Hugo Bakker Trainer & Coach

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hugo Bakker Trainer & Coach"

Transcriptie

1 Hugo Bakker Trainer & Coach

2 Introductie Website maken en Passief Inkomen Creëren Toen Ik deze cursus schreef in 2011 was mijn avontuur op het internet nog maar net begonnen. Het liep niet direct storm met enthousiastelingen om zich in te schrijven voor een e- mail cursus van 11 lessen. Het klinkt ook niet alsof je even een website maakt op die manier. En passief inkomen., dat willen we vooral hebben, en vooral niet te veel moeite voor hoeven doen. Daarom heb ik nu, in augustus 2012 besloten om de lessen aan elkaar te rijgen in 1 PDF. Alsjeblieft! Doe er je voordeel mee zou ik zeggen;) En weet vooral dat het allemaal niet vanzelf gaat. Dus als je slapend rijk wilt worden Word wakker!!! De cursus zat vol met affiliate links (als je nu niet weet wat dat is dan leer je dat wanneer je dit e-book doorleest) en dat maakt dat ik nu gemiddeld 100 per maand verdien. En dat is toch leuk! Vanaf hier de teksten van de cursus: Je eerste les Gratis Cursus Website maken en Online Geld Verdienen begint vandaag. Misschien is het goed om te weten dat ik eigenlijk helemaal geen verstand had van websites maken en geld verdienen via het internet. Ik heb alles zelf uitgedokterd en toen ik dit deed met stond ik na een maand al op nummer 1 in Google! De aanleiding om een cursus te schrijven was het feit dat mensen in mijn omgeving om mijn hulp gingen vragen bij het bouwen van een website. Hierbij liet ik zien hoe zij het doen. Dit maakt mensen afhankelijk en wetende hoezeer ik hier zelf een hekel aan heb besloot ik om de uitleg op papier te zetten. Het eindresultaat is dat je helemaal zelf (!) een website hebt gecreëerd. Met de website kun je geld gaan verdienen op het internet. De cursus bestaat uit de volgende lessen: Les 1: Introductie, domein vastleggen Les 2: Hosting regelen Les 3: Wordpress installeren Les 4: Uitleg Wordpress

3 Les 5: Houd vol! Les 6: Start Posten Les 7: Social Media Les 8: Affiliate advertenties Les 9: De kracht van marketing Les 10: Diverse verdienmodellen uitproberen Les 11: De kracht van transparantie Hoe moet ik beginnen? Heel simpel; je hebt een domeinnaam nodig. Dus je wilt nadenken over waar je website over gaat en wat de sleutelwoorden daarvan zijn. Wat is handig om te doen? Ga onderzoeken op welke zoekwoorden veel gezocht wordt op het internet. Voorbeeld: Als je website gaat over SNEL GELD verdienen dan zijn dit belangrijke woorden. Om te checken hoe vaak hierop gezocht wordt gebruik je een tool van Google. Om deze tool te kunnen gebruiken kun je het beste eerst een google account aanmaken op; Als dat gebeurd is kun je de zoekwoorden tool gaan gebruiken. Ga hiervoor naar; Hier zie ik dat er maandelijks ongeveer x gezocht wordt op deze woordgroep (KEY words). Hier kunt u ook zien dat de concurrentie Hoog is. Wat je natuurlijk wilt is een website met een domein van keywords waar veel opgezocht is en waar weinig concurrentie is. Ik zal je uit de droom halen; dat bestaat niet meer (had je er in 1995 maar bij moeten zijn;). Als je een combinatie van woorden hebt gevonden die OK is voor jou voor wat betreft concurrentie en aantallen zoekopdrachten dan ben je klaar om je domein vast te leggen. Let op: - passen de key words bij wat je met je website wilt vertellen? Voor mij was dat PASSIEF INKOMEN ONLINE - helemaal perfect. - is het domein nog wel beschikbaar?

4 Dit kun je checken op: ga vervolgens bovenin naar Domeinnamen en controleer de beschikbaarheid van je domein..nl domeinen kosten hier misschien iets meer dan elders, maar de hosting is hier erg goed en zeer goedkoop ( 0,50 per maand, ter vergelijking; bij hostnet was ik 40 per maand kwijt). Tips: 1. Beslis niet te snel welk domein je wilt vastleggen. Soms kom je na een nachtje slapen tot andere inzichten. Dit is mij meerdere malen overkomen en hierdoor ben ik aardig wat geld kwijt (en ik wil je hier voor behoeden). 2. Leg je domeinnaam vast bij het bedrijf waar je ook je hosting wilt doen. Hiermee houd je het voor jezelf overzichtelijk en hoeft ook geen DNS instellingen te veranderen (als je niet weet wat dat is kun je het net zo goed zo laten op dit moment).

5 Hosting regelen Is het gelukt om een domeinnaam vast te leggen? Laat me even weten welke het geworden is! Nu is het tijd om de hosting te gaan regelen. Hosting houdt in dat de website op een server moet gaan draaien. In feite betekent dit dat de bestanden, de plaatjes en de teksten, ergens op een computer moeten staan. Als dit je eigen computer zou zijn dan zou je computer altijd aan moeten staan; immers, het internet draait 24/7.Dit wordt door bedrijven gefaciliteerd en wordt 'hosting' genoemd. Er zijn talloze bedrijven die dit aanbieden. Ik heb laatst een bedrijf gevonden waar je 25 (!) websites kunt laten draaien voor de prijs van 1 halve EURO per maand. Vandaar dat ik mijn websites allemaal verplaatst heb naar deze aanbieder (dat scheelde, en ik schaam me er bijna voor, 39 per maand - klinkt als passief inkomen, toch?). Ga naar: Versio om je hosting te regelen. Zie je gelijk een voorbeeld van een affiliate link. Hier kom ik in les 8 op terug. Het betekent dat als jij de hosting daar afneemt dat ik er 25% van ontvang (reken maar uit; 25% van 0,50 per maand, nou dan moet je heel veel klanten hebben om van te kunnen leven;). Ik ben maar gewoon eerlijk en hoop dat je dit doet in ruil voor de informatie die ik met je deel. De service vind ik erg goed en je betaalt tegenwoordig maar 0,50 per maand om tot 25 sites te laten hosten! Als je de hosting hebt geregeld dan ontvang je een met daarin: DirectAdmin gebruikersnaam: DirectAdmin wachtwoord DirectAdmin login link: Server: FTP host: FTP user: FTP wachtwoord Deze gegevens heb je nodig wanneer je je website gaat installeren. Dus bewaar ze goed!

6 Wordpress Installeren Als het goed is heb je inmiddels je domein geregistreerd en je hosting geregeld zodat je je website kunt installeren. Ik heb mijn websites met Wordpress gemaakt. Dit is een (relatief) eenvoudig systeem waarmee je gemakkelijk pagina s kunt maken, berichten kunt plaatsen, plaatjes kunt invoegen, etc. Kortom, het ideale middel om een website te maken waar je geld mee kunt verdienen. Je website is in 2 stappen in de lucht. Voor beide stappen heb ik een document gemaakt dat je kunt uitprinten. 1. Domein aanmaken op Direct Admin 2. Wordpress installeren Stap 1, een domein aanmaken, houdt in dat je een aantal voorwaarden creert waardoor je klaar bent om Wordpress te installeren. Klik op de link hieronder om de handleiding (in pdf) te downloaden zodat je aan de slag kunt. Gelukt? Mooi! Dan kun je nu verder met stap 2. Nu ga je in een paar stappen Wordpress installeren. Ook gelukt? Fantastisch! Dan kun je nu je website gaan vullen en het uiterlijk mooier gaan maken. Hieronder heb ik een aantal links opgenomen naar handleidingen om verder aan de slag te kunnen. Deze heb ik niet zelf geschreven of gemaakt, maar zijn naar mijn mening wel handig. Hieronder heb ik ook een link opgenomen naar een e-book inclusief 25 instructievideo s (investering 27).

7 Ik hoop dat je met al deze informatie op weg kunt, zo niet, bel gerust.

8 Uitleg Wordpress Dit lijkt een hele korte les, maar het zou eigenlijk de langste moeten zijn qua leertijd die jij er in stopt! Heb je al een paar pagina s en berichten gepubliceerd? Of heb je zoiets van wat is eigenlijk het verschil tussen een pagina en een bericht? Antwoord: Een post, of een bericht, is meer een nieuwsbericht die bovenaan op de Home pagina verschijnt, terwijl een Page, of een pagina, een statische pagina is die je onder een menu kunt plaatsen. En vraag je je af wat een plugin is, en een widget? Ik heb een aantal video s op mijn website geplaatst. Klik op de link hieronder om naar de website te gaan en de video s te bekijken. Als je me lui vindt vanwege het feit dat ik de video s niet zelf heb gemaakt. Ik laat je alleen maar zien hoe ik het mezelf eigen heb gemaakt. Alle informatie is op het internet beschikbaar. Als je echt een mentor wilt hebben die je stap voor stap begeleidt dan raad ik Chris Farrell aan. Ik volg hem al een tijdje en hij geeft hele waardevolle informatie. Klik hier om naar zijn site te gaan.

9 Houd vol!!! Vandaag, nu ik deze les schrijf, heb ik mijn eerste resultaten gepubliceerd; Ik had in april een seminar van Harv Eker gevolgd, toen besloten om financieel onafhankelijk te worden, mijn bestaande website nieuw leven in geblazen, en rond half mei mijn website helemaal vernieuwd. Hierop heb ik een aantal verdienmodellen toegepast en na de eerste volle maand draaien kan ik zeggen dat ik de eerste resultaten heb neergezet. Als je precies wilt lezen welke resultaten dit zijn, check: Nu kun je, als je dit leest, natuurlijk denken; pffff 45, daarvoor kom ik niet van de bank af. En dat snap ik! Ik verdien zelf gemiddeld 110 per uur in mijn werk als trainer, coach. Dus waarom al die moeite? Heel simpel, stel nu dat ik elke maand 10% meer ga verdienen. Hoeveel is dat dat na 1 jaar? Precies! nog steeds niet zo veel Hoeveel is dat na 2 jaar; 400, nog steeds niet zo veel. Wat nu als ik je vertel dat passief inkomen gaat over het creëren van inkomsten waar je eenmalig energie in stopt en vervolgens niets meer hoeft te doen? Het is dus de kunst om steeds nieuwe projecten in de lucht te gooien en hierna vervolgens niets of bijna niets meer voor te doen. Dus waar de omzet elke maand 10% stijgt kan de energie die je er in stopt 10%

10 dalen. Dit keer is het anders... Deze les gaat over Volhouden. Dit is een belangrijk aandachtspunt in mijn leven. Ik heb namelijk veel dingen ondernomen en vaak was ik mijn baan na een paar jaar al weer zat. Ik merkte dus dat ik niet met mijn passie bezig was of dat ik geen missie of richting had. Nu ben ik met een missie bezig; en dat is: financieel vrij worden. Ik heb geen keihard termijn gesteld, want ik weet dat ik mezelf daarmee druk op leg en dat is niet wat ik wil. Ik wil vrij zijn, dus ook vrij van druk. Veel managementboeken zullen je vertellen dat je een SMART doel moet hebben, dus een termijn moet stellen. Mijn doel is dan ook om op mijn 42e te kunnen zeggen dat ik financieel onafhankelijk ben. Mocht dat niet lukken dan hoef ik mezelf niet te straffen, dan ga ik gewoon door, ook al duurt het een jaar langer, of nog meer... In ieder geval houd ik vol tot de missie volbracht is, want als ik financieel vrij ben dan heb ik rust en ben ik vrij van geldzorgen. Als ik dat heb en ben kan ik doen en laten wat ik wil. Als ik wil werken dan ga ik werken, als ik op vakantie wil dan doe ik dat. Als ik met mijn kinderen wil spelen, dan doe ik dat. Excel Laten we nu die 10 % nog eens doortrekken; Hoeveel is dat na 3 jaar? 1264 inkomsten per maand Je snapt dat dit steeds harder op gaat lopen.

11 Daarom is het zo belangrijk om vol te houden. Waar de meeste mensen hun doel en hun focus uit het oog verliezen, zeker bij tegenvallende prestaties, wil ik je aanmoedigen om vol te houden. Ik weet het, dit is pas les 5, maar ik weet ook dat je misschien al een aantal keer gedacht hebt aan opgeven. Trek (in Excel) nog eens door? Na 4 jaar 4000, netto per maand. En wie weet maak je in het begin wel veel grotere sprongen. Voor mezelf kan ik dat nu ik dit schrijf nog niet zeggen; maar ik houd je op de hoogte, en laten we elkaar vooral versterken in onze weg naar financiële vrijheid; dus bel me, mail me, als je goede ideeën hebt om te delen; wie weet heb je iets en word ik jouw referral zodat je geld aan mij verdiend. Tips om vol te houden: - Bedenk wat je nodig hebt om financieel vrij te zijn. Dit betekent voor mij namelijk niet dat je miljonair moet zijn. Het betekent simpelweg dat je meer inkomsten hebt (dus passief) dan dat je uitgaven hebt. Ik heb dat op 3000 per maand gezet. Volgens mijn startresultaat ( 45) en mijn 10% streven is dat na 5 maanden (toevallig.). - Publiceer je resultaten, het geeft mij in ieder geval een stok achter de deur om vol te houden; zo doe ik dat ook met mijn werk (zie - Geloof in jezelf dus zeg tegen jezelf dat je het kan, dat je goed bent, dat je

12 OK bent, dat je talent hebt, of weet ik veel wat voor zinnen je gebruikt om positief te denken. Lees boeken over positief denken; je gedachten bepalen namelijk je emoties, je emoties bepalen namelijk je acties. Positieve gedachten zullen dus leiden tot positieve acties. En gelukkig kunnen wij zelf onze gedachten sturen. - Bedenk; iedere reis begint met de eerste stap! En na de 1e stap volgt de 2e, dan de 3e, enzovoorts. Dus je kunt niet direct bij die 4000 per maand zijn (of welk bedrag dan ook; wat jou financieel vrij maakt). Veel succes en houd vol!!

13 Start posten: Ik ben benieuwd hoe het allemaal lukt met het maken van je site en of je de video's bekeken hebt. Deze les gaat over hoe je berichten plaatst en hoe je dit succesvol kunt doen. In ieder geval heb je met het kiezen van je domeinnaam een beeld gehad van wat het doel is van je website. Ik vermoed dat het om een onderwerp gaat waar je veel vanaf weet of waar je over aan het onderzoeken bent. In mijn geval gaat het over mijn weg naar financiële vrijheid en alles wat ik op die weg leer. Dat betekent dat het gemakkelijk is om stukjes te schrijven omdat het gaat over de dingen die ik leer en doe. Het plaatsen van teksten, content: Dit kun je op verschillende manieren doen : 1. middels posts (berichten) 2. middels pages (pagina's) Een post wordt gebruikt als een artikel en is vaak actueel. Een page is meer een statische pagina waarbij de content steeds hetzelfde is. Afhankelijk van het thema dat je hebt gekozen (googlen op 'free wordpress themes') worden pagina's en berichten ergens op je site geplaatst. Wat je zelf in kunt stellen (bij Settings, instellingen en dan Reading, lezen) is welke pagina je ziet als Home pagina, of dat je je laatste posts, berichten op de Home ziet. Het is handig om vantevoren na te denken over de categoriën. Dus welke soorten content wil je gaan plaatsen. Bij mij is dat 'referral marketing', 'affiliate marketing', 'social media', etc.

14 Die categoriën kun je aanmaken onder Add new bij Posts. Berichten Het is heel eenvoudig om een bericht te plaatsen; Ga naar Posts (Berichten)> Add New Geef vervolgens de titel en daaronder de teksten. Als je dit gedaan hebt dan: - geef je aan de rechterzijde aan in welke categorie(n) de content geplaatst moet worden. - wanneer de content gepubliceerd moet worden. Ik kan vandaag een artikel schrijven en aangeven dat het pas volgende week online mag komen (ook rechts, boven de categorie). - Bericht Tags; dit zijn steekwoorden, zoekwoorden die je bij elk bericht aangeeft. Hiermee maak je het je bezoekers makkelijker om de informatie te vinden die ze nodig hebben. Klaar? Klik op Publiceren. Pagina's aanmaken Voor het aanmaken van een pagina ga je naar Pages (pagina's) en Add new (Nieuwe pagina). De content plaatsen werkt het zelfde. Wat hier anders is is dat je een pagina onder een andere pagina kunt laten vallen. In het menu ontstaat dan een dropdown. Geef dit aan de rechterzijde aan bij Parent (Hoofd). Hierbij is de 'Hoofd' de pagina waar je nieuwe pagina onder zou moeten vallen. Ook kun je de volgorde bepalen (dus 1, 2, 3 voor van links naar rechts in het menu). Menu's kunnen gemaakt worden;

15 Bij Appearance (Weergave) en dan Menu's kun je een menu aanmaken door op het plusje te klikken, het menu een naam te geven en vervolgens aan te vinken welke pagina's en categoriën in het menu moeten verschijnen. Wat maakt een pagina of bericht succesvol? De definitie voor mij is dat er interessante content geplaatst is. Dit kun je meten aan: - het aantal keren dat de pagina bekeken is - hoeveel comments er geplaatst zijn - hoevaak de pagina getweet is - de vindbaarheid in Google Ik ben hier nog mee aan het experimenteren; dus: - gebruik ik de keyword tool uit les 1, want als ik keywords gebruik in de titel, de categorienaam, de content, de tags dan zal ik beter gevonden worden in Google - middels Google Analytics aan het meten hoevaak een pagina gekeken wordt; mijn Home wordt het meest bekeken, daarna de pagina 'Verdienmodellen'. - ik heb een plugin geïnstalleerd (Social Sharing Toolkit) zodat er bij elk bericht en op elke pagina een Twitter, LinkedIN, Google + en een Facebook button verschijnt met een getal erboven; dit geeft bezoekers gelegenheid om de content te delen. De teller geeft aan hoevaak dit gebeurd is. - ik plaats ook linkjes naar andere pagina's zodat mensen van de ene naar de andere pagina doorklikken. - ik zoek plaatjes die bij de content horen en die de wellicht de aandacht trekken om het bericht te gaan lezen. - Ik zorg dat er op de Home meerdere berichten staan met verschillende

16 onderwerpen zodat er voor iedereen wat interessants tussen zou kunnen zitten. - Ik zorg voor een 'Lees meer', dus een korte inleiding en als je meer wilt weten dan klik je door. Dit kan ik met Google Analytics weer uitlezen; dus zien welke pagina's bekeken worden. - De titels van de berichten zijn 'groot', dus trekken voldoende aandacht. Nou, dit zijn zo een aantal handvaten om mee aan de slag te gaan. Veel succes!

17 Social Media In de vorige les heb ik al aangegeven dat ik met een Share buttons werk. In deze les nog meer tips om social media in te zetten om meer bezoekers te krijgen. Ik ga hier niet beschrijven dat je en hoe je een Twitter account nodig hebt. En dat het handig is om op LinkedIn en op Facebook te zitten. Overigens heb ik laatst afscheid van Hyves genomen ;) 1. Zoek op internet naar tips; het staat er vol van!!! e-books, artikelen, etc. 2. Plaats veel berichten over social media. Nadat ik over Twitterfeed had gepost werd ik na 3 dagen zichtbaar in Google met dit bericht. Je kunt dit systeem gebruiken om de berichten die je zojuist hebt gepubliceerd automatisch te Tweeten. 3. Ga op zoek naar je doelgroep. Ik doe dat als ik ergens, bijvoorbeeld op een netwerkbijeenkomst, ben door naar buiten te lopen en op 'rokers' af te stappen. Ik geef namelijk stoppenmetroken trainingen en weet mensen op die manier te interesseren voor de training. Op Twitter kun je dit doen door te zoeken op de keywords van jouw site. Zo kun je mensen vinden die over dit onderwerp twitteren. Als je deze mensen gaat volgen is de kans groot dat je teruggevolgd wordt. Zo heb ik de afgelopen periode contanten opgedaan doordat ik een direct message stuur en vaak ontstaat er iets en volgen er ook telefoongesprekken. 4. Gebruik Tweetadder om automatisch mensen automatisch te volgen, ontvolgen en allerlei andere handige functies toe te passen. Ik ben hierover erg enthousiast! Het duurde bij mij wel even voordat ik besloten had om hierin te investeren ($74 om 5 twitter accounts te kunnen automatiseren). Nu ik dit eenmaal heb gedaan ben ik heel blij dat ik dit heb gedaan. Het aantal volgers en de traffic naar mijn site is enorm gestegen. Om je meer informatie te verschaffen heb

18 ik een instructievideo gemaakt Gebruik een tool als bijvoorbeeld Friend or Follow, om je vrienden, fans, en de mensen die jij volgt te bekijken. Vrienden zijn mensen die jij volgt en die jou terugvolgen, fans zijn mensen die jou volgen en die jij niet terugvolgt, en dan de belangrijkste; Following; mensen die jij volgt en die jou niet terugvolgen. Misschien wil je elke 3 maanden eens kijken en bepalen welke mensen je gaat ontvolgen. Het staat altijd beter om meer volgers te hebben dan dat je mensen volgt. Ik ben op dit moment nog niet zo'n goed voorbeeld omdat mijn strategie op dit moment anders is. Ik ben mensen aan het volgen zodat ze mijn website gaan bekijken. Ik filter hier mensen uit die echt geïnteresseerd zijn. Hiermee loop ik het risico dat ik veel meer mensen volg dan dat mensen mij terugvolgen. Waar het omgaat is dat mijn potentieel aan mensen die echt geïnteresseerd zijn groter wordt. Als zij ambassadeur worden (door bv retweets) dan wordt mijn aantal volgers op een passieve manier groter. Contacten via Twitter opdoen gaat veel sneller dan LinkedIn, dus afhankelijk van je doel kun je hier een keuze in maken. Ik houd LinkedIn voor mijn zakelijke netwerk (training en coaching) en mijn Twitter account Vrijvangeld om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met mijn site.hopelijk kun je de tips toepassen en helpt het om je doelen te bereiken. 6. Koppel Facebook, LinkedIn, Twitter en Hyves aan elkaar. Lees hier een artikel dat ik al eerder schreef (en waardoor ik dagelijks bezoekers op mijn website krijg). 7. Maak een fanpage pagina aan op Facebook. Dit heb ik voor mijn 'actieve inkomen' gedaan. Wanneer je me LIKEd dan krijg je een e-book 'Het Beste uit Jezelf' en kun je een gratis polsbandje krijgen waarmee je een 'blijvende verandering' kunt creëren. Ik

19 nodig je uit om vriend te worden en het e-book te downloaden, check Hugo Het nieuwe sociale netwerk van Google is in de lucht. Ik schat in dat het een hit gaat worden. Je kunt op dit netwerk gemakkelijk ''kringen'' maken. Dit betekent dat je al je contacten in een categorie kunt plaatsen (bv. vrienden, familie, kennissen, etc; je kunt namelijk de kringen zelf definiëren). Dus nodig me maar uit

20 Affiliate marketing Wat is affiliate marketing en hoe kun je hier geld mee verdienen? Mocht je dit al weten..., skip 1 alinea en lees dan weer verder hoe je dit slim toe kunt passen op je site. Affiliate marketing houdt dat je advertenties of links op je site plaatst naar een website waar producten of diensten aangeschaft kunnen worden. Wanneer een bezoeker dit daadwerkelijk doet krijg je een commissie die kan oplopen tot meer dan 50%! Er zijn een aantal manieren om affiliate marketing toe te passen op je website: - Webwinkels; Boeken (bol.com), - Diensten; hosting, workshops, trainingen - Software; tweetadder - Affiliate systemen, bv Paypro - Banners Webwinkels: Laten we het eerste voorbeeld gelijk maar concreet maken. Ga naar Bol.com en ga onderaan naar Partnerprogramma. Maak een account aan zodat je klaar bent om producten die zij verkopen aan te prijzen. Als je eenmaal ingelogd bent kun je via Promotiemateriaal zelf banners aanmaken.

21 De code die je nodig hebt wordt door het systeem gegenereerd. Deze code kun je in een Text Widget plakken en de widget zelf plaats je in een sidebar (aan de zijkant van je website). Ik heb dit zojuist gedaan en deed er 10 seconden over... De kunst is natuurlijk om een banner te creëren die bij de content van je website past. Ik heb op mijn site een artikel over Kiyosaki geschreven. Zie Achter het plaatje van de 2 boeken zit een link waar mijn code in verwerkt is; dus je gaat naar bol.com en als je heb boek koopt dan krijg ik een commissie, zie Voor internationale sites kun je boeken van Amazon aanprijzen. Zij hebben een heel goed affiliate programma. Diensten: Ik laat mijn websites hosten bij Versio. Daar ben ik erg tevreden over vanwege de lage kosten en omdat ik Wordpress en Magento eenvoudig kan installeren. Zij bieden een partnerprogramma aan. Ik heb me hiervoor aangemeld en zij blijken 25% commissie te betalen, ook als iemand na een jaar zijn abonnement verlengd! Zij hebben een 125 x 125 banner die ik in mijn sidebar heb geplaatst (ook weer via een text widget). Software: Eigenlijk hetzelfde principe; ik heb me als partner bij Tweetadder aangemeld. Als mensen via mij de software aanschaffen dan krijg ik 50%. Om je aan te moedigen krijg je al USD10 wanneer je je aanmeld. Ook zij geven een code voor een 125 x 125 banner en deze past mooi in mijn zijmenu. Het mooie van Tweetadder is dat je zelf ook deel kunt nemen aan het

22 partnerprogramma, en als mensen via jou ook weer aan dit programma mee gaan doen zul je daar ook commissie over krijgen. Overigens is de affiliate link voor de bezoekers niet te herkennen. Affiliate systemen: Een Nederlands systeem is Paypro. Hier kun je je aanmelden zodat je toegang krijgt tot een productcatalogus. Hierin worden allerlei producten aangeboden. Een voorbeeld van zo'n product (het best verkochte) is een e-book, het mentale dieetplan. Wanneer je op 'meer weten' klikt kom je op de pagina van de eigenaar die de workshop aanbiedt. Omdat ik via paypro een link heb gekregen naar deze workshop waar mij id code in verwerkt is kan paypro bijhouden hoeveel mensen deze workshop via mij hebben gedaan. De commmissies lopen vrij hoog op in dit systeem omdat dit voor de aanbieders een hele aantrekkelijke manier van aanbieden is. Tegenwoordig kun je ook advertenties door Paypro laten genereren. Deze lijken op de Google advertenties. Ik heb er een artikel over geschreven. Een ander zeer betrouwbaar systeem is Zanox. Zij hebben o.a. Zalando groot gemaakt. Het staat bol van de programma's zoals van de Postcodeloterij, KPN, Esprit, etc. Banners: Dit is gewoon een manier waarop je mensen kunt verleiden om naar de site te gaan waar de producten of diensten afgenomen kunnen worden. Deze kun je aan de zijkant plaatsen of heel specifiek onderaan een artikel, bericht dat toevallig over die producten gaat. Vrijwel alle partnerprogramma's hebben verschillende banners die je kunt gebruiken. Een voorbeeld vind je op

23 Ik denk dat cruciaal is: - dat je de producten zelf kent (en gebruikt) om het vertrouwen bij de lezer te creëren. - dat je een goede post/ bericht hebt geschreven waar veel informatie over het product vermeld is en die herhaaldelijk tweet of op andere manieren bekend maakt. - sommige banners gewoon op elke pagina aan de zijkant kunnen blijven staan zodat ze elke keer weer opnieuw de aandacht trekken. - dat je dit niet te vaak moet veranderen - dat de inhoud van je post zo goed is dat ze zelfs op andere pagina's gepubliceerd worden. Mijn berichten worden bijvoorbeeld op scoop.it gepubliceerd. - dat je geen Tweets stuurt met een directe link naar het product, maar naar je site, het artikel waarin je over dat product schrijft. Je zult begrijpen dat je niets verdient wanneer je geen bezoekers hebt. Dus gebruik Twitter en andere social media en zorg dat je in Google hoog komt. Zorg ervoor dat anderen reclame voor je gaan maken. Creëer vertrouwen door persoonlijk en eerlijk te zijn, je gegevens te vermelden, mailtjes te beantwoorden, telefonisch bereikbaar te zijn; dus door ECHT te zijn. Veel succes met geld verdienen via Affiliate marketing.

24 De kracht van marketing Hopelijk vorder je al aardig met je website, ik ben benieuwd; dus laat me even weten om welke site het gaat (heb je gelijk weer een nieuwe bezoeker!), en wie weet kan ik je met wat opbouwende kritiek verder helpen. Er zijn een aantal redenen waarom ik deze GRATIS cursus aanbied: 1. Mijn bijdrage aan jouw levensgeluk maakt het voor mij waardevol en geeft mij het gevoel dat het echt ergens toe bijdraagt. 2. Door de regelmaat van de s hebben we regelmatig contact en blijf ik bij jou 'in the picture'; dus jij leert mij beter kennen, je komt regelmatig op mijn website. 3. Doordat ik je adres heb gevraagd weet ik dat je echt geïnteresseerd bent in hetgeen ik heb te bieden. Dat betekent dat je mijn interesse deelt en dat de kans dat je mijn s leest groot is. 4. Via affiliate links verdien ik een centje bij ;) Nu ik middels deze cursus (ik had ook een e-book weg kunnen geven) een groot aantal adressen heb verzameld kan ik de kracht van marketing gaan gebruiken. Wat is dan die kracht? En val ik je dan niet lastig? Nee, ik val je niet lastig want we zijn in dezelfde dingen geïnteresseerd en misschien hebben we wel hetzelfde doel. Mocht je toch niet meer..., dan kun je je afmelden of gewoon het mailtje weggooien. De voordelen van marketing (nog steeds het meest effectieve marketing

25 systeem omdat mails dagelijks gechecked worden): 1. Hoog effect; de mails zijn namelijk 'gewenst' omdat men zich zelf ingeschreven heeft. De mails zijn ook persoonlijk omdat je de naam als aanhef geautomatiseerd kunt gebruiken. 2. Goedkoop; er zijn voldoende systemen of plugins die betaalbaar zijn. Wanneer je meer mogelijkheden wilt kun je voor een klein bedrag per maand al een systeem aanschaffen. Dankzij het systeem kunnen de resultaten ook meetbaar gemaakt worden. 3. De Snelheid; je hoeft alleen maar na te denken over de inhoud van je boodschap, het systeem doet de rest! 4. Via de links in de mail kun je je (potentiële) klanten naar de juiste pagina's leiden. Dus meer bezoekers op je website of webshop; dus hogere omzetten. 5. Je kunt oude klanten terugwinnen. 6. Je kunt nieuwe producten of informatie onder de aandacht brengen. 7. Je kunt nieuwe klanten creëren doordat je er voor zorgt dat mensen jouw boodschap via social media gaan verspreiden (overigens pas ik dit niet toe in de e- mail die je nu leest; ik zou het natuurlijk enorm waarderen als je jouw netwerk over deze cursus of over mijn website zou laten weten). Als je deze cursus kritisch gaat bekijken dan zie je dat er af en toe linkjes in zitten die verwijzen naar producten. Aangezien ik deze producten gebruik en je adviseer ze ook te gebruiken is de kans aanwezig dat je deze af zult nemen. Natuurlijk zit er een affiliate link in (daar ben ik steeds open in geweest) en dus weet je dat ik er wat aan verdien. Jij kunt zoiets zelf creëren door een bestand op te bouwen.

26 Met welk systeem kan ik dit regelen? 1. een gratis Wordpress plugin, hoewel ik dit na 2 maanden gebruik echt afraad! 2. een betaald systeem Als je voor een gratis systeem kiest kun je bijvoorbeeld 'WP Autoresponder' gebruiken. Dit doe je door naar Plugins te gaan, Add new en te zoeken op WP autoresponder. De plugin installeren en vervolgens kun je kiezen of je nieuwsbrieven wilt gaan versturen of (zoals ik gedaan heb) een aantal s achter elkaar versturen (bv om de dag). Dit doe je met de autoresponder functie.helaas ben ik tegen de beperkingen van deze plugin aangelopen en heb ik een betaald systeem geïmplementeerd. Als je voor een betaald systeem zoals Aweber of Getresponse kiest kun je; - een veel mooier formulier maken waar de naam en adres ingevuld moeten worden - kun je professionelere nieuwsbrieven maken - kun je analyseren wie de s geopend hebben, op welke links ze geklikt hebben, en wat dit jou opgeleverd heeft. - bovendien heeft een dergelijk systeem vaak een affiliate programma, dus wie weet haal je de kosten er binnen de kortste keren uit! Mocht je besluiten een dergelijk professioneel systeem te kopen dan zou ik het natuurlijk enorm op prijs stellen als je dit systeem via mijn referral link zou aanschaffen (als dank voor deze gratis cursus ;). Ik heb uitgezocht welk systeem qua prijs en kwaliteit het beste uitkomt en zo kwam ik uit bij Getresponse.

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Stap voor Stap Strategie

Stap voor Stap Strategie Stap voor Stap Strategie naar Passief Inkomen Hugo Bakker Hi, mijn naam is Hugo Bakker en vorig jaar april/ mei heb ik besloten om financieel onafhankelijk te worden via het internet. Simpelweg omdat ik

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten.

AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. AFFILIATE WORDEN Geld verdienen met het promoten van onze diensten. In deze paper leer je: Wat een affiliate is Hoe je zo geld kunt verdienen Hoe je zelf een affiliate wordt Welke tools we hiervoor gebruiken

Nadere informatie

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet

Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Gevorderd Geld Verdienen Met Internet Zonder enige kosten/moeilijkheden Copyright 2009: "Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd/aangepast zonder toestemming van de auteur. 1 Hee! Bedankt dat je mijn

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding

De WordPress 3.5 Beginners Handleiding De WordPress 3.5 Beginners Handleiding Internetbureau Elephant april 13 Inhoud Introductie... 2 Inloggen... 3 Het dashboard... 5 Berichten en pagina's... 6 Nieuw Bericht... 6 Nieuwe Pagina... 8 Afbeeldingen,

Nadere informatie

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan

Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan Welkom bij het affiliatie marketing systeem van Handelen in Voetbal. U heeft een unieke kans om inkomsten te genereren door deze unieke service aan te bieden op uw website of elders. U kunt zelfs maandelijkse

Nadere informatie

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING

Online Marketing. Door: Annika Woud ONLINE MARKETING Online Marketing Door: Annika Woud 1 Inhoudsopgaven 1 Wat is online marketing? 2 Hoe pas je online marketing toe op een website? Hoe pas je het toe? SEO Domeinnaam HTML Google Analytics Advertenties op

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Saft Websites Gebruikershandleiding Wordpress pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Inloggen in administratorgedeelte Informatie

Nadere informatie

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden.

Ik zal je nu stap voor stap laten zien hoe je je product op je website als betaalde download kunt aanbieden. Inleiding Als je producten op je website wilt verkopen maar je wilt niet meteen een hele webshop optuigen, dan kan dit ook eenvoudiger. Er is een manier om snel en gemakkelijk producten op je website te

Nadere informatie

Zelf een website maken

Zelf een website maken Zelf een website maken Om een website te bouwen heb je drie dingen nodig. 1. De domeinnaam of URL, bijvoorbeeld www.massagepraktijk.nl of www.maakzelfjouwwebsite.nl 2. Een hostingpakket (dat is het huren

Nadere informatie

Vragenlijst voor nieuwe website

Vragenlijst voor nieuwe website Vragenlijst voor nieuwe website Om het jezelf makkelijk te maken, print je dit formulier uit en vul je het gewoon met pen in. Overleg eens met huisgenoten, collega's en vrienden zodat je een juist beeld

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

Praktische tips voor een betere website

Praktische tips voor een betere website Praktische tips voor een betere website Zoekwoorden uitleg 2 Zoekwoorden in je website gebruiken 3 Boei je bezoekers en krijg werkelijk contact 4 Hoe maak je een goede landingspagina 5 Tips voor de lancering

Nadere informatie

Zó ga ook jij geld verdienen!

Zó ga ook jij geld verdienen! Zó ga ook jij geld verdienen! Zó kan je wel echt online geld verdienen! Probeer jij al jaren geld te verdienen via internet, maar heeft het je tot op heden niets dan ellende (en verlies) opgeleverd? Wij

Nadere informatie

- Plan Zo kun je een. website bouwen!

- Plan Zo kun je een. website bouwen! - Plan Zo kun je een website bouwen! BoekjeHoeKanJeEenWebsiteBouwen.i1 1 8-7-2008 17:23:14 BoekjeHoeKanJeEenWebsiteBouwen.i2 2 8-7-2008 17:23:15 In dit boekje staat de uitgebreide versie van hoe je een

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen

11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen 11 dingen die je nu kunt doen om meer te gaan verkopen Iedereen met een website komt er vroeg of laat mee in aanraking. Hoe verander ik meer bezoekers in klanten? Met conversie dus. Conversie optimalisatie

Nadere informatie

Je website is het centrum van al je online activiteiten. Dat werkt allerlei kanten op.

Je website is het centrum van al je online activiteiten. Dat werkt allerlei kanten op. Kathleenferrier.nl: het KF centrum online Handleiding voor de Blog & Nieuwssectie Je website is het centrum van al je online activiteiten. Dat werkt allerlei kanten op. Het is de plek waarvandaan mensen

Nadere informatie

Hoe bouw je een goede website/webshop?

Hoe bouw je een goede website/webshop? Hoe bouw je een goede website/webshop? Een website/blog zit zo in elkaar, maar om er dan een goede, mooie en succesvolle website van te maken is een tweede. Hierbij komt veel meer kijken dan dat men denkt.

Nadere informatie

Te Koop: Dieetforum.nl

Te Koop: Dieetforum.nl Te Koop: Dieetforum.nl (21.435 unieke bezoekers per maand, 5.000 euro PASSIEVE inkomsten per jaar, 5 jaar oude site) Bij deze bieden wij Dieetforum.nl te koop aan. Wij hebben deze site gekocht in November

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Introductie: Voordat we beginnen

Introductie: Voordat we beginnen Introductie: Voordat we beginnen Nu, voordat we naar de good stuff gaan, zijn er een paar dingen die ik graag even met je wilt delen voordat je start: #1 Weet dat deze TIPS & Strategieën gewoon ideeën

Nadere informatie

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk

Guy Coenen. 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk Guy Coenen 10 Tips om online geld te verdienen met freelance thuiswerk 2015 Inleiding Hoe kun je van huis uit geld verdienen met je computer? Wat zijn de beste manieren om freelance bij te verdienen? In

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

10 gouden tips voor social media

10 gouden tips voor social media 10 gouden tips voor social media Social media voor positiviteit 10 gouden tips om succesvol te zijn met social media Op 28 februari 2011 ben ik begonnen met Twitteren. Ik had er totaal geen kaas van gegeten.

Nadere informatie

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen!

Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! Kom ook naar het Internet Marketing Summit op 10 & 11 Maart a.s. in Maarssen! In 1 weekend ontdek je de nieuwste ontwikkelingen en strategieën op het gebied van Internet Marketing en Business Building.

Nadere informatie

Zo ondersteun je jouw business met Facebook

Zo ondersteun je jouw business met Facebook Zo ondersteun je jouw business met Facebook Een goed begin is het halve resultaat! Graag willen wij je laten profiteren van enkele eenvoudige stappen die je kunt zetten, zodat jouw activiteiten op Facebook

Nadere informatie

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee?

(VIDEO) Review ZEEF Wat is ZEEF en wat kan je hiermee? Inhoud Inleiding Voor Wie is ZEEF? Wat kan ik op ZEEF vinden? Hoe werkt ZEEF voor een bezoeker? Hoe werkt ZEEF voor een expert? Voordelen ZEEF Nadelen ZEEF Conclusie ZEEF Eigen ervaringen met ZEEF Bronnen

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account

Publisher Handleiding. Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account Publisher Handleiding Ga snel van start met uw eigen TradeDoubler account GETTING STARTED Deze handleiding helpt u om van start te gaan met uw eigen TradeDoubler account. Volg de onderstaande stappen om

Nadere informatie

Handleiding. Berichten maken in WordPress. juni 2013

Handleiding. Berichten maken in WordPress. juni 2013 Handleiding Berichten maken in WordPress juni 0 Inloggen. Ga naar: www.jouwdomeinnaam.nl/wp-admin. Log hier in met je gebruiksnaam en je wachtwoord. Het dashboard Na het inloggen krijg je eerst het Dashboard

Nadere informatie

WordPress Handleiding

WordPress Handleiding Algemene Informatie Disclaimer: Bij het samenstellen van dit boek is de grootst mogelijke zorg besteed aan de juistheid van de opgenomen informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden

Nadere informatie

Blog handleiding voor de Groenteman

Blog handleiding voor de Groenteman Blog handleiding voor de Groenteman In deze speciale bloggers handleiding voor de groenteman leest u informatie over wat dit sociale medium precies inhoudt en hoe u als groente en/of fruitspecialist een

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 3: een sterk en sociaal merk bouwen Les 2: jouw website Pen en papier? Het begin Jouw website: waar zullen we beginnen? Er is zoveel over te vertellen! Voor

Nadere informatie

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE HANDLEIDING ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE Bij het bepalen van nieuwe woorden en teksten voor de zoekmachine moet rekening gehouden worden met de inhoud van de website, en hoe Google websites een rang geeft

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

Publiceren met WordPress

Publiceren met WordPress Publiceren met WordPress Peter Osterop Tweede herziene editie 1. Installatie van WordPress 2. Configuratie van WordPress 3. Het uiterlijk van WordPress 4. Pagina s en berichten maken in WordPress 1 Installatie

Nadere informatie

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be

GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be GRATIS content TIPS & ideeën die jij zelf kan gebruiken voor je eigen (bedrijfs)website! #SchrijvenVoorBedrijven JasperVerelst.be - Ik schreef al meer dan 100 commerciële bedrijfswebsites voor ondernemingen

Nadere informatie

Handleiding Wordpress

Handleiding Wordpress Handleiding Wordpress Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Berichten en Pagina s 3. Afbeeldingen en video s 4. Weblinks 1. Inloggen 1.1 Inloggen bij Wordpress We starten met het inloggen op je WordPress gebaseerde

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix

WordPress Website. Bouw zelf je WordPress Website. www.supersnelonline.nl Maarten Hendrix. Maarten Hendrix WordPress Website Bouw zelf je WordPress Website Maarten Hendrix Maarten Hendrix 2 Inhoudsopgave WordPress inleiding... 5 Wat is WordPress?... 5 Wat is het verschil tussen WordPress.org en WordPress.com?...

Nadere informatie

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing

IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE. En waarom u moet starten met contentmarketing IN 5 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOLLE CONTENTMARKETING-CAMPAGNE En waarom u moet starten met contentmarketing WHITEPAPER 2015 Hoe zet u van A tot Z een contentmarketing-campagne op? In deze whitepaper behandelen

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Facebook Advertentie Power. Module 1

Facebook Advertentie Power. Module 1 Facebook Advertentie Power Module 1 Les 1: De basis Les 2: De advertentiemanager Les 3: Doelgroeponderzoek Les 4: Aangepaste en vergelijkbare doelgroep Les 5: Het budget voor een advertentie Les 6: Een

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Adverteren op one2xs

Adverteren op one2xs Adverteren op one2xs GPT advertenties die wél rendabel zijn. Laat u overtuigen door de vele mogelijkheden die one2xs u biedt. www.one2xs.com 28-11-2008 Adverteren op one2xs. Waarom? Enorm brede doelgroep

Nadere informatie

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2

Dashboards in Google Analytics. Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 Dashboards in Google Analytics Inhoud 1. KPI s voor dashboards... 2 2. Hoe stel je dashboards in?... 6 3. Praktische voorbeelden van dashboards... 12 4. Afsluitende tips... 26 Inleiding In Google Analytics

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress incl. Woo-Commerce

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress incl. Woo-Commerce Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress incl. Woo-Commerce Saft Websites Gebruikershandleiding Wordpress icm Woocommerce pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Liever persoonlijke

Nadere informatie

In deze PDF zal er vanuit worden gegaan dat je weet wat HTML is en dat je weet hoe je een website aan moet passen in de code.

In deze PDF zal er vanuit worden gegaan dat je weet wat HTML is en dat je weet hoe je een website aan moet passen in de code. Bedankt! Als eerste bedankt voor het aanschaffen van deze PDF waarin ik je handige tips en trucs zal geven voor de optimalisatie van jouw website. Deze PDF staat vol met informatie om de website te kunnen

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN 1.a Hoe meld ik mij aan? U kunt zich aanmelden door uw domeinnaam gevolgd door /wp-admin te openen in uw browser. Ga naar internet en type (bijvoorbeeld) URL: http://www.uwdomeinnaam.nl/wp-admin

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland

Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Handleiding voor het gebruik van de community website van OBS t Padland Versie: 1.1 Datum: 18 juli 2013 Geschreven door: ict@padland.nl 2013 OBS t Padland. Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 Padland Startpagina...

Nadere informatie

Cursus Onderwijs en ICT. bloggen met Wordpress

Cursus Onderwijs en ICT. bloggen met Wordpress Cursus Onderwijs en ICT Deel 21 (versie 1.0 NL 27-04-2011) bloggen met Wordpress door Serge de Beer Inleiding Zelf ben ik niet zo n blogger. Niet dat ik het niet heb geprobeerd trouwens. Al regelmatig

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

Handleiding: Hoog in Google!

Handleiding: Hoog in Google! Handleiding: Hoog in Google! Iedereen wilt graag dat zijn of haar internetsite als één van de eersten getoond wordt wanneer er in Google wordt gezocht. Dit kun je bereiken via: techniek en content. De

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden?

Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden? Aparte categorie voor webdesign mogelijk? Geschreven door Eckie76-21/07/2008 16:17 Is het mogelijk een aparte categorie te maken waar allerlei vragen en antwoorden omtrent webdesign geplaatst kunnen worden?

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

Handleiding RealHosting Controle Paneel

Handleiding RealHosting Controle Paneel Handleiding RealHosting Controle Paneel Inloggen. Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Mini-handleiding Hootsuite

Mini-handleiding Hootsuite Mini-handleiding Hootsuite versie 1.2 24 juli 2011 Index Index... 2 Goed om te weten voor je begint... 3 Account aanmaken... 4 Sociale netwerken toevoegen... 4 Gebruiken... 7 Overzicht... 7 Menu... 8 Inrichten

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress All rights reserved, HKBO 2015 Basishandleiding WordPress Basishandleiding Wordpress Het kan Beter Online 1. Inloggen in het Wordpress Dashboard U kunt inloggen in het dashboard door achter uw domeinnaam

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

Handleiding activeren van Google Analytics-account

Handleiding activeren van Google Analytics-account Handleiding activeren Analytics Blz. 1/6 Handleiding activeren van Google Analytics-account Als u wilt weten wat er precies op uw website gebeurd, of als u het effect van uw website wilt vergroten, kunt

Nadere informatie

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012

Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1. Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 Ramses van der Werf Presenteert Facebook Miljonairs Formule v1.1 Een Makkelijke 300 Per Dag Formule! Gepubliceerd Op: 14 November 2012 DISCLAIMER De informatie in dit ebook representeert de opinie van

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

LES 2: WORDPRESS.COM. Lesoverzicht: Aan de slag Aanmaken van de website Back-end Samenvatting

LES 2: WORDPRESS.COM. Lesoverzicht: Aan de slag Aanmaken van de website Back-end Samenvatting LES 2: WORDPRESS.COM Lesoverzicht: Aan de slag Aanmaken van de website Back-end Samenvatting Video s: https://www.youtube.com/playlist?list=plucz7ifg5tjtrbktrhdnf-vjebqtjmcby Tijd: 1 uur en 45 minuten

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800

301 redirect. 2xCeed BV Brede Englaan 14 1272 GS Huizen 020-7570800 301 redirect 301 redirect voor behoud SEO ranking Indien je regelmatig aan websites werkt of je website actueel houdt dan kan het voorkomen dat je content van locatie veranderd. Bijvoorbeeld bij het aanmaken

Nadere informatie

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member?

Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? Welkom Hoe start ik als Netwerk Member? 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Word klant DEEL 2 Hoe schrijf ik mij in als Netwerk Member? DEEL 3 Hoe werf ik Members? DEEL 4 Hoe werf ik Netwerk Members? 2014

Nadere informatie

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads

Van lead naar klant. Alles wat u moet weten over leads Van lead naar klant Alles wat u moet weten over leads Leads Voor de meeste websites is hét doel: leads. Ofwel, mensen of bedrijven die interesse hebben in uw product of dienst., potentiële klanten dus.

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Basishandleiding WordPress

Basishandleiding WordPress Basishandleiding WordPress Website: http://www.uwsite.nl Back-end: http://www.uwsite.nl/wp-admin Gebruikersnaam: uwgebruikersnaam Wachtwoord: uwwachtwoord 0. Inloggen in het gebruikersgedeelte / het back-end

Nadere informatie