Dec april 2009 Webredacteur intranet (rubriek Spotlight) Atos Origin Redactieformule ontwikkelen en daar content voor schrijven op basis van interviews. Mei 2006 aug Redactie coördinator NUzakelijk Contentbeheer, redactieteam aansturen en redactieleden wegwijs maken in het CMS- systeem. Mei 2006 april 2009 Webredacteur PTC +, Adobe en Canon Samenvoegen, actualiseren, herschrijven en afstemmen van webteksten voor corporate en actiematige websites. Referentie Michel Groenveld, Directie De Huurwoordenaar/ Total Experience Ik heb ruim drie jaar het genoegen mogen hebben om met Astrid te werken. Samen hebben vorm gegeven aan 1001 projecten. Van kleine copy- opdrachten tot monsterprojecten, zoals het schrijven en samenstellen van verschillende boeken en het opzetten en begeleiden van diverse crossmediale campagnes. Astrid is in staat om doelgroepen te doorgronden, snel en spits te schrijven, originele concepten te bedenken, goede thema's aan te dragen en meer dan uitstekend projecten en budgetten te managen. Alles gaat vlot en met een lach. Zo'n collega wil toch iedereen? Wie het geluk heeft om in de toekomst met haar samen te werken, zal versteld staan van haar creativiteit, enthousiasme, doortastendheid en inzet. Jan sept Auteur Media 2 ontdek de kracht van crossmedia Boek in opdracht van Sanoma Digital (voorheen ilse media).

8 Projectmanagement: verantwoordelijk voor inhoud, planning en budgetbewaking, aansturen vormgever en afstemmen met opdrachtgever. Onderzoek naar crossmedia en nieuwe media. Contact leggen met vakspecialisten en hen geïnterviewd. Inhoud samenstellen op basis van opleiding, onderzoek en interviews. Referentie Lianne van der Kruk, destijds marketingmanager ilse media Astrid heeft in opdracht van ilse media samen met Co- Auteur Michel Groenveld het boek 'Media2- De kracht van Crossmedia' geschreven. Dit heb ik het duo gevraagd naar aanleiding van de opleiding Crossmedia A die we in samenwerking met SRM hebben ontwikkeld. Ik heb heel plezierig samengewerkt met Astrid en Michel, die niet alleen 'de opdracht uitvoeren', maar ook heel constructief hebben bijgedragen aan het verder ontwikkelen van het boekconcept en de totale inhoud. Een plezierige ervaring. Mei 2006 dec Auteur Copywwwriting Schrijven voor internet, hoe doe je dat eigenlijk? Boek in opdracht van La Gazzetta. Onderzoek doen onder copywriters in Nederland. Inhoud samenstellen op basis van interviews. Teksten afstemmen met geïnterviewden. Afstemmen met opdrachtgever. Aansturen vormgever. Planning en budget bewaken. Jan april 2006 Freelance copywriter Sept dec Stagiair copywriter bij CAPAY marketing en communicatie 2003 Stagiair copywriter bij Goed Werk Communicatie COMPETENTIES Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Gespecialiseerd in webrichtlijnen en usability. Kennis van mobiele ontwikkelingen en responsive design. Ervaring met: o MS Office o ComScore (webstatistieken) o Active Standards (programma om online kwaliteit te bewaken) o CMS- systemen, zoals Tridion, Hippo, Joomla, Drupal en Iprox

9 Analyserend vermogen, ambitieus, doorzetter, gedisciplineerd, initiatiefrijk, ijverig, nieuwsgierig, overtuigend vermogen, praktisch, zakelijk inzicht en zelfstandig. OPLEIDINGEN EN KWALIFICATIES Nov Jan Jan juni 2007 Mei 2006 jan Workshop Verleiden op internet (usability) Cursus spelling 2005 (Taalunie) Crossmedia Nima marketing B Sept dec Heao Communicatie Major: Concept en creatie (shortcopy, longcopy, trendwachting, conceptontwikkeling, conceptwerking, creatief denken en vormgeven) Minor: Analyse en strategie (marketing, mediastrategie en - planning, en merkenmanagement) Keuzevakken: Brandentertainment, scenarioschrijven, retailcommunicatie en persoonlijke effectiviteit Sept aug Hoger Onderwijs voor de Financiële Sector Behaalde vakken: Brancheleer en oriëntatie, inleiding informatiekunde, inleiding organisatiekunde, financiële rekenkunde, kosten, kwantitatieve methoden 1, professionele vaardigheden en time management, algemene economie 1, boekhouden, marketing management, inleiding systeemontwikkeling, zakelijke communicatie 1, business ethics en english for business & finance 1, 3, 4 Sept aug Havo Behaalde vakken: Nederlands, Engels, Frans, wiskunde A, economie en geschiedenis

career & recruitment news

career & recruitment news career & recruitment news powered by Sexy IT ers Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen Workshop Slimmer werken Flexibele oplossingen met vast en scherp tarief SPECIALS: Competentie Management

Nadere informatie

Overzicht aangeboden stages CMD Amsterdam - aangemeld van maart 2012 - heden.

Overzicht aangeboden stages CMD Amsterdam - aangemeld van maart 2012 - heden. Overzicht aangeboden stages CMD Amsterdam - aangemeld van maart 2012 - heden. In dit document staan de stages die door het bedrijfsleven zijn gemeld bij de opleiding Interactieve Media. De bedrijven zijn

Nadere informatie

Medewerker marketing en communicatie

Medewerker marketing en communicatie Landelijke Kwalificaties MBO Medewerker marketing en communicatie Crebonummer: 90530 Sector: Commercieel Branche: Marketing-, communicatie-, event, music & entertainmentbranche Cohort: Cohort 2011-2012

Nadere informatie

Opdrachtgever Opdracht Periode

Opdrachtgever Opdracht Periode IK BEN TIM KOOPMAN Ik help organisaties met hun online marketing en internetstrategie. Als adviseur, als projectmanager, maar het liefst als interim manager. Waarom? Dan kan ik adviseren én uitvoeren.

Nadere informatie

Websites: als time-to-market telt

Websites: als time-to-market telt Websites: als time-to-market telt Whitepaper voor marketeers Is het concept time-to-market in de nieuwe instant gratification economy nog relevant? De Amerikaanse mediawetenschapper Douglas Rushkoff denkt

Nadere informatie

Welkom. bij Djoj training & opleiding

Welkom. bij Djoj training & opleiding Cursusprogramma najaar 2011 Welkom bij Bedrijven hebben te maken met snelle en complexe veranderingen. Dit is niet voor iedereen gemakkelijk. Sterker nog, het beroep dat op flexibiliteit en improvisatievermogen

Nadere informatie

5 jaar Bibliotheekinnovatie Wat heeft de BNL-periode 2010-2014 gebracht?

5 jaar Bibliotheekinnovatie Wat heeft de BNL-periode 2010-2014 gebracht? 5 jaar Bibliotheekinnovatie Wat heeft de BNL-periode 2010-2014 gebracht? Den Haag mei 2015 Stichting Bibliotheek.nl 5 jaar Bibliotheekinnovatie Wat heeft de BNL-periode 2010-2014 gebracht? 1. Introductie

Nadere informatie

TAAL X VAK = SUCCES 2

TAAL X VAK = SUCCES 2 TAAL X VAK = SUCCES 2 Eindverslag van het project 'Docenten aan zet bij taal in alle vakken' 2012/2013 Inhoud Voorwoord 3 Inleiding 4 Opbrengsten 6 Evaluatie 11 Conclusie en aanbevelingen 14 Bijlage 1

Nadere informatie

Handboek. Werken aan duidelijke klantinformatie

Handboek. Werken aan duidelijke klantinformatie Handboek Werken aan duidelijke klantinformatie Autoriteit Financiële Markten De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten

Nadere informatie

Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie 1

Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie 1 Maak werk van je geluk! Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie 1 Projectmanagement: Afdeling marketing en communicatie Start People

Nadere informatie

Overheid heeft Antwoord. Goed gevonden. Trefzekere overheidsinformatie op internet

Overheid heeft Antwoord. Goed gevonden. Trefzekere overheidsinformatie op internet Overheid heeft Antwoord Goed gevonden Trefzekere overheidsinformatie op internet Inhoud Recht op snel en goed antwoord l Wat is ICTU? l Wat is Overheid heeft Antwoord? l Samenwerking met andere programma

Nadere informatie

Opinie per ipad. Een onderzoek naar de gebruiksaspecten van de ipad applicatie van Elsevier. Ruben Logjes Sander Kruitwagen. Juni 2011.

Opinie per ipad. Een onderzoek naar de gebruiksaspecten van de ipad applicatie van Elsevier. Ruben Logjes Sander Kruitwagen. Juni 2011. Opinie per ipad Een onderzoek naar de gebruiksaspecten van de ipad applicatie van Elsevier Ruben Logjes Sander Kruitwagen Juni 2011 Een 3D-rapport Inhoudsopgave 1 Samenvatting... 5 2 Inleiding... 7 2.1

Nadere informatie

Een schrijfwijzer om succesvolle interventies schriftelijk overdraagbaar te maken

Een schrijfwijzer om succesvolle interventies schriftelijk overdraagbaar te maken Een schrijfwijzer om succesvolle interventies schriftelijk overdraagbaar te maken Dit is een uitgave van het Samenwerkingsverband effectieve interventies. Auteurs: Marijke Booijink, Christine Kuiper, Gery

Nadere informatie

2. Word dé expert binnen jouw vakgebied...8 2.1 Vind je niche...8 2.2 Doe iets wat moeilijk te kopiëren is...8 2.3 Deel je kennis...

2. Word dé expert binnen jouw vakgebied...8 2.1 Vind je niche...8 2.2 Doe iets wat moeilijk te kopiëren is...8 2.3 Deel je kennis... INHOUDSOPGAVE VOORWOORD...3 1. Hoe kom ik hoger in Google?...4 1.1. De drie-eenheid van zoekmachine optimalisatie...4 1.1.1.Technische kwaliteit en architectuur van de website...4 1.1.2 Inhoudelijke kwaliteit

Nadere informatie

Solliciteren... doe je zo! Wetgevingswijzer 2008 voor P&O: Wat verandert er? Handleiding voor de praktijk

Solliciteren... doe je zo! Wetgevingswijzer 2008 voor P&O: Wat verandert er? Handleiding voor de praktijk Solliciteren... doe je zo! Wetgevingswijzer 2008 voor P&O: Wat verandert er? Handleiding voor de praktijk V e r a B o t Solliciteren doe je zo! Vera Bot Solliciteren doe je zo! kluwer 2009 ISBN 978 90

Nadere informatie

#12onlinetools. voor ambitieuze ondernemers. Sophie Fischer. www.sponiza.nl

#12onlinetools. voor ambitieuze ondernemers. Sophie Fischer. www.sponiza.nl #12onlinetools voor ambitieuze ondernemers Sophie Fischer www.sponiza.nl 1 2 Voor Fred, Claudia en Joost Inhoudsopgave Voorwoord 5 Inleiding 8 Fase 1 Tools voor zichtbaarheid en interactie 13 1 De website

Nadere informatie

han.nl/werkenenleren deeltijd recht regionaal werken en leren management duaal erkend Professional economie

han.nl/werkenenleren deeltijd recht regionaal werken en leren management duaal erkend Professional economie han.nl/werkenenleren PRAkTIJKGERICHT recht regionaal deeltijd werken en leren management erkend Professional duaal economie FACULTEIT ECONOMIE en MANAGEMENT Vergroot UW wereld HBO/POST-HBO-/MASTEROPLEIDINGEN

Nadere informatie

Great place to Work. In gesprek met

Great place to Work. In gesprek met In gesprek met Liza Hofland, Coca-Cola Enterprises Niels Bos, HILTI Nederland Harjan Dijkema & Sabine Beute, Solviteers Jacqueline de Block, Business School for Sales Priscilla van de Pol, KPN Wesley Brouwer

Nadere informatie

Solliciteren (2) Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? De sollicitatiebrief

Solliciteren (2) Waar gaat deze kaart over? Wat wordt er van je verwacht? De sollicitatiebrief Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over de sollicitatiebrief en het curriculum vitae (c.v.). Wat wordt er van je verwacht? Na het bestuderen van deze kaart kun je: vertellen wat je schrijft in

Nadere informatie

Webcare doe je zo! Een stappenplan voor de overheid

Webcare doe je zo! Een stappenplan voor de overheid Webcare doe je zo! Een stappenplan voor de overheid Programma Digitale Dienstverlening Stappenplan Stap 1 Bepaal wat webcare voor je betekent en waarom je er iets mee wilt 6 Wat is webcare? 6 Webcare,

Nadere informatie

WHITE PAPER* 22 TIPS OM KLANTEN TE MAKEN VIA INTERNET

WHITE PAPER* 22 TIPS OM KLANTEN TE MAKEN VIA INTERNET WHITE PAPER* 22 TIPS OM KLANTEN TE MAKEN VIA INTERNET *Een white paper is een rapport, gids of document dat door een bedrijf of autoriteit geschreven wordt om problemen aan te kaarten en hiervoor concrete

Nadere informatie

Verwachtingen en doeltreffendheid van het vak science Abstract Introductie

Verwachtingen en doeltreffendheid van het vak science Abstract Introductie Verwachtingen en doeltreffendheid van het vak science Nicole J. P. Smits Universiteit Utrecht, Centrum voor Onderwijs en Leren, Bèta cluster (start aug 2012) juli, 2013 Abstract In dit onderzoek is gekeken

Nadere informatie

Generiek Rapport eerste ronde reflectiegesprekken Topklassenarrangement. De lat gaat omhoog!

Generiek Rapport eerste ronde reflectiegesprekken Topklassenarrangement. De lat gaat omhoog! Generiek Rapport eerste ronde reflectiegesprekken Topklassenarrangement De lat gaat omhoog! 01 Generiek Rapport eerste ronde reflectiegesprekken Topklassenarrangement Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Het Topklassenarrangement

Nadere informatie

Aan de slag met stage of werk

Aan de slag met stage of werk Aan de slag met stage of werk Handboek voor: - stagiaires en afgestudeerden met een functiebeperking of chronische aandoening - stagebegeleiders - werkgevers 2 Inhoudsopgave Inleiding Deel I: Studenten

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs White Paper In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs Een sociaal intranet op basis van SharePoint moet goed worden voorbereid. Uiteindelijk zullen er een groot

Nadere informatie

Collegevoorstel ARGUMENTEN

Collegevoorstel ARGUMENTEN Collegevoorstel Onderwerp Visie op Online Media Afdeling : Strategie & Bestuur Reg.nr. : 4068672 Opsteller : Jos van Winkel Telefoon : (033) 469 43 18 Datum : 10 april 2011 User-id : WIN1 Voorgesteld wordt

Nadere informatie

Je moet echt een wil hebben, anders ga je het niet redden

Je moet echt een wil hebben, anders ga je het niet redden Je moet echt een wil hebben, anders ga je het niet redden Eindrapport van een verkennend onderzoek naar de succesvolle (her)instroom van langdurig werklozen in reguliere arbeid voor Gemeente Breda Lectoraat

Nadere informatie

Van evalueren kun je leren

Van evalueren kun je leren Van evalueren kun je leren Voorwoord Wie zich bezighoudt met cliëntenparticipatie doet er goed aan om van tijd tot tijd stil te staan bij de praktijk van dat moment. Cliëntenparticipatie is niet iets wat

Nadere informatie

Werken bij VX Company

Werken bij VX Company Werken bij VX Company INHOUDSOPGAVE 1. Jij bent het belangrijkst 2. Werken bij VX: Chris de Kok 3. Werken bij VX: Frans van der Geer 4. Doen waar je goed in bent 5. Werken bij VX: Jeroen van den Belt 6.

Nadere informatie