Verslag Campertrip Frankrijk 2010.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Campertrip Frankrijk 2010."

Transcriptie

1 Verslag Campertrip Frankrijk Zondag 22 augustus Zondagmorgen om ca vertrokken. Via de autoweg naar Lille en vandaar verder over tolvrije wegen naar onze eerste overnachtingplaats Criel sur Mer aan de Normandische kust. N E Hier stonden we op een camperplaats vrijwel direct aan en met uitzicht op zee. CP Criel sur Mer s Ochtends komt de lokale bakker op de camperplaats met vers stokbrood en croissants. Hier kennis gemaakt met een stel Nederlanders die net over de grens in België wonen en later nog met een stel (mannen?) die in de buurt van Eindhoven wonen. Gezellig tot na middernacht buiten zitten kletsen. In de loop van de avond begon het wel te regenen maar onder de luifel was het goed droog te houden. Maandag 23 augustus Omdat dit een erg mooie camperplaats is hebben we besloten om nog een dag en een nacht te blijven. We hebben nog een rondje gefietst (erg steile wegen) en het dorp verkend. Er is hier niet zo veel te doen. Later op de dag nog een tijdje in de zon gezeten en een stuk langs het strand gewandeld. Dinsdag 24 augustus Na een verse croissant en een baguette zijn we in de loop van de morgen vertrokken naar het zuidwesten, met als doel Arromanches. Dit plaatsje ligt aan zee en is bekend van de landing in Normandie in de tweede wereldoorlog. De camperplaats hier was overbevolkt evenals een camperplaats hier in de buurt. We hebben dus maar besloten om deze omgeving te laten voor wat

2 het is en hier nog een terug te komen als het geen hoogseizoen is. We zijn wat zuidelijker gegaan naar Bayeux. Hier staan we in het centrum achter de kerk op een parkeerplaats met nog een twintigtal campers. Leuk centrum. Hier is ook een sanistation waar je het toilet en afvalwater kunt lozen en vers water in kunt nemen. N W Woensdag 25 augustus We zijn van de kust naar het binnenland gegaan en hebben een mooie camperplek gevonden nabij Saumur. Dit is een plaats met een groot kasteel aan de Loire. CP Dampierre sur Loire De camperplaats is een voormalige camping. Deze is verlaten en nu kunnen de campers er staan. N W Het is hier opvallend rustig met de campers. Je ziet zo overal staan langs de Loire behalve hier. Deze plek staat dan ook niet in de boeken. Wij hebben deze plek van een paar Belgen die we bij het kasteel hebben gezien toen wij daar wilden overnachten. Donderdag 26 augustus Vandaag rustig aan gedaan en eind van de ochtend op de fiets naar Saumur gereden. Er loopt hier een mooi fietspad langs de Loire. In Saumur zijn we naar het Chateau de Saumur gegaan.

3 Chateau de Saumur Daarna zijn we nog een stuk oostwaarts langs de rivier gefietst en vandaag langs een ander water weer richting de camper. Omdat dit via een heel mooi fietspad ging hebben we nog een stuk verder gereden. Dit had wel tot gevolg dat we over de heuvels terug moesten naar de camper. Ook dit was een hele mooie route. Af en toe wel erg steil naar boven en naar benbeden, op smalle weggetjes door de wijngaarden. Onderweg moesten we steeds zwaarder gaan trappen. Het bleek dat ze hier de weg aan het asfalteren waren en wij tot aan de velg in het asfalt zaten. We zijn maar snel omgekeerd. Stom dat ze daar geen borden neerzetten. Vrijdag 27 augustus De dag begon met een flinke lekkage. Het water liep vanonder de hangkast naar de deur. Na enig speurwerk bleek dat de aansluitingen en de kraan van de wastafel in de badkamer lekten. Eerst de kraan afgekoppeld en de slangen met behulp van de waterpomp tang afgesloten. We hebben in de ochtend eerst schoon water ingenomen en het vuile water geloosd. Hiervoor is een sanistation op het eiland voor de camping. Bij het wegrijden zagen we een Nederlandse camper staan die een plaats zocht. In het boekje stond dat de camperplaats zes plaatsen had, het bleek er echter maar één te zijn en die was bezet. We hebben ze toen meegenomen naar onze plaats waar heeeeeel veeeel ruimte is. We hebben nog gezellig koffie met ze gedronken en later in de middag een borrel. Zaterdag 28 augustus Door de watersnood een flinke pijn in de rug gehad en vandaag kalm aan gedaan. Begin van de middag op de fiets naar Saumur gereden. Er was markt. Op ons gemak het plaatsje bekeken en brood

4 gehaald. Later in de middag nog een stuk naar het oosten gereden over de berg tussen de wijngaarden en daarna doorgereden naar Saumur. Zondag 29 augustus Op de fiets zijn we naar het oosten langs de Loire gereden naar het plaatsje Montsoreau met het kasteel Chateau de Montsoreau. Ziet er wel aardig uit maar we zijn niet naar binnen gegaan. Dit kasteel ligt langs de Loire waar de Loire, de la Vienne samenkomen. Het ligt ook op de grens van drie regio s nl. l Anjou, la Touraine en le Poitou. Chateau de Montsoreau De bedoeling was dat we vanaf hier naar de Abbye de Fontevraud zouden fietsen, een kilometer of vijf de bergen in. Halverwege een steil pad, met een erg slecht wegdek, viel de fietstas van de fiets en waren we de beugeltjes van de tas kwijt. We hebben er nog een gevonden maar de andere niet. We waren dus genoodzaakt om terug naar de camper te gaan. Maandag 30 augustus Vandaag een druk programma afgewerkt. Eerst zijn we naar de camping gegaan om vuil water de lozen en vers water in te nemen en naar de supermarkt, LeClerc, om boodschappen te doen. Daarna zijn we naar de Domaine de la Bessiere gegaan om wijn te proeven en een paar flessen aan te schaffen. Leuk om te zien en te proeven. Vanaf la Bessiere zijn we verder langs de Loire naar een paddenstoelenkwekerij gegaan.

5 Om de kastelen in deze omgeving te bouwen heeft men stenen gebruikt van het zogenaamde Tuffsteen. Dit Tuffsteen bevindt zich in de rotsen. Door het uithakken van de stenen zijn er enorme lengten van grotten ontstaan, wel km lang. Les Maisons Troglodytes de Forges Deze grotten zijn later als woningen gebruikt en men noemt dit Les Maisons Troglodytes de Forges. Leuk om te zien die ramen en deuren in de rotsen en er ver bovenuit een schoorsteen. In deze grotten heerste een temperatuur die varieert tussen de 13 en 16 graden. Ook de luchtvochtigheid is vrij constant.. Deze omgeving is uitermate geschikt voor het kweken van paddenstoelen. Men noemt dit champignons. Ze kweken er veel verschillende soorten. Interessant om te zien hoe dit kweken zich in de afgelopen eeuw heeft ontwikkeld.

6 De champignons worden zo gekweekt. Daarna zijn toch maar weer naar Fontevraud gegaan om de Abbaye de Fontevraud te bekijken. Dit is een groot bouwwerk dat als kasteel, abdij en gevangenis is gebruikt. Van buiten ziet het er indrukwekkend uit, binnen valt het wat tegen.

7 Het was eigenlijk de bedoeling om deze dag een stuk richting het noordoosten te gaan maar uiteindelijk werd het al zo laat dat we weer terug zijn gegaan naar Dampierre sur Loire, waar we al een paar dagen hebben gestaan. Dinsdag 31 augustus Via Tours en Amboise, met Chateau Royale, zijn we doorgereden naar het iets zuidelijker gelegen Chenonceaux. Hier hebben we het Chateau de Chenonceau bezocht. Chateau de Chenonceau Dit is een heel mooi en groot kasteel dat als een brug in de rivier De Cher is gebouwd. Het is in de 16 e eeuw gebouwd door Thomas Bohier en zijn vrouw Katherine Briconnet. Zij hebben hiervoor een burcht en de tot vesting verbouwde molen van de familie Marques afgebroken. De vestingtoren, Le Tour de Marques, staat er nog steeds. Het kasteel wordt nu gerestaureerd maar vrijwel alle zalen zijn te bezichtigen. Ook de tuinen zijn zeer de moeite waard.

8 De vestingtoren van chateau de Chenmonceau Omdat het al wat laat in de middag was toen we het chateau uitkwamen hebben we besloten om op de parkeerplaats bij het kasteel te overnachten. Later werden we netjes weggestuurd naar een camperplaats, enkele tientallen meters verder. N E Woensdag 1 september Het is weer tijd om richting huis te gaan. Via Orleans en Troyes zijn we naar Epernay gereden, de hoofdstad van de champagne. De camperplaatsen in de buurt waren al bezet, want we waren wat aan de late kant. We hebben dus maar Camping Municipal d Epernay genomen, N E Deze camping ligt dicht bij het centrum aan het water en naast sportvelden. Donderdag 2 september Vanmorgen op de fiets naar het centrum van Epernay gereden. Het centrum stelt niet zoveel voor. Alles wat je ziet heeft met champagne te maken. Zelfs bij het Tourist Office kun je champagne proeven. We zijn over de Avenue de Champagne gelopen. Hier zitten alle grote champagnehuizen naast elkaar. In de middag zijn we naar een van de grootste champagneproducenten van Frankrijk, Castallane, geweest voor een rondleiding en, natuurlijk, ook om te proeven. Het was heel leuk om te zien wat er allemaal bij komt kijken voordat champagne in de fles zit die naar de winkel gaat. Er liggen kilometers kelders onder de grond waarin de flessen liggen te rijpen. Door de ondergrondse gangen rijden ze met heftrucks om de kratten met flessen te verplaatsen. Bij elke kruising van gangen drukken ze op de claxon. Wat een herrie. De flessen moeten ook regelmatig worden omgedraaid en later moet de tijdelijke dop eraf om het bezinksel eruit te halen. Daarna komt

9 de kurk erop en wordt het etiket erop geplakt. Na afloop krijgt elke bezoeker dan een glaasje lekkere champagne Champagnehuis Castellane. Het merk Castellane is in Nederland niet bekend omdat de champagne voor 95 procent in Frankrijk wordt afgezet. Een klein beetje gaat naar België en de rest van de wereld.

10 De kelders van Castellane De kelders van Castellane.

11 Vrijdag 3 september Via binnenwegen zijn we verder noordwaarts gereden en uiteindelijk uitgekomen bij Erpion. Dit ligt aan een groot stuwmeer, Les Lacs de l Eau d Heure, ten zuiden van Charleroi en vlakbij Philippeville. Hier is een grote camperplaats, zonder voorzieningen. Eigenlijk een grote parkeerplaats aan de rand van het meer. Er stond een flink aantal campers. N E CP Les Lacs de L eau de l heure Rond het stuwmeer (het zijn er eigenlijk drie aan elkaar) loopt een fiets-/wandelpad. Wij hebben het rondje op de fiets vanochtend gedaan. De afstand is ongeveer 45 km. Mooie route met af en toe pittige hoogteverschillen. Na de lunch zijn we weer naar huis vertrokken.

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Verslag Campertrip Tour de France 2012.

Verslag Campertrip Tour de France 2012. Verslag Campertrip Tour de France 2012. Het leek ons wel leuk om eens een etappe van de Tour van nabij mee te maken. We hebben gekozen voor de eerste bergetappe, van Macon naar Bellegarde sur Valserine.

Nadere informatie

Verslag Campertrip Frankrijk 2013.

Verslag Campertrip Frankrijk 2013. Verslag Campertrip Frankrijk 2013. Vrijdag 28 juni 2013. De schade aan de camper was eindelijk hersteld (vanaf half februari!!) dus direct ermee weg. Om ca. 10:30 uur vertrokken richting het zuiden van

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober

Herfst Frankrijk. 29 september t/m 12 oktober Herfst 2012 Frankrijk 29 september t/m 12 oktober Zaterdag 29 september 256 km We rijden om even over 10 uur weg. Via de snelweg, die we bij Beek verlaten, naar Limburg. Binnendoor via Valkenburg en Slenaken

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Verslag Campertrip Spanje Oktober 2011.

Verslag Campertrip Spanje Oktober 2011. Verslag Campertrip Spanje Oktober 2011. Zaterdag 1 oktober 2011. Rond 16:00 uur zijn we via Antwerpen E19 en over de A1 richting Parijs vertrokken. Bij Parijs hebben we wel flink wat tijd verloren door

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Het beste van "Loire a vélo" in 4 dagen (kano+fiets) Bestemming Frankrijk Plaats Loirev allei Duur 4 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van April tot Nov ember M inimale Leef tijd 1

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 4 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van April tot Nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot Het beste van "Loire a vélo" in 4 dagen (kano+fiets) Bestemming Frankrijk Plaats Loire-v allei Duur 4 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van April tot Nov ember M inimale Leef tijd 1

Nadere informatie

Champagnestreek. Oktober 2005. Motorhome

Champagnestreek. Oktober 2005. Motorhome Champagnestreek Oktober 2005 Motorhome Zaterdag 1 oktober 2005 Km stand : 13.196 13.490 Als najaarstrip trekken we dit jaar naar de omgeving van Epernay, beter bekend voor zij lekkere champagnes. We vertrekken

Nadere informatie

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari

Winter 2013. Zuid-Frankrijk. 5 t/m 16 februari Winter 2013 Zuid-Frankrijk 5 t/m 16 februari Dinsdag 5 februari 2013 563 km Om negen uur vertrokken. Eerst naar Geldern omdat onze camperdealer een verkeerd aangesloten kabel van de koelkast nog goed moest

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Zaterdag 7 mei 2011. Zondag 8 mei

Zaterdag 7 mei 2011. Zondag 8 mei Zaterdag 7 mei 2011 10.00 uur. We zijn op weg. Het is prachtig weer en de wegen zijn stil door de vakanties. Goed opschieten dus. Onze eerste stop is een 100 km boven Parijs bij Morienval, een prima camperplek.

Nadere informatie

Woensdag 15 juni: Mail de deur uit om de caravan op te halen, 20 juni kan deze gehaald worden

Woensdag 15 juni: Mail de deur uit om de caravan op te halen, 20 juni kan deze gehaald worden Zaterdag 11 Juni: De route naar het zuiden is globaal uit gezet. Dinsdag 14 juni: De eerste boodschappen zijn gedaan Woensdag 15 juni: Mail de deur uit om de caravan op te halen, 20 juni kan deze gehaald

Nadere informatie

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis

Reisaanbot. 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Reisroute. Minimale Leeftijd. Type van de reis Reisaanbot 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Type van de reis Reisroute Bestemming Frankrijk Plaats Loirevallei Duur 8 dagen Moeilijkheid Makkelijk Reisperiode Van april tot november Minimale

Nadere informatie

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009

Eifel - Prüm. 21 mei - 24 mei 2009 Eifel - Prüm 21 mei - 24 mei 2009 Donderdag 21 mei Heel - Prüm 170 km Prüm - Gillenfeld Laagste punt: 360 m Totale stijging: 870 m Hoogste punt: 624 m Totale daling: 840 m Weer: half bewolkt 63 km We gaan

Nadere informatie

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten

Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten Autorally-Toertocht langs de Loire, France van zondag 20 tot vrijdag 25 mei 2018 vijf dagen puur genieten In navolging van drie eerdere Rally s in Frankrijk, organiseren wij van zondag 20 t/m vrijdag 25

Nadere informatie

Loire standplaats 5 dagen

Loire standplaats 5 dagen Loire standplaats 5 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 325 Langs de Loire en de Cher hotel + ontbijt + diner + fietshuur + fietsroutes De Loire is de langste rivier van Frankrijk, die zich met een

Nadere informatie

Normandië & Bretagne

Normandië & Bretagne Normandië & Bretagne Totaal aantal dagen: 7 dagen Totaal aantal kilometers: +/- 2500 km Dag 1: Volendam - Le Tréport Vertrek vanaf Volendam naar Le Tréport, dit is +/- 524 km. Ongeveer 6 uurtjes rijden.

Nadere informatie

Verslag Campertrip Spanje Februari 2011.

Verslag Campertrip Spanje Februari 2011. Verslag Campertrip Spanje Februari 2011. Maandag 31 januari 2011. Eerst langs Caron geweest om proberen te camper te wegen. Er was echter geen weegbrug te bekennen noch werknemers die ons verder konden

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loire-v allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot in de Loirestreek van Tours naar Angers Individuele fietsvakantie langs de Loirestreek van Tours naar Angers langs Villandry, Azay-le-Rideau, Chinon, Fontevraud en Saumur. Bestemming Frankrijk

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot 8-daagse rondje in de Loirestreek op de fiets! Bestemming Frankrijk Plaats Loirev allei Duur 8 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van april tot nov ember M inimale Leef tijd 1 jaar Verw

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 499 Koningen en kunstenaars

individuele hotelfietsreis vanaf 499 Koningen en kunstenaars Loire 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 499 Koningen en kunstenaars De kastelen en kasteeltuinen in het rivierengebied van de Loire en de Cher zijn beladen met geschiedenis. In de driehoek Chenonceaux-Amboise-

Nadere informatie

Casteljaloux, la Roque-Gageac, Sarlat-la-Caneda, Rouffignac.

Casteljaloux, la Roque-Gageac, Sarlat-la-Caneda, Rouffignac. Casteljaloux, la Roque-Gageac, Sarlat-la-Caneda, Rouffignac. Maandag 30-7-2007. Casteljaloux - la Roque-Gageac - Sarlat-la-Caneda - Rouffignac. We zijn vandaag er al weer vroeg uit. Het regent ietsjes

Nadere informatie

CAMPERTOCHT HARZSTIKKE MOOI! oktober 2012

CAMPERTOCHT HARZSTIKKE MOOI! oktober 2012 CAMPERTOCHT HARZSTIKKE MOOI! 20 28 oktober 2012 Reisdoel: Duitsland, Harzgebergte Route: A= Groningen (vertrek 11.00 uur) B= Thedinghausen (za, 0,-) C= Bad Salzdetfurth (zo, 0,-) D= Vienenburg (ma, 0,-)

Nadere informatie

Normandië D-Day Beaches 6 dagen

Normandië D-Day Beaches 6 dagen Normandië D-Day Beaches 6 dagen singlereis hotelwandelreis vanaf 595 Over de invasiestranden van 6 juni 1944 "D-Day" 6 juni 1944 leidde met "Operation Overlord" de weg in naar het einde van de Tweede Wereldoorlog

Nadere informatie

VERSLAG BEZOEK ROEMENIË EN OEKRAÏNE MEIVAKANTIE 2014

VERSLAG BEZOEK ROEMENIË EN OEKRAÏNE MEIVAKANTIE 2014 VERSLAG BEZOEK ROEMENIË EN OEKRAÏNE MEIVAKANTIE 2014 In deze verslagen kunt u lezen over de bevindingen tijdens het bezoek van de familie Veldman aan onze contacten in Roemenië en Oekraïne. Zaterdag 3

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk

BROCHURE. een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk BROCHURE een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk KOOPPRIJS 475.000 een heerlijk familiehuis in Zuid-Frankrijk! Cogolin, Frankrijk Het plaatsje Cogolin ligt 10 km landinwaarts

Nadere informatie

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003

Sächsische Schweiz. 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Sächsische Schweiz 18 t/m 25 oktober 2003 Zaterdag 18 oktober 2003 Om 5 uur loopt de wekker af. Gisteravond hebben we de camper al ingepakt dus blijft vanmorgen

Nadere informatie

In de nabije omgeving

In de nabije omgeving In de nabije omgeving Adres vakantiewoningen : (Lieu-dit) Brillebault 1, 36300 Douadic (France) in het department Indre(36) van de Region Centre-Val de Loire, in het zuiden palend aan de Limousin. Winkelen

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme.

St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. St. Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. 24-10-2012. St.Pourçain-s-Sioule - Puy de Dôme. We zijn er laat uit vandaag. Na 798 km rijden we om 9.50 van de camperplaats weg. 10.10 le Mayet d'ecole. Via Gannat

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Wales en Meer 2 t/m 8 April 2017 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Aberdovey-Aberystwyth- Devills bridge-stratta Florida-Llandovery-Hay on Wey-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom.

Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar Jeugdland , in Ellecom. Hier volgt een dagboekverslag van het schoolreisje met de zesde klas van de Chr. Lagere school naar "Jeugdland ", in Ellecom. Onze meester was daar meneer den Ouden. 22 mei 1956 Afscheid van school. We

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Offroad en Meer 3 t/m 9 April 2016 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Snowdonia-Aberdovey-AberystwythDevills bridge- Stratta Florida-Llandovery-Oxford-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop.

Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Lezing door Doofblinde Tineke Bakker tijdens de workshop. Bij start voor de reis door Cyprus begint het eerste bezoek aan de havenplaats Larnaca met overnachting. In de buurt van Larnaca is het zoutmeer

Nadere informatie

Whistler vanuit de kabelbaan

Whistler vanuit de kabelbaan Hallo Allemaal, Wij zijn al weer drie weken thuis. Onze reis naar Canada en de VS was geslaagd. In de 46 dagen hebben wij maar vier dagen regen gehad en dan was het meestal buien. Canada is een mooi land

Nadere informatie

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu.

Hospice de Beaune - Hôtel Dieu. BOUROGNEREIS Vijf dagen genieten. Een bijzondere combinatie van cultuur en geschiedenis en wijn en spijs. Onder leiding van Gijs van Bilsen, registervinoloog van de Wijnacademie. Wijn en spijs gaan onherroepelijk

Nadere informatie

Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory

Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory Reisverslag 2008 Caledonian Canal tot en met Tobermory Dinsdag 5-08 windje 3 uit het noorden, dus voor het lapje op weg. Zonnig. Inverness - Dochgarroch In de ochtend lekker getutteld en s middag na vier

Nadere informatie

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013

~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 ~~Weekly Diary 14~~ [social_share] Zondag 31-03-2013 Eerste paasdag, en we gingen s,avonds heerlijk gourmetten. Helaas heb ik er aardig last van gehad, ondanks ik niet super veel gegeten heb Kan er gewoon

Nadere informatie

Italië week 3 vanaf

Italië week 3 vanaf !1 Italië week 3 vanaf 02-07-2015 Donderdag 2 Juli Op ons gemak maken we ons klaar om weg te gaan. Ik begin de dag met een tijdje baantjes zwemmen. Heerlijk. Het loopt al tegen lunchtijd als we wegrijden

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Reisdag Datum Plaats Soort overnachting met bijzonderheden Bedrag KM

Reisdag Datum Plaats Soort overnachting met bijzonderheden Bedrag KM Frankrijk Dag 1 14 september 2011 Crespin CP N 50.41966 O 3.66286 naast begr.plaats met toilet en water open van 8 tot 18.00 uur. Dag 2 15 september 2011 Marboué CP N 48.06732 O 1.19689 Zanizuil water

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland

Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland Deel 1: Laudenbach (Weikersheim) Tauber - Duitsland 01 t/m 13 juni 2015 (Deel 2: Sankt Johann in Tirol) Maandag 1 juni Heel - Laudenbach 437 km Na een kort oponthoud door een file komen we rond vier uur

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

CARRABELLA NAAR MANATEE SPRINGS S.P., 2 FEBRUARI

CARRABELLA NAAR MANATEE SPRINGS S.P., 2 FEBRUARI CARRABELLA NAAR MANATEE SPRINGS S.P., 2 FEBRUARI CARRABELLA NAAR MANATEE SPRINGS S.P., 2 FEBRUARI De rit van Carrabella naar Manatee Springs State Park is erg mooi. Veel naaldbossen, grotendeels nieuw

Nadere informatie

Hort Soriano, Carcaixent.

Hort Soriano, Carcaixent. Hort Soriano, Carcaixent. Wij doen alleen het bovenste deel. 01-08-'12. Hort Soriano, Carcaixent. Vandaag blijven we op dit mooie plekje. We zetten net als het nieuws afgesloten wordt de wereldomroep aan.

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules.

Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. 06-12-2012. Valdelagrana - Alcalá de los Gazules. In bewolkt weer, maar nog met een redelijke temperatuur rijden we om 11.15 na 4050 km van Valdelagrana weg. Een kwartier

Nadere informatie

La Palma Vrijdag 28 september

La Palma Vrijdag 28 september La Palma 2007 Vrijdag 28 september Om 02:50 staat de taxi voor de deur om naar Schiphol te rijden. Na het inchecken, begint de vlucht op tijd om 05:30 uur en we komen om 09:50 (lokale tijd) op het vliegveld

Nadere informatie

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011

Bad Marienberg. 21 t/m 25 april 2011 Bad Marienberg 21 t/m 25 april 2011 Donderdag 21 april Heel - Bad Marienberg 195 km Aankomend weekend is het Pasen en dat betekent dat Wim 4 dagen vrij is. We hebben besloten om richting het Westerwald

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 8 dagen. Moeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot november. Minimale Leeftijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 8 dagen. Moeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot november. Minimale Leeftijd 1 jaar Reisaanbot in de Loirestreek van Blois naar Angers - sportief Individuele fietsvakantie langs de Loirestreek van Blois tot Angers langs Chambord, Chaumont, Chenonceau, Villandry, Azay-le-Rideau, Chinon,

Nadere informatie

La Palma Zaterdag 2 september

La Palma Zaterdag 2 september La Palma 2005 Zaterdag 2 september Om 02:00 uur staan we op. Berry zal ons wegbrengen naar Schiphol en ze staat prompt om 02:45 voor de deur. Er is bijna niemand op de weg en om 03.15 uur komen we bij

Nadere informatie

Oost-Europa Commissie Maasdijk Украина 2012

Oost-Europa Commissie Maasdijk Украина 2012 Oost-Europa Commissie Maasdijk Украина 2012 Bezoek projecten ds. Sandor Kovacs wie: wat: waar: wanneer: hoe: Niels en Theo Bezoek van onze vrienden aldaar, hand & spandiensten en inspiratie opdoen Subkarpaten,

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

Reisverslag India 2008 Deel 2.

Reisverslag India 2008 Deel 2. Reisverslag India 2008 Deel 2. Dag 22 - Zaterdag 25 oktober 2008. Zaterdag vroeg naar Bangalore gevlogen waar Hans en Gerda ons stonden op te wachten. s Middags de stad in geweest om nog e.e.a. te kopen.

Nadere informatie

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek.

6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. 6 Daagse Battlefieldtour Oradour sur Glane, tankmuseum Saumur en de Loirestreek. Geachte reiziger, - zaterdag 5 t/m donderdag 10 oktober 2019 - We hebben weer een najaarsreis op het programma staan voor

Nadere informatie

Verdieping Fietsdagtochten

Verdieping Fietsdagtochten Verdieping Fietsdagtochten (2013) Het Fietsplatform presenteert met de Fietsrecreatiemonitor cijfers en trends rondom het recreatieve fietsen in Nederland. Deze verdieping is een aanvulling op de cijfers

Nadere informatie

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB.

PORTUGAL 20 T/M FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. PORTUGAL 20 T/M 27-1-2016 FRITS-MARRY-MIEKE-LEA-LINDA BEGELEIDERS BABS EN ROB. De vakantie begon om 5 uur s morgens op Schiphol met verzamelen van deelnemers en begeleiders. Iedereen was goed op tijd,waarna

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.)

Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem. Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Vervolg van het Reisverslag 2009 deel II Scandinavië. Göteborg naar Mem Mem (begin van de scheren aan de oostkust.) Tweede helft: van Motala tot Mem Dinsdag 20 juli mooi weer westen wind 3-4-In de ochtend

Nadere informatie

Nonville Marcilly-s-Seine Reims Lalobbe.

Nonville Marcilly-s-Seine Reims Lalobbe. Nonville Marcilly-s-Seine Reims Lalobbe. Vrijdag 3-8-2007. Nonville Marcilly-s-Seine Reims la Besace, Lalobbe. Om 8.35 draaien we al de D403 op. Op de boerderij is niemand te ontwaren en dus konden we

Nadere informatie

Tour Denemarken 2016

Tour Denemarken 2016 Tour Denemarken 2016 Dag 1 Rond tien uur in de ochtend werd ik opgehaald door Joris van Wijngaarden. Daarna haalden we Leon op van het station en haalde we Simone op in Gorinchem. Ik liep naar boven in

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK

IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK IMPRESSIE VAN EEN LEUKE WEEK IN LERMOOS OOSTENRIJK De laatste week van augustus zijn wij (Loes en Diana) samen met onze honden naar de Oostenrijkse bergen geweest om lekker te gaan wandelen. We hadden

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007

WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 1 van 15 18-11-2012 20:40 WEEKEND SPA/ARDENNEN/EIFFEL 21, 22 EN 23 SEPTEMBER 2007 Door René van Maanen en Nol van Asseldonk Maandag begon de week met wat slechtere weersvoorspellingen voor het weekeinde.

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirevallei. Duur 2 dagen. Moeilijkheid Makkelijk. Reisperiode Van April tot November. Minimale Leeftijd 9 jaar Reisaanbot Authentiek fietsweekend in de omgeving van Amboise Een bewerkte versie van het beste wat de Loiretal rond het charmante middeleeuwse stad Amboise te bieden heeft. Bestemming Frankrijk Plaats

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

ala Calabardina - Águilas (Playa La Higuerica)

ala Calabardina - Águilas (Playa La Higuerica) ala Calabardina - Águilas (Playa La Higuerica) 30-01-'12. Calabardina - Águilas (Playa La Higuerica). Om 10.40 (2908 km) we rijden naar Águilas, waar we aan de noordzijde het nieuwe theater even bekijken

Nadere informatie

Agua Amarga - San José.

Agua Amarga - San José. Agua Amarga. Agua Amarga. 02-05-'12. Agua Amarga. Na opnieuw een koude nacht (de 2e ), is wel de zon volop aan het schijnen. Tineke voelt zich niet goed (hoofdpijn en een beetje misselijk) en valt al snel

Nadere informatie

Aljezur - Praia do Castelejo (Vila do Bispo).

Aljezur - Praia do Castelejo (Vila do Bispo). Aljezur - Praia do Castelejo (Vila do Bispo). Aljezur. 11-15-2012. Aljezur - Praia do Castelejo (Vila do Bispo). Na het ontbijt lopen we onder een strakblauwe hemel naar de markthal 100 m terug aan de

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen

Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen Moezel Trier Cochem Koblenz 6 dagen individuele fietsreis vanaf 370 De Moezel van Trier, via Cochem naar Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar het bekendste wijngebied van Duitsland te reizen.

Nadere informatie

La Azohía -Isla Plana.

La Azohía -Isla Plana. La Azohía -Isla Plana. 27-01-'12. La Azohía - Isla Plana. De morgen is vooralsnog aan de grijze kant. We vertrekken om 10 uur (2823 km) naar de camping in Isla Plana. Voor de poort staat een grote groep

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Te koop Maison de Caractere in departement Deux-Sèvres omgeving Saint-Clémentin ,-

Te koop Maison de Caractere in departement Deux-Sèvres omgeving Saint-Clémentin ,- Te koop Maison de Caractere in departement Deux-Sèvres omgeving Saint-Clémentin 285.000,- Referentienummer AEF F790381444TLO79 Prijs 285.000,- Constructie Natuursteen Algemene staat Goed Perceel van 18260m²

Nadere informatie

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden.

Buiten worden we opgewacht door Hazel de eigenaresse van ons appartement. We gaan met drie ruime auto s naar Lagos. Het is bijna een uurtje rijden. Verslag SRG vakantie Lagos Donderdag om 14:00 uur verzamelen we met z n allen op Eindhoven Airport. Iedereen is mooi op tijd en kunnen we door naar de incheck. Dit gaat allemaal erg voorspoedig en ook

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Mina de São Domingos - Mértola - Aljezur (Praia de Monteclérigo).

Mina de São Domingos - Mértola - Aljezur (Praia de Monteclérigo). Mina de São Domingos - Mértola - Aljezur (Praia de Monteclérigo). 27-03-'12. Mina de São Domingos - Mértola - Aljezur. We lozen de wc en het vuilwater, halen nog wat drinkwater en vertrekken na 5472 km

Nadere informatie

Februari Frankrijk, Italië en Zwitserland. 7 t/m 19 februari

Februari Frankrijk, Italië en Zwitserland. 7 t/m 19 februari Februari 2012 Frankrijk, Italië en Zwitserland 7 t/m 19 februari Dinsdag 7 februari 2012 583 km Als we om kwart voor 10 wegrijden vriest het nog dat het kraakt (bijna -15 C!). Omdat de weg bij Den Bosch

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

De komkommertijd van augustus is weer

De komkommertijd van augustus is weer september 2014: Einde vakanties = begin van onze vakantie De komkommertijd van augustus is weer voorbij. Deze maand september hebben we echter weer een heleboel te melden. In augustus waren we gewoon erg

Nadere informatie

Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 juni 2017

Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 juni 2017 Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 juni 2017 Battlefieldtour Normandië 5 t/m 8 Juni 2017. Evenals voorafgaande jaren in Juni weer een battlefield tour naar de stranden en historische plaatsen in Normandië.

Nadere informatie

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer

6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Utrecht 6.1 MOLENROUTE LANGS VECHT, ANGSTEL EN GEIN Een fietsroute van A = 34 kilometer, B en C ieder 10 kilometer Deze route is gebaseerd op de ANWB/VVV toeristenkaart, schaal 1:100.000 Route A: Deze

Nadere informatie

Reisdag Datum Plaats Soort overnachting met bijzonderheden Bedrag KM

Reisdag Datum Plaats Soort overnachting met bijzonderheden Bedrag KM Frankrijk Dag 1 11 januari Charlevilles Mézieres CP N 49.77922 O 4.7212 met alle voorzieningen gratis alleen elec kost 5 plaats voor 8 campers naast camping Mont Olympe Dag 2 12 januari Clamency CP N 47.46229

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Loirev allei. Duur 8 dagen. M oeilijkheid Sportief. Reisperiode Van april tot nov ember. M inimale Leef tijd 1 jaar Reisaanbot in de Loirestreek van Tours naar Angers Individuele fietsvakantie langs de Loirestreek van Tours naar Angers langs Villandry, Azay-le-Rideau, Chinon, Fontevraud en Saumur. Bestemming Frankrijk

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Basis Le Boat Tannay. Le Boat Tannay Les Petites Ilotes 58190 Tannay France GPS : E3 37.202` N47 21.624`

Basis Le Boat Tannay. Le Boat Tannay Les Petites Ilotes 58190 Tannay France GPS : E3 37.202` N47 21.624` Basis Le Boat Tannay Le Boat Tannay Les Petites Ilotes 58190 Tannay France GPS : E3 37.202` N47 21.624` Tél - 0033 (0) 386 293 552 Fax - 0033 (0) 386 293 123 Email : tannay@leboat.com Base Manager : Florent

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie