Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek."

Transcriptie

1 Oost-Macedonië Dag 1. Aankomst in Skopje en transfer naar het klooster St. Joakim Osogovski, nabij de stad Kriva Palanka. Diner en overnachting in de ruimtes van het klooster. Dag 2. Na het ontbijt bezichtiging van het klooster en vertrek naar het oosten van Macedonië. Onderweg bezoeken we het stadje Kratovo, dat is verstopt in een echte krater. Kratovo is bijzonder door zijn oriëntaalse bouwstijl. De reis wordt voortgezet via Kocani (stad van de Macedonische rijstvelden) richting Berovo. Aankomst en inchecken in hotel Manastir. Het diner wordt opgeluisterd met herdersmuziek (o.a. doedelzak en herdersfluit). Dag 3. Bergavontuur in de Malesevski Planini. Kleine wandeling door het bijzondere landschap in de streek, bezoek aan de bewoners en kennismaking met hun dagelijks leven. Georganiseerde lunch in de natuur. Vrije middag. Overnachting in Berovo.

2 Dag 4. Ontbijt en vertrek naar Strumica (het uiterste zuidoosten van Macedonië). Strumica is een kleurrijke mengeling van verschillende gebruiken en culturen. Inchecken in onze accommodatie. Bezichtiging van de historische bezienswaardigheden van Strumica en de omgeving. In de middag bezoeken we de twee meest beroemde kloosters van de streek, Vadioca en Veleusa. Naast een kerkelijke betekenis heeft het klooster Vadioca ook een historische waarde voor het land. Op deze plek zijn in de 11e eeuw soldaten van de Macedonische leger door de Byzantijnen blind gemaakt en naar hun koning teruggestuurd. Diner en overnachting in ons hotel. Dag 5. Vrije ochtend. In de loop van de middag brengen we een bezoek aan de dorpen in het Belasicagebergte. Bezichtiging van de Romeinse badplaats Bansko. We bezoeken hierna de Macedonische waterval Smolari met een korte wandeling, gevolgd door een traditionele avondmaaltijd in het dorpshuis in het dorpje Gabrovo. Dezelfde avond hebt u de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de lokale zigeunerbevolking. In het hart van de zigeunerwijk, op het erf van een van de huizen, speelt een zigeunerorkest voor ons (facultatief, kosten 10 euro p.p.). Dag 6. Dag gereserveerd voor de Nieuwe Wijnen uit de Oude Wereld. We verlaten Strumica en rijden we richting de grootste wijnstreek van het land. Onderweg nemen we de tijd en bezoeken we de vroeg-christelijke opgravingen van Stobi. Later in de middag bereiken we onze accommodatie Popova Kula, gelegen middenin de wijngaarden nabij het dorpje Demir Kapija (zie ook: We ronden de dag af met een uitgebreide kennismaking met de Macedonische wijntraditie. Deskundige uitleg en facultatief wijnproeven van de wijnen van Popova Kula (kosten ca. 10 euro p.p.). Diner en overnachting.

3 Dag 7. Vertrek naar Skopje. Aankomst en inchecken in hotel Belvi, gelegen net buiten de stad. De rest van de dag gebruiken we voor bezichtiging van de hoofdstad. In Skopje is het oude gedeelte van de stad interessant, met de bazaar en vele moskeeën, de kerk Sv. Spas met de bijzondere iconostas; het oude treinstation dat in 1963 werd getroffen door de aardbeving van Skopje en dat nu dienst doet als museum. In dit Nationale Museum Makedonija nemen we de tijd om te genieten van de diverse collecties van het land. We bezoeken het monument ter nagedachtenis aan moeder Theresa (geboren in Skopje). Diner en overnachting in hotel Belvi. Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek. Degenen die nog een week in Macedonië willen blijven, worden naar hotel Bellevue**** in Ohrid gebracht. Hotel Bellevue is een comfortabel, sfeervol hotel met veel faciliteiten, gelegen aan het Meer van Ohrid, enkele kilometers buiten de stad. Inbegrepen in de rondreis: 1 overnachting in klooster Osogovski op basis van halfpension. 1 overnachting in hotel Manastir in Berovo op basis van halfpension. 1 overnachting in hotel Manastir in Berovo op basis van logies en ontbijt. 1 overnachting in hotel Ilinden Strumica op basis van halfpension. 1 overnachting in hotel Ilinden Strumica op basis van logies en ontbijt. 1 overnachting in Popova Kula op basis van halfpension. 1 overnachting in hotel Belvi op basis van halfpension. Permanente Engelssprekende begeleiding, dag 1 t/m dag 8. Alle transfers en bustochten per comfortabele minibus of bus. Georganiseerde lamsvleeslunch in de natuur op dag 3. Diner in dorpje Gabrovo op dag 5. Zigeunermuziek op dag 5 (facultatief). Wijnproeven in Popova Kula op dag 6 (facultatief). Reserveringen en betalingen: alle reizen dienen 40 dagen voor vertrek gereserveerd te zijn, hierop is een aanbetaling van 30% van de totale reissom van toepassing. De volledige reissom dient 30 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

4 Betalingen t.n.v. Karatanova Tours op ABN-AMRO rekening onder vermelding van reisnummer en vertrekdata. Uw bank- of giroafschrift is tevens uw bewijs van betaling. De tickets voor uw vlucht met de vermelde vertrektijden ontvangt u 3 weken voor vertrek. U ontvangt tijdig een bericht, indien zich wijzigingen in de prijs van de luchthavenbelastingen voordoen. Reisverzekeringen: U kunt een reisverzekering of annuleringsverzekering via Karatanova Tours of uw eigen verzekeringsmaatschappij afsluiten. Karatanova Tours aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van vermissing, beschadiging, diefstal of enige andere schade. Ook voor schade ontstaan tijdens de duur van het verblijf aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Wij adviseren u daarvoor een goede reis- en bagageverzekering af te sluiten. Voorbehoud: de uitvoering van het bovenstaande programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met u, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisbegeleider. Aangezien wij onze programma s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht. Extra advies: maak een kopie van uw paspoort en gebruik die bij de recepties van de hotels. Extra informatie: in Macedonië kunt u bijna overal pinnen. Voor Macedonië is geen visum nodig. Telefoneren: als u vanuit Macedonië naar Nederland wilt bellen, dan draait u Vanuit Nederland naar Macedonië moet u eerst draaien. De exacte telefoonnummers van de accommodaties vindt u later in het overzicht. U moet er rekening mee houden dat niet alle berggebieden telefonisch bereikbaar zijn, ook niet voor mobiele telefoons. Geld op reis: de Macedonische munt is Denar (mv. = Denari). De koers is afhankelijk van de plaats waar u wisselt. Normaal betaalt u voor 61 denari = ca. 1 euro. Voor het wisselen kunt u het beste cash geld meenemen in kleine coupures. Neem geen cheques mee. Afhankelijk van uw uitgavenpatroon heeft u ca. 100,- of 150,- euro nodig.

5 Karakteristieken van Macedonië De oppervlakte van Macedonië is km 2 en daarmee beslaat het ongeveer driekwart van de oppervlakte van Nederland. Het land is bijzonder vanwege zijn natuurschoon en culturele hoogtepunten. Macedonië wordt vaak het Hart van de Balkan genoemd. Door zijn schoonheid, het reliëf en de klimatologische omstandigheden wordt Macedonië wel eens vergeleken met Zwitserland. Het grootste deel van het land is bergachtig; het hoogste punt is 2784 meter en de gemiddelde hoogte bedraagt 830 meter. Er zijn ook talrijke meren; het totale wateroppervlak bedraagt 477 km 2. Macedonië is bijzonder door zijn natuurschoon en zijn zeldzaamheden. Het land wordt vaak de Parel van de Balkan genoemd. Door zijn schoonheid, het reliëf, de klimatologische en andere omstandigheden wordt Macedonië vergeleken met Zwitserland. De reliëfeigenschappen van Macedonië plaatsen hem bij de berglanden. De gemiddelde hoogte van het land is 830 meter. Ook zijn er in heel Macedonië bronnen, veel rivieren en meer dan 50 grote en kleine meren. Daarom wordt Macedonië ook wel een merenland genoemd. Het is een land van wonderbaarlijke oude tektonische meren, maar ook bergmeren en kunstmatige meren. De belangrijkste zijn de drie tektonische of basinmeren: Ohrid, Prespa en Dojran. Er bestaan verschillende legendes over het ontstaan van de naam Macedonië. Volgens enkelen komt het van de naam van de eerste Macedonische koning Makedon. Geleerden geloven dat de naam uit het oud Macedonische makos, hetgeen groot of hoog betekent, en don, dat land betekent, voortkomt. Vrij vertaald betekent het dus groot, hoog en bergrijk land. Door zijn indrukwekkende geschiedenis is Macedonië een openluchtmuseum van meer dan 8000 jaar oud: land van Herakle, Philip II, Alexander de Grote, St. Paulus en St. Luka, Justinijan, Tsaar Samuël en Moeder Teresa. De hoofdstad en het administratieve centrum van Macedonië is tegenwoordig Skopje,met zijn inwoners. Skopje is een stad met een traditie van jaar. Zowel de westelijke als de oostelijke culturen worden daar op een bijzondere manier gemengd; de wereldwegen en de talen doorkruisen elkaar. De naam van het antieke Skupi wordt voor het eerst genoemd bij de vernietiging van de Dardaanse en de komst van de Romeinse macht. Het Meer van Ohrid is 358 km² groot en maar liefst 289 meter diep. Het meer vult een tektonische depressie en heeft een geschatte ouderdom van ca jaar.

6 Hiermee is het samen met het Bajkalmeer en het Titicacameer een van de oudste meren ter wereld. Dit en het bijzondere microklimaat rond het meer verklaren waarom maar liefst 200 endemische vissen in het meer leven, waarvan enkele welhaast levende fossielen genoemd kunnen worden, omdat ze als gevolg van 2,5 miljoen jaar isolement niet geëvolueerd zijn. Stad Ohrid bij het Meer van Ohrid met haar natuurschoon en een rijke historische en culturele erfenis is een ware parel van Macedonië en staat onder bescherming van UNESCO. Een grote rijkdom, maar ook een bijzondere curiositeit is het feit dat door haar flora en fauna het Meer van Ohrid één van de grootste reservaten van Europa is. Het Meer van Ohrid wordt door onderzoekers de Macedonische Zoetwaterzee genoemd. Het oppervlak beslaat 358 vierkante kilometer en op het diepste punt is het 288,70 meter diep. Met zijn kristalheldere water is het meer één van de meest doorzichtige meren, met een zicht tot 21,5 meter diepte. De geschiedenis van Ohrid is vol van bekende schrijvers zoals A den Doolaard, van dichters, zangers, schilders en bekende staatshoofden. Door de eeuwen heen is Ohrid en zijn meer bekend geworden om zijn perfecte schoonheid en kwaliteit. Zijn krachtige mystiek doet denken dat de tijd heeft stilgestaan, door de vele historische monumenten en letterlijk honderden kerken, in balans met een schoonheid aan architectuur. Ohrid is één van de belangrijkste historische erfgoederen van de wereld.

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek.

Dag 8. Transfer naar het vliegveld van Skopje of verlengingsweek. West-Macedonië Dag 1. Aankomst op het vliegveld van Skopje, de hoofdstad van Macedonië. Vervolgens wordt u naar het nationale park Mavrovo gebracht. Onderweg bezoekt u de stad Tetovo met de mooiste moskee

Nadere informatie

Autorondreis West-Macedonië

Autorondreis West-Macedonië Autorondreis West-Macedonië Dag 1. Ohrid Nationaal Park Pelister (ca. 85 km) Op de luchthaven van Ohrid staat uw huurauto klaar. Indien u tijd heeft, is het aanbevolen om onderweg het Klooster van St.

Nadere informatie

Macedonian Monasteries

Macedonian Monasteries Macedonian Monasteries Er valt zo veel over Macedonië te vertellen: over de vele bergen, waarvan de bekendste Sar Planina en Pelister zijn. Over de natuurparken, zoals die op de berg Bistra. Over de vele

Nadere informatie

Zonvakantie het Meer van Ohrid

Zonvakantie het Meer van Ohrid Zonvakantie het Meer van Ohrid Met grote trots bieden wij u ons Zomerprogramma Macedonië 2012 aan. Een land vol historie met zichtbare sporen uit het verleden, met vele culturele bezienswaardigheden, maar

Nadere informatie

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Een speciale rondreis door Macedonie verrijkt met de bijzondere kloosterbelevenis van de streek. Tijdens deze reis bezoeken we de vergeten opgravingen en de

Nadere informatie

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië

Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Speciale 8-daagse rondreis Ontdek Macedonië Een speciale rondreis door Macedonie verrijkt met de bijzondere kloosterbelevenis van de streek. Tijdens deze reis bezoeken we de vergeten opgravingen, de afgelegen

Nadere informatie

Wandelen in het land van Den Doolaard

Wandelen in het land van Den Doolaard Wandelen in het land van Den Doolaard Er valt zo veel over Macedonië te vertellen. Over de vele bergen waarvan de bekendste Sar Planina en Pelister zijn. De natuurparken zoals die op de berg Bistra. Vele

Nadere informatie

Grote rondreis Macedonië

Grote rondreis Macedonië Grote rondreis Macedonië Dag 1. Aankomst in Skopje en transfer naar Mavrovo. Onderweg bezoeken we stad Tetovo met de mooiste moskee van Macedonië. De Kleurrijke Moskee is voor sommigen zelfs de mooiste

Nadere informatie

Programma West Oost Macedonië 2013

Programma West Oost Macedonië 2013 Programma West Oost Macedonië 2013 15-daagse speciale rondreis voor kleine groepen door Macedonië; langs de Nationale parken van Galicica, Pelister en met de meren van Ohrid en Prespa maar ook met bezoek

Nadere informatie

Flora en Fauna van Macedonië

Flora en Fauna van Macedonië Flora en Fauna van Macedonië Vogels, vlinders, bloemen en planten van de Macedonische Nationale Parken Galicica en Pelister, verrijkt met een tintje cultuur. Periode: 31/8 7/9/2014 Inbegrepen: Vluchten

Nadere informatie

In het hart van de Balkan

In het hart van de Balkan In het hart van de Balkan Dag 1. Aankomst in Skopje en transfer naar Mavrovo. Onderweg bezoeken we stad Tetovo. Tetovo is het grootste culturele centrum van de Albanese moslim minderheid in Macedonië en

Nadere informatie

Speciale 8-daagse Rondreis West - Macedonie

Speciale 8-daagse Rondreis West - Macedonie Speciale 8-daagse Rondreis West - Macedonie Met grote trots bieden wij u onze speciale programma Macedonie 2010 aan. Een land vol historie met zichtbare sporen uit het verleden, met vele culturele bezienswaardigheden,

Nadere informatie

Macedonie Een culturele rondreis langs de meest beroemde kloosters en kerken van Macedonië, op basis van HB; 10 dagen en 9 overnachtingen.

Macedonie Een culturele rondreis langs de meest beroemde kloosters en kerken van Macedonië, op basis van HB; 10 dagen en 9 overnachtingen. Macedonie 2009 Een culturele rondreis langs de meest beroemde kloosters en kerken van Macedonië, op basis van HB; 10 dagen en 9 overnachtingen. Macedonië Dag 1, Skopje. Aankomst op het vliegveld van Skopje.

Nadere informatie

Autorondreis Macedonië

Autorondreis Macedonië Autorondreis Macedonië Bijzonder en geheel georganiseerde 8-daagse autorondreis door Macedonië, veerweg van de Postmoderne wereld met verblijf in prima accommodaties. De eerste dagen bezoekt u het oosten

Nadere informatie

Zomervakantie Ohrid

Zomervakantie Ohrid Zomervakantie Ohrid - 2011 8-daagse of 15-daagse zonvakantie aan de kust van het Meer van Ohrid, verrijkt met culturele uitstapjes en excursies. Op basis van LO of HP in hotel naar keuze in Ohrid of Struga.

Nadere informatie

Programma West Oost Macedonië 2015 vertrekgarantie

Programma West Oost Macedonië 2015 vertrekgarantie Programma West Oost Macedonië 2015 vertrekgarantie 15-daagse speciale rondreis voor kleine groepen door Macedonië; langs de Nationale parken van Galicica, Pelister en met de meren van Ohrid en Prespa maar

Nadere informatie

8-daagse Rondreis: Macedonia Timeless

8-daagse Rondreis: Macedonia Timeless 8-daagse Rondreis: Macedonia Timeless Bijzondere rondreis door Macedonië met kleine groepjes van max. 15 en min 6 deelnemers met meer aandacht voor de klant en de reisinhoudelijk. Macedonië is een land

Nadere informatie

Speciale 8-daagse Rondreis: West - Macedonie

Speciale 8-daagse Rondreis: West - Macedonie Speciale 8-daagse Rondreis: West - Macedonie Met grote trots bieden wij u onze speciale programma Macedonië 2012 aan. Een land vol historie met zichtbare sporen uit het verleden, met vele culturele bezienswaardigheden,

Nadere informatie

12-daagse kunsthistorische reis en cursus op locatie in Macedonië 3 september t/m 14 september 2012

12-daagse kunsthistorische reis en cursus op locatie in Macedonië 3 september t/m 14 september 2012 12-daagse kunsthistorische reis en cursus op locatie in Macedonië 3 september t/m 14 september 2012 Deze reis + cursus bestaat uit een 12-daagse bijzondere rondreis langs de kloosters, kerken en iconen

Nadere informatie

Macedonië: Parel van de Balkan

Macedonië: Parel van de Balkan Ontdek Macedonië op deze unieke 15-daagse rondreis Nieuw bij Macedonia Travel Company in 2010! Een unieke rondreis door dit prachtige land. In samenwerking met lokale gidsen ontdekt u de mooiste, culturele

Nadere informatie

Zomervakantie Ohrid

Zomervakantie Ohrid Zomervakantie Ohrid - 2010 8-daagse of 15-daagse zonvakantie aan de kust van het Meer van Ohrid met de mogelijkheid voor culturele excursies. Op basis van logies/ontbijt of half pension in hotel naar keuze

Nadere informatie

The Spirit of Balkans

The Spirit of Balkans The Spirit of Balkans 15-daagse grote Individuele Autorondreis door drie bijzondere Balkan landen in de regio van Macedonië. Deze unieke rondreis wordt dit jaar voor het eerst aangeboden zodat u de hoogtepunten

Nadere informatie

Autorondreis Servië. elke maandag april t/m september. elke maandag april t/m september

Autorondreis Servië. elke maandag april t/m september. elke maandag april t/m september Autorondreis Servië 8-daagse bijzondere autorondreis door Servië. Tijdens deze reis kunt u genieten van vele natuurlijke schoonheden van de Balkan. Uw vakantie in deze ambiance zal verrijkt worden met

Nadere informatie

Rondreis Albanië. Vertrekdata (Elke vrijdag) P.S. Voor de groepen staan 5 vertrekdata gepland: 18.05, 01.06, 13.07, en 21.09

Rondreis Albanië. Vertrekdata (Elke vrijdag) P.S. Voor de groepen staan 5 vertrekdata gepland: 18.05, 01.06, 13.07, en 21.09 Rondreis Albanië Eigenlijk heeft Albanië alles wat een vakantieland nodig heeft: een rijke historie, een prachtige natuur, een prettig klimaat, mooie stranden en innemende bewoners. Daarbij heeft het land

Nadere informatie

Rondreis Albanië. Programma overzicht

Rondreis Albanië. Programma overzicht Rondreis Albanië Eigenlijk heeft Albanië alles wat een vakantieland nodig heeft: een rijke historie, een prachtige natuur, een prettig klimaat, mooie stranden en innemende bewoners. Daarbij heeft het land

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Aanvullende bijzonderheden:

Aanvullende bijzonderheden: Albanese Alpen Zeven uur op een paardenrug of een fikse dagwandeling staat garant voor een onvergetelijke belevenis, die nauwelijks is te beschrijven. Zoals je als kind je eerst door een rijstebrijberg

Nadere informatie

In de voetsporen van A. den Doolaard

In de voetsporen van A. den Doolaard In de voetsporen van A. den Doolaard Speciaal 8-daagse programma aan de kust van het meer van Ohrid, verrijkt met culturele uitstapjes. Programma bedoelt om terug te gaan naar de stad waar A. den Doolaard

Nadere informatie

Normandië 7 tot en met 11 april 2015

Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Normandië 7 tot en met 11 april 2015 Programma voor vanavond 1) Informatie over de excursie De begeleiders Vertrek- en aankomsttijden De dagprogramma s Programma voor vanavond 2) De relatie tot de schoolvakken

Nadere informatie

In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, boottocht, lunch bij St. Naum, entreegelden voor het klooster en kosten voor de rooibootjes.

In de prijs inbegrepen: Transfers, Engelssprekende gids, boottocht, lunch bij St. Naum, entreegelden voor het klooster en kosten voor de rooibootjes. Excursie Ohrid: Prachtige rondleiding met Engelstalige gids door het stadscentrum van Ohrid. Deze door UNESCO beschermde stad herbergt de geschiedenis van een 7.000 jaar oude beschaving. U bezoekt o.a.

Nadere informatie

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03

Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Vlieg-busrondreis Het mooiste van Kroatië BRHR03 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=524

Nadere informatie

Bodensee single reis - start Bregenz

Bodensee single reis - start Bregenz Bodensee single reis - start Bregenz singlereis hotelfietsreis vanaf 1.185 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aktiva-extra's: * Bodensee-cheques ter waarde van meer dan 90,- * hybridefiets

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek

Tanzania - Zanzibar, de Grote Trek TANZANIA Tanzania -, de Grote Trek Privé rondreis met privéchauffeur/ranger Kant-en-Klaar - 11 dagen / 8 nachten REF: 194 REISBESCHRIJVING - - Lake Manyara - Karatu - Ngorongoro Krater - - Ngorongoro Conservation

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

Cultuur en natuur van Ghana

Cultuur en natuur van Ghana Ghana Rondreis in groep Cultuur en natuur van Ghana Accra - Ejisu - Nkoranza - Boabeng - Laranba - Mole National Park - Kintampo Falls - Techiman - Kumashi - Bosumtwimeer - Axim - Nzulezi - Elmina - Kakum

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Wandelprogramma Corsica: 01/09 08/09/2018 Dag 1: Zaterdag 01/09/2018 TUI fly vlucht Brussel Ajaccio Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Marina Viva *** in Porticcio Informatiebijeenkomst

Nadere informatie

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration

Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap. Amboseli en Tanzania Exploration Kenia & Tanzania Rondreis in internationaal gezelschap Amboseli en Tanzania Exploration 10 dagen/7 nachten Nairobi - Amboseli - Ngorongoro Karatu - Serengeti - Tarangire GROEPSRONDREIS MET FRANSTALIGE

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Autorondreis Montenegro 2014

Autorondreis Montenegro 2014 Autorondreis Montenegro 2014 15-daagse Individuele Autorondreis door drie bijzondere Balkan landen; Macedonië, Albanië en Montenegro. Deze unieke rondreis wordt speciaal voor jullie op maat gemaakt zodat

Nadere informatie

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING

GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING GROEPSREIS IJSLAND KLASSIEK - NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING Dit is een klassieke rondreis met de perfecte mix van cultuur en natuur. Je reist onder Nederlands- of Franstalige begeleiding en volgt grotendeels

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016

West-China reis 2016. Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 West-China reis 2016 Etniciteit, historie en modernisering 12-27 april 2016 Doelstelling De excursie/reis beoogt een kennismaking met etnische minderheden in West China: Tibetanen, Hui en Oeigoeren. Bezocht

Nadere informatie

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten

4-7 oktober culturele. proeven delen genieten Barcelona 4-7 oktober 2018 georganiseerde gusto culinaire compartir culturele disfrutar reis proeven delen genieten HEMMINKWAYS Flexible. personal. Worldwide PROEVEN DELEN GENIETEN Het thema van een bijzondere

Nadere informatie

Bodensee single reis - start Bregenz

Bodensee single reis - start Bregenz Bodensee single reis - start Bregenz singlereis hotelfietsreis vanaf 899 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Aktiva extra's: Bodensee cheques ter waarde van meer dan 90,- Hybride

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Website: www.tejedatravel.com Email: info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (8 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

Sierra de Gredos 8 dagen

Sierra de Gredos 8 dagen Sierra de Gredos 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 895 Bienvenida in het Spaanse paradijs Ruim 100 kilometer westelijk van Madrid ligt de Sierra de Gredos, welke Nederlanders het Gredos-gebergte

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Bodensee 7 dagen start Konstanz

Bodensee 7 dagen start Konstanz Bodensee 7 dagen start Konstanz individuele hotelfietsreis vanaf 625 De hoogtepunten rond de Bodensee U reist comfortabel per luxe ICE naar Konstanz v.v. De oevers van de Bodensee bevinden zich in drie

Nadere informatie

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand

14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Logo 14-daagse combinatiereis de Parelwitte stranden van Zuid-Thailand Zonvaart Destinations neemt u mee naar twee van de mooiste strandbestemmingen in Zuid- Thailand, Phuket en Krabi. shadow.png Phuket

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos. Wandelprogramma La Palma: 09/10/2018 16/10/2018 Dag 1: Dinsdag 09/10/2018 TUI fly vlucht Brussel La Palma Aankomst op de luchthaven en aansluitend transfer naar Hotel Sol La Palma **** in Puerto Naos.

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein

Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein Bodensee 8 dagen start Bregenz per trein individuele fietsreis vanaf 626 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Konstanz

Bodensee 8 dagen start Konstanz Bodensee 8 dagen start Konstanz individuele fietsreis vanaf 580 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Konstanz

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017

5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG. 15 t/m 19 augustus 2017 5-daagse groepsreis naar FULDA & WITTENBERG 15 t/m 19 augustus 2017 Pelikaan Reizen Reis technische zaken Dagprogramma Inbegrepen Toeslagen Inhoud Hoofdkantoor gevestigd in Zevenbergen 5 reisbureaus Touroperating

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND

GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND GROEPSREIS HOOGTEPUNTEN & NOORDERLICHT IN ZUID-IJSLAND Ook 's winters heeft IJsland ontzettend veel te bieden. Tijdens deze internationale groepsreis ga je op zoek naar het magische noorderlicht en ontdek

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE)

BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) BERGLEVEN EN WEVEN IN DE KARPATEN (OEKRAÏNE) 8 DAGEN 9-16 juni 2019 1.099 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Leren weven van een wollen deken in drie workshops, verblijf bij families in de (Oekraïense)

Nadere informatie

Belangrijk: U kunt zich tot uiterlijk 1 januari voor de reis opgeven (dit in verband met de koop van het aantal vliegtuigstoelen)

Belangrijk: U kunt zich tot uiterlijk 1 januari voor de reis opgeven (dit in verband met de koop van het aantal vliegtuigstoelen) Gemeentereis Israël Van DV 3 12 april 2018 zal er een gemeentereis naar Israël plaatsvinden. Deze staat onder leiding van dominee en mevrouw Donken. Op dinsdag 31 oktober vond een eerste bijeenkomst plaats

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

BALTISCHE LANDEN. 19-daagse rondreis per boot en bus

BALTISCHE LANDEN. 19-daagse rondreis per boot en bus BALTISCHE LANDEN 19-daagse rondreis per boot en bus VOORLOPIG REISSCHEMA + PROGRAMMA zie voor details www.goudenengel.nl Baltische Landen rondreis Uitgebreide kennismaking met Estland, Letland en Litouwen,

Nadere informatie

Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen

Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen Altmühltal & Donau standplaats 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 455 Fietsreis langs de Altmühl en de Duitse Donau vanuit Bad Gögging Deze standplaatsfietsreis gaat door het dal van de rivier de

Nadere informatie

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL Waar oost en west elkaar ontmoeten. Waarom Istanbul? Viering van 400 jaar diplomatieke betrekkingen Nederland -Turkije Poort van Azië Veel economische

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer

14 daagse rondreis. Sri Lanka. Safari & meer 14 daagse rondreis Sri Lanka Safari & meer Sri Lanka is een tropisch eiland op een unieke locatie in de wereld. De natuur is zo overweldigend dat het eiland in de oudheid de mooiste namen kreeg, zoals

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9

Bestemming Frankrijk. Plaats Bretagne. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 9 Reisaanbot Fietsvakantie Bretagne: de Bretoense cultuur op fietsafstand Bestemming Frankrijk Plaats Bretagne Duur 8 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd

Nadere informatie

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR

BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR BEGELEIDE MEERDAAGSE TREKKING LANGS DE LAUGAVEGUR Deze wandelreis in internationaal gezelschap focust volledig op de Laugavegur, de bekendste trekking van IJsland die in 7 dagen van het geothermisch gebied

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Middags stadsexcursie

Nadere informatie

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen

Catalonië natuur en cultuur 8 dagen Catalonië natuur en cultuur 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 889 Natuur en cultuur in Catalonië Spanje - een land dat misschien niet álles heeft maar wél héél veel! Natuur, bergen en zee. Oude,

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN PRIMAVERA VIERDAAGSE MALLORCA PAGUERA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse

Nadere informatie

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund

Oostzeekust 8 dagen. individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Oostzeekust 8 dagen individuele fietsreis vanaf 549 De lagunekust van Lübeck tot Stralsund Fietsend aan de Oostzee, een heel ander' stukje Duitsland! Vlak landschap, honderden meren van groot tot klein

Nadere informatie

Wandeltochten. Verborgen Cappadocië (Wandelen)

Wandeltochten. Verborgen Cappadocië (Wandelen) Activiteiten Hieronder een aantal activiteiten die samengesteld zijn, in samenwerking met Alan Turizm, reisagentschap voor op maat gemaakte tochten, aarzel niet neem contact met ons op! Wandeltochten Verborgen

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Lissabon Programma-overzicht: Leeftijd: minimum 18 jaar 15 of 25 lessen Portugees per week Verblijf bij gastgezin Boordevol culturele en sociale activiteiten Duur: vanaf 1 week

Nadere informatie

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel)

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Wijn en Kirschtorte Kehl is een voorstadje van Strasbourg gelegen in het dal van de rivier de Rijn. Het ligt bijna

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN CAMINADA INTERNACIONAL DE BARCELONA SPANJE Buenos dias a Catalunya.De familie van de International Marching League (IML) breidt zich steeds verder uit. Sinds 2007 is ook de

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

De steden van Andalusië (9 dagen) - groepsreis

De steden van Andalusië (9 dagen) - groepsreis Website: Email: www.tejedatravel.com info@tejedatravel.com De steden van Andalusië (9 dagen) - groepsreis Deze reis is samengesteld om de belangrijkste steden van Andalusië te ontdekken. U reist in een

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Bodensee 8 dagen start Bregenz

Bodensee 8 dagen start Bregenz Bodensee 8 dagen start Bregenz individuele fietsreis vanaf 453 Rond de Bodensee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland Tijdens deze reis bezoekt u de drie landen rond de Bodensee: u start in Oostenrijk,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

Backpacktour Noord - Ethiopie

Backpacktour Noord - Ethiopie Backpacktour Noord - Ethiopie Vertrek: Eind mei 2016 Aantal dagen: Minimaal 8 dagen Accommodaties: Budget Soort Reis: Groepsreis Reisbegeleiding: Nederlands sprekende reisleider / Engels sprekende lokale

Nadere informatie