Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce. Voor de kantoorvakhandel"

Transcriptie

1 Alles-in-ÉÉN bedrijfssoftware & e-commerce Voor de kantoorvakhandel

2 betreft: sollicitatiegesprek Geachte ondernemer in de kantoorvakhandel, Mijn naam is Nina. Ik vernam dat uw kantoorvakhandel zoekt naar een slimme en allround werknemer. Een pittige dame die digitaal ál uw bedrijfsprocessen monitort, bundelt, aanstuurt en analyseert. Van financiën tot personeel. Van logistiek tot zelfs uw geïntegreerde webshop. Die digitale topkracht ben ik! Daarom solliciteer ik bij u naar deze uitdagende functie. Wie en wat ik ben? Een superslimme ICT-oplossing met heel veel ervaring in uw sector: de kantoorvakhandel. Zodat ú weer uw handen vrij krijgt om te nemen. Eerder deed ik al behoorlijke ervaring op bij enkele van uw collega-kantoorvakhandels. En van die ervaring profiteert u al vanaf de eerste dag dat u mij inzet. Mijn werkplek? Gewoon, uw pc, tablet of laptop. Ik werk 24/7 voor u, waar dan ook. En per maand betaalt u mij een opvallend laag salaris in de vorm van een abonnement. Nodigt u mij gerust uit voor een kennismaking. Mijn demo aan u is het bewijs van een perfecte c.v. met prima referenties. onder- Ik zie uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Nina Ik kom mijn sollicitatie graag toelichten in een persoonlijk gesprek.

3 Werkt u nu met verschillende software? Veel vakhandels werken nu nog met gemiddeld vijf losse systemen naast elkaar. Webshop, facturatie, boekhouding, CRM en kassa. Al dan niet gekoppeld middels tekstbestanden. Nina is hét voorbeeld van een compleet geïntegreerde software en e-commerce oplossing waarbij alles juist in één systeem zit, dat specifiek voor en samen met de kantoorvakhandel is ontwikkeld. Nina bevat daarnaast juist die functionaliteiten die nodig zijn om de beste resultaten voor elke vakhandel te behalen. De basis van Nina is de complete business- en e-commerce oplossing van Logic4, al 15 jaar in eigen huis ontwikkeld door ons eigen gedreven team van programmeurs. Klanten die voor Logic4 Nina gekozen hebben, gebruikten eerder onder andere (een combinatie van): Abis, Accountview, Afas, Asperion, Cash, Exact, Jive, King, Magento, ProPoss, Outlook, Quick- Office, Quinto, Quantos, Rightclick of Snelstart. Ziet uw huidige situatie er ook zo uit? Losse, eventueel webwinkel communicatie internet telefonie crm inkoop aan elkaar gekoppelde logistiek voorraadbeheer financieel offertes systemen op een eigen server? prijsafspraken artikelen filialen verkoop agenda organiser Geen dubbele invoer van gegevens Alle functionaliteit in één pakket Locatieonafhankelijk werken vanuit onze private cloud Ontwikkeld samen met de kantoorvakhandel Gekoppeld met uw leveranciers Modulaire opbouw, dus passend voor úw organisatie

4 Wat kan Nina allemaal? Nina kan alles wat de vakhandel op software en e-commerce gebied nodig heeft. Denk aan artikelbeheer met uitgebreide prijsafspraken, boekhouding, offertes, verzamelfacturatie, kassasysteem, voorraadbeheer met locaties, serviceafhandeling, , agenda, internettelefonie en uiteraard een webwinkel met onbegrensde mogelijkheden. En dit allemaal in één systeem. Iedere vakhandel is weer anders en uniek. Daarom hebben wij ervoor gekozen om Nina als een zelf samen te stellen totaaloplossing aan te bieden. Dit heeft twee belangrijke voordelen. De afzonderlijke modules kunnen geheel naar eigen wens ingericht worden, zodat uw eigen werkwijze behouden kan blijven en gebruikers van Nina betalen alleen voor de modules die daadwerkelijk nodig zijn, dus nooit te veel. Dat betekent dat iedere vakhandel zijn eigen, persoonlijke Nina heeft. Levert Nina meer omzet op of helpt ze kosten te besparen? Allebei! Webshops die slimmer in elkaar steken, leveren meer geld op doordat ze beter gevonden worden en de klant daar prettiger winkelt. Daarnaast helpt Nina ook om de kantoorvakhandel geld te besparen. Alle kostbare tijd die nu besteed wordt aan het dubbel invoeren van gegevens, het opsporen van fouten in koppelingen en zoveel andere handmatige taken, kan vanaf nu weer besteed worden aan het gericht benaderen van de klant. Want met de unieke functionaliteiten van Nina krijgt elke vakhandel direct veel meer inzicht in wat er bij hun klanten speelt.

5 Nina brengt kwaliteit in uw kassa. Met Nina is een kassamodule optioneel mogelijk. Deze rekent geplaatste orders, bijvoorbeeld via de webshop, direct af aan de balie. Ook kunnen klanten direct betalen of orders op rekening meekrijgen en bijvoorbeeld aan het einde van de maand een totaalfactuur ontvangen. U beslist, Nina voert het uit Voor wie is Nina bedoeld? Nina is specifiek bedoeld voor bedrijven in de kantoorvakhandel en die daaraan gerelateerde producten of diensten leveren, evenals kantoorinrichters en ICT dienstverleners. Nina is er voor elk bedrijf dat efficiënter wil werken, slimmer om wil gaan met kosten, de omzet wil verhogen en graag wat extra wil doen voor zijn klanten. Vanaf twee medewerkers zal Nina, door de slimme integratie van alle processen, al bijna direct zichzelf weer terugverdienen. Voortvarend, opgeruimd en altijd aan de slag. Nina is niet van gisteren. Dus als digitaal boekhouden de toekomst heeft, kan zij het al vandaag! Ook houdt Nina niet van vage tussenstappen. Een inkoopfactuur die binnenkomt als bijlage van een boekt u direct in het inkoopboek. Verder is Nina een opgeruimd type en is een papieren administratie niet meer nodig: Nina scant en koppelt documenten en vervolgens kunt u de papieren variant weggooien. Dus bent u zelfs het kleinste bonnetje nooit meer kwijt.

6 Met Nina loopt alles automatisch door... Het volledig geïntegreerde boekhoudsysteem maakt zoveel mogelijk automatisch boekingen van alle handelingen. Denk bijvoorbeeld aan inkoopleveringen, maar ook aan voorraadmutaties, verkoopfacturen of kastransacties die automatisch in de boekhouding terecht komen. Ook kunt u er makkelijk mee scannen en de magazijnautomatisering is er met enkele muisklikken mee georganiseerd. Nina weet dus altijd wat er in huis speelt. Hallo? Met Nina! Nina is goed met relaties Eindelijk overzicht Nina communiceert lekker makkelijk. Dus zijn en internettelefonie slim gekoppeld. Met één druk op de knop belt u een klant vanuit een order, of verzendt u hem een kopiefactuur per . Belt een klant? Dan heeft Nina direct alle klantgegevens inzichtelijk, van bestelhistorie tot openstaande posten. Dát handelt lekker snel af. Nina is een kei in relatiebeheer. Belt een klant? Of zendt deze een ? Nina zorgt dat u direct alle gegevens ziet, ook eerder gemaakte afspraken. Ook is in één oogopslag zichtbaar in welke artikelgroepen de klant sterk geïnteresseerd is. Of waar zijn interesse de afgelopen tijd wat teruggelopen is. Met de projectenmodule is het zelfs mogelijk om op projectniveau met relaties te werken. Werken met de alles-in-een Nina betekent dat u méér overzicht heeft met mínder moeite. Gegevens voert u slechts éénmalig in en zijn direct voor geautoriseerde medewerkers zichtbaar. Alle informatie is slim aan elkaar gekoppeld, zodat gebruikers vanuit ieder scherm door kunnen klikken naar diepere informatie. Hiermee maken kantoorvakhandels een beter en actueler beleid en sturen zij sneller bij.

7 Communicatie procesbeheer Artikelen Logistiek Financieel Verkoop Webwinkel INKOOP Organiser Nina in één oogopslag Nina is modulair opgebouwd. Dus enerzijds haalt u morgen al een slimme totaaloplossing in huis. Anderzijds kiest u alleen de modules die nodig zijn. Later uitbouwen met extra functionaliteit? Nina regelt het diezelfde dag nog

8 Relatiebeheer Met de module relatiebeheer beheert u uw relaties als nooit tevoren. Met de unieke klantenkaart heeft u totaalinzicht in uw relaties. Hoeveel staat er open en wat is er vervallen, welke s zijn er ontvangen en verzonden en in welke artikelgroepen is de klant geïnteresseerd? Of plaats direct een order via de orderhistorie! Artikelbeheer Eenvoudig beheren van uw artikelen, afbeeldingen toevoegen, staffelprijzen invoeren, koppelen aan meerdere leveranciers, voorraadinformatie invoeren. Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Maar ook zeer uitgebreide prijsafspraken met uw relaties invoeren is een mogelijkheid. Offerte, order, factuur Gecentraliseerd offertes aanmaken, vanuit hier prijsafspraken aanmaken, omzetten naar een order en middels uitleveringen bijvoorbeeld achteraf factureren. Uiteraard zijn digitale facturatie, gedeeltelijke uitlevering, backorders, verzamelfacturatie en nog veel meer inbegrepen.

9 Voorraadbeheer Bent u voorraadhoudend en wilt u inzicht in uw werkelijke en beschikbare voorraad? Met deze module houdt Nina dit continu voor u bij. Van iedere mutatie wordt bijgehouden bij welke relatie deze hoort (inkoop en verkoop), welke medewerker dit verwerkt heeft en op welk moment. Locatiebeheer Als u gebruik wilt maken van voorraadlocaties heeft u deze module nodig. Hierin kunt u zelf meerdere magazijnen invoeren met rijen, stellingen en hoogtes. U kunt hier zelfs volumes in gebruiken, zodat bij een inkooplevering automatisch berekend wordt waar de voorraad het beste weggepakt kan worden. Ritplanning Brengt u zelf uw bestellingen weg naar uw klant en wilt u dit proces automatiseren? Met deze module is het mogelijk om orders in ritten in te plannen en deze automatisch op de meest efficiënte route te zetten. Uw klanten krijgen automatisch een leverbericht per SMS, brief of .

10 Boekhouding Volledig geïntegreerd in Nina is een boekhoudmodule optioneel. Deze maakt zoveel mogelijk automatische boekingen aan van alle handelingen. Bankafschriften worden ingelezen en betalingsbatches worden klaargezet. Maar ook het doen van een BTW-aangifte is een fluitje van een cent. Door de totale integratie heeft u altijd inzicht in uw actuele cijfers. Inkoopbeheer Gekoppeld aan uw favoriete leverancier kunt u met deze module geheel automatisch inkooporders plaatsen, inkoopleveringen verwerken en bijhouden wat er bij de betreffende leverancier in backorder staat. Vanzelfsprekend kunt u ook drop shipment orders plaatsen en is de module op de hoogte van gemaakte prijsafspraken. Gebruikersrechten Werkt u met meerdere gebruikers en wilt u dat iedere gebruiker, eventueel op groepniveau, zijn eigen rechten binnen de software heeft? Met deze module is het mogelijk om op zeer gedetailleerd niveau gebruikers te autoriseren om bepaalde handelingen te verrichten.

11

12 POS Kassasysteem Heeft u een winkelfunctie met een balie, dan is de POS Kassamodule van Nina een ideale uitbreiding. Volledig geïntegreerd binnen het gehele proces kunt u allerlei soorten orders afrekenen in de winkel, ook online geplaatste orders. Uiteraard scant u ook heel eenvoudig een artikel uit de winkel en kan de klant op een uitgebreid klantendisplay meekijken. Agenda Gekoppeld aan bijvoorbeeld een relatie, een project of een adres kunt u met deze modules uw afspraken gestructureerd vastleggen, zoals u gewend bent. U heeft hiermee geen extern agendasysteem meer nodig. Het is mogelijk om agenda's te delen en te synchroniseren met bijvoorbeeld een smartphone. Een volwaardige oplossing en geïntegreerde server zorgen ervoor dat u geen andere oplossingen meer nodig heeft. Waar u ook bent heeft u toegang tot uw en door de slimme integratie wordt alle automatisch aan uw relatie of aan een project gekoppeld. Uiteraard kunt u met meerdere gebruikers efficiënt samenwerken.

13 Nieuwsbrief Gecentraliseerd verzenden van nieuwsbrieven is met deze module een fluitje van een cent. U maakt een selectie in uw klantenbestand of gebruikt de lijst met adressen waar mensen zich online op aangemeld hebben. Met één druk op de knop wordt uw nieuwsbrief verzonden. Internetbellen Optioneel is een zeer uitgebreide online telefooncentrale mogelijk. Deze centrale kan gekoppeld worden aan de Nina bedrijfssoftware, waarna u geheel geïntegreerd in de software kunt bellen of gebeld kunt worden. U heeft direct alles van de relatie op uw scherm staan, van de laatste tot aan zijn betaalbedrag. Documentbeheer Papieren documenten beheren is niet meer van deze tijd. Met de documentbeheer module (DMS) is het mogelijk om documenten te scannen, vanuit een bijlage te bewaren of vanuit een map op uw PC te slepen. Binnen Nina worden uw documenten overzichtelijk gearchiveerd, waarna u hier locatieonafhankelijk toegang tot heeft. Uiteraard met geavanceerd versiebeheer.

14 Supportbeheer Wilt u een optimale klantenservice bieden en een dossier per klant opbouwen met supportaanvragen? Met deze module maakt u per issue een ticket aan, van waaruit u kunt communiceren met de specifieke klant. Middels zeer uitgebreide statussen kunt u een efficiënte workflow creëren voor uw klantenservice. CRM beheer Deze module is bedoeld voor het beheren van uw verkooptrajecten met individuele leads. Na het aanmaken van een nieuw project kunt u afspraken, s, documenten en nieuwe acties aanmaken. Is uw collega even niet op kantoor? In de samenvatting kunt u precies nagaan wat er besproken is. LogiPort Met de LogiPort module is het mogelijk om gegevens te importeren en exporteren. Ontvangt u periodiek een prijslijst van uw leverancier en wilt u deze niet handmatig controleren? LogiPort voert deze handeling binnen enkele seconden voor u uit.

15 Multi filiaal Als u werkt met meerdere filialen en gebruik wilt maken van dezelfde softwareoplossing dan is deze module onmisbaar. Door de uitgebreide configuratiemogelijkheden is deze module zo in te richten dat deze tegemoet komt aan uw wensen. Multi administratie Werkt u met meerdere administraties en wilt u voorraad, boekhouding, orders, facturen en inkopen scheiden van elkaar, dan heeft u deze module nodig. Het voordeel hiervan is dat u bijvoorbeeld wel gebruik kunt maken van hetzelfde artikelenbestand, wat uiteraard een optie is. Leveranciers connector Met de Nina Leveranciersconnector is het mogelijk om uw leverancier aan het Nina softwarepakket te koppelen. Op deze manier zijn, afhankelijk van de leverancier, bestellingen digitaal te plaatsen, komen leveringen automatisch binnen en wordt het assortiment en de prijzen automatisch bijgehouden.

16 Online zakendoen heeft de toekomst. Uw meest logische start of volgende zet met online zakendoen is met een webshop van Nina. Later breidt u eenvoudig met meer functionaliteit uit, mocht u dat willen. Verwen uw klanten voortaan door hen online zelf van alles te laten regelen. Dit bespaart een hoop tijd voor iedereen: u, uw medewerkers en uiteraard uw klanten zelf. Zij bestellen niet alleen, maar regelen in de webshop van Nina álles, van factuur downloaden tot en met het zelf inzien van hun bestelhistorie. Nina Limited Nina Unlimited De Nina Limited webshop is een zeer uitgebreide instap webshop voor de kantoorvakhandel. Alle functionaliteit die van een webshop verwacht wordt, is hierin opgenomen. De Nina Unlimited webshop is de meest uitgebreide webshop voor de kantoorvakhandel die verkrijgbaar is. Zodra er nieuwe functionaliteit bekend wordt, wordt deze direct toegevoegd. Op deze manier loopt u altijd voorop met uw webshop en wordt uw klant maximaal in de watten gelegd. Demo: Demo:

17 Integratie Standaard: Optioneel: Orders achteraf wijzigen Beheer vanuit uw backoffice Ninalimited NinaUnlimited ideal, creditcard, achteraf betalen Facturen downloaden Opmerkingen per orderregel plaatsen Koppeling aan uw leverancier Dropshipment / reguliere bestellingen Klantspecifieke prijsafspraken Ondersteuning meerdere BTW tarieven Winkel gemak Geavanceerd zoeksysteem Laatst bekeken artikelen Uitgebreide filtermogelijkheden Meerdere webshopaccounts Budget en autorisatie Eigen en externe voorraad tonen Bestelhistorie inzien Meerdere bestellijsten Snelbestellen in mandje Vaak-besteld lijst Productvergelijking Cadeaubonnen en actiecodes Omzet verhoging Zoekmachine optimalisatie Gerelateerde artikelen & accessoires Mobiel toegankelijk Reviews schrijven door klanten Multi-shop, -talig, -valuta Flexibele contentindeling Kassakoopjes Countdown aanbiedingen

18 Stap nu over in 7 stappen! Kennis maken Tijdens de eerste kennismaking bespreken we uw huidige en uw gewenste situatie. Hoe kan Nina uw omzet verhogen en uw kosten verlagen. Offerte Op basis van uw wensen ontvangt u binnen één werkdag een passende offerte die we indien gewenst persoonlijk toe komen lichten. Aanleveren Na ondertekening van de offerte kunt u direct beginnen met het aanleveren van uw data die u over wilt nemen. Testfase Na enkele weken is alles gereed en kunt u gaan testen. In deze periode zult u ook één of meerdere trainingen krijgen. Nina heeft altijd een luisterend oor Nina werkt altijd aan de toekomst Bij Logic4 is persoonlijk contact met u van essentieel belang. Wij zien het leveren van een bedrijfssoftwareoplossing als de start van een goede samenwerking. Daarom luistert Logic4 ook voortdurend. Hoe gaat het tussen Nina en u? Wat zijn uw wensen? Logic4 luistert en leeft zich in en spart net zo lang totdat Nina het knelpunt in uw bedrijfsproces heeft gevonden en voor de volle 100% oplost. Kiezen voor Nina is kiezen voor de toekomst. Logic4 behoort tot een van de meest innovatieve bedrijven in haar branche. De integratie van nieuwe technologie in samenwerking met onze gebruikers voeren wij zo snel mogelijk door. Dus werken kantoorvakhandels nooit met een verouderd pakket. Heeft u zelf goede ideeën? Neem dan contact op, of gebruik de centrale ideeënbus in Nina.

19 5 6 7 Schaduw draaien Als alles helemaal goed staat en u en uw mensen getraind zijn, kunt u rustig gaan schaduwdraaien om te kijken of alles perfect werkt. U werkt met Nina! Op een gepast tijdstip zetten we gezamenlijk de knop om. Vanaf dat moment werkt u met uw nieuwe persoonlijke Nina. Wij houden Nina bij de les Vanaf dat moment blijven we een vinger aan de pols houden en blijven we Nina verder optimaliseren. Data import Snelle implementatie Nina maakt het u graag gemakkelijk en biedt een unieke overstapservice. Het is in principe mogelijk om al uw oude gegevens mee over te nemen naar uw Nina. Dus kan uw kantoorvakhandel, na de overstap, gebruik maken van uitvoerige rapportages. De volledige klanthistorie is en blijft inzichtelijk, Nina maakt voor u interessante vergelijkingen en hiermee kunt u inspelen op actuele marktkansen en de behoefte van de klant. Door de modulaire opbouw en de ruime ervaring in de kantoorvakhandel garandeert Logic4 een snelle implementatie. Na een uitgebreide analyse van uw wensen, bieden wij een passende oplossing aan. Op basis daarvan verrichten wij voor u de implementatie en data import, gevolgd door een training en testperiode. Op het door ú gekozen moment zet Logic4 daarna de knop om en profiteert uw organisatie van de vele voordelen van het werken met de nieuwe collega Nina.

20 Nina bedrijfssoftware Alle relevante informatie direct inzichtelijk Binnen 4 weken over met behoud van gegevens Starten met wat echt nodig is Duidelijke rapportages Overal toegankelijk Zeer gebruiksvriendelijk Intelligente automatisering Nina Alles-in-ÉÉn Meegroeiend met uw organisatie Realtime interactie met webshop Koppeling met uw leveranciers Meer service voor uw klant Meest efficiënte werking Één aanspreekpunt Alles-in-één oplossing Nina Webshop Eigen huisstijl Schaalbaar platform Multi-channel & multi-talig Professioneel beheer Koppelbaar aan uw eigen backoffice Duidelijke navigatie Mobiel toegankelijk Zoekmachine vriendelijk Maak direct een afspraak Nina is al bij menig kantoorvakhandel aan de slag, maar evenals haar inzetbaarheid is ook haar bereikbaarheid 24/7. Maak dus direct een afspraak voor een verhelderend gesprek en een verfrissende demo. Daarna ziet u uw werk nooit meer zoals het was, want u kent nu Nina. w t m Nina is onderdeel van Logic4 BV - Hengelosestraat Enschede

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Bent u helemaal klaar met verouderde, instabiele en niet-passende software?

Bent u helemaal klaar met verouderde, instabiele en niet-passende software? Bent u helemaal klaar met verouderde, instabiele en niet-passende software? Veel bedrijven werken met minimaal vijf verschillende softwaresystemen. Een systeem voor de facturatie, voor de boekhouding,

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

Gouden eieren bestaan

Gouden eieren bestaan Gouden eieren bestaan Powered by Uw bedrijf ontwikkelt zich continu. Dit vraagt om grip op alle processen. Software helpt u om uw bedrijf efficiënt te runnen. Een softwarepakket is eenvoudig in gebruik

Nadere informatie

CaseMaster PM ProjectManagement

CaseMaster PM ProjectManagement CaseMaster PM ProjectManagement Projectmanagement De manier waarop u uw projecten organiseert, voorbereid, uitvoert en afrond bepaald uw succes. Projecten staan en vallen met planning. Effectief projecten

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze CRM oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze CRM oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Brochure AMF Inkoop en logistiek

Brochure AMF Inkoop en logistiek Brochure AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek AMF Inkoop en logistiek maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog!

Classic. Voor elke ondernemer een passend pakket. Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! pakketten en prijzen Voor elke ondernemer een passend pakket. Classic Uw partij voor snelstart. Krijg snel grip op uw cijfers en start vandaag nog! 2013 SnelStart Inhoud 2 Introductie...3 Onze software...4

Nadere informatie

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders ARTEN RELATIES FACTUREN BOEKHOUDEN ARTIKELEN Boekhouden Bankieren Klanten Leveranciers Artikelen Voertuigen Instellingen Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders n agboek 1000: Kas Dagboek

Nadere informatie

Whitepaper. 5 vraagstukken bij het koppelen van uw webwinkel aan uw boekhoud- of ERP systeem.

Whitepaper. 5 vraagstukken bij het koppelen van uw webwinkel aan uw boekhoud- of ERP systeem. 5 vraagstukken bij het koppelen van uw webwinkel aan uw boekhoud- of ERP systeem. Inhoud Inleiding... 1 Factureren... 1 Klantgegevens... 2 Orderverwerking... 2 Artikelinformatie... 3 Voorraad... 3 Inleiding

Nadere informatie

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software.

Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. Uw productassortiment moeiteloos online én op papier met onze database publishing software. De Guidance software pakketten maken het mogelijk om vanuit één centrale database zowel een webshop als catalogus

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware

Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Whitepaper ChainWise bedrijfssoftware Product ChainWise Telecom+ Jaar 2015 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

UniShop SB. De complete oplossing voor uw branche

UniShop SB. De complete oplossing voor uw branche UniShop SB De complete oplossing voor uw branche Inhoudsopgave Over dit document... 3 UniShop Small Business voor 1.995,-... 4 UniShop SB voorziet in... 4 Modules van UniShop SB... 5 Relatie... 5 Voertuig...

Nadere informatie

ERP Systems multi-channel groothandel

ERP Systems multi-channel groothandel ERP Systems multi-channel groothandel Overzicht functies Prijsafspraken U kunt artikelen aan prijsgroepen koppelen. Met deze groepen is het mogelijk om verschillende prijzen van hetzelfde artikel vast

Nadere informatie

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee.

1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac en Windows PC. 1b Online voor 32,50 extra per maand. Neem uw eigen programma s mee. 1-FashionBase Extra voor Small Fashion (locaal en Online) 2-FashionBase Premium en Basis online 3-Backoffice voor HioPOS-Cloud en Mijnwebwinkel.nl 1-FashionBase Extra voor Fashion 499,- eenmalig voor Mac

Nadere informatie

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer

PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT. Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS MAKKELIJK, BETROUWBAAR & EFFICIËNT Retail software voor de moderne ondernemer PUREPOS RETAIL kassa & management software Of dat u nu een kleine of grote retailer bent, goede automatisering is van

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL!

YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! YES MOBIEL+ BRENGT VAST EN MOBIEL SAMEN IN ÉÉN FLEXIBELE OPLOSSING! Dé Business Provider YES MOBIEL+ MAAKT MOBIELE BEREIKBAARHEID PAS ÉCHT PROFESSIONEEL! Voor u als ondernemer kan een gemiste oproep cruciaal

Nadere informatie

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor

Cloud computing als administratieve dienstverlening. Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Cloud computing als administratieve dienstverlening Van boekhoudfabriek tot advieskantoor Onderwerpen 1. Kort voorstellen 2. Verschillen traditioneel kantoor en accountantskantoor van de toekomst 3. Welke

Nadere informatie

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders

Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders ARTEN RELATIES FACTUREN BOEKHOUDEN ARTIKELEN Boekhouden Bankieren Klanten Leveranciers Artikelen Voertuigen Instellingen Boekhouden Relaties Artikelen Garage Instellingen Onders n agboek 1000: Kas Dagboek

Nadere informatie

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem

WinRIS. Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem WinRIS Marketing-, Sales- en Communicatiesysteem Inleiding WinRIS is een marketing, sales- en communicatiesysteem dat eigenhandig is ontwikkeld door WinRIS Nederland b.v. Het systeem wordt ook wel een

Nadere informatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor ondernemers. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor ondernemers Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor Ondernemers AUTOMATISCH BOEKHOUDEN VOOR INNOVATIEVE ONDERNEMER DizzyData is een slimme en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk.

Quadro is het CRM-pakket van Doppio-L dat standaard software combineert met maatwerk. Q Een Customer Relationship Management-systeem (CRM-systeem) ondersteunt uw bedrijf en uw medewerkers. Doordat alle afspraken, contactgegevens, wensen, lopende acties, etc. worden vastgelegd in één systeem,

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com

De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com De kracht van 500+ uitzendbureaus. Maak kennis met UBplus op www.uitzendsoftware.com UBplus versimpelt en versnelt Met UBplus haalt u een compleet softwarepakket in huis. Het programma is volledig toegespitst

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning.

Online Boekhouden. Welke mogelijkheid u ook kiest, u staat er bij ons niet alleen voor. U kunt bij ons altijd terecht voor ondersteuning. Online Boekhouden Online boekhouden is ideaal als u overal en altiid inzicht wilt in uw administratie. De rapportage die u krijgt bevat niet meer gegevens die drie maanden oud zijn. Het geeft u de kans

Nadere informatie

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen Wist u dat u bij Van Daal & Partners uw administratieve handelingen ook digitaal kunt uitvoeren? Met het online-dienstenpakket

Nadere informatie

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering

De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering De ins en outs van OpenERP! OpenERP wanneer en hoe toepasbaar en welke aandachtspunten bij invoering OpenERP Inhoud Ervaringen vanuit de gebruiker DEMO Open source filosofie OpenERP Voor welke bedrijven

Nadere informatie

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623

AccountView Huurbundels. 9 mei 2014. AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 AccountView Huurbundels 9 mei 2014 AccountOne Ethaanstraat 2c 7463 PC Rijssen www.accountone.nl t: 0548-512513 f: 0548-364623 Inhoud Hieronder ziet u de opzet van dit Overzicht Huurbundels. U kunt direct

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties

Focus op winstgevendheid. Exclusieve zomeraanbieding voor klanten. Extra gebruikerslicenties Mamut One Lees meer op pag. 6 Uw nieuwe oplossing! Focus op winstgevendheid Exclusieve zomeraanbieding voor klanten Kennis een veilige investering tot 50% Bestel nu en bespaar tot 50% op cursussen voor

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf

UNIT4 Multivers. Medium. Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium Thuis in uw bedrijf UNIT4 Multivers Medium UNIT4 Multivers Thuis in uw bedrijf Administratie. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Leuk is het niet altijd, wel noodzakelijk want

Nadere informatie

JUBILEUM AANBIEDINGEN

JUBILEUM AANBIEDINGEN Mamut Exclusieve JUBILEUM AANBIEDINGEN 5% korting op upgrades lees pagina korting op cursuspakketen zie pagina 6 korting op extra licenties zie pagina 2 Mamut Hogere efficiëntie Beter overzicht Up-to-date

Nadere informatie

Voordelig en flexibel boekhouden via internet

Voordelig en flexibel boekhouden via internet Voordelig en flexibel boekhouden via internet Overal en altijd online uw bedrijfsinformatie paraat! Voor complete boekhouding, facturatie en veel meer! Ideaal om samen te werken met de accountant. Probeer

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Onze Project oplossing

Onze Project oplossing 1 SalesManager Online Onze Project oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden Accountnet-Online is een nieuwe manier van boekhouden tegen een vaste lage prijs per maand. Waar en wanneer u maar wilt.

Nadere informatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie

Voor accountants. Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie Voor accountants Automatische factuurherkenning, factuurautorisatie en e-facturatie DizzyData voor accountants AUTOMATISCHE FACTUURHERKENNING, FACTUURAUTORISATIE EN E-FACTURATIE DizzyData is een slimme

Nadere informatie

Maak kennis met het nieuwe bellen!

Maak kennis met het nieuwe bellen! Maak kennis met het nieuwe bellen! Waar ik ook ben, je mag mij altijd storen voor echt belangrijk nieuws! U heeft de regie U heeft uw mobility zelf in de hand. Wij verzorgen het beheer voor u, zoals beveiligingsinstellingen,

Nadere informatie

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact

Samenwerken met Exact Online. 2012 Exact Samenwerken met Exact Online 2012 Exact Historie: Oranje Nassau Kazerne 2012 Exact 2 Historie Exact 2012 Exact 3 Maurice Verstraten Sales Executive Exact Online Accountancy - Accountancy achtergrond nl.linkedin.com/in/mverstraten

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Overzicht functionaliteiten

Overzicht functionaliteiten Overzicht functionaliteiten Wilt u als (r)etailer groeien in online zakendoen, maar loopt u tegen de beperkingen van uw huidige webshop aan? Dan is Next de perfecte e-commerce oplossing. Met dit platform

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

Echt automatisch boekhouden

Echt automatisch boekhouden Welkom op de CASH Accountancymiddag Echt automatisch boekhouden voor MKB Alles Automatisch 70% van de administratie = eenvoudig werk 90% hiervan kan CASH van a tot z volledig automatiseren 10% controle

Nadere informatie

Dinsdag 29 Oktober 2013 / Vianen

Dinsdag 29 Oktober 2013 / Vianen Dinsdag 29 Oktober 2013 / Vianen webarchitects f o r w a r d t h i n k i n g e - b u s i n e s s Let s get busy Office Supplies 2014 Easy: Don t make me think.. What: Informatie. Now: Vandaag besteld,

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR HANDEL

EXACT ONLINE VOOR HANDEL Exact Online EXACT ONLINE VOOR HANDEL exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder

Nadere informatie

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit

Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit Mesttransport wordt eenvoudiger dan ooit De AGR Cockpit één systeem voor meststoffenregistratie, navigatie, track & trace, urenregistratie en (tele)communicatie 1 De AGR Cockpit 2 De AGR Cockpit Data2Track

Nadere informatie

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA.

Boekhoudkoppeling Gebruikers van een financieel pakket met een open interface kunnen gebruik maken van de universele koppeling met JUPA. JUPA SOFTWARE VOOR JUWELIERS COMPLETe interfaces JUPA, het pakket voor de juweliersbranche, bevat alle functionaliteiten voor een goede bedrijfsvoering. Koppelingen met diverse boekhoudpakketten, uitgebreide

Nadere informatie

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl

Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI. Online business software. exactonline.nl Exact Online RICHT JE SAMEN MET JE ACCOUNTANT OP GROEI Online business software exactonline.nl Je bedrijf laten groeien. Een flinke uitdaging voor menig ondernemer. Benieuwd hoe je dit slimmer aanpakt?

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie.

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie. Standaard functies FashionBase ERP Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte Facturatie Offertes Orders en vanaf offertes Voorraadbeheer Relatiebeheer (CRM) Agenda Projectadministratie (optioneel)

Nadere informatie

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company

TimeManager. ERP voor Dienstverleners. SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company TimeManager ERP voor Dienstverleners SalesManager Software 2013 The Customer Centric Software Company 2 Inleiding Bent u werkzaam in Professional Services? Met onze geïntegreerde CRM en Project Management

Nadere informatie

Brochure AMF Financieel en fiscaal

Brochure AMF Financieel en fiscaal Brochure AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal AMF Financieel en fiscaal maken onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor

Nadere informatie

Strategisch accountant/ boekhouder

Strategisch accountant/ boekhouder Strategisch accountant/ boekhouder Doc-it-Easy Doc-it-Easy kiest voor slimme samenwerking Doc-it-Easy Inhoud Inleiding Kmo en ondernemer willen strategisch advies 7 Tips om als accountant/ boekhouder een

Nadere informatie

Start je eigen webwinkel en verleg je ambities. Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. Vanaf 12,95 per maand

Start je eigen webwinkel en verleg je ambities. Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. Vanaf 12,95 per maand Vanaf 12,95 per maand Start je eigen webwinkel en verleg je ambities Maak gebruik van talloze mogelijkheden waar je bijzonder weinig voor betaalt. www.ccvonline.be Welkom bij BiedMeer Powered by Waar e-commerce

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol

Samenwerken met icounting. Beschrijving financiële rol Samenwerken met icounting Beschrijving financiële rol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 Financiële rol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.2 Mutaties inlezen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Mutaties inlezen

Nadere informatie

Van Zutphen Automatisering B.V.

Van Zutphen Automatisering B.V. Voorwoord Inleiding Van Zutphen Automatisering B.V. is gespecialiseerd in administratieve en logistieke software. In 1990 zijn wij begonnen met de verkoop en ondersteuning van deze software. Door de jaren

Nadere informatie

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties

Klantgerichte ondernemingen. Werk als één team aan duurzame klantrelaties Klantgerichte ondernemingen Werk als één team aan duurzame klantrelaties Werk samen met uw team aan duurzame relaties Samenwerking is de sleutel tot goed relatiemanagement. Als Verkoop en Marketing zaken

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence

Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Exact Insights powered by QlikView Haal het beste uit uw gegevens met geïntegreerde Business Intelligence Met Exact Insights zet u grote hoeveelheden data moeiteloos om in organisatiebrede KPI s en trends.

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One

InnoShop. InnoShop Voorbeeldschermen. Webshop volledig geïntegreerd met SAP Business One Tutum BV Asterweg 19 D12 1031 HL Amsterdam Tel. +31 (0) 20 820 11 41 E-mail: info@tutum.nl Website: www.tutum.nl IBAN: NL42 INGB 0007 8961 31 KvK nummer: 57468303 InnoShop InnoShop Voorbeeldschermen Webshop

Nadere informatie

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider

Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl. Dé Business Provider Zakelijke telecom abonnementen op maat Zie www.yestelecom.nl Dé Business Provider Yes Telecom Your Business Provider. Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden,

Nadere informatie

Van Zutphen Automatisering B.V.

Van Zutphen Automatisering B.V. Voorwoord Inleiding Van Zutphen Automatisering B.V. is gespecialiseerd in administratieve en logistieke software. In 1990 zijn wij begonnen met de verkoop en ondersteuning van deze software. Door de jaren

Nadere informatie

2014 9 Knots Solutions BV

2014 9 Knots Solutions BV FinMaster FinMaster is een online applicatie speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren en te beheren. FinMaster bevat

Nadere informatie

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering

VCS VoIP. In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf VCS Automatisering In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf Uw telefooncentrale In de Cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf De behoefte aan efficiëntie vraagt om een flexibele communicatieoplossing.

Nadere informatie

VIPS Events, de nieuwe standaard van reserveren! 1. Algemeen

VIPS Events, de nieuwe standaard van reserveren! 1. Algemeen VIPS Events VIPS Events, de nieuwe standaard van reserveren! 1. Algemeen VIPS Events is een onderdeel van VIPS. Deze module heeft zich inmiddels ontwikkeld als een toonaangevend reserverings- en informatiesysteem

Nadere informatie

MetaScope CRM-software met rendement

MetaScope CRM-software met rendement MetaScope CRM-software met rendement voor een efficiënte, servicegerichte organisatie houdt de organisatie op koers geeft grip op complexe organisaties en processen gebruiksvriendelijk snel operationeel

Nadere informatie

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016

Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking. 21 september 2016 Presentatie praktijkdag scannen, herkennen en elektronische factuurverwerking 21 september 2016 HLB Van Daal & Partners, opgericht in 1979, is een ambitieuze accountants- en belastingadviesorganisatie

Nadere informatie

Nieuw in AccountView Go 13 november 2014

Nieuw in AccountView Go 13 november 2014 Nieuw in AccountView Go 13 november 2014 Een product van Visma Software BV Copyright Alle rechten met betrekking tot de documentatie en de daarin beschreven software berusten bij Visma Software BV. Dit

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR ALGEMENE VOEDING

SOFTWARE VOOR ALGEMENE VOEDING SOFTWARE VOOR ALGEMENE VOEDING Omschrijving "Software algemene voeding" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een groothandel. Het programma is volledig geïntegreerd

Nadere informatie

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV.

Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. Dé oplossing voor het automatisch herkennen en verwerken van gescande en/of elektronisch aangeleverde documenten binnen Microsoft Dynamics NAV. ONTVANG HERKEN VERWERK ARCHIVEER NAViDocs is de volledig

Nadere informatie

Onze ERP oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE

Onze ERP oplossing. SalesManager Online. Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SALESMANAGER ONLINE INTRODUCTIE 1 SalesManager Online Onze ERP oplossing Hoe kunnen wij uw keten optimaliseren? SalesManager Online maakt het eenvoudig om uw klanten en relaties structureel en overzichtelijk te beheren en te bedienen.

Nadere informatie

Order- en voorraadbeheer met het Shoxl Dashboard

Order- en voorraadbeheer met het Shoxl Dashboard Order- en voorraadbeheer met het Shoxl Dashboard Shoxl White paper 2010 Integrace Shoxl webshop Dashboard Versie 1.1-30/09/2010 pagina 1 1 Introductie De administratie en logistiek achter uw webshop kan

Nadere informatie

Boordcomputers & Fleetmanagement

Boordcomputers & Fleetmanagement Boordcomputers & Fleetmanagement Zoals elke bewuste ondernemer wilt u dat de processen in uw organisatie soepel verlopen en dat u volledig inzicht hebt in het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. Om dit te

Nadere informatie

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl

ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Handleiding Zoeken naar en bestellen van producten op ERIKS.nl en TradCom.nl ERIKS bv l Postbus 280 l 1800 BK Alkmaar l T (072) 514 15 14 l info@eriks.nl l www.eriks.nl Zoeken naar en bestellen van producten

Nadere informatie

We integrate your business

We integrate your business Plenion Lite We integrate your business ViBizz Dorp 35-9810 Nazareth - tel 09 384 89 00 - fax 09 384 89 50 - info@vibizz.be - www.vibizz.be Wanneer U voor Plenion kiest, dan kiest U voor veel meer dan

Nadere informatie

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen

Hyarchis.Net MKB. Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers. Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Hyarchis.Net MKB Hyarchis.Net MKB voor efficiënte ondernemers Stroomlijn al uw digitale- en papierstromen Heeft uw bedrijf door alle uitpuilende archiefkasten soms meer weg van een papieropslag? Kunt u

Nadere informatie

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl

Zaalagenda.nl. Pioen Partners. Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Zaalagenda.nl Bekijk ook onze website www.pioenpartners.nl of www.zaalagenda.nl Pioen Partners Tel: +31 (0)546 456223 E-mail info@pioenpartners.nl Voorwoord Zaalagenda.nl is ontwikkeld vanuit

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

VIPS Hotel, de nieuwe standaard van reserveren. 1. Algemeen

VIPS Hotel, de nieuwe standaard van reserveren. 1. Algemeen VIPS Hotel VIPS Hotel, de nieuwe standaard van reserveren 1. Algemeen VIPS Hotel is een zeer gebruiksvriendelijk softwarepakket voor de hotellerie. Het volgende overzicht geeft u een goed beeld van de

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS

HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS HANDLEIDING VOOR BEHEERDERS U kunt u aanmelden bij go2ubl door klant worden aan te klikken en de volgende gegevens in te vullen. Nadat wij uw aanmelding ontvangen hebben, maken

Nadere informatie

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth ONLINE-SHOP würth scanner Würth online-shop De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth Online-Shop is het complete online

Nadere informatie

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT

CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT Exact Online CASE STUDY JOANKNECHT & VAN ZELST DENKT VOORUIT www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY GROEI DOOR PROACTIEF ADVIES Het gaat goed bij Joanknecht & Van Zelst: dit Eindhovens

Nadere informatie

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën

CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Tijd en geld besparen en overzicht creëren Maatwerk met standaard software voor handelsbedrijven Vanaf 118,- p/m All-in! CASH Handel Inzicht in Voorraad, Inkoop, Verkoop en Financiën Up-to-date inspelen

Nadere informatie

CaseMaster Finance. 2013 9 Knots Solutions BV

CaseMaster Finance. 2013 9 Knots Solutions BV CaseMaster Finance CaseMaster Finance CaseMaster Finance is een online applicatie speciaal ontwikkeld voor u: de ondernemer. Het biedt u de mogelijkheid om uw financiële- en verkoopadministratie te registreren

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Het aanbieden van de financiële transacties vanuit Compad Bakkerij aan een financieel pakket zijn:

Het aanbieden van de financiële transacties vanuit Compad Bakkerij aan een financieel pakket zijn: Compad Bakkerij Financiële koppeling Document beheer Versie Datum Status Auteur(s) Opmerking 1.0 16 november 2012 Definitief Carol Esmeijer 1.1 15 januari 2013 Definitief Carol Esmeijer Schermafdrukken

Nadere informatie

Koppel Joomla met andere systemen

Koppel Joomla met andere systemen Koppel Joomla met andere systemen Txt Ronald Pijpers Joomladagen 2013 zaterdag 20 april /23 Joomla koppelen aan 2 /23 Joomla koppelen aan 3 /23 Joomla koppelen aan 4 /23 Joomla koppelen aan 5 /23 Joomla

Nadere informatie

AccountView Go Workflow documenten handleiding

AccountView Go Workflow documenten handleiding AccountView Go Workflow documenten handleiding Workflow AccountView Go Pagina 1 van 12 Inhoud 1 Business Case... 3 1.1 Maandelijkse rapporten... 3 1.1.1 BTW Aangifte... 3 1.1.2 Openstaande posten debiteuren...

Nadere informatie

Whitepaper. Relatiemanagement & Sales Force Automation

Whitepaper. Relatiemanagement & Sales Force Automation Whitepaper Relatiemanagement & Sales Force Automation Deze whitepaper bestaat uit de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) in 2013. Na het lezen van deze

Nadere informatie