SPRITE ALPINE SPORT CRUZER SR SPIRIT OF ADVENTURE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPRITE 2015. ALPINE SPORT CRUZER SR www.spritecaravans.com SPIRIT OF ADVENTURE"

Transcriptie

1 SPRITE 2015 SPIRIT OF ADVENTURE Sprite After-Saes Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan aeen een caravan. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After-Saes organisatie van Swift Group Limited, zodat u zorgeoos van uw caravan en vakantie kunt genieten. Sprite kent een uitgebreid deaernetwerk. Zij zorgen ervoor dat u atijd kunt rekenen op eerste kas service. Sprite geeft op ae modeen 3 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits vodaan aan de voorwaarden). Sprite Caravans Agent voor de Beneux: Caravan Trading Europe Latensteinserondweg EH TIEL Hoand e-mai: info@caravantradingeurope.n website: Sprite Caravans worden geproduceerd door Swift Group Limited Deze brochure vormt geen aanbod door Swift Group Limited (Swift). Swift behoudt zich het recht voor de specificaties en prijzen op ieder gewenst moment te veranderen wanneer materiaen of omstandigheden dit vereisen. Importeurs en deaers verkopen Swift producten voor eigen rekening en niet as agent van Swift. Dienovereenkomstig zijn zij niet bevoegd om Swift ergens toe te verbinden of om enige bewering of toezegging van weke aard dan ook namens Swift te doen. Uw deaer Sprite geeft op ae modeen 3 jaar fabrieksgarantie en tot 10 jaar garantie op vochtinwerking (mits vodaan aan de voorwaarden) ALPINE SPORT CRUZER SR

2 2015 CRUZER SR 2015 ALPINE SPORT SPRITE ALPINE SPORT KLAAR VOOR AVONTUUR De Sprite Apine Sport en de Sprite SR zijn caravans afkomstig uit de fabrieken van Engeands grootste producent van toercaravans: Swift Group Limited. In de productiefaciiteit van Swift, gevestigd in het Engese Cottingham worden jaarijks meer dan caravans vervaardigd onder de merknamen Swift, Sprite en Stering. De fiosofie van Swift Group is het vervaardigen van hooggekwaificeerde caravans, die door het gebruik van de beste materiaen en modernste productiemethoden zorgen voor probeemoos kamperen. Bij de vervaardiging van de Sprite caravans staat veiigheid voorop. Ae Sprite modeen vodoen dan ook aan de strenge Europese veiigheidsnormen. Om absoute perfectie te garanderen worden ae caravans uitvoerig getest avorens ze in productie gaan. De Sprite range 2015 bestaat uit vijf modeen in de Apine Sport serie en vijf modeen in de SR serie. De Sprite Apine Sport is met zijn voedig geïntegreerde voorraam, gadde buitenbepating, moderne decoratie en het grote panoramische dakraam een unieke verschijning op de weg. Scherp geprijsd, maar toch van ae gemakken voorzien. De top van het merk is de succesvoe Sprite SR serie. Hier treft u nog steeds het karakteristieke Engese uiterijk aan van het aerodynamische drie-ramen front. Echter met de strakke vormgeving en eyecatchers, zoas het ichtdooratende panoramisch dakraam, is deze caravan een bikvanger op de weg. Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdoze verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hee geruststeing bij uw besissing. Het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe caravan is beangrijk. Deze brochure verschaft u ae informatie over de Sprite caravans van het seizoen 2015, zodat u samen met uw deaer de keuze kunt maken uit de tien beschikbare indeingen. Met de combinatie van een strakke buitenvorm en een modern interieur heeft Sprite, met de Apine Sport een nieuwe trend gezet. De ontwerpers hebben, door gebruik te maken van de aatste 3D software, een caravan ontworpen die een prachtige combinatie is van comfort, gezeigheid en vormgeving. Het resutaat mag er zijn: een moderne en uxe caravan, die tegen een aantrekkeijke prijs everbaar is. De stoere maar ranke bodyijn, met het standaard panoramisch dakraam, geeft de caravan een moderne en tijdoze uitstraing. Beangrijke praktische detais, zoas een goede waterafvoer, tentrai en verichting zijn voedig in het design opgenomen.

3 SPRITE ALPINE SPORT Sprite caravans zijn gemaakt van uiterst duurzame materiaen. Ook de Apine Sport vat in de hoogste kasse (3) op het gebied van thermische isoatie. Binnenin de Apine Sport worden houten paneen en kastdeurtjes spees afgewissed met kunststofdeen, wat een verfrissend ruimteijk effect geeft. De nieuwe bovenkastjes bieden bovendien vodoende ruimte voor a uw spuen. Het typische Engese adekastje middenvoor heeft een vernuftig uittrekbad. Hierdoor hoeft niet meer aes van tafe om het bovenbad te vergroten. De caravan heeft een ruime en gezeige zithoek die van ae gemakken is voorzien, waaronder een aanta stopcontacten voor het opaden van de teefoon, ipad of het aansuiten van de teevisie. De Apine Sport serie wordt geeverd in vijf verschiende indeingen. Van een compacte eindkeuken, een caravan met grote badkamer tot drie indeingen met een groot tweepersoons bed. De Sprite Apine Sport biedt, mede door de uitgebreide uitrusting, de stij en het gemak van het koken zoas thuis. De keukenades hebben metaen geeiderais en de werkbaden zijn fraai en dik. Er is ruimte genoeg in de keuken. Natuurijk ontbreken de grote koekast met breed vriesvak, het ruime 3-pitsgasste en de boier niet. Sfeer en gebruiksgemak in de avond wordt gecreëerd door de verichting onder de bovenkastjes. Speciae kastsuitingen zorgen ervoor dat uw waardevoe spuen netjes op hun paats bijven tijdens de reis. Sprite biedt met de Apine Sport een serie caravans die tegemoet komt aan de wensen van de meest verwende kampeerder. Ae modeen zijn speciaa gefabriceerd om comfort, stij en gemak te combineren. Lattenbodems met veerscharnier zorgen ervoor, dat de ruime bankkasten gemakkeijk toegankeijk zijn. Condensvorming behoort tot het vereden door het gebruik van deze attenbodems. Dikke matrassen verzekeren u van een comfortabee nachtrust. Sommige modeen zijn voorzien van een speciaa wasmeube in het saapvertrek. Licht en ucht (door de Heki dakuiken) vergroten het ruimteijk gevoe.

4 SPRITE CRUZER SR De Sprite SR range is de afgeopen jaren bijzonder popuair gebeken en heeft menig kampeerder de overstap naar deze uxe caravan aten maken. Door de innovatieve buitenijnen in combinatie met het moderne, maar gezeige interieur biedt Sprite een caravan die garant staat voor vee jaren vakantiegenot. Het hoge uitrustingsniveau met de dikke comfortabee kussens en matrassen zorgen ervoor dat u niets te wensen overhoudt. Dit is met recht de topserie van Sprite!

5 Het saapcomfort is in een Sprite caravan buitengewoon, want met de nieuwe Duvaay Duvaite matrassen (op de vaste bedden) is een nieuwe innovatie toegepast met ichtgewicht geheugen fiber technoogie. De matras bestaat uit hypoaergeen comfortabe traagschuim. Het geeft een superieure harmonie in temperatuur, drukveraging en is duurzaam en veerkrachtig. De matras is bestand tegen huisstofmijt en is 100% recycebaar. Het utra ichte gewicht draagt ook nog eens bij tot een aanzienijke gewichtsbesparing. SPRITE CRUZER SR De Sprite SR is verkrijgbaar in vijf indeingen, van een korte caravan met uxe badkamer en drie uitvoeringen met vast tweepersoons bed tot een caravan met twee enkee bedden. Ae Sprite SR indeingen hebben een hoog standaard uitrustingsniveau, waaronder een ALKO stabiisator, ichtmetaen vegen, accubox, kussens met binnenvering, attenbodems rondom, radio/cd/ mp3 speer, een uxe oven-gri combinatie, magnetron, grote 113 iter koekast, 10 iter boier op eektriciteit en gas en een kookste bestaande uit 3 gaspitten en een extra eektrische kookpaat. De Sprite SR is hierdoor een van de meest voedig uitgeruste caravans die er te koop zijn. STRONG MODERN AERODYNAMIC RESILIENT TESTED DE GROOTSTE NOVITEIT OP ALLE SPRITE CARAVANS IS DE NIEUWE SMART OPBOUWMETHODE. De nieuwe sterke sandwichconstructie heeft aan de binnenzijde, in paats van hout aeen nog Pure, een taai en hard, op poyurethaan gebaseerd product, dat voedig waterdicht is. Deze constructie voorkomt de overdracht van vocht van de buitenzijde naar binnenkant van de constructie, waardoor de caravan zeer goed bestand is tegen vochtinwerking. Ae bevestigingen, incusief ramen en deuren worden geschroefd in het Pure frame dat per bevestiging wordt aangepast in dikte om aan de vereiste sterkte te vodoen. Doordat het Pure materiaa ichter is dan hout, is het mogeijk een gewichtsbesparing te bereiken van 10 tot 1 kg. zonder veries van sterkte in de wand. Het Pure materiaa is vokomen ondoordringbaar voor water en heeft geen aders, wat betekent dat er geen water door kan dringen van de buitenbepating tot de binnenste wandpaat. Aes, met inbegrip van de isoerende HD poystyreen voer, is CNC (computer numeriek bestuurd) gesneden om een maatvoering met hoge nauwkeurigheid te everen.

6 Sprite Specificaties Apine Sport 370 EK Apine Sport 00 TF Apine Sport 20 CT Apine Sport 0 MF Apine Sport 70 CF 60 SR 70 SR 80 SR 92 SR 95 SR Totae engte 537cm 599cm 599cm 623cm 665cm 606cm 639cm 688cm 725cm 725cm Interne engte 372cm 3cm 3cm 58cm 500cm 0cm 7cm 523cm 560cm 560cm Interne breedte Totae breedte Totae hoogte Leeggewicht * 895kg 955kg 955kg 985kg 1050kg 1070kg 115kg 1210kg 1250kg 125kg Rijkaar-gewicht 95kg 1005kg 1005kg 1035kg 1100kg 1125kg 1265kg 1305kg 1300kg Maximaa toeaatbaar gewicht (standaard) 1100kg 1300kg 1300kg 100kg 150kg of 1600kg 1600kg 1600kg Omoopmaat 81cm 876cm 876cm 900cm 92cm 879cm 913cm 962cm 999cm 999cm Bandenmaat 195/70 R15 C 10R 195/70 R15 C 10R 195/70 R15 C 10R 7/5 7/5 7/5 8/6 8/6 9/7 11/9 9/7 11/9 10/8 190cm** 10cm 190cm** 10cm 10cm** 190cm** 10cm** 160cm** 160cm** 160cm** MODEL Aanta saappaatsen Maximaa gewicht te verhogen tot (optie) Aanta ramen / opensaand Apine Sport 370 EK Apine Sport 00 TF 60 SR 70 SR Apine Sport 20 CT Apine Sport 0 MF Apine Sport 70 CF 80 SR 92 SR 95 SR BEDAFMETINGEN of 1 enkebed 200cm x 7cm 200cm x 7cm en 1 enkebed 190cm x 7cm 190cm x 7cm 190cm x 7cm 192cm x 71cm 180cm x 7cm 185cm x 75cm 180cm x 100cm 197cm x 138cm 10cm A-Ko stabiisator 300. A-Ko Euro opooprem voorzien van gasgeveerde handrem. A-Ko gegavaniseerd staen chassis met Euro-as. 1 Inch ichtmetaen vegen (15 Inch op 80 SR, 92 SR en 95 SR) met brede banden. Schokbrekers. Extra zware uitdraaisteunen. Disseafdek met opstapmogeijkheid. Achterpanee over de voedige hoogte van de caravan voorzien van moderne verichting en derde remicht. Modern (hoog) aerodynamisch front met paats voor gasfessen en voorzien van 1 raam met screenprint. Modern (hoog) aerodynamisch front met paats voor gasfessen en voorzien van 3 ramen met screenprint. Poyester dak. Kunststof dakijsten dooropend van het front naar de hoge achterzijde. Sun Roof, groot panoramisch dakraam boven het poyester front. Dissebakkep opent met behup van gasveer. Spatborden en zijskirts. Voortentamp met LED verichting. Reservewiebeuge in de dissebak. Deurvanger. Uitneembare koekast-ventiatieroosters voor makkeijke inspectie en onderhoud. Truma buitenwateraansuitpunt voor vaste watertank 38 iter. 2 Extra sierkussens. 13 Poige stekker. Voorbereid voor fietsendrager (max. 50 Kg). INTERIEUR WOONRUIMTE Grote bovenkastunits met moderne vakke deuren. Lichtgewicht kastconstructie gemaakt van kunststof frame. Lichtgewicht bedbankconstructie gemaakt van kunststof frame. Compeet neerkapbaar front van bedbanken in engterichting voor voedige bereikbaarheid. Ventiatieschotten achter de rugkussens. Gedeede zitkussens in zitgroep voorzijde voor een gemakkeijke bedopmaak. Radio CD MP3 speer, met aansuiting voor externe ipod/mp3 speer. Luidsprekers ingebouwd in kunststof dakafwerking Sandwich zijwanden (26 mm) met een poystyreen isoatie en PU binnenwerk in paats van hout. Sandwich dak (31 mm) met een poystyreen isoatie en PU binnenwerk in paats van hout Sandwich voer ( mm) voorzien van een styrofoam isoatie en PU binnenwerk in paats van hout. Gebruik van kwaiteitsscharnieren. Combicassettes voor ae ramen. Ae opensaande ramen voorzien van nachtventiatiestand. Dakuik met heder `gas` (0 x 0 cm) met verduistering en muggenhor (afhankeijk van indeing). Midi Heki dakuik (70 x 50 cm) met verduistering en muggenhor. Hordeur op voedige hoogte van de buitendeur. Caravan opstap. Uitneembare entreemat. Afsuitkranen voor ae gastoesteen. Lichtopende ades in metaen rais. KEUKEN RVS wasbak met uxe mengkraan. Poyester wasbak met uxe mengkraan. Keuken achterpanee voorzien van indirecte verichting. Uitneembare afdruippaat met speciae opbergpaats. Uitneembare snijpank met speciae opbergpaats. Thetford koekast 113 iter met gebogen deur, vriesvak 1 iter en eektronische ontsteking Duurzaam afgewerkt keukenbad voorzien van krasvast formica. Topkasse ovencombinatie incusief gri. Ingebouwde magnetron. Kookste voorzien van 3 gaspitten met vamuitvabeveiiging, eektronische ontsteking en gazen afdekpaat. Kookste voorzien van 3 gaspitten met vamuitvabeveiiging, eektronische ontsteking en een extra eektrische kookpaat. Grote keuken voorzien van extra uitkapbaar afegbad. Bestekade met ichtopende metaen geeiderais. Extra ruime opbergade met daaronder groot opbergvak voor bijvoorbeed pannen in het keukenbok. ALGEMENE UITRUSTING Lattenbodems in auminium frame op vaste bedden. Uittrekbare attenbodems tussen bedbanken (uitgezonderd Apine Sport 00 TF en 0 MF). Luxe uitneembaar tapijt. Interieur in de keur 'Araie Sen' met bijpassende handgrepen. Topkwaiteit kussens met binnenvering (extra dik). Ladekastje met uittrekbad in zitgroep voorzijde caravan. Vrijstaande tafe met opbergruimte (Apine Sport 00 TF en 0 MF: tafe aan de wand). Lattenbodems met veerscharnieren voor een makkeijk bereik van uw bergruimte. Ophangbeuge voor LCD TV met binnenaansuiting (afhankeijk van indeing). Apine Duvaay matrassen op vaste bedden, gemaakt van comfortabe traagschuim. Dubbee gordijnrai (gordijnen hangen mooier en schuiven beter). Kasse 3 voor verwarming en thermische isoatie (bij -15 graden buiten nog steeds +20 graden binnen). Watereiding van niet-knikbaar materiaa. Afvawatersysteem met grote diameter buis. Vaste watertank 38 iter. Afvawatertank ELEKTRICITEIT TOILETRUIMTE Luxe toietruimte (in Apine Sport 20 CT ook aparte douchemogeijkheid). Luxe toietruimte met douchemogeijkheid Thetford cassettetoiet met aparte watervoorziening. Kranen en douche-uitrusting in chroomafwerking. ** Gemeten met uitgenomen kastje. Apine SMART constructie. Ae constructie in wand, voer en dak is gemaakt van PU. Reservewie (staa) op beuge onder de caravan. Gadde ganzende auminium buitenbepating uit 1 stuk. Ae ramen opensaand (uitgezonderd raam in buitendeur en Sun Roof). Ae ramen voorzien van vorm en screenprint. Buitendeur met kunststof interieur, raam en afvabakje. Accubox van buitenaf bereikbaar (accu niet meegeeverd). Serviceuik bij het vaste bed (1 in 92 SR). 195cm x 135cm EXTERIEUR Apine Standaarduitrusting Apine * Houd bij het bepaen van het aadvermogen rekening met het feit, dat het feiteijke eeggewicht van de caravan 5% kan afwijken van het opgegeven gewicht. 195cm x 135cm Apine 198cm x 12cm/105cm Bed achter Bed midden Apine Tweepersoonsbed voor Tv-aansuitpunt met 230V / 12V stopcontact en antenneaansuiting. Voedig beschermd eektrisch systeem met minimaa stopcontacten. Omvormer/accuader 25 Ampère. Kranen in chroomafwerking. Extra verichting (afhankeijk van mode). Dakuik met rohor of opensaand zijraam van mekgas. Controepanee 12V systeem met accu conditiemeter, pompschakeaar etc. Moderne pafondverichting in woonruimte (12V). Verstebare spotjes (12V) in woon- en/of saapruimte. Indirecte verichting boven de bovenkastjes in zitruimte. VERWARMING EN WATERVOORZIENING Verichting onder keukenbovenkastjes. Gebruik van LED verichting. Truma Utrastore boier (10 iter) werkend op gas of eektriciteit. Truma Therme boier (5 iter) werkend op eektriciteit. Gasdrukregeaar gemonteerd in dissebak. Truma verwarming 3 kw op gas en eektrische verwarming 2 kw. Aansuitkabe 25 meter met CEE stekker. VEILIGHEID EN ZEKERHEID Ae modeen zijn gebouwd vogens de Europese veiigheidsstandaards. Truma verwarming 3 kw op gas. Rondverwarming.

Sprite 2014. Alpine Sport. spirit of adventure. www.spritecaravans.com

Sprite 2014. Alpine Sport. spirit of adventure. www.spritecaravans.com Sprite 201 spirit of adventure Sprite After-Saes Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan aeen een caravan. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After-Saes organisatie

Nadere informatie

Sprite 2013. www.spritecaravans.nl. Uw dealer

Sprite 2013. www.spritecaravans.nl. Uw dealer Uw deaer Sprite After-Saes Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan aeen een caravan. U krijgt er ook de service van Supercare bij, de vooraanstaande After-Saes organisatie van Swift Group

Nadere informatie

Sprite After-Sales Sprite Caravans www.spritecaravans.nl

Sprite After-Sales Sprite Caravans www.spritecaravans.nl Spirit of Adventure 2011 Sprite Caravans Kaar voor avontuur. De Sprite en de Sprite zijn caravans afkomstig uit de fabrieken van Engeands grootste producent van toercaravans: Swift Group Ltd. In de productiefaciiteit

Nadere informatie

2006 Swift Caravans Charisma

2006 Swift Caravans Charisma 2006 Swift Caravans Charisma Uw dealer Deze brochure vormt geen aanbod door Swift Group Limited (Swift). Swift behoudt zich het recht voor de specificaties en prijzen op ieder gewenst moment te veranderen

Nadere informatie

Swift Caravans. Uw dealer

Swift Caravans. Uw dealer Swift Caravans Caravan Trading Europe, latensteinserondweg 4-05, 4005 eh tiel, holland e-mail: info@caravantradingeurope.nl web site: www.swiftcaravans.nl 2004 Swift caravans worden geproduceerd door Swift

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2017 UW IDEALE REISGENOOT Sterckeman Vol trots presenteren wij u de nieuwe Sterckeman caravans voor het seizoen 2017! Een assortiment waarin veel aandacht is besteed aan comfort, design en innovatie. Sterckeman

Nadere informatie

Swift Caravans. Uw dealer

Swift Caravans. Uw dealer Swift Caravans Caravan Trading Europe, Latensteinserondweg 4-05, 4005 EH TIEL, Holland e-mail: info@caravantradingeurope.nl web site: www.swiftcaravans.nl 2005 Swift Caravans worden geproduceerd door Swift

Nadere informatie

UW IDEALE REIS- GENOOT.

UW IDEALE REIS- GENOOT. UW IDEALE REIS- GENOOT www.sterckeman.nl De pluspunten van uw Easy De pluspunten van uw Collectie 2019 Sterckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen quarterback

Bureau- en bezoekersstoelen quarterback Bureau- en bezoekersstoeen quarterback Royae arounder Royaa en eegant: met de Sedus quarterback doet een bureaustoe zijn intrede weke vee ruimte toekent aan productief wezijn. Met zijn hoge rugeuning verschaft

Nadere informatie

Uw ideale reisgenoot. collectie2014

Uw ideale reisgenoot. collectie2014 Uw ideale reisgenoot collectie2014 Starlett Starlett 330 Compact - 3,30 x 1,95 m Starlett 370 CE - 3,70 x 1,95 m Starlett 370 LJ - 3,70 x 1,95 m Starlett 380 CP - 4,00 x 1,95 m Starlett 390 CP - 4,00 x

Nadere informatie

Caravelair 2016 nieuws

Caravelair 2016 nieuws Caravelair 2016 nieuws 1/7 13 juli 2015 Caravelair 2016 nieuws Afgelopen jaar was een uitstekend seizoen voor de Antares en Antares Style series. Ondanks de nog wat terughoudende markt blijkt dat de producten

Nadere informatie

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid!

COLLECTIE 2016. Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid! Antarès 335 390 400 426 466 MATEN EN GEWICHTEN Aantal slaapplaatsen 2 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 Opbouw lengte (m) 3,93 4,63 4,83 5,13

Nadere informatie

CARAVELAIR MODELJAAR 2017

CARAVELAIR MODELJAAR 2017 "-": Niet voorzien, "O": Optie, "S": Serie, "P": Pakket MATEN EN GEWICHTEN ANTARES 335 390 400 440 466 476 Aantal slaapplaatsen 2 4 4 4 6 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 5,90 6,20 6,40 6,40 Opbouw

Nadere informatie

ALPINE SPORT 370 EK ,- Standaarduitrusting o.a.:

ALPINE SPORT 370 EK ,- Standaarduitrusting o.a.: ALPINE SPORT 370 EK 16.995,- Aantal slaapplaatsen: 2 537 cm 372 cm 814 cm 895 kg 1100 kg Maximaal gewicht te verhogen tot: 1200 of 1350 kg ALPINE SPORT 400 TF 17.895,- 599 cm 434 cm 876 cm 955 kg ALPINE

Nadere informatie

collectie 2015 w w w.caravelair.nl

collectie 2015 w w w.caravelair.nl www.caravelair.nl collectie 2015 p weg naar de vrijheid! Antarès & Antarès : Niet voorzien, : ptie, : erie MATEN EN GEWICHTEN 335 376 390 400 400 426 440 440 450 450 460 460 466 470 486 526 Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2018

UW IDEALE REISGENOOT col ectie 2018 UW IDEALE REIGENT collectie 2018 2018 terckeman: een caravanmerk van Trigano VDL Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer

Nadere informatie

Bureau- en bezoekersstoelen netwin

Bureau- en bezoekersstoelen netwin Bureau- en bezoekersstoeen netwin Voor uw wezijn: Sedus netwin. Zijn naam dankt de netwin aan het dubbee membraan in de rugeuning, dat het gehee een ichte uitstraing geeft en tevens voor indrukwekkend

Nadere informatie

UW IDEALE REISGENOOT collectie 20 17

UW IDEALE REISGENOOT collectie 20 17 UW IDEALE REISGENOOT collectie 2017 Starlett Starlett 330CP 370CE 390CP 400UL 420CP 430CP 450LJ 450CP 470CP 470PE 476PE 480CP 490PE 496PE Aantal slaapplaatsen 2 4 4 2/4 4 4 3 4 4 6 4/6 4 6 6/7 Lengte incl.

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze met geschuimde wanden en dak

Nadere informatie

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Sprite Cruiser. Caravan: Sprite Cruiser

IkVerhuurMijn.nl. Caravan: Sprite Cruiser. Caravan: Sprite Cruiser IkVerhuurMijn.nl IkVerhuurMijn.nl koppelt huurders en verhuurders direct aan elkaar. Hierdoor wordt verhuren eenvoudig en huren voordelig. Caravan: Sprite Cruiser Internet: http://www.ikverhuurmijn.nl/spritecruiser

Nadere informatie

SPRITE CRUZER 460 SR 22.695,- Standaarduitrusting o.a.:

SPRITE CRUZER 460 SR 22.695,- Standaarduitrusting o.a.: SPRITE CRUZER 460 SR 22.695,- Aantal slaapplaatsen: 2 612 cm 440 cm 879 cm 1095 kg 1300 kg Maximaal gewicht te verhogen tot (optie): 1500 kg SPRITE CRUZER 470 SR 23.595,- 645 cm 474 cm 913 cm 1150 kg 1400

Nadere informatie

SPRITE CRUZER 460 SR ,- Standaarduitrusting o.a.:

SPRITE CRUZER 460 SR ,- Standaarduitrusting o.a.: SPRITE CRUZER 460 SR 22.695,- Aantal slaapplaatsen: 2 612 cm 440 cm 879 cm 1110 kg 1350 kg Maximaal gewicht te verhogen tot (optie): 1500 kg SPRITE CRUZER 480 SR 23.995,- 694 cm 523 cm 962 cm 1250 kg 1500

Nadere informatie

Sprite. Super 420 CT 450 CF 480 CF 490 CE Europa 390 CruZer

Sprite. Super 420 CT 450 CF 480 CF 490 CE Europa 390 CruZer Sprite After-Saes Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan aeen een caravan. U krijgt er ook de service van care bij, de vooraanstaande aftersaes organisatie van Swift Group Ltd., zodat u zorgeoos

Nadere informatie

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT

BENL. collectie UW IDEALE REISGENOOT 2018 BENL collectie UW IDEALE REISGENT STARLETT Starlett 330CP Starlett 390CP Starlett 400UL Starlett 420CP Starlett 450LJ Starlett 480CP STARLETT 330 CP 390 CP 400 UL 420 CP 450 LJ 480 CP Aantal slaapplaatsen

Nadere informatie

Spirit of Adventure. Uw dealer

Spirit of Adventure. Uw dealer 2011 Spirit of Adventure Sprite After-Saes Wanneer u een Sprite caravan koopt, koopt u meer dan aeen een caravan. U krijgt er ook de service van care bij, de vooraanstaande aftersaes organisatie van Swift

Nadere informatie

Al-ko. lunar 2015. lightweight luxury

Al-ko. lunar 2015. lightweight luxury Al-ko lunar 2015 Alle Lunar caravans zijn uitgerust met het beproefde AL-KO chassis en as. AL-KO garandeert u een goede en veilige wegligging en verbeterde stabiliteit. Dit jaar is het ATC, het ingenieuze

Nadere informatie

Het afgebeelde model is de Jazz 1.3 i-vtec Elegance in Sunset Orange met 16 lichtmetalen velgen.

Het afgebeelde model is de Jazz 1.3 i-vtec Elegance in Sunset Orange met 16 lichtmetalen velgen. DE NIEUWE JAZZ [ BIJNA MAGIE Naarmate uw even verandert, doet de Jazz dat ook. De Magic Seats everen ingebouwde veezijdigheid wanneer dat nodig is. Of u nu een ritje naar de doe-het-zefzaak maakt of een

Nadere informatie

INBRAAK- EN BRANDGETESTE

INBRAAK- EN BRANDGETESTE INBRAAK- EN BRANDGETESTE kuizen Inbraakgeteste kuizen dienen voornameijk om waardevoe zaken te beveiigen tegen diefsta. Brandgeteste kuizen bieden bovenop de inbraaktest een beangrijke beveiiging tegen

Nadere informatie

Atab in de IKO groep. Atab onderscheidt zich door: IKO setting the standard

Atab in de IKO groep. Atab onderscheidt zich door: IKO setting the standard Vanuit Begië is Atab gegroeid van markteider Beneux tot internationaa bedrijf in de waterdichting. Atab onderscheidt zich door: 100 jaar ervaring in waterdichting expertise in dakdichtingsmateriaen expertise

Nadere informatie

2013 collectie. The. Quasar 452. Pamplona Iglesias Lagonda

2013 collectie. The. Quasar 452. Pamplona Iglesias Lagonda 2013 collectie The IntroLunar caravan collection Lunar bouwt reeds meer dan 40 jaar caravans en het merk heeft zich toegelegd om absoluut de beste lichtgewicht tourcaravan te produceren. Met meer dan 40

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

Legenda Scout Scout Scout Scout Scout Scout TLL TLL TLL Executive

Legenda Scout Scout Scout Scout Scout Scout TLL TLL TLL Executive Legenda dag / nacht dag / nacht dag / nacht dag / nacht dag / nacht dag / nacht = ptie = Standaard --- = niet mogelijk S = Standaard, L = Luxe Uitvoering Inwendige lengte (gemeten op tafelhoogte) (cm)

Nadere informatie

CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2012

CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2012 CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2012 Notities CARAVANS Kwaliteit om je goed bij te voelen INHOUD Premio 4 7 Averso 8 11 Averso top 12 15 Averso plus 16 17 Stoffen 18 1 Ramen 2 Vast bed 3

Nadere informatie

CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2013

CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2013 CARAVANS Technische gegevens Uitgave augustus 2013 NOTITIES CARAVANS Kwaliteit om je goed bij te voelen INHOUD Premio 4 7 Averso 8 11 Averso top 12 15 Averso plus 16 17 Stofferingen 18 Meubeldecors 19

Nadere informatie

4120,- excl. tegels 15% verfrissende keus & helder advies 169,- 99,- elk budget. een nieuwe badkamer

4120,- excl. tegels 15% verfrissende keus & helder advies 169,- 99,- elk budget. een nieuwe badkamer niee ek niee : gemaakt u! Badkamer De Dieze geeft u zeeën van ruimte! Ruimte toietartik én uzef. Dankzij het Peipa wastafemeube met dubbee wastafe en spiege, Vieroy & Boch toiet, de Rijn inoopdouche met

Nadere informatie

SPRITE CRUZER 460 SR ,- Standaarduitrusting o.a.:

SPRITE CRUZER 460 SR ,- Standaarduitrusting o.a.: SPRITE CRUZER 460 SR 20.395,- Aantal slaapplaatsen: 2 606 cm 440 cm 879 cm 1070 kg 1300 kg Maximaal gewicht te verhogen tot: 1500 kg SPRITE CRUZER 470 SR 21.245,- 639 cm 474 cm 913 cm 1145 kg 1400 kg Maximaal

Nadere informatie

Sun Living Lido S45 SC

Sun Living Lido S45 SC Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido S45 SC Prijs: vanaf 59.113,00 Specificaties: Model Lido S45 SC Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

ALPINE SPORT 370 EK 17.995,- Standaarduitrusting o.a.:

ALPINE SPORT 370 EK 17.995,- Standaarduitrusting o.a.: ALPINE SPORT 370 EK 17.995,- Aantal slaapplaatsen: 2 537 cm 372 cm 814 cm 895 kg 1100 kg 1200 of 1350 kg. ALPINE SPORT 400 TF 18.995,- Aantal slaapplaatsen: 4 599 cm 434 cm 876 cm 965 kg 1200 kg 1350 kg

Nadere informatie

makelaars haarlem.hiermakelaars.nl

makelaars haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Nagtzaamstraat 68 2032 TH Haarem 224 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Nagtzaamstraat 68, 2032 TH Haarem

Nadere informatie

Slachthuisstraat 39. 2033 HC Haarlem 145 500,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl

Slachthuisstraat 39. 2033 HC Haarlem 145 500,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Sachthuisstraat 39 2033 HC Haarem 145 500,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Sachthuisstraat 39, 2033 HC Haarem

Nadere informatie

Bestevaerstraat 6. 1971 BT IJmuiden 178 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl

Bestevaerstraat 6. 1971 BT IJmuiden 178 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Bestevaerstraat 6 1971 BT IJmuiden 178 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen makeaars Woning Ligging: aan rustige

Nadere informatie

VEILIGHEIDSYSTEMEN. Persoonlijke bescherming. Clip systemen voor bitumen en kunststof dakbedekkingen

VEILIGHEIDSYSTEMEN. Persoonlijke bescherming. Clip systemen voor bitumen en kunststof dakbedekkingen VEILIGHEIDSYSTEMEN Persoonijke bescherming Cip systemen voor bitumen en kunststof dakbedekkingen Nebiprofa: De zekerheid van kwaiteit Meer dan 65 jaar ervaring in: - bitumen dakbedekkingen - voeibare bitumen

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista

Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Ontdek de Chateau onder de caravans. De Calista Calista Chateau 2008 De klassieker van Chateau Waarom zijn klassiekers zo geliefd? Ze geven u het gevoel alsof ze er altijd al geweest en tegelijkertijd

Nadere informatie

lunar 2016 Core at the heart of you holiday

lunar 2016 Core at the heart of you holiday lunar 2016 Core at the heart of you holiday Onze innovatie door Core omvat materialen van topkwaliteit en duurzaamheid. Lunar staat reeds lang bekend om zijn continue speurtocht naar gewichtsvermindering.

Nadere informatie

MINI SILVER COLLECTIE 2017

MINI SILVER COLLECTIE 2017 COLLECTIE 2017 270 Ontdek de 270 in een ander daglicht, met de zwarte decoratie voor de standaardversie of in één van de 3 mogelijke kleurvarianten, al naar gelang uw smaak en zin. Deze uiterst compacte

Nadere informatie

Lido S 45 SC Technical data

Lido S 45 SC Technical data Lido S 45 SC Technical data A. CHASSIS Emissie klasse Euro 5+ Fiat 2,0 115 PK 35 L Fiat 2,3 130 PK 35 L Fiat 2,3 150 PK 35 L Homologatie van 3500 kg naar 3650 kg (Fiat L chassis) B. AFMETINGEN EN GEWICHTEN

Nadere informatie

COLLECTIE 2016 www. caravelair.nl Op weg naar de vrijheid

COLLECTIE 2016 www. caravelair.nl Op weg naar de vrijheid COLLECTIE 2016 Op weg naar de vrijheid COLLECTIE 2016 4>7 Antarès Licht in gewicht en daardoor eenvoudig te trekken. 8>15 Antarès Style De perfecte balans tussen gewicht, uitrusting en prijs. 16>25 Allegra

Nadere informatie

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel

Odia C & B HTE Condenserende staande gasketel Odia C & B HTE Dat is wat we Think noemen! Het excusieve simme technoogiepatform dat aan de basis igt voor de ontwikkeing van het nieuwe gamma Odia-condensatieketes van Chappée. Laatste nieuwe interface

Nadere informatie

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Infrarood kachel IRV PETITE 63. Artikel nummer: 801206 CE 0051

CAGO GAS. Installatie - en gebruiks handleiding. Infrarood kachel IRV PETITE 63. Artikel nummer: 801206 CE 0051 CAGO GAS Instaatie - en gebruiks handeiding Infrarood kache IRV PETITE 63 Artike nummer: 801206 CE 0051 Maximae votooiing: 2800W - 200 g/h LPG Voor gebruik van dit toeste a.u.b. zorgvudig de instaatie

Nadere informatie

Sun Living Lido M45 SP

Sun Living Lido M45 SP Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Lido M45 SP Prijs: vanaf 59.273,00 Specificaties: Model Lido M45 SP Motortype Fiat 2,3 130 PK (150

Nadere informatie

Lunar op het internet. www.lunar-caravans.nl. Weel Alkmaar B.V. Helderseweg 50 1817 BA Alkmaar Nederland

Lunar op het internet. www.lunar-caravans.nl. Weel Alkmaar B.V. Helderseweg 50 1817 BA Alkmaar Nederland Lunar op het internet Gegevens van uw dichtstbijzijnde dealer, laatste nieuws en meer informatie over Lunar caravans vindt u op onze website: www.lunar-caravans.nl Weel Alkmaar B.V. Helderseweg 50 1817

Nadere informatie

Prijslijst liberté vip 690

Prijslijst liberté vip 690 Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Esschilderstraat 7. 2012 BB Haarlem 279 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl

Esschilderstraat 7. 2012 BB Haarlem 279 000,- k.k. makelaars. haarlem.hiermakelaars.nl makeaars Esschiderstraat 7 2012 BB Haarem 279 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Esschiderstraat 7, 2012 BB Haarem

Nadere informatie

880 EUROSEAL SILICONE

880 EUROSEAL SILICONE 880 EUROSEAL SILICONE Hoogwaardige universee sanitairkit. Producttypering Basis : Acoxim. Keur : Transparant Grijs (Trijs), transparant, wit, zivergrijs, manhattangrijs, grijs, antraciet, beige, jasmin,

Nadere informatie

Prattenburg 107. 2036 SE Haarlem 215 000,- k.k. makelaars. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars.nl

Prattenburg 107. 2036 SE Haarlem 215 000,- k.k. makelaars. tel (023) 5 531 631 fax (023) 5 531 632 haarlem@hiermakelaars.nl makeaars Prattenburg 107 2036 SE Haarem 215 000,- k.k. haarem.hiermakeaars.n www.hiermakeaars.n Hier Makeaars Houtpein 26 2012 DH Haarem te (023) 5 531 631 haarem@hiermakeaars.n Agemeen Prattenburg 107,

Nadere informatie

Op weg naar de vrijheid

Op weg naar de vrijheid C A R A V E L A I R C O L L E C T I E 2 0 1 9 Op weg naar de vrijheid BENL OP WEG NAAR DE VRIJHEID be.caravelair-caravans.com ALBA 340 390 426 496 Aantal slaapplaatsen 3 3 5 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00

Nadere informatie

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive.

PRIJSINFORMATIE CARAVANS Slim reizen, all inclusive. PRIJSINFORMATIE CARAVANS 2015 Slim reizen, all inclusive. TECHNISCHE GEGEVENS MODELJAAR 2015 CARAVANS Type / Model C 157 L C 160 L Verkoopprijs 8.949 9.899 Totale lengte ca. cm 513 593 Opbouwlengte buiten

Nadere informatie

Camper huur Igoumenitsa (Hymer Integraal 2 3 pers.) Igoumenitsa Griekenland. Impressies. Omschrijving van de Camper verhuur:

Camper huur Igoumenitsa (Hymer Integraal 2 3 pers.) Igoumenitsa Griekenland. Impressies. Omschrijving van de Camper verhuur: Camper huur Igoumenitsa (Hymer Integraa 2 3 pers.) Igoumenitsa Griekenand Omschrijving van de Camper verhuur: Het is agemeen bekend dat het gewedig is om met de Camper door Griekenand te reizen. Ieder

Nadere informatie

1 / 2016. Kampeerauto s 2016. Prijslijst Technische gegevens

1 / 2016. Kampeerauto s 2016. Prijslijst Technische gegevens 1 / 2016 Kampeerauto s 2016 Prijsijst Technische gegevens De meerwaarde van Detheffs verkaring van de symboen In de kampeerauto s van Detheffs bevinden zich vee simme ideeën en standaard comfortabee uitrusting.

Nadere informatie

MINI SILVER. TRIGANO VDL 1, avenue de Rochebonne - CS TOURNON-SUR-RHÔNE CEDEX FRANCE MINI SILVER 2018 DEALER

MINI SILVER. TRIGANO VDL 1, avenue de Rochebonne - CS TOURNON-SUR-RHÔNE CEDEX FRANCE  MINI SILVER 2018 DEALER 2018 "S" = serie "O" = optie "-" = niet verstrekt 270 290 MATEN EN GEWICHTEN Totale lengte (incl dissel) (mm) 3950 4423 Opbouwbreedte (mm) 2050 2050 Hoogte dak ingeklapt (mm) 1990 1990 Opbouwlengte (mm)

Nadere informatie

PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. DESEO

PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. DESEO PRIJSLIJST CARAVANS 2015 SPORT. LIFESTYLE. SÜDWIND. SÜDWIND EXCLUSIVE. EUROSTAR. NL Technische gegevens KNAUS plus transport transport plus Voertuigmaten: Totale lengte (cm), inclusief dissel 588 588 592

Nadere informatie

Prijslijst VIP 600 xl

Prijslijst VIP 600 xl Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

30% 449.- Voortenten- & luifelcollectie 2016. www.goldcamp.nl KORTING. Voel je vrij met. Topper uit de collectie: Barbados 240 Ten Cate.

30% 449.- Voortenten- & luifelcollectie 2016. www.goldcamp.nl KORTING. Voel je vrij met. Topper uit de collectie: Barbados 240 Ten Cate. Voel je vrij met Topper uit de collectie: Barbados 240 Ten Cate. Van 642.- nu v.a 449.- Voortenten- & luifelcollectie 2016 www.goldcamp.nl KORTING OP DE ADVIESPRIJS Palermo 240 Vanaf 3 Algemeen: Zeer voordelige

Nadere informatie

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting

BROCHURE Cursus Klantgericht Werken. rendabel. tevreden. trouw. klantgericht. Klantgericht Werken. Sales Force Consulting BROCHURE Cursus Kantgericht Werken rendabe kantgericht tevreden trouw Kantgericht Werken Saes Force Consuting Ineiding De Cursus Kantgericht Werken gaat in eerste instantie over kantgerichtheid. Kort gezegd

Nadere informatie

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet

Het ontwerp. voorzien waardoor de boot onzinkbaar is. De romp is een visie op de watersport. Het leven op het water moet HEINEEK 4800 COMFORT - DE NIEUWE GENERATIE JACHTEN Quality time Watersport is beleving. U wilt optimaal genieten van de natuur en de vrijheid van het varen, maar wel met alle comfort, luxe en bedieningsgemak.

Nadere informatie

CAGO GAS. IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo. Artikel nummer: 810007 CE 0051

CAGO GAS. IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo. Artikel nummer: 810007 CE 0051 CAGO GAS Instaatie - en gebruiks handeiding Infrarood kache IRV 42/C Mod Windfire 373 en 374 Turbo Artike nummer: 810007 CE 0051 Maximae votooiing: 4200W - 305 g/h LPG Voor gebruik van dit toeste a.u.b.

Nadere informatie

Caravans 2012. Kwaliteit om je goed bij te voelen. Was- en toiletruimte. Keuken. Vast bed. Kledingkast. Deur. Tafel. Ramen. Zitbanken.

Caravans 2012. Kwaliteit om je goed bij te voelen. Was- en toiletruimte. Keuken. Vast bed. Kledingkast. Deur. Tafel. Ramen. Zitbanken. Notities Caravans 2012 Kwaliteit om je goed bij te voelen Premio 4 7 Averso 8 11 Averso plus 12 13 Belcanto 14 17 Trecento 18 21 Opties 22 25 Pakketten 27 28 Stoffen 29 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Was en toiletruimte

Nadere informatie

Camper huur Nederland (Hymer Integraal 2 3 pers.) Vertrek vanuit nederland Nederland

Camper huur Nederland (Hymer Integraal 2 3 pers.) Vertrek vanuit nederland Nederland Camper huur Nederand (Hymer Integraa 2 3 pers.) Vertrek vanuit nederand Nederand Omschrijving van de Camper verhuur: Het is agemeen bekend dat het gewedig is om met de Camper te reizen. Wanneer je een

Nadere informatie

Condensatievloerketel op stookolie. icovit exclusiv

Condensatievloerketel op stookolie. icovit exclusiv Condensatievoerkete op stookoie icovit excusiv Energiezuinige systemen voor de energiebewuste, veeeisende consument Er is de aatste jaren vee veranderd. Vandaag bent u as consument voora geïnteresseerd

Nadere informatie

Op weg naar de vrijheid!

Op weg naar de vrijheid! Op weg naar de vrijheid! WWW.CARAVELAIR.NL COLLECTIE 2019 Nieuw! Alba ALBA pagina 4 4 tot 6 slaapplaatsen Licht in gewicht Compact Makkelijk te trekken Goede basisuitrusting Gewicht van 1000 tot 1100 kg

Nadere informatie

Weekender 2016. Keizer TentTrailer

Weekender 2016. Keizer TentTrailer Weekender 2016 Keizer TentTrailer Kies uw kleur Weekender TentTrailer Een uniek ontwerp voor iedereen die niet veel achter de auto of motor mag trekken en toch een snel opzetbare vouwwagen zoekt. Compact

Nadere informatie

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL

Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Sporting daar zit Rrrritme in! Rumba, Samba! Limited Edition NL Sporting Gewoon genieten. 2 Highlights van de Sporting De modernste opbouwtechniek voor betere stabiliteit, isolatie en dichtheid PUAL-bouwwijze

Nadere informatie

PRIJSLIJST CARAVANS 2018 NL caravan 2018_COVER prijslijst.indd :55:40

PRIJSLIJST CARAVANS 2018 NL caravan 2018_COVER prijslijst.indd :55:40 PRIJSLIJST CARAVANS 2018 Model Code Indeling Consumentenprijs BTW incl. Modelprijzen 2018 Aviva 131 Aviva 360 DD TrumaP 11.795,00 Aviva 130 Aviva 360 DK TrumaP 11.295,00 Aviva 140 Aviva 390 DK TrumaP 13.395,00

Nadere informatie

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n

A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n A l d e n k a m p - D u t c h d e s i g n Al meer dan 20 jaar is Aldenkamp een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om audio video meubelen. Het merk staat voor kwaliteit en design van eigen bodem.

Nadere informatie

2009 Voel de vrijheid

2009 Voel de vrijheid Voel de vrijheid 2009 07.00 uur Je rekt je uit in je ruime bed. Je bent aangenaam gewekt door vreemde vogelgeluiden en een ruisende rivier. Je zou je nog even kunnen omdraaien, maar je hebt zin in de nieuwe

Nadere informatie

Ontdek de Chateau onder de caravans. De nieuwe Calypso

Ontdek de Chateau onder de caravans. De nieuwe Calypso Calypso Ontdek de Chateau onder de caravans. De nieuwe Calypso Calypso Chateau 2008 De sfeer van zon, zee en strand Vanaf nu worden vakanties nog leuker dan ze al waren. Want Chateau introduceert de nieuwe

Nadere informatie

Bosch: een merk voor het leven.

Bosch: een merk voor het leven. De vaatwassers. Editie 2013 www.bosch-home.be Inkijkexempaar Technoogie voor het even 1 Bosch: een merk voor het even. Onze vaatwassers zijn even goed voor het miieu as voor uw beste porseein. Green Technoogy-abe

Nadere informatie

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie!

Frans comfort en duitse kwaliteit dé ideale combinatie voor uw vakantie! Alle prijzen zijn inclusief btw en compleet gemonteerd. Technische- en prijswijzigingen voorbehouden. gewichten van het Basis voertuig Totaal toegestane massa: 3500 kg. Gewicht voertuig inclusief opbouw:

Nadere informatie

Nobo Glazen Vitrines

Nobo Glazen Vitrines Nobo Gazen Vitrines Informatie beheren. Krachtig presenteren ACCO Brands Europe www.accoeurope.com www.noboeurope.com Communicate with confidence Informatie beheren. Krachtig presenteren Een gemakkeijke

Nadere informatie

Op weg naar de vrijheid!

Op weg naar de vrijheid! COLLECTIE 2020 Op weg naar de vrijheid! www.caravelair.nl 2 CARAVELAIR 2020 Modellen 2020 Alba ALBA pagina 4 3 tot 6 slaapplaatsen Licht in gewicht Compact Makkelijk te trekken Goede basisuitrusting Gewicht

Nadere informatie

BRILLANT - De ultieme perfectie.

BRILLANT - De ultieme perfectie. w w w. f e n d t c a r a v a n. c o m 2013 BRILLANT De ultieme perfectie. De Brilllant is de ultieme reisgenoot in de Fendt caravanvloot. Aan de buiten en de binnenkant direct herkenbaar als de ultieme

Nadere informatie

Zelf klussen in uw huurwoning

Zelf klussen in uw huurwoning Zef kussen in uw huurwoning U wit iets aan uw huurwoning veranderen zodat deze beter bij u past. Een nieuwe keuken, een andere badkamer of misschien we een dakkape. Wij geven u graag de geegenheid om zef

Nadere informatie

Standaard. De Cabanon vouwwagens zijn standaard al voorzien van veel extra s!

Standaard. De Cabanon vouwwagens zijn standaard al voorzien van veel extra s! WWW.CABANON.NL Wijzigingen voorbehouden betreffende prijs, leverbaarheid, mogelijke afwijkingen in kleuren, maten gewichten en overige specifieke gegevens. Betrouwbaarheid Het is alom bekend dat Cabanon

Nadere informatie

Dat is het Sterckeman-effect! UW IDEALE REISGENOOT

Dat is het Sterckeman-effect! UW IDEALE REISGENOOT Insta I BENL Dat is het terckeman-effect! UW IDEALE REIGENOOT Insta I I EAY EAY 340CP 390CP 430PE 496PE Aantal slaapplaatsen 3 3 5 6 Lengte incl. dissel (m) 5,00 5,70 6,20 6,70 Opbouw lengte (m) 3,90 4,60

Nadere informatie

Technische fiche: flexocompact exclusive VWF 58/4 - VWF 88/4 - VWF 118/4

Technische fiche: flexocompact exclusive VWF 58/4 - VWF 88/4 - VWF 118/4 Technische fiche: fexocompct excusive VF / VF / VF / bijzondere kenmerken green iqtechnoogie (duurzaam, energieefficiëntie en connectiviteit) compacte warmtepomp met ingebouwde warmwaterboier van beschike

Nadere informatie

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde

VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. Een compositie van levensvreugde VIVALDI. VERFRISSEND ONTSPANNEND. De rustgevende ambiance van de VIVALDI geeft veel ruimte voor individualiteit: het lichte houtdecor Coimbra wordt geaccentueerd

Nadere informatie

INHOUD. Sunseeker De fabriek. Sunseeker Rhodos/Horizon. Sunseeker Mallorca. Sunseeker Kreta. Sunseeker Jamaica. Sunseeker Corfu.

INHOUD. Sunseeker De fabriek. Sunseeker Rhodos/Horizon. Sunseeker Mallorca. Sunseeker Kreta. Sunseeker Jamaica. Sunseeker Corfu. SUNSEEKER WIE ZIJN WIJ? Sunseeker BV is een onderdeel van de Vlaanderen Groep, die reeds 80 jaar bestaat. In 1924 zijn onze voorouders gestart met een kleine rijwielherstel werkplaats in Dordrecht. Via

Nadere informatie

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies:

c go Caravan to go! Come on let s go! Ons advies: Caravan to go! B c go Caravan to go! Ontdek de vrijheid met onze nieuwe c go! Vier verschillende indelingen willen er graag met u op uit. Welke plannen u ook heeft deze kleine, lichte en compacte caravan

Nadere informatie

Op weg naar de vrijheid!

Op weg naar de vrijheid! Op weg naar de vrijheid! WWW.CARAVELAIR.NL COLLECTIE 2018 2 CARAVELAIR 2018 Modellen 2018 Antares ANTARES pagina 4 4 tot 6 slaapplaatsen Licht in gewicht Compact Makkelijk te trekken Een prima basisuitrusting

Nadere informatie

Caravans 2011. Kwaliteit om je goed bij te voelen. Was- en toiletruimte. Keuken. Vast bed. Kledingkast. Deur. Tafel. Ramen. Zitbanken.

Caravans 2011. Kwaliteit om je goed bij te voelen. Was- en toiletruimte. Keuken. Vast bed. Kledingkast. Deur. Tafel. Ramen. Zitbanken. Technische gegevens, Uitgave augustus 200 Caravans 20 Kwaliteit om je goed bij te voelen Premio 4 5 Averso 6 9 Averso plus 0 Belcanto 2 5 Trecento 6 9 Pakketten 20 Stoffen 2 Opties 22 25 Voetnoten 26

Nadere informatie

ZAGEN METAALZAGEN ALLESSNIJDER BOUTENSCHAAR KNIPTANGEN SCHUIFMESSEN

ZAGEN METAALZAGEN ALLESSNIJDER BOUTENSCHAAR KNIPTANGEN SCHUIFMESSEN ...160 METAAZAGEN...161 AESSNIJDER...162 BOUTENSCHAAR...162 KNIPTANGEN...165 SCHUIFMESSEN www.expert-too.com 159 METAAZAGEN METAAZAAG - REVOVERHANDGREEP - EÉN BAD - Zaag met revoverhandgreep - Spanning

Nadere informatie

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE!

frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! frans comfort en DuItse kwaliteit DÉ ideale COMBinaTiE VOOR uw VaKanTiE! 02 BuroW mobil uitzonderlijk, VinDingRiJK En HOOgWaaRDig 04 05 06 InHouDsopgAve ViP 490 04 nouvelle PETiTE 05 ViP 540 En 540 B 06

Nadere informatie

LUNAR. Ariva. Quasar 452/495

LUNAR. Ariva. Quasar 452/495 LUNAR De nieuwe Ariva/Quasar biedt u een comfortabele lichtgewicht tourcaravan serie. Het interieur is uitgevoerd in een nieuwe chestnut houtkleur gecombineerd met een fraaie lichte bekleding. Iedere centimeter

Nadere informatie

Chalet kavel 26 bospark de Reehorst.

Chalet kavel 26 bospark de Reehorst. Chalet kavel 26 bospark de Reehorst. Chalet 11.90 x 4.10 49m2 58.652,00 Polytuil pannendak 2.620,00 Kozijnen en boeiboord in kleur 990,00 Terrasverlichting 440,00 Combimagnetron 891,00 Schuur in model

Nadere informatie

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com

Mobiele compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het wereldwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: 5,2 / 6,4 m³/min. www.kaeser.com Mobiee compressoren MOBILAIR M52/M64 Met het weredwijd erkende SIGMA PROFIEL Debiet: / 6,4 m³/min www.kaeser.com Made in Germany Op de ocatie Coburg/Noord-Beieren worden vakbij de hoofdfabriek van KAESER

Nadere informatie

Perfecte functionaliteit voor elke functie.

Perfecte functionaliteit voor elke functie. match up A ruim 130 jaar staat Sedus voor innovatieve kantoormeubes die het werken aan en rond het bureau zo goed mogeijk ondersteunen en productiever maken. Net zoas Sedus match up. Een draaistoeprogramma

Nadere informatie

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen

Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Denken in duurzame systemen en effectieve oplossingen Unidek SolarTherm is het eerste sandwich dakelement met een geïntegreerd, prefab gemonteerde zonnecollector. Het resultaat van een unieke samenwerking

Nadere informatie

4/2008. zelfmaakidee uit Binnen & buiten. badkamerkast

4/2008. zelfmaakidee uit Binnen & buiten. badkamerkast /2008 zefmaakidee uit Binnen & buiten badkamerkast Een mooie kast voor a uw spuetjes in de badkamer. Met aden aan de zijkant, open vakken aan de voorkant en achter de deur, die voorzien is van een spiege,

Nadere informatie