Job Profiel Category Marketeer & SEA Mobile Specialist Emesa

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2014.03 Job Profiel Category Marketeer & SEA Mobile Specialist Emesa"

Transcriptie

1 Koningsstraat NK Hilversum Nederland Telefoon Fax Job Profiel Category Marketeer & SEA Career Openers puts a-players in contact with a-companies. For top 5% young executives we operate an open introduction model. Two career interviews and a test are held before the candidate is introduced to a prospective employer. Next to this we provide executive search services in the young and senior executives segment.

2 Pagina 2/7 Organisatieprofiel Inleiding is, met ruim 5 miljoen nieuwsbriefabonnees en 125 miljoen bezoekers per jaar op diverse websites, marktleider op de Nederlandse e-commercemarkt in travel & leisure. Consumenten weten te vinden voor het zoeken, vergelijken en boeken van reis- en vrije tijd arrangementen voor onder meer een vakantie, een dagje weg, een concert, een musical of een beauty arrangement. onderscheidt zich door haar unieke veiling- en actieconcepten waarbij de consument vraag en het aanbod bepaalt. heeft een rijk portfolio aan websites, waaronder VakantieVeilingen.nl, ActievandeDag.nl, ActievandeDag.be en InpakkenenWegwezen.nl. Door haar marktkennis en de kennis van gebruikersprofielen is een belangrijke partner voor organisaties in de reis- en vrijetijdsbranche en voor hen een strategisch kanaal voor het aanbieden van arrangementen en het advies hierover. startte in 2004 met de vergelijkingssite inpakkenenwegwezen.nl waarop reisaanbiedingen werden vergeleken. Al zeer snel was er een bestand van abonnees op de nieuwsbrief. Om meer over hen te leren besloot men voordelige weekendjes weg te gaan verkopen. Om het uitnodigen van abonnees behapbaar te houden werd er voor gekozen de weekendjes te veilen. In slechts 1,5 dag werden op deze manier 200 weekendjes aan de man gebracht. VakantieVeilingen.nl was geboren en de organisatie groeide in de jaren daarna onstuimig. In 2010 verwierf Oakley Capital een meerderheidsaandeel. In 2012 nam het Nederlandse Cyrte (inmiddels Dasym genaamd) de aandelen van Oakley over. Dasym investeert vooral in veelbelovende bedrijven in (niche) media, e-commerce en e-services. De kernwaarden van zijn: inspireren, informeren, activeren en verrassen. De ambities zijn groot. werkt hard aan haar expansie. Men is inmiddels ook actief in België. heeft verschillende awards gewonnen. Onder meer Website van het Jaar voor het populaire label VakantieVeilingen.nl in de periode Verder is de veilingwebsite twee keer bekroond door het Nederlandse publiek met de publieksprijs van de Nationale Thuiswinkel Awards. Maar ook: de Gouden FD Gazellen en de High Growth Award voor Gezonde financiële groei. In de ranking van de Deloitte Fast 500 eindigde in 2012 op nummer 4. Het business model van is gestoeld op een marge die bij een partner in rekening wordt gebracht voor een succesvolle transactie. Daarnaast betaalt de consument administratiekosten op het moment dat men een product afneemt. Kerncijfers: Consumentenbestedingen over 2012: 134 miljoen (totale waarde van alle transacties); Aantal medewerkers: ca. 190; Aantal consumenten dat in 2012 via een product heeft gekocht: 5 miljoen.

3 Pagina 3/7 Organisatie De Directie van bestaat momenteel uit CEO Marc Muller, CFO Aad Verveld, CTO André Buren en een zeer recent aangestelde COO (Frank van Run). De COO zal leiding gaan geven aan een nieuw te formeren commercieel management team, waarin naast de Marketing Director ook een Category Director en een Buying Director plaats nemen. Marketing bij Het Marketing team wordt bij aangestuurd door een Marketing Director, verantwoordelijk voor de B2C marketing en sales strategie (online, social, offline). Deze rol wordt momenteel op interim basis ingevuld. Marketing is verantwoordelijk voor het definiëren van de (lange termijn) B2C marketing- en sales strategie en marktpositionering van de Nederlandse labels. VakantieVeilingen is veruit het grootste label. De mensen uit het Marketing team werken regelmatig samen met collega s uit het Category Management team en het Buying team. Het marketing team wordt op dit moment opnieuw vormgegeven. Het zal gaan bestaan uit ongeveer 30 personen. Zij zijn onder andere werkzaam in de afdelingen Traffic (SEA, SEO, Facebook & Social, Affiliate, Category Marketing), Customer Care, Fulfilment (Content, Display) en Conversie & Personalisatie (Web, App, ). Marketing Director Traffic Customer Care Fulfillment Conversie & Personalisatie Offline Marketing Online Marketing Category Marketing Vacature: SEA Mobile Specialist Vacature: Category Marketeer Binnen het Traffic team zijn er drie sub-teams: offline marketing (e.g. TV, Krant. Folder), online marketing (e.g. SEA, SEO, Social) en category marketing (focus op marketing van producten binnen een specifieke categorie). Binnen dit team zijn er momenteel 2 actuele vacatures. komt graag in contact met kandidaten voor de rollen van: Category Marketeer; SEA.

4 Pagina 4/7 Profiel Positie 1: Category Marketeer Doel van de functie De Category Marketeer rapporteert aan de Marketing Director. Als Category Marketeer ben je de marketingspecialist voor verschillende categorieën van VakantieVeilingen.nl (bijvoorbeeld Hotels, Night-Out, Beauty etc.). Dit betekent onder andere dat je verantwoordelijk bent voor een actieve dialoog met verschillende afdelingen. Zo houdt je intensief contact met de Buyers. Niet alleen ben je betrokken bij de marketing van de door de Buyers aangekochte producten, ook adviseer je de Buyers pro-actief: wat is wel verkoopbaar en wat niet? Vanuit jouw expertise adviseer je ook de categorieteams (die verantwoordelijk zijn voor het virtuele schap van een bepaalde categorie) over optimale inzet van de verschillende online marketingmiddelen (marketingmix, online promotie- en campagnemogelijkheden). Concluderend ben je medeverantwoordelijk voor het commerciële resultaat in termen van relevant bezoek, conversie en marge. Verantwoordelijkheden Je ontwikkelt een marketing(jaar)plan voor verschillende categorieën en vertaalt dit naar concrete en meetbare marketingdoelstellingen en projecten; Je bewaakt de voortgang van deze projecten en zorgt voor uitvoering binnen budget; Je vervult een spilfunctie bij de creatie van alle promotionele campagnes en coördineert de uitvoering ervan. Ervaring, opleiding en relevante competenties Ervaring en opleiding WO werk- en denkniveau; 3-5 jaar commerciële werkervaring; Aantoonbaar succesvol in het managen van marketingprojecten en budgetten; E-commerce ervaring (e.g., Google Analytics, SEO, SEA, Affiliate Marketing en Social Media) is een pré. Competenties Commerciële instelling; Organisatorisch talent; Proactief en oplossingsgericht; Analytisch; Creatief; Thuis voelen in een snel veranderende omgeving.

5 Pagina 5/7 Profiel Positie 2: SEA Doel van de functie De SEA Mobile specialist rapporteert aan de Marketing Director. Als SEA Mobile specialist ben je volledig verantwoordelijk voor het beheer van de SEA campagnes voor alle devices. Bij betekent dit dat Mobile SEA één van jouw belangrijkste taken wordt - Mobile SEA is namelijk geen aanvulling op de meer algemene SEA: 50% gaat bij dit bedrijf via het mobiele kanaal, dat daardoor een prominente plek krijgt in de bedrijfsstructuur. Ook betekent dit ook dat zoekt naar een zeer ambitieuze kandidaat: uiteindelijk kan deze doorgroeien en leider worden van het Online Team. Als SEA weet je de juiste doelgroepen op het juiste moment te bereiken en een maximale conversie te realiseren. Je speelt effectief in op (nieuwe) online ontwikkelingen en innovaties en draagt met jouw kennis en op basis van analyses actief bij aan het verkrijgen van nieuwe campagne inzichten. Naast je primaire verantwoordelijkheden wordt een brede blik en visie op de totale online marketingmix verwacht en op hoe deze in zijn geheel bijdraagt aan conversie optimalisatie. Tot slot adviseer je de Category Marketeers op het gebied van consumenten-/zoekgedrag en relevante markttrends. Verantwoordelijkheden Je optimaliseert de SEA campagnes voor alle devices (desktop, tablet en smartphone), met nadruk op mobile devices; Je analyseert en rapporteert over SEA resultaten: voor verschillende devices en campagnes; Je geeft op basis van analyses en kennis aan waar mogelijkheden voor Mobile Sea liggen; Onderhoudt een voortdurende dialoog met de verschillende afdelingen binnen en buiten het marketing team. Ervaring, opleiding en relevante competenties Ervaring en opleiding WO werk- en denkniveau; Minstens 3 jaar ervaring met SEA; Aantoonbare ervaring met Mobile SEA; Ervaring met zeer technische en complexe analyses; Ervaring met het managen van grote budgetten en accounts; Ervaring in grote en complexe online campagnes; Ervaring met programma s als Bing, Google Adwords, Anlaytics, etc. Competenties Analytisch sterk; Technisch; Proactief; Ambitieus; Commercieel; Creatief; Gemakkelijk kunnen schakelen tussen verschillende taken; Thuis voelen in een snel veranderende omgeving.

6 Pagina 6/7 Interview Jur Gaarlandt, Marketing Director (interim) en Paul Mulder, HR Manager Jur en Paul: is de afgelopen jaren heel hard gegroeid. Vijf jaar geleden waren we nog met 25 personen en nu zijn we met een team van ongeveer 200! Qua business doen we ook steeds meer volume. Door deze grote volumes beschikken we ook over zeer veel data. Deze inzichten proberen wij vervolgens zo goed mogelijk te vertalen naar gerichte adviezen voor onze aanbieders. Heel concreet kan dat dan bijvoorbeeld gaan over marketing-gerelateerde vragen als: wanneer zou je het best kaartjes voor welk concert online moeten verkopen? Moet iets wel of niet een veiling van de dag zijn? Hoe lang laten we een veiling voor een bepaald product door lopen? Etc. We zijn erg ambitieus op het gebied van online marketing. Voor de volgende fase die we met ons bedrijf in gaan, zal dit ons echt gaan helpen. Momenteel zijn we ook een nieuwe marketing directeur aan het werven. De afgelopen maanden hebben we intensief gebouwd aan onze organisatie en ook heel specifiek aan onze visie op online marketing. Gezien de hele specifieke natuur van ons business model hebben wij hier behoefte aan mensen die het ook leuk vinden om met dit soort complexiteit om te gaan. Voor onze nieuwe collega s is het belangrijk dat zij energie krijgen van een snelgroeiend bedrijf. Binnen is het, zeker gezien de intense periode die we nu doormaken, van belang dat mensen ondernemend en self-starting zijn. Om onze ambities op online marketing te kunnen realiseren is het nu van belang dat we zowel een Category Marketeer als een SEA Mobile specialist vinden om het marketingteam te completeren. We zoeken mensen die zowel denkers als doeners zijn: jonge, talentvolle en analytische kandidaten die niet bang zijn om zelf het initiatief te nemen, en kunnen omgaan met snelle veranderingen in het bedrijf. Mensen die dit leuk vinden zijn hier aan het juiste adres. is een jong, energiek bedrijf met een informele sfeer en cultuur. Tegelijkertijd is de werkdruk bij hoog en vinden er voortdurend veranderingen plaats in de bedrijfsstructuur. Dat is boeiend en lever kansen op, maar de nieuwe collega moet daar wel mee om kunnen gaan, de ruimte die er is te baat nemen en ondernemend zijn. Maar dat is ook precies wat er leuk is aan werken bij : er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en er is een bereidheid om risico s te nemen. Waar wij binnen vooral gecharmeerd van zijn, zijn mensen die sterk fact-based en data gedreven zijn in hun (commerciële) besluitvorming. Voor nieuwe collega s zijn ook er ruime doorgroeimogelijkheden en voor ambitieuze mensen die goed gepresteerd proberen we ook altijd te zoeken naar loopbaankansen. Vervolgstappen voor de twee nieuwe collega s zouden op termijn bijvoorbeeld ook in leidinggevende rollen kunnen liggen. Category Marketeer De nieuwe Category Marketeer zal verantwoordelijk worden voor de online marketing rondom een toegewezen productcategorie. De uitdaging wordt dus om goed samen te werken en synergie te zoeken met tussen marketing (verantwoordelijk voor traffic) en category management (verantwoordelijk voor het virtuele schap van de categorie). We kunnen nog aanzienlijke slagen maken in en nog slimmer commercieel samenspel tussen category management en marketing. Concreet betekent dit dat de Category Marketeer niet alleen betrokken zal zijn bij de marketing van de door de Inkoop aangekochte producten (en daarin bijvoorbeeld advies geeft over de inzet van verschillende online marketingmiddelen), maar deze ook proactief aanstuurt: de Category Marketeer heeft bijvoorbeeld op basis van marketingdata inzichten of (bepaalde) concertkaartjes, saunabezoeken of pretparkentrees wel of niet makkelijk of moeilijk verkoopbaar

7 Pagina 7/7 zijn, of bijvoorbeeld wel, maar specifiek niet in dit seizoen. Of dat festivalkaartjes veel beter verkopen dan concertkaartjes, ik noem maar een voorbeeld. Op basis van deze inzichten kunnen we veel meer succes boeken in onze commerciële strategie SEA De SEA is een geheel nieuwe gecreëerde functie in ons team. Als je de bedrijfsstructuur niet zou kennen dat klinkt het misschien of de SEA één van de SEA specialisten zou kunnen zijn, maar dit is bij niet geval deze collega wordt namelijk verantwoordelijk voor het beheer van alle SEA campagnes voor alle devices. De reden dat wij iemand zoeken die Mobile in de vingers heeft, is dat meer dan 50% van onze business (dit percentage is groeiend) via het mobiele kanaal gaat bij en er dus een relatief groot budget omgaat in dit kanaal (momenteel circa 2,5 miljoen). Arbeidsvoorwaarden Voor beide rollen gelden uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de posities. Goede verdere secundaire en tertiaire voorwaarden. Locatie Hoofdkantoor: Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam. Meer informatie Consultant Research Consultant Management Assistente Bart Dietz Suzanne Kooloos Lucille van Veldhoven ( )

Great place to Work. In gesprek met

Great place to Work. In gesprek met In gesprek met Liza Hofland, Coca-Cola Enterprises Niels Bos, HILTI Nederland Harjan Dijkema & Sabine Beute, Solviteers Jacqueline de Block, Business School for Sales Priscilla van de Pol, KPN Wesley Brouwer

Nadere informatie

CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES

CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES CATEGORY CONTROLLER FRIESLANDCAMPINA CHEESE SPECIALTIES Februari 2011 FrieslandCampina Pagina 2 van 7 ORGANISATIE PROFIEL - ALGEMEEN ONDERNEMING Koninklijke FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in

Nadere informatie

KLANTCONTACT VIA SOCIAL MEDIA

KLANTCONTACT VIA SOCIAL MEDIA KLANTCONTACT VIA SOCIAL MEDIA HANDBOEK WEBCARE & SOCIAL CUSTOMER SERVICE E S T H E R G O O S & E R N S T K R U I Z E HANDBOEK WEBCARE & SOCIAL CUSTOMER SERVICE 1 HOE KUNNEN WE KLANTCONTACT OP SOCIAL MEDIA

Nadere informatie

Overzicht aangeboden stages CMD Amsterdam - aangemeld van maart 2012 - heden.

Overzicht aangeboden stages CMD Amsterdam - aangemeld van maart 2012 - heden. Overzicht aangeboden stages CMD Amsterdam - aangemeld van maart 2012 - heden. In dit document staan de stages die door het bedrijfsleven zijn gemeld bij de opleiding Interactieve Media. De bedrijven zijn

Nadere informatie

De Frontrunners Scan. Hoe ver bent u op de weg naar marktleiderschap? p. 1/12

De Frontrunners Scan. Hoe ver bent u op de weg naar marktleiderschap? p. 1/12 De Frontrunners Scan Hoe ver bent u op de weg naar marktleiderschap? p. 1/12 De Frontrunner Scan Dit is een Doe-het-Zelf questionnaire/scan die u een inzicht geeft op de vraag hoe goed u scoort op de 8

Nadere informatie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie

Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie Wat trendwatchers zeggen over 2014 en wat dit betekent voor uw CRM strategie In het begin van een nieuw jaar wordt vaak aandacht besteed aan ontwikkelingen en trends die hun stempel gaan drukken op 2014.

Nadere informatie

Recruiting Trends Nederland. 3 Belangrijke trends in werving en selectie voor 2015 Jaarlijks rapport - editie 4

Recruiting Trends Nederland. 3 Belangrijke trends in werving en selectie voor 2015 Jaarlijks rapport - editie 4 3 Belangrijke trends in werving en selectie voor 2015 Jaarlijks rapport - editie 4 Inleiding Om in 2015 succesvol te kunnen zijn, volg je als recruiter en ondernemer de actuele recruiting trends op de

Nadere informatie

Online ondernemen Geld verdienen door en met internet

Online ondernemen Geld verdienen door en met internet Online ondernemen Geld verdienen door en met internet Online ondernemen Geld verdienen door en met internet Voorwoord 2 Hans Biesheuvel Voorzitter MKB-Nederland Beste ondernemer, Met trots presenteer

Nadere informatie

Social CRM wordt volwassen

Social CRM wordt volwassen Social CRM wordt volwassen Gebaseerd op de gelijknamige white paper van Paul Greenberg, met toestemming De revolutie die is ontstaan op het vlak van communicatiemogelijkheden heeft een effect op ons dagelijks

Nadere informatie

boodschappen doen in de toekomst

boodschappen doen in de toekomst boodschappen doen in de toekomst de supermarkt anno 2015 boodschappen doen in de toekomst de supermarkt anno 2015 inhoud 3 Voorwoord 5 Inleiding 6 Wat 8 Verandering Bevolkingssamenstelling 10 Time Management

Nadere informatie

now Social business Hoe social media elke organisatie sterker, elke medewerker meer betrokken en elke klant blijer maakt

now Social business Hoe social media elke organisatie sterker, elke medewerker meer betrokken en elke klant blijer maakt now Social business Hoe social media elke organisatie sterker, elke medewerker meer betrokken en elke klant blijer maakt 1 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding Wat is social business? - Wat is social business?

Nadere informatie

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact Whitepaper Het klantcontactmodel 1 Inleiding Hoe belangrijk is klantcontact voor uw organisatie? Hebt u uw klantcontactproces dik voor elkaar of hebt u het gevoel dat het beter kan? Hoe doen andere organisaties

Nadere informatie

Werken bij VX Company

Werken bij VX Company Werken bij VX Company INHOUDSOPGAVE 1. Jij bent het belangrijkst 2. Werken bij VX: Chris de Kok 3. Werken bij VX: Frans van der Geer 4. Doen waar je goed in bent 5. Werken bij VX: Jeroen van den Belt 6.

Nadere informatie

Handreiking Functiecreatie bij NS

Handreiking Functiecreatie bij NS Handreiking Functiecreatie bij NS Het Europees Sociaal Fonds investeert in jouw toekomst Voorwoord Colofon In opdracht van NS Auteur: Dr. Brigitte van Lierop Omslagfoto: Maikel Bader, Maikel Bader maakt

Nadere informatie

Succes met e-commerce MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing

Succes met e-commerce MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing 2 Succes met e-commerce MEER verdienen en MINDER uitgeven met Online Marketing 3 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

Mijn Team is Top! De cultuur en de omgeving waarin teams blijven verbeteren

Mijn Team is Top! De cultuur en de omgeving waarin teams blijven verbeteren Mijn Team is Top! De cultuur en de omgeving waarin teams blijven verbeteren Een onderzoeksinitiatief van House of Performance in samenwerking met de Universiteit Twente Voorwoord Beste lezer, Vele organisaties

Nadere informatie

GROEIEN DOET BLIJVEN?

GROEIEN DOET BLIJVEN? UNIVERSITEIT UTRECHT FACULTEIT SOCIALE WETENSCHAPPEN BACHELORPROJECT ALGEMENE SOCIALE WETENSCHAPPEN - HUMAN RESOURCE MANAGEMENT - GROEIEN DOET BLIJVEN? EEN STUDIE NAAR HET BINDEN VAN TALENTEN AAN EEN ORGANISATIE

Nadere informatie

career & recruitment news

career & recruitment news career & recruitment news powered by Sexy IT ers Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen Workshop Slimmer werken Flexibele oplossingen met vast en scherp tarief SPECIALS: Competentie Management

Nadere informatie

Publiek Privaat Profileren

Publiek Privaat Profileren Business Based Innoveren < 1 Publiek Privaat Profileren Samenwerken aan meer bètatechnici in het beroepsonderwijs Ervaringen uit het eerste jaar Centres of Expertise en Centra voor innovatief vakmanschap

Nadere informatie

WORD KONING CONTENTMARKETING Klanten aantrekken en koesteren met social content

WORD KONING CONTENTMARKETING Klanten aantrekken en koesteren met social content WORD KONING CONTENTMARKETING Klanten aantrekken en koesteren met social content Word Koning Contentmarketing In dit e-book lees je: Over hoe merken kunnen navigeren in een omgeving waarin klanten en prospects

Nadere informatie

Eerste hulp bij online ondernemen. Geld verdienen door en met internet

Eerste hulp bij online ondernemen. Geld verdienen door en met internet Eerste hulp bij online ondernemen Geld verdienen door en met internet 4 Eerste hulp bij online ondernemen 5 Voorwoord Beste ondernemer, Met trots presenteer ik u hierbij het boekje Eerste Hulp bij Online

Nadere informatie

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs

In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs White Paper In 10 stappen een succesvol sociaal intranet op basis van SharePoint in het onderwijs Een sociaal intranet op basis van SharePoint moet goed worden voorbereid. Uiteindelijk zullen er een groot

Nadere informatie

Handboek. Werken aan duidelijke klantinformatie

Handboek. Werken aan duidelijke klantinformatie Handboek Werken aan duidelijke klantinformatie Autoriteit Financiële Markten De AFM bevordert eerlijke en transparante financiële markten. Wij zijn de onafhankelijke gedragstoezichthouder op de markten

Nadere informatie

War for Wajong. Onderzoek naar de strijd om talentvolle Wajongers op de Nederlandse arbeidsmarkt

War for Wajong. Onderzoek naar de strijd om talentvolle Wajongers op de Nederlandse arbeidsmarkt War for Wajong Onderzoek naar de strijd om talentvolle Wajongers op de Nederlandse arbeidsmarkt War for Wajong Colofon Mei 2014 Auteurs Nikita van der Pijl Msc. Drs. GeertJan Waasdorp Drs. Véronique Oonk

Nadere informatie

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat!

Martijn Joosten. Het geheim van een succesvolle makelaar. Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Het geheim van een succesvolle makelaar Tip: Print dit e-book uit voor een optimaal resultaat! Marketing voor Makelaars 2 / 41 Over de auteur Ik heet en ik ben off- en online ondernemer, spreker en trainer.

Nadere informatie

Contentmarketing voor branche- en beroepsorganisaties

Contentmarketing voor branche- en beroepsorganisaties Association whitepaper Inleiding Het onderwerp contentmarketing staat volop in de belangstelling en is ook zeer relevant. Verenigingen deden al aan contentmarketing voordat het begrip werd geïntroduceerd.

Nadere informatie

Goed bestuur in MKB familiebedrijven

Goed bestuur in MKB familiebedrijven Windesheim zet kennis in werking Windesheim zet kennis in werking ONDERZOEK Goed bestuur in MKB familiebedrijven Lectoraat Familiebedrijven Ondernemers over hun overwegingen en keuzes Driekwart van het

Nadere informatie

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen HOE PAK JE EEN CROWDFUNDINGCAMPAGNE AAN? A. Tijdlijn project = live! Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen Afsluiting & beloningen 1. Planning 1.1. Is crowdfunding iets voor mij? Overeenstemming

Nadere informatie

straks Structurele dialoog als voorwaarde voor bewustwording Mobiliteit Connexys Casestudy: Mobiliteit

straks Structurele dialoog als voorwaarde voor bewustwording Mobiliteit Connexys Casestudy: Mobiliteit Nu werken aan straks Structurele dialoog als voorwaarde voor bewustwording Connexys Casestudy: Mobiliteit Mobiliteit Casestudy mobiliteit ANWB 2 Nu werken aan straks Structurele dialoog als voorwaarde

Nadere informatie

Welzijn op het werk. Research naar welzijn op persoonlijk en professioneel vlak in 2012 Resultaten en aanbevelingen. www.stepstone.

Welzijn op het werk. Research naar welzijn op persoonlijk en professioneel vlak in 2012 Resultaten en aanbevelingen. www.stepstone. Research naar welzijn op persoonlijk en professioneel vlak in 2012 Resultaten en aanbevelingen www.stepstone.com Inleiding Organisaties hebben tal van tactieken toegepast om crisissen te bestrijden: herstructureringen,

Nadere informatie