Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel"

Transcriptie

1 Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel

2 betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar een slimme en allround werknemer. Een pittige dame die digitaal ál uw bedrijfsprocessen monitort, bundelt, aanstuurt en analyseert. Van financiën tot personeel. Van logistiek tot zelfs uw geïntegreerde webshop. Die digitale topkracht ben ik! Daarom solliciteer ik bij u naar deze uitdagende functie. Wie en wat ik ben? Een superslimme ICT-oplossing met heel veel ervaring in uw sector: de kantoorvakhandel. Zodat ú weer uw handen vrij krijgt om te nemen. Eerder deed ik al behoorlijke ervaring op bij enkele van uw collega-kantoorvakhandels. En van die ervaring profiteert u al vanaf de eerste dag dat u mij inzet. Mijn werkplek? Gewoon, uw pc, tablet of laptop. Ik werk 24/7 voor u, waar dan ook. En per maand betaalt u mij een opvallend laag salaris in de vorm van een abonnement. Nodigt u mij gerust uit voor een kennismaking. Mijn demo aan u is het bewijs van een perfecte c.v. met prima referenties. onder- Ik zie uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Nina Ik kom mijn sollicitatie graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

3 Werkt u nu met verschillende software? Veel vakhandels werken nu nog met gemiddeld vijf losse systemen naast elkaar. Webshop, facturatie, boekhouding, CRM en kassa. Al dan niet gekoppeld middels tekstbestanden. Nina is hét voorbeeld van een compleet geïntegreerde software en e-commerce oplossing waarbij alles juist in één systeem zit, dat specifiek voor en samen met de kantoorvakhandel is ontwikkeld. Nina bevat daarnaast juist die functionaliteiten die nodig zijn om de beste resultaten voor elke vakhandel te behalen. De basis van Nina is de complete business- en e-commerce oplossing van Logic4, al 15 jaar in eigen huis ontwikkeld door ons eigen gedreven team van programmeurs. Klanten die voor Logic4 Nina gekozen hebben, gebruikten eerder onder andere (een combinatie van): Abis, Accountview, Afas, Asperion, Cash, Exact, Jive, King, Magento, ProPoss, Outlook, Quick- Office, Quinto, Quantos, Rightclick of Snelstart. Ziet uw huidige situatie er ook zo uit? Losse, eventueel webwinkel communicatie internet telefonie crm inkoop aan elkaar gekoppelde logistiek voorraadbeheer financieel offertes systemen op een eigen server? prijsafspraken artikelen filialen verkoop agenda organiser Geen dubbele invoer van gegevens Alle functionaliteit in één pakket Locatieonafhankelijk werken vanuit onze private cloud Ontwikkeld samen met de kantoorvakhandel Gekoppeld met uw leveranciers Modulaire opbouw, dus passend voor úw organisatie

4 Wat kan Nina allemaal? Nina kan alles wat de vakhandel op software en e-commerce gebied nodig heeft. Denk aan artikelbeheer met uitgebreide prijsafspraken, boekhouding, offertes, verzamelfacturatie, kassasysteem, voorraadbeheer met locaties, serviceafhandeling, , agenda, internettelefonie en uiteraard een webwinkel met onbegrensde mogelijkheden. En dit allemaal in één systeem. Iedere vakhandel is weer anders en uniek. Daarom hebben wij ervoor gekozen om Nina als een zelf samen te stellen totaaloplossing aan te bieden. Dit heeft twee belangrijke voordelen. De afzonderlijke modules kunnen geheel naar eigen wens ingericht worden, zodat uw eigen werkwijze behouden kan blijven en gebruikers van Nina betalen alleen voor de modules die daadwerkelijk nodig zijn, dus nooit te veel. Dat betekent dat iedere vakhandel zijn eigen, persoonlijke Nina heeft. Levert Nina meer omzet op of helpt ze kosten te besparen? Allebei! Webshops die slimmer in elkaar steken, leveren meer geld op doordat ze beter gevonden worden en de klant daar prettiger winkelt. Daarnaast helpt Nina ook om de kantoorvakhandel geld te besparen. Alle kostbare tijd die nu besteed wordt aan het dubbel invoeren van gegevens, het opsporen van fouten in koppelingen en zoveel andere handmatige taken, kan vanaf nu weer besteed worden aan het gericht benaderen van de klant. Want met de unieke functionaliteiten van Nina krijgt elke vakhandel direct veel meer inzicht in wat er bij hun klanten speelt.

5 Nina brengt kwaliteit in uw kassa. Met Nina is een kassamodule optioneel mogelijk. Deze rekent geplaatste orders, bijvoorbeeld via de webshop, direct af aan de balie. Ook kunnen klanten direct betalen of orders op rekening meekrijgen en bijvoorbeeld aan het einde van de maand een totaalfactuur ontvangen. U beslist, Nina voert het uit Voor wie is Nina bedoeld? Nina is specifiek bedoeld voor bedrijven in de kantoorvakhandel en die daaraan gerelateerde producten of diensten leveren, evenals kantoorinrichters en ICT dienstverleners. Nina is er voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken, slimmer om wil gaan met kosten, de omzet wil verhogen en graag wat extra wil doen voor zijn klanten. Vanaf twee medewerkers zal Nina, door de slimme integratie van alle processen, al bijna direct zichzelf weer terugverdienen. Voortvarend, opgeruimd en altijd aan de slag. Nina is niet van gisteren. Dus als digitaal boekhouden de toekomst heeft, kan zij het al vandaag! Ook houdt Nina niet van vage tussenstappen. Een inkoopfactuur die binnenkomt als bijlage van een boekt u direct in het inkoopboek. Verder is Nina een opgeruimd type en is een papieren administratie niet meer nodig: Nina scant en koppelt documenten en vervolgens kunt u de papieren variant weggooien. Dus bent u zelfs het kleinste bonnetje nooit meer kwijt.

6 Met Nina loopt alles automatisch door... Het volledig geïntegreerde boekhoudsysteem maakt zoveel mogelijk automatisch boekingen van alle handelingen. Denk bijvoorbeeld aan inkoopleveringen, maar ook aan voorraadmutaties, verkoopfacturen of kastransacties die automatisch in de boekhouding terecht komen. Ook kunt u er makkelijk mee scannen en de magazijnautomatisering is er met enkele muisklikken mee georganiseerd. Nina weet dus altijd wat er in huis speelt. Hallo? Met Nina! Nina is goed met relaties Eindelijk overzicht Nina communiceert lekker makkelijk. Dus zijn en internettelefonie slim gekoppeld. Met één druk op de knop belt u een klant vanuit een order, of verzendt u hem een kopiefactuur per . Belt een klant? Dan heeft Nina direct alle klantgegevens inzichtelijk, van bestelhistorie tot openstaande posten. Dát handelt lekker snel af. Nina is een kei in relatiebeheer. Belt een klant? Of zendt deze een ? Nina zorgt dat u direct alle gegevens ziet, ook eerder gemaakte afspraken. Ook is in één oogopslag zichtbaar in welke artikelgroepen de klant sterk geïnteresseerd is. Of waar zijn interesse de afgelopen tijd wat teruggelopen is. Met de projectenmodule is het zelfs mogelijk om op projectniveau met relaties te werken. Werken met de alles-in-een Nina betekent dat u méér overzicht heeft met mínder moeite. Gegevens voert u slechts éénmalig in en zijn direct voor geautoriseerde medewerkers zichtbaar. Alle informatie is slim aan elkaar gekoppeld, zodat gebruikers vanuit ieder scherm door kunnen klikken naar diepere informatie. Hiermee maken kantoorvakhandels een beter en actueler beleid en sturen zij sneller bij.

7 Communicatie procesbeheer Artikelen Logistiek Financieel Verkoop Webwinkel INKOOP Organiser Nina in één oogopslag Nina is modulair opgebouwd. Dus enerzijds haalt u morgen al een slimme totaaloplossing in huis. Anderzijds kiest u alleen de modules die nodig zijn. Later uitbouwen met extra functionaliteit? Nina regelt het diezelfde dag nog

8 Relatiebeheer Met de module relatiebeheer beheert u uw relaties als nooit tevoren. Met de unieke klantenkaart heeft u totaalinzicht in uw relaties. Hoeveel staat er open en wat is er vervallen, welke s zijn er ontvangen en verzonden en in welke artikelgroepen is de klant geïnteresseerd? Of plaats direct een order via de orderhistorie! Artikelbeheer Eenvoudig beheren van uw artikelen, afbeeldingen toevoegen, staffelprijzen invoeren, koppelen aan meerdere leveranciers, voorraadinformatie invoeren. Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Maar ook zeer uitgebreide prijsafspraken met uw relaties invoeren is een mogelijkheid. Offerte, order, factuur Gecentraliseerd offertes aanmaken, vanuit hier prijsafspraken aanmaken, omzetten naar een order en middels uitleveringen bijvoorbeeld achteraf factureren. Uiteraard zijn digitale facturatie, gedeeltelijke uitlevering, backorders, verzamelfacturatie en nog veel meer inbegrepen.

9 Voorraadbeheer Bent u voorraadhoudend en wilt u inzicht in uw werkelijke en beschikbare voorraad? Met deze module houdt Nina dit continu voor u bij. Van iedere mutatie wordt bijgehouden bij welke relatie deze hoort (inkoop en verkoop), welke medewerker dit verwerkt heeft en op welk moment. Locatiebeheer Als u gebruik wilt maken van voorraadlocaties heeft u deze module nodig. Hierin kunt u zelf meerdere magazijnen invoeren met rijen, stellingen en hoogtes. U kunt hier zelfs volumes in gebruiken, zodat bij een inkooplevering automatisch berekend wordt waar de voorraad het beste weggepakt kan worden. Ritplanning Brengt u zelf uw bestellingen weg naar uw klant en wilt u dit proces automatiseren? Met deze module is het mogelijk om orders in ritten in te plannen en deze automatisch op de meest efficiënte route te zetten. Uw klanten krijgen automatisch een leverbericht per SMS, brief of .

10 Boekhouding Volledig geïntegreerd in Nina is een boekhoudmodule optioneel. Deze maakt zoveel mogelijk automatische boekingen aan van alle handelingen. Bankafschriften worden ingelezen en betalingsbatches worden klaargezet. Maar ook het doen van een BTW-aangifte is een fluitje van een cent. Door de totale integratie heeft u altijd inzicht in uw actuele cijfers. Inkoopbeheer Gekoppeld aan uw favoriete leverancier kunt u met deze module geheel automatisch inkooporders plaatsen, inkoopleveringen verwerken en bijhouden wat er bij de betreffende leverancier in backorder staat. Vanzelfsprekend kunt u ook drop shipment orders plaatsen en is de module op de hoogte van gemaakte prijsafspraken. Gebruikersrechten Werkt u met meerdere gebruikers en wilt u dat iedere gebruiker, eventueel op groepniveau, zijn eigen rechten binnen de software heeft? Met deze module is het mogelijk om op zeer gedetailleerd niveau gebruikers te autoriseren om bepaalde handelingen te verrichten.

11

12 POS Kassasysteem Heeft u een winkelfunctie met een balie, dan is de POS Kassamodule van Nina een ideale uitbreiding. Volledig geïntegreerd binnen het gehele proces kunt u allerlei soorten orders afrekenen in de winkel, ook online geplaatste orders. Uiteraard scant u ook heel eenvoudig een artikel uit de winkel en kan de klant op een uitgebreid klantendisplay meekijken. Agenda Gekoppeld aan bijvoorbeeld een relatie, een project of een adres kunt u met deze modules uw afspraken gestructureerd vastleggen, zoals u gewend bent. U heeft hiermee geen extern agendasysteem meer nodig. Het is mogelijk om agenda's te delen en te synchroniseren met bijvoorbeeld een smartphone. Een volwaardige oplossing en geïntegreerde server zorgen ervoor dat u geen andere oplossingen meer nodig heeft. Waar u ook bent heeft u toegang tot uw en door de slimme integratie wordt alle automatisch aan uw relatie of aan een project gekoppeld. Uiteraard kunt u met meerdere gebruikers efficiënt samenwerken.

13 Nieuwsbrief Gecentraliseerd verzenden van nieuwsbrieven is met deze module een fluitje van een cent. U maakt een selectie in uw klantenbestand of gebruikt de lijst met adressen waar mensen zich online op aangemeld hebben. Met één druk op de knop wordt uw nieuwsbrief verzonden. Internetbellen Optioneel is een zeer uitgebreide online telefooncentrale mogelijk. Deze centrale kan gekoppeld worden aan de Nina bedrijfssoftware, waarna u geheel geïntegreerd in de software kunt bellen of gebeld kunt worden. U heeft direct alles van de relatie op uw scherm staan, van de laatste tot aan zijn betaalbedrag. Documentbeheer Papieren documenten beheren is niet meer van deze tijd. Met de documentbeheer module (DMS) is het mogelijk om documenten te scannen, vanuit een bijlage te bewaren of vanuit een map op uw PC te slepen. Binnen Nina worden uw documenten overzichtelijk gearchiveerd, waarna u hier locatieonafhankelijk toegang tot heeft. Uiteraard met geavanceerd versiebeheer.

14 Supportbeheer Wilt u een optimale klantenservice bieden en een dossier per klant opbouwen met supportaanvragen? Met deze module maakt u per issue een ticket aan, van waaruit u kunt communiceren met de specifieke klant. Middels zeer uitgebreide statussen kunt u een efficiënte workflow creëren voor uw klantenservice. CRM beheer Deze module is bedoeld voor het beheren van uw verkooptrajecten met individuele leads. Na het aanmaken van een nieuw project kunt u afspraken, s, documenten en nieuwe acties aanmaken. Is uw collega even niet op kantoor? In de samenvatting kunt u precies nagaan wat er besproken is. LogiPort Met de LogiPort module is het mogelijk om gegevens te importeren en exporteren. Ontvangt u periodiek een prijslijst van uw leverancier en wilt u deze niet handmatig controleren? LogiPort voert deze handeling binnen enkele seconden voor u uit.

15 Multi filiaal Als u werkt met meerdere filialen en gebruik wilt maken van dezelfde softwareoplossing dan is deze module onmisbaar. Door de uitgebreide configuratiemogelijkheden is deze module zo in te richten dat deze tegemoet komt aan uw wensen. Multi administratie Werkt u met meerdere administraties en wilt u voorraad, boekhouding, orders, facturen en inkopen scheiden van elkaar, dan heeft u deze module nodig. Het voordeel hiervan is dat u bijvoorbeeld wel gebruik kunt maken van hetzelfde artikelenbestand, wat uiteraard een optie is. Leveranciers connector Met de Nina Leveranciersconnector is het mogelijk om uw leverancier aan het Nina softwarepakket te koppelen. Op deze manier zijn, afhankelijk van de leverancier, bestellingen digitaal te plaatsen, komen leveringen automatisch binnen en wordt het assortiment en de prijzen automatisch bijgehouden.

16 Online zakendoen heeft de toekomst. Uw meest logische start of volgende zet met online zakendoen is met een webshop van Nina. Later breidt u eenvoudig met meer functionaliteit uit, mocht u dat willen. Verwen uw klanten voortaan door hen online zelf van alles te laten regelen. Dit bespaart een hoop tijd voor iedereen: u, uw medewerkers en uiteraard uw klanten zelf. Zij bestellen niet alleen, maar regelen in de webshop van Nina álles, van factuur downloaden tot en met het zelf inzien van hun bestelhistorie. Nina Limited Nina Unlimited De Nina Limited webshop is een zeer uitgebreide instap webshop voor de kantoorvakhandel. Alle functionaliteit die van een webshop verwacht wordt, is hierin opgenomen. De Nina Unlimited webshop is de meest uitgebreide webshop voor de kantoorvakhandel die verkrijgbaar is. Zodra er nieuwe functionaliteit bekend wordt, wordt deze direct toegevoegd. Op deze manier loopt u altijd voorop met uw webshop en wordt uw klant maximaal in de watten gelegd. Demo: Demo:

17 Integratie Standaard: Optioneel: Orders achteraf wijzigen Beheer vanuit uw backoffice Ninalimited NinaUnlimited ideal, creditcard, achteraf betalen Facturen downloaden Opmerkingen per orderregel plaatsen Koppeling aan uw leverancier Dropshipment / reguliere bestellingen Klantspecifieke prijsafspraken Ondersteuning meerdere BTW tarieven Winkel gemak Geavanceerd zoeksysteem Laatst bekeken artikelen Uitgebreide filtermogelijkheden Meerdere webshopaccounts Budget en autorisatie Eigen en externe voorraad tonen Bestelhistorie inzien Meerdere bestellijsten Snelbestellen in mandje Vaak-besteld lijst Productvergelijking Cadeaubonnen en actiecodes Omzet verhoging Zoekmachine optimalisatie Gerelateerde artikelen & accessoires Mobiel toegankelijk Reviews schrijven door klanten Multi-shop, -talig, -valuta Flexibele contentindeling Kassakoopjes Countdown aanbiedingen

18 Stap nu over in 7 stappen! Kennis maken Tijdens de eerste kennismaking bespreken we uw huidige en uw gewenste situatie. Hoe kan Nina uw omzet verhogen en uw kosten verlagen. Offerte Op basis van uw wensen ontvangt u binnen één werkdag een passende offerte die we indien gewenst persoonlijk toe komen lichten. Aanleveren Na ondertekening van de offerte kunt u direct beginnen met het aanleveren van uw data die u over wilt nemen. Testfase Na enkele weken is alles gereed en kunt u gaan testen. In deze periode zult u ook één of meerdere trainingen krijgen. Nina heeft altijd een luisterend oor Nina werkt altijd aan de toekomst Bij Logic4 is persoonlijk contact met u van essentieel belang. Wij zien het leveren van een bedrijfssoftwareoplossing als de start van een goede samenwerking. Daarom luistert Logic4 ook voortdurend. Hoe gaat het tussen Nina en u? Wat zijn uw wensen? Logic4 luistert en leeft zich in en spart net zo lang totdat Nina het knelpunt in uw bedrijfsproces heeft gevonden en voor de volle 100% oplost. Kiezen voor Nina is kiezen voor de toekomst. Logic4 behoort tot een van de meest innovatieve bedrijven in haar branche. De integratie van nieuwe technologie in samenwerking met onze gebruikers voeren wij zo snel mogelijk door. Dus werken kantoorvakhandels nooit met een verouderd pakket. Heeft u zelf goede ideeën? Neem dan contact op, of gebruik de centrale ideeënbus in Nina.

19 5 6 7 Schaduw draaien Als alles helemaal goed staat en u en uw mensen getraind zijn, kunt u rustig gaan schaduwdraaien om te kijken of alles perfect werkt. U werkt met Nina! Op een gepast tijdstip zetten we gezamenlijk de knop om. Vanaf dat moment werkt u met uw nieuwe persoonlijke Nina. Wij houden Nina bij de les Vanaf dat moment blijven we een vinger aan de pols houden en blijven we Nina verder optimaliseren. Data import Snelle implementatie Nina maakt het u graag gemakkelijk en biedt een unieke overstapservice. Het is in principe mogelijk om al uw oude gegevens mee over te nemen naar uw Nina. Dus kan uw kantoorvakhandel, na de overstap, gebruik maken van uitvoerige rapportages. De volledige klanthistorie is en blijft inzichtelijk, Nina maakt voor u interessante vergelijkingen en hiermee kunt u inspelen op actuele marktkansen en de behoefte van de klant. Door de modulaire opbouw en de ruime ervaring in de kantoorvakhandel garandeert Logic4 een snelle implementatie. Na een uitgebreide analyse van uw wensen, bieden wij een passende oplossing aan. Op basis daarvan verrichten wij voor u de implementatie en data import, gevolgd door een training en testperiode. Op het door ú gekozen moment zet Logic4 daarna de knop om en profiteert uw organisatie van de vele voordelen van het werken met de nieuwe collega Nina.

20 Nina bedrijfssoftware Alle relevante informatie direct inzichtelijk Binnen 4 weken over met behoud van gegevens Starten met wat echt nodig is Duidelijke rapportages Overal toegankelijk Zeer gebruiksvriendelijk Intelligente automatisering Nina Alles-in-ÉÉn Meegroeiend met uw organisatie Realtime interactie met webshop Koppeling met uw leveranciers Meer service voor uw klant Meest efficiënte werking Één aanspreekpunt Alles-in-één oplossing Nina Webshop Eigen huisstijl Schaalbaar platform Multi-channel & multi-talig Professioneel beheer Koppelbaar aan uw eigen backoffice Duidelijke navigatie Mobiel toegankelijk Zoekmachine vriendelijk Maak direct een afspraak Nina is al bij menig kantoorvakhandel aan de slag, maar evenals haar inzetbaarheid is ook haar bereikbaarheid 24/7. Maak dus direct een afspraak voor een verhelderend gesprek en een verfrissende demo. Daarna ziet u uw werk nooit meer zoals het was, want u kent nu Nina. w t m Nina is onderdeel van Logic4 BV - Hengelosestraat Enschede

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Wilt u morgen digitaliseren?

Wilt u morgen digitaliseren? Wilt u morgen digitaliseren? Lees dan vandaag deze handleiding Alles over digitale documentstromen Effectief digitaliseren Inhoudsopgave 1 Het nut van Digitaal Werken 5 Wat is digitaal werken? 5 Meer dan

Nadere informatie

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl Exact voor CRM Meer dan verkoop. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost amerikaanse bedrijven $600 miljard per jaar De hele wereld is online. Tablet en smartphones worden net zo vaak zakelijk gebruikt als

Nadere informatie

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving

LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving LEMONTREE HOSTED VOICE dienstbeschrijving Dienstbeschrijving Hosted Voice versie 1.3 15 januari 2015 Lemontree Masters in ICT Cornelis Geellaan 43 2406 JE Alphen aan den Rijn Tel: 0172 47.99.88 Fax: 0172

Nadere informatie

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen

share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen share more do more Efficiënt, veilig en winstgevender werken met tijd, kennis en mensen Over Datacon Datacon is dé portalspecialist van Nederland. De ITdienstverlener is sinds 1996 leverancier van HRM,

Nadere informatie

KingMagazine. Arko van Brakel. Het Wijn en Spijs Lokaal. Tony s Chocolonely. Op weg naar slaafvrije chocolade. Iedereen ondernemer

KingMagazine. Arko van Brakel. Het Wijn en Spijs Lokaal. Tony s Chocolonely. Op weg naar slaafvrije chocolade. Iedereen ondernemer Het Wijn en Spijs Lokaal Lekker eten en een goed glas wijn interview pagina 5 Tony s Chocolonely Op weg naar slaafvrije chocolade interview pagina 8 Arko van Brakel Iedereen ondernemer expert pagina 22

Nadere informatie

E-Factureren voor het bedrijfsleven

E-Factureren voor het bedrijfsleven E-Factureren voor het bedrijfsleven Colofon Het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Financiën en de belastingdienst hebben bijgedragen de totstandkoming van deze publicatie door financiering

Nadere informatie

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice

Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Visie op Klantcontacten, Zaken en Integraal Midoffice Inhoudsopgave 1. INLEIDING 2 2. VISIE OP ANTWOORD EN DIENSTVERLENING 4 3. VISIE OP ZAAKGERICHT WERKEN 6 4. VISIE OP ORGANISATORISCHE ASPECTEN 8 5.

Nadere informatie

TAKE THE LEAD IN LOGISTICS

TAKE THE LEAD IN LOGISTICS TAKE THE LEAD IN LOGISTICS NaviTrans: Uw oplossing voor voor de logistieke dienstverlener In een steeds competitiever wordende sector als de logistiek is het voor de hedendaagse ondernemers onontbeerlijk

Nadere informatie

TriageExpert kan scha delast voor werkgever enorm beperken

TriageExpert kan scha delast voor werkgever enorm beperken magazine VCD zomer 2010 23e jaargang nummer 2 Laboratorium voor Infectieziekten Rekencentrum verhuist naar VCD KDE Energy KDE Energy voert centrale rapportagehub in Biblionet Groningen VCD Business Intelligence

Nadere informatie

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact

Whitepaper Het klantcontactmodel. De weg naar onderscheidend klantcontact Whitepaper Het klantcontactmodel 1 Inleiding Hoe belangrijk is klantcontact voor uw organisatie? Hebt u uw klantcontactproces dik voor elkaar of hebt u het gevoel dat het beter kan? Hoe doen andere organisaties

Nadere informatie

Snel aan de slag handleiding. Versie 1.0, mei 2012

Snel aan de slag handleiding. Versie 1.0, mei 2012 Snel aan de slag handleiding Versie 1.0, mei 2012 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, op welke wijze dan ook, zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Davilex. Hoewel deze handleiding

Nadere informatie

Ontwikkelen dossierbeheersysteem in CRM 2011

Ontwikkelen dossierbeheersysteem in CRM 2011 Ontwikkelen dossierbeheersysteem in CRM 2011 Project aangeboden door Serbruyns Matthias voor het behalen van de graad van Bachelor in de New Media and Communication Technology Academiejaar 2012-2013 Stageplaats

Nadere informatie

Het provisieverbod in de praktijk Wij gaan voor een totaalrelatie met de klant

Het provisieverbod in de praktijk Wij gaan voor een totaalrelatie met de klant Wij gaan voor een totaalrelatie met de klant Wie: LiBro BV Waar: Lelystad Sinds: 1972 Medewerkers: 4 Relaties: 3000 Door een dwarsdoorsnede te maken van onze klantportefeuille, bekijken we wie we kunnen

Nadere informatie

Alle informatie altijd en overal direct bij de hand. Document Management Systeem in SharePoint

Alle informatie altijd en overal direct bij de hand. Document Management Systeem in SharePoint Alle informatie altijd en overal direct bij de hand Document Management Systeem in SharePoint Het simpele gegeven alleen al, dat een gemiddelde medewerker op kantoor tot maar liefst acht uur per week besteedt

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

> De kracht van eenvoud

> De kracht van eenvoud > Factsheet itsuitsfashion // Over ons Als partner van Microsoft begeleidt Total Concept Group bedrijven die actief zijn in de fashion retail-, private label- en groothandelssector bij de automatisering

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

Marktonderzoek doe je zo!

Marktonderzoek doe je zo! Marktonderzoek doe je zo! Praktische handvatten om marktonderzoek te verrichten Dit compacte e-book geeft inzicht in de basis van marktonderzoek en in de te nemen stappen; het biedt inhoudelijk en praktisch

Nadere informatie

IN3405 Bachelor project 2012

IN3405 Bachelor project 2012 IN3405 Bachelor project 2012 ERP Systeem voor Bokstijn Feestartikelen Datum 27 juni 2012 Studenten n-willem van Velzen 1509411 David Hoepelman 1521969 Bart van Vuuren 1364693 Bedrijf Bokstijn Feestartikelen

Nadere informatie

Reach Your Goals! Mamut producten en diensten. Complete bedrijfsoplossingen om op een gebruiksvriendelijke en betaalbare manier uw bedrijf te runnen

Reach Your Goals! Mamut producten en diensten. Complete bedrijfsoplossingen om op een gebruiksvriendelijke en betaalbare manier uw bedrijf te runnen Reach Your Goals! Mamut producten en diensten Complete bedrijfsoplossingen om op een gebruiksvriendelijke en betaalbare manier uw bedrijf te runnen Kies de oplossing die aan uw behoeften voldoet Complete

Nadere informatie

Eerste hulp bij online ondernemen. Geld verdienen door en met internet

Eerste hulp bij online ondernemen. Geld verdienen door en met internet Eerste hulp bij online ondernemen Geld verdienen door en met internet 4 Eerste hulp bij online ondernemen 5 Voorwoord Beste ondernemer, Met trots presenteer ik u hierbij het boekje Eerste Hulp bij Online

Nadere informatie

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014

Quality as a Service. Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Quality as a Service Waarom QaaS? CeneSam, Februari 2014 Inleiding Waarom QaaS? of anders gezegd Waarom zou u vandaag nog moeten beginnen met Quality as a Service? Via dit document willen wij u niet alleen

Nadere informatie

Zes toonaangevende organisaties vertellen waarom zij voor Lync telefonie hebben gekozen

Zes toonaangevende organisaties vertellen waarom zij voor Lync telefonie hebben gekozen Microsoft Lync Klantreferentie Zes toonaangevende organisaties vertellen waarom zij voor Lync telefonie hebben gekozen Overzicht Land: Nederland Branche: Productie, dienstverlening, retail, overheid Voordelen

Nadere informatie

Het Klant Contact Centrum van gemeenten als frontoffice voor de hele overheid

Het Klant Contact Centrum van gemeenten als frontoffice voor de hele overheid Gemeente heeft Antwoord Het Klant Contact Centrum van gemeenten als frontoffice voor de hele overheid Utrecht, 15 januari 2007 Gemeente heeft Antwoord Het klantcontactcentrum van gemeenten als frontoffice

Nadere informatie

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 6, december 2007 Acto Informatisering

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 6, december 2007 Acto Informatisering Plannen met MyProject én Microsoft Project succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 6, december 2007 Acto Informatisering MAGAZINE Thema: Partnership Planningstools van Microsoft

Nadere informatie

Online ondernemen Geld verdienen door en met internet

Online ondernemen Geld verdienen door en met internet Online ondernemen Geld verdienen door en met internet Online ondernemen Geld verdienen door en met internet Voorwoord 2 Hans Biesheuvel Voorzitter MKB-Nederland Beste ondernemer, Met trots presenteer

Nadere informatie